Digidexo.com

utslett stress

Stress Utslett Cure

I motsetning til utslett som er brakt videre av allergiske reaksjoner eller sykdom, stress utslett tenkt å skje direkte fra faktorer forbundet med stress (svetting, histaminfrigjøring, etc). Stress utslett er også kjent som stress elveblest. Herding Stress utslett er først og fremst avhengig av en persons evne til å kontrollere sine stressnivå. Imidlertid kan over-the-counter medisiner og aktiviteter som reduserer stresset hjelpe kontroll symptomer.

Betydning

Stress utslett vises som humpete, hovne misfarging på huden. Den eksakte årsaken til spennings utslett er ukjent, men det er noen ganger tilskrives histaminfrigjøring eller avbrudd av pH-nivåer i kroppen. Den samme reaksjonen er mer vanlig forårsaket av allergener, som for eksempel mat, bie gift eller miljømessige patogener. Imidlertid kan stress-utslett forekomme i løpet av personer som ikke er allergiske. Fordi stress-utslett er ikke avhengig av allergi, er den mest effektive form for kur lære å slappe av og lindre stress.

Time Frame

Stress utslett kan øke i alvorlighetsgrad eller vare lenger hvis utslettet forverres. Hvis offeret har tørr hud, svette ofte, eller riper reke renner utslett, vil behandlingen må gis inntil kroppen kan kontrollere sine stressnivå. Tar kjølig bad eller bruke et omslag laget av kamille te vil hjelpe kontroll kløe og dermed redusere en stresset utslett varighet.

Konvensjonell

Mange stress utslett krever ikke konvensjonell medisinering for å lindre og vil forsvinne over tid. For kronisk stress utslett, kan over-the-counter medisiner som kalles hydrokortison krem ​​hjelpe. Hydrokortison krem ​​er trygt å bruke og effektiv og bekjempelse av kløe og hevelse når det påføres direkte på huden.

Alternativ

Alternativ behandling fokuserer på å begrense årsak til spennings utslett i motsetning til utslett seg selv. Teknikker og aktiviteter er tatt hensyn til å redusere stress og kontrollere histaminfrigjøring. For eksempel psychodermatologists foreslår milde regimer som yoga, meditasjon og pusteøvelser for å bidra til å redusere stress. Andre teknikker kan omfatte rådgivning, massasje, akupunktur og selv hypnose. Siden stress hindrer responsen fra immunsystemet, vil enhver reduksjon i stressnivå bidra til å øke kroppens evne til å bekjempe hud komplikasjoner (f.eks stresset utslett).

Advarsel

Hvis du lider av stress-utslett, unngå å skrape noen renner på huden din. Dette vil bare forverre symptomer og kan føre til bakterieinfeksjon hvis huden er ødelagt. Unngå høy temperatur vann og soleksponering, da disse kan føre til at huden til å hovne opp eller svette, og vil irritere renner. Forsøk å holde stressnivået på et minimum. Stress har vært kjent symptomer å forverre allerede er til stede.

B-vitaminer for Stress

Stress kan ha en umiddelbar og usunn innvirkning på en persons sinn og kropp. Vær bevisst på stressende situasjoner og kanskje ta noen B-vitaminer for helsen din.

Uriktig Eating

Når stresset mange rekkevidde for høy fett, koffein lastet og sukkerholdig trøstemat. Alle disse kan forlate kroppen tømt for nødvendige vitaminer, særlig vitamin B, som blir brukt til å konvertere mat til energi.

Vitamin B-mangel

Selv den minste vitamin B-mangel kan la en person føler seg engstelig, trist, deprimert og stresset. Vitamin B hjelper opprettholde kroppens nerve og hjerneceller.

Hverdagens stress

B-vitaminer er ofte referert til som stressvitaminer. Som en vann-løselig vitamin, er B-vitaminer utarmet på en daglig basis. B-vitaminer bekjempe stress og må fornyes som stress bruker dem opp.

B-vitaminer og energidepartementet

Stress tapper energi og gjør en person føler seg trøtt, svak og utmattet.

Hårtap og hudproblemer

Stress kan spille ødeleggelse med en persons hår og hud. B-vitaminer bidra til å gjenopprette glans og kan hindre hårtap. B-vitaminer er også gunstig for hudproblemer, utslett, kløe og lett blåmerker.

Fact

Emosjonelle helse er like viktig som fysisk helse. Vær snill mot deg selv og være nøye med å spise sunt og unngå stress. Tar B-vitaminer kan være svært fordelaktig.

Hva er de typene Barnas utslett?

Hva er de typene Barnas utslett?

Ifølge Visual DX Helse, ganske enkelt definert, "er et utbrudd av mange røde nupper eller flekker på huden." Et utslett Utslett er ganske vanlig hos barn, men de fleste er ikke farlig for barnet ditt eller andre. Ofte kan de bli behandlet hjemme - med veiledning av ditt barns barnelege - og vanligvis løse raskt. Årsaken til barnets utslett kan generelt bestemmes ved dens utseende, plasseringen og utstrekningen av utslett. Noen utslett er mer vanlig hos barn enn andre.

Irriterende bleie dermatitt

Irriterende bleie dermatitt, vanligvis kjent som bleieutslett, er en meget vanlig tilstand hos spedbarn, og kjennetegnes av en oppblåst, red irritasjon som oppstår på huden dekket av en bleie. Ifølge visuell DX Health, er bleieutslett forårsaket av eksponering for urin og avføring i kombinasjon med et tett eller dårlig tilpasset bleie eller en bleie blir liggende for lenge. Bleieutslett kan unngås ved hyppige bleie endringer, ved hjelp av bleie våtservietter uten farge eller duft tilsetningsstoffer og ved hjelp av en krem ​​inneholdende sink-oksyd for å skape en barriere mellom barnet og bleien. Hvis symptomene ikke bedrer seg, forverres eller spres utover diapered området, ta kontakt med barnelege.

Allergisk kontakteksem

Allergisk kontakteksem er en allergisk reaksjon forårsaket av hudkontakt med et allergen, og oppstår vanligvis 48 til 72 timer etter eksponering. Ifølge Din Total Health, det vanligvis presenterer som kløende, røde blemmer som til slutt revne og skorpe over. Sekundære infeksjoner kan skje uten behandling. De mest vanlige allergener er kromater (skosåle), nikkel (smykker, beltespenner), gummi kjemikalier (elastisk, ballonger), neomycin (antibiotika kremer og salver, øre og øye medikamenter), kosmetikk, såper og fargestoffer. Behandling omfatter rensing av utslett med kaldt vann, hydrokortison krem ​​eller Calamine lotion og unngå uakseptable allergen. Hvis utslettet konsekvent gjentar seg eller forverres, ring din barnelege.

