Digidexo.com

skjoldbruskkjertelkreft blåmerker

Hvordan endre et merke av p-piller

Hvordan endre et merke av p-piller


P-piller kommer i mange merker og typer. Kombinasjon piller er monofasisk eller multifasisk i formel. Monofasiske aktive piller inneholder samme mengde av progestin og østrogen hormoner. I multifasisk piller, varierer mengden av hver aktive hormoner i pille. Konvensjonelle p-piller inneholder 21 eller 24 aktive piller og syv eller fire inaktive piller. Menstruasjon inntreffer i løpet av den tiden da de inaktive pillene er tatt. Piller som inneholder kun aktive piller eliminere menstruasjon helt eller bare til visse tider av året. Hvert merke av p-piller gir disse formuleringene, det er avgjørelsen til lege og pasient å finne ut hvilken formel som fungerer best.

Hvordan endre et merke av p-piller

•  Bestem dine symptomer. Kjenne symptomene vil hjelpe legen forskrive riktig hormon.

2 omtale andre prevensjonspille alternativer. Noen p-piller hjelpe kvinner til å kontrollere antall ganger per år de menstruerer. Hvert merke og pille har forskjellige bivirkninger og metoder for å hindre graviditet.

Sammenlign den splitter tiden blir brukt til et annet merke. En ny type pille å bruke for sammenligning kan bli funnet gjennom medisinske bøker på det lokale biblioteket, besøke hjemmesidene til kjente merkevarer og gjennomgang av TV-reklame for nye og populære merker.

Finn en lege eller snakke med fastlegen din. P-piller må forskrives av lege eller sykepleier utøveren. Diskuter dine bekymringer om din nåværende p-pille. Den som yter helsehjelp kan bestemme et annet merke basert på din helse historie og behov.

Fyll resept på apoteket.

Start ny merkevare av piller i henhold til legens ordre.

Hint

 • Andre metoder for prevensjon kan være nødvendig når piller blir endret.
 • Følg alltid legens ordre.

Mørke fødsel merker i babyer

Mørke fødsel merker i babyer


Når et barn blir født er det mange mulige varianter av huden farge og fødsel merker. Fødselsmerker er vanligvis ikke en grunn til bekymring, og mange vil visne som barnet blir eldre.

Mongolske flekker

En mørk, stor føflekk kan være en mongolsk flekk. Disse fødselsmerker er blå, grå eller svart i utseende og kan se ut som et blåmerke. Mer vanlig å finne i mørkhudet babyer, de vanligvis dukker opp på bena eller bagasjerommet.

Portvins Flekker

En mørk rød eller vin farget fødselsmerke som vises på ansiktet, armer eller ben er sannsynligvis en portvin flekken. Denne type fødselsmerke kan bli behandlet med en laser for fjerning.

Café au lait flekker

Som navnet tilsier, cafe au lait flekker er fargen på lyset kaffe. De kan bli funnet på ben, armer og bagasjerommet i varierende størrelser. Disse fødselsmerker er permanente.

Føflekker

Mol kan være tilstede ved fødselen. Disse kalles medfødt nevi. Å ha en føflekk ved fødselen kan øke pasientens risiko for hudkreft.

Betraktninger

Hvis en baby har mer enn seks cafe au lait flekker som er større enn 1,5 centimeter eller hvis det er en muldvarp til stede ved fødselen, bør en lege konsulteres, da det kan være et tegn på andre helseproblemer.

Hvordan merke Chancroids

Chancroids er en seksuelt overført sykdom (STD). Selv chancroids er relativt uvanlig i USA, de er lett spredt og blir stadig vanligere. Hvis ubehandlet, kan de føre til mer alvorlige tilstander. Alle som er seksuelt aktive er i faresonen for å pådra dette ofte smertefull sykdom og bør være klar over symptomene slik at de kan bli behandlet så snart som mulig.

Hvordan merke Chancroids

•  Se etter støt på genital regionen. Dette er de første symptomene på chancroids. Hos menn, kan de bli funnet på penis eller det perianale området. Hos kvinner er de vanligvis finnes i skjeden eller livmorhalsen eller labia, selv om de kan også vises rundt rektum.

Føl støt hvis du finner dem. Hvis det er en chancroid sår, kan det føles myk å ta på, men ikke gummi eller hard. Humper kalles myke chancres.

•  Undersøk underlivet for pus-fylt sår. Det humper kan utvikle seg til disse pus-fylt sår som kan deretter bryte åpen. Disse sårene er smertefullt og la den berørte person mer utsatt for andre infeksjoner.

Sjekk dine lymfekjertler. I nesten halvparten av chancroid tilfeller lymfekjertler i området av kjønnsorganene hovne opp og stivne, og kan være smertefullt. I likhet med de chancroid sår, kan lymfekjertler blitt pus-fylt og kan danne sår og brudd.

Oppsøk lege så snart som mulig dersom du merker noen av disse symptomene eller mistenker at du har hatt seksuell kontakt med en smittet person.

Hint

 • Chancroids kan kureres med antibiotika. De er kurert raskere hvis du ser en lege så snart du mistenker at du kan ha dem. Når de er fullstendig kurert, vil symptomene forsvinne, og du vil ikke spre sykdommen.
 • Unngå potensiell smitte ved å alltid bruke kondom, selv med oral sex. Kvinner kan ikke ha eller merker symptomer på chancroids umiddelbart, så det er spesielt viktig for kvinner å alltid praktisere sikker sex.
 • Hvis du er diagnostisert med chancroids, avstå fra seksuell kontakt før legen din forteller deg at du er kurert.
 • Venstre ubehandlet, chancroids kan bidra til en HIV-infeksjon.

Er Blåmerker et symptom på Fibromyalgi?

Fibromyalgi har mange symptomer. Smerter, tretthet og depresjon er trolig den beste anerkjente symptomene, men fibromyalgi er mye mer. Mange fibromyalgi lider også rapportere hudsykdommer, for eksempel tørr hud kløe og blåmerker.

Hudproblemer og Fibromyalgi

Ingen forstår nøyaktig hvorfor fibromyalgi påvirker huden. Fibromyalgi, derimot, gjør forvirre hjernens evne til å behandle smerte signaler, og dette kan faktor i vanlige hudproblemer som allodyni.

Allodyni

The American Heritage Medical Dictionary definerer allodyni som "Pain at resultatene fra et ikke-skadelig stimulans til huden." Fibromyalgi pasienter med allodyni rapporterer ofte hevelse og blåmerker.

