Digidexo.com

Vandrende leddsmerter

Hva er MMS & Lyme sykdom?

Hva er MMS & Lyme sykdom?


Lyme sykdom er en flåttbåren sykdom vanlig i Nord-Amerika og Europa. Deer flått bære bakterier (Borrelia burgdorferi) som forårsaker Lyme sykdom og overføre det til mennesker. Behandling med antibiotika i de tidlige stadier av sykdommen vanligvis resulterer i fullstendig gjenoppretting. Men i de senere stadier, kan utvinning være tregere, og noen symptomer kan ikke løse helt. MMS er en mineral-supplement markedsført for behandling av Lyme-sykdom. Det er ingen vitenskapelige bevis for at det er effektivt (per juni 2010).

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, symptomer på Lyme sykdom inkluderer: utslett, vanligvis en liten rød kul som får større i løpet av noen få dager, og ligner en blink; influensalignende symptomer, som tretthet, feber, smerter i kroppen og frysninger; vandrende leddsmerter; og, mindre vanlig, nevrologiske problemer.

Behandling

Behandling for Lyme sykdom innebærer vanligvis et kurs av antibiotika. Doxycycline er den vanligste antibiotika foreskrevet. Hvis sykdommen har kommet forbi begynnelsen stadier, kan intravenøs antibiotika være nødvendig, i henhold til de Mayo Clinic.

MMS Identifikasjon

MMS står for "Miracle Mineral Supplement" og har nylig blitt markedsført som en kur for Lyme sykdom symptomer. MMS ble utviklet av Jim Humble og er laget av natriumkloritt. Lyme sykdom samfunnet er for tiden abuzz via MMS, men ingen vitenskapelige kliniske studier har ennå ikke blitt gjennomført for å avgjøre dens effektivitet, ifølge LymeBook.com (en for-profit talsmann for MMS). MMS er markedsført som et under behandling av en rekke sykdommer hvor det ikke er noen aktuell medisinsk kur, inkludert terminal kreft, AIDS, Alzheimers sykdom, multippel sklerose, type 1 diabetes og Lyme sykdom.

Mekanisme

Tilhengere av MMS hevder at det desinfiserer menneskekroppen på samme måte som tradisjonelle antibiotika og utrydder patogener. Den eksakte mekanisme er ikke forklart, imidlertid, selv om supplement sies å begynne å arbeide i "noen få timer."

Advarsel

Natriumkloritt har tradisjonelt blitt brukt til bleking av tekstiler og for desinfisering kommunal vannforsyning. Kjemisk, er det nært knyttet til klor og har tilsvarende egenskaper, ifølge Trance-Health. The Environmental Protection Agency (EPA) klassifiserer natriumkloritt som svært giftig. Natriumkloritt kan forårsake skjoldbrusk nyrefunksjon, nyresvikt og nevrologiske defekter, selv om ingen studier på mennesker har blitt gjort for å bestemme doseringen sikkerhet for MMS.

Ifølge Federal Trade Commission (FTC), er det også viktig å nøye vurdere påstander om supplement produsenter. MMS tilbyr ingen studier til støtte for sine påstander om effekt. I tillegg er MMS ikke godkjent av Food and Drug Administration eller av en annen myndighet. FTC minner forbrukerne om at "helse svindel arrangører ofte rettet mot mennesker som har alvorlige forhold som det ikke er noen kurer"; langsiktig, behandlingsresistent Lyme sykdom lider faller i denne kategorien.

Controversy

Et brev fra FDA til Ms Jenine M. Cohoon, eier og operatør av sann Renewal, en online supplement butikken, advarte henne at hennes påstander om MMS effekt på hennes sanne Renewal nettstedet er i strid med FDA forskrifter mot medisinsk svindel. Cohoon hjemmeside annonserer ulike løsninger for salg, inkludert MMS. FDA har anklaget Cohoon av "ulovlige sykdom behandling og forebygging krav."

Crohns sykdom og leddsmerter

Hvis du eller noen du elsker har Crohns sykdom, er sjansene du er kjent med leddsmerter som går langs med denne fordøyelseskanal uorden. Selv leddsmerter er mest vanlig i ankler, albuer, knær og håndledd, kan betennelse som følge av Crohns sykdom utvikle seg til flere forskjellige typer leddgikt som påvirker ethvert område av kroppen. Mens det er ingen kur for Crohns sykdom, det finnes behandlinger for å lindre symptomer assosiert med det, inkludert leddsmerter.

Betennelse

Crohns sykdom er en kontinuerlig autoimmun lidelse som fører til inflammasjon av fordøyelseskanalen; er imidlertid ikke begrenset til betennelser i fordøyelsessystemet. Mens den eksakte årsaken artritt ikke er kjent, er inflammasjon en av flere faktorer mistenker. Derfor er betennelse som følge av Crohns ansett som den primære kilde til leddsmerter i Crohns pasienter. Vellykkede forsøk på å behandle og redusere betennelsen i forbindelse med Crohns sykdom vil i tillegg lindre leddsmerter.

Vandrende Leddgikt

Vandrende leddgikt reiser over hele kroppen og påvirker ulike leddene til forskjellige tider og er vanligvis aktivt når fordøyelsessystemet blir kompromittert. Smerter som følge av trekkende leddgikt kan oppleves i dager eller uker, og har en tendens til å avta med lavkonjunktur av overaktiv autoimmun aktivitet.

Medisinering

Det er medikamenter som kan brukes for å behandle smerte og hevelse forbundet med leddbetennelse; men det er imidlertid ikke nødvendig for å behandle leddsmerter separat når den uavhengige behandling av Crohns sykdom lindrer vanligvis felles symptomer så vel. I tillegg medisiner har ofte negative bivirkninger av sin egen.

Probiotika

Crohns sykdom er hovedsakelig den kroppens immunsystem angriper mage-tarmkanalen, som forårsaker inflammasjon som kan føre til andre alvorlige problemer. Hver gang immunsystemet jobber overtid, kroppens naturlige flora, eller gode bakterier, blir kompromittert. For å unngå dette, er en vanlig og rutinemessig tilskudd av probiotika anbefales. En kvalitet formel bestående av levende kulturer og homeostatiske jordorganismer bidrar til å opprettholde et balansert immunforsvar og støtte regelmessig, konsekvent intestinal eliminering.

Green Food Tilskudd

Crohns sykdom pasienter opplever ofte kroppens manglende evne til å absorbere nødvendige mineraler og næringsstoffer på grunn av sykdommen. Et daglig inntak av et produkt som inneholder super greener vil bidra til at de ernæringsmessige behovene til kroppen er oppfylt via grønn mat kosttilskudd. Velg en super grønt produkt som også inneholder Spirulina, som bidrar til å fremme riktig immunfunksjon og alger, som er nødvendig for alkalisering mineraler.

