Digidexo.com

trøtt basofile leukocytter

Hvilke Leukocytter Er Hoved Fagocytter?

Hvilke Leukocytter Er Hoved Fagocytter?


Leukocytter er hvite blodlegemer som er produsert i rød benmarg. De er delt opp i to hovedgrupper: granulære og agranular (uten granuler). Det er fem forskjellige typer av leukocytter, og hver har en bestemt funksjon. Basofile, eosinofile og nøytrofile er granulære leukocytter som har synlige granulater i sin celle makeup. Lymfocytter og monocytter er agranular, har ingen granulater som utgjør hudmatriks. Leukocytter fungere å produsere antistoffer og bekjempe infeksjoner ved fagocytose.

Fagocytose Fagocytose

Uttales fag-oh-sukk-TOH-sis, er det prosessen med leukocytter engulfing og ødelegge mikroorganismer og rusk fra døde celler. Alle fem leukocytter har fagocytiske ansvar, men bare to har ansvaret heltid. Monocytter og nøytrofiler er de aktive leukocytter for gjennomføring av fagocytose.

Granular Lymfocytter

Denne gruppen omfatter basofile, eosinofile og nøytrofile. Hver har noen fagocytose ansvar, men hver har en bestemt funksjon. Basofile frigjøre histamin og er involvert med overfølsomhets allergier; de øker når en person kontrakter vannkopper. Eosinofile øke i løpet av allergiske reaksjoner som høysnue, og også med parasittinfeksjoner. Nøytrofiler er mest aktive i fagocytose med en umiddelbar respons på infeksjoner, og de slipper antibiotika. Neutrofiler er de mest tallrike av alle leukocytter.

Agranular Leukocytter

Kategorien agranular leukocytter inkluderer monocytter og lymfocytter, som er aktive under leukemi og virale infeksjoner. Lymfocytter øker med leukemi og mononukleose og produsere antistoffer. Monocytter også øke med visse typer leukemi, så vel som med tuberkulose. De er mye tregere i phagocytic respons men opptre for en lengre periode, og i større antall. Monocytter anses opprydding mannskap fordi de jobbe til alle rester blir renset opp.

Hoved Fagocytter

Nøytrofile granulocytter og monocytter utføre de viktigste fagocyttiske funksjoner. Nøytrofiler er rask respons celler som er rettet mot bakterielle infeksjoner. De er den mest tallrike av alle leukocytter. Monocytter har en tregere respons, men gjør det i større antall til å "rydde opp" skadede celler og rusk. Fagocytose er en viktig beskyttende prosess i kroppen vår. Hvis leukocytter mistet sin phagocytic evne, ville vi dø.

Hvilke funksjoner av leukocytter?

Hvilke funksjoner av leukocytter?


Leukocytter eller hvite blodceller (WBC), er viktige immunsystemkomponenter som forsvarer kroppen mot fremmede materialer og smittsomme sykdommer. Det finnes fem typer av leukocytter i kroppen, alle avledet fra det hematopoetiske stamceller fra benmargen. Leukocytter er til stede i lymfesystemet og blodet, reiser til infiserte vev og / eller organer til å angripe årsaken til infeksjonen. Hvite blodceller bidra til omtrent 1 prosent av det totale volum av menneskeblod i en voksen.

Forsvar mot bakterielle infeksjoner

Nøytrofile er en type av leukocytter som spesialiserer seg på å forsvare kroppen mot bakterieinfeksjoner. De tar betalt i stort antall på de sykdomsfremkallende bakterier, aktivere og angripe forurensningen for å nøytralisere effekten av infeksjonen. De er mest aktive i å ta phagocytosing bakterier. Sykdommer nøytrofile beskytte mot inkluderer tuberkulose, spedalskhet, kolera, syfilis, difteri, tyfoidfeber og stivkrampe.

Forsvar mot parasittinfeksjoner

Eosinofile er spesialiserte hvite blodceller som tar opp og nøytraliserer parasittinfeksjoner. De gir også beskyttelse til kroppen i tilfelle allergiske reaksjoner (høysnue, astma og elveblest). Parasittinfeksjoner eosinofile gi forsvar mot inkludere babesiosis, Giardia, malaria, sovesyke, Chagas sykdom og ormer (rundorm, bendelorm, hakeorm, guinea orm, liverfluke og elveblindhet).

Forsvar mot Allergiske Reaksjoner

Basofile, eller basofile granulocytter, utgjør mellom 0,01 til 0,03 prosent av hvite blodlegemer. De vises i betennelsesreaksjoner, spesielt de som er forårsaket av allergi. Basofile hindre at blodet levrer og frigjøre histamin å effektivt håndtere strømmen av blod til vev og organer.

Angripe Svulster og virusinfiserte celler

Natural killer, eller NK, celler er en type lymfocytt (en kategori av WBC som fungerer i å forsvare kroppen mot svulster og virusinfiserte celler. De to andre typer lymfocytter inkluderer B-celler og T-celler) som forsvarer kroppen mot svulster ( ondartet, pre-ondartet og godartet). NK-celler frigjøre celledrepende stoffer i granulær form, som ødelegger alle unormale celler.

Fylle immunsystemceller

Monocytter er en type hvite blodlegemer som funksjon å etterfylle viktige immunsystem-komponenter, så som dendrittceller (celler som antigen prosess og tilførselsmateriale til andre immunsystemceller) og makrofager (WBC som omgir og fordøye alle cellerester og avfall vev). Monocytter flytte til det infiserte området og dele inn i makrofager og / eller dendrittiske celler til å sette i gang immunsystemet forsvar. Monocytter innta alt fremmed materiale i kroppen og beskytte vitale organer og vev fra invaderende patogener.

Hva er de fem typer av leukocytter?

Leukocytter eller hvite blodceller, hjelpe avverge infeksjoner og andre sykdommer. De hjelper med immunsystemet, slik at når antall hvite blodlegemer blir redusert, blir det veldig alvorlig. Det finnes fem typer av leukocytter.

Nøytrofile

Nøytrofile, eller granulocytter, er hvite blodlegemer som angriper infeksjonen før andre hvite blodlegemer. De er den mest tallrike av alle leukocytter. Når bakteriene blir funnet, vil nøytrofile omgi bakterier og drepe det, ofte dø i prosessen.

Monocytter

Monocyttene primære formål er å hjelpe med immunforsvaret og gjenoppbygge skadet vev. De produserer også proteiner for kroppen og antigener som stimulerer antistoffproduksjon.

