Digidexo.com

hvordan tester man narkotika i hår?

Hvordan Test for Hypertyreose

Hvordan Test for Hypertyreose


Hypertyreose er en tilstand der skjoldbruskkjertelen, kjertelen ansvar for å regulere kroppens stoffskifte, går inn i overdrive og produserer for mye thyroid hormon. Som et resultat, kan hjerte og åndedrett renteøkning, og uttalt svetting kan følge. Heldigvis, diagnostisere hypertyreose er et spørsmål om en enkel test. Videre er hypertyreose lett å behandle. Hvis du viser en eller flere symptomer på denne stoffskiftesykdom, bør du lære hvordan du kan teste for hypertyreose.

Hvordan Test for Hypertyreose

Lær hvordan å teste for Hypertyreose

•  Være kjent med de vanligste symptomene på hypertyreose, som uforklarlig vekttap ledsaget av ekstrem sult, økt svetting og / eller en intoleranse for varme, irritabilitet, rask puls eller pust, generell hyperaktivitet og mild tremoring i hender eller fingre.

Om lag 95 prosent av hypertyreose tilfellene skyldes Graves sykdom, en autoimmun lidelse der immunsystemet lanserer et angrep mot skjoldbruskkjertelen og stimulerer det til uendelige produsere tyroksin (T4) og dets biprodukt, trijodtyronin (T3).

Forvent å ha en blodprøve for å sjekke for skjoldbruskkjertelen funksjon. Denne enkle testen vil måle mengden av T4 og T3 nivå. Hvis beløpene er funnet å være høy, så hypertyreose indikeres.

Ha legen sjekke blod nivåer av skjoldbrusk stimulerende hormon (TSH). Lavere enn normalt områder foreslår hypertyreose.

Diskuter nytten av å ha en radioaktivt jod opptak (RAIU) test med legen din. Ved å vurdere mengden av radioaktivt jod opptak av skjoldbruskkjertelen, kan legen finne ut om hele kjertelen er overaktiv eller bare deler av den.

Følg opp med en konsultasjon med en endokrinolog hvis du mottar en bekreftet diagnose av hypertyreose.

Hint

 • Omtrent én av 500 kvinner kan oppleve hypertyreose under svangerskapet. Hvis behandlet, kan svangerskapet forvente å fortsette normalt uten langsiktige virkninger på mor eller barn.
 • Andre faktorer kan bidra til hypertyreose, inkludert visse medisiner. Den hjertemedisiner Amiodarone, for eksempel, stimulerer dreven thyroid hormon produksjon.
 • Hypertyreose er lett behandles med enten anti-skjoldbrusk narkotika eller radioaktivt jod (kjent som radiojod) eller ved sin grunn korrespondent for 131I.
 • I alvorlige tilfeller av hypertyreose som ikke svare på konvensjonelle medisiner, kirurgi for å fjerne deler av eller selv de fleste av skjoldbruskkjertelen kan være indisert.
 • Hypertyreose, når venstre ukontrollert, er forbundet med alvorlige komplikasjoner. Disse inkluderer hyperthyroid øyesykdom, hvor øynene stikker. Hyperthyroid øye sykdommen forekommer i om lag 30 prosent av Graves sykdom pasienter.
 • Hypertyreose og Grave sykdom tendens til å kjøre i familier.

Hvordan passere en narkotika-skjermen

Hvordan passere en narkotika-skjermen


Før jeg i gang, er hensikten med meg å skrive denne artikkelen er ikke å vise deg hvordan å komme forbi narkotika tester når du tar illegale rusmidler! Ja, de teknikkene i denne artikkelen kan jobbe for det, men så igjen de kanskje ikke.

Formålet med meg å skrive denne artikkelen er å vise deg hvordan å skjule spor av kreatin (den helt lovlig body building narkotika) i din urinprøve. Dette kan hjelpe deg å komme på et idrettslag, hvis de tror du ikke tar den. Uansett, er informasjonen her ikke orde gjør noe ulovlig!

Hvis du velger å prøve og bruke denne til å passere et medikament test når du har kraftige ulovlige rusmidler i kroppen din, det mest sannsynlig ikke vil fungere og jeg, heller eHow.com, vil bli holdt ansvarlig på noen måte for dine handlinger hvis du ende opp i fengsel for å prøve. Jeg er spesielt å fortelle deg om ikke å bruke denne informasjonen til noe mer enn å skjule spor av Kreatin (som er lovlig) i urinprøve. Hvis du ikke kan godta det, enn slutte å lese nå.

Hvordan passere en narkotika-skjermen

Intern fortynning! Vær forsiktig, fordi hvis du drikker for mye vann, kan du få vannforgiftning. Veldig farlig! Målet er å drikke nok vann for å fortynne hva stoffet du har i deg til det punktet at det er liten nok til at ingen spor kan bli plukket opp.

Men hvis du går til et punkt der urinen ser helt fargeløs, kan dette gi opphav til mistanke, og de kan bestemme seg for å teste det mye mer dypere.

•  Fortynn selve prøven. For å gjøre dette, bare legge til et par dråper vann og tømme ut noen av dine faktiske urin. Du vil at urinen å være omtrent like klart som vann, men ikke fullt så klart som det kan virke mistenkelig.

Imidlertid kan det være lurt å ta med noen i en liten beholder i lommen, fordi de fleste tester fasilitetene ikke har vasker på badet som de vet at folk kan forsøke å gjøre dette.

Stopp å ta kreatin i en uke før du er testet! Den beste måten å skjule du tar kreatin fra en dopingtest, er å slutte å ta det for en uke før du blir testet.

Dette vil gi det tid for å gå ut i blodet og ikke dukke opp i testen. Igjen, det er ikke ulovlig kreatin å ta, men idrettslag vil være mest sannsynlig å ansette deg på hvis du ikke tar den.

Hint

 • Pass på å drikke rikelig med vann!

