Digidexo.com

bicuspid hjerteklaff og mensen

Symptomer ved hjerteklaff Failure

Symptomer ved hjerteklaff Failure


Ifølge American Heart Association, er over 5 millioner mennesker diagnostisert med hjerteklaffsvikt årlig. Kirurger utfører et gjennomsnitt på 100.000 hjerteklaff surgeries et år på grunn av symptomer på hjerteklaffsvikt. Du kan være født med en unormal hjertet ventil eller skade hjerteklaffene ved kontrahering infeksjoner som infeksiøs endokarditt eller revmatisk feber.

Betydning

Hjerteklaffene pumpe blod gjennom kroppen ved å åpne og lukke hver gang hjertet slår. Hjerteventiler åpner sine spisser eller dører på den ideelle tid på grunn av bestemte trykkforandringer på hver side av ventilen. Mitral-eller aorta ventiler er på venstre side av hjertet og jobbe hardere enn sine kolleger på høyre side, trikuspidalklaff og lunge ventilen.

Identifikasjon

Symptomer på hjerteklaffen svikt kan inkludere kortpustethet eller vanskeligheter med å fange pusten når du ligger nede eller mens den er aktiv, trykk i brystet når du puster kald luft, vekt eller ubehag i brystet når du er aktiv, hjertebank eller rask puls , svimmelhet og en følelse av svakhet.

Betraktninger

Hjerteklaffsvikt kan føre til fullstendig hjertesvikt, som er identifisert av hevelse eller oppblåsthet i magen, hovne føtter eller ankler og / eller rask vektøkning. Eldre pasienter utvikler ofte endringer i hjerteventil struktur skaper en defekt hjerteklaff som ikke klarer å helt åpne eller lukke.

Behandling

Mild hjerteklaffsykdom behandles vanligvis med medisiner. Alvorlig hjerteklaffsykdom krever kirurgisk reparasjon. Forskning de ulike typer behandling for hjerteklaffsvikt ved hjelp av American Heart Association hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

Advarsel

Du kan ha alvorlige hjerteklaffsykdom som krever umiddelbar medisinsk behandling og ikke har noen synlige symptomer. Ikke overse uvanlige opplevelser eller smerter i brystet som ikke er normalt.

Symptomer ved hjerteklaff Blokkering

En hjerteventil blokkeringen er i det vesentlige en innsnevring av en eller flere ventiler i hjertet. Det blir ofte referert til som bare ventil stenose og vil ofte påvirke enten mitralklaffen eller aortaklaffen, men du kan se denne blokkeringen skje i lunge ventilen, som er ventilen mellom hjerte og lunger. Når en blokkeringen skjer innenfor en av ventilene i denne viktige organ, ditt hjerte, ifølge Mayo Clinic, uunngåelig må jobbe hardere bare for å pumpe blodet. Med denne tilstanden, vil du vanligvis begynner å vise visse tegn og symptomer på at noe er galt med hjertet ditt.

Hjertebank

En av de vanligste symptomene på en hjerteklaff blokkering er hjertebank av hjertet, som er utgangspunktet momentant episoder der hjertet skulle flagre, pund, rase eller føler som om det er å hoppe over et slag. Dette ville skje hvis blokkeringen skjer i enten aorta eller mitral ventiler, noe som gjør det til et felles symptom for disse to forholdene. Likevel kan også manifestere seg som et hjerte knurrer, noe som ville være en "susende" lyd som hjertet slår en aortaklaffen blokkering.

Fatigue

En annen vanlig symptom hos de fleste hjerteklaff blokkering ville være en viss tretthet eller utmattelse. For de fleste vil dette tretthet være mer uttalt i perioder der hjertet jobber på et økt nivå, som under trening eller fysisk anstrengelse. Dette kan imidlertid tretthet eller utmattelse manifestere i perioder med hvile, særlig når blokkeringen er mer alvorlig. Noen ganger kan dette trøtthet også komme med svimmelhet, følelse ør eller besvimelse.

Tungpustethet

Noen mennesker med en hjerteklaff blokkering, det være seg aorta, mitral eller lunge, kan begynne å oppleve episoder av åndenød eller følelse omstendelig. Mye som symptom på tretthet, kan dette kortpustethet blitt mye mer uttalt i tider med trening eller noen form for fysisk anstrengelse, men kan også være til stede i tider med hvile. For en hjerte blokkering, kan du også føle det en større vanskeligheter med å puste når du faktisk legge ned.

Pain

Selv om det ikke er et vanlig symptom på tvers av hjerteklaff blokkeringer, det er mulighet for, ifølge Mayo Clinic, å lide noen grad av smerte eller ubehag i brystet. Oftere enn ikke, vil dette smerte eller ubehag skyldes enten en aorta eller lunge blokkering, men kan oppleves med en hjerte blokkering også. Som blir sagt, ikke alle mennesker vil føle en smerte med en hjerteklaff blokkering. Noen mennesker kan bare føle en liten tetthet i brystet for å indikere at denne tilstanden er til stede.

Hevelse

Noen ganger kan en person som lider av en hjerteklaff blokkering, nemlig en i mitralklaffen, merke noe hevelse eller betennelse i føtter og ankler. Dette hevelse kan starte på som nesten umerkelig og fremgang som blokkeringen forverres.

Hoste

Avhengig av plasseringen av hjerteklaffen blokkering, kan du også begynne å lide av en relativt alvorlig hoste som føles litt dypt. Denne hosten vil vanligvis starter som tørr eller uproduktive, men kan utvikle seg til det punktet hvor du faktisk hoste opp blod.

Hjerteklaff Komplikasjoner

Hjerteklaff Komplikasjoner


Når hjertet pumper blod, strømmer blodet fra atria til ventrikkelen. Mellom disse to kamrene er ventiler. Den Trikuspidalklaff er mellom høyre atrium og ventrikkel, og mitral-ventilen er mellom venstre atrium og ventrikkel. Åndedrettsklaffen skiller høyre hjertekammer fra lungearterien, noe som er hovedbanen for deoksygenert blod til lungene. Når noen av disse ventilene svekke, det fører blod til feil pumpe gjennom hjertet, forårsaker dårlig blodsirkulasjon til vevet i kroppen.

