Digidexo.com

forstoppelse og blære problem

Naturlig rettsmidler for forstoppelse i småbarn

Forstoppelse er et vanlig problem for småbarn. Dette er ofte et resultat av high-meieri, lav-fiber diett som resulterer fra kresen matvaner. Det er også forårsaket av en pjokk angst over å gå på do eller pottetrening. Forstoppelse kan behandles enkelt med naturpreparater. Her er flere ideer for å lindre din pjokk forstoppelse.

Reduser melkeinntak

Mange småbarn konsumerer store mengder melkeprodukter i løpet av dagen, noe som kan resultere i forstoppelse. Dairy bør begrenses til to til tre porsjoner per dag i en forstoppet barn. Meieri elementer inkluderer ost, melk, iskrem og yoghurt.

Øke frukt og grønnsaker

Økende fiber ved å gi frukt og grønnsaker er en enkel og sunn måte å behandle forstoppelse. Prøv å velge frukt og grønnsaker med høyt fiberinnhold. Noen eksempler er bringebær, epler, rosiner, erter og gulrøtter (se Ressurser for mer informasjon). Du kan finne det nyttig å skrive ut en liste og holde den på kjøleskapet for referanse.

Tilby din pjokk frukt og grønnsaker hele dagen for snacks. Det er best å gi dem vanlig med ingen fall eller krydder slik at pjokk kan utvikle en smak for dem. Hvis pjokk nekter å spise grønnsaker, kan du snike dem inn. Du kan legge revet gul squash til eggerøre til frokost. Hele korn muffins med pureed gulrøtter og epler er en stor godbit for småbarn. Du kan selv legge spinat til smoothies.

Øke hele korn

Øk hele korn ved å tilby pjokk matvarer som kli muffins, Graham crackers, havregryn, brun ris og hele korn hvete brød. Hele korn er pakket full av fiber, som er flott for behandling av forstoppelse.

Øke væsker

Økende væsker er nyttig for behandling av forstoppelse. Dette er spesielt sant for fruktjuice. Tilby din pjokk ufortynnet fruktjuice som sviske eller pære to ganger daglig. Også øke barnas vanninntaket så mye som mulig. De fleste småbarn nyte en sugekopp mens du spiller. En sugekopp full av vann er en fin måte å beskytte småbarn tennene og holde dem hydrert. God hydrering er nøkkelen ved behandling av forstoppelse.

Toalett trening

Hvis pjokk er potty trent, la ham sitte på potte når han våkner og etter måltider. Hvis pjokk er ikke potte trent og lider av forstoppelse, er det best å løse forstoppelse før toalett trening begynner. Et barn som er forstoppet kan knytte potte med smerte. Dette kan føre til toalett trening problemer, som kan være svært frustrerende for både foreldre og barn.

Prøv et varmt bad

Rektal smerte er ofte forbundet med forstoppelse. Hvis pjokk er å ha rektal smerte, få ham eller henne sitte i et varmt bad. Dette bidrar til å lindre smerte og slapper av anal sfinkter, noe som kan gjøre det lettere for barnet å ha avføring.

Hva er bra for barn forstoppelse?

Forstoppelse er en gastrointestinal problem vanlig hos barn. Symptomene på forstoppelse er avføring mindre enn 3 ganger per uke, vanligvis med avføring som er liten, hard og tørr. Forstoppelse kan være smertefullt på grunn av kramper og gass. Du kan gjøre svereal ting å lindre barnets forstoppelse. Rådfør deg alltid med barnelege hvis symptomer vedvarer eller forverres.

Diet

Den langsiktige løsningen for å lindre forstoppelse hos barnet ditt er å gjøre kosten modifikasjoner. Dette inkluderer å redusere drikker med koffein som kan dehydrere barnet ditt. Oppmuntre dem til å drikke mer vann og fruktjuice. Økende frisk frukt og grønnsaker forbruk vil ikke bare bidra til å legge til mer vann til kostholdet, men øke fiberinntaket for mer krakk masse. Jo mer massen, desto mer musklene vil bli stimulert til å bevege seg tarmer. På grunn av dette bør du også ha barnet ditt spise korn og kornprodukter med høyt fiber som havregryn.

Avføringsmidler og klyster

Avføringsmidler og klyster kan hjelpe barnet ditt tquickly få lindring. Men konsultere legen din før administrering av en av disse metodene. Les etikettene før du gir et barn under tre år noen medisiner eller krakk tøymykner. Glyserin stikkpiller kan gis til barn så unge som 18 måneder. Skal ikke gis suppositoriet mer enn tre ganger, og bare gjøre det 24 timer fra hverandre mindre regissert av barnelege. Hvis barnet ditt er fortsatt i stand til å gå på do, kontakt lege umiddelbart.

Heat

Varme kan bidra til å slappe magemusklene, som kan være nok til å stimulere barnet ditt til å gå på do. Hvis barnet ditt ikke har vært veldig aktiv, oppmuntre dem til å gå rundt og bevege seg. En annen metode: gni buken i rolige klokken sirkler for å slappe av i musklene og hjelp i bevegelse av avføring ned tarmkanalen. En varm komprimere er også effektivt, som om å ha barnet ditt sitte i et varmt bad.

Problemer etter rectocele Repair Surgery

Selv om de fleste kirurgi for å reparere rectoceles er vellykket, kan skade på blære, endetarm, og bekkenorganer oppstå. De kan ikke lenger fungere normalt. Det kan være problemer med vannlating, avføring, og samleie.

Definisjon av rectocele

En rectocele dannes når vevet separere rektum fra skjeden svekkes. En del av endetarmen da buler inn i skjeden.

Årsaker

Vev og organer i området er svekket av graviditet, fødsel, vaginal fødsel, tidligere bekkenkirurgi, og aldring.

Indikasjoner for kirurgi

Kirurgisk reparasjon er vanligvis gjøres for å behandle ryggsmerter og smertefullt samleie.

