Digidexo.com

midlertidig lammelse ansikt ved angst

Bartonella og angst

Bartonella og angst


Bartonella er en art av bakterier som kan infisere dyr, inkludert mennesker, ved å leve i cellene. Barton infeksjoner er relativt nye funn i medisin, og lite er kjent om deres nøyaktige hjelp av overføring, hvordan å diagnostisere infeksjon eller omfanget av mulige symptomer. Minst ni Barton arter har blitt identifisert som årsak til infeksjoner hos mennesker, men flere er mistenkt.

Transmission

Legevitenskapen er uklart hvordan Barton infeksjoner overføres, men sterkt mistenker flått, lopper og / eller lus. "The Journal of Medical Microbiology" antyder felles europeiske rotter bærer lopper som en primær kilde til menneske-smitte, mens California Lyme Disease Association impliserer katter. Som Bartonella påvirker mange menneskelige og ikke-menneskelige arter, flere operatører er mulig.

Symptomer

Typiske symptomer på en Bartonella-infeksjon inkluderer feber, dårlig matlyst, hodepine, tretthet og en uvanlig stripete utslett. Hovne kjertler rundt hode, nakke og armer er også typisk, i henhold til California Lyme Disease Association. Gastritt, lavere magesmerter, ømme hud knuter, sår såler, knuter langs ekstremiteter og sår hals har også blitt observert av leger.

Ifølge Medscape dag, atypiske (unormale) symptomer inkluderer visjon forvrengninger, bein infeksjoner, magesmerter, leddgikt, alvorlig lever og milt vev unormalt, abscesser, problemer med hjertet vev og hjerteklaffer, og nevrologiske lidelser. Psykiatriske lidelser, som angst, har fått mindre omtale i kasusrapporter.

Bartonella og Link med angst

Som flere blir oppdaget i det medisinske miljøet om Barton infeksjoner, medfølgende akutte (midlertidige) psykiatriske lidelser - som angst, panikkanfall og depresjon - er tiltrekke mer oppmerksomhet. Forskere James L. Schaller og Glenn A. Burkland tror slike psykologiske problemer er "rimelig" vurderer symptomer rapportert av pasienter og dokumentert sammenheng til nevrologiske problemer.

Behandling av Bartonella og Bartonella-Related Angst

Barton infeksjoner er vanligvis behandles med antibiotika som erytromycin, doksycyklin, levofloksacin og azitromycin. De som lider av depresjon eller angst kan gis antidepressiv og / eller antianxiety medisinering. Etter gjennomgang av case-studier, Schaller og Burkland fant at pasienter med Bartonella vanligvis krever høyere doser av de psykiatriske medisiner, men at pasientene tilbake til en normal eller nesten-normal preinfection psykiske tilstand etter antibiotika kurere Bartonella-infeksjon.

Diagnose Vanskeligheter

Angst er ikke universelt screenet for i det medisinske miljøet som en mulig symptom på Bartonella-infeksjon, ifølge Schaller og Burkland. Dette kan gjøre behandlingen av angst og depresjon i forbindelse med led Bartonella vanskelig, og enda mer komplisert på grunn av det faktum at nye stammer av Bartonella er vanskelig å diagnostisere. Kun to stammer av Bartonella blir rutinemessig testet for i nasjonale laboratorier, og de tester utført ikke alltid gi nøyaktige resultater. Videre hindrer diagnose er den lille størrelsen og lavt antall infiserer bakterier, usikkerhet om hvordan å vise disse bakterier, begrenset erfaring med sykdommen og ukjente hjelp av overføring.

Hvordan takle søvn lammelse

Hvis du noensinne har våkne midt på natten og ikke vært i stand til å bevege kroppen din, har du sannsynligvis opplevd søvnparalyse. Denne tilstanden, som er mer vanlig etter perioder med søvnmangel, vanligvis oppstår når du faller i søvn eller våkner fra dvale. Heldigvis finnes det ting du kan gjøre for å minimere episoder.

Bruksanvisning

•  Opprettholde sunne sove og spisevaner. Få rikelig med søvn og holde seg til en rutine tidsplan. Begrens inntak av sukkerholdig mat, alkohol og koffein.

Minimer stress og delta i trening ofte. Stress synes å være en medvirkende faktor til en økning i søvnparalyse hendelser. Trening lindrer stress og forbedrer søvnkvalitet.

Hold en journal av din daglige aktiviteter, kosthold og søvn tidsplan. Se etter mønstre, for eksempel økte tilfeller av søvnparalyse på dager du gikk for å sove sent.

Sett deg opp og se på et sterkt lys i noen minutter hvis du finner deg selv opplever søvnparalyse ved å gå i dvale.

Forsøk på å avslutte søvnparalyse ved å flytte mindre muskelgrupper, slik som de i ansikt, fingre, tær eller tungen.

Våkn deg opp fra dvale lammelse episoder ved å ta stadig større åndedrag.

Ta kontakt med legen din for å finne ut om søvnparalyse kan tilskrives et annet søvnforstyrrelser, som for eksempel søvnapné eller narkolepsi. Delta i en søvn studie om nødvendig.

anmeldelser bivirkninger av dagens medisiner med din lege eller apotek. Noen medisiner øker søvnparalyse hendelser.

Tips og advarsler

 • Husk at søvnparalyse er mer vanlig hos ungdom. Hendelser har en tendens til å avta med alderen.
 • Avstå fra å sove på ryggen, da dette kan være forbundet med økt tilfeller av søvnparalyse.

Medisinering for sosial angst og nervøsitet

Sosial angstlidelse, også referert til som sosial fobi, er en potensielt ødeleggende tilstand der personen har vedvarende, intens, kronisk frykt for å bli overvåket, dømt, flau eller ydmyket av andre. Ifølge WrongDiagnosis.com, 3,7 prosent av voksne i USA - over fem millioner amerikanere - ha sosial angstlidelse.

Impact

Sosial angst påvirker livskvalitet, trivsel og helse for dem som det rammer. Noen mennesker blir smidd med angst timer eller uker før sosiale engasjementer, de mister søvn og de utvikler fysiske symptomer som hodepine, kvalme, diaré og muskelsmerter. I alvorlige tilfeller, er sosial angst invalidiserende, som forbyr arbeid.

Co-forekommende lidelser

Sosial angst ofte oppstår som et tilknyttet funksjon av andre sykdommer eller lidelser, inkludert generalisert angstlidelse, panikklidelse, alvorlig depresjon, dystymi, schizofreni, gjennomgripende utviklingsforstyrrelse og Dysmorfofobi.

Terapi

Kognitiv atferdsterapi (CBT), som fokuserer på å endre tanker, holdninger og oppfatninger av pasienten, har vist seg å være en effektiv behandling for sosial angst. CBT brukes i forbindelse med medisiner har vist seg å være den mest effektive behandling.

SSRI-medisiner

Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) som paroxotine, sertralin, fluvoksamin og fluoksetin, er vanligvis de første-linje medisiner som brukes for sosial angst. SSRI øke tilgjengeligheten av signalstoffet serotonin ved å hemme reopptak i presynaptiske celler.

SNRI medisiner

Seratonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI) brukes også som første-linje medisiner for sosial angst. På en lignende måte som SSRI, SNRI binde med reseptor-seter og forhindre reopptak av nevrotransmittere, å øke tilgjengeligheten av serotonin og noradrenalin i hjernen.

Anti-angst medisiner

Benzodiazepiner er anti-angst medisiner som er ofte effektivt med sosial angst. De er imidlertid ofte foreskrevet på bare en midlertidig basis for sosial angst, fordi benzodiazepiner er vanedannende, og har sedative effekter, og brukerne har ofte for å øke dosene som de utvikler en toleranfce for medisinering. I tillegg er disse medikamentene ofte føre til uønskede bivirkninger som kognitive svekkelser, underskudd i minne og tap av sexlyst.

