Digidexo.com

er test auto diff

Hva er en CBC Med Auto Diff Blood Test?

"CBC med auto diff" er medisinsk forkortelse for Complete Blood Count og Automated Differential Count. Denne gruppen av testene er en del av en rutinemessig helse checkup. Det er også den første blodprøve bestilt for diagnostisering av en sykdom.

Complete Blood Count (CBC) og differensialtelling

CBC er en serie av laboratorieprøver som måler mengden, former og størrelser av røde og hvite blodceller i en prøve. CBC er rutinemessig bestilt i løpet årlige physicals og andre rutinemessige kontroller, som det er en billig og enkel test for å kjøre som gir mye informasjon om pasientens helse. CBC blir også brukt til å diagnostisere forskjellige sykdommer.
Den differensielle telling måler de forskjellige typer av hvite blodceller og sammenligner deres mengder til den totale telling. Det er vanligvis gjort av en maskin (automatisert differensial), men det kan gjøres av en teknolog som hånd-teller cellene ved hjelp av et mikroskop (manuell differensial).

Røde blodceller (RBC) tester

Flere tester som måler status for RBC-er inkludert i CBC. Den RBC teller måler antall RBC i en kubikkmillimeter blod. Hematokrit måler prosentandelen av det totale blodvolum som består av RBC. Hemoglobinkonsentrasjon måler kvaliteten på RBC når det gjelder deres evne til å frakte oksygen. RBC indeksene gi mer informasjon: bety cellevolum (MCV) og røde blodceller fordeling (RDW) måle størrelsen på cellene, mener corpuscular hemoglobin (MCH) måler vekten sin, og mener korpuskulært hemoglobinkonsentrasjon (helsestasjonsvirksomheten) måler hemoglobinkonsentrasjon .
Resultatene av disse laboratorietester gir et godt bilde av helsen til RBC-er.

Hvite blodceller (WBC) tester

WBC har to deler. Den første er en total telling, som måler antall WBC i en kubikkmillimeter blod. Den andre er den differensialtelling, som måler antallet og prosenten av hver type WBC til stede i prøven.
Det er fem hovedtyper av WBCs målt ved differensial: nøytrofiler, lymfocytter, monocytter, eosinofile og basofile. Hver har en annen rolle i immunsystemet i kroppen. Økninger og reduksjoner i noen av disse tallene kan brukes til å diagnostisere mange vanlige forhold.

Blodplatetall

Blodplate-tellingen er et mål på antall blodplater (trombocytter) per kubikkmillimeter blod. Blodplater er involvert i koagulering av blodet. Denne testen er ikke alltid en del av den generelle CBC med differensial, men vil bli bestilt i enhver pasient som har problemer med blødninger, blodpropp, eller blåmerker.

Blodutstryk

En blodutstryk er mikroskopisk undersøkelse av en prøve av pasientens blod ved en teknolog. Tellinger av RBCs og WBC er utført, og teknolog ser nøye for variasjoner i størrelse og form hos de synlige celler.
Denne testen er vanligvis ikke en del av rutinen CBC, men vil bli bestilt i tilfeller der blodsykdommer er mistenkt. Det er også en rutinemessig oppfølging til en CBC med en differensialtelling eller RBC indekser som er utenfor normale grenser.

Positiv ANA Test & Årsak til spontanaborter

Antistoffer

En antinukleære antistoffer (ANA) testen brukes til å bestemme om antinukleære antistoffer er til stede i en persons blod. Mens antistoffer vanligvis arbeider for å bekjempe skadelige fremmedlegemer, antinukleære antistoffer angripe en persons egen kroppslige tissues.They knyttet til deler av kjernen - den delen av cellen som inneholder informasjon som er nødvendig for normal cellefunksjon - og føre til at immunsystemet til virke mot kroppen i stedet for for dens fortsatte helse, noe som skaper betennelse og med ødelegge vev. Et antistoff som virker mot legemet er ofte referert til som en auto-antistoff, og som har immunsystemet arbeidet med å skade legemet kalles autoimmunitet. Når et ANA-testen er positiv for antinukleære antistoffer, kan det være en indikasjon på en autoimmun sykdom, en tilstand hvor immunsystemet svinger mot kroppen, behandle dets vev som inntrengere. Det kan også indikere en høyere sannsynlighet for spontanabort.

Test

Ifølge Mayo Clinic, vil en medisinsk faglig trekke blod fra en blodåre i armen for å begynne en ANA test. Legen vil sende blodprøven til et laboratorium, hvor laboratoriearbeidere vil plassere antistoffer fra blodet med et utvalg av celler. Hvis antistoffene reagerer med cellenes kjerner ved å binde seg til deler i dem, kan du få et positivt resultat på ANA test. Selv om denne testen brukes til å screene for autoimmune tilstander, som for eksempel lupus - en tilstand der en persons antistoffer angripe sine egne vev og forårsaker betennelse - et positivt resultat ikke nødvendigvis at du har en slik tilstand. Leger vil sannsynligvis gjøre ytterligere tester og analysere eventuelle symptomer du ha for å gjøre en nøyaktig diagnose.

