Digidexo.com

tannpinne urter

Urter og mineraler for å hjelpe Fibromyalgi

Fibromyalgi syndrom er en forvirrende sykdom som forundrer det medisinske miljøet og fører sine lider mye fysisk og følelsesmessig smerte. Hvis du er en fibromyalgi lidende, så må du være klar over fordelene med urte-og mineraltilskudd, og hvordan bruken kan hjelpe deg i symptomlindring. Men før du starter en urte-og mineraltilskudd diett, ta kontakt med legen din for å sikre at de mineraler og urter er trygt å ta med din nåværende medisiner.

Astragalus

Astragalus er en adaptogenic urt som har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin i århundrer. Adaptogenic urter beskytte kroppen fra emosjonell, mental og fysisk stress ved å hjelpe kroppen din tilpasse seg vanskelige situasjoner. Astragalus har anti-inflammatorisk, antivirale og antibakterielle egenskaper som kan hjelpe fibromyalgi lider bedre håndtere ødeleggende symptomer, inkludert kronisk tretthet. Dr. Elizabeth Wotton, en naturopathic lege praktisere i Massachusetts, sier at over tid, kan Astragalus bygge opp immunforsvaret og gi langsiktig støtte.

Ifølge University of Maryland Medical Center, overforbruk av urten Astragalus kan undertrykke immunsystemet, er så standardiserte Astragalus kosttilskudd anbefales. Ta en 250 til 500 mg standardisert ekstrakt med 0,4 prosent 4-hydroksy-3-metoksy-isoflavon 7 sug. tre til fire ganger per dag.

Magnesium og eplesyre

Dr. Wotton sier også at mange fibromyalgi lider har lave nivåer av magnesium, som kan være en indikasjon på muskelsmerter. Magnesium fungerer med kalsium for å slappe muskler. Når kroppen mangler magnesium, musklene bli spent og betennelser kan bygge opp og forårsake smerte. Magnesium tilskudd åpner opp blodstrømmen til de restriktive områdene, og spyler ut avfallsstoffer bygget opp av betennelse.

Dr. Wotton foreslår å ta en magnesium supplement som inneholder eplesyre. Eplesyre er en naturlig forekommende substans i matvarer slik som epler. Eplesyre driver energiproduksjon i kroppen, og da sammen med magnesium, øker eplesyre produksjon av ATP, musklene basis energikilde.

Ta 200 mg av en magnesium supplement med eplesyre tre ganger per dag for om lag fire til seks måneder.

Ginseng

Ginseng er også en adaptogenic urt som, i likhet Astragalus, hjelper kroppen å tilpasse seg visse situasjoner. Ginseng støtter binyrene, en av kroppens viktigste hormon produsenter. Tar ginseng bidrar til å regulere binyrene når de er over eller under-produserende hormoner og bidrar til å gi en sårt tiltrengt energi løft.

Ta en 200 mg ginseng supplement eller 1 til 2 ts. av en flytende ginseng ekstrakt to ganger per dag. Ikke ta ginseng etter 14:00, og ikke koble den med koffein eller andre sentralstimulerende midler.

Hvordan bruke urter til å behandle migrene

Hvordan bruke urter til å behandle migrene


Urter har vært brukt som medisinsk behandling i tusenvis av år. Siden de handle på bestemte områder av kroppen, kan urter brukes til å behandle det brede spekteret av symptomene oppleves av migrene og andre hodepine lider. Best av alt, er urte terapi relativt billig og fremmer generell helse. Lær hvordan urter og andre naturlige rettsmidler kan hjelpe deg å unngå rusmidler og overdrevent smerter på grunn av migrene.

Hvordan bruke urter til å behandle migrene

Vurdere alternative terapier

•  Lær om alternative muligheter for å behandle migrene. Behandlinger som slappe og styrke kroppen forberede den for urte terapi. Urter er best å bruke sammen med andre naturlige modaliteter som massasje, akupunktur eller yoga.

endre din livsstil for å øke mottakelighet for urteterapi. Røyke eller drikke alkohol kan redusere effekten av urtepreparater.

Consult en alternativ helsepersonell for råd om å endre kosthold, trening og andre helsevaner.

Bruk urte rettsmidler

Prøv urter som Feverfew eller ingefær i medisinsk te eller pulverisert form på råd fra en urt spesialist. Feverfew fungerer ved kilden, på trange blodårer. Ingefær kan lindre smerte og redusere hyppigheten av migreneanfall.

Bruk gingko i ulike former for å forbedre og kontrollere blodsirkulasjonen, under og i mellom migrene episoder.

Forskning eller ta kontakt med en spesialist om urter for å behandle spesifikke migrenesymptomer som svingninger kvalme, svimmelhet og kroppstemperatur. Les deg opp på emnet i "The Healing Power of Herbs." Se Resources nedenfor for en link.

Hint

 • Urter kan brukes i næringsmidler og drikkevarer, og som separat kan inntas formler.
 • En enkel urtete er en rimelig måte å innlemme urter i din omfattende migrene behandling.
 • Urtemedisiner brukes ofte i praksis av kinesisk og naturmedisin, og kan finnes i disse delene av helsekostbutikker.
 • Det er Eastern metoder for urt bruk, samt vestlige versjoner, slik at du kanskje ønsker å sammenligne variasjoner på nettsteder som Holistisk Online og Akupunktur nettstedet. Se Resources nedenfor for en link.
 • Urter må brukes riktig for effektiv behandling, så ta kontakt med en lege når første behandlingsstart.
 • Noen urter kan ha en negativ effekt eller samhandle med narkotika du kan ta, så les etikettene nøye.

Hvilke urter Vil øke metabolismen

Kontrollere hvor raskt og effektivt mat omdannes til energi, er kroppens stoffskifte primært regulert av skjoldbruskkjertelen. Spesifikke urter kan være nyttig i å øke aktiviteten i skjoldbruskkjertelen og øke en persons metabolisme.

Thyroid og metabolisme

Fra en allopathic perspektiv, under-aktivitet i skjoldbruskkjertelen er vanligvis skylden for en langsom metabolisme. Dette vanlig tilstand ofte spiller en rolle i fedme kalles hypotyreose.

Fra et helhetlig perspektiv, som regulerer flyten av energi mellom kroppslige organer fremmer god fordøyelse og lar kroppens stoffskifte skal reguleres. Gjennom rensing blod og lymfeknuter og rensing organer av overdreven slimete og giftstoffer, er riktig thyroideafunksjonen oppnådd.