Atopisk eksem

Atopisk dermatitt eller eksem, er en allergisk reaksjon som fører til at huden blir betent med en ekstremt kløende, rødt utslett. Utslettet har vanligvis en tørr, flassende utseende og kan sprekke og sive væske. Ifølge Din Total Health, er eksem vanligvis en arvelig tilstand som oppstår hos personer med allergisk rhinitt eller astma. Det kan også være forårsaket av kontakt med en kjemisk irriterende. Hvis venstre ubehandlet, kan eksem bli en kronisk tilstand som varer gjennom voksenlivet.

Varicella

Varicella, vanligvis kjent som vannkopper, er en smittsom sykdom forårsaket av varicella-zoster virus. Det forekommer vanligvis hos barn fra 1 til 10 år. Ifølge Visual DX Health, er det første tegn på vannkopper utslett som presenterer som kløende, røde lesjoner med deprimert sentre. Lesjoner vanligvis vises først på hodebunnen og bagasjerommet og deretter spredte seg til armer, ben, ansikt og selv inn i munnen og nesen. Den vanligste komplikasjonen fra vannkopper er infeksjon som skyldes skrape kløende lesjoner. Selv om de fleste barn utvikler ca 100 lesjoner, hvis barnet ditt har fått varicella vaksine han vil trolig utvikle færre. Behandling kan nesten alltid gjøres hjemme, men hvis barnet ditt kontrakter vannkopper, er et besøk til hans barnelege berettiget.

Elveblest

Urticaria eller elveblest, er, i henhold til din totale helse, er mer vanlig hos barn enn voksne, og er preget av kløende rosa eller røde nupper som vilkårlig kan vises og forsvinner i patcher hvor som helst på kroppen. Hevelse i føtter, hender, munn, øyne og kjønnsorganer kan følge et utbrudd av elveblest. Ifølge Visual DX Health, kan elveblest være akutt (plutselig innsettende varer mindre enn seks uker) eller kronisk (varer lenger enn seks uker). Legene tror at elveblest kan være en reaksjon mange faktorer, inkludert medisiner, stress, visse matvarer, insektbitt, pollen, muggsopp, miljøelementer og infeksjon, 90 prosent av elveblest tilfeller er idiopatisk, det vil si, de er av ukjent opprinnelse. Du kan ta vare på ditt barns elveblest med kule bad, hvile og et antihistamin. Ring 911 umiddelbart, men hvis barnet ikke kan svelge, har problemer med å puste eller føler seg ør.

Om Ulike utslett hos barn

Når et barn har et utslett er det ofte en respons på noe som forårsaker irritasjon på huden. Hudutslett kan forårsake kløe, rødhet og mye frustrasjon. Ved å se inn i årsaken til utslett, kan du unngå en lege besøk og behandling kan gis. Utslett kan lett behandles og ofte ryddet i løpet av kort tid.

Årsaker

Ifølge drsears.com, er barn utsatt for mange irritanter og sykdommer som kan føre til utslett. Det er vanlig for barn å bryte ut i et utslett som svar på et irritasjonsmoment, og det viktigste er å finne ut hva barnet reagerer på, og den beste måten å behandle det. Ved å ta en nærmere titt på utslett, kan det hjelpe å avgjøre om det er noe som krever øyeblikkelig hjelp eller om hjemmebehandling er akseptabelt.

Alvorlige tilfeller

De fleste utslett er ikke øyeblikkelig hjelp situasjoner og er ofte trygt å behandle hjemme. Ifølge drsears.com, den eneste utslett som fortjener umiddelbar oppmerksomhet er et utslett som kalles petekkier eller pupura. Dette utslett ser ut som små røde flate interessante sprukket blodkar under huden. De kan også vises lilla eller blå i fargen. Disse peikt vil ikke Blanch, eller blir hvite når huden er trykket i 1 til 2 sekunder. De peikt er helt flat, noe som betyr at når du kjører fingrene over prikkene blir det ingen endring i hudens struktur. Hvis du tror barnet ditt kan ha petekkier eller pupura, søke profesjonell hjelp umiddelbart.

Terminologi

Vanlige utslett vil ha rødhet assosiert med dem sammen med en slags hevet renner eller humper. Ifølge skinsight.com, kan plasseringen av utslett bidra til å bestemme hvilken type utslett det er sammen med årsaken. Dr. Sears finner vite terminologi utslett bidrar til å bestemme behandling og identifisering av utslett. Forstå hvis utslettet er blistery, eller et brak med en klar væske i det, kontra en verkebyller, eller pus fylt blemme, vil hjelpe når man diskuterer et utslett med en lege eller bestemmer seg for et hjem behandling.

Vanlige Utslett

Elveblest, eksem, viral sykdom og hud irritanter føre listen over de vanligste årsaker til utslett hos barn. Bleieutslett, som er hudirriterende, er plassert rundt bleieområdet og kan forårsake irritasjon så vel som kløe og er rødt i fargen. Elveblest er renner som kan skje i ethvert område av kroppen. De forekommer ofte og forsvinne og kan vare et par timer eller et par dager. Ifølge skinsight.com elveblest er ofte en reaksjon på noe som medisiner, infeksjoner, miljømessige allergier eller stress. Viral Exanthema er et utslett forårsaket av viral infeksjon, og kan også forårsake utslett hvor som helst på kroppen. Barnets alder, andre symptomer og varighet av utslett vil hjelpe avgjøre infeksjonen forårsaker utslett.

Forebygging / løsning

Andre typer utslett, som eksem, kan bli langvarig og forårsake alvorlige kløe hos barn. Ved å ta hensyn til hvilke typer bad og hudpleieprodukter barnet ditt bruker, kan noen utslett unngås. Mayoclinic.com finner at visse ting kan føre til utslett, som eksem, å forverres som å ta lange og varme bad, raske endringer i temperatur, stress, menneskeskapte stoffer og støv eller sand. Utslett kan forårsake alvorlige kløe, som kan føre til infeksjon hvis irritert fra kløe. Mayoclinic.com foreslår å se en lege hvis du er bekymret utslett er blitt smittet på grunn av kløe.

Behandling

Det er mange over disk kremer som kan brukes til behandling av utslett hjemme slik som hydrokortison 1 prosent. Hvis hjem behandlinger ikke synes å lette kløe og andre symptomer på utslett, ta kontakt med en lege for å diskutere andre alternativer. En lege kan være nødvendig å foreskrive en antibiotisk salve hvis et utslett ikke synes å klare på egen hånd.

Typer Utslett hos barn

Typer Utslett hos barn


De fleste barn utvikler utslett på kroppen sin en eller annen gang i sitt liv. Det er viktig å vite hva som kan være årsaken til utslett for å finne ut hvordan du best kan behandle det.

Plant Utslett

Plante utslett forårsaket av huden kontakte en giftig plante, som frigjør kjemikalier på huden. Utslettet ser ut som en rød, betent, flekket område av huden. Behandlingen innebærer å bruke en anti-kløe lotion og unngå anlegget i spørsmålet.

