Digidexo.com

adheranser blære

Slik unngår du at Abdominal Adheranser

Slik unngår du at Abdominal Adheranser


Voksninger er klebrige arr som forårsaker en unormal union av separate organer og vev overflater. Abdominal adhesjoner er dannet som et resultat av en inflammatorisk prosess etter kirurgiske prosedyrer gjort innenfor regionen. Etter operasjonen i magen, er tråder av fibrøs arr vev dannet på svært flekk av det opererte området, og noen ganger kan strekke seg utover stedet av snittet (for eksempel rundt de omkringliggende mage vegger eller organer). Hvis disse adhesjon utvikle forbi punktet i snitt, de kan bindes, unormal vind eller hemme vev innenfor området og skade funksjonene til berørte organer. Her er noen nyttige tips for å forhindre mage adhesjon.

Slik unngår du at Abdominal Adheranser

Pre-kirurgisk Forebygging av mage Adheranser

•  Spør en ekspert lege som spesialiserer mage tilfeller om din tilstand. Du bør være svært forsiktig i å velge riktig lege for å håndtere din abdominal tilstand. Det er andre som umiddelbart tyder på et kirurgisk inngrep, selv om det ikke er nødvendig. Ekspert leger er i saumfarer hver lille detalj av saken og kan foreslå effektive medisiner for å helbrede din tilstand - og de bare anbefale abdominal kirurgi når det er helt nødvendig for deg å ha en.

Snakk med legen din om legemidler som kan bidra til å hemme abdominal adhesjon. Når du er planlagt for en mageoperasjon, spør om medisiner som kan hindre vedheft, for eksempel Celebrex (Celecoxib), en muntlig stoff som opprinnelig ble utviklet for leddgikt som siden har vist seg å forhindre adhesjon. Medikamentet blir administrert før og umiddelbart etter operasjonen.

Kontroller at systemet er beskyttet mot adhesjon under operasjonen. Det kan være lurt å spørre legen din om sikkerhetstiltakene han gjelder å hindre deg fra å ha alvorlige sammenvoksninger etter operasjonen. Innsetting av syntetiske fiber barrierer kan hjelpe i noen tilfeller. Disse halvfast stoff tynne ark av barriereprodukter blir satt inn ved slutten av en operasjon på det punktet av innsnitt. Disse nyttige barrierer er trygge og oppløses i kroppen over tid. Det kan ikke forhindre arrdannelse i seg selv, men er gunstig for å hindre organer og vev overflater ikke henger sammen.

Diskuter hvilken type operasjon du er planlagt for, samt kompetanse på kirurger som vil håndtere driften. Du har rett til å vite alt om operasjonen, så ikke nøl med å stille spørsmål om det. Utfallet av operasjonen i stor grad avhenger av forsiktig håndtering av kirurgene som skal operere på deg.

Sikkerhets Kirurgiske metoder for å unngå mage Adheranser

Bruk pudderfrie hansker ved kirurgiske inngrep innenfor mageområdet. Som en kirurg eller en kirurgisk sykepleier, må du se til at bekkenhulen av det opererte pasienten ikke er i kontakt med unødvendige ytre stoffer under drift, slik som pulver fra operasjonshansker, da dette øker risikoen for mage adhesjon.

Limit manipulering av organer som ikke er inkludert i prosedyren. Når du arbeider med mage operasjoner, må du lære å formulere ikke bare effektive kirurgiske metoder, men også de som minimerer håndtering av organer som ikke er relatert til prosedyren for å redusere risikoen for alvorlig vedheft.

Vet de riktige metodene for rensing en operert hulrom. Dette er en annen sikkerhetsmetode som kirurgiske fagfolk må søke å minimere vedheft formasjon. Unngå å bruke kirurgiske svamper som er tørre, og husk at riktig vanning av opererte hulrom må gjøres for å opprettholde renslighet av området under og etter inngrepet.

Vær svært forsiktig i å gjøre incisions og sting når de opererer i bukhulen. Som kirurg, bør du observere skikkelig forsiktighet for å unngå uønsket skade på nærliggende organer, blodårer eller vev overflater rundt det opererte området. Pass også på å gi riktig størrelse på sutur tråder som passer til området eller områder som blir operert.

Hint

  • Det er virkelig ingen måte å stoppe arrdannelse. Dannelse av arr er kroppens normale mekanismen for reparasjon i respons til kirurgi, traume eller infeksjon i vevene. Fremgangsmåtene ovenfor kan ikke hindre den normale prosessen med en arrdannelse sårheling, men alle er fordelaktig for å unngå alvorlige formasjoner av sammenvoksninger som kan føre til unormal binding av adskilte organer eller vev.

Massasje terapi for Abdominal Adheranser Etter en Hysterektomi

Massasje terapi for Abdominal Adheranser Etter en Hysterektomi


Abdominal adhesjon er en komplikasjon til noen form for abdominal kirurgi, inkludert hysterectomies. En vedheft oppstår når band av vev form mellom abdominal organer eller vev. Vanligvis indre organer og vev har glatte overflater, som hindrer dem fra å holde sammen som kroppen beveger seg. Men når voksn form, kan vev og organer holde sammen, noe som kan føre til smerter, oppblåsthet, oppkast, forstoppelse og hevelse. Abdominal adhesjoner kan ofte bli behandlet med massasjeterapi, noe som reduserer eller eliminerer behovet for kirurgi.

