Digidexo.com

reaksjon niacin

Effekt av Niacin på blodsukkeret

Niacin er et vitamin syntetiseres i kroppen ved aminosyren tryptofan. Det er også funnet i alle proteinholdige matvarer. Niacin er viktig i flere metabolske prosesser som glykolyse (nedbrytning av karbohydrater for å produsere energi).
Studer glykolyse sti som et eksempel for å vise effekten av niacin til blodsukkeret.

Glykolyse

Glykolyse er en av de metabolske prosesser som bruker både niacin og glukose; Det er veien for å konvertere energien til glukose. Mens hele prosessen med glykolyse er ganske involvert, kan en rask titt på prinsippet demonstrere forholdet mellom niacin til blodsukkeret.

Niacin

Niacin benyttes av legemet i to vanlige former: 1) nikotinamid-adenin-dinukleotid (NAD) - en del av koenzym I; og 2) nikotinamid-adenin-dinukleotid-fosfat (NADP) - en del av koenzym II. Både NAD og NADP er nødvendig i glykolyse veien. Disse koenzymer bistå i både aerobe (med oksygen) og anaerob (uten oksygen) metabolismen av glukose. De fungerer som acceptors og givere av hydrogen protoner i Redox (oksidasjon-reduksjon) reaksjoner av glykolyse.

Glukose

Glukose dannes fra fordøyelse av mat som inneholder karbohydrater. Den gjennomgår glykolyse til å produsere energi i form av adenosintrifosfat (ATP).

Prinsippet

I glykolyse, lagret glukose i kroppen sammen med niacin (i form av NAD / NADP); reagerer med andre stoffer for å danne energi (ATP). Derfor, hvis niacin ikke er tilgjengelig, glukose ikke vil bli omdannet til sin energiform (se diagram 1).

Effekt av Niacin

En økning i niacin nivå fører til at glukose konvertering raskere, og dermed senke blodsukkeret (se diagram 2). I kontrast, mangel på niacin hindrer normal nedbrytning av glukose, dermed er det en mulighet for at blodsukkeret vil akkumuleres over tid som du spiser mer karbohydrater.

Betydning

Niacin (i store mengder) benyttes terapeutisk for å redusere mengden av kolesterol i kroppen. Dette kan tilskrives det faktum at økende niacin senker glukosenivået, slik at kroppen justerer og bruker den lagrede kolesterol, som en erstatning, for å produsere energi. Dette bytte ut kilden til energiresultater til en nedgang i kolesterolnivået.

Bivirkninger av Slo-niacin

Også referert til som niacin, er Slo-niacin en muntlig reseptbelagte medisiner, som er godkjent av Food and Drug Administration for behandling av tilstander som høyt kolesterol og vitamin B3 mangel (pellagra). Det er merkenavnet på en medisinsk form av vitamin B3.

Kontra

Slo-niacin kan samhandle med visse reseptbelagte legemidler for å forårsake skadelige bivirkninger. Ifølge medicinenet, når Slo-niacin er tatt med Simvastatin, kan det øke risikoen for muskeltoksisitet ved å redusere eliminering av simvastatin. Samspillet mellom de to legemidlene kan føre til en tilstand som kalles rabdomyolyse, som har bivirkninger som inkluderer muskelsmerter og svakhet.

Flushing

Flushing er blant de vanligste bivirkningene som er rapportert av personer som tar Slo-niacin. Den er karakterisert ved en varmefølelse i ansiktet og halsen, så vel som kløe, svetting og kribling. En faktaarket ved Feinberg School (Northwestern University) sier at dette side-effekt oppleves av folk som tar de farmakologiske doser av stoffet. På disse høye doser, utløser niacin en histaminfrigjøring som forårsaker rødme. Astmatikere og folk som lider av magesår kan bli skadet av denne prosessen.

Toksisitet

I henhold til Feinberg School faktum ark, idet det høye doser av dette medikament kan fremme levertoksisitet (levertoksisitet), som er et stoff - indusert leversykdom. Medicinenet rapporterer om leverskade som Slo-niacin kan føre til, som omfatter gulsott, og i ekstreme tilfeller, selv leversvikt. Den slår fast at risikoen for levertoksisitet er høyere når vedvarende-release heller enn umiddelbar frisetting formuleringer av Slo-niacin er tatt. Tar alkohol når du er på et Slo-niacin behandlingsregime kan også ha toksiske effekter.

Alvorlige bivirkninger

WebMD lister opp en rekke alvorlige bivirkninger som må rapporteres til legen din umiddelbart (se Ressurser). Disse inkluderer: kraftige magesmerter, muskelsmerter eller svakhet, mørk urin, svart avføring og gulnede øyne og hud. Allerigic reaksjoner på stoffet som vedvarende kløe, ansiktsbehandling eller oral hevelse og kraftig svimmelhet bør også rapporteres.

Forebygging / løsning

Noen av de bivirkninger av Slo-niacin kan forebygges eller lindres. Flushing, for eksempel, kan unngås ved å begynne med lave doser, og deretter gradvis øke dosen administreres. Dessuten kan utvikling av levertoksisitet unngås eller minimaliseres ved å begrense de doser som administreres til mengder som ikke overstiger 2 gram per dag. Det er viktig å konsultere med en lisensiert helsepersonell før du begynner, endre eller slutte å ta Slo-niacin.

Anafylaktisk sjokk Fra Niacin Symptomer

Niacin, også kjent som vitamin B3 og nikotinsyre, er en mye brukt behandling for høyt kolesterol. Anafylaktisk sjokk er en medisinsk betegnelse på en alvorlig og potensielt dødelig allergisk reaksjon på et stoff. Niacin terapi som vanligvis produserer uheldige bivirkninger, men bare sjelden fører til en pasient for å gå inn i anafylaktisk sjokk. Når den gjør det, men vel vitende om symptomene er nøkkelen til overlevelse.

