Digidexo.com

mrundersøkelse amalgam

Røkelse og epileptiske anfall

Røkelse og epileptiske anfall


Epilepsi er en relativt vanlig nevrologisk problem blant folk i alle aldre, og også i mottakelige dyr og kjæledyr. Epilepsi er mer sannsynlig blant unge barn og unge, eller for personer som har opplevd hodeskade. Selv om individuelle opplevelser av epilepsi varierer sterkt, noen mennesker med epilepsi finne sine anfall kan utløses av røkelse.

Epilepsi Bakgrunn

Selv om en hvilken som helst person kan ha en anfall eller beslag (også kjent som passer), vil et mønster av tilbakevendende anfall føre til en diagnose av epilepsi. Et anfall skjer når det er en plutselig storm av ekstra elektriske aktiviteten i en persons hjerne. Det finnes mange forskjellige typer epileptiske anfall, noe som inkluderer et tap av bevissthet.

Røkelse som potensielle Seizure Trigger

Ulike dufter, parfyme, kjemikalier og oljer har potensial til å utløse et anfall i en mottakelig individ. Røkelse kan endre en persons absorpsjon av oksygen, og en redusert strøm av oksygen til hjernen kan forårsake en anfall. Alternativt til visse kjemikalier i røkelse selv kan virker direkte på hjernen forårsake epileptiske symptomer.

Forholdsregler

Brenne røkelse i en uventilerte eller dårlig ventilert område er mer farlig for alle med en tendens mot duft-utløst anfall. Sørg for god ventilasjon når du brenner røkelse, og være klar over eventuelle familiemedlemmer, besøkende, venner eller kjæledyr med kjent epilepsi, slik at du kan sikre røkelsen ikke forårsaker et anfall.

Røkelse Varianter mest sannsynlig til å føre til beslag

Spesielle dufter er ansett som mer tilbøyelige til å fremkalle anfall for enkelte personer med epilepsi. Disse inkluderer rosmarin, salvie, isop, fennikel og malurt. Med unntak av malurt, de elementene som er nevnt ovenfor er sikker i mat - de bare er potensielt farlig, med hensyn til anfall, i form av en aromatisk olje eller parfyme.

Hvis et anfall oppstår

Hvis en person begynner å få et epileptisk anfall, det er skritt du kan ta for å minimere risikoen for skader. Snus ut og fjern røkelse pinne fra rommet. Plasser tepper eller klær mykt rundt personen, inkludert under hodet hvis mulig. Snakk beroligende til den personen, og holde dem borte fra fysiske farer som tunge møbler, ild, vann og hvor som helst person kan falle. Ring en ambulanse for en første anfall, eller hvis noen anfall varer mer enn fem minutter før bevisstheten er gjenvunnet.

Når bør barn få sin første synsundersøkelse?

Ifølge Forhindre blindhet America (PBL), landets ledende organisasjon frivillig øye helse og sikkerhet, synsproblemer påvirker en i 20 preschoolers og en av fire barn i skolealder; udiagnostisert, kan de føre til lærevansker samt permanent tap av syn. Både PBA og American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler at visjon eksamener begynne med 3 eller 4 år; imidlertid spesifikke problemer garanterer omfattende eksamener i alle aldre.

Tidligste synsundersøkelser

Fordi mange øyesykdommer presentere seg ved fødselen og i en babyens første månedene av livet, anbefaler AAP at barneleger undersøke sine pasienters øyne ved fødselen og ved alle påfølgende brønn besøk. Mens ikke å teste spesifikke visjon skarphet, disse rutinemessige undersøkelser lete etter mulige lidelser eller sykdommer i øynene.

Felles øye problemer

Blokkerte tårekanalene er vanlig hos nyfødte og spedbarn; symptomer inkluderer overdreven rive i ett eller begge øyne. Barneleger vil undersøke øynene for å utelukke infeksjon og råder foreldre på behandling.

Skjeling er en tilstand der forblir et spedbarn øyne midlertidig eller stadig krysset eller feiljustert etter to til tre måneders alder. En pediatrisk øyelege kan bekrefte mistenkt diagnose av skjeling og sette en behandlingsplan --- vanligvis involverer korrigerende briller, øyedråper, eller kirurgi.

Øyelokk Disorders

Øyelokk lidelser kan påvirke utviklingen av visjon og bør undersøkes av medisinsk fagpersonell.

Ptose, en hengende øyelokk, kan helt eller delvis blokkere øyet, truende visjon; kirurgi anbefales når visjon er i fare.

Øyelokk svulster på øvre øyelokk, som regel til stede ved eller kort tid etter fødselen, kan forårsake glaukom. Pediatric øyeleger vil undersøke disse med jevne mellomrom for å sørge for at synsproblemer ikke oppstår.

Sjeldne, men alvorlige øyeproblemer

Prematuritetsretinopati, eller ROP, hvor netthinnens blodkar utvikle unormalt, truer spesielt premature barn; hvis den ikke behandles riktig, kan det føre til blindhet. Neonatologists rutinemessig sjekk premature barn for denne tilstanden ved fødselen.

Katarakt, mens sjeldne hos spedbarn og små barn, er en ledende årsak til redusert syn og blindhet. Spedbarn født med grå stær --- tydelig av en hvit refleksjon i sentrum av eleven --- vanligvis har den berørte objektivet kirurgisk fjernet innen sin første levemåned og er utstyrt med korrigerende linser eller briller; rehabilitering av det berørte øyet varer til spedbarnets øyne modne --- på 9 eller eldre alder.

Felles visjon problemer

Nærsynthet --- vanskeligheter med å se fjerne objekter --- er den vanligste syns problem hos små barn, ifølge AAP. Det er behandlet med korrigerende linser --- briller i den unge, med mulighet for kontaktlinser i de 11 eller eldre.

