Digidexo.com

hvordan takle motstand mot endring

Hvordan å overvinne motstand mot endring

Hvordan å overvinne motstand mot endring


Motstand mot endring er et vanlig psykologisk problem for folk som trives på rutine. Vedvarende motstand mot endring kan føre til fornektelse og fortrengte følelser. Nøkkelen til å overvinne motstand mot endring er å reframe måten du (eller medlemmer av teamet) tenker om endringen. Konkrete strategier kan brukes til å endre tankesett; Noen involverer gjentatt handling samt refleksjon.

Bruksanvisning

Bekrefte dine grunner for å motsette seg endring. Enten skrive, eller oppgi høyt, alle frykt, angst og usikkerhet som gjør at du ønsker ting vært statisk. Hvis du arbeider med et team av mennesker, be dem om å oppgi sin egen frykt høyt til teamet. Gjøre laget ta et løfte om ikke-dom før de offentliggjøre, slik at ingen skal være redd for å si hvorfor de er redd for forandring.

Statens nøyaktig hvorfor du trenger å møte virkeligheten i endring. La deg og ditt team vet hvorfor endringen forventes å skje, hvordan endringen ventes å påvirke deres liv, og hvordan du har tenkt å forholde seg til de kommende endringene.

Host eller delta på møter som omhandler temaet endring. Hvis ingen på arbeidsplassen allerede tar initiativ på dette, organisere en improvisert strategimøte etter jobb der du diskutere de ulike måtene som endres kommer til å påvirke din organisasjon.

Skriv en liste over atferd, holdninger og ferdigheter som du eller gruppen trenger for å ta i bruk for å takle endringene. Dersom de nye endringene består av nye oppgaver, lage en liste over de spesifikke ferdigheter involvert i å fullføre disse oppgavene. Hvis de nye endringene krever jobbe en annen tidsplan, lage en liste over måter som ansatte kan endre sine arbeidsvaner for å passe alle sine aktiviteter på med sine nye arbeidstid.

Skrive notater som stadig vektlegger de nye standarder, rutiner eller ferdigheter du skissert i trinn 4. Hvis du arbeider på egen hånd, henge disse på en vegg i en synlig plass. Hvis du arbeider med endring i en arbeidssituasjon, publisere disse opptak på arbeidsplassen oppslagstavle.

Øv ny atferd pro-aktivt. Begynne å implementere de nye ferdighetene du trenger for å håndtere de kommende endringene, før endringene faktisk skje. Forbered deg på minst en måned før endringene trer i kraft, slik at de nye atferd vil være godt etablert før de trenger å være.

Hvordan behandle Motstand mot toalett trening i Autistiske Ungdommer

Personer som har autisme har ofte sensoriske problemer og et vedlegg til rutiner og hva som er kjent. Disse egenskapene noen ganger kombineres for å lage toalett-trening strekker seg inn i ungdomsårene. Tar tid å forstå dette problemet - og resterende følsomme for behovene til den personen som har autisme - kan bidra til å gjøre toalett-trening en realitet.

Bruksanvisning

•  Be personen som har autisme - hvis hun er verbal - hva stopper henne fra å bruke toalettet. Hvis hun er ikke-verbal, bruke dine kunnskaper til personen for å prøve å forstå hva som er å stoppe henne. Å være redd for plutselige høye lyder, til motvilje mot å gi opp rutinen involvert i ikke å være toalett-trent eller et ønske om å beholde følelsen av en tettsittende undertøy er alle vanlige barrierer for toalett-trening for ungdom som har autisme. Bruk denne informasjonen til å gå videre med toalett-trening.

Gjennomgå personens tidsplan. Er det mulig at hun ikke blir tilbudt et toalett ofte nok, eller at hennes spise og drikke tidsplan koordinerer dårlig med hennes tarm-bevegelsen timeplanen? Hvis personen er ikke-verbal, kan hun ikke være i stand til å artikulere dette problemet for deg. Tweak hennes tidsplan som er nødvendig for å gjøre avføring så praktisk og komfortabel som mulig.

Finn ut om høye lyder er problemet. I så fall kan du prøve å arrangere et bad tid hvor personen kan være alene eller med en betrodd person på badet, og ingen kan komme inn og skylle ned toalettet eller lage lyder som er forsterket i de fleste bad. Noen mennesker som har autisme er følsom for flimring fluoriserende lys i mange skolen eller andre institusjonelle bad. En lampe eller to kan bidra til å gjøre toalett-trening fungerer bedre for personen.

•  Vurder om personen craves trykk eller en følelse av kos i andre områder av livet. Har han foretrekker tettsittende sko, eller at hans ark og tepper er gjemt i godt om natten? I så fall kan han være tilbakeholdne med å gi opp følelsen av iført en voksen bleie. Hjelp ham å overgang til seg tilsvarende tettsittende mindre plagg, som for eksempel spandex shorts.

Be personen - eller deg selv, hvis han er non-verbal - hvor viktig rutine for å bli ikke-toalett trent kan være til ham. Hjelp ham å sakte bygge nye rutiner rundt bruk av toalett. Brått fjerne en rutine fra en person som har autisme har ofte katastrofale resultater, så bevege seg sakte og ta signaler fra ham.

Tips og advarsler

 • Gå sakte; ikke forvent over-natten endring.
 • Husk at bare fordi noe virker opplagt for deg, eller ikke synes viktig for deg, betyr ikke at den personen som har autisme forstår det på samme måte. Medfølelse er nøkkelen.

Hvordan forbedre immunsystem Motstand mot flus

Influensa, også kjent som influensa, er et virus som dreper rundt 36.000 mennesker hvert år i USA. Det er viktig å holde immunforsvaret sunt å hindre smitte av influensa. Det er flere tiltak du kan gjøre hjemme for å beskytte deg mot denne farlige viruset.

Bruksanvisning

Immune System Resistance

•  Få en influensavaksine fra legen din. Dette er den mest effektive måten å forebygge sykdom fra influensa. I 2009 er det to influensavaksiner tilgjengelig. Den sesongmessige influensa vaksine er formulert for å hindre de tre vanligste stammer av type B influensa som sirkulerer i år. H1N1 eller "svineinfluensa" vaksine er formulert for å beskytte mot farlige Type A influensa som infiserer mennesker over hele verden.

Ta 500 mg vitamin C to ganger om dagen. Vitamin C bidrar til å styrke immunsystemet, noe som reduserer sjansene for å fange et influensavirus.

La en sink pastill oppløses i munnen flere ganger om dagen. Disse kan kjøpes på ethvert stoff butikken. Ifølge Food and Drug Administration, spiller sink en viktig rolle i celle regenerering og immunsystem respons. Tar sink i pastill form er en enkel måte å øke immunsystem respons mot influensa virus. Les etiketten for å vite hvor mange milligram av sink er i hvert pastill. Ikke ta mer enn 150 mg av sink i en 24-timers periode.

Drikk minst 64 gram vann hver dag. Å være tilstrekkelig hydrert hjelper immunsystem til å bekjempe virus og bakterier.

Spis frisk frukt hver dag. Epler, bananer og blåbær er høy i vitaminer og antioksidanter som vil styrke immunsystemet. Unngå hermetisert og prepackaged frukt da disse inneholder mye sukker, noe som vil redusere immunsystem respons.

Walk 30 minutter minst tre ganger i uken. Utøvelse bidrar til å sirkulere fluid i lymfesystemet, som er ansvarlig for å eliminere bakterier og virus fra kroppen.

Få minst åtte timer søvn hver natt. Kroppen reparerer seg selv og samler styrke fra dvale. Unngå koffein nær leggetid, da dette vil føre til søvnløshet.