Løsning For Angst og nervøsitet

Angst lider vet at overdreven nervøsitet og bekymring kan komme i veien for livet hjemme, på jobb og skole. Om angst er mild eller alvorlig, er det viktig å finne en sunn måte å håndtere det slik at det ikke forstyrrer livet ditt. Medisiner og psykologisk rådgivning er gode alternativer for dem som ofte lider av alvorlig angst eller nervøsitet. Avspenningsteknikker og urtemedisiner kan hjelpe med mildere tilfeller av angst eller gi supplerende behandling for et eksisterende behandlingsplan.

Medisinering

Hvis angstproblemer er alvorlig nok, som i tilfelle av akutt angstanfall, medikamenter kan bli brukt som en metode for behandling. Buspiron, benzodiazepiner og antidepressiva er alle noen ganger brukt til å behandle angst. Benzodiazepiner har en beroligende effekt som kan være nyttig under en angst angrep, men disse er vanedannende og bør ikke brukes lang sikt. Antidepressiva ta flere uker å begynne å forbedre humøret og kan ikke gi full lindring av angst. Buspiron er mer vanlig foreskrevet fordi det er effektivt og ikke-vane forming. Medisinering er vanligvis bare en midlertidig løsning for angst problemer. Alvorlig angst kan kreve behandling i tillegg til medisinering.

Terapi

Hvis angst er alvorlig nok til å forstyrre det daglige liv, vurdere å starte noen form for terapi. En terapeut kan hjelpe deg å forstå årsaken til angst samt hvordan du bedre kontrollere det. Kognitiv terapi (CBT) er en type behandling som har vært særlig nyttig ved behandling av angst. Denne type terapi innebærer undervisning pasienten å identifisere irrasjonelle tanker som forårsaker angst og å anvende teknikker for å rasjonalisere sin tenkning.

Avslapping strategier

Avspenningsteknikker er en god løsning for alle som ønsker å komplettere en eksisterende angst behandling plan eller for alle som ønsker å forfølge en selvhjelp tilnærming til å slå angst. Disse strategiene kan brukes hver dag eller i stressende eller angstprovoserende situasjoner for å senke en persons nivå av opphisselse eller nervøsitet og gjenopprette en rolig fysisk og mental tilstand. Noen avslapping strategier som er nyttige for angst problemer inkluderer yoga, tai chi, meditasjon, visualisering, aromaterapi, dagbokskriving, dyp pusting og progressiv muskelavslapning.

Urte rettsmidler

Noen urte kosttilskudd kan noen ganger brukes til å behandle mild angst. Urte utøvere anbefaler ginkgo biloba, johannesurt, kava kava og kamille. Hvis du bestemmer deg for å bruke alle typer urte supplement til å behandle angst, bør du oppsøke lege eller urte utøveren på forhånd. Urter kan noen ganger føre til allergiske reaksjoner eller farlige interaksjoner med andre medisiner.

Definisjon av søvn lammelse

Søvnparalyse er oftest assosiert med narkolepsi, en mer alvorlig søvnforstyrrelse. Men ifølge Terapeut Unlimited, påvirker søvnparalyse 20 prosent til 40 prosent av befolkningen, som begynner så tidlig som 10 år og redusere etter 17 år.

Funksjoner

Søvnparalyse kan oppstå når du våkner opp fra søvnen (hypnopompic) eller når du sovner (hypnagogic). Sleep lammelse er karakterisert ved manglende evne til å bevege seg en bestemt lem, muskel eller hele kroppen. Denne følelsen kan vare fra 10 sekunder til to minutter og kan være ledsaget av hallusinasjoner. Disse hallusinasjoner kan være en liten illusjon eller en full-skala hallusinasjon som vises virkelig for den enkelte. Hallusinasjonene kan være hørbar, visuell eller taktil i naturen.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge MedicineNet.com, er søvnparalyse antatt å være genetisk. Mangel på søvn, skiftende tidsplaner, rusmisbruk, sove på ryggen og andre psykiske / medisinske tilstander er knyttet til å sove lammelse.

Forebygging / løsning

Søvnparalyse kan vare en hel livstid. Det kan styres med støtte grupper, antidepressiva og søvnhygiene. Det er også gunstig for å behandle eventuelle andre underliggende medisinske problemer som kan knyttes til å sove lammelse. Ved hjelp av en søvn studie, kan en lege oppdage søvnparalyse og progresjon gjennom hele behandlingen.

Expert Insight

Ifølge National Sleep Foundation, kan sove lammelse behandles hjemme ved å forbedre søvnvaner. Søk medisinsk behandling når det er fare for skade på deg selv eller andre.

Fun Fact

Søvnparalyse har flere kallenavn. I USA er det ofte referert til som "heks riding ryggen din."

Hvordan korrigere elektrolyttforstyrrelser Lammelse

Hvordan korrigere elektrolyttforstyrrelser Lammelse


Elektrolytter er elementære stoffer i kroppen som bidrar til overordnede organ funksjon og helse. Hvis elektrolytter er for høyt eller for lavt, kan ubalansen føre til at du blir syk. En vanlig type ubalanse er lav kalium, som kan forårsake kramper, tretthet og muskelsvakhet. I moderate til alvorlige tilfeller, uregelmessig hjerterytme, midlertidig lammelse og død kan føre til.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med din lege hvis du utvikler noen kombinasjon av svakhet, tretthet, unrelieved oppkast, hyppig diaré, muskelkramper, rask eller uregelmessig hjerterytme, eller lammelser (lemmer blitt veldig slapp, og du kan ikke føle dem). Hvis du har noen problemer med å puste, hoppe legens kontor og gå rett til legevakten. Du er i fare for lammelser fra hypokalemi hvis du regelmessig tar diuretika eller avføringsmidler; utøve iherdig og i lange perioder av gangen; har hjerte- eller nyreproblemer; eller har en kjent lavt kaliumnivå.

Samtykke til en blodprøve for serum kalium og til en 12-bly ekkokardiogram (EKG). Disse testene hjelpe legen vurdere hvor lavt kaliuminnholdet er, og til å bestemme hvordan du behandler den.

Legg høy kalium matvarer til kosthold, inkludert bananer, appelsiner og appelsinjuice, spinat, grønne grønnsaker, grønnkål og poteter. Legen din kan gi deg en omfattende liste over anbefalte matvarer. Hvis du allerede har lammelser fra hypokalemi, disse kosttilskudd endringer er for etter din akutte korskaliumnivå stabiliserer.

Ta kaliumtilskudd, dersom legen anbefaler dem. Ikke alle kosttilskudd er like, så forsiktig ta dosen legen din anbefaler, og sjekke etikettene for å være sikker supplement du velger inneholder riktig mengde av kalium.

La intravenøs kalium for å gjøre sitt arbeid hvis du er innlagt på sykehuset. Når kaliumnivået er stabilisert, lammelser og andre symptomer rydde opp.

Angst symptomer hos kvinner

Selv om angstlidelser påvirke både menn og kvinner, synes det å være en litt høyere forekomst hos kvinner. Det er mange årsaker til angst og noen angst er normalt. Stresset av arbeid, kan økonomiske byrder og ansvar i hverdagen skaper en atmosfære av angst som utvikler seg til en nedadgående spiral. Det er viktig å gjenkjenne symptomer på angst og lære å håndtere dem.

Funksjoner

Mange kvinner lever med kronisk angst og kanskje ikke engang klar over det. Flere symptomer kan fremstilles ved angst og disse symptomer kan variere fra person til person. De vanligste symptomene på angst inkluderer muskelspenninger, hodepine, tretthet, tap av appetitt, søvnløshet, tap av sexlyst og depresjon. Symptomer på alvorlig angst inkluderer irrasjonell frykt, følelser av frykt, kortpustethet, kvalme, irritabilitet og forhøyet puls.

