Digidexo.com

hvordan sette suppositoriet

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser


Proclear Compatibles er myke kontakter som er spesielt utviklet for å øke fuktighet oppbevaring og redusere opphoping av irritanter. Cooper Vision er produsenten av Proclear kontaktlinser. Dette merket er tilgjengelig i månedlig disponibel, enkel bruk, toriske og multifokale varianter. Kontaktlinsebrukere med følsomme øyne kan oppleve lindring av tørrhet og andre ubehagelige symptomer ved hjelp av disse biokompatible linser. Innsetting av kontaktene er en enkel prosess, og fremgangsmåten er den samme for alle Proclear linser.

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Hvordan Sett Proclear Kontaktlinser

Vask og tørk hendene. Tørk vasken og countertop å sikre at området er ren og tørr.

Bruk tommelen og pekefingeren til å forsiktig fjerne linsen fra etuiet. Overfør kontakten til spissen av høyre pekefinger. Legg to eller tre dråper av steril løsning til koppformet overflate av linsen.

Åpne øyet så bredt som mulig. Bruk fingrene på venstre hånd til å holde øvre øyelokk åpen hvis du har en tendens til å blinke når du setter inn linsene. Trekke ned nedre øyelokk med langfingeren på høyre hånd.

Se rett i speilet og plasser Proclear kontaktlinse på hornhinnen din. Eller plasser linsen på det hvite i øyet, og skyv den inn på hornhinnen din hvis øynene dine er spesielt følsomme.

Slipp øyelokkene og blinke forsiktig for å gjøre opp kontaktlinse på øyet. Følg de samme trinnene for den andre kontakten. Sett inn linsene i samme rekkefølge hver dag slik at du ikke ved et uhell får dem blandet opp.

Hint

 • Disse instruksjonene er beregnet for høyrehendte brukere. Bare snu håndposisjoner hvis du er venstrehendt. Orient toriske linser med vektet (tykkere) kant nederst i øyet.
 • Bruk aldri Proclear kontaktlinser lenger enn anbefalt av din optiker. Skifte kontaktene dine på tid er svært viktig for fortsatt øye helse. Sørg for at kontakten er riktig-side-out før du prøver å sette det inn. Hold linsen i øyehøyde og se på formen av den øvre kant. Hvis det fakler utover, er objektivet innsiden ut.

Hvordan vise barna Hvordan Sett i Kontaktlinser

Hvordan vise barna Hvordan Sett i Kontaktlinser


Visjon endringer i barnet ditt som krever bruk av kontakter kan virke overveldende. Den beste måten å lære et barn å sette kontaktene i er ved å tilby en rekke visuelle og auditive stimuli, for eksempel videoer, bilder og lesestoff. Med god hygiene og masse praksis, vil barnet tilpasse seg raskt og enkelt til å sette i kontakter, og før du vet ordet av det, vil sette i kontakter blir andre natur.

Hvordan vise barna Hvordan Sett i Kontaktlinser

Planlegge en avtale med din optometrist kontor. Optikeren vil kunne vise barnet hvordan å sette i kontakter, og diskutere god hygiene.

•  Gå til produsentens hjemmeside hvor kontakter linser ble gjort. Produsenten vil ha trinnvise instruksjoner med illustrasjoner på å sette inn og ta ut kontakter. Du kan skrive ut instruksjonene for å holde på hånden for barnet ditt.

Søk på kjente video nettsteder for hvordan-til videoer, som viser den riktige måten å sette inn og ta kontakter. Se etter videoer etter visjonen omsorgssentre eller optiker. Videoer viser en faktisk person demonstrere teknikken, som kan være svært nyttig for et barn.

Snakk med familie eller venner som bærer kontakter. En familie eller venn kan vise barnet hvordan du skal sette inn og fjerne kontakter.

Oppmuntre praksis. Walk barnet gjennom trinnene, så har barnet gå gjennom trinnene selv med tilsyn, slik at du kan løse problemområder før de blir vane.

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?


Ved å kjøpe et høreapparat, mange mennesker setter det i øret på feil måte, og dermed risikerer å gjøre skade på hjelp selv, eller forårsaker smerte eller irritasjon i øret.

Hvordan setter jeg inn et Starkey Hearing Aid?

Hvordan sette inn et Starkey Hearing Aid

Før støtten er faktisk plassert inne i øret, må du kontrollere at høreapparatet selv er uskadet og i ett stykke. Sørg også for å ha volumet satt til lavest mulig innstilling, slik at ingen høye lyder eller forstyrrelser oppstår når støtten er satt inn. Hvis høreapparatet som blir satt inn er en bak-øret-modell, legger delen av høreapparatet som må gå bak øret tett mellom øret og siden av hodet.

Høreapparatet bør gripes mellom tommelen og pekefingeren for ikke å skade den under innføring.