Langsynthet --- vanskeligheter med å se på nært hold objekter --- er vanlig hos nyfødte og små barn og vanligvis vinner av seg selv. Hvis det vedvarer, kan det bli tydelig når et barn begynner å lese og lider av belastningen på øynene eller mild hodepine. Det er behandlet med korrigerende linser.

Astigmatisme, en ujevn krumning av hornhinnen eller linsen, kan forårsake tåkesyn --- både fjern og nær --- og er behandlet med korrigerende linser.

Amblyopi, også kjent som lat øye, utvikler seg når et barn favoriserer en sterk øye over en svakere eller skadet øyet. Hvis ikke korrigert av den tiden barnet er seks år gammel, ifølge AAP, kan synet bli tapt for alltid i den svakere (ubrukt) øyet. Behandlingen innebærer å bruke øyet plaster og / eller uskarphet øyedråper i den sterke øyet for å tvinge frem bruk av svakere.

Hvordan forberede en Preschooler for en synsundersøkelse

Beskytte et barns visjon bør være en topp prioritet for foreldre. Regelmessige faglige synsundersøkelser bør begynne så tidlig som seks måneder med sin første omfattende eksamen med minst en alder av 3 1/2 år. Noen ganger barn er engstelig eller bekymret før deres første øye eksamen, fordi deres erfaring med leger kan ha vært forbundet med sykdom eller smerte. Som forelder, kan du bidra til å lindre deres frykt og angst ved å forberede dem på forhånd for prosedyrene.

Hvordan forberede en Preschooler for en synsundersøkelse

•  Forklar hva som vil skje i løpet av besøket. Forsikre barnet om at øyelegen ikke vil være å gi skudd eller utføre smertefulle prosedyrer, men vil bare bli undersøke øynene for å se om det er noen problemer med hvordan han ser. Barnet bør vite at øyet er det legen som foreskriver glass hvis det er behov.

Forbered ham for administrasjonen av øyedråper med å forklare nøyaktig hva som vil skje når dråpene blir satt inn i øynene hans. Beskrive hvordan det kan føles og forklare at det kan svi litt i starten, men at det ikke vil virkelig vondt i mer enn noen få sekunder. En god idé kan være å øve med en flaske med kunstige tårer bare for å vise at det ikke gjør vondt.

Forklar hvor viktig det er å sitte helt stille under eksamen, mens en "eye datamaskin" sjekker øynene. Spille et spill for å se hvor fortsatt han kan sitte og deretter gi en belønning etter et minutt eller så. Fortell ham om lyset som øyelegen vil skinne i øynene under eksamen, og at det er bare en del av avgjøre om øynene er friske.

Diskuter diagram som skal brukes til å teste hvor godt han kan se små bokstaver, figurer og objekter. Forklar at legen vil stille spørsmål om hva som kan bli sett og at han skulle fortelle nøyaktig hva han ser for å hjelpe legen. Praksis med ulike former og objekter for å sørge for at barnet vet de grunnleggende og kan fortelle legen hva er sett.

Bruk kommersielt forberedt spill for å hjelpe i å forberede barnet for besøket i god tid før utnevnelsen. Du kan prøve "eye eksamen flash-kort" for å hjelpe med å forklare barnet hva du kan forvente på øyet legekontor. Disse flash-kort er vanligvis tilgjengelig på pedagogiske forsyne butikker eller på nettet. Du bør kanskje vurdere lovende en liten belønning hvis besøket går bra. Dette bør bidra til å gjøre en positiv sammenheng med besøket.

Hint

 • Gjør hjemmeleksen din på forhånd ved å velge en øyelege som fungerer godt med barn.
 • Ikke planlegge en avtale for en førskole barn av gangen som kan forstyrre lur tid.

Virkningene av CT-undersøkelse på barn

Virkningene av CT-undersøkelse på barn


For en aktiv barn, kutt, blåmerker og enda beinbrudd er en normal del av barndommen. Men, når et barn opplever en mer alvorlig skade eller tilstand, kan en lege bestille en CT scan som en del av den diagnostiske prosessen. Er det gyldige grunner for foreldre å være bekymret for de helsemessige effektene av CT-skanninger utført på barn?

Strålingseksponering

CT-skanning (også kjent som CAT skanner) lage 3-dimensjonale bilder ved hjelp av ioniserende stråling. På en daglig basis, er den gjennomsnittlige personen utsettes for naturlig forekommende stråling. Imidlertid er mengden av stråling som brukes i et CT-scan betydelig mer enn andre diagnostiske tester. Ifølge Alliance for strålingssikkerhet i Pediatric Imaging, en CT scan av hodet utsetter et barn til mengden av stråling hun naturlig ville oppleve under lag åtte måneder. En abdominal CT scan utsetter et barn til mengden av stråling hun naturlig ville oppleve under ca 20 måneder. På den annen side, en doser røntgenbilde av brystet til et barn med mengden av stråling hun ville naturligvis oppleve i omtrent en dag. Ifølge US Environmental Protection Agency, ioniserende stråling er en potent kreftfremkallende, noe som betyr at det fører til kreft.

Stråling Følsomhet

The Radiological Society of North America sier at barn er mer følsomme for stråling enn voksne. Denne følsomheten er et resultat av den raske celledeling som oppstår i et voksende barn. Spesielt barneskjoldbruskkjertelen, benmarg og gonadene er spesielt følsomme for den kreftfremkallende effekten av stråling. En annen bekymring er kumulativ stråling. Sammenlignet med en voksen, har et barn en større lengde av tid til å akkumulere stråling i løpet av livet. Hver diagnostikk Studien bidrar til et barns kumulativ eksponering.

Umiddelbare bivirkninger

I tillegg til de mulige langsiktige helseeffekter av CT-skanning, er det umiddelbare bivirkninger som bør vurderes. Dersom et kontrastmateriale blir administrert, er det liten sjanse for at et barn kan få en allergisk reaksjon. Allergiske reaksjoner kan være alvorlige; Imidlertid bør det medisinske personalet være forberedt på å håndtere dem. Foreldre bør varsle legen noen kjente allergier, siste sykdommer eller andre medisinske tilstander, da disse kan øke risikoen for en allergisk reaksjon. Hvis et barn er bedøvet eller bedøvet, presenterer dette mulige komplikasjoner som bør diskuteres med legen.