Nivåer

Ifølge MedicineNet.com, lave nivåer av antinukleære antistoffer er til stede i blodet til omtrent 5 prosent av personer som er friske og ikke har autoimmune tilstander eller andre sykdommer. Når høyere nivåer av disse antistoffene er tilstede, kan en person være mer sannsynlig å ha en autoimmun sykdom. Imidlertid kan en positiv ANA test tilsier en høyere risiko for spontanabort, selv om du ikke har en autoimmun sykdom. Ifølge Alan E. Beer Center for Reproductive Immunology & Genetics, kan antinukleære antistoffer føre til at området rundt embryo - en baby i de første ukene av utvikling - for å bli opphisset. De kan også forårsake betennelse i placenta. I begge tilfeller er abort en risiko. Betennelse rundt embryo danner vanligvis før det implantater i livmor, mens morkake betennelse oppstår ofte når implantasjon er fullført.

Hva er C. Diff kolitt?

Hva er C. Diff kolitt?


C. diff kolitt er en smittsom sykdom som er lett overføres gjennom berøring og forurensede overflater. Begrepet c. diff er en forkortelse av bakterien Clostridium difficile. Denne bakterien bosetter seg i tykktarmen, hvor det kan føre til betennelse. Når tykktarmen er betent, er den berørte pasient diagnostisert med kolitt. C. diff kolitt bare refererer til en svelling av tykktarmen forårsaket av c. diff bakterier.

Risikofaktorer

For det meste, folk i god helse ikke er i fare for å fange c. diff bakterier. De største gruppene av mennesker som er rammet er de over 65 år som bor på sykehjem eller nylig har brukt tid på et sykehus. The Journal of American Medical Association advarer om at personer med tidligere kolon problemer, de med senket immunforsvar, som nylig tok en antibiotika eller de som nylig gjennomgikk gastrointestinal kirurgi er også i fare for å pådra bakterier.

Symptomer

Ofte symptomene på c. diff kolitt speile de av irritabel tarm syndrom, som kan føre til en utilbørlig diagnose. Disse symptomene er vannaktig avføring, magesmerter, vekttap og kvalme. Det mest avslørende symptom på c. diff kolitt, er imidlertid en feber. Når bakterien som forårsaker en infeksjon, vil kroppen reagerer ved å øke kroppstemperatur. Overvåking kroppstemperaturen nøye vil hjelpe til å definere en riktig diagnose og behandling plan.

Diagnose

Oftest c. diff kolitt er diagnostisert med bruk av en avføringsprøve etter at pasienten klager over symptomer på tilstanden. Andre tester kan omfatte en CT scan, røntgen og blodprøver. Disse er hovedsakelig brukt til å utelukke mer alvorlige forhold, for eksempel sepsis, som også er forårsaket av Clostridium difficile.

Behandling

Den første løpet av handlingen vil være en 10-dagers kur med antibiotika som brukes til å fjerne hoveddelen av c. diff bakterier. Dette alene vil ofte fjerne kolitt. Imidlertid, hvis ulcerøs kolitt har utviklet seg, forårsaker sår i tykktarmen, i mange runder medikament kan være nødvendig. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer rapporterer også at 25 til 40 prosent av alle pasienter med ulcerøs kolitt kreve kirurgi for å reparere skaden. Dette gjør tidlig deteksjon viktig å unngå en mer alvorlig form for kolitt.

Forebygging

Ifølge Centers for Disease Control, nr 1 ting du kan gjøre for å unngå å få c. diff kolitt er å vaske hendene ofte. Dette er spesielt viktig når du arbeider med noen som er kjent for å ha tilstanden eller mens du besøker et sykehus eller andre helse-omsorg anlegget. Det er også viktig å holde den levende og badeplasser til dem i fare rent med antibakterielle produkter, for eksempel klor blekemiddel.

Hvordan få en forsikringsselskapet til å betale for en Auto CPAP Machine

Hvordan få en forsikringsselskapet til å betale for en Auto CPAP Machine


CPAP maskiner er ofte anbefalt for søvnapné lider. Det finnes forskjellige typer av CPAP maskiner. "Auto CPAP" er en avansert maskin, som automatisk justerer lufttrykket, mens standard CPAP maskiner har bare én innstilling. Auto CPAPs blir ofte brukt til å bestemme trykkinnstilling som kreves av en pasient, slik at de kan bruke en standard CPAP trygt og effektivt. Auto CPAP maskiner blir også brukt av pasienter som har skiftende trykkbehov gjennom hele søvnsyklus. Helseforsikring leverandører vil vanligvis dekke kostnadene for disse enhetene, så lenge visse krav er oppfylt.

Bruksanvisning

•  Besøk din i-nettverk, primære omsorg lege. Utstyr deg selv med en liste over symptomer tror du kan være forårsaket av søvnapné, som for eksempel snorking, hodepine om morgenen eller våkne opp sliten.

få en henvisning. Etter å ha lyttet til dine symptomer, spør deg noen flere spørsmål og eventuelt utføre noen laboratoriearbeid, bør legen din henvise deg til en søvnforstyrrelse spesialist.

Send inn til testing. Tilbringe en natt på et søvnsenter, hvor du vil bli overvåket mens du sover. Hvis du ikke klarer å sove, kan du bli pålagt å prøve igjen en annen kveld.

Be om dokumentasjon eller en resept for en auto CPAP-maskin. Forsikringsselskapet vil være mye mer sannsynlig å betale for en auto CPAP maskinen når både din fastlege og spesialist anbefale det for deg.

Vær forberedt på å skall ut noen penger. Hvis du ikke har nådd ditt årlige forsikring egenandel eller er pålagt å betale en co-lønn på elementer som en auto CPAP, kan du måtte betale en prosentandel av egen lomme.