Massasje terapi for Abdominal Adheranser

Behandle mindre magevoksninger etter en hysterektomi med massasjeterapi. En massasjeterapeut eller en fysioterapeut bruker hands-on teknikker for å massere magemusklene, som slapper dem nok slik at organene kan da bli direkte massert. Du vil bli bedt om å slappe av og puste langsomt og dypt under masserer av både magemusklene og indre organer, for å forhindre at musklene fra Tensing opp og forstyrrer arbeidet ditt massasje eller fysioterapeut prøver å gjøre. Du kan også få beskjed om å ligge med knærne og hofter bøyd, for å tillate massasje behandling for å trenge dypere inn i magemusklene og underliggende organer.

Når magemusklene har tilstrekkelig avslappet, vil dine terapeuter fortsette å bruke hendene til å forsiktig massere organer og generelle området der en vedheft er mistanke. Bevegelsene av massasje vil være jevn og gradvis øker i trykk, for å ennå effektivt forsiktig separate adhesjoner fra hverandre.

Forholdsregler

Massasjeterapi etter en hysterektomi bør bare søkes om magevoksninger er ikke et medisinsk nødstilfelle. Symptomer som sterke smerter, oppkast, forstoppelse og feber tyder på at organer eller vev er i faresonen for alvorlig skade eller død, og bør ikke ignoreres. Søk medisinsk behandling umiddelbart.

Snakk med legen din så snart som mulig hvis massasje terapi ikke har bidratt til å eliminere symptomene på en abdominal adhesjon. Noen sammenvoksninger kan kreve kirurgi for å få dem til å bli fjernet.

Øvelse for Back Pain grunn Adheranser

Ryggsmerter kan resultere fra å sitte ved et skrivebord i timevis eller fra idrettsskader. Voksninger, der muskelfibrene holde sammen og klump, kan bidra til ryggsmerter ved å begrense normal bevegelse.

Kompensasjon oppstår når det er sammenvoksninger. For eksempel, hvis du var i en bilulykke, er whiplash en veldig vanlig skade. Voksninger kan lett danne rundt øvre del av ryggen, langs levator scapulae, en muskel som løfter og flytter skulderblad.

Bruk en yoga stropp, skum rulle eller Swiss ball å gjøre enkle øvelser for å redusere adhesjon og ryggsmerter.

Bruke Range of Motion Øvelser

Spekter av bevegelse øvelser som beveger de øvre ryggmusklene av trapezius, latissimus og rhomboids kan redusere adhesjon av levator scapulae.

Stå med føttene fra hverandre, hoftene-bredde avstand, og holder en yoga stropp eller elastisk bånd mellom hendene. Senk stroppen eller band, så det er i nærheten bena. Bøy knærne og trekke i de nederste magemusklene.

Ta med stropp eller bandet opp til brystet, så overhead og bak deg til korsryggen. Hvis du ikke kan gjøre dette, gå så langt du kan. Gjenta 10 ganger. Rest.

Bruk en Foam Roller for Øvelser

Øvre ryggsmerter er en svært vanlig klage fra kontorarbeidere som kan utilsiktet slentre foran datamaskinene sine.

Bruk en lang skum roller å gjøre enkle øvelser for å bryte opp sammenvoksninger av musklene på øvre del av ryggen for å lindre ryggsmerter i det området.

Plasser en fem meter lang skum roller på gulvet. Ligge rett på toppen med hele ryggraden sentrert på valsen. Engasjere magemusklene og sette føttene flatt på gulvet med knærne bøyd.

Utvid hendene over hodet, med håndflatene berøre. Se om du kan komme over å berøre gulvet bak hodet. Hvis du ikke kan, strekker seg så langt som du er i stand. Gjenta 10 ganger. Rest.

Bruk en sveitsisk ball å redusere Adheranser

Ved hjelp av en sveitsisk ball gjelder press musklene som har klumpet seg og hjelper voksn å oppløse. Ta en middels stor sveitsisk ball og legg den på en vegg på nivå med øvre del av ryggen. Stå med ryggen mot den.

Bøy knærne til en 90-graders vinkel og senk hoftene slik at det ser ut til at du sitter i en "usynlig stol." Stand, rulle den sveitsiske ballen opp på veggen før bena er rette. Gjenta 10 ganger. Rest.

Hver av disse øvelsene beveger musklene eller presser dem mot en skumrulle eller Swiss ball til egne muskler som pinne til å danne adhesjon.

Å se resultater, gjenta disse øvelsene minst tre ganger i uken i seks til åtte uker.

Hvordan behandle Adheranser

Adhesjon er band av arrvev som binder to andre vev sammen som normalt skal være adskilt fra hverandre. Man vil som regel forekommer som respons på operasjonen, infeksjon eller skade. Selv om de kan danne noe sted, vil de vanligvis dannes i magen, bekken, eller hjerte. Mens de fleste voksn ikke føre til problemer og gå ubemerket i mange år, er det tilfeller der de kan føre til alvorlige komplikasjoner i hvilken behandling som er nødvendig. Her er noen tips for å hjelpe deg å vurdere om du kan ha en, og hva du bør gjøre med det.

Hvordan behandle Adheranser

•  Vurdere dine symptomer for å avgjøre hvorvidt du kan ha en vedheft. Mesteparten av tiden sammenvoksninger vil ikke gi symptomer, og vil gå ubemerket hen. Vanligvis symptomer ville omfatte smerte ved trekking av nervene mellom organene eller innenfor adhesjon selv. Hvis du nettopp har hatt en operasjon eller har en historie med medisinsk sykdom og opplever brystsmerter, magesmerter, bekkensmerter eller feber av ukjent årsak, så er det en god sjanse for at du kan ha utviklet en vedheft.