Normale Niacin Side Effects

Niacin terapi vanligvis forårsaker en mild allergisk reaksjon, ifølge Mayo Clinic. Reaksjonen omfatter rødhet i huden, spesielt rundt ansikt, ører og nakke. Denne reaksjon skjer generelt ved begynnelsen av behandlingen, og når pasienten øker dosen. Kvalme, brekninger og diaré også oppstå ved starten av behandlingen.

Anafylaktisk sjokk Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, anafylaktisk sjokk fører nesten alltid pasientens hud til å bryte ut i elveblest, kløe, eller bli spylt eller blek. Ytterligere symptomer inkluderer pustevansker og en hoven tunge eller svelg, en svak eller rask puls, kvalme, oppkast eller diaré, svimmelhet og besvimelse.

Hvordan se forskjell

Ifølge Mayo Clinic, sjelden resulterer niacin terapi i anafylaktisk sjokk. Men fordi niacin bivirkninger og anafylaktisk sjokk har felles symptomer (spyles hud, kløende hud, kvalme, oppkast, diaré), kan det være vanskelig å se forskjell.

Timing kan være ett hint. Ifølge Mayo Clinic, kan spyle minke etter en uke eller to av behandlingen, slik at hvis den flushing som skjer i løpet av dette tidsrommet, er reaksjonen mer sannsynlig enn normalt. Hvis det er noen tvil, derimot, eller om flere symptomer er til stede, er det best å oppsøke lege.

Behandling Anafylaktisk sjokk

Personer som har alvorlig allergi ofte bære en adrenalin penn, en nødsituasjon injektor som demper symptomene på anafylaktisk sjokk. Hvis noen har hatt en alvorlig allergisk reaksjon, er en tur til sykehuset fortsatt nødvendig å sørge for at symptomene er borte for godt. Hvis personen er i anafylaktisk sjokk, men ikke har en adrenalin penn, ring 911; personen kan ha bare minutter eller mindre å leve uten medisinsk hjelp.

Allergi medisin

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienten være i stand til å redusere hud spylingen ved å ta en anti-inflammatorisk medikament på samme tid som den niacin, eller ved å ta et antihistamin omtrent 15 minutter før dosering.

Tegn og symptomer på en Niacin Allergi

Tegn og symptomer på en Niacin Allergi


Niacin, eller vitamin B3, er viktig for forsvarlig helse, men som mange mat komponenter, kan folk utvikle en allergi mot det. Tegn og symptomer på en niacin allergi omfatte et bredt spekter av fysiske problemer. Disse kan variere fra en enkel utslett til elveblest, problemer med blodsukkernivået, og en urolig mage eller magesår. I tilfelle en alvorlig allergi, enkelte individer blø, pass out, og selv lider av blodpropper.

Den Niacin Flush

Varme, rødhet, og en følelse av kløe over områder av huden er noen av de tegn og symptomer på en niacin flush reaksjon. Ifølge Diagnose-Me nettside, kan niacin utløse en frigjøring av histamin i kroppen, noe som utvider blodårene og fører til betennelse i huden.

Styrking Blood Sugar

For dem som lider av diabetes, kan for mye niacin ha en negativ innvirkning på blodsukkernivået ved å gjøre det gå opp for høyt. Niacin hjelper i energi (sukker) frigjøres fra karbohydrater, noe som fører til mer sukker i blodet. Dette kan føre til mer alvorlige sår og en høyere risiko for urinsyregikt.

Mage Troubles

Testcountry.org nevner at selv om niacin hjelpemidler i metabolismen, forbruker for mye av det kan sette fordøyelsessystemet i overdrive. Som et resultat, kan en urolig mage oppstå som en av symptomene på en niacin allergi. I mer alvorlige tilfeller kan det føre til magesår.

Alvorlige reaksjoner

Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever noen av de følgende alvorlige reaksjoner til niacin, som foreslått av DoubleCheckMD: problemer med å puste, elveblest, hevelse i svelg, tunge, lepper eller ansikt. Andre symptomer er en ujevn eller bankende hjerteslag, gul farge på øyne eller hud (gulsott), feber og svakhet, influensalignende symptomer, og urinen tar på seg en mørk farge. Noen ekstreme reaksjoner på niacin er blødning fra nesen, tannkjøtt og fordøyelseskanalen, besvimelser, og indikasjoner på at blodpropper dannes i blodårene (et utslett er ofte et tegn på dette). Disse er knyttet til niacin effekt på histamin nivåer; jo høyere niacin, jo mer histamin i kroppen, og jo mer blodkar utvider seg.

Mildere Reaksjoner

Milde allergiske reaksjoner på vitamin B3 kan omfatte en følelse av svimmelhet, tørr hud, frysninger eller svette, kvalme, gass, raping, leggkramper, og søvnløshet, ifølge DoubleCheckMD. Se legen din med en gang hvis du har problemer med å puste.

Reaksjoner på for mye kolesterol medisiner

Mulige reaksjoner på for mye kolesterol medisiner kan omfatte forstoppelse, kvalme, muskelsmerter og kortpustethet. Leverskader kan også være et resultat av å ta medisiner for å senke kolesterolnivået.

Typer

Statiner virker ved å senke det dårlige kolesterolet (LDL) og triglyserider mens litt øke det gode kolesterolet (HDL). Reaksjoner på statiner, som Crestor, Lescol, Lipitor og Mevacor, inkluderer stølhet og smerte og svakhet, ifølge Mayo Clinic.