Sørg for at gevinsten (volumkontroll) vender opp, og skyv høreapparatet inn i øret veldig forsiktig. Hvis du på noe tidspunkt begynner det å føles ubehagelig eller smertefullt i øret, ta det sakte og starte på nytt. Når høreapparatet er trygt settes inn i øret, justere den slik at det føles behagelig.

Til slutt, slår høreapparatet på, og justere volumet til en rimelig loudness. Sørg for at alt fungerer som det skal være. Hvis ikke, må du starte fra trinn en.

Hvordan sette opp en familie vekttap programmet

Hvordan sette opp en familie vekttap programmet


Når du gjør ting som en familie, foreldre og barn deler sunne relasjoner. For å sette opp en familie vekttap program, starter med ideen om familien som et team i håp om å oppnå ett mål sammen: opprettholde en sunn vekt. Når du innlemme sunne vaner som riktig kosthold og mosjon inn i barnas liv tidlig, vil de gå inn i voksenlivet uten å måtte gjøre drastiske endringer i sin livsstil senere å holde seg frisk.

Bruksanvisning

Hvordan sette opp en familie Weight-Loss Program

•  Finn aktiviteter som hele familien kan nyte. Dette kan riding sykler på helgene, rulleskøyter eller spille baseball, fotball, eller til og med tag i bakgården. Hvis du har en gym medlemskap, de fleste treningssentre har programmer for barn, slik at du kan alle nyte aktiviteter på treningsstudio sammen.

Lag et måltid plan som alle kan delta i. Når bare én person i familien er slanking, er det dieter beskikket ved måltid ganger med forskjellig mat på dieter plate. Når hele familien er på en lignende vekt-tap plan, det sparer deg fra å måtte lage flere måltider for å passe alles behov, og forsterker team tilnærming til å holde seg frisk. Når du starter familien på en diett program som er lav i fett, kalorier og sukker mens høy i fiber, protein, vitaminer og mineraler, vil du skape sunne vaner som et team og være i stand til å slå til hverandre for støtte.

Logg familiens fremgang i form av vekttap, inches tapt, og / eller fett tapt. Når du tar et team tilnærming og logge dataene som en komplett familie, vil det oppmuntre alle til å jobbe sammen, mens på samme tid ikke enkelt noen ut som enkelte holder familien tilbake. Motivasjon kan også komme fra å se gjennom loggen og se hvor langt du har kommet.

Hold familiens aktiviteter og kosthold valg relevant. Som barna vokser deres interesser endres, så husk at tenåringer ikke kan være så ivrig etter å gå på en sykkeltur med sine foreldre når de kunne praktisere for fotball eller volleyball lag. Det samme gjelder for smak i matvarer. Kylling nuggets formet som dinosaurer vil ikke holde den samme appell for en 17-åring. Romme mer sofistikert smak.

Sett opp et belønningssystem som ikke involverer søtsaker og godteri. Dette er spesielt nyttig for barn, men det kan også være nyttig for voksne. Belønne barn med rimelige leker som hoppe tau eller rulleskøyter som vil holde dem aktive. Belønn voksne med en tur til det lokale kjøpesenteret for å kjøpe noen nye klær til sine nye kroppsstørrelser.

Tips og advarsler

 • Lytt til alle dine familiemedlemmer, slik at du kan innlemme alles favoritt aktiviteter eller måltider inn i vekt-tap programmet. Husk at barna krever mer kalorier mens de vokser. Ikke kutt sin mat tilbake så drastisk at det hindrer deres grunnleggende utvikling. Gjør vekt-tap plan som morsom og interaktiv som mulig slik at alle kan feste med det.
 • Snakk med legen din før du starter en ny øvelse eller ernæring plan.

Hvordan Sett gummistrikk på bukseseler

Bukseseler krever vanligvis strikker på et eller annet tidspunkt i løpet av prosessen for å hjelpe dem å fullføre sin jobb med å rette ut tennene. Forstå hvordan å sette på disse gummibåndene er viktig å iført seler, samt å hjelpe bevare hardware av bukseseler.

Bruksanvisning

Åpne munnen, eller munnen på personen iført seler. Bruk hansker hvis ønskelig.

Ta to av gummi band ut av pakken. Vanligvis gummi band går på hjørnetennene seler knagger, men noen ganger er det et annet sted. Sett dem til side.

Finn den venstre hjørnetann tann. Ta en av de gummi band, og loop den over den spisse kanten av spenne pinne på denne tannen. Strekke det ned til tann på den nederste raden av tenner direkte under den. Loop det på den spisse kanten av denne brace pinne som peker mot de nederste tannkjøttet.

Gjenta denne prosedyren med høyre hjørnetann tann og bunn tann under den.

Åpne munnen og sørg for gummistrikker riktig strekke og ikke bryte. Gummistrikker kan føre til at tennene til å bli litt sår, for eksempel når de bukseseler ble først satt inn på tennene. De bør skiftes minst en gang om dagen, vanligvis om morgenen når du våkner.

Hint

 • Rette seg etter anvisninger fra din orthodontist om hvor du skal plassere gummi band på bukseseler.

