Digidexo.com

hvorfor holde benet høyt ankelbrudd

Hva vil helbrede en herniated cervikalskive?

Hva vil helbrede en herniated cervikalskive?


Symptomer på en herniated cervical plate er hodepine, smerter i nakke og smerter som kan reise ned en av armene. Legen kan diagnostisere den skadede platen og forklare hvilken behandling alternativene vil fungere for deg.

Herniated cervikalskive

En cervical platen er en myk, gummiaktig pute som ligger mellom ryggvirvlene i nakken. En herniated plate oppstår når en del av midten av disken skyver ut gjennom murene. Den utstikkende delen av platen kan legge press på nærliggende nerver, som kan forårsake smerte.

Medisinering

Medisiner kan behandle symptomene på herniated cervical plate. Smertestillende midler vil redusere ubehag og anti-inflammatoriske medisiner vil redusere hevelse.

Ikke-invasive behandlinger

Ikke-invasive behandlinger for en herniated plate inkluderer trekkraft, øvelser for å styrke musklene rundt platen, massasje og stretching.

Invasive behandlinger

Når du utfører kirurgi for en herniated cervical plate, vil legen ta ut platen og erstatte den med et stykke av bein. Metallstaver kan være nødvendig for å holde benet og ryggvirvelen på plass.

Betraktninger

Mer enn 90 prosent av personer som opplever en herniated cervical plate gjenopprette uten invasiv kirurgi.

Hvordan forbedre fleksibiliteten i hofter

Hvordan forbedre fleksibiliteten i hofter


Hofteleddet er en av de største vektbærende leddene i kroppen. Mange daglige aktiviteter krever hoftene til å være aktiv; gå alene setter fem ganger vekten på hofteledd. Akkurat som alle andre deler av kroppen din, hvis du ikke trener det, mister hoften sin fleksibilitet og blir utsatt for skader. Utfør strekninger og målrettede øvelser minst en gang om dagen for å bidra til å forbedre fleksibiliteten i hoftene.

Hvordan forbedre fleksibiliteten i hofter

Utfør lys kardiovaskulær trening for å varme opp kroppen din. Fokuser på øvelser som er rettet mot underkroppen. Trening på en stasjonær sykkel, elliptisk maskin, eller gå på en tredemølle i ca 12 minutter. Varm alltid opp kroppen din før du utfører strekninger, fordi en varm kropp er mer fleksibel, og strekker seg mens kulde kan føre til skader.

Utfør hoftefleksjon øvelser. Ligg på ryggen på et flatt underlag. Plasser armene ved siden av kroppen din, og strekke bena ut på gulvet. Bøy venstre kne og løfter om så langt du komfortabelt kan, mot brystet. Hold strekken i tre sekunder, og lå beinet ned igjen på gulvet. Gjenta øvelsen minst 10 ganger før du bytter ben. Arbeid deg oppover til å fullføre 20 repetisjoner per bein.

innlemme hip bortføring øvelser. Ligg på ryggen med armene ved siden av din kropp og ben strukket ut. Bøy føttene. Flytt venstre ben utover til venstre så langt du kan. Hold benet rett med kneet pekende oppover. Sakte flytte benet tilbake til utgangsposisjonen. Gjenta øvelsen 10 ganger, og tar sikte på å til slutt fullføre 20 repetisjoner. Bytt ben etter å ha fullført repetisjonene på ett ben.

Strekk hip flexor muskler. Knel ned på gulvet. Step venstre foten frem slik at låret danner en 90-graders vinkel med leggen. Unngå å la din venstre kne gå over venstre tærne. Hold deg høyre kne på gulvet. Plasser hendene på venstre kne for støtte. Skyv hoftene forsiktig nedover for å strekke hoften området. Hold strekningen opp til 30 sekunder før du bytter ben.

Utfør hip feier å løsne opp hoftene. Ligge på din venstre side med bena rett oppå hverandre. Bend du venstre ben bakover ved kneet. Plasser venstre albue på gulvet, og støtte hodet med venstre hånd. Pek med høyre tå og sakte feie høyre ben fremover så langt du kan uten å bøye benet. Sving benet bakover med en kontrollert bevegelse til du kjenner at sammentrekning i baken. Hold overkroppen fortsatt under feiende bevegelser; bare den nedre kroppen beveger seg. Fullføre 12 sweeps før du bytter ben.

Hint

 • Unngå å sitte for en lang periode uten å ta en pause. En stillesittende livsstil kan føre til stram hofter.

Slik reparerer en Hamstring skade

Slik reparerer en Hamstring skade


Hamstring skader er vanlige med idrettsutøvere som kjører, sprint, dans eller spille basketball eller fotball. Hamstring er muskelen på baksiden av låret, og når den er trukket, forstuet eller revet, må det på tide å gro skikkelig. Vanligvis varer healing alt fra tre til seks uker, men dette kan variere, avhengig av hvor alvorlig skaden er. Å vite hvordan å la muskel reparasjon vil få en skadet utøver tilbake til det normale før heller enn senere.

Slik reparerer en Hamstring skade

Omsorg for en skadet Hamstring

•  Hvil muskel umiddelbart. Ikke gjør noen ekstra aktiviteter som kan forverre tilstanden.

Påfør en kald pakke eller is til muskelen. Bruk is til skade så snart som mulig for å redusere svelling og smerte, samt langsom blødning hvis muskelen er revet.

•  Pakk muskel med en elastisk bandasje for å redusere hevelse. Ikke pakk den for stramt, noe som kan hindre blodsirkulasjonen. Løsne bandasjen hvis smerte eller nummenhet oppstår etter innpakning muskelen.

Heve muskler hvis mulig. Hev muskelen over nivået av hjertet for å redusere svelling.

Immobilize den så mye som mulig muskel. Avhengig av alvorligheten av skaden, kan en lege foreslå seg en kne splint for å holde benet i en nøytral stilling mens helbredelse forekommer.

Hint

 • Over-the-counter medisiner, for eksempel ibuprofen, kan bidra til å redusere smerte.
 • Hvis du ikke klarer å gå og er i ekstrem smerte, se en lege --- kanskje du har en alvorlig rift og trenger krykker.
 • Hvis muskelen blir hvit etter bruk kuldebehandling, fjerne behandling umiddelbart, da dette indikerer forfrysninger.
 • Konsultere med en lege hvis du har vaskulær sykdom eller diabetes før påføring kuldebehandling til muskelen.
 • Begynn fysioterapi bare etter hevelse og smerte har sunket.