Betydning

Gallesyre bindende harpiks, som for eksempel Colestid, Questran og Welchol, senke LDL. Reaksjonene kan omfatte svimmelhet, forstoppelse og oppblåsthet, ifølge American Heart Association.

Potensial

Kolesterolabsorpsjonsinhibitorer som Zetia, senke LDL og forsiktig øke HDL. Ifølge drugs.com, kan Zetia reaksjoner inkluderer pankreatitt, rød hud utslett, brystsmerter eller gulsott.

Effekter

Fibrater som Lopid og Tricor, redusere triglyserider og øke HDL. Reaksjoner på for mye av enten kolesterol medisiner kan være kvalme og gallestein, ifølge medicinenet.com.

Funksjon

Advicor, en kombinasjon statin og niacin kolesterol medisiner, reduserer LDL og øker HDL. Reaksjonene inkluderer magesmerter, kløe og rødme, ifølge PDRhealth.

Vilkår for kjemiske reaksjoner som foregår i en organisme

Vilkår for kjemiske reaksjoner som foregår i en organisme


Kjemiske prosesser i organiske vesener er avgjørende for overlevelse og forskjellige funksjoner i kroppen. Organismer vanligvis ikke har noen kontroll over disse kjemiske reaksjoner. Forskjellige typer av kjemiske reaksjoner kan påvirkes av hormoner, hjerneaktivitet, organ-aktivitet, eller enzymer i kroppen. Eksterne faktorer kan også spille en rolle, for eksempel mat forbruk og luftkvalitet.

Metabolisme

Metabolisme oppstår når enzymer og hormoner endre mat til drivstoff for en organisme. Metabolisme påvirker hvor effektivt at drivstoffet er brukt siden denne kjemiske reaksjonen avgjør hvor fort en kropp forbrenner kalorier og hvor sannsynlig at kroppen er å miste eller få vekt. Metabolisme vanligvis går raskere i organer med mer masse fordi systemet må jobbe hardere for å støtte større tall. Mosjon og et sunt kosthold kan øke en organisme stoffskifte.

Halogene

Halogenering er en kjemisk prosess som oppstår når hydrogenatomene er erstattet med et halogen i en organisk forbindelse. Halogener består av elementene fluor, jod, brom og klor. Halogene av et alkan er kvalifisert som en substitusjonsreaksjon. Energiinngang mot lys eller varme, er avgjørende for halogene å oppstå; Hvis lys setter av reaksjonen, tusenvis av molekyler reagerer for hvert foton av lys som absorberes av atom.

Radical Addition

Radical tillegg oppstår når en "svak OO bindingen av en peroxide initiativtaker er brutt homolytically ved termisk eller hight energi," i henhold til Michigan State University Institutt for kjemi. Den tiloversblevne radikal kan ta et hydrogenatom fra en forbindelse HBr og trekke enda et hydrogenatom fra et annet sted for å opprette alkylbromid og et annet bromatomet. En form for radikal tillegg er polymerisering, som skaper de kjedelign eller nettverks molekyler som gjør livet til å eksistere.

Allergiske Reaksjoner på Palmers Cocoa Butter

Palmers Cocoa Butter er en ingrediens brukt i flere helse kremer og salver. Mens vanligvis anvendes for å fremme sunn hud, har det vært kjent å gi milde allergiske reaksjoner. Allergiske reaksjoner typisk bestå av synlige utslett på huden som sveller eller klør når forverret. Behandling for disse allergiske reaksjoner er enkel og innebærer bruk av anti-kløe-produkter.

Betydning

Palmers Cocoa Butter brukes innenfor mange helsetjenester og skjønnhet eks. Den brukes i kremer, body oljer, kremer, notiser, balsam og mange andre lignende produkter. Derfor er sjansene for å bli utsatt for et produkt som inneholder Palmers Cocoa Butter er relativt høy. Mens Palmers Cocoa Butter har vist seg å være effektiv i behandling av symptomer som tørr hud og strekkmerker, har det forårsaket allergiske reaksjoner hos noen av sine brukere.

Symptomer

Allergiske reaksjoner på Palmers Cocoa Butter er vanligvis milde. De består typisk av overflate utslett rundt huden som Palmers Cocoa Butter ble brukt. Disse kan ligne utslett forårsaket av gift eik, som vises som røde, hovne, kløende klumper på huden.

Behandling

Slutte å bruke produktet inneholder Palmers Cocoa Butter hvis du utvikler en allergisk reaksjon på det. Unngå å skrape eller gni et utslett. Hvis igjen alene, vil et utslett vanligvis avta over tid. Anti-klø salver eller kremer, for eksempel Caladryl, kan brukes direkte til utslett å redusere ubehag mens du venter på det å helbrede. En lege kan forskrive et antihistamin hvis utslettet ikke avtar over tid.

Forebygging / løsning

Hvis du er bekymret for lider en allergisk reaksjon fra Palmers Cocoa Butter, vurdere testing på en liten del av huden din før bruk.

Advarsel

Noen formler inneholder Palmers Cocoa Butter inneholder også kollagen. Mens kollagen blir noen ganger brukt for å forbedre huden, har det vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner, for eksempel rødhet, hevelse og fasthet i huden.