Konklusjon

God kommunikasjon er viktig for å få best mulig helsetjenester. Når en CT scan er forespurt av en lege, diskutere fordelene, risiko og alternativer med legen. Informer legen barnets fullstendig medisinsk historie, inkludert alle tidligere X-ray, CT scan, MR eller ultralyd undersøkelser. Unngå å duplisere diagnostiske tester. Ta en avgjørelse basert på om fordelene ved en CT scan oppveier den potensielle helserisikoen.

Viktigheten av synsundersøkelser for Kids

Viktigheten av synsundersøkelser for Kids


The American Optometric Association anslår at 1 barn ut av hver 10 er i faresonen udiagnostiserte øyeproblemer. Dette er fordi mange synsproblemer ikke er lett oppdaget av foreldre, helsesøstre eller til fastleger. Å diagnostisere visse øye problemer og hindre dem fra å utvikle seg til livslang synsproblemer, regelmessige og omfattende synsundersøkelser er nødvendig.

Å være Grundig

Mange foreldre tror at screening utført av barnets barnelege eller andre primære omsorg lege under en rutinemessig sjekk opp er tilstrekkelig til å utelukke alle vesentlige synsforstyrrelser. Imidlertid er disse screenings begrenset i omfang og er ikke ment å erstatte en omfattende synsundersøkelse. En omfattende øye eksamen er gjort av en øyelege, som er en øyelege opplært til å ta vare på øyesykdommer og å utføre kirurgi, eller en optiker, som er en øyelege opplært til å foreskrive kontaktlinser og briller, og å forvalte ikke-kirurgiske tilfeller. Disse medisinske fagfolk bruke spesialisert utstyr utviklet for å oppdage øyeproblemer som kan eller ikke kan ha merkbare symptomer.

Early Detection

Uten tidlig intervensjon, kan et barn med en ubehandlet øye problem lider av livslang tap av syn. Synet utvikler seg raskt i ung alder, noe som gjør et barns syn mer følsomme for forstyrrelser enn en voksen. Noen synsproblemer, for eksempel amblyopi eller lat øye, og skjeling, eller krysset øyne, reagerer positivt på behandlingen hos små barn, mens botemidler for voksne pasienter er mindre vanlig.

Akademisk suksess

God visjon er avgjørende for fremgang i utdanningen i voksende barn. Et barn som er i stand til å se skrive ut eller vise en tavle kan bli frustrert, fører til dårlige akademiske prestasjoner. Barn kan være uvitende om det faktum at de opplever unormalt syn, og uten en omfattende synsundersøkelse mange synsproblemer kan gå udiagnostisert. Enda verre, kan en syns problem bli feildiagnostisert som en lærende lidelse som dysleksi eller ADHD.

Betraktninger

Fremme riktig øye helse kan føre til et liv med sterk, sunn visjon. The American Optometric Association anbefaler at et barns første øye eksamen foregår ved 6 måneders alder, med regelmessige undersøkelser forekommende i en alder av tre, før vi går i første klasse, og deretter hvert annet år til fylte 18. Enkelte offentlige helseprogrammer som InfantSEE gi gratis synsundersøkelser for barn yngre enn 1. Kostnadene ved å stille behandling for langvarige øye og synsforstyrrelser kan være betydelig høyere enn kostnadene ved å oppdage og behandle synsproblemer tidlig i livet.

Hvordan forberede for en hjerteundersøkelse

En hjerteundersøkelse gir legen en visning i helsen din hardest arbeidende muskler ved å måle mengden av kalsium i blodårer fôring ditt hjerte. Også kjent som en koronar kalsium skanning, bruker en hjerteundersøkelse en smertefri, rask og ikke-invasiv elektronisk stråle å undersøke veggene i blodårene dine for kalsium inne plakk innskudd. En høy mengde kalsium i blodårene dine kan hint på aterosklerose (åreforkalkning), noe som kan sette deg i fare for hjerteinfarkt. Snakk med legen din før du får denne prosedyren som ikke alle pasienter har nytte eller kvalifisere seg til å ha en hjerteundersøkelse.

Hvordan forberede for en hjerteundersøkelse

•  Gå til legen din for en fullstendig fysisk før ditt hjerte scan.

Gi din lege med din medisinske historie og noen registrering av hjertesykdom i din nærmeste familie.

Svar legens spørsmål om livsstilsfaktorer som kan sette deg i fare for åreforkalkning. Informer legen din hvor mye eller hvis du røyker eller trening.

Gi blod for legen din å kjøre kolesterol screenings og andre blodprøver for å bestemme risikofaktorer som hun bruker for å vurdere om du trenger en hjerteundersøkelse, og hvordan man skal tolke resultatene. Ikke bekymre deg for ekstra forholdsregler før testen, da dette ikke-invasiv, rask prosedyre ikke krever det.

Endring i en sykehusklær hvis spurt av koronar kalsium scan tekniker, men mange steder ikke krever dette.

Ligg på den datastyrte tomografi (CT) skanner bordet, og nøye følge instruksjonene under testen om å ligge stille og når man skal holde pusten.

Gå hjem eller tilbake til arbeidet umiddelbart etter testen, men gjør en avtale for å diskutere resultatene.

Hvordan diagnostisere hjertesykdom gjennom en synsundersøkelse

Det gamle ordtaket om at "øynene er vinduet til sjelen" kan være i stand til å bli justert for å lese "øynene er vinduet til hjertet helse." Forskere fra Australia og andre medisinske institusjoner tyder på at å se på øyet helse kan være i stand til å forutsi risikoen eller diagnostisere tidlige stadier av hjertesykdom.