Elbow dysplasi Symptomer

Albue dysplasi er den vanligste årsaken til halthet og albue smerter i store rase hundene. Symptomer vanligvis begynner å manifestere når en hund er omtrent fire måneder gammel.

Fakta

Albue dysplasi er en tilstand hos hunder der albueleddet blir misformet eller deformert. Det kan være forårsaket av en eller en kombinasjon av fire utviklingsavvik. Albue dysplasi har en genetisk komponent, og er ofte gått fra en generasjon til den neste. Det er vanligvis funnet i store raser som Rottweilere, golden retrievere og Newfoundlands. Symptomene inkluderer halthet og smerte ved albueleddet når den beveges, samt problemer bevegelige benet.

Pain

En av de første symptomene på albue dysplasi at mange hundeeiere legge merke til er smerte. Hunder med denne tilstanden vil halte og motstå å ha sin albueleddet rørt. Smertene kommer som regel og går i de tidlige stadier av tilstanden. Det er vanligvis mest fremtredende etter perioder med trening eller intens aktivitet. Denne symptom på albue dysplasi kan styres med smertestillende og glasur de berørte felles.

Hevelse

En hund med albue dysplasi vil også vise symptom på felles effusjon ved albuen. Dette innebærer betydelig svelling når fluid fyller fugen. Det er på samme måte som ledd tegnet av leddgikt vil også hovne opp og bli ømme. Dette symptomet, som det av leddsmerter, blir ofte mer merkbar etter trening. Det også er behandlet med ising og smertestillende for å lindre hundens ubehag.

Range of Motion

Når en hund er i bevegelse, kan et annet symptom på albue dysplasi bli sett. Tilstanden begrenser hundens bevegelsesutslag med forfoten. Dette fører til halting når hunden turer samt awkwardness mens du ligger nede eller stigende. Grensene for omfanget av bevegelse kan bli verre med tiden. Fysioterapi som involverer ikke-vektbærende trening som svømming, noe som kan bidra til å forbedre utvalg av bevegelse i albuen.

Limb Position

Som en hund albueleddet deformeres på grunn av albuen dysplasi, den stilling i hvilken dog holder benet vil endre seg. Vanligvis lem har en tendens til å bli holdt i en positur vekk fra hundens kropp. Det kan også bli forskjøvet til en positur av supinasjon, eller krøllet under kroppen. Hunden i dette tilfellet kan virke litt hjulbeint. Endringer i lem posisjon kan endre hundens gangart og gjøre walking vanskelig.

Hvordan å bade en gutt i en Cast

Hvordan å bade en gutt i en Cast


Avhengig av alvorlighetsgraden av skaden hennes, kan et barn med et brukket bein må bære en støpt i flere måneder. Holde henne kastet tørr er utfordrende, men det er viktig. Fukting en støpt svekker gips slik at den ikke lengre opphold stivt på plass, og holder benet immobilisert. Får vann i mellom barnets hud og gips fører også utslett. Planlegg litt ekstra tid når du bader barn i en støpt slik at du kan gjøre jobben nøye og grundig.

Hvordan å bade en gutt i en Cast

•  Pakk støpt i en beskyttende vanntett ermet. Kjøp disse ermene i en medisinsk forsyning butikken. Lag en cover selv om du ikke er i stand til å finne en vanntett dekker. Pakk støpt i plast søppelsekker. Bruk et dobbelt lag med poser for ekstra beskyttelse. Bruk vanntett tape for å feste båndet til barnets hud.

•  Fyll badekaret en fjerdedel av veien full med varmt vann. Hold vannet renne gjennom springen for varigheten av badekaret.

•  Hjelp barnet komme inn i karet. Senk henne i vannet forsiktig så hun ikke skli og falle i vannet.

Be barnet å tippe hodet bakover og lukker øynene. Peke en håndholdt dusj hodet eller bruke en kopp fylt med vann for å skylle barnets hår. Skumme håret med sjampo. Skyll med rent vann.

Bruk en svamp med såpe eller en vaskeklut dekket i kroppsvask å bade alle utsatte steder på barnets hud. Skyll kluten under rent vann. Tørk av alle såpeskum med ren klut.

Løft eller veilede barnet ut av karet. Hjelpe henne tørke av med tørre håndklær. Når hun er helt tørr, fjern plastbelegget. Bruk en såpevaskeklut til å tørke av huden som var dekket av plast. Skyll såpen av med en annen våt vaskeklut.

Hint

 • Dersom barnet har en støpt på sin etappe eller foten, ikke fylle karet med vann. Sett en plaststol i karet for ham å sitte på mens du svamp bade ham.
 • Dersom gipsen blir litt våt, peker en hårføner satt til en lav varme på det før det tørker. Hvis barnet føler fuktighet inne i støpte eller hele kastet ble tilfeldigvis nedsenket i vann, ta kontakt med barnets lege.

Hvordan trene innsiden av lårene med en elastisk Exercise Band

Quadriceps, eller på innsiden av lårene, er av avgjørende betydning for idrettsutøvere og fysisk aktive voksne. Mangel på riktig trening for denne viktige muskelgruppe kan føre til muskel ubalanser som til slutt resulterer i sport eller trening relaterte skader. En av de beste måter å utøve innsiden av lårene er med en elastisk øvelse band, som gjør at du kan få en omfattende trening på din indre lår ved at et bredt spekter av bevegelse. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan du kan utøve innsiden av lårene med en elastisk øvelse band.

Hvordan trene innsiden av lårene med en elastisk Exercise Band

Hvordan trene innsiden av lårene med et elastisk Exercise Band

En Tie den ene enden av elastisk øvelse bandet til venstre ankel. Knyt en sikker, dobbel knute.

•  Bind den andre enden av det elastiske bånd til å utøve en stor dumbbell eller et annet stasjonært objekt på gulvnivå.
Igjen, bruke en sikker dobbel knute. Denne type knute er lett å løse, men vil ikke våren løs uventet.

Stå ca 4 meter unna dumbbell. Dumbbell bør være til venstre siden bandet er festet til venstre ankel.