Eosinofile

Eosinofile er hvite blodlegemer som beskytter kroppen ved å drepe og svelger bakterier. Hvis eosinophil ikke kan forstørre nok til å sluke bakterier, vil det feste seg og drepe organismen.

Basophils

Basofile øke sine tall når kroppen har en infeksjon, samler på stedet av infeksjon. De lesser serotonins og histaminer for å øke blodgjennomstrømningen og redusere betennelser.

Lymfocytter

Lymfocytter er først og fremst ansvarlig for å hjelpe kroppens immunsystem. De består av B- og T-celler. B-celler slipper antistoffer inn i kroppens væsker, mens T-celler direkte angripe virus.

Typer Leukocytter

Det er fem hovedtyper av leukocytter: nøytrofile, eosinofile, basofile, lymfocytter og monocytter. Hver type leukocytter spiller en viktig rolle i å opprettholde kroppens forsvarssystem. For eksempel, lymfocytter arbeide samtidig med immunsystem til å bekjempe opportunistiske bakterier som kommer inn i kroppen.

Definisjon

Leukocytter eller hvite blodceller er komponenter i blodet som bidrar til å beskytte kroppen mot infeksjoner, virus, bakterier, parasitter, svulster og døde celler.

Nøytrofile

Nøytrofile, ifølge American Society of Hematology, "står for 55-70 prosent av de totale leukocytter og bor mindre enn en dag". Dermed genererer kroppen din kontinuerlig nøytrofile å opprettholde beskyttelse mot fremmede partikler. Videre disse leukocytter er aktive 'bakterie engulfers' på områder av infeksjoner som i puss av sår.

Eosinofile

De eosinofile utgjør 2 til 5 prosent av din totale leukocyttverdier. Disse leukocytter øke i antall i løpet av parasittinfeksjoner som kronisk diaré indusert av helminter (innvollsorm).

Basophils

De basofile, som eosinofile, normalt skje ved lave mengder i blodet og øker raskt i løpet av infeksjon. Disse leukocytter slipp "" mediatorer, inkludert histamin, prostaglandiner og serotonin som spiller en viktig rolle i hypersensitivitetsreaksjoner. For eksempel, de basofile reagerer på luftbårne allergener som støv ved å frigjøre histamin, som igjen fører til allergisk rhinitt (høysnue).

Lymfocytter

Lymfocyttene er av to typer; nemlig B-lymfocytter og T-lymfocytter. Disse lymfocytter arbeide i en organisert måte. Først, T-lymfocytter fange bakterier i cellene og deretter B-lymfocytter lage antistoffer som bekjemper og bidra til å fjerne bakterier. Det samme mønsteret oppstår når lymfocytter prøver å beskytte kroppen mot virus.

Monocytter

Monocyttene er den største type leukocytter. Disse store leukocytter fungere som "makrofager" som sluker bakterier og døde celler, som de nøytrofile og andre leukocytter grupper kan ikke effektivt eliminere.

Leukocytter i urin uten infeksjon

Leukocytter i urin uten infeksjon


Urinveisinfeksjoner er påvist ved kliniske laboratorier ved gjennom kjemisk analyse av urin og mikroskopisk bekreftelse. For å motvirke infeksjon, hvite blodceller migrere til infeksjonsstedet. Påvisning av hvite blodlegemer i urinen er ofte et tegn på en urinveisinfeksjon. Imidlertid er noen ganger hvite blodceller påvises selv når det ikke er noen infeksjon.

Hvite blodlegemer

Hvite blodlegemer er den viktigste komponenten i kroppens immunsystem. De sluker og ødelegge invaderende organismer som virus og bakterier. De også slipper antistoffer å inaktivere organismer og giftstoffer. Når cellene i kroppen detektere en infeksjon, hvite blodceller flytte til infeksjonsstedet og begynner å arbeide. Når infeksjonen er i nyrene, vil de hvite blodlegemer som finnes i urinen.

Urin Leukocyte esterase

Normal urin inneholder ingen hvite blodlegemer. En rask måte å oppdage hvite blodceller i urinen er å se etter leukocytt esterase, et enzym som finnes i de hvite blodcellene. Når en urinprøve sendes til laboratoriet for analyse, vil lab tech dyppe en pinne belagt med forskjellige kjemikalier inn i urinen.

Avhengig av urin kjemiske sammensetning, vil kjemikalier på staven endrer farge. Hvis leukocytt esterase er funnet, er mikroskopisk analyse vanligvis angitt for å bekrefte funnene som falske positive tester er mulig.

Mikroskopisk Urinanalyse

En mikroskopisk urinalysis indisert for å bekrefte funnene i den kjemiske urinalysis. Dette skyldes at visse matvarer og medikamenter kan ha en virkning på urin kjemi til et punkt for å forårsake falske positive resultater. Så laboratoriet kan rapportere leukocytter i urin uten at pasienten virkelig har en infeksjon. Hvis de hvite blodcellene virkelig er i urinen, vil lab tech se dem gjennom mikroskop.

Pyuria

Pyuria er et begrep som brukes for å beskrive hvite blodlegemer i urinen. Mens de fleste tilfeller av pyuria skyldes en sann urinveisinfeksjon, er noen tilfeller observert hos pasienter uten en infeksjon. Dette skjer når det er fysisk skade på urinrøret, som er tilfellet når nyrestein er passert. De hvite blodcellene er et resultat av betennelse, ikke infeksjon. Det er også noen tilstander hvor antallet hvite blodceller i blodet er meget høy, kunstig å øke konsentrasjonen av esterase i blodet, og senere, i urinen.

Betraktninger

Bare laboratorie fagfolk kan teste skikkelig urin for tilstedeværelsen av hvite blodceller og andre abnormiteter. Lisensiert helsepersonell er de eneste som kan anbefale og gjennomføre et kurs i behandling for å korrigere årsaken pyuria eller urinveisinfeksjoner. En konstant følelse av å måtte urinere, smertefull eller brennende vannlating, urin av en unormal farge og bekken eller magesmerter er alle grunner til å planlegge et besøk for å se etter en infeksjon eller annen lidelse.

Hva gjør Positive Leukocytter Mean?

Leukocytter er en type hvite blodlegemer. Når urinen for leukocytter er positiv, er det leukocytter i urin. Hvite blodceller i urinen er vanligvis et tegn på infeksjon. En urinalysis positivt for leukoctyes er oftest et resultat av en urinveisinfeksjon. Imidlertid kan leukocytter i urin også være et tegn på andre infectiona som nyre infeksjon, blærekatarr eller uretritt.

