Digidexo.com

kan blinde skrive

Hvordan blinde Skriv?

History of Braille

Natt skriving ble opprinnelig unnfanget tidlig på 1800-tallet så soldatene kunne lese utsendelser uten lys. Louis Braille raffinert systemet og levert en måte å lese og skrive for blinde. Braille er et system for å overføre alfabetet inn hevet prikker på papir som du kan lese med fingertuppene. Hver bokstav, kalt en "celle", består av seks punkter i to vertikale kolonner med tre prikker hver. For å lese, flytter du fingrene over prikker og du er i stand til å "se" ordene. Mange spesielle verktøy er tilgjengelig for blindeskrift brukere slik at de kan skrive også.

Skifer og Stylus

Skifer og pennen brukes til å rykke punktceller på papir, slik at du kan lese dem. Pekepennen er formet som en syl med en avrundet tupp som du bruker til å lage hull prikkene på papiret. En skifer er en hengslet metall eller plastplate som har rektangulære hull på det øvre panelet gjennom hvilken prikkene er utstanset og fordypninger på bunnpanelet. Disse fordypningene matche grupperinger av seks punkter som utgjør bokstavene i alfabetet. Formet som en bolle, fordypningene holde deg fra punching hele veien gjennom papiret. Hengslene holder de to halvdelene av skifer fra å flytte rundt som du skriver, og sikre at hullene du punch gjennom alltid stille opp med depresjoner på bunnen skifer. På grunn av måten prikkene er stemplet inn i papiret, når du bruker en skifer og pekepenn, må du lage hull hullene fra høyre til venstre, slik at når du snu papiret, kan det leses fra venstre til høyre som alle engelsk skriftlig.

Mekaniske og elektroniske metoder

En brailler er som en skrivemaskin, men med bare seks taster som korresponderer til de punkter som utgjør en celle. Tastene trykkes samtidig i ulike kombinasjoner for å oppnå bestemte bokstaver. En standard PC-tastatur kan konfigureres ved hjelp av blindeskrift ASCII-koder, slik at tastene bruker blindeskrift alfabetet, i stedet for standard engelske. Det ferdige dokumentet sendes til en preging skriver for utdata.

Fortsatt i utvikling

I 2006 studenter ved Johns Hopkins University utviklet en prototype som vil tillate flere mennesker, spesielt de av begrensede økonomiske midler, tilgang til en braille forfatter (se lenke i Resources). Den opererer med skifer for punktskrift, men i stedet for en pekepenn, har du en håndholdt enhet som har seks taster som vil føre til opptil seks pinner til å prege papiret i stedet for å måtte lage hull seks separate hull med singelen-spiss pennen. De fire ingeniørene som utviklet forfatteren anslår at - med masseproduksjon - enheten vil koste mer enn $ 10 og kan drives uten strøm.

Hvordan kan jeg skrive ut direkte på reagensglass Do?

Hvordan kan jeg skrive ut direkte på reagensglass Do?


Skrive direkte på reagensglass kan gjøres på forskjellige måter. Metoden kan avhenge av om rørene er blod reagensrør eller urin reagensrør, etc. Reglene i laboratorier over hele USA forskjellig. Også reglene kan være forskjellig for sykehus enn for private laboratorier. Ofte denne oppgaven er utført av en lab tekniker eller en lab teknolog som er ansvarlig for merking av rørene. Det er viktig å strengt følge regler og retningslinjer for den aktuelle institusjonen å unngå lab feil.

Bruksanvisning

•  Bestem hvilke prosedyrer er på plass for prøven. Sjekk om det må bli fryst. nedkjølt eller holdes ved romtemperatur. Noen ganger visse blodprøver må sentrifugert umiddelbart. Sjekk for å se om prøven må sendes ut til en annen avdeling, eller hvis det er en stat. Sjekk for å se om det er visse regler for merking som vil må følges, for eksempel fremheve visse tester.

Skriv ut pasientens navn, riktig identifikasjon eller lab nummeret og navnet på testen i klare bokstaver, bruker riktig penn. Noen av etiketter som er på rørene er blank og vanskelig å skrive på. Noen ganger er det nødvendig å sette en papiretikett på røret. Utskriften må være ryddig og leselig.

Sjekk, dobbeltsjekke og trippel sjekk riktig stavemåte. Dette er meget viktig. Noen ganger et ektepar vil komme i for noen blodprøver og har samme etternavn. En rask titt vil ikke gjøre. Det er viktig å sjekke navnet og nummeret på røret kryss sjekke det med rekvisisjon. Sørg for at all informasjon kamper.

Tips og advarsler

 • Hvis prøven må fryses, noen ganger blekket kan blir flekkete og derfor vanskelig å lese. Innpakning en vev rundt prøven og holder den på med en strikk før frysing vil stoppe dette skjer.
 • Lab feil kan ha livstruende konsekvenser. Pasienter kan få feil medisin eller unnlater å motta det som er nødvendig. Noen lab feil inkluderer mislabeling, feil håndtering av prøven og unnlatelse av å kontrollere og matche rekvisisjon med røret og pasienten identifikasjon.

Reading Aids for blinde

Man kan finne en rekke lesing hjelpemidler for blinde og svaksynte. Reading hjelpemidler er ofte mekaniske enheter i en eller annen form, for eksempel Braille eller lydkassetter eller plater. Kildene å få slike materialer kan også beskrives som lese hjelpemidler for blinde. Til slutt, noen ganger en blind person kan skaffe seg et menneske "leser" for å hjelpe henne.

Braille

Den mest tradisjonelle lesing hjelpemiddel for blinde er blindeskrift. Braille er et system som tilsvarer trykksaker til et språk av hevet symboler som tilsvarer den trykte alfabetet av blind person morsmål. Blinde kan bruke Braille å lese bøker ved å føle, og de kan skrive i punktskrift ved hjelp av en spesiell pekepenn og punchboard. Selv Braille er en nyttig lesning hjelpemiddel for blinde, er det ofte vanskelig å håndtere for intensiv lesing, for eksempel en høyskole lærebok.

Kassett / Audio Books

En annen lesning støtte tilgjengelig for blinde er den stadig større utvalg av bøker om audiocassette tape. For noen programmer, høre boken høyt er en mer effektiv måte å lære. For heavy-duty lesing, dette er lyd tilnærmingen mer egnet enn blindeskrift.

Nasjonalbiblioteket tjeneste Machine Products

Nasjonalbiblioteket Service tilbyr en rekke innspilte materiale for blinde, pluss en gratis faktaark om hvor du kan skaffe kassettspillere og spiller-opptakere for disse materialene.

Regionale biblioteker for the Blind

I enkelte områder, regionale biblioteker for blinde tilbudet lesing hjelpemiddel. I Missouri, for eksempel, en regional bibliotek for blinde i St. Louis gir lesestoff på kassett eller innspilt plate. Lokale pograms for blinde og svaksynte, og lokale skoler for blinde, har informasjon om hvilke programmer som er tilgjengelige i sine områder.

Menneskelige lesere

Noen ganger, den lokale myndighet eller organisasjon som omhandler tjenester til den blinde gjør menneskelige lesere tilgjengelig, uten kostnad for blind person eller hennes familie. For eksempel, Massachusetts Commission for the Blind gjør dette for blinde studenter. Leserne er ofte rekruttert blant klassekamerater av kommisjonen eller studenten. Kommisjonen betaler leseren en timesats. Den seende leseren leser tildelt opplesninger høyt. Fordi de er registrert i samme eller lignende klasser, kan blinde student spør leseren spørsmål om materialet.