Felles og brusk Tilskudd

Visse kosttilskudd fremme sunn felles og vev restaurering. En kvalitet felles og brusk supplement vil inneholde glukosamin for å hjelpe kroppen i arbeidet med å gjenoppbygge brusk vev, og antioksidanter som hjelper kroppen motstå skader fra frie radikaler av vev.

Advarsel

Selv om det er trygt å anta leddsmerter i Crohns pasienter er et resultat av fordøyelsesforstyrrelser, kontinuerlig leddsmerter og / eller ryggsmerter som vedvarer i fravær av andre Crohns symptomer kan være et eget helseproblem og kan være alvorlig i naturen. Oppsøke lege for å finne årsaken og behandling av enhver udiagnostisert leddsmerter.

Hva er årsaken til Migrating leddsmerter?

Er du lider av trekkende leddsmerter? Mange mennesker som lider av migrerende leddsmerter er i et dilemma om hvordan man skal behandle denne sykdommen på grunn av sin ukjent opprinnelse.

Smerter fra Joint til Joint

Migrering leddsmerter er smerte følte på ulike leddene i kroppen, for eksempel håndledd, knær, albuer, skuldre, fingre og ankler. Smerten beveger seg fra ett ledd til den andre på uspesifiserte ganger.

Ingen kjent årsak

Helsepersonell kan ikke fastslå nøyaktig hva som forårsaker migrere leddsmerter. Dens vandrende karakteristisk virkelig forbauser utøverne. I beste fall kan de bare tilby formodninger. La oss ta en titt på noen av de mistenkte årsakene til denne sykdommen.

Fra eksisterende sykdom

Noen mener at smerten er et resultat av en eksisterende sykdom, slik som reumatoid artritt (en kronisk betennelse i leddene) eller systemisk lupus erythematosus (en kronisk inflammatorisk sykdom som involverer kroppens immunsystem).

Infeksjoner

Noen utøvere tror at det er forårsaket av virus og infeksjoner som forkjølelse, tysk meslinger, vannkopper eller herpes kompleks. Negativ eller langsom metabolisme kan også produsere flere leddsmerter. Kronisk betennelse i seg selv kan låne til smerter ikke bare i leddene, men også til musklene.

Andre mulige årsaker

Andre årsaker sitert er urinsyregikt (forhøyet urinsyre nivå i blodet), sigdcelleanemi (en blodsykdom hvor de røde blodcellene er stive), hormonforstyrrelse (en forvrengning i hormonell count), nervesystemet lidelse, og myelomatose (kreft av de hvite blodcellene).

Muskel leddsmerter assosiert med Parkinsons sykdom

Muskel leddsmerter assosiert med Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom negativt påvirker normal bevegelse. Dette kan resultere i ledd-og muskelsmerter (muskel-skjelettsmerter). Du kan løse dette smerte gjennom medisinering og egenomsorg.

Parkinsons sykdom og muskel-og leddsmerter

Parkinsons sykdom fører til stive muskler, holdningsproblemer og mangel på spontan bevegelse. Disse problemene resulterer i smerter som oftest treffer rygg, armer, ben og ledd.

Parkinsons sykdom og Muskel Sykdommer

Parkinsons sykdom har en link med tilstander som osteoporose og leddgikt. Dette kan utgjøre leddsmerter hos noen pasienter.

Konvensjonelle smerte behandlinger

Behandlinger for smerter av denne art kan omfatte fysioterapi, treningsprogrammer, og smertestillende. Standard medisiner som dopamin, som adresserer de kjemiske ubalanser, kan også hjelpe med en rekke symptomer.

Alternative behandlinger

The Mayo Clinic antyder massasje, tai chi og yoga kan være nyttig for lettelser ledd-og muskelsmerter og fremme avslapning.

Smerte og depresjon

Kronisk smerte kan utløse eller forverre depresjon hos Parkinson-pasienter, som har en høyere risiko for å utvikle denne sinnslidelse. Behandling av depresjon kan bidra til å redusere smerte eller øke toleranse. Depresjon medisiner ikke bare behandle depresjon direkte, men kan forstyrre kroppens signaler er involvert i smerte.

Hvordan å sammenligne Hip muskelsmerter til leddsmerter

Hvordan å sammenligne Hip muskelsmerter til leddsmerter


Når du opplever smerter rundt hoften området, er det ofte vanskelig å si hvor det kommer fra. Det kan være muskelsmerter eller smerter i hofteleddet eller bekkenområdet. Vær oppmerksom på symptomer for å avgjøre om legehjelp eller fysioterapi er nødvendig.

Hvordan å sammenligne Hip muskelsmerter til leddsmerter

•  Lytt til visse lyder når du sammenligner hip muskelsmerter til leddsmerter. Hvis smertene kommer fra ledd (hofte eller bekken område), kan du høre en "spraking" i leddene når du går. Popping lyder er ofte hørt med kronglete bevegelser.

Flytt rundt. Legg merke hvis smertene er mer uttalt med bevegelse. Vanligvis, når hofte eller bekken ledd er involvert, er smertene mye skarpere enn vanlig muskelsmerter du kan oppleve med fysisk anstrengelse.

Merknad om den fysiske smerten er konstant eller om det kommer og går når du sammenligner hip muskelsmerter til leddsmerter. Muskelsmerter er vanligvis konstant. Det føles som en kjedelig verke som ikke vil gå bort. Muskelsmerter er ofte ledsaget av kramper.

Slapp av og gi smerter litt tid når du sammenligner hip muskelsmerter til leddsmerter. Hvis du mistenker at det kommer fra muskel etter å ha gjennom trinnene ovenfor, ta trøst i det faktum at en belastning (trukket eller strukket muskel) er mindre alvorlig enn leddproblemer.

Oppsøk lege tidlig hvis du mistenker at din hoftesmerter kommer fra leddet. Leddsmerter er mer alvorlig fordi det kan bety en sprekk, brudd eller at hoftene er ute av stilling. Denne tilstanden kan kreve noen form for fysioterapi eller annen medisinsk intervensjon for å korrigere.

Om sammenhengen mellom MS og leddsmerter

Om sammenhengen mellom MS og leddsmerter


Multippel sklerose eller MS er en sykdom i sentralnervesystemet eller i CNS, som består av hjernen, ryggmarg og synsnervene. Nervefibre i CNS er belagt i en isolerende kappe som kalles myelin som virker til å tillate rask overføring av nerveimpulser; personer med MS opplever myelin ødeleggelse. Når myelin er ødelagt, blir nervesignaler avbrytes, og et bredt spekter av nevrologiske symptomer kan oppstå. Leddsmerter oppstår ofte i MS-pasienter.