Urinveisproblemer etter operasjonen

Hvis kirurgi skader blæren, kan du beholde urin eller har andre problemer med å tisse.

Mulig tarmproblemer

Skade på tarmen eller endetarmen kan føre til problemer med avføring, som forstoppelse.

Andre problemer

Du kan oppleve post-kirurgisk infeksjon. Samleie kan være smertefullt.

Hvordan å bruke naturlige rettsmidler for forstoppelse Relief

Forstoppelse er et vanlig problem i hele verden. Det er mange årsaker, men heldigvis er det mange herder også. Bruk disse naturlige rettsmidler for forstoppelse Relief å lette din lidelse.

Hvordan å bruke naturlige rettsmidler for forstoppelse Relief

•  Pass på at du virkelig forstoppet. "Regularitet" er forskjellig for hver person.

Få vite hva vanlig timeplan er
slik at du kan vite sikkert om du virkelig lider av forstoppelse eller du bare tror du er.

FIBER !!!! Du trenger masse fiber i kosten for å unngå forstoppelse.

Matvarer som frukt, grønnsaker og helkorn er dine beste kildene til fiber.

Et ord av advarsel - for mye fiber for raskt kan føre til gassangrep! Bygge fiber inntaket sakte.

Lær dine mat utløser. Noen matvarer alltid føre til forstoppelse hos noen folk. Hvis du mistenker at det er noe i kostholdet ditt som forårsaker
dine problemer, holde en matdagbok. Dette vil hjelpe deg å spore opp årsaken.

Ta lange turer. Enhver trening er bra, men Turgåing er svært lav stress og vil ofte bidra til å få ting i bevegelse.

Drikk mye væske. Spesielt hvis du legger fiber til kosthold. Væskene er nødvendige for å bidra til å holde den fiber myk.

Gå når du må. Ikke vent med å gå hvis du må. Hvis du venter dette kan føre til forstoppelse.

Prøv å unngå stress. Kroppen har en tendens til å stenge ned litt under spenning så være avslappet.

Forvent problemer. Hvis du er i en ny bosituasjon er det noen ganger helt naturlig for kroppen å ta et par dager
å venne seg til de nye omgivelsene.

Laugh. Ikke bare fratar det stress, men det hjelper massere tarmen.

Bruk en naturlig avføringsmiddel. Disse inneholder som oftest psyllium frø, som er en meget konsentrert form av fiber. Pass på å drikke mye vann hvis du bruker det.

Hold oljeforbruket ned. Kosttilskudd oljer kan frakk magen og gjør det vanskelig for magen å behandle mat på riktig måte.

Bruk en naturlig klyster eller glyserin stikkpille. Klare eller saltholdig vann klyster fungerer godt for mange folk.

Gjær problemer i hele kroppen

Candida albicans, eller systemisk gjær, er en sopporganisme som finnes i kroppen. Vanligvis holdes i balanse av immunsystemet og sunne bakterier, kan det bli ubalansert og spre seg, forårsaker en rekke problemer.

Betydning

En overvekst av gjær kan være forårsaket av stress, sykdom, p-piller, dietter høy i sukker eller matallergier. En vanlig misforståelse er at gjær er bare et problem for kvinner, men menn og kvinner både har Candida i kroppen og kan lide av systemiske gjær infeksjoner. Alder har liten betydning som barn kan også støte på problemer. I de senere årene har en interesse vokst i den vennlige bakterier som finnes i den menneskelige fordøyelseskanalen som bidrar til å holde gjær i balanse. Du kan finne probiotika i alt fra yoghurt til kornblanding. Du kan også finne flere typer daglig kosttilskudd for forebygging, for eksempel gjær Guard.

Symptomer

Problemer kan manifestere seg i et mylder av måter: tretthet, leddsmerter, hvit-belegg på tungen (trøske), kløende eller tørr hud og hodebunn, hypoglykemi, tarmproblemer (diaré og forstoppelse), hodepine, blære problemer å inkludere gjentatte urinveisinfeksjoner , akne og mat sensitiviteter.

Forebygging / løsning

En diett plan spesielt opprettet for å redusere en overvekst av gjær er den første og mest avgjørende skritt. Regelmessig inntak av probiotiske supplement vil også hjelpe, noe som kan være foreskrevet av fastlegen din, eller du kan prøve en lavere styrke over disk versjonen hvis du føler at dine problemer er ikke kritisk.

Før du tar antibiotika, eller hvis du er på prevensjon, kan du også vurdere å ta en vanlig probiotiske supplement. Spør legen din om en resept alternativ for behandling av gjær hvis du er utsatt for vaginal gjær infeksjoner etter bruk av antibiotika.

Betraktninger

Det kan være frustrerende å snakke med en lege om disse spørsmålene. Sørg for å forberede for et besøk til legen din ved journalføring dine symptomer. Skriv ned hvilke matvarer du har spist, hva kosttilskudd du tar og lage en liste over dine nåværende stressfaktorer. Selv om det virker uviktig, er for mye informasjon bedre enn for lite når det gjelder å gjøre en nøyaktig diagnose. Det er flere ikke-invasive tester som kan gjøres av en utdannet medisinsk faglig for å finne ut om du lider av en gjær overvekst eller noe mer.

Advarsler

Mange av symptomene tilskrives systemiske gjær, kan også være forårsaket av en mer alvorlig tilstand og krever legehjelp. Denne artikkelen er ikke ment å behandle eller diagnostisere enhver medisinsk tilstand. Hvis symptomene begynner å påvirke din evne til å fungere på en daglig basis, må du oppsøke lege umiddelbart.

Hvordan hindre forstoppelse fra å ta jern kosttilskudd

Iron kosttilskudd er ofte anbefalt for å bekjempe anemi. Dessverre tar jern kan føre til komplikasjoner som for eksempel forstoppelse. Tegn på forstoppelse inkluderer sjelden avføring eller hard avføring. Hvis venstre ubehandlet, kan forstoppelse bringe på andre problemer som gass og oppblåsthet. Men det finnes måter å forebygge og rette forstoppelse fra å ta jerntilskudd.

