Digidexo.com

sukker og helvetesild

Botemidler for Medisinsk Helvetesild

Botemidler for Medisinsk Helvetesild


Virus er ansvarlig for mange sykdommer, fra vanlig influensa til HIV. De er levende organismer, og som sådan er kategorisert ved deres struktur og den type lidelse de forårsaker. En viral organisme forårsaker vanlig barndom infeksjon vannkopper, som kan utvikle seg til helvetesild.

Sykdommens art

Helvetesild, ellers kjent som varicella zoster virus (eller VZV), tilhører den herpes viral familien, selv om det skiller seg mye fra den som forårsaker genital herpes. Helvetesild viruset og vannkopper viruset er det samme, og når en person har kommet seg fra vannkopper viruset forblir latent i kroppen hans. I tider med ekstrem og langvarig stress, eller sammentrekning av AIDS eller utvikling av visse kreftformer, kan viruset aktiveres og manifest som helvetesild.

Vanlige Cures

Mange antivirale legemidler brukes til å behandle VZV. Acyclovir (foreskrevet som Zorivax), famciclovir (Famvir) og valacyclovir (Valtrex) er ofte foreskrevet så lenge behandlingen starter med tre dager med manifestasjon. Smertestillende medikamenter brukes ofte i forbindelse med antivirale medisiner for å lindre smerten forbundet med sykdommen. Leger anbefaler pasienter å rengjøre regelmessig berørte områder for å hindre smitte. Bruken av Calamine lotions å lette kløe er vanlig.

Alternative metoder

Noen pasienter søke alternative metoder for å håndtere sykdommen, tro redusere daglig stress er en utmerket forebygging teknikk og at en diett rik på vitamin C, E og B12 kan bidra til å rense kroppen for VZV. Sitrusfrukter som appelsiner, jordbær, kiwi, ananas, fersken og mange bær frukt er alle rike på vitamin C. Avocadoes, tomater og søte frukter som mango er gode kilder til vitamin E. Frukt som aprikoser inneholder vitamin B12, som gjør animalske produkter som melk, egg og smør. Raffinert sukker unngås helt.

Komplikasjoner

Ettersom VZV er en infeksjon av sentralnervesystemet, kan flere komplikasjoner resultere hvis infeksjonen ikke er behandlet. Foruten den kroniske og intens smerte, kan blindhet oppstå hvis viruset reiser til den optiske sentrum av hjernen. En typisk komplikasjon som oppstår fra sammentrekning av VZV er postherapic nevralgi, dvelende smerte i det berørte området etter at infeksjonen har blitt vellykket behandlet. Det er anslått at 15 prosent av helvetesild pasienter utvikle denne tilstanden etter behandling.

Advarsel

VZV er akutt smittsom. Når noen kontrakter helvetesild, kan viruset spre seg til andre som ikke har hatt vannkopper.

Hvordan naturligvis behandle Helvetesild Pain

Hvordan naturligvis behandle Helvetesild Pain


Helvetesild er en virusinfeksjon forårsaket av varicella-zoster virus, det samme viruset som forårsaker vannkopper ifølge Mayo Clinic. Helvetesild vanligvis manifesterer seg som et utslett med blemmer rundt enten høyre eller venstre side av overkroppen, selv om de kan dukke opp hvor som helst på kroppen. Mens helvetesild er ikke sannsynlig å forårsake andre helseproblemer, kan det være svært smertefullt, og smertene kan fortsette selv etter at utslettet forsvinner. Det er noen ting du kan gjøre behandle helvetesild hjemme som kan lindre symptomer, men du kan trenge medisinsk hjelp, spesielt i alvorlige tilfeller.

Cool, Clean Water

Tar et kjølig bad eller dusj kan lindre kløe og smerte knyttet til helvetesild i henhold til Mayo Clinic. Legge naturlige ingredienser som havregryn eller natron kan også bidra til å lindre kløe. Bruke en våt kompress når du ikke kan suge i badekar eller dusj kan også hjelpe. Legge til en liten mengde aloe vera eller vitamin E olje på huden eller på en varm komprimere kan hjelpe så godt.

Endre din diett

Bli kvitt helvetesild naturlig starter med et sunt kosthold i henhold til HealthGuidance, som foreslår å spise en diett som er rik på frisk frukt og grønnsaker og gratis behandlet sukker og fettrike matvarer. Mat rik på vitamin C som sitrusfrukter, jordbær, paprika, rosenkål, guava og tomater, samt mat rik på vitamin E som mandler, hasselnøtter, avokado, papaya og mørke, bladgrønnsaker som spinat, Swiss Chard, grønnkål og brokkoli kan også hjelpe helvetesild i henhold til HealthGuidance.

Kosttilskudd

Et sunt kosthold er viktig, men det kan være nødvendig å supplere maten du spiser hvis du har helvetesild i henhold til HealthGuidance. Vitamin C, som er vannoppløselig, kan være fordelaktig, og er anbefalt på 1000 mg per dag. Vitamin E kosttilskudd bør tas før måltider i henhold til produsentens instruksjoner kan hjelpe helvetesild relaterte smerter. HealthGuidance antyder også B12-injeksjoner for å bli kvitt smertene. Snakk med legen din om B12-injeksjoner hvis smertene påvirker kvaliteten på livet ditt.

Når å se din lege

Naturlig rettsmidler kan være nyttig for behandling av helvetesild, men hvis du har en alvorlig sak, eller hvis du har smerter som negativt påvirker kvaliteten på livet ditt, kan det hende du trenger spesiell behandling fra legen din. Det finnes ingen kur for helvetesild, men legen din kan forskrive antivirale medikamenter som kan fremskynde helbredelsesprosessen og redusere komplikasjoner, ifølge Mayo Clinic. Legen kan også foreskrive antikonvulsia som gabapentin, antidepressiva, aktuelle bedøvelsesmiddel som inneholder lidokain og resept-styrke smerte rettsmidler for å hjelpe deg med å håndtere smerten. Snakk med legen din om å bruke naturlige behandlinger sammen med reseptbelagte seg. Interaksjon er lite sannsynlig, men det er mulig.