Formål

Leukocytter er hvite blodlegemer, kroppens forsvarsmekanisme mot inntrengere som infeksjon og sykdom. Når fremmedlegemer inn i kroppen, hvite blodceller angriper den ved å ødelegge smittestoffer eller produsere antistoffer. Når det er en infeksjon i legemet, disse hvite celler vises i høyere konsentrasjon i urinen.

Typer

Lymfocytter er delt inn i B-lymfocytter og T-celler, klassifisert utelukkende av deres funksjon. B-lymfocytter utskiller antistoffer, proteiner som festes til utenlandske mikroorganismer i kroppens vev for å ødelegge dem. T-celler, på den annen side, ødelegge virusinfiserte eller cancerøse celler. T-celler også assistere produksjonen av antistoffer av B-celler.

Urinveisinfeksjoner

En urinveisinfeksjon (UVI) refererer til en bakterieinfeksjon et sted i urinveiene. Personer som har leukocytter i urinen vanligvis er diagnostisert med en urinveisinfeksjon. Symptomer for en urinveisinfeksjon inkluderer smertefull og hyppig vannlating.

Diagnose

De normale leukocytter varierer i urinen er 0 - 10 leu / ul. En urinanalyse eller hjemme peilepinnen test kan avgjøre om urinen er positivt for leukocytter. Hvis det er mer enn 20 leu / ul konsentrasjonen av leukocytter i urin, vil testen gjengi et positivt resultat.

Behandling

Behandling for positive leukocytter inkluderer behandle den underliggende infeksjon med antibakterielle medikamenter som Trimpex, Polycillin, Floxin, Noroxin, Cipro orTrovan. Vanligvis infeksjonen klarner opp i én til to dager etter start av medisin regime. Ytterligere medisiner kan være foreskrevet for smerte forbundet med urinveisinfeksjoner.

Behandling for leukocytter i urin

Behandling for leukocytter i urin


Leukocytter i urin er ofte signere på en urinveisinfeksjon (UVI). Leukocytter er rett og slett hvite blodlegemer, og er diagnostisert med en urinalysis. De er der for å bekjempe bakteriene som har forårsaket infeksjonen. Infeksjonen som forårsaket leukocytter å være der i utgangspunktet kan behandles med antibiotika for ca en ukes tid, å fjerne infeksjonen opp, og dermed gir de hvite blodcellene å fraflytte nyrene og urinen.

Typer

Det finnes flere ulike typer av urinveisinfeksjoner som kan forårsake leukocytter å være i urinen din. Nyre infeksjoner, urinrørsbetennelse og cystitus er de tre vanligste urinveisinfeksjoner. Normale leukocytter nivåer i urinen som regel er rundt 0-10 lev / vl og når de nærmer seg, og overstige 20 lev / VL det er en klar sak. De er der for å bekjempe infeksjoner, som er en god ting. Den dårlige ting er å diagnostisere infeksjonen og finne ut hva som forårsaket det.

Årsaker

Urinveisinfeksjoner er forårsaket av et par forskjellige ting. Samleie er en vanlig årsak. Under samleie, kan bakterier noen ganger bli massert inn i urinrøret. Denne bakterien forårsaker da infeksjonen å ta tak. En annen årsak venter for lenge med å urinere som fører til at blæren sprenger. Blæren svekker og vil ikke tømme hele veien. Den venstre over urin vil føre til bakterier for å danne og forårsaker infeksjonen til å finne sted enten i urinveiene eller i blæren i seg selv. Vær oppmerksom på at noen ganger urinveisinfeksjoner oppstår på grunn av graviditet. Så en graviditetstest kan være en god idé også.

Forebygging og behandling

Unngå slike situasjoner, hvis det er mulig, er den eneste måten å unngå urinveisinfeksjoner og tilstedeværelsen av ekstra leukocytter å bekjempe infeksjonen selv. De fleste kvinner opplever urinveisinfeksjoner, fordi årsakene til dem er så mange, og med en ukes dose av antibiotika, vil det fjerne infeksjonen rett opp.

Hva er de to funksjonelle forskjeller mellom Erytrocytter & Leukocytter?

Hva er de to funksjonelle forskjeller mellom Erytrocytter & Leukocytter?


Ditt blod har tre prinsipielle ansvar, all funksjonelt forskjellige fra hverandre. Erytrocytter gi kroppen din med energi. Leukocytter holde deg godt, og faktisk kan replikere eksisterende antistoffer til raskt uskadeliggjøre bakterier som kroppen din har drept i det siste. Blodplater har ingenting å gjøre med oksygen eller immunitet, men er ansvarlig for blodkoagulering.

Fysiologi

Blod er gjennomført i hele kroppen din i et intrikat nettverk av vener og arterier, med blodårene som frakter oksygenrikt blod og venene frakter oksygenfattig blod. Helblod består av fire komponenter: plasma, røde blodceller (erytrocytter) også kalt hvite blodceller (kalt leukocytter) og blodplater. Hver type blodceller fungerer annerledes, og alle tre er nødvendig for å opprettholde livet.

Erytrocytter

Erytrocytter likne bikonkave plater som består av en spesialisert protein kalt hemoglobin. Dette proteinet tiltrekker seg og plukker opp oksygen molekyler som blodet sirkulerer gjennom lungene. Som oksygenerte erytrocytter reise fra lungene, hjertet og resten av kroppen, er dette oksygen droppet i vev som gir energi der det er nødvendig. Erytrocytter leve for ca 120 dager. Kroppen stadig erstatter disse døde cellene å holde kroppen oksygen.

Leukocytter

Hvite blodceller, leukocytter, eller ligne opake runde kuler som er større enn erytrocytter og lett skilles under et mikroskop. Den store avgitt av leukocytter er å produsere proteiner som kalles antistoffer. Disse proteinene sluker invaderende bakterier, virus og andre proteiner for å beskytte kroppen mot infeksjoner, giftstoffer og allergener. Hvite blodceller stammer fra benmargen. Kroppen kan lett øke produksjonen som svar på infeksjon. Når legen ser en forhøyet antall hvite blodceller i blodprøven, er det en indikasjon på at du har en infeksjon.