Viral Utslett

Viral utslett er forårsaket av visse virusinfeksjoner, som for eksempel vannkopper eller meslinger. Utslettet ser ut som pussfylte, crusty støt over hele kroppen. Behandlingen innebærer å drikke rikelig med væske og få nok hvile. Unngå kontakt med andre før utslettet er helt borte.

Allergiske utslett

En allergisk utslett kan vises på huden som følge av å spise en allergi mat eller berører et stoff som irriterer huden. Utslettet ser ut som hevet, væskefylte flekker på stammen og ansikt. Behandlingen innebærer å unngå allergenet.

Stress Utslett

Stress utslett kan ligne en allergisk utslett, og fremstår som hevet, væskefylte nupper over hele kroppen. Redusere stress vil redusere utslett.

Auto-Immune Rash

Auto-immune utslett forårsaket av sykdommer så som psoriasis. Utslett vises sprø, og produserer humper dekket i sølvfargede skjell. Behandlingen innebærer å bruke en steroid kortison krem.

Utslett på babyer 6-36 måneder i Age

Babyer er kjent for sin glatt og skavank gratis hud; men de er utsatt for å utvikle utslett akkurat som voksne er. Identifisere årsaken til en baby utslett er første skritt i å finne den riktige behandlingen. Utslett funnet på babyer i alderen 6 til 36 måneder er ofte et resultat av miljøfaktorer eller infeksjoner, hver krever en spesifikk behandling plan.

Irritasjon Utslett

Utslett på babyer er ofte et resultat av hudirritasjon, som kan det skyldes flere ting. Vanlige årsaker til hudirritasjon er allergi, såper, stoff, vaskemidler eller lotion. Irriterende stoffer kan forårsake en mild utslett preget av røde nupper eller en mer alvorlig utslett involverer blemmer og hevelser. Et eksempel på et utslett forårsaket av irriterende vanlig hos babyer 6 måneder til 36 måneder er bleieutslett. Bleie utslett oppstår på en barnerumpe på grunn av nye matvarer introdusert i en barnets kosthold, antibiotika eller sjeldne bleie endringer. Den beste måten å behandle irritasjon utslett er å la området forbli avdekket når det er mulig og å anvende en barriere salve som vaselin.

Virus og bakterie Utslett

Bakterielle eller virale infeksjoner kan føre til flere symptomer hos babyer, deriblant utslett. Roseola, en viral infeksjon vanlig hos babyer 6 måneder til 2 år, fører til en høy feber, etterfulgt av et utslett over hele kroppen, i henhold til Barn Helse nettsiden. Hånd, munn-og klovsyke, en annen virusinfeksjon som påvirker babyer og barn, fører til en smertefull utslett med blemmer og oppvokst humper. Brennkopper, en bakteriell infeksjon vanlig i svært små barn på grunn av sin smittsom natur, er forårsaket av staph og resulterer i et utslett med blisterpakninger, i henhold til medicinenet nettsiden. Resept styrke kremer eller antibiotika for å behandle utslett forårsaket av infeksjoner.

Kronisk hudsykdom Utslett

Et utslett kan være et symptom på en hud tilstand som eksem. Eksem forårsaker rød, tørr og irritert hud i ansiktet og lemmer. Eksem er vanligvis utløst av faktorer, inkludert allergier, varme og stress. De fleste barna se forbedring i huden etter alder 5 eller 6, men tilsynekomsten av eksem er mulig i løpet av puberteten sier Kids Health nettsted. Andre hudsykdommer som påvirker babyer inkluderer baby akne og psoriasis. Kroniske hudsykdommer som eksem er vanligvis behandles med kortikosteroider kremer.

Farlige Utslett

Utslett forårsaket av livstruende sykdommer krever øyeblikkelig legehjelp. Livstruende sykdommer som presenterer utslett på barn inkluderer Meningococcemiam, preget av et utslett forårsaket av sprengte blodkar under huden. Andre symptomer er kvalme, hodepine og muskelsmerter, ifølge Medicine Health nettsted. Barn er spesielt utsatt fordi bakterier sprer seg fra nese og munn, og etterlater dem mindre sannsynlig å ha god hygiene, for eksempel barn, mer mottakelige. En annen livstruende sykdom, toksisk sjokk syndrom forårsaket av bakterien Staphylococcus, vil vise et utslett som likner solbrenthet.

Stress og gjær infeksjoner

Stress og gjær infeksjoner


Stress kan være forårsaket av arbeid, økonomiske problemer og tap av en kjær. Når stress blir kronisk det kan anspore visse reaksjoner i kroppen som kan føre til gjær infeksjoner. Disse gjær infeksjoner starter ofte i tykktarmen og fordøyelseskanalen.

Svekket immunforsvar nivå

Stress er kjent for å forårsake problemer immunitet. Dette er fordi mengden av kortisol, et humant hormon, øker i perioder med ubehag og stress. Kortisol kan midlertidig gi et løft til ens immunitet på kort sikt. Men over tid kan det øke blodtrykket, undertrykke skjoldbruskkjertelen, svekke immunforsvar, kaste blod sukker ut av klask og anspore en overvekst av gjær i en persons system.

Candida albicans i Colon

Candida albicans, en gjærlignende sopp, lever naturlig i tykktarmen. Noen ganger kan stress utløse en overproduksjon av denne soppen i tykktarmen. Folk kan ha hodepine, gastritt eller føle utmattet når dette skjer. Noen kan bli følsomme for kjemikalier eller matvarer. Som sopp eller gjær vokser det overgår kroppens naturlige bakterier. Giftstoffer er skapt som noen av gjær dør. Forstyrrelse av bakterier kan også gjøre kolon utsatt for parasitt invasjon. Gjæren forårsaker betennelse i slimhinnene i tykktarmen veggene, med kan føre til fekal forstoppelser og blokkere viktige næringsstoffer fra å nå cellene. Det kan også føre til gjær, giftstoffer og parasitter å gå inn i blodbanen og invadere disse celler og organer.

Candida albicans i fordøyelseskanalen

Stress kan også forstyrre candida albicans som bor langs de delikate vegger av tynntarmen. Over tid kan det trenge gjennom slimhinnen, og faktisk perforere tarmveggene. Disse årsakene ufordøyd mat, giftstoffer og dårlige bakterier å gå inn i blodbanen. Hva leveren ikke behandler flom tilbake i blodet og inn i cellene.

Candida albicans på huden

Candida albicans bor også på en persons hud med gode bakterier. Candida overvekst i de små og store tarmen noen ganger fører til en forstyrrelse med candida albicans på huden. Dette kan føre til betennelser og utslett som kan produsere ulike typer gjær infeksjoner. Disse infeksjonene kan påvirke overflate områder av kroppen, munnen og selv underlivet.