Blåmerker

Sår oppstår når små blodkar bryte nær overflaten av huden, vanligvis forårsaket av et fall eller et slag. Lett blåmerker har forskjellige årsaker, og en medisinsk faglig bør konsulteres dersom det blir alvorlig.

Hva som bidrar til Blåmerker

Medisiner som kortikosteroider og aspirin kan tynne blodet eller huden og forårsake blåmerker. Kosttilskudd som fiskeolje, ofte anbefalt å fibromyalgipasienter, også kan fungere som blodfortynnende.

Hvordan Cope

Iført verneklær og unngå aktiviteter som vil føre til harde slag vil redusere risikoen for blåmerker. Medisiner kan være nødvendig å justere for alvorlig blåmerker; imidlertid aldri slutte å ta noen medisiner eller kosttilskudd uten først å snakke med en lege.

Hvordan å sammenligne Jenny Craig Mat til andre merker

Jenny Craig er et navn som mange tenker på først når de tenker på vekt-tap produkter. Imidlertid har flere og flere merker har begynt å konkurrere med Jenny Craig, spesielt når det kommer til vekt-tap mat. Kjøpe mat på en vekt-tap programmet er en forpliktelse, slik at du kommer til å ønske å sammenligne Jenny Craig Foods med de andre merkene å sørge for at du får hva som kommer til å fungere best for deg.

Hvordan å sammenligne Jenny Craig Mat til andre merker

•  Lag en oversikt for å sammenligne Jenny Craig til andre merkevarer som tilbyr vekttap matvarer, for eksempel Nutrisystem. Hver kategori bør være noe som er viktig for deg, for eksempel kostnader, alternativer, tilgjengelighet og forventede utfallet av programmet. Å ha all informasjon ved siden av hverandre vil hjelpe deg å ta en avgjørelse.

Sammenlign kostnaden for mengden mat du har tenkt å kjøpe. Mange vekttap spise planer, for eksempel Jenny Craig, vil selge deg en ukes verdt av mat til en fast pris. For eksempel kjøper Jenny Craig mat fra en lokal distributør sannsynligvis kommer til å koste mellom $ 85 og $ 120 for en uke. Sammenlign det med en ukes verdt av mat fra et annet plan.

Bestem om matvarer selges av hvert merke er riktig for deg. Gå til hvert merke webområde for å se om maten deres passer med dine behov. For eksempel ikke Jenny Craig ikke har mat å støtte en kosher eller et vegansk kosthold. Hvis du er ute etter noen av disse spesialiserte dietter, må du kjøpe mat et annet sted.

Sjekk detaljene om hvordan maten vil være tilgjengelig for deg. Noen vekt-tap programmer sende maten i posten, mens andre har lokale sentre hvor du kan plukke maten opp. Bestem hvilke merke passer best til dine behov med hensyn til tilgjengelighet.

Sett en forventning for å miste vekt, og deretter finne ut om hvert merke plan passer som forventning. Se om hvert merke setter sine forventninger om en uke-til-uke basis eller årsbasis. Spør om noen garantier for at ech merke kan tilby med sin produkt.

Hint

 • Spør selskaper hvis du kan smake maten deres å sørge for at du liker det før du gjør en langsiktig satsing.
 • Ikke forplikte seg til noen langsiktig kontrakt med mindre du er helt sikker på at det passer dine behov.

Hvordan å sammenligne merker av Maca

Hvordan å sammenligne merker av Maca


Maca er en kraftig rot som dyrkes tradisjonelt i høyder på 13,000-15,000 føtter. Det er innfødt til Junin platå høylandet i Bolivia og Peru, hvor den har vært dyrket i mer enn 2000 år. De fleste merker for tiden tilgjengelig innhøsting og male fra disse regionene.

Historie

Mens det er ingen dokumenterte beretninger om sin bruk av Inka-folket, legender fra ulike kilder koble den mye med Inca krigere. Det er klart at maca har vært dyrket i århundrer som en stor landbruks avling i høylandet, der få andre vekster vokse.

Typer

Maca varierer i farge, størrelse og form av roten. Roten kan være trekantet, rund eller rektangulær. Den finnes først og fremst i fargene sort, krem ​​og rød. Krem er den mest vanlige og mye brukt. Kremen røtter er den største og den søteste smaker. De sorte røtter er rapportert å ha den sterkeste medisinsk verdi, selv om forskningen er ikke avgjørende.

Fordeler

Maca brukes hovedsakelig som en seksuell Enhancer for menn og kvinner. Det har også blitt funnet å øke energi og noen ganger blir referert til som den Peru ginseng. Det har næringsverdi så vel som den inneholder et spektrum av sporstoffer og B-vitaminer.

Regioner

Maca åkre blir befruktet hovedsakelig med sau og alpakka gjødsel. Maca dyrking fra bolivianske og peruanske høylandet er nesten helt økologisk. Selv om maca har vært dyrket utenfor Andes, forskning har ennå ikke vist om det utvikler det samme virke sammensetning eller potens.

Merker

Nesten alle de individuelle merkene har egne nettsider. Hver vil gi informasjon om regionen der maca ble dyrket og den type maca som blir bakken. Merker kan variere i konsentrasjon hvis du kjøper pulver i kapselform. Noen merker kan legge til andre ingredienser for å kapsler også. Denne informasjonen vil bli merket tydelig.

Hvordan behandle en Black Eye (blåmerke)

Hvordan behandle en Black Eye (blåmerke)


A "blåveis", eller blåmerker i vevet rundt øyet, skjer når blod "pools" i det berørte området. Huden rundt øynene er veldig tynn og den sammenslåtte blod snur området lilla-blå. Ettersom tiden går, reabsorbs blodet tilbake i kroppen og blått øye gradvis forsvinner. Det tar vanligvis ca en uke for et blåmerke å forsvinne helt. Mens du venter, ansette noen tips for å hjelpe behandle området.

Hvordan behandle en Black Eye (blåmerke)

Unn blått øye umiddelbart for å bidra til å redusere hevelse og stoppe indre blødninger. Plasser en ispose innpakket i en tynn klut på området over den skadde øyet, men ikke bruk for mye press. Hvis øyet er veldig hoven, og hvis du ikke klarer å bevege øyelokkene, ikke plasser ispose direkte på den skadde øyet. I stedet plasserer isen like over øyet på pannen regionen. Du kan bruke en slags dressing til tape pakkisen på plass. Ikke la pakken på i lange perioder; det er bedre å bruke det på 10-minutters intervaller.