Faktorer som kan føre til en skjoldbrusk å bli underactive inkluderer dårlig ernæring, stress, overdreven sukker forbruk (ofte forårsaker gjær overvekst) og daglig koffein forbruk. En svekket skjoldbruskkjertelen fører ofte uønsket vektøkning, tretthet, søvnighet, depresjon og hodepine.

Norsk Tare

Tegning sin næring bare fra sol og vann, inneholder norsk havet tare nesten hver mineral som trengs for menneskelig eksistens. Spesielt har høye jod nivåer funnet i norsk tare vist seg å fremme riktig thyroid funksjon, samtidig som det gir energi og bidrar til å brenne mat så det ikke lagres i kroppen som fett.

Yellow Dock

Gult dokken er en urt som har praktiske anvendelser i økt metabolisme funksjon, på grunn av sitt høye innhold av verdifulle mineraler som påvirker thyroid helse. Gul dock sies å lindre fordøyelses stagnasjon. Gjennom å fremme riktig leverfunksjon og rensing av nyrer og lymfeknuter, fremmer gul dock urt harmoni mellom organer i kroppen.

Goldenseal

På grunn av sin rensende virkning på fordøyelsessystemet og slimhinner, kan goldenseal tas for å fremme sunn metabolisme. Goldenseal har tradisjonelt blitt brukt for å behandle lav skjoldbrusk-funksjon, da det er antatt å bidra til å tone mage, milt og pankreas, og dermed bidra til regulering av fordøyelsen, assimilering og blodsukkernivået. Men ikke ta goldenseal hvis gravid eller allergisk mot ragweed.

Ytterligere anbefalinger

Bruke en naturlig progesteron krem ​​som kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker kan øke skjoldbrusk funksjon; og dermed øke metabolismen rate. Den urter genetian og burot har også blitt kåret som effektiv.

En enkel thyroid test bør utføres av en lege når en underactive skjoldbruskkjertelen er mistenkt. Ifølge Phyllis Balch av "Resept for Nutritional Healing," depresjon, menopause og sukker intoleranse kan føre til mange av de samme symptomene som en lite aktiv skjoldbrusk tilstand.

Balch anbefaler å legge disse metabolisme-boosting mat til kosthold: hele korn, rå frø, persille, poteter, fisk og kylling. Unngå all bearbeidet og raffinert mat som inneholder hvitt mel og sukker er også sterkt anbefalt.

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter


Så mange som seks millioner mennesker i USA har fibromyalgi syndrom, de fleste av dem kvinner i fertil alder. Symptomer kan inkludere muskel-og hel-kroppen smerter og smerter, nervøsitet, irritabilitet, hodepine, depresjon, tinnitus, svimmelhet, nesetetthet, irritabel tarm syndrom og søvnløshet eller andre søvnforstyrrelser. Årsakene er usikre, og det er ingen bestemt kur. Typiske medisinske behandlinger innebærer antidepressiva, muskelavslappende, lindrings injeksjoner og anti-angst medisiner som lorazepam. Alternativ behandling eksisterer, inkludert endringer i kostholdet, mosjon, næringsterapi, homøopatiske midler og urte-behandlinger.

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter

•  behandle smerte av fibromyalgi med willow bark eller furubark, som begge inneholder salisylater, stoffet funnet i aspirin. Disse urter har vært brukt i århundrer for smerte og ikke bære risikoen for magebesvær eller blødning assosiert med aspirin. Boswellia, tatt som anvist på etiketten, kan også redusere leddsmerter og morgenstivhet. Påføring capsaicin salve som inneholder cayenne pepper til spesifikke smerte områder kan blokkere smertesignalene.

Redusere morgen smerter forårsaket av dårlig søvn og tilhørende rastløshet ved å ta johannesurt kapsler for 2 til 3 måneder. Avhengig av den individuelle kapseldose, prøve å få 900 mg per dag. Dette skal hjelpe med depresjon forbundet med fibromyalgi og kan også forbedre søvnkvaliteten. Kamille er en annen urt som fremmer sunn søvn. Kava kapsler i 60 til 120 mg dose sammen med pasjons eller vendelrot skal hjelpe til med å få sove. Men ikke ta kava med alkohol, reseptbelagte beroligende midler eller beroligende midler eller hvis gravid eller ammende.

Forbedre inflammatoriske tilstander som kan bidra til fibromyalgi smerte ved å ta anti-inflammatorisk urter som klaseormedrue, gurkemeie (curcumin) eller goldenseal. Ikke ta goldenseal lenger enn en eller to uker. Legge granateple frukt eller juice vil øke anti-inflammatorisk virkning av urter.

øke immunforsvaret og energinivået ved å ta urter som ginseng (kun Panax ginseng), rødkløver, astralagus og hvitløk. Rhodiola, en adaptogen som balanserer kroppens tilstand, kan også forbedre energinivået. Bedre energinivået kan øke evnen til å tåle trening, noe som kan føre til høyere endorfiner og redusert smerte nivåer.

Massasjesmertefulle områder av kroppen med en blanding av calendula eller rosmarinolje fortynnet med en lik mengde av vegetabilsk olje. Slappe av spenning-forårsaker smerte ved å ta et bad i moderat varmt vann blandet med 4 til 6 oz. ingefær pulver.

Hint

 • Urtemedisiner ta lengre tid å jobbe enn reseptbelagte medisiner. La det være minst en måned og i noen tilfeller opp til seks måneder å finne ut om noen urte terapi er virkelig hjelper. Ikke legg ut på alternative behandlinger for alvorlige forhold uten først å konsultere med lege. Leger av Naturopathy (ND) er ofte mer kunnskap om komplementær og alternativ medisin enn MDs, men mange stater ikke tilstrekkelig regulere naturopathy. Finn et ND med en grad fra et anerkjent naturopathic universitet som Bastyr University i Seattle, Washington.
 • Urte eller andre kosttilskudd er ikke regulert av Food and Drug Administration. Tester har vist at mange slike produkter ikke kan inneholde den merkede mengden av ingredienser, eller kan være forurenset med skadelige stoffer som for eksempel bly. Kjøpe produkter fra anerkjente apotek eller urte butikker. Enda bedre, sjekk ut en testside som Consumer Lab (se Ytterligere ressurser). Informasjonen i denne artikkelen er ikke ment for å behandle, diagnostisere, anbefaler eller kurere sykdom. Sjekk alltid med en lege før du tar noen produkter eller følge noen medisinske råd på nettet. Enkelte urter og holistisk rettsmidler kan ikke underrettes dersom gravide eller ammende og skal være godkjent av en lege før bruk.