Hint

 • Forbruker tre eller flere alkoholholdige drikker per dag vil redusere immunforsvaret. Unngå for mye koffein og sukker som disse også hindre immunforsvaret. Stress er veldig skadelig for kroppen på mange måter. Hvis du er overdrevent stresset følelsesmessig eller fysisk, vil kroppen din motstand mot influensa reduseres. Lytt til musikk eller lese en bok å slappe av.
 • Hvis du bruker mer enn 150 mg av sink i en 24 timers periode, ring din lege eller besøke legevakten umiddelbart. Hvis du føler at du får syk med en influensa virus, gå til lege så snart som mulig. Det er anti-viral medisiner tilgjengelig, men de fungerer best hvis den startes innen to dager etter de første symptomene.

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat


I motsetning til det mange tror, ​​spot-trening bestemte områder, for eksempel magen, er ikke teknisk mulig, ifølge American Council on Exercise. Du vil se en nedgang i kroppsfett nivåer bare gjennom trening og brenne flere kalorier enn du tar inn. Den beste tilnærmingen til å bruke motstand band til å eliminere magen fett er en integrert, full-body workout. Det vil hjelpe deg å bygge muskler og brenne fett.

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat

Hvordan bruke motstand band å miste vekt

•  Lag en liste over mål og finne grunner til at du ønsker å eliminere magen fett. Noen vanlige årsaker kan være å se bedre, forbedre den generelle helsen, eller bekjempe en sykdom. Det er viktig å starte med "hvorfor" og deretter flytte sammen til "hvordan" delen. Når du har identifisert dine mål, så vil du ønsker å skrive noen spesifikke, målbare mål ned på papiret. Et eksempel på dette ville være, "miste 10 pounds innen mai."

Start endre spisevaner. Maten du spiser er kanskje viktigere enn hvor mye trening du får. Tenk på det slik: du kan brenne ca 500 kalorier jogging i en time, men det kan bare ta 15 minutter å konsumere et måltid som har 1000 eller mer kalorier. Ifølge Mayo Clinic, bør du spise en diett rik på frukt og grønnsaker, hele korn, sunne oljer som nøtter og olivenolje, og magre proteiner. Unngå mat med høyt sukker, salt, mettet fett og trans fett.

Kick-start din treningsprogram. Motstand band tilbyr en unik måte å trene, men de bør ikke være den eneste løsningen. Lag en øvelse plan som inkluderer to dager med kardiovaskulær trening og to dager med motstand band trening hver uke.

innlemme to dager igjen av høy intensitet kardiovaskulær trening i ukentlig rutine. Dette inkluderer ting som løping, svømming, sykling, ved hjelp av elliptisk maskin, spille basketball, spille tennis, og så videre. Plukk en aktivitet du liker å gjøre. Forplikte seg til det et par ganger i uken, med hver økt varer mellom 45 minutter til en time. Når du får din condition nivå opp og og øke stoffskiftet, så vil du være klar til å flytte sammen til motstand band.

Bruk motstand band til å fokusere på treningen for hele kroppen. Gjøre øvelser som knebøy, skulderpress og rader.
For å utføre en knebøy, hold begge håndtakene i hendene og tråkke på midten av bandet. Knebøy ned og utføre så mange reps som du kan.
For å utføre en skulderpress, stå på huk og stakk begge armene opp. For å utføre en rad, tråkke på bandet, og trekk begge håndterer opp mot deg mens du er bøyd over.
Velg seks til sju øvelser, og gjøre dem etter hverandre. Gjenta denne syklusen tre ganger; det er din første motstandsbånd trening. Gjør dette to ganger i uken, og deretter flytte sammen til mage trekk for å bidra til å bygge mage muskler.

Det er mange motstand band øvelser du kan gjøre for å målrette magen området, men du bør fokusere på fire av dem: knase, stående vri, sittende vri, og veden chopper.
Bruk Motstandsbånd for å gjøre en krisen som følger: feste på midten av båndet til en døråpning eller solid underlag. Legg deg ned på ryggen, vender bort fra døren og ta tak i begge håndtakene. Bruk magemusklene til å løfte kroppen opp og klem magemusklene på toppen. Senk deg selv og gjenta 15 til 20 ganger.
For å utføre den sittende vri, loop bandet rundt endene av føttene og vri fra side til side.
For å utføre den stående vri, legge bandet til et nivå objekt og vri fra side til side. For å utføre tre chopper, fest den ene enden av båndet til en høy og solid objekt og "hakke" nedover på den ene siden for 10 reps, deretter skifte side og gjøre 10 reps.
Har alle tre sett av hver av disse øvelsene to ganger per uke, og du vil begynne å bygge muskler i magen området. Kombiner dette med de andre motstand band øvelser og cardio øvelser, og du kan redusere mage fett.

Hvordan takle Hypomani

Hypomani er en mild eller moderat grad av mani som eksisterer i stemningslidelser. En person som lider av hypomani kan føle overdrevet glad, energisk og optimistisk. Denne høyden i humøret kan også inneholde elementer av pompøsitet, impulsivitet og unormale økninger i selvfølelse.
Diagnostisering hypomani er ofte vanskelig for psykiske leverandører fordi det skildrer seg selv som lykke. Men hypomani er mer enn bare lykke. Det er et uttrykk for en dypere stemning lidelse som ofte sykluser inn i depresjon. Hvis den ikke behandles riktig, stiller depresjon en stor risiko for selvmord. Selv om det kan være vanskelig for en pasient å gjenkjenne i starten, fortsatte følelser av forhøyet og humør er varselsignaler. Vi kjenner oss selv beste. Så hvis det er unormalt for deg å føle slik du gjør, skal lege kontaktes.

Hvordan takle Hypomani

Hvordan takle Hypomani

•  Få nok søvn. Beløpet som er nødvendig er egentlig avhengig av din historie med søvnmønster. Enten du trenger sju til åtte timers søvn eller fire til seks timer for å fungere, prøv ditt beste for å returnere søvnmønster til det normale. Pasienter som opplever en hypoman episode ofte føler et redusert behov for søvn. Dette er en viktig advarsel tegn på tilstanden og stabilisering er nøkkelen. Hvis du ikke klarer å sove, kan du kontakte en lege eller mental helse spesialist.

Avstå fra å gjøre viktige beslutninger til tross for impulsiv trang. Vent til du føler deg normal før farende inn eventuelle tiltak du kan angre på senere. Hva er normalt for deg avhenger av din historie beslutningsprosesser. Hvis du ikke er en impulsiv person og tradisjonelt veie alternativene før du tar en beslutning, så avstå fra handlinger som er ute av karakter. Hvis du er impulsive eller spontane, er det vanskeligere å holde seg klar av en endring mønster. Opprettholde bevissthet om din karakter og mønstre er viktig.

Avstå fra overflødig koffein, sukker og alkohol fordi de er sentralstimulerende og kan holde deg fra å få resten du trenger. Disse elementene kan også negativt samhandle med noen medisiner som tar. Alkohol er en depressant og bør unngås på grunn av arten av den hypoman prosessen.

4 Sett i beroligende aktiviteter og avstå fra over-stimulerende miljøer. Bruk meditasjon, yoga eller pusteøvelser for å opprettholde dine tanker.

Identifisere medlemmer av din personlige støtteapparat, for eksempel familiemedlemmer, venner og kjære, og nå ut til dem etter behov. Det er viktig å ikke oppleve dette nivået av mani alene.

Kontakt din lokale medisinske og / eller psykisk helse leverandør for pågående hjelp.

ringe 911 umiddelbart for å få hjelp hvis du tenker på selvmord.

Hint

 • Medisinering etterlevelse er avgjørende hvis du allerede har søkt en mental helse evaluering. Øv konsistens med din medisinering diett.
 • Lider av hypomani ofte ikke skjønner det er et problem, og det gjør heller ikke de som er nærmest til dem i løpet av en episode. Tilstanden fører ofte til full blåst mani og depresjon, og kan ikke styres i lengre perioder av gangen. Derfor er psykisk helsehjelp en viktig del av behandlingen.