Naturlige metoder for Helvetesild

Hvis du opplever helvetesild, kan du være søker en alternativ tilnærming til behandling av den røde, blistery, og smertefulle utslett. En reaktivering av vannkopper viruset, helvetesild bare treffer de som allerede har hatt vannkopper. Din grus utslett kan vises blistery og har vann-fylt støt. Du kan også oppleve smerter eller prikking i det berørte området. Selv om tradisjonelle medisiner finnes, kan følgende alternative løsninger også gi deg noen sårt tiltrengte lettelse.

Vitamin Therapy

Hvis du er interessert i å søke naturlige eller alternative metoder for helvetesild, vurdere å legge vitamintilskudd til kosthold. Sammen med eliminere sukker fra kostholdet ditt, legge Vitaminer E, B12 og C. Vitamin C vil bidra til å øke immunsystem --- ta 1000 milligram daglig. Vitamin E kan brukes både internt og eksternt. Væske fra kapslene kan bli presset direkte på lesjoner. Tar Vitamin E før måltider kan bidra til å redusere smerte av helvetesild. Vitamin B12-injeksjoner kan også redusere smerte også.

Kremer og Salver

"The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner" anbefaler å holde dine blemmer våte å hjelpe dem å tørke opp raskere. Calamine lotion fungerer også godt å hjelpe tørr blemmer, men sørg for at du slutte å bruke etter at blemmene er helt tørket. Melk på en vaskeklut påføres direkte på blemme kan også hjelpe lindre blistery utslett. Vurder å lage en lime fra vann blandet med bakepulver og spre den over helvetesild utslett tørke blemmer og stoppe kløe. For å hindre smitte, påfør en antibakteriell salve til berørte områder når dine blemmer begynner å skorpe.

Hvis du fortsatt har smerter etter hudutslett eller blemmer har helbredet, bruker Zostrix topically å effektivt lindre smerten av helvetesild. En over-the-counter krem ​​laget av en ingrediens i røde chili peppers heter capsaicin, kan Zostrix brenne når det først har søkt. Men etter noen dager, bør du ha noen lettelse. Påfør kremen 3-4 ganger daglig til smerten forsvinner.

Når skal man oppsøke lege

Hvis du mistenker at du har helvetesild, er det best å oppsøke lege umiddelbart. Hvis du behandler dine helvetesild i løpet av 48 timer, er du i stand til å minimere risikoen for langsiktige komplikasjoner. Antivirale medisiner, dersom det tas tidlig, kan redusere langsiktig singel smerte.

Vitamin C Behandling av Helvetesild

Helvetesild er en smertefull virusinfeksjon. Det er det samme viruset som forårsaker vannkopper. Etter at en person har et utbrudd av vannkopper, forblir viruset i kroppen, men blir sovende. Det kan gjemme seg i sensoriske nerver i nakken, ansiktet eller kroppen i bagasjerommet. Ofte vil det ligge i dvale i flere tiår. Et svakt immunsystem kan være en trigger som "våkner" viruset. Vitamin C spiller en verdifull rolle i å styrke immunforsvaret.

Symptomer

Ved inntreden av helvetesild, vil en person oppleve en sensitivitet til den ene siden av ansiktet, rygg eller bryst. Dette etterfølges av en feber, noe som gir inntrykk av en influensa virus. Det følsomme området vil vokse til å bli ekstremt smertefullt, så mye at en person ikke kan være i stand til å tolerere klær røre det. Deretter vil det berørte området bryte ut i blemmer, klar i fargen. Etter hvert vil de blemmer blir gule, utvikle en skorpe og falle av. Når sykdommen går det selvfølgelig, er det mest sannsynlig til å gå inn i remisjon på nytt.

Vitamin C Forebygging og behandling

Vitamin C er et essensielt næringsstoff for immunsystem støtte. Holde immunsystemet sterkt er en av nøklene til å hindre helvetesild viruset fra å aktivere. Når et utbrudd ikke skjer, tar 1000 mg fire eller flere ganger om dagen av vitamin C. Hvis diaré er erfarne, redusere mengden. Ta så mye vitamin C som du kan uten å få diaré. Vitamin C har også anti-virus og anti-toxin egenskaper, som gjør det til en effektiv del av en plan for å behandle og forebygge helvetesild.

Andre kosttilskudd

I tillegg til vitamin C, bør vitaminer, mineraler og næringsstoffer som adresserer immunsystem være inkludert i en daglig supplement diett. Disse inkluderer Echinacea (4 ml eller 500 mg fire ganger om dagen), vitamin E (400 IE daglig), vitamin A (50.000 hormonspiral daglig i to uker), sink (30 mg daglig), kobber (2 mg om dagen) og selen (200 ug daglig).

Foods å spise

Mat rik på vitamin C og A skal konsumeres. Disse vitaminene kan finnes i grønne, gule og oransje fargede grønnsaker. Frukt ikke bare inneholder vitamin C, men også bioflavonoider, som er mat faktorer som øker virkningen av vitamin C. Fordi helvetesild påvirker nervesystemet, spise mat med høyt B-vitaminer. Disse inkluderer hele korn, hvetekim, ølgjær og egg. Tranebærjuice inneholder vitamin C, men drikke usøtet variasjon å unngå for mye sukker i kosten.

Foods å unngå

Immunsystemet, med sine hvite blodceller, må være på sitt høyeste for å hindre et angrep av helvetesild. Fordi sukker undertrykker hvite blodcelleaktivitet, unngå raffinerte, bearbeidede produkter med høyt sukker, slik som brus, kaker, godteri. Naturlig sukker, som finnes i frukt, er å foretrekke, men selv disse bør inntas i moderate mengder under et angrep av helvetesild.

Hva er behandlingen for Helvetesild med akupunktur?