Tegn og symptomer på en negativ reaksjon på influensa vaksine hos barn

Tegn og symptomer på en negativ reaksjon på influensa vaksine hos barn


Under eller rett før influensasesongen, kan det være lurt å ha barnet vaksinert mot viruset. En influensa skutt utsetter mottakeren til influensa-viruset slik at hans immunsystem er forberedt på å bekjempe den. Til tross for begrenset risiko, noen mennesker --- barn spesielt --- kan oppleve bivirkninger som indikerer en reaksjon på injeksjonen. Disse bivirkningene er vanligvis ikke alvorlig, skjønt, og er vanligvis kortvarig og behandles.

Reaksjoner på injeksjonsstedet

Etter barnet ditt får sin influensavaksine, overvåke for resten av dagen og påfølgende morgen injeksjonsstedet. Noen av de mest vanlige reaksjoner hos barn i alderen seks til 23 måneder er utslett og andre hudreaksjoner rundt injeksjonsstedet. Dette området kan bli hovne, ømme og betente.

Fever

Mindre vanlig hos voksne enn hos barn er utviklingen av en post-vaksinasjon feber. En mindre feber kan danne innen seks til 12 timer etter injeksjonen, og kan bli liggende i én til to dager. Disse oppstår vanligvis hos personer uten tidligere eksponering for vaksinen --- et barn fikk sin første vaksine, da, er mer sannsynlig å utvikle dette symptomet. Han kan også utvikle mindre smerter og plager, frysninger eller hodepine.

Allergiske Reaksjoner

Foreldre kan ønske å ha sine barn testet for et egg allergi før du mottar en influensa skutt. Vaksinen fremstilles ved hjelp av eggene, slik at personer med allergi kan oppleve en reaksjon på vaksinen. Vaksinen kan ikke dyrkes uten bruk av egg, men spormengde av egg kan utløse reaksjon bare i de med alvorlige allergier.

Nesespray Reaksjoner

Influensa vaksine er også tilgjengelig som en nesespray, men i stedet for døde virus, inneholder den svekkede live seg. Dette blir tilfelle, kan eksponering for nesesprayen vaksine forårsake influensalignende symptomer som oppkast og rennende nese. Til tross for dette potensialet reaksjon, ikke nesesprayen vaksine faktisk ikke infisere barnet ditt med influensa --- hun kan rett og slett oppleve en lignende reaksjon.

Sulpha Drug Allergiske reaksjoner for Nyre infeksjon

Sulpha Drug Allergiske reaksjoner for Nyre infeksjon


Ifølge Mayo Clinic, "sulfa allergi" refererer vanligvis til en legemiddelallergi til en av antibiotika i sulfonamid-klassen. Noen av disse medikamentene er brukt for å behandle nyre-infeksjoner.

Identifikasjon

The Mayo Clinic viser flere felles sulfonamidantibiotika som kan utløse en betydelig allergisk reaksjon: sulfametoksazol, trimetoprim-sulfametoksazol (merkenavn er Bactrim og Septra) og erytromycin-sulfisoxazole. Disse stoffene er ofte brukt til å behandle infeksjoner i urinveiene.

Effekter

Ifølge Medline Plus, første gang du tar et sulfonamid, kan immunsystemet ditt skape en allergisk reaksjon som ikke er veldig merkbar. Hvis du får enten at narkotika eller annen sulfonamid igjen, kan du merke allergi symptomer som kløe, utslett, hud, utslett og pustevansker.

Advarsel

Sulfa narkotika kan forårsake anafylaksi, et medisinsk nødstilfelle hos personer med alvorlig allergi mot medisiner. Du kan besvime, utvikle en rask hjerterytme og hjertebank, føle seg forvirret, utvikle magesmerter, og selv gå inn hjertestans.

Betraktninger

Det er mange andre legemidler som er effektive mot nyre infeksjoner, så det er ikke nødvendig å ta sulfonamider hvis du har hatt allergiske reaksjoner på disse medisinene i fortiden.

Tips

Ifølge Mayo Clinic, er det mange generiske og merkenavn for sulfa narkotika ikke inneholde forstavelsen "sul" eller "sulfa". Hvis du er allergisk mot sulfa narkotika, fortelle din leverandør og apoteket slik at de kan bidra til å identifisere potensielle problemer.

Narkotika reaksjoner i babyer

Vaksiner og skudd gitt til babyer (24 måneder og under) er ofte en årsak til bekymring blant foreldre, spesielt hvis den lille er utsatt for reaksjoner og allergier. Det er viktig å innse reaksjoner er sjeldne. Det er også viktig, men å vite og være i stand til å gjenkjenne symptomer på en reaksjon bør de oppstår.

Narkotika

Narkotika i vaksiner og immunisering skudd er vanligvis en mild eller en død versjon av sykdom / sykdom de er ment å beskytte mot. Vaksinasjons legemidler til spedbarn under 6 måneders alder er vanligvis for hepatitt B, difteri, stivkrampe og kikhoste, pneumokokksykdom, HIB, polio og rotavirus.

Funksjon

Stoffet i vaksinasjoner brukte på den lille ett verk på en bestemt måte for å hjelpe barnet unngå alvorlige og potensielt dødelige sykdommer og sykdommer i hele hans / hennes barndom og liv. Når et barn eller voksen møter en sykdom, bygger kroppen opp immunitet mot det å hindre ytterligere forekomster. Vaksiner er gitt for å utløse en reaksjon i kroppen som gjør det virke som the real thing, hjelpe barnet ditt bygge immunitet uten å gå gjennom livstruende prosessen med iherdig gjennom den.

Milde reaksjoner

De vanligste milde reaksjoner som forekommer hos babyer er hevelse / ømhet av injeksjonsstedet og en mild feber. Disse reaksjonene skje i en i fire babyer. Andre milde reaksjoner inkluderer fussiness, dårlig matlyst, hovne ben eller arm, tretthet og oppkast. Diaré er også kjent til å forekomme med rotavirus-vaksine.