Årsaker

Foreløpig er årsaken til MS ukjent. Det er derfor antatt å være en autoimmun lidelse eller en der legemet angriper sitt eget vev, i dette tilfellet myelin. Italias Dr. Paulo Zamboni nylig skapte overskrifter da han publiserte et forskningsprosjekt resultater som viser at MS faktisk kan være en vaskulær sykdom. Genetikk er tenkt å spille en rolle som er miljøfaktorer; Men mer forskning er nødvendig for å forstå hvilken rolle de spiller.

Frekvens

Ifølge National Multiple Sclerosis Society, rundt 400.000 mennesker i USA har flere sklerose, med ytterligere 200 blir diagnostisert hver uke. MS er vanligere hos kvinner enn hos menn; anslagene varierer mellom to og tre ganger mer vanlig. MS er vanligvis diagnostisert i alderen 20 og 50, men det finnes mange unntak fra denne regelen.

Typer av MS

MS sykdomsforløp variere. Den vanligste typen er relapsing-remitting MS eller RRMS, der pasientene har perioder med tilbakefall av sykdomsaktivitet etterfulgt av perioder med remisjon der noen eller alle sine myelin reparasjoner på egen hånd. Progressive kurs av MS er også sjeldnere observert; der pasienter opplever en gradvis nedgang i nevrologisk funksjon uten perioder med remisjon og / eller myelin reparasjon. Noen pasienter vil begynne med RRMS men over tid sykdommen blir mer progressive i naturen.

Symptomer

MS har potensialet til å påvirke en hvilken som helst system i kroppen, og kan som sådan føre til en lang rekke symptomer som vil variere fra person til person. The National MS Society lister mer vanlige symptomer inkludert: tretthet, nummenhet, synsproblemer, depresjon, spastisitet, muskelsvakhet og turgåing, balanse og koordineringsproblemer. Mens MS påvirker ikke direkte ledd, smerter i knær og hofter er et vanlig symptom. Denne smerten sannsynlig resulterer fra folk vandre med en ujevn gangart. Gangart kan påvirkes av nummenhet i ben og føtter, balanseproblemer, spastisitet og tretthet.

Behandlingstilbud

Det finnes ingen kur for MS, men flere behandlingstilbud eksisterer. Det er flere FDA-godkjente sykdomsmodifiserende legemidler inkludert: Avonex, Betaseron, Rebif, Tysbari, Copaxone, Extavia og Novantrone. Disse stoffene er tenkt å redusere sykdomsaktiviteten hos pasienter med relapsing former for MS. I tillegg har mange forskjellige legemidler rettet mot behandling av symptomer direkte brukes. Rehabilitering er ansatt som symptomer krever det; fysioterapi har vist seg å være nyttige i reduksjon av leddsmerter. Komplementære praksiser rettet mot livsstil, mosjon og ernæring anbefales også.

Om leddsmerter forårsaket av infeksjon

Mange typer infeksjoner kan føre til leddsmerter som spenner fra mild til svært smertefullt. En av de mest anerkjente typer er infeksiøs artritt, som kan bli ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Det er imidlertid på ingen måte den eneste infeksjon for å forårsake store felles problemer. Det er mange som bør både kjent og forstått.

Typer

Leddene kan bli betent eller ødelagt av visse typer infeksjoner. Noen av de mest vanlige inkluderer, men er ikke begrenset til, bakterieinfeksjon, gonoré, leddskade, ledderstatning, sjeldne genetiske forstyrrelser, Streptokokker bakterier og vanlige virus.

Funksjoner

Visse typer av bakteriell infeksjon som stafylokokker (staph) ofte resulterer i alvorlige leddsmerter. Dette er delvis på grunn av den ekstra væske bygge opp mellom leddene som til slutt fører til hevelse og betennelse. Gonoré som ikke behandles umiddelbart, eller som fortsatt er ubehandlet kan bli DGI, mer formelt kjent som spres gonococcal infeksjon. Sluttresultatet inkluderer en myriade av vanskelige symptomer som leddsmerter. Felles skader forårsaket av ulykker eller idrettsrelaterte skader kan skade vev, sener og delikat smøre sekker rundt felles områder. Noen av disse problemene kan resultere i svært smertefulle ledd. Felles erstatning i områder av kroppen, slik som kne eller hofte, kan forårsake flere forskjellige typer av infeksjon. Hver og en av dem har én ting til felles - smertefulle ledd. En sjelden genetisk bein tilstand som kalles kniest dyplasia kan også føre til leddsmerter. I tilfellet med denne sykdommen, leddene er uvanlig forstørret og kan ikke virke på riktig måte, hvis i det hele tatt. Fordi de er misformede, kan en hvilken som helst bruk av skjøtområdet resultere i mild til ekstreme smerter. Komplikasjoner fra strep, slik som reumatisk feber, kan også resultere i leddsmerter. Strep bakterier har en tendens til å reise til områder av kroppen som er de svakeste, som i mange tilfeller kan inkludere delikat ledd. Mange virus, fra den felles influensa til en mer alvorlig parvovirus, kan føre til at leddsmerter sammen med en lang rekke andre alvorlige symptomer.

Effekter

Andre enn felles maling symptomer er felles med gonoré. Disse inkluderer smerter i magen og bekkenregionen, problemer med vannlating, vaginal eller straffe utflod som er tykk og gul, anal utflod og kløe. Symptomer relatert til leddskader er smerter som ikke kan løses med is, varme eller over-the-counter smertestillende medikamenter. De omfatter også stivhet, hevelse, ømhet og selv synlige misdannelser. Symptomer på problemer med felles utskifting inkluderer en manglende evne til å betjene felles, utslett, rødhet rundt felles område, stivhet og hevelse og ømhet. Symptomer på kniest dyplasia inkluderer unormale jakt ledd, dårlig dannet hoder, fat brystet, klumpfot, buet rygg, ledd som ikke vil rette ut, og forkortede lemmer eller nakke. Symptomer på strep inkluderer høy feber (over 100 grader F), manglende evne til å svelge normalt, rød og rå hals, hovne lymfeknuter, uforklarlig sår hals (man ikke i forbindelse med en forkjølelse eller virus), og uvanlige flekker funnet i halsen området . Komplikasjoner av strep kan omfatte hals abscess, nyreinfeksjon, ørebetennelse, revmatisk feber og tonsillopharynegeal cellulitus. Viral symptomene varierer sterkt fra virus til virus, men de fleste har feber.

Misforståelse

Mange tror at alvorlig leddsmerter ikke vil skje med dem av ulike grunner. Disse inkluderer en generelt god fysisk helse, det faktum at de tar visse medisiner for å avverge infeksjon, fordi de ser sine leger regelmessig, og fordi de unngår å belaste muskler, sener og ledd. Fordi leddsmerter kan resultere fra en rekke vanlige infeksjoner, kan de fleste individer realistisk forvente å oppleve tilstanden minst én gang i livet.