Blodplater

Blodplater er faktisk ikke blodceller, men cellefragmenter som frigjør visse kjemikalier som akkumuleres på steder av åpen skade for å stoppe blødning. Blodplater er også produsert i benmargen og har kortest levetid på alle dine celler. Hvis du har et lavt antall blodplater, er du i fare for overdreven blødning eller blødning. Hvis du har for mange blodplater, kan disse cellene danne blodpropper i din karsystemet fører til hjerteinfarkt, slag eller skade på andre deler av kroppen.

Hvordan Les WBC Differensial Numbers

Hvordan Les WBC Differensial Numbers


Hvite blodceller, også kalt leukocytter, er del av immunsystemet og beskytte kroppen mot infeksjoner og fremmedelementer. Det er fem hovedtyper av hvite blodlegemer: basofile, eosinofile, lymfocytter, monocytter og nøytrofile. En hvit blodcelle differensial angir prosentandelen av hver type celle i et testet blodprøve. Differensial hjelper med å bestemme kroppens evne til å svare på og eliminere infeksjon. Den registrerer også graden av infeksjoner og allergiske reaksjoner.

Hvordan Les WBC Differensial Numbers

Sammenlign nøytrofile differensial til referanseområdet. En normalområdet er 40 prosent til 60 prosent. Nøytrofile granulocytter er kroppens viktigste forsvarere mot antigener og infeksjoner. Hvis den nøytrofile verdi er vesentlig høyere enn det normale området, det kan indikere en infeksjon eller inflammatorisk sykdom. Benmarg lidelser også føre til alvorlige økninger i nøytrofile nivåer. En lavere-enn-normal verdi angir en trussel mot immunsystemet.

•  Gjennomgå eosinophil differensial. Eosinofile kjempe mot parasitter og de fleste andre infeksjoner. En prosent til 4 prosent regnes som et normalt nivå. Forhøyede eosinofilrelaterte nivåer kan skyldes allergiske reaksjoner eller parasittinfeksjoner. Lave nivåer er vanligvis ikke et problem.

Sammenlign de basofile differensial. Lave nivåer av basofiler betraktes som typisk, med det normale området å være 0,5 prosent til 1 prosent. En økning i basofiler kan oppstå på grunn av leukemi, kronisk inflammasjon, en hypersensitivitetsreaksjon til mat, eller strålebehandling. Basofile teller blir brukt til å identifisere kroppens motstand mot allergi.

Sammenlign lymfocytt differensial. Normalområdet er 20 prosent til 40 prosent. Disse hvite blodceller beskytte kroppen mot virale infeksjoner. Høye nivåer av lymfocytter kan være forårsaket av virus-infeksjoner. Redusert lymfocytt nivåer kan indikere immunsystemsykdommer, slik som lupus, og de senere stadier av HIV-infeksjon.

Se på monocyte differensial. Monocytter fungere som kroppens andrelinjeforsvar. Normalområdet er 2 prosent til 8 prosent. Resultater høyere enn 10 prosent kan tyde vev feil. Monocyttnivåer kan avta på grunn av benmargsskader og noen former for leukemi.

Hint

  • Den ovenfor differensialområder for normale cellenivåer kan variere litt avhengig patologi lab hvor testen blir utført.

Har en høy WBC Mean kreft?

Hvite blodceller (leukocytter) bekjempe infeksjoner. Flere hvite blodceller produseres når en fremmed organisme er oppdaget. Et høyt antall hvite blodlegemer (leukocytose) kan indikere en underliggende medisinsk tilstand og krever ytterligere medisinsk vurdering.

Historie

Hvite blodlegemer er produsert av benmarg.

Betydning

Høye hvite blodceller kan tyde på betennelse, traumer, allergier, leukemi eller infeksjoner, eller de kan rett og slett være et resultat av intens trening.

Typer

Det er fem forskjellige typer av hvite blodlegemer, og de hver tjener en forskjellig funksjon i kroppen. Typene er nøytrofiler, lymfocytter, monocytter, eosinofile og basofile. Den type hvite blodcelle med en forhøyet telling kan indikere en spesifikk sykdom. For eksempel kan en høy monocytt telling indikerer en bakteriell infeksjon, mens en høy nøytrofiltall kan indikere kreft.

Funksjoner

Den normale hvite blodlegemer er mellom 4.500 og 10.000 celler per mikroliter.

Betraktninger

Et høyt antall hvite blod teller alltid fortjener videre evaluering, men i noen tilfeller er det normalt. Kvinner i sin niende måned av svangerskapet, tunge røykere, nyfødte og de som har hatt fjernet milten kan ha normalt forhøyet antall hvite blodlegemer.

Årsaker til myelodysplastisk syndrom

Årsaker til myelodysplastisk syndrom


Vanligvis, master benmarg stamceller produserer blodceller, og benmarg stamceller har blitt brukt for å erstatte blodceller via benmargstransplantasjon. Med myelodysplastisk syndrom, eller myelodysplasi, master stamceller i benmarg ikke klarer å fungere normalt, og ikke moden. Dette resulterer i utilstrekkelig antall friske celler og komplikasjoner som kan være livstruende. Myelodysplastisk syndrom har mange årsaker.

Røde blodlegemer

Røde blodlegemer eller erytrocytter, er den mest utbredte blodceller i kroppen. For hver hvite blodlegemer, har en frisk person ca 600 røde blodceller. Hemoglobin er funnet i de røde blodlegemer, som er det som bringer oksygen fra lungene til resten av kroppen. Hvis en person har anemi og mangler friske røde blodceller, så myelodysplastisk syndrom symptomer kan forekomme. Disse symptomene inkluderer svakhet, tretthet, veldig blek hud og kortpustethet.

Hvite blodlegemer

Hvite blodceller, eller leukocytter, arbeide med kroppens immunsystem til å bekjempe infeksjoner, som forkjølelse, og fungere som en beskytter mot inntrengere som virus og bakterier. Det er fem store typer hvite blodceller: lymfocytter, monocytter, basofile, nøytrofile og eosinofile. Eosinofile, nøytrofile granulocytter og basofile, som til sammen kalles granulocytter, bidra til å drepe bakterier. Når en person mangler nok granulocytter, kan myelodysplastisk syndrom utvikle og infeksjoner kan oppstå. Infeksjoner er en begynnelse tegn på myelodysplastisk syndrom.

Blodplater

Blodplater er en type blodceller som produseres i benmargen ved megakaryocytes. Blodplater regulerer blødning ved å bidra til å danne blodpropper i blodet og også hjelpe i reparasjon av ødelagte blodkar. Dersom en person som mangler tilstrekkelig blodplater, kan myelodysplastisk syndrom oppstår, sammen med bruising eller unormal blødning. Dette kalles thomocytopenia, som også er et symptom på myelodysplastisk syndrom.