Sykdom

Det er to typer av sykdommen som oppstår i hjerteklaffer. Oppstøt oppstår når ventilene ikke lukker ordentlig. Dette fører til lekkasje og trykk fra hjertet, noe som presser blodet bakover i atria. Stenose er en tilstand der ventilene stive eller stivne, noe som gjør det vanskelig for blodet å strømme. De herdede ventiler få hjertet til å pumpe hardere på kontoen for manglende blodtilførsel, noe som kan føre til hjertesykdom.

Symptomer

Symptomer på hjerteventilen sykdom er lik hjertesykdom. Pasienten har problemer med å puste, og blokkering av arterier fører brystsmerter. Den uregelmessig hjerterytme kan bli følt i brystet som flagrende. Hodepine, tretthet, svimmelhet og høyt blodtrykk er også vanlig. For pasienter med en defekt i Trikuspidalklaff, kan dårlig blodgjennomstrømning påvirke leveren, forårsaker smerte i magen fra leverskader.

Årsaker

Årsaker for hjerteklaff betingelser er vanligvis sekundært til en eksisterende infeksjon eller tilstand. Revmatisk feber og syfilis kan føre til hjerteklaff degradering. Fordi disse sykdommene er i hovedsak utryddet i USA, hjerteklaff forholdene stammer fra disse infeksjonene er sjeldne. Andre årsaker er fra genetiske misdannelser eller aldringsprosessen. En bieffekt av et hjerteinfarkt er mulig skade på hjerteklaffene.

Diagnose

Diagnose begynner med et besøk til pasientens lege. Legen bruker et stetoskop for å lytte til hjerteslag. Et hjerte bilyd kan bli hørt gjennom et stetoskop, og er et tegn på mulige hjerteklaff forhold. Et elektrokardiogram vil bli beordret til å motta en mer nøyaktig analyse av hjertemuskelen. Denne testen er smertefri og gir en grafisk representasjon av hjerteslag. X-stråler er tatt for legen å observere noen hjerteforstørrelse, som er et tegn på hjertesykdom.

Behandling

Noen forhold er ikke mulig å behandle og krever nøye, livslang overvåking av hjertet. Medisinsk behandling er tilgjengelig for noen pasienter. Betablokkere og kalsiumblokkere kontrollere hjerterytme rate, noe som bidrar til å redusere symptomer på hjerteklaff forhold. I ekstreme forhold, kan pasienter trenger kirurgi for å reparere ventilene.

Hvordan å miste vekt når du har mensen

Hvordan å miste vekt når du har mensen


Siden kvinnens kropp fyller som den beholder vann, er det grunnen til at det er vanskelig å gå ned i vekt i løpet av en periode. Ikke for å si at å miste vekt i løpet av perioden ikke er mulig, men du er nødt til å fullt ut dra nytte av kroppens naturlige mekanismer. En kvinne er mer tilbøyelig til å gå ned i vekt i løpet av tredje og fjerde dagen av hennes periode som i de to første, og dette har å gjøre med progesteron og østrogen nivå stede under en syklus.

Hvordan å miste vekt når du har mensen

•  Unngå å spise bearbeidet og junk food før menstruasjonen starter. Disse type måltider vil bremse kroppens avgiftning og bidra til vektøkning under menstruasjonssyklusen. Disse inkluderer noen produkter som inneholder koffein, alkohol, sukker, meieriprodukter eller krydder.

Spis små måltider seks ganger om dagen som inneholder mye grønnsaker, soya og frukt. Siden Soya inneholder isoflavoner vil det også bidra til å redusere menstrual symptomer.

Utfør lav intensitet cardio trening i løpet av de to første ukene av mensen. Disse bør gjøres i løpet av 30 til 60 minutters økter minst tre ganger i uken presser pulsen til 75 prosent av sin maksimale hastighet.

Start høy intensitet cardio øvelser i løpet av de to siste ukene av menstruasjonssyklusen. Disse bør gjøres innen 30 minutters økter med å få pulsen til 85 prosent av sin maksimale hastighet.

Tegn og symptomer på en Bicuspid Aortaklaffareal

Tegn og symptomer på en Bicuspid Aortaklaffareal


Det menneskelige hjertet har fire kamre, hver med en ventil som lar blod ut av hjertet, og fungerer som en klaff som hindrer tilbakestrømning til hjertet. En bicuspid aortaklaffen påvirker aortaklaffen plassert mellom høyre ventrikkel og aorta. Aortaklaffen utvikler bare to brosjyrer (dvs. Cusps) i stedet for tre, som resulterer i Bicuspid Aortaklaffareal Disease (BAV). The Journal of dagens problemer i Cardiology rapporterer at BAV påvirker en til to prosent av befolkningen. Men tallene ikke antas å være nøyaktig, fordi de er basert på obduksjoner og tar ikke hensyn til udiagnostiserte tilfeller i levende befolkningen. BAV er en medfødt og arvelig tilstand. Åttifem prosent av barn diagnostisert med et hjerte problem har BAV.

BAV Struktur

En normal aortaklaffen har tre spisser, delt på tre commissures, eller tydelige spor som skisserer de enkelte spisser, festet til aorta. I BAV tilfeller kan sporene være utydelig eller smeltet sammen (rafe), noe som resulterer i en stor spiss, og en normal størrelse spiss. Med de fleste BAV tilfeller blir diagnostisert i løpet av fjerde tiår av livet, kan raphe har blitt forkalket og umulig å skille fra en ekte commissure. Den eneste forskjellen er at raphe ikke feste til aortaveggen. Tilstedeværelsen av bare to spisser, vil imidlertid bekrefte diagnosen.

Resulterer betingelser

Med alderen kan BAV svekke og ikke klarer å lukke eller åpne riktig, noe som indikerer en ventil svikt. Når ventilen ikke åpnes skikkelig, kalkavleiringer begynner å dannes på spisser, som resulterer i en tilstand som kalles stenose (dvs. blokkering). Stenose krever hjertet til å jobbe hardere for å pumpe blodet gjennom en smal åpning og til slutt understreker hjertet, herding musklene rundt venstre ventrikkel.