Hvordan diagnostisere hjertesykdom gjennom en synsundersøkelse

Planlegge avtaler med en øyelege hvert femte år for et øye eksamen, eller hvert år hvis du er diabetiker. Forhindre blindhet America tyder på at de fleste voksne har sine øyne sjekkes hver 2 til 4 år til å oppdage øyesykdommer som kan øke risikoen for hjertesykdom. Personer som har diabetes er allerede mer utsatt for å utvikle øyesykdom og krever årlige helsesjekk.

Gjennomgå avansert retinal screening som kan bidra til å diagnostisere hjerte-og karsykdommer. Dr. Tien Yin Wong ved University of Melbourne i Australia vunnet en forskningspris i 2005 for å vise at å undersøke en persons netthinnen kan være i stand til å diagnostisere tidlige stadier av hjertesykdom. Dr. Wong rapporterer at en skadet netthinnen og innsnevring av øyets blodårer ofte tilsvare høyt blodtrykk og hjerteskade.

Har urinen testes i forbindelse med øyet eksamen. En 2009 utgaven av "American Journal of Cardiology" utgitt funn at folk som hadde retinal skade som heter retinopati hadde også en høyere forekomst av hjertesykdom. En av måtene der forskere påviste denne koblingen er ved å teste deltakernes urin. De som hadde øye og hjertesykdommer hadde et høyere nivå av protein i urinen.

Gjør en avtale med en kardiolog hvis synsundersøkelser viser at du kan være mer utsatt for å utvikle hjertesykdom. En diagnose av hjertesykdom kan bekreftes av en hjertespesialist gjennom mer omfattende diagnostisk testing.

Hvordan å utføre en synsundersøkelse hos Hjem

Hvordan å utføre en synsundersøkelse hos Hjem


Venstre ubehandlet synsproblemer kan føre til store synstap og blindhet. Selv om du bør planlegge regelmessige undersøkelser med en optimotrist, utføre en synsundersøkelse i hjemmet er en verdifull ressurs. Mellom besøkene til øyelegen, spore eventuelle endringer ved å følge disse trinnene.

Hvordan å utføre en synsundersøkelse hos Hjem

Forbered en Hjem Eye eksamen

Rest minst 8 timer per natt. Sørg for at dine øyne er uthvilt og fri for press.

Skriv ut avstand visjon øye eksamen, nær visjon synsundersøkelse og Amsler-kort test tester med en skriver (se Ressurser nedenfor).

Slå på lysene. Vision tester skal være ferdig i et godt opplyst rom for best resultat. Bruk nok lys til å se klart uten å belaste.

Be noen om å hjelpe deg. Få et familiemedlem eller en venn til å fungere som en rekord keeper. Gi dem med papir og penn til å skrive ned resultatene når visjonen testen er fullført.

Ta Avstand Vision Eye Test

Finn et rom over 10 meter lang, og velg en vegg uten vinduer eller gjenskinn. Måle ut nøyaktig 10 meter fra veggen for å bruke for å ta synsundersøkelse. Stolpe med et stykke maskeringstape for å markere linjen.

Tape eller tack avstand visjon synsundersøkelse til veggen. Plasser eksamen i øyehøyde. Start avstand visjon synsundersøkelse. Stå ved enden av linjen er merket. Hold begge øyne åpne og dekke venstre øye med håndflaten eller papir cup.

Les diagrammet fra venstre til høyre stirrer fra øverst til venstre linje. Ring ut hver bokstav du kan se. Flytt ned linjen til du ikke kan gjøre ut noen flere bokstaver.

Gjenta trinn 5 til 6 med det høyre øyet dekket.

gjennom resultatene. Sammenligne antall linjer leses med normale resultater. Eller sammenligne resultatene til en nylig øye eksamen gitt av øyelege.

Gjør et Nærsynstester

Hold Nærsynstester 14 inches bort fra dine øyne ved hjelp av høyre hånd og dekke det venstre øyet.

Se på raden med "c" informere assistent av hvilken retning åpningene peker. Si setningene høyt for assistenten.

Flytt diagram til venstre hånd og gjenta trinn 2 og 3 etter dekker det høyre øyet. Gå over resultatene dine. Alle skulle ha vært riktig.

Fullfør Amsler Grid Eye Test

13. Følg trinn 1 under "Gjør en Nærsynstester."

fokusere øynene på prikken som ligger i sentrum av rutenettet. Bruke sidesynet å legge merke til rutenett mønster.

Kontroller at alle linjer som kjører både horisontalt og vertikalt vises rett. Markerer ingen områder av rutenettet som dukket forvrengt eller mangler linjer med en penn.

Kontroller resultatene. I standard syn ingen områder på risten vil være merket.

Hint

 • Skriv ut eksamen med svart blekk bare på standard printer papir.
 • Holde fra å studere listene før du tar synsundersøkelse for å hindre memorere informasjon.
 • For voksne normale resultater på avstand visjon synsundersøkelse varierer fra 20/40 til 20/20.
 • Hvis du var briller eller kontaktlinser for avstand visjon de bør brukes i løpet av testen.
 • Hold på lesebriller med utfylling av nær avstand øye eksamen hvis du vanligvis bære dem.
 • Husk å bruke lesebriller for denne delen hvis normalt slitt. Hvis bifokale er slitt utseende gjennom bunnen lesedelen.
 • Ikke forsøk å selv diagnostisere eller behandle synsproblemer. Hvis noen av disse test viser unormale resultater kontakte en øyelege for en avtale umiddelbart.

Om Pediatric synsundersøkelser

Det er viktig at barn får synsundersøkelser på de aktuelle stadier av utvikling for å sikre god visjon, øyehelse og suksess i skolen. Eksperter har funnet ut at synsproblemer unødvendig vedvarer hos små barn på grunn av en manglende bevissthet om pediatrisk øye helse. Foreldre bør være klar over hva den pediatriske eksamen innebærer, når man skal få eksamen, forskjellen mellom og eksamen og en screening, og hvorfor eksamen er viktig for deres barn.