Typer gjær infeksjoner

Det finnes mange typer gjær infeksjoner som kan være forårsaket av Candida overvekst, spesielt engangs seg. Noen av disse inkluderer munnen trost, skrittsopp, ringorm, fotsopp, kløe og vaginal og penile trost. Noen av disse sykdommer, som ringorm og fotsopp, er forårsaket av andre sopp, men candida albicans kan føre til den første forstyrrelse. Utslett og lesjoner er felles med disse infeksjonene. Utslipp og stivelsesholdige lukt kan oppstå med genital gjær infeksjoner.

Hudirritasjoner, renner og utslett

Hudirritasjoner, renner og utslett


Huden er kroppens største organ i en persons kropp. Foruten ting som for eksempel en persons ansiktstrekk, kroppstype eller høyde, er huden også det første folk legger merke til. Derfor, når noe er galt med huden, slik som et utslett, irritasjon eller renner, den enkelte ønsker ofte å søke behandling for raskt å gjenopprette eller forbedre hudens tilstand. Men før behandlingen starter, må personen vet hva problemet er.

Hudirritasjoner

Hudirritasjoner refererer til forverring huden gjennomgår etter at den har kommet i kontakt med kjemikalier, stoffer som oljer eller såper, syrer og vann. De irritanter føre til at huden blir ekstremt tørr eller sprukken fordi huden porene blir tilstoppet. En type av hudirritasjon som oppstår er forårsaket akne. Symptomer på hudirritasjoner inkluderer hevet humper som kan føle smertefullt. For eksempel, hvis en person er irritert av tungmetaller, iført en mental watch kan forårsake økning av smertefulle støt på håndleddet.

Skin renner:

Angioødem, vanligvis betegnet som hud renner, er hevelse som skjer under huden i stedet for på overflaten. Hevelsen oppstår spredt ut over i en linje rundt leppene og øynene, i halsen eller på føtter og hender. En type angioødem kalles elveblest. Selv forårsaket av en allergisk reaksjon, matvarer, insektbitt, treff, eksponering varme og vann, og medisiner kan forårsake renner. Et individ kan oppleve kløe og smerte. I motsetning til utslett, kan renner følge flere symptomer. Disse symptomene inkluderer pustevansker og magekramper.

Utslett

En hudutslett endrer tekstur og farge på en persons hud. Imidlertid, forekomsten av utslett avhenger av typen av symptomer. For eksempel finnes det to typer utslett. Kontakteksem er forårsaket av noe som en person berører. Derfor blir huden betent av ting som såper, kosmetikk, kjemikalier som finnes i latex, klær og elastisk. Seboreisk eksem har forskjellige symptomer. Det ser ut som skjellende, røde flekker bak ørene og rundt nese, munn, øyelokk og øyenbryn. Ifølge MedlinePlus Medical Encyclopedia, er seboreisk eksem forårsaket av alder, stress, værforhold, tretthet, alkohol-baserte kremer og sjeldne sjamponering. Utslett er også forårsaket av medisinske tilstander som psoriasis, eksem, helvetesild og impetigo.

Betraktninger

En person med problemer som irritasjoner, utslett og renner bør oppsøke lege for å være sikker på at ingenting er medisinsk galt. For eksempel kan hudutslett være forårsaket av medisinske tilstander så som revmatoid artritt, lupus erythematosus eller Kawasakis sykdom, i henhold til MedlinePlus Medical Encyclopedia. Renner kan være et tegn på infeksjoner som leukemi eller lymfom.

Hjem rette for Utslett og Hives

Hjem rette for Utslett og Hives


Utslett og elveblest kan være en reell irritasjon. Rødhet, hevelse og kløe er skjemmende og kan kjøre en person til distraksjon. Selv om utslett og elveblest er generelle plager som kan ha flere kilder, er den aller beste behandling for å isolere årsaken mens adressering symptomene. For både utslett og elveblest, det er mange hjem rettsmidler som har blitt anbefalt som trygt og effektivt.

Finn kilden

Den beste måten å fikse kløe er å finne kilden. Sjekk for Poison Ivy, ull, allergener eller kjemiske eksponeringer. Stress kan også være en kilde til elveblest. En effektiv behandling alternativet er å finne årsaken til irritasjon og deretter fjerne den; for eksempel vil en person med en metallallergi har utslett i nærheten av der metallknapper eller smykker berøre huden direkte. Fjerne metall vil gi lindring fra utslett.

Utslett

Generelle utslett, som ikke kan tilskrives noen direkte kilde, kan effektivt behandles med litt hvile og avslapning, som stress kan noen ganger føre til en reaksjon som inkluderer utslett. Enhver aktivitet som reduserer stress vil være fordelaktig. Alternativt bruke en hjemmelaget lotion av knust vitamin C tabletter og vann over utslett - antioksidantegenskaper i vitamin C vil bidra til å kontrollere utslett, ifølge MotherNature.com.

Elveblest

Elveblest er et symptom på mange sykdommer, men det er mange behandlingstilbud som skal bidra til å redusere hevelse og rødhet. Prøv å bruke melk av Magnesia på elveblest - dette kan være mer effektive enn Calamine lotion. Kalde omslag eller omslag laget av knuste Chickweed blader, anses nyttige hjem rettsmidler i tillegg, ifølge Prevention.com.

Tips

Utslett eller elveblest kan være forbundet med en allergisk reaksjon eller giftige insektstikk. Hvis hudirritasjon er ledsaget av vanskeligheter med å puste eller svelge, svimmelhet eller noen form for ørhet, gi avkall på et hjem rette og søke øyeblikkelig medisinsk hjelp. En person med et utslett og pustebesvær kan svekkes svært raskt, så ikke nøl med å ringe en lege eller 911 for å få hjelp.

Hvordan få en Shingles utslett

Helvetesild er et virus som forårsaker en person til å utvikle et utslett på kroppen, vanligvis påvirker enten deres venstre eller høyre side. Hvis en person er diagnostisert med helvetesild, vil symptomene bli behandlet, men viruset er ikke kureres. Steroider og smertestillende midler kan administreres for å bidra til å redusere ubehag deres nivå. Det er flere måter som en person kan få en helvetesild utslett.

Bruksanvisning

•  Gjennomgå din medisinske historie. Helvetesild er en virusinfeksjon, kjent som herpes zoster at resultatene fra det samme viruset som forårsaker vannkopper. Hvis du noen gang har hatt vannkopper i din levetid, kan du senere utvikle en helvetesild utslett.

Kom i kontakt med en person med vannkopper. Hvis du aldri har hatt vannkopper, holde seg borte fra en person med helvetesild eller vannkopper. Du kan fange virus og senere utvikle en helvetesild utslett.

Tenk på din alder. Foruten eksponering for vannkopper, spiller alder en faktor i hvorvidt du får helvetesild. Personer over 50 år er mer sannsynlig å utvikle en helvetesild utslett.