Kommunikasjonsverktøy for pasienter som ikke kan snakke

Kommunikasjonsverktøy for pasienter som ikke kan snakke


Hvis du eller en du er glad man ikke kan snakke, vet du hvor vanskelig det er å kommunisere. Mange ting forstyrre fortelle andre dine behov. Et rør som er i halsen for å hjelpe med å puste, en sykdom som svekker din stemme boks eller hals musklene, hjerneslag eller annen hjerneskade, eller ulike degenerative nerve sykdommer er blant tingene som begrenser folks evne til å kommunisere verbalt. Eventuelle andre funksjonshemninger en pasient kan ha kan bidra til å bestemme hvilken kommunikasjonsverktøy som er best for henne.

Kommunikasjons Devices

Det finnes mange typer tale generere enheter som gjør evnen til å kommunisere lettere for ikke-vokale pasienter som har en varig uførhet. Kommunikasjons enheter varierer mye i fysiske funksjoner og kostnader, noe som kan dekkes av forsikringen.

Laptop eller netbook datamaskiner

En pasient som ikke kan snakke, men kan skrive kan bruke en datamaskin til å gjøre sine behov kjent. Nylig har netbook datamaskiner blitt populært. De er mindre enn vanlige bærbare datamaskiner, men har de samme mulighetene. Du kan også få gratis programmer for å gi skrevet ord en stemme.

VidaTak EZ Board

VidaTak EZ bord, designet av mennesker som ikke lenger kan snakke, er en forskningsbasert, 11-tommers-by-17-tommers tørr slette enhet som kommer med symboler og ikoner trykket på den. Alt en ikke-vokal pasienten må gjøre er å peke til et symbol for hva hun trenger eller føler. Symboler for sult, tørst, sinne eller smerte, samt et bilde av menneskekroppen til å vise et trøbbel spot, skrives ut på brettet. Vanlige uttrykk inngår i styret også.

Enkel Picture Board

Billed symboler som formidler den ikke-vokal persons behov kan vises permanent på brettet. Pasient peker på hva han vil. Et annet alternativ er å bruke magnetisert symboler, som er lagret i en boks. Pasienten tar dem ut og påfører dem til en magnettavle til å uttrykke sine behov.

Tørr slette bord

Kanskje en av de enkleste kommunikasjonsenheter for en pasient som ikke kan snakke, men kan skrive er en tørr slette bord. Pasienten kan skrive sine forespørsler på brettet, og familiemedlem eller personalet person kan reagere deretter. Styret kan da bli slettet og gjenbrukes.

Papir og blyant

En pute av papir og blyant er de enkleste kommunikasjonsverktøy for en pasient som ikke kan snakke. Igjen, kan hun skrive ned sine ønsker. Hennes familie, venner eller andre omsorgspersoner kan da reagere på hva hun vil.

Hvordan kan jeg finne ut hva min vekt bør være?

Å være overvektig er en prediktor for risikofaktorer i å utvikle hjertesykdom, diabetes og andre sykdommer. Bare hopper på skalaen er ikke tilstrekkelig for å avgjøre om vekten din er akseptabelt fra et helsemessig synspunkt. The National Heart, Lung and Blood Institute anbefaler å måle din Body Mass Index (BMI), som er et mål på kroppsfett i forhold til din høyde og vekt.

Beregn Det

MedlinePlus tilbyr denne formelen til å regne ut din BMI. Vei deg og multiplisere vekten din med 703. Konverter din høyde i inches (multiplisere antall meter høy du er med 12, og deretter legge inches til resultatet). Dele resultatet fra den første beregningen av høyden din i inches. Fordel som resultat av høyden din i inches. Du har nå din BMI.

BMI Chart

Sjekk tabellen for å se hvor resultatet av regnestykket faller, og det vil vise om du bør være bekymret for vekten din. Du er et unntak fra BMI diagram hvis du er en kroppsbygger fordi din BMI kan være mye høyere, da muskler veier mer enn fett, er du 65 år eller eldre, fordi en litt høyere BMI kan beskytte deg mot osteoporose eller du er et barn. Dette diagrammet er bare for voksne.

Livvidde

The National Heart, Lung and Blood Institute anbefaler at du sjekker ikke bare din BMI, men også livvidde for en mer nøyaktig angivelse av risikofaktorer. Plasser et målebånd tett rundt midjen din og registrere resultatet. Sjekk resultatet med kartet, i forbindelse med din BMI. Hvis du hadde problemer med beregningene i kapittel 2, er det en online BMI kalkulator på http://www.nhlbisupport.com/bmi/bmicalc.htm .

Ideal Vekt

Hvis du bruker online kalkulator av § 3, kan du skrive inn forskjellige vektverdier til du finner den vekt som plasserer deg innenfor akseptable retningslinjer for din høyde, ved hjelp av BMI-metoden. Husk å ikke endre verdien for din høyde.

Hvordan skrive ut på Spun Silk Tissue Paper

Spunnet silke silkepapir består av lange tråder av silke materiale. Det fungerer som et dekorativt tillegg til stasjonære sett og gaveinnpakninger --- spesielt når du tilpasse og dekorere den. Utskrift på spunnet silke silkepapir er en delikat kunstform, men med praksis kan du opprette frameable kunstverk med silkeaktig papir og en mengde blekk og fargestoffer.

Bruksanvisning

•  Plasser kvadratet av spunnet silke silkepapir over en gammel håndkle. Bruk et håndkle du vil ikke tankene flekker som det vil bli brukt til å beskytte bordet eller arbeidsflaten.

Plasser en sjablong av valg over arket. Velg en font som best formidler meldingen du vil skrive ut. Hvis du er kunstnerisk tilbøyelig, kan du skrive ut på frihånd.

Dypp tuppen av en fin pensel inn i blekk godt av valget. Velg en farge som ser best ut til deg.

Pensle tuppen av børsten meget lett over overflaten av tissuepapiret. Sørg for å bruke delikate og myke dabbing bevegelser innenfor sjablongen. Eller bruk lange, lyse feiende bevegelser hvis du skriver freehandedly.

La en ark av silkepapir tørke i ca 10 minutter før du legger den til en ramme eller en gave. Din melding på silkepapir kan si hva du vil. Eller du kan bruke en dekorativ sjablong til blekk-print design.

Hvordan skrive Appeal Letters for Denial of kortsiktige fordeler

Hvordan skrive Appeal Letters for Denial of kortsiktige fordeler


For mange mennesker, kortsiktige fordelene er et sikkerhetsnett som holder maten på bordet og gir dem mulighet til å få den medisinske behandlingen de trenger. Dessverre er disse fordelene noen ganger benektet, og det er opp til mottakeren å gjøre hva han eller hun kan for å få dem gjeninnsatt. Skrive en appell brev er ett viktig skritt for å oppnå dette målet. Med litt planlegging og noen undersøkelser, kan du skrive en klage brev som vil øke sjansene for gjeninnsettelse.

Bruksanvisning

•  Utarbeide all dokumentasjonen. Å skape et solid appell av ditt tilfelle, trenger du bevis. Spør legen din for notater eller brev for å forsterke tilstanden din fysiske eller mentale tilstand. For eksempel, påpeker advokat Gregory Michael Dell ut at en psykiater anmerkninger var en del av hans dokumentasjon for en klient som led en psykotisk episode.