Trekk hele beinet til venstre. Du skal flytte med trekk av elastisk snor, så det er viktig å være forsiktig med å gjøre raske bevegelser for å få mest mulig ut av øvelsen. Du kan spre armene litt for å opprettholde balansen.

Kryss venstre ben foran høyre side. Hold benet rett og la den passere foran høyre ben så langt til høyre som mulig.

Return venstre ben til sin startposisjon. Du kan gjenta denne øvelsen på hver etappe så mange ganger du ønsker. De fleste trenere anbefaler tre sett med 10 til 20 repetisjoner hver for hver etappe.

Hint

 • Å øke motstanden for denne øvelsen, flytte lenger vekk fra stillestående objekt hvor elastisk øvelse bandet er knyttet.
 • Konsultere legen din før du starter en ny øvelse rutine.

Herballife og vekttap

Herballife og vekttap


Vekttap er en av de mest omtalte temaer i livet til mennesker over hele Amerika. Det er hundrevis av vekt-tap produkter og diett planer tilgjengelig der ute. En av disse heter Herbalife.

Historie

Herbalife ble grunnlagt i 1980 av Mark Hughes, som ble sagt å ha drømt om "en fremtidig strålende utover sammenligne." Han begynte Herbalife i Los Angeles og ble sagt å ha solgt den opprinnelige, første program ut av hans bagasjerommet. Herbalife har blitt lansert i 72 land og har utviklet seg på mange måter gjennom årene.

Produkter

Herbalife produkter brukes for vekttap, vektkontroll og personlig pleie. Vekt-tap produkter inkluderer Herbalife shake mikser, Cell Activator, urtekonsentrat, multivitamin kompleks, total kontroll, protein pulver, celle U tap og snack forsvar. Rist mikser kommer i flere smaker med en diett-sunn blanding av vitaminer, mineraler, protein og fiber. Cell Activator fremmer mobilnettet energiproduksjon; konsentratet gir en sunn te mix. Resten av produktene brukes til å redusere suget og begrense appetitt, noe som resulterer i vekttap.

Grunnleggende Diet Plan

Den grunnleggende daglig plan for en Herbalife kosthold omfatter et enkelt måltid som er rikt på frukt og grønnsaker. De to andre måltider på dagen er erstattet med Herbalife shakes og snacks som er ment å fylle deg opp og hjelpe deg å føle deg mett lenger, samt øke stoffskiftet. Disse er full av protein. De andre kosttilskudd brukes til å hjelpe celle ernæring og forbedre helsen. De er ment å gjøre dette ved å bygge energi, øke metabolismen, redusere væskeretensjon og dempe appetitten og samtidig øke inntaket av vitaminer og næringsstoffer.

Fysisk aktivitet

Herbalife er kjent for ekstreme vekttap resultater. Men, det fremmer også den andre ekstremt viktig halvparten av vekttap og ledelse: trening. På Herbalife nettstedet tips finner du på hvorfor å holde seg aktiv mens du er på Herbalife og på en vekt-tap reisen. Disse inkluderer å sette små mål, fornye din forpliktelse til vekttap og en ny livsstil, delta i aerobic trening, å huske at stoffskiftet ikke avta med alderen, oppmuntre motstand øvelser, ved hjelp av enkle måter å komme i form, hvile mellom treningsøktene, gjør på minst 30 minutter aktivitet hver dag og holde hydrert.

Virker det?

Svaret er ja og nei. Produktene som tilbys av Herbalife arbeid for mange enkeltpersoner. Herbalife vekt-tap mål er opp til 7 1/2 pounds en uke, så å miste store mengder vekt er mulig, og Herbalife-produktene er ernæringsmessig godt balansert. Men tvinger Herbalife programmet en slags avhengighet av produktene selv for å opprettholde vekten, og det er ikke rimelig for langsiktig vektkontroll. På "nei" side, Herbalife produkter er svært kostbart og prisen virkelig legger opp over tid. Avhengigheten av produktene for å miste, og selv administrere vekt betyr at mange vil få tilbake eller ikke være i stand til å opprettholde vekten etter avsluttet bruk av produkter på grunn av prisen.

Hvordan å miste buk Sides & Bottom

Eliminere side fett, magefett, og rumpe fett kan være utfordrende. Men disse tre muskelgruppene - de eksterne obliques (sider), den interne obliques og rectus adominis (magen) og gluteous medius og gluteous maximus (baken) - er enkle områder å målrette fordi de er så store muskelgrupper. Når du har identifisert de områdene av kroppen din på som du ønsker å jobbe, er neste steg å designe en personlig trening diett som oppfyller dine spesifikke behov. Nedenfor vil du finne øvelser som er rettet mot disse spesifikke områdene.

Hvordan å miste buk Sides & Bottom

Workout Rutine for Sides, Belly og rumpe

Eksterne obliques (sider):

Hold en 5 til 10 kilos vekt i hver hånd. Stå oppreist med hodet fremover og armene langs siden. Stram nedre mage muskler (tenk navlen berøre ryggraden). Helle til den ene siden og hold denne posisjonen i fem sekunder. Rett. Hold i fem sekunder holde magen stram. Gjenta denne øvelsen på samme side minst 20 ganger. Gjenta hele treningen på den andre siden.

interne obliques:

Ligg på ryggen med hendene bak hodet med fingrene låste (albuene bør utvide i en vinkel fra omtrent bak ørene). Trekk knærne opp til brystet. Hold magen stram og utvide høyre ben. Ta med din høyre albue for å møte din venstre kne. Gjenta med venstre ben og venstre albue til høyre kne. Alternativ og telle til 50 (25 ganger på hver side).

Rectus Adominis (Belly):

Ligg på ryggen med armene rett ned langs sidene. Hold bena rett og tærne pekte. Løft hodet opp fra gulvet litt. Løft armer og ben, og stram magen. Løft og senk bena og armene i 25 punkter. Hvil i fem punkter. Gjenta denne øvelsen for fire sett.

Gluteous Maximus (Rumpe):

Få på hendene og kne på gulvet. Hold hendene skulder lengde fra hverandre. Stram hele kroppen. Trekk høyre kne opp mot brystet ditt. Raskt utvide høyre ben ut fra brystet. Hold benet i rett vinkel, slik at den eneste av foten din er vendt mot taket. Gjenta denne øvelsen ti ganger. Fullføre hele treningen med venstre ben.