Hvordan sette og holde mål

Dette er en artikkel om hvordan å sette og holde mål.

Bruksanvisning

Trinn 1) Stille og holde mål er viktig hvis du kommer til å vokse i karakter. Det første trinnet i å sette og holde mål er å være klar over hva som har vært å holde deg tilbake fra å oppnå deg mål. Har du en alochol problem? Narkotikaproblemet? Dårlig selvtillit? Lat? Du trenger å konfrontere dine problemer i for at du skal vokse i karakter.

Trinn 2) Det andre trinnet i å sette og holde mål er å være veldig konkret om de målene du ønsker å beholde. Ønsker du å gjøre $ 100000 i år -? Skriv det ned. Ønsker du å slutte å drikke alkohol og gjør narkotika -? Skriv det ned. Ønsker du å slutte å være lat -? Skriv det ned. Skriv ned alle dine spesifikke mål.

Trinn 3) Lag et veikart eller plan på hvordan du ønsker å oppnå dine mål.

Trinn 4) Hold deg motivert. Uansett hva som skjer aldri miste av syne dine mål. Hvis du holde øynene på premien, vil du hele tiden være streve for mål; hvis du ikke hele tiden holde øynene på premien, vil du betale for middelmådighet.

Trinn 5) Jeg håper dette har vært en nyttig artikkel om hvordan å sette og holde mål. Lykke til!

Hvordan sette vekttap mål

Hvordan sette vekttap mål


Sette realistiske mål - inkludert vekt, trening, mat og psykologiske mål - før du begynner et vekttap plan er avgjørende for en vellykket program.

Hvordan sette vekttap mål

•  Begynn med å sette noen små daglige mål. Din vekt mål kan være å miste 1 kilo per uke. Hvis du neppe utøves i det siste, kan det være lurt å gå rundt nabolaget i 20 minutter hver dag. (Hvis du vil, dele den inn i en 10-minutters tur i morgen, og en annen på kvelden.) Din ernæringsmessige mål kan være å redusere fettinntaket. Psykologiske mål kan være å skrive i en journal hver dag.

Etablere delmål som er litt mer ambisiøse enn de opprinnelige målene. For eksempel, to uker etter at du begynner å møte dine daglige 20 minutters gange mål, utvide målet ditt til en daglig en times gange; begynne å spise mindre porsjoner på hvert måltid; og søke rådgivning for eventuelle selvtillit problemer du måtte ha.

Bestem store bildet mål; dette inkluderer den totale mengden vekt du ønsker å miste ved slutten av programmet. Lag en forpliktelse til å jogge eller løpe hver dag for å opprettholde din vekt og helse; lære hvordan du kan handle, lage mat og spise så nutritiously som mulig; og ta opp en aktivitet som du tror du har en egen evne til - dette kan holde opp din selvtillit.

Still tidsrammer for dine daglige, middels og store bilde mål. Som du fremgang fra den ene til den neste, belønne deg selv. Shoppe, få en ansiktsbehandling, ta en weekend tur. Du fortjener det!

Hint

 • Vær spesifikk når du setter dine mål. For eksempel, bestemme hvor mye vekt du vil miste, i motsetning til å bare løse for å miste vekt. (For å komme opp med et endelig mål som er sunt og hensiktsmessig, se "Bestem din Body Mass Index" og "Tolk fettprosent," under Relaterte eHows.)
 • Bestem dine daglige, middels og store bilde mål før du begynner din vekttap programmet. Dette vil hjelpe deg å arbeide realistisk og gradvis mot den endelige mål, samt hjelpe deg å måle din fremgang.
 • Snakk med legen din når du setter dine mål - han eller hun kan bidra til å bestemme hva som er trygt for deg.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan sette en ukentlig vekttap mål

Hvordan sette en ukentlig vekttap mål


Mange er engstelig for å gå ned i vekt så raskt som mulig, for åpenbare grunner. Denne artikkelen omhandler trinnene til å bestemme en trygg, effektiv og realistisk vekttap mål for hver uke.

Hvordan sette en ukentlig vekttap mål

Først oppmerksom på at i henhold til den nyeste forskningen, er den rådende konsensus blant vekttap spesialister at overvektige personer bør bestrebe seg på å miste 1% av sin kroppsvekt hver uke. Gjerne diskutere saken med legen din, men for de fleste vil dette prosent være trygg og realistisk. Forstå at du vil lese og høre mye råd som er i strid med dette forslaget. Hvis du ikke er komfortabel med dette rådet, eller ikke er enig med det, gjøre hva du og legen din føler er best.

Neste, forstår at for de to første ukene av en diett og treningsprogram vil du sannsynligvis miste mye vann vekt. Hvis du mister denne vekten, det viser at du er på rett spor. Men ikke feil denne reduksjonen i skala vekt som et tap av faktiske fett. Også, ikke forvent vekttap å fortsette på denne frekvensen. Faktisk ville det være utrygt å gjøre det.