Hvordan vet man at Age of israelske gassfiltre

Hvordan vet man at Age of israelske gassfiltre


Gassmasker har eksistert i nesten hundre år, i bruk i kampsituasjoner så tidlig som første verdenskrig, da dødelig sennepsgass fløt gjennom skyttergravene. Med utviklingen av ytterligere trusler om biologisk krigføring, atomkrig og kjemisk krigføring, gassmasker selv har også endret seg, mens vi likevel har den samme klassiske formål: å tillate brukeren å overleve en eksponering mot dødelige partikler. Nå, overskudd gassmasker er tilgjengelig for kjøp på nettet. Men gassmasker og gass maske filtre gjør utløper, og hvis interessen er i kriseberedskap, og ikke bare tilfeldig rekreasjon, er det lurt å vite hvordan du skal lese utløps informasjon om din gassmaske og gassmaske filter.

Bruksanvisning

Hvordan vet man at Age of israelske Gas Mask Filter

Unn filteret og masken separat. Gassmasker og gass maske filtre har forskjellige hylle livet og kan også ha blitt produsert på ulike tidspunkter. Datoen på en gassmaske da --- ofte angitt på interiøret som de to siste sifrene i årstallet for produksjon --- gir ikke informasjon på gassmasken filter utløpsdato.

Kontroller dataene på filterbeholderen selv. Vanligvis, de to første sifrene i serienummeret på filteret betegne produksjonsåret. For eksempel 02 ville bety at filteret ble fremstilt i 2002.

Husk at filter holdbarheten går fra fem til ti år, avhengig av modell. Et filter kan selges som ny fordi det aldri har vært brukt, men fortsatt være teknisk utløpt. Selv om det ikke er anbefalt å være avhengig av en utløpt filter for akutt overlevelse, kan du bruke utgåtte filtre for uformelle aktiviteter som maling eller rengjøring.

Bruk test ampuller som banan olje for å teste sikkerheten på gassmaske filter (se referanser nedenfor), spesielt hvis du er usikker på utløpsdatoen. Hvis dette nonharmful lukt oppdages av brukeren mens iført gassmaske riktig, bør masken eller filter skiftes.

Tips og advarsler

 • Helhetlig beholdningen din husstand beredskap, herunder vannforsyning, førstehjelp prosjektpakker, brannslukningsapparater, vind-up drevet radioer, tepper og andre nødhjelp.
 • Vær forsiktig når du kjøper overskudd gassmasker. Noen forhandlere primært selge dem for film rekvisitter eller kostymer elementer, og derfor noen gassmasker tilgjengelig for kjøp er foreldet for selve verne bruk.

Hvordan teste hørselen på barn

Testing ditt barns hørsel er en spesielt viktig oppgave for foreldreskap. Et spedbarn som har uoppdaget hørselsskader kan ikke være i stand til å utvikle normal tale eller tilegne seg de kognitive evnene som trengs for læring. Barn som ikke er riktig diagnostisert med hørselstap før de er 2 eller 3 år gammel kunne lide av varig svekkelse av tale og læringsmuligheter.

Hvordan teste hørselen på barn

Hvordan Test Hørsel hos barn

•  Vær spesielt oppmerksom på mulige indikatorer som barnet ditt trenger en hørselstest. Indikatorer for hørselsvansker kan omfatte forsinket tale, hyppige ørebetennelser, smittsomme sykdommer som kan føre til hørselstap som hjernehinnebetennelse eller meslinger eller bivirkninger av å ta visse medisiner og antibiotika.

Hvis barnet ditt er et spedbarn, kan han være i stand til å ta del i en Behavioral Observation Assessment (BOA), som er en test utført av en audiograf. Som en del av BOA, observerer audiograf barnets reaksjoner på lyd.

Spedbarn kan også dra nytte av en test som kalles auditive hjernestammen respons (ABR). ABR er en test som blir vanligvis utført mens barnet sover, som det ikke krever en aktiv respons fra barnet. ABR fungerer ved å sende ut en kort klikk eller tone pip overføres fra en hodetelefon. Barnets respons måles ved elektrodene vanligvis plassert på hodebunnen og øreflippene.

Hvis barnet ditt er eldre enn 6 måneder, kan hun sannsynligvis bli testet ved hjelp av enten øretelefoner eller en lyd messe bruker høyttalere. I denne alderen vil barna som utvikler hørselen uten problemer vanligvis slå mot kilden lyder som sendes fra høyttalerne eller hodetelefoner. Denne testingen kalles Visual Armering Audiometri (VRA).

Barn eldre enn 30 måneder kan testes ved Tilstand Play Audiometri (CPA). Denne testen fungerer gjennom plassering av øretelefoner på barnet. Barnet er testet på hans evne til å heve sin hånd eller trykker på en knapp i forhold til å spille av en test tone.

I tilfelle barnet er diagnostisert med hørselstap, kan behandlingen omfatte en rekke alternativer. Behandlinger for hørselstap hos barn varierer fra ikke-medisinske alternativer, for eksempel bruk av en grunnleggende høreapparat, til mer avanserte alternativer, for eksempel bruk av et cochleaimplantat.

Hvordan Test for virusmeningitt

Viral meningitt skjer når fluidet i ryggmargen og rundt hjernen bli infisert. Det er faktisk en mildere versjon av hjernehinnebetennelse i forhold til bakteriell hjernehinnebetennelse. Her er hva du trenger å vite om viral hjernehinnebetennelse.

Hvordan Test for virusmeningitt

Hvordan Test fo virusmeningitt

•  Gå oppsøke lege. Dersom du eller noen i din familie opplever influensalignende symptomer som feber, hodepine, oppkast ledsaget av en stiv nakke og forvirring, er det på tide å søke legehjelp.

Sjekk spinalvæske. For å teste spinalvæske for infeksjon er det nødvendig med en Spinal Tap, også kjent som en spinalpunksjon for å samle cerebrospinalvæsken. Hvis resultatene er positive for virus infeksjon, har du mest sannsynlig har viral meningitt.

Ta bildet. Det er også mulig at legen din vil utføre en CT eller datastyrte tomografi scan av brystet, skallen, og sinus hulrom. Hensikten er å oppdage eventuelle hevelse eller betennelse som er muligens forbundet med hjernehinnebetennelse.

Vent det ut. Symptomene på viral hjernehinnebetennelse vil klare opp i ca 10 dager. Siden det er ingen spesifikk behandling, holde fokus på å behandle influensalignende symptomer.