Hint

 • Fordi disse øvelsene er laget for å forbrenne fett i stedet for å bygge muskler, øvelsene er alle relativt lys. Å se resultater raskt, øke antall repetisjoner. Repetisjon er nøkkelen for toning muskler og miste fett.
 • I tillegg til å fylle disse øvelsene, vil to viktige ting støtte din trening diett og påvirke din suksess: kosthold og utholdenhet.
 • Det er i dag mye av kostholdsrelatert litteratur som hevder at visse matvarer "smelte" bort fett. Selv om dette er dessverre ikke sant, vil et balansert kosthold støtte dine treningsmål. En diett tung i frukt og grønnsaker og full av komplekse karbohydrater (brun ris i motsetning til hvit, hel hvete i motsetning til raffinert hvitt mel) skal hjelpe til med din trening og helse regime.
 • Som for utholdenhet, er den største tingen å huske på at ingen permanent og verdig fremgang kan gjøres over natten. Endringene i kroppen din kanskje ikke engang synes merkbart i begynnelsen. Hold en journal av dine mål, vekt og hvilke øvelser du fullfører hver dag. Legg merke til når du øker repetisjoner eller når en av øvelsene blir enklere. Det er også en god idé å ta et bilde av kroppen din før du begynner din trening diett. Ser tilbake på tidsskriftet vil minne deg om fremgangen du har gjort, og holde deg motivert til å fortsette.

1750 Calorie Diet

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, holde orden på tallene. Du trenger å miste 3500 kalorier for å kaste en kilo kroppsfett, men for diett for å være trygg - og bærekraftig - du trenger å kutte disse kaloriene gradvis. En gradvis metode er 1,750 kaloriinntak.

Hvorfor Hold deg til 1750 kalorier om dagen?

De fleste trenger ca 2000 kalorier om dagen for å opprettholde kroppsvekten. Hvis du er usikker på hva din sunn kroppsvekt bør være eller hvor mange kalorier du bør spise, snakke med legen din. Hvis du kutter ut bare 250 kalorier om dagen - spise 1750 kalorier om dagen - vil du miste ca en halv kilo per uke.

Hvordan virker Planen fungerer?

Til frokost, holde seg til ca 350 kalorier. Peanøttsmør og noen få banan skiver på et stykke toast er en flott start på dagen. Du kan spise to skiver av peanøttsmør toast, ved hjelp av en spiseskje peanøttsmør. Bruk en liten banan og spise en liten kiwi med toast. Prøv også kalorifattig cerals og multi-korn brød.

Til lunsj, spise bare 450 kalorier. Fyll en 16 tommers stykke ferskt brød med to tynne skiver av skinke, salat mix og sennep. Legg en spiseskje av fett-fri eller lav-fett vanlig yoghurt. Også prøve å innlemme nøtter og frø med dine måltider. Selv om nøtter har fett, de er et sunt fett og gir mye ekstra helsegevinst til kosthold.

På dinner spiser ikke flere enn 550 kalorier. Hakk skinn, benfri kokt kylling i biter store stykker. Bland med tre spiseskjeer av søt mais, to spiseskjeer med fettfattig yoghurt, en teskje av redusert kalori majones og en teskje karripulver (eller etter smak). Kaste å blande og spise med en liten salat med redusert fett eller fettfri eddikbasert dressing og en liten bakt potet med fettfri rømme og krydder etter smak.

For en matbit, blande en liten banan med en liten beholder med banan yoghurt og ¼ av en kopp skummet melk. Denne snack er bare 100 kalorier og kan spises to eller tre ganger om dagen. Du kan også drikke en kopp skummet melk to eller tre ganger om dagen. Fra måltidet inntaket alene, du vil være å ta i 1350 kalorier, og etterlot 400 kalorier for snacking og melk.

Andre tips og informasjon

Innlemme trening i dagen. Ideelt sett bør du trene minst 30 til 40 minutter om dagen, fire eller fem dager i uka. Men selv gå eller jogge i 10 minutter om gangen vil hjelpe. Eller prøv Vektløfting. Vann aerobic og vann turgåing er spesielt bra for folk som er seriøst ute av form eller som har andre medisinske tilstander som kan holde dem fra andre typer trening.

Ulike typer Leg bukseseler

Ulike typer Leg bukseseler


Leg bukseseler kommer i en rekke størrelser og typer. StandProud, en organisasjon som hjelper funksjonshemmede afrikanere, lister bukseseler som inkluderer leggen, full beinet, hip-området og brystområdet.

Under kneet

En kort seler som festes til leggen kan hjelpe folk med svake ankler eller føtter går lettere og med mindre feil "rullende" bevegelse.

Full Leg

En full-leg brace støtter et kne som ikke kan holde vekten riktig. Brukere av denne typen seler kanskje eller kanskje ikke trenger en stokk når han går.

Over Hip

En spenne som strekker seg over hoften kan holde benet i riktig justering for personer med hip svakhet.

Full Brace med Corset

En spenne som støtter kroppen opp til brystet, ved hjelp av et skinn korsett som passer rundt overkroppen, kan støtte mennesker som lider av svakhet som strekker seg opp i ryggmuskulaturen.

Betraktninger

Mens plast bukseseler veier mindre og passer mer pent inne klær enn metall bukseseler, kan deres større tendens til å bryte utgjøre en fare for brukeren, spesielt hvis brudd skaper skarpe, synlige kanter, ifølge StandProud.

Øvelser Etter Artroskopisk Knee Surgery

Øvelser Etter Artroskopisk Knee Surgery


Artroskopisk kne kirurgi er en vanlig prosedyre som kan behandle flere lidelser og skader. Med minimal invasjonen, kan en kirurg utføre omfattende reparasjoner til kneleddet uten å lage et stort arr, noe som minsker risikoen for smitte og øke hastigheten på utvinning.

Quadriceps: The Key Muscle

Begynn post-kirurgi med din fysioterapeut. Det er viktig å se en profesjonell fysioterapeut for å sikre at de riktige øvelsene er gjort til rett tid for å gjøre en fullstendig gjenoppretting. Det viktigste at du vil trene først vil være din quadriceps. Disse musklene alltid "shut down" etter noen kne kirurgi, uansett hvor lite. Men firemannsrom er låse muskler for kneet og gi stabilitet, en uten sterke quads, du kan ikke trygt bruke kneet.