Årsaker

En av de viktigste årsakene til angst er uovervåkede stress. Alle opplever en viss grad av stress i livet, men noen klarer det bedre enn andre. Det er normalt for stressnivå for å endre i henhold til de erfaringer og situasjoner som oppstår i en persons liv. Hvordan man behandler slike situasjoner kan spille en avgjørende rolle i om hun bor med kronisk angst. Det kan også være biologiske årsaker til angst som hormon ubalanser. Angst kan også være relatert til forhold som graviditet, postpartum depresjon og overgangsalder.

Typer

Det er seks hovedtyper av angstlidelser. Generalisert angstlidelse er preget av overdreven bekymring og frykt over bekymringer i hverdagen. Symptomer inkluderer vanligvis søvnløshet, rastløshet, magesyke og manglende evne til å slappe av. Panikk lidelse er preget av tilbakevendende panikkanfall. Symptomer på panikkanfall kan inkludere hjertebank (rask hjerterytme), hyperventilering (kortpustethet), følelse ør, kvalme, svette og brystsmerter. Panikkanfall er ofte ledsaget av en intens følelse av frykt eller angst. Tvangslidelser er preget av repeterende og tvangsadferd. Personer med tvangslidelser kan vaske hendene gjentatte ganger eller dobbeltsjekke for å være sikker på at døren er låst eller komfyren er slått av. Sosial fobi er også kjent som sosial fobi. Folk som lider av sosial angstlidelse er ekstremt selvbevisst. De frykter hva folk synes om dem og vil unngå sosiale situasjoner. De som lider av sosial fobi kan oppleve noen av de samme symptomene forbundet med panikkanfall. Post-traumatisk stresslidelse resultater fra en traumatisk hendelse. Lider av post-traumatisk stress lidelse har ofte flashbacks, mareritt og har en tendens til å alltid være på vakt. Fobier er urealistiske eller overdrevne frykt. Personer med en fobi prøve å unngå gjenstand for deres frykt. De kan oppleve lignende symptomer som de med panikkanfall.

Behandling

Det finnes flere medisiner for å behandle symptomer på angst. Oftest antidepressiva og beroligende midler som Valium eller Xanax er foreskrevet. Atferdsterapi kan være effektive i å lindre angst. Kognitiv atferdsterapi hjelper en til å identifisere og overvinne negative tankemønstre og atferd. Angst kan styres gjennom en kombinasjon av medisiner og atferdsterapi.

Betraktninger

Lære å håndtere stress kan bidra til å lindre symptomene på angst. Endringer i livsstil kan være nødvendig for å håndtere stress på riktig måte. Balanse arbeid, lek og hvile. Kvinner ofte ofre sin egen velvære å være alt og gjøre alt. Hvis du ikke spiser riktig og få nok hvile, er du nødt til å være stresset. Ikke ta på deg flere oppgaver hvis du allerede er presset til det ytterste. Hvis du arbeider med mye stress, kan det være lurt å bli med i en støttegruppe. Det hjelper virkelig å snakke og vet at du ikke er alene.

Betydning

Hvis du er gravid eller nylig fødte og lider av angst symptomer, bør du kontakte lege. Kronisk angst er ikke bra for deg eller barnet ditt. Mange kvinner lider av fødselsdepresjon som kan la dem følelsen utslitt og overveldet. Det er best å få hjelp i stedet for å prøve å gjøre alt alene. Det er også viktig å se en lege for å bestemme årsaken til angst. Din lege vil kunne avgjøre en skikkelig løpet av behandling rettet mot spesifikke årsaker som for eksempel hormonelle ubalanser eller andre faktorer.

Fysiske symptomer på angst

Angst refererer til en generell følelse av ubehag som ofte oppstår i respons til en stressende eller ubehagelig hendelse, for eksempel å lage en tale i offentlig for første gang eller gå på en date med en ny bekjentskap. Graden av angst en person føler til enhver tid er en individuell bekymring i stor grad basert på deres bakgrunn og den resulterende temperament. En pålitelig aspekt av angst, er imidlertid at de assosierte fysiske symptomer er vanligvis behandles på en rekke måter, uansett deres opprinnelse, varighet og styrke.

Generelle Symptomer

Et karakteristisk trekk ved angst er bredt spekter av fysiske symptomer individuelle lider demonstrere, i tillegg til økt følelsesmessige reaksjoner som ekstrem irritabilitet, stor sorg og irrasjonelle sinne. Den vanligste er tretthet, søvnproblemer, manglende evne til å fokusere eller konsentrere seg, tilbakevendende hodepine, rikelig svette, ukontrollerbare skjelvende, spente muskler og kvalme.

Panikkanfall

Når angst øker til en viss kokepunkt som varierer mellom individer, kan utfallet være en full blåst panikkanfall. I løpet av disse episodene med intens og tilsynelatende ustoppelig agitasjon, kan lider demonstrere noen av de tidligere nevnte fysiske symptomer, som skjelving og svetting, samt kvelningsfornemmelser, blinker av varm eller kald, forvirring, svimmelhet og en quickened hjerterytme.

Angstlidelser

Fellesbetegnelsen "angstlidelse" refererer til en gruppe av psykiske lidelser som inkluderer Generalisert angstlidelse, Obsessive-Compulsive Disorder, panikklidelse, posttraumatisk stresslidelse, sosial angstlidelse og en rekke fobier. Selv mangfoldig i årsakssammenheng og utsikter, har alle en unik egenskap: ekstreme og vedvarende følelser av uro i respons til reelle eller innbilte stimuli. Ofte forbundet med depresjon og både stoff og alkoholmisbruk, slike lidelser er ofte vanskelig å identifisere til ulike assosierte symptomer som de tidligere diskutert blitt veldig hyppig.

Årsaker

Mange av de fysiske symptomer som personer med erfaring angst er direkte på grunn av trykket de er under som et resultat av de forskjellige stressende hendelser som normalt forekommer i livet. Denne generelle tendensen støtter den tro at stress er en primær faktor i fremveksten av angstlidelser og de påfølgende symptomer, så vel. En uforholdsmessig belastende livshendelse kan utløse eller føre til en angstlidelse, og de typiske problemene folk møter hverdagen kan ta på seg større og mer presserende betydning for en person som har en angstlidelse, og dermed spørre mer alvorlige fysiske symptomer som svar.

Behandling

Riktig middel for de fysiske symptomene som oppstår fra angst avhenger av den enkelte og symptom. For eksempel kan noen hodepine behandles med en enkel smertestillende, mens de som lider av vedvarende hodepine kan ha mer nytte av en kombinasjon av smertestillende midler og rådgivning for å hjelpe bekjempe problemet som opprinnelig produsert eller økt stress. Det samme gjelder for personer diagnostisert med en angstlidelse.

Angst State Vs. Angst Trait

Angst tilstand og angst egenskap er begreper som ofte brukes i det psykiske helseindustrien. Mange mennesker, derimot, har aldri blitt fortalt nøyaktig hva disse begrepene betyr, eller hva forskjellen er mellom dem. Følgende er noen fakta som vil avklare dette spørsmålet.

Angst State

Angst tilstand refererer til å være nervøs eller engstelig når de står overfor en umiddelbar fare eller stressende situasjon. Å være i en angst tilstand er en midlertidig tilstand.

Angst Trait

Angst egenskap refererer til hvor sannsynlig en person er å oppleve angst i en gitt situasjon. I sin bok "The Nevro av hjernen," Joan Borod definerer angst egenskap som et individs "predisposisjon å bekymre deg."

Anxiey Disorders

De fleste som lider av angst lidelser skiller ikke mellom sine angsttilstander og angst trekk. Disse vilkårene holde liten eller ingen betydning for en person som lider av en angstlidelse.