Bruk vitamin K som en annen måte å behandle en ny øyen blåmerke. Vitamin K bidrar til å fremme og akselerere tilheling av vev. Det er lett tilgjengelig i de fleste drugstores og apotek. Kjøp den fra 1 til 5 prosent vitamin K krem ​​og bruke den forsiktig over de berørte områdene rundt øyet. Pass på å ikke få noe inn i øyehulen selv. En annen måte er å suge en steril bandasje med vitamin K krem ​​eller olje og deretter bruke den til den skadde øyet ved taping den på plass med dressing. Dette er en god måte å behandle øyet fordi du kan bære den vitamin K "eyepatch" mens du sover for å hjelpe healing.

Ta over-the-counter paracetamol hvis du opplever smerte fra blødning eller hevelse. Ikke ta aspirin, som det har antikoagulerende egenskaper som vil hindre blodet levrer og kan gjøre blåmerke større og forsinke healing.

Prøv en urtemedisin for å finne litt lindring for et blått øye. Den arnica anlegg og et enzym i ananas kalt bromelain har vist seg å ha helbredende egenskaper for bruising, f.eks. Som alltid, ta kontakt med helsepersonell før du starter noen urte rettsmidler eller alternative behandlinger.

Bruk persille for å behandle den sorte øyet. Denne urten har bedøvende og anti-inflammatoriske egenskaper og vil hjelpe helbredelsesprosessen. Male opp litt hakket persille og bland med knust is i en blender. Hell persille "slurry" bland inn Ice Cube skuffer og plass i fryseren. Når isbitene er frosne, ta noen persille kuber ut av skuffen, plassere på en myk bomullsklut og bruke den til det skadde øyet som et kaldt omslag. Gjenta etter behov, men husk å ikke la den kalde isen komprimere på for lenge om gangen.

skjul din svart øye kosmetisk mens det gror, om nødvendig. Visse typer sminke og foundation er tilgjengelig som er spesielt formulert for å skjule eller skjule merker og misfarging på huden. Bruk Internett til forskning noen av disse produktene, som også kan kjøpes online.

Ikke blås nesen for hardt mens blått øye er healing eller annet du risikere å forårsake kapillærene å begynne å blø igjen fra tvang og press. Hvis dette skjer, vil healing ta lengre tid og blåmerker kan bli større. Et worst-case scenario er at øyet kunne bli infisert på grunn av opphopning av blod, spesielt hvis beinet av øyehulen var brukket.

Hint

 • Se en øyelege etter at du har påført noen form for skade øyet. Noen ganger skaden kan virke overfladisk og asymptomatisk på et tidlig stadium, men komplikasjoner som netthinneavløsning eller indre blødninger kan oppstå senere fra skade.
 • Gå til ER eller oppsøke lege umiddelbart hvis øyeskader presenterer med dobbel eller uskarpt syn, svimmelhet, "floaters" i øyet, smerter ved øyebevegelser og alvorlig blødning som ikke vil stoppe.
 • Hensikten med denne artikkelen er å utdanne og informere leseren, og er ikke en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller søke legehjelp fra en lege.

Forbruker pakking, merking og mat forskrifter i Canada

Kontrollere matemballasje før det er kjøpt er en fin måte å forstå ernæring som finnes i et bestemt produkt. Det er flere regler i Canada som tar sikte på å hjelpe forbrukerne å bli mer informert om hva de spiser.

Emballering og merking loven

Ifølge Canada Business, Forbruker emballering og merking loven pålegger enhver produsent eller produsent å gi korrekt merking informasjon om sine produkter. Falske etiketter eller mangel på skikkelig merking, kan føre til bøter.

Merking

Ifølge den kanadiske regjeringen, er målet for emballasje og merkeforskriften for å tillate forbrukerne til å ta informerte beslutninger om hva de faktisk kjøper.

Ernæring

Ett hovedmål er å la forbrukerne å vite ernæring fakta av faktiske produkter; en ernæring fakta tabellen er nødvendig på mange forskjellige matvarer tilgjengelig i Canada.

Ingredienser

En tabell av ingrediensene må bli omtalt på mat; emballasjen må også liste sertifisert, spesifikke krav på hvor det ble produsert og / eller om det er lite fett eller lav kalori.

Unntak

Det er visse ting som ikke faller inn under den spesifikke merking loven. Ifølge Canada Business, dette inkluderer industrielle produkter, legemidler og medisinske produkter, eksport bare produkter og artist forsyninger, blant andre.

Ernæringsmessige krav til merking

Ansvar for å håndheve ernæring merkekrav i USA faller til to separate etater. The Food Safety and Inspection Service (FSIS) av United States Department of Agriculture (USDA) overvåker næringsdeklarasjon for kjøtt, fjørfe og egg produkter. The Food and Drug Administration (FDA) regulerer matvarer utenfor jurisdiksjonen til FSIS. Den FSIS rapporterer at næringsdeklarasjon og opplæringsloven (NLEA) etablerer nærings krav til merking, definerer næringsstoffer, setter standardiserte parametere for serverer størrelser, vedtar et enhetlig format for merking, og krever næringsdeklarasjon på de fleste matvarer som inneholder mer enn trivielle mengder næringsstoffer.

FDA jurisdiksjon

Ifølge Food and Drug Administration, "mat merking er obligatorisk for de fleste retter og måltider inkludert brød, frokostblandinger, hermetikk og frosne matvarer, snacks, desserter og drinker." Raw råvarer og fisk kan vise ernæring etiketter på frivillig basis. Kosttilskudd er ikke ansett å være "vanlig" mat eller narkotika av FDA. Produsenter er ansvarlig for å sikre både sikkerheten supplement produkter og sannferdig merking. Når et kosttilskudd treffer markedet, er FDA byrået ansvarlig for å iverksette tiltak mot usikre produkter.

Spesifikasjoner

Electronic Code of Federal Regulations, Title 21, fastslår at obligatoriske ernæringsmessige komponenter må være oppført i følgende rekkefølge: kalorier, fett, kolesterol, natrium, karbohydrater, kostfiber, proteiner og vitaminer og mineraler (inkludert, og i denne rekkefølgen: Vitamin A, vitamin C, kalsium og jern). Per 1. januar 2006 krever FDA trans fett data på ernæring etiketter, så vel. FDA tillater andre ernæringsmessige data på etiketten, inkludert men ikke begrenset til typer fett kalorier, kalium, fiber og vitaminer og mineraler Reference daglig inntak (RDI) er etablert for hvilke. Ifølge FDA, blir ellers frivillig ernæringsmessige data obligatorisk "hvis de næringsstoffene er lagt til som et næringsstoff supplement til maten, hvis etiketten gjør en ernæring krav om dem, eller hvis reklame eller produkt litteratur gir informasjon du kobler de næringsstoffene til maten. "

FSIS jurisdiksjon

Ifølge USDA, den FSIS regulerer merking av matvarer for kjøtt og fjørfe-produkter under Federal kjøttkontroll Act (FMIA) og fjørfeprodukter Inspection Act (PPIA), og regulerer merking for eksotiske arter av dyr under Agricultural Marketing Act (AMA) . Spesielt, American Meat Institute (AMI) rapporterer at enkelt-ingrediens kjøtt og fjærfe produkter bære ernæringsmerking på frivillig basis. Med andre ord, ernæring etiketter på de fleste produkter som overvåkes av FSIS er ikke obligatorisk.