Bruk forebygging. Meningitt i enhver form er smittsom. Du kontrakt det gjennom kyssing, deling av kjøkkenutstyr, eller drikker bak noen. Nysing og hoste sprer sykdommen, så gjør det til en vane å begrense hånd-til-hånd kontakt. Grundig rengjøring din og dine barns hender er avgjørende. Få nok hvile, spise et sunt kosthold, og hvis du ikke har, starter på et godt treningsprogram. Dette vil holde immunforsvaret sunn og bedre i stand til å bekjempe smittsomme sykdommer.

Hint

 • Unngå selv diagnoser, hva du synes er ikke alvorlig kan meget vel være alvorlig.

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Tarmparasitter er en type infeksjon som kan være svært problematisk, ettersom de sjelden forårsaker slike symptomer som feber. I tillegg vil disse smittestoffer ikke svare til de fleste anti-bakterielle og antivirale midler. Disse typer av parasitter kan bli oppnådd ved å drikke forurenset vann, gjennom et uhell inges avføring, eller bare fra kontakt med en infisert person. I noen tilfeller kan parasitten bli kontrahert ved å tråkke på det med bare føtter.

Hvordan Test for parasitter i tarmen

Hvordan å teste for parasitter i tarmen

•  Se på symptomer. Innvollsparasitter forårsake visse karakteristiske symptomer som smerter i magen, diaré (spesielt blodig), et utslett rundt anus eller den faktiske tilstedeværelsen av en orm i avføringen. Disse symptomene vil vanligvis føre til mistanke om en intestinal parasitten.

Undersøk avføring. Under et mikroskop, enkelte parasitter - spesielt protozoer eller helminths - kan identifiseres fra en avføringsprøve. Ofte flere avføringsprøver må bli sjekket for en definitiv diagnose.

Utfør "streng" test. Med strengen testen, er en streng som føres ned i spiserøret og tillatt å forbli i magesekken i ca en time eller så, hvoretter den trekkes tilbake opp og undersøkt. Dette kan tillate en profesjonell til å lete etter parasitter som kan ha blitt inntatt.

Utfør Scotch tape test. Pinworms kan detekteres ved å plassere et stykke tape ved siden av og på anus flere ganger, og deretter fjerne den. Båndet kan da bli sjekket for pinworm egg under et mikroskop.

Undersøke en barium-x-ray. I noen tilfeller kan en lege har en pasient forbruke en barium-løsning og deretter utføre røntgenbilder for å lete etter mer alvorlige parasittiske skader.

Gi anti-parasitt medisiner. Selv om alle de ovennevnte tester er negative, forsvinningen av tarmsymptomer etter administrering av visse legemidler, slik som Flagyl og Vermox, kan signalisere at en tarmparasitt var til stede.

Hvordan Test for Hyperaldosteronisme

Hvordan Test for Hyperaldosteronisme


Hyperaldosteronisme er en sykdom i det endokrine systemet som har en negativ innvirkning på blodtrykket. Sykdommen er karakterisert ved forhøyede nivåer av aldosteron, hormonet er ansvarlig for regulering av nivåer av natrium og kalium blod. Dette betyr at salt og kalium beholdes i kroppen i usikre mengder, noe som resulterer i forhøyet blodtrykk eller, mer spesifikt, hypertensjon. Hvis du tror du kan bli berørt av denne lidelsen, bør du lære hvordan du kan teste for hyperaldosteronisme.

Hvordan Test for Hyperaldosteronisme

Lær hvordan å teste for Hyperaldosteronisme

En hyperaldosteronisme kan være primær eller sekundær, avhengig av årsaken til overskytende teronproduksjon. For eksempel er primær hyperaldosteronisme forårsaket av en adenom (tumor) av binyrene. Sekundær hyperaldosteronisme kan være forårsaket av overflødig frigjøring av renin fra nyrene. Renin er et enzym som stimulerer aldosteron-produksjon.

symptomene av hyperaldosteronisme kan etterligne de av andre sykdommer, så som diabetes. Vanlige symptomer er hyppig vannlating, sterk tørste og tretthet. Imidlertid vil noen pasienter ikke viser noen andre enn forhøyet blodtrykk symptomer.

Vær forberedt på å slutte å ta noen blodtrykket medisiner du kan ha blitt foreskrevet hvis legen din slik ordre. Grunnen til dette er at enkelte medisiner kan påvirke resultatene som du tester for hyperaldosteronisme.

Forvent å ha blod-og urinprøver til skjermen for hyperaldosteronisme ved å måle aldosteron nivåer, eller kaliumnivå. Renin sekresjon kan også bli kontrollert, noe som krever at du først legge seg flat for 30 minutter. Disse testene vil bidra til å bekrefte en diagnose av hyperaldosteronisme og bidra til å avgjøre om det er et tilfelle av primær eller sekundær hyperaldosteronisme.

En CT scan (CT scan) kan bestilles hvis en svulst er mistenkt. Hvis det er en svulst, kan det tyde hyperaldosteronisme.

Forbered deg på flere imaging tester, inkludert en MRI, for å sjekke for svulster i binyrene.

Hint

 • Hyperaldosteronisme er også kjent som Conn syndrom.
 • Om 60 til 70 prosent av alle tilfellene skyldes primær hyperaldosteronisme følge svulster som ligger innenfor binyrene regionen.
 • Det er ingen kjent måte å hindre hyperaldosteronisme.
 • Hyperaldosteronisme er mer vanlig hos kvinner. Imidlertid kan dette være på grunn av bruken av orale prevensjonsmidler, som også stimulerer overproduksjon av aldosteron.
 • Merk at i sjeldne tilfeller kan muskelsvakhet oppstå til poenget med midlertidig lammelse.
 • Høyt blodtrykk som følge av hyperaldosteronisme setter deg så mye risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag som har hjertesykdom.
 • Venstre ubehandlet, kan hyperaldosteronisme føre til nyreskader.

Hvordan Test for Addisons sykdom

Hvordan Test for Addisons sykdom


Addisons sykdom er en sjelden, men alvorlig endokrin lidelse preget av en mangel av steroidhormoner som produseres av binyrene. Addisons sykdom påvirker bare om lag én av 100.000 mennesker, og mens det kan slå til enhver alder, det vanligvis oppstår likt på menn og kvinner mellom 30 og 50. Hvis du mistenker at du eller noen du kjenner kan vise tegn på dette lidelse, så må du lære hvordan du kan teste for Addisons sykdom.