Påvirkninger

Både angsttilstander og angst egenskaper påvirkes av den enkeltes mestring og støtteapparat.

Stressende situasjoner

Ulike individer vil reagere forskjellig på en identisk stressende situasjon delvis basert på deres angst egenskap.

Hva Ligner MS symptomer?

Multippel sklerose er en tilstand som ofte er vanskelig å diagnose fordi mange andre forhold presenterer lignende symptomer. Symptomer på multippel sklerose inkluderer svakhet, nummenhet, prikking, skjelving, balanseproblemer, tretthet, synshemming, svimmelhet og urin haster. Symptomer på multippel sklerose kan noen ganger gå i remisjon og deretter blusse opp igjen senere. For å diagnostisere multippel sklerose leger trenger å utelukke andre tilstander og til også å identifisere tilstedeværelsen av lesjoner i hjernen og / eller ryggmargen.

Vaskulær sykdom

Vaskulær sykdom er en tilstand som oppstår når deler av kroppen ikke får tilstrekkelig blodstrøm på grunn av en blokkering. Symptomer på vaskulær sykdom inkluderer smerter ved gange, muskelkramper, slow-healing ben og føtter sår og kroniske smerter.

Ryggmargskompresjon

Når ryggmargen blir komprimerte nerver kan bli klemt, noe som resulterer i plagsomme symptomer. Symptomer på ryggmargskompresjon inkluderer brennende smerte, skarpe smerter, prikking, nummenhet og muskelrykninger. Noen ganger symptomer kan bli verre under søvn.

Lyme sykdom

Lyme sykdom er en tilstand overføres til mennesker gjennom et flåttbitt. Symptomer på Lyme sykdom kan omfatte en lokalisert utslett der flåtten bite skjedde. Andre symptomer er feber, frysninger, tretthet, hodepine, muskelsmerter, leddsmerter, midlertidige lammelser, nummenhet, svakhet, muskel koordinering verdifall og søvnproblemer. Noen individer min selv lider øyebetennelse, som er lik øye problemer forårsaket av multippel sklerose.

Lupus

Lupus er en annen inflammatorisk sykdom som oppstår som et resultat av et immunsystemfeil. Den immunsystem angriper de organer og celler i legemet, forårsaker skade av varierende grad. Symptomer på lupus kan også gå inn i remisjon og blusse opp på samme måte som de som er forbundet med multippel sklerose. Symptomer på lupus inlcude leddsmerter, hovne ledd, leddstivhet, feber, tretthet, munnsår, ansikts utslett, hud lessions, kortpustethet, hukommelsestap, brystsmerter og angst.

Sarkoidose

Sarkoidose er en tilstand som resulterer i klumper av betente celler i hele kroppen. Denne tilstanden vanligvis påvirker skinn, øyne, lymfeknuter og lunger. Symptomer på sarkoidose kan være tretthet, generelt ubehag, feber, kortpustethet puste, hoste og irriterte øyne. Dessuten kan albuer, håndledd, hender og ankler lider av leddgikt symptomer. I tillegg kan et utslett forekomme på armer, setet og ansikt.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er en komplisert syndrom som også er svært vanskelig å diagnose. Symptomene varierer mye fra person til person. Symptomer vil ofte gå inn i remisjon for en tid, og deretter blusse opp for en tid. Symptomer på fibromyalgi inkluderer allover smerte, søvnløshet og tretthet. Fibromyalgi noen ganger forekommer sammen med andre forhold, slik som lupus, irritabel tarm syndrom, endometriose, kronisk utmattelsessyndrom, osteoporose, revmatoid artritt og restless legs syndromer.

Hjelp for migrene smerte

Migrene smerte manifesterer seg i en rekke måter, som påvirker en person nevrologisk og fysisk. Utbruddet av en migrene kan oppdages ved symptomer på aura, skaper synsforstyrrelser, lys og lyd følsomhet, kvalme og forvirring, med noen migrene fører til midlertidig lammelse. Oftest, bankende, pulserende smerte av en migrene forårsaker ansikts ømhet, irritabilitet og redusert levebrød. Behandling av migrene smerte varierer på grunn av typen av migrene, kilde, symptomer og enkelte.

Limit Stimuli

Smerten av migrene er konsekvent og kan forverres med triggere som mosjon, stress og sensoriske stimuli. Som fysisk aktivitet kan forverre smerten, er resten anbefales. Sensoriske stimuli reaksjoner på lys, lyder og lukt kan føre til migrene eller forverre en eksisterende migrene. Unngå innånding av parfymerte, stoffer, kjemiske irritanter og vaskemidler. Legg deg ned i et mørkt, stille rom uten å bruke en datamaskin, TV eller radio. Påfør en kald komprimere over det berørte øyet, pannen og templer å lindre migrene trykket ved å redusere betennelse. Masserer tinningene, pannen, Sinus og over øyet kan lindre migrene. Yoga er tenkt å lette migrene gjennom lys stretching og pusteteknikker som reduserer stress og angst utløser migrene.

Unngå Dietary Triggers

Migrene smerte kan bli hjulpet eller forhindret gjennom endringer i kostholdet. Skipping måltider eller faste fører blod sukker nivåer for å slippe, som potensielt kan føre til migrene. Å spise regelmessig, med sunne snacks hele dagen holder sukker opprettholdt på et normalt nivå. Enkelte individer får migrene eller forverre migrene smerte gjennom nærings triggere. Mat som inneholder kjemikalier kan presentere symptomer på kjemisk sensitivitet i en migrene-rammet person. Unngå tilsetningsstoffer som aspartam, kunstige smakstilsetninger, MSG, natrium og tyramin, som finnes i bearbeidet kjøtt, i alderen oster, rødvin, øl, pickles, løk, nøtter og avokado. Koffein og sjokolade har motstridende resultater på migrene, med noen mennesker drar og andre lider av forbruket. Koffein og sjokolade kan trenge å bli forsøkt som rettsmidler på en prøve-og-feile-basis.

Spor Migrene

Vurdere migrene og prøve å finne triggere hver gjentakelse. Migrene er ofte arvelig og forekommer syklisk eller episodisk i de fleste mennesker. Vurdere alle mulige initiativtagerne som emosjonelle nød, mosjon, medisiner, mat, hormoner og fysiske traumer. Spor symptomer i en migrene dagbok for å finne noen mønstre, som arbeider for å diagnostisere og behandle migrene smerte effektivt. Kroniske migrenepasienter nytte konsultere med en nevrolog. Ta med en liste over symptomer, tidsrammer, mulige årsaker og slektshistorie til legekontoret. Vurdere eventuelle medisiner som p-piller, som er tenkt å øke sjansene for migrene på grunn av østrogen innhold. Ved lege anbefaling, ta resepter som smertestillende eller betennelsesdempende medisiner før utbruddet i forebygging av migrene. Betablokkere, kan antidepressiva eller hormonbehandling bidra til å lindre kronisk migrene smerte.

Atypisk Lyme sykdom Symptomer

Lyme sykdom er forårsaket av en bakterie, Borrelia burgdorfi, og overføres til mennesker og dyr ved flåttbitt. Sykdommen i seg selv har mange standard assosierte symptomer, men kan Lyme bakterier forårsake noen pasienter for å utvikle spesielle symptomer.

Klassiske Presentasjoner

Den blink formet utslett på stedet av flåttbitt er et klassisk kjennetegn på borreliose. Men dette utslettet bare forekommer i om lag 30 prosent av pasientene, per kanadiske Lyme Disease Foundation. Andre klassiske symptomer inkluderer merket tretthet, leddsmerter og hevelse som leddgikt og hodepine.

