Digidexo.com

lade ametyst

Den helbredende egenskaper av grønn ametyst

Grønn ametyst, også kjent som prasiolite eller vermarine, bør kalles "greened" ametyst. Det begynner som en lilla ametyst, som er minelagt i Brasil og i mindre grad i Arizona. Når varmebehandlet, jern i steinen får den til å slå en blek til middels grønt. Sjelden, kommer den grønne fargen fra den naturlige varmen av en vulkan, men normalt det er skapt kunstig i en ovn eller ovn. Den grønne ametyst får sine helbredende egenskaper fra dens evne til å syntetisere energi mellom øvre og nedre deler av kroppen, linking sinn, kropp og ånd.

Fysisk Healing

Ifølge "The Book of Stones" av Simmons og Ahsian støtter prasiolite hjertet og gastrointestinale kanalen. Grønn ametyst hjelpemidler fordøyelsen ved at kroppen for å effektivt benytte de næringsstoffer som trengs i og for å regulere magesyre. Crystalsandjewelry.com legger til at grønn ametyst renser kroppen for en rekke giftstoffer, inkludert svulster. Grønne ametyst helbreder ved å fjerne alle chakraene blokkert energi, slik at kroppen til å gjenoppta sin naturlige tilstand av velvære.

Emotional Healing

Grønn ametyst styrker sinnet, følelser og vilje. Steinen bærer en energisk kobling mellom hjertet og krone chakra. Dette gjør det mulig for selv-aksept og kjærlighet til deg selv. Disse egenskapene fremme emosjonell helbredelse gjennom å bygge tillit og la gå av tidligere følelsesmessige sår. Brannen som forårsaker den grønne fargen er også en symbolsk ild som brenner i viljen av mennesker gjennom den emosjonelle solar plexus. Grønn ametyst styrker at vilje, slik at emosjonelle uttrykk.

Spiritual Healing

Grønn ametyst letter indre visjon og åpning av hjerte til å elske, språket i ånd. Den allsidige grønn ametyst hjelper å jorde ujordet. For de som er for opptatt med jordiske saker, hjelper det krystall åpne sine hjerter til ånd. Den grønne ametyst bringer den åndelige verden inn i hver dag.

Healing the Earth

Grønn ametyst forenkler energisk kobling av krone og hjerte chakra, åpne hjertet til energien i jorden. Steinen linker samtidig til høyere åndelige riker, som gjør et menneske seg eller med grønn ametyst en mektig kraft av jordens healing energi. Ifølge "The Book of Stones" det er som å være en "lynavleder av helbredende energi for Jorden."

Healing Each Other

Selv om grønn ametyst er en krystall som støtter selvtillit og vilje, gir det oss også til å åpne våre hjerter til å se oss selv som deler av en helhet. Vi er da i stand til å se forbi menneskelige feil i oss selv og andre til å se det guddommelige i våre andre sjeler.

Hvordan Lade Crystals for Healing

Noen mennesker henge krystaller i vinduene for å nyte refleksjonene skapt av sollys. Andre mener krystallene absorberer og reflekterer energi og bruke dem til å skape positive forandringer i livet og forvise negative egenskaper. Her er hvordan du kan lade krystaller og sette energien til krystaller til å jobbe for deg selv eller en venn.

Bruksanvisning

•  La krystallen i en vinduskarm i et par timer å lade det med energi fra solen. Bruk denne krystallen når du ønsker å føle restaurert og har bedre utholdenhet.

Legg krystall utenfor eller i vinduskarmen av et åpent vindu når månen er full til å lade den med energier for å oppnå målene. Hvis du er klar for en ny start eller søke mer av noe, for eksempel kjærlighet eller penger, lade krystallen under en tiltakende måne. En minkende månen vil belaste din krystall skikkelig hvis du trenger mindre av noe, for eksempel gjeld eller en fysisk sykdom.

Samle styrke til å tåle en krise ved å begrave og lading din krystall i en hage eller en blomsterpotte fylt med hagejord for et par timer. Dette er også en god måte å lade krystaller for healing når du ønsker å kvitte seg med negative energier, som sjalusi eller grådighet.

Pass en brennende røkelse pinne tvers din krystall å lade den i bedre kommunikasjonsevner eller en dypere forståelse av andre. Salvie, bergamott og sedertre er gode valg for dette formålet.

Tips og advarsler

 • Etter lading krystaller for healing og i mellom bruker, holde energien rene ved å plassere dem i et sjal eller en veske laget av et mykt materiale, som silke eller satin.

Hvordan Lade & Rens Crystals

Hvordan Lade & Rens Crystals


I århundrer har mange kulturer og religiøse grupper trodde på den terapeutiske effekt av krystaller. I dag fortsetter denne troen blant Wicca, synske og andre New Age spiritualister. Tradisjonelt forskjellige krystaller har ulike bruksområder. Krystall healere som Ashley Dalke, en sertifisert Master of Crystology, mener det er nødvendig å rense og lade en krystall før du bruker den. Dette antas å fjerne eventuelle negative assosiasjoner krystallen bringer med seg, og for å lade den med eieren unike positiv energi.

Bruksanvisning

•  Velg den måten rensing som du foretrekker. Det finnes mange metoder for å rense en krystall. Dalke gir noen forslag i sin artikkel "Drømme Healing:. En Crystal tilnærming til healing"

Du kan begrave krystallen i jord, la det sitte i rennende elv vann, gni den med røkelse, eller sitte den i en bolle med blomster eller eteriske oljer.

Den vanligste metoden er å la den utenfor enten i full sol i flere dager (sol energi), eller å sette den under en fullmåne (måneenergi).

De fleste metodene tar en til tre dager.

Hent inn din krystall og vaske av eventuelle rester med rent vann eller en ren klut.

Lad krystall ved å la den suge i solen. Ifølge Crystal Healing Terapeut, Reiki Master og forfatter Karen Ryan hvor lang tid og frekvens en krystall må lades, avhenger av dens størrelse og hvor ofte den brukes.