Hvordan Test for Addisons sykdom

Lær hvordan å teste for Addisons sykdom

•  Lær hva det betyr å ha Addisons sykdom. Binyrene, som ligger rett ovenfor hver nyre, er tildelt oppgaven med å regulere alle organer og vev i kroppen din. For å gjøre dette, er det nødvendig for disse kjertlene til å produsere tilstrekkelige mengder av glukokortikoider og mineralkortikoider, nemlig hormonene kortisol og aldosteron. I Addisons sykdom, er denne funksjonen svekket.

gjenkjenne symptomer på Addisons sykdom. Følgende symptomer kan oppstå over tid: tretthet, muskelsvakhet, vekttap ledsaget av tap av appetitt, lavt blodsukker (hypoglykemi), meget lavt blodtrykk, økt pigmentering og et sug etter salt mat.

Plan på en blodprøve for å bli tatt for å avgjøre hvorvidt du kan være lider av Addisons sykdom. Serumnivåene til kalium, natrium, kortisol og adrenokortikotropt hormon (ACTH) utskilles av hypofysen skal måles, i tillegg til nivået av antistoffer.

Rull opp ermet for en ACTH stimulering test, som måler mengden av kortisol i blodet før og etter en injeksjon av syntetisk ACTH administreres. Et lavt nivå av kortisol frigjøring, eller ingen i det hele tatt, i respons til det syntetiske ACTH antyder binyrene funksjon.

Vær forberedt på en CT scan av magen (kjent som en tomografi) for å lete etter strukturelle abnormiteter i binyrene. Legg merke til at denne avbildning testen kan gjentas på hypofysen, samt.

forvente en mer injeksjon, med insulin denne tiden. Legen din kan ønske å utføre denne testen for å se hvordan kortison produksjon og blodsukker nivåer svare på innføring av insulin. I normal adrenal funksjon, tilstedeværelse av insulin forårsaker kortison nivåer for å stige og glukosenivåer til å falle.

Hint

 • Addisons sykdom er noen ganger referert til som kronisk binyreinsuffisiens, eller hypocortisolism.
 • De plaget med Addisons sykdom er ofte nevnt i medisinsk litteratur som "Addisonians."
 • I akutt binyresvikt (også kjent som en "Addison-krise"), kan visse symptomer vises plutselig, slik som kraftig oppkast og diaré eller smerter i korsryggen, ben eller magen.

Hvordan Test for livmor infeksjon

Hvordan Test for livmor infeksjon


Livmor infeksjoner, selv om sjeldne, og til forekomme hos kvinner. Livmoren kan bli infisert av en rekke bakterier. Livmor infeksjoner behandles med antibiotika. Infeksjonen blir tydelig når en kvinne har lavere abdominalt ubehag som er sterkere på den ene siden enn på den andre. Kvinnen temperatur og pulsen kan også være litt forhøyet.

Den viktigste årsaken til en uterin infeksjon er når en liten del av placenta som dannes når en kvinne er gravid ikke passerer under levering. Noen vanlige tegn og symptomer på en livmor infeksjon inkluderer infertilitet eller gjentatte spontanaborter; perioder som stopper eller blir veldig lett; bekkensmerter eller smertefulle menstruasjonen.

Hvordan Test for livmor infeksjon

Hvordan Test for en livmor infeksjon

•  Har legen gjøre en vattpinne inni livmoren og sende prøven til et laboratorium for testing. En bakteriologisk kultur kan utføres for å finne ut hva de spesifikke bakterier er, slik at du kan få riktig antibiotikabehandling.

Be om en blodprøve hvis du har unormale blødninger å avgjøre om du har anemi. Dette kan støtte en diagnose av en uterin infeksjon.

Få en hysterosalpingogram (HSG). Dette er et røntgenbilde som ser på innsiden av livmoren. Et fargestoff injiseres gjennom et tynt rør som er satt inn gjennom skjeden og inn i livmoren. Røntgenbilder tas som fargestoff passerer gjennom livmoren.

Spør legen din om du bør ha en ultralyd eller magnetisk resonans imaging (MRI) hvis HSG viste noe unormalt som en forstørret livmor eller svulster. Disse typer skanninger kan finne svulster eller bindevev som kan være årsaken en livmor infeksjon.

Hvordan teste for Aspartam forgiftning

Aspartam er et kunstig søtningsmiddel som brukes i en rekke næringsmidler og drikkevarer. FDA har godkjent bruken av aspartam, og sier at det er et trygt tilsetningsstoff. Aspartam inneholder asparaginsyre og fenylalanin, som begge er aminosyrer er funnet i proteiner. Folk som tror aspartam bruk er farlig, for eksempel Dr. Janet Hull, hevder at aspartam er giftig og kan forgifte kroppen. Foreløpig er den enkleste måten å teste for følsomhet for aspartam er ved å følge en eliminasjonsdiett.

Hvordan teste for Aspartam forgiftning

Hvordan Test for Aspartam forgiftning

•  Diskuter dine bekymringer angående aspartam forbruk med legen din. Fenylketonuri (PKU) er en lidelse der pasienten ikke er i stand til metabolsk prosess fenylalanin, som finnes i aspartam. Hvis du viser symptomer på PKU, kan legen din bestille en blodprøve for å sjekke for sykdommen.

Få blod arbeid for å teste for PKU og diskutere resultatene med legen din. Diagnosen PKU innebærer kosthold og livsstil endringer for å eliminere de aminosyrer som ikke metaboliseres.

Pasienter med PKU eller pasienter som tror helsemessige forhold er et resultat av aspartam bruk bør fjerne aspartam fra sine dietter. Aspartam finnes i mange diett mat, sukker-fri mat og legemidler. Det kan bli markedsført under flere forskjellige merkenavn.

Fortsett eliminering av aspartam i minst 60 dager. Dr. Janet Hull tyder på at 60 dager for eliminering er nødvendig før en pasient ville se fullstendige resultater og lindring av symptomer.