Quad Sets

Liggende på ryggen eller i en tilbakelent posisjon, rette bena inntil ryggen av knærne er flatt mot gulvet. Ved å bruke musklene som ringen kneet cap, stramme kneet og presse kneskålen ned mot gulvet mens klemme din quadriceps muskel. Dette vil faktisk gjøre ditt kneskål "flytte" opp beinet mot bekkenet som musklene stramme. Umiddelbart etter operasjonen, vil dette være svært smertefullt og veldig vanskelig, men det er viktig å starte treningen i løpet av timer for å komme ut av kirurgi. Gjør 10 per sett (med maks tre sett) og hold hver muskelsammentrekning i minst 10 sekunder.

Leg Lifts

Under oppsyn av din fysiske terapeut, vil du begynne ben heiser. Disse utføres mens du ligger nede. Fordi quad ikke vil ønske å jobbe, vil det være det haunch muskel som ønsker å sparke i. Derfor er det viktig å legge forholdene benet rett, deretter engasjere quad muskelen som om du gjorde en Quad Sett som beskrevet ovenfor. Da, og bare da, kan du løfte beinet.

Løft benet minst 18inches høy, så hold benet rett --- skyve quad muskler til å holde tett --- senk benet på gulvet og slipp quad muskelen. Gjenta. Start med ett sett med 20 og jobbe deg opp til tre sett av 20 med hvert ben.

Leg Lifts II

Ligger på din side, engasjere quad musklene rundt kneet. Holde beinet rett, løft den mot taket. Hold i minst fem sekunder for å starte, deretter lavere. Gjenta på samme måte som du gjorde trinnet ovenfor. Som styrken tilbake til dine quads, kan du holde i lengre tid, jobbe deg opp til en 20-sekunders venting. Liggende på magen, engasjere quad muskel og heve beinet mot taket. Det er viktig å heve den minst 10 inches. Hold i samme mønster som tidligere nevnt. Senk og slipp. Alle disse ben heiser vil i stor grad styrke din quad muskler og hjelpe deg på vei til en full gjenoppretting.

Slik Care for en etappe Cast

Slik Care for en etappe Cast


Hvis du brekke beinet, vil du sannsynligvis bli plassert i en støpt i flere uker. De vanligste materialene som brukes til å lage en etappe cast er glassfiber og gips. Legen din vil anbefale deg å utføre visse oppgaver for å ta vare på beinet støpt i healing perioden. Les videre for å lære å ta vare på en etappe cast.

Bruksanvisning

•  Hold benet cast tørr. Kjøp en vanntett skjold eller be om en fra din lege. En våt cast kan føre til irritasjon i huden under eller svekke effekten av kastet.

Hold off av karakterene ofte. Hvis du er i en gang etappe kastet, bør du ikke prøve å gå på det før gips eller glassfiber er helt tørt. Hvil beinet ofte for å fremme helbredelse.

Fortsett å holde beinet cast rent hele tiden at du må bære den. Det er spesielt viktig at skitt ikke finner sin vei innsiden av cast. Dette kan føre til en infeksjon.

Sjekk benet kastet ofte. Tas hensyn til alle slags brudd eller mykhet i kastet. Hvis du legger merke til en endring i støpt tekstur, varsle lege.

Besøk din lege for fjerning av kastet. Etter å anbefale healing tid, må du gå til legen din for å ha kastet tatt av. De bruker en spesiell kniv for å fjerne beinet cast.

Hint

 • Ikke forsøk å stikke noe inne av kastet. Noen mennesker opplever kløe på innsiden av kastet. Du må ikke plassere noe på innsiden av karakterene å skrape i huden.
 • Ikke sett pulver eller kremer innsiden av benet cast. Noen mennesker bruker pulver for å stoppe kløende hud - dette er ikke anbefalt av leger.

Tendinitt Therapy Øvelser

Senebetennelse er hevelse, irritasjon og betennelse i en sene som oppstår på grunn av aldring, skade eller overdrive. En sene er en fiberstruktur som forbinder en muskel til et bein. Tendinitt terapi er prosessen med å gjenoppbygge det berørte området, som reduserer smerte og skaper arrvev som trengs for en full gjenoppretting. Senebetennelse kan forekomme i alle sene, men er ofte funnet i rotatorcuffen, albue, kne og håndledd. Det finnes forskjellige typer øvelser for hver av disse kroppsdeler, men det er viktig å konsultere en medisinsk faglig før du begynner tendinitt treningsterapi.

Rotator Cuff

En rotator cuff øvelsen innebærer liggende med ansiktet ned på en seng. Strekk armen ut til siden, holde den i skulderhøyde. Bøy albuen i en 90-graders vinkel og ha håndflaten ansiktet nedover. Sakte heve hånden, mens du holder albuen bøyd og stoppe når du når skulderhøyde. Gjenta denne prosessen til armen din begynner å bli lei, og gjenta med den andre armen.

Elbow

For å forbedre senebetennelse i albuen, utføre en mild strekk øvelse. Denne øvelsen forbedrer tendinitt, rotasjon, forlengelse og fleksjon. Mens armen er ved din side, bøy albuen, og bringer hånden til skulderen din. Utvid albuen til siden, og hold i 20 til 30 sekunder. Slapp av armen og gjenta øvelsen ti ganger, to ganger om dagen.

Knee

Den eneste måten å behandle kneet senebetennelse er å hvile kneet. Ice Det å redusere smerter og betennelser, og komprimere og heve kneet mens søknad is. Det er øvelser du kan gjøre for å forebygge kneet senebetennelse, for eksempel stretching og styrke området. Stretching bidrar til å forbedre fleksibiliteten og bevare elastisiteten i senen. Hold strekninger for tjue sekunder uten å sprette. Utføre styrke-øvelser bygger musklene i beinet og hindrer senen fra å bli anstrengt.