Time Frame

Leddsmerter kan skje hos personer i alle aldre, fra babyer til små barn til voksne, og, selvfølgelig, de eldre. Det er fordi hver aldersgruppe er utsatt for noen form for infeksjon som kan føre til crippling leddsmerter.

Utslett og leddsmerter

Når et utslett eller leddsmerter oppstå alene de ofte indikerer vanligste medisinske problemer. Men når de opptrer sammen, kan de tyde på en mer alvorlig medisinsk problem. Et utslett kan være flat eller hevet, det kan ta på en rekke former og størrelser, kan det være begrenset til et område av kroppen eller spres, og det er oftest rødt. Leddsmerter kan variere fra mild til alvorlig i intensitet.

Lyme sykdom

Borreliose overføres av infiserte flått. Ifølge Mayo Clinic, er det en bakteriell infeksjon med symptomer som kan inkludere utslett, leddsmerter, feber og frysninger, svakhet, hevelse og midlertidig lammelse. Denne tilstanden er behandlet med antibiotika.

Systemisk lupus erythematosus

Systemisk lupus erythematosus er en kronisk inflammatorisk autoimmun sykdom. Ifølge Mayo Clinic, kan denne tilstanden påvirke en hvilken som helst del av kroppen. De vanligste symptomene er tretthet, utslett, leddsmerter, feber, munnsår, stive og hovne ledd og vektendring. Denne tilstanden er oftest behandles med medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske midler, kortikosteroider, antimalariamidler og immundempende medikamenter.

Dermatomyositt

Dermatomyositt er en sjelden inflammatorisk sykdom som kjennetegnes av en særegen hudutslett og muskelsvakhet. Ifølge Mayo Clinic, de vanligste symptomene er utslett, leddsmerter, problemer med å svelge, progressiv muskelsvakhet, muskelsmerter, feber, trøtthet, muskelømhet, vekttap og lungeproblemer. Narkotika er den vanligste formen for behandling for denne tilstanden. Brukte narkotika omfatter kortikosteroider, smertestillende midler og antimalariamidler. Andre behandlinger inkluderer immunsuppressiv behandling og antistoffterapi.

Psoriasisartritt

Psoriasisartritt er noen ganger diagnostisert hos pasienter med psoriasis. Ifølge Mayo Clinic, de vanligste symptomene er stive, hovne og smertefulle ledd. Når pasienten har en psoriasis teft, vil han også oppleve et utslett. Medisiner er den vanligste formen for behandling og medisiner som brukes inkluderer ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler, kortikosteroider, immundempende og TNF-alfa-hemmere.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er preget av alvorlig betennelse som ofte fører til leddskader og smerter. Ifølge Mayo Clinic, kan denne tilstanden til slutt føre til deformerte ledd. De andre symptomene på denne tilstanden kan inkludere feber, utslett og tretthet. Revmatoid artritt kan behandles med medisiner og kirurgi. Medisiner som brukes kan inneholde steroider, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, immundempende, sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler, TNF-alfa-hemmere, Anakinra, Rituximab, og abatacept.

Lupus og leddsmerter

Lupus er en inflammatorisk sykdom der immunsystemet feil og angrep dine organer og vev. Denne sykdommen er kalt en autoimmun sykdom, og har forskjellige typer med de vanligste er systemisk lupus erythematosus, som påvirker mange områder av kroppen og er den mest alvorlig. Kvinner er mer utsatt enn menn, og mens det er ingen kur, er behandling tilgjengelig for å behandle symptomene.

Symptomer

Symptomene vil variere fra person til person. Noen mennesker pådra symptomene plutselig, andre mer gradvis. Symptomer kan være mild for noen, alvorlig for andre. Symptomene kan være tretthet, vekttap eller gevinst, feber, munnsår, utslett formet som en sommerfugl, kortpustethet, angst, depresjon, blåmerker lett, hukommelsestap og brystsmerter.

Leddsmerter

Leddsmerter, hevelse og stivhet normalt følge lupus. Leddene berørt vil avhenge av hvor sykdommen er lokalisert i kroppen din, eller du kan ha felles smerte over hele kroppen. Du vil merke stivhet i leddene slik som dine knær, albuer og håndledd. Hevelse og smerte vil begynne, og gå eller plukke opp gjenstander kan bli vanskelig. Dette hevelse og leddsmerter kan føre til leddgikt.

Diagnose

Diagnostisering lupus er en vanskelig oppgave, og kan ta måneder eller år å endelig bekrefte diagnosen. Symptomer kan etterligne andre sykdommer, og symptomene kan komme og gå, noe som gjør det vanskelig å spikre ned hva årsaken er. Legen kan vurdere lupus hvis du har minst fire av disse kriteriene: en sommerfugl utslett som dekker nesen og sprer seg over kinnene, en skjellende eller sol-relaterte utslett, smertefri munn sår og leddsmerter i mer enn to ledd. Andre faktorer er beslag, nyreproblemer, lave blodverdier og blodprøver som bekrefter en autoimmun sykdom.

Joint Pain Treatment

Steroide anti-inflammatoriske legemidler som Advil og Motrin vil bli anbefalt av legen din for leddsmerter og stivhet. Disse stoffene er over disk, men diskutere med legen din riktig dosering. Anti-malaria medikamenter, for eksempel Plaquenil har vist seg å hjelpe til med leddsmerter, utslett og lungebetennelse. Kortikosteroider vil også kjempe leddbetennelse, men har alvorlige bivirkninger som vektøkning, bein tynning, høyt blodtrykk og diabetes.

Andre behandlinger

Personer med avansert lupus kan trenge en mer aggressiv behandling som høydose kortikosteroider og immundempende medikamenter som Imuran og Cytoxan. Disse stoffene virker å undertrykke immunsystemet ved å blokkere produksjonen av immunceller som angriper de organer og vev.

Lupus kan bryte ut i fakler, så det er best å prøve og hindre dem fra å skje. Få nok hvile og unngå solen, noe som kan utløse et bluss. Slitasje hatter og lange ermer og bukser når ut i solen. Trene regelmessig og spise et sunt kosthold rikt på frukt og grønnsaker. Bo sunt er din beste forebygging mot lupus flare ups.

Polycystisk nyresykdom og leddsmerter

Polycystisk nyresykdom og leddsmerter


Polycystisk nyresykdom (PKD) er en arvelig lidelse som påvirker nyrene. Hvis en av foreldrene dine har sykdommen, har du en 50 prosent sjanse for å utvikle sykdommen. Ifølge Medline Plus, har omtrent én av 1000 amerikanere PKD. Det er mange symptomer assosiert med sykdommen.