Urter som brukes for hetetokter

Menopause er en av de mest overgangsfaser i en kvinnes liv. Det kan manifestere seg i fysiske så vel som følelsesmessige problemer. En av de mer vanlige bivirkninger er hetetokter. De kan slå til når som helst i løpet av en typisk dag eller de kan streike så nattesvette. Det føles som om kroppen din er under angrep, og du ønsker å nå et tidspunkt for kroppslig normalitet igjen. Heldigvis, det er håp for de "hot flash overgrep" lider i form av naturlige urter.

Årsaker til hetetokter

Hetetokter er intense varmefølelse som børster over hele kroppen, sammen med alvorlig svette og rødhet i huden. Roten av hetetokter er ikke klart forstått. Det er en periode når hormonene FSH og LH er forhøyet og mest sannsynlig skape grunnlaget for symptomatisk hetetokter. Mangelen på østrogen er det underliggende problem. Hetetokter kan også være forårsaket av visse matvarer og ingredienser som: koffein, alkohol, sukker, varm drikke, sure eller krydret mat, og mettet eller hydrogenert fett. I tillegg kan stress, tilbakeholdt sinne, røyking og ekstrem trening indusere varmt svetter.

Herbal rettsmidler for hetetokter

En mer alvorlig bivirkning er økt hjertefrekvens. Dette i seg selv, øker behovet for å finne et uttak for å hindre og for å bidra til å kontrollere hetetokter. Har vist seg de naturlige rettsmidler vellykket og er mye sunnere for en kvinne enn de syntetiske piller og deres bivirkninger. Her er bevist urter som er nyttige:

Rødkløver består av isoflavoner som er nyttig med behandling av hetetokter, humørsvingninger og en økning i seksuell lyst.

Svart cohosh har nyttige ingredienser i sine røtter som bidrar med de skadelige bivirkninger fra østrogen. Det hjelper med hetetokter og kramper i tillegg.

Dong Quai er en urt fra Orienten som hjelper med hetetokter, blæren kontroll problemer og tørrhet i skjeden.

Wild Yam inneholder isoflavoner som bidrar til å begrense koagulering av blodet og det hjelper med vedlikehold av bein.

Det langsiktige målet og Bottom Line

Det er viktig å diskutere alternativer med legen din eller en urte profesjonell før du starter din diett. Enhver kvinnes kropp er unik og alle aspekter må tas i betraktning. Urter har vist seg å hjelpe til med den generelle fysiske helse, i tillegg til å kontrollere hetetokter. Det er absolutt en vei å forfølge.

Naturlige urter for prostatakreft

The American Cancer Society anslår at mer enn 180 400 nye tilfeller av prostatakreft er diagnostisert årlig, og mer enn 31 900 menn dør av det hvert år. En relativt saktevoksende kreft, prostata kreft er en sykdom som ofte rammer menn 65 år eller eldre og er også vanlig for de som har hatt et nært familiemedlem med prostatakreft.

Forebygging

Studier utført av forskere ved Mayo Clinic har konkludert med at å drikke grønn te på daglig basis reduserer risikoen for prostatakreft. Tar urt pygeum kan også bidra til å forebygge prostatakreft.

Bremse kreft vekst

Den krydder gurkemeie inneholder en viktig antioksydant som kalles curcumin, som kan være effektive i å kontrollere prostatakreftceller. I tillegg er modifisert citrus pektin vist seg å i det vesentlige å inhibere vekst av kreftceller, og har vist seg å være effektive i å bekjempe prostatakreft.

Andre nyttige Drikke

Tatt i te form, buchu, Carnivora, solhatt, goldenseal, bør Pau d'Arco og Suma tas to om gangen og vekslet du best kan utnytte sine anti-kreft egenskaper.

Naturlige forbindelser som finnes i granateplejuice har blitt bevist av UCLA forskere for å bremse utviklingen av prostatakreft.

Individuelle Urter

Å ha evnen til å balansere hormoner og forbedre kjertelfunksjonen er damiana og lakris rot anbefales for prostatakreft. Saw Palmetto er også anbefalt.

Vist seg å bremse veksten av kreft celler og bedre immunforsvar, er hvitløk kapsler anbefales å bli tatt tre ganger om dagen for de med prostatakreft.

Kostanbefalinger

Spis rikelig med hele korn, rå nøtter og frø. Vær sikker på å inkludere naturlige diettkilder den kjemiske lykopen, som er blitt vist å beskytte mot prostatakreft. Disse matvarer inneholder tomater, grapefrukt og vannmelon. Matvarer rike på sink bør inkluderes i kostholdet ditt som det gir næring til prostatakjertelen og er avgjørende for riktig immunforsvar. Matvarer rike på sink inkluderer sjømat, spinat, solsikkefrø og sopp.

Naturlige urter for Fibroids

Fibroid svulster er godartede vekster i livmoren. De kan være smertefullt, og de kan føre til uregelmessige perioder, ryggsmerter eller hyppig vannlating. Fibroids kan føre til at du har problemer med å bli gravid eller opprettholde en graviditet. Noen behandlingstilbud krever bruk av urter, som ikke krever resept. Urtemedisiner har blitt funnet å hjelpe krympe fibroids og hindre gjenvekst.

Krympe Fibroids

Urtemedisiner vil ikke eliminere fibroids helt, men kan redusere dem slik at de ikke skaper problemer eller smerte. Prøv rødkløver å krympe fibroids. Du bør ikke bruke rødkløver under menopausal år fordi det kan ha motsatt effekt.

Prøv løvetann, melk tistel frø og gul dock rot, urter som fungerer mot fibroids ved å styrke leveren. Dette bidrar til å forbrenne østrogen og fjerne det fra kroppen slik at hormonet ikke kan spille en rolle i utviklingen av fibroids.

Symptomlindring

For å møte de symptomene som oftest forbundet med fibroids - kramper, store blødninger og muligens anemi - prøv røde bringebær og motherwort, noe som kan styrke livmor og redusere kramper og blødninger.

Tissue Elimination.

Når din fibroids begynne å oppløse, ta urter som kan hjelpe blod og lymfe-systemer eliminere vev. Prøv stikkende ask bark, kløyve, burdock, ingefær og mullein.

Forebygging Gjengroing

Bruk goldenseal, en anti-inflammatorisk, i kombinasjon med krampe bark, falske unicorn og røde bringebær, for å hindre gjenvekst av fibroids.

Andre urter som forhindrer gjenvekst av fibroids er klaseormedrue, løvetann og pau d'arco, som herbalist Sarah Abernathy kaller en kraftig anti-tumor urt. Lag din egen anti-fibroid te. Måle følgende i en qt. av vann: 1 ts. hver av krampe bark, burdock rot, Motherwort blader og wild yam rhizome, og 1/2 ts. hver av stikkende ask bark, kløyve- blader, mullein blader og ingefær rhizome. Ta med urter og vann til å koke. La det småkoke i noen minutter, skru varmen av, og la det bratt i 20 minutter. Sil urter og drikke.