•  Vurder den du vil ønske å bruke. Opplyses om at dine fordeler vil bli avviklet kan føre til mye stress. Det er imidlertid viktig å bruke ord og setninger som vil bli oppfattet som profesjonell. Inkludere så mange spesifikke datoer og detaljer som du kan og unngå følelsesmessig retorikk. Ifølge Christine Acker, skriving for University of Texas, emosjonelle argumenter kan noen ganger bli oppfattet som urettferdig og kan ikke klarer å bevege leseren så mye som saklige argumenter gjør.

formulere en disposisjon for klagen brev. Første ledd skal inneholde to svært viktige elementer: hva du vil og hvorfor du vil ha den. Beskriv i klare ord hvorfor kortsiktige fordeler bør bli gjeninnsatt. Din neste par avsnitt skal hver beskrive en grunn og bevis for påstanden. Avslutt med en avsluttende avsnitt som høflig gjentar hva du spør etter.

Komponer dine avsnitt. Hvis du ikke føler du er en stor forfatter, ikke bekymre deg. Det viktigste er å skrive setninger som gir mening; du trenger ikke nødvendigvis å skrive pene avsnitt. Føl deg fri til å holde seg til enkle setninger om du vil.

Finish og korrekturlese appell brev. En av de beste måtene å sørge for at det du har skrevet er grammatisk korrekt og effektiv er å lese dine ord høyt for deg selv. Øret vil ofte ta feil at øynene dine kan gå glipp av.

Tips og advarsler

 • Husk at virkelige mennesker er bak på kort sikt fordel gjeninnsettelse prosess, så vil du sannsynligvis gjøre det bra å behandle dem som ber du kan.

Hvordan skrive en Social Story for barn med autisme eller Aspergers, eller andre atferdsproblemer

Hvordan skrive en Social Story for barn med autisme eller Aspergers, eller andre atferdsproblemer


Sosiale Stories er en svært effektiv og velprøvd metode for å hjelpe barn på autismespekteret lære en ny oppgave, ferdigheter eller forståelse. Du kan også skrive et bibliotek av sosiale historier for din kjære eller studenter, sparer tusenvis av dollar i spesialisttakster.

Bruksanvisning

•  Bruk ett ark med bokstaven størrelse, ufôret papir for å lage utkast til historien din på, og en annen 4-5 ark til å bruke som "historie bok". Vanligvis seks til åtte halv-sider for det indre av historien fungerer godt, avhengig av tema og alder på barnet. Inkluder to halvdeler for omslaget og "The End" side, og du har 4 eller 5 hele ark. (Selvfølgelig, vil du ønsker ekstra ark, bare i tilfelle.)

Jot ned poengene dine til å gjøre. Vi gjør et poeng på hver side, og hvert punkt tar oss nærmere målet atferd. Antall til 8 eller 10 på arket, skrive Innstilling på # 1, og The End i siste nummer. Historien bør gå frem i en trinnvis format: Først neste, vare. Å gi rekkefølgen av trinnene hjelper dem å huske prosessen.

Snu problemet inn i en positiv atferd. Bestem på atferden til å endre, og hva du ønsker å erstatte atferden med. For dette eksempelet vil vi bruke spørsmålet om ikke å lytte til læreren, noe som resulterer i ikke å følge retninger. Den positive atferd kan være "fulgte anvisningene på skolen".

Sett innstillingen i et positivt lys. Målet med dette trinnet er å innføre innstillingen av historien til barnet, og for å forsikre barnet om at alt vil være ok. Som med de fleste sider i historien, ikke mer enn 3-4 setninger per side er en god rettesnor. (MERK:. Selv om det ikke alltid brukt i sosiale historier, er det svært effektivt å skrive historien n "first person", som om barnet var å fortelle historien Dette gir et bekreftende kvalitet til historien.) Hvis vi ønsker å "sette scenen "for å følge instruksjonene på skolen, kan vi si:" Å være på skolen kan være morsomt jeg er her for å lære nye ting Læreren min vet mye Hun kan hjelpe meg å lære mange nye ting ".... Med teksten ovenfor, kan vi fortelle barnet a) Dette har å gjøre med å være på skolen b) Hvorfor er vi på skolen? Å lære. c) introdusere element som han / hun samhandler med, elementet avgjørende for endringen. (F.eks Vi ønsker at barnet skal høre på læreren, slik at læreren er den kritiske element i innstillingen.) Og d) den kritiske element kan være til nytte for barnet. MERK: Barn med autisme kan være veldig opptatt av det ukjente. Å gjøre det ukjente kjent er betryggende.

Command oppmerksomhet. En god andre punkt å gjøre er å sette kritisk element i en viktig referanseramme. Dette får barnets oppmerksomhet. Du vil deretter fortsette, på utkastet side, skrive ned de punktene du ønsker å gjøre for hver side.

Si hva du vil skal skje. Følgende punkter / sider bør reflektere atferden du ønsker å se, ikke hva du ikke ønsker å se. Det som er lest eller hørt blir vanligvis behandlet med flertallet av de ord som er brukt. For eksempel, når du fjerner ett ord ("ikke") fra «Ikke snakk når læreren gir retninger", får du oppførselen motsatte av hva du ønsker. "... Se på henne mens hun gir meg retninger" er bedre.

Lag en overbevisende argument. I neste side i dette eksempelet, sier vi til barnet, "Neste jeg vil prøve å tenke på hva hun sier. Dette kan hjelpe meg å huske bedre!" Vi fortelle barnet at hvis han / hun mener om hva læreren sier, vil det være en fordel for barnet. MERK: Barn med autisme, særlig HFA eller Aspergers, vet at de glemmer, og det er frustrerende for dem. Å gi et barn med autisme verktøy for å hjelpe med frustrasjoner er typisk av stor personlig tilfredsstillelse for barnet.

8. Ta ut målet. Det neste trinnet viser målet atferd. "Sist, vil jeg prøve å følge instruksjonene så tett som mulig."

Gjør rom for endring. Sørg for at dine baser er dekket med eventuelle situasjoner. For eksempel: "Jeg kan ha spørsmål om
retninger. "Å vite hva du skal gjøre når det er en endring er en annen betryggende ting for barn på Autism Spectrum.

Det neste punktet i vårt eksempel illustrerer gir mer informasjon: Skrive instruksjoner ned kan hjelpe ham eller henne huske retninger. Teksten lyder: "Noen ganger skrive ned instruksjonene kan være nyttig hvis jeg har en hard tid å huske retninger, vil jeg prøve å skrive dem ned.."

Pakk den opp. Avslutte på en positiv, positive punkt som oppfordrer leseren til å gjøre en innsats mot målet atferd. "Når jeg følger retninger, min
Læreren kan hjelpe meg å lære mye "MERK: Kids spesielt med Aspergers elsker å lære nye ting, det er ikke et ork, men et privilegium!.

Se for det. Less is more med illustrasjonene. Legg en prøve illustrasjon ved siden av hvert trinn av utkastet. Illustrasjoner kan være så enkelt som en smiley face, stokk tall, en pil som peker til noe som øyne eller ører. Det er ikke nødvendig å foreta kompliserte eller detaljerte bilder, som som kan trekke oppmerksomheten bort fra budskapet. Illustrasjonene skal støtte teksten som om barnet ikke kunne lese teksten. Ideelt sett bør budskapet være ganske klart med bildene alene.