For å beregne 1%, ta din nåværende vekt, og flytte desimaltegnet to plasser til venstre. Deretter avrunder til nærmeste kvart pund. For eksempel bør en 329-kilos person som mål å gå ned ca 3.25 pounds per uke. En 193-kilos person bør ha som mål å gå ned ca 2 pounds per uke. En person som er bare litt overvektig, og bare trenger å miste 10 pounds kan trenge 6 til 10 uker for å trygt og effektivt oppnå dette, selv om de ville trolig foretrekke å miste den i to eller tre uker.

Vei inn hver uke under samme forhold (samme tid på dagen, samme dag i uken, etc.), men ikke gjør deg gal. Du kan ha en uke hvor du overspise, og likevel gå ned i vekt. Du har kanskje en uke der du var veldig bra, og likevel faktisk opp i vekt. Sammenligne vekten din måned til måned for å se etter de generelle trendene, akkurat som du kan gjøre med aksjeporteføljen.

Beregn din ukentlige vekttap mål en gang per måned. Husk at hvis du er ganske tung, kan du starte ved å tape 3-4 pounds per uke, men som du gå ned i vekt, vil dette tallet synke til 1-2 pounds per uke.

Forstå at den viktigste delen av vekttap er å holde vekten nede. Jo saktere du gå ned i vekt, jo mindre sannsynlig vil det være at du vil sette den på igjen. En analogi kan være at den tregere og mer systematisk du studere for en test, jo mindre sannsynlig at du vil være å glemme materialet.

Prøv å tenke på det store bildet. Hvis du gjennomsnittlig 2 pounds av vekttap per uke, er at 100 pounds i et år. Tenk på hvordan du vil se ut i en badedrakt i juli, sammenlignet til 100 pounds mindre neste juli. Også huske på at det er ikke som du er i fengsel for det året. Du er fremdeles leve livet ditt, systematisk arbeide mot målet ditt. Hvis du holde fokus på målet ditt, vil du sikkert miste vekt som du må. Det kan ta litt mer tid enn du vil at det skal, men du vil nå målet ditt. Jeg snakker med førstehånds erfaring.

Hint

 • Konsultere legen din for alle helse-relaterte saker.

Hvordan sette opp teamet Vekttap

Hvis du prøver å gå ned i vekt, har du uten tvil blitt fortalt om og om igjen for å finne et vekttap partner for å hjelpe deg feste med det. Men hvis du jobber bra i større grupper, eller hvis du har en konkurransedyktig bøyd, kan det være lurt å prøve å danne din egen vekttap team. Vekttap lagene kan gi støtte og oppmuntring, samt en sosial stikkontakt. Lær hvordan du kan starte din egen vekttap team og begynne Shedding pounds sammen.

Hvordan sette opp teamet Vekttap

Form din egen Vekttap teamet

Finn teammedlemmer. Det er to måter å gå om å finne vekttap teammedlemmer: online og i person. Plenty av nettfora, som PEERtrainer, eksisterer og har lagene allerede dannet som du kan bli medlem. Enda bedre, kan du danne et team der du bor, på arbeidsplassen, gym, eller andre sosiale steder. Husk å være taktfull når vi leter etter nye teammedlemmer. I stedet for å fortelle en venn eller bekjent de skulle bli med fordi "de kunne stå å miste noen," nevner du starter et team og la dem spørre deg om å bli med inn. Enda bedre, prøv hengende løpesedler eller sende en gruppe e-post rundt til få interesserte folk om bord.

Opprett et forum. Du trenger noen måte å la folk kommunisere med hverandre. Hvis du har sluttet en online gruppe, de sannsynligvis allerede har et forum å poste til. Ellers kan du prøve å lage din egen Google eller Yahoo! gruppen. (Bonusen er at gruppene bidra til å eliminere masse e-rot.) For en mer personlig gruppe, holder jevnlige møter hvor du snakker om dine mål og suksesser, som er et flott alternativ for folk som ikke er så Web-savvy.

Sett mål. En av de store fordelene til et vekttap gruppe er at medlemmene motivere hverandre til å holde seg på sporet og møte sine mål. Du kan sette deg mål individuelt, som en gruppe eller begge deler. Husk at målene ikke bør begrenses til pounds eller inches tapt, men bør omfatte endringer i livsstil, som å spise nok frukt og grønnsaker i en uke. Husk også at ikke alle vil ønske å utsette seg for offentlige veie-ins, og heller ikke vil de ønsker å offentliggjøre hvor mye de veier, uansett hvor mye de har tapt. Ikke gjør dem. La folk rapporterer inn anonymt, eller være kreativ og gjøre en gruppe innveiing på en virkelig stor skala (noen gang se den episoden av The Office?).

opp ante. Ha det gøy og motivere medlemmer ved å gi ut premier fra tid til annen. (Bare ikke mat!) Og hvis gruppen trives med å konkurrere og kontanter, se etter gruppe vekttap konkurranser enten online eller med andre område grupper.