Time Frame

Barn bør ha en synsundersøkelse før de når ett års alder. Denne eksamen trenger ikke å gjøres av en øyelege. Det kan utføres av barnets primærlegen. Hvis det ikke er unormalt eller grunn til bekymring, deretter neste eksamen bør gjøres av en øyelege når barnet er tre år gammel. Barnet bør ha en annen synsundersøkelse etter alder fem eller før de går til barnehagen. En pediatrisk øye eksamen bør gjøres hvert annet år etterpå.

Funksjoner

En omfattende synsundersøkelse bør vurdere følgende ting: synsskarphet, fokus, øye justering, øye teaming, øye-sporing, testing av fargegjenkjenning, øye-hånd koordinasjon og øye struktur. Blant annet vil øyet eksamen sjekk for langsynthet, nærsynthet og skjeve hornhinner.

Fordeler

Fordelene med en synsundersøkelse for i barndommen inkluderer å unngå unødvendige problemer i skolen på grunn av synsproblemer. Barn kan slite på skolen for en flott lang tid uten å innse at de har problemer med å se. Dette gjelder spesielt for yngre barn. En annen fordel for pediatriske synsundersøkelser er forebygging av større øye eller syn skade ved å fange noe unormalt tidlig. Noen øyehelse og synsproblemer blir verre med tiden hvis de ikke er fanget tidlig.

Misforståelse

Noen ganger visjon screenings og visjon eksamener brukes synonymt eller forveksles med hverandre. Vision screenings er ikke vant til å diagnostisere visjon eller øyeproblemer. De brukes til å finne ut om et barn har et potensielt problem før det blir verre. Foreldre kan få et falskt inntrykk av at deres barn har ingen visjon eller problemer med synet fordi de passerer en visjon screening. Men mange screenings ikke laget for små barn og kan bare teste synet fra langt unna. De er begrensede tester, men barn bør få mer omfattende synsundersøkelse. Øye eksamener kan diagnostisere problemer og ansette riktig utstyr, kompetanse og metoder for et barns syn.

Advarsel

Barnet ditt kan utvise advarsel tegn på øyeproblemer på flere måter. Barnet kan gni øynene og har problemer med å fokusere på en gjenstand over en tidsperiode. Ved hjelp av en finger for å beholde sin plass mens du leser og å miste sin plass i en bok er tegn på at et barn trenger en synsundersøkelse. Hvis du opplever en reduksjon i ditt barns prestasjoner score på skolen bør du holde synsproblemer i bakhodet som en mulig årsak. En annen advarsel tegn på øyeproblemer er skjeling øynene eller lukke det ene øyet i et forsøk på å se bedre.

Hvordan ta en synsundersøkelse

De fleste eksperter foreslår at alle tar en synsundersøkelse minimum hvert tredje år. Barn bør særlig ta en synsundersøkelse som deres øyne kan endre seg fra år til år, samt deres evne til å uttrykke bekymring for øyeproblemer, mens på eksamen. Selv om legen vil veilede deg gjennom trinnene for eksamen, er det viktig å være godt forberedt før eksamen begynner.

Hvordan ta en synsundersøkelse

Forberedelse til eksamen

Sjekk med din visjon forsikringsselskapet før eksamen for å avgjøre om det vil dekke noen del av eksamen. Sørg for å ta med forsikringskortet til eksamen.

Skriv ned nyeste briller eller kontaktlinser resept, samt en liste over alle medisiner du tar. Ta med briller og kontakter til eksamen.

Kontroller at du vet om familien din medisinske historie, spesielt syn-relaterte lidelser som grå stær eller grønn stær.

Tar eksamen

Svar ærlig spørsmål legen din ber om din medisinske historie. Sørg for å informere legen om øyeproblemer du har hatt i det siste eller har i dag.

Sitt stille mens legen sjekker øynene dine med et lys. Følg legens retninger om hvor du skal lete og hvordan du vippe holdt mens øynene dine blir sjekket.

At legen din forespørsel, se gjennom phoroptor. Som legen din endrer objektivene i phoroptor, sammenligne din visjon før og etter endringen. Svar legens spørsmål så ærlig som mulig.

Følg legens instruksjoner om ytterligere tester. Han kan tilby en retinal eksamen, noe som vil kreve at du fjerner dine kontakter og sted øyedråper i øynene dine for å forstørre netthinne. Legen vil da skinne et lys i øynene til eksamen.

Hint

 • Mens du ser gjennom phoroptor, hvis du er usikker på hvilket syn er klarere, be legen om å gjenta prosessen. Svaret vil vanligvis virke innlysende andre gang.
 • Ikke vær uærlig med legen. Legen har som mål å hjelpe deg, og hun kan bare gjøre det hvis du gir henne med ærlige svar.

Definisjon av en rutinemessig synsundersøkelse

En rutinemessig øye eksamen er en omfattende undersøkelse av innsiden og utsiden av hvert øye. Det er viktig å få en full eksamen hvert år, spesielt hvis du trenger briller eller kontaktlinser. Det finnes en rekke tester som er involvert, og legen vil avgjøre om hver og en er nødvendig basert på din alder og medisinsk historie.

Medical History

En fullstendig medisinsk historie er vanligvis tatt før noen tester er utført. Dette er ofte gjort av en tekniker før du ser legen. Det er viktig å liste noen øyeproblemer som du har hatt i det siste, samt andre helsemessige forhold. Optikeren vil vurdere din personlige og familiens historie når gjennomføre øyet eksamen.

Synsskarphet Test

Den synsskarphet komponent av en synsundersøkelse måler hvor godt du kan se forskjellige størrelser gjenstander på en viss avstand. Dette gjøres vanligvis ved å lese bokstaver på et skilt på tvers av rommet. Hver linje av bokstaver blir mindre og avgjør hvorvidt du trenger korrigerende linser. Hvis du ikke kan lese bokstavene på egen hånd, vil legen prøve forskjellige objektiver å bestemme din resept.