PKD

Du kan ha en av to former av sykdommen. Autosomal dominant PKD påvirker barn og voksne. Autosomal recessiv PKD skjer enten etter fødsel eller barndom.

Cyster

Med PKD, nyrene blir forstørret fordi klynger av cyster. Disse noncancerous cyster sekker fylt med væske. De akkumuleres i nyrene og føre til ulike symptomer.

Leddsmerter

Et symptom assosiert med PKD, ifølge Medline Plus, er leddsmerter. Med felles smerte du opplever sårhet eller mild smerte der bein møtes, ifølge Mayo Clinic.

Andre symptomer

Du kan oppleve symptomer som høyt blodtrykk, en forstørret mage, overdreven nattlig vannlating og blod i urinen. I tillegg kan du føle smerter i siden eller ryggen.

Behandling

Legen din kan forskrive blodtrykket medisiner, en lav-salt diett og diuretika for å kontrollere dine symptomer og hindre komplikasjoner, ifølge Medline Plus.

IBS leddsmerter og influensalignende symptomer

Irritabel tarm syndrom (IBS) kan være en svært nedbrytende og ubehagelig tarmlidelse. Ofte symptomene kan oppstå ganske plutselig og kan i utgangspunktet synes å være lik de av magen influensa eller gastrointestinale plager. Irritabel tarm syndrom er en utpreget annerledes lidelse, imidlertid, og kan forekomme i perioder på tre måneder eller lenger. Irritabel tarm syndrom kan også være en indikator på andre tilstander som cøliaki eller matallergier til hvete eller gluten.

Om

Ifølge International Foundation for funksjonelle gastrointestinale lidelser, er IBS en samling av ulike symptomer som utgjør syndromet. For mange mennesker med sykdommen, symptomene kommer og går, avhengig av mengden stress de er under, mat de spiser og en rekke andre faktorer. IBS er preget av gastrointestinale plager som inkluderer influensalignende symptomer.

Symptomer

Ifølge WebMD, er det mange symptomer på IBS som etterligner andre lidelser. Disse inkluderer hyppig diaré og / eller forstoppelse, magesmerter, følelse av å være oppblåst og endringer i konsistens og utseende på avføring. I motsetning til magen influensa, er det ingen feber assosiert med sykdommen. Andre symptomer på IBS kan omfatte muskelsmerter, tretthet, kvalme, depresjon, ryggsmerter og søvnløshet. Leddsmerter er sjelden forbundet med IBS. Hyppigheten av symptomer er også en viktig faktor i å gjøre en diagnose av IBS. Generelt bør symptomene være tilstede i minst tre måneder og forekommer minst dig ganger i uken i minst tre ganger om dagen eller mer.

Årsaker

De nøyaktige årsakene til irritabel tarm-syndrom er ikke kjent på dette tidspunktet, ifølge WebMD. Men i en artikkel publisert i Medical News Today, er en teori som IBS er relatert til cøliaki. Dette er en lidelse i hvilken legemet er allergisk mot glutens funnet i hvete, ris og andre korn-produkter. Det er nå enkelt å teste for cøliaki med en ny finger stikk blodprøve som kan gjøres hjemme. Symptomer på cøliaki er svært lik de av IBS.

Behandlinger

Ifølge International Foundation for funksjonelle gastrointestinale lidelser, er behandling for IBS å redusere stress og for å forsøke å spise en diett som er rik på kostfiber. Det er ingen entall behandling for IBS og medisiner er ofte rettet mot lindring av symptomer inkludert lindre magesmerter og diaré og forstoppelse. Oftest er pasienter anbefales å redusere stressnivået og spise mat som ikke bringe på symptomer.

Prognose

Ifølge Medical News Today, den beste prognosen for irritabel tarm-syndrom lider er at lidelsen er en som løser seg selv innen et spørsmål om tid. For mange mennesker med denne lidelsen, er ubehag av tilstanden betydelig og de kan ha det flere ganger i løpet av livet når de IBS symptomene blir mer betydningsfulle enn andre ganger. Det anbefales at personer med tilbakevendende anfall av IBS bli testet for cøliaki.

Enalapril og leddsmerter

Enalapril og leddsmerter


En medisiner kan gi bivirkninger tilsynelatende urelaterte til tilstanden som det behandler. Disse kan være på grunn av individuelle forskjeller mellom pasienter, livsstilsvalg eller andre motstridende medisiner. Noen ganger kan de nye symptomer tilfeldigvis uten faktiske effekten fra et medikament. Enalapril er et stoff som ofte skaper leddsmerter i sine brukere. Pasienter med leddsmerter etter å ha tatt enalapril bør undersøke alle muligheter.

Enalapril

Enalapril er i en klasse for medisiner kalt ACE-hemmere. Medisinen brukes vanligvis til å behandle høyt blodtrykk, men andre forhold er hjulpet av stoffet også, inkludert noen hjerteproblemer. Enalapril påvirker hele kroppen ved å kommunisere direkte med blodårene til å senke blodtrykket. Effektene er ofte umiddelbar, med pasienter rapporterer bemerkelsesverdige blodtrykksfall snart etter inntak av stoffet.

Bivirkninger

De fleste medisiner kommer med risiko for bivirkninger, men mange er minimal. Medikamenter som har betydelig kontroll over legemet kan gi et større utvalg av potensielle bivirkninger. Komplikasjoner fra enalapril er utbredt, og leddsmerter er en mulighet. Det er ofte sitert i pasientrapporter som en vanlig, og noen ganger ødeleggende problem. Smerten kan presentere i alle ledd, fra knærne til fingrene.

Leddsmerter

Når et symptom som leddsmerter presenterer, er det viktig å vurdere alle mulige årsaker før hoppe til konklusjoner. Siden mange pasienter som bruker enalapril er i en alder da leddsmerter er mer sannsynlig på grunn av normal fysisk stress, kan symptomet ikke være relatert til enalapril bruk. Når det er mulig, er det lurt å få sjekket ut for de ulike former for leddgikt som kan skape et lignende problem.

Allopurinol

Noen andre medisiner ikke fungerer godt sammen med enalapril. Allopurinol er et stoff som behandler gikt, nyrestein og andre plager, og er tilgjengelig under en rekke merkenavn. Leddsmerter er spesielt mulig når allopurinol er kombinert med enalapril. For noen resept, er det viktig å informere legen om alle andre medisiner tatt så kjente komplikasjoner kan først være kryss-sjekket. Ofte er de side-effekter av legemidler er tilsynelatende ikke er relatert til den tilstand som de behandler.

