Digidexo.com

abscess bryst fortykket hud

Rosacea hud infeksjon

Rosacea er en hud infeksjon som vanligvis vises på forsiden. Det er en kronisk tilstand som voks og synker over tid. Det er fire kjente subtyper av rosacea, hver med litt forskjellige symptomer.

Årsaker

Den eksakte årsaken til rosacea er ukjent. Imidlertid er rødmet reaksjon som signaliserer rosacea forårsaket når blodårene i ansiktet strekke altfor lett, noe som åpner for økt blodgjennomstrømning.

Risikogrupper

Rosacea vanligvis rammer personer over en alder av 30. Selv om det kan skje med hvem som helst, det er mer sannsynlig hos kvinnen og folk med lys hud som blir spylt lett.

Symptomer

Tegn og symptomer på rosacea inkluderer synlige blodkar, humpete og rødlig hud og ansikts rødmende. En person med rosacea kan også ha fortykket hud, hevelse, tørrhet i huden, flekker av rød hud, øyne forstyrrelser og en stikkende følelse.

Subtyper

Thee er fire undergrupper av rosacea. Subtype 1 omfatter rødlig og rød hud og merkbare blodårer. Subtype 2 er preget av kviser og rødhet. Subtype 3 innebærer fortykket hud, ofte av nesen. Subtype 4 innebærer øyeforstyrrelser.

Behandling

Aktuell og muntlig medisiner er foreskrevet for rosacea pasienter. Videre behandling kan benyttes, avhengig av alvorlighetsgraden.

Hva er årsaken til rød hud på føtter og ankler?

Hva er årsaken til rød hud på føtter og ankler?


De mulige årsakene til rød hud på føtter og ankler er varierte. Diagnose vil avhenge av om rødhet er også kløende eller sår, hoven eller varm å ta på, enhetlig eller flekkete, og om det er andre ledsagende symptomer. Noen av disse forholdene er alvorlige eller er indikatorer på en alvorlig underliggende tilstand; noen er svært sjeldne. Alle diagnoser bør gjøres av en kvalifisert medisinsk faglig.

Dermatitis

Kløende utslett kan være allergisk kontakteksem. På føttene og anklene, dette kan være en reaksjon på å gå gjennom spesielle planter eller sokker vasket i et nytt vaskemiddel. Atopisk dermatitt (eksem) hos spedbarn ofte påvirker føtter og ankler. Eksem forårsaker lokaliserte flekker av hevet, grov, kløende rød hud, ofte på ankelen.

Pannikulitt

Dette er betennelse av fett under huden og forårsaker flekker av rødt, herdet, og fortykket hud, ofte på føtter, ankler og hender.

Rocky Mountain Spotted Fever

I denne bakteriell infeksjon fra flåttbitt, er et utslett på ankler og håndledd innledes med feber, kvalme, magesmerter, hodepine, og lysfølsomhet.

Petekkier

Forårsaket av blødning under huden, disse små flekker oftest oppstår på ankler og føtter. I en masse vises de som et utslett. Rødheten ikke forsvinner når du søker press. Petekkier kan indikere ulike alvorlige medisinske tilstander.

Henoch-Schönlein purpura

Denne formen for vaskulitt (betennelse i blodårene), vanligvis finner hos barn, fører til et rødt utslett på bena, rumpe og føtter, spesielt rundt sokken linje. Ankel leddene er vanligvis hovne og smertefulle med dette utslettet. Alvorlig skade kan oppstå på nyrer og tarm.

Sarkoidose

En fjerdedel av mennesker med denne inflammatorisk immunrespons utvikle et utslett, vanligvis på ankler og legg. Dette utslett er varm, øm, og ledsaget av en tørr hoste, åndenød, feber og tretthet. Denne tilstanden kan skade organer eller føre til blindhet.

Grave dermopathy

Denne sjeldne komplikasjon av Grave sykdom (en alvorlig skjoldbrusk tilstand) rammer oftest leggen, ankler og føtter, produserer tykkere, klumpete, rød hud. Dette vil bli ledsaget av symptomer på skjoldbrusk sykdom: vekttap, tretthet, rask hjerterytme, og angst.

Cellulitt

Dette bakteriell hudinfeksjon som oftest påvirker føttene og leggene, forårsaker rødhet, varme, ømhet og hevelse. Appelsinhud utslett kan være ledsaget av feber og sprer seg raskt, og ble livstruende.

Parvovirus

Parvovirus er vanligvis en mild sykdom i barndommen. Hos voksne, gravide og personer med nedsatt immunforsvar, kan det være alvorlige og ofte tilbakevendende og vedvarende. En ansikts utslett flytter til stammen og lemmer, med tilhørende tretthet, leddsmerter og hevelse i hender, håndledd, føtter og ankler, som kan være rødt og varmt å ta på. Med kronisk infeksjon, kan føtter og ankler være periodisk røde eller lilla, spesielt etter bad eller dusj.

Raynaud sykdom

I denne tilstanden, til blodårene til armer og ben kontrakten, forårsaker ekstremiteter bli kaldt og skifter farge - vanligvis hvit i starten, etterfulgt av blå, deretter rød og bankende.

Familiær middelhavsfeber

Dette arvelig betennelsestilstand er mest vanlig hos personer med middelhavs utvinning. Et rødt utslett på leggene følger gjentakende anfall av feber, magesmerter, tarm opprørt, og hovne ledd.

Hva er årsakene til ansikts hud misfarging?

Ansikts hud misfarging kan være forårsaket av mange faktorer, blant annet acne arr, insektbitt eller skraper. Det er viktig å vite hvordan man skal behandle disse hud misfarging slik at huden kan gå tilbake til normal, balansert tilstand.

Acne

Akne arr er forårsaket av gjentatt plukking av akne blemishes og cyster. Daglig bruk av en mild exfoliant kan redusere forekomsten av akne arr.

Insektbitt

Insektbitt kan etterlate områder av huden misfarging når de er helbredet. Du kan effektivt løfte og lette insektbitt arr ved å spraye sitronsaft på huden to ganger per dag.

Eksem

Eksem er en allergi-relaterte hud tilstand som kan forårsake alvorlig kløe i huden, først og fremst rundt kinnene. Dette kløe kan føre til hud misfarging. Masserer området med en daglig fuktighetskrem, vil både hydrat huden og redusere forekomsten av misfarging.

Fortykket hud

Skjoldbrusk sykdom kan gjøre huden tykkere og ta på seg en tøff tekstur. Dette kan gjøre at huden ser mørkere på de områdene berørt. Masserer vitamin E olje på de misfargede områdene daglig kan bidra til å redusere og lette de misfargede steder i ansiktet.