Betraktninger

Mens FDA mandater krav til merking og overvåker etterlevelse gjennom "random post-markedsovervåking," the FSIS "krever forhåndsgodkjenning av all mat etiketter før produkter som bærer preg av inspeksjon kan bli tilbudt for salg." Foreløpig rolle FSIS er "å sikre at merking er sannferdig, nøyaktig og ikke villedende," heller enn å spesifisere nøyaktig hvilke ernæring data må vises på labels.This tilnærming kan være i endring snart, som, ifølge AMI, den FSIS vil snart gjøre ernæring informasjon obligatorisk på single-ingrediens kjøttprodukter.

Unntak

Av matvarene dekkes FDA jurisdiksjon, en liten prosentandel er fritatt fra ernæring krav til merking. Custom bearbeidet fisk og vilt er unntatt, som er donert mat gitt gratis til forbrukere. Andre unntak bemerket av FSIS inkluderer produkter som er produsert av et firma med 500 eller færre ansatte og produkter produsert på mindre enn 100.000 pounds årlig. Ingen ernæringsmessige påstander er tillatt på produkter unntatt fra næringsdeklarasjon.

Merking av Nutritional Products og Kosttilskudd

Har blitt satt A merking av matvarer guiden bransjen av Office of Nutritional Products, merking og Kosttilskudd i Center for Food Safety and Applied Nutrition ved US Food and Drug Administration. Denne guiden oppdateres ofte, og det er egentlig opp til produsenten å holde deg oppdatert med de regulatoriske oppdateringer som finnes i Federal Register.
Ernærings produktet er et vidt begrep av hva noen kan bruke om hverandre med et kosttilskudd, en konvensjonell mat med en helsepåstand eller en medisinsk mat. Mest regulerte mat og supplement produkter faller inn under disse kategoriene. Det er rikelig med informasjon fra FDA om merking, sikkerhet og regulering av disse produktene. Det har vært en nylig innsats av FDA for å regulere kosttilskudd og helsepåstander om konvensjonelle matvarer. Dette er i praksis å etablere trygge produksjonsprosesser og sikre at konsis helseinformasjon blir kommunisert til forbrukerne.

Bakgrunn

Merking av kosttilskudd er noe forskjellig fra de merking lover og forskrifter i konvensjonelle matvarer. Konvensjonelle matvarer er referert til av FDA som "ferdigmat, slik som brød, frokostblandinger, hermetikk og frosne matvarer, snacks, desserter, drikke, etc", som må inneholde en mat etikett. Deklarasjon av næringsinnhold rå råvarer og fisk er frivillig. Betegnelsen "kosttilskuddet" er definert av kongressen som et produkt tas oralt for å supplere dietten og må inneholde en "kosten ingrediens", som kan være en kombinasjon av "vitaminer, mineraler, urter og andre planter, aminosyrer og stoffer slike som enzymer, orgel vev, glandulars og metabolitter. " Et supplement kan ses i former som kapsler, pulvere, væsker og barer. I 1994 Dietary Supplement Health and Education Act (dshea) var en endring av tidligere fulgt Federal Food, Drug, og Cosmetic Act for regulering. Kosttilskudd som inneholder en "kosten ingrediens" ville ikke lenger trenger FDA-godkjenning før markedsføring. Produsenten ville være ansvarlig for produktsikkerhet og produktkrav. Men når et kosttilskudd er på markedet, fungerer FDA med Federal Trade Commission å overvåke sikkerheten og annonsering av kosttilskudd.

Gjeldende regelverk

Den mest gjeldende regulering av kosttilskudd ble utstedt av US Food and Drug Administration. Den siste regelen krever gjeldende Good Manufacturing Practices (cGMPs) av kosttilskudd. Regelen gjelder for alle innenlandske og utenlandske produsenter av kosttilskudd. Dette vil sikre at kvalitetskravene er oppfylt og produktene er behandlet konsekvent. Innen juni 2010 må alle produsenter, små og store, av kosttilskudd vil bli pålagt å følge riktige prosedyrer for å møte dagens gode produksjon praksis. En frivillig testing program som verifiserer kvalitet, renhet og potens av kosttilskudd har blitt satt på plass av US Pharmacopeia. Dette frivillige programmet sikrer også cGMPs følges. USP stempel kan vises på etiketten av kosttilskuddet utnytte dette programmet.

Kosttilskudd supplement etiketter

Det er visse krav som stilles av US Food and Drug Administration som må være tilstede på etiketten av et kosttilskudd. Etiketten må oppgi at produktet er et supplement, sammen med et beskrivende navn for produktet. Virksomhetens navn og adresse til produsenten, packer eller distributør må være til stede. Etiketten skal inneholde en komplett liste over ingredienser og netto innholdet. Den "Supplement Fakta Panel" skal inneholde en liste over hver kosttilskudd ingrediens i produktet.

Helsepåstander

Alle helse-og nærings krav på konvensjonelle etiketter må oppfylle definisjonen av FDA. For eksempel, for et produktmerke hevde lav-natrium, må produktet inneholde mindre enn 140 mg natrium per porsjon.
Helsepåstander på kosttilskudd må ikke hevde å kurere eller behandle en sykdom. De kan vise en effekt supplement har på å opprettholde likene 'normal funksjon. Når et supplement hevder å fremme helse, må den bruke en ansvarsfraskrivelse som fastsatt av FDA uttalt som "Denne uttalelsen har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration. Dette produktet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forebygge sykdom. "

Advarsler

Poenget er at FDA, sammen med andre kontrollorganer, gjør sitt beste for å overvåke mat og supplere merking. Men det er også anbefalt at forbrukeren være oppmerksom og ta forholdsregler når du handler for kosttilskudd. Være ware av merking påstander som høres for godt til å være sant, være forsiktige når prosent daglig verdi (% DV) for visse vitaminer og mineraler godt overstige 100 prosent, og se etter en hederlig navn merkevare. Når du er forvirret om et produkt etikett, må du ta kontakt med en helsepersonell.