BAV kan også forårsake oppstøt eller BAV insuffisiens. Ventilene mislykkes i å lukkes helt, slik at lekkasje og tilbake strømme inn i ventrikkelen. Denne tilstanden setter ekstra belastning på hjertet ved å kreve ekstra pumper for å tømme ut ventrikkel, og kan resultere i strukket hjertet muskler i venstre ventrikkel og redusert pumping styrke.

Medisinsk Tegn på BAV

BAV vil nesten alltid større aorta. Medisinske tester er bestilt når en rutinemessig undersøkelse avdekker uregelmessige hjertesykdommer. Noen eksempler er et hjerte bilyd høres gjennom et stetoskop, arytmi oppdages gjennom et elektrokardiogram (EKG), eller en X-ray som viser utvidelse av hjertet. En magnetisk resonansavbildning (MRI) vil bidra til å bekrefte diagnosen.

Symptomer på BAV

Vanlige tegn på BAV er brystsmerter (angina), kortpustethet, tretthet, vedvarende hoste på natta når du ligger nede, eller svimmelhet på grunn av uregelmessig blodstrøm. Hjertebank kan også være et symptom. BAV symptomer kan etterligne hjertesvikt.

Er en Bicuspid Aortaklaffareal Genetisk?

Er en Bicuspid Aortaklaffareal Genetisk?


En bicuspid aortaklaff er en unormal dannelse av den ventil som normalt tillater oksygenrikt blod til å strømme fra hjertet til resten av kroppen. Selv om ikke alle tilfeller av sykdommen er genetisk, det skjer ofte i familieblodslinjer.

Fakta

Den aortaklaff er forbindelsen mellom hjertet og aorta, hovedpulsåren som tilfører kroppen med blod. Ifølge Cleveland Clinic, består normalt ventilen av tre separate deler, eller spisser, som arbeider sammen for å stoppe eller tillate blodstrømmen.

Bicuspid Aortaklaffareal

En bicuspid aortaklaffen har bare to spisser. Uten en tredje spiss, kan ventilen bli unormalt stiv eller tillate blod fra aorta til å lekke tilbake inn i hjertet.

Tilstede ved fødselen

En bicuspid aortaklaffen er medfødt, noe som betyr at det er til stede ved fødselen. Ifølge Cedars-Sinai Heart Institute, er det den mest vanlige formen for medfødt hjertefeil.

Genetiske arv

I mange tilfeller er bicuspid ventil defekt genetisk arvelig. Men ikke alle medlemmer av en blodslinje er berørt, og tilstanden kan hoppa over hele generasjoner.

Betraktninger

En bicuspid aortaklaffen er mer vanlig hos menn enn hos kvinner. Symptomer vanligvis ikke vises hos spedbarn eller barn.

Slik reparerer en hjerteklaff

Hjerteklaff reparasjon er en behandling for hjerteklaffsykdom. Denne sykdommen oppstår når hjertet ventil blir stiv eller stenotisk, slik at det må arbeide hardere for å pumpe blodet gjennom ventilen. Ifølge National Lung and Blood Institute (NLBI), hjerte kirurger faktisk foretrekker å reparere hjerteklaffen stedet for å erstatte den med en kunstig en når det er mulig. Hjerteklaff reparasjon kan også spare deg fra en levetid på blodfortynnende medisiner og en lavere risiko for å utvikle endocarditic etter operasjonen. Begge er forbundet med en hjerteklaff erstatning.

Slik reparerer en hjerteklaff

Reparere en hjerteklaff

•  Diskuter behandlingsalternativer med legen din. I henhold til Texas Heart Institute, kan mild hjerteventilskade behandles med medikamenter. Imidlertid er en alvorlig skadet hjerteventil krever kirurgi.

Ha hjerteklaff reparert. Ditt hjerte kirurg skiller dine smeltet ventil brosjyrer, eller ditt hjerte ventil vev er omformet og en del av din mitralklaffen er fjernet slik at hjerteklaff kan lukke strammere og eliminere lekkasje. Din hjertekirurg kan også påføre mer vev til ditt hjerte ventil for å øke sin styrke eller lapp hull eller rifter i ventilen.

begrense dine aktiviteter og hvile under utvinning. Hvis du har hatt en nyere prosedyre og var frisk før operasjonen, kan utvinning ta så lite som to til fire uker. Men hvis du gjennomgå en tradisjonell hjerteklaff reparasjon kirurgi, tar utvinning tid ca åtte uker.

Hint

 • Ifølge Mayo Clinic, individer som gjennomgår hjerteklaff erstatninger vanligvis lever lenger.
 • Nyere hjerteklaffprosedyrer krever et mindre innsnitt, og et kortere opphold på sykehus. I tillegg, har mindre smerte og en lavere risiko for infeksjon, i henhold til NHLBI.
 • Unngå å røyke for to uker før du blir operert. Ifølge Texas Heart Institute, kan blodpropp og pusteproblemer oppstå gjør kirurgi hvis du gjør røyk.
 • Informer din lege hvis smertene øker, utvikler du feber eller chill, eller det er hevelse eller blødning rundt innsnitt området.

Hvordan vet jeg om mensen er normal

Hvordan vet jeg om mensen er normal


Hver kvinne tenker sannsynligvis hennes menstruasjonssyklus er unormal for en eller annen grunn en gang under hennes reproduktive liv. Hvordan vet du når du opplever unormal menstruasjon? Hva er tegn og symptomer på unormale perioder? Les videre.

Hvordan vet jeg om mensen er normal

Hvordan vet jeg om mensen er normal

En figur menstruasjonssyklusen. Er det lenger enn 31 til 35 dager fra hverandre, eller mindre enn to uker fra første dag i menstruasjonen til første dag av neste menstruasjon? Hvis dette er tilfelle så må du se en gynekolog.