Hvordan bruke en Auto Lancet

Den auto-Lancet er en blodprøvetaker diabetikere bruker til å samle inn blodprøver for glukose testing og overvåking. Den er tilgjengelig i en standard størrelse og en mini-størrelse. Auot-Lansetter er produsert og solgt under mange ulike merkenavn. Ikke mye annerledes i størrelse enn en penn, veier auto Lancet bare en halv unse.

Hvordan bruke en Auto Lancet

Hvordan bruke en Auto Lancet

•  Skru av toppen av den automatiske Lancet som dekker der lansetten skal plasseres. Denne delen er fjærbelastet slik når du plasserer lansetten på plass, tar du tak i lansettholderen fast for å holde den fra å flytte. Ta sikkerhets spissen av lansetten og plasser dekselet tilbake over lansettholderen og skru den på plass.

Sett auto Lancet ved å holde på toppen og bunnen. Trekke det fra hverandre til du hører et klikk, noe som betyr at enheten er satt. Utløseren vil reise opp fra enheten.

Sett alkohol på en bomullsdott og tørk slutten av fingeren med det. Plasser enden av auto Lancet over tuppen av fingeren og slipp på avtrekkeren.

Plasser enden av fingeren på teststrimmelen og la det plukke opp blodet. Sett teststrimmelen i glukose meter og vente på tall som angir din glukose nivå. Hvis du ikke får nok blod for testing første gang, kan du stille lansetten igjen for en annen prøve.

Etter å ha testet blodet, fjerner toppen igjen. Plasser fingerneglen på lansettholderen og trekk lansetten forsiktig ut. Sett på toppen. Auto Lancet er trygt og sikkert frem til neste gang det er nødvendig.

Hint

  • Denne typen lansett har en spiss som er fjernet etter lasting slik at du ikke vil ha et problem å finne ut hvilken ende er lastet inn i auto-Lancet.
  • BD Ultra Fine ll og ComforTouch er den typen lansetter brukes med auto-Lancet.
  • Lansettholderen er lett sprekker så forsiktighet må tas når du fjerner The Lancet. Graspe lansetten ved tuppen og trekk den forsiktig ut av auto Lancet.

Hvordan Test for plexus brachialis Kompromiss

Hvordan Test for plexus brachialis Kompromiss


Plexus brachialis består av motoriske og sensoriske nerver i armen, hånden og skulderen. Når et "kompromiss" - eller skade - forekommer i dette systemet, vanligvis en strekning eller en rift, avbryter det signaler som sendes fra ryggraden. Skade er vanligvis forårsaket av skulderen blir holdt nede mens hodet er skjøvet i den andre retningen, slik som i idrett, faller, auto ulykker eller til en baby under fødselen. Det er fire tester tilgjengelig for å finne ut hvor ille skaden er før legen din bestemmer seg på en behandlingsplan.

Bruksanvisning

Request en MR hvis det er en bekymring for at nerven har blitt fullstendig kuttet. Denne felles testen sender radiobølger og et magnetfelt gjennom kroppen til å produsere et bilde av interiøret skader og området rundt.

Be om elektromyografi, som kan vurdere helsen til nervene som beveger armen og skulder muskler. I denne test har pasienten til å trekke seg sammen etter å ha en muskel små elektroder på nålene er satt inn gjennom huden, direkte inn i muskelen. Avhengig av hvor mye strøm kan genereres i løpet av sammentrekning, kan legen bestemme mengden av muskelrespons etter at nervene blir stimulert.

Spørre om en nerve conduction studien, som måler hvor raskt impulser oppførsel gjennom en bestemt nerve når det blir stimulert. Pasienten mottar en liten sjokklignende følelse fra en elektrode som likner en lapp festet til huden.

Insister på en CT (computertomografi) myelografi, en type X-ray som krever et materiale som skal injiseres i ryggraden, slik at teknikeren å tydelig se ryggmarg og nerverøtter i en detaljert "bilde".

LDL Testing Forberedelse

Den low-density lipoprotein kolesterol (LDL-C) test er en del av "lipidprofil" for blodet. Sammen med totalkolesterol, triglyserider og high-density lipoprotein nivåer, LDL-C resulterer hjelpe legen din få en bedre følelse av din risiko for å utvikle aterosklerose og koronar hjertesykdom. Det er viktig at du tar de riktige skritt for å sikre den mest nøyaktige testresultater mulig.

Fasting

Maten kan føre til en midlertidig økning i din normale LDL nivåer, genererer unøyaktige testresultater. Derfor anbefales det at du raskt fra mat og drikke i minst 12 timer før ha blodet trekkes. Du har bare lov små slurker med vann hver time inntil fire timer før, og da kan du ikke ha noe å spise eller drikke. For å gjøre faste enklere, prøv å planlegge testen for om morgenen. På denne måten, de fleste av dine fort blir brukt sover, i stedet for å tenke på mat.

Stopp ta visse legemidler

Ulike rusmidler er kjent for å forårsake økte nivåer av LDL-C skal vises i blodprøver. Som sådan, kan legen forsøke å ha din slutte å ta dem for en til to uker før testen. Disse stoffene inkluderer aspirin, p-piller, fenotiaziner (en klasse av anti-psykotiske medisiner som brukes til behandling av schizofreni og alvorlig bipolar lidelse), kortikosteroider (en stor gruppe stoffer som oftest brukes for allergier og andre auto-immune sykdommer), og sulfonamider (omfatter visse antibiotika, anti-convulsants og diuretika).