Planlegg sosiale arrangementer. Det er bra om du starter et vekttap gruppe er at den tilbyr en sosial utløp for mennesker med et felles mål. Få venner og holde folk motivert i gruppen ved å gå ut til spesielle arrangementer som får folk aktive eller på annen måte forsterke sunne vaner. Du kan prøve en ny vegetarisk restaurant sammen, eller spille et spill av touch fotball. Dette er også en flott mulighet til å invitere eksperter, som en ernæringsfysiolog, i å undervise gruppemedlemmer nye strategier og tips og sørge for at folk nærmer seg vekttap på en sunn måte.

Utgave ekstra utfordringer. Vekttap lag kan starte ut på den måten, men de trenger ikke å alltid fokusere på vekttap. Bruk din gruppe til å bli mer involvert med din kommune. Ett vekttap team i Yuma, Arizona, utfordret sine medlemmer til å donere en matvare eller $ 1 for hver krone tapt til en lokal mat bank. Være kreativ for å holde folk motivert og føler seg godt om sitt vekttap.

Hint

 • Ikke alle taper vekt på samme måte. Oppfordrer medlemmene til å gjøre det som føles riktig for dem, og holde en støttende tone til gruppediskusjoner.
 • Sjekk lokale fora som Craigslist for andre vekttap grupper som du kan delta eller konkurrerer med.
 • Husk at målet med gruppen din skal leve sunnere, ikke bare å miste vekt. Motet usikre metoder for vekttap blant medlemmene i gruppen, og oppmuntre positivt selvbilde og en sunn livsstil. Det kan være en fin linje mellom et sunt vekttap gruppe og usunn gruppepress som kan også være farlig. Oppfordrer medlemmene til å diskutere sine vekttap planer med en lege.

Hvordan sette en Tanita Inner Scan

Når du overvåker din vekt, kan det være lurt å holde styr på mer enn bare hvor mange pounds du har vunnet eller tapt. En kroppsanalyse sender et svakt elektrisk signal gjennom kroppen din til å fortelle deg hvor stor prosentandel av kroppen din er fett, så du kan få en idé om hvordan trening og slanking påvirke mengden av fett du vinner eller taper. Ett alternativ er en Tanita Inner Scan kroppssammensetning skjerm, som du enkelt kan stille inn og begynne å bruke.

Hvordan sette en Tanita Inner Scan

Dato og tid

Trykk på "Power / Down" knappen og hold den inne i tre sekunder for å slå på enheten.

Trykk på "opp" og "Power / Down" knappene for å stille inn året, og trykk deretter på "Set" knappen. Enheten vil pipe for å bekrefte innstillingen.

Trykk på "opp" og "Power / Down" knappene for å angi måned, og trykk deretter på "Set" knappen. Enheten vil pipe for å bekrefte innstillingen. Fortsett denne prosedyren for å angi dag, time og minutt. Enheten vil pipe to ganger og slås av automatisk.

Personopplysninger

Trykk på "Set" knappen for å slå på enheten. Det vil pipe og vise "Personal Key" tallene 1-4, med displayet blinker. Trykk på "opp" og "Power / Down" for å velge en av de fire personlige nøkler, og trykk deretter på "Set" knappen.

Trykk på "opp" og "Power / Down" knappene for å velge året for bursdagen din, og trykk deretter på "Set" knappen og "Up" og angi måned og dag på samme måte.

6. Trykk på "Up" og "Power / Down" knappene for å velge "Female", "Mann," Kvinne / Athlete "eller" Mann / Athlete "og trykk deretter på" Set "knappen. Atlet-modus er for folk som er involvert i intens fysisk aktivitet 10 timer per uke som har en hvilepuls på ca 60 slag per minutt eller mindre.

Trykk på "opp" og "Power / Down" for å velge din høyde, trykk på "Set" knappen. Trykk på "opp" og "Power / Down" knappene for å velge aktivitetsnivå. Nivå 1 er inaktiv livsstil, lite eller ingen trening; nivå 2 er moderat aktiv med sporadisk, lav-intensitet trening; og nivå 3 er for voksne som er involvert i intens fysisk aktivitet. Trykk på "Set" knappen. Enheten vil pipe to ganger og slås av automatisk.

Trykk på "Personal Key" 1, 2, 3 eller 4 på fremsiden av enheten med bare tå å slå den på, og deretter gå på den for å måle kroppssammensetning.

Hvordan sette opp en vekt-tap Challenge

Hvordan sette opp en vekt-tap Challenge


Å miste vekt er utfordrende og ofte isolere. Et vekttap utfordring samler venner og bekjente som ønsker å miste noen få pounds, men trenger støtte for å gjøre det. Det er lettere å bli motivert til å gå ned i vekt når du er i selskap med andre som deler det samme målet. Tilsett litt vennlig utfordring og lagånd - og miste vekt blir gøy.