USDA Food krav til merking

USDA Food krav til merking


Det amerikanske Department of Agriculture (USDA) Food Standards og merking Regler Book forteller matprodusenter hvordan matvarer bør merkes basert på hvordan produktene er forberedt og pakket. Boken forklarer de krav til merking for kjøttdeig, fjærfe, osteprodukter, barnemat, frokostblandinger og mye mer. Guiden kan også tjene som et pedagogisk verktøy for samvittighetsfulle forbrukere.

Ground Beef

USDA begrenser mengden av total fett i kjøtt til ikke mer enn 30 prosent. Ikke tilsatt fett er tillatt. Cow kinnet kjøtt er tillatt opp til en grense på 25 prosent og må deklareres i ingrediens uttalelse. Hjerte kjøtt og tunge kjøtt er ikke tillatt i hakket oksekjøtt, kjøttdeig eller hamburger.

Fjærkre Tilsetningsstoffer

Ifølge USDA, "vann og / eller oljebaserte løsninger kan legges til rå fjørfe og fjørfe deler på ulike nivåer med en passende kvalifiserende uttalelse til produktnavnet." Prosessorer er nødvendig for å omfatte merkelapper som reflekterer mengden av vann eller olje tilsatt. En etikett kan lese "Injisert med opp til 10 prosent av en løsning av vann, salt og fosfater."

Osteprodukter

USDA krever at et produkt må inneholde ost når osten er erklært som en ingrediens. Oste matvarer som ost sprer blir ikke betraktet som en ost, og er ikke å bli brukt i kjøttprodukter som har ost oppført som en ingrediens.

Baby Food

Ingen vin, mekanisk utbeinet kjøtt eller fjærfe, er nitritter eller nitrater tillatt i baby og småbarn matvarer. USDA spesifiserer også minimum prosentandel av kjøtt tillatt i disse matvarene. For eksempel må fjærkre og ris inneholder ikke mindre enn 5 prosent av benfrie kokt fjærfekjøtt.

Cereal

Siden frokostblanding er en fellesbetegnelse som brukes for korn (f.eks ris, mais, hvete), ifølge USDA, alle ingredienser i en frokostblanding eller annet korn produktet må være oppført individuelt av deres felles navn.

Vilkårene "New" og "forbedret"

USDA sier at begreper som "nå", "nye" eller "bedre" kan brukes i 6 måneder fra datoen for den første godkjenning for bruk med mindre prosessorer kan dokumentere at de oppfyller USDA kriteriene for en utvidelse. Kriteriene omfatter situasjoner der test markedsføring er nødvendig før fulldistribusjon starter.

The Best & Billigste Merker av Whey Protein

The Best & Billigste Merker av Whey Protein


Idrettsutøvere på jakt etter en kant eller talsmenn for å leve sunt ofte snur meg mot produkter som er så naturlig som mulig. Myseprotein blir funnet er mange matvarer, som kylling eller melk, men kan være destillert til et pulver eller væske som, tas daglig, leverer et slag. Du har mange alternativer hvis du ønsker å begynne å legge whey protein til kosthold, og de kan variere i kvalitet og pris.

Hva er whey protein?

Kroppsbyggere vil fortelle deg whey protein er bra for å bygge opp muskler for de tøffeste treningsøktene. Whey protein finnes naturlig i kjøtt og meieriprodukter. Det er fjernet i løpet av prosessen som blir melken til ost. De fleste sunne idrettsutøvere ta 25 gram om dagen, sier Bodybuilding.com, mens alvorlige kroppsbyggere kan ta opp 150 gram om dagen.

Beste merkene

Bedømme kvaliteten på et produkt er subjektivt, men Whey Protein Kongen samler brukeranmeldelser av de nesten 50 whey protein pulver som er på markedet. Sine fem beste beste anmeldt merker er: American Sports Nutrition amerikansk Whey, AST VP2 Whey Protein, BSN Lean Dessert Protein, BSN Syntha-6 og Champion Nutrition Met Max.

Sammenligning av priser

Hvis prislappen er din topp bekymring, kan du tilbringe litt i forhold til det store omfanget av kostnadene for whey protein. En 10-kilos beholder med 100% Whey Protein fra Optimum Nutrition selger for $ 79.99 på engros Supplement Store, som i desember 2010 I mellomtiden kan du kjøpe 5 pounds av Econo Whey Protein for så lite som $ 22.95. Dyrere merker kan selge for det dobbelte, for $ 15 en halvkilo eller mer.

Merking GM Foods

Merking GM Foods


GM står for genmodifisering, en prosess som kunstig setter fremmede gener i DNA av matplanter og dyr, med den hensikt å øke ernæringsmessige fordeler eller produktivitet. GM matvarer har vært på økningen i USAs matforsyning siden 1996, og ikke i dag krever FDA sikkerhet testing eller merking. Dette er fortsatt et kontroversielt tema blant forbrukere og produsenter.

Betraktninger

Det er anslått at 85 prosent av mais, 91 prosent av soyabønner, vil 80 til 85 prosent av raps, 88 prosent av bomullsfrø og 90 prosent av sukkerroer dyrket i USA er genmodifisert. Bearbeidede matvarer kan ofte ha skjulte GM ingredienser i form av tilsetningsstoffer, enzymer og smakstilsetninger. Den gjennomsnittlige forbruker kan sannsynligvis ikke identifisere kilden til noen av de vanligste ingrediensene som er oppført på boksen av sine favoritt kjeks eller cookies, men mange av disse tingene, som for eksempel lecithin, sorbitol og triglyserider, vil trolig bli avledet fra GM soya, mais, raps, bomullsfrø eller sukkerroer. GM mat har stadig kommet inn på markedet, integrere seg inn i det amerikanske kostholdet. For noen som bare betyr at det er mer mat for flere mennesker. For andre har navigere dagligvarebutikk aisles tatt på en økt følelse av mistenksomhet; hvis jeg ikke stoler GM-produkter, hvordan vil jeg identifisere og unngå dem?

Identifikasjon

Mens en stor sektor av den amerikanske næringsmiddelindustrien har brukt makt, politikk og penger å skjørt spørsmålet om sikkerhet og merking av GM mat, det er også grasrot-innsats av de som er imot, og søker å avsløre GM mat. En rekke selskaper i den naturlige matvarer industrien etablerte Non-GMO Project, som skapte en industri-bred konsensus-basert sett med standarder som innebærer en tredjeparts verifikasjon prosessen ved testing for GMO-innhold. "Non-GMO" forsegler utstedes til selskaper som fullt ut i samsvar med protokoller av dette prosjekter. Disse frivillige etiketter forsikre forbrukerne om at produktet ikke inneholder genmodifiserte organismer. Produkter merket "100% økologisk", "organisk" eller "laget med organiske ingredienser" er ikke lov til å bli produsert fra GMO i tillegg. Så mens det er ingen i dag etablert Non-GMO etikett, kan den bevisste forbruker lett få den informasjonen hun trenger for å identifisere matvarer trygge av GM ingredienser.