Urter for Vertigo

Vertigo kan gi deg følelsen av å falle. Du vil føle deg svimmel eller svak, eller kanskje at rommet er spinning. Det er et problem knyttet til balanse og likevekt som skjer når nervesystemet får motstridende informasjon fra det indre øret, øyne, muskler og hud. For de som ønsker å behandle det uten å måtte ta medisiner med mulige bivirkninger, bør du vurdere urter.

Ginkgo Biloba

Bladene av ginkgo treet har blitt brukt til å behandle en rekke plager, noe som gjør den til en av de best anbefalte urte medisiner. Gingko Bladene inneholder flavonoider og terpenoids, som er to typer antioksidanter. Disse antioksidanter ødelegge frie radikaler i kroppen, noe som kan forårsake skade på cellemembraner og DNA.

Gingko For Vertigo

Ifølge Vitaganic.com, standardisert Ginkgo biloba redusert vertigo symptomer hos eldre pasienter som fikk 40 mg tre ganger om dagen for et år. Gingko biloba ble også rapportert å redusere vertigo av ukjent årsak i innledende og dobbeltblinde studier. I disse studiene ble pasientene gitt 120 mg per dag i innledende forsøk og 160 mg per dag i dobbeltblinde studier i tre måneder.

Skjemaer

Det finnes en rekke måter du kan kjøpe Ginkgo biloba. Disse inkluderer standardiserte ekstrakter med 24 prosent til 32 prosent flavonoider og 6 prosent til 12 prosent terpenoids, kapsler, tabletter, flytende ekstrakter og tørket blad for te.

Mulige interaksjoner

Ginkgo kan endre stoffskiftet, og dette kan påvirke hvor godt noen andre medisiner kan fungere. Hvis du blir behandlet med krampestillende medisiner, antidepressive medisiner, blodtrykkssenkende medisiner, blodfortynnende medisiner, blod-sukker senking medisiner, ciklosporin, tiaziddiuretika eller Trazodone, snakk med legen din før du tar gingko biloba.

Andre urter

Mens ginkgo biloba er oftest anbefalt for vertigo, er det noen andre urter som kan hjelpe med svimmelhet. Dette er slakter kost, cayenne, chaparral te, pulverisert ingefær og løvetann ekstrakt.

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi


Fibromyalgi er en kronisk tilstand uten kjent årsak som rammer to prosent av den amerikanske befolkningen - for det meste kvinner - ifølge MayoClinic.com. Personer med fibromyalgi har en tendens til å føle seg vedvarende utmattelse og smerter i hele kroppen sin. Selv om medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) - aspirin og ibuprofen, for eksempel - og antidepressiva er anbefalt å behandle tilstanden, er det noen pasienter som ikke tåler disse godt. For disse personene, kosttilskudd og urter tilbyr en alternativ tilnærming, ifølge WebMD.

Identifikasjon

Folk er mer sannsynlig å bli rammet av fibromyalgi jo eldre de blir. Tilstanden rammer ikke bare muskler, men også leddbånd og sener. Lider føles ømt over, men spesielt i viktige trykkpunkt områder, for eksempel skulderbladene, baksiden av hodet og på sidene av hoftene. Fibromyalgipasienter aldri synes å oppnå en dyp søvn, slik at de alltid sliten. Forhold som synes å eksistere med fibromyalgi er leddgikt, kronisk utmattelsessyndrom, depresjon og lupus, blant annet, ifølge MayoClinic.com.

Fibromyalgi sak er i utgangspunktet ukjent, men en rekke faktorer kan utløse tilstanden. En traumatisk hendelse eller følelsesmessig stress kombinert med infeksjon og en familiehistorie kan gjøre en person spesielt utsatt.

Mineraler

De to mineraler blinket ut som nøkkelen til å gjenvinne balansen i en kropp kastet off-kilter ved fibromyalgi er kalsium og magnesium, i henhold til Sunn-Living.Org. Kalsium bidrar til å fjerne melkesyre fra kroppen, et stoff som fibromyalgi lider besitter i overflod. De beste former for kalsium kommer for biologiske kilder, for eksempel vegetasjon eller tang.

Magnesium er en naturlig smerte manager, hindre altfor rask avfyring av nerver. Ifølge Elizabeth Wotton, ND, en naturopathic lege på Compass Family Health Center i Plymouth, Mass., Fibromyalgi pasienter er mangelfull i magnesium, som er en kilde til deres kroniske smerter. Magnesium fungerer med kalsium for å slappe muskler og lette smerter. Dr. Wotton anbefaler 200 mg tre ganger daglig i løpet av seks måneder.

Urter

Ifølge Fibromyalgi ressursinformasjon, folk bruker en rekke urter for å behandle symptomer på fibromyalgi.

Johannesurt kan bidra til å lindre stress, angst og søvnproblemer fibromyalgi kan forårsake. Dessuten, i henhold til WebMD, kan urten lette depresjon og smerte, som det har vist seg at evnen til å regulere nevrotransmittere dopamin, noradrenalin og serotonin.

Solbær frø olje inneholder gamma-linolensyre og alfa-linolensyre. Disse aminosyrene bidra til å redusere den type leddbetennelse fibromyalgi lider opplevelse.

Fordi boswellia, mjødurt og white willow bark er rike på salicins, de er effektive naturlige smertestillende. Feverfew er effektiv mot hodepine, som er vanlig blant fibromyalgi lider. Pycnogenol lindrer depresjon ved å heve kroppens lager av serotonin og øker blodtilførselen.

Capsaicin (fra chili peppers) krem, en counterirritant, kan gnis inn i huden av berørte områder med mål om å skape mindre irritasjon, og dermed lindre eksisterende betennelse.

Ginseng, en flere århundrer gammel urtemedisin, kan bidra til å øke energinivået og lindre stress i fibromyalgi lider. Kinesisk og amerikansk ginseng er ansatt for generelle helse, mens Siberian ginseng brukes til å behandle betennelse.

Alternativ terapi Retningslinjer

Som mennesker slår til alternative behandlinger, inkludert urter og kosttilskudd, for en rekke forhold, har Kongressen tatt til etterretning og dannet Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), som kommer i regi av National Institutes of Health. NCCAM er ladet med å utvikle retningslinjer for sikker alternativ behandling som vil hjelpe folk håndtere sine symptomer, ifølge WebMD.