Test for skulderskade

Det finnes ulike typer av skulderskader. Det finnes også spesielle tester som brukes for å bestemme hvilken type skade skulder har oppstått. Testing omfatter fysiske undersøkelser, røntgen og MRI som ofte følger symptomer på skuldersmerter eller en åpenbar skade.

Skulderskader

Skulder skader ofte resultere fra sport eller andre intense fysiske aktiviteter, selv om de kan komme av auto ulykker eller faller. Vanligste skadene inkluderer skulder forvridning, tårer i musklene rundt skulder, senebetennelse, skulder pauser eller sprekker og impingement. Testing er nødvendig i mange tilfeller for å finne årsaken til skuldersmerter eller skade for å gi riktig behandling.

Fysikalsk undersøkelse

En fysisk undersøkelse av den skadde skulderen avslører mye om hvilken type skade skulder har oppstått. Den fysiske undersøkelsen omfatter observasjon av hvordan skulderen reagerer på bevegelser en pasient blir bedt om å gjøre, inkludert bevegelse fra å rotere armen eller lage store sirkler med armen til å løfte gjenstander og stretching. Den fysiske undersøkelsen omfatter også en palpasjon eksamen der en medisinsk faglig vil føle for unormalt i skulderen, ofte sammenligne hvordan hver skulder føles.

X-Ray

Et røntgen kan tas av skulderen for å bestemme om skaden har resultert i et brudd. The X-ray tar bare en liten stund for å avdekke om skulder benet har lidd skade.

MR

En MR er en annen type avbildning test brukes til å evaluere skulderskader. En MR gir en visuell representasjon av innsiden av kroppen til å vise leger hvis skaden har oppstått i muskler eller sener i skulderen.

Provoserende Testing

Etter vurdering av en hendelse som kan ha forårsaket skaden og en generell fysisk undersøkelse, hvis en forestille test som en X-ray eller MR gir ingen informasjon om skaden, kan en provoserende testen utføres. En provoserende testen krever spesiell bevegelse av pasienten eller manipulering av bevegelser for å teste skulder respons. Den Neer test er et eksempel på denne type test som krever tvungen fleksjon av armen. Hvis smertene oppstår med Neer test, er en impingement ofte skulderskade. Det er malm enn 12 provoserende skade skulder tester.

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som rammer mange områder, blant annet bevegelser og holdning. Den strekkprøve brukes til å måle de problemer med kroppsholdning i sykdommen.

Identifikasjon

Den trekker test for Parkinsons sykdom måler spesielt postural ustabilitet, som er den relative evne eller manglende evne til å gjenopprette fra å falle, ifølge Wemove.org, en utdanningsorganisasjon for bevegelsesforstyrrelser.

Prosedyre

I pull test, er den enkelte som testes bedt om å holde balansen mens en sensor trekker henne bakover.

Betydning

Den trekker test har blitt innlemmet i Unified Parkinsons sykdom Rating Scale, som brukes til å sammenligne alvorlighetsgraden av Parkinsons symptomer.

Betraktninger

Variasjoner i testprosedyrer kan gjøre pull test noe unøyaktig, ifølge Ann Hunt, av Beth Israel Medical Center i New York, og Kapil Sethi, ved Medical College of Georgia i Augusta, Ga.

Andre tester

Andre tester som brukes til å diagnostisere Parkinsons sykdom omfatter å måle hastigheten av bevegelser og inspisere muskelstivhet.

Retningslinjer og protokoll for Nevrologisk Testing

Diagnostisering nevrologiske lidelser, som Huntingtons sykdom og cerebral parese, kan være komplisert. Neurological testing kan bli brukt til å bekrefte en diagnose eller eliminere forhold. Disse diagnostiske tester som kan gjøres i løpet av svangerskapet eller etter fødselen.

Historie

På begynnelsen av 1900-tallet nevrologisk testing var begrenset til å undersøke pasienter etter døden. Som avansert teknologi og undersøker en levende hjerne ble mulig, innen nevrologisk testing nådd et helt nytt nivå av muligheter.

Formål

Leger må ha en grunn til å bestille diagnostiske tester. Beslutningen om å bestille en slik test bør være basert på flere faktorer, for eksempel en nevrologisk undersøkelse, familiehistorie og røntgen.

Typer

Det finnes mange former for nevrologisk testing. Noen diagnostiske tester er generelle og tar sikte på å begrense antall mulige diagnoser. Andre tester er spesielt designet for å bekrefte eller eliminere en mulig diagnose.

Pre-fødsel tester

Chorionic villus prøvetaking og fostervannsprøve er to diagnostiske tester som kan gjøres i løpet av svangerskapet. Chorionic villus prøvetaking bør gjøres i løpet av de første 10 ukene av svangerskapet, mens fostervannsprøve bør utføres i løpet av fjerde måned av svangerskapet.

Andre diagnostiske tester

CAT skanner og Elektroencefalografer er to vanlige nevrologiske tester som brukes for å diagnostisere nevrologiske lidelser. Blod-og urinprøver er også nyttig i diagnostisering prosessen.

Hva er en Wrinkle Test?

Hva er en Wrinkle Test?