Betydning

GM matvarer har blitt svartelistet av matprodusenter i Europa og andre steder. De fleste amerikanske forbrukere sier at de ikke ville spise GM mat hvis de var merket. Mange føler at det var av hensyn til økonomien som GM mat ble presset ut på markedet så snart. Frykt for farlige bivirkninger er høye, fordi gjeldende GM-teknologien er basert på foreldede ideer og teori.

Advarsel

GM mat har vært knyttet til giftige og allergiske reaksjoner, og skaper skader nesten alle organer studert lab dyr. GM mat har også blitt tilskrevet syk, sterile og døde husdyr. Selv om resultatene på mennesker ikke er under utredning, motstandere til GMO teoretisere at disse er direkte relatert til en økning i matallergier og sykdom.

Forebygging / løsning

Fordi FDA krever ikke sikkerhetsstudier, kan skaperne av GM mat hevder at deres produkter er trygge, og at etaten vil spørre noen flere spørsmål. Det kan være flere tiår før resultatet av dette nå-menneske eksperiment er kjent, så mange føler at det bør være forbrukernes umiddelbar rett til å vite hva som er i produktene de kjøper.

Merking for lav redusert salt Foods

Forbrukerne er oversvømt med etiketter falbyr de helsemessige fordelene av ulike produkter. Men ofte folk som er venstre lurer på hvem som avgjør om noe er "lav natrium", og hvor lavt må det være å sette ordene "lav natrium" på etiketten. Overdreven inntak av natrium bidrar til medisinske problemer som høyt blodtrykk, så det er viktig at du vet hvordan å lese etikettene.

Regulering inntaket

Hvis du spiser mer enn 1 ts salt per dag, og legen din vil sannsynligvis anbefale at du revurdere din diett. Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) anbefaler at alle begrense sitt daglige inntak av natrium på 2300 mg. Og salt er vanligvis gjemmer seg på steder der folk flest ikke ville tenke å se. For eksempel, noen merker av pasta, ost og til og med soyaprodukter inneholder en ublu mengde salt.

Natrium Retningslinjer fra FDA

Ifølge FDA, kan et produkt annonsere "lavt natrium" hvis er ikke inneholder mer enn 140 mg natrium per porsjon. "Redusert natrium" gjelder for et element som inneholder 25 prosent mindre natrium enn det opprinnelige produktet. Men vær klar over at FDA tillater produkter å hevde at de er "helsekost", selv om de inneholder 480 mg natrium. Peiling "Helsekost" etiketten betyr ikke nødvendigvis at varen har et lavt natrium innhold.

Hvordan virker Low Sodium versjon Taste?

Selskaper håper at forbrukerne ikke merker en forskjell i smak. Men folk blitt vant til en viss smak, og markedsføring avdelinger er ekstremt nervøs for reklame endringer. I august 2009, Jim Downing av "The Sacramento Bee" rapporterte at Campbell gjorde den alltid populære suppe med en lavere natrium innhold. Som forventet, virket markedsføring avdelinger engstelig for å finne ut om den nye oppskriften ville bli like godt mottatt som den gamle.

Bevisst Forbruk

Ærlig talt, matlaging tre måltider om dagen er ikke gjennomførbart for de fleste. Det betyr å bruke tid i prepackaged mat deler av matbutikk. Søk etter de lav-natrium etiketter fordi de vil barbere av den ekstra salt som kan sette deg i fare for hypertensjon. Men også sørge for at fersk frukt og grønnsaker gjør vei i tillegg. Tross alt, ingenting parene bedre med pre-laget, lav-natrium suppe enn en fin grønn salat kastet med olivenolje eller lav-natrium dressing.

Det uttrykket du gjør på matbutikken

Når en matbutikk tar inventar, forvaltnings merknader hvilke produkter selger og som ikke gjør det. Det vil arbeide for å gjøre tilbudet matche etterspørselen. Derfor, når du og dine 10 venner kjøpe lav natrium bønner, vil butikken gå til selskapet å be om ytterligere inventar. Hver gang du velger lav-natrium matvarer over konkurransen, sier du at du foretrekker denne type mat og mer lav-natrium alternativer skal være tilgjengelig for deg. Selskaper uten lav-natrium matvarer ønsker din virksomhet og vil legge til rette for å imøtekomme den lav-natrium mengden.

Merking av allergener Krav

Merking av allergener Krav


Mat allergi er ganske vanlig, med anslagsvis 12 millioner amerikanere rammet, ifølge Food Allergy og Anafylaksi Network (FAAN). Mat merking standarder Før 2006 ble ikke standardisert, og skaper forvirring så mange allergener ble oppført under kjemisk snarere enn vanlige navn. I tillegg kan flere ingredienser bli slått i hartkorn under overskriften "smakstilsetninger", "krydder" eller "fargestoffer", inkludert noen ingredienser som var potensielt allergifremkallende. The Federal Department of Agriculture (FDA) designet den nye merkeordningen for å gi folk med matallergi mer tillit når du handler for mat.

Definisjoner

Ved anvendelsen av Food Allergen Merking og Consumer Protection Act of 2004 (FALCP), definerer FDA en "allergen" som et produkt avledet fra en av de "Big Eight" mat-melk, fisk, skalldyr, tre nøtter, soya, egg, peanøtter eller hvete-som inneholder allergifremkallende proteiner. Disse åtte matvarer ble valgt for merking regulering fordi, mens andre matvarer kan være allergifremkallende, disse forårsaker 90 prosent av allergiske reaksjoner på mat.

Krav

FDA sier at hvis en mat produsert for utdanningen distribusjon inneholder noen av de "Big Eight" allergener, produktet skal være tydelig merket, enten ved å liste opprinnelses mat i parentes ved siden av det vanlige navnet for elementet, for eksempel "vegetabilsk olje (soyabønner) "- eller en" Inneholder "liste ved siden av eller under listen ingrediens, i trykk av samme størrelse eller større enn listen ingrediens. Smaksstoffer, fargestoffer og tilsetningsstoffer som inneholder eventuelle genene må være oppført separat og som er merket med de aktuelle allergen. FAAN rapporterer at et senere tillegg til regelverket krever prosesshjelpemidler, for eksempel spray som brukes på baking panner, å bli oppført på pakken enten som en ingrediens eller i "Inneholder" liste.