Atypiske symptomer

Hva gjør Lyme sykdom så vanskelig å diagnostisere, er at det kan fremstå på mange atypiske symptomer som også kan være symptomer på andre sykdommer eller tilstander som influensalignende symptomer, hodepine, magesyke og ulike utslett, per Medline Plus.

Nevrologisk

Lyme bakterier kan påvirke den syvende kranienerve og forårsake en midlertidig lammelse av en side av pasientens ansikt, omtrent som symptomer på ansiktslammelse, spesielt hvis den forblir ubehandlet. Det kan også føre til kortsiktig hukommelsestap og problematisk å konsentrere seg, i henhold til Mayo Clinic.

Psykiatrisk

Lyme kan også føre til en myriade av psykiske symptomer, inkludert humørsvingninger, søvnvansker og irritabilitet.

Mage-

Lyme pasienter kan utvikle magesyke, irritabel tarm syndrom, uforklarlig kvalme, vektøkning, vekttap, diaré og forstoppelse.

Cardiac

Pasienter med sent stadium Lyme sykdom kan presentere med kardiale symptomer som brystsmerter, pustebesvær og brystpress, som etterligner hjerteinfarkt, ifølge den kanadiske Lyme Disease Foundation.

Bivirkninger av Leuprolide Acetate

Leuprolide acetat eller Lupron, er en reseptbelagte medisiner som etterligner handlingene til en rekke hormoner naturlig produsert av hypothalamus. For menn, disse hypothalamus kjemikalier undertrykke produksjonen av testosteron, samtidig som man reduserer østrogennivået hos kvinner. På grunn av dens virkninger, leger fore leuprolide acetate å behandle en rekke forhold, blant annet anemi forårsaket av livmor blødning, smerten av endometriose, prostatakreft og tidlig pubertet hos både jenter og gutter. Til tross for dens effektivitet, er leuprolide acetate ikke for alle, som det presenterer flere risiko for bivirkninger og komplikasjoner hos noen pasienter.

Betydelige bivirkninger

De vesentligste eller vanlige bivirkninger av leuprolide acetat vanligvis utgjør ingen langsiktige farene. Vanligvis disse bivirkningene begynne innen den første uken i bruk og fortsette for bare et par uker etterpå, forsvinner som kroppen din blir aklimatisert til stoffet. Omtrent 55 prosent av leuprolide acetat brukere rapporterer hetetokter, den vanligste bivirkningen. Hevelse i ansikt og ekstremiteter, smerter i kroppen og svakhet er også vanlig, forekommer i minst 10 prosent av brukerne.

Andre bivirkninger

Leuprolide acetate har også potensial til å forårsake en rekke andre mindre vanlig, men ikke farlig, bivirkninger. Menn som behandles med stoffet noen ganger oppleve en reduksjon i testikkelstørrelse, impotens og en feminin hevelse av brystene, mens kvinner kan merke ømme bryster eller smerte. Gastrointestinale bivirkninger av leuprolide acetat inkluderer kvalme, oppkast, munn eller hals tørrhet, diaré, tap av matlyst og forstoppelse. Noen pasienter rapporterer nevrologiske symptomer relatert til medisinering bruk, som for eksempel svimmelhet, søvnløshet, hodepine, angst, humørsvingninger, nervøsitet, prikking i ekstremiteter og nummenhet. Andre mulige bivirkninger forbundet med å ta leuprolide acetat er bein, muskel eller leddsmerter; tørr hud; tett nese; hyppig vannlating og økt forekomst av urinveisinfeksjoner.

Kardiovaskulære bivirkninger

Kardiovaskulære bivirkninger er også opplevd mens du tar leuprolide acetat. Den vanligste av disse er iskemi eller en endring i mengden av blodstrømmen som når frem til hjertet. Iskemi bringer på en rekke symptomer, inklusive fuktig hud; kortpustethet og smerter i brystet, halsen, arm eller kjeve. Andre mulige kardiovaskulære bivirkninger av leuprolide acetat inkluderer økt blodtrykk og hjerte bilyd. Disse bivirkningene kan utgjøre en trussel hvis du har hjerte-og karsykdommer eller står i fare for det.

Risiko

I tillegg til mindre bivirkninger og risiko for interaksjoner, har leuprolid-acetat potensiale til å forårsake alvorlige medisinske komplikasjoner. Sjelden, stoffet fører til dannelse av blodpropp, hjerteinfarkt og hjerneslag. Alvorlige nevrologiske bivirkninger av leuprolide acetate inkluderer hukommelsestap, kramper, vrangforestillinger, midlertidig lammelse og besvimelse. Iblant bruk av leuprolid-acetat fører til kreft i huden, blære eller øre. Leuprolide acetate bidrar også til utbruddet av osteoporose eller skjørhet i bein hos noen pasienter.

Betraktninger

Fordi effekten er potensielt toksisk, leger sjelden bruker medikamentet for å behandle gravide kvinner. I tillegg er oral contraceptive medikamenter samhandle med leuprolid-acetat, forårsaker en økning i skadelige bivirkninger for kvinner. Siden det har potensial til å forårsake svimmelhet og tretthet, bør du ikke bruke et motorkjøretøy eller tunge maskiner før du vet hvordan leuprolide acetat påvirker deg. Hvis du har en historie med hjerte-og karsykdommer, hjerteinfarkt, hjerneslag, skader i ryggraden, problemer med vannlating på grunn av betennelse i prostata eller osteoporose, er legen din sannsynligvis ikke å foreskrive leuprolide acetat for deg.

Er Bells Parese Arvelig?

Oppkalt etter skotske kirurgen 19. århundre Sir Charles Bell, som først beskrev tilstanden, er Bells parese er den vanligste årsaken til ansikts lammelse. Ved første øyekast, på grunn av symptomene, ville man antar en person hadde hatt slag. Imidlertid påvirker Bells parese bare de ansiktsmusklene, i motsetning til et slag. De som oftest rammes er mellom 15 og 60, selv om denne tilstanden kan oppstå i alle aldre.

Hva er Bells parese?

Bells parese er en tilstand som forårsaker midlertidig ansikts lammelse. Det resulterer fra skade eller traume til en av de to nerver i ansiktet som styrer ansiktsmusklene. Når nervefunksjonen er avbrutt, som forstyrrer meldinger som sendes til hjernen. Bells parese sjelden påvirke begge sider av ansiktet.

Symptomer

Symptomene kan variere fra mild til alvorlig. Kanskje den vanligste symptomet på Bells parese er plutselig svakhet eller lammelse på den ene siden av ansiktet. Ansiktet ditt kan føles stiv, det heisekupeer være vanskelig å smile, du kanskje merke øyelokket hengende. Det kan være betydelige rive på det ene øyet og lokket kanskje ikke ønsker å lukke. Du legger kanskje merke tørrhet i munnen, eller enda et tap av smak. Noen ganger er det hodepine, svimmelhet, øresus i ett eller begge ørene, eller svekket tale.

Årsaker

Når nerven som styrer ansiktsmusklene blir hoven eller betent, forårsaker den svakhet eller lammelse forbundet. Selv om forskerne ikke vet sikkert hva som forårsaker denne skaden, de tror det kan være en virusinfeksjon, for eksempel herpes simplex, som forårsaker forkjølelsessår. Det har også vært knyttet til virus som forårsaker influensa, vannkopper og helvetesild, og middels øret infeksjoner, for å nevne noen. På ingen måte er denne tilstanden arvelig eller smittsom.

Diagnose

Selv om det ikke er noen laboratorieprøver for å bekrefte denne tilstanden, kan legen din diagnose tilstanden basert på en ansikt-til-ansikt-presentasjon. Etter å ha gransket det berørte området, kan han bestille en test kalt en elektromyografi, eller EMT, for å bekrefte alvorlighetsgraden og omfanget av nerveskader. En MR eller CT scan er andre tester som kan utelukke andre årsaker til press på ansikts nerve.