Tips og advarsler

 • Rensing og ladeteknikk er allment varierte og kan være ganske personlig for hver enkelt. Finn ut hva som fungerer for deg.
 • Velg krystaller som har meninger knyttet til målene dine. For eksempel er rosenkvarts forbundet med kjærlighet.
 • Noen personer som bruker krystaller velger å rense og lade dem med de samme metodene, og dermed gjøre det fortløpende.

Hvordan Lade en NJoy Elektrisk sigarett

Njoy elektriske sigaretter er et alternativ til røyking tradisjonelle sigaretter. Når du røyker en NJoy elektrisk sigarett, inhalerer du vanndamp som inneholder nikotin, snarere enn røyk som inneholder farlige kjemikalier hentet fra en tradisjonell sigarett. Njoy sigaretter består av et batteri og fordamper kassett, men fortsatt ser ut som en tradisjonell sigarett. Når man puff, blir den flytende nikotin fordampes og passerer gjennom patronen. Etter jevnlig bruk vil batteriet dør og må lades opp. En lader følger med NJoy elektroniske sigaretten som gjør at du kan lade opp batteriet, enten via USB eller en stikkontakt, avhengig av modell av NJoy elektrisk sigarett.

Bruksanvisning

•  Skru av filterpatronen ut av batteriet på NJoy elektrisk sigarett. Filteret er den delen som ligner på sigarettfilter.

2 skrue laderen inn i enden av den NJoy batteri, i beholderen fra hvilken filteret var fjernet.

Koble laderen til en stikkontakt eller inn i USB-porten på datamaskinen, avhengig av modell. Vær sikker på at datamaskinen er slått på.

La NJoy elektriske sigaretten å lade til indikatorlampen på laderen lyser grønt. Nyere modeller har ikke en indikatorlampe, noe som betyr at du må ta tiden på kostnad. Lade opp en NJoy sigarett tar alt fra 45 minutter til to timer, avhengig av modell.

Tips og advarsler

 • Den NJoy elektrisk sigarett kan forbli på laderen med fullt batteri i lang tid uten å skade batteriet. Batteriet er laget for å slå av når det er fulladet.
 • Det anbefales å lade produktet i cirka tre timer før første gangs bruk.

Hvordan Lade en Aquamarine Crystal

Hvordan Lade en Aquamarine Crystal


Mange terapeuter av alternative medisin bruke krystaller og edelstener i praksis av healing kunst. I motsetning til enkle quarts krystaller, som har forholdsvis nøytrale egenskaper, gemstone krystaller har spesifikke egenskaper, som gjør elementene i den periodiske tabellen. Du kan lære å belaste en aquamarine krystall for personlig eller profesjonell bruk som en helbredende objekt. Bruk din akvamarin krystall for meditasjon eller en rekke helbredende modaliteter.

Bruksanvisning

Fjern eventuelle streif eller uønskede energier fra en ny akvamarin krystall. Uansett hvor du har kjøpt eller fått ditt krystall, det absorberes energier og påvirkninger fra folk og ting som har rørt og interaksjon med det før deg. Fjerne disse energiene fra steinen ved å holde en løpende kropp av vann, for eksempel en vask springen eller bekk. Hvis krystallet har et punkt, sikte den inn i vannstrømmen, slik at vannet renner ut på punktet av steinen. Når du kan fornemme at steinen er klart for bortkommen energier, fjerne den fra vannstrømmen. Hvis du er ny til å bruke krystaller og er usikker på om du kan fornemme energier, plasserer aquamarine i en bolle med havsalt i minst 24 timer for å la salt for å trekke energiene ut av krystallen.

Lad din krystall ved hjelp av naturmiljøet. Legging en krystall i direkte sollys i minst seks timer vil belaste den med solens strålingsenergi. Legging en krystall ut i dynamiske værforhold, slik som regn eller snø vil også belaste den med gunstige energier.

Lad akvamarin krystall ved hjelp av en pyramide. Noen krystall brukere mener at pyramidene fokusere og konsentrere energi på måter som vi kan bruke på ulike måter. Bygge en pyramide av tre, papir, papp, eller noe materiale som du er inspirert til å bruke. Plasser krystall under pyramide for en utpekt mengde tid, kan det være så korte som én time, eller så lenge som over natten, eller til og med 24 timer. Den beste metoden for å lade noen krystall vil stole stor grad på din personlige tro. Hvis du ikke tror at en pyramide vil belaste aquamarine, så det vil ikke.

Lad din krystall ved å holde eller bære den. Bæring av krystall på din person, enten gjennomført eller bæres som smykker, vil tillate krystallen til å absorbere dine spesifikke energier og bli belastet av livskraft. Enhver hudkontakt vil øke krystall opptak av dine energier, spesielt å holde den i en hånd. Meditere på krystallen mens du holder den er den raskeste og sterkeste måten å lade krystallen med dine energier. Vær forsiktig med hva tanker og følelser går gjennom deg når du lader krystaller på denne måten, så det er det du vil sette inn i steinen.

Lad krystall med spesifikke energier som er knyttet til den blågrønne unike egenskaper. Spesialister i studiet av healing med edelstener, identifisere aquamarine med visse egenskaper. Aquamarine er relatert til elementet vann, så det burde reagere godt til rydding av vann og lading av nedbør. Meditasjon på vannbilder eller ved havet, bør også styrke lading av krystallen. Noen utøvere bruker lydvibrasjon å fjerne, balanse og lade krystaller. Aquamarines resonere og svare på tonene mellom G og F # (fiss). Lys-farget aquamarines svare bedre til G spekteret, mens mørkere steiner foretrekker F #. Spille disse tonene for krystaller å belaste dem med sine egne energier.

Tips og advarsler

 • Hva du tror vil i stor grad påvirke utfallet av visse praksiser. For eksempel, hvis du tror at lading en krystall natten i måneskinn vil være mer gunstig enn å legge den i solen, så vil det være.
 • Thought dirigerer energi. Husk det.
 • Tømme krystall ofte hvis du slitasje eller bære den. Det vil plukke opp dine energier både positive og negative, samt energiene til de rundt deg.