Kompromiss

Noen ganger er den bivirkning av leddsmerter verdt de andre fordelene med å ta enalapril. De mange positive effektene av lavere blodtrykk og bedre hjertefunksjon kan være et gyldig trade-off for den potensielle risikoen. Bare når leddsmerter betydelig avbryter bør andre tiltak vurderes livskvalitet. Mange pasienter opplever leddsmerter å være uavhengig behandles slik at de kan fortsette å ta enalapril.

Hva er årsakene til leddsmerter og feber blemme?

Hva er årsakene til leddsmerter og feber blemme?


Det er mange stammer av herpes virus, bare åtte av som infiserer mennesker.
Ifølge American Social Health Association, er opp til 80 prosent av den amerikanske voksne befolkningen smittet med herpes virus, tre fjerdedeler av dem ikke engang vet at de har viruset og kan ikke ha opplevd symptomer. Familien av herpes virus som infiserer mennesker er nummerert fra ett til åtte og forårsaker sykdommer som spenner fra forkjølelsessår, vannkopper og lymfekjertelbetennelse til Kaposis sarkom.

Hva som forårsaker feber blemme?

Feber blemme, eller "forkjølelsessår", på munnen og ansiktet er vanligvis forårsaket av herpes simplex type 1 (HSV1) mens genitale lesjoner er vanligvis et resultat av herpes simplex type 2 (HSV2) virus, selv om begge kan føre til lesjoner i ansiktet og kjønnsorganer. Viruset kommer inn i kroppen gjennom slimhinnene i munn, øyne, vagina eller penis under kyssing eller sex og begynner å gjenskape. Det vandrer deretter til en nerverot (ganglion), hvor det skjuler og forblir sovende.

Hvorfor har munnherpes holde vises?

En gang inne i kroppen, ikke herpes viruset ikke gå bort. Fra tid til annen hendelser i kroppen "vekke" den sovende virus og det "reaktiverer." Disse inkluderer sykdom, feber, eksponering til solen, menstruasjon og traumer, inkludert kirurgi. Viruset reiser tilbake langs nerven til overflaten av huden, som forårsaker kløe eller prikking og blemmer. Noen ganger er det ingen symptomer, men viruset er aktiv, og kan spres fra person til person.

Hvorfor Har Herpes Årsak leddsmerter?

Alle de herpesvirus, inkludert HSV1 og HSV2, kan føre til leddsmerte; i henhold til de tverrgående myelitt Association den medisinske termen for denne type leddsmerter er myelitt (betennelse i ryggmargen). Leddene selv er ikke betent eller infisert, men betennelse i ryggmargen forstyrrer nervene bærer meldinger til og fra ryggmargen. Disse nervene sender signaler opp ryggmargen til hjernen, som tolker det som smerte. Nivået på betennelse i ryggmargen bestemmer joint der smerten er følt.

Hvordan kan Herpes bli kurert?

Som i 2010, er det ingen kur for herpes. Når smittet, vil viruset forbli i kroppen, og kan ikke elimineres. Medisinsk behandling er direkte mot å redusere den smertefulle symptomer og påskynde helbredelse av eksterne sår som bruker medisiner som acyclovir, Valacyclovir og famciclovir. Enkle analgetika som paracetamol eller ibuprofen kan hjelpe, så kan enkle metoder som kjølig komprimerer, varme bad og holde det berørte området rent og tørt

Vil jeg Spre herpes virus?

Det enkle svaret på dette er at alle som har blitt smittet med herpes kan spre viruset. Voksne, særlig eldre mennesker, ofte utvikle helvetesild etter kontakt med barn med vannkopper (herpes varicella-zoster).

Det finnes metoder for å unngå å spre viruset, og de fleste av disse er enkel sunn fornuft. Hvis du har åpne sår, unngå direkte kontakt med andre, spesielt nyfødte babyer. Bare avstå fra å kysse dem og unngå å berøre dem med mindre du nettopp har vasket hendene.

Fortell partneren din, unngå sex når sykdommen er aktiv og alltid bruke kondom. Selv den kalde sår kan smitte kjønnsorganene, så avstå fra oral sex.

Fordøyelsesproblemer og leddsmerter

Fordøyelsesproblemer og leddsmerter


Det finnes flere forskjellige typer av medisinske tilstander som kan forårsake leddsmerter og fordøyelsesbesvær. Hvis fordøyelsesbesvær og leddsmerter vedvarer, bør du oppsøke lege for å finne årsaken.

Identifikasjon

Fordøyelses er beskrevet som en brennende følelse på baksiden av halsen eller i midten av brystet. Det kan være forårsaket av spise krydrede matvarer eller fra en kronisk medisinsk tilstand. Leddsmerter er smerter i leddkapslene som knær, skuldre, albuer, tær og fingre. Mange forskjellige medisinske tilstander forårsake leddsmerter som leddgikt og visse medisiner.

Cøliaki

Cøliaki er en genetisk tilstand som kan forårsake symptomer som anemi, tretthet, kronisk fordøyelsesbesvær og leddsmerter. Denne tilstanden er forårsaket av kroppens intoleranse overfor gluten, som finnes i mange matvarer.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er en progressiv sykdom i tarmkanalen. Crohns sykdom kan forårsake adbominal kramper, diaré, leddsmerter, fordøyelsesbesvær og i alvorlige tilfeller magesår. Crohns sykdom er mest vanlig hos personer av jødisk herkomst og vises vanligvis mellom 20 og 30 år.

Stress

Stress kan føre til en myriade av fysiske symptomer som angst, dårlig fordøyelse, svette, hjertebank, hodepine, ryggsmerter, muskelsmerter og leddsmerter. Lære å identifisere årsakene til stress og praktisere metoder som dyp pusting, kan bidra til å redusere symptomer på stress.

Betraktninger

Det er mange forskjellige årsaker til dårlig fordøyelse og leddsmerter. Oppsøke lege for en riktig diagnose og behandling plan for denne tilstanden.

Kan Kronisk leddsmerter reduseres med viktige næringsstoffer?

Kan Kronisk leddsmerter reduseres med viktige næringsstoffer?


Leddsmerter forbundet med leddgikt, alderdom eller kroniske tilstander gjør de fleste dag-til-dag oppgaver en smertefull prøvelse. Det finnes medisiner som kan hjelpe med problemet, men før man tyr til det, er det en god idé å gjøre en innsats for å angripe tilstanden naturlig å unngå bivirkninger. Her er noen måter du kan bekjempe din kroniske leddsmerter.

Joint-Friendly Vitaminer og mineraler

Vitamin C og vitamin E er begge antioksidanter som kan bidra til å redusere brusk forringelse og betennelse. Vitamin B3 (niacin) bidrar til å lindre smerter og betennelser. En mangel på vitamin B5 kan føre til leddgikt smerte og en forverring av ledd, og tilskudd er nøkkelen for de med kroniske smerter. Leddbrusk er også opprettholdt og etterfylt med vitamin A og mineralene sink, bor og kobber. Siden en mangel på kalsium kan føre til at kroppen for å ta tilførselen at det er behov direkte fra benene, slik at du har riktig mengde er viktig. Endelig fungerer vitamin D i tandem med kalsium og kan bidra til å forbedre bein og felles helse.