Behandlinger

I de fleste tilfeller er resultatet for pasienter med ansiktslammelse meget god. Lengden av gjenvinning er generelt basert på skaden. Mange pasienter trenger ikke noen behandling, og tilstanden deres begynner å bli bedre på så raskt som to uker.

Det finnes behandlinger for de som ikke svare så raskt. Antivirale medikamenter, noe som bidrar til å bekjempe infeksjonen, er kombinert med anti-inflammatoriske legemidler, som bidrar til å redusere hevelse. Ibuprofen eller aspirin kan anvendes for å lindre smerte. Varm komprimerer brukt til området kan også redusere smerte. Ofte er øyedråper i løpet av dagen og øyesalve i løpet av natten anbefales å holde øyet fuktig og forhindre synstap. For å holde øye fra å bli ripete, hjelper det å bruke briller i løpet av dagen og lapp over et øye på kvelden.

Alltid søke råd fra din fastlege eller annet helsepersonell hvis du har noen lammelser eller ansikts svakhet. Hun kan finne årsaken til tilstanden og riktig behandling.

Hvorfor kvinner Få kråketær?

Rynker, inkludert kråke føtter, er et resultat av mange års ansiktsuttrykk, aldring og soleksponering. Hvis du smiler, myse eller har den minste bit av ansiktsanimasjon, skal du utvikle kråketær, som spiles ut fra utsiden hjørnene av øynene dine.

Sun Eksponering

Rynker er dannet av hud som er blitt tynn og krøllet. Gjennom årene blir vårt ansikt mye eksponering for ultrafiolett (UV) stråling fra solen, noe som resulterer i foto-aldring av huden vår. Ifølge Skin-care.health-cares.net, er de fleste solskader gjort til vår hud av den tiden vi er 20.

Structural Damage

UV stråling skader kollagenfibre. Kollagen er den strukturelle protein i huden vår. Når kollagen blir skadet, oppstår unormal produksjonen av elastin. Elastin er proteinet som gjør at vår hud vev til å strekke. Når solskadet hud, prøver huden å reparere seg selv ved å produsere enzymer som kalles metalloproteiner. Disse enzymene reform kollagen og renovere skadet hud vev. Men hvis kollagen fibrene blir uorganisert, kan en ujevn formasjon føre. Enzymene utilsiktet kan gjøre enda ytterligere skade på kollagen, noe som resulterer i rynker.

Karakteristiske Lines

Kråketær, akkurat som fine linjer som vises mellom en persons øyne, oppstår på grunn av små muskelsammentrekninger gjentatte gjennom et helt liv. Karakteristiske linjer vises på våre ansikter. Gravity, selvfølgelig, også tar sin toll og bidrar til tunge øyelokk og utseendet på kjever.

Mindre Moisture

Når vi blir eldre, produserer vi mindre olje og svette, frata vår hud med vann lipidemulsjoner som beskytter huden vår når vi er yngre. Vår hud kan bli tørr og skjellete på grunn av tap av fuktighet.

Tynning Skin

Eldre huden blir tynn. Våre hudceller dele saktere når vi blir eldre, og huden mister sin elastisitet som resultat. Det ikke lenger fjærer tilbake etter å ha blitt strukket, og heller ikke helbrede det raskt fra en skade. Fettcellene i huden vår dør, og vi mister den lubben pute i ansiktet vårt som gjorde oss se unge.

Behandling

Kråketær kan gjøres verre hvis du røyker eller hvis du ligger på ansiktet ditt når du sover, ifølge Beautytipsonline.com. Til en viss grad, kan du forhindre kråketær ved å ikke røyke, iført solbriller, solkrem og holde området rundt øynene fuktig. Kråketær kan være profesjonelt behandlet med laser resurfacing å bli kvitt det ytre laget av huden. Dette vil stramme og glatte huden i ansiktet ditt, inkludert området rundt øynene. Noen opt for kollagen injeksjoner for å glatte ut rynker og kråketær. Botox-injeksjoner fjerne rynker ved å forårsake midlertidig lammelse og svekkelse muskler, noe som gjør dem slappe av.

Nevrologiske lidelser og symptomer

Nevrologiske lidelser og symptomer


Enhver handling eller respons menneskekroppen gjør styres av nervesystemet. Nevrologiske lidelser kan komme plutselig og kan være forårsaket av ting som infeksjoner og fødselsskader. Konsultere med en medisinsk faglig hvis du opplever noen av disse symptomene.

Meningitt

Meningitt er forårsaket av bakterielle og virale infeksjoner av membraner som omgir ryggmargen og hjernen. Tegn på hjernehinnebetennelse kan komme plutselig og inkluderer høy feber, vedvarende hodepine, kvalme og oppkast. Det rapporteres også om endringer i normal oppførsel, som økt tretthet og forvirring. Spedbarn kan også kontrakt hjernehinnebetennelse og vise en feber, irritabilitet og tretthet. Hvis du eller noen du kjenner opplever noen av disse symptomene, kontakt lege.

ADHD

ADHD står for Attention Deficit-Hyperactivity Disorder og er en nevrologisk atferdsforstyrrelse. ADHD påvirker mellom 3 og 5 prosent av barn i USA i henhold til National Institute of nevrologiske lidelser. Lider har problemer med å holde fokus på en oppgave og trene riktig hemming. Symptomer på ADHD inkluderer overdreven snakke, forlater prosjekter og oppgaver uferdig, uro og problemer med å betale oppmerksomhet. Disse symptomene oftest vises i barndommen, men kan også bli diagnostisert hos voksne.

Bells parese

Bells parese er karakterisert ved en midlertidig lammelse i ansiktet som vanligvis er forårsaket av traumer eller skader på nervene i ansiktet. Bells parese er nr 1 årsaken til ansikts lammelse. I sjeldne tilfeller kan det påvirke begge sider av ansiktet, men det er som oftest den ene side forårsaket av en enkelt nerve. Symptomer på Bells parese komme plutselig og har som regel toppet seg med 48 timer. Disse symptomene kan omfatte rykninger, hengende i et hjørne av munnen eller et øyelokk, og sikling.

Multippel sklerose

Multippel sklerose er en uforutsigbar sykdom med komplikasjoner og symptomer som kan variere fra minimal til ødeleggende. Den eksakte årsaken til MS er ukjent, men det antas å være forårsaket av immunsystemet angriper myelin, kroppens nerve isolator. Første symptomene på MS er doble og tåkesyn, muskelsvakhet og dårlig koordinering. I verste fall forårsaker MS delvis og fullstendig lammelse.

Epilepsi

Epilepsi er en lidelse som oppstår når nervene i hjernen begynner å skyte unormalt. Epilepsi er forårsaket av et brudd i den normale nervecelle-aktivitet. Nevrale aktiviteten kan bli forstyrret av en rekke ting, inkludert unormale nervebaner i hjernen, svulster, meningitt, demens, og en ubalanse i nevrotransmittere eller kjemikalier som transporterer signaler til nervene. Dette kan noen ganger føre til merkelig opplevelser, atferd og følelser. Kramper, tap av bevissthet, og muskelspasmer er også symptomer på epilepsi.

Akupunktur Teknikk for Bells parese

Bells parese kan oppstå på grunn av skade eller traumer til ansikts nerver. Det forårsaker midlertidig lammelse når ansiktsmusklene ikke er i stand til å motta meldinger sendt fra hjernen. Symptomer på Bells parese variere, men kan omfatte svakhet eller lammelse på en eller begge sider av ansiktet, hengende over øyelokket og munnviken, og siklende. Akupunktur, en gammel kinesisk holistisk healing teknikk, blir et stadig mer populært alternativ behandling for Bells parese.