Ta kontakt med din lege for å diskutere disse symptomene med legen din. Det er ingen egenomsorg behandling tilgjengelig for adhesjon. Legen din vil være i stand til å snakke med deg om alternativer hvis det blir fastslått at du faktisk har en vedheft som trenger behandling.

Finn ut om din vedheft vil kreve en akutt kirurgi. I de fleste tilfeller vil en bedre adhesjon på egen hånd. I dette tilfellet, vil legene behandle symptomene bare.

Diskuter ulike typer kirurgi alternativer med legen din dersom du krever øyeblikkelig legehjelp. To vanlige teknikker er laparoskopi der et kamera er plassert i kroppen din gjennom et lite hull for å bekrefte plasseringen av en vedheft. Det blir deretter kuttet og frigjøres. Det andre alternativet ville være laparotomi hvor legen gjør en større snitt til å se og behandle vedheft.

Hint

  • Alltid snakke med legen din om endringer i utvinning eller tilstand oppstå etter en operasjon eller hvis du har en historie med medisinsk sykdom.
  • Husk at sammenvoksninger som krever kirurgi vil vanligvis komme tilbake, spesielt når kirurgi var den opprinnelige årsaken.

Slik unngår du at bekken Adheranser Med Interceed

Slik unngår du at bekken Adheranser Med Interceed


Bekken operasjoner, som keisersnitt, svangerskap utenfor operasjoner, myomectomies, åpne laparatomies, adhesiolyses og eggstokkene operasjoner, kan forårsake hud med arrvev i bukhulen å holde seg til bekken eller abdominal organer etter operasjonen. Denne klebing av vev til organene er referert til medisinsk som et bekken adhesjon. Ifølge Gynecare, 75 prosent av pasienter som har eggstokkreft kirurgi erfaring bekken sammenvoksninger. Den Interceed barriere er påvist klinisk å redusere denne forekomsten med 47 prosent. Anvendelsen av Interceed barrieren kan bare utføres av en kirurg som det er en indre prosedyre.

Slik unngår du at bekken Adheranser Med Interceed

•  Kutt Interceed barriere til størrelsen på operasjonsstedet. Interceed bør påføres umiddelbart før lukking av operasjonsstedet.

•  Påfør Interceed barriere i et enkelt lag til kirurgiske arr nettsteder. Sørg barrieren er helt tørt. Hvis det kommer i kontakt med blod, kastes umiddelbart da dette kan fremme adhesjon i stedet for å hindre den. Ikke dekk to områder, som for eksempel eggstokkene og egglederne, med ett lag Interceed fordi dette kan også føre til de to nettstedene for å holde sammen. Barrieren festes godt til tynne lag av cellemembraner, hindrer behovet for suturer.

Fukt Interceed barriere med ett femtinitti ml kirurgisk skyllevæske for å sikre etterlevelse. Hvis barrieren flyter av ved et uhell under fukteprosessen, bør det umiddelbart kastes og erstattes med en ny tørr. Hold Interceed barriere på plass. Denne handling vil også sikre overholdelse av barrieren til den arrete vev side.

Sjekk stedet av Interceed barriere visuelt om ett eller to minutter etter påføring. Hvis Interceed barriere blir svart eller mørk brun, indikerer dette infiltrasjon av blod og betyr at produktet vil ikke være effektiv. Blodig Interceed barrierer vil nederlaget formålet av søknaden og kan i stedet fremme dannelsen av bekken sammenvoksninger. Den ineffektive barrieren bør fjernes og kasseres og blødning vil måtte stoppes før en ny barriere kan brukes om igjen. Når hemostase, arrestasjonen av blødning, er oppnådd, en ny Interceed barriere kan være nytt.

Hint

  • Interceed barrierer måle tre av fire inches og er tilgjengelig i sterile niumfolie 10 til en sak.
  • Interceed barrieren skal ikke benyttes til å stoppe blødninger og skal ikke benyttes i nærvær av infeksjon. Folding, vatt eller lagvis Interceed barriere vil fremme dannelsen av bekken sammenvoksninger og er dårlig råd.

Diett for personer med Abdominal Adheranser

Ifølge informasjon fra National Digestive Diseases Information Clearinghouse, abdominal adhesjon er vev som dannes i bukhulen som kobler tarmen til organer, forårsaker dem til å følge hverandre. Kirurgi er den vanligste årsaken til sammenvoksninger, med operasjoner på hoftene og magen øker risikoen for deres utvikling. Som adhesjon kan føre til tarmene for å vri i unaturlige stillinger, kan de resultere i forstoppelse, som nødvendiggjør en spesiell diett for å unngå fordøyelses komplikasjoner inntil feilen kan korrigeres kirurgisk.

Abdominal Adhesion Diet Theory

Å vite det grunnleggende bak abdominal adhesjon kosthold kan hjelpe deg å bedre forstå hvorfor en slik diett er nødvendig. Når tarmkanalen blir delvis blokkert gjennom påvirkning av adhesjon, kan tilslutning til en lav-rester diett hjelpe omgå intestinal obstruksjon ved at mat til fortsatt passere gjennom det innsnevrede åpning. Mens en abdominal adhesjon kosthold ikke kan korrigere tilstanden, kan det bidra til at en pasient å livnære seg mer komfortabelt før kirurgi kan utføres.