Vitaminrik mat

Mens mange leger anbefaler kosttilskudd, er det best å få disse vitaminer og mineraler direkte fra mat kilder for å forbedre felles helse. Vitamin C finnes i grønn og rød paprika, jordbær og sitrusfrukter, mens vitamin E er i mandler, søtpoteter og grønne bladgrønnsaker. Vitamin B3 er i lav-fett kjøtt, brokkoli og peanøtter; og vitamin B5 er i belgfrukter, hele korn korn og Royal Jelly (et derivat av bee pollen). Vitamin A er i tunfisk og melk; sink er i østers, havregryn og brun ris; kobber er i paranøtter, pekannøtter og granola; og boron er i hasselnøtter, avokado og rosiner. Kalsium og vitamin D kan både bli funnet i befestede melk, laks og makrell.

Urter og ekstrakter

Glucosamine and chondroitin er ofte kombinert for å opprettholde riktig brusk og minske smerter i leddene. S-adenosylmethionine (samme), som finnes naturlig i kroppen, kan fungere som et smertestillende eller anti-inflammatorisk. Tumeric, en urt som brukes i de fleste karriretter, bidrar til å lindre leddsmerter, betennelser og bein forhold. Bromelain er et enzym som finnes i ananas og det eliminerer kjemikalier som forårsaker verkende og hevelse. Også har omega-3 fiskeoljer vært kjent for å motvirke smerte skapende kjemikalier og kan tas med andre kosttilskudd i tillegg.

Omega 3 piller og leddsmerter

Omega-3 fettsyrer er en god form for fett som finnes i fisk. De brukes til å behandle flere tilstander, diabetes til osteoporose, som påvirker en rekke kroppssystemer. Leddgikt og leddsmerter kan behandles med omega-3 piller.

Omega-3 Properties

Omega-3 fettsyrer er en viktig komponent for god helse, men fordi de ikke er produsert av kroppen, må de skaffes gjennom mat og kosttilskudd. Disse fettsyrene fungerer som en anti-inflammatorisk i kroppen og kjempe mot kroniske og end-of-life sykdommer som hjertesykdom, diabetes, høyt blodtrykk og kolesterol, og ulike kreftformer. Ifølge University of Maryland, kan omega-3 fettsyrer også redusere symptomer på psykiske sykdommer som depresjon, bipolar lidelse og schizofreni, selv om mer forskning og studier er nødvendig i dette området før en klar kobling er hevdet.

Omega-3 piller

Folk som spiser en diett rik på fisk og nøtter bør kunne få nok omega-3 fettsyrer gjennom sitt vanlige kosthold. Andre som ikke er i stand til å spise denne type diett med jevne mellomrom trenger å oppsøke sine omega-3 fettsyrer i form av piller, også kjent som kosttilskudd. Disse kosttilskudd er allment markedsført og tilgjengelig i form av fiskeoljekapsler. De kan kjøpes uten resept og finnes på de fleste apotek og alle helse supplement spesialforretninger.

Omega-3 og leddgikt

Omega-3 piller er tatt for å lindre symptomene på leddgikt på grunn av sine anti-inflammatoriske egenskaper. Disse pillene kan kutte ned på hevelsen påløper i leddgikt ledd, og dermed kutte ned på smerte og ubehag forbundet med tilstanden. The University of Maryland rapporterer også at omega-3 fettsyrer kan bremse ødeleggelsen av brusk i de med slitasjegikt. En vanlig diett av omega-3 piller kan redusere leddsmerter og hevelse og gi den enkelte økt mobilitet og bevegelsesutslag, mens også potensielt gi dem muligheten til å kutte ned på mengden av reseptbelagte og over-the-counter medisiner de tar for å behandle sykdom .

Dosering

Doser av omega-3 piller er avhengig av hvor mye konsentrert eicosapentaen (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA) syrer en produsent inneholder innenfor en pille. Disse mindre komponenter av omega-3 fettsyrer er mer viktig enn den faktiske mengden av fiskeolje tilstede, ettersom de er de aktive ingrediensene i tillegget. Les etikettene nøye og rådføre seg med legen din for dosering som er optimal for deg.

Forholdsregler

Bare kjøpe omega-3 piller som har blitt gjort av en anerkjent produsent. Noen produsenter har ikke høye standarder for produksjon, og deres produkter kan inneholde spor av skadelige kjemikalier og andre tvilsomme stoffer. Rådfør deg med legen din for å sikre at omega-3 piller ikke vil negativt samhandle med noen av de medisiner du kan allerede være tatt for leddsmerter. Dette inkluderer medisiner som brukes til behandling av blodtrykket, kolesterol, diabetes og flere andre forhold.

Kalsiumtilskudd og leddsmerter

Leddsmerter er et vanlig symptom på en rekke medisinske tilstander. Alt fra leddgikt og senebetennelse til forstuinger, brudd og brusk tårer kan føre til det. Svekkelsen av bein og kalkavleiringer der leddbånd møte benet kan også forårsake leddsmerter, og begge kan knyttes til mengden av kalsium en person forbruker.

The Bone Bank

Tenker på dine bein som en "bein bank" gjør viktigheten av kalsium lett å forstå. Når kroppen ikke bruker nok kalsium, begynner det å lage "uttak" fra bein banken for å gjøre opp for mangelen. Gjennom et helt liv, kan bein blir tynne og svake og utsatt for brekkasje.

Misforståelse

Ifølge Doctoryourself.com, mange mennesker er overrasket over å høre at kalsium avleiringer på leddene ikke er knyttet til en overdoser av kalsium i kroppen. Folk som danner kalkavleiringer vanligvis har en kalsiummangel.

Aldri forbruke mer enn 2500 milligram kalsium per dag som det kan føre til helseproblemer som nyrestein, ifølge New York State Department of Health.

Størrelse

Ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd, vil et tilstrekkelig inntak av kalsium øker med alderen. I løpet av de første seks månedene av livet, barn trenger 210 milligram (mg) per dag. Fra den syvende måned til det første året at beløpet øker til 270 mg. Småbarn trenger 500 mg per dag og barn i alderen 4-8 kreve 800 mg per dag. Pre-teens og tenåringer trenger mest kalsium, som krever 1300 mg per dag. Voksne bør ta 1000 mg per dag frem til 50 år da dette beløpet øker til 1200 mg.