Psoriasis

Psoriasis er en autoimmun tilstand som fører til at huden til å produsere rosa flekker dekket i sølvfargede skjell. Når helbredet, kan disse områdene forbli misfarget. Masserer huden daglig med olivenolje kan redusere misfarging og kan holde huden næring.

Hva som forårsaker hard hud

Calluses er områder av fortykket hud på legemet som dannes i respons på stress og repeterende friksjon på huden. Lagene av huden i hard hud inneholder ikke nerveender, så hard hud tillate et område utsatt for friksjon å motstå smerte og ubehag. Hard hud vil vanligvis redusere i størrelse over tid dersom stress som forårsaket dem opphører.

Tool Bruk

Ved hjelp av verktøy som krever en til å gripe et håndtak fast ofte forårsaker hard hud. Vende skrutrekkere, treffer med hammere, eller gripende andre harde verktøy vil ha mot huden og spør kroppen til å lage hard hud for å beskytte mot smerte og mulig skade på huden. I vektløfting, er det vanlig å utvikle hard hud langs bunnen av hver finger, fra å gni av metall på hendene.

Fottøy

Kanskje den vanligste stedet for store calluses å utvikle er føttene og tærne. Sko som ikke passer godt en tendens til å gni føttene, som raskt kan skape hard hud over området som er utsatt for å gni. Dette kan hjelpe deg å bli vant til nye og forskjellige par sko. Det skal imidlertid bemerkes at overdreven rubbing kan føre til mer alvorlige fotproblemer, som liktorn og bunions.

Sokker

Unnlatelse av å bruke riktige sokker som beskyttelse for huden av føttene vil sannsynligvis føre til dannelse av hard hud. Sokker er egentlig et ekstra lag med hud som pad føttene fra friksjon. Når du ikke bruker sokker, reagerer kroppen din ved å danne hard hud å ta på padding rolle at sokken ville ha servert. Iført sokker vil redusere, men ikke nødvendigvis eliminere, callus formasjon.

Blemmer

Blemmer dannes når områder av huden er utsatt for voldsomme gnidning, eller en stor mengde av gnidning i en kort tidsperiode. Når blemmer fylles med puss eller blod og til slutt bryte eller blir absorbert tilbake inn i kroppen, huden der blemme dannes ofte reagerer ved å bli tykkere og mer callused å hindre ytterligere blemmer.

Instrumenter

Ved hjelp av musikkinstrumenter, spesielt de med tøffe strenger som må berøres gjentagelser (for eksempel stålstrenge gitarer), ofte føre til dannelse av blemmer på fingrene. Spille gitar uten hard hud kan føre til ubehag og smerte som strengene trykker inn i bløtvevet av fingrene. Hard hud kan utvikle seg i mindre enn en uke, hvis instrumentet brukes ofte.

Hva er årsakene til tørre hvite flekker av hud med kløe?

Hva er årsakene til tørre hvite flekker av hud med kløe?


Plutselig oppdager en kløende hvitt utslett på huden din kan være alarmerende. Kløende hvite flekker i huden kan forekomme i nesten hvilket som helst sted på kroppen, og kan være et resultat av en av flere forhold. De fleste årsakene til kløende flekker er mulig å behandle, men noen indikerer et kronisk problem. Å vite de mulige årsakene til disse hvite flekker kan hjelpe lider ta de riktige beslutninger om ledelse og behandling.

Tinea Versicolor

Tinea versicolor er en soppinfeksjon som fører til misfargede flekker på huden. Disse er vanligvis blek, men kan også være mørk. Sykdommen er vanligst hos unge voksne og tenåringer, ifølge Mayo Clinic, og kan bli mer opplagt når huden utsettes for sol. De hudområder kan ha en skjellende tekstur, en tendens til å vokse sakte og kan gi mild kløe. De er mest sannsynlig å dukke opp på halsen, brystet, ryggen og overarmene, og vises først og fremst i varmt, fuktig vær. Tinea versicolor kan behandles med anti-fungal medisiner.

Lichen sclerosis

Lichen sclerosus er en uvanlig tilstand preget av tynt, usammenhengende hvit hud. Det kan vises på en hvilken som helst del av kroppen, men er mest vanlig på huden rundt kjønnsorganene og anus. Ifølge Mayo Clinic, postmenopausale kvinner er mest sannsynlig at lider av dette problemet. Denne tilstanden kan forårsake alvorlige kløe og ømhet, og flekker av hud kan blåmerke eller rive enkelt. Lichen sclerosus kan også gjøre seksuell aktivitet vanskelig eller smertefullt. Legene vet foreløpig ikke vet hva som forårsaker denne tilstanden, men det kan være relatert til en hormonell eller immun ubalanse. Behandling omfatter kortikosteroid kremer og salver.

Eksem

Også kjent som atopisk dermatitt, er eksem en kronisk tilstand som ofte følger med høysnue og astma. Ifølge Mayo Clinic, vises denne tilstanden vanligvis i barndommen, og ofte forsvinner ved tidlig voksen alder. Noen folk fortsette å lide av eksem hele livet, men. Eksem produserer små, blek hevet støt, fortykket hud, og flekker av rød til lys brun-grå hud, som kan klø alvorlig. Eksem lider kan klø mer om natten. Tilstanden er antatt å være forårsaket av en immun problem, og kan bli forverret av miljøbetingelser og stress.

Psoriasis

Psoriasis påvirker livssyklusen til hudceller, forårsaker døde celler å bygge seg raskt opp på hudens overflate. Disse produserer en sølvblank, skjellaktig utseende, kløe, og noen ganger smerte og rødhet. Denne tilstanden er kronisk og uhelbredelig, men det kan gå i remisjon. Psoriasis kan vises på en hvilken som helst del av kroppen, inklusive negler og hodebunnen, og er antatt å være forårsaket av en immundysfunksjon. Behandlingen innebærer topikale kortikosteroider, retinoider og andre kremer og salver. Personer med psoriasis kan også bruke lysterapi og muntlige medisiner for å kontrollere sin kløe og smerte.

Slik fjerner hud Liktorn

Liktorn er små områder med hardt, fortykket hud, dannes når huden på føttene er under press. De er utsatt for å utvikle på toppen og sidene av tærne, fordi det er der sko tendens til å presse mest mulig. Liktorn er ofte forårsaket av hammertær, som er en bøyd tå som gnir mot huden. De kan behandles hjemme, med bruk av over-the-counter medisin og regelmessig peeling. Imidlertid kan noen gjenstridige liktorn kreve omsorgen for en podiatrist for fjerning.