Finn ut om noen helseproblemer sette deg i fare. Helvetesild utslett er mer sannsynlig å påvirke noen med et svekket immunforsvar. Personer under stress eller som har blitt diagnostisert med en autoimmun sykdom har en mye høyere risiko for å få en helvetesild utslett.

Motta en vannkopper vaksine fra legen din. Personer over 60 år kan få en vaksine mot vannkopper. Imidlertid kan vaksinen føre til at du får en mild og mindre smertefull tilfelle av helvetesild.

Hint

  • Husk at du ikke kan få vannkopper mer enn en gang. Etter dvalen, vil en person bare utvikle helvetesild.

Relief of Allergy Utslett hos spedbarn

En av de vanskeligste tingene å se er å se barnet ditt lider med allergiske utslett. De søvnløse dager og netter, samt frustrasjon over å ikke vite hva de skal gjøre for å gjøre det gå unna kan skape kaos på en forelder fysisk, følelsesmessig og psykisk. Å finne ut hva som forårsaker disse smertefulle og svært kløende utslett er det viktigste skrittet for å behandle dem.

Hva er eksem?

Eksem er også kjent som atopisk dermatitt som oppstår mellom 2 og 6 måneder gamle. Dens egenskaper er tørr og sensitiv rødlig hud som blir svært kløende og ubehagelig; i sine mer alvorlige stadier, kan det pus eller "gråte." I alvorlig stadium, er det best å være under omsorg av en barnelege, som kan være i stand til å foreskrive lave doser kortikosteroid kremer for å lindre kløe og la huden til å helbrede.

Hva er årsaken til eksem?

En viktig årsak til babyen eksem er en allergi av noe slag til noe i miljøet eller i barnets mat. Ifølge Food Allergy og anafylaksi Network, har en i 17 barn under 3 år gammel en matallergi.

Siden en baby er altfor ung for de fleste testing, er det best å overvåke hva melk eller formler blir matet til et spedbarn. Morsmelk som inneholder allergener fra mors mat kan også være en årsak; Det anbefales at kvinner ammer unngå peanøtter og soya mens du ammer. Hvis babyen reagerer på formelen, kan det være best å prøve en som ikke inneholder soya, som de fleste formler gjør.

Når et spedbarn er spesielt følsomme for miljø allergi samt renseprodukter og kremer, "baby korrektur" får en helt ny mening. Noe spedbarn kommer til å komme i kontakt med må være helt allergen-fri.

Trinn for å berolige

Bruk aldri ulltepper eller klær på baby; de er svært kløende og irriterende for de med sensitiv hud. Sørg for at barnet har på seg 100 prosent bomull - det er den mest pustende og allergisikre materiale tilgjengelig. Hvis du kan få økologisk bomull, enda bedre.

Mange babyprodukter inneholder dufter, tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og kjemikalier. Babyer med eksem trenger spesiell omsorg og spesialprodukter for å passe deres ekstrem følsomhet.

Mange produkter inneholder vitamin E, som vanligvis er avledet fra soya. Noe som starter med "Arach" er peanut avledet. Hvis barnet ditt har peanøtter eller soya allergi, er det best å ringe selskapet på flasken for å finne ut før du bruker eller ikke bruker i det hele tatt.

California baby har en duft-fri fuktighetskrem som er trygt og effektivt. Bland i en skvett av vaselin mens søknad til huden og du har en veldig mykgjørende krem ​​som kan brukes gjennom alle årstider.

Varme eller fuktige forhold kan forverre eksem, så det er alltid best å holde temperaturen litt kult. Det er bedre å sette mer klær og tepper på baby enn å ha rom for varm. Svette kan gjøre eksem svært kløende.

Sørg for å holde barnets negler korte for å minimere skader huden fra skrape

Sørg for å bli kvitt eventuelle miljømessige allergener som for eksempel dyr, støv og mugg. Invester i en luftrenser for å kutte ned på mulige allergener i luften. Ideelt sett bør tepper fjernes og endret til harde gulv for å minimere kontakt med støvmidd eller muggsporer. En annen faktor å huske på er stress; stresset forverrer eksem, så beroligende på barnet så mye som mulig er en annen måte å temme itchies.

Eksem er ikke en enkel tilstand å behandle, men med tålmodighet og følge de nødvendige skritt mot en allergi-fri hjemme, kan det behandles effektivt.

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår

Årsaker til tørr hud og et kløende utslett i ansiktet, ryggen av knær og lår


Utslett vises som tørre, kløende, skjellende områder på ulike deler av kroppen er ofte forårsaket av eksem. Eksem utslett vises på ansiktet, ryggen av knær og lår, og kan variere i utseende, alvorlighetsgrad og årsak. Eksem er et generelt begrep og dekker ulike typer utslett. Den presenterer vanligvis seg selv i barndommen, hovedsakelig hos barn som har allergi eller astma eller som har familiemedlemmer som gjør. Voksne kan også lider av eksem, spesielt i de bøyelige områder av kroppen.

Hva er eksem?

Eksem, også kalt atopisk eksem, er en vanlig hudlidelse som rammer både barn og voksne. Eksem forårsaker en rekke hudsykdommer som rød, flassende, kløende eller betent hud. Den konkrete årsaken til eksem er ikke kjent, men det er vanligvis en reaksjon på hud irritanter som for eksempel vaskemidler, såper og noen stoffer. Klimaet kan allergener og stress også utløse eksem. Tilstanden er ikke smittsom.

Områder berørt av Eksem

De som er berørt av eksem områdene varierer fra person. Hos voksne, utslett vanligvis vises på hender og albuer. Det vises også i skrukker eller bøyd områder av kroppen, slik som innsiden av albuer og undersiden av knærne. Det vanligvis påvirker barn forskjellig og kan dukke opp i ansiktet, hodebunnen, knær, albuer og hender. Eksem er ikke begrenset til disse områdene; det kan dukke opp hvor som helst på kroppen.

Symptomer på Eksem

Eksem produserer en rekke symptomer: kløe, rød hud; små, væskefylte blemmer som oser når riper; eller skjellete, tørr og crusted hud som blir tykk og læraktig fra overdreven skrape. Huden kan bli smittet hvis brutt mot riper. En lege kan diagnostisere eksem ved å undersøke huden og ta med en pasient historie. Noen ganger kan en del av skjellete hud er testet for å utelukke andre smittsomme hudsykdommer.

Behandling av Eksem

Behandlingen for eksem, avhenger av alvorligheten av utslett. Utslettet kan behandles med over-the-counter produkter som inneholder kortison for å hjelpe rolig kløe, hevelse og rødhet. Men hvis utslettet er alvorlig eller vedvarende, en resept på kremer som inneholder aktuelle immunomodulatorer (Tims) er vanligvis foreskrevet. De virker ved å endre kroppens immunrespons mot allergener. Andre alternativer er Kortison skudd eller piller.

Hva er årsakene til utslett eller eksem?