Moderate / alvorlige reaksjoner

Moderate og alvorlige reaksjoner er svært sjeldne, og bør ikke ergre seg over for mye i dagene før barnets skudd. Alvorlige reaksjoner er ofte en allergisk reaksjon mot et bestemt materiale i vaksinen. Moderate til alvorlige reaksjoner bør sees av en lege og behandlet deretter. Det er viktig å vite hvilke skutt barnet ditt har fått for å hjelpe legen behandle den. Disse reaksjonene inkluderer anfall, koma, senket bevissthet, permanent hjerneskade, feber over 105 grader F og gråt non-stop i 3 timer eller mer. Disse reaksjonene er så sjeldne, men at de ikke kan endelig knyttet til vaksiner selv.

Time Frame

For de fleste reaksjoner på vaksiner i babyer, bør symptomer ganske raskt. Fussiness, tap av matlyst, hevelse og ømhet bør skje i løpet av de første timene etter at skuddene og kan vare en til tre dager. Hele benet eller armen kan hovne opp eller utslett kan vises fra én til 10 dager etterpå. Disse reaksjonene kan vare så mange dager også. De andre milde reaksjoner vanligvis bare skje innen en uke etter at vaksinasjoner. Moderate og alvorlige reaksjoner, så vel, vil skje i løpet av noen få minutter til et par timer etter at skuddene er gitt, og må behandles umiddelbart.

Influensa vaksine reaksjoner i babyer

Influensa vaksine reaksjoner i babyer


Med influensasesongen nå truer oss med to flus, H1N1 (aka svineinfluensa) og den vanlige sesonginfluensa, foreldre er mer interessert i å få sine barn, selv babyer, vaksinert. For babyer over 6 måneder, er influensa vaksine gitt som et skudd og er et drept virus. Det er ansett som en trygg vaksine selv om det er noen reaksjoner å se etter.

Reaksjoner på injeksjonsstedet

Det kan være noen sårhet på stedet der skuddet ble gitt. Noen vil ha en liten klump i beinet at du kan føle deg i flere dager etter at skuddet ble gitt.

Fever

Noen babyer kan ha en lav (mindre enn 101 grader F) feber som svar på vaksinen. Dette skal kun vare i et par dager etter skuddet.

Fussiness

Noen babyer er masete for en dag eller to etter influensavaksine. Dette kan være på grunn av smerter forårsaket av skuddet.

Alvorlige bivirkninger

Det er noen rapporterte bivirkninger som er svært sjelden, men alvorlig slik som elveblest, hevelse og pustevansker. Disse ofte er et resultat av en allergi mot egget komponent av vaksinen.

Seasonal vs H1N1 Reaksjoner

Både H1N1 og sesonginfluensavaksiner er gjort, og administrert på samme måte. Reaksjoner og bivirkninger anses å være den samme for begge.

Infant Reaksjoner for sigarettrøyk

Infant Reaksjoner for sigarettrøyk


Passiv røyking har mange av de skadelige effektene som røyking, spesielt når det gjelder barn. Passiv røyking i betydelig grad påvirker barn på grunn av den raske utviklingen. Utsette et spedbarn for passiv røyking fører til en første reaksjon, men effekten kan også vare livet ut.

Luftveisinfeksjoner

Luftveisinfeksjoner kan raskt bli alvorlig hos spedbarn, og de forårsaker mange spedbarn dødsfall hvert år i USA. Ifølge Surgeon General rapport i 2006, foreligger en årsakssammenheng mellom passiv røyking eksponering og lavere luftveisinfeksjoner hos spedbarn. Forskning viser også at en enda sterkere korrelasjon når mor røyker. EPA antyder at passiv røyking forårsaker mellom 150.000 og 300.000 nedre luftveisinfeksjoner hvert år hos barn under 18 måneder.

Sudden Infant Death Syndrome

Ifølge Centers for Disease Control, Sudden Infant Death Syndrome (SIDS) forårsaker flest dødsfall hvert år hos spedbarn i alderen 1-12 måneder. Forskning har funnet en positiv sammenheng mellom mors røyking og krybbedød. Passiv røyking eksponering fører til at risikoen for krybbedød å gå opp med 50 prosent. Foreldre kan bidra til å beskytte sine barn mot krybbedød ved å ikke røyke i deres hjem og ikke la andre røyke rundt barna sine.

Hvese

Barn som utsettes for passiv røyking kan begynne å hvese etter langvarig eksponering. Passiv røyking irriterer et spedbarn lunger og fører også til redusert lungefunksjon, som begge kan føre til tungpustethet. En sterk sammenheng mellom tungpustethet løpet av barndom og mors røyking under svangerskapet og etter fødselen.

Reaksjoner på nervegifter

Sigarettrøyk inneholder nervegifter, skadelige kjemikalier som kan påvirke et barns hjerne ved forårsaker dem til å motta mindre oksygen. Et barns hjerne kan reagere på mange negative måter når de utsettes for passiv røyking. Nervegifter kan føre til en lavere IQ, svekket motorisk utvikling, hyppigere våkne i perioder med søvn og irritabilitet. Neurotoxins henge i luften rundt røykere og klamre seg til overflater. Dette betyr at den nevrotoksiske effekten kan påvirke et barn lenge etter at en person har røykt i ditt hjem siden barnet vil fortsette å børste mot disse overflater.