Abdominal Adhesion Diet

Konsumere en diett lav på både fiber og "rester" av alle slag til å takle abdominal adhesjon. Ifølge opplysninger fra Mayo Clinic, er en lav-rester kosthold en kortsiktig løsning på problemet av abdominal adhesjoner, som dietten seg selv ikke kan gi et tilstrekkelig nivå av vitaminer og næringsmidler for langvarig underhold. Derfor, er en lav-bor dietten bare et midlertidig tiltak, som er nyttig i perioden fra når adhesjon resulterer i tarmobstruksjon inntil operasjonen er mulig. Mat på en lav-rester kosthold inkluderer følgende: ris, hvitt mel elementer (brød, pasta, kjeks og chips), frukt og grønnsaksjuice, ømme protein elementer (sjømat, fjærkre og kjøtt), oljer (oliven, raps, palm, fisk, lin, etc.), krydder som smør, sirup, gelé, honning, og majones, salat dressing fri for faste ingredienser, og anstrengt suppe. Disse matvarer vil trolig passere tarmobstruksjon forårsaket av magevoksninger uten problem, slik at du kan minimere symptomer og affording du noen grad av ernæringsmessig støtte til problemet kan være fullt opp.

Hva gjør Abdominal Adheranser Feel Like?

Abdominal adhesjon er fibrøs band av vev som noen ganger danner etter operasjonen. Som arr vev, kan disse band av vevet varierer i størrelse og plassering. Voksninger kan gå ubemerket eller kan føle seg som symptomer på andre forhold.

Fibrøst Bands

Magevoksn forårsake indre vev og organer til å bli bundet sammen. Symptomene kan oppstå når den naturlige bevegelse av disse organer blir begrenset på grunn av de fibrøse band.

Pain

Det vanligste symptomet på abdominal adhesjon er smerter i magen. Dette kan variere fra en vag følelse av ubehag til intens smerte.

Feildiagnostisering

Smerter fra magevoksninger er vanskelig å diagnostisere og kan etterligne andre forhold. Bekkensmerter forårsaket av magevoksninger kan i utgangspunktet bli diagnostisert som reproduktive problemer hos kvinner.

Fordøyelse

Milde fordøyelseshensyn, slik som oppblåsthet og forstoppelse, kan være forårsaket av abdominal adhesjoner i nærheten av tarmen.

Intestional Blokkering

Hvis vedheft forårsaker en intestinal blokkering, kan symptomene er oppkast, blødning og sterke magesmerter. En medisinsk helsepersonell bør konsulteres umiddelbart når alvorlige magesmerter oppstår.

Infertilitet

Noen ganger voksn forårsake infertilitet hos kvinner. Voksninger inne i egglederne kan også føre til svangerskap utenfor livmoren.

Symptomer på Abdominal Adheranser

Abdominal adhesjon er band av scarlike vev som danner mellom indre organer og abdominal vev. Disse organer og vev er vanligvis sleip nok til å bevege seg når kroppen beveger seg, men når magevoksninger danner, hold de sammen. Disse sammenvoksninger kan føre til smerter, infertilitet og tarmobstruksjon.

Symptomer

Kroniske smerter i magen og bekkenet er de vanligste symptomene på abdominal adhesjon, selv om de fleste forårsake ingen symptomer. Smerter fra magevoksninger er noen ganger tenkt å være fra andre forhold, som for eksempel endometriose og blindtarmbetennelse.

Infertilitet

Infertilitet er et symptom på magevoksninger, som kan vri eller trekke i livmoren malplassert. Dette holder egg fra å komme til livmor.

Intestinal obstruksjon

Magevoksn forårsake tarmobstruksjon ved å vri eller trekke tarmene ut av sted. Dette forstyrrer mat eller avføring beveger seg gjennom tarmen.

Intestinal obstruksjon Symptomer

Symptomer på en intestinal obstruksjon forårsaket av magevoksn inkluderer forstoppelse, en hoven mage, oppkast, kramper og sterke magesmerter.

Kirurgiske Symptomer

De fleste abdominal adhesjoner forårsaker ikke problemer, og ikke trenger behandling. Abdominal adhesjon som forårsaker smerte, ufruktbarhet og intestinal obstruksjon behandles med kirurgi. Noen intestinal hindringer kan behandles med endringer i kostholdet.

Hva er årsakene til labial Adheranser?

Labial voksninger, som oppstår når kjønnsleppene blir smeltet sammen, er vanligvis oppleves av unge jenter. Selv om den viktigste årsaken er ukjent, leger vet at noen av de medvirkende faktorer og hva som kan bidra til å forebygge og behandle tilstanden.

Geografi

Labial voksninger forekommer på den kvinnelige indre kjønnslepper, de indre folder som beskytter skjedeåpningen, urinrør og klitoris.

Time Frame

Labial voksn vanligvis vises på unge jenter mellom tre måneder og seks år, ifølge babycenter.com. Noen babyer er disponert for labial forhold, mens andre utvikler dem over tid.

Identifisering og Årsak

Labial voksn forårsake kjønnsleppene til å smelte sammen. Huden blir rå og til slutt fusjonerer sammen i midten, som dekker skjeden. Området kan vises rød og irritert, som et utslett kan dannes fra urin og avføring i våte bleier, dårlig hygiene, pinworms, irritasjon eller lave nivåer av østrogen.

Effekter

Labial voksninger kan forårsake urinveis og blære infeksjoner, som vedlagt huden kan danne en lomme som feller urin, ifølge babycenter.com.