Hvordan hindre forstoppelse fra å ta jern kosttilskudd

•  Vurdere å ta jerntilskudd med et måltid. Spør legen din om du kan ta tilskudd med mat, for å redusere risikoen for forstoppelse. Vanligvis er jerntilskudd tas på tom mage for bedre opptak.

Få regelmessig mosjon. Bevegelse og aktivitet fremme regelmessig avføring og fordøyelses helse. Hindre forstoppelse ved å delta er noen form for trening tre til fem ganger i uken. Jogg i nabolaget ditt, sykle, bade eller delta i et idrettslag.

Mildne avføring med vann. Hard avføring er vanlig med forstoppelse fra jerntilskudd. Øk inntaket av væske for å opprettholde fuktigheten i tarmen og stimulere bevegelsen av avføring. Drikke åtte glass vann daglig.

Spis minst fem porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen. En lav-fiber kosthold spiller en rolle i sjeldne tarmaktivitet. Unngå fet mat, som treg fordøyelse, og i stedet spise et sunt kosthold med frukt, grønnsaker og helkorn å holde avføring myk og regelmessig. Om nødvendig, ta flytende eller kapselfibertilskudd.

Be om en slow-release jern supplement. Flere alternativer er tilgjengelige for å forhindre forstoppelse. Hvis hjemme rettsmidler ikke forbedre eller stoppe forstoppelse, snakk med legen din om en slow-release jern supplement eller en lavere dose.

Hint

  • Snakk med en lege før du tar et avføringsmiddel for å avlaste jern-indusert forstoppelse

Hva er fordelene med fruktjuicer i lindrende forstoppelse?

Hva er fordelene med fruktjuicer i lindrende forstoppelse?


Forstoppelse er et vanlig problem, men ingen ønsker å stole på harde avføringsmiddel for å holde det i sjakk. Faktisk, kan du ha et rettsmiddel i kjøleskapet ditt. Fruktjuice har vist seg å avlaste forstoppelse og fremme bedre helse. Det er et billig og økologisk alternativ til andre behandlinger forstoppelse. Vurdere å innlemme fruktjuice i din daglige rutine.

Fruktjuice Hydrater

En av de viktigste årsakene til forstoppelse er dehydrering. De fleste mennesker i utgangspunktet tror at er avhjulpet ved å drikke bare vann. Imidlertid har fruktjuice samme virkning. For de som ikke "nyte" drikkevann, drikker en favoritt smaken av fruktjuice i stedet kan gi lindring. Se etter fruktjuicer som inneholder høye prosenter av faktiske juice og som ikke inneholder tilsatt sukker; noen frukt "cocktailer" inneholder lite faktiske juice og masse sukker.

Frukt juice er en kilde til fiber

Selv om det er best å spise frisk frukt å innta fiber, er det ikke alltid praktisk; din favoritt frukt er ute av sesong, ødelegge de for fort eller ikke er svært portabel. Juice er et akseptabelt alternativ for fiber, som bidrar til å avlaste forstoppelse. High-fiber fruktjuicer inkluderer sviske juice, pære juice eller eplejuice. Du kan også kjøpe appelsinjuice med fruktkjøtt for ekstra fiber, eller prøve å lage din egen saft ved å blande frisk frukt. Eksperimenter med forskjellige kombinasjoner.

Andre helsefordeler

Bortsett fra lindrende forstoppelse, fruktjuicer tilbyr mange andre helsefordeler, inkludert vitaminer, mineraler og jern. Ved inntak av 100 prosent fruktjuice, kan du enkelt oppnå dine porsjoner frukt for dagen. Fruktjuice bidra til å avgifte kroppen og forbedre utseendet og tekstur på huden din. Drikk et glass med frokost, legg til litt til en smoothie eller prøve å drikke fruktjuice for en matbit å avverge sult hvis du prøver å gå ned i vekt. Det er mer fylling enn vann, men det er et sunnere alternativ til mange snack foods.

Kan Benadryl forårsake forstoppelse?

Benadryl Bruk

Benadryl er et populært antihistamin som brukes oftest til å behandle symptomer assosiert med allergi og forkjølelse. Imidlertid kan Benadryl også brukes til å lindre symptomer relatert til bie stikk, gift eik / eføy og vannkopper. Benadryl inneholder difenhydramin som er den aktive ingrediensen som klassifiserer dette stoffet som et antihistamin. Andre vanlige plager som kan lindres med Benadryl inkluderer: hoste, reisesyke, kløe, rennende nese, nysing, rennende øyne, elveblest, utslett, manglende evne til å sovne og godartede former for Parkinsons sykdom.

Benadryl Bivirkninger

Selv om bivirkninger av Benadryl er ikke alvorlig, hvis erfarne, kan de forårsake ubehag og kan kreve anvendelse av en alternativ behandling. En av de mest vanlige bivirkninger av Benadryl er forstoppelse. Andre bivirkninger av Benadryl er: diaré, tretthet, svimmelhet og kvalme. I enkelte individer, spesielt barn, Benadryl kan forårsake spenning og manglende evne til å sove. Mens spenning og manglende evne til å sove er faktisk symptomer ofte behandlet med Benadryl, ofte disse bivirkningene er erfarne i individer som behandles for andre symptomer, for eksempel allergier eller kløe.

Behandle forstoppelse forårsaket av Benadryl

Hvis en person tar Benadryl opplever forstoppelse, vil forstoppelse fortsette så lenge stoffet er tatt. Hvis forstoppelse ikke forårsaker problemer som magesmerter, kvalme, en liten endring eller modifisering av kosthold kan bidra til å avlaste noen av ubehag forbundet med forstoppelse. Endring av kosthold ved å øke mengden av fiber kan bidra til å forbedre eller eliminere forstoppelse. Fiber kan legges til ved å øke mengden av hele korn brød og frokostblandinger, havregryn, frisk frukt og grønnsaker spises daglig. I tillegg kan drikke sviske juice være gunstig. Hvis sviske juice er ikke ønskelig, å blande sviske juice med eplejuice, ved hjelp av like deler av hver er ofte godt tolerert. Hvis forstoppelse fortsetter etter økende kostfiber, kan et mildt avføringsmiddel være nødvendig. Hvis den enkelte er et barn, sjekk med legen før du starter avføringsmidler.