Brytning

Legen må måle krumningen av øyet for å se hvordan lyset er bøyd når den passerer gjennom linsen. Denne testen er kun utføres når korrigerende linser er nødvendig, og gjøres vanligvis under testing ulike objektiver for å bestemme din resept. Den korrekte brytning vil resultere i et skarpere bilde.

Perimetri Test

Den perimetri test måler synet. Dette gjøres ved å fokusere ett øye i midten av en stor antenne samtidig som dekker det andre øyet. Parabolen er dekket med små lys som blinker i forskjellige steder. Du vil klikke på en knapp hver gang du ser et lys. Denne testen viser legen noen blinde flekker som du kan ha i din perifere felt.

Color Vision

Mange mennesker kan ikke forstå at de ikke ser fargene riktig. Fargeblindhet er testet ved å se på kortene som inneholder et antall blant fargede prikker. En person med total fargeblindhet ikke vil være i stand til å skjelne hvilket som helst tall fra resten av bakgrunnen. Noen med bare delvis fargeblindhet vil kunne se noen av tallene, og som vil avgjøre hvilken farge begrensninger hun har.

Fysisk Eye eksamen

Legen vil se på øynene dine direkte under den fysiske delen av øyet eksamen. Han vil sjekke øyet muskler ved å ha du beveger øynene dine som instruert. Legen vil også undersøke utsiden av øyet med et forstørrelsesglass for å se etter noe unormalt. Den tredje delen av den fysiske eksamen innebærer å sjekke netthinnen. Dette kan gjøres ved å strekke elevene og ser direkte på netthinnen. Noen leger nå bruker maskiner for å ta et bilde av netthinnen som kan lagres for sammenligning på senere eksamener.

Glaukom Test

Den glaukom testen utføres ved å kontrollere trykket i hvert øye. Det finnes flere ulike måter å teste trykket. Det mest vanlige er å måle reaksjonen til et drag av luft. Dette er smertefri og krever ingen bedøvelse. Andre metoder krever et instrument for å direkte berøre øyet og lammende dråper er gitt før denne testen er gjennomført.

Konfrontasjon for synsundersøkelse Teknikker

Konfrontasjonen synsundersøkelse er en teknikk som brukes for å vurdere øynene for sidesynet. Det kan hjelpe en lege oppdage tilstedeværelsen av øyesykdommer som skyldes tilstander slik som slag, hypertensjon, glaukom og andre sykdommer. Homonymous hemianopsi er en øyensykdom forårsaket av slag, hvor det er et tap av perifert syn. En person med homonymous hemianopsi kan ikke være i stand til å se fra hjørnene av øynene og kan mislykkes konfrontasjonen synsundersøkelse.

Stilling

Forklar testen du er i ferd med å utføre til klienten og la henne vite hva du kan forvente og hva du forventer at hun skal gjøre. Sitt eller stå overfor klienten og gi henne et kort for å dekke hennes venstre øye, har henne fokusere hennes høyre øye på nesen. Be henne om å se på nesen og ikke se på noe annet.

Plasser hendene

Spre armene fra hverandre og posisjon begge hendene på hver side av kundens ansikt, bak ørene. Plasser dem på nivå med ørene. Lag en neve med tre fingre på hver hånd, og etterlot to fingre som stikker ut.

Vrikke fingrene

Fortell dine pasienter til å si "nå" når hun ser fingrene på høyre hånd. Begynn wiggling de to fingre som stikker ut av din tre fingre knyttneve. Flytte dem fra kundens venstre øre og mot henne synsfeltet eller nesen.

Reposisjonere

Når pasienten sier "Nå," som indikerer at hun har sett dine wiggling fingrene, omplassere dem under øret hennes og gjenta testen fortsatt med høyre hånd. Testen blir utført med wiggling fingrene i en øvre og nedre posisjon.

Gjenta testen

Spør din klient til å flytte kortet fra hennes venstre øye til hennes høyre øye og gjenta testen. Denne gangen bruker venstre hånd og gjennomføre testen på et overordnet og mindreverdig stilling som før.

Forklar synsundersøkelser

Synsundersøkelser er designet for å gi deg en bedre forståelse av hvor godt øynene dine er i drift. Øye leger også gi behandling for øyeproblemer, som for eksempel briller og øyedråper. I mer alvorlige tilfeller, de henvise deg til øyenlege.

Gathering of Medical History

Før øyet eksamen starter, vil legen sitte med deg og stille spørsmål om din medisinske historie. Disse inkluderer din alder, hva visjon problemer du har, hvis du bruker kontaktlinser, og hvis du tar medisiner.

Visual Test

Legen så tester din visjon i en avstand på 20 meter (16 fot for de som er nærsynt). Han plasserer brevet bord på bakveggen av kontoret og plasserer et verktøy kalt avstengertapp over øyet som ikke blir testet. Legen deretter spør hva bokstavene du ser og hvor godt du ser dem.

Tar Din visjon

Legen registrerer din visjon bruke Snellen fraksjonen. Hvis synet ditt er 20/20, så betyr det at du kan lese de samme størrelse bokstaver i en avstand som en person med perfekt syn. Hvis den nederste tallet er vesentlig større enn den øverste nummeret, kan du ha dårlig syn.

Test for glaukom

Legen deretter undersøker øynene for mulige bevis av glaukom, som er en alvorlig øyesykdom som kan føre til permanent blindhet. Dette er forårsaket av for stort trykk inne i øyet som kan skade den optiske nerven.

Resepter

Nær slutten av eksamen, vil legen foreskrive riktig linse for dine briller basert på resultatene av eksamen. Han vil måle dine øyne med et verktøy kalt autorefraktor. Du bør bruke denne tiden til å spørre om å få objektivet som er behagelig for deg.