Bruksanvisning

Stopp iført trange, dårlig tilpasset sko, spesielt høye hæler som sted press på ballen og tærne på foten. Pass på at skoene ikke er for smal og gir tilstrekkelig støtte.

Mens du er i et varmt bad, eksfoliere kornet med en pimpstein for å fjerne tykk hud. Gjør dette annenhver dag for å øke oppløsningen av mais.

Påfør en salisylsyre pad eller platen til mais, slik som Dr. Scholls Corn Pads (se ressurser). Disse putene er tilgjengelig over disk på apotek og stoffet butikker, og vil avlaste sårhet på kornet når du står eller går.

Hvis kornet vedvarer og fortsetter å være smertefullt, kan du se en lege eller podiatrist, som kan være i stand til å kutte ut korn.

For å unngå gjentakende liktorn, fortsette å bruke sko som passer ordentlig. Exfoliate med en pimpstein en gang i uken for å holde huden på foten myk.

Hint

  • Pasienter med diabetes bør aldri prøve å fjerne liktorn uten å konsultere en profesjonell først, på grunn av muligheten for infeksjon (referanse 1).
  • Liktorn forårsaket av hammertær kan kreve korrigerende kirurgi eller fysioterapi for å rette ut hammertoe.

Fordelene av Flytende Resveratrol

Flytende resveratrol er en phytochemical funnet i huden av røde druer og i rødvin. Noen resveratrol er bevart i en organisk alkohol løsning, mens andre former er det ikke. Å ta flytende resveratrol, måle ut ½ ts. og bland det med ¼ to1 / 2 kopp av renset vann. Nipp concoction sakte i løpet av noen minutter. Slow sipping er viktig; det maksimerer opptaket av resveratrol direkte inn i blodet. Flytende resveratrol har alle de store effektene av resveratrol i en kapsel, og er trygt å drikke og ta daglig.

Anti-aging effekt

Resveratrol er rapportert å fremme mer effektiv intracellulær reparasjon, skape sunnere blodkar og beskytte hjernevev. Det påvirker en cellens kjerne ved å gi antioksidant beskyttelse, mens også fremme cellulær levetid. I tillegg aktiverer det enzymer som forlenger cellenes liv, noe som gir cellen mer tid til å reparere sitt DNA og leve lenger før sin P-53 ødelegge seg selv genet setter inn.

Kardiovaskulære effekter

Resveratrol er tenkt å beskytte mot hjertesykdommer og kroniske sykdommer. Under hjerte-og karsykdommer, år med skader fra frie radikaler resulterer i herdet og fortykket arterier. Cellular ødeleggelse fra frie radikaler og nanobacteria begrense arteriell blodstrøm, forårsaker arteriell skade. Resveratrol utvider også blodårene for å bedre blodgjennomstrømningen og øker nitrogenoksid produksjon, som er en viktig del av sunn blodstrøm og hjertesykdommer.

Anti-kreft effekt

Noe bevis tyder resveratrol har evnen til å bekjempe og inhibere kreft i mange kroppsdeler, inkludert tykktarmen, spiserør, bryst, prostata, hud, lever, lunge, mage, munn, cervix, eggstokk, pankreas og thyroid; det kan også slåss eller hemme neuroblastom og ulike typer leukemi og lymfom. Resveratrol gjør dette, studier antyder, ved å blokkere østrogen og androgen opptak (enten kreftcellene er østrogen reseptor positiv eller negativ). Det kan modulere genekspresjon og kan forårsake kreft celledød ved deacetylation. Det hjelper også blokkere muligheten av kreft for å metastasere.

Akne Rosacea Treatment Teknikker

Akne Rosacea Treatment Teknikker


Ifølge American Academy of Dermatology, er rosacea en hudsykdom som rammer nesten 14 millioner mennesker i USA. Middelaldrende voksne, spesielt kvinner, med lys hud, lys-farget hår og blå øyne er mest berørt av rosacea. En av de tidligste advarsel tegn på rosacea er konstant rødme av huden. Flushing kan oppstå på ansikt, ører, nakke, rygg og bryst. Rosacea er klassifisert i fire undergrupper: erythematotelangiectatic type, papulopustular, phymatous og okulær. Behandlingen er avhengig av undertype av rosacea en pasient har.

Erythematotelangiectatic Rosacea

Erythematotelangiectatic typen rosacea viser de mest kjente symptomene på rosacea, inkludert ansikts rødhet og rødme, sprengte blodkar og hud følsomhet. Behandlinger for erythematotelangiectatic rosacea inkluderer antibiotika, aktuell medisinering for å redusere hevelse, elektrokirurgi og laserterapi. Før behandlingen starter, anbefales det at pasientene forberede huden ved å bruke spesielt formulert solkrem og fuktighetskrem regelmessig.

Papulopustuløs Rosacea

Papulopustuløs rosacea er preget av rødhet og store, puss-fylt støt på ansiktet eller huden. De fleste mennesker med papulopustular rosacea har også erythematotelangiectatic rosacea. Papulopustular rosacea har en høy behandlingssuksessrate som et resultat av anvendelsen av kombinasjonsterapi. Behandlingstilbud omfatter antibiotika og aktuell medisinering.

Phymatous Rosacea

Phymatous rosacea produserer fortykkelse av huden. De vanligste behandlingsteknikker for phymatous rosacea er laserterapi, elektrokirurgi og dermabrasion. Disse intensive behandlinger fjerne og reparere fortykket hud, slik at sunnere hud til overflaten.

Okulær Rosacea

Okulær rosacea påvirker øynene og kan forårsake alvorlig skade på en persons syn. De vanligste symptomene på okulær rosacea er røde, crusty øyne. Personer med okulær rosacea kan ha ingen tegn til rosacea på huden. De vanligste behandlingsalternativene for denne type rosacea er rensing øynene regelmessig, ved hjelp av øyedråper og ta antibiotika.

Behandling Effekt

Aktuelle medisiner har vist seg å ta flere måneder for å være effektiv i behandling av rosacea. Men de har vist seg å være like vellykket som ikke-antibiotiske muntlig medisiner, spesielt i behandling papulopustular rosacea. Noen antibiotika begynne å jobbe i så lite som tre uker, men kan kreve langvarig bruk for å være mest effektive. Intensive metoder som brukes til å behandle okulær rosacea er svært vellykket, men krever flere dyre behandlinger. Laser terapi, for eksempel, kan kreve opptil åtte behandlinger per år i flere år. Hver behandling kan koste mellom $ 300 og $ 700. Laser terapi anses kosmetisk kirurgi og er vanligvis ikke dekket av helseforsikring.