Advarsel

På grunn av Benadryl forårsake svimmelhet, tretthet og søvnighet hos noen individer, bruk av farlige maskiner, kjører bil eller utfører farlige aktiviteter er ikke anbefalt før man blir kjent med de personlige bivirkninger av Benadryl. I tillegg bør folk unngå å drikke alkohol mens du tar Benadryl som alkohol kan forsterke disse bivirkningene.

Blære Tømming Problem

Blære tømming problemer er vanligvis forårsaket av en overaktiv blære, og kjennetegnes av en plutselig trang til å urinere, ifølge Mayo Clinic. Dette helse problemet kan også forårsake episoder av ufrivillig vannlating (også kalt inkontinens). Ifølge Mayo Clinic, kan folk utvikle blæretømmingsproblemer som de gamle. Behandlingsalternativer inkludert atferdsmodifikasjons, reseptbelagte medisiner og kirurgi kan gi lindring.

Blære Medisiner

Reseptbelagte medisiner som Ditropan og Oxytrol slappe blæren og redusere urin haster, og inkontinens, ifølge Mayo Clinic. Disse medikamentene er vanligvis brukes i forbindelse med atferdsmodifikasjon.
Bivirkninger kan være tørrhet i øyne og munn. Fordi drikker mer vann kan forverre bivirkninger, kan legen anbefale å suge hardt godteri eller sukkerfri tyggegummi for å fukte munnen.

Behavior Modification

Atferdsendringer kan være effektive, ifølge Mayo Clinic. Legen kan anbefale å eliminere alkoholholdige og koffeinholdige drikker, som forverres trang til å urinere symptomer. Fordi forstoppelse er et vanlig problem blant personer med blæretømmingsproblemer, bør du spise mer fiber.
Også, kan legen din introdusere blæretrening. Denne terapien innebærer venter på å urinere når du føler trang. I begynnelsen vil du utsette vannlating i ca 10 minutter. Etter hvert vil du jobbe deg opp til tre til fem timer, ifølge Mayo Clinic.

Botox-injeksjoner

Alvorlige tilfeller av overaktiv blære kan behandles med botulinumtoksin. Denne medisinen blir injisert inn i det påvirkede området, som lammer musklene og reduserer inkontinens. Botox-injeksjoner siste om seks måneder. Behandlingen bærer risikoen for å gjøre blæretømmingsproblemer verre og brukes vanligvis som en siste utvei.

Kirurgisk intervensjon

Pasienter som ikke responderer på annen behandling kan vurdere kirurgiske alternativer. Målet med operasjonen er å bedre blæren evne til å lagre urin, noe som reduserer følelsen av at det haster.
Sakral nervestimulering, et kirurgisk inngrep, innebærer å implantere en tynn ledning nær nerver i blæren. Legen bruker en enhet til å føre til elektriske impulser i blæren (ligner en pacemaker i hjertet). Tråden drives av et lite batteri.

Probiotika som en årsak til forstoppelse

Hvordan Probiotika Work

Probiotika er levende bakterier som finnes naturlig i mennesketarmsystemet. Hjelpen opprettholde en naturlig balanse av bakteriefloraen i magen, hjelper mage-tarmkanalen operere med maksimal ytelse. Følgelig, når din mage-systemet er ute av klask, kan probiotika bidra til å få det tilbake på sporet. De kan tas naturlig i mat som yoghurt eller i supplement form. Siden probiotika er ofte foreskrevet når en gastrointestinal ubalansen er oppstått, kan denne ubalansen fortsette mens probiotika trer i kraft.

Forstoppelse bivirkninger

En av de vanligste bivirkninger forbundet med å ta probiotika er forstoppelse, siden de kan stoppe diaré som de jobber for å gjenopprette balansen. Men kanskje forstoppelse signal mer betydelige problemer. Tar probiotika --- spesielt når for mye blir konsumert ved å spise yoghurt og ta et supplement, for eksempel --- kan bringe på en bivirkning som kalles overdreven drenering syndrom. Symptomene på dette syndromet inkluderer forstoppelse, hodepine og oppblåsthet.

Korrigere Forstoppelse fra Probiotika

Probiotika vanligvis riktig forstoppelse, ikke føre til det. Men hvis du mistenker at din forstoppelse er forårsaket av probiotika, snakk med legen din. Du kan være forbruker en utilbørlig mengde eller kroppen din kan recalibrating fra innføringen av stoffene i kostholdet ditt. Legen din kan anbefale medisiner for å rette opp forstoppelse eller foreslå mer naturlige metoder, som for eksempel inntak av mer fiber.

Altfor syrlig kroppen Symptomer

Ethvert stoff med en pH under 7,0 er en syre og en hvilken som helst substans over 7.0 er en base, eller alkalisk. Den ideelle området for menneskekroppen er mellom 6,0 og 6,8.

Metabolsk acidose

Metabolsk acidose oppstår når kjemiske forandringer i kroppen forstyrre syre-base-balanse. Denne typen acidose er vanligvis forbundet med diabetes, nyresvikt og metabolske sykdommer.

Medvirkende faktorer

Faktorer som bidrar til metabolsk acidose inkluderer: leveren og binyrene lidelser, magesår, dårlig kosthold, underernæring, fedme, sinne, stress, frykt, anoreksi, toxemia og feber.

Åndedretts Acidose

Åndedretts acidose oppstår hvis lungene er i stand til å fjerne karbondioksid, forårsaker en avbrytelse av syre kontroll av kroppen.

Medvirkende faktorer

Åndedretts acidose kan skyldes astma, bronkitt eller luftveisobstruksjon. Symptomene kan variere fra mild til alvorlig.