•  Vurdere alvorlighetsgraden av menstruasjonssmerter. Opplever kramper under menstruasjonen er normale, alvorlige menstruasjonssmerter som hindrer deg i å gjøre hverdagslige ting er ikke normalt. Jeg

Ta hensyn til konsistensen av det som kommer ut. Propper vev i din menstruasjon er vanligvis normalt, men hvis det er plutselig mer enn du normalt har, kan noe være galt. Jeg

Opplever uregelmessig menstruasjon eller hvis du hopper perioder i de fleste tilfeller er dette normalt til en viss grad. Hvis det vedvarer bør du oppsøke lege for å finne ut hva som er galt fordi det er ikke normalt.

aktivitet i idrett kan føre hoppet over perioder og de ​​som er svært aktive i idrettsaktiviteter blir ofte hoppet over for lange perioder av gangen. Ingen er sikker på hvorfor dette skjer, men det er en vanlig foreteelse for mange kvinner som regelmessig deltar i intense sport eller andre aktiviteter. I alle fall kan det være vanskelig å avgjøre hva som er normalt og hva som ikke er det er derfor det er best å oppsøke lege når noe virker unormalt.

Hint

 • Normal menstruasjonsblødning varer ca 5 dager.
 • Normal mengde blod tapt under menstruasjon er ca 2-8 spiseskjeer, selv om det kan virke som mer enn det.
 • Den gjennomsnittlige menstruasjonssyklus er 28 dager fra dag 1 til dag 1 av mensen. Men alt fra 25 til 31 dager mellom periodene er ansett som en normal menstruasjonssyklus.
 • Hvis du er en kvinne som er postmenopausal eller yngre enn elleve så bør du oppsøke lege umiddelbart hvis du opplever noen mengde vaginal eller livmor blødning. Dette kan være et tegn på poly cystisk ovariesyndrom eller PCOS.

Hvordan få mensen komme raskere

Hvordan få mensen komme raskere


Sjansen til å delta i nye hendelser og utvide dine horisonter er det som gjør livet morsommere og verdt å leve. En ting som kan ødelegge din natt av stor moro er mensen. Selv om en nødvendig del av kvinnelig modenhet, kan mensen stoppe deg fra å nyte planlagt eller til og med spontane opplevelser. Mange kvinner har forsøkt å gjøre sin periode komme raskere for å dra nytte av de morsomme tider. Med litt forberedelse og litt flaks, kan du selv være i stand til å gjøre mensen kommer før.

Bruksanvisning

•  Start planleggingen din angrep tidlig. Sjansene for suksess kan økes med tidlig planlegging. Når du er klar over din spesiell hendelse eller situasjon, gjør det et poeng å aktivt prøve å gjøre målet til virkelighet. Beregne de forventede og faktiske startdatoer av din fortid og fremtidige perioder for å bestemme din etablert baseline. Du kan oppleve at menstruasjonen har naturlige svingninger på grunn av dine individuelle hormoner og stressnivå. Ta hensyn til dette når du prøver å gjøre mensen kommer før.

Associate med andre kvinner. Ofte nære venner og til og med kollegaer starter og avslutter sine perioder rundt samme tid. Selv om fenomenet ikke er helt forstått, har mange kvinner rapportert suksess med denne enkle taktikken.

Ta p-piller. Siden disse prevensjonsmidler også arbeide for å regulere menstruasjonssyklusen, ta dem på et bestemt tidspunkt kan bidra til å forutsi når neste periode er forventet å starte. Spør legen din om det beste alternativet for dine individuelle helsemessige behov og livsstil. Selv om dette alternativet er ikke en rask løsning, kan det hjelpe deg å få mensen tidligere enn normalt hvis mensen startdato er riktig beregnet.

Styr klar av stressende situasjoner. Stress er ofte en årsak til senere enn forventet perioder på grunn av sin innflytelse på kroppens hormoner og generell funksjon. Mens det kan mulig å ville ting i tilværelsen, er det like mulig å hindre kroppen din fra å oppføre seg slik du ønsker. Stadig utsatte perioder kan være en direkte effekt av stress.

Oppretthold en aktiv livsstil. Regelmessig mosjon bidrar til kroppens generelle helse og funksjon. Stoffskiftet og hormoner er positivt påvirket ved å delta i regelmessig mosjon. Enkle aktiviteter som jogging eller yoga kan hjelpe kroppen din slappe av å la naturen gå sin vanlige kurs.

Tips og advarsler

 • Konsultere legen din dersom mensen begynner stadig sent. Det kan være hormonelle ubalanser som bidrar til problemet.
 • Husk, det er ingen sikker måte å tvinge kroppen til å menstruere når du vil. Lær å holde deg beskyttet og forberedt, og du kan fortsatt nyte de morsomme tider med eller uten mensen.
 • Aldri ta noen medisiner eller urte supplement uten å informere legen din. Selv om det er mange overtro og "gamle koner historier" som sirkulerer, er legen din beste kilde til helseinformasjon.

Pain Relief for mensen

Menstruasjonssmerter er vanlig for mange kvinner. Ofte referert til som "kramper", men vitenskapelig kjent som "dysmenorrheal", kan kvinne i alle aldre lider av kramper, som vanligvis begynner når perioden begynner og varer i opptil tre dager. For noen kvinner, er smertene en liten ulempe, mens for andre kvinner kan det være et stort tilbakeslag i sitt daglige liv.

Årsak til Pain

Vevet som linjer i livmoren av kvinnens kropp gjør kjemikalier som kalles prostaglandiner. Dette er årsaken til mange ubehagelige forhold under menstruasjon.

Prostaglandiner stimulere livmor muskler til kontrakt. Fordi ikke alle kvinner lider kramper smerter under menstruasjonen, er det antatt at kvinner som har høyere nivåer av prostaglandin er mer sannsynlig å oppleve sammentrekninger som forårsaker kramper.

Kvinner som lider tunge perioder kan også i løpet av den tiden lider diaré, oppkast og hodepine, og det er antatt at prostaglandiner er også ansvarlig for tunge perioder.

Mens noen smerter er vanlig når du har mensen, er det noen forhold som forårsaker smerte og vanligvis krever medisinsk behandling. Disse inkluderer endometriose, muskelknuter, cyster på eggstokkene og en smal cervix.

Hvem er mest sannsynlig lider Periode Pain?

Noen kvinner er mer sannsynlig å lide menstruasjonssmerter.