Helvetesild oppstår når et virus som kalles varicella zoster - viruset som forårsaker vannkopper - blir aktiv igjen i voksen alder etter å ha ligget i dvale i mange år. Bare personer som har hatt vannkopper i det siste er utsatt for helvetesild. Nylig akupunktur, brukt i tusenvis av år som en del av tradisjonell kinesisk medisin, har fått frisk oppmerksomhet som en potensiell behandling for helvetesild.

Symptomer

Symptomene på helvetesild inkluderer et utslett med et utbrudd av blemmer på områder som lår, lyske, mage, skuldre, hodebunn, øye, hode eller ansikt. Smerten fra helvetesild kan være ødeleggende og vare alt fra en uke til en måned. Mens smertene avtar vanligvis som blemmer avta, i noen tilfeller kan det bli vedvarende, en tilstand som kalles postherpetisk nevralgi.

Årsaker

Et immunsystem kompromittert av immunsuppressive legemidler, kan kreft behandlinger eller stress gi en åpning for varicella zoster virus å reaktivere og forårsake helvetesild. Personer over 50 år og de med svekket immunforsvar har økt risiko for å utvikle helvetesild.

Former Akupunktur

Fem hovedformer akupunktur brukes til å behandle helvetesild: øreakupunktur, empirisk punkt akupunktur, lokalbehandling, behandling basert på involverte kanaler og behandling basert på sykdomsfremkallende faktorer.

Behandling Basics

De typer og antall nåler som benyttes i akupunktur for å behandle helvetesild, vil avhenge av både utøveren og form for behandling. Men et felles element for behandling er at nålene, en gang satt inn, typisk forbli på plass i 30 minutter. Anbefalt antall behandlinger varierer avhengig av alvorlighetsgraden av helvetesild utbrudd.

Diett

Under behandlingen, junk mat, fet mat, brus, krydder, alkohol, rødt kjøtt og noen raffinerte matvarer og sukker bør unngås, siden noen utøvere mener disse matvarene kan føre til betennelser og forsinke healing.

Begrensninger

Risikoen for postherpetisk nevralgi øker med alderen og med forsinkelser i å søke behandling. I eldre eller svekkede pasienter kan akupunktur ikke tilby så mye nytte.

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?

Kan du ha Helvetesild med smerter, men ingen utslett?


Helvetesild er en infeksjon forårsaket av varicella zoster, det samme viruset som forårsaker vannkopper. Selv om de fleste personer med sykdommen utvikler utslett, andre opplever smerte uten utslett utvikling.

Fakta

Ifølge US Library of Medicine, er helvetesild en sekundær utvikling av varicella zoster infeksjon som oppstår år etter et anfall av vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer som hadde vannkopper før fylte ett, er over 60, eller har et svekket immunforsvar.

Helvetesild Pain

Vanligvis er den viktigste symptom på helvetesild brenning eller prikking smerte som vises i et lite område på en side av kroppen. Noen individer også oppleve nummenhet i det berørte området.

Helvetesild Rash

I de fleste tilfeller personer med helvetesild oppleve et rødt utslett med væskefylte blemmer i flere dager etter at symptomene begynner. Men noen mennesker aldri utvikle et utslett.

Andre symptomer

Andre symptomer på helvetesild kan være kløe, tretthet, feber, frysninger og hodepine.

Betraktninger

Når helvetesild smerte oppstår i visse områder, kan det etterligne symptomene på nyre, lunge-eller hjerteproblemer.

Hvordan vet jeg når sukker nivåer Droppet

Hvordan vet jeg når sukker nivåer Droppet

Glukose, også referert til som sukker, er kroppens hovedenergikilde. Uten glukose kroppen ikke kan fungere og slår seg av. Når sukker nivåer slipp, du føler deg uvel, og vil merke forskjeller i utseende og oppførsel. Personer med diabetes har den ekstra utfordringen med å balansere sine sukker nivåer, fordi kroppene deres ikke naturlig absorbere sukker. Å vite når blodsukkeret synker er viktig fordi hvis det blir for lavt, kan du gå inn i kramper og besvimer.

Hvordan vet jeg når sukker nivåer Droppet

En skjerm hvordan du føler deg fordi visse forhold kan tyde på lavt blodsukker. Hvis du har hodepine eller føler humørsyk, irritabel, døsig eller svimmel, kan det bli utløst av en dråpe sukker nivåer.

gjenkjenne fysiske tegn på lite sukker. Hvis du ser dobbelt eller har uskarpt syn, kan lave sukker nivåer være å klandre. En rask hjerterytme og blek, klam hud er også vanlig når sukkernivået er lavt.

Hold orden på søvnen din oppførsel. Å ha mareritt og overdreven svetting mens du sover, kan være tegn på lavt blodsukker, ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer.

Ta kontakt med legen din hvis du tar diabetes medisiner, for eksempel insulin eller diabetes piller. Visse diabetes medisiner kan utløse lavt blodsukker.

Se etter tegn på sult. Hvis magen din er growling på grunn av sult blodsukkeret kan ha falt. Spør deg selv når du sist hadde noe å spise. Hoppe over måltider eller ikke spiser nok mat kan senke blodsukkeret ditt.

Sjekk blodsukkeret ditt med en glukose monitor for å se om den er lav. Glukose skjermer bruker en liten blodprøve for å måle sukker i blodet. Resultatet vises i en rekke, noe som kan oversette til mild, moderat eller alvorlig lavt blodsukker. Et normalt blodsukker område er 70 til 100 mg / dl; en mild lavt blodsukker rekkevidde er 60 eller 65 mg / dL; et moderat lavt blodsukker område er 50 eller 55 mg / dl; en alvorlig lavt blodsukker område er 40 eller 30 eller til og med 20 mg / dl.

Multippel sklerose og Helvetesild vaksine Cure

Multippel sklerose (MS) rammer mer enn 250.000 mennesker i USA, men en kur fortsatt ukjent. MS forskere identifisert en overraskende sammenheng mellom viruset som forårsaker helvetesild og autoimmun sykdom, multippel sklerose. Men konsekvensene av denne koblingen ikke helt forstått. Selv om det er ingen kur for multippel sklerose, kan vaksinen for helvetesild tilby palliativ fordeler til pasienter med multippel sklerose og åpne dørene til videre forskning.