Symptomer

Symptomer på en altfor syrlig kroppen inkluderer hyppig sukk, søvnløshet, væskeansamlinger, innfelte øyne, leddgikt, migrene, unormalt lavt blodtrykk, sterk svette, følsomhet i tennene til eddik og syrlig frukt, humper på tungen eller ganen, brennende følelse i munnen eller halitosis.

Fordøyelsessymptomer

I tillegg kan en altfor syrlig kroppen forårsake fordøyelsesproblemer, for eksempel: tørr hard avføring, illeluktende avføring, brennende følelse i anus, vekslende forstoppelse og diaré og problemer med å svelge.

Høyt blodtrykk medisiner bivirkninger

Høyt blodtrykk øker risikofaktorer for hjerneslag, hjertesykdom, nyresykdom og hjertesvikt. Et høyt blodtrykk medisinering bidrar til å regulere blodtrykket og redusere denne risikoen. Bivirkninger som kan forekomme vanligvis avta over tid. Hvis noen høyt blodtrykk medisiner bivirkninger er plagsom, ta kontakt med lege for å diskutere alternativer.

Døsighet

Tretthet er en vanlig bivirkning av høyt blodtrykk medisinering. Dersom dosen medisinering er en gang om dagen, spør om det kan tas nær leggetid. Hvis det er flere doser spredt i løpet av dagen, ikke kjøre, eller gjøre noe som ville kreve at du skal være helt våken. Unngå å ta noen andre medisiner, enten resept eller over-the-counter, som kan forårsake døsighet.

Munntørrhet

Holde munnen fuktig å bekjempe høyt blodtrykk medisinering bivirkning av munntørrhet. Dette kan oppnås ved å suge på is chips eller sukkerfri godteri, eller ved å tygge sukkerfri tyggegummi.

Svimmelhet

Opplever svimmelhet eller besvimelse kan være en urovekkende bivirkning av høyt blodtrykk medisinering. Vær forsiktig i varmt vær, kan du prøve å bo så kjølig som mulig og holde seg inne under den varmeste delen av dagen. Når du reiser deg fra liggende stilling, sitte i et minutt på kanten av sengen, og deretter sakte stå.

Forstoppelse

Forstoppelse kan være en bivirkning av høyt blodtrykk medisiner. Den beste måten å bekjempe denne bivirkningen er å spise mer fiber. Hele korn brød, frokostblandinger, frukt og grønnsaker er gode kilder til fiber. Snakk med legen om en øvelse rutine. Hvis forstoppelse er fortsatt et problem, snakke med en lege om en krakk mykner eller avføringsmiddel.

Følsomhet for sollys

Noen høyt blodtrykk medisiner kan forårsake følsomhet for sollys. Unngå å være ute i direkte sollys, spesielt mellom klokken 10 og 15:00 når solen er på sitt sterkeste. Bruk solbriller og en hatt, og beskytte huden med solkrem med solfaktor 15.

Andre bivirkninger

Høyt blodtrykk medisiner kan forårsake andre bivirkninger som kan være mild til moderat. Hvis du opplever en urolig mage, spør legen om medisinen kan tas sammen med mat eller melk. Noen mennesker kan merke en økt følsomhet for kulde, har hodepine og / eller føler behov for å urinere oftere, spesielt om natten.

Næringsstoffer og vitaminer i økologisk Tørket Papaya

Næringsstoffer og vitaminer i økologisk Tørket Papaya


Organisk, tørket papaya er fri for sulfitt og andre kjemikalier. Dette er en av forskjellene mellom organiske og konvensjonelle tørkede frukter. Kjøpe økologisk vil bidra til å unngå sprøytemiddelrester i frukt. Papaya frukt er lastet med vitaminer og mineraler. Den inneholder enzymet papain, anvendelige ved behandling av sykdommer, inkludert forstoppelse og fordøyelses problems.You skal spise tørket frukt i små mengder, da dens sukker og kaloriinnholdet blir konsentrert en gang tørket. Siden det er naturlig søt, er papaya en utmerket snack mat og sunn, næringsrik alternativ til sukkerholdige desserter.

Papain Enzyme

Dette enzymet er spesielt funnet i papayafrukt. Det er på sitt høyeste konsentrasjon i det grønne, unripened papaya frukt. Siden det er et enzym, blir den ødelagt, eller i denaturert (gjøres inaktiv), hvis de utsettes for høye temperaturer. Av denne grunn kommersielt tørket papaya inneholder ikke aktiv papain. Tradisjonelt ble frukten tørket i solen, en mye langsommere prosess som ikke utsettes for høy varme, slik at enzymet var fortsatt bevart og aktiv. Asiatiske matbutikker ofte bære grønn papaya, som du kan legge til salater. Et annet mindre kjent enzym som finnes i papaya er chymopapain. Disse enzymene i frukten bidrar til å fordøye fett, stivelse og proteiner.

Næringsstoffer

Papaya Frukten inneholder høye nivåer av næringsstoffer som vitamin C og andre antioksidanter. Den er rik på karotenoider og bioflavonoider, som er viktige næringsstoffer for generelle helse vedlikehold og for å bekjempe sykdommen ved å bidra til bygge opp immunforsvaret, og i B-vitaminer som pantotensyre, folat og niacin. Den inneholder vitamin A, E og K, og er et alkalisk frukt, derfor effektiv for en urolig mage.

Mineraler og proteiner

Mineraler som finnes i papaya inkluderer jern, kalsium, fosfor, kalium og magnesium. Frukten inneholder fiber og senker høye kolesterolverdier. Den inneholder protein og aminosyren L-Arginine, som bistår i helbredelse av sår, opprettholde sunne nivåer av sædceller hos menn og aktivere veksthormoner som hjelpemiddel i celle foryngelse, bidrar til å gjenoppbygge cellene i leveren, bein og muskler.