Side Effects

Aktuelle medisiner kan forårsake svie, brenning eller kløe i huden. Resistens mot antibiotika kan utvikles, og de kan også forårsake gastrointestinale problemer, svimmelhet og vaginal gjær infeksjoner. Intensive behandlinger, for eksempel laser terapi, er relativt trygg. Imidlertid kan midlertidig hevelse og blåmerker være forventet og mindre arrdannelse kan utvikle. Forutse hevelse å vare i noen få dager, mens blåmerker kan vare opp til to uker.

Natural PCOS Treatment

Polycystisk ovariesyndrom, eller PCOS, er en tilstand som ofte etterlater kvinner ikke kan få barn, en regelmessig menstruasjonssyklus, og kan føre til problemer med sine hormoner, hjerte og blodkar. Det kan også påvirke en kvinnes utseende.

Kvinner som lider av PCOS har ofte en høyere enn normalt nivå av mannlige hormoner og de kan ha cyster på eggstokkene. Kvinner som lider av PCOS vanligvis har andre slektninger, som en mor eller søster, som også lider av PCOS. Heldigvis er det noen naturlige behandlinger som vil bidra til å lette symptomer på tilstanden.

Symptomer på PCOS

Kvinner som lider av PCOS opplever ofte sjeldne menstruasjonen, en manglende evne bli gravid, hårvekst i ansiktet og brystet, cyster på eggstokkene, kviser, vektøkning og høyt kolesterol. Andre symptomer inkluderer høyt blodtrykk, mannlig mønster skallethet, fortykket hud på armer, bryst, lår, eller nakke, hud koder, og bekkensmerter.

Ærbar treet

Kysk treet er en gunstig naturlig behandling som stimulerer og regulerer hypofysen, som bidrar til å frigjøre hormoner. Det bidrar også til å regulere menstruasjonssyklusen, noe som vil bidra til å forbedre fruktbarheten. Kysk treet er spesielt nyttig for kvinner med PCOS som ønsker å bli gravid.

Adrenal tonics

Adrenal tonics kan være nyttig i naturlig behandling av polycystisk ovariesyndrom. Tonics inkludert Rhodiola, Rehmannia og Siberian Ginseng vil bidra til å øke adrenal stress respons system. Resultatet av dette er at binyrene vil bli mer balansert, noe som kan bidra til å avlaste alle eller noen av symptomene på i PCOS kvinner i alle aldre.

Peon

Peon, eller Paeonia lactiflora, er en nyttig urt som du kan finne hos din lokale stoffet butikken. Urten er kjent for å hjelpe kvinner som har lave nivåer av progesteron utvikling og vil også bidra til å redusere produksjonen av androgener, eller mannlige hormoner. Urten er også kjent for å balansere produksjonen av østrogen og prolaktin.

Akupunktur

Mange kvinner opplever at akupunktur er svært nyttig i behandling av PCOS. Ideen bak akupunktur er at det vil hjelpe for energien til å flyte mer fritt i hele kroppen. Fremgangsmåten kan også bidra til å forbedre sirkulasjonen og stoppe smerten som kan være forbundet med polycystisk ovariesyndrom.

Hva er årsakene til Ufullstendige Mammogram resultater?

Hva er årsakene til Ufullstendige Mammogram resultater?


Ikke få panikk hvis du har blitt fortalt dine mammogram resultatene er ufullstendig. Dette betyr vanligvis radiolog trenger mer informasjon for å få mest mulig nøyaktig vurdering av resultatene. Radiologen kan be om videre studier eller kopier av tidligere studier for sammenligningsformål. Etter å ha gransket all informasjon tilgjengelig, vil mammografi bli kategorisert ifølge BI-RADS, eller Breast Imaging Rapportering og Database System brukes av American College of Radiology.

Funksjon

Mammografi er lavdose røntgen av brystvevet brukes til å oppdage brystkreft. The National Cancer Institute anbefaler mammografi fås hver ett til to år for kvinner 40 år og over. Du kan bli bedt om å få en baseline mammogram tidligere enn 40 år, slik at det kan sammenlignes med senere mammografi. Kvinner med en historie med brystkreft eller en familiehistorie med brystkreft kan ha behov for mammografi tidligere enn 40 år og oftere enn hver ett til to år.

Typer Mammograms

En screening mammogram er gjort for kvinner med ingen tegn eller symptomer på brystkreft. Disse x-stråler kan oppdage brystkreft lesjoner som kan ennå ikke sett eller følt av fysisk eksamen. Diagnostiske mammografi er ferdig når tegn eller symptomer på brystkreft patologi er til stede, inkludert klumper, væske fra brystvortene, smerte eller ømhet, fortykket hud over brystet, eller en endring i brystene størrelse eller form. En diagnostisk mammogram kan også gjøres som en oppfølging hvis noe unormalt ble funnet på screening mammogram, eller om radiolog trenger mer informasjon.

Digital Mammografi

Digitale mammografi er forskjellig fra konvensjonelle mammografi ved at røntgenbilder tatt er lagret direkte på en datamaskin, og ikke på film. Ifølge National Cancer Institute, fordi digitale bilder kan manipuleres, forstørret, eller forbedret, kan små forskjeller mellom normal og unormal brystvev bli lettere oppdaget enn med konvensjonell film mammografi. Digital mammografi kan være hensiktsmessig for pre- eller perimenopausal kvinner med tette bryster. Imidlertid har begge typer av mammografi er like i stand til å detektere brystkreft.

Assessment

BI-RADS gir standardisert vurdering av bryst imaging, om bildediagnostikk er en mammografi, ultralyd, eller en magnetisk resonanstomografi scan. Hvis vurderingen er fullført, vil bilde bli tildelt en av seks kategorier: "1) negativ, 2) godartet funn, 3) sannsynligvis godartet funn - en innledende kort-intervall oppfølging foreslått, 4) mistenkelig abnormality-- en biopsi bør vurderes, 5) svært tankevekkende for malignitet - nødvendige tiltak bør tas, eller 6) kjent biopsi-påvist malignitet -. nødvendige tiltak bør tas "

Ufullstendig Resultat

Hvis legen din bestemmer at mer informasjon er nødvendig før avgjøre hvilken kategori du skal tildele din billeddiagnostikk vil det bli tildelt BI-RADS kategori 0 (null): "Vurdering er ufullstendig - trenger ekstra bildebehandling evaluering og / eller tidligere mammografi for sammenligning. " Ifølge National kvinner Health Information Center, hvis du har tette eller fiber bryster, må du kanskje videre evaluering med bryst ultralyd eller MR. Hvis du har hatt andre brystet bildebehandling i det siste, kan det hende at radiolog ønsker å vise bildene og rapporter for å sammenligne dem med den nåværende X-ray, for å få mest mulig nøyaktig vurdering mulig.