Skaff en hår analyse, hvis ønskelig. Hår analyse identifiserer kjemikalier og metaller lagret i håret protein. Dr. Janet Hull anbefaler hår analyse som en del av aspartam eliminering slik at pasienten er klar over toksisitet i kroppen hans.

Ta en detox supplement, hvis ønskelig. Dr. Janet Hull foreslår å ta en detox supplement når eliminere aspartam fra kosten for å fullt rense kroppen for aspartam og kjemikalier igjen fra aspartam bruk.

Hint

 • Diskuter symptomer og aspartam bruk med legen din før du gjør endringer i kostholdet eller tar kosttilskudd.

Hvordan Test for hjernen aneurismer

En hjerne aneurisme er en flekk på en hjerne blodåre som er tynn og fylles med blod, forårsaker press blant nerver og vev. Slike aneurismer kan føre til blødning, hvor blodet kontinuerlig lekker inn i andre områder av hjernen. Symptomene er vanligvis ikke merkbar før blodkar har sprukket, men noen tidlige tegn kan inkludere smerte rundt et øye, nummenhet i ansikt, utvidede pupiller og endringer i synet. Andre tegn kan være kvalme, oppkast og hodepine. Årsaken til en aneurisme kan være en fersk skade eller andre helsemessige problemer.

Bruksanvisning

Hvordan Test for et Brain aneurisme

•  Sett opp en avtale med en lege for å finne ut om du har mulige tegn på en cerebral aneurisme. Da vil du gå til en spesialist og begynne tester for å fastslå tilstanden i hjernens blodkar. Det er viktig å handle raskt for å starte disse testene hvis symptomene er vedvarende og alvorlig.

Ha en computertomografi (CT) skanning utføres, noe som er en X-ray for å avgjøre om det er blødning i hjernen. Testen, som du kanskje trenger å drikke et fargestoff, vil vise to deler av hjernen, blant annet ødelagte områder hvis de er synlige.

Ta cerebrospinalvæsken testen hvis du har sterke symptomer på en sprukket aneurisme som ikke ble vist på CT testresultatene. I cerebrospinalvæsken test, er væske trekkes fra ryggraden av en lumbalpunksjon nål.

Gå gjennom prosessen med å ta en magnetisk resonans imaging (MRI) teste om andre tester har hatt noe svar. Du trenger å drikke et fargestoff for denne testen, slik at radiobølgene kan skape et bilde av hjernen din til å vise tydeligere tegn på en sprukket aneurisme.

Ha en cerebral angiografi utføres dersom bedt av legen din. For denne testen, et kateter inn i lysken reiser hele veien til hjernen, slik at inngående X-stråler kan tas av hjernens blodkar. En cerebral angiografi er vanligvis en siste utvei for å teste for en hjerne aneurisme, og brukes hvis de andre testene ikke gir legen nok bevis.

Hvordan Test deg selv for Diabetes

Hvordan Test deg selv for Diabetes


Ifølge 2007 statistikk fra American Diabetes Association, mer enn 23 millioner mennesker i USA har diabetes. Imidlertid, er det beregnet at omtrent 25 prosent av disse personene er klar over deres tilstand. Noen av risikofaktorer for å utvikle diabetes inkluderer høyt blodtrykk, høyt kolesterol, høy kroppsvekt og økende alder. Det er mulig å gjøre en enkel hjemme glukose test for diabetes. Men du bør alltid følge opp med din lege for å bekrefte eventuelle testresultater.

Hvordan Test deg selv for Diabetes

Hvordan Test deg selv for Diabetes

Fast i minst åtte timer før blodprøve. For best resultat, spise et lett måltid før du går til sengs og få åtte timers søvn. Gjør hjemmet diabetes teste første neste morgen.

Vask hendene grundig. Bruk ganske varmt vann siden det vil øke blodtilførselen til fingrene. Dette gjør det lettere å få et tilstrekkelig antall deltakere.

Sett en latex hanske på høyre hånd. Legg ut kortet på et flatt underlag og ta den beskyttende tipset av lansetten.

Velg en finger på venstre hånd for å trekke blod. Den midterste fingeren er et godt valg siden du ikke bruker den så mye som pekefingeren. Fingertuppen kan være litt sår etter testen.

Bruk lansetten å stikke den kjøttfulle tuppen av fingeren. Klem fingeren før du har en stor dråpe blod hengende fra den. Påfør bloddråpen til testpanelet på glukose-kortet.

Vent tre minutter. Peel kategorien av testkortet, og skyv ut sammenligning kortet. Matche fargene på testområdet og sammenligning kortet til å oppdage dine resultater.

Hint

 • Hvis testen er positiv for høyt eller unormal blodsukker, bør du kontakte legen din. Hvis du tester negativt, kan du sjekke blodsukkeret igjen senere for din egen sjelefred.
 • Hvis du har en tendens til å besvime når du ser blod, har et sted forberedt slik at du kan legge deg ned mens du venter å sjekke testresultatet.

Hvordan Test for Ascites

Ascites refererer til en opphopning av væske i bukhulen. Dette fluidet er et resultat av slike ødeleggende sykdommer som leverkreft, alkoholisme og hepatitt (leverinfeksjon). Noen behandlinger for ascites inkluderer vanndrivende medisiner, paracentesis (prosedyre for å fjerne væske fra magen), og antibiotika hvis det er en infeksjon. Det finnes ulike teknikker for hvordan å teste for ascites.

Bruksanvisning

Plasser pasienten i ryggleie (forsiden opp) posisjon og ha dem ligge på et flatt behagelig overflate.

Se på magen og se om deler av huden stikker. Dette kan tyde på tilstedeværelse av ascites.

Plasser venstre hånd på pasientens mage nær navlen. Ikke la gå.

Plasser din høyre hånd over venstre hånd.

Strekk ut høyre langfinger og trykk venstre langfinger som fortsatt er på pasientens mage. Gjenta denne tapping bevegelse mange ganger. Dette kalles percussing.

6. Lytt til lyden gjort når du percuss. Se etter en trommehinnen (høy lyd) versus en kjedelig lyd og gjøre oppmerksom på dem.