Hvordan takle Cluster Hodepine

Hvordan takle Cluster Hodepine


Tenk deg en hodepine så uutholdelig at du smelle hodet mot noe hardt underlag bare for å distrahere deg selv fra smerten. Fra den tid da du begynner å føle isen pick-lignende smerter, blir du kastet ut i en verden av elendighet. Det er umulig å sitte stille, fordi smertene ville fortære deg. Cluster hodepine føre til denne typen smerte. Smerten utvikler rundt eller bak øyet som også fører til at øyet å rive opp. Smerte når vanligvis sin topp innen 5 minutter, og kan fortsette i en time. Disse hodepine oppstår akkurat som urverk, som vises på et bestemt tidspunkt hver dag. Denne syklusen gjentar seg i flere uker eller måneder om gangen. Her er noen vanlige metoder som kan hjelpe deg å takle cluster hodepine.

Hvordan takle Cluster Hodepine

Hvordan takle Cluster Hodepine

Escape. Når smertene treff, går inn i et stille rom. Hvis du er på jobb, går inn i et bad stall eller et verktøy skap. Mange sier at det hjelper hvis de får lov til å gå inn i en dim rom alene og utføre visse rytmiske handlinger som å trykke, chanting, eller vugger frem og tilbake uten å føle selvbevisst. Det er lettere å ri syklus av smerte uten andre til å se på som du synes å ha gått sinnssykt.

Fyll en kurv med materiale av forskjellige teksturer som fløyel, flanell, bomull, ull og polyester. Gå gjennom denne kurven når hodepinen slår. Berøre hver tekstur vil gi hjernen din noe annet å fokusere på annet enn smerten.

Ta prednison. Doser tendens til å være høy og deretter avta etter hvert som dagene går. Dette kortikosteroid er kontroversielt fordi det kan ha langsiktige bivirkninger som fortynning av huden eller osteoporose. Snakk med legen din for å finne ut om nytten av å ta denne medisinen oppveier den negative

Pust inn 100% oksygen ved hjelp av en ansiktsmaske på ca 6-8 liter per minutt. Du kan trenge en høyere strømningshastighet. De fleste pasienter føler mindre smerte i løpet av 20 minutter. Prøv å alltid ha en oksygenflaske tilgjengelig for å bruke når smerte angrep.

Jogging på plass. Så snart et angrep begynner, bør du prøve å trene kraftig. Hvis en sylinder med oksygen ikke er tilgjengelig, kan utøve bidra til å avbryte angrepet.

Ta et stoff som vanligvis brukes for migrene som sumatriptan eller Zolmitriptan. For noen pasienter kan disse bidra til å lindre smerten. Over-the-counter medisiner som brukes til å behandle migrene kan også hjelpe deg med å takle smertene.

Hold en vanlig søvn tidsplan. Dette kan bidra til å hindre et angrep. Unngå å ta naps i løpet av en klynge syklus. Eventuelle avbrudd i søvn vaner kan forårsake hodepine.

Diskuter med din lege medisiner som kan hindre et angrep. Disse inkluderer betablokkere, anti-convulsants, anti-depressiva eller kalsiumblokkere.

Unngå bruk av alkohol og tobakk. Dette er triggere som kan forårsake hodepine nesten umiddelbart under en klynge syklus.

Hint

 • Noen pasienter merke en hodepine cluster ble utløst da de flyttet til en stor høyde eller en annen tidssone.
 • Hold en hodepine journal. Skriv ned hvor lenge symptomene varer, hva som kunne ha forårsaket det, hvor ofte hodepine forekommer og hvor sterk smerten var. Skriver også ned alt som du gjorde det bedre symptomene dine. Denne posten kan hjelpe din lege skape det beste løpet av behandling for deg. Like viktig, kan det hjelpe deg å identifisere triggere som kan være årsaken angrepene som stress, alkohol eller visse matvarer.

Hvordan takle humørsvingninger

Hvordan takle humørsvingninger


Humørsvingninger kan skje med pre-teens, tenåringer, gravide mødre, folk som lider av ADD og i utgangspunktet alle som gjennomgår stress og livshendelses endringer. Kvinner som gjennomgår premenstruell syndrom er også utsatt for humørsvingninger. De er tydelig i endringer i følelser, fra en lykkelig disposisjon til en trist en, eller fra oppstemthet til frustrasjon og til og med sinne. Det er en ganske vanlig sykdom og kan bli minimalisert dersom konsekvent innsats er tatt for å håndtere den. Les videre for å lære hvordan å takle humørsvingninger.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig og ta vare på helsen din. Selv 15 minutter med moderat trening om dagen kan bidra til å regulere humørsvingninger.

Spis et sunt kosthold. Dette fremmer god helse i det lange løp, samt holde humørsvingninger under kontroll.

Få nok søvn. En uthvilt kropp og sinn er mindre utsatt for humørsvingninger.

Etablere en daglig rutine; vite hvilke aktiviteter du kan forvente hver dag bidrar til å stabilisere humøret som du vil være mindre sannsynlighet for å bli overveldet av uforutsigbare hendelser.

Minimer ta på seg nye aktiviteter som du ikke er sikker på at du er klar for. Unngå over planlegge selv, og lære å si "Nei."

Endre uønskede vaner som kan være veiing deg ned eller forårsaker deg for mye stress.

Sett mål. Når du har et mål, vil du mer sannsynlig har noe å holde deg fremover og anstendig opptatt.

Planlegg dagen din i henhold til hva du føler for å gjøre.

9. Snakk med en venn. Lufting ved å la noen andre vet hva du føler kan bidra til å lindre stress og kontrollhumørsvingninger.

Hvordan takle tanker av håpløshet

Hvordan takle tanker av håpløshet


Sigmund Freud famously hevdet at målet med psykoanalysen er beskjeden: transformasjonen av hysterisk elendighet i felles ulykkelighet. Han visste at mennesker som trives gjennom sine vedlegg til andre uunngåelig møte tap og savn, samt en panoply av andre smertefulle situasjoner. Helse kan mislykkes, en kjær kan forråde gjennom utroskap, eller en familiebedrift kan kollapse. Men i tilfelle av en slik ulykke, fortvilelsen Freud referert til som "hysterisk elendighet" kan gjøre en vanskelig situasjon synes umulig. Leve godt, Freud antyder, innebærer outfacing ulykker og utfordrende følelser av håpløshet.

Bruksanvisning

Dyrke kunsten skepsis. Fra et psykoanalytisk perspektiv, folk "gjør" håpløshet heller enn "har" det. Lære å utfordre håpløse utsikter begynner med å tvile på dine mørkeste tro. Psykoanalytiker Roy Schafer argumenterer for at følelser og tro er aktivt produsert av ens indre beslutninger, vektlegging og utelatelser. Han foreslår, i tråd med psykoanalytikeren Ronald Fairbairn teorier, som en "dårlig" internalisert autoritet kan påvirke oppfatningen, selektivt vektlegge dårlige og farlige aspekter av virkeligheten og overser hva som er bra og livet-forsterke. Begynn litt sunn motstand mot doom-laden forventninger; hvis perfeksjon virker usannsynlig, så gjør absolutt katastrofe.

Counter negative oppfatninger med frimodig positive alternativer. Dette betyr ikke å fornekte den smertefulle og mørkere siden av livet; det betyr å nekte regelen av håpløshet som det eneste mulige alternativet. Metaforisk gjemmer seg under en følelsesmessig dyne sparer en fortvilet person fra konsekvensene av å handle, men det også blokkerer enhver mulighet for framgang. Svare på fastlåste tanker som "Jeg kan ikke" med counter-tanker som "Hvis jeg ikke kan helt avhjelpe situasjonen, hva kan jeg gjøre for å gjøre det litt bedre?" begynner å benytte seg skjult oppfinnsomhet og potensial.