Effekter av Demyelinisering

Multippel sklerose angriper hjernen og ryggmargen. Immunsystem celler demyelinate eller fjerner den beskyttende, fatty myelin skjede som dekker nervene. Det som gjenstår er plaketter eller Screlose. Myelin skjede har nå avbrudd og rent, raskt nerveoverføringer ikke forekommer. Optikusnevritt, smerte, manglende koordinering, parestesier, og svimmelhet kan skyldes demyelinisering.

The Virus Connection

Hva gjør den helvetesild viruset og multippel sklerose har til felles? Forskere mener at det kan være en sammenheng mellom helvetesild viruset og senere utvikling av multippel sklerose. I april 2007 utgaven av "The Journal of Neurology," Sotelo et al fant helvetesild viruset i pasientens blod under et MS-anfall. De mener at når en multippel sklerose pasient har en oppblussing av symptomer, spiller dette viruset en rolle.

Effekter av Helvetesild Virus

Helvetesild er faktisk det samme viruset som vannkopper. Normalt folk har vannkopper en gang som barn, og da har nok immunitet for å unngå å bli syk igjen. Imidlertid kan viruset dukke opp igjen i voksen alder som helvetesild. Helvetesild resulterer i et utbrudd av blemmer på en flekk på huden. Helvetesild kan være svært smertefullt og en feber kan følge den. Alvorlige tilfeller av helvetesild kan kreve sykehusinnleggelse. Det er interessant å merke seg er at vannkopper-virus forblir i kroppen for alltid i nervecellene. Det finnes ingen kur for vannkopper; Men nyutviklede vaksiner bidra til å hindre det, og antivirale behandle det. Tanken er at hvis en vannkopper eller helvetesild vaksine kan også behandle viruset, så kan det hjelpe multippel sklerose symptomer, også. Tilstedeværelsen av viruset i en MS pasient som har en oppblussing av symptomer er slående.

Teorier / Spekulasjoner

Den MS Association rapportert at pasienter som fikk antivirale medikamenter som valcyclovir og acyclovir hatt en reduksjon i sykdomsaktivitet. På grunn av nedgang i aktive hjerneskader som tyder på forverring av sykdommen, kan legene snart være å bruke disse antivirale midler til behandling av MS-pasienter.

Potensiell

Kliniske studier er i gang ved hjelp av helvetesild antivirale og vaksine, er det usannsynlig at de vaksiner som vi kjenner dem er de unnvikende løsninger til MS kur. Imidlertid er mulighetene for en bedre forståelse av multiple sklerose 'etiologi sterk. Har helvetesild viruset faktisk føre til multippel sklerose? Ingen bevis ennå ikke er produsert. Men denne latente virus i nervecellene som fungerer i tandem med en multippel sklerose eksaserbasjon tilbyr ledetråder for forskere å forfølge nye behandlinger og til slutt en kur.

Symptomer på Gjentakende Helvetesild

Grus er i siste instans en infeksjon forårsaket av et virus. Egentlig er det det samme viruset som forårsaker vannkopper, ifølge Mayo Clinic. Periodiske helvetesild vil i hovedsak være den samme som helvetesild, bare at infeksjonen er tilbake etter en viss tid. Uansett om det er første, andre eller tredje gang du har hatt helvetesild, vil virusinfeksjon generelt gi de samme symptomene som før.

Pain

Når du lider av tilbakevendende helvetesild, vil du normalt oppleve ganske sterke smerter eller brenner til de berørte områdene av kroppen.

Utslett

Et annet vanlig symptom på tilbakevendende helvetesild er utvikling av rødt utslett i huden som kan høyne, blister og bryte.

Kløe

Hvis du noen gang har hatt helvetesild, du allerede vet at utslettet kan bli ganske kløende og ubehagelig.

Fever

Mange mennesker som har lidd av tilbakevendende helvetesild få feber, vanligvis rundt 101 grader C, som kan eller ikke kan være ledsaget av frysninger.

Hodepine

Gjentakende helvetesild kan også føre til at du lider av periodisk moderat til alvorlig hodepine.

Mage problemer

Gjentakende helvetesild kan lokke fram noen magesmerter eller enda en urolig mage under et tidspunkt av infeksjonen.

Slik Cure Helvetesild Herbally

Slik Cure Helvetesild Herbally


Helvetesild kommer fra samme viruset som forårsaker vannkopper. Når du fange vannkopper, forblir viruset i kroppen din, selv om det er sovende. År på veien du kan bryte ut i helvetesild. Disse helvetesild er røde blemmer som vises i klynger og er svært smertefullt. Den beste tingen å gjøre er å behandle helvetesild så snart de ser ut til å gjøre sine varighet lenger. Hvis du vil prøve å behandle helvetesild hjemme, kan du bruke en urte metode.

Slik Cure Helvetesild Herbally

•  Begynn å ta sitronmelisse (se Ressurser). Sitronmelisse brukes som en urte rette for virusinfeksjoner som helvetesild. Du kan ta det som et supplement ved å ta tre kapsler med hvert måltid. Gjør dette så snart du oppdager helvetesild.

Grind opp noen rød pepper eller kjøpe den i pulverisert form. Legg det til din hud krem ​​og tørk over din helvetesild. Den røde pepper brukes til å stoppe smerten av helvetesild og hjelpe det gro mye raskere.

Plukk opp noen Baikal Skullcap (se Ressurser). Denne urten brukes i Kina for helvetesild fordi det botemidler virussykdommer. Du kan blande det med vann og drikke det, eller du kan kjøpe det i pilleform.

Kjøp en lakris salve. Bruk denne sårsalve til helvetesild, og innen tre dager dine helvetesild vil være enten borte eller nesten borte. Lakris er sterkt antiviral og et godt valg for en rask kur.

Kjøp en haug med hermetiske pærer. Spis halv boks på hvert måltid og drikke juice fra kan. Pærer har antivirale egenskaper. De kan øke de andre urter for å kurere din helvetesild raskere og på en naturlig måte.