Trekk den sammen. Sett hvert punkt av tekst på sin egen banehalvdel siden, sammen med sin illustrasjon. Ikke glem et cover og en THE END side, og stift!

Tips og advarsler

 • Bruk ord som har slingringsmonn, som "Jeg skal prøve å ..." i stedet for "Jeg vil ...".
 • Du kan bruke et enkelt desktop publishing program, for eksempel MS Publisher, eller Photoshop.
 • Skreddersy en historie for et barn hjelpe ham eller henne forholde seg bedre, for eksempel "Carson historie om å spise ulike teksturer av mat."
 • Få din gutten min tilbakemelding! Historien er ment å bli lest og lest, så gjør det en som han / hun liker.
 • Ikke vær avgrensa. Bruke ord som "noen ganger", "kanskje", "... som mulig." og "kan" i stedet for DO eller gjør.
 • Begrense fargeillustrasjoner, som tar mer tanke behandling enn svart og hvitt.
 • Ikke forelese. I stedet lærer!

Hvordan kan jeg fylle ut en søknad for PHP TennCare?

Hvordan kan jeg fylle ut en søknad for PHP TennCare?


Delstaten Tennessee tilbyr et program for lav inntekt beboere som trenger medisinsk hjelp. Kjent som TennCare, gir programmet Medicaid tjenester til kvalifiserende borgere basert på inntekt, manglende forsikring gjennom arbeidsgiver, eller tilfeller av familier anses uninsurable grunn av et barns pre-eksisterende tilstand. Søknad om PHP TennCare kan oppnås ved å sende inn en søknad på nettet eller ved å fylle ut et skjema leveres av din lokale Tennessee Institutt for Human Services (DHS) kontor.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du er kvalifisert. Fullføre en TennCare valgbarhet søknad online, tilgjengelig gjennom Tn.gov nettsted (se Ressurser). Du kan også være skjermet for valgbarhet på ditt lokale DHS kontor. En katalog av DHS kontorer er tilgjengelig på nettet (se Ressurser). Du vil bli pålagt å gi opplysninger om eventuelle funksjonshemninger, om du er gravid, og de månedlige medisinske utgifter. Du må melde fra hvis du mottar SSI, arbeidsinntekt, eller Medicare og hvis du har noen helseforsikring. Du vil ha muligheten til å legge til andre husstandsmedlemmer til valgbarhet screening.

Få tak i et program. Når du har blitt bestemt kvalifisert, få en PHP TennCare søknad. Du kan be om et program over telefonen eller motta en fra din lokale Tennessee DHS kontor. Du kan også skrive ut en pdf-versjon av programmet fra Tn.gov DHS nettside eller tilgang til programmet på nettet (se Ressurser). Registrere før du fullfører den elektroniske søknaden ved å levere et brukernavn og passord.

Fyll ut søknadsskjema. Forsyning kontaktinformasjon som navn, adresse og alle telefonnumre. Svare på detaljerte økonomiske spørsmål, inkludert alle inntekter, en liste over husholdningenes utgifter og som betaler hver enkelt, noen helseforsikring dekning, og navnene på alle i husholdningen.

Send inn søknaden. Hvis du fullfører PHP TennCare søknad på nettet, vil du bli henvist til å sende den en gang all informasjon i de obligatoriske feltene er gjennomført. Hvis du valgte å fullføre en skriftlig søknad hånd levere eller sende den til din lokale Tennessee DHS kontor.

Hvordan man kan sammenligne Medicare D Planer Online i Ohio

Hvordan man kan sammenligne Medicare D Planer Online i Ohio


Medicare Part D programmet hjelper pensjonister betale for de høye kostnadene av reseptbelagte legemidler, og hvert år eldre får en sjanse til å velge den del D program som fungerer best for dem. Hvis du bor i delstaten Ohio, kan du sammenligne Medicare Part D planer på nettet og finner den som gir best valuta for deg. Premiene på Medicare Part D planer varierer, som gjør nytten, så er det viktig å sammenligne planene nøye.

Bruksanvisning

•  Gå til plan finder nettsted Medicare gir. Skriv inn ditt postnummer i boksen og klikk på "Søk Plans" -knappen. Du kan også skrive inn ditt navn og ikrafttredelsesdatoen for din Medicare dekning for å få en helt personlig sitat på Medicare Part D planer.

Svar på spørsmål om din nåværende Medicare dekning og eventuelle supplerende hjelp du får. Ditt valg av planer kan bli påvirket av ytterligere hjelp du får til å betale reseptbelagte kostnader, inkludert Medicaid betalinger og utbetalinger fra andre statlige etater.

Klikk på «Fortsett til Plan Resultater" og skrive inn navn på eventuelle resepter du tar. Fortsett å skrive inn hver av dine medisiner og klikk "My Drug listen er komplett."

gjennom listen over apoteker i ditt område og velge de som er mest praktisk for deg. Klikk "Fortsett til Plan Resultater" når du er ferdig.

Velg hvilke typer planer du ønsker å anmelde. Du kan kan velge Medicare Part D planer basert på en rekke kriterier. Klikk "Fortsett til Plan Resultater" når du er ferdig med å sette dine filtre på plass.

gjennom listen over Medicare Part D planer i din del av Ohio. Sjekk den nødvendige månedlige plan premie for hvert plan, samt dekning for de medisinene du tar og en liste over deltakende apotek. Legg merke til kontaktinformasjon for hver Medicare Part D plan og kontakte hvert enkelt selskap for å be om mer spesifikk informasjon.

Hvordan skrive en Mental Helse fullmakt

En fullmakt avtalen tillater en person å ta avgjørelser og handle på vegne av en annen i visse situasjoner. Selv om de er ofte brukt av økonomiske eller juridiske spørsmål, er det ikke uvanlig for en fullmakt avtale om å være bare kraftig hvis den psykiske helsen til rektor er avhørt. Disse blir ofte brukt av de med en historie eller sannsynligvis av fremtidige psykiske helseproblemer, blant annet schizofreni, bipolar lidelse og Alzheimers. I tilfelle at rektor ikke lenger kan ta avgjørelser om sine juridiske og økonomiske forhold, vil POA holderen gå inn og handle på deres vegne.

Bruksanvisning

Velg en kompetent og pålitelig POA holderen. POA innehaver bør være myndig, modne nok til å ta gode beslutninger og i stand til å handle på rektors vegne. Unngå å velge en eldre, kronisk syke eller ustabile POA holderen.

Gjør POA holder med forventningene til rektor. POA Holder skal forstå nøyaktig hva rektor ønsker å bli gjort i alle situasjoner. Dette er for å unngå situasjoner hvor POA holderen er usikker på hvordan du skal opptre på vegne av oppdragsgiver.

Tegn opp den mentale helse POA papirene. POA papirene bør reflektere at POA holderen ville bare ha fullmakt hvis rektor ble ansett mental inkompetent og ingen andre tider. Dersom oppdragsgiver ønsker å bare gi fullmakt for konkrete tilfeller, for eksempel juridiske avtaler, bør dette gjenspeiles også. POA papirene skal underskrives av rektor og attestert å gjøre det lovlig. POA holderen bør holde et originalt sett med POA papirarbeid for sine egne poster, og rektor bør ha et sett også.