Når du støter utsatt for en ulykke, en av de første tingene du vil ønske å sjekke, etter grunnleggende førstehjelp sikkerhetssjekker er gjort, er om ikke et offer har nerveskader. Hvis offeret er ved bevissthet, vil det sannsynligvis være enkelt. Hvis de ikke er det, men deres reaksjon overfor vann, kjent som en "rynketest," kan være en klar indikasjon.

Betydning

Nylig denerveres huden ikke blir krøllet. Dette betyr at hvis du plasserer hånden av en ulykke offer (eller hånd-kirurgi pasient) i vann, i løpet av 5 minutter eller så, vil du være i stand til å fortelle om det er noen nerveskader.

Funksjon

Den rynketest skal utføres i rent vann som er omtrent 40 ° C. Hvis nervene er intakte, så fingertuppene skal krølle seg i ca 3 1/2 minutter.

Betraktninger

Nerveskader har mest sannsynlig skjedd når håndflaten er lacerated. Dette er en god indikasjon på at du bør se etter skader.

Fordeler

Rynke testen kan brukes av profesjonelle og gode samaritaner både å avgjøre om en ulykke har forårsaket nerveskade. Den kan brukes på små barn som ikke kan forklare sine symptomer, og bevisstløse pasienter også.

Advarsel

Hvis offeret har en rygg eller nakkeskade, ikke flytte dem uten profesjonell hjelp, selv å gjøre en rynke test.

Test for droppfot

Test for droppfot


Fot dråpe, også vanligvis referert til som "rullefoten," ikke er en diagnose eller sykdom i seg selv. Det er et symptom på et større problem, og testene som brukes til å identifisere en spesifikk diagnose avhenger av den underliggende årsak.

Definisjon

"Foot drop" beskriver tilstanden når en pasient ikke kan løfte foten ved ankelen, peker tåa opp mot kroppen, eller flytte foten innover og utover. Droppfot noen ganger kommer med nummenhet, smerte eller svakhet og vanligvis gjør walking vanskelig fordi foten drar på gulvet. Den uvanlige gang gangart denne vanskeligheten skaper kalles "droppfot gangart."

Identifikasjon

Droppfot identifiseres først og fremst gjennom en fysisk undersøkelse. En fullstendig historie og fysisk er kombinert med en fysisk vurdering av foten og ankelen styrke og posisjon, sammen med eventuelle symptomer som smerte, tretthet eller tap av følelse rapportert av pasienten. Den underliggende årsaken til droppfot er identifisert gjennom ulike andre tester og diagnostiske tiltak.

Muskel eller nerveskader

Droppfot kan være forårsaket av skade eller skade på nervene som går fra foten og ankelen opp i korsryggen. Den vanligste årsaken til foten slipp er skade på peroneal nerve. Fysiske traumer eller et beinbrudd fra en ulykke; en herniated plate som setter press på nerve; neuropati, eller skader forårsaket av diabetes; eller til og med skade forårsaket av en negativ medikamentreaksjon kan utløse foten dråpe som et symptom. Diagnostisering av disse årsakene varierer, men alle vil starte med en omfattende historie og fysisk, nevrologisk undersøkelse, deretter ytterligere tester som en MR og blodprøver.

Disorders

Muskeldystrofi er en nervesykdom som kan føre til droppfot. Ofte en arvelig sykdom, er det diagnostisert gjennom en grundig medisinsk historie, muskelstimulering tester, DNA-testing og noen ganger en muskelbiopsi.

Behandling

Droppfot kan være midlertidig eller permanent. Avhengig av den underliggende årsaken, behandling inkluderer vanligvis en ankel fot ortose (AFO) for å stabilisere og støtte foten, samt fysioterapi for å styrke musklene. Kirurgi kan være nødvendig i tilfelle av beinbrudd eller traumer, en klemt nerve eller en herniated plate.

Hvor å Test en spyttprøve

Hvor å Test en spyttprøve

Spyttprøver kan testes for en rekke årsaker, blant annet for å fastslå farskap. Legen din kan be om at du samler en spyttprøve for å sjekke hormonnivået, eller det kan være lurt å teste en spytt prøve selv hvis du prøver å forutsi eggløsning ved å se etter en ferning mønster. Uansett hvilke grunner, innsamling og testing av en spyttprøve er en ganske enkel oppgave.

Hvor å Test en spyttprøve

Samle Spytt til laboratorietest

Åpne test-kit pakken og lese de vedlagte retninger, eller gjennomgå instruksjonene gitt til deg av legen din. Du ønsker å finne ut om prøven må samles på et bestemt tidspunkt på dagen, hvis du trenger å faste før samle prøven, eller hvis du trenger å følge noen spesielle prosedyrer knyttet til sin samling.

høste dine spyttprøve som anvist av test-kit pakken. Hvis du trenger å fylle en liten tube med spytt, spytte inn i røret til den når streken. Hvis du trenger å pensle innsiden av kinnet ditt, gjør du det og sørge for at pinnen er fullt mettet med spytt.

Tett samling pakken nøye for å unngå lekkasje, deretter sende inn testsett i eller slippe den av på et medisinsk laboratorium som instruert av legen din. Legen din vil ta kontakt med resultatene av testen.

Testing Spytt for ferning

Åpne test mikroskop og lese de vedlagte instruksjonene. Finn lysbildet der spytt bør plasseres for analyse, og rengjør den. Du ønsker å sikre at det er fritt for støv og rusk.