Hvordan rense Crystal ametyster

Ametyst krystaller er kvarts krystaller brukes til healing og meditasjon. Rensing din krystall ametyst er avgjørende for å sikre renhet energi og hensiktsmessig bruk av steinen. Ametyst krystaller kan bli renset i renset vann og havsalt.

Bruksanvisning

Bruk en grunnleggende rensing teknikk for å rense ametyst krystaller. Holde en eller to steiner i hånden under rennende vann. Dette løsner overflatesmuss og overfladisk negativ energi.

Plasser ametyst krystaller i et tre, glass, keramikk eller kobber bolle. Ifølge nettstedet, EnergyHealingInfo.com, wiccans liker å bruke sølv boller, hvis mulig. Dekk til steiner med destillert vann. Energi Healing Info anbefaler å legge en spiseskje med havsalt til vannet. Havsalt fungerer som en naturlig skrubb og er trygt for ametyster (se referanse 1).

Når krystallene er nedsenket i vann, sett bollen på jord eller gress, ikke på en menneskeskapt gulvet. Energi Healing Info foreslår å plassere bollen under en favoritt treet nær stammen. Tillat steinene for å rense opp i minst 24 timer. Hvis du kan utføre rensing ved fullmåne, la steinene utenfor til neste fullmåne (se referanse 1).

Når den riktige mengde av tid har gått, hente bollen. Fjern hver stein, skylling eventuelle gjenværende salt under rennende vann. Ifølge Energy Healing Info, rennende vann fjerner også noen negativ energi, som forble i soaking vann.

Tips og advarsler

 • Rens krystaller når nye, misfarget eller hvis de utsettes for negativ energi.

Hvordan lade en Oral B Elektrisk tannbørste

Fordelen med en Oral B elektrisk tannbørste er evnen til å rengjøre tennene hjemme som tannlegen gjør i hans eller hennes kontor. Det betyr denne børsten må lades opp, noe som er lett, men noen ganger upraktisk.

Bruksanvisning

•  Bestem deg for hvordan du skal lade tannbørsten. Etter børsting, noen folk tilbake børsten til laderen, slik at det er stadig lading når den ikke er i bruk. Andre kan ta børsten på ferie uten laderen, slik at tannbørsten vil kreve en full opplading, noe som gir energi til batteriet helt når batteriet er dødt. De fleste oppladbare batterier ta flere timer å lade opp helt.

Lad børsten batteri. Bruk laderen som følger med tannbørsten ved kjøp. Det bør være koblet til en stikkontakt. Sett tannbørsten på toppen av laderen; de fleste Oral B modellene har et hull til å sette oppå lade stykke.

Gjenbruk børsten før batteriet ikke kan lades opp. Hvis du går tilbake børsten til laderen etter hver bruk, bør du ikke bekymre deg for børsten døende. Hvis ikke belastes hver dag, har børsten batteri en levetid på opp til to uker. Til slutt vil det være tid for en ny tannbørste, fordi som alle andre oppladbare batteridrevne enheter, batteriene bare vare så lenge. Enheter som dette kan vare i flere år.

Hint

 • To ukers batterilevetid er basert på Oral B Professional SmartSeries 5000 med Smartguide elektrisk tannbørste.
 • Ikke koble til laderen for nær en vannkilde, noe som kan resultere i elektrisk støt.

Hvordan å lade et batteri for en Mini Stun Gun

Hvordan å lade et batteri for en Mini Stun Gun


Elektrosjokkvåpen og mini velde våpen er et utmerket valg for de som leter etter bærbar personlig beskyttelse. Mindre enn en pakke sigaretter og veier bare gram, mini velde våpen har den ekstra fordelen av å være enkle å skjule. Stun guns kjører på batteristrøm og oppladbare velde våpen er et godt alternativ for de som glemmer å bytte batterier.

Bruksanvisning

Les produsentens anvisninger som kommer med mini stun gun. Det er verdifull informasjon i instruksjonene om hvordan å ta vare på og lade din mini stun gun, samt advarsler om bruken.

Koble strømledningen inn i enheten og la den lade for produsentens anbefalte mengden tid.

Hold mini stun gun fulladet og klar til å gå. En god tommelfingerregel er å lade batteriene i åtte timer hvert halvår, eller to-tre timer i måneden. Dette sikrer at stun gun er klar når du trenger det.

Tips og advarsler

 • Oppladbare elektrosjokkvåpen du spare penger på nye batterier.
 • Ikke overlade enhet som gjør dette kan skade de interne batteriene. Lad det bare for den tiden som er angitt av din stun gun produsent.

Hvordan å lade en elektronisk sigarett

Elektroniske sigaretter eller e-sigaretter, er enheter designet for å gjenskape utseendet, følelsen og smaken av vanlige sigaretter. Imidlertid, i stedet for forbrenningsprosessen som brukes av vanlige sigaretter, disse elektroniske sigaretter bruke en elektronisk forstøver for å levere nikotin til røkeren. Siden det ikke er behov for forbrenning, gjør elektroniske sigaretter ikke inneholde eller benytte tobakk. Som mange andre elektroniske produkter, e-sigaretter bruke batterier som må lades opp regelmessig.

Bruksanvisning

•  Ta ut batteriet fra din elektronisk sigarett atomizer ved å skru batteriet mot klokken. En elektronisk sigarett er vanligvis laget av tre deler: en atomizer, en inhalator, og et batteri. Inhalatoren er den brune delen som du putter i munnen; atomizer er den delen som du setter inn i inhalatoren; batteriet, som er den delen som omfatter sigaretten spiss, er skrudd inn i forstøveren. Sett atomizer og inhalator til side.

Skru batteriet inn i batteriladeren.

Koble laderen til en USB-port eller strømuttak, avhengig av hvilken type lader. Det finnes ulike typer elektroniske sigarett ladere. De mest vanlige er USB-ladere, billadere og vanlige strømuttak ladere. Hvis du er usikker på hvilken type lader du har, kan du se i dens dokumentasjon.

La batteriet lade i flere timer, eller inntil lyset på batteriet blir grønn.