Hvordan lese brev Under en synsundersøkelse

Våre øyne er blant de viktigste delene av kroppen. Spesialister anbefaler at vi planlegge en synsundersøkelse hvert år for voksne og oftere for yngre barn. Fordi vår visjon endringer som vi blir eldre, er det tilrådelig å sørge for at linsene er oppdatert. Lese et øye diagram er en av de enkleste måtene å bestemme styrken på synet ditt. Ved å lære hvordan du gjør det riktig, vil du være i stand til å ha en mye mer vellykket eksamen.

Hvordan lese brev Under en synsundersøkelse

•  Hold ett øye dekket. Når du leser med ett øye er det sterkt anbefalt å ikke kikke eller fjerne belegget, da dette vil gi deg en unøyaktig visjon vurdering.

Slapp øynene. Ikke myse eller tvinge øynene dine til å forbedre din visjon. Dette er ikke en god ting å gjøre, og visjonen test vil ikke være like klart.

Være likefremme med dine svar. Si "Ja" eller "Nei" når øyespesialist spør deg hvilke linser tillate deg å se bedre. Be om å prøve en bestemt linse igjen hvis du er usikker. Unngå å si "jeg vet ikke" eller "Kanskje". Dette vil gjøre det vanskelig for øyet spesialist for å finne riktig sett med linser for deg.

Les hva du er i stand til å se. Føler ikke at du må lese de minste bokstavene på skjermen. Fortell øyespesialist dersom du ikke klarer å lese en linje eller om det er for lett å lese.

Tømme tankene. Ikke prøv å huske bokstavene på kartet. Memorere bokstaver når du ikke er i stand til å se dem vil bare forskyve din visjon vurdering.

Hint

 • Ikke vær sjenert. Spør visjon eksperten om eventuelle problemer eller problemer du har med dine øyne.

Hvorfor er Eyes Dilatert på synsundersøkelser?

Hvorfor er Eyes Dilatert på synsundersøkelser?


Noen øye eksamen pasienter balk ved omtale av utvidelseskatetre dråper. De forbinder denne kjemiske utvidelse av sine elever med forsinkelser og en time eller to av tåkesyn. Ser utover disse midlertidige ulemper, det er betydelige fordeler ved å strekke øynene under en eksamen.

Større visningsområde

Gjør en undersøkelse av øyets indre gjennom en ikke-utvidet pupill har blitt sammenlignet ser et rom gjennom et nøkkelhull. Ved å strekke elevene, legens syn på baksiden av øyet øker opp til syv ganger.

Bedre Anerkjennelse av Ocular Disease

Den større visningsområde tillater en tredimensjonal inspeksjon av retina, optisk nerve og blodkar. Dette fører til lettere diagnostisering av øyesykdommer som grønn stær, makuladegenerasjon og diabetisk retinopati - alle viktige bidragsytere til voksnes blindhet.

Tidlig diagnose av systemisk sykdom

Netthinnen er en overraskende god indikator på generell helse. Et strekt inspeksjons hjelpemidler i diagnostisering av høyt blodtrykk, diabetes, multippel sklerose og andre systemiske sykdommer før noen ytre symptomer.

Mer nøyaktige Resepter

Strekke dråper også blokkere øyets naturlige evne til å endre fokus under eksamen. Dette eliminerer en stor variabel og tillater legen å frembringe en mer nøyaktig resept.

The Fight Against Blindness

Forhindre blindhet America anslår at innen år 2030 vil det være dobbelt så mange blinde amerikanere som vi har i dag. The National Glaukom Society, American Diabetes Association og mange andre helseorganisasjoner har sluttet samtalen for vanlige utvidede synsundersøkelser som den første linjen i forsvaret mot blindhet.

Årsaken til en synsundersøkelse

Årsaken til en synsundersøkelse


Du må planlegge regelmessige synsundersøkelser som en viktig del av din visjon helsetjenester. Fordi du kan utvikle en alvorlig øye problem uten å være klar over det, kan en rutinemessig øye eksamen bidra til å oppdage øyesykdommer tidlig, når de er mest behandles.

Hvor ofte

Ifølge Mayo Clinic, bør et barn få en omfattende synsundersøkelse mellom alder 3 og 5, og da har visjon kontrolleres på nytt hvert annet år. Voksne uten synsproblemer bør sjekkes en gang i tjueårene og to ganger i trettiårene, og deretter hver to til fire år opp til 65 år, da de skulle gå hver ett til to år. Hvis du bruker briller eller har en familiehistorie med øyesykdom eller en kronisk sykdom som for eksempel høyt blodtrykk, bør du få en synsundersøkelse oftere.

Synsskarphet

En synsundersøkelse tester din evne til å se ting på avstand. Hvis din visjon må korrigere, vil øyelegen gjøre en brytning vurdering for å finne ut hvor mye justeringen du trenger.

Visual Field og Color Vision

Øye leger også teste ditt synsfelt (for å bestemme noen problemer med sidesynet) og fargesyn (for å sjekke for eventuelle problemer med å oppfatte farge).

Eye Struktur

Legen undersøker musklene som kontrollerer øyebevegelser. Han sjekker også helsen til hornhinnen, iris, linse, netthinnen og synsnerven.

Glaukom

Det er viktig å bli testet for glaukom, en alvorlig sykdom som kan føre til blindhet ved å bygge trykk inne i øynene, men kan behandles med hell hvis fanget tidlig.

Hva er farene ved synsundersøkelser?

Hva er farene ved synsundersøkelser?


Synsundersøkelser er en viktig del av å holde øynene friske. Men enkelte deler av en synsundersøkelse har potensielle farer. Vær oppmerksom på disse bekymringene for å sikre din sikkerhet og den fortsatte helsen til dine øyne.