Plasser en liten mengde spytt på test lysbilde. Prøv å samle en liten mengde spytt på tungen, og deretter la det dryppe på lysbildet. La raset tørt i luften.

Plasser lysbildet under mikroskopet og justere fokus, slik at du kan se de tørkede krystaller på glasset. Hvis du er i nærheten av din eggløsning dato, krystaller bør tørke i et mønster som likner bregner, som betyr at du kan være fruktbar. Hvis du ikke er i nærheten av eggløsning, krystaller bør se mer kubikk, nesten som saltkorn.

Hint

  • Hvis munnen føles tørr og du har problemer med salivating, prøve å drikke et glass vann omtrent en time før du samler spytt. Du kan også prøve å forberede en aromatisk måltid på kjøkkenet like før du har tenkt å samle prøven; lukten og tanken på mat bør stimulere spyttsekresjon. Ikke spise måltid før du har samlet prøven din.
  • Nøyaktigheten av testing spytt for å forutsi eggløsningen varierer. Spyttprøver bør ikke brukes for prevensjon.

Vestibularfunksjonen Testing

Vestibularfunksjonen Testing


Den vestibulære systemet i det indre øret består av de tre halvsirkulære kanaler, sanseorganer som påviser hodets orientering i rommet. Når disse organene ikke fungerer riktig, kan resultatet være svimmelhet og problemer med balansen når du står eller går.

Grunner

Personer som lider av svimmelhet, vertigo, eller balanse problemer kan ha en svekket vestibulære system, som Brain Training Associates beskriver som den delen av det indre øret som styrer følelsen av romlige posisjonering. Vestibularfunksjonen testing kan bekrefte om pasientens symptomer har sin opprinnelse i denne delen av kroppen.

Typer

Vestibularfunksjonen testing inkluderer vanligvis electronystagmography, en rekke tester som sporer øyebevegelser og måle svimmelhet svar, ifølge Dr. Timothy C Hain of Northwestern Memorial Hospital. Den roterende stol testen kan også gi data om hvordan det indre øret reagerer på bevegelse mens øyet og hjernen følger et mål. Stolen test kan omfatte vippe så vel som rotasjon.

Resultater

Vestibulære testing identifiserer spesifikke funksjonelle problemer i det indre øret. Hvis testene viser at pasientens symptomer ikke springe fra en vestibulære lidelse, kan legene nødt til å teste for andre mulige årsaker, inkludert blodtrykk problemer, angst eller en nevrologisk problem.

Hvordan Test Sensory & Motor Skills

Hvordan Test Sensory & Motor Skills


Fremskritt i diagnostiske teknikker og testing har hjulpet kaste lys over sensoriske og motoriske vansker for spedbarn, barn og voksne. Ofte knyttet til autisme og andre utviklingsforstyrrelser, problemer med fin og grov motorikk, samt den sensoriske behandling som fører til motorrespons, kan ha nevrologiske røtter. Testing sensoriske og motoriske ferdigheter er et viktig ledd i å overvåke utviklingen av noen barn.

Hvordan Test Sensory & Motor Skills

•  Observer barnet i aktive situasjoner. Vanligvis bekymringer om motorisk utvikling våren fra å se et barn utføre daglige oppgaver. Barn som synes å mangle koordinering eller synes overfølsom for sansestimulering, for eksempel rørende, høye lyder og overfylte rom, kan være viser symptomer på noen form for utviklingsforstyrrelse.

Intervju andre i kontakt med barnet. Ofte er de første til å merke problemer med sensorisk utvikling lærere eller andre fagfolk på skolen. Barn som er innenfor en normal rekkevidde på hørsel og syn tester kan ha andre, vanskeligere å etablere problemer med sensorisk prosessering. Foreldre skal føle seg fri til å følge opp personlige bekymringer ved å stille spørsmål til andre voksne som tilbringer tid rundt barnet.

Be om informasjon fra en lege. Ta opp bekymringer, så snart de dukker opp med barnets barnelege. Barnelegen kan henvise barnet til en ergoterapeut eller utviklings spesialist. OT fagfolk og utviklings spesialister vil påta seg de samme innledende prosesser for å observere og intervjue andre. Barn vil bli observert fullført fin-motoriske oppgaver som skriving eller tegning, imitere gester og måle respons til auditiv og taktil stimulering, og navigere hinderløyper for å måle brutto-motorisk funksjon. Subtile problemer med sansemotoriske funksjon generelt ikke blir klart før barnet er flere år gammel. Den SIPT, eller Sensory Integration Praxis Test, er rettet mot barn mellom 4 og 10.

Følg anbefalingene fra fagfolk. Mange skolekretser gi ergoterapi til barn som kvalifiserer. Barn vil møte med terapeuter på en fastsatt tidsramme, og terapeuter kan foreslå innkvartering. Barn med sensorisk-motoriske problemer kan øve unngå for enhver virksomhet som forårsaker vanskeligheter eller nød. For foreldre kan forstå de mulige årsakene til sensorisk-motoriske problemer hjelpe justere, godta og følge behandlingsalternativene til å forbedre barnets motorikk.

Hint

  • Diagnoser for utviklingshemmede er gjennomført med en rekke standardiserte tester som betegner en "gjennomsnittlig" nivå av funksjon. Testene kan være mangelfulle med hensyn til nøyaktig av en tilstand og diagnoser kan forandre seg med tiden og ulike meninger. Tålmodighet og fortsatt observasjon er de beste verktøyene tilgjengelig.