Medisinske råd for Odd Klumper

Medisinske råd for Odd Klumper


Finne en uforklarlig klump eller kul på kroppen din kan være skremmende. Det er bare naturlig å se for seg kreft og andre skumle sykdommer. Ofte slike klumper og humper er faktisk uskyldig og ikke indikere en alvorlig tilstand. Men det er en god idé å vite hva du skal se etter og når du skal ringe legen.

Identifikasjon

Noen ganger folk oppdager små klumper på halsen under armhulene eller i sine lyske områder. Ifølge "kvinner Health Magazine," disse ertestore klumper kan være lymfeknuter, hvilket filter giftstoffer og gamle blodceller fra kroppen. Når du er syk med noe som en forkjølelse eller en infeksjon forårsaket av bakterier, kan disse nodene hovne opp, selv om infeksjonen er i en annen del av kroppen din. Vanligvis er dette ikke grunn til alarm, men du bør ringe lege dersom en hoven lymfeknute vokser seg større enn ert størrelse og hevelsen fortsetter i mer enn 14 dager. Hvis det blir veldig store, trenger legen din å utføre en biopsi for å utelukke kreft.

Typer

Det finnes mange typer ting som forårsaker klumper og støt på kroppen. Ifølge MedlinePlus, noen av de mest vanlige er cyster, som er sekker under huden som inneholder et fluid eller delvis flytende substans; vorter, som er hud virus som produserer harde støt; koker, noe som er smertefulle støt; abscesser, som er forårsaket av klumper infisert væske som er fanget i legemet; og fettklumper kalt lipomas som utvikler under huden. Men det kan være vanskelig for den gjennomsnittlige personen å kjenne forskjellen mellom en godartet klump og noe problematisk. Som sådan, er det smart å informere legen din om eventuelle merkelige klumper du utvikler, la henne bestemme om en undersøkelse er nødvendig.

Betraktninger

Noen ganger kan en klump eller bump dukker opp på en persons fot. Ifølge "kvinner Health Magazine," dette kan være en enkel Hallux valgus, som er forårsaket av en overvekst av bein eller vev rundt leddet området. Du kan bruke hjemme rettsmidler for å bekjempe smerte og hevelse, men du bør ringe legen din dersom smerte og hevelse vedvarer. En uforklarlig klump kan også være en mais, som er fortykket hud som resultat av hyppig press eller friksjon.

Misforståelse

Det er en misforståelse at størrelsen på klump angir om det er godartet eller alvorlig. Sannheten er selv svært små klumper kan bety kreft eller infeksjon. Hvis du oppdager en liten, marmorlignende klump, kan det imidlertid være en godartet cyste eller til og med en liten klump av fettceller. Vanligvis går de bort på egenhånd. Hvis det vedvarer i mer enn 60 dager, selv om det fortsatt er liten, må du kontakte legen din. Også, la legen vite om det øker i størrelse. Ifølge WebMD, sårhet, misfarging og pus også bør også stimulere til en samtale til en lege, siden disse symptomene kan tyde på en infeksjon.

Advarsel

Noen typer klumper garanterer et besøk til legen din så snart som mulig. For eksempel klumper i brystet krever et besøk til legen for å utelukke kreftsvulster. Det samme gjelder for klumper i armhulen, et felles sted for tidlig deteksjon av brystkreft. Ifølge MedlinePlus, kan en hoven lymfeknute i dette område indikerer et dreneringsproblem som kan være relatert til brystkreft. Ifølge WebMD, bør klumper i testiklene også bli undersøkt av lege for å utelukke kreft.

Hvordan helbrede en Callus

Hvordan helbrede en Callus


En callus er et område av herdet, fortykket hud som danner i respons til konsekvent trykket. Det formelle navnet for denne tilstanden er hyperkeratose. Healing en callus krever tynning huden, samtidig unngå sko eller handling som førte til dannelsen. Utfør behandlingsrutinen på en daglig basis. Ideelt sett bør du behandle callus kort tid før sengetid slik at remover krem ​​har en mulighet til å ta effekt mens du sover. Det vil ikke bli smittet eller utvannet av svette.

Hvordan helbrede en Callus

•  Påfør callus remover til det berørte området. Påfør kremen eller faller oppå callus og la den sitte i den anbefalte mengden av tid. Noen callus fjernere kommer i form av en pute som må brukes i flere timer. Rådfør etiketten for å finne ut hvor lenge produktet skal være igjen på callus.

Fyll et fotbad eller en plast kar med varmt vann.

Legg noen fotbad krystaller for å rense føttene og mykgjøre huden. Rør i vann for å oppløse krystallene. Rådfør emballasjen for å finne ut hvor mye som skal legges til vannet.

Suge føttene i 20 minutter.

Fil callus med en metall fot fil. Dypp foten og filen i vannet med jevne mellomrom for å skylle bort død hud. Fil til det ikke er mer hud samler på filen. Den død hud vil se ut som en hvit film på overflaten av filen.

Fjern føttene fra fotbad og tørke dem med et håndkle.

Påfør fotkrem og sette på et par bomullssokker. Gjenta denne prosessen hver kveld frem til callus forsvinner.

Hint

  • Mens filing av hard hud, kan du også ønsker å innlevere hælen og ballen av foten for å fjerne død hud. En opphopning av død hud, spesielt i hælpartiet, kan føre til smertefulle krakking.
  • Stopp innlevering foten din hvis du opplever ubehag eller smerte. Innlevering prosessen bør ikke være smertefullt. Hvis det er, betyr det at du er filing bort for mye hud.
  • Besøk en podiatrist for behandling hvis du har diabetes. Diabetikere har nedsatt sirkulasjon i ekstremiteter. Hvis du ved et uhell bryte huden under hjemmebehandling prosessen, kan helbredelsesprosessen bli negativt påvirket av dårlig sirkulasjon.