Unntak

Forskriften gjelder for alle matvarer produseres og sendes for salg utdanningen, inkludert importerte matvarer. På grunn av de ulike tolkninger av "utdanningen", noen lokalt tilberedt mat kan ikke dekkes, så skyldes forsiktighet må utvises, ifølge FAAN. Kjøtt, fjørfe og visse eggprodukter er også unntatt fra merkeforskriften, selv om allergener kan ha blitt tilsatt produktet under behandlingen. Dessuten er krysskontaminering uttalelser ikke nødvendig å være trykt på emballasjen ved FALCP handling, som krysskontaminering kan oppstå i situasjoner utenfor produsentens kontroll, for eksempel på det produserende gården eller under transport. En produsent kan liste opp mulige kryss forurenser i en "Kan inneholde" statement, men bør ikke bruke slik informasjon i stedet for skikkelige produksjonsprosesser, ifølge Federal Department of Agriculture.

Hva som forårsaker hvite merker på tennene?

Hva som forårsaker hvite merker på tennene?

Hypocalcification

Når tennene har hvite flekker disse tennene er offer for en tilstand som oppstår under utvikling og som er kalles hypocalcification eller emalje hypoplasia, ifølge Dr. Dean Brandon of Cyberdentistblogspot.com. Flekkene kan være melkehvit i fargen eller brun eller gul. Av og til er den faktiske tann tynn på steder eller direkte deformert. Ifølge Dr. Brandon, er tennene misfarging hos barn overraskende vanlig. Permanente jekslene er besøkes berørt av denne tilstanden som er fortennene, noe som fører til bekymringer om estetikk.

Emalje Hypoplasia

Noen ganger referert til som Turner tann i dental samfunnet, hypoplasi av denne typen manifesterer seg som en distinkt sted på en tann. Turner tann kan være forårsaket av en forstyrrelse eller skade på tannen under mineralisering. En annen måte som hypoplasi manifesterer er gjennom streker av hvit farge eller skyet, opake merker, noe som indikerer at noen form for systemisk forstyrrelse forekom til tannen i løpet av en lang tidsperiode, i henhold til Dr. Brandon.

Fluorose

Hvite merker kan være forårsaket av fluorose, noe som betyr at barnet ble gitt, eller utsatt for, for mye fluor når tennene hans var å utvikle.

Når det skjedde og hva det kan bety

Selv tannleger kan ikke alltid bestemme hva som har forårsaket hypoplasia, kan de ofte fortelle når forekomsten skjedde basert på utseendet på defekten og dens plassering og posisjonering. Hvis merkene ikke var på tann når det først kom inn, så kan det være en indikator på forfall.

Bukseseler

Hvite flekker er ofte tilskrives iført seler, ifølge Carifree.com. Plakk bygger seg opp på brace-brukerens munn fordi han har tid nok å pusse tennene. Plaketten er syrer kan føre til skade på tannemaljen og kan føre til hull i tennene. En hvit decalcified emalje spot er det første beviset på at forfallet er dens vei. Dette ofte ikke blir lagt merke til etter tannregulering er fjernet.

Hva du skal gjøre

Det berørte området generelt ikke forfalle, men hvis det er hardt rammet av hypoplasia da dette kan føre til smuldrer emalje eller et hulrom. Noen ganger kan en liten hvit fylling kan brukes til å dekke det berørte og misfargede området. Hvis fortennene er involvert, men det er ingen forråtnelse, ett alternativ, avhengig av hvor dypt lesjonen er, i henhold til Dr. Brandon, microabrasion som kan følges opp med bleking.

Hvordan å sammenligne merker av progesteron kremer

Hvordan å sammenligne merker av progesteron kremer


Progesteron krem ​​er en måte for både menn og kvinner til å supplere sine progesteron nivå. Ifølge Dr. Joseph Mercola, de fleste kvinner er progesteron mangelfull og kan ha nytte av en liten mengde tilskudd. Progesteron krem ​​kan lette symptomer på overgangsalder, hjelp i unnfangelse, å opprettholde en graviditet, lette vaginal tørrhet, normalisere blodsukkeret, normal blodpropp og lette PMS symptomer. Mercola anbefaler også progesteron for menn. Progesteron kan redusere risikoen for prostatakreft og bidra til å øke og normalisere testosteron og DHEA nivåer.

Bruksanvisning

•  Sjekk etiketten for plantebasert kilde av progesteron. Den beste kilden er vill yams. Den nest mest vanlig brukte plantekilde progesteron er soyabønner, soyabønner, men har mer østrogen enn progesteron.

Kontroller at naturlig progesteron har en USP rating. Dette betyr at det er amerikanske Pharmaceutical-grade naturlig progesteron. Hvis den ikke har en USP rating, du vet ikke hva du har. Se etter en vurdering av om lag 200 USP per unse.

Kontroller hvor mye progesteron er i en enkelt dose. Dr. Mercola anbefaler premenopausale kvinner får 15 til 20 mg per dag i løpet av dagene 12-26 av menstruasjonssyklusen. Perimenopausal eller postmenopausale kvinner trenger 15 mg per dag for tre uker og på i en uke. Menn trenger 10 til 12 mg per dag, og trenger ikke å sykle off som kvinner gjør.

Se på hvordan doseringen er målt. En målepumpe gir en mer nøyaktig dosering enn å få en dose ut av en pott. Men hvis du ikke har en pumpe, kvinner trenger en åttendedel til en kvart ts. to ganger om dagen. Menn trenger omtrent en sekstende av en ts. to ganger per dag.

Se på instruksjoner for foreslått bruk. Du ønsker å se anbefalinger for bruk to ganger om dagen. Ifølge Mercola, er halveringstiden av progesteron fem minutter når den kommer inn i blodstrømmen. Ved hjelp av kremen to ganger per dag tillater en mer effektiv bruk og bedre fysiske fordeler.

Les fareetiketten og forstå bekymringene trykt der. Det er noen mulige bivirkninger til progesteron. Du ønsker ærlighet fra selskapet om disse risikoene.

sammenligne kostnadene per dose. Balansere kostnadene per unse mot de andre faktorene som er presentert her og få best valuta for pengene. Det er mulig å holde månedlige progesteron supplement kostnad for under $ 8 per måned og fortsatt få en god kvalitet på produktet.

Tips og advarsler

 • Dr. John Lee har en liste over merker som han anbefaler for kvalitet og effektivitet. Sjekk ut hans liste i ressursen i denne artikkelen.