Forebygging

For å hindre labial voksninger, skifte bleier ofte, spesielt når skitten. Ikke skrubb vagina med duft såper, som de kan irritere huden. Hold området godt smurt med østrogen krem ​​om kvelden og la området tørke ut hver dag hvis labial voksn allerede eksisterer. Ikke prøv å dra huden fra hverandre, som du kan forårsake mer skade.

Hva er behandlingen for Abdominal Adheranser?

De fleste som har magevoksn vet aldri at arrvev er der. De som har symptomer forårsaket av sammenvoksninger ofte opplever kroniske smerter. Fordi det er ingen pålitelig effektiv behandling for magevoksninger, leger fokus på forebygging fremfor herding dem.

Fakta

Abdominal adhesjon er band av vev som danner mellom organene i buken og vevet som omgir dem. En vedheft er et arr som binder vevet til et organ i en sammenheng som begrenser naturlig bevegelse i bukhulen. Adhesjon er forårsaket av skade på vev. Denne skaden kan finne sted i løpet av abdominal kirurgi når vevet skjæres eller det kan oppstå som et resultat av betennelse eller infeksjon. Behandlinger for abdominal adhesjon omfatte kirurgi og andre behandlinger. De fleste leger prøver å stoppe dem fra å inntreffe i første omgang.

Adhesiolysis

Som i 2009, er den eneste direkte behandling for magevoksn kirurgi. Ment å bryte fra hverandre adhesjon og lindre pasientens smerte, er denne formen for kirurgi kalles Adhesiolysis. En kirurg vil omhyggelig kuttet i adhesjonen, å bryte forbindelsen mellom den danner bevirkes organet og vevet som omgir det. Fordi voksn er tilbøyelige til å reformere, noen leger er tilbakeholdne med å utføre Adhesiolysis. Det er ingen garanti behandling vil hjelpe avta smerte eller vil være effektive for en betydelig mengde tid.

Forebygging

Fordi muligheten for kirurgisk behandling for abdominal adhesjoner er ikke garantert en kur, mange leger fokusere på å prøve å forhindre dem fra å inntreffe i første omgang. Disse teknikkene er også brukt under Adhesiolysis å prøve å hindre sammenvoksninger fra reoccurring under operasjonen ment å avlaste dem. De inkluderer å velge laparoskopisk kirurgi, ved hjelp av luft og vann til å bevege vevet i stedet for fysisk å forskyve dem, påføring Gor-Tex eller Seprafilm til vev som ikke trenger å berøre for å forhindre adhesjoner dannes mellom dem, og ved hjelp av fluid løsninger for å holde fuktig kroppsvev.

Andre behandlinger

Hvis adhesjoner blir forårsaket av en infeksjon eller betennelse, vil behandling av infeksjon at hindre nye adhesjoner fra forming. Noen behandlinger for abdominal adhesjon fokusere på å lindre smerten de voksn forårsake heller enn å behandle de voksn direkte. Disse behandlingene inkluderer massasje av smertefulle området, akupunktur og biofeedback teknikker for smertebehandling. En lege kan også foreskrive smertestillende medikamenter for å lindre pasientens ubehag.

Betraktninger

Mange mennesker som har magevoksn ikke opplever smerter eller andre symptomer, og ikke krever behandling. Magevoksn bør overvåkes fordi de kan gjøre fremtidige operasjoner i pasientens buk-området vanskelig å utføre. Det er også en risiko for at en abdominal adhesjon vil vri eller knekk, potensielt hindre tarmen.

Hvordan ta vare på Adheranser

Hvis du opplever intense smerter etter en operasjon, kan du være med å gjøre en vedheft. Voksninger er arr som danner unormale forbindelser mellom kroppslige vev som normalt ikke tilkoblet. Omsorg for disse sammenvoksninger er viktig å kurere smertene at de forårsaker. Voksninger kan kureres ved hjelp av en medisinsk faglig i bare noen få uker, og krever ingen spesielle verktøy på din del.

Bruksanvisning

Behandling

•  Ta kontakt med en medisinsk faglig om hvordan du går frem behandle voksninger. Sørg for å forklare hvor smertene merkes og eventuelle restriksjoner på forflytning som du opplever.

Ha en medisinsk faglig kutt vedheft arr. Denne prosedyren er kjent som Adhesiolysis og kan redusere smerte involvert med sammenvoksninger.

Har du en adhesjonsbarriere satt på plass etter at limet har blitt kuttet. Barrieren vil beskytte vev mot voksninger og oppløse når det ikke lenger er nødvendig.

Arbeider med Pain

Ta kontakt med en smertespesialist om vedheft smerte.

Utnytte foreskrevet medikamentell behandling og fysioterapi økter for å komme over vedheft smerte. Ofte kirurgiske prosedyrer er ikke nødvendig å kurere vedheft smerte og et enkelt sett med terapitimer vil være nok.

Ha en neuroablative prosedyre utføres av en medisinsk faglig hvis stoffet og fysioterapi metoder ikke fungerer. Neuroablative prosedyrer innebære kutte visse nerver på kilden til smerten.

Tips og advarsler

  • Det er støtte grupper tilgjengelig for folk som arbeider med vedheft smerte (se Ressurser).
  • Ikke prøv noen av disse prosedyrene hjemme, eller alvorlig personskade kan oppstå. De bør alltid utføres av en medisinsk faglig.

Voksninger og bekkensmerter

Voksn dannet som arrvev utvikler seg fra en alvorlig skade eller operasjon. Voksninger i bekkenet er felles med kvinner som har hatt en C-delen. Arrvev kan selv bli verre med hver rapport keisersnitt. Andre typer mage operasjoner på andre organer kan også føre til bekkensmerter hos menn og kvinner. Hver person helbreder annerledes og noen mennesker kan ha dyp arrvev forårsaker livslang bekkensmerter.