Utslett er støt på kroppen som endrer måten huden ser og føles. Siden det er så mange typer utslett, det er mange forskjellige årsaker. Elveblest er en vanlig type utslett preget av røde, hevet områder av huden som vanligvis kløende.

Fakta

Huden er mottakelig for infeksjon fra ytre årsaker, slik som bakterier, sopp, parasitter eller virus. Utslett kan også være forårsaket av irritanter som såpe, kosmetikk og vaskemidler. Noen medisinske tilstander utløse utslett, inkludert revmatoid artritt.

Årsaker

Hudutslett ha mange årsaker. Utslett kan utløses av infeksjoner av utenforstående inntrengere, eller de kan være forårsaket av arvelige hudproblemer som eksem eller psoriasis.

Betraktninger

Miljøfaktorer kan noen ganger utløse utslett, spesielt elveblest. Eksempler er varme eller kulde, insektbitt, sollys og stress.

Symptomer

Symptomer på utslett kan variere avhengig av årsaken. Utslett kan være irriterende, smertefulle eller kløende. Huden kan bli hovne, sprukne, skjellende, rød eller betent.

Home Care

De fleste utslett vil vise forbedring hvis du unngå irriterende stoffer og behandle huden din skånsomt. Ikke skrubb, og bruke milde rensemidler. Over-the-counter kremer kan gi en viss lettelse. Søke medisinsk hjelp for noen vedvarende utslett som ikke svarer til hjemmesykepleien.

Uforklarlig hudirritasjoner forårsaket av stress

Hudirritasjoner kan noen ganger vises på huden uventet, og det kan være forvirrende å vite hva som kan være årsaken til hud problem. Noen ganger stress kan føre til hudirritasjon.

Acne

Akne er en hud tilstand som fører til at huden blir tilstoppet med oljer. Dette kan skape blemmer på huden som kan bli verre eller bedre avhengig av stressnivået i en persons liv.

Psoriasis

Psoriasis er en autoimmun tilstand som fører til at huden til å produsere sølv-rosa skalaer, og kan noen ganger bli utløst av en traumatisk hendelse eller av en stressende situasjon. Fjerne stress eller angst fra personens liv kan lindre psoriasis.

Eksem

Eksem gjør at huden rundt knær, nakke, albuer og kinn å bli rosa og sterkt kløende. Eksem kan være forårsaket av stress.

Rosacea

Rosacea er en hudsykdom som gir et rødt utslett over kinnene og nesen. Ofte forveksles med akne, kan Rosacea bli markert dårligere av angst eller depresjon.

Elveblest

Elveblest er generelt funnet hos personer med allergi, og fører til at huden til å produsere blistery flekker over hele kroppen. Elveblest kan utløses av stress eller traumer.

Tegn og symptomer på Long-Term Stress

Stress dreper. Konstant langvarig stress fører til at kroppens immunsystem til å fungere godt under sin effektivitet og godt under de nødvendige nivåer. Stress fører også til andre deler av kroppen for å avslutte produksjonen av hormoner eller cellevekst i forberedelse til det som kalles "fight or flight". Fight-or-flight reaksjon er satt av ved stress og slår av alle unødvendige funksjoner i kroppen slik at den kan sende blod til de nødvendige områder for å utføre noen av disse oppgavene. Hjernen sender også ut varselsignal hormoner til kroppen.

Smerte

Stress gjør enhver tilstand med kroniske smerter verre. Ofte folk med langvarig stress føle virkningene av forhåndseksisterende forhold som leddgikt forverres. Langvarig stress kan føre til ryggproblemer og smerter i andre steder av kroppen. Stress kan føre til at musklene til å stramme og øke både vanlige og migrene.

Hjerteproblemer

Ofte de med langvarig stress har problemer med brystsmerter eller rask hjerterytme. Selv om disse er ikke livstruende i starten, til slutt tar stresset sin toll. Stress kan øke blodtrykket. Personer som er konkurransedyktige og utålmodig har en høyere hendelse av hjertesykdom enn folk flest. Ofte de samme personlighetstyper blir stresset lettere enn mer føyelig personligheter.

Problemer med fordøyelsen

Magen reagerer på stress ved å enten over- eller under produsere fordøyelsesenzymer juice. En del av fight-or-flight prosessen er å stenge ned de områdene unødvendige for handlingen og sende blod og energi til de områdene av kroppen som trengs for enten handling. Siden fordøyelsen er ikke nødvendig å slåss eller ta fly, bremser blodtilførselen til dette området. Ifølge Cleveland Clinic, fordøyelsesplager øker når kroppen er under stress. Disse symptomene er magesår, forstoppelse, diaré eller ulcerøs kolitt og Crohns sykdom.

Mental Problemer

Personer som lider av langvarig stress kan ha problemer med hukommelse, konsentrasjon, dømmekraft og fokus. Noen ganger viser det en normalt optimistisk person inn i en pessimist. Du legger kanskje merke en kortere sikring når det gjelder temperament og ekstrem agitasjon. Søvnløshet, isolasjon og en følelse av både ensomhet og depresjon forekomme. Humørsvingninger forekommer ofte, og angst er vanlig.

Fedme

Stress får kroppen til å frigi CRH, et hormon som gjør at personen enten slutte å spise eller vil trøste matvarer. Når dette hormonet slår på appetitten, kan det føre til overspising, noe som øker vektøkning. Under flyturen-eller-kamp modus kroppen bremser stoffskiftet å spare energi; dette kan være en annen forklaring på sammenhengen mellom stress og fedme.

The Immune System

Effektene av stress på immunsystemet føre til at det å jobbe mindre effektivt. Ofte er dette forlater kroppen mer utsatt for infeksjon, kreft og andre sykdommer. Mennesker som lever med stress for lange perioder ofte finne seg fange hver sykdom i deres miljø. Noen ganger langvarig belastning utløser en reaksjon av immunsystemet som gjør det angripe sin egen kropp og lider av autoimmune sykdommer.

Seksuell Drive og hudproblemer

Langvarig stress reduserer seksualdrift og kan gi problemer i området for reproduksjon eller forårsake erektil dysfunksjon. Stress forverrer tilstander som eksem, kviser og psoriasis. Av og det fører til hudproblemer som kløende utslett.

Hvordan ta vare på en Shingles utslett

Hvordan ta vare på en Shingles utslett


Helvetesild er et smertefullt utslett som oppstår når varicella zoster (vannkopper) viruset har blitt reaktivert i kroppen. Når en person har vannkopper, vil viruset blir sovende i cellene og gjemme bort i flere tiår, bare for å bli vekket senere. Dette reaktivering kan være forårsaket av alt fra stress til et svakt immunsystem. Den helvetesild utslett kan være smittsom hvis kontakt med den er laget av en annen person. Det er noen tiltak du bør ta for å beskytte andre fra varicella zoster virus og for å få fart healing for deg selv også.