Tørket Papaya

Tørket papaya er en utmerket, rot-fri snack, praktisk å bære og spise noe. Det er solgt i tynne skiver eller skive former og har en subtil, unik smak. Ernæringsmessig har det mindre næringsstoffer mengder enn frisk frukt, siden noen næringsnivåer er utarmet i fuktighet ekstraksjon og i prosessen med kunstig varme, men det er fortsatt rik på mange mineraler og vitaminer.

Hvor kommer Milk Thistle kommer fra?

Milk Thistle er en urte medisiner som brukes til å avgifte kroppen. Det har blitt dyrket og brukt i Europa i generasjoner. Anlegget er et medlem av solsikke familie og produserer spiselige frø. Frøene blir behandlet i ulike produkter som en forbruker bruker for leveren og galleblæren reparasjon og velvære vedlikehold. Det er også brukt til å bekjempe betennelser, hepatitt, forstoppelse og andre helsemessige problemer. Det er lett tilgjengelig for kjøp.

Historie

Melk tistel ble kåret til "silybum" av Dioscordes, en gresk lege som serveres med den gamle romerske hæren. Urten ble brukt til å behandle nyreproblemer og hepatitt under antikken.

Source

Melk tistel kommer fra en plante som vokser opp til 6 meter høye. Frøene ble brakt til USA for en medisinsk drink og er nå et vanlig ugress sett i California.

Milk Thistle Flower

Melken tistel blomsten er minst 2 inches bred og er rød fiolett eller rød og globular i form. Anlegget er gjenkjennelig med de stikkende blader som har hvite veining på dem.

Innhøsting

Blomsten går til frø etter den modnes. Blomst hoder er tørket og frøene er hentet fra dem gjennom et treskeprosessen.

Milk Thistle frø

De sorte blanke frø har dusker av fjærfibre på dem, som er fjernet. Frøene kan spises, og er malt til pulver for kapsler eller infusjoner.

Leverandører

Naturmedisinere, naturlig mat og alternativ medisin butikker og nettsteder er leverandører av melk tistel. Organiske dyrkere leverer også bulk melk tistel produkter til kundene.

Hvordan håndtere med irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en tilstand som rammer tusenvis av menn og kvinner. Mens tilstanden er ikke alvorlig eller livstruende, kan IBS symptomer forstyrre livet og gjøre en person føler ubehag. Heldigvis finnes det måter å håndtere denne fordøyelsen lidelse.

Hvordan håndtere med irritabel tarm syndrom

•  Ta en fiber supplement. Flere faktorer bidrar til irritabel tarm syndrom. Ofte forverrer en lav-fiber diett tilstanden. Sørg for å spise rikelig med frukt og grønnsaker. Om nødvendig, ta turen til nærmeste stoffet butikken og plukke opp fiber caplets.

Figur dine irritabel tarm symptomer. Visse matvarer og drikke kan forverre irritabel tarm symptomer. Hold en food diagram. Dette bidrar til å presisere mat og drikke som produserer symptomer. Slutte å spise mistenkte matvarer for en uke, og se om symptomene bedres.

Hold deg unna melk og melkeprodukter. Selv om irritabel tarm syndrom skiller seg fra laktoseintoleranse, melk og andre meieriprodukter og bringe på IBS symptomer som diaré, forstoppelse og magesmerter.

Drikk minst åtte glass vann om dagen. Personer med irritabel tarm-syndrom normalt håndtere anfall av forstoppelse. Bekjempe dette problem med vann. Å drikke åtte glass om dagen myker avføring og tillater dem å passere gjennom tarmen.

Lær hvordan å håndtere stress og angst. IBS lider kanskje merke at deres symptomer intensivere når de er slitne eller stresset. Øv noen avspenningsteknikker og lære å håndtere stress.

Få en resept fra en lege. Det er medisiner for å behandle symptomer på irritabel tarm syndrom. Hvis depresjon eller angst utløser tilstanden, kan leger foreskrive en anti-depressivt.

Hvordan kurere magesmerter

Magesmerter kan oppstå av en rekke grunner. Noen årsaker til magesmerter, som gass eller forstoppelse, er ganske vanlige problemer som kan bare behandles. Andre mer alvorlige årsaker til magesmerter, for eksempel gallestein eller kreft, er alvorlige problemer som krever profesjonell medisinsk hjelp. Det finnes ulike behandlinger tilgjengelig for å lindre generelt ubehag i magen. Du kan ansette bruk av disse behandlingene å effektivt kurere magen smerte.

Hvordan kurere magesmerter

•  Vurdere magen smerte. Hvis smertene er intense eller langvarige, se en lege. Dette kan være et tegn på en alvorlig underliggende problemet. Hvis smertene er mild eller moderat, kan det være på grunn av gass, dårlig fordøyelse, forstoppelse, matforgiftning eller influensa.

Ta medisiner for å behandle gass eller fordøyelsesbesvær. Hvis du mistenker at din mage smertene skyldes gass eller dårlig fordøyelse, prøve over-the-counter medisiner. Du kan finne slike medisiner i de fleste stoff butikker. Den er designet for å lindre smerter forårsaket av overflødig tarmgass.

avlaste forstoppelse. Hvis du ikke har hatt en fersk avføring, kan magen smertene skyldes forstoppelse. Prøv over-the-counter avføringsmidler, som vil hjelpe deg å passere avføring. Du kan også prøve fiber kosttilskudd for å oppmuntre avføring. Sørg for å drikke rikelig med vann, som også bistår i prosessen.

Vent. Hvis magen din smerte skyldes matforgiftning eller intestinal influensa, vil tiden bare avhjelpe situasjonen. Oppkast og diaré kan forekomme som kroppen forsøker å utvise dårlig mat eller sykdom fra kroppen din. Nipp til rikelig med væske for å unngå dehydrering.

Plasser en varmepute på magen. Heat kan noen ganger lindre magesmerter. Hold den på det berørte området av magen i fem til 10 minutters intervaller.

Spis bland matvarer. Overskytende magesyre kan noen ganger føre til magesmerter. Når du spiser kjedelig mat, kan de suge opp noe av denne syren, bidrar til å lindre smerten. Velg vanlig brød eller knekkebrød som ikke vil irritere magen.