Hva er Adheranser?

Voksninger er interne arr skjult inne i vev. Ifølge International Adheranser Society, kommer bekkensmerter fra den drar forårsaket av trekkraft på nerver, vev og sener. Noen nerveendene kan bli fanget fra å være kuttet, noe som fører til en vedheft å utvikle.

Keisersnitt er en vanlig årsak til bekken adhesjon. Den keisersnitt rate i USA er rundt 30 prosent. Andre årsaker er fra operasjoner for å behandle bekkeninfeksjon, brokk operasjoner, eller andre typer abdominal kirurgi.

Typer

Det er bare én type vedheft, men noen sammenvoksninger er tykkere og mer alvorlig enn andre. De mer smertefulle sammenvoksn involvere flere nerver som kan bli sammenvevd forårsaker smerte fra enkle bevegelser. Imidlertid er det flere forskjellige typer av smerte forårsaket fra adhesjon. For eksempel smerten kan beskrives som en pins-og-nåler følelse, stikkende, lammende, sårhet, eller en kjedelig verke.

Effekter

Effektene av bekkensmerter fra voksninger kan være alvorlig, spesielt for kvinner. Den konstante smerter fra voksn vil stadig minne henne om hva hun gikk gjennom i C-delen. For noen kvinner smerten kan være alvorlige og ødeleggende, spesielt for kvinner har gjennomgått flere operasjoner for å få flere barn.

Vaginal fødsel etter keisersnitt kan redusere effekten at flere operasjoner kan ha på kroppen. Men ikke alle leger er til støtte for VBAC. Alternativene virkelig trenger å bli sett på mer nøye fordi så mange kvinner lider de smertefulle fysiske virkningene av gjentatte operasjoner. Alvorlige sammenvoksninger kan føre en person til å ha problemer med å trene eller trener. Adhesjon kan også føre til bollen obstruksjon og andre komplikasjoner slik som endometriose. En annen effekt er infertilitet.

Betraktninger

I noen tilfeller er fysioterapi og massasje metoder brukes til å frigjøre vev i de underliggende strukturer. Laser kirurgi er også nyttig for noen mennesker, men mer kirurgi kan føre til flere problemer for noen mennesker.

Expert Insight

Dr. Hugo Gonzalez sier at trendene i kirurgi øker risikoen for problemer med sammenvoksninger. Førtiseks prosent av kvinner som hadde andre C-seksjonen led med bekken adhesjon. Kvinner som hadde en fjerde eller en femte keisersnitt hadde en 83 prosent forekomst av bekken adhesjon.

Hvordan identifisere Abdominal Limingen

Hvordan identifisere Abdominal Limingen


Abdominal voksninger er stort sett forårsaket av operasjoner i magen. Normalt etter operasjonen, er tråder av arr vev dannet på området som en del av helbredelsesprosessen. Men i tilfellet av pasienter med abdominale adhesjoner, er fiberbåndene dannes ikke bare innenfor det område radert, men også på de flater som ligger utenfor snittet. De vil enten holde seg til veggene rundt magen eller unormalt forene to organer som er normalt adskilt. I verre tilfeller, abdominal adhesjon strekker seg fra fronten til baksiden av buken. Dette fører til at en del av det som skal ombundet rundt tarmen, som blokkerer passasjen av mat, og fører også til en fullstendig eller delvis blokkering av tarmen (intestinal obstruksjon). Recovery i dette tilfellet er avhengig av alvorlighetsgraden av hindringen. En delvis blokk kan leges av seg selv i løpet av 24 timer; men for en hel blokk, er umiddelbar kirurgi nødvendig. Dette er slik fordi komplett voksn vikle rundt tarmen (strangulated tarm), og kutter av sin normale sirkulasjon, forårsaker det å mislykkes og til slutt dø. Så momentant kirurgi er nødvendig for å redde pasientens liv. Det tar flere måneder eller år for sammenvoksninger til å forårsake intestinal blokkering etter operasjonen. Men ikke ta noen sjanser, når noen av symptomene nedenfor er observert. Kontakt lege med en gang.

Bruksanvisning

Symptomer å bidra til å identifisere Abdominal Adheranser

Merknad hvis du støter på periodiske kramper smerter i området av magen. Smertene kan vare fra sekunder til flere minutter og blir mer intens med tarmaktivitet (fordøyelsen). Smerten blir alvorlig og vises oftere i alvorlige tilfeller.

Legg merke hvis du føler deg kvalm og vil kaste opp mesteparten av tiden. Dette kan vare i mer enn en time. Oppkast inntreffer med intervaller av å være mild for en kort stund og så kommer tilbake kraftig (hvor kaster opp er gjort mer makt).

Se og se om magen er oppblåst eller hovne, og hvis buk-området er øm å ta på, og deretter gradvis blir oppblåst. Når alvorlighetsgrad utvikler seg, vokser magen større og ser mer oppblåst.

Prøv å observere din avføring. Forstoppelse er en av de viktigste tegn på tarmobstruksjon. I dette tilfellet, avføring vises tørr og hard, og det krever en mer betydelig innsats for deg å utvise den enn normalt. Avføring kan komme til å stoppe opp på alvorlige tilfeller.

Høring en skarp ringelyd av tarmer løpet magen sammen med en økning gass og avføring flytende konsistens er symptomer på denne tilstanden. Dette er en indikasjon på en økning gass og diaré. Dersom tilstanden forverres, av ringelyden i magen forsvinner.