Informer alle interesserte tredjeparter om den medisinske POA og gi en kopi for sine interne registre. Dette kan omfatte advokater, leger og banktjenester institusjoner. Ikke glem å informere nære slektninger, slik at det ikke er noen overraskelse i familien hvis det medisinske POA må håndheves.

Tips og advarsler

 • Du trenger ikke en advokat til å utarbeide POA papirene. Egentlig kan du skrive utsagnet "Jeg ønsker å gi Joe Smith fullmakt over mine juridiske og økonomiske forhold i tilfelle at jeg blir mentalt inkompetent" og har det attestert. Det ville være nok. Det finnes også flere juridiske skjemaer på nettet som kan fylles ut og attestert å foreta en medisinsk POA. Men jo mer komplisert det medisinske POA, jo mer sannsynlig er ekspertisen til en advokat bør brukes.
 • En mental helse POA kan ikke gå inn på mens rektor er allerede mentalt inkompetent. Mentalt inkompetente mennesker kan ikke signere juridiske dokumenter. I disse tilfeller er en conservatorship mer hensiktsmessig.

Hvordan du kan endre din Prescription Drug Plan

Det er mange grunner til at du kanskje trenger å endre din reseptbelagte stoffet plan. Kanskje du ønsker å bytte til en politikk som gir bedre priser, som gir bedre dekning for visse typer medisiner, eller som har en mer effektiv postordre politikk. Uansett årsak, bytte til en ny plan vil kreve undersøkelser på andre planer og stille spørsmål.

Bruksanvisning

•  Finn en reseptbelagte stoffet plan leverandør. En av de enkleste måtene er å besøke www.Prescription-Drug-Insurance.com (se referanser nedenfor). Der kan du skrive inn ditt postnummer for å finne tilbydere av reseptbelagte stoffet planer i ditt område. Nettstedet gir også priser for de ulike planer som tilbys av hvert enkelt selskap.

omtale av de ulike aspekter av plan og sammenligne den med den gjeldende politikk. Se på premier, co-betalinger og dekning følger med hver plan. Legg merke til om en årlig egenandel brukes til planen.

Ring kundeservice av reseptbelagte stoffet plan leverandør. Du må gi dem ditt navn, alder, fødselsdato og noen grunnleggende helseopplysninger for å melde seg på politikk. Finne ut nøyaktig når planen skal tre i kraft. Dette kan hjelpe deg å avgjøre når du skal avbryte den gamle resept plan for å unngå et gap i dekning.

Avbryt din forrige reseptbelagte stoffet plan. Hvis du bruker en annen leverandør, må du ringe og avbryte den gamle politikken. Kontakte selskapet om kansellering ved hjelp kundeservice på baksiden av politikken kortet.

Tips og advarsler

 • Hvis du bor med den samme reseptbelagte stoffet leverandør, kan de automatisk kansellere den gamle plan når du registrerer deg for en ny. Be om å være sikker.
 • Før du endrer din reseptbelagte stoffet plan, ringe apoteket for å sørge for at de vil akseptere den nye politikken. Du ønsker ikke å signere med en ny plan bare for å oppdage ditt apotek av valget ikke deltar.

Hvordan skrive en egenerklæring for kirurgi

Hvordan skrive en egenerklæring for kirurgi


Skrive en personlig melding for kirurgi er nødvendig for medisinstudiet og for å tjene en internship. Din personlige kunngjøringer for kirurgi er viktig å starte din karriere som kirurg. Du må selge deg selv i denne personlig melding. Skrive en personlig melding for kirurgi gir deg muligheten til å la leseren inn ditt liv og tankesett og åpner du opp for noen store muligheter i det medisinske feltet av kirurgi.

Bruksanvisning

Les prøver av vellykkede personlige utsagn. Leser disse vil hjelpe deg å få en bedre forståelse av hva som fungerer. Les prøver av dårlig skrevet personlige utsagn for å lære hva som ikke fungerer. Hvis du allerede vet hvilke residenser du er interessert i, be om prøver av tidligere innsendte vellykkede personlige uttalelser.

Velg en vinkel. Tenk utover bare hvorfor du ønsker å bli en kirurg og hjelpe folk. Ta deg tid til å seriøst brainstorm en solid vinkel for din personlige kunngjøringer for kirurgi. Velg en tid og et sted der du kan være alene og unngå alle distraksjoner. Hvorfor ønsker du å være en kirurg? Hva førte deg til denne beslutningen? Hvis du har en spesialitet, hvorfor valgte du som spesialitet? Besvare alle disse spørsmålene vil hjelpe deg med å utvikle en vinkel for din personlige kunngjøringer for kirurgi.

Vis leseren din historie i stedet for bare å fortelle fakta. Du har kanskje hørt dette andre steder, og skriftlig er det en regel mange følger: Vis, ikke fortell. Vise hvorfor du ønsker å være en kirurg ved å fortelle en historie og male et bilde av deg selv og dine erfaringer. Viser, ikke fortelle vil gjøre deg virke mer ekte. Rett og slett skrive om hendelsene som førte deg til dette punktet vil være kjedelig. Gjør det ekte og gjøre det spennende.

Skill deg ut. Det er viktig å gjøre inntrykk på leseren fordi mange vil søke om få flekker. Hvis din personlige utsagn for kirurgi er ikke minneverdig, vil det bli glemt. Tenk på hvordan du kan sette deg ut fra dine jevnaldrende. Det er noen unike fakta om deg som vil hjelpe skille deg ut. Vis din lidenskap for medisin og kirurgi i din personlige utsagn, og hvorfor det er en lidenskap for deg. Fortelle dem en historie de aldri vil glemme.

Ta det på alvor. Alltid huske på at det å skrive en egenerklæring for kirurgi er noe som vil bli brukt til å bestemme om du er kvalifisert for et bosted. Brainstorm og utkast brevet ditt, så få litt søvn. Re-lese din personlige utsagn og gjøre noen nødvendige endringer underveis. Les det høyt for deg selv eller til en venn. Gjør flere endringer hvis nødvendig. Da, og bare da, kan du skrive den endelige utkast av personlig melding.

Tips og advarsler

 • Revidere, bearbeide og ferdigstille. Les andre vellykkede personlige utsagn for kirurgi. Ta deg god tid med det. En personlig uttalelse er en viktig del av din søknad om oppholdstillatelse.

Hvor kan jeg finne forsikringsselskaper som Cover Tubal Tilbakeføring?

Hvor kan jeg finne forsikringsselskaper som Cover Tubal Tilbakeføring?


Forsikring for helse, hjem og biler er viktig å sikre at du er beskyttet; imidlertid å ha helseforsikring dekning alle dine medisinske behov er ofte en kamp. Når dykke inn i verden av hva som anses som kosmetikk eller elektiv kirurgi, blir det enda mer av en kamp for å ha prosedyrene dekket. Tubal reversering er vanligvis sett på som et valgfag prosedyre, og vil resultere i de fleste forsikringsselskapene å nekte dekning.

Tubal Tilbakeføring

Mange kvinner velger å ha en tubal ligation, som kutter egglederen og forbyr et egg fra å komme inn i livmoren, gjødsling og implantere. Ettersom tiden går, men noen kvinner bestemmer de ønsker å ha en baby og ønsker å reversere ligering og gjenopprette funksjonen til egglederen. Den suksessraten av prosessen varierer mye av kirurgen og type ligering som opprinnelig ble utført.