Hvordan sette opp en vekt-tap Challenge

Kontakt venner, familier og kolleger. Spør om de ønsker å være en del av neste vekttap utfordring. Lag en liste over alle deltakerne.

•  Planlegg det første møtet på noens hjem for å sette opp utfordringen. Samle $ 10 fra hver deltaker. Bassenget på penger, og kjøpe et gavekort til en finere restaurant som serverer sunn mat.

Del deltakerne inn i tre eller fire lag med like mange mennesker. Gjør dette ved å velge navn tilfeldig fra en lue.

Gjør det første innveiing. Registrere hver persons vekt på et diagram, sammen med dato og teamet de er på.

Diskuter vekttap strategier, og serverer sunn snacks. Sett et tidspunkt for neste møte, som skal finne sted i syv dager.

Meet hver syv dager for en innveiing og motiverende økt. Diskuter trening strategier, ernæringsmessige grunnleggende og hvordan å bli motivert på hvert møte. Gi oppmuntring til å hjelpe hver deltaker opphold på kurset. Spill hver persons ukentlig vekt.

•  Planlegg den endelige innveiing på slutten av to måneder. Tabulere hvert lag totale vekttap, og avgjøre det vinnende laget. Presentere restaurant gavekort til laget som tapte mest vekt.

Hint

 • Terminliste gruppe går for å oppmuntre deltakerne til å utøve.
 • Kompilere en liste over vekttap tips, og distribuere det til gruppen.

Hvordan sette opp en Holter Monitor på en pasient

Hvordan sette opp en Holter Monitor på en pasient


En Holter monitor er en personlig enhet som registrerer pasientens hjerte aktivitet i 24 timer mens personen blir overvåket ivaretar sin daglige rutine. Monitoren kan hjelpe finne symptomer som svimmelhet, hjertebank og bevissthet, og relatere disse hendelsene med de data som samles inn på skjermen. Dette observasjons prosessen er langt mer effektiv enn en standard EKG fordi den måler hjerteaktivitet nonstop i 24 timer, mens en standard EKG varer ikke lenger enn et minutt. En sykepleier eller tekniker skjermen setter opp prøven ved å anvende anordningen direkte til pasienten.

Hvordan sette opp en Holter Monitor på en pasient

•  Informer pasienten hun må bære løse, komfortable klær for varigheten av testen, en 24-timers periode. Før eksamen, forklarer at en button-down skjorte eller bluse er best å bære over elektrodene. Pasienten kan ikke dusj under testperioden. Oppmuntre pasienten går om sine daglige aktiviteter, inkludert arbeid, ærend og husholdningsaktiviteter. Informere pasienten om at han må unngå eventuelle elektriske apparater som kan forstyrre EKG-signaler, for eksempel en elektrisk barbermaskin, hårføner eller tannbørste og også store magneter, metalldetektorer og elektriske tepper.

Shave en manns kiste bare i de stedene der håret hans forstyrrer de klebrige elektroder. Rens brystområdet med alkohol hvor elektrodene skal anvendes - to på toppen av brystmusklene, 3 inches under halsen; ett under brystbenet i midten av brystet; og to mer direkte under hvert bryst.

Koble kablene fra elektrodene inn i Holter overvåke og stille inn skjermen til riktig elektrodekonfigurasjonen. Slapp av pasienten mens du bruker elektrodene til huden hennes ved å ha henne holde armene ned ved siden av henne. Velg ledelsen plassering menyen på Holter monitor og skriv "5" i kategorien elektrodekonfigurasjonen.

hjelpe pasienten med skjorte eller bluse å sikre elektrodene forblir festet til huden mens dressing. Limet skal firmaet opp i bare noen få minutter, så sjansen for en elektrode falle av gradvis blir mindre av et problem. Hjelpe pasienten med Holter-enhet, enten med en skulderstropp eller gjennom et belte løkke for å bæres rundt midjen. Informere pasienten å ringe legekontoret hvis noen problemer med utstyret oppstår, og la telefonnummeret hun kan ringe.

Informere brukeren han er å holde en dagbok eller logg over all aktivitet for varigheten av testen, herunder tidspunktet på dagen, og lengden av tiden engasjert i aktiviteter. Pasienten bør også omfatte slike detaljer som svimmelhet, hoppet hjerteslag, ubehag i brystet og følelsesmessige velvære, som for eksempel å være urolig eller bekymret. Be pasienten om hvordan du fjerner elektrodene ved avslutningen av 24-timers testperiode, eller at han kan komme inn på kontoret for å få hjelp.

Hint

 • Noen skjermer har en hendelse knappen. Ved å trykke på knappen når pasienten har en hendelse, for eksempel ubehag i brystet eller svimmelhet, hjelper teknikeren finne den nøyaktige tidspunktet for hendelsen med utskriften av elektrokardiogram (EKG).