Kontroller temperaturen for å se om du har feber. Det kan enten være en lav karakter eller en høy klasse en, avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand.

Legg merke hvis du har tørr hud sammen med en tørr munn og svelg. Disse er synlige symptomer som indikerer dehydrering.

Økt følelser av tørsten med sjelden vannlating oppstå noe som skyldes en ubalansert system sekundært til tilstanden.

Kjenn din hjerteslag og kontinuerlig overvåke blodtrykket. Økt hjertefrekvens med lavt blodtrykk vises vanligvis hos personer med komplett intestinal obstruksjon.

Hint

  • Hvis du eller din kjære en nylig gjennomgått abdominal kirurgi, og symptomene nevnt ovenfor er tilstede, rapportere det til legen med en gang. Tidlig ledelse er en god måte å hindre at saken blir verre.

Hvordan identifisere Adhesion

Hvordan identifisere Adhesion


Voksn referere til en unormal union mellom flater eller organer. Det er forårsaket av interne arr består av tråder av tykke eller filmy fibrøse vev som forener to normalt adskilt deler av kroppen. Dette er av og til tilstede ved fødselen men oftest et resultat av betennelse eller kirurgi. Et eksempel på inflammasjon som fører til adhesjon er den bekkenbetennelsessykdom. En tilstand forårsaket av en eksisterende infeksjon på fôr av eggstokkene, egglederen, eller livmor. For operasjoner (for eksempel abdominal kirurgi), utvikling av adhesjon forekommer, som en del av den normale helbredelsesprosessen av legemet (arrdannelse). Buken er den mest vanlige område for adhesjoner å oppstå; men det kan også oppstå andre steder, for eksempel rundt ryggraden, lever, hjerte, albuer eller skuldre. Dannelsen av adhesjoner vanligvis ikke føre til problemer. Men for noen kan det føre til ødeleggende smerte og komplikasjoner. Det finnes tilfeller hvor i mennesker som lider av sammenvoksninger er ikke klar over at en slik tilstand er selv i deres system. De bare oppleve dens komplikasjoner uten noen ide om hva det er. For å identifisere sykdommen er å vite manifestasjoner av sine symptomer. De blir presentert som følger:

Bruksanvisning

Trekk eller bøye armene for å se om det er smerter, nummenhet eller prikkende følelse. Å ha disse manifestasjoner etter en underarm betennelse eller kirurgi, kan indikere en ulnar tunnel syndrom. Dette er en tilstand hvor i ulnar nerve er omsluttet av sammenvoksninger til benete lund av albueleddet. Som et resultat, brennende smerte er tilstede sammen med "stikking" følelse som går fra underarmen inn i ringen og lillefingeren. Symptomer kan også merkes når trykket er brukt direkte på albuen som å plassere den på et bord eller andre harde overflater.

Føl bevegelse av skulderleddet etter en skade eller operasjon. Hvis det er kjedelig verkende smerter forbundet med begrensninger i bevegelse, kan det bety at du opplever en frossen skulder eller lim capsulitis. Dette er tilstanden hvor i voksninger eller arr dannes som betennelse i det skadede området helbreder opp. Skulderen da blir tykkere og til slutt krymper. Overflater rundt leddet vil da smelte sammen, noe som fører til smerte og restriksjoner på bevegelse.

Observer om det er tilbakevendende smerter og redusere mobilitet i ryggområdet. Opplever dette etter en ryggkirurgi kan være et tegn på en spinal vedheft. Etter spinal kirurgi, gjennomgår kroppen fibrose som en del av helbredelsesprosessen. Som veksten av fibrøse arr vev modnes på overflatene, begrenser den og komprimerer nerverøttene, som fører til smerte og redusert bevegelse av ryggraden.

Hold et følelse av ditt hjerte etter operasjonen. Hvis det ikke er ødeleggende brystsmerter, assosiert med redusert effektivitet av hjertet, er dette et typisk tegn på en perikardial adhesjon. Arrdannelse av hjertet skjer vanligvis som strukturene av hjertet helbrede fra en infeksjon eller reumatisk feber.

Legg merke hvis du har gjennomgått smerter under dyp pusting etter en bekkenkirurgi. Smerten kan være sekundært til sammenvoksninger plassert over leveren. Denne saken er vanligvis en del av en tilstand som kalles bekkeninfeksjon; hvor i betennelse oppstår mellom organene i bekkenområdet. Ettersom dette området helbreder adhesjoner etter kirurgi, eller arr er dannet som kan strekke seg over hele området av leveren; noe som gjør det smertefullt å utføre dyp pusting.

Kontakt legen din hvis du opplever kroniske magesmerter, sammen med abdominal hevelse, oppblåsthet, feber, kvalme og oppkast. Intestinal obstruksjon kan også være oppstått som fører til forstoppelse, diaré og dehydrering - alle disse er tegn og symptomer på magevoksninger, som ofte oppstå etter operasjoner som involverer magen. Adhesjon eller arrdannelse i dette område strekker seg rundt overflaten av bukveggen eller hulrom som noen ganger påvirke tarmen, forårsaker tarmobstruksjon.

vite om du lider av komplikasjoner av sammenvoksninger som involverer livmor, eggledere og eggstokker, på grunn av en tilstand som kalles bekkeninfeksjon (PID). Som betennelser i disse organene helbrede, vil voksn deretter utvikle noe som kan føre til komplikasjoner som for eksempel følgende: (a) Adheranser i eggstokkene og egglederne vil føre til ufruktbarhet og ektopisk svangerskap, (b) Adheranser rundt skjeden eller livmoren kan resultere til smerter ved samleie (dyspareuni), vil (C) Adhesjon involverer tarmområdene forårsake smerte under trening (strekking), og når nå for noe over nivået av hodet.