Alle Blood Cells

I en frisk person, skaper benmarg millioner av røde blodceller, hvite blodceller og blodplater på en daglig basis. Millioner av cellene dør også hver dag. Kroppen utfører en balansegang mellom de nye og døende celler, som er delvis hjulpet av vekstfaktorer i benmargen. Hvis en person har myelodysplastisk syndrom, cellene dør for tidlig, enten etter de kommer inn i blodet eller i benmargen. Det ser ut til at de unormale celler stammer fra en usunn celle. Den ene usunn celle deretter skaper mer usunn celler. Etter en stund, er det mer usunne celler enn sunn seg. Dette kan føre til myelodysplastisk syndrom, som omfatter symptomer som unormal blødning, infeksjoner og anemi.

Genetisk defekt

En genetisk defekt kan også forårsake myelodysplastisk syndrom. Overraskende, er prognosen bedre hvis myelodysplastisk syndrom er årsakene av en genetisk defekt. Med denne defekten, kroppen produserer nok, eller til og med et stort antall blodplater, men et lavere antall røde blodlegemer.

Kreftbehandling

Noen kjemoterapi narkotika, slik som klorambucil, mechlorethamine og prokarbazin, kan forårsake myelodysplastisk syndrom. Dette skjer fordi cellegift og / eller strålebehandling bli giftig i benmargen.

Hodgkins Treatment & Environmental Toxis

Myelodysplastisk syndrom kan også utvikles etter behandling for Hodkin sykdom, non-Hodgkins lymfom eller actute lymfatisk leukemi, som alle påvirker blodceller.

Kjemikalier og giftstoffer i miljøet kan føre myelodysplastisk syndrom. Slike giftstoffer inkluderer plantevernmidler, ugressmidler, tungmetaller og kunstgjødsel.

Lavt antall hvite blodceller Diagnose

Når hvite blodceller blir undersøkt, blir de vurdert basert på det totale antall WBC i en kubikk millimeter av venøst ​​blod og ved den prosentandel av hver type celle (kalt leukocytter). En samlet lav WBC er et tegn på overveldende infeksjon, kosttilskudd mangler, benmargssvikt og autoimmune sykdommer. En økning i mengden av en leukocytt vil bety en reduksjon i en annen, og indikerer en viss patologi eller en gruppe av patologier.

Den viktigste funksjonen til WBCs er å bekjempe infeksjoner og reagere mot fremmedlegemer. Fem typer WBCs er lett identifiseres på et blodutstryk. I rekkefølge av minst til mest rikelig disse cellene; nøytrofiler, lymfocytter, monocytter, eosinofile og basofile.

Forstyrrende faktorer som kan forårsake en falsk Count

Det er flere faktorer som kan føre til at antall hvite blodlegemer til å være høyere eller lavere enn forventet. Hvis disse faktorer som ikke er betraktet som en falsk diagnose kan bli gjort. Spising, fysisk aktivitet og stress kan føre til en økning i WBC. I tillegg er en kvinne i hennes siste måneden av svangerskapet har en tendens til å ha høyere nivåer.

Din WBC vil være lavere om morgenen og høyere i sen ettermiddag og kveld. Det har også en tendens til å være aldersrelaterte. Nyfødte og spedbarn har en tendens til å ha høyere antall hvite blodlegemer enn voksne. De eldre har ofte en så lav teller at de ikke engang svare på infeksjon.

Enkelte legemidler kan forstyrre en nøyaktig telling i tillegg. Aspirin, epinefrin, heparin, kinin, steroider og kloroform vil øke nivåene. Antibiotika, antihistaminer, Antityroidlegemidler, barbiturater og diuretika vil decease nivåer.

Redusert Nøytrofiler

Neutrofiler er den vanligste typen av leukocytt. Deres primære funksjon er å fordøye og drepe bakterier. I en akutt bakteriell infeksjon eller traume flere nøytrofiler vil bli gjort.

Lavt antall nøytrofile nivåer kan indikere en overveldende bakteriell infeksjon, anemi, viral infeksjon eller Addisons sykdom. Hvis du har et lavt antall nøytrofile, er du sies å ha nøytropeni.

Redusert Lymfocytter

Lymfocytter er delt inn i to typer: T-celler og B-celler. T-celler er involvert i cellulær-type immunreaksjoner. B-celler er en del av det som kalles humoral immunitet, som involverer produksjon av antistoffer.

Et lavt lymfocytt-nivå er indikativt for leukemi, sepsis og immunsviktsykdommer slik som lupus og sent stadium av HIV-infeksjon.

Lave Monocytter

Monocytter er celler som er i stand til å bekjempe bakterier. Den er svært lik nøytrofile i måten de fungerer, men kan produseres mye raskere og tilbringe lenger i sirkulasjon. Normalt er den eneste årsak til lave nivåer er monocytt som et resultat av legemiddelterapi, spesielt med bruk av prednison.

Lave eosinofile og basofile

Begge disse celler er involvert i allergiske reaksjoner og noen parasittiske infeksjoner. Hverken celle reagerer på noen måte å bakteriell eller viral infeksjon. Et lavt nivå eosinofil er en reaksjon på øket adrenosteriod produksjon. Et lavt nivå basofile kan være et resultat av en akutt allergisk reaksjon, hyperthryoidism eller stress.

Struktur og funksjon av hvite blodlegemer

Leukocytter eller hvite blodceller som de er mer kjent, er en viktig del av kroppens immunsystem. Disse runde, store celler har ingen kjerner og inneholder ikke hemoglobin. Det er fem forskjellige typer blodceller, og hver har en bestemt funksjon. De granulocytter, som har granuler i cytoplasmaet er de nøytrofile celler, basofile og den eosiniphil. Agranulocytes, disse leukocytter uten granulater er lymfocyttene og monocytter.

Nøytrofile

Dette er den vanligste granulocytter, sto for mer enn halvparten av den totale mengden av hvite blodlegemer. De har utrolig kort levetid spenn, igjen i blodet for bare ca 12 timer. Disse cellene jobbe hardt for å utføre fagocytose, den oppslukende av og ødelegge for rusk og patogener. Etter å ha kjempet en infeksjon, er døde nøytrofile igjen med en blanding av væske og andre celledeler som kalles puss. Nøytrofiler er viktig og en mangel av dem anses livstruende.