Hvordan bruke NJoy Elektronisk sigarett lader

Hvordan bruke NJoy Elektronisk sigarett lader


Elektroniske sigaretter er små håndholdte enheter som fordamper flytende nikotin, slik at brukeren kan mate sin nikotinavhengighet på steder som har forbudt bruk av tobakksprodukter. Den NJoy merkevare elektroniske sigaretten er modellert til å se ut som en tradisjonell sigarett, og består av et batteri, en atomizer som fordamper den flytende nikotin og en patron som fungerer som et talerør og holder væsken før den er fordampet. Njoy e-sigaretter er solgt med en USB-ladekabel og en USB-kompatibel vegg blokk.

Bruksanvisning

•  Fjern det oppladbare litium batteri fra atomizer og kassetten. Batteriet i en NJoy elektroniske sigaretten er modellert for å se ut som tobakk fylte slutten av en tradisjonell sigarett. Batteriet er skrudd på forstøver som, sammen med patronen, ser ut som filterparti av en tradisjonell sigarett.

Skru inn batteriet i ladeporten på den medfølgende USB-kabelen. Drei batteri klokken for å feste den til kabelen. Sett inn USB-pluggen enden av ladekabelen inn i en ledig USB-port på en datamaskin eller i USB-kompatibel vegg adapter.

La batteriet festet til laderen før det er ladet. Lader et batter vil ta fra 45 minutter til to timer. Lade nye batterier i minst tre timer før deres første gangs bruk. Noen følger med veggladere vil ha en indikatorlampe som vil slå grønt når batteriet er fulladet. Selv om veggladeren ikke har indikatorlyset vil alle Njoy batteriene stopper ladingen automatisk når de nå kapasitet.

Tips og advarsler

 • Helseeffekten av elektroniske sigaretter har ikke blitt godt nok undersøkt.

Slik lader å ta vare på en eldre person

Slik lader å ta vare på en eldre person


Bestemme lønnssatser for omsorg for en eldre person kan variere sterkt avhengig av flere faktorer. Som enhver form for sysselsetting, antall arbeidstimer og kompetanse må tas i betraktning. Men når omsorg for eldre, er nivået av omsorg nødvendig den avgjørende faktor når man skal avgjøre lønnssatser.

Bruksanvisning

Tenk gjennomsnittlig lønnssatser for lokale områder. Lønnssatser kan være svært forskjellig i ulike regioner; gjøre undersøkelser for å få en gjennomsnittlig lønn skala kan bidra til å bestemme passende lønnssatser.

Bestem hva omsorgsnivå er nødvendig, alltid i henhold til legens ordre. Hvis omsorg krever noen som er lisensiert i det medisinske feltet, vil lønnen måtte justeres. Hvis vaktmesteren må utføre tyngre oppgaver som bading, bleieskift og personlig hygiene, må lønnen være høyere.

Bestem de timene som trengs av omsorg person. Hvis vaktmesteren er ment å være en oppsynsmann lønnen må justeres tilsvarende. Noen mennesker velger å betale live-in omsorg har tatt på en lønnet basis.

Tenk gjennomsnittlige priser og behovene til pasienten, deretter beregne betale prisen.

Tips og advarsler

 • Ikke gjør noen caretaking beslutninger uten først å konsultere en lege.

Den gjennomsnittlige kostnaden for å lade for Hammertoe Surgery

En hammertoe er så kalt på grunn av sitt utseende. Det oppstår når endene av de andre, tredje eller fjerde tær bøy nedover skape inntrykk av en hammer eller en klo. Det kan være forårsaket av dårlig tilpasset sko, svake muskler, bunions eller genetikk. Det kan korrigeres gjennom operasjon.

Kosmetisk Foot kirurgi

Selv hammertær kan være smertefullt, korrigerende kirurgi for dem faller inn under kosmetisk foten kirurgi. Dette er fordi mer og mer hammertoe korrigerende kirurgi blir gjort for å gjøre føttene ser mer attraktive i sandaler eller andre open-toe sko heller enn fordi tilstanden fører til smerte. Hammertoe kirurgi retter bein i hammertoe og løsner sener i tåa. Operasjonen er rask og krever ca 15 minutter per tå.

Lege Kostnader

Det koster å reparere en hammertoe i 2009 er rundt $ 734, ifølge Health Blue Book. Dette dekker lege gebyr for inngrepet og eventuelle rutine postoperativ omsorg. Helsesektoren Blue Book er en forbruker guide som hjelper pasienter bestemme fair pris for ulike prosedyrer.

Sykehus Kostnader

Noen hammertoe kirurgi er gjort som et poliklinisk prosedyre, men andre ganger vil det kreve sykehusinnleggelse fordi pasienten ikke kan være i stand til å gå etterpå. Helsesektoren Blue Book setter 2009 sykehus kostnadene for operasjonen på $ 1800 per dag.

Anestesi Kostnader

Narkose er fakturert som en egen pris. Helsesektoren Blue Book sette 2009 kostnad på $ 460 for en time av kirurgi tid. Alle disse prisene er estimert og kan variere mye avhengig av lege og stedet der operasjonen er utført.

Forsikring

Mens forsikring ikke vil dekke kosmetisk kirurgi foten, vanligvis dekker en del av foten kirurgi som er gjort fordi tilstanden forårsaker smerte eller andre komplikasjoner. Forsikring refusjoner vil bidra til lavere kostnader i forbindelse med operasjonen. Sjekk med forsikringsselskapet agent for å se om en preauthorization er nødvendig.

Hvordan å lade et batteri i en Spinal Cord Stimulator

Hvordan å lade et batteri i en Spinal Cord Stimulator


Etter en lege kirurgisk implantater en Spinal Cord Stimulator, også kjent som en Dorsal kolonne Stimulator, mange pasienter føler umiddelbar lindring og er i stand til å fungere mye mer normalt enn de gjorde under virkningene av kronisk ben og ryggsmerter. Ifølge Dr. Edgar G. Dawson av SpineUniverse.com, er en Spinal Cord Stimulator kirurgisk plassert på ryggraden og produserer lavt nivå elektriske impulser som forstyrrer den direkte overføringen av smertesignalene beveger seg langs ryggmargen til hjernen. Fordi enheten er implantert, mange pasienter i utgangspunktet spørsmålet hvordan enheten opererer uten hyppig lading. Det hele avhenger av hvilken type enhet implantert. Noen modeller krever ikke batterilading; men enkelte modeller gjør.