Hvordan unngå røde merker på Thin Skin

Hvordan unngå røde merker på Thin Skin


Å ha tynn hud er vert for en rekke problemer, en av dem er røde merker eller flekker. Mange faktorer bidrar til rød merking eller streker i huden, inkludert over-eksponering til solen, alder, akne og selv en vanlig hudlidelse som kalles rosacea. Etter å ha blitt sjekket av en hudlege for å finne ut at de røde flekker er ikke skadelig, det er en enkel hjem rettsmiddel som kan lette rødhet på huden og med sin tone.

Bruksanvisning

•  Skjær en hel sitron i seksjoner med en kniv. Klem saften fra sitron i en grunn bolle. Hvis ønskelig, kan du bruke 1 ss. av ren sitronsaft i stedet.

Legg en og 1/2 ss. hvitt sukker til sitronsaft for å danne en lime. Påfør lim til en bomullsdott og bruke den direkte til den berørte huden. Sukker granulater vil eksfoliere huden mens surheten i sitronsaft lysere ved rødhet.

La pastaen til den på urenheter i 10 minutter. Skyll med rent vann. Gjenta denne prosessen en gang eller to ganger i uken for best resultat.

Sug noen bomullsdotter i en grunn bolle med ca 2 ss. av rå melk. Etter at bomullen er fullstendig fuktet, bruke den rå melken direkte til de urenheter to ganger daglig.

Punktering en vitamin E caplet og bruke gel direkte til det berørte huden. Du kan også bruke en vitamin E gel eller krem. Vitamin E vil hjelpe enda tonen i huden.

Tips og advarsler

 • Gni sitron direkte på huden hvis ønskelig.
 • Avslutt ved å bruke aloe vera gel til det berørte området.
 • Sjekk med din hudlege før du utfører noen av prosedyrene.

Homøopatiske midler for Blåmerker

Hvis du har en skjemmende blåmerke, kan du være på utkikk etter en naturlig, homøopatisk middel for å hjelpe fart på healing og lette din ubehag. Vurdere å prøve kremer og aromaterapi til hjelp i din helbredelse. I tillegg er det viktig å vite når du skal ringe legen din.

Blåmerke Relief

For å bidra til å helbrede dine blåmerker, vurdere å bruke arnica. Arnica kommer i gel eller pellet form for homeopatisk bruk. Arnica, som kommer fra Solblom anlegget, kan gi lindring fra muskelsmerter og stivhet fra mindre skader, slag og hevelse. Det kan også hjelpe med misfarging fra blåmerker. For å bruke arnica gel, påfør et tynt lag til det berørte området umiddelbart etter skade. Deretter fortsetter bruk for tre ganger om dagen eller etter behov. For å bruke Arnica pellets, oppløse ett femtinitti under tungen hver 15 til 30 minutter før smertene dine er lettet.

Du kan også finne lindring fra planter og urter i form av essensielle oljer. I "The Complete Book of Eteriske oljer og Aromaterapi," forfatter Valerie Ann Worwood forteller at flere essensielle oljer kan hjelpe helbredelse for vanlige blåmerker. Hun anbefaler å fylle to skåler med vann, en varm og kald. Legg to dråper lavendel, tre dråper rosmarin og en dråpe geranium til hver bolle. Suge en vaskeklut i hver bolle og bruke dem alternativt til det berørte området. Etter det, fortynne følgende i en passende kaldpresset vegetabilsk olje og massasje i det berørte området: to dråper geranium, to dråper rosmarin og en dråpe lavendel.

Også vurdere å ta Ledum. ABC Homeopati sier at Ledum er nyttig for blåmerker og misfarging. I tillegg kan det hjelpe med stivhet assosiert med mindre skader. Ulike merker av Ledum har ulik dosering informasjon, så sjekk med produsenten for å finne ut spesifikke doseringsanvisningen.

For å hindre blåmerker, sørg for at du får nok vitamin C. Hvis du føler du ikke får nok vitamin C fra kosten alene, bør du vurdere å ta en multivitamin eller vitamin C supplement.

Når skal man oppsøke lege

Selv blåmerker kan vanligvis behandles hjemme, bør du kontakte legen din dersom du synes å knuse en masse uten noen åpenbar grunn. Dessuten antyder de "Legers Book of hjem rettsmidler for kvinner" å kontakte legen din dersom du har et stort blåmerke fra en kollisjon; hvis du lett får blåmerker; Hvis du er avhengig av over-the-counter medisiner som ibuprofen for en annen tilstand, for eksempel leddgikt; eller hvis du utvikler en stor, hovne blodklump, da dette kan indikere en annen tilstand.

Hvordan finne årsaken til Blåmerker enkelt

Hvordan finne årsaken til Blåmerker enkelt


Har du jevnlig finne deg selv å tenke "Hæ?" som du blikk ned på nye blåmerker som ikke var der i går? Har andre folk legger merke til dine blåmerker før du gjør? Er lilla, svart og blå deler av hverdagslook? Hvis så, er det ingen hemmelighet at du lett får blåmerker. Mens mystiske blåmerker kan forlate deg stuss, mesteparten av tiden de ikke er føre for medisinsk bekymring. Følg disse trinnene for å finne årsaken til blåmerker.

Bruksanvisning

•  Vurdere din medisinske inntak. Visse blodfortynnende, samt aspirin kan føre til at huden til lett får blåmerker.

Ta hensyn til din alder. Eldre voksne og små barn har en tendens til å knuse lettest fordi de har mindre fett under huden sin. Fettet fungerer som et lag med polstring, slik at mindre mengder kroppsfett bety mindre beskyttelse. Eldre voksne har også tynnere, vev-lignende hud som er utsatt for skade, spesielt på hender, bein, underarmer og føtter.

Aksepter at du fikk den korte enden av pinnen hvis du er en kvinne. Kvinner skade lettere enn menn, spesielt på overarm, lår og bakre enden.

Takk bestemor Sally. Lett blåmerker ofte går i familien, så hvis din mor eller bestemor kan vanligvis finnes sportslige en rekke blå hews, sjansene er det er der du fikk den fra.

Tenk på at du kan ha en vitamin mangel på B12, K, C og / eller Folsyre. Prøv å spise mer brokkoli, pistasjenøtter og blåbær for Vitamin K; brokkoli, sitrusfrukter og jordbær for Vitamin C; kjøtt, fisk, egg og meieriprodukter for Vitamin B12; og spinat, frukt og juice for folater (naturlige folic acid).

Søk uttalelse fra legen din hvis du føler at det er et større problem. Hematomer er ofte en bivirkning, og noen ganger er det første tegn av visse sykdommer, for eksempel lupus, levercirrhose, Hodgkins sykdom, leukemi og multippelt myelom.