Basophils

Basofile er vanligvis til stede i mye mindre antall enn nøytrofile. De utgjør mindre enn 1% av de totale hvite blodceller. De er kjent for å spille en rolle i å frigjøre histamin under en respons på inflammasjon. De også slipper den antikoagulerende heparin. Basofiler finnes vanligvis i områder slik som lungene og leveren, hvor det er en stor mengde blod, og det er mulig at de slipper heparin bidrar til å hindre små blodpropper fra forming.

Eosinofile

Eosinofile er ansvarlig for 1-3% av leukocytter. Mens mye ikke er kjent om dem, er det klart at de er involvert i kroppens reaksjon på betennelser. Eosinophils frigi kjemikalier som kan ødelegge patogener. En person som er midt i en allergisk reaksjon vil ha et økt antall eosinofile i blodet, så vil en person som kjemper en infeksjon av en parasittisk natur.

Lymfocytter

Lymfocytter utgjør mellom 25 - 38% av alle leukocytter. Lymfocytter spiller en stor rolle i kroppens immunsystem. Det er to undergrupper av lymfocytter, B-lymfocytter og T-lymfocytter. B-lymfocytter er skapt i benmargen, mens T-lymfocytter genereres fra thymus kjertelen. Hovedfunksjonen til disse cellene er å skape og frigjøre antistoffer og for å beskytte kroppen mot kreftceller.

Monocytter

Monocytter, som nøytrofile, kan utføre fagocytose. De bare står for 3 - 8% av alle hvite blodlegemer, men de er mer effektiv ved å ødelegge patogener. Disse cellene endre til makrofager, som er i stand til å forlate blodbanen og inn i kroppen vev. Monocytter deretter patruljere kroppen på jakt etter patogener og rusk å rydde opp. Makrofager er vanlig i slimhinnene og under huden, der de kan være lett tilgjengelig for å bekjempe alt som invaderer kroppen gjennom en liten tåre eller scratch. Disse cellene tilveiebringe en annen tjeneste til legemet; de fagocyttere gamle røde blodceller, og hjelper blodet forblir sunn.

Grunner for en økt WBC nivå

Grunner for en økt WBC nivå


Noen mennesker besvime ved synet av blod, men det spiller en viktig rolle i å opprettholde livet. Det reiser gjennom vener og arterier, forsyne cellene med næringsstoffer og tar bort avfallsstoffer. Blod består av flere komponenter: røde blodceller (RBC), hvite blodceller (WBC), blodplater og plasma. Den voksne menneskekroppen inneholder ca 4 liter blod. Hver del av blodet er viktig å opprettholde homeostase. En forhøyet WBC nivå kan ha flere mulige betydninger.

Blood Cells

Røde blodceller (RBC), også kjent som erytrocytter, er ansvarlig for transport av næringsstoffer og oksygen til celler i hele kroppen. De transporterer også avfallsprodukter så som karbondioksid fra cellene til lungene. Mens RBC gjør jobben sin, WBC, også kjent som leukocytter, er forberedt på å bekjempe infeksjoner. Den viktigste funksjonen til de hvite blodcellene er å bistå i immunresponsen og bekjempe infeksjoner.

Hvite blodlegemer

Forskjellige typer av WBC --- så som nøytrofiler, eosinofiler, basofil, lymfocytter og monocytter --- arbeide sammen for å beskytte kroppen. Selv om cellene fungere annerledes, de spiller en viktig rolle i immunresponsen. De gjenkjenner, angrep og ødelegge fremmede partikler fra allergener til bakterier Noen WBCs fordøye utenlandske materialer, og andre produsere et kjemikalie. Den inflammatoriske respons sees som et resultat av allergier resultater fra arbeidet til WBC.

Leukocytose

Fullstendig blodtelling (CBC) er et mål på komponentene i blodet, og gir legen informasjon vedrørende pasientens helsestatus. En del av en måler CBC WBCer i blodet. "Leukocytose" refererer til et høyt antall WBC --- en tilstand som ikke bare betrakter den totale WBC-telling, men til en høy grad av en bestemt type, så vel WBC. Ett eksempel, mononukleose, omfatter et høyt nivå av monocytter.

Lidelser

Stress, både psykisk og fysisk, kan føre til en forhøyet antall hvite blodlegemer. Både kroniske og akutte infeksjoner forårsake forhøyet WBC nivåer i kroppen, som gjør revmatoid artritt, revmatisk feber og traumer, for eksempel brannskader. De forhøyede WBC nivå resultater fra skade vev forårsaket av disse plagene. Allergier, som aktiverer immunforsvaret, føre til en økning i WBC. Andre forhold som forårsaker høye nivåer WBC inkluderer visse typer leukemi og andre kreftformer, så vel som autoimmune sykdommer, slik som lupus. Ved gjennomgang av antall hvite blodlegemer, evaluerer klinikeren totale antall hvite blodlegemer, samt hvilken type celler med økt nivå.

Produksjonen av blodceller

Blodceller, også kalt blodlegemene, er cellulære elementer av blodet. Røde blodceller (erytrocytter), blodplater (trombocytter) og hvite blodceller (leukocytter) er de tre blodcelletyper. Røde blodceller utgjør mesteparten av kroppens celler. Blodplater fremstilles fra de megakaryocytter (benmargscelle, som er kilden til blodplater). Blodplater er viktig for blodpropp. Hvite blodceller består av fem presist forskjellige celletyper: nøytrofile, eosinofile, basofile, lymfocytter og monocytter.

Erytrocytter

Erytrocytter (røde blodlegemer) er fylt med hemoglobin (et protein som bærer oksygen). Den viktigste funksjonen til erytrocytter er å transportere oksygen til cellene i kroppen fra lungene.

Nøytrofile

Neutrofiler er hvite blodcellene som er ansvarlig for å beskytte det meste av kroppen mot infeksjoner med evnen til å phagocytize (svelges eller fortære) virus, toksiner og fremmede celler.

Eosinofile

Eosinofiler er en type hvite blodlegemer inneholdende fordøyelsesenzymer som er effektive mot parasittiske ormer.

Basophils

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, basofile, den sjeldneste av de hvite blodcellene, representerer mindre enn 1 prosent av alle hvite blodcelletyper, og er en viktig del av immunsystemet. De er lite forstått, men er kjent for å hjelpe kroppen å bygge immunitet.

Lymfocytter

Lymfocytter, hvite blodlegemer, spiller en viktig rolle i vårt immunrespons. Lymfocytter består av T-lymfocytter og B-lymfocytter. T-lymfocytter virker mot tumorceller og virusinfiserte celler. B-lymfocytter produserer antistoffer.