Hvordan Test Tactile Location

Hvordan Test Tactile Location


Nerveskader kan redusere en persons taktile sanseoppfatning, eller evne til å føle berøring. Det finnes flere forskjellige typer av berøringsfølelse. Terskel tester er brukt for å vurdere en persons evne til å oppdage smerte, varme, kulde og berøring-press. Muligheten til å bestemme plasseringen av berøring krever en større grad av persepsjon og vurderes ved hjelp av en lokalisering-av-trykk-test.

Hvordan Test Tactile Location

Bøy bindersen og utsette den spisse enden. Hvis pasienten ikke er i stand til å føle et objekt så liten som en binders, bruker fingertuppen.

Be pasienten om å lukke øynene. Hvis hun er i stand til å se området du berører, vil hennes oppfatning av berøring økes, fører til en unøyaktig vurdering av lokalisering av touch.

Trykk på området du vurderer med fingertuppen eller slutten av bindersen. Hvis pasienten er i stand til å føle berøring, ha henne åpne øynene og peker på nøyaktig det området hun følte touch. Hvis hun ikke er i stand til å peke, kan du be henne verbalt beskrive området der hun følte touch. Gjenta for alle områder på hennes armer og / eller ben der redusert følelse er mistenkt.

Spill resultatene av vurderingen som brukes for sammenligning på et senere tidspunkt.

Hvordan Test for Galant Reflex

Hvordan Test for Galant Reflex


Galant Reflex er en av flere tester som brukes i nevrologiske undersøkelser av spedbarn og er en autonom muskel respons på stimuli. Denne refleksen forsvinner på 3 til 6 måneders alder, rapporter Keep Kids Sunn nettside. Hvis den ikke forsvinner, kan dette være indikasjon på en nevrologisk problem, akkurat som den manglende responsen i en nyfødt kan indikere et problem. Tester som dette er ikke avgjørende, men unnlatelse av å svare på flere refleks tester kan være begrunnelse for videre testing.

Hvordan Test for Galant Reflex

Hold et spedbarn noen få inches over en seng eller myk overflate med en hånd å holde magen eller brystet og nakken og ryggen vendt mot deg. Ikke la hender eller føtter for å ta på sengen, men sørg for at barnet kan flytte den nedre rygg og ben. Med andre ord, ikke bruk armen for å holde barnet mellom bena. Denne testen fungerer også for premature barn, rapporterer forskningsleder MC Allen i en rapport med tittelen "The Evolution of Primitive Reflekser i Ekstremt premature barn" publisert i Pediatric Forskning i desember 1986 En studie ved University of Massachusetts Amherst av Courtney Plaster tittelen " Neonatal Reflekser "viser at denne refleksen er til stede hos nyfødte 20 uker i utero.

Stroke langs den ene side av spedbarnets ryggraden i en cephalocaudal retning, eller fra topp til midjen. Denne testen krever ikke noe utstyr og forårsaker ingen skade på spedbarnet. En rapport i "Pediatric Neurology" mars 2005 med tittelen "Primitive Reflekser og postural reaksjoner i nevrologisk undersøkelse" av DI Zafeiriou forklarer at tester av denne typen gi testverktøy for den tredje verden, og er viktig for utviklingsland når metabolske screening tester ikke oppdage en risiko.

Se også svaret på stryke. En lydhør baby vil bøye hoftene og kroppen mot strøk side. En rapport i "Pediatric Neurology" i september 1995 med tittelen "Prospective Oppfølging av Primitive Refleks Profiler i høyrisiko Spedbarn: Nøkkelen til en tidlig diagnose av Cerebral Parese" av DI Zafeiriou understreker at en presumptiv diagnose kan stilles i høy-risiko spedbarn med bruk av refleks testing, blant tC refleks.

Hint

  • Ikke les en refleks test eller testing av en ikke-lege som avgjørende. Har noen bekymringer sjekkes av barnelege.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex


Det er fire reaksjonsvippe reflekser. Den "utsatt tilting reaksjon" vises i en alder av seks måneder. Den "liggende reaksjon tilting" reaksjon utvikler på åtte måneder. Den "quadruped tilting reaksjon" vises to måneder etter at og "standing vippe reaksjon" vises i mennesker rundt om i første bursdag. De siste hele livet ditt med mindre noe går galt, som for eksempel å utvikle kreft i hjernen, indre øret unormalt og muskeldystrofi. De første tre tester er gitt til babyer. Testene brukes til utviklingsforstyrrelser hos spedbarn, å diagnostisere indre øret og hjernen lidelser hos unge voksne, og for å diagnostisere alvorlige sykdommer som Parkinsons sykdom hos eldre.

Hvordan Test for en Tilting Reaction Reflex

•  Test liggende vippe reaksjon ved å legge babyen utsatt på en tilt bord som en seesaw. Sakte vippe brettet og vente på et svar. En normal reaksjon er for lagt kurve sin stammen mot forskyvning av tyngdepunktet.

Legg babyen flatt på ryggen på et bord for å starte postural fiksering i liggende test for å evaluere den liggende reaksjon tilting. Oppmuntre barnet til å nå med en arm og presse at skulderen. Babyen skal vise en svak buet av ryggraden som han kort mister sin balanse.