Bruksanvisning

•  Rengjør utslett området ved å vaske det. En antibakteriell såpe er ideelt for dette, men ikke bruk for mye og sørg for å skylle det godt, som alle såperester kan gi tørr og ytterligere irritasjon av utslett området.

Plasser noen antibiotika salve på midten av en steril kompress. Den antibiotisk salve kan bidra til å stoppe de infiserte blemmer fra å spre seg.

Plasser steril kompress over utslett og feste den på plass. Hvis du har et stort område dekket med utslett, kan det hende du må bruke større sterile gasbind strimler med medisinsk tape til å feste dem på plass. Tildekking av utslett vil beskytte den mot irritasjon klær, og vil også beskytte andre som kommer i kontakt med deg fra å pådra viruset.

Vask hendene umiddelbart etter behandling av helvetesild utslett.

Ta aspirin, paracetamol eller ibuprofen å hjelpe med smerte som er forbundet med helvetesild viruset.

Tips og advarsler

  • Den helvetesild utslett er bare smittsom når den er i blister scenen. Når den har crusted over, er du ikke lenger smittsom, men du bør likevel unngå kontakt med gravide, eldre og de med svekket immunforsvar.
  • Ikke klø eller gni helvetesild utslett da dette vil forsinke healing og fremme spredning.

Ulike Utslett på kroppen

Body utslett eller utslett er betennelse eller spotting av huden som følge av irritasjon, allergi eller sykdom. Et utslett endrer farge og tekstur av det berørte området, typisk endre farge til en rødlig eller rosa nyanse. Til tider kan utslett også være blålig i fargen eller mørbanket fra riper og ytterligere irritasjon.

Nature

Utslett kan være assosiert med kløe, hevelse, prikking eller brennende fornemmelser, og muligens smerte, mens noen forhold produserer ingen følelse i det hele tatt. Generelt, kropps utslett er en indikasjon på at kroppen avviser en utenlandsk enhet eller element som det finner truende for sin helse.

Kategori

Noen utslett påvirker hele kroppen, som kalles "generalisert", mens andre vises bare på visse områder av huden. Disse er ofte referert til som "lokaliserte". Utslett kan være forbigående og kortvarige eller tilbakevendende eller kronisk. De fleste hudutslett er ikke smittsomme men noen er kjent for å være.

Ubiquity

Det er hundrevis av typer kroppen utslett og praktisk talt alle har opplevd utslett en eller annen måte i ulike faser av livet, fra barndom til alderdom. Mens mange av disse utslett er vanlig og lett å behandle (eller alene før de avtar), noen kan være symptomer som peker til mer alvorlige plager eller sykdommer.

Årsaker

Allergiske reaksjoner er en av de vanligste årsakene til utslett. Avhengig av personen, kan allergi være forårsaket av planter, mat, dyr, kjemikalier, støv, forurensing, insektbitt og en rekke miljøfaktorer. Andre vanlige årsaker inkluderer irritanter forårsaket av slitasje fra klær eller bleier, kosmetikk, soleksponering og fuktighet eller tørrhet. Infeksjoner fra virus, bakterier og sopp også ofte føre til utslett.

Andre eksempler er infeksjoner forårsaket av små parasitter som midd og lus, samt systemiske sykdommer der utslett er et kjent symptom. Disse sykdommene omfatter lupus, revmatisk feber, tyfoidfeber, meningitt, Rocky Mountain flekket feber og Lyme sykdom, blant andre. Vanlig forekommende utslett inkluderer vannkopper, kviser, ringorm, fotsopp, helvetesild, skabb, eksem og psoriasis. Andre faktorer som er assosiert med noen utslett inkluderer hormonelle endringer, stress, genetisk predisposisjon og autoimmune problemer.

Diagnose

Mange hudutslett ligne og kan være vanskelig å skille fra hverandre. Selv til trenet øye, dvs. en hudlege, tester kanskje må gjøres for å bekrefte en bestemt diagnose. Hudutslett som kommer uten smerter eller ubehag, og er lokalisert til området for kontakt med et allergen som er relativt trygg og giftfri kan bare la alene inntil hudens tekstur og farge går tilbake til det normale. Utslett ledsaget av andre symptomer, derimot, som feber, infeksjon, hovne lymfeknuter, kortpustethet, hodepine, stiv nakke, lysfølsomhet og verkende ledd kan være en indikasjon på en alvorlig tilstand. Konsultere en hudlege eller lege anbefales i disse tilfellene.

Different Type of utslett

Different Type of utslett


Utslett er en av de mest irriterende og pinlige plager. De kan være smertefull, ubehagelig og i enkelte tilfeller farlig. De kan også være veldig mystisk, med årsakene noen ganger uforståelig leger. Men den gode nyheten er at nye behandlinger er tilgjengelig som kan redusere symptomer assosiert med de vanligste hudsykdommer og i noen tilfeller kurere dem helt.

Helvetesild

En av de mest alvorlige hudsykdommer voksne kan møte er en virusinfeksjon kalt herpes zoster, eller mer vanlig referert til som helvetesild. Dette er forårsaket av varicella-zoster virus, som også forårsaker vannkopper. Symptomer vanligvis begynner som små prikker som over tid begynne å blemme, forårsaker smerte, prikking eller en brennende følelse. Mens det er ingen "kur" for helvetesild, aktuelle antibiotika og over-the-counter smertestillende medikamenter kan tilby lettelse fra symptomene.

Elveblest

Elveblest er vanligvis utløst av en ekstern stimulans, for eksempel kontakt med et allergen som mat, planter eller medisiner. Ekstrem varme eller kulde kan også forårsake elveblest, sammen med visse sykdommer som strep hals. Utløseren fører histaminer for å bli sluppet inn i huden vegger gjennom blodet, forårsaker hovne, røde flekker og renner skal vises. Elveblest kan også tidvis føre til pustevansker. Antihistaminer kan redusere bivirkninger av elveblest, mens du fjerner avtrekkeren vanligvis løser problemet permanent.

Psoriasis

Psoriasis er en tilstand der store røde utslett toppet av sølvfargede skjell kalt "plakk" form. Vanlige steder inkluderer hodebunnen, albuer, ben, føtter, rygg eller kjønnsorganene. Selv om det er en ikke-smittsom infeksjon, personer med psoriasis har en tendens til å gå gjennom perioder med utvinning og tilbakefall gjennom hele livet. Den eksakte årsaken til psoriasis er ikke kjent, men det er relatert til development av hudens vev. Behandlinger inkluderer steroid kremer, kremer og i noen tilfeller UV lysterapi.

Eksem

Eksem er et begrep som vanligvis påført på en serie av ikke-smittsomme forhold som forårsaker rødt, tørr og kløende hud. Dette utslett kan lokaliseres, eller spredt over hele kroppen. Årsaken til eksem er ikke kjent, selv om forskningen viser en tendens til å kjøre i familier tyder på at det kan være genetisk. Visse eksterne faktorer har vist seg å forverre tilstanden, inkludert hud irritanter, allergener, lav eller høy fuktighet og stress. Vanlige behandlinger av eksem inkluderer kortison kremer, skudd og piller og antibiotika.