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn


En kløe i hodebunnen kan drive deg gal. Mens kløe kan være intense, skrape hodet hele tiden i det offentlige er en sosial faux pas. Siden en rekke forhold kan forårsake kløende hodebunn, bestemme kilden til kløe er det første skrittet for å kurere det. Forhold som mindre som flass eller så alvorlig som en autoimmun sykdom som lupus kan forårsake en kløende hodebunn. Flass, medisinsk betegnes seboreisk eksem, er den vanligste årsaken til kløende hodebunn, i henhold til Better Medicine nettsiden.

Hvordan Enkel en Kløe hodebunn

•  Undersøk hodebunnen. Hvis problemet er så opplagt som flass eller en parasitt infeksjon som hodelus, kan du behandle problemet med over-the-counter medisiner. Hvis du ikke kan visualisere hodebunnen godt, spør en god venn til å ta en titt. Sjekk for hud rødhet, betennelse, akne eller andre utslett som kan forklare kløe.

Unn en åpenbar årsak. For flass, prøv medisinert sjampo laget for å behandle tilstanden. Hvis du finner parasitter eller egg kalt nits festet til håret ditt, kan du prøve en over-the-counter hodelus medisiner, vaske alle sengetøy, håndklær og klær i varmt vann som når 128,3 Fahrenheit og plassere elementer som ikke kan rengjøres i plast forseglet poser for to uker, Centers for Disease Control and Prevention anbefaler.

Påfør dine detektiv ferdigheter hvis årsaken til kløende hodebunn er ikke opplagt. Hvis du nylig har byttet til en ny kroppsvask, hårspray, gel eller sjampo, kan det nye produktet være årsaken en allergisk reaksjon. Slutt å bruke et produkt som kan være årsaken til kløe.

Velg sjampo og balsam for tørt hår, hvis du ikke kan se en åpenbar årsak til din kløende hodebunn. Skyll håret to ganger for å sørge for at du har fjernet alle rester som kan irritere hodebunnen. Ikke tørk håret på høye innstillinger eller bruke varme valser, hvis mulig. Hvis kløen er alvorlig, prøve kalde omslag på hodebunnen for å berolige kløe.

Gå til legen din og få ham ta en titt, hvis enkle tiltakene ikke rydde opp i kløe eller du merker en uvanlig utslett på hodebunnen din. Du kunne ha psoriasis, en autoimmun hudsykdom som fører til fortykket hud lesjoner som kan vises på hodebunnen. Du kan også ha discoid lupus erythematosus, en autoimmun lidelse som fører til hodebunnen lesjoner.

Er Rabdomyolyse et symptom på Candida?

Candida er en samlebetegnelse for en gruppe på om lag 150 arter av gjær, noen som kan føre til en infeksjon kalt candidiasis. Den muskelskade-relatert lidelse rabdomyolyse er ikke et symptom på Candida infeksjon.

Candida

Candida gjær vanligvis lever på slimhinner og hud, og vanligvis ikke forårsake infeksjon uten ytterligere risikofaktorer, ifølge Merck Manuals Online Medical Library. Potensielle risikofaktorer inkluderer redusert immunrespons, dårlig hygiene, varmt vær, stramme klær og bakterielle endringer knyttet til bruk av antibiotika.

Candidiasis

Candidainfeksjon kan påvirke skjeden, genital regionen, anal regionen, negler, munn, panne eller nese, de Merck Manuals online bibliotek rapporter.

Rabdomyolyse

Rabdomyolyse oppstår når skade på dype musklene utløser utgivelsen av en farlig protein pigment som kalles myoglobin, ifølge Medline Plus. Når det kommer inn i blodet, forringer myoglobin til forbindelser som kan gi alvorlig skade på strukturer inne i nyrene.

Candidiasis Symptomer

Effekter av candida pustule dannelse, kløe, hevelse, huden sprekker eller sprekker, negl separasjon, utvikling av hvite plakk og fortykket hud, ifølge Merck Håndbøker elektronisk bibliotek.

Rhabdomyolyse Årsaker

Medline Plus siterer fysisk skade som den viktigste årsaken til rabdomyolyse, i tillegg til alle forhold som skader musklene. Risikofaktorer for tilstanden inkluderer muskel død, heteslag, kramper, alvorlig fysisk anstrengelse og overdose.

Isolering av noen antibiotikaresistente Staph Aureus

Isolering av noen antibiotikaresistente Staph Aureus


Staphylococcus aureus er bakterier som forårsaker en rekke infeksjoner, inkludert osteomyelitt, abscesser, skåldet hud syndrom, og bakteriell endokarditt. S. aureus er behandlet av leger med antibiotika, vanligvis et utvalg fra "-cillin" gruppe. Siden penicillin har eksistert i mange år, har noen bakterier utviklet resistens mot penicillin ved å produsere enzymer som kalles betalaktamaser.

Gram Stain

S. aureus er differensiert fra en rekke andre bakterier ved hjelp av en teknikk som kalles et gram flekken. Gram-farging skiller mellom S. aureus og - blant andre bakterier - streptokokker. Prosedyren innebærer å utarbeide en mikroskopisk lysbilde ved å legge til krystallfiolett flekken, alkohol, og et rødt fargestoff kalt saffrin. I gram-positive bakterier slik som S. aureus flekken er fiolett-farget, mens gram-negative bakterier slik som streptococci er farget rød.

Antibiotikaresistens S. Aureus

Isola antibiotika-resistente S. aureus bakterier omfatter dyrkning av dem på et agarmedium, som tillater lab-personell å teste forskjellige antibiotika for å se hvilke som mest effektivt å trenge inn i den bakterielle celleveggen. For S. aureus, er agar fremstilt med penicillin, et cefalosporin, og vancomycin. S. aureus ble deretter tilsatt til agar, og kultivert i 24 timer. Resultater av antibiotika-resistente S. aureus viser gjennomtrengning av kun vankomycin inn i celleveggen, fordi disse bakterier har utviklet resistens overfor penicillin og cefalosporiner gjennom beta-laktamase.

Behandling

Antibiotikum resistent S. aureus er en vanlig årsak til nosocomial eller sykehus-relaterte infeksjoner,. Behandling av slike infeksjoner kan være vanskelig. Imidlertid har vellykket behandling blitt observert ved bruk av antibiotika vankomycin og rifampin.

Syntetisk hormon terapi Produksjon

Progesteron

Progesteron, som skilles fra kvinnelige eggstokkene, er viktig under menstruasjon, reproduksjon og graviditet. Progesteron forbereder livmoren for svangerskap, opprettholder graviditet, hemmer eggløsningen og arbeider med østrogen for å produsere det kvinnelige funksjoner som bryster, smidig hud, mindre hår og naturlig smøring for samleie.