Hint

  • Alltid snakke med legen din før du tar noen urte supplement. Hvis du er på noen typer medisiner, eller har andre medisinske tilstander, trenger din lege for å vite.
  • Får ikke den røde pepper i øynene. Du bør vaske hendene umiddelbart etter håndtering den.

Grunner Barn Få Helvetesild

Helvetesild er forårsaket av varicella-virus, det samme viruset som fører til vannkopper. Etter at en person kontrakter og er ferdig med en bout med vannkopper, synes den inaktive viruset å feste rundt inne i kroppen, og i noen tilfeller kommer tilbake til livet som varicella-zoster virus. Denne gangen, angriper viruset legemet i form av helvetesild. Ikke en vanlig foreteelse hos barn, ved helvetesild ikke vises, er det generelt ikke medfører noen alarmerende helse andre enn de typiske tegn på en rød utslett problemer og blemmer langs en side av kroppen. Selv om det ikke er akkurat kjent hvorfor viruset reaktiverer, er det noen situasjoner som kan føre til en bout med helvetesild.

Svak helse

Helvetesild kan forekomme hos barn som er i dårlig helse. Hvis kroppens immunsystem er svak, kan viruset vinne kroppens indre forsvar og bli aktiv igjen. Denne situasjonen kan oppstå hos barn som har fått AIDS, som går gjennom en tøff kamp med Hodgkins sykdom og andre former for kreft, eller som har andre svekkende sykdommer som resulterer i en svak kropp system. Kjemoterapi er rapportert å noen ganger forårsaker en reaktivering av viruset.

Ikke er vaksinert

Alle barn som ikke har fått varicella vaksine, eller Varivax, har en større sjanse for å pådra vannkopper først, og en senere bout med helvetesild. Etter at vannkopper fjernes, forblir viruset i barnets nerveceller og kan reaktivere til enhver tid. Å få barn er vaksinert mot entreprenørvannkopper i første omgang kan være en ekstra forsvar for å beskytte mot helvetesild. Selv om et barn har få vannkopper, kan effekten av vaksinen bidra til å minske alvorligheten av både vannkopper og helvetesild.

Chicken Pox Bout

Selv om helvetesild kan forekomme i alle barn som har hatt vannkopper før, har noen studier vist at risikoen for å få helvetesild er noe større hvis et barn hadde fått helvetesild før du slår 1 år gammel. Sannsynligheten for et barn å få helvetesild er veldig slank. Det forekommer hyppigst hos voksne og spesielt eldre. Det har blitt rapportert at bare 5 prosent av barn under 15 år kontrakt helvetesild.

Legemiddel

Visse legemidler som brukes til å behandle autoimmune sykdommer og med organtransplantasjoner, for eksempel azatioprin, klorambucil, cyklofosfamid, ciklosporin og kladribin, kan utløse et anfall med helvetesild. Disse stoffene kan brukes for ulike medisinske tilstander slik som diabetes, multippel sklerose eller Crohn 's sykdom.

Naturlige elementer

Noen sier at ekstrem solbrenthet eller eksponering for sterk vind kan utløse en helvetesild reaksjon, selv om dette er svært sjeldne.

Behandling for Helvetesild Rash

Helvetesild er en smertefull medisinsk tilstand forårsaket av en viral infeksjon. Personer med helvetesild, som også kalles herpes zoster, utvikle blemmer og utslett som vanligvis starter rundt midten av ryggen og sprer seg rundt til brystet området. Ansiktet og hodebunnen er også ofte påvirket. Helvetesild er forårsaket av varicella-zoster virus, det samme virus som forårsaker vannkopper. Når en person kontrakter vannkopper, forblir viruset i kroppen, men er sovende. Helvetesild oppstår når viruset reaktiverer. Helvetesild vil vanligvis leges uten medisinsk intervensjon, men behandling hastigheter utvinning og reduserer sjansene for komplikasjoner.

Antiviral Drugs

Fordi helvetesild er forårsaket av en viral infeksjon, legene normalt vil foreantivirale medikamenter for å bekjempe infeksjonen. Ofte foreskrevet medisiner inkluderer valacyclovir (merkenavn Valtrex), famciclovir (merkenavn Famvir) og acyclovir (merkenavn Zovirax). Antivirale medikamenter er spesielt nyttig på å hjelpe pasientene unngå en smertefull tilstand som kalles postherpetisk nevralgi som oppstår etter helvetesild utslettet forsvinner. Antivirale medikamenter vil være mest effektivt hvis behandlingen starter innen tre dager etter at utslettet først vises.

Pain Relief

Fordi helvetesild utslett ofte er svært smertefulle, mange pasienter vil bruke en smertestillende for å holde dem komfortable. Noen pasienter kan bli hjulpet av over-the-counter smertestillende medikamenter, men mange ganger leger vil foreskrive sterkere, resept druga for å lindre smerten. I de mest alvorlige tilfeller kan en resept narkotiske være nødvendig for å holde pasientene komfortabel. Fordi kløe ofte følger den smertefulle utslett, et topisk anti-kløe krem, slik som salven eller hydrokortison, kan anvendes på utslett. Påføring våte omslag til utslett to til tre ganger om dagen kan også bidra til å lindre både smerte og kløe.

Anti-inflammatoriske

I alvorlige tilfeller av helvetesild, vil utslett være hoven og betent, forårsaker ekstra ubehag. Tar en resept kortikosteroid stoff som prednison vil bidra til å stoppe betennelsen. Tar en anti-inflammatoriske medisiner kan også bidra til å forhindre utbruddet av postherpetisk nevralgi.

Hygiene

Det er viktig for mennesker med shingles for å holde utslett og blemmer rent for å unngå komplikasjoner som infeksjoner. Grundig vask det berørte området med såpe og vann to ganger om dagen, og deretter tørk. Ikke legg bandasjer på utslett. Tar en kjølig bad kan også bidra til å rense området, og på samme tid å lindre noen av smerte og kløe. For ytterligere lettelse, tilsett natron eller ukokt havregryn til badevannet.