Skyv den venstre hånden sakte fra navlen og ut mot kantene. Fortsett å percuss og bestemme lydkvalitet.

Gjenta trinn 7 til du dekke hele området av magen. Ascites er til stede når tympany høres over navlen og sløvhet høres grenser kantene på magen.

Roll pasienten til motsatt side av der du står.

Gjenta trinn 3 til 8. Ascites er til stede når tromme lyden er mot hoften og kjedelig lyd er mot navlen.

Plasser pasienten liggende (forsiden opp) igjen.

Påfør håndflaten på høyre hånd på den midterste delen av magen.

Påfør fast trykk.

Bruk venstre hånd på høyre side av magen og gi den en skarp springen. Hvis ascites er til stede, vil du føle væsken beveger seg langs høyre hånd. Dette er kjent som sjokkbølgen.

Hvordan Test for Cat Allergi

Millioner av mennesker lider av katt allergi. Men de fleste som har katt allergi er allergisk mot mugg, støv og andre allergener også, og kan ikke forstå at de er allergisk mot katter. Heldigvis finnes det måter å teste for katt allergi.

Bruksanvisning

Hvordan Test for Cat Allergi

•  Kjenn symptomene på katten allergier. Cat allergi symptomer inkluderer følgende:
? Hoste
? Pustevansker
? Kløe i nesen, øynene, halsen eller hud
? Røde øyne
? Rennende øyne
? Rennende nese
? Nysing
? Tungpustethet
? Sinus press
? Elveblest

Planlegg et besøk med legen din. Beskriv dine allergisymptomer til ham. Ofte vil hun anbefale en allergi test.

gjennomgå en hudtest. En hudtest er den vanligste typen av allergitest. Det er vanligvis en ripe eller patch test som identifiserer årsaken til dine symptomer ved å undersøke kroppens reaksjon på ulike allergener.

Ta en RAST blodprøve. En radioallergosorbent test er en blodprøve som bruker hentet blod for å påvise IgE antistoffer mot et bestemt allergen.

Utsett deg selv for en katt. Prøv å leve med en katt i en uke, eller besøke noen du kjenner som har en katt. Hvis du utvikler symptomer ovenfor, i nærvær av en katt, kan du ha katt allergi.

Tips og advarsler

 • Symptomene kan utvikle i løpet av noen minutter på å komme i kontakt med en katt, eller de kan utvikle timer senere.
 • Vokt dere for alvorlige allergi flare-ups. Katt allergi kan svekke puste, spesielt hos personer som har astma.

Hvordan Test mannlig fertilitet

Mer enn 40 prosent av par som prøver å bli gravid har problemer på grunn av mannlig infertilitet. Det er flere måter å teste for mannlig fruktbarhet.

Bruksanvisning

Hvordan Test mannlig fertilitet

•  Se en urolog. Infertilitet er problemet når par ikke klarer å bli gravide etter konsekvent prøvd i minst ett år. Selv om det kan være en kvinnelig eller mannlig problem, menn har høyere forekomst av infertilitet enn kvinner. For å sjekke for infertilitet, se en urolog.

Ha en urolog gjennomføre et omfattende fruktbarhet undersøkelse, som vil inneholde en fysisk undersøkelse og en gjennomgang av din medisinske historie for å se etter sykdommer eller genetiske problemer som negativt påvirke sædkvalitet, og for å se om mannlige hormoner er på lave nivåer i kroppen.

semen gjennomgå en analyse for å bestemme mengden av sperm frigjøres i prøven, så vel som enhver misfarging forårsaket av mulige infeksjoner eller blod. De kan være et tegn på at noe annet i sæden kan være årsaken til infertilitet.

Urologen kan velge å gjennomgå noen prøver av prøver før du kommer på en konklusjon på hva som er årsaken til infertilitet.

Ta hormonprøver. Hvis den mannlige hormoner, slik som testosteron, er ute av balanse, som kan være den primære årsaken til infertilitet.

Ha en genetikk test gjennomført. Disse testene se etter genmutasjoner og lidelser som kan føre til infertilitet, samt egenskaper som kan sendes videre til dine barn.

Ha en urolog gjennomføre en sperm funksjonstest for å finne ut hvor godt sperm funksjoner etter å ha forlatt den mannlige kroppen. Sperm må leve og fungere på riktig måte for å møte og befrukte et egg.

Skaff en urin analyse eksamen for å se seksuelt overførbare sykdommer og urinveisinfeksjoner, som kan være de bakenforliggende årsaker til infertilitet.

Skaff en retrograd ejakulasjon eksamen. Dette infertilitet problemet er forårsaket når sæden er støttet opp i blæren og svært lite er utgitt under utløsning. Retrograd ejakulasjon er forårsaket av medisiner, skade nerve og blære-muskelskade.

Hvordan Test for Internet Addiction

Internett-avhengighet, også kalt internett avhengighet uorden (IAD) av psykologer, er en lidelse som involverer en forstyrrende og usunn mengde Internett-bruk. Denne lidelsen er klassifisert som blant annet sterke abstinenssymptomer og avbrudd av sosiale relasjoner. Lidelsen er mest vanlig blant studenter og de som har PC-relaterte jobber. Andre lignende negative faktorer som er inkludert i denne lidelsen er online rollespill TV-spillavhengighet, gambling og pornografi.

Bruksanvisning

Hvordan Test for Internet Addiction

•  Ha en nær venn eller et familie overvåke hvor mye tid du bruker på internett. Hvis du er bekymret for at noen andre kan bli avhengige, prøv å ha dem registrere hvor mye tid av Internett-bruk, og prøve å få dem til å gå gjøre mer utenfor aktiviteter med deg. Ta en online evaluering hvis du ikke kan komme bort fra datamaskinen for å sosialisere.

Ta den felles internett avhengighet test (AIT) fra en nettside som inneholder programmet. Spørsmål spenner fra den tiden du tilbringer med venner eller din partner, din jobb ytelse og hvor komfortabel du er med å være online under bestemte tider av dagen.

Gjennomgå resultatet av AIT, noe som bør gi en sterk idé om alvoret i din internett-avhengighet. Skrive ut resultatene dine, slik at du kan bruke dem som et eksempel på ting du bør jobbe med for å unngå din internett-avhengighet. Noen nettsteder vil gi deg nyttige tips for å løse problemet.