Allergiske Reaksjoner

Dråper som brukes for å utvide øynene eller sjekk intraokulært trykk inneholde løsninger som kan forårsake allergiske reaksjoner. Informer legen om eventuelle allergier til medisiner, inkludert Novocaine.

Pupill-utvidelse

Øyelegen vil vanligvis strekke både elever for å utføre en grundig undersøkelse av baksiden av øynene. Utvidelse varer vanligvis et par timer og vil føre lysfølsomhet og tåkesyn før dråpene slites av.

Kjøring

Mange pasienter kjøre til øyet avtale og hvis elevene blir utvidet, kan kjøre hjem være farlig. Vanligvis pasienter er i stand til å kjøre etter en synsundersøkelse, men noen pasienter er komfortabel med lysfølsomhet og forvrengt syn.

Løsninger

Informer øyelegen og hans stab av noen allergier eller tidligere reaksjoner på øyedråper, medisiner eller løsninger. Ta med mørke briller for å hjelpe med lysfølsomhet, og ta med en venn eller familiemedlem til å kjøre etter utnevnelsen.

Betraktninger

Hvis du er bekymret for farene ved en synsundersøkelse, ta kontakt med kontoret for øyet lege og snakke med hans stab. De vil ta opp dine bekymringer for å holde deg og dine øyne sunt.

Hvordan passere en synsundersøkelse

Hvordan passere en synsundersøkelse


En synsundersøkelse gis som en del av den årlige checkup. En omfattende oftalmisk eksamen tester styrken i ditt syn og tillater optikeren for å sjekke helsen til øynene dine. Optikeren sjekker for utbredelsen av glaukom og normal funksjon av synsnerven. Det er ingen "bestått" eller "havarerte" et øye eksamen, og det er i en persons beste interesse å være ærlig under eksamen. Frykter ikke øye eksamen, som det er der for å hjelpe deg og sikre helsen til øynene dine.

Hvordan passere en synsundersøkelse

avsløre all informasjonen til din optiker. Si din optiker hvis du bruker kontaktlinser eller briller og tilsvarende resept styrken på korrigerende enheter. Informere din optiker om din familiehistorie med øyeproblemer. Denne informasjonen vil hjelpe din optiker i helse vurdering av øynene og la legen til riktig administrere testen. Hvis du ikke vet styrken på korrigerende briller, bringe dem til øyet avtale.

Fjern alle briller og kontaktlinser. Din optiker vil be deg om å fjerne disse elementene for eksamen. Ikke prøv å forlate i kontaktlinser i håp om å oppnå høyere i øyet eksamen. En optiker vil oppdage dem og straks be for dem å bli fjernet.

Svar ærlig på spørsmålene og ber gitt av din optiker. Du vil bli bedt om å identitet en rekke former, bokstaver og tall i forskjellige størrelser. Svar legens henvendelser og spørsmål som best du kan. La legen vite om du opplever ubehag i øynene under øyet test.

Hint

 • Ikke mist motet av de endelige resultatene av synsundersøkelse. Øyet test finnes for å vurdere helsen til øynene dine og hjelpe optometrist identitets potensielle problemer slik at de kan reduseres. Det er i din beste interesse å se dette synsundersøkelse som en profesjonell medisinsk eksamen.

Hvor mye bør en synsundersøkelse Cost?

Rutinemessig eksamen

En rutinemessig synsundersøkelse kan koste mindre enn $ 50 gitt av en optiker hos en forhandler rabatt butikken tilbyr optiske tjenester eller mer enn $ 100 på en øyelege. En optiker er en øyelege som har tjent en Doctor of Optometry grad mens en øyelege er en lege som er spesialist i øyet.

Mer enn rutine

Lavere kostnader øye eksamener kan ikke omfatte tester som er avgjørende for å opprettholde øye helse. Elev dilatasjon, glaukom tester og andre viktige eksamenselementer som skal inngå i eksamen, men kan ikke være. Disse testene kan gjøres med ekstra kostnad, så spør før du godtar eksamen. Hvis du får testet for kontaktlinser, vil eksamen bli mer omfattende og vil koste mer enn en rutinemessig eksamen.

Bottom Line

Pass på at du vet hva du får når det gjelder en synsundersøkelse. Øyelege Jennifer Palombi skriver i All About Visjon: "Ikke la økonomiske hensyn holde deg fra å få en eksamen programmer er tilgjengelige for å hjelpe betale for øyehelse.».

Forskjeller mellom en synsundersøkelse og en kontakt eksamen

Forskjeller mellom en synsundersøkelse og en kontakt eksamen


En optiker må gjennomføre en synsundersøkelse før forskrivning korrigerende linser. Den type eksamen varierer avhengig av om pasienten har til hensikt å bruke briller eller kontaktlinser.

Eye eksamen

En synsundersøkelse måler pasientens synsskarphet ved å ha henne lese et øye diagram med ett eller begge øyne. Pasienten gjennomgår også en retinoscopy test. Legen plasserer en maskin foran øynene og knipser forstørrelser før han finner en linse som er i nærheten av riktig resept. Han finjusterer prosessen med en brytning test. Denne testen bruker en annen maskin som inneholder flere forskjellige objektiver. Legen spørsmål pasienten på hvilket objektiv gir et klarere syn.

Contact Lens eksamen

Kontaktlinse eksamener evaluere overflaten av hornhinnen for å sikre at kontaktlinsene skal passe fullstendig. Øyet lege benytter en type digitalt kamera som kalles en keratometer som måler overflaten av øyet. Han kan også undersøke hornhinnen gjennom en biomicroscope å sørge for at øynene er frisk nok for kontakter. Endelig velger legen et passende merke for kontaktlinser for pasienten.

Betraktninger

En øyelege må utføre en standard synsundersøkelse før en pasient evalueres for kontakter. Kontaktlinse eksamener vanligvis koster mer enn vanlige eksamener på grunn av den ekstra tiden involvert. Kontaktlinsebrukere er vanligvis evalueres en gang i året for endringer i synet.