Effekter av sukker på Hyperaktivitet

Hyperaktivitet er definert som overdreven bevegelse og impulsivitet. Hyperaktivitet er også preget av dårlig oppmerksomhet span og distractibility. Mange antar at en årsak og virkning sammenheng mellom å spise sukker og vise hyperaktiv atferd. Men forskning støtter ikke denne antakelsen.

Forskning

Ifølge Parenting.com, har tallrike undersøkelser vist at sukkeret ikke forårsaker hyperaktivitet. The Cornell Center for Materials Research støtter dette faktum, og legger til at forestillinger om sukker forårsaker hyperaktivitet ofte fører til uriktige antakelser om hyperaktiv atferd forekommer når sukkerholdig mat er spist.

Økt aktivitet Effekter

Ifølge National Health Institutes, kan sukker har en subtil innvirkning på aktiviteten. Når et barn forbruker sukker, blodsukkernivået stige og utløse en frigjøring av adrenalin. Dette kan føre til at aktivitetsnivået for å øke noe etter en kort tidsperiode. Når adrenalin begynner å falle aktivitet vil avta.

Dempende effekter

The Palm Beach School District hevder at sukker faktisk produserer en beroligende effekt i stedet for hyperaktivitet. Baby-senter bemerker at sukkervann er ofte brukt på sykehus for å roe babyer under medisinske prosedyrer.

Misforståelse

Ifølge Cornell Center for Materials Research, kan folk oppfatter barn til å være mer hyperaktive når de konsumerer sukker rett og slett fordi de tror at sukker fører til hyperaktivitet. Dessuten er sukkerholdige godbiter serveres ofte på fester eller andre anledninger som utløser oppstemthet hos barn, som fører foreldre til å tro at sukker fører til hyperaktivitet når det var faktisk enda selv som forårsaket hyperaktivitet.

Unngå Hyperaktivitet

NIH hevder at å spise et kosthold med mye fiber vil holde adrenalinnivået stabilt slik at utbrudd av hyperaktivitet unngås.

Behandling for Helvetesild på Face

Behandling for Helvetesild på Face


Alle som har hatt vannkopper kan utvikle helvetesild. Alle aldre kan bli påvirket uavhengig av kjønn eller rase. Det er mer enn 250.000 tilfeller rapportert hvert år i USA. Helvetesild begynne i en rekke steder på kroppen, slik som stammen, hode, nakke, arm eller lår, med de vanligste områdene å være stammen, nakke og rygg. Imidlertid kan det noen ganger begynner i ansiktet eller i eller rundt øynene.

Behandling

Det er antatt at helvetesild utløses når immunforsvaret er svekket, enten fra stress, tretthet eller visse medisiner. Aktuelle formler er den første linjen i behandling, spesielt salver som inneholder ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin eller lokal anestetika som Lidokain. En av de mer vanlige kremer foreskrevet av leger er en rubbing creme inneholder Capsaicin. Ved å gni dette over de smertefulle, blemmer områder av huden, vil capsaicin slutt redusere stikkende og brennende følelse følte gjennom huden og nerveender. Også, bruke kalde omslag til den røde eller blemmer områder kan bidra til å lette noe av stikkende og brennende følelse og vil tendere til å gjøre deg litt mer komfortabel. Du bør prøve å unngå varmen fordi det vil øke smerten gjennom nerveender.

Flere rettsmidler

Selv om den absolutte årsaken til helvetesild ikke er kjent, har forskning vist at det er tre spesifikke antivirale medisiner som fungerer svært godt, spesielt for de som utvikler helvetesild i ansiktet. Disse spesifikke medisiner er Zovirax, som er sterkt anbefalt i reduksjon av betennelser og smerter, Famvir og Valtrex. Det er også topiske midler som kan brukes for å lindre sensitive områder av huden, som inkluderer Calamine, Aspercreme og Silvadene krem.

Viktig informasjon

For de som opplever helvetesild i ansiktet, er det viktig å huske på at enhver prikking på tuppen av nesen kan indikere progresjonen på den øvre ansiktet og øynene. Hvis dette viruset flytter til øynene, er det mulighet det kunne infisere hornhinnen, forårsaker blindhet. Det er viktig at du ser en lege umiddelbart hvis det øvre ansiktet blir påvirket. Også, hvis du utvikle helvetesild i ansiktet ditt, er det mer sannsynlig å oppleve langvarig post-singel smerter i månedsvis.

Helvetesild Foot Pain

Helvetesild Foot Pain


Helvetesild er en viral infeksjon som kan føre til en rekke komplikasjoner. Smerte i føttene og andre deler av kroppen kan oppstå. Kan behandle dette smerte i en rekke måter, og det har en tendens til å forsvinne med tiden.

Postherpetisk nevralgi

Postherpetisk nevralgi skader nerver og fører til at huden til å overføre unøyaktige meldinger av smerte til hjernen. Det ser vanligvis tre måneder etter at infeksjonen forsvinner. Nerve smerte er vanlig i føttene.

Medisiner

Flere medisiner kan behandle nerve smerter. Legen din kan forskrive antidepressiva eller antiepileptika; mens vanligvis brukes for andre forhold, forstyrrer de smertesignalene i hjernen og er nyttige for forhold som dette. Han kan også foreskrive oksykodon eller andre smertestillende.

Aktuelle behandlinger

Visse aktuelle behandlinger kan lindre nerve smerte. Legen din kan gi deg patcher eller gels som inneholder lidokain eller andre bedøvelsesmiddel. Over-the-counter behandlinger som inneholder capsaicin (den kjemiske som gjør chili peppers varme) kan fungere også.

Naturlige behandlinger

Alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil anbefaler å ta en B-vitamin kompleks daglig samt 100 mg av alpha liponsyre daglig; både fremme nerve helse. Han antyder også akupunktur eller soneterapi.

Egenomsorg

Massere føttene forsiktig når smerte streik. Slitasje polstret sko og komfortabelt passer sokker.