Bruksanvisning

•  Slå din stimulator. Bruke SCS fjernkontrollen, slår stimulator enheten midlertidig. Rådfør enhetens bruksanvisningen hvis du er usikker på hvordan du gjør dette.

Fest den eksterne ladepakke til ryggen som instruert av din kirurg eller enhetens konsulent. Som modeller av SCS variere, det stedet der du skal legge det kan variere, men vil nesten alltid være litt over baken nærheten ryggraden.

Bruk den eksterne ladeenhet for opptil tre timer. Vanligvis en tre-timers lading vil vare enheten i to til tre uker.

Fjern den utvendige ladeenheten og slå på din stimulator. Enheten skal fungere ordentlig før lading er nødvendig.

Tips og advarsler

 • Ikke alle Ryggmargs Stimulator enheter krever lading. På noen modeller, når batteriet blir slitt ut - vanligvis etter 10 år eller så - er det kirurgisk erstattes.
 • Ta kontakt med lege umiddelbart hvis enheten ikke holde en belastning. Det kan kreve kirurgisk utskifting.

Bruker for Natural Crystals

Bruker for Natural Crystals


Hver krystall har sin egen unike oscillerende frekvens, og det er denne egenskapen som gir krystaller en unik plass i elektronikk og healing. Den piezoelektriske effekten av krystaller ble først oppdaget så tidlig som 1880, og kvarts krystall oscillatorer ble utviklet på 1920-tallet. Disse oscillatorer ble mye brukt i militært utstyr, spesielt radio og radarsett. Mer nylig eiendommen har vært brukt i armbåndsur, mobiltelefoner, klokker og datamaskiner.

The Subtle Body

For å forstå den helbredende kraften i krystaller, er det nødvendig å vite litt om den subtile kroppen. Den subtile kroppen er den ikke-fysiske kroppen som både omgir og gjennomtrenger den fysiske kroppen. På grunn av vibrasjonene av atomer og molekyler, hvert element som du kan ta på eller føler har en naturlig oscillerende frekvens, og dette kan bli plukket opp av en naturlig krystall i mye på samme måte som en radio plukker opp radiobølger. Den enkleste måten å gjøre dette på er med en krystall pendel.

Pendulum Healing

Ved hjelp av en krystall pendel er den enkleste måten å tuning på eventuelle ubalanser i den subtile kroppen. Når du er syk, i smerte, eller på annen måte ute av slag, er dette portrettert av en lokal forandring i kroppens energifelt. Suspendere en krystall pendel over senterlinjen av kroppen og tillate den å svinge bort fra sin hvilestilling. Hold pendelen i denne stilling inntil den kommer til hvile. Dette indikerer at balansen er gjenopprettet. Hvis pendelen svinger i en sirkel, går du frem på samme måte, men la pendelen til å reversere sin swing etter kommer til å hvile, før det nok en gang kommer til å hvile når balansen er gjenopprettet.

Naturlige Krystaller og chakraene

Naturlige krystaller kan plasseres enten på eller rundt liggende kroppen for å gjenopprette balansen i den subtile kroppen. Kroppen har syv chakraene, eller energipunkter, som er på kroppens midtlinje ved foten av ryggraden, nedre del av magen, solar plexus, hjertet, halsen, pannen og kronen på hodet. På samme måte som akupunkturpunkter, disse chakraene hver kontrollere en bestemt organ eller område av kroppen. Plassere en naturlig krystall på den aktuelle chakra i flere minutter bringer den delen av kroppen forbundet med at chakra tilbake i balanse.

Crystal Anheng

Iført en amulett eller anheng laget av en naturlig krystall bidrar til å holde den subtile kroppen i balanse, og det avdelinger også av noen dårlige vibrasjoner. Hvit kvarts, røykkvarts, rosenkvarts, ametyst, ametrine og Citrin er spesielt gode krystaller for anheng, men hematitt og magnetitt er utmerket for å plukke opp variasjoner i kroppens frekvens. Etter å ha brukt en krystall for healing, bør det bli renset før de blir brukt på et annet motiv. Dette kan gjøres ved å vaske det i ferskvann. Krystaller bør lades ved å plassere dem i lys av fullmånen over natten.

Forskning

Det er nok av forskning som skjer i det videre bruk av krystaller. Et godt eksempel på dette er den siste oppfinnelsen av en "usynlighetskappen", som høres ut som noe rett ut av science fiction. Forskere i Storbritannia og Danmark har nylig publisert sine funn som viste hvordan en 1 tommers, tredimensjonalt objekt ble vellykket gjort usynlig ved bruk av en naturlig kalsitt krystall.

Hvorfor Sett krystaller i vann?

Hvorfor Sett krystaller i vann?


Krystaller gir en vakker dekorasjon medium, og kan bidra til å endre stemningen i et rom. Mange mennesker slitasje krystall smykker og nyte de metafysiske egenskaper krystaller må endre liv og situasjoner. Noen ganger bruker krystaller innebærer å plassere dem i vann i en periode. Crystal utøvere og brukere gjør dette for flere forskjellige grunner.

Rensing Krystaller

Folk rense mange krystaller ved å plassere dem i rennende varmt vann. Energien av det strømmende vann plukker opp negative energier og fjerner dem fra krystallen. Dette fornyer den helbredende kraften i krystall og gjør at den kan arbeide mer effektivt. De fleste krystaller nyte dette en gang i måneden. Etter en vask, kan du lade din krystall. Noen krystaller, som amazonitt, karneol og smaragder, lade opp i solen. Moonstone, mose porter klager og rosa turmalin oppladning i måneskinn. Sjekk med en krystall utøveren for den foretrukne metoden for å lade din krystall.