Elemental Kalsium

Ifølge Mayo Clinic, kalsium er kalsium som absorberes av kroppen. Den totale vekten av en kalsium tablett påvirker ikke mengden av tilskudd av kalsium som går inn i systemet ditt. Således er det viktig å lese merkingen og bestemme den totale mengde av elementært kalsium i produktet. Etiketten vil også vise den daglige prosentandel av anbefalt kalsium du kan forvente å få fra en enkelt dose. For eksempel kan en 350 mg kalsium supplement som inneholder 200 mg elementært kalsium bare har 200 mg elementært kalsium.

Anbefalte kalsiumtilskudd

Ifølge Healthcastle.com, er Calcium Citrate den beste supplement. Produktet kan tas når som helst på dagen, og er trygt å ta på tom mage. De fleste kalsium piller er kalsiumkarbonat piller, som krever ekstra magesyre for riktig absorpsjon. Med andre ord må de bli fortært med mat.

Hvordan å rette en vandrende øye uten kirurgi

Vår hjerne og øyne arbeid i samklang å kontrollere hvor våre øyne fokusere. Noen ganger øyet ikke mottar signalene hjerne releene, slik at øyet å «vandre». Vandrende øye er også kjent som lat øye (amblyopi) og skjeling.

Lat øye oppstår når hjernen favoriserer en øye over den andre. Den svake øyet kan vandre til venstre eller høyre som det ikke mottar signaler fra hjernen. Skjeling er når øynene vender seg bort når man ser på et objekt. Begge forholdene føre til at øyet til å vandre fra objektet som de bør være fokusert. Selv om noen tilfeller av lat øye og skjeling kreve kirurgi for å korrigere, det er andre metoder som kan hjelpe.

Hvordan å rette en vandrende øye uten kirurgi

Hvordan å rette Wandering Eye uten kirurgi

•  Riktig lat øye så snart det er diagnostisert for å hindre langvarig synstap. Det finnes en rekke behandlinger for lat øye som ikke omfatte kirurgi: korrigerende eyewear, øyelapper, og øyedråper.

Spør legen din om korrigerende briller. Hvis lat øye er forårsaket av visjon problem som nærsynthet, langsynthet eller astigmatisme deretter briller eller kontaktlinser kan bli anbefalt å korrigere visjon problem. Dette kan helt korrigere lat øye.

Bruk en øyelapp. Et øye lapp kan anbringes over den sterke øyet å forbedre funksjonen til den late øyet. Dette stimulerer hjernen til å utvikle evnen til å kontrollere lat øye som det skal.

Spør legen din om bruk av øyedråper eller salve. Et stoff som kalles atropin i form av øyedråper eller salve kan brukes til midlertidig å dimme syn i øyet til den sterke be bruk av svakere øyet, å styrke den.

Oppsøk instruksjon i øyet muskeltrening eller orthoptics, som brukes til å behandle mennesker med skjeling. Orthoptists eller optikere er spesialister utdannet i denne typen terapi. Den muskeltrening vil visstnok bidra til å styrke musklene i øynene og hjelpe synsproblemer forårsaket av skjeling.

Få visjon trening, som er en annen metode som brukes av optikere til å behandle skjeling. Den skiller seg fra orthoptics i at opplæringen fokuserer på nevrologisk (hjernen signaler) kontroll av øyne i stedet for muskelkontrollen.

Opiatavhengighet og leddsmerter

Opiatavhengighet kan være ødeleggende, men abstinenssymptomene kan bare føle seg verre. Tilbaketrekking fra opiater er en to-trinns prosess som involverer depresjon, mye smerte, sykdom og selv søvnløshet. I mange narkomane, en av disse symptomene er leddsmerter.

Detox

Opiatavhengige må gifte, eller kvitte kroppen av narkotika, før du begynner rehabilitering. Under detox, den første fasen av uttak omfatter mindre symptomer som svetting, irritasjon, rennende nese og verkende muskler. Den andre fasen omfatter mer alvorlige symptomer på oppkast, smerte, diaré og depresjon.

Varighet

Ifølge National Institutes of Health, de første symptomene begynne så snart som 12 timer å stoppe narkotika. Leddsmerter og andre symptomer varer vanligvis en uke eller to, sier Michael 's House, en avhengighet behandling sentrum i California.

Kjemisk behandling

Flere detoxifications og tilbakefall ringe for kjemisk behandling. Metadon er den mest populære måten å detox fordi det letter symptomer, inkludert leddsmerter. Imidlertid, er en bivirkning av metadon også leddsmerter. Når metadon vil ikke fungere, det er andre stoffer, som tramadol, for smertene, og ulike legemidler for kvalme, oppkast og depresjon.

Advarsel

Metadon, et syntetisk opiat, kan selv bli vanedannende. Enhver tilbakefall etter detox er ofte dødelig, fordi brukeren toleranse for narkotika er nede. Derfor bør detox overvåkes nøye og følges umiddelbart av en rehabiliterende program.

Misforståelse

Opiater er ikke narkotika at man kan avvenne fra. Avrusning prosessen må skje for å lindre leddsmerter tilbaketrekking. Medisiner kan lette disse symptomene i løpet av detox.

Uforklarlig vektøkning og leddsmerter

Uforklarlig vektøkning og leddsmerter


Uforklarlig vektøkning og leddsmerter kan være tegn på en alvorlig medisinsk tilstand, eller kan være en bivirkning av et medikament. Å fastslå den eksakte årsaken, bør du oppsøke lege.

Identifikasjon

Å identifisere årsaken til vektøkning og leddsmerter, kan en lege trenger for å gjennomføre flere medisinske undersøkelser, inkludert blodprøver, skanner og endoskopi eller koloskopi tester.

Medisinske tilstander

Crohns sykdom er assosiert med uforklarlig vekttap, og kan også forårsake leddsmerter. Andre medisinske tilstander som kan føre til både vektøkning og leddsmerter inkluderer kreft, hypopituitarisme, hyperprolaktinemi og svulster i hypofysen.

Medisiner bivirkninger

Enkelte reseptbelagte medisiner kan gi bivirkninger som for eksempel leddsmerter og vektøkning. Hvis du tar en ny medisin, sjekk med legen din for å se om det som forårsaker disse symptomene.

Mental Helse

I noen tilfeller kan psykiske problemer som depresjon føre til vektøkning og ulike typer smerte, inkludert leddsmerter.

Anbefalinger

The National Institutes of Health anbefaler å kontakte en lege hvis vektøkning er ledsaget av synsproblemer, forstoppelse, håravfall, hovne føtter, pustevansker, ekstrem sult, rikelig svette, skjelvinger, hjertebank og kald følsomhet. The Mayo Clinic anbefaler å kontakte lege hvis leddsmerter er ledsaget av hevelse og problemer med å bruke leddene.