Hva Regulerer sukker i blodet

Blodsukker (glukose) gir energi til hver eneste celle i kroppen vår. For å unngå komplikasjoner imidlertid legemet nøye regulerer mengden som sirkulerer i kroppen. Flere organer og hormoner spiller en rolle i å kontrollere blodsukkeret.

Hva er Blood Sugar

Blodsukker skjemaer fra nedbrytningen av karbohydrater og andre matvarer. Det blir behandlet i tarmen hvor den blir deretter sendt ut inn i blodet.

Rolle av leveren

Leveren lagrer overflødig glukose i form av glykogen. Kroppen din trekker på denne reserve når det er nødvendig.

Insulin

Hormonet insulin bidrar til å holde blodsukkeret i sjakk. Glukose øker vanligvis rett etter at du spiser. Bukspyttkjertelen utgivelser insulin for å hjelpe kroppen absorbere overflødig nivåer i blodet. Bukspyttkjertelen alltid avgir en liten grad av insulin uavhengig av blodsukkeret, men det vil stige når det er nødvendig og redusere når nivåene går tilbake til det normale.

Glukagon

Glukagon - et annet hormon som produseres i bukspyttkjertelen - kommer inn i bildet når blodsukkeret faller for lavt. Frigjøringen av dette hormonet utløser leveren for å frigjøre glykogen, som bringer blod sukker tilbake til det normale. Det bidrar også til leveren og andre deler av kroppen for å produsere insulin fra protein eller andre næringsstoffer.

Betraktninger

Dersom bukspyttkjertelen ikke kan produsere de ovennevnte hormoner som normalt, kan du kreve hjelp utenfra for å regulere blodsukkeret. Dette kan omfatte medisiner, livsstilsendringer og etter en bestemt type diett. For eksempel diabetikere må begrense sitt inntak av karbohydrater til et beløp som fastsettes av en lege eller ernæringsfysiolog og begrense visse typer som enkle sukkerarter fra cookies og godteri.

Øvelser for Post-Helvetesild Pain

Øvelser for Post-Helvetesild Pain


Helvetesild er en vanlig komplikasjon av tidligere infeksjon med varicella zoster (vannkopper) virus. Heldigvis er smerte etter helvetesild smitte forebygges med vaksinasjon og behandles med mosjon og medisinering.

Typer

Ifølge Mayo Clinic, kan både mentale og fysiske øvelser redusere dvelende smerte etter helvetesild infeksjoner.

Funksjoner

Mentale øvelser for lindring av helvetesild smerte inkluderer stressreduksjon, mindful pust og avspenningsteknikker. Fysiske øvelser inkluderer stretching, yoga og tai chi. Disse øvelsene kan gjøres alene eller som del av en gruppe.

Betraktninger

Folk som aldri eller sjelden benyttet tidligere bør rådføre seg med lege før du starter en ny øvelse eller trening diett.

Misforståelse

Post-helvetesild smerte kan forveksles med smerter forårsaket av andre medisinske tilstander som for eksempel hjerteinfarkt eller nyre infeksjon; pasienter bør søke be omsorg fra en lege hvis smertene er plutselige, intense eller ledsaget av andre symptomer.

Time Frame

Smerter etter helvetesild kan vare i måneder eller år, noe som er en komplikasjon referert til som postherpetisk neuralgi.

Fordeler

Ved hjelp av fysisk eller mental trening for å redusere smerte fra helvetesild kan forbedre livskvaliteten og øke evnen til å utføre egenomsorg og husholdningenes aktiviteter uten bivirkninger som de som er forårsaket av medisiner.

Smerter i lymfeknuter Helvetesild

Smerter i lymfeknuter Helvetesild


Helvetesild (herpes zoster) refererer til en smertefull utslett forårsaket av en reaktivering av vannkopper-virus (varicella zoster). Du har større risiko for helvetesild hvis du er over 60 år, hvis du hadde vannkopper før du var et år gammel eller hvis du har et svekket immunsystem. Smertefull hevelse i lymfeknuter er ett av symptomene på helvetesild.

Tidlige symptomer

Ifølge eMedTV, hovne eller ømme lymfeknuter er blant de tidlige symptomene på helvetesild, og forekommer i de fleste mennesker to eller tre dager før utseendet på karakteristisk utslett. Kløende, kriblende huden og svie eller skyting smerter på den ene siden av ansiktet eller kroppen er andre tidlige symptomer. Andre, kan omfatte frysninger, feber, hodepine og mageproblemer.

Utslett

Utslettet starter som små, væskefylte blemmer som ligner vannkopper vises i et band, kalt en dermatone. Bandet går vanligvis rundt fra ryggen til brystet eller magen, ifølge MedlinePlus. Utslettet kan dukke opp hvor som helst, ofte rundt ansikt, munn, nese, øyne og ører, men blemmene er vanligvis begrenset til dermatone, sier eMedTV. Blemmer vanligvis bryte åpne, oser og skorpe over.

Årsaker til Hevelse

Lymfeknuter er en del av det lymfatiske system, en viktig del av kroppens immunsystem. Lymfeknutene som oftest sveller er funnet i halsen, under haken, i armhulene og i lysken, ifølge eMedicineHealth. Cellene i lymfeknutene inkluderer hvite blodceller som bekjemper infeksjoner. Når kroppen er angrepet av et virus, de hvite blodcellene i lymfeknutene multiplisere, forårsaker dem til å hovne opp.

Betraktninger

Hovne lymfeknuter oppstå med mange forhold, ikke alle som trenger legehjelp, ifølge eMedicineHealth. Hvis årsaken er en vanlig forkjølelse eller andre mindre infeksjon som ikke trenger antibiotikabehandling, kan de bli gitt inntil to uker for å løse før lege er søkt. I de fleste tilfeller hovne lymfeknuter er bare en bekymring når de vises med andre symptomer på en tilstand som trenger lege behandling.

Løsning

Smerter i lymfeknutene fra hevelse kan være et tidlig, pre-utslett symptom på helvetesild, selv om du ikke vil vite uten andre symptomer. Hvis du opplever symptomer på helvetesild bør du rådføre deg med lege.