•  Plasser barnet på alle fire på gulvet for å teste reaksjon quadruped tilting. Push skulder og alle fire lemmer og observere reaksjonen. Barnet skal rotere legemet for å opprettholde en krypende stilling.

Test den stående å vippe reaksjon hos barn og voksne ved hjelp av en av flere varianter av Romberg Test. Instruere underlagt lukke øynene og plassere føttene enten tett sammen eller hæl til tå. Skyv motivets brystet eller skulderen og observere hans reaksjon å gjenvinne sin balanse. Overflødig svaiende kalles "Rombergs tegn."

Tester for livmorhals radikulopati

Tester for livmorhals radikulopati


Nakkesmerter er forårsaket av forhold som degenerative disk sykdom (når diskene mellom ryggvirvlene mister vann og kollaps), bein spurs og klemte nerver. Cervical radikulopati er et begrep som beskriver klemte nerver som forårsaker smerte å stråle inn i nakke, skuldre og armer.

Funksjoner

Utartet disker føre mellomrommene mellom ryggvirvlene å begrense, som irriterer spinal leddene, forårsaker dem til å forstørre og trykk mot nervene som går til armer og skuldre. Disk kollaps fører også bein spurs (benete utvekster fra ryggvirvlene) som setter press på nerver og gir smerter.

Symptomer

Disk degenerasjon kan begynne rundt 50 år. Avhengig av hvilken cervicalcolumna nerver er i klem, kan en pasient ha øvre lem og skuldersmerter, nummenhet og prikking i armer og hender eller svakhet i øvre ekstremiteter.

Nerverøtter

De vanligste stedene for cervical radikulopati smerte er C5, C6, C7 og C8 nerverøtter (slutten av nerver der de kommer ut av ryggmargen). Smerten kan presentere i en kombinasjon av steder i nakke, armer, skuldre og fingre.

Fysisk Eksamen

En pasient har en fullstendig fysisk undersøkelse og beskrive symptomene til legen. Legen vil observere hvordan pasienten beveger seg og bærer nakken, skuldrene og armene. Legen vil utføre en kombinasjon av rekke-av-bevegelse, sensoriske, refleks, styrke, provoserende (for å reprodusere symptomer) og ustabilitet testing (for å se om nakken ledd er i stand til å bære vekten).

Ortopedisk Testing

Det er mange ortopediske tester at en lege kan utføre for å sjekke for cervical radikulopati. Spurling tegn er ett av de mest vanlige tester, er positiv hvis smerte er tilstede når pasienten utvider halsen og det er smerte ved å dreie hodet. Den aksiale komprimering testen er positiv hvis smerte er tilstede når legen presser ned på pasientens hode med hals i en utrettet stilling.

Imaging studier

Røntgenbilder brukes for å diagnostisere innsnevring av disk mellomrom og bein spurs. CT-skanning (X-ray teknologi kombinert med datamaskin imaging) brukes til å visualisere bein i ryggraden å diagnostisere uregelmessigheter. MRI (tredimensjonalt bilde produsert av elektroner) skanner brukes til å diagnostisere bløtvev uregelmessigheter som ligament og disk unormalt.

Måter å teste Reflekser

Måter å teste Reflekser


Problemer med reflekser indikerer mange forskjellige ting for leger. Problemer med hjernen skikkelig sender eller mottar meldinger noen ganger presentere seg selv som refleks problemer. I tillegg, noen ganger fysiske traumer eliminerer reflekser i visse områder av kroppen. De ulike testmetoder tilgjengelig for leger hjelpe dem med å diagnostisere disse større problemer basert på refleks symptomer.

Perkusjon

Leger bruker en liten gummihammer for å teste reflekser i sine pasienter. Denne vanlige reflekstest er metoden anvendt for refleks plassert i kneet. Et raskt trykk med hammeren under kneet stimulerer beinet til en ufrivillig bevegelse. Den samme fremgangsmåte kan brukes for å fremkalle refleks handling i mange andre posisjoner på legemet. Noen mennesker reagerer ulikt på refleks tester, så det er vanlig for en lege å prøve flere ganger for å få den typiske reflekshandling.

Riper

En lett skrape bevegelse på huden blir brukt for å teste forskjellige typer av reflekser. Scratch test brukes til å asses hva leger kaller overfladiske reflekser. Denne testen bruker magemusklene, lårene og føttene. Legen lett riper i overflaten av huden i det aktuelle området, og deretter observerer pasientens reaksjon.

Pupillrefleks

Måten elevene svare på lys er en reflekshandling inne i øyet. Elevene ufrivillig krympe når overflødig lys er til stede og forstørre når det er mørkt. Leger teste dette ved å skinner et lys inn i øyet og observere responsen fra elevene. Øynene også utføre en reflekshandling når en pasient fokuserer på et fjernt forhold til en nær gjenstand. Disse testene blir brukt sammen for å vurdere potensialet for neurologiske problemer i en pasient.

Elektrisk stimulering

Andre typer av reflekser som kalles H-refleks, og F-Wave testes for ved å påføre elektrisk stimulering og sensorene til kroppen. Testeren gjelder en elektrisk frekvens til en plassering på muskelen som blir testet. Legemet oppviser en fysisk reaksjon i de fleste tilfeller til disse impulser, men refleksen måles også i bølgeform gjennom tilstedeværelse av sensorer som er plassert på viktige nervepunkter på pasientens muskulatur.