Søk profesjonell hjelp hvis problemet vedvarer med din Internett-bruk ved å gjøre en avtale med en psykolog. Hvis du ikke kan kontrollere problemet selv, bør du være diagnostisert av en profesjonell, slik at du kan finne ut hva som kan gjøres for å kontrollere din avhengighet.

bli diagnostisert av psykolog ved å gå gjennom tester for å se om du møter tre av åtte av kriterier som beskrevet av American Psychiatric Association. Slike kriteriene i gjennomført spørre testene ser for toleranse nivåer, omfanget av dine abstinenssymptomer, hvis bruker internett til å unngå livsproblemer og hvor mye bruken din setter deg i fare for å skade relasjoner.

Hvordan å teste for Mold Eksponering

Mold eksponering kan føre til en rekke helseproblemer, inkludert allergiske reaksjoner som resulterer i nysing, kløe eller rennende øyne, nese og utslett. Andre reaksjoner kan omfatte astmatiske symptomer som tetthet i brystet, tung pust og hoste. Svekket immunforsvar mennesker kan utvikle infeksjoner i øyne, lunger eller andre organer etter eksponering for visse typer muggsopp. I sjeldne tilfeller kan en infeksjon som lungebetennelse forekomme hos friske mennesker etter mold eksponering. Ulike typer testing for mugg er tilgjengelige, men noe problematisk. Tester kan fortelle om du har vært utsatt for, men kan ikke fortelle når eksponeringen begynte. Ingen trygge nivåer har blitt bestemt, heller.

Bruksanvisning

Hvordan Test for Mold Eksponering

•  Få testet av en lege for mold eksponering. Testen vil fortelle deg om du har vært utsatt for mold på et tidspunkt, men vil ikke fortelle deg hvor mye eksponering har funnet sted, eller når. Testen er vanligvis en blodprøve.

Motta allergitesting spesifikke for mugg. Denne type test kan gi mer nyttig informasjon enn en enkel eksponering test. En hudtest er å foretrekke å ta en blodprøve, som det er raskere, mer følsom og mindre kostbart. Hudtest er mer pålitelig i tillegg. Hvis du testet positivt for eksponering, har en allergi å forme og opplever symptomer, så vet du at du trenger å utrydde mold eksponering.

Hvis testing har indikert eksponering og symptomer oppstår, du kan ha hjemme sjekket for å finne ut hvilken type muggvekst. Imidlertid ikke Centers for Disease Control and Prevention anbefaler ikke testing som det er dyrt og den type mold er irrelevant. Det er mer viktig å finne og fjerne mugg enn å hindre den fra å returnere.

Rådfør deg med en allergolog eller en infeksjonssykdom lege dyktig i mold infeksjon behandling hvis du har blitt utsatt for og opplever helseproblemer.

Tips og advarsler

 • For å hindre mugg, holde fuktigheten i hjemmet mellom 40 og 60 prosent og holde hjemmet godt ventilert. Bruke avfuktere og klimaanlegg i høy luftfuktighet sesonger. Bruk mold drapsprodukter på badet og ikke teppe bad.

Hvordan Test for angstlidelse

Alle bekymringer fra tid til annen. Du kan få svette håndflater før du tar en eksamen eller føler kvalm før du flyr i et fly. Forskjellen mellom normal angst og symptomer som har blitt en lidelse er vanligvis bestemmes av hvor ofte de forekommer, hvor lett du kontrollere dem og hvor mye de forstyrre livet ditt.
Det finnes ingen spesifikk test for angstlidelser, og du må jobbe i samarbeid med helsepersonell, ikke bare for å finne ut om du har en lidelse, men også for å finne ut hvilken lidelse symptomene dine passer. Angst Disorder Association of America rapporterer at angstlidelser inkluderer panikkanfall lidelse, generalisert angstlidelse, posttraumatisk stresslidelse, tvangslidelser og fobier.
Angst er også et symptom på andre lidelser, inkludert problemer med skjoldbruskkjertelen og hjerte, så det er sannsynlig din lege vil bestille tester for å utelukke disse sykdommene som en del av en omfattende eksamen.

Bruksanvisning

Hvordan å teste for en angstlidelse

•  Skriv en liste over dine typiske angstsymptomer på den første siden i dagboken din. Disse kan inkludere hjertebank, overdreven svetting, en overveldende følelse av frykt, svimmelhet, skjelving, svake knær eller kvalme. Du kan også lage en liste over tiltaksstrategiene som dyp pusting, ringer en venn og meditere. Disse meldingene er der for å gjøre opptak din angst episoder enklere.

Spill inn hver angst episode du har. Gi hver episode sin egen side og registrere symptomene du følte, den gang det skjedde, hvor lenge det varte (dette kan være alt fra fem minutter til en hel ettermiddag eller lenger), hva du gjorde for å roe deg selv (hvis noe) og hvordan godt det fungerte. Skriv detaljene ned så snart du er i stand til å huske dem fullt ut. Du kan også legge til informasjon om hva du tror kan ha utløst episoden.

Journal din angst episoder for syv dager. Deretter kompilere den informasjonen inn i et diagram som vil omfatte varigheten av angrep, tid på dagen de skjedde og hvor godt intervensjoner arbeidet. Dette vil hjelpe deg å se etter mønstre: angrepene dine kan forekomme oftest utenfor huset ditt, i en restaurant eller kjøring, eller du kan se at de er knyttet til noe konkret, for eksempel edderkopper. Intervensjonen som kan ha jobbet kan også gi deg en ide om hva du må gjøre for å lindre angst.

Ta en test som er utviklet for å finne angst. I generelle testene er uspesifikk, men de kan hjelpe deg med å utelukke angst, eller måle alvorlighetsgraden av angst mot normen. Besøk angstlidelser Association of America eller Test Cafe for angst tester.

Del dine data med helsepersonell. Basert på denne informasjonen kan han også være i stand til å hjelpe deg med å finne ut hva slags type angst lidelse du har, og bestemme den beste løpet av behandlingen.