Elektiv prosedyre

Forsikringsselskapene ofte vise tubal reversering som valgfag. Helseforsikring er utformet for å fikse helseproblemer, og noen velger å ha en tubal reversering blir sett på som ikke en helse problemet, men snarere et ønske. Det er sett svært likt kosmetisk kirurgi. Det er veldig vanskelig å finne noen forsikringsselskap som skal dekke eventuelle valgfag prosedyre, inkludert tubal reversering.

Forsikring

Ring ditt forsikringsselskap eller potensielle forsikringsselskaper. Enhver fakturering til et forsikringsselskap må inkludere prosedyrekoder og diagnosekoder, og bruke disse to spesifikke koder når du spør om dekning for tubal reversering: ICD 628,2 og CPT 58750. Disse kodene sjelden endres, men du kan ringe legen din for å bekrefte at disse er kodene han vil bruke i fakturering. Dersom forsikringen leverandøren sier de ikke vil dekke prosedyren, spør om noen del av kirurgi kan dekkes, slik som anestesi.

Medisinsk nødvendighet

I noen tilfeller kan en tubeligatur resultere i medisinske spørsmål. Dersom legen mener at din tubeligatur bør være ferdig for helsen din, kan han skrive et brev til forsikringsselskapene og å argumentere for medisinsk nødvendighet. Når en prosedyre er bedt ut av medisinsk nødvendighet, er sjansene for forsikring godkjenning stige.

Kan jeg betale min resept copay Fra Min HSA?

Kan jeg betale min resept copay Fra Min HSA?


En helse sparekonto, eller HSA, gir en skatt pause til kontoinnehavere med å kvalifisere helseforsikring politikk høy egenandel. Pengene bidro til kontoen er skattefritt og forblir skattefritt så lenge kontoinnehaver bruker den til å betale for å kvalifisere medisinske utgifter, i henhold til retningslinjer fastsatt av den føderale regjeringen.

Copays

Du kan bruke midlene på din helse sparekonto til å betale for alle dine pasient dele ansvar skissert i din helseforsikring plan. For eksempel, hvis du har en plan som betaler for lege kontor besøk, men krever at du betaler en $ 30 copay, kan du skrive en sjekk for $ 30 skattefritt fra din helse sparekonto. På samme måte kan du bruke din HSA til å betale for andre pasient dele oppgaver som coinsurance og egenandeler.

Tjenester og omsorg

Den føderale regjeringen gir høy egenandel helseforsikring forsikringstakere til å betale for de fleste medisinske utgifter for seg selv, ektefelle og skattefradraget for pårørende fra en HSA. Skattemyndighetene definerer kvalifiserende utgifter i Publication 502, og de omfatter rutine innleggelse og polikliniske prosedyrer, diagnostiske tester, reseptbelagte legemidler, familieplanlegging utgifter, legevakt, utgifter til tannbehandling, optometri, korrigerende øye behandlinger og pleietjenester. Videre kan du også betale for graviditet test kits, kostnader for førerhunder, akupunktur og parykker for en pasient som mister håret på grunn av en sykdom.

Utelukkelser

Til tross for det store antall utgifter kvalifisert for betaling via HSA, er det noen medisinske utgifter du kan ikke betale for tax-free. Disse inkluderer kosmetiske operasjoner, tatoveringer, gulltenner og den månedlige helse forsikringspremier. I tillegg, som begynner i 2011, ikke lenger anerkjenner skattemyndighetene over-the-counter narkotika og medisiner, for eksempel smertestillende og hostemiksturer, som HSA kvalifiserte utgifter. Insulin er det eneste unntaket fra denne regelen.

Skatter

Alle kan gjøre rede et kontant HSA bidrag til hans egen helse besparelser eller til en annen konto på vegne av en annen person. Skattemyndighetene legger begrensninger på mengden av bidrag til en konto i et enkelt år. Grensene endres fra år til år og er avhengig av din alder og antall personer på din helse forsikring. For 2010, kan du bidra med opp til $ 3050 for en individuell HSA, eller $ 6150 for en familie HSA.

Valgbarhet

Å åpne en helse sparekonto, må du oppfylle kvalifikasjons retningslinjer skissert av skattemyndighetene i publikasjon 969. Din eneste helseforsikring dekning må være en høy egenandel helseplan, eller HDHP. En HDHP er noen helseforsikring plan med en familie årlig egenandel på $ 2400 eller mer, eller en årlig egenandel på $ 1200 eller mer for en person med en enkel plan dekning. Du kan ikke kvalifisere hvis noen andre krav du som en avhengig av føderal inntektsskatt eller hvis du er registrert i Medicare.

Hvordan skrive et brev ber om medisinsk informasjon

Hvordan skrive et brev ber om medisinsk informasjon


Du kan kreve kopier av medisinske poster for mange grunner. For eksempel, hvis du er filing for uførhet, hvis du ønsker å bli en del av en class action-søksmål mot en medisinsk bedrift eller hvis du søker å bli en del av en eksperimentell medisinsk program for å behandle din tilstand, vil du trenger for å gi bevis for din tilstand. Medisinske fasiliteter er veldig forsiktig med å gi ut informasjon til noen uten skriftlig tillatelse; hvis du ikke kan besøke anlegget og signere for postene personlig, kan du skrive et brev ber postene.

Bruksanvisning

Skriv inn adressen din og hoppe over en linje. Skriv inn datoen. Hopp en ekstra linje og skriv inn navnet på den medisinske anlegget, etterfulgt av etatens adresse på en egen linje. Hopp enda en linje og skriv "Kjære herr eller fru" etterfulgt av et kolon. Hvis du vet navnet på resepsjonist, inkluderer hans navn i stedet.

Identifiser deg selv og gjøre en direkte forespørsel om medisinske poster. Hvis du ber om en bestemt post, for eksempel testresultater, gi den navnet på testen og datoen at testen ble tatt. Hvis du trenger kopier av alle medisinske poster, gjør at forespørsel klart; ellers kan en representant fra anlegget ringe og be om alle postene.

Fortell anlegget der til e-post eller faks postene og til hvem de skal sendes til. Hvis postene kommer til trygd for en funksjonshemming krav, gi ditt personnummer samt ditt saksnummer og kontaktinformasjon for din påstand. Hvis postene kommer til deg, gjenta din postadresse eller henvise dem til din adresse på toppen av brevet.

Takk mottaker for sin tid. Dersom anlegget ba deg om å fylle ut et skjema i tillegg til brevet, fortelle mottakeren at skjemaet er inkludert i konvolutten. Gi ditt telefonnummer og e-post i tilfelle hun har noen spørsmål om din forespørsel.

Type "hilsen", og hoppe over tre linjer. Skriv inn ditt fulle navn. Skriv ut brevet og registrere ditt navn ovenfor skrevet navn. Signaturen er spesielt viktig fordi uten den, kan den medisinske anlegget ikke frigi informasjonen.

Introduksjon til Learning Braille

Introduksjon til Learning Braille


I 2009 rapporterte The National Federation for the Blind at færre enn 10 prosent av den lovlig blind befolkningen i USA kan lese punktskrift. Organisasjoner for blinde understreke betydningen av Braille fordi det gir synshemmede mennesker, slik at de selvstendighet og mulighet.

Funksjon

Braille brukes av folk som er blinde eller svaksynte å skrive og lese ord. Det er en kode av hevede prikker som dannes av "celler" på opp til seks opphøyde punkter anordnet i to parallelle rader av tre. En celle kan representere en bokstav i alfabetet, tall, skilletegn eller hele ord, og en blind person leser disse hevet prikker ved å kjøre hennes fingertuppene over dem.