Interaksjoner

Husk, akkurat som resept eller over-the-counter narkotika, kan naturmidler og mineraltilskudd har potensielt negative effekter på kroppen og samhandle med andre medisiner, truer helsen. Snakk med legen din før du prøver noen form for urte behandlinger eller mineraltilskudd. Du bør kanskje vurdere å se holistisk helse leverandører som bruker en kombinasjon av alternative og konvensjonelle medisiner for behandling av fibromyalgi symptomer, sier WebMD.

Flytende Beroligende-Urter for barn

Et barns nervesystem er umodne, og derfor extrasensitive til stressfaktorer og stimulering i hverdagen. Det er urtemedisiner som kan berolige hyper barn og forbedre sin atferd.

Identifikasjon

De to viktigste urte ingredienser som brukes for å roe hyperaktive barn er kamille og vendelrot.

Benefit

Beroligende urter som kommer i flytende form gjør for enklere utlevering til masete barn.

Slik fungerer det

Kamille har mildt beroligende egenskaper som hjelper normalisere nervesystemet. Som foreskrevet narkotika Valium Valerian aktive ingredienser binde seg til reseptorer i hjernen til å roe angst.

Produkter

Eksempler på populære flytende beroligende-urter er Valerian Super Calm and Kamille Calm.

Advarsel

I sjeldne tilfeller, noen mennesker er stimulert av vendelrot. I så fall kunne kamille være et bedre valg. Alltid konsultere en lege før du gir medisiner til barn.

Urter å roe hyperaktive barn

Urter å roe hyperaktive barn


Hyperaktivitet kan manifestere seg på mange måter. Det er en av de viktigste symptomer på attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD). Alternativt kan det bare være bare en del av barnets personlighet eller matallergi. Foreldre er ofte bekymret for medisinering en hyperaktive barn som det kan være negative bivirkninger. Sammen med å endre et barns kosthold og kanskje rådgivning, visse urter ofte foreskrevet av naturopathic leger og naturmedisinere å roe hyperaktive barn. De fleste av urter er lett tilgjengelig på naturlig helse butikker.

Kamille

Kamille er en urt som har vært populær siden gamle egyptiske ganger. Den har mange helsemessige fordeler, blant annet som en mild relaxant som er trygg for barn. I tillegg, det smaker godt og kan inntas på flere måter. En populær måte er i te form. Hvis barnet ditt er ikke glad i te, kan det også inntas i kapselform.

Rødkløver Blossom

En annen urt som har flere fordeler er rødkløver blomstrer. Sammen med å være en blodrenser, er det også et middel. Rødkløver blomstrer er skånsom og beroligende på nervene. Den kan også brukes i en lang periode med ingen uønskede bivirkninger, så lenge den er korrekt. Den vanligste måten å innta rødkløver blomstrer er å drikke det som te. Det kan svelges som helst på dagen, morgen eller natt

Kava Kava

Kava kava er en urt som vanligvis brukes i øyene i Stillehavet. Det er en naturlig reliever av stress og angst og også roer nervene. I tillegg kan det også øke konsentrasjonen. Det er et område som mange hyperaktive barn sliter med. Kava kava kan også øke en følelse av ro og tilfredshet. Det kan også hjelpe hyperaktive barn roe ned nok til å gå i dvale.

Brahmi

Brahmi er en urt som er funnet i India. Det er faktisk en semi-akvatisk plante. Brahmi er en populær ayurvedisk middel som brukes som en nerve og hjerne tonic. Det er spesielt effektivt mot sykdommer i hjernen som ADHD. Som det ikke har noen bivirkninger rapportert, er det anbefalt som et første-linje behandling for ADHD. Det fungerer ved å nøytralisere frie radikaler i hjernen. Det hjelper også med angst og stress.

Urter for friske nyrer

Urter for friske nyrer


Nyrene er plassert like forbi høyre og venstre side av magen og produserer primært urin ved filtrering av blod og vann for å lage avfallsprodukter. Etter at urin er produsert og filtrert, blir den sendt til blæren gjennom små rør som kalles urinlederne. Nyrene kan begynne å mislykkes eller jobbe feil på grunn av slam som utvikler i disse over tid, noe som kan føre til nyrestein og nyresvikt. For å holde nyrene kjører sunt, kan du ta urte kosttilskudd.

Nyre-Sunn Urter

Bearberry, også kjent s UVA Ursi, er en urte supplement som er tilgjengelig i kapselform fra din lokale helsekost butikk eller apotek. Kjøp et bearberry supplement som inneholder 20 prosent arbutin, som er et enzym som finnes i bearberry. Ta to caplets av bearberry per dag, noe som vil skape en antiseptisk miljø i nyrene for å drepe bakterier som Staphylococcus og E. coli, som begge kan skade nyrene og nedre nyrefunksjon.

Persille er et vanndrivende urt som øker produksjonen av urin i kroppen og forhindrer også nyrestein fra forming. Dette vil øke urinproduksjonen for å rense kroppen for avfallstyper som kan akkumuleres på grunn av dårlig nyrefunksjon eller nyrestein. Persille kan kjøpes i caplets, og 800 milligram kan inntas daglig, eller det kan blandes inn i nyrene rens oppskriften nedenfor.

Dr. Hulda Clarks Nyre Cleanse

Hulda Clark, en lege som spesialiserer seg på nyre-og leverfunksjon, skapte en nyre rensing drink som sies rense kroppen for nyre slam og forbedre nyrefunksjonen ved hjelp av urter. Nyre rens oppskriften krever 1/2 kopp organisk grus rot, 1/2 kopp organisk tørket hortensia root, 1/2 kopp organisk marshmallow rot, 8 gram av svart kirsebær konsentrat og fire bunter av fersk persille. Du må kanskje kjøpe røttene og kirsebær konsentrat på nettet eller på en spesialitet butikken.

Bløt persille grundig i 15 minutter, deretter plassere persille i en gryte med kokende vann i fem minutter. Drikk 1/4 kopp av det så snart det er kjølig nok, deretter press ut persillen og kaste persille unna. Ta halvparten av hver måling av røttene og suge dem over natten i en pott. Tilsett 4 gram av det sorte kirsebær konsentrat, varme til blandingen koker og la det småkoke det i 20 minutter. Drikk 1/4 av en kopp så snart det er kult, deretter press resten og lagre det. Du kan kaste røttene unna. Drikk 3/4 kopp roten blandingen og 1/2 kopp persille blandingen, blandet sammen, hver dag. Drikke veldig sakte og ikke drikker hvis magen begynner å gjøre vondt. Bruk left urter, persille og kirsebær konsentrat for å lage en ny gruppe for følgende uke. Drikk denne blandingen hver dag i to uker, og se en lege hvis nyrefunksjonen ikke er blitt bedre.