Practice "positivt selvbilde snakke." Folk uendelige tenke på resultatene deres, deres prestasjoner, og deres utsikter, ofte utenfor bevisst oppmerksomhet. Psykoanalytikeren Ronald Fairbairn argumenterer for at disse tankene, eller "selvsnakk", forekommer sjelden tilfeldig: mentale strukturer ubevisst orkestrere dem, lede dem og informere dem. Hvis de dominerende mentale strukturer i en persons sinn stammer fra straffende eller deprimerte foreldre tall, for eksempel, eller fra umulige idealer, er svikt den eneste mulige utfallet. Men psykoanalysen viser at mentale strukturer kan gjennomgå ikke bare reform, men revolusjon. List alle oppnåelige oppgaver, selv om de utgjør komme ut av sengen og tar en dusj. Standhaftig nekter "Jeg kan ikke" med "jeg kan gjøre 'X'", selv om "X" utgjør en making frokost, gangavstand til kjøpesenter eller rengjøring på kjøkkenet.

Begynn i det små. Den gamle kinesiske filosofen Lao Tzu famously skrev: "The reise på tusen miles begynner med ett skritt." Følelser av håpløshet vil ufeilbarlig søke å begrave hver første skritt en person gjør for å bryte med fortvilelse. Psykoanalytikere som Herbert Rosenfeld og John Steiner hevder at kraftige og vedvarende følelsesmessige tilstander som håpløshet bli holdt oppe av komplekse "patologiske organisasjoner" av sinnet - vanlige og gjentatte systemer av tro som blir dypt inngrodd. Opposing kraften i slike patologiske organisasjoner betyr å ta stolthet i små prestasjoner og nekter kraften i indre nedvurdering og spott. Sistnevnte hører til patologisk organisasjonen - stirre dem i øynene og outface dem.

Hindre fortvilte følelser fra å kaste små atferds prestasjoner. Følelser av håpløshet, spesielt de som genereres av patologiske organisasjonene i personalty, opptre som politiske eller religiøse fanatikere, insistere på at ingen alternativer til fortvilelse eksisterer, og at alle forsøk på å endre er intetsigende eller patetisk. Alternativer finnes. Hvis, for eksempel, erklærer en internalisert doom-monger en tur til dagligvarebutikk umulig, trosse det - selv om det eneste kjøpet er en stokk med smør eller en rull med tyggegummi. Håpløshet avtar hver gang den møter en vellykket utfordring.

Hint

 • Oppmuntrende og positive-minded venner kan gjøre underverker i alle forsøk på å overvinne følelser av håpløshet. Påkall deres støtte for å hjelpe presse gjennom lammende tvil, og utfordre tyranni internt resirkulert fortvilelse.
 • Hvis du lider gjentatte tilbakeslag, og du finner din selvtillit er blødning bort, ikke fortsette uten hjelp. En psykoterapeut kan hjelpe bære deg gjennom de mest fastlåste bekymringer.

Hvordan takle depresjonen Før en menstruasjonssyklus

Det er viktig å skille behandlingstilbud for kvinner som har en klinisk diagnose av depresjon og oppleve økte symptomer før menstruasjon og de som ikke gjør det. Bare kvinner med klinisk depresjon kan bruke reseptbelagte medisiner og kapper dreper for å behandle symptomer, mens kvinner uten klinisk depresjon stole utelukkende på mestring. Imidlertid bør begge gruppene søke lege hvis de episodene forverres over tid som de kan være en indikator på en udiagnostisert psykologisk eller medisinsk tilstand.

Bruksanvisning

Hvordan takle depresjonen Før en menstruasjonssyklus

Bruk kalenderen i den daglige planleggeren å kartlegge hele menstruasjonssyklusen og følelser knyttet til hver fase. Start med den første dagen av mensen, og bruke enkle ord for å beskrive følelser hver dag frem til den første dagen av følgende menstruasjon.

Skriv ut mensen diagram og sammenligne følelser med faser av menstruasjonssyklusen. Legg merke til varighet og faser der symptomene er tilstede. Gjenta denne prosessen for tre måneder for å få et helhetlig perspektiv på menstruasjonssyklusen. Bruke denne informasjonen når implementere mestring.

Kjøp reseptbelagte medisiner (hvis aktuelt og bruke som anvist), B-kompleks vitaminer (B-6, B-12), kalsium, frukt og grønnsaker, og vann. Redusere bruken av alkohol, raffinert sukker, koffein og sjokolade, og supplere med mer frukt grønnsaker og vann starter 2-3 dager før symptomene begynner og gjennom varigheten av menstruasjon.

4 Sett i trening på treningsstudio i minst 30 minutter 3-4 ganger per uke. Søk medisinsk konsultasjon ved skifte øvelser, spesielt hvis det er noen ekstra medisinske forhold.

Finn en terapeut som gjør kognitiv atferdsterapi. Søke behandling for å finne måter å takle de psykiske symptomene som ofte kommer med depresjon slik som for eksempel negativ tenkning, og håpløshet.

Øke engasjement med sosial støtte som for eksempel venner og mates / ektefeller å forebygge isolasjon. Bli med dem for aktiviteter som krever minimal kognitive, emosjonelle eller fysiske forsøk på å øke gleden og redusere stress.

Tips og advarsler

 • Dersom mestring og endring i kostholdet er i effektive, kan over skranke medisinering og / eller urte-behandlinger legges til regimet. Ta kontakt med en lege for ytterligere anbefalinger og for å forhindre eventuelle bivirkninger.
 • Hvis symptomene øke raskt på noe punkt kontakt lege umiddelbart.
 • Unngå alle narkotiske stoffer, spesielt når du tar reseptbelagte medisiner for depresjon.

Hvordan takle bryst Fibroids

Bryst fibroids er vanligvis godartet, bevegelige, gummiaktig knuter som forårsaker smerte og hevelse i nærheten av bryst overflaten. De er vanlig i kvinner 30 år og eldre. Her er hvordan å takle bryst fibroids og ikke bekymre deg for at det kunne være noe verre.

Bruksanvisning

•  Forstå symptomene på bryst fibroids. De inkluderer å ha områder av uregelmessig formet vev med klumpete og møne lignende overflater som vises i brystvevet, en følelse av tyngde eller fylde, følsomhet, brenning, kjedelig smerter, sterke smerter i brystene, premenstruelle ømhet, hevelse, kløe og endring i brystvorten sensasjon, og vedvarende eller tilbakevendende bryst ubehag.

Detect bryst fibroids av fysisk følelse klumpet områder. Mammografi og spesialisert ultralyd undersøkelser er også gjort samt biopsi og aspirasjon av brystene med en tynn nål. Aspirasjon brukes til å oppdage tilstedeværelsen av store cyster.

Unn bryst fibroids av kosttilskudd terapi. Spise masse cruciferous grønnsaker og fiberrik mat øker østrogen utskillelse som bidrar til å forbedre fibroid bryster. Vitamin-B-rik mat og ernæringsmessige gjær spise.

Unngå visse matvarer og drikke. Hold deg unna koffeinholdige drikker og mat med høyt koffein. Unngå konsentrerte stivelse, fet melkeprodukter, kjøtt med ekstra hormoner og raffinert sukker. Også stekt, sukkerholdige, røkt, bevart og salt mat bør unngås under menstruasjon.

Inkluder vanndrivende mat som agurk, vannmelon og mørkegrønne bladgrønnsaker kombinert med å drikke mye vann for å nøytralisere og skylle ut giftstoffer.