Monocytter

Monocytter, hvite blodceller, gitt blod å bli makrofager (beskyttelse for kroppen), noe som gjør cellene fagocytisk (i stand til å forsvare kroppen mot virus og bakterier).

Hvilken del av kroppen gjør Blood?

Hvilken del av kroppen gjør Blood?

Blood Sammensetning

Blod er sammensatt av omtrent 78 prosent væske og 22 prosent faste stoffer. De primære komponenter innbefatter plasma (væskeporsjonen), røde blodceller (erytrocytter), hvite blodceller (monocytter, lymfocytter, eosinofiler, basofiler og neutrofiler og blodplater). Alle blodcellene oppstår fra benmargen, primært av de lange knokler i armer, ben, rygg og brystbenet. Benmargen har gul marg, som inneholder fett, og rød marg, som inneholder blodkreft (bloddannende) stamceller.

Plasma

Plasma bærer blodcellene, så vel som antistoffer, vitaminer, mineraler, elektrolytter (som natrium, kalsium og kalium), proteiner og koagulasjonsfaktorer (som får blodet til å koagulere) i hele kroppen. Når du spiser og drikker, er næringsstoffer og væske absorbert inn i blodet fra tynntarmen og tykktarmen, påfyll av plasma og la det sirkulere blodcellene og ernære kroppens systemer.

Røde blodlegemer

Røde blodceller (erytrocytter) omfatter omtrent 40 prosent av blodet. Røde blodceller produserer hemoglobin, som transporterer oksygen fra lungene til vev og karbondioksid tilbake til lungene. Røde blodceller dannes i benmargen og bli disk-formet som de modnes, slik at de kan endre form for å komme gjennom trange fartøyer. De normalt bor ca 120 dager. Når oksygennivået i blodet begynner å falle, nyrene skiller ut erytropoietin å signal benmargen til å øke produksjonen av røde blodceller. Noen ganger, hvis kroppen din er blodfattig, prøver benmargen til å produsere flere og flere røde blodlegemer for å kompensere, forårsaker frigjøring av retikulocytter (umodne røde blodceller).

Hvite blodlegemer

Hvite blodceller (leukocytter) er også produsert i benmargen og utgjør bare omtrent 1 prosent av blodvolumet; men de øke i antall som respons på kropps behov, for eksempel med infeksjon, skade eller allergier. De ulike typer hvite blodlegemer er spesialister på forskjellige forsvarsmekanismer for å beskytte kroppen. De fleste hvite blodceller modnes utenfor benmargen i lymfevev, for eksempel i adenoids, milt eller thymus. Mange vet ikke sirkulere hele tiden, men "hvile" inntil aktivert.

Blodplater

Blodplater (trombocytter) er fragmenter som bryter av et stort celler som kalles megakaryocytes. De megakaryocytes modne og forbli i benmargen, men som blodplatenes bryte av, skriver de i blodet som små skiveformede fragmenter. Når en skade eller blødning oppstår, blodplater endre form, vokser pseudopodia (falske fot), som tillater dem å holde sammen for å danne en blodpropp.

Hvilke funksjoner av Red & White Blood Cells?

Det er millioner av røde blodceller og mellom 7000 og 25.000 hvite blodceller pr dråpe blod, i henhold til Franklin Institute. Selv om alle blodceller utvikle seg i benmargen og inn i blodårene for å etterfylle eksisterende celler som de dør, røde blodceller og hvite blodceller utføre forskjellige funksjoner.

Levere Oxygen

Den røde fargen på røde blodlegemer er nært knyttet til en av sine viktigste funksjoner: levere oksygen. Røde blodceller, i henhold til Franklin Institute, inneholder hemoglobin, som i sin tur inneholder jern som produserer den røde fargen av disse cellene. Hemoglobin blir brukt til å transportere oksygen erholdt i lungene til andre områder av kroppen. For å hjelpe blodceller utføre denne oppgaven, har de utviklet en fleksibel form for å komme gjennom svært små områder, i henhold til Puget Sound Blood Center.

Plukker opp Avfall

Selv om røde blodceller bringe oksygen til resten av cellene, de bruker hemoglobin for å samle spillgasser, såsom karbondioksyd, i henhold til Franklin Institute.

Kjemper Infeksjon

Mens røde blodceller gjennomføre gassutveksling i kroppen, hvite blodceller er dedikert til forsvar. De beskytte mennesker mot infeksjon på mange forskjellige måter, avhengig av typen av cellen. Antall hvite blodceller øker for å hjelpe bekjempe infeksjoner, ifølge Franklin Institute.

Det er fem forskjellige typer av leukocytter (hvite blodlegemer). Lymfocytter stimulere antistoffer for å hjelpe målet infeksjoner. Monocytter, som makrofager, surround inntrengere og oppløse dem, i henhold til Puget Sound Blood Center. Nøytrofile utføre en lignende funksjon, men kan også ringe på andre celler til å angripe en inntrenger. Basofile og eosinofile er tettest forbundet med allergisk reaksjon.

Hvordan hvite blodcellene fungerer?

Hvordan hvite blodcellene fungerer?

Hvite blodlegemer: Immune System angrepshunder

Hvite blodceller, også kalt leukocytter, er celler som flyter fritt i blodet og kampen mot smittsomme sykdommer og fremmede materialer i kroppen. Det er fem forskjellige typer hvite blodceller; imidlertid alle av dem er ansvarlige for immunresponser mot sykdom, og alle er fremstilt av hematopoetiske stamceller i benmargen. De er funnet i hele kroppen, spesielt i blod og lymfesystem.

Fagocytose: Celler Eating Stuff

Hvite blodceller kommer i mange forskjellige former, men de har alle til felles en funksjon for å beskytte kroppen fra utlandet og fra sykdom. Nøytrofile, en av kroppens viktigste forsvar mot bakterier, spesialister på fagocytose, der cellen lukker sin membran rundt en partikkel eller annen enhet i fostervannet. Andre hvite blodlegemer, som granulocytter, reise rundt med ameboid bevegelse og omringe og ødelegge bakterier. Hvite blodceller blir hjulpet i jakten på fremmede partikler og skadelige bakterier ved blodplater, som fester for inntrengere å varsle hvite blodlegemer av deres tilstedeværelse. Dette fagocytose er en av de viktigste funksjonene til hvite blodlegemer, spiser opp bakterier og drepe dem med fordøyelsesenzymer, som er nøkkelen til å holde ut sykdom og kjemper fremmedlegemer.