Hvordan Test for aluminium i vann

Hvordan Test for aluminium i vann


Tungmetaller kan være viktig for helsen, men i overskudd de er skadelig.

Aluminium er et neurotoksin, noe som betyr at det fjerner de naturlige barrierer beskyttende hjernen. Aluminium forgiftning har vært knyttet til Alzheimers sykdom, tap av konsentrasjon, glemsomhet og nyreskader. Noen mennesker som reduserer sin eksponering for aluminium har lagt merke mindre irritabilitet, mindre hodepine, en bedre hukommelse, og en retur av intellektuelle evner.

Vi er absorberende aluminium gjennom huden vår når vi bruker antiperspiranter eller gjennom vår munn når vi bruker aluminium bake varer, flasker laget av aluminium, og så videre. Kanskje en av de viktigste fakta er at ledere legge aluminium for å rense drikkevannet mens den går gjennom renseanlegg. Hvis vi drikker aluminium fra kjøkkenet stuss, holde oversikt over hvor mye vi får. Spørsmålet er: Hvordan tester vi aluminium i vann?

Bruksanvisning

•  Skyll reagensrør med prøvevann et par ganger for å fjerne eventuelle urenheter.

•  Fyll testrøret til 5 ml takt med prøvevannet.

•  Tilsett kalilut flytende dråpe-for-dråpe inntil fargeendringer. Match farge av prøven med fargen av pH-diagram. Slipp kjemisk reagens inntil pH markerer 13, eller lilla-fiolett. Hvis noen utfelling, filtrere det av.

Ta en strimmel. Fordyp turen i kort løsningen. Tapp av overflødig væske.

Ta en dråpe Eriochrome cyanine R (buffer eller neutralizer) på stripe. La det reagere i 1 minutt.

sammenligne fargen på stripen med fargeskalaen.

Hvordan Test oljetanker og Grunnvann

Hvordan Test oljetanker og Grunnvann


Jordiske lagertanker (UST) og overgrunnslagringstanker (AST), inkludert de for olje, bensin og andre petroleums hydrokarboner, samt eventuelle tilknyttede jordsmonn og grunnvannsressurser, må være testet av en profesjonell ingeniør med jevne mellomrom for å sikre miljømessig etterlevelse og for å beskytte offentlig helse og sikkerhet. Du kan redusere risikoen for ansvar, samtidig som det gir god miljøforvaltning for petroleumsproduktlagertanker ved å inspisere og teste dem oftere enn loven krever. Lær å utføre noen standard tester i-huset for å avverge potensielle miljøkatastrofer, for å redusere erstatningsansvar, og for å hindre urimelig skade kontroll og oppryddingskostnader.

Bruksanvisning

Hvordan Test oljetanker og Grunnvann

•  Hold en notatbok av alle dokumenter og aktiviteter som påvirker din oljelagringstank, inkludert eventuelle opprinnelige planene, diagrammer, tegninger, spesifikasjoner, garantier, sertifiseringer, fakturaer, profesjonelle inspeksjoner, interne inspeksjoner, prøver tatt, testresultater, fotografier, vedlikehold poster og fylling og tømming volumer for lagerkontroll formål.

Inspiser visuelt oljetanken på månedlig basis for å se etter noen bevis for lekkasje, korrosjon eller skade. Nøye undersøke alle flater og spesielt sømmer og tanken bunner for noen tegn til lekkasje eller korrosjon. Holde tanken ren og nymalt slik at eventuelle bevis for lekkasje eller korrosjon vil være lett å få øye på. Ta bilder og ta opp dine observasjoner. Visuell inspeksjon av de underjordiske deler av underjordiske tanker vil, selvfølgelig, være mulig.

Konstruer en trykkteste cap for oljetanken ved hjelp av en ekstra olje tanklokket, en ett-halv-tommers basen dekk ventil, og en trykkmåler med en ett-halv-tommers montering og pakning. Bore to en-tommers hull i hetten flere inches fra hverandre, hvis det er mulig. Installere dekk ventil i ett hull og trykkmåleren i det andre hullet. Nye oljetanker er testet på fabrikken på fem på syv PSI (pounds per kvadrattomme).

Test din tank når det er tomt ved å installere test cap, plugging alle utsalgssteder, lukke alle ventiler og bruke luftkompressoren å fylle tanken til ikke mer enn 15 PSI. For stort trykk kan skade tanken. Legg merke til dato, klokkeslett, begynner og slutter presset i den bærbare PCen. La trykket forbli i en time mens du vist alle sømmer, beslag, plugger og caps (inkludert din test cap) for lekkasjer med såpevann og en pensel. Eventuelle lekkasjer vil bli avdekket av en strøm av bobler fra en lekkasje eller tap av lufttrykket indikeres av måleren. Hvis tanken lekker, vil det trenger å være profesjonelt reparert eller erstattet.

Auger en lodding i jorden noen få meter fra tanken. Samle noen jordprøver som auger bringer jord til overflaten. Invertere en plast zip pose over hånden din og ta en neve jord fra hver fot av jord augured. Utføre lukte analyse ved sniffing hver Bagasje prøve for noen bevis for petroleums damper. Hvis du lukter petroleum, er din jord forurenset og vil kreve profesjonell oppryddingen. Send jordprøver til din lokale miljøtestanlegg for å identifisere forurensning, som kan eller ikke kan være fra fra din tank.

Fortsett auguring å nå vannet tabellen. Når vannet samler seg i testen borehull, sette inn et stykke av plastrør inn i grunnvannet. Plasser fingeren tett over den øvre enden av slangen og ta ut slangen fra hullet. Slipp vannprøve i en plast pose med glidelås og tett forsegle posen umiddelbart.

Ta flere vannprøver, hvis mulig. Send disse til din lokale miljøtestanlegg for å teste for tilstedeværelse av hydrokarboner. Send sammen et utvalg av din tank olje for å teste om forurensning er fra olje eller fra en annen kilde. Hvis grunnvannsprøven inneholder hydrokarboner, vil du trenger å ha kilden definitivt identifisert og forurensning profesjonelt ryddet opp. Holde oversikt over alle disse aktivitetene i tilfelle du er pålagt å svare på spørsmål senere, og for å sikre at god tro samsvar med enhver og alle miljøforskrifter.