Hva Natural Urter bidra til å oppløse nyre steiner?

Nyrestein kan være ubehagelig, og føre til uutholdelig smerte som de passerer. Selv om du bør alltid konsultere med en lege angående din spesielle medisinske situasjon, er det noen naturlige urter du som kan innlemme i ditt daglige kosthold for å hjelpe til å løse opp nyrestein. Mange ganger nyrestein er forårsaket av en mangel på magnesium i kroppen, noe som kan finnes i en rekke forskjellige urter.

Einebær

Einebær arbeide for å drepe bakterier i nyrer og blæren ved å stimulere organer. Som bakteriene blir drept, krystallisering som forårsaker nyrestein bryter fra hverandre, spyle avfallet ut av systemet.

Løvetann Leaf

Løvetann blad brukes til en rekke helseproblemer, inkludert nyrestein problemer. Dette bladet stimulerer nyrene, og bør tas i fullvoksen form, da disse inneholder den største mengden av organ-stimulerende fytokjemikalier. Disse kan kjøpes fra en urt og supplement butikken, men bør ikke tas fra noen kjemisk behandlet plener.

Persillerot og Leaf

Persille er også en kropp detox, og arbeider for å skylle nyrene og bryter opp nyrestein krystallisering. Innlemme persille i din daglige diett så mye som mulig, og sørg for å bruke fersk, organisk persille som ikke har blitt kjemisk behandlet i noen form.

Timian, Knotgrass, Alfalfa, dill og fennikel

Thyme og knotgrass er to urtene som vanligvis kommer i form av en te og bør inntatt to ganger daglig. Disse urtene er høy i magnesium, sammen med alfalfa, dill og fennikel. Alle disse urtene er lett tilgjengelige i te og juice form. Hvis du drikker juice, ta 1 ts. av hver saft hver dag.

Livsstilsendringer

Det er også viktig å vurdere noen endringer i livsstil når du ønsker å unngå nyrestein problemer. Fedme og dårlig kosthold er to viktige faktorer i nyrestein utvikling, så det er viktig å opprettholde en sunn vekt for kroppen din høyde, og også innlemme frisk frukt og grønnsaker så mye som mulig i din daglige diett. Disse matvarene gir viktige næringsstoffer til kroppen, mens også skylle ut giftstoffer og påskynde fordøyelsesprosessen.

Urter for å kurere gallestein

Galleblæren er et lite organ som ligger under leveren. Den har galle som skal utskilles av leveren for å fordøye fett. Hvis for mange mettet fett er overbelastet i leveren, vil galle forårsake betennelse i galleblæren. Når mettet fett innskudd har blitt opprettet, krystalliserer de med galle å danne gallestein. Dette kan føre til mye smerter i magen og kan også være livstruende hvis steinene ikke straks blir fjernet fra systemet.

Krampe Bark

Krampe bark tilbyr et bredt spekter av fordeler for de med gallestein. Det sedates nerver og hindrer spasmer å gi lindring fra magekramper. Det kan også lindre muskelspenning i tarm, uterus og i ryggen. Det fremmer blodsirkulasjonen, og har vært brukt for å behandle andre tilstander som hypertensjon. Det urt kan finnes i flytende ekstrakt eller pilleform. De fleste spesialitet ernæring butikker og mange online ernæring butikker har krampe bark.

Berberis Bark

Berberis anlegget har blitt brukt i tusenvis av år for å kurere alle typer mageproblemer. Det fremmer strømmen av galle og reduserer inflammasjon av galleblæren. Anlegget pigment i berberis kalles tannin og berberin kjemisk stoff som finnes i anlegget er nyttig i behandling av fordøyelsessykdommer. Det har også en antiseptisk virkning, som forhindrer en matrise av gastrointestinale infeksjoner. Berberis er ikke bare nyttig på spyle gallestein ut av kroppen, men det hjelper også hindre dannelsen av gallestein. Denne medisinsk urt kan dyrkes som hageplante og dyrkes i tempererte klima. Men det er stort sett funnet i Storbritannia og andre deler av Europa. For de som bor i Nord-Amerika, er det lettere å kjøpe den utpakkede eller pulverisert form på nettet.

Catnip Herb og Peppermint Leaf

Begge kattemynte urter og peppermynte bladene har anti-inflammatoriske egenskaper og hjelpe slappe muskler. Kattemynte roer det sentrale nervesystemet og hjelpemidler i fordøyelsen. Det hjelper også å eliminere giftstoffer fra systemet og presse gallestein ut av kroppen. Peppermynte bidrar til å redusere størrelsen av gallestein og kan også oppløse dem. Nedgangen i størrelse gjør dem lettere å skylle ut og benekter behovet for kirurgi i de med store gallestein. Disse urtene er ganske vanlig og kan bli funnet i spesialitet ernæring butikker samt supermarkeder som har homeopatiske seksjoner.

Urter for nyre-smitte

Hvis du opplever et konstant behov for å urinere, smertefull vannlating, blod eller puss i urinen eller mage, side eller ryggsmerter ledsaget av feber, kan du ha en nyre infeksjon. Mens det er urter for å lindre symptomene dine og hjelpe nyrene helbrede, er det best å se en lege for å finne ut hvilke integrerende behandling plan er best for dine helsebehov.

Kjerringrokk

Horsetail er en gammel gresk-romersk behandling for nyre infeksjoner. Ifølge University of Maryland Medical Center, har kjerringrokk gjenkjennelig vanndrivende, eller urin utskillelse, egenskaper som gjør det til en fordelaktig behandling for både nyrestein og urinveisinfeksjoner. Kjøpe kjerringrokk i enten en flytende avkok eller i tørket form fra en anerkjente online urte forhandler eller helse-butikken. Oppbevar den i en tett lukket beholder vekk fra direkte lys.
Ved legens råd, forberede kjerringrokk urtete ved å bløtlegging 02:58 ts. av det tørkede urten i en kopp varmt vann i fem til ti minutter. Sil gjennom cheesecloth og drikke blandingen tre ganger per dag. Eventuelt kan du ta 300 mg tørket urt kjerringrokk kapsler med en 10 til 15 prosent silika tre ganger per dag.
Drikk mye væske mens du tar kjerringrokk og ta en multivitamin eller B-kompleks vitamin hver dag. The University of Maryland Medical Center sier at personer med nyresykdommer og hjertelidelser ikke bør ta kjerringrokk, så diskutere bruken med legen din før du tar urt. Horsetail bør ikke brukes over en lengre periode. Snakk med legen din hvis du tar noen reseptbelagte medisiner, som kjerringrokk er vanndrivende effekter kan heve giftige bivirkninger av spesielle medisiner.