Hint

  • hvis du eller din kjære en hadde gjennomgått betennelse eller kirurgi av albuen, skuldre, rygg, hjerte, mage, eller bekken organer (livmor, fallopian rør, og eggstokker), og hadde lagt merke til noen av symptomene nevnt ovenfor - sørg for å kontakt legen din med en gang. Konstant overvåkning av adhesjons tilfeller er nødvendig for å unngå ytterligere komplikasjoner.

Komplikasjoner Fra Gastric Bypass Surgery

Komplikasjoner Fra Gastric Bypass Surgery


Gastric bypass kirurgi er et stort kirurgisk prosedyre som kommer med mange farer. Mens det kan synes å være en enkel løsning for rask og varig vekttap, bør folk utdanne seg om de mange komplikasjoner som er mulig etter gastric bypass operasjon.

Død

Ifølge en klinisk studie publisert i 2004 i "Journal of American College of Surgeons," 2 prosent av folk som har gastric bypass operasjon dør innen 30 dager etter operasjonen.

Infeksjon

Det er en risiko for infeksjon på operasjonsstedet rett etter operasjonen. Det er også en risiko for å utvikle en infeksjon på grunn av lekkasje fra magesekken eller tarmen når som helst etter at mage-bypass kirurgi.

Dreven Oppkast

Oppkast er en vanlig komplikasjon etter gastric bypass operasjon. Mye oppkast eller oppkast blod kan skje når det er en tarmobstruksjon eller en perforasjon av mage eller tarm.

Bein og håravfall

Liket av en person som har hatt gastric bypass operasjon ikke absorbere vitaminer og mineraler, samt den gjorde før operasjonen. Dette kan føre til håravfall og en alvorlig tilstand som kalles bein reabsorpsjon, som er når kroppen trekker vitaminer og mineraler ut av bein, noe som gjør dem svakere og mer sannsynlig å bryte.

Mage Adheranser

Vekttap kirurgi kan føre til magevoksninger, som er fusing av abdominal vev. Dette kan kreve ytterligere operasjoner for å korrigere.

Anemi

Anemi kan forekomme hos pasienter som har hatt gastric bypass operasjon fordi kroppene deres er i stand til å absorbere næringsstoffer effektivt.

Spinal Fusion Abdominal Komplikasjoner

Spinal fusjon er en form for kirurgi som sikringer to eller flere av ryggvirvlene i ryggen sammen med metallstenger og skruer og bein grafts. Den brukes til å behandle en herniated disk, en skade på ryggvirvlene eller unormal krumning av ryggraden. Hvis legen har tilgang til ryggraden gjennom magen, så kan du senere oppleve mage komplikasjoner.

Spinal Fusion Surgery

Spinal fusion operasjoner utføres i operasjonssaler. Du vil bli gitt narkose før prosedyren starter. Kirurgen kan få tilgang til ryggraden gjennom et snitt i rygg, nakke og mage. Hvis hun velger magen, hun vil gjøre snittet på den ene siden av nedre mage, deretter bruke Saker å skille vev slik at hun kan nå ryggraden. Under spinal fusjon kirurgi, er det en risiko for mage komplikasjoner slik som adhesjoner og infeksjoner.

Mage Adheranser

Voksninger er lengder av vev som er mye som arrvev. De binder organene til andre kroppens vev, koble dem tett. Magevoksn kan være forårsaket av abdominal kirurgi som spinal fusjon. De kan føre til komplikasjoner som forstyrrer organfunksjon og smerte. Kirurger prøve å redusere sjansen for at voksn vil danne ved å gjøre så få snitt gjennom vev som mulig og holde vev fuktig under operasjonen. Hvis du utvikler magevoksninger, kan de noen ganger bli behandlet ved å kutte voksninger fra hverandre, frigjøre bundet vev.

Infeksjon

Med spinal fusjon kirurgi utført gjennom et snitt i buken, er en annen potensiell komplikasjon infeksjon. Du kan utvikle en infeksjon i magen enten under operasjon eller under healing prosessen. Hvis dette skjer, kan du oppleve rødhet og hevelse rundt snittet. Såret kan bli øm å ta på og det kan sive. For å unngå dette, holde såret rent og tørt. Rapportere eventuelle symptomer som ømhet, betennelse eller feber med legen din med en gang.

Organskade

Komplikasjoner av spinal fusjon omfatter risikoen for at en av de organer eller nerver i magen kunne bli skadet under inngrepet. Din kirurg vil ta forholdsregler for å unngå dette, men organer som milt eller nyre kunne flenget uhell. Hvis dette skjer, kan du oppleve symptomer på infeksjon, inkludert smerte og feber. Du kan også legge merke redusert organfunksjon. En annen kirurgi for å fikse skaden vil være nødvendig.

Andre komplikasjoner

Andre potensielle mage komplikasjoner forårsaket av spinal fusjon inkluderer ukontrollert blødning ved snittstedet, enten under operasjonen eller etterpå under gjenoppretting. Hvis legen ikke legger tilstrekkelig sting mens sy deg opp etter operasjonen, kan du utvikle en abdominal brokk. En brokk vil kreve en annen kirurgi for å fikse, samt for å unngå flere komplikasjoner som koldbrann.