Stå med uskadd beinet på gulvet, og plasser etappe med den skadde kne på en støtte 3 til 5 inches av bakken. Bæreren kan være et trinn eller en trekloss. Alternere vekten frem og tilbake mellom hver fot. Som du legger press på skadede benet, rette kneet, og bringer den andre foten av bakken. Gjør denne øvelsen tre sett for 10 reps.

Liggende på uskadde side av kroppen, stramme lårmusklene like over skadet kneet. Løft den skadde benet 8 til 10 inches bort fra andre beinet. Mens holde benet rett, senk den ned igjen sakte. Utfør 3 sett med 10 repetisjoner.

Håndledd

Med én hånd bøye motsatt håndleddet ned ved å trykke på baksiden av den andre hånden i 15 til 30 sekunder. Strekk leddet i retning bakover i ytterligere 15 til 30 sekunder. Stå på et bord med fingrene flatt og håndflatene ned. Lean kroppsvekten fremover og hold posisjonen i 30 sekunder.

Hvordan behandle en Broken Fibula

Fibula er en liten ben på utsiden av ankelen. Når du vrir ankelen, høst eller oppleve en smell i ankelen, kan fibula bryte. En brukket ankel kan være svært smertefullt, hovent, forslått og øm, og det kan se deformert og være ute av stand til å støtte vekten. Behandling av en fibula brudd, også kalt en lateral malleolus brudd, er basert på plasseringen og alvorligheten av skaden. Noen brutt fibulas kan rett og slett være beskyttet som de leges, men andre krever kirurgisk korreksjon. Se legen din for å finne den rette behandlingen.

Bruksanvisning

•  Ha ankelen immobilisert. Legen din kan plassere en cast på området for å holde beinet på plass slik at den kan helbrede. I noen tilfeller kan en høy toppet tennis skoen brukes til å beskytte en mindre brudd, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons.

Vurdere kirurgi hvis legen din anbefaler det. Metallplater, skruer og stenger kan brukes til å stabilisere ankelen og hold benet sammen mens det gror, i henhold til Mount Sinai Medical Center.

Spør legen din om smertestillende medikamenter dersom du har sterke smerter i området.

Snakk med legen din om fysioterapi. Du kan bli bedt om å utføre øvelser på egen hånd for å styrke og gjenopprette bevegelse i ankelen din, eller du kan bli henvist til en fysioterapeut som kan hjelpe deg å gjenopprette.

Tips og advarsler

 • Spør legen din hvor mye vekt ødelagte fibula kan støtte. Avhengig av type og alvorlighetsgrad av brudd, kan legen din tillate deg å legge press på ankelen med en gang, eller du kan ha for å holde av det i flere uker.
 • Ikke delta i idrett eller andre krevende aktiviteter inntil legen sier det er greit.
 • Symptomene på en forstuet ankel og en brukket ankel kan være lik; se legen din dersom du mistenker at ankelen har blitt skadet.

Hvordan kan et Fractured Finger Heal?

Hvordan kan et Fractured Finger Heal?

Finger Fracture

Et beinbrudd er et ødelagt eller sprukket bein. Finger frakturer kan være spesielt smertefullt fordi fingrene svingen. Finger frakturer er svært vanlig, fordi benene er små og fingrene er benyttet en masse, som gjør dem utsatt for skader. Det er viktig å ha en finger fraktur behandlet av en lege. En finger brudd som ikke gror skikkelig kan føre til livslang smerte og dysfunksjon i fingeren. Armdelene må allign riktig måte for å fungere optimalt uten smerte.

Behandling

En lege analyserer en finger bruddskade med en X-ray, slik at han kan se omfanget av skaden. De fleste fingeravtrykk frakturer er ikke alvorlige, og kan behandles uten kirurgi. Legen bruker hendene til å presse beinet på plass og gi den riktig justering. Fingeren er plassert i en skinne for å holde benet riktig innrettet. Splinten er vanligvis bæres i tre uker mens benet gror. Vanligvis etter tre uker, er benet sterk nok til at splinten kan fjernes, men beinet ikke fullstendig leget til sin opprinnelige tilstand for et par måneder. Bevis av bruddet kan være merkbar på X-ray for et par år. Frakturer som er alvorlige, kan ha behov for kirurgiske inngrep for å sette benet tilbake på plass. Operasjonen er utført av en ortopedisk kirurg. Under operasjonen, blir pinnene settes inn i benet for å holde den i riktig innretting. Utvinning tid etter operasjonen varierer sterkt avhengig av skaden og invasivitet av kirurgi.

Healing

Kroppen har en utrolig evne til å helbrede. Kroppen helbreder brukne bein i tre trinn.

1) Betennelse: Stedet for skade svulmer. Den inflammasjon er forårsaket av en øket mengde av blodstrømmen. Legemet øker blodstrømmen til området for å bringe immunsystemceller til området. Cellene fjerne skadet vev fra området.

2) Repair: Etter den skadde området er renset ut av skadet vev, begynner kroppen å bygge ekstern callus. Ekstern callus er en midlertidig vekst av beinstrukturen. Ved første eksterne callus er svak og utsatt for skade. Som ekstern callus vokser, calcifies det, og blir sterkere. Den eksterne callus stabiliserer skaden området.

3) Restaurering: Etter den eksterne callus er dannet, fungerer kroppen på å bygge splitter nye bein. Kroppen absorberer den eksterne callus som det bygger friske nye bein.

Yngre mennesker helbrede og bygge nye bein raskere enn eldre mennesker gjør.

Hvordan kan et brukket bein Heal?

Hva gjør vårt Bones?

Menneskekroppen består av 206 bein, som hjelper oss stå, gå, bevege seg og gjøre mange aktiviteter uten å tenke på dem.
Bones også beskytte kroppens indre organer - ribbeina beskytte lungene og hjertet; bekkenbenet beskytte våre reproduktive organer; vår skallen beskytter hjernen vår.

Bones er laget av mineraler og fiber, har en blodtilførsel for å holde dem friske, og er ganske kompleks. Men så sterk som ben er, vil de gå i stykker, eller brudd, under trykk eller ved traume.

Hva skjer når et bein pausene?

Det er flere typer brudd som spenner fra enkle til alvorlig. Noen kan innebære omliggende vev og muskler, mens andre kan være en enkel hårfestet brudd.

Når et bein bryter, er det vanligvis smerte og misfarging fordi det omgivende vev har også blitt traumatisert.