Uva Ursi

Uva Ursi, også kjent som bearberry, er en tradisjonell American Indian urinveisinfeksjon behandling. Ifølge University of Maryland Medical Center, har UVA Ursi vist seg å inneholde en antibakteriell bestanddel kalt hydrokinon som bekjemper infeksjon. Uva ursi inneholder også tanniner, astringents som reduserer betennelse og også bidra til å bekjempe infeksjoner. Men mens UVA Ursi kan være effektiv i behandling av nyre infeksjoner, sier University of Maryland Medical Center at hydrokinon i urten kan forårsake alvorlig leverskade. I tillegg, hvis du tar UVA Ursi å behandle en nyre infeksjon, urinen må være alkaliske for å opprettholde urten effektivitet. Derfor unngå alle sure matvarer mens på UVA Ursi, inkludert tomater, ananas og sitrusfrukter. Til slutt, ikke bruk UVA Ursi dersom du bruker kortikosteroider som prednison eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen eller acetylsalisylsyre, har høyt blodtrykk eller er gravid eller ammer.
Under legens tilsyn, kjøpe UVA Ursi i pulver eller knust-bladform fra en anerkjent helsekost butikk eller online forhandler. Forbered en te av soaking om ½ ts. av tørkede blader i ca 5 oz. av vann i minst 12 timer. Sil gjennom cheesecloth og drikke avkok tre til fire ganger per dag for ikke mer enn fem dager på rad.

Hvordan Reverse nyresykdom med urter

Nyrene filtrere blod, fjerne overskytende giftstoffer for å opprettholde en optimal kjemikaliebalansen i kroppen. Når du lider av nyresykdom, er filtrering av giftstoffer ikke utføres fullt, og noen urter som regelmessig ville være gunstig for nyrene, slik som pors, persille og løvetann, kan forverre tilstanden. Det er trygge og effektive urter som kan bidra til å gjenopprette nyre helse ved å bringe tone tilbake til nyrene, stimulere blodsirkulasjonen og hjelper fjerne overflødig giftstoffer uten skadelige bivirkninger.

Hvordan Reverse nyresykdom med urter

Velg økologiske urter. Dette er spesielt viktig for nyresykdom, fordi ikke-økologiske urter inneholder skadelige kjemikalier som vil være vanskelig å filtrere ut av blodet.

Fyll en medium pott med fire kopper filtrert vann og kok opp.

Mål 1/2 oz. organisk tørr hortensia root, 1/2 oz. organisk tørr grus rot og 1/2 oz. organisk tørr burdock rot og kok opp. Dekk til potten, skru varmen ned til middels lav og la urtene småkoke i 15 til 20 minutter (en metode som kalles avkok).

Sil urter i en termos. Renne ut så mye vann fra plantematerialet som mulig.

Hell en kopp av denne avkok og ta tre ganger daglig.

Toss brukt plantemateriale i en kompost bin eller kaste i vanlig søppel bin.

Gjenta denne prosessen hver dag i en måned og vurdere nyre helse å sørge for at urter hjelper.

Hint

 • For tinktur alternativ, ta 2 drop av hver urt i en kopp filtrert vann tre ganger daglig i en periode på en måned.
 • Prøv å kombinere avkok og tinkturer; for eksempel: koke tørr hortensia root med tørr burdock rot, og deretter legge grus root skjær til avkok når det er gjort.
 • Kjøpe bulk urter på nettet for å spare tid og penger.
 • Forskning en kosthold og livsstil som kan ytterligere støtte din helbredelse.
 • Hvis du er diabetiker, er det bedre å unngå burdock som det kan senke eller heve blodsukkernivået.
 • Nevne alltid noen urtemedisiner du tar med legen din, som noen urter kan samhandle med andre medisiner.

Naturlige urter brukt til å roe aggressiv atferd hos barn

Naturlige urter brukt til å roe aggressiv atferd hos barn


Barndom aggresjon har mange årsaker. Noen av disse er miljømessig og litt fysisk. Mange foreldre velger å behandle fysiske årsaker til aggresjon med naturlige urter. Den nøyaktige urt som brukes til å roe aggresjonen avhenger av årsaken til oppførselen.

Depresjon

Barndommen depresjon er sjelden, men er på increase.One symptom på barndommen depresjon er aggresjon. Johannesurt er en urt som brukes for aggresjon behandling hos barn. Valerian har et mildt beroligende effekt, redusere sannsynligheten for aggressiv atferd. Flytende Valerian rot er den foretrukne måten å dosering. Depresjon er en alvorlig sykdom, og foreldre bør sjekke med barnets lege før du velger å behandle depresjon med urter.

Autisme

Autisme og Aspergers syndrom har vært i nyhetene mye de siste årene. Aggresjon og impulskontroll er to av de problemene som foreldre står overfor når oppdra et barn med denne funksjonshemming. Barn med autisme viser noen ganger impulsiv atferd og bli aggressiv. Fire foreslåtte urter er johannesurt, Cina, Passiflora og kamille.

ADHD

Attention-Deficit / Hyperactivity Disorder er ofte behandlet med sentralstimulerende midler. Man lurer på hvorfor en hyperaktiv barn blir behandlet med sentralstimulerende midler. Teorien sier at medisiner virker motsatt hos barn, og beroliger dem i stedet for spennende dem. Tre urter som brukes til å roe en aggressiv barn med ADHD er johannesurt, Valerian, California Poppy og Grape Seed Extract.

Ytterligere oppfølgingsbehandling

Mange urter motvirke tradisjonelle medisiner. Noen til og med øke eller negere effekten av resepter. Det anbefales at foreldre aldri gi urter til sine barn uten først å konsultere med barnets lege. På den måten kan urter brukes til å behandle barndommen aggresjon på en effektiv måte.

Irritabel tarm syndrom Urter

Irritabel tarm syndrom Urter


Irritabel tarmsyndrom, også kjent som IBS, spastisk colon, eller spastisk kolitt, er en gastrointestinal lidelse. Tradisjonelle medisinske behandlinger for tilstanden inkluderer å unngå visse utløse mat, medikamentell behandling og psykologisk rådgivning. Urter kan også være nyttig i behandling av irritabel tarm syndrom.

Årsaker

IBS oppstår ofte i ungdomsårene eller tidlig voksen alder og er mer vanlig hos kvinner. Anatomiske årsaker til syndromet inkluderer mat irritanter, laktoseintoleranse, matforgiftning eller tykktarmskreft. Betingelsen er imidlertid mer ofte forbundet med psykologiske faktorer som stress, depresjoner og angst.