•  Prøv ingefær. Ingefær er ofte brukt til å behandle magesmerter og kvalme. Den kommer i mange former, for eksempel pastiller, fersk ingefær, ingefær øl og ingefær te. Du kan finne ingefær i ulike former i de fleste dagligvarebutikker og helse butikker.

bruke over-the-counter smertestillende midler. Paracetamol fungerer best for magesmerter. Aspirin eller ibuprofen kan bidra til blødninger, noe som kan forverre magen smerte.

Hint

  • Se en lege hvis magen smertene ikke forsvinner i løpet av få timer.

Hva å spise etter Colon Hydroterapi

En colonic, også kjent som hydroterapibehandling, forsiktig skyller ut tykktarmen i tilfeller av forstoppelse eller andre medisinske problemer med den nedre fordøyelseskanal. Selv om en colonic er absolutt hensiktsmessig i noen tilfeller må en person som opts for en å ta en liten forsiktighet ved sin diett etter inngrepet.

Fiber

Kolon trenger 24 timer for å bygge sin beskyttende slimhinnen opp igjen, så du vil være sikker på at avføringen er lett å passere. Du kan gjøre dette ved å spise rikelig med fiber. Fiber legger bulk til avføring, og hjelper dem til å holde fuktighet, noe som gir avføring nok størrelse og smøring for å stimulere peristaltikk som vil presse avføring sammen uten skader. Frukt og grønnsaker som asparges og salat er gode kilder til fiber. Forbruker fiber i supper eller pureer for å minimere skarpe kanter som kan skrape innsiden av tykktarmen.

Fat

Begrense mengden av fett som du spiser. Fat bremser ned fordøyelsen, noe som kan føre til forstoppelse --- som er definitivt ikke hva du vil etter bare å bli kvitt en forstoppelse. I stedet velger magre matvarer som kylling, tunfisk, bønner eller epler. De fleste frukter og grønnsaker er svært lav i fett og pakke en dobbel effekt fordi de er også høy i fiber. Hvis du ikke kan motstå å spise noe som ost eller chips, prøv å gå med lav-eller redusert fett versjon.

Væsker

Øk inntaket av vann, juice og te. Etter en colonic, vil kolon være litt mer absorberende enn vanlig, fordi det er mindre avføring til å blokkere bevegelsen av vann gjennom kolon epitel. Men, vil du fortsatt trenger litt ekstra vann som du spiser fibrøs mat fordi fiber absorberer vann som den danner avføring. Te har kjemiske stoffer i dem som hjelp tarmfunksjonen, og juice kan du få de samme næringsstoffer og vitaminer som du ville gjort ved å spise frukt eller grønnsak hel men uten noen av de skarpe kantene. En ting du ønsker å unngå etter en colonic er alkohol. Det faktum at tykktarmen er mer absorberende etter en colonic betyr at kroppen din vil absorbere mye mer alkohol enn vanlig, noe som kan være giftig.

Typer av avføring myknere

Typer av avføring myknere


Forstoppelse er et alvorlig problem. Kirurgi, inaktivitet og feil kosthold gjør tarmen fungerer tregere. Jo lenger krakk er i legemet, desto vanskeligere og tørketrommel vil den bli, noe som gjør det vanskelig å passere. Avføring myknere gjøre avføringen mykere, så å gå på do er enklere.

Identifikasjon

Avføring myknere er medisiner som gis til pasienter for lindring av forstoppelse. Vanligvis tatt for en kort varighet, kan de også tas regelmessig for kronisk forstoppelse. Du kan få avføring myknere med eller uten et sentralstimulerende avføringsmiddel ingrediens, selv om den lakserende ingrediens er mindre forutsigbar ifølge Frukt Eze.

Docusate Sodium

Ducusate natrium er en krakk mykner som fungerer ved å forårsake krakk til å absorbere mer vann mens den er i tarmen. Den inneholder medisinen docusate kombinert med natrium eller salt. Vanligvis brukes etter medisinske prosedyrer som krever begrenset belastende når du har avføring, er det også brukes etter en prosedyre eller hendelse der tarmen kan bevege seg langsommere, slik som traumer eller kirurgi. Ducusate natrium er ikke et sentralstimulerende avføringsmiddel slik at den har færre bivirkninger, for eksempel kramper og det haster.

Docusate Kalsium

Docusate kalsium, er også en krakk mykner som fører vann til å bli trukket inn i avføringen, slik at den kan passere uten problemer. Docusate kalsium er også for personer som av en eller annen grunn, ikke er ment å stamme når du har avføring. De aktive ingrediensene er docusate og kalsium i en kapselform, men det kan også være foreskrevet i form av en rektal stikkpille. Docusate kalsium selges under navnene Colace, correctol og Col-Rite for å nevne noen. Resultatene blir vanligvis sett i 24 til 48 timer.

Poloxamer 188

Poloxamer 188 myker krakk ved å få den til å absorbere og holde på vann, noe som gjør det enklere å passere uten å belaste. Poloxamer 188 tar tre til fem dager for full effekt å merkes så er ikke ment for rask lindring av forstoppelse. Denne medisinen er ikke vanedannende og er tilgjengelig uten resept. Svært få bivirkninger er rapportert form den bruker. Poloxamer 188 kommer i en kapsel, eller en flytende form og bør tas med rikelig med vann vi blir fortalt av, MDAdvice.

Lactulose

Laktulose er et syntetisk sukkerbasert krakk mykner. Når den passerer gjennom kolon og brytes ned, fører det vann som skal trekkes inn i avføringen. Vann gir krakken mykere og mer behagelig å passere. Lactulose er bare tilgjengelig på resept og kan være foreskrevet for annet bruk. Den leveres i flytende form for å bli tatt fire ganger om dagen. Bivirkninger kan være gass, urolig mage og diaré.