Tips og advarsler

 • Endringer i hormonnivået, spesielt østrogen og progesteron er de viktigste medvirkende faktorer til dannelsen av bryst fibroids. Andre hormoner, skjoldbruskkjertel og insulin og vekstfaktor, prolaktin påvirker også utviklingen av fibroider i brystet.
 • Andre medvirkende faktorer til dannelsen av bryst fibroids er de hormonelle produktene fettcellene i bryst råvarer. Disse hormonelle produkter sende signaler til nabo bryst celler og mer bryst fibroids utvikler.
 • Menstruasjonen er en medvirkende faktor i utviklingen av brystkreft fibroids. Symptomene vanligvis får verre like før perioden og vanligvis bedre rett etter perioden.
 • Legen din kan anbefale p-piller eller en syntetisk androgen å redusere symptomer på brystkreft fibroids. Behandling kan også innebære kirurgi for å fjerne fibroid klumper.

Hvordan takle en lang avstand forhold

Hvordan takle en lang avstand forhold


En lang avstand forhold er en reise som du tar med noen som du canâ € ™ t forestille å være uten. Selv om det kan være millioner av andre potensielle kjærligheter i ditt lokale område, ingen forhold til den som er tusenvis av miles away. Bli advart om at en lang avstand forhold ikke kommer til å bli lett. Alle som har vært modig nok til å oppleve denne emosjonelle berg og dalbane vil bli enige om et enkelt faktum. Disse typer forbindelser er vanskelig. Det vil være øyeblikk der føles det som om hvert ben i kroppen aches og lengter etter betydelige andre. Par som holder hender vil gjøre at du lengter etter å føle hans touch. Du vil føle dette ubeskrivelig misunnelse og tristhet når lykkelige par gå av. Hvis skjebne har kastet deg inn i en lang avstand forhold, her er noen nyttige mestrings tips fra noen som har vært der.

Bruksanvisning

Hvordan takle en lang avstand forhold

forventninger. I begynnelsen av lang avstand forhold, må du ha en seriøs diskusjon om hva dere begge forvente. Regler og grenser må drøftes. Dette vil bidra til å forebygge misforståelser og såre følelser. For eksempel, vil du få lov til å date andre mennesker? Er forholdet over hvis du jukser eller vil du jobbe gjennom det? Er han like engasjert som du er? Vil en av dere flytte? Hvor ofte bør du besøke hverandre? Dette er viktige spørsmål som paret må vite svar på om deres forhold er å lykkes.

Hold lojal og hengiven til forholdet. Fristelsen er alltid der selv i de beste forhold. Den søt fyr på jobben som dusjer deg med komplimenter og oppmerksomhet kan enkelt stave problemer for lang avstand forhold. Selv om det ISNA € ™ ta sjansen på at kjæresten din vil vite at du jukset, vil du vite. Skylden for svik vil korrodere og til slutt ødelegge forholdet. Være sannferdig med deg selv. Kan du virkelig være trofast mot noen som ikke er i din fysiske nærvær? Hvis du ikke kan ærlig forplikte seg til trofasthet, vil du spare dere to mye heartache nedover veien. Ikke engang begynne en lang avstand forhold hvis du vet innerst inne at du canâ € ™ t være trofaste mot hverandre.

Setter pris på hverandre. Dona € ™ t ta forholdet for gitt. Det er vanskelig å finne ekte kjærlighet i denne verden som tydelig av de millioner av dating sider på nettet. Vi er alle på jakt etter noen å dele våre håp og drømmer med. Vi trenger noen til å reise ved siden av oss på vår lifeâ € ™ s bane. Telle selv heldig hvis du finner noen som hjelper deg å være optimistisk, selv når det føles som om verden er smuldrer for dine føtter.

Ta tid til hverandre. Det finnes øyeblikk i livet når våre liv er så opptatt at det er vanskelig å finne tid til å puste, men det er viktig at du finner en snev av tid for forholdet. Noen få minutter kan gå en lang vei i å opprettholde et vellykket forhold.

Hold en journal. Dette vil lagre din sunn fornuft når du savner kjæresten din. Skriv ned øyeblikkene som du har delt sammen og ting som gjør deg smile. Selv om hun ikke kan være med deg i fysisk forstand, er dette tidsskriftet en påminnelse om hvor spesiell forholdet er. Det vil forsterke grunnen til at du er sammen med henne, og hvorfor du er villig til å ofre så mye.

Godta at du vil kjempe. Par som er i en lang avstand forhold kan kjempe oftere. Følelser har en tendens til å kjøre svært høy når du ikke klarer å være sammen med den du elsker. Ord kan lett bli misforstått. Hver uenighet bør sees på som et hinder for at du vil overvinne og vil bringe dere nærmere hverandre. Alltid finne måter å løse problemet som forårsaket kampen. Dona € ™ t la det spise unna på forholdet. Det er bedre å forholde seg til det og komme forbi det.

Si jeg elsker deg. Hvis forholdet er på et stadium hvor disse tre viktige ord har blitt utvekslet, dona € ™ t glem å si dem ofte. Del dine følelser med hverandre.

Tips og advarsler

 • Gjøre alt som du kan gjøre kjæresten din føler seg som om han er en del av livet ditt. Daglig e-post eller tekstmeldinger vil la ham vite at han er i tankene dine selv om du er fysisk atskilt.
 • Gjøre det uventede. Send henne en overraskelse gave eller blomster og dona € ™ t fortelle henne om det.
 • Husk hvor viktig forholdet er. Aldri sette det ved å jukse. Hvis du vil ha ut av forholdet, snakke med kjæresten din før du blir involvert med en annen. Alltid ender ett forhold før en ny.
 • Fortsette å ha det sosiale livet. Gå ut med venner og familie. Ta opp en ny hobby. Det er viktig at du dona € ™ t isolere deg selv.
 • Husk at det er mange interessante ting i livet som er verdt å utforske. Forfølge en ny hobby eller bli med i en støttegruppe for langdistanse relasjoner.
 • Innse at det er ekstremt vanskelig å gjøre denne type forhold arbeid.
 • Venner og familie kan ikke forstå hvorfor du ønsker å lide gjennom en lang avstand forhold.

Hvordan takle et barn som har ADHD

Coping med ditt barns ADHD er ikke lett. Det krever innsats, flid og noen fasthet. Du kan gjøre det. Etter hvert som du lærer å takle vil du oppdage at du og ditt barn kan ha et nært, pleie forholdet som er sunt og lovende for dere begge. Gi deg selv litt tid. Du vil komme gjennom dette ett skritt av gangen.

Bruksanvisning

Hvordan takle et barn som har ADHD

•  Godta diagnosen. Du kan ikke løpe og gjemme fra ADHD. Later det ikke er der, eller at barnet ditt er akkurat som alle de andre barna er skadelig for forholdet du har med ham eller henne. Denial vil bare bringe ekstra stress som du og barnet ditt kan klare seg uten.

Aksepter barnet ditt. Barn med ADHD kan ikke lastes for deres tilstand. Omfavner barnet ditt for ingen annen grunn enn at hun er barnet ditt vil lære ubetinget kjærlighet, lettelser en falsk byrde hun kan bære på grunn av hennes lidelse. Å være trygg på din kjærlighet vil bygge selvtillit hos barnet ditt også.

3 Fokuser på det positive. Dessverre er det altfor lett å bli fanget opp i de negative sidene ved barnets diagnose. Glemt lekser og rotete rom kan samle mer oppmerksomhet enn barnets gaver. Barn med ADHD har en tendens til å være ekstremt kreativ. Oppmuntre musikk- eller kunstundervisning som et utløp for sin energi og talent. Dette vil gå en lang vei mot å øke selvtilliten.

Ta en pause. Oppdra et barn med ADHD er som å skyte på et bevegelig mål med en ert skytespill. Det er rett og slett ikke lett og kan være utmattende. Husk at det er greit å trenge å komme bort til roligere hjørner av verden en gang i blant. Verve hjelp av en betrodd venn eller slektning som har tålmodighet til å kjærlig se barnet ditt mens du komme bort for et par timer.

Få rådgivning. En familie psykolog kan hjelpe deg og barnet ditt med å lære å takle ADHD sammen som et team. Rådgiveren kan ha ikke bare praktiske råd, men konkrete tiltak du og barnet ditt kan ta sammen for å skape et roligere hjem og tettere forhold.