Hvordan Sett på Color Kontakter

Så, du har kjøpt et nytt sett med farge kontakter, men du vet ikke hvordan du setter inn linsene. Første gangs kontaktlinsebrukere har ofte en vanskelig tid. Berøre din øyeeple er ikke normalt. Men det er ikke smertefullt, og de fleste kan sette inn en linse i løpet av få sekunder.

Hvordan Sett på Color Kontakter

•  Før du forsøker å sette i en farge kontaktlinser, sørg for å vaske hendene. Øynene dine er følsomme, og hvis du har noe på hendene som parfyme, lotion eller hårpleieprodukter, kan øynene dine brenne. Vann er ikke nok. Vask hendene med såpe i minst 10 sekunder og grundig tørr.

Fjern farge kontakter fra pakken eller tilfelle. Du må sakte åpne pakken eller saken. Åpner pakken eller tilfelle for fort kan føre til at linsen til å falle ut.

Håndter linsen med forsiktighet. Farge kontakter er delikat. Når du har åpnet linsepakke eller fall ta ut linsene en om gangen. Undersøke linsen. Kontroller at objektivet ikke er innsiden ut. Feilaktig sette linsen kan forårsake smerte og ubehag. I tillegg, sjekk objektiv for tårer eller lo.

Sette farge kontaktlinser er enkel. Plasser linsen på høyre eller venstre pekefinger. Med den andre hånden, bruke pekefingeren og tommelen til å holde øynene åpne.

Sett inn den første fargen kontaktlinse. Hvis du setter inn kontaktlinser for første gang, vil du sannsynligvis blinke et par ganger, og det kan ta flere minutter å sette på linsen. Bestrebe seg på å holde øynene åpne bredt. Mens du ser i et speil, lå forsiktig fargen kontaktlinse på øyeeplet.

Sjekk for komfort. Når du har satt inn det første objektivet, blinke et par ganger for å sikre komfort og god passform. Du bør ikke føle linsen. Hvis du er fornøyd, setter inn den andre linsen.

Hvordan sette mål når personer med nedsatt funksjonsevne

Hvordan sette mål når personer med nedsatt funksjonsevne


Mål er konkrete skritt som må følges for å oppfylle et mål. De hjelper deg med å fokusere på hva som er viktig for deg å oppnå, hjelpe deg å velge langsiktige mål og gi kortsiktig motivasjon. Sette mål hjelper mennesker i alle situasjoner for å oppnå suksess, men hvis du er deaktivert, gir målsetting deg muligheter til å bruke dine evner og ressurser til å overvinne hindringer og møte utfordringer med høye forventninger om å lykkes. Mange mennesker med nedsatt funksjonsevne får mål ved å sette mål som er klare, konkrete, målbare og oppnåelige.

Hvordan sette mål når personer med nedsatt funksjonsevne

Velg realistiske mål som spiller for å styrke og kan forventes å være vellykket. Plukk mål på områder som utdanning, fysiske, sosiale, økonomiske og personlige. Som mål er oppnådd, kan du sette mer vanskelige.

Skriv ned målene, spesifisere hvert trinn vil du ta for å møte hvert mål og identifisere hvordan du skal måle din suksess i å møte målene. Sette en frist for å møte dine mål. List dine styrker og svakheter, og bestemme hvordan du vil bruke dem til å møte dine mål.

omtale og oppdatere din liste over mål med jevne mellomrom. Mål kan endre seg over tid på grunn av endrede forutsetninger, behov eller ønsker. Prioriter dine mål og jobbe med de viktigste først.

Bruk en støttenettverk. Familie, venner, organisasjoner og støttegrupper er alle tilgjengelige for å hjelpe mennesker med funksjonshemninger sette og oppnå mål. Omgi deg med mennesker som tror på deg. Ta trinnene du trenger for å oppnå målene dine på egen hånd, men ta imot hjelp når det er nødvendig. Alle trenger en hånd på et eller annet tidspunkt, så gjerne for å be om hjelp.

Utvikle en mestringsstrategi for å håndtere tilbakeslag, stress og hindringer. Strategiene kan omfatte alt fra enkle metoder som dyp pusting til rådgivning økter.

Hint

 • Belønn deg selv når du har nådd et mål. Dette hjelper du nærmer deg det neste målet med mer selvtillit.
 • Ikke sette mål og forventninger for lavt. Å måtte jobbe for det gjør å oppnå et mål mer tilfredsstillende

Hvordan Sett Glyserin Stikkpiller

Glyserin stikkpiller gi lindring fra forstoppelse til voksne, barn og eldre. Glyserin suppositorier må settes inn i endetarmen riktig og må beholdes riktig i rektum for en tidsperiode for effektivt å produsere en avføring å avlaste forstoppelse.

Hvordan Sett Glyserin Stikkpiller

Forberedelse

•  Samle stikkpille, hansker og personlig glidemiddel før du setter inn stikkpille inn i rektum for å behandle forstoppelse.

Vask hendene før du setter hansken på. Pass på å vaske hendene med varmt vann hvis du ikke bruker en hanske for å sette stikkpille inn i endetarmen.