For eksempel, kvinner som får sin første periode ung (yngre enn 11 år) og kvinner som har perioder som varer lenger enn fem dager er mer sannsynlig å lide menstruasjonssmerter.

Kvinner som er overvektige eller overvektige er mer sannsynlig å ha smerter som er kvinner som røyker eller bruker alkohol. Kvinner som aldri har vært gravide er mer sannsynlig å lide smerte også. Mange kvinner opplever at de ikke lenger lider periode smerte når de får barn.

Vanlige smertestillende midler

Basert på helse historie og forhold, kan forskjellige kvinner kunne dra nytte av ulike smertestillende metoder for deres periode. Den vanligste smertelindring imidlertid omfatte medikamenter fra NSAID (ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter) familien.

Noen av de mest vanlige smertestillende brukes for menstruasjonssmerter omfatter naproxen (som aleve) og ibuprofen (som Advil).

De fleste leger anbefaler at kvinner tar NSAID produkt ca to dager før mensen er grunn til å begynne. Dette bidrar til å redusere betennelse som kan redusere de totale smerte når perioden begynner.

Ikke alle smertestillende fungerer på samme måte hver person så mange leger vil anbefale å ta en annen form for smertelindring hvis den første ikke fungerer.

Natural Relief

Hvis du ikke ønsker å ta medisiner, eller det er ikke nok til å lindre smerter, er det noen naturlig rettsmidler som fungerer godt for noen kvinner. De fleste bekymring endringer i livsstil.

I løpet av perioden, kan du bruke varme til bekkenområdet (en varmepute fungerer bra), eller få en massasje på ryggen og nedre del av magen.

Livsstilsendringer som kan hjelpe med menstruasjonssmerter inkludere trener (spesielt i starten av perioden) og en lav-fett vegetarisk kosthold. Noen studier har vist at å få tilstrekkelige mengder av både tiamin (ca 100 mg daglig) og kalsium (1200 mg daglig) kan langt redusere smerte lidd i løpet av perioden.

Hvordan lindre vann oppbevaring når du har mensen

Så det er den tiden av måneden og - stor overraskelse - du føler deg som en strandet hval. Du er så oppsvulmet at du kan like godt være gravid. Er din skala brutt? Hvorfor i all verden gjør det tyde på at du har gitt fem pounds? Yikes! Dessverre, væskeansamlinger og oppblåsthet er av bivirkningene av å være en mensen kvinne. Men det er skritt du kan ta, før og under menstruasjonen, for å redusere væskeansamlinger og at du føler at din gamle selv, eller i det minste i nærheten av det. Den nederste linjen? Den beste måten å skylle ut overflødig vann er å erstatte den.

Bruksanvisning

Drikk opp!

•  Drikk vann. Mye vann. Det trenger ikke å være rent vann - du kan drikke koffeinfri varmt og isteen (grønn te øker forbrenningen og er veldig sunt) eller frukt- og grønnsaksafter. Prøv å holde deg unna brus - luften vil gjøre deg gassy.

Spis mat som består hovedsakelig av vann, for eksempel salat, selleri, agurk, vannmelon, sommer meloner og bær inkludert jordbær, blåbær, bringebær. Jo mer vann i kroppen din, vil jo raskere oppblåsthet være borte.

Unngå koffein. Uansett hvor sliten du er, vil konsumere koffein gjøre deg ikke bare mer oppblåst, men ekstra irritabel når du har mensen. Koffein fungerer som et vanndrivende unntak, for noen grunn, når du har mensen. Unngå kaffe, espresso, svart te og sjokolade, og du vil føle deg mye bedre.

Unngå mat som er høy i natrium. Salt vil gjøre deg beholde vann. Du kan kontrollere natriuminnholdet på matvarer og se at den store "no-nos 'inkluderer, men er ikke begrenset til, soyasaus (selv de" light natrium "de har for mye for ditt eget beste), teriyaki saus, hot saus, kylling vinge saus, mikrobølgeovn popcorn, pickles, oliven og konserverte eller fermenterte grønnsaker eller tofu.

Hold deg unna matvarer som er tilbøyelige til å forårsake gass. Det er ingenting verre enn å legge til din bloat - med mer av det! Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, alle typer kål, rosenkål, sommer eller vinter squash (zucchini), epler, pærer, plommer, fersken eller for mye melon.

Øvelse! Få kroppen i bevegelse, og du vil føle deg mer energi og uthvilt.

Spør ob-gyn å foreskrive diuretika hvis du har ekstreme vannretensjon under menstruasjon perioden. Ta dem som instruert og ikke gjøre det til en vane.

Tips og advarsler

 • Vær forberedt på å gå på do mye på grunn av alt vannet du vil være forbruker!
 • Ikke forfalt vannforbruket - det kan gjøre deg syk. Som i enhver situasjon, spise eller drikke før du føler deg full og så stoppe.

Kan du få tatt en celleprøve når du har mensen?

En Pap test, også kjent som en celleprøve, er en prosess hvor en lege samler celler fra livmorhalsen som skal undersøkes senere. Livmorhalsen er den nedre, smale parti av livmoren som slutter seg inn i den øvre ende av skjeden. Hovedformålet for en Pap-testen er å påvise kreftceller eller unormale celler som kan føre til kreft. For å sikre de mest nøyaktige Pap testresultater, bør kvinner unngå å ha denne testen mens mensen.

Hvordan er en Pap test gjort?

En Pap test kan utføres under en gynekologisk bekken eksamen. Legen vil sette inn et instrument kalt et spekulum inn i skjeden, åpne den for å se på livmorhalsen. En endocervikale børste eller spatel vil bli benyttet for å oppnå celler fra cervix og plassert på en glass side skal sendes til et laboratorium for undersøkelse. En Pap test er vanligvis smertefri, og bare mildt ubehagelig i noen kvinner. Pap testresultater er vanligvis tilgjengelig innen tre uker.