Alle brudd krever behandling og immobilisering - å holde benet stabilt slik at den kan helbrede.

Når et bein pausene, tilførselen av blod og mineraler som holder det sunt er midlertidig avskåret, noe som gjør det svært viktig at benet bli "sett" i sin normale posisjon.

Når beinet er satt, kan det begynne å produsere nye blodceller og vev som vil gjenoppbygge eller "strikk" den ødelagte ender tilbake på plass. Casting eller splinting et brukket bein vil bidra til å holde beinet justert slik at det kan gro skikkelig.

I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig å sette beinet på plass igjen. Noen ganger pinner eller stenger brukes til å holde den stabil og bidra til å fremme sunn gjenvekst.

Holde Bones Sunn

Ettersom vi blir eldre, kan bein blir porøse eller sprø, noe som gjør dem mer tilbøyelige til å bryte. Når dette skjer, tar det lengre tid for dem å helbrede fordi de er mindre tette eller solid enn når kroppen var yngre.

Det er viktig å holde seg aktiv gjennom hele livet, slik som å unngå svekkelse av bein. Spise mat med høyt kalsium som mørke grønne blader og meieriprodukter kan bidra til å holde bein sunt selv som vi blir eldre.

Måter å kurere Leg & Ankel Pains

Leg og ankel smerter kan være forårsaket av muskelkramper, skader, leddgikt, infeksjon og nerveskader. Muskel belastning, dehydrering og enkelte medisiner - inkludert diuretika og kolesterolsenkende medisiner - kan forverre smertene. Hevelse og smerte gjør det vanskelig å bære vekten på den berørte foten. Leg smerte kan også være en utløsende faktor for ubehag følte i anklene.

Tips for Leg Pain Relief

Hvis du lider av ben smerter, først prøve å hvile armen eller benet. Hold benet hevet å hvile musklene og redusere eventuelle betennelser. Plasser is på smertefulle områder fire ganger om dagen i minst 15 minutter. Prøv å massere og strekke de berørte musklene for å redusere ubehag. Du kan bruke støtte slange eller pakk beinet i et ess bandasje for å komprimere smertefulle områder. Bruke en over-the-counter medisiner som paracetamol eller ibuprofen å hjelpe med smerter og betennelser

Tips for ankel Pain Relief

Avlaste ankelen smerte ved hvile den berørte foten og holde den immobile. Hvis ankelen er hevelse, bruke is til det berørte området. Hold det iset i 10 til 15 minutter, og heve over hjertet nivå. Pakk et ess bandasje rundt ankelen for å komprimere og gi ekstra støtte. Prøve seg en mer støttende sko og sette erke støtte sålene. Dette vil gi ekstra stabilitet for ankelen for å redusere ubehag. Å være overvektig også setter ytterligere press på ankler. Å miste noen vekt vil redusere ankelen stress og redusere smerte. Ibuprofen, aspirin og paracetamol kan også redusere betennelse.

Betraktninger

Søk medisinsk behandling dersom:
Du mistenker at et bein kan bli brutt.
Du opplever sterke smerter uten å bære vekten på den berørte lem.
Den berørte lem virker blek og er kaldt å ta på.
Du har feber, og området er varm med en økning i smerte.
Hevelse reduseres ikke etter to eller tre dager.

Hvordan gjenopprette fra en hoftebøyning

Hvordan gjenopprette fra en hoftebøyning


Hip flexors får sitt navn fra handlingen de forårsaker i kroppen. Hoftefleksjon skjer når du beveger låret mot magen eller kaste kroppen forover i midjen. Musklene som komponerer hip flexors er iliacus, psoas minor og psoas major. Sammen er disse musklene ofte referert til som en enhet - iliopsoas. Når du lider av en hip flexor belastning, er ørsmå fibre av muskelen revet. Dette skjer ofte i idrett når skarpe bevegelser er gjort. For å komme seg fra denne skaden, må du tålmodighet og riktig behandling tilnærming.

Bruksanvisning

Konvensjonell behandling

Rest umiddelbart etter skaden skjer. Fortsetter å flytte hoftebøyning vil forverre skaden og kan forlenge restitusjonstiden. Hold skadet benet så stille som mulig i løpet av dagen.

Bruk is til låret. Pakk isbiter i et håndkle eller bruke isposer, og plassere dem på kneskaden hver tredje til fjerde time i minimum 20 minutter. Gjør dette i minst tre dager eller til smerten har gitt seg.

Snakk med legen din om anti-inflammatoriske. Han kan foreskrive en bestemt medisin eller anbefale å bruke en over-the-counter variasjon. Disse vil holde stivhet og smerte ned som du gjenopprette. Sørg for å ta dem som anvist og være oppmerksom på eventuelle bivirkninger.

Gjør en avtale med en massasjeterapeut. En massasjeterapeut vil gi deg en myk vev massasje som vil øke blodstrømmen til det skadde området og fremskynde helbredelsesprosessen.

Korrigerende øvelser

Strekk beinet fra en stående posisjon. Stå ved siden av en tabell med din skadet benet vendt det. Plasser hånden på bordet for balanse og heve foten av skadede benet i luften bak kroppen din. Ta tak i foten med den ledige hånden, og trekk opp og tilbake sakte. Stopp når du begynner å føle ubehag eller hælen er ved baken og hold i 20 til 30 sekunder. Slipp sakte, ta noen pust og gjenta tre eller fire ganger.

Utfør en lav utfall yoga positur. Ta et langt skritt fremover med noninjured beinet og senk deg ned til gulvet ved å bøye begge knærne. Plasser kneet på skadede benet og toppen av foten flatt på gulvet og heve armene over hodet. Hold ryggen rett og len deg litt forover til du kjenner en god strekk i hoften flexor. Hold i 30 til 45 sekunder, og sakte slipper.

Ligg med forsiden opp på gulvet for å gjøre etappe reiser. Hold skadet benet rett og heve den opp fra gulvet så høyt som mulig. Senk den ned igjen sakte og gjenta for 10 til 12 repetisjoner. Har tre eller fire sett, og tar sikte på å heve beinet høyere med hvert sett.