Typer

Det finnes mange typer hvite blodlegemer, alle en del av immunsystemet og alle søker å beskytte mot sykdom og utenlandsk invasjon. Eosinofiler dreper parasitter. Basofiler fungere i allergiske reaksjoner, frigjør histamin og heparin, hjelpe funksjonen til andre hvite blodceller i området. Makrofager også phagocytize bakterier og ødelegge gamle, skadede eller døde celler i kroppen. Hvite blodceller som monocytter er tiltrukket til skade ved å migrere til høyere konsentrasjoner av kjemikalier utgitt av immunsystemet - dette kalles kjemotakse. Disse mange forskjellige typer hvite blodlegemer arbeide sammen for å beskytte kroppen mot infeksjoner, som en del av de ulike og svært unike forsvar av immunsystemet.

Hva er funksjonen av blodceller?

Blodcellene er viktig for menneskekroppen. Det er tre typer blodceller; røde blodceller, hvite blodceller og blodplater. Disse mikroskopiske cellene er ansvarlige for mange ting. De tre grunnleggende funksjoner av blodceller er å transportere oksygen i hele kroppen, bekjempe infeksjoner og for å stoppe blødning.

Røde blodlegemer

Røde blodceller, også kjent som erytrocytter, er de viktigste transportører av oksygen i hele kroppen. Disse cellene inneholder ingen kjerne og bare bor ca 120 dager. De er små, smultring-formet celler som inneholder pigmentet hemoglobin, noe som gir cellene deres rødlig farge og hjelper cellene i å bære oksygen og karbondioksid. Erytrocyttene sirkulere i hele kroppen, å bringe oksygen til vev og plukke opp karbondioksyd, avfallsprodukt som dannes i cellene.

Hvite blodlegemer

Hvite blodceller eller leukocytter er større enn erytrocytter. Den viktigste funksjonen til leukocytter er å kjempe mot skade og sykdom, noe som gjør dem en stor del av kroppens immunsystem. Det finnes fem typer av leukocytter: nøytrofile, eosinofile, basofile, lymfocytter og monocytter. Leukocytter ødelegge bakterier i kroppen ved engulfing og fordøye dem under fagocytose. De arbeider også til vegg av infiserte områder av kroppen og å avhende rester fra betennelse nettsteder. Hvite blodceller øke i antall når det er en allergisk reaksjon eller infeksjon i kroppen.

Blodplater

Blodplater, også kjent som trombocytter, er den minste av de blodlegemer. De er egentlig bare fragmenter av celler, ikke komplett celler. Hovedoppgaven trombocytter er å starte blod-levring prosess. Disse cellene reagerer på et sår ved å stimulere den skadede fartøyet å produsere klissete strukturer som blodplater kan festes til, og skaper en blodplateplugg for å stoppe blødning. De trombocytter også hemmelig et kjemikalie som fører til at blodårene trekker seg sammen til en blodpropp kan dannes.

Unormalt

Normale blodceller utføre disse funksjonene uten problemer. Imidlertid er det mulig for det å være unormalt i cellene som kan forårsake fysiske vanskeligheter. Sigdcelleanemi fører til røde blodlegemer for å danne i en halvmåneform, noe som reduserer deres oksygenbærende evne. Polycytemi er en tilstand der for mange røde celler blir dannet, forårsaker en fortykkelse av blodet. Trombocytopeni er en tilstand hvor det er en reduksjon i blodplater, som ikke tillater blodet å koagulere.

Testing

Blodprøver kan kjøres for en rekke ulike sykdommer. Antallet blodlegemer som er tilstede i en prøve av blod kan snakke volumer. Ulike typer anemi kanskje diagnostisert basert på antall eller form av erytrocytter. Mengden av visse typer av leukocytter kan vise allergiske reaksjoner, infeksjon, inflammasjon eller skade. Mengden av blodplater funnet i en prøve kan være en indikasjon på hvor godt en person vil koagulere etter et kutt eller sår, spesielt nyttig å vite før operasjonen.

Hva er WBC?

En WBC er en blodprøve for å måle antall hvite blodceller eller leukocytter i kroppen. Disse cellene spiller en viktig rolle ved beskyttelse mot infeksjon. Den normale lesing for en hvit blodceller er mellom 4.500 og 10.000 per mikroliter blod. En WBC gjøres vanligvis i løpet av en komplett blodprosent test.

Fakta

Ifølge Bloodbank.com, kan en dråpe blod inneholde fra 7000 til 25.000 hvite blodceller. Dette nummeret vil vise en betydelig økning i løpet av en infeksjon. Livsløpet til en hvit blodcelle er kortvarig, fra bare noen dager til noen uker. Nøytrofile, en av de fem typer WBCs, er den første linjen i forsvaret i å bekjempe infeksjoner: 100 milliarder modne nøytrofile frigjøres i kroppen hver dag.

Typer

Det finnes fem typer hvite blodceller: basofile, eosinofile, lymphoctes (T-celler og B-celler), monocytter og nøytrofile. Hver har en prosentandel lesing som anses normalt. En blod differensial test måler andelen av hver type WBC i blodet ditt. En økning eller reduksjon i noen av disse indikerer forskjellige sykdomsprosesser foregår i kroppen.

Funksjon

Hvite blodceller er forsvarerne av infeksjon. De beskytter kroppen ved å kjempe mot virus, bakterier eller sopp, så vel som parasitter og allergener som kan forårsake infeksjoner. De styrker også immunforsvaret.

Betydning av WBC Count

Et lavt antall hvite blodlegemer kalles leukopeni; et høyt antall kalles leukocytose. En forhøyet hvite blodceller kan være på grunn av en bakteriell infeksjon, stress eller traumer, eller intens mosjon, inflammasjon eller leukemi. En redusert WBC kan være på grunn av et immunsystem sykdom, strålebehandling eller kjemoterapi. En WBC som faller eller stiger til unormale nivåer indikerer tilstanden er verre. Ettersom tilstanden bedres, WBC telle tilbake til normalen.

Betraktninger

Det er visse situasjoner som kan påvirke resultatene av antall hvite blodlegemer, inkludert røyking, noe som kan føre til en økning i en WBC, og alder. De eldre kan noen ganger ikke klarer å vise en økning i sin WBC når de har en infeksjon, mens normale nyfødte og spedbarn kan ha høyere antall hvite blodlegemer enn voksne.