Louis Braille

Lese system for kommunikasjon ble oppfunnet i 1824 av Louis Braille, en blind fransk oppfinner og musiker. På 15 år, utviklet Braille sitt kodesystem, mens på skole ved Royal Institute for Blind Ungdom i Paris, Frankrike. Etter hans død i 1852, ble Braille kode utvikling og bidrag til slutt anerkjent som et viktig verktøy for utdanning av blinde.

Misforståelser om Braille

Ifølge National Federation for the Blind, er det flere misoppfatninger om bruk av blindeskrift, herunder at det er vanskelig å lære, lese det er en langsom prosess, og at det er mindreverdig å bruke braille forhold til å lese print. Men det tar en blind barnet om samme mengde tid til å lære punktskrift som et barn med syn ville ta i å lære å lese. Det er ikke noe mer vanskelig at standard leseforståelse, og når mestret, kan Braille leses på hundrevis av ord per minutt. Til tross for tilstedeværelsen av lydmateriale, er Braille fortsatt et viktig verktøy for blinde barn å tilegne seg og mestre leseforståelse ferdigheter som tegnsetting, staving og syntaks. Mens synshemmede personer er ofte oppfordret til å lese ut hvis de har begrenset syn, utvider blindeskrift sine alternativer.

Braille Systems

Det er to primære systemer av Braille kode, kalt Grade One og klasse to. Grade One, eller uncontracted Braille, blir brukt til å uttrykke hver bokstav i hvert ord. Selv om dette system ikke brukes i transkripsjon av et lese materialer, kan blind voksne læringspunkt finner dette systemet nyttig for merking.

Klasse to, eller kontrahert blindeskrift, er mer vanlig lært til barn lære blindeskrift i skolen. Det er også standard format for transkripsjon av lesestoff som gjør det mulig for sammentrekninger og celler som indikerer fulle ord.

Pedagogiske metoder

Det er fire primære metoder i undervisning blindeskrift. Basal leser eller standard lærebok leseren er en av de vanligste former for literacy undervisning for alle nye lesere. Mønstrene metoden, utviklet av den amerikanske Printing House for the Blind, inneholder ikke bilder, og er designet eksklusivt for blinde. Hele språket metoden beveger seg bort fra lærebok læring, bruke ekte litteratur å oppmuntre leseforståelse. Språket metoden bruker studentens eget språk og erfaring til å skape lesestoff.

Hvordan søke om gratis helsetjenester i Texas

Hvordan søke om gratis helsetjenester i Texas


I dagens økonomi, er privat helseforsikring uoverkommelig for mange mennesker i USA. Heldigvis er Medicaid et statlig program som gir helsehjelp til de som trenger det, men kan ikke råd til det, og dermed, "kan ellers gå uten." Medicaid-programmet er tilgjengelig i Texas til personer som oppfyller visse krav. For å få gratis helsetjenester i Texas, må du søke om det først og bli akseptert til programmet før du kan begynne å motta ytelser.

Bruksanvisning

Før du søker

•  Finn ut om du er kvalifisert, gjennom en av to måter.

Gå online for å www.yourtexasbenefits.com. På venstre side av nettsiden, klikk på knappen som sier "Complete Screening." Følg instruksjonene og fylle ut spørreskjemaet som best du kan. På slutten av spørreskjemaet, vil du motta resultatene dine og finn ut om du er kvalifisert til å motta gratis helsetjenester i Texas. Hvis du ikke har tilgang til Internett, kan du besøke en Health and Human Services Commission fordeler kontor nær deg og noen vil hjelpe deg med å finne ut om du er kvalifisert status. Ring 2-1-1 for å finne ut en HHSC fordeler kontor nærmest ditt hjem. Hvis du ikke klarer å reise til kontoret eller annen grunn - på grunn av funksjonshemming, sykdom eller ingen transport - en HHSC arbeidstaker kan snakke med deg på telefonen eller besøke deg hjemme.

Hvis du er kvalifisert, få et program pakke online på http://www.yourtexasbenefits.com eller be om at en kopi sendes til deg. Vurdere søknaden pakken.

•  Finn ut hvilke dokumenter som er nødvendig for å tjene som bevis på berettigelse din. En komplett liste over nødvendige dokumenter er oppført i søknaden pakken.

Samle nødvendig dokumentasjon og lage kopier av dem.

Søknad til Medicaid

Fyll ut søknaden. Du kan søke direkte online på www.yourtexasbenefits.com eller hvis du foretrekker det, kan du skrive ut en papirkopi av søknaden som også kan finnes på denne nettsiden. Alternativt, hvis du heller vil fylle ut søknaden på telefonen eller i person, kontakt HHSC.

Lag eller be om kopier av søknaden din.

Send inn utfylt søknadsskjema og dokumenter via internett, post, faks, telefon eller ved personlig fremmøte.

Vent for en avgjørelse. Hvis søknaden blir godkjent, vil du bli informert om dine fordeler og hvordan du bruker dem.

Hvis du er uenig med avgjørelsen eller fordelene du har mottatt, har du rett til å klage ved å be for en rettferdig sak som er et "møte utført av en regional høring offiser med kandidater og klient som er uenig med og ønsker å anke en handling tatt på ditt tilfelle. " Kontakt HHSC for flere detaljer.

Tips og advarsler

 • Hvis du trenger hjelp på noe tidspunkt i løpet av søknadsprosessen, har Texas Health and Human service kommisjonen folk tilgjengelig for å hjelpe deg. Bare ringe 2-1-1. Tolker er også tilgjengelig hvis du trenger noe som skal oversettes.
 • Lage kopier av alle applikasjons materialer som du sender inn. Holde en oversikt over alt er en god idé i tilfelle dokumentasjonen blir forlagt eller går tapt.
 • Den screening test avgjør ikke om du vil faktisk være i stand til å motta gratis helsetjenester fordeler. Formålet er å gi deg en generell ide om du er kvalifisert status. Den eneste sikre måten å finne ut om du kan få gratis helsetjenester er ved å påføre.
 • Avhengig av din økonomiske situasjon og om du passer visse kriterier, vil du enten få en fordeler pakke som vil dekke alle helsekostnader, eller du kan bli pålagt å betale en liten egenandel for tjenester. Den GovBenefits.gov nettstedet presiserer at for å kvalifisere generelt, din økonomiske situasjon har å bli vurdert "lav inntekt eller svært lav inntekt." I tillegg må du passe inn i en av følgende kategorier: "Du må også være enten gravid, en forelder eller slektning vaktmester av en avhengig barnet (ren) under 19 år, blind, har en funksjonshemming eller et familiemedlem i din husholdning med en funksjonshemming, eller være 65 år eller eldre. "

Overgangsalder: Fakta og myter

Den gjennomsnittlige kvinnen starter menopause på ca 50 år Noen kan oppleve skriv overgangsalder tidlig, mens andre kan bli forsinket til slutten av 50-tallet. Menopause er permanent slutten av menstruasjon, noe som betyr at du ikke lenger er fruktbar og eggstokkene har sluttet å produsere egg. Selv om menopause er en naturlig forekomst, kvinner trenger å være forsiktig fordi det kan øke risikoen for hjertesykdom og andre forhold. Det finnes en rekke misoppfatninger om overgangsalder som får folk til å feste urettferdige stereotypier til post-overgangsalder kvinner.