Bli med i en støttegruppe. Du er ikke alene. Det er foreldre i din meget samfunnet står overfor de samme slag og kamper. Å ha en gruppe som empathizes uten dom kan lette en falsk byrde av skyld du kan bære.

Hvordan takle depresjonen Mens Sørg

Coping med depresjon mens sørgende er en utfordrende oppgave som krever konsekvent styring for å sikre utvinning. Opplever sorg etter et tap er en "normal" reaksjon, som definert av The Diagnostic Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV-TR), men for den enkelte med en klinisk diagnose av depresjon, kan det utløse en alvorlig depressiv episode. Det er viktig å bli kjent med prosessen med sorg og arbeide gjennom fasene ved å bruke mestring som vil fremskynde utvinning.

Bruksanvisning

Hvordan takle depresjonen Mens Sørg

•  Gå til det lokale biblioteket eller bokhandel og få bøker på mestring og sorg. Forstå noen problem er det første skrittet for å skape en strategi for forvaltningen.

Planlegge et møte med en terapeut som har spesialisert seg på problemstillinger knyttet til sorg. Kognitiv-atferds orientering er effektiv med kortsiktige behandlinger som vil hjelpe med sorg årsaker av en bestemt hendelse. For informasjon om kognitiv atferdsterapi eller om hvordan du finner en terapeut i ditt område som spesialiserer seg i sorg, ta kontakt med den amerikanske foreningen for Marriage and Family Therapy.

Øke fysisk aktivitet til minst tretti minutter per dag for å øke psykologisk velvære. Hvis det er en medisinsk tilstand som må tas i betraktning, ta kontakt med en lege før du begynner på et nytt treningsprogram.

Schedule minst én time per dag for en aktivitet som har blitt mastret og gir en følelse av glede. Ta del i denne aktiviteten er designet for å utløse tanker og følelser av positivitet, vil gi distraksjon fra motivet av sorg, og en følelse av mestring.

Å spise et balansert kosthold fremmer generelle helse og velvære. Skriv ut en kopi av My Pyramid næringspyramiden som et visuelt hjelpemiddel, og deretter endre kosthold for å formidle sunne standarder som foreslått av FDA.

Tips og advarsler

 • Unngå alkohol og ikke-reseptbelagte legemidler som de kan forlenge varigheten av sorgprosessen.
 • Pass på å drikke mye vann for å unngå dehydrering av økt fysisk aktivitet.
 • Opplever følelser av sorg etter et tap anses å være en normal reaksjon, og ville ikke fortjener en diagnose av depresjon; men hvis følelsene vedvarer i mer enn seks måneder kontakte en psykiater og be om en evaluering. Langvarig sorg kan være et tegn på at en alvorlig depressiv episode har blitt utløst.

Hvordan takle IVF-behandling

Arbeider med ufruktbarhet kan ta en toll på din emosjonelle, fysiske og mentale helse. Men, kan in vitro-fertilisering (IVF) behandlinger hjelpe deg å nå ditt mål om unnfangelsen. IVF-behandlinger blir stadig mer effektive og kan øke suksessraten av din oppfatning. Men, kan det hende du trenger litt veiledning og støtte som du går gjennom behandlingsprosessen. Hvis du er under IVF behandling, her er hvordan å takle endringene i en sunn og positiv måte.

Hvordan takle IVF-behandling

•  Utdanne deg selv på IVF behandlingsprosessen. Gjennomgå artikler på nettet, lære om behandlingsprosessen og finne ut hvordan andre par og enkeltpersoner er mestring slik at du vet hva du kan forvente.

Sett realistiske forventninger. Ikke alle IVF-behandlinger vil fungere med en gang. Så, kanskje du må være tålmodig for å få de resultatene du ønsker. Sett noen realistiske forventninger ved å snakke om IVF behandling prosessen med spesialist.

Arbeid med en fruktbarhet rådgiveren. Fruktbarhet rådgivere er spesialister på individ og gruppe terapi for å hjelpe deg å arbeide gjennom vanskelige følelsesmessige problemer forbundet med IVF-behandlinger.

Angi et budsjett. Samarbeid med din partner for å skape et realistisk budsjett og finansiell plan slik at du kan få den behandlingen du trenger. Bekymre seg om økonomiske forhold i denne vanskelige perioden kan være stressende, og ha en plan kan redusere stress.

Sett opp en start-og stopptid for behandlinger. IVF-behandling er en kontinuerlig prosess og kan være stressende. Bestemme hvor lenge du ønsker å forfølge fertilitetsbehandling, men ikke vær redd for å stoppe prosessen hvis du ikke får resultater.

Opprettholde positive aktiviteter i livet ditt. Blir for fokusert på dine ufruktbarhet problemer kan føre til angst og til og med depresjon. Hold deg andre aktiviteter slik at du kan nyte andre aspekter av livet ditt i løpet av denne tiden troubling.

Hold en journal. Å skrive ned dine tanker og følelser kan hjelpe deg å uttrykke vanskelige følelser og hjelpe deg å tenke klarere om problemene du står overfor.

Bli med i en støttegruppe. Infertilitet støtte grupper kan være en stor ressurs for å finne andre mennesker som går gjennom en lignende prosess. Profesjonelle støttegrupper kan gjøre det lettere å takle og komme seg gjennom noen av utfordringene knyttet til infertilitet.

Hint

 • Mange par søker rådgivning når du arbeider med infertilitet. Ikke vær redd for å finne en terapeut eller rådgiver for ekstra støtte!
 • Rådføre seg med flere ufruktbarhet spesialister for å finne den beste kampen

Hvordan takle Being Color Blind

Hvordan takle Being Color Blind


Fargeblindhet, eller manglende evne til å skille mellom visse farger som rødt og grønt, kan skape problemer for de som har tilstanden. Mens det er ikke farlig og mange mennesker lever helt normale liv med tilstanden, kan fargeblindhet gjøre visse aspekter av livet vanskelig. Siden studier tyder på at 10% av mennene i verden er blind farge, lære om å leve med fargeblindhet er viktig. Hvis du har tilstanden, er den gode nyheten at det er flere ting du kan gjøre for å gjøre dagen-til-dag liv enklere selv med fargeblindhet.

Hvordan takle Being Color Blind

Hvordan takle Being Color Blind

•  Organiser skapet etter farge. Dette vil gjøre det lettere å finne klær som passer. Få hjelp av noen du stoler på til å hjelpe deg med å organisere drakter slik at å få kledd i morgen er ikke lenger vanskelig.

lære å skille viktige symboler, slik som trafikksignaler, etter form og plassering, i stedet for å farge. For eksempel, hvis du ikke kan skille mellom rødt og grønt, må du lære at toppen signal på en trafikk lys betyr stopp og bunnsignalet betyr gå.

Ta hensyn til andres handlinger. Hvis du er i en situasjon hvor du må velge den grønne elementet, for eksempel, se på hvilket element personen foran deg velger.

Unngå situasjoner der du vil være nødvendig å be om hjelp når du heller ikke. For eksempel kjøpe bagasjen som er i en farge du kan skille, og vurdere å sette en stropp eller belte på den for å gjøre det lettere å bedømme hvilken brikke er ditt når du samler den på bagasje.

Diskuter tilstanden din med de rundt deg, inkludert familiemedlemmer, sjefen din og venner. Dette vil klare opp eventuelle misforståelser som kan oppstå på grunn av fargeblindhet.

Hint

 • Hvis barnet ditt har fargeblindhet, sørg for å diskutere tilstanden med sin lærer. Læreren kan gjøre klasserommet miljøvennlig til barnet ved å unngå kontraster at han ikke kan se.
 • Unngå å sette deg selv i en situasjon hvor din fargeblindhet kan sette deg eller de rundt deg i fare. For eksempel kan du ikke være en pilot hvis du er fargeblinde, som det er for mange lys og kontroller at du kan gå glipp av med din tilstand.