Infant Reaksjoner på Soy Formula

Infant Reaksjoner på Soy Formula


En forelder som velger å ikke amme, og hvis barnet ikke kan ha melk basert baby formel har muligheten til å mate babyen hennes soya formel. Selv om en soya formel er et alternativ for spedbarn som er allergiske mot formel som inneholder kumelk, American Academy of Pediatrics sier et spedbarn har også en 10 prosent til 14 prosent sjanse for å bli allergisk mot soya protein, og en enda høyere prosent sjanse for følsomhet . Det finnes en rekke symptomer som kan oppstå i et barn som har hatt en allergisk reaksjon på soya formel.

Gastrointestinale Vanskeligheter

Et spedbarn som er allergisk mot soya formel kan presentere seg med gastrointestinale symptomer. Generelle gastrointestinale allergiske reaksjoner på soya er diaré og oppkast. Ubehag i magen kan også være til stede, men fordi en baby ikke får satt ord på at han har en buk verke han kan uttrykke dette gjennom gråt og irritabilitet.

Øvre luftveisproblemer

Øvre luftveisreaksjoner hos et barn allergisk mot soya kan variere. Et barn som har en mild reaksjon kan lide av et rennende nese, også kjent som allergisk rhinitt. Mer alvorlige reaksjoner inkluderer utseendet på astmasymptomer og tungpustethet når puste. Hevelse i lepper, munn eller hals kan også forekomme.

Hudutslett

En reaksjon på en soyabasert baby formel kan forekomme i en baby i form av et utslett. Uforklarlige dermatitt kan være forårsaket av en allergisk reaksjon på soya. I et barn som har en mer alvorlig allergisk reaksjon, kan hives utvikle seg.

Mulige utviklingsmessige problemer

Selv om det ikke er forårsaket av en allergisk reaksjon, kan soya basert morsmelkerstatninger forårsake problemer i fysisk utvikling lenge etter at barnet har avvent. Soya inneholder fytoøstrogener som har østrogen som virkninger på kroppen. Ifølge National Institute of Health Sciences, noen baby jenter som har blitt matet soya formel som babyer synes å ha en tendens til å gå inn i tidlig pubertet og og for å ha uvanlig bryst utvikling. Studier er fortsatt blir gjort for å bestemme den langsiktige effektene soya basert formel har på helse og utvikling hos barn.

Reaksjoner til Armour Thyroid

Armour thyroid er et naturlig hormon som brukes til å behandle hypotyreose og, en gang startet, er vanligvis tatt for livet.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er sjeldne, men gi beskjed til legen hvis du utvikler problemer med å puste, svimmelhet, utslett, hevelse eller kløe.

Østrogen

Armour thyroid doseringsbehov kan svinge ved innføringen av østrogenholdige legemidler.

Breast Milk

Små mengder thyreoideahormoner utskilles i morsmelk, og ammende bør diskutere dette med legen sin.

Pasienter med diabetes

Tilleggs insulin kan være nødvendig ved Armour thyroid behandling introduseres, slik at pasienten bør overvåkes.

Graviditet

Skjoldbruskkjertel hormon ikke krysser for fosteret, og thyroid replacement therapy bør fortsette under graviditet.

Håravfall

Midlertidig hårtap er rapportert hos barn når Armour thyroid terapi er først introdusert.

Orale antikoagulantia

Armour thyroid kan øke koagulasjonsfaktorer, slik at pasienter kan ha behov for reduksjon i antikoagulerende dosering.

Niacin og vekttap

Niacin, også kjent som vitamin B3, kan være et vesentlig tillegg til enhver helse diett. Niacin har ikke vist seg å føre til vekttap direkte, men i stedet for indirekte ved å redusere stress og økende energi. Du trenger energi for å ha utholdenhet til å trene og kaste pounds. B-vitaminer forsyne cellene med energi og forbedre nervesystemet helse ved å styrke nevroner. Optimal energi kan hjelpe deg å ha den motivasjonen som trengs for å forbrenne fett.

Matvarer beriket med B-vitaminer

Spis mat som er rik på B-vitaminer. Niacin er mest effektiv når den kombineres med andre B-vitaminer som vitamin B12 og B5. Disse vitaminene styrker og arbeide i harmoni med hverandre.

Forskere ved Harvard Medical School gjennomført en studie som viste at B-vitaminer hjelper kroppen med å takle stress og redusere forekomsten av posttraumatisk stresslidelse. Stress kan hemme vekttap fordi kroppen reagerer på stress ved å produsere kortisol og adrenalin. Over tid, kan for mye kortisol i blodet føre til at kroppen å holde på fett, spesielt rundt midsection.

Redusere stress med avslapping og spise mat rik på B-vitaminer eller tar kosttilskudd kan være gunstig. Matvarer som er rike på niacin og andre B-vitaminer er lever og biff. Du vil også finne vitamin B3 i for solsikkefrø, mandler og brun ris (for en fullstendig liste over mat med høyt B-vitaminer, se Resources i denne artikkelen).

Bli balansert og sørg for å spise rå frukt og grønnsaker som gulrøtter og brokkoli også.

Kosttilskudd

Ta en B-vitamintilskudd hver dag. Du kan finne disse kosttilskudd hos din lokale helsekost butikk eller på line.These næringsstoffer er oppført som "B-kompleks" hvis de inneholder alle de essensielle B-vitaminer. Pass på å sjekke etiketten og sørg for at niacin er inkludert på listen. De fleste vitamintilskudd inneholder 50 til 200 mg niacin per kapsel. Følg anbefalingene på etiketten og ikke ta mer enn hva som kreves.