Fest en gummi motstand band til lavere skadet benet til å gjøre en fremskutt leg extension. Fest den andre enden til et bord eller sofa beinet omtrent fire inches over bakken. Stå med ryggen til ankeret og løfter benet ut foran kroppen din. Flytt så langt du kan og holde benet rett som du går. Senk benet ned igjen, gjenta 10 til 12 ganger og gjøre tre eller fire sett.

Tips og advarsler

 • Før du gjør noen behandlinger for hip flexors, gjøre en avtale med legen din, spesielt hvis skaden er alvorlig. Også snakke med legen din om å bruke krykker. Disse vil tillate deg å komme seg rundt uten å måtte legge press på benet.
 • Bare gjøre korrigerende øvelser når du er i stand til å gå igjen uten smerte. Utføre dem annenhver dag.

Intern Fiksering av hoftebrudd

Osteosyntese av hoftebrudd er metoden for å holde sammen bein av brukket hofte uten å måtte bruke eksterne apparater på utsiden av huden. Vanligste enhetene som brukes er ledninger, plater, stenger, pins, og skruer. Disse enhetene kan fjernes på et senere tidspunkt, eller de kan være et fast innslag til hoftebenet.

Hoftebrudd

Ifølge Mayo Clinic, anslagsvis 300.000 amerikanere i året brudd sin hofte. Over halvparten av disse frakturer oppstår hos personer som er over 80 år gammel. Kvinner står for cirka 80 prosent av alle hoftebrudd skyldes det faktum at kvinner mister bentetthet raskere enn menn. I de fleste eldre voksne, et hoftebrudd ofte oppstår på grunn av et fall eller svake bein. Hoftebrudd oppstå hos yngre voksne hovedsakelig fra traumer av ulykker eller sport skader.

Symptomer på et hoftebrudd er sterke smerter i hofte eller lyske, manglende evne til å legge vekt på etappe av den skadde hoften, blåmerker, stivhet og hevelse i hofteområdet, eller en kortere etappe på siden av den skadde hoften.

Intern Fixation Prosedyre

En hoftebrudd som oppstår ved toppen av femur kalles et lårhalsbrudd av hoften. Et brudd som oppstår lavere enn et lårhalsbrudd er klassifisert som en intertrokantære region brudd. Den ødelagte bein må festes forsiktig på plass til det har grodd nok til å bære vekten i enten type brudd. Den kirurgiske innsnitt for å justere den fragmenter av benet er kalt en åpen reduksjon. Anvendelsen av ledninger, plater, stenger, pins, og skruer til beinet er kjent som intern fiksering.

Å fikse en lårhals brudd i hoften, er benet innrettet i et åpent reduksjon og kirurgen vil sette inn materialer for å holde benet sammen som det gror i løpet av osteosyntese prosedyren.

Fikse en intertrokantære region brudd innebærer å feste den nødvendige programmer, for eksempel en metallskrue, over sprekken og feste den til en plate som går langs femur og er festet til andre skruer. Dette bidrar til å holde benet stabilt som det helbreder.

Den interne fiksering kirurgi kan vare fra 2 til 4 timer. Din sykehusopphold er vanligvis 5 til 7 dager lang. I løpet av denne perioden, vil en fysioterapeut jobbe med deg for å vise deg hvordan du utfører øvelser for å styrke hoften. Du vil trenge hjelp av en rullator eller krykker under rehabilitering. Full utvinning fra intern fiksering kan ta 3 til 6 måneder.

Betraktninger

Ifølge American Academy of ortopediske kirurger, en av de mest betydelige fremskritt i behandlingen i løpet av 20-tallet var utviklingen av intern fiksering.

Felles Hip Problemer

Felles Hip Problemer


Hofte er et viktig ledd i kroppen. Det er et nettverk av muskler, sener og ligamenter, brusk, og gir stabilitet nødvendig for å bære vekten av legemet. Når hoftene ikke fungerer som den skal, kan du ha problemer, bøying, turgåing og sittende. Årsaken til hofteproblemer kan være et resultat av traumer, overforbruk, begrenset blodstrøm og aldring.

Hip Pointer

Like nedenfor midjen, på siden av kroppen, er toppen av bekkenbenet kalt hoftekammen. En tåre i musklene eller blåmerke på beinet er kjent som en hip pekestokk skade. Det er en vanlig hofte problem forårsaket av et fall eller trauma fra direkte slag til området. Smerter fra en tåre eller alvorlig blåmerke kan vondt når han går, hoster eller ler. En mild skade kan vondt når du går eller ligge på den skadde hoften.

Gikt

Det er tre typer av artritt som påvirker hofte oftest. Artrose er leddgikt av hip grunn av aldring. Brusken i hofteleddet bryter ned slik at bein å gni sammen. En autoimmun sykdom som påvirker det hippe og andre ledd er revmatoid artritt (RA). Det er en kronisk tilstand som forårsaker betennelse i leddene. Traumatisk artritt artritt er forårsaket av et brudd i hoftebenet.

Tendinitt

Et vanlig hip problemet er hip senebetennelse. Sener som forbinder musklene til beinet bli betent forårsaker smerte på grunn av en skade eller overdrive. En hip problem knyttet til senebetennelse kalles trochanteric bursitt, også kjent som snapping hip. Bursa er væskefylte blærer som ligger på utsiden av låret i et område kalt større trochanter. Bursitt i dette området påvirker unge dansere og idrettsutøvere. Smerte er vanligvis ikke følte med denne type bursitt, så hvis du opplever smerte, konsultere en ortopedisk lege.

Avascular Nekrose

Blodtilførsel til hofte er viktig å holde benet sunn. En mangel på blod til benet kan føre til et felles hofte problem som kalles avaskulær nekrose. Denne tilstanden fører til at beinvevet til å dø som resulterer i små sprekker, og hvis blodstrømmen ikke kan gjenopprettes, kan hoftebenet kollapse. Skade, for eksempel et brudd, er den vanligste årsaken til nedsatt blodstrøm. Tar høye doser av kortikosteroider og folk som drikker store mengder alkohol kan også ha avascular nekrose.

Brudd

Frakturer fra fall er en vanlig hip problem, særlig blant de eldre. Osteoporose er den viktigste årsaken til at eldre lider hoftebrudd. For friske mennesker, kan hoftebrudd oppstå på grunn av en alvorlig traume, for eksempel en bilulykke eller annen direkte slag.