Crystal Waters

Charged krystallklare vannet gir en enkel måte å få energi av en krystall internt eller lokalt. Plasser en ristet eller polert krystall i en glasskrukke eller skål med våren eller mineralvann og la det sitte over natten. Fjern krystallen fra vannet med en skje og tørke krystall. Vannet kan bli lagret for senere bruk, plasseres i en flaske eller mister forbrukes. Bergkrystall, ametyst, citrin og rubiner fungerer bra til dette formålet. Karneol vann, for eksempel, fungerer bra når sprayet i ansiktet og håret til å lade og oppdatere kroppen.

Noen steiner, spesielt i sin rå form, kan produsere et giftig stoff hvis de plasseres i vann, så bekrefte stein er trygt for denne bruken. Crystal utøvere og mange krystallhealing bøker gi denne informasjonen.

Crystal Elixirs

Krystall eliksirer super vann ved hjelp av solen eller månen, magnetiske frekvenser og energien av krystallene. Plasser ristet eller polert krystall i et klart glass skål med kildevann og satt i morgensolen med rock krystaller rundt bollen satt på hver av de fire hovedkompass peker. La vannet i solen i 2-3 timer. Kombinasjoner av steiner produsere bestemte helbredende egenskaper. For eksempel, bergkrystall, ametyst og citrin foreta en kraftig energi rengjøringsmiddel.

Som nevnt i punkt 2, bør noen krystaller ikke legges i vann. Men du kan bruke en indirekte lademetode ved å plassere krystall inne i en tørr glasskrukke og deretter plassere den tett flaske i bollen av kildevann. Plasser i solen som du ville gjort for andre krystall eliksirer.

Unngå vann

Noen krystaller bør aldri brukes til direkte belaste vann. Disse inkluderer sinober (inneholder kvikksølv), adamattisk og orpiment (inneholder arsen), aktinolitt og pietersite (inneholde asbest), blyglans (inneholder bly), lapis, markasitt, uleksitt, svovelkis og stibnite. Krystaller som sodalitt, turkis og safirer inneholder aluminium. Krystaller som malakitt, azuritt og perle silika inneholder kobber. Sjekk for sikkerheten til noen krystall før du bruker den til å lade vann. Ristet og polerte krystaller tillate for tryggere bruk enn rå steiner.

Hvordan bruke og Make Healing Crystal rettsmidler

Noen gamle kulturer, inkludert jødiske, greske og egyptiske, kan ha brukt energien som avgis av krystaller. Noen mennesker selv mener at krystallene var katalysator for å flytte de enorme steinblokker for å bygge de egyptiske pyramidene, og andre har kreditert ødeleggelsen av Atlantis til feil bruk av krystaller. I dag bruker moderne teknologi krystaller til å avgi energi i klokker, lasere, flytende krystall skjermer, transistorer, databrikker og mange andre enheter. Holistisk utøvere bruke krystaller til å helbrede psykiske, fysiske og åndelige ubalanser i folk. Teorien bak krystall healing er at hver krystall avgir en vibrasjonsenergi som resonerer med energiene til forskjellige chakraene og deres relaterte helseproblemer, sa Deedre Diemer, intuitiv rådgiver og forfatter av "The ABC of Chakra Therapy."

Bruksanvisning

•  Det første trinnet i krystall healing er å bestemme hvilken type krystall nødvendig. Hver farge krystall har ulike helbredende egenskaper og tilsvarer en annen chakra.

Deretter er det viktig å rense og lade krystallene for å fjerne den fra all den energien den har samlet inn. Krystaller absorbere negative energier så de trenger regelmessig renhold, ellers blir de overspente og slutter å virke, sa karmisk healer og forfatter Judy Hall. Hun foreslo en enkel måte å gjøre dette ved å holde krystallene under rennende vann i noen minutter, og deretter sette dem ut i solen for å lade.

Nå krystallen er klar til å gjøre en helbredende middel. Når dynket i vann, blir vannet tilført med krystall helbredende egenskaper, lagring av vibrasjoner og overfører dem til den fysiske kroppen, sa karmisk healer og forfatter Judy Hall. En måte å gjøre dette på er ved å legge en krystall til badevannet. Crystal terapeut Karen Ryan foreslo å bruke rosenkvarts for kjærlighet og avslapning, sodalitt å lette sinnet, lepidolite for stress lettelse, chrysocolla for emosjonell humørsvingninger, smokey kvarts for å løse opp sinne, og tiger øye for mental klarhet.

For et rom spray som vil oppdatere foreldede energier eller fjerne negativ energi, sier Ryan til å plassere noen krystaller som klar kvarts, rosenkvarts og / eller ametyst på en klar krukke og fyll med kildevann. Sett glasset i solen i 4-7 timer, så krystaller 'egenskaper ville sette mot vannet. Deretter fjerner krystaller og overføre til en atomizer og spray hele huset. Bruk alt vannet i løpet av noen få timer, fordi styrken avtar over tid.

Et annet middel er å drikke krystall-tilført vann. Plasser en krystall i et glass, fyll opp med kildevann, og sette den i solen i minst 6 timer. Fordi kroppen er nesten 70 prosent vann, jo mer strukturert kroppen vår er vann blir, jo mer kan fungere som en effektiv halvledere for livsenergi, ifølge boken "Healing med krystaller" av Jonathan Pawlick og Pamela Chase. Sørg for å gjøre grundige undersøkelser på krystaller brukt før inges å sørge for at de ikke er giftige eller vannløselige.