Symptomer

Symptomer inkluderer magesmerter, gass, oppblåsthet, diaré eller forstoppelse.

Hops

Selv om det ikke er vitenskapelig forskning til dags dato, humle, en viktig plante i brygging av øl, har tradisjonelt blitt brukt til å roe angst assosiert med irritabel tarm syndrom.

Sitronmelisse

Sitronbalsam, med sine velkjente beroligende egenskaper, kan brukes sammen med resten, og varme for å roe ned en nervøs mage tilknyttet syndrom.

Peppermynte

Når peppermynte inntas etter måltider som en belagt kapsel, snarere enn av bladene, hjelper det til å redusere alvorlighetsgraden av symptomene forårsaket av irritabel tarm syndrom.

Andre urter

Fire hundre milligram hvitløk, to til tre ganger om dagen, er gunstig for antibakteriell eller soppdrepende aktivitet. Tjue milligram av kattens klør og 250-500 mg av oliven sin blad hjelp på samme måte.

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning


Rektal blødning er vanligvis ikke et alvorlig problem. Noen urter samhandle med medisiner eller irritere medisinske tilstander. Noen urte avføringsmidler har advarslene på dem til å slutte å bruke hvis rektal blødning oppstår etter bruk. Varsel er nødvendig fordi urteavføringsmiddel virker sammen med andre medikamenter eller har en effekt på en eksisterende medisinske tilstand.

Hagtorn bær

Hagtorn bær brukes av gamle og moderne medisinmenn til å senke blodtrykket og fungere som en mild hjerte tonic. Hawthorn bær brukes som te for å behandle irritabel tarm-syndrom og avlaste forstoppelse og gass, men knust hagtorn bær brukes til behandling av kolitt og diaré forårsaket av Crohns sykdom kan resultere i rektal blødning. Te laget av blomster og stammer ikke forårsaker rektal blødning.

Ginseng

The Mayo Clinic støtter antioksidant virkning av ginseng som reduserer low-density lipoprotein og blodsukkernivået hos pasienter med type 2 diabetes, og ikke finne ginseng farlig på noen måte. The Mayo Clinic støtter at ginseng kan øke immunforsvaret og forbedre effektiviteten av antibiotika for akutt bronkitt og forbedre respons på influensavaksiner, men den støtter ikke andre påstander knyttet til ginseng.

Psylium Heart Health and Laxatives

Psyllium, også kalt ispaghula, er en høy -evel løselig kostfiber ingrediens i bulk avføringsmidler, som for eksempel Metamucil. Psyllium har også blitt brukt til lavere kolesterol og lipoprotein nivåer. Heartwise og Bran Buds frokostblandinger inneholder psyllium å fremme "hjerte helse."
.
Psylliumholdig produkter kan forsinke ventrikkeltømming tid og redusere absorpsjonen av enkelte urter, kosttilskudd, vitaminer eller mineraler. Absorpsjon av kalsium, jern, sink og vitamin B12 kan også bli påvirket. Psyllium og kitosan sammen kan øke fettutskillelsen i avføringen.

Bivirkninger av Psyllium

Allergiske reaksjoner, noen alvorlige, har blitt opplevd av helsepersonell forbereder psyllium holdige avføringsmidler. Obstruksjon av mage-tarmkanalen kan skyldes bruk av psyllium avføringsmidler, spesielt hos pasienter med tidligere tarm operasjoner eller anatomiske abnormiteter, eller tatt uten tilstrekkelig vann.

Psyllium forberedelsene har vært brukt i mer enn 20 år for å behandle irritabel tarm syndrom med motstridende resultater. I noen tilfeller, psylliumfibre forverret tarmsyndrom forårsaker rektal blødning. Psyllium reagerer med andre medisiner, og bør ikke brukes uten tilsyn av lege.

Herbal Avføringsmidler

Shaklee Herb-Lax er en blanding av kalsium, jern, senna blad, lakris rot, buckthorn bark, alfalfa blad, fennikel frø, anisfrø pulver rabarbra rot, blå malva og culvers rot pulver. Herb-Lax har følgende advarsel på etiketten: ". Avføringsmidler kan påvirke hvordan stoffene virker Stopp bruk hvis rektal blødning oppstår etter bruk av dette produktet."

Hvilke urter kan brukes til å øke fruktbarheten?

Hvilke urter kan brukes til å øke fruktbarheten?


Årsakene til infertilitet er mange og varierer for hver enkelt. Flere og flere mennesker som ønsker å øke sin fruktbarhet ser på urte rettsmidler for å hjelpe med dette. Dette er ingen overraskelse, med tanke på rikelig mengde ulike urter som har vært kjent for å bidra til å øke fruktbarheten. Følgende er bare noen av urter som kan hjelpe deg i denne prosessen. Men, er det sterkt anbefalt at du snakker med legen din før du tar noen form for urt hvis du for tiden tar noen andre reseptbelagte eller reseptfrie legemiddel.

Dong Quai Root

Dong quai rot har vært kjent for å fungere best når det er tatt mellom eggløsning og menstruasjon sykluser. Når du starter din periode, avvikle bruken av urten til du nærmer deg din neste eggløsning syklus. Dette er en kinesisk urt og har blitt brukt for å fremme fertilitet, så vel som stabilisere månedlig menstruasjon.

Nesle blader

Nesle blader, som du kanskje har hørt omtalt som "stikkende brennesler," har blitt brukt til å fremme fruktbarhet i mange år nå. De kan hjelpe deg tone livmoren samtidig som nyrene og binyrene sterkere. Nesle blader må tas daglig, og for tre eller flere måneder for å få maksimal effekt.

False Unicorn

Urten falske unicorn er kjent for å hjelpe rolig ovarian smerte og øke kvinnens fruktbarhet. Den foreslåtte tide å ta denne urten er i løpet av første halvdel av din menstruasjon til eggløsning syklus.

Nattlysolje

Urten nattlysolje er en svært vanlig og ganske populær urt blant mange kvinner. Mens det bidrar til å øke fruktbarheten, har det også fettsyrer som er veldig bra for hjernen din helse. Den foreslått dosering tid på denne urten er hele tiden fra menstruasjon til eggløsning. Du bør ikke ta dette etter eggløsning, da det fører til at livmoren å trekke seg sammen, noe som ville være svært skadelig hvis unnfangelsen skjer.

Red Raspberry Leaf

Denne urten er kjent for å gjøre livmorslimhinnen sterkere, som i sin tur gjør lutealfasen lenger. Denne urten kan tas under hele syklusen, men når du bli gravid, må du slutte å bruke den og konsultere legen din om du fortsetter det mens hun var gravid.