Hvordan takle Noise Angst

Støy angst er en tilstand der visse typer støy eller høy støy gir symptomer på angst hos mennesker som er følsomme for støy. Støy er alle rundt oss. Det påvirker våre liv på daglig basis om vi innser det eller ikke. Hvis du lider av støy angst, det finnes måter å takle.

Hvordan takle Noise Angst

Hvordan takle Noise Angst

•  Skru ned volumet på TV eller stereo. Ikke skru dem ned så lav at du må anstrenge ørene for å høre dem, men beholde lyden på et behagelig nivå.

Be venner eller familiemedlemmer til å senke sine stemmer. Hvis du spør pent, vil de fleste svare på en lignende måte. Når flere folk snakker, kan støynivået øke. Folk har en tendens til å snakke over hverandre uten å vite hvor høyt de blir.

Kontroller stille tid for deg selv. Gå til soverommet eller andre steder der du kan være alene og nyte ensomhet. Lukk døren, sette på noen hodetelefoner med myke avslappende musikk eller naturlyder, lene deg tilbake og slappe av.

Sett forstyrrende støy med beroligende støy. Hvis du bor i byen hvor støy dør aldri ned, kan du ha problemer med å sovne. Prøv å erstatte forstyrrende støy, for eksempel trafikk lyder med avslappende lyder som humming av en fan. Spille myk musikk eller sove med ørepropper. Noen mennesker kan sove med TV på så lenge volumet ikke er for høy.

Velg et miljø som passer for deg. Hvis du vurderer å kjøpe et hus eller flytte det er mange faktorer å vurdere før du slå seg ned på rett sted. Å velge riktig plassering kan bli enda viktigere for noen som lider av støy angst. Tenk på miljøet og hvor godt du vil tilpasse. For eksempel, hvis du lider av støy angst du kan bli lykkeligere og sunnere livsstil i landet i stedet for å velge et sted i en stor by. Det er noe du vil ønske å vurdere når du velger et sted å bo.

Behandling Motstand mot metastatisk brystkreft

Behandling Motstand mot metastatisk brystkreft


Brystkreft er den nest største årsaken til kreftdødsfall blant amerikanske kvinner. Til tross for fremskritt i behandling som har dramatisk forbedret kur priser, finner National Center for Bioteknologi Information at så mange som 30 prosent av kvinner med en tidlig brystkreftdiagnose fremgang til metastatisk sykdom som er motstandsdyktig mot de vanlige cellegifter. Selv om metastatisk sykdom er sjelden kureres, kan noen nye behandlingsstrategier forlenge overlevelse, forsinke sykdomsutviklingen og forbedre livskvaliteten.

Typer brystkreft

Brystkreft kan være hormon-reseptor-positive; denne type kreft bærer beholdere for hormoner som stimulerer den. Endokrine agenter som forstyrrer hormoner kan bekjempe denne typen kreft.

Brystkreft kan produsere høye nivåer av human epidermal vekstfaktor reseptor 2 (HER2), et protein som gjør det svært aggressiv cancer. Svulsten kan svare på legemidler som er rettet mot dette proteinet.

Hvis kreften har verken reseptorer eller HER2-protein, er kjemoterapi vanligvis behandling av valget.

Metastatisk sykdom

Avansert brystkreft vanligvis metastasizes, eller sprer seg til bein, leveren eller lungene. Det kan spre seg til en, to eller tre av disse områdene. Den behandlingsstrategi dere og lege forsøk vil sannsynligvis innebære spesifikk terapi, for eksempel stråling, for området av metastase og hele kroppen, eller systemisk, behandling med hormonterapi, kjemoterapi og bioterapi, avhengig av hvilken type kreft du har.

Endokrin behandling

Brystkrefttilfeller som krever hormoner for å vokse har østrogenreseptorer, progesteron reseptorer eller begge deler og svare på behandlinger som blokkerer eller lavere østrogennivå. Behandling hos premenopausale kvinner kan omfatte fjerning av eggstokkene og narkotika behandlinger som tamoxifen, toremifen og gonadotropin-frigjørende hormon-antagonister. Hos postmenopausale kvinner, behandlingene av valget er tamoxifen, aromatasehemmere, anti-østrogener, progestins, østrogen savn og høydose østrogen. Disse behandlinger kan anvendes alene eller i kombinasjon.

HER2 målrettet terapi

Intravenøs stoffet trastuzumab og oral medisin lapatinib spesifikt mot HER2, men på forskjellige måter. Legemidlene kan anvendes alene eller i kombinasjon.

Kjemoterapi

Systemisk kjemoterapi, gis midlertidig eller kontinuerlig, er ofte anbefalt for alle kvinner med metastatisk sykdom. Bevacizumab, som avbryter tumorblodtilførsel, frata det til næring, kan brukes alene eller i kombinasjon med kjemoterapi for behandling HER2-negative kreft.

Resistance

Ifølge Breast Cancer Research hjemmeside, de fleste kreftformer etter hvert blitt motstandsdyktig mot tamoxifen og aromatasehemmere. Den "Irish Medical News" rapporterer at mange kreftformer også utvikle en motstand mot monoklonale antistoffer behandlinger som trastuzumab og hemmere som lapatinib og kjemoterapi. Kvinner med resistent sykdom kan være lurt å vurdere å melde deg i en klinisk studie.

Advarsel

Alle brystkreft behandlinger har negative bivirkninger. Din og din lege vil måtte finne det beste løpet av terapi for å behandle sykdom og gi deg en akseptabel livskvalitet.

Hvordan takle Petit Mal Beslag

Med en petit mal anfall, også kjent som et fravær anfall, opplever du en kort lapse i bevisstheten. Dette epileptisk anfall kan forekomme hos voksne, men oppstår oftere hos barn. Siden du mister bevisstheten i flere sekunder, trenger du å lære hvordan å takle petit mal anfall.

Bruksanvisning

•  Bruk en nødsituasjon armbånd. I tilfelle du lider et anfall, bør du eller barnet ditt bære en medisinsk varsle armbånd som inneholder ditt navn og informasjon om nødtelefon. Du kan også være lurt å inkludere dagens medisiner du tar.

Hold unna blinkende lys. Selv om de fleste petit mal anfall kan komme ut av ingenting, kan blinkende lys bringe på et anfall. Hvis et barn lider av petit mal anfall, kan det være lurt å begrense video spill og TV ser.

Unngå aktiviteter som kan vise seg usikre. Med en historie på petit mal anfall, bør du slutte å bade eller kjøring. Hvis du har et anfall mens du deltar i disse aktivitetene, kan du lider av en alvorlig ulykke.

Spør legen din om anti-anfall medisiner. Petit mal anfall medisiner foreskrevet inkluderer Depakane og Zarontin. Dine petit mal anfall kan slutte oppstår mens du tar disse stoffene.

Tips og advarsler

 • Du bør la ditt barns skole vite om han har petit mal anfall. Helsesøster og lærer trenger å vite hvordan man skal reagere på en petit mal anfall.
 • Barnet kan ha behov for tilrettelegging i skolen for å lære skikkelig mens lider av petit mal anfall. Barnet kan ha problemer med å fokusere og huske skoletimer.

Hvordan takle bivirkninger av Levaquin

Hvordan takle bivirkninger av Levaquin


Levaquin er et kraftig antibiotika som brukes til å behandle en rekke sykdommer, blant annet bronkitt og miltbrann. Det er flere bivirkninger knyttet Levaquin, og vite hva du kan forvente og hvordan å takle vil hjelpe deg gjennom behandling

Bruksanvisning

•  Gjør deg kjent med de alvorlige bivirkninger av Levaquin og de ​​mindre alvorlige bivirkninger, slik at du vet når du må oppsøke lege umiddelbart, og når du kan selv behandle bivirkninger trygt.