Tips og advarsler

 • Hvite eller klare steiner som klar kvarts stimulere krone chakra å øke en følelse av velvære og bedre selvfølelse og kommunikasjon. De kan også bidra til å lindre psykisk angst og depresjon.
 • Lilla steiner som Ametyst stimulere brow, eller tredje øye, chakra, og lette smerter, irritasjon og stress, som bidrar til å øke mental bevissthet og konsentrasjon.
 • Halsen chakra er opphisset av blå steiner som lapis lazuli og azuritt. De lindrer øre, nese og hals, og hjelpe kjertler og muntlige forhold.
 • Grønne og rosa steiner som rosenkvarts og jade kan brukes til å styrke hjertet chakra, og lette hjertet og brystforhold, og behandle emosjonelle problemer.
 • Solar plexus chakra er stimulert av gule krystaller som agat og lys citrin, som hjelpemiddel i fordøyelsen og minske matallergier, leverproblemer og muskelkramper.
 • Den sex chakra aktiveres ved oransje steiner som tiger øye og karneol å bidra til å øke energi, lette nyreproblemer og fjerne hemninger.
 • Røde og sorte krystaller som obsidian og granat tenne rot chakra. De kan bidra til å forbedre fruktbarhet og sexlyst, lette menstruasjonsproblemer, blodsykdommer, frigiditet og hemming, og øke mot.
 • Noen steiner, som for eksempel malakitt, svovel, blyglans og vanadinite, er giftige og rettsmidler fra disse steinene må gjøres ved en indirekte metode ved å sette steinen i en bolle som står i en skål med kildevann i sollys som overfører vibrasjonene uten å overføre hvilken som helst av de giftige materialet som steinen er dannet. Hvis du er i tvil, må du rette ved den indirekte metoden, som også er egnet for skjøre eller lagdelte steiner.

Hvordan bruke krystaller i hjemmet dittKrystaller kan lett bli et hjem innredning uttalelse. Men disse små skatter gjøre mer enn bare å sitte der og se pen; de er også sagt å tiltrekke seg positiv energi, fjerne negativitet og harmonisere hjemme. Avhengig av hvilken type krystall og hva rommet du setter den i, er krystaller 'krefter sies å være alt fra å øke romantikk og lidenskap for å hjelpe deg å bli mer vellykket i din karriere. Krystaller kan brukes i et mylder av måter å skape et fredelig og balansert miljø i hjemmet, ifølge Andrew Pacholyk, grunnleggeren av Peacefulmind.com, en alternativ nettside.

Bruksanvisning

Typer og Steder

Plasser rosenkvarts i områder der du ønsker å skape kjærlighet, harmoni og fred, sier Kristi Huggins, forfatter, prosjektleder og ekspert bidragsyter for www.healingcrystals.com. Sett det på nattbordet for å tiltrekke romantikk eller under en masete babyens barneseng å roe ham. Bruk rosenkvarts i stua for å bringe varme, fred og kjærlighet til familien og i en rosehage jordsmonn for å øke veksten.

Fjern negativitet med svart obsidian, sier Huggins. Det klarner luften av negative tanker, følelser, bitterheten og sinne. Plasser flere krystaller i nærheten av inngangsdøren for å beskytte hjemmet ditt.

Øke selvtillit og mental klarhet med rock, eller klar krystall, ifølge Pacholyk. Hold et stykke i nærheten av ditt barns lekser stasjonen eller hjemmekontoret. Det er også en all-around healer, immunsystem booster og fysisk styrke promoter, så bruk den i et bad eller der du trener.

Ærede for sin dyp lilla skjønnhet, har ametyst vært brukt i smykker gjennom historien. Men det tjener også mange funksjoner i hjemmet. Bruk ametyst i ethvert område av hvor du ønsker å stille sinn, finne ro og slappe av, sier Pacholyk. Sett noen steiner i badevannet, som ametyst sies å ha helbredende egenskaper. Hvis du har insomnia, sier Pacholyk at å plassere en krystall på soverommet vil hjelpe deg å sovne.

Oppnå mål og karriere suksess med citrin. Denne kraftige krystall bærer solens energi og tiltrekker rikdom og penger, sier Huggins. Sett citrin på hjemmekontoret eller andre steder du ønsker å invitere motivasjon og velstand.

Tips og advarsler

 • For å fjerne den negative energien din krystaller kan ha ervervet, vaske dem i en salt vannbad før du bruker dem.
 • "Lad" krystallene dine en gang i uken ved å sette dem i solen i ca 4 timer.
 • Krystaller kan plukke opp negativ energi så vaske dem hver uke eller to.

Hvordan gjør jeg en Orgone Disc?

Orgone, også kalt chi generator, kombinerer krystaller og metaller med harpiks for å produsere naturlige, helbredende energier. Psykolog Wilhelm Reich utviklet en Orgone akkumulator i 1930 som et verktøy for å hjelpe pasienter la gå og takle interne problemer. The Orgone energi inne i akkumulatorer hjulpet omstille en persons indre energier. Fysiker, utviklet matematiker og magisk utøver Karl Welz Orgone generatorer noen år senere. Selv Welz blir kritisert for å bruke disse generatorer for å skape negativ Orgone, har hans oppfinnelse blitt modifisert av moderne Orgone stakere til å generere kun positive energier.

Bruksanvisning

•  Spray innsiden av hver silikon muffin pan godt med matlaging spray. Spre spray i et jevnt lag over innsiden av brønner med et papirhåndkle. Dette mops også opp overflødig olje og hindrer en fet finish på Orgone.

Plasser en eller to små krystaller i midten nederst på hver muffins også. Krystallene kan være på størrelse med en krone til størrelsen av en halv dollar. De kan også være lang og tynn eller rund. Kvarts er en allsidig, lett ladet krystall som fungerer godt i førstegangs Orgone.

Ta på vernehansker og hell om en unse av harpiks for hver Orgone plate du har tenkt å gjøre om til et målebeger. Legg aktivatoren etter anvisningen på pakken eller på et 1-1-forhold, blande like deler aktivator og harpiks fra settet. Rør de to sammen grundig med trepinne.

Hell ca 1/2 unse av metallspon inn i harpiks for hver unse av harpiks du blandet. For eksempel, hvis du blandet fire gram av harpiks, trenger du to gram av metallspon. Rør spon i langsomt og grundig.

Hell nok harpiks-metal mix i hver muffins godt å bare dekke krystaller. Som du helle, visualisere intensjoner for healing og energibalansering strømmer inn i harpiks og infusjonen metall og krystaller. La harpiksen å herde i sola i 48 timer.