Mat for en overaktiv blære

Overaktiv blære er en reell medisinsk tilstand som beskriver en rekke symptomer som påvirker blæren funksjon og kan forårsake en plutselig trang til å urinere. Denne trang kan være vanskelig å dempe, så overaktiv blære kan også føre til urininkontinens. Selv om det kan være fysiske problemer som fører til overaktiv blære, kan kontrollere inntaket av mat og drikke i stor grad lindre symptomene slik at du kan kontrollere blæren i stedet for det kontrollerer deg.

Administrerende væskeinntak

Den naturlige tendens for personer med overaktiv blære er å redusere fluidforbruket. Imidlertid kan dette trekket faktisk forverre symptomene. Ja, vil redusere væskeinntaket kutte ned på bad pauser, men en høyere konsentrasjon av urin er resultatet --- som kan irritere blæren samt bidra til forstoppelse. Seks til åtte glass vann om dagen er det beste å drikke, men milde safter som kirsebær, eple og drue er akseptabelt også.

Unngå koffein

Det er nok av mat og drikke produkter med koffein som bør unngås hvis du har overaktiv blære. Koffein er ikke bare en stimulant, men det også fungerer som et diuretikum, som øker urinproduksjonen. Te, kaffe og brus med koffein kan utgjøre blæreproblemer. Sjokolade inneholder også denne sentralstimulerende, så du bør fjerne alle sine former --- inkludert sjokolademelk, godteri, iskrem, kaker og puddinger --- fra kostholdet ditt. Slankepiller, visse hodepine rettsmidler og kalde og allergi medisiner kan også inneholde koffein og bør unngås.

Mat og drikke for å fjerne fra Diet

Visse typer mat og drikke kan forverre overaktiv blære. Tomater og tomat-baserte produkter er sure og kan forårsake irritasjon i urinblæren. Sitrusfrukter og juice, samt krydret mat føre til lignende reaksjoner. De fleste typer brennevin, inkludert vin, øl og sprit, øke urin haster. Melkeprodukter og de fleste typer søtningsmidler, fra kunstig til vanlig sukker og honning, også bidra til symptomer på overaktiv blære. Selv om du kanskje ikke være i stand til å utrydde dem fra kosten din, kan du redusere inntaket av disse mat og drikke irritanter.

De beste mat å spise

Forstoppelse er et vanlig problem for folk med overaktiv blære på grunn av tendensen til å redusere væskeinntaket. Derfor er det viktig å velge matvarer med god fiber, som de kan mykne avføring og bidra til å redusere forekomster av urininkontinens. Så å si alle noncitrus frukt er bra for deg i tillegg til grønnsaker, hele korn og belgfrukter. Magert ferskt kjøtt er akseptabelt, som er fisk og skalldyr. Nonacidic matvarer med sunt enumettet fett som olivenolje, linfrø og avokado er ganske beroligende til blæren. Styr klar av bearbeidet eller raffinert mat.

Når å være bekymret fordøyelsesproblemer?

Hvert menneske opplever fordøyelsesproblemer noen ganger. Enten det er forstoppelse, diaré eller urolig mage, disse fordøyelsesproblemer er svært ubehagelig, men heldigvis er normale, og er vanligvis bare midlertidig. Imidlertid, kan disse problemene bli symptomer på mer alvorlige problemer. Forstå disse problemene kan hjelpe oss med å fastslå når du skal oppsøke lege og hjelpe oss å lære å ta bedre vare på vår fordøyelseskanal helse.

Fordøyelsesproblemer

Fordøyelsessystemet er ansvarlig for å bryte ned maten du tar inn og tillater kroppen å absorbere sin næring. Alle trenger næringsstoffer for å produsere energi og holde seg sterk. Eventuelle problemer i fordøyelsessystemet kan påvirke hvordan kroppen bryter ned maten og bruker sin næring.

Fordøyelsessystemet problemer påvirke menn og kvinner, uansett alder. Noen fordøyelsesproblemer derimot, er oftere oppleves av kvinner på grunn av menstruasjon eller hormonelle endringer under svangerskapet. De vanligste problemer med fordøyelsen er diaré, konstipasjon, irritabel tarm-syndrom, halsbrann og hemorroider.

Når skal ringe en lege

Hvis fordøyelsesproblemer vedvarer over flere dager til en uke eller lenger, kan du ringe lege umiddelbart. Eksempler på problemer og symptomer er: alvorlige og vedvarende halsbrann; følelsen av å ha mat fast i halsen eller brystet; vedvarende magesmerter; ubehag og smerte forstyrrer livet ditt; problemer eller vondt å svelge; halsbrann kan ikke medisinsk behandlet eller som forårsaker oppkast; blod i oppkast; svart eller blodig avføring; betydelig vekttap; vedvarende sår hals; choking episoder; vedvarende diaré; og vedvarende forstoppelse.

Forhindre problemer

Alvorlige fordøyelsesproblemer kan føre til Crohns sykdom, kolorektal kreft eller magesår. Det er derfor viktig å vite hvordan man skal behandle og forebygge fordøyelsesproblemer når de oppstår.

For forstoppelse, drikk rikelig med væske, spise et fiberrikt kosthold, mosjon, eller som foreskrevet av lege, ta avføringsmidler i form av volumøkende midler, avføring myknere eller sentralstimulerende midler. For diaré, sikre at du forblir hydrert. Drikk mye væske, og / eller konsumere flytende matvarer som inneholder salt (eksempler omfatter kjøttkraft eller sportsdrikke). Unngå melkeprodukter, juice og brus som inneholder koffein, sukker og laktose. For irritabel tarm syndrom, spise hyppige små måltider, legge fiber til kosthold og holde en oversikt over maten du spiser og symptomer du opplever. Dette kan hjelpe deg med å målrette de utløser av tilstanden din. For halsbrann, over-the-counter medisiner er vanligvis foreskrevet av lege. Unngå røyking og alkohol. Til slutt, for hemorroider, drikke mye væske og legge fiber til kosthold. Bruke kjøleelementer eller kremer til hemorroider å redusere hevelse.