Sett hansken på hånden du skal bruke for å sette stikkpille inn i rektum. Hansken er valgfri, og er kun ment å gjøre opprydding litt lettere etter innlegging av stikkpiller. Bruk håndflaten til å sette inn stikkpille hvis du er komfortabel med å bruke en hanske.

Påfør personlig smøremiddel på pekefingeren på hansken eller til bart pekefinger hvis du ikke bruker en hanske. Smør anus og inn på den spisse enden av stikkpiller.

Legg deg ned på et flatt underlag, for eksempel en seng eller gulv. Lå på venstre eller høyre side eller anta kne-brystet posisjon til å administrere stikkpille inn i endetarmen.

Innsetting

6. Hold suppositoriet ved hjelp av tommelen og pekefingeren på den behanskede hånd. Vær sikker på at den spisse enden av suppositoriet vender utover mot spissen av pekefingeren.

•  Bruk av tommelen for å skyve stikkpille utenfor spissen av fingeren mot endetarmen.

8. Bryter til pekefingeren når den spisse tuppen av suppositoriet er i berøring med endetarmen.

Påfør en liten mengde press som stikkpille begynner å gli inn i endetarmen.

Skyv pekefingeren inn i endetarmen bak stikkpille. Bære ned og stramme anal muskler til å drive stikkpille inn i endetarmen. La finger inne i rektum i ett minutt for å sørge for suppositoriet ikke sklir ut.

Opprydding

Fjern hansken.

Kast hanske i søppelbøtta.

13. Vask hendene for å fjerne rester hansken og eventuelle andre rester, for eksempel smøremiddel eller avføring, i tilfelle dere inn suppositoriet uten bruk hansker.

Legg glasset av stikkpiller i deres lagringssted, slik som medisinskapet eller kjøleskapet.

15. Vent trangen til å ha avføring kommer som et resultat av suppositoriet. Flytt til toalettet.

Hint

 • Behold stikkpille i minst en halv time før du går på toalettet for avføring.
 • De samme instruksjonene gjelder for administrering av en stikkpille til en annen person.
 • Forbli i nærheten av toalettet i opp til en time etter at suppositoriet har produsert en avføring, ettersom det kan være mer enn en trang til å ha avføring etter bruk av en stikkpille.

Hvordan sette mål for Healthy Living

Hvordan sette mål for Healthy Living


Nyttårsdag inspirerer ofte folk til å bestemme de trenger for å sette mål å forbedre deres helse. Målene kan variere i hvordan de er formulert. Noen mennesker kan bestemme seg for å gå ned i vekt, mosjon, spise sunnere, ta sine vitaminer, få mer søvn eller noen annen idé de tror vil forbedre deres helse. Noen av disse målene bevise enklere å følge med enn andre.

Hvordan sette mål for Healthy Living

•  Vurdere din nåværende livsstil for områder der du trenger forbedring. Sjekk vekten din mot retningslinjer for enkeltpersoner din alder, kjønn og høyde. Ha blodtrykk, blodsukker og andre blod kjemi nivåer sjekket av kvalifisert helsepersonell. Evaluer din diett for tilslutning til næringspyramiden eller forslag fra helsepersonell eller kostholdsekspert.

Velg to eller tre mål og gjør disse en prioritet for to til tre måneder. Velg mål du faktisk kan følge fordi du ønsker å endre, ikke fordi noen andre valgte dem for deg.

•  Skriv ut hvordan du har tenkt å oppnå hvert av målene ved hjelp av SMART plan. Gjør målene dine spesifikke, målbare, handle, givende og Time-definert. For eksempel, "Begynnelsen lørdag, jeg har tenkt å spise 4-5 små måltider hver dag som inkluderer sunn mat jeg liker, i passende kombinasjoner, slik at jeg kan miste 04:56 pounds i fire uker." Sjekk at du har tenkt ofte for å forsterke det, og å se hvor godt du lykkes.

Del målet ditt med noen som kan hjelpe deg å forbli ansvarlig. Dette kan være noen som deler et lignende mål, slik at du kan arbeide sammen for å oppnå det du ønsker.

Start med et rimelig tempo for målet slik at du vil være mer motivert til å fortsette arbeidet på den. For eksempel, hvis målet ditt er å drikke mer vann, tilsett 4-6 oz. vann per dag i stedet for å prøve å legge det hele på den første dagen. Godta at du kan ha dager da du ikke oppfyller målet ditt. Tilgi deg selv og begynne på nytt.

Del dine suksesser med andre. Belønn deg selv med godbiter som behager deg, men også støtter dine mål. For eksempel, ikke spise en halvliter iskrem når du mister five pounds. Gå til en film med venner, ha håret gjort eller noe annet som gjør at du føler deg godt om endringene du gjør.

•  Lytt til den naturlige visdom av kroppen din. Juster målene dine hvis de ikke gjør at du føler deg sunnere etter to eller flere uker. Søk råd hos en helsepersonell hvis du er usikker