Pap Under menstruasjon

Leger fraråder å planlegge en Pap test under menstruasjonsperioden for å sikre de mest nøyaktige resultater. Hvis en Pap testen er utført i løpet av en menstruasjonsblødning, kan innsamlede cellene være skjult eller usikker. Den beste tiden for en Pap test er 10 til 20 dagen etter første dag i siste menstruasjon, ifølge WomensHealth.gov. Noen leger kan utføre en Pap test under en lett menstruasjon. Hvis du er mensen noen dager før den planlagte Pap test, ring legekontoret for å informere dem. Legen kan råde deg til å planlegge Pap test for når du ikke menstruerer.

Forbered deg på en Pap Test

For å unngå å endre testresultater ved å vaske bort eller maskering unormale livmorhalsen, leger tyder på at bruk av skylling produkter, tamponger, vaginal kremer, stikkpiller, vaginal deodorant spray eller pulver og seksuell aktivitet unngås i to dager før testen.

Hvem bør testes?

Det er ingen aldersgrense for Pap test. Vanligvis er årlig Pap testing anbefales for kvinner 21 år eller eldre. Kvinner under 21 år som har vært seksuelt aktiv i tre år eller mer er også bedt om å ha en årlig Pap test. Kvinner mellom 65 og 70 kan snakke med legen sin om å stoppe screening etter minst tre vanlige Pap tester og ingen unormale resultater i de siste 10 årene. Det kan være andre unntak angående behovet for Pap tester, basert på alder, helse historie og legens etterretning. (Se referanse 2)

Fordeler

En Pap test er en screening test for å oppdage unormale livmorhalsen. Oppsamlede celler kan bli undersøkt for å identifisere pre-cancerøse og kreftceller, så vel som infeksjoner som humane papillomavirus (HPV) og inflammasjon. En Pap test er en effektiv metode for å avdekke tidlige tegn på livmorhalskreft, ifølge National Cancer Institute. Livmorhalskreft er mest sannsynlig å ha en bedre prognose hvis oppdaget tidlig.

Kan du bli gravid på mensen?

Mange misforståelser florerer om nøyaktig når i den månedlige syklus kan du faktisk bli gravid. For eksempel kan du bli gravid på mensen? For å fullt ut svare på dette spørsmålet, må du vurdere det grunnleggende eggløsning og de endringene som finner sted i en kvinnes kropp gjennom stadier av hennes syklus.

Hva er eggløsning?

Eggløsning er den månedlige prosess som foregår når din eggstokk utgivelser et egg som reiser ned egglederen, og er tilgjengelig for en periode på 12 til 24 timer for befruktning, ifølge den amerikanske Graviditet Association. (Se referanse 1)

Menstruasjon

Menstruasjon inntreffer når kroppen forkaster et ubefruktet egg og den fortykkede slimhinnen i livmoren din. Den amerikanske Graviditet Association sier at flertallet av kvinner opplever en menstruasjon som varer 3 til 7 dager. (Se referanse 2)

Fruktbare dagene

Ifølge American Graviditet Association, de fleste kvinner har eggløsning 11-21 dager inn i syklusen sin, noe som gir en tidsperiode, vanligvis 12 til 16 dager før begynnelsen av neste periode, der er det mer sannsynlig å bli gravid hvis du har samleie . (Se referanse 1)

Lengden på den månedlige syklus

Selv om dette kan variere betydelig, er den gjennomsnittlige sykluslengden for de fleste kvinner mellom 28 og 32 dager. For å bestemme antall dager i den månedlige syklus, må du telle fra den første dagen i menstruasjonen før den første dagen av følgende menstruasjon.

Putting It All Together

Avhengig av lengden på menstruasjon og lengden av den månedlige syklus, kan du bli gravid på mensen. For eksempel, hvis du har en menstruasjon som varer 7 dager eller mer, og du har også en tendens til å ha en kortere månedlig syklus, du kan teknisk erfaring dager av økt fruktbarhet under mensen.

Hvordan å svømme med mensen og Pads

Hvordan å svømme med mensen og Pads


Selv om en månedlig menstruasjon kan presentere noen utfordringer som du prøver å holde deg aktiv, kan du trygt fortsette fleste aktiviteter selv i løpet av tiden hver måned du har mensen. Fordi noen kvinner foretrekker å ikke bruke tamponger og bruke bind i stedet, kan du tror at svømming er ikke et alternativ. Gå videre og svømme med mensen og pads så lenge du ikke er svømming i en klorert basseng - risikoen for forurensning av bassenget ved menstruasjonsblod er usikre.

Bruksanvisning

Linje skrittet av din badedrakt med en tynn maxi pad uten vinger. Vingene brytes rundt skrittet stoff av undertøy (eller en badedrakt), så ville du ikke ønsker å bruke bevingede pads på en badedrakt fordi de ville være synlig.

Sett din badedrakt på den måten du normalt ville. Justere puten inni badedrakt for å sørge for at det beskytter deg tilstrekkelig.

Svøm i en innsjø, elv eller havet mens iført en pute når du har mensen. Du ønsker kanskje å begrense hvor mye tid du tilbringer i vannet for å sørge for at puten ikke blir altfor mettet.

Endre pad umiddelbart etter at du kommer ut av vannet. Kast gjennomvåt pad og bære en fersk pad.

Gjenta prosessen hvis du er i og ut av vannet flere ganger.

Tips og advarsler

 • Når du fordype deg i vannet, vil vanligvis menstruasjonsblødning stoppe. Hvis du ønsker, kan du fjerne puten rett før vi går i vannet og deretter erstatte den umiddelbart ved å komme ut av vannet. Hvis menstruasjonen er lys, kan du være i stand til å unngå eventuelle lekkasjeproblemer i løpet av tiden du ikke bruker en pad.

Hvorfor får jeg So Tired uken før mensen?

Hvorfor får jeg So Tired uken før mensen?


Hver kvinnens kropp inneholder hundrevis av forskjellige hormoner, og tre spille en viktig del i løpet av menstruasjonssyklusen. Nivåene av testosteron, østrogen og progesteron gå opp og ned gjennom syklusen, og dette har en stor effekt på hvordan kroppen din fungerer.

Progesteron

I uken før menstruasjonen, stiger nivået av progesteron i kroppen din. Progesteron har en sederende effekt, noe som kan gjøre at du føler deg slapp og trett.