6. Trykk i bunnen av hver muffins godt for å frigjøre Orgone plater. Hold hver til pannen, puste ut og konsentrere seg om de spesifikke intensjoner for Orgone. Dette avslutter ladingen.

Tips og advarsler

 • Undersøke egenskapene til ulike metaller og krystaller, slik at du kan lage Orgone plater for å motvirke spesifikke problemer. For eksempel er ametyst svært healing og parene godt med kobber for å generere helbredende energi. Moss agat med sølv eller kobber genererer livsenergi for å hjelpe plantene trives. Spille beroligende, energisk eller generelt positiv musikk i rommet mens Orgone stivner. Dette bidrar til å lade Orgone med positive hensikter.
 • Ikke gjør Orgone når syk, sint, deprimert eller skadet. Negative energier kan strømme inn i arbeidet ditt. Aldri med vilje belaste Orgone med negative energier. Dette kan føre til at de som kommer i kontakt med Orgone alvorlig sykdom og emosjonell uro.

Hvordan bruke Aborigine Crystal Healing Stones

Hvordan bruke Aborigine Crystal Healing Stones


Krystaller og edelstener har lenge vært brukt i medisinsk praksis av urinnbyggere. Mange innfødte kulturer og religioner tout de helbredende krefter og energier av krystaller. Aboriginene mener at krystall healing kan støtte ens fysiske, mentale og åndelige velvære. Ulike krystaller antas å holde ulike helbredende egenskaper, og mange av dem er sagt å behandle alt fra hodepine til hudsykdommer til stress. Crystal healing er relativt risikofritt, billig og en praksis du kan gjennomføre alene.

Bruksanvisning

•  Lær om hvilke egenskaper er forbundet med hvilke krystaller. Ring Surf stater, for eksempel at "ametyster anses nyttig når du arbeider med følelser av sinne og frykt, og er tenkt å hjelpe med søvnløshet. Boliger i rosenkvarts sies å være bidrar for beroligende og slippe negative følelser i emosjonell healing. " Det finnes lister over ulike krystaller og deres helbredende krefter tilgjengelig for deg på nettet, og mange New Age butikker bære litteratur om krystaller.

Identifiser hva du ønsker å fokusere på i løpet av helbredelsesprosessen og valgte en stein som vil målrette det. Mange bruker krystaller for å avlaste stress, offset negativitet og målrette visse medisinske plager. Tenk hva om deg selv du ønsker å jobbe med og ta kontakt med listen for å finne de riktige krystaller. Kjøpe krystaller på noen lokale New Age butikk eller perle butikk.

Rens din krystall før du bruker den. Mange velger å rense sine krystaller ved å brenne tørket salvie og passerer krystallen gjennom salvie røyk. Du kan også rense dine krystaller ved å grave et hull i bakken, begrave steinen, og la den ligge der i noen dager før grave den. Neat Stuff anbefaler rensing dem med vann fra springen: "Sørg for at punktene er vendt ned i avløpet for å kjøre den negative energien rett ned i vasken."

Lad krystaller. Du bør gjøre dette før du bruker dem, og også med jevne mellomrom gjennom hele din fortsatte bruk av dem. Alternativ medisin stater, "Krystaller kan også lades, som et batteri, ved å utsette dem til rennende vann, magneter, sollys, måneskinn, pyramider, brann, laserlys, eller levende dyr, fugler, fisk eller planter."

Legg deg ned på ryggen og plassere steinene på kroppen din. Mange velger å plassere sine steiner nedover midten av kroppen, begynner med pannen. Du kan også gjøre dette med bare en stein. Lukk øynene og visualisere sine helbredende egenskaper å ta effekt. Redusere eventuelle negative tanker fra ditt sinn og pust inn dypt og stødig pust. Når du føler deg i fred, kan du fjerne krystaller.

Carry eller plassere krystaller i ulike steder så sine helbredende energier vil være nær deg hele dagen. Du kan bære en krystall kjede eller bære en krystall i en lomme eller i din BH. Natural Health tyder på at du "Sett en krystall under puten om natten (de fleste psykisk angrep finner sted om natten)."

Tips og advarsler

 • Krystaller blir ofte brukt i tillegg til andre behandlinger for alvorlige medisinske problemer. Snakk med legen din hvis du opplever sykdom.

Hvordan bruke Tourmaline

Hvordan bruke Tourmaline


Turmalin er en slags stein som kommer i en rekke flotte farger, hver med sine egne anerkjente helbredende egenskaper. Når du bruker tourmaline, kan du velge å bære smykker, plassere den direkte på huden eller bære den i lommen som en prøvestein. Du bør ta vare på tourmaline ved rensing og lade den riktig.

Bruksanvisning

•  Kjør varmt vann utenfor tourmaline stein i noen minutter for å slippe ut og rense den. Hold intensjon om rensing i tankene dine som du gjør dette. Gjør dette når du først får den tourmaline og deretter en gang i måneden etter det.

Lad tourmaline ved å plassere den i et område som får direkte sollys. Hvis du har en rosa turmalin, derimot, må du lade det ved å plassere den på eller i nærheten av en ametyst Geode i stedet for i direkte sollys.

Place grønn, rød, rosa og vannmelon tourmaline direkte over hjertet området eller chakra. Du kan gjøre dette ved å ha en tourmaline kjede som henger på dette nivået, eller legg den direkte på huden. Disse fargene er antatt å ha helbredende egenskaper for hjerte og immunforsvar, ifølge krystall healing eksperter Flora Peschek-Bøhmer og Roger Croxson.

Bruk svart turmalin (schorl) på rot chakra av hensyn til jord og for å lindre muskel stammer, spenning og jet lag symptomer, ifølge Peschek-Bøhmer. Bruk svart turmalin som helst du ønsker å øke lysenergi rundt et bestemt område.

Bruk blå turmalin (indocolite) rundt halsen eller legg den direkte på strupen på en person som ligger nede. Peschek-Bøhmer sier at blå turmalin bidrar til å styrke immunforsvaret, lindrer hals plager og negative energi blokker der.