Hydration

Drikk åtte til ti glass rent vann hver dag. For å få mest mulig nytte av en diett rik på B-vitaminer, holde kroppen hydrert. Vann transporterer disse energiproduserende vitaminer til cellene der de trengs mest. I tillegg, fjerner vann også avfall fra cellene. Overflødig giftstoffer i kroppen kan gjøre deg døsig og trøtt og sliten. Vann renser kroppen fra innsiden og ut og fylles væske tapt hver dag. Hvis du trener eller tilbringe tid i solen, må du kanskje enda mer vann. Unngå å drikke vann fra springen som de fleste kommunale systemer inneholder klor. Klor er giftig ved inntak og dette stoffet kan føre til urinveisproblemer.

Bruk av niacin å senke blodtrykket

Niacin, også kjent som vitamin B3, er en av de åtte vannløselige B-vitaminer. Niacin hjelper kroppen konvertere karbohydrater til sukker for drivstoff. Niacin er vanlig å senke LDL kolesterol, det dårlige kolesterolet, mens øke det gode HDL-kolesterolet, ifølge blodtrykk-updates.com. Niacin også er bevist å hjelpe til med dyslipidemi, som er avbrudd av lipider i blodet. Dyslipidemi er en viktig risikofaktor kardiovaskulær sykdom. Dens fordeler har blitt avhørt, men på hva vitamin gjør for blodtrykket.

Ingen klare bevis

Niacin har vært vist i kliniske studier til betydelig lavere blodtrykk hos personer med høyt blodtrykk, men ikke nødvendigvis hos personer med normalt blodtrykk, ifølge pubmedcentral.com, et medisinsk forskning nettside i samarbeid med National Institutes of Health (NIH).
Disse funnene har kompliserte dommen på vitamin evne til å senke blodtrykket, fordi det ikke kan fastsettes hvorfor behandlingen virker noen ganger og noen ganger ikke. Større, randomiserte studier av Coronary Drug-prosjektet viste enten ingen klare signifikante effekter av niacin eller niacin-holdige regimer på blodtrykk, eller litt lavere gjennomsnittlig blodtrykk enn placebostudier.

Need For spesifikke studier

Selv om niacin har blitt brukt til å behandle høyt kolesterol i flere tiår, det liksom ikke har hatt betydelige mengder klinikken testing spesielt for å bestemme sin effektivitet på hypertensjon. I henhold til NIH, er det antatt at ytterligere analyse av løpende studier av niacin på blodtrykk og fremtid kliniske forsøk utformet spesielt for å lære mer om sin innvirkning på blodtrykket vil gi forskere en bedre forståelse av hva som eventuelt kan fordeler kan forventes .

Forholdsregler

Niacin, når de er tatt med alfa-blokkerende hypertensjon medisiner øker muligheten for bivirkninger som vanligvis forbindes med vitamin, i henhold til blodtrykk-updates.com. Folk tar niacin ofte opplever kvalme, dårlig fordøyelse, gass, oppkast, diaré og aktivering av magesår. Når du planlegger å bruke niacin for å senke kolesterolet, bør du oppsøke lege for å sikre at du får riktig behandling for din tilstand.

Alvorlige reaksjoner på Nexium

Nexium er et medikament som brukes til å behandle symptomer på halsbrann, gastroøsofageal reflukssykdom og magesår. Merkenavnet for reseptbelagte stoffet esomeprazol er Nexium kategorisert som en protonpumpehemmer (PPI), en type stoff som reduserer produksjonen av magesyre. Alvorlige reaksjoner er usannsynlig når det brukes som anvist.

Time Frame

Nexium er beregnet for behandling som varer fire til åtte uker, men en annen resept vanligvis utstedes hvis tilstanden ikke er løst. Legen din kan bestemme at fortsatt bruk av Nexium er viktig for helsemessige fordeler og livskvalitet.

Vanlige bivirkninger

De hyppigst rapporterte Nexium bivirkninger er gastrointestinale, inkludert forstoppelse eller diaré, gass, magesmerter og kvalme. Hodepine er også relativt vanlig.

Allergisk reaksjon

Noen personer som tar Nexium kan utvikle en allergisk reaksjon som krever øyeblikkelig legehjelp. Tegn inkluderer elveblest, pustevansker, og ansiktsbehandling, munn og svelg hevelse.

Diaré

Tar Nexium øker risikoen for utvikling av diaré og kolitt grunn av Clostridium difficile bakterier. Fordi Nexium avtar magesyre, bakterier kan formere seg i mage-tarmkanalen og føre til infeksjon og inflammasjon.

Alder Betraktninger

Personer over 50 år som jevnlig bruker PPIs som Nexium for mer enn ett år kan ha en betydelig økt risiko for hoftebrudd, ifølge en studie publisert i den 27 desember 2006 utgaven av "Journal of American Medical Association" (JAMA) .

Dosering Størrelse

Overdose symptomer er mulig når du tar mye større doser av Nexium enn foreskrevet. Disse inkluderer tåkesyn, forvirring, tretthet, hodepine, kvalme, rask puls, kortpustethet, skjelving eller anfall.

Niacin og hjertesykdom

Niacin, også kjent som vitamin B3, er en av de B-kompleks vitaminer. Disse vitaminene spiller en viktig rolle i en rekke av kroppens systemer og funksjoner, og er avgjørende for god helse og trivsel. Blant de mange påviste fordelene ved niacin er dens evne til å hjelpe i behandlingen av visse typer av hjertesykdommer og markedshjertesykdommer.

Viktige Funksjoner av Niacin

Niacin fungerer med andre B-vitaminer for å hjelpe kroppen forbrenne og henter energi fra karbohydrater, proteiner og fett. Det spiller også en avgjørende rolle i produksjonen av magesyre. God hud helse er støttet av niacin, som er blodsirkulasjonen, og riktig funksjon av nervesystemet. Niacin er nøkkelen til kroppens produksjon av visse hormoner, og det bidrar til å regulere kolesterolnivået i blodet.

