Digidexo.com

nerveglide

Beskriv Nerve Glir

Beskriv Nerve Glir


Hender kan ofte være en kilde til smerte og ubehag. Dette kan være på grunn av leddgikt eller anstrengt eller overarbeidet nerver. Nerve glide øvelser kan bidra til å lindre noe av denne smerten.

Nerver

Tre nervene la hånden for å fungere: median nerve, ulnar nerve og radial nerve. Median nerve er nerve av den øvre lem området, mens ulnar nerve forbinder hånd til den nedre del av armen. Den radiale nerve styrer musklene på baksiden av hånden.

Nerve Gliding

Nerve gliding er en type trening som tar sikte på å holde disse nervene i stand. Hvis pasienter klager over smerter, nummenhet, kulde eller prikking i fingre og hender, så nerve gliding kan være fordelaktig.

Funksjoner

Noen nerve glide øvelser involverer å skape spenning, mens andre innebærer lettelser spenning. Nerve glide øvelser bør utføres tre til fire dager i uken, og hver øvelse tar bare to til tre minutter.

Betraktninger

Nerve gliding bør utføres i et rolig miljø når en person føler seg avslappet. Dersom pasienter overbelastning, eller lage for mye spenning, vil de oppleve det aller symptomer de prøver å unngå.

Øvelser

En nerve gliding øvelse for median nerve innebærer feiing armen ut så langt det kan gå, vender håndflaten opp og skyve håndleddet frem og tilbake i repetisjoner på 10 eller mer. En ulnar nerve øvelsen innebærer stikker armen rett ut, så hente det inn til cup ørene i repetisjoner av 10. En radial nerve trekk innebærer å la armene henge med håndflatene vendt utover, før du trykker ned mot gulvet i repetisjoner av 10.

Advarsel

Ifølge Dr. Peter C. Amadio av Mayo Clinic, nerveglide øvelser rettet mot å lindre symptomer på carpal tunnel vil sannsynligvis ikke fungere. Nerve gliding kan fungere tidlig i behandlingen, men den har potensial til å gjøre mer skade enn godt som det skrider frem.