Helvetesild og overgangsalder

Helvetesild og overgangsalder


Begge helvetesild og overgangsalder påvirker visse bestander av samfunnet. De er imidlertid ikke forbundet. Menopause er en naturlig del av aldringsprosessen, og bare rammer kvinner. Helvetesild rammer begge kjønn like, og vanligvis oppstår etter fylte femti. Sjansene for å pådra seg sykdommen øker ti ganger i en alder av seksti. Det eneste som overgangsalder og helvetesild har til felles er oppdagelsen av et nytt legemiddel som brukes til behandling av fibromyalgi.

Helvetesild

Helvetesild skyldes det samme viruset som forårsaker vannkopper. Hvis noen hadde vannkopper som barn, kan det ligge latent, og i en tid da personens immunsystem kan være kompromittert, kan sykdommen dukke opp igjen som helvetesild. Det påvirker nerveendene, og fører til blemmer som til slutt bryter ut og forårsake alvorlige smerter. Arrdannelse etter blemmene har tørket er som en lilla utslett. Det kan vare i måneder, forårsaker stort ubehag. Det viser seg på den ene side av legemet, vanligvis ribbe eller rygg, men det kan påvirke ansiktet og området rundt øyet.

Menopause

Overgangsalder begynner rundt 40 år og kan fortsette i 10 år. En kvinne skal ha opplevd overgangsalder når menstruasjonen opphører i ett år. I løpet av den tiden kan hun oppleve hetetokter, stress, depresjon, humørsvingninger, tørrhet i øyne og vagina. Stress kan føre til at immunsystemet til å bli påvirket, og mer utsatt for sykdommer.

Betraktninger

Helvetesild kan være alvorlig for noen som lider av cancer eller HIV, og det kan oppstår på nytt på grunn av svekket immunsystem. Viruset er smittsomt til skorper vises, så det er best å holde seg borte fra barn fordi de kan kontrakten vannkopper. Overgangsalder kan føre til andre forhold, inkludert svekket bein som fører til osteoporose, hjertesykdom, høyt kolesterol og urinveisinfeksjoner. Det er hormonbehandlinger som må undersøkes fordi de kan bære risikoen for blodpropp, hjerneslag og kreft.

Behandling

Antivirale midler kan anvendes i de tidlige stadier av helvetesild som kan redusere effektene av sykdommen. Det er også en vaksine for personer over seksti.
Trening, meditasjon, massasje og aerobic er et par ting som en kvinne kan gjøre for å lindre hetetokter, stress og irritabilitet. Leger liker å foreskrive hormonbehandlinger for å unngå betingelser som kan være forårsaket som et resultat av menopause.

Dual Treatment

Et nytt medikament som brukes for behandling av fibromyalgi har vist seg å være en fordel for menopause, og helvetesild lider. Generisk legemiddel; pregabalin, kan redusere smerte forbundet med shingel som fortsetter godt forbi den helbredende tid av lesjoner, (postherpetisk neuralgi). I noen tilfeller smerte kan fortsette i ett år og opp til ti i sjeldne tilfeller. Forskere ved Mayo Clinic rapporterer at stoffet kan også avlaste alvorlighetsgraden av hetetokter og frekvens med 20 prosent.

Når ble Helvetesild oppdaget?

Når ble Helvetesild oppdaget?


Helvetesild, også kjent som herpes zoster, er en smittsom virus som vanligvis oppstår i voksen alder. Navnet zoster er det greske ordet for belte eller belte, og dette navnet ble gitt til det fordi utslett er ofte i en stripe eller lite område av kroppen. Helvetesild oppstår vanligvis bare én gang i livet, og er mest vanlig blant folk som allerede har hatt vannkopper viruset, eller de med svekket immunforsvar.

Tidlig historie

Det har vært registrert tilfeller av helvetesild i over 100 år. Det er antatt at mens de tidligste tilfeller av helvetesild er over 250 år gammel, er det vanskelig å si hvor mange det var fordi helvetesild utslett forveksles med utslett stede i kopper og vannkopper. Det var først i 1767 at forskeren William Heberden var i stand til å skille helvetesild fra kopper.

Helvetesild og Vannkopper Connection

I 1888 ble det foreslått av lege i Wien Jonas Von Bokay at helvetesild viruset og vannkopper viruset kom fra samme bakteriegruppen. Dette var fordi andre leger rapporterte tilfeller av vannkopper i barn av helvetesild pasienter. Men det var ikke før en studie utført av Thomas Weller i 1953 at denne forbindelsen mellom de to ble bekreftet i laboratorieforhold.

Helvetesild i det 20. århundre

Populær oppfatning i første del av det 20. århundre var at helvetesild var en smertefull, men ikke livstruende tilstand med få komplikasjoner under behandlingen. Men i løpet av 1940 og 1950, studier viste at helvetesild var en trussel mot de som var immun undertrykte-folk som hadde sitt immunforsvar svekket som en del av behandling for en sykdom-og eldre, som immunsystemer ble fallende naturlig.

Symptomer

De tidlige symptomene på helvetesild er ikke unikt for sykdommen. Disse kan være så vag som hodepine, svimmelhet og aversjon mot lys lys, men i motsetning til andre sykdommer, er det ingen feber. Kløe oppstår etter en eller to dager, og utslett vises på stedet av kløe kort tid etterpå. Utslettet vil være svært smertefullt å ta på, og utslett vil utvikle seg til blemmer. Den helvetesild utslett er unik, så det er veldig lett for en lege å diagnostisere sykdommen.

Behandling

Det er ingen direkte kur for helvetesild; men det finnes medisiner utviklet for å begrense dens virkninger og dempe smerten av helvetesild utslett. Antivirale legemidler bidrar til å motvirke at sykdommen blir verre og reduserer risikoen for å utvikle kroniske smerter og andre komplikasjoner av sykdommen.

Smertestillende kremer og over-the-counter smertestillende fungerer bra for å begrense smerter forårsaket av utslett, mens antibiotika som gnis inn i huden bidrar til å redusere sjansen for å ha utslettet bli infisert.