I 1943 gjennombruddet i syntetisk progesteron produksjonen banet vei for prevensjon. Forsker funnet høye nivåer av naturlig forekommende progesteron i vill meksikanske yams. Chemist Russell Marker utviklet en metode for å utvinne progesteron fra plantemateriale. Den "Marker Nedbryting" prosessen har vært brukt siden 1943 for syntetisk hormon produksjon. I 1950 produserte forskerne den svært potent form for syntetisk progesteron fortsatt brukes i dag for oral prevensjon. Syntetisk progesteron og progestine, som hovedsakelig brukes for prevensjon, også brukes til å hjelpe kvinner opprettholde svangerskapet, og i løpet av hormonbehandling er det brukt i kombinasjon med østrogen for å redusere symptomer på overgangsalder.

Østrogen

Østrogen hjelpemidler i regulere menstruasjonssyklusen. Kvinner bruker hovedsakelig syntetisk østrogen i konvensjonell hormonbehandling. Ifølge Mayo Clinic, er fortsatt østrogen den mest effektive behandlingen for lindring av plagsomme overgangsalderen hetetokter og nattesvette. Syntetiske former av hormonet østrogen er foreskrevet til kvinne i overgangsalderen. Forskere utvikle tilpassede sammensatte blandinger av hormoner som er molekylært identisk med hormoner som finnes i den kvinnelige kroppen. Naturlig østrogen er hentet fra plante kilder, dyr og mennesker eller dyr urin. Det blir så brukt til å lage konsentrerte syntetisk østrogen.

Testosteron

Den mest vanlige syntetiske hormon som brukes for menn er humant choriongonadotropin (HCG). HCG benyttes for å øke nivåer av testosteron i hann-legemet. Testosteron er et naturlig forekommende hormon som produseres i de mannlige testiklene og gir menneskene deres mannlige egenskaper. Testosteron hjelpemidler i mannlig reproduksjon, økt sexlyst og generell styrke. Menn som opplever lav sex-stasjoner, tap av seksuell lyst, tap av kroppen eller ansiktshår og tap av muskelmasse og styrke, kan ha nytte av hormonbehandling. Ifølge National Medical Clinic, forbedrer HCG terapi en manns kropp til å produsere sin egen naturlige testosteron. Syntetisk HCG er produsert ved hjelp av genmodifisering eller rekombinant DNA. DNA-sekvenser er konstruert for å genetisk produsere et rekombinant protein for å trekke ut HCG fra.

Advarsel

Alle syntetiske hormoner --- uavhengig av hvordan de er produsert --- har bivirkninger. Drøfte behovet for hormonbehandling med legen din.

EKG Wave & Heart Disease

EKG eller EKG er et akronym for elektrokardiogram. Et elektrokardiogram er en medisinsk test som overvåker hjertets elektriske aktivitet, kartlegge hvert hjerteslag som en toppet linje. Ved å overvåke de bølger på EKG, inkludert utseendet av bølgene, vil en lege eller hjertespesialist være i stand til å diagnostisere mulige hjerte sykdommer.

Betydning

En EKG kartene hjertets elektriske aktivitet i form av kraftig toppet bølger. De separate bølger og poeng på EKG er tilkjenne med ulike bokstavnavn for å skille hver bølge. Bølgetoppene P, R og T er topp-Peaking bølger, mens Q og S bølger peak nedover. R-bølgen, også kjent som ORS kompleks, måler aktiviteten av elektriske impulser som passerer gjennom det høyre og venstre ventrikkel. P bølgen viser elektrisk bevegelse i høyre og venstre atrium. T-bølgen har betydning for repolarisering av ventriklene.

Process

For å diagnostisere en bestemt hjertesykdom, må en medisinsk faglig først få den EKG lesing og ser på bølgene på EKG-rapporten. For å få et EKG, vil en pasient bli hekta opp til 12 potensielle kunder, eller ledninger som er lagt inn på ben, armer og bryst med hud lim. En EKG-rapporten krever bare at en pasient ligge helt i ro i noen få sekunder. En EKG kan foreta en pasient føler flau eller opprette en minimal mengde av smerte fra fjerning av klebrige fører ved utgangen av EKG-test.

Resultater

Resultatet vil bli brukt for å bestemme om det har vært skade på hjertet, for eksempel blokker i hjerteklaffene og fartøy i hjertemuskelen. En EKG viser også problemer med størrelse og posisjon av hjertekamrene. Resultatene viser også hjertets tempo og hvis de enkelte hjerteslag er normal. Resultatene blir også brukt til å vise hvordan hjertet reagerer på hjerte medisiner og enheter som pacemakere.

Mulige sykdommer

Sykdommene diagnostiserbare ved å observere en EKG inkluderer hvorvidt pasienten har lidd et hjerteinfarkt, atrieflimmer, og de to formene for CAD eller koronarsykdom. CAD presenterer henholdsvis én hjerteblokk eller gren blokker. Disse sykdommene hvert show distinkt forskjellige misdannelser på sine EKG takutstikk, noe som gjør dem synlige og diagnostiserbare.

Betraktninger

Etter en hjertesykdom har blitt diagnostisert med en EKG-rapport, og behandlingen er blitt utført, vil en annen EKG være nødvendig for å bestemme effekten av behandling og fremdrift av hjertesykdom.

Fordeler med Tumeric

Gurkemeie er et krydder som vanligvis brukes i asiatisk matlaging. Det er anerkjent for sin gylne farge og varme, syrlig smak. I USA, er gurkemeie solgt som kosttilskudd. Ifølge American Cancer Society, har dyr og laboratoriestudier bestemt at curcumin (en antioksidant som er en aktiv ingrediens i gurkemeie) viser noen kreft egenskaper.

Anti-Inflammatory

I USA, er urte gurkemeie offentlig primært som en anti-inflammatorisk middel. Gurkemeie er tatt av munnen i pulverform eller i kapsler, te eller flytende ekstrakter. Ifølge American Cancer Society, er gurkemeie forfektes av noen som en behandling for revmatisme og som en antiseptisk for desinfisering sår. Noen mener gurkemeie forstyrrer replikering av alvorlige virus som hepatitt og HIV.

Cancer Fighter

Laboratoriestudier utført av ACS har vist at curcumin hindrer flere viktige molekylære korridorer som er forbundet med utviklingen, vekst og spredning av cancer. ACS sier noen forskere tror gurkemeie kan ha potensial til å fungere spesielt godt i å motvirke og å retardere veksten av kreft i spiserøret, munn, tarm, mage, bryst og hud.