Hold en journal av uvanlige tanker og atferd impulser. La dine familiemedlemmer eller lege anmeldelse av dette tidsskriftet å sørge for at du ikke er i fare eller skade deg selv eller andre. Forvirret tenkning og selv hallusinasjoner er blant Levaquin menn mulige bivirkninger.

Drikk mye vann. Mens du tar Levaquin, kan krystaller dannes i urinen din. Ta din Levaquin med et fullt glass vann og fortsette å drikke mer vann enn normalt for å minimere eller hindre krystaller fra forming.

Legg mat til kosthold som hjelper bekjempe diaré, som det er en annen vanlig bivirkning av Levaquin. Spis bananer, ost og andre bindende matvarer for å bidra til å redusere denne bivirkningen.

Bruk over-the-counter smerte medisiner for å takle eventuelle muskelsmerter eller hodepine kan oppstå mens du tar Levaquin.

Ta dagtid naps for å hjelpe håndtere tretthet som kan skyldes forstyrret søvnmønster på grunn av Levaquin.

Hvordan takle Radial nevropati

Radielle nevropati resultater fra skade på grunn av gjennomtrengende sår eller frakturer i armen, komprimering, eller ischemi. Vanligst, presenterer de med en håndledds dråpe, som er den manglende evne til å forlenge leddet oppover når hånden er flaten ned. Mønsteret av klinisk involvering er avhengig av graden av skade. Radial nevropati er ikke nødvendigvis permanent. Perifer nerve regenerering er en ufullkommen og langsom prosess og full restaurering av evnen kan ta måneder, år, eller kanskje aldri skje.

Bruksanvisning

•  Kunnskap om radial nerve anatomi er viktig for å forstå de vanlige mekanismene og plassering av sin skade. De radiale nerve grener fra posterior ledningen av plexus brachialis. Den mottar root innervasjon fra C5-T1 spinale røtter. I overarmen, gir radial nerve av en gren til triceps muskelen før det brytes rundt humerus på spiralsporet. Tre sensoriske grener, som leverer huden over triceps og posterior underarm, også er gitt ut på dette nivået. Her, sin nærhet til humerus gjør det utsatt for kompresjon og / eller traumer.
Etter spennende spiralsporet, leverer radial nerve i brachioradialis muskelen før dele inn i bakre interosseous gren og en sensorisk gren. Den bakre interosseous grenen er en ren motor nerve som forsyner supinator. Det dykk deretter inn i supinator gjennom fascia å forsyne musklene i håndledd og finger forlengelse. Dette konseptet er en annen felles nettsted for nerveskader oppstår. Det sensoriske gren som oppstår omtrent ved albuen seg nedover underarm, bli overfladisk ved håndleddet før den leverer den laterale aspekt av dorsum av hånden.

nerve og dens funksjoner vanligvis komme over en tidsramme, som kan variere fra dager til lenger enn et år. Raskere inngang gjør at nervefibrene i nerve-bundle var syk, men ikke død. I mer alvorlige skader, nervefibrene på stedet av skaden og utover har faktisk døde, og deres etterlatte stubber trenger å sende ut spirer å erstatte manglende deler. Dette er en meget langsom prosess. De voksende spirer nå den øvre underarm, der håndleddet-utretting musklene er plassert, før de når midten av underarmen, der finger rette musklene ligger. Følgelig musklene som rett ut håndleddet vanligvis komme før dem som rett fingrene.

Forstå realitetene av din tilstand, til progresjon av symptomene og de ​​umiddelbare terapier og teknikker lindre smerte og vedlikeholde din egen uavhengighet er de første trinnene i å lære hvordan å takle. Man må også forstå, gjennom sin egen investering av tid, hva som fungerer og ikke fungerer på individuell basis.

Utvikle en øvelse diett. For å være nyttig, ville en øvelse må fokusere på nikke opp håndleddet og fingrene utretting. Men inntil de skadede nervefibre igjen med muskel-fibre, er den beste øvelsen en passiv en som innebærer å strekke ut de svake muskler minst daglig. Ved hjelp av passiv \ "range-of-motion \" øvelser, kan folk med nerveskader unngå avkorting av sener og frysing av ledd som ellers kan oppstå som komplikasjoner mens du venter på nerve å komme seg.

Sjekk din ernæring. Nerve-fibre trenger en god tilførsel av næringsstoffer. Sunne matvaner er viktig, og supplert med en flere vitamin eller to hver dag. Dette kan gi nerve de byggeklosser den trenger for å riktig komme seg. Unngåelse av alkohol kan hindre en ny skade. Alkohol kan også produsere en direkte toksisk effekt på kroppens perifere nerver, derfor avholdenhet vil i tillegg forhindre denne barrieren til utvinning. I tilfeller av langvarig svakhet, elektrisk stimulering av de berørte musklene via sonder brukes på huden kan holde muskelvevet sunnere før de kan motta mer normal aktivisering gjennom sine nerver.

Mens du venter på nerve til å helbrede, kan håndleddet bli splinted i en nøytral posisjon med en enhet som forlater fingrene fri til å bevege seg. Men bruk av en splint ikke utelukker behovet for minst daglig, passive, range-of-motion øvelser.

Forstå dine medisiner. Det er generelt en god del forvirring i å skaffe informasjon om reseptbelagte medisiner, og det overvelder mange pasienter. Oftest den informasjon som er innhentet har en tendens til å være nesten kryptisk med alle de medisinske slang. De beste kildene til informasjon er oppslagsverk og elektroniske guider skrevet for allmennheten. Disse guidene beskrive i lekmann språk hva et legemiddel brukes til, hvordan du tar det, og hva du skal gjøre hvis du glemmer en dose. Guidene vanligvis gi advarsler, oversikt over bivirkninger, og beskrive hvordan et stoff kan samhandle med andre medisiner og urte kosttilskudd. Pluss, de noen ganger gi informasjon ikke funnet på pakningsvedleggene, samt gi sammenligninger av ett medikament til et annet. Enkelte guider gir off-label narkotika og anvendelser som ikke er spesielt godkjent av FDA.

Bli med i en støttegruppe. En støttegruppe er en verdifull ressurs i å lære om din radial nevropati. For eksempel har nevropati Association, godt over 100 etablerte grupper over hele USA som gir deg månedlige møter hvor du kan møte og snakke med andre med tilstanden og perifer neuropati, høre medisinske fagfolk diskuterer ulike aspekter av nevropati, finne kunnskapsrike leger i området, og stille spørsmål som du kan være i stand til å be for folk som ikke har radial nevropati. Støttegruppen gir deg en mulighet til å delta i komiteer som hjelper gruppen funksjonen. Hvis det ikke er støtte gruppe i ditt område kan du tenke på å starte en ny gruppe og bli en støtte gruppeleder.

Bruk terapi og Rebuilder enheter. En rebuilder ( http://www.rebuildermedical.com/ ) er et medisinsk apparat som sender ørsmå elektriske signaler til nerver og muskler. Det er FDA registrert.
Kremer som kapsaicin og L-arginin er blitt brukt til å redusere smerte.

Tips og advarsler

 • Etablere et regelmessig mønster av passive øvelser på en daglig basis
 • GO
 • Små gadgets kan hjelpe til med vanskelige daglige oppgaver. For kjøkkenet, det er produkter fra OXO kalt "Good Grips," med store gummihåndtak.
 • Hvis du har problemer med dressing, det er sko og sokk hjelpemidler, ring og glidelås trekker, lange håndtert shoehorns, elastiske eller kveilet skolissene og lange håndtert kammer eller børster. En lang håndteres Reacher for elementer på høye hyller er mest nyttig.
 • Det er ingen enkel løsning for radial nevropati. Det tar mye tid for helbredelsesprosessen skal være ferdig.
 • Hva som fungerer for en person, kan ikke fungere for deg.