Ringorm

Ringorm (eller tinea) er en av de hyppigste hudsykdommer står overfor voksne, spesielt av aktive menn. Det er en sopp problem som trives i områder av kroppen som er fuktig og varm, slik som mellom tærne eller på lysken; på grunn av dette, er de mest hyppige forekomster kalt "fotsopp" og "jock kløe." I begge tilfeller kan du ha røde, kløende flekker som blir til åpne sår. De kan noen ganger danne inn "ringer" med røde kanter, derav navnet "ringorm". De fleste tilfeller av tinea kan behandles med over-the-counter soppdrepende kremer og spray, selv om resept-styrke versjoner kan være nødvendig i ekstreme tilfeller.

Massasje terapi for Stress Relief

For å lindre stress og spenning, er mange mennesker velger massasje terapi i løpet av medisiner. Den beroligende opplevelser av den menneskelige kontakten og anvendelse av press på visse steder av kroppen hjelp slipper kjemikalier i hjernen som hjelper kroppens immunsystem. Massasje kan også bringe smertelindring og redusere stress som har bygd seg opp i musklene.

Før Massasje

Se etter en lisensiert massasje terapeut som har formell opplæring i de områder og typer massasje du trenger. Planlegge litt tid før massasje for å kommunisere dine helsespørsmål med massasje terapeut for å få de største fordelene. La henne vet om noen beskjedenhet problemstillinger samt sensitiviteter før hun begynner økten. Planlegge en tid som er praktisk og skaper minst mulig stress. Du ønsker ikke å føle rushed under eller etter massasje eller stress vil komme rett tilbake.

Hva kan man forvente

De fleste massasje klinikker tilbyr private rom med spesielle massasjebord designet for komfort og brukervennlighet av manøvrerbarhet for terapeuten. Tabellen er polstret og har en smultringformet område for ansiktet når du ligger på forsiden. Dette holder deg fra å måtte snu hodet i begge retninger, og holder kroppen balansert.

Den massasje terapeut vil bruke en fuktighetskrem eller olje å gjøre hendene glir lettere over huden. Hvis du har noen allergier, er det en god idé å la ham vite slik at han ikke vil bruke noe som vil føre til utslett eller annen allergisk reaksjon.

Et tynt ark eller et teppe benyttes for å dekke en hvilken som helst del av kroppen, mens resten blir massert. Du kan velge å bære noe, eller hvis du har beskjedenhet problemer, har du rett til å forbli kledd for å passe dine følelser.

Hvordan Massasje bidrar til å avlaste Stress

Massasje terapi har fordeler som øker blodsirkulasjonen, avslappende såre muskler, oppkvikkende lymfesystemet, redusere smerte, hjelpe fleksibilitet i leddene for å bedre utvalg av bevegelse, hjelpe lindre migrene smerte og øke sirkulasjonen, ifølge Associated Bodywork og Massasje Professionals. Med alle disse fordelene, bør kroppen føler mindre stress og smerte. Ifølge MayoClinic.com, kan massasje hjelpe kroppen slipper naturlige smertestillende, noe som kan bidra til å styrke immunforsvaret.

Andre fordeler av massasje

Ifølge MayoClinic.com, er andre fordeler av massasje terapi bidrar til å redusere arbeidskraft smerte, hjelpe premature babyer opp i vekt, gi følelser av støtte i alkoholabstinens, behandling av fibromyalgi, redusere angst, bidra til å øke immunsystem for HIV og kreftpasienter og gi folk med lav selvfølelse følelsen av å være spesielle og mer omsorg.

Etter Massasje

Drikk minst åtte gram vann etter en massasje for å hjelpe rense kroppen for giftstoffer som er frigitt. Prøv å slappe av ved å ta et varmt bad eller dusj så snart du kommer hjem.

Mild hudutslett Fra Stress

Kløende, røde og betent hud er det siste du ønsker når du føler deg stresset. Forstå hvorfor hudirritasjon skjer vil hjelpe deg å finne en måte å lette symptomer og unngå å forverre situasjonen.

Fakta

En stress utslett, også kalt elveblest, kan manifestere seg på huden din som hevet, kløen renner. Ifølge Mayo Clinic, elveblest "er forårsaket av betennelse i huden. I noen tilfeller er elveblest og angioødem utløst når visse celler (mastceller) utgivelse histamin og andre kjemikalier i blodet og huden."

Det finnes andre hudsykdommer som kan forverres av stress inkludert psoriasis, eksem og dermatitt. Å ha en hvilken som helst av disse tre tilstander kan gjøre huden mer utsatt for irritasjon forårsaket av stress.

Misforståelse

Enten stress kan føre til utslett er et tema fortsatt debattert blant leger. Ifølge Medicinenet.com, kan milde utslett utvikles på grunn av stress og følelsesmessige forstyrrelser. Enten de er forårsaket eller forverret av stress, utslett og elveblest er kroppens måte å reagere på en stimulans, og er et medisinsk problem.

Effekter

Utslett eller elveblest kan være sentralt kun til ett område av kroppen din, eller du kan bryte ut over; det avhenger av din individuelle kroppens kjemi. Huden stiger, vokser mild rød i fargen og blir kløende og ubehagelig. Stramme klær og våte eller syntetiske stoffer bør unngås. Heat forverrer elveblest, så varm dusj eller bad bør unngås inntil hevelsen avtar.

Forebygging / løsning

Den mest effektive metode for behandling av en stress utslett er å behandle stress i seg selv. Ta deg tid til å vurdere hva dine stressfaktorer er. Også ta oppmerksom på dine matvaner. Har du en tendens til å spise mat med høyt salt og fett? Et mat som du bare spise når stresset kan føre til en allergisk reaksjon og være å klandre. Skrive ut dine tanker i en dagbok, snakke ting ut med en venn eller gå en tur kan roe nervene. Aktuelt antihistamin krem, brukt sparsomt til irritert hud, vil også hjelpe.

Også studere bivirkningene av alle reseptbelagte og homøopatiske medisiner / kosttilskudd du tar for å være sikker på at de ikke er årsaken til utslett. Se etter interaksjoner med mat du kan spise, og sjekk for å se at de ikke inneholder noe du er allergisk mot. Mange over-the-counter multivitaminer inneholder svovel, for eksempel.

Advarsel

Denne artikkelen er ikke ment å diagnostisere eller kurere. Elveblest og utslett kan være en indikasjon på en mer alvorlig tilstand. Hvis du får feber, frysninger, eller om det er noe væske i forbindelse med hud problem, søke øyeblikkelig oppmerksomhet fra en medisinsk faglig.