Studier på mennesker i tidlige stadier

ACS påpeker at menneskelige studier av curcumin i kreft forebygging og behandling er i et veldig tidlig stadium. En studie av 15 pasienter med kolorektal kreft funnet at mens curcumin ikke vanligvis absorberer godt inn i kroppen, administreres det til å absorbere inn i tykktarmen foring og inn i vevet kreft i tykktarmen.

Andre Disorders

The American Cancer Society sier studier er underveis for å se om curcumin kan bidra til å bekjempe andre sykdommer og tilstander som leddgikt, Alzheimers sykdom, magesår og høyt kolesterol.

The National Institute of Healths National Center for gratis og alternativ medisin sier gurkemeie har blitt brukt til å hjelpe fordøyelsen og leverfunksjon og regulere menstruasjonen. Gurkemeie har også blitt gjort om til et lim som brukes lokalt for å behandle eksem.

Nyretransplantasjoner

Rresearch pågår om hvorvidt gurkemeie kan lyse utsiktene for nyretransplanterte pasienter. ACS sier en liten studie av curcumin og av en annen antioksidant kalt quercetin ble gjort hos voksne nyretransplanterte pasienter. De som forbrukes høye doser av både antioksidanter hadde færre transplantasjon avslag enn de som fikk lavere doser eller ingen i det hele tatt.

Videre forskning

NCCAM sier at på grunn av sparseness av kliniske studier er det ikke nok pålitelig bevis for å støtte bruk av gurkemeie for eventuelle helsemessige tilstand. Forskning støttet den ved nccam undersøker de aktive kjemikalier i gurkemeie å få en mer fullstendig forståelse av hvordan den kan anvendes ved forebyggelse og behandling av sykdommer.

Forholdsregler

Bruken av gurkemeie antas å være trygg for de fleste voksne. Imidlertid bør folk med galleblæren sykdom ikke bruke gurkemeie fordi det kan forverre tilstanden. Tar store doser gjennom munnen kan forårsake magesmerter, gass, dårlig fordøyelse og kvalme. Høye doser av gurkemeie har forårsaket leverproblemer hos dyr, men ingen slike problemer har blitt rapportert hos mennesker.

HIV hudlidelser

HIV-sykdom kan føre til problemer i sine tre symptoma stadier; den andre og lengste fasen av HIV-sykdom har ingen symptomer i det hele tatt. HIV-relaterte hudsykdommer spenner fra viral utslett til hudkreft.

Akutt HIV

Utslett er en av de mulige symptomer på akutt HIV-infeksjon, som oppstår to til fire uker etter smitte. Ifølge Australasia College of dermatologer, utslett kan forårsake kløe, begynner på overkroppen, og kan føre til avskalling av hud, så vel som sårdannelse.

Symptomatisk HIV

Mennesker som lever med tredje-etappe HIV-sykdom (symptomatisk HIV) kan oppleve eksem og soppinfeksjoner, ifølge HIV-Symptoms.info.

AIDS

Personer med fremskreden HIV-sykdom kan oppleve bakterielle hudinfeksjoner som Staphylococcus aureus, basillær Angiomatose og herpesvirusinfeksjoner (forkjølelsessår, genital herpes og helvetesild), sammen med andre virus som Molluscum contagiosum og humant papillomavirus. Andre hudsykdommer inkluderer tørr eller fortykket hud og flere former for eksem.

Kaposis Sarkom

Kaposis sarkom er en hudkreft som forårsaker lilla lesjoner. Den er forårsaket av opportunistisk infeksjon med humant herpesvirus-8.

Narkotika Utslett

Ifølge Australasian College of Hudleger, kan folk begynner behandling med en ny antiretroviral medikament utvikle et utslett som følge kort tid etter. Et utslett kan være mild eller kan indikere en mer alvorlig allergisk reaksjon, og leger bør gjøres klar over alle bivirkningene oppleves.

Hva er fordelene med frukt Pektin?

Hva er fordelene med frukt Pektin?


Mange vitenskapelige studier har funnet at pektin har mange helsefordeler; imidlertid noen fordeler forblir bevist. Pektin er et løselig fiber finnes i plantecellevegger. Epler, sitrus skreller og mange andre frukter inneholder pektin; epler har den høyeste andelen. Pektin anvendes som et geleringsmiddel i syltetøy og gele, som fortykningsmiddel i fyllinger og som stabilisator i fruktjuicer og yoghurt. Pektin kan forklare det gamle ordtaket: ". Et eple om dagen holder doktoren borte"

Senker "dårlig" kolesterol

Mange kliniske studier på både mennesker og dyr har vist at pektin, spesielt eple og sitrus pektin, kan redusere low-density lipoprotein, eller "dårlig" kolesterol, uten å redusere high-density lipoprotein, eller "gode" kolesterolet. Flere studier publisert i tidsskrifter som American Journal of Clinical Nutrition har funnet ut at kosttilskudd pektin kan påvirke dårlige kolesterolet.

Intestinal helse

Eple pektin øker gunstige bakterier i fordøyelsessystemer rotter fôret hele epler, juice og puré, ifølge en studie publisert i den 20 januar 2010 journal of BMC Microbiology. Studiens forskere funnet en økning i smørsyre, som er "anses gunstig for gut helse", sier studien. En annen studie publisert i tidsskriftet anaerob fant at eple pektin forbedrer tarmhelse hos mennesker.

Anti-diaré Claims

Pektin har vært brukt i produkter som Kaopectate å kontrollere diaré, ifølge WebMd.com. Men FDA hersket i 2003 at vitenskapelige bevis ikke støtter bruk av pektin å lindre diaré.

Kreft Hemming Claims

Noen studier av både mennesker og dyr har funnet at modifisert citrus pektin (MCP) kan hemme spredningen av prostata cancer og melanom til andre organer, i henhold til American Cancer Society. Men det er ingen kontrollerte kliniske studier for å bevise denne effekten hos mennesker. Endret sitrus pektin har blitt endret slik at det kan absorberes lettere. Samfunnet sa at flere dyrestudier har funnet at MCP kan hindre spredning av prostata, bryst og hud kreft ved å gjøre det vanskelig for kreftceller å bryte av fra hoved svulsten og vokse i andre organer.

Diabetes Claims

En studie publisert i tidsskriftet Diabetes Care funnet diabetespasienter ikke dra nytte av en høy-pektin kosthold. Forskere som studerer pasienter med diabetes som tok pektin med måltider fant det hadde liten effekt på blodsukkernivået.