Fakta

Selv om en rekke forskjellige metoder finnes for å behandle denne tilstanden, melder Verdens helseorganisasjon at akupunktur gir godt resultat i behandling av Bells parese.

Akupunktur definerer en energistrømning som kalles Qi-energien som driver de prosesser i kroppen. Trodde forstyrrelse av denne flyten er hva som forårsaker sykdom. Kinesisk medisin definerer Bells parese som en vind-kulde angrep, hvor vinden kommer inn i kroppen og angriper ansiktet. Resultatet er stagnasjon av Qi og blod i ansiktet, forårsaker lammelse i disse musklene. Nummenhet og kribling, både utbredt i Bells parese pasienter, er vanlige symptomer på Qi mangel. Den grunnleggende forutsetningen er at akupunktur kan bidra til å gjenopprette en tilstand av balanse eller energiflyten i kroppen, og gi lindring fra symptomene på Bells parese.

Behandlingsmål punkter på kroppen som drive ut vind og øke flyten av Qi-energi og blod. bli punktene brukes til å gjenopprette balansen i energiflyten. Akupunktur innebærer plassering og manipulering av små nåler rett under huden, ved hver av de målrettede punkter. Tilstedeværelsen av disse nåler på bestemte punkter, kombinert med deres manipulasjon, stimulerer strømmen av blod og Qi-energi.

Funksjoner

En innledende fysisk undersøkelse bekrefter diagnosen Bells parese. Pasienten forsøker å lukke øynene, heve øyenbrynene, smile, og bringe leppene inn i en kyssing posisjon og blåse ut. Når bekreftet, begynner akupunktur prosessen.

Når den brukes i behandling av ansiktslammelse, akupunktur fokuserer på områder eller soner, på kroppen til pasienten som tilsvarer områder av det perifere nervesystemet, inkludert facial nerver. Akupunktøren avgjør hvor en ubalanse oppstår og plasserer en nål rett under huden på den nøyaktige plasseringen. Needles er fortsatt på plass i ca 20 minutter. Manipulering av nålene, enten for hånd eller elektronisk, foregår i en eksakt og konkret måte.

Som behandling utvikler seg, Qi-energi og blod begynner å balansere og flyte jevnere. Musklene i ansiktet og øynene begynner å motta og svare på meldinger som sendes fra hjernen, og pasienten begynner å se og føle deg bedre. Lengden av behandlingsperioden avhenger av alvorligheten av symptomene. Selv om flere økter kan være nødvendig, tar hver prosedyre vanligvis ikke mer enn 30 minutter.

Betraktninger

Akupunktur er trygt og med unntak av en kriblende følelse når akupunktøren setter nålen, bør være relativt smertefri. Det skal ikke være noen sårhet, nummenhet eller smerter i de områdene av nålestikk etter inngrepet.

Fordeler og ulemper med kosmetisk kirurgi

Det er ingenting galt med å ville gjøre deg vakker eller som ønsker å føle seg bedre om deg selv. I et samfunn hvor bildet er alt, følelse og ser bra ut er viktig. Spørsmålet å stille deg selv er hvor langt ville du gå for å se perfekt? Før du vurdere noe så drastisk som kosmetisk kirurgi, sørg for at du er fornøyd med hvem du er på innsiden, fordi utsiden kan endre på et øyeblikks varsel.

Ulike prosedyrer

Kosmetisk kirurgi omfatter et bredt spekter av prosedyrer. Hver fremgangsmåte har sine egne fordeler og ulemper, også. En av de mest populære kosmetisk kirurgi prosedyrer er fettsuging, eller fettsuging. Den åpenbare fordelen med denne prosedyren er at folk kan miste en stor mengde kroppsfett i løpet av noen timer. Som sådan, kan de føle seg bedre om seg selv etter inngrepet og opprettholde en sunnere livsstil. Men hvis du opp i vekt etter å ha gjennomgått fettsuging, risikerer du sjansen for dimpling huden din og krever fett injeksjoner for å fikse problemet. Kroppen din kan også ta lang tid å venne seg til den nye vekten og noen mennesker lider frysninger og andre problemer i ukene og månedene etter inngrepet.

Ansikt heiser er også populære kosmetiske prosedyrer. Leger kan ta 10 eller 20 år av ditt utseende med en skikkelig ansiktsløftning. Men ansiktet heiser krever fire eller flere uker med utvinning tid. I løpet av den tiden, vil ansiktet ditt vanligvis ser hoven og forslått. Noen ansiktsløftning prosedyrer er også opplagt og de kan gjøre ditt ansikt og huden ser unaturlig og selv plast.

Selv brystimplantater har sine ulemper. De kan gjøre en kvinne føler seg mer trygg på seg selv og kroppen hennes, men implantater har en risiko for lekkasje eller sprengning og krever en annen kirurgi for å fikse problemet.

Kostnader

En av de prohibitive ulemper ved kosmetisk kirurgi er kostnaden. En enkel Botox-injeksjon kan koste så mye som $ 400 og enda mer i enkelte deler av landet hvor det er mer populært. Brystreduksjon kan variere mellom $ 3500 og $ 6000, avhengig av om du er en mann eller en kvinne. Facelifts gjennomsnitt ca $ 6500 og til og med fettsuging koster mer enn $ 3000. En nese jobb er vanligvis mer enn $ 4000 og øyelokk kirurgi er minst $ 3.000. Dette er bare noen av de høye kostnadene ved noen av de mest populære kosmetisk kirurgi prosedyrer.

Selv om kostnadene ved disse prosedyrene er gjerne dyrt, er det noen måter å spare penger på dem. De fleste plastikkirurger tilby finansieringsmuligheter enten gjennom sitt eget kontor eller ved å arbeide med en utlåner eller finansieringsselskap. Mange mennesker er i stand til å ha råd til disse prosedyrene ved å trene lave månedlige innbetalinger. Noen kosmetisk kirurgi skoler kan også tilby rabatterte prosedyrer for folk som er villige til. Disse prosedyrene er kontrollert og observert av fagfolk så uheldige risiko er på et minimum.

Risiko

En av de vanligste feilene folk gjør når du får kosmetisk kirurgi er å bruke feil lege. Hvis du velger feil lege eller en lege som ikke er sertifisert, kan du risikere din helse og ditt liv i noen tilfeller. I det minste, kan en dårlig lege gjøre deg verre enn du var før du gikk inn for operasjonen. Legen kan ikke bruke sterilt utstyr, noe som kan føre til infeksjon eller hematom. Andre leger kan utføre en prosedyre som resulterer i uregelmessigheter, asymmetrier, puckers, divots og dimples.

En annen ulempe med kosmetisk kirurgi er den anestesi som brukes under fremgangsmåten. Anestesi komplikasjoner er mer vanlig enn mange er klar over, og de kan være dødelig i sjeldne tilfeller. Men mindre alvorlige komplikasjoner som følge av anestesi inkluderer blodpropp, midlertidig lammelse, unormal hjerterytme og mer.

En liten andel av mennesker får også avhengige av kosmetisk kirurgi. De kan finne en kjendis i Hollywood at de ønsker å se ut og gjennomgå flere prosedyrer for å se ut som den personen. Noen har gått gjennom så mange prosedyrer som de rett og slett ser ut som plast kloner av seg selv.

Sikkerhet

Generelt, kosmetisk kirurgi prosedyrer er trygge. Det overveldende flertall av kunder som gjennomgår fettsuging, ansiktsløftning, bryst augmentations eller andre prosedyrer er fornøyd med endringen og lider noen (hvis noen) negative bivirkninger.

Det er imidlertid noen statistikk som utgjør en ulempe for de som vurderer kosmetisk kirurgi. Ifølge CosmeticSurgery.com, om lag fire prosent av kosmetisk kirurgi prosedyrer har noen form for komplikasjon etter at de er ferdigstilt. Prosedyrer gjort i Mexico og andre land hvor de er mye billigere konto for mange av de operasjoner som "går dårlig", men det er fortsatt noe å vurdere.