Hormon Replacement

Kvinner Health Initiative gjennomført en studie for å bevise at hormonbehandling hadde høy risiko bivirkninger, og HRT ble allment fordømt som en behandling for overgangsalder. Men mens de fleste av kvinnene studerte var 60 eller eldre, kan HRT være et behandlingsalternativ for kvinner i de tidlige stadier av overgangsalderen. Det kan bidra til å avlaste symptomer som tørrhet i skjeden og hetetokter.

Vektøkning

Selv om metabolic rate bremser ned betraktelig etter overgangsalderen, er det ikke til å unngå at du vil opp i vekt. De fleste kvinner kan forvente å sette på fem til 10 pounds, men du kan kontrollere vekten gjennom kosthold og regelmessig mosjon.

Sex Life

Menopause kan forårsake smerter under samleie og vaginal tørrhet, men det betyr ikke en slutt på sexlivet. Fordi du ikke lenger trenger å bekymre deg menstruasjon eller prevensjon, kan du føle deg mer kontroll. Legen kan anbefale smøremidler eller medisiner for å hjelpe deg.

Depresjon

Kvinner går gjennom overgangsalderen kan oppleve humørsvingninger og symptomer på depresjon. Men du kan forbedre din mentale tilstand ved å kommunisere med mennesker og indulging i avstressende aktiviteter, for eksempel trening.

Ikke Gammel

Tidlig i det 20. århundre, den gjennomsnittlige kvinnen levde i 50 år, så overgangsalderen kan ha signalisert at en kvinne var nær slutten av sitt liv. I moderne tid, en kvinne levetid gjennomsnitt 80 år. Menopause betyr ikke at du er gammel; det rett og slett signaliserer en ny fase av livet ditt.

Hvordan håndtere med døden i julen

Hvordan håndtere med døden i julen


Å miste noen du elsker er vanskelig. Hvis din kjære dør rundt jul, kan det være enda vanskeligere. Den måten å forholde seg til døden i julen til å innse at når noen du elsker dør, er uunngåelig endring. Imidlertid kan endringen også hjelpe deg å komme gjennom denne vanskelige tiden. Selv om du ikke kan jag sorgprosessen, kan du finne måter å gjøre ferien mer behagelig og mindre stressende.

Hvordan håndtere med døden i julen

Avtale med Dag-til-dag liv og ferie stress når en kjær er Dying

Forvent en berg-og dalbane av følelser. Forberedelse til tap er på noen måter verre enn døden selv, på grunn av usikkerhet og frykt. Dine følelser kan variere per time, noe som er helt normalt.

Vær snill mot deg selv. Ta deg tid til å sove, gråte, trene og spise næringsrik mat. Be, meditere eller bare slappe av i et stille og rolig sted. Distrahere deg selv for et par timer med en bok eller film eller tilbringe tid med en venn. Du kan ikke ta vare på din kjære eller noen andre hvis du ikke tar vare på deg selv.

Oppmuntre besøk under din kjæres beste tider på dagen. Hvis han er mest våken og komfortabel tidligere, spør besøkende til å komme i morgen.

•  Vurder hvilke, om noen, tradisjoner du ønsker å delta i dette året. Tenk om dine økonomiske og følelsesmessige ressurser. Kanskje du vil hoppe gave-gi i år eller kanskje det ville muntre deg opp og være en velkommen distraksjon.

Feire denne siste julen på noen meningsfull måte. Gi kort og gaver og sette opp dekorasjoner. Selv om din kjære er bevisstløs, kan du få inn en julestjerne eller ferie floral arrangement for å lyse opp rommet og spille favoritt ferie musikk. Husk at det alltid mulig at din kjære kan høre deg og føle din berøring, selv om du ikke ser noen respons.

Finn rådgivning nå. Din skole, arbeidsplass eller gudshus bør være i stand til å anbefale noen. Hvis prisen er et problem, kan du vurdere å støtte grupper, inkludert nettforum.

Nyt det du kan i løpet av ferien. Det er ingen skade eller mangel på respekt i å feire. Din kjære ønsker du å finne trøst hvor og når det kommer.

Håndtere julen når du er etterlatte

Innse at følelser av tristhet, sorg og til og med sinne kan forsterke i løpet av ferien. Den ekstra forventninger og stimulering kan gjøre det enda vanskeligere å håndtere årsdagen for din kjæres død.

Snakk med venner og familie. Be om og jeg aksepterer emosjonell og praktisk hjelp. Vær ærlig om dine følelser. Du kan gjerne virke som en "nedtur" når alle andre ser ut til å feire, men skjønner at folk flest er ivrig etter å hjelpe. Hvis du ønsker å snakke om er glad i, vet at du kan og la andre få vite dette.

Tenk hvilken ferie tradisjoner kan være nyttig og som kan være sårende. De første helligdager etter dødsfall kan bringe tilbake vonde minner og følelser og ferie media blitz kan la deg stresset og utmattet. Hvis du er for bevisst på den tomme stolen, kan det være lurt å hoppe over hosting julaften middag for hele storfamilien. Eller du kan finne trøst i denne tradisjonen og i å dele minner med folk som var i nærheten av din kjære.

Finn rådgivning. Din skole, arbeidsplass eller gudshus bør være i stand til å anbefale noen. Hvis prisen er et problem, kan du vurdere å støtte grupper, inkludert Internett støttegrupper.

Hjelp deg selv ved å hjelpe noen andre. Tilby støtte til andre som er berørt av tapet. Vurder å lage en veldedig donasjon eller gi en gave til minne om din kjære. Du kan også frivillig på et dyr ly eller annen veldedighet, siden de ofte er shorthanded løpet av ferien.

Tilbring tid med venner eller familiemedlemmer. Inviter noen å dele et måltid eller se en konsert med deg. Du kan også frivillig på et suppekjøkken eller en hjemløs ly.

Forenkle hva du kan og be om og ta imot hjelp. For eksempel, hvis du ikke kan håndtere med å lage kalkun med alt tilbehør, kan du ha pizza eller pasta.

Prioriter dine egne behov og behovene til dem som også er mest påvirket av tapet. Gjør hva som fungerer for deg og dem. Du kan finne trøst i kjente omgivelser, eller du kanskje ønsker å besøke et helt nytt sted.

Få gjennom i dag. Ikke bekymre deg for hvordan du vil håndtere ferie neste år eller ti år fra nå. Da kan det være lurt å gå tilbake til visse kjære tradisjoner og steder, eller ønsker du kanskje å feire et annet sted eller på en helt annen måte.

Forleng betydningen av ferien til den naturlige verden. I kaldt klima kan du truge eller ski og i varmt klima du kan surfe eller stå på vannski. Vakre naturomgivelser gir muligheter for fred og ettertanke og for moro og trening.

Husk og ære kjære med en spesiell skål, en favoritt carol, en tent stearinlys eller en favoritt bilde. Du kan også skrive et kort eller brev, eller holde en journal av dine tanker og erindringer. I de kommende årene, kan julen være en tid for å huske din kjære. Du kan besøke et sted dere begge elsket eller at personen hadde alltid ønsket å se og se det "for" henne.

Nyt det du kan i løpet av ferien. Det er ingen skade eller mangel på respekt i å feire. Din kjære ønsker du å finne trøst hvor og når det kommer.