Østrogen

I løpet av denne tiden i syklusen, østrogennivået reduseres. Synkende østrogennivået fører til utbrudd av et annet hormon som kalles noradrenalin, som kan holde deg fra å nå REM-søvn.

Testosteron

Testosteronnivå også nedgang frem til mensen, senke energi og utholdenhet.

Følsomhet

På dette punktet i syklusen din, er du mer følsom for lyder, lukter, og smerte, som kan ha en effekt på søvnmønster.

Tips

Prøv å bruke en vifte eller lyd maskin i løpet av natten til å stenge ute forstyrrende lyder. Selv om du er sliten, prøve å unngå koffein; det kan gjøre premenstruelle symptomer verre.

Kan du bli gravid tre dager før mensen?

Det er mulig å bli gravid tre dager før mensen, men ikke veldig sannsynlig. De fleste kvinner har allerede hatt eggløsning og er ikke i stand til å bli gravid rett før menstruasjonen.

Ufrivillig Fakta

Graviditet oppstår når et egg blir befruktet av en sædcelle. Kvinner har tre eller fire dagers vindu for unnfangelse hver måned, rundt den tiden de har eggløsning.

Fruktbare dager

Kvinner med en vanlig, 28-dagers syklus vanligvis eggløsning mellom dag 12 og 16 i menstruasjonssyklusen. Den første dagen i menstruasjonen teller som den første dagen i en ny syklus.

Sen eggløsning

Det er mulig å eggløsning senere enn vanlig. Dette er mer sannsynlig hvis du har kortere eller uregelmessige perioder.

Hvordan vet jeg om du er gravid

Hvis du hadde ubeskyttet sex rett før mensen, er det en slank sjanse du kan være gravid. Ta en graviditetstest hvis du er bekymret.

Family Planning

Det er ikke en god idé å ha sex før mensen hvis du ønsker å unngå graviditet. Du er mindre sannsynlighet for å bli gravid rett før mensen, men det er fortsatt mulig. Snakk med legen din for å finne den rette metoden for prevensjon for deg.

Prenatal Diagnosis of bicuspid Aortaklaff

Prenatal Diagnosis of bicuspid Aortaklaff


Bicuspid aortaklaffen er en medfødt hjertefeil, noe som betyr at det er til stede ved fødselen. Det er tenkt som en arvelig egenskap. Et foster genetisk disponert for mangelen kan bli testet for det i livmoren. Selv om en person med en bicuspid aortaklaffen ikke kan oppleve noe annet helseproblemer eller symptomer, vil de fleste utvikle flere hjerteproblemer som krever behandling.

Bicuspid Aortaklaff

Ifølge Cedars-Sinai Heart Institute, er den hyppigste medfødt hjertefeil en bicuspid aortaklaffen. Normale aorta ventiler har tre klaffer, også kjent som flygeblader eller spisser. Bicuspid aorta ventiler har bare to. Disse klaffene åpne og lukke for å tillate passasje av blod fra hjertet sin venstre ventrikkel inn i aorta. I normale Aorta, til de tre klaffene åpnes og lapper lukke; den bicuspid aorta-ventilen virker mer som et dobbelt dør eller et munn åpning og lukking. I mer alvorlige tilfeller, gjør arbeidsventil en hørbar støy kalles en bilyd. I de fleste spedbarn og barn, er et hjerte knurrer den første indikasjonen på en bicuspid ventil.

Aortastenose

Selv om en bicuspid aortaklaffen ikke alltid gi opphav til andre hjertesykdommer, gjør det ofte. Vanligvis er det aortarot og stigende aorta mest berørt av bicuspid ventiler. Noen ganger de to cusps av ventilen er tykkere og mindre fleksibel enn normalt, noe som fører til venstre ventrikkel til å jobbe hardere for å opprettholde blodsirkulasjonen. Dette kan føre til aortastenose, en blokkering defekt. Mens bicuspid aorta ventiler kan påvises i et foster, er aortastenose mer lett synlig og kan være første indikasjon på et problem.

Påvisning i Fetus

I en studie utført av Fetal Cardiology Unit ved University Fecerico II i Napoli, Italia, ble fosterets ultralydundersøkelser brukt til spesifikt oppdage bicuspid aorta ventiler og andre hjertefeil. Studien konklusjonen uttalt at et foster med bicuspid ventil defekt kan diagnostiseres gjennom ultralyd, selv om ingen andre hjertefeil er til stede, og anbefalte at de med en familie historie har denne spesifikke prenatal ultralydundersøkelse. Foster echocardiograms brukes også, men oftere å oppdage aortastenose eller andre blokkeringer som går hånd i hånd med bicuspid aorta ventiler. I slike tilfeller, blir ultralydekkokardiogram som brukes for å bekrefte funnene. Tidlig i svangerskapet, defekter er ikke alltid synlig. I det minste en uriktig diagnose av defekten ble rapportert i italiensk studie.

Årsaker

Selv bicuspid aortaklaffen er den vanligste hjertefeil, kardiologer og forskere vet fortsatt ikke nøyaktig hvorfor det skjer, men sterk mistanke om genetikk. Cedars-Sinai Heart Institute fastslår at mangelen "har vist seg å påvirke flere familiemedlemmer på tvers av generasjoner ... [spørre] forskning på genetiske aspekter ved denne tilstanden. ... [Det] også kan hoppe over generasjoner, og siden [det er] ikke mulig å forutsi hvem som kan bli berørt, [det er] viktig å overvåke alle familiemedlemmer ... [inkludert] foreldre, barn, søsken og utvidede familie. "

Fetal Treatment

Det finnes ingen spesiell behandling for en føtalt bicuspid aorta-ventilen bortsett fra defekten jevnlig å overvåke utviklingen av hjertet. Imidlertid, hvis fosteret demonstrerer andre hjertefeil i forbindelse med eller som et resultat av den bicuspid ventil, kan leger utføre prenatal aortiske ballong valvuloplasty. Både moren og fosteret får bedøvelse som legene sette inn en ballong via kateter inn i blokkert ventil av fosteret hjerte. Ultralydteknologi skinnene prosedyren. Ballongen blir brukt til å utvide ventilen slik at babyens hjerte har en bedre sjanse for å utvikle riktig.