Niacin og hjertesykdom forebygging

Blant de høyeste risikofaktorer for utvikling av hjertesykdom er forhøyede nivåer av LDL (dårlig) kolesterol, og utilstrekkelige nivåer av HDL (bra), kolesterol. Niacin har blitt funnet å være svært effektive i å ta disse problemer, både å senke nivået av LDL-kolesterol, og øke HDL-kolesterol. Niacin er ofte foreskrevet for dette formålet, enten på egen hånd eller i kombinasjon med statin narkotika.

Niacin og hjertesykdom Treatment

Ifølge en studie publisert i New England Journal of Medicine, niacin, gitt i kombinasjon med simvastatin, kan bremse eller reversere innsnevring av koronararteriene. På egen hånd, senker simvastatin dårlige kolesterolet, men niacin øker gode kolesterolet, forsterke fordelen av statin narkotika. Resultatene fra studien viste at progresjon av hjertesykdom kan bli bremset eller snudd med hjelp av niacin, og kombinasjonsbehandling senket treårs risiko for en kardiovaskulær hendelse til en i 33, i motsetning til åtte av 34 i gruppen som fikk placebo . Også ifølge forskningsresultatene fra Coronary Drug Project og oppfølging gjort på sine deltakere, niacin var det mest effektive middel som brukes i denne rettssaken, med de som ble behandlet med næringsstoff som viser en 11 prosent reduksjon av langsiktig hjerteinfarkt risiko.

Kilder til Niacin

Matvarer som er rike på niacin omfatter kjøtt, fisk og fjærfe, som for eksempel biff lever, kjøttdeig, kylling, bryst, tunfisk og laks. Kornprodukter, for eksempel korn grits, pasta, mel tortillas og bygg inneholder niacin, som gjør peanøtter, sopp og linser. Vegetabilske kilder til niacin inkluderer søtpoteter, gulrøtter, mais og poteter og frukt rik på dette næringsstoffet inkluderer mango og fersken. Mens niacin er best absorberes av kroppen når de fremstilles fra kosten kilder, kan tilstrekkelige mengder være vanskelig å opprettholde ved diett alene. Kosttilskudd kan være et godt alternativ for noen mennesker, spesielt for de som søker de høyere nivåene er nødvendig for kolesterol problemer.

Forsiktighetsregler

Niacin i doser på mer enn 100 milligram regnes som et reseptbelagt legemiddel, og er best tas under oppsyn av helsepersonell, siden en rekke bivirkninger kan forekomme. Blant de mest vanlige av disse er en prikking eller flushing sensasjon i ansiktet, kløe, utslett og diaré. Niacin kan påvirke opptaket av enkelte antibiotika, og det kan forsterke effekten av noen blodfortynnende, så de på vanlige medisiner bør oppsøke apotek eller lege før du tar niacin kosttilskudd for å unngå muligheten for skadelige legemiddelinteraksjoner.

Crystal Niacin bivirkninger

Krystallinsk niacin er vitamin B3. Niacin brukes som behandling for noen helsemessige problemer, men bruken har noen bivirkninger. Snakk med legen din før du begynner å ta krystallinsk niacin.

Bruksområder

Krystallinsk niacin ofte brukes til å behandle høyt kolesterol og niacin-mangel, ifølge MayoClinic.com. Det har også blitt brukt til å hindre åreforkalkning og for å hindre andre hjerteinfarkt.

Dose

Tar niacin med mat kan redusere magesyke. Doser har variert fra 375 milligram til 3 gram i kliniske studier, ifølge Mayo Clinic.

Allergi

Sjeldne tilfeller av anafylaktisk sjokk som følge av en allergi er rapportert etter inntak av krystallinsk niacin. Fortell legen din om eventuelle allergier du har før du tar niacin.

Milde bivirkninger

Rødme i huden ledsaget av en varm følelse er vanlig mens du tar krystallinsk niacin. Kløe og tørr hud er ofte vanlig når man tar vitamin B3, også.

Alvorlige bivirkninger

Forverring av magesår og levertoksisitet er mulige bivirkninger av krystallinsk niacin. Legen din vil overvåke blod etter tegn på disse spørsmålene mens du tar niacin.

Bivirkninger av Niacin

Niacin er en variant av vitamin B som er anbefalt for å bidra til lavere kolesterol, redusere risikoen for hjerteinfarkt og omsorg for koronarsykdom. Niacin finnes naturlig i mange matvarer - inkludert kylling, lima bønner, hele korn, og peanut produkter. Det er også en felles enhet i den menneskelige kroppen. Niacin kosttilskudd kan kjøpes over disk, men noen bivirkninger kan forekomme. Som med alle kosttilskudd, snakke med en medisinsk faglig før du starter dem.

Varme og kulde intoleranse

Individer som tar niacin kosttilskudd kan oppleve uvanlig svetting, frysninger og intoleranse for kulde og varme.

Blood Sugar Symptomer

Diabetikere som tar niacin kosttilskudd kan oppleve betydelig deregulering i blodsukkernivået.

Hudirritasjon

Tørr hud - eller hud som er følsom for sollys - er en mulig bivirkning av niacin.

Mage problemer

Niacin kan forårsake magesmerter, økt gass, kvalme og diaré.

Alvorlige bivirkninger

Niacin kosttilskudd kan føre til noen alvorlige bivirkninger hos enkelte personer, inkludert uregelmessig hjerterytme, gulsott, hevelse i ledd, og besvimelse.