Krav

For å være en kvalifisert kandidat for kosmetisk kirurgi, må du følge visse kriterier. Det er flere helsemessige forhold som trolig vil diskvalifisere deg fra å være en kandidat for kosmetisk kirurgi, inkludert lungesykdom, høyt blodtrykk, diabetes, leddgikt, underernæring, alvorlig depresjon fedme. Disse og andre problemer gjør risikoen for kosmetisk kirurgi mer sannsynlig. Men hvis du er en ganske helse person, kan kosmetisk kirurgi være en enorm fordel.

Røykere er også ikke gode kandidater for kosmetiske prosedyrer. Faktisk må de slutte å røyke for to hele uker før inngrepet er planlagt, og de må også være røykfri i to uker etter operasjonen. For noen røykere, kan dette være en enorm ulempe for kosmetisk kirurgi. For andre kan det være push de trenger for å bli røykfri for livet.

Ryggvirvel MS lesjon Vs. Hemangioma

Ryggvirvel MS lesjon Vs. Hemangioma


Vertebrale multippel sklerose lesjoner og rygg hemangiomer er internt fore massene som påvirker ryggmargen og sentralnervesystemet (CNS), forårsaker ødeleggende symptomer som kan forverre. Begge forholdene er diagnostisert ved en MR.

Misforståelse

Det finnes ulike typer av hemangiomer, som i hovedsak amass eksternt under barndom som en rødlig fødselsmerke. Spinal hemangiomer kan bli feildiagnostisert som spinal multippel sklerose lesjoner.

Funksjon

Hemangiomer danner på grunn av en unormal oppsamling av blodårer, mens MS-lesjoner resulterer betennelse på grunn av tap av et nevron-beskyttende protein kalt myelin.

Identifikasjon

Spinal hemangiomer er til stede som myke, godartede svulster på thorax eller lumbar området av ryggraden, mens MS-lesjoner er fast i konsistensen, som forekommer hovedsakelig i halsen og nakken.

Effekter

Spinal hemangiomer og MS-lesjoner produsere lignende symptomer på midlertidig lammelse, svekkede muskler og nummenhet. Spinal hemangioma symptomer inkluderer intense ryggsmerter, mens MS-symptomer er svimmelhet, tretthet og forvrengt syn.

Potensiell

MS ryggvirvel lesjon symptomer forverre og mandat gjennom en levetid på grunn av ulike berørte nerver. Spinal hemangioma symptomene blir stadig verre på grunn av tumorvekst som støter mot nerver.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Hemaplegic migrene

Det finnes millioner av migrenepasienter. Blant dem, lider av en liten mengde av en sjelden form for migrene som noen ganger kalles "komplisert" eller "kompleks". Det er bedre kjent, men som hemaplegic migrene. Den får sitt navn fra det faktum at det fører til mild til alvorlig midlertidig lammelse i et visst område av legemet. Det kan ta mange former. Det kan hindre den enkelte fra å flytte sine lemmer. Det kan påvirke evnen til å se eller høre, eller det kan påvirke evnen til å speak.Little er kjent om denne tilstanden som mange måter etterligner symptomene på hjerneslag. Den kommer og går ujevnt. Det fungerer forskjellig innenfor ulike mennesker. Det kan være midlertidig ved starten av hodepine eller fortsette gjennom hele kurset. Noen leger mener at det har liten eller ingen langsiktig effekt på kroppen. Andre mener at det fortsatt svekkelse av muskler kan være kumulative og stave problemer for pasienter i langsiktig. Uansett er det ultimate årsak eller dens konsekvenser, antall hemaplegic migrene diagnostisert hvert år synes å være på vei oppover. Av den grunn er det viktig at folk har en bedre forståelse av tilstanden.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Hemaplegic migrene

•  Identifiser "aura." Dette er vanligvis den tidligste fysisk reaksjon til utbruddet av migrene. Det kan presentere seg selv på forskjellige måter. En aura ser ut som fyrverkeri skal ut foran øynene. Gnister kan være få eller de kan nesten obskure visjon helt. En annen er beskrevet som en mørkere visjon. Det ser ut som om en grå sky eller mørk klut plasseres mellom person og hva hun ser. En tredje kalles "tunnelsyn. Det begynner som en TV-skjerm, med en liten sort linje rundt siktelinjen. Da tykkelsen av linjen begynner å vokse og smalt til å likne en tunnel. Mindre og mindre lys skinner gjennom til liten eller ingen i det hele tatt kan sees i det hele tatt. Tilstanden er vanligvis kortvarig, som varer ikke mer enn noen få sekunder eller minutter.

Merk følsomhet for lys og høye lyder. De fleste migrenepasienter har en ekstrem følsomhet for en eller begge av disse ting. Det er en av de tidligste utstilte tegn på et migreneanfall, inkludert hemaplegic migrene.

Rapport lyd sensoriske abnormaliteter. Hemaplegic migrene lider ofte høre en summende lyd eller en ringing i ørene.

Gjenkjenn forvirring. En plutselig tap av hukommelse er et annet symptom på denne tilstanden. Det kan påvirke på kort eller lang sikt minne eller selv være noe sporadisk. Noen individer kan identifisere alt om sitt liv opp til et par minutter før angrepet begynte. Andre kan snakke fritt om de siste minuttene, men kan ikke huske utover det. Atter andre opplever hull i sine minner. I alle fall er det denne midlertidige hukommelsestap som skaper en tåke eller følelse av forvirring. Det kan vare noen minutter eller fortsette til migrene selv har ryddet.

behandle kvalme og / eller oppkast. På grunn av den ekstreme smerter involvert med migrene (hemaplegic inkludert), lider har utbrudd av en av eller begge disse betingelsene. De kan starte når som helst i løpet av migrene, men er som oftest stilles under høyden av problemet.

Rapporter alle slags nummenhet, svakhet eller lammelse av kroppen til en lege med en gang. Dette kan manifestere seg som "pins og nåler" pricking huden. Det kan bety at lemmer er vanskelig å bevege seg normalt. I ekstreme tilfeller kan det manifestere seg som en semi-lammet tilstand hvor hele deler av legemet har liten eller ingen følelse i det hele tatt. Slike forhold er grunn til alarm fordi de er også forbundet med hjerneslag.

gjenkjenne talevansker. Noen hemaplegic migrenepasienter har problemer med å kommunisere. Tilstanden kalles "afasi." Det kan presentere seg selv i en av flere måter. For folk flest, viser den seg som en form for ord scrambling. Den enkelte kan snakke normalt. Men ordene som snakkes ofte gjøre lite eller ingen mening. I noen tilfeller kan de danne de riktige ordene, men de kan ikke snakke dem klart. Talen blir utydelig. I svært sjeldne tilfeller er begge typer afasi utstilt samtidig.

Gjør registrering av eventuelle besvimelser eller besvime. Disse er vanlig hos noen pasienter, men er ikke alltid en del av ligningen.

Hint

 • Ha en søvn maske og ørepropper på hånden for å motvirke følsomhet for lys og lyd.
 • Prøv en ispose gjelder øynene eller pannen for å hjelpe Abate mindre symptomer.
 • Spør en lege for kvalme medisiner for migrene anfall.
 • Søk den riktige type medisin for alvorlighetsgraden av migrene.
 • Migrenepasienter bør unngå visse typer aktiviteter som bilkjøring eller bruk av tungt utstyr.
 • Oppsøk riktig diagnose og behandling fra en nevrolog.
 • Langsiktige anfall av forvirring være et tegn på at det skjer noe mer alvorlig. Lag en legetime umiddelbart.
 • Gå til en ER en gang hvis symptomene ikke avta raskt.