Er det mulig å bli gravid fem dager etter mensen?

Noen reproduktive emner er omgitt av så mange myter og misforståelser som perioder og graviditet. Avhengig av lengden på perioden og menstruasjonssyklus, samt tidspunkt for eggløsning, kan du potensielt bli gravid på forskjellige tider i måneden, inkludert fem dager etter mensen.

Menstruasjonssyklus

Regnes fra første dag i menstruasjonen til første dag i neste periode, forbereder Menstruasjon kroppen din for graviditet. Ifølge National Institute of Child and Human Development, de fleste menstruasjonen er 28 dager i lengde, men kan variere 21-35 dager, og fortsatt være normal.

Eggløsning

Vanligvis en gang mellom dag 11 og dag 21 i menstruasjonssyklusen, endringer i kroppens hormoner føre til et modent egg til å bli sluppet inn i egglederen (eggløsning), der det er tilgjengelig for å bli befruktet i opptil 24 timer, ifølge den amerikanske Graviditet Association.

Graviditet

Ifølge American Graviditet Association, kan sperm overleve i skjede for opp til 5 dager. Hvis dette sperm penetrerer en moden egg i løpet av den tiden, så graviditet resultater.

Menstruasjon

Ubefruktet, reiser en moden egg til livmoren hvor fortykket livmorslimhinnen (endometriet) bryter ned, forlater kroppen din i den månedlige flyt kjent som menstruasjonen.

Betraktninger

Hvis du opplever en lengre menstruasjon og menstruasjonssyklus av gjennomsnittlig lengde, så du enkelt kan bli gravid fem dager etter mensen; for eksempel hvis du har en 7-dagers periode, og en 28-dagers menstruasjonssyklusen, så din eggløsning vinduet vanligvis begynner 4 dager etter mensen, som strekker seg til 14 dager etter mensen.

Leaky hjerteklaff Symptomer

En lekk hjerteklaff er egentlig en ventil av hjertet som ikke lukker som normalt, forårsaker blod å lekke eller regurgitate bakover. Ofte referert til som en "regurgitant" ventil, kan denne tilstanden være enten medfødt eller ervervet, som betyr at lekk ventil kan være et problem med hvor du ble født eller noe du har utviklet seg over tid, på grunn av en sykdom eller sykdom som koronar arteriesykdom, endokarditt, høyt blodtrykk, hjerteanfall og til og med syfilis. Når denne betingelsen manifesterer, er det visse symptomer anses som "merkene" av tilstanden.

Asymptomatisk

Som med mange forhold som kan påvirke kroppen, er det mulig for en lekk hjerteklaff å forårsake ingen symptomer i det hele tatt. I denne situasjonen, har lekkasje eller regurgitasjon utviklet over en forlenget tidsperiode, slik at hjertet for å kompensere for avviket. Det er ikke før den faktiske tilstanden til ventilen langt utarter eller mangelen er oppdaget av en medisinsk faglig som en diagnose er gjort.

Luftveisproblemer

En av de mer vanlige symptomer på en lekk hjerteklaff er problemer som involverer åndedrett. I begge plutselige og mer alvorlige klaffefeil, kan du begynne å legge merke til en unormal kortpustethet. Vanligvis manifesterer denne følelsen av windedness i tider med fysisk aktivitet. Selv bare gå fra den ene enden av et rom til den andre kan utløse dette symptomet, men du kan også oppleve dette problemet når du ligger på ryggen.

Hjertebank

En annen ganske vanlig symptom på en regurgitant ventil er hjertebank. Med dette symptomet, faktisk begynner hjertet å slå raskere enn normalt. Det kan også begynne å hoppe beats eller slå ujevnt. Ifølge Cleveland Clinic, kan en "flip-flopping" følelse i brystet ofte merkes så godt.

Smerte

Sammen med disse hjertebank, kan en syk ventil også føre til at du noen smerter eller ubehag i brystet. Mer vanlig følt som en uforklarlig vekt eller tetthet innenfor dette område av legemet, kan følelsen bli utløst av et dagligdags aktivitet (mye som luftveisproblemer) eller til og med en endring i temperatur.

Hevelse

Det er også mulig for en lekk hjerteklaff å forårsake noe hevelse i kroppen din. Men denne hevelsen ikke er faktisk oppleves i brystet og lungene. I stedet tar dette oppbevaring av væske plass i mageregionen samt dine føtter og ankler.

Svakhet

På grunn av den påvirke lekk ventil har på oksygennivået i ditt hjerte og kropp, kan du også begynne å oppleve noen grad av svakhet eller tretthet. Dette kan føre til at du lider av svimmelhet eller enda et tap i bevisstheten.

Vektøkning

Overraskende, kan en regurgitant ventil føre til at du opplever en plutselig svingninger i vekt. Vanligvis skjer dette i bagasjerommet, og kan føre til klær for å passe mer tett enn normalt.

Lap Band Tetthet og mensen

Mange kvinnelige Lap-Band pasienter opplever trykk i sine band før eller når de har mensen. Denne tetthet er på grunn av væskeansamlinger, noe som er forårsaket av hormonelle endringer i kroppen.

Onset

Noen kvinner kan oppleve tetthet en uke før menstruasjonen begynner; andre kan ikke merke noen tetthet inntil den dagen menstruasjonen starter.

Varighet

Etter ett eller to dager med tetthet, opplever mange kvinner økt sult og cravings. Varigheten av tetthet kan variere fra måned til måned.

Diuretika

Kan bidra til å avlaste væskeansamlinger tar diuretika, eller vanndrivende,. Snakk med legen din før du tar diuretika eller andre medisiner hvis du har en Lap-Band.

Diett

Ta hensyn til måten bandet ditt føles når du venter mensen og justere kostholdet deretter. Mange kvinner er i stand til å konsumere bare væsker og supper i perioder med tetthet.

Advarsler

Forsøk på å konsumere solid mat når du føler stramt kan føre til oppkast eller produktiv raping, der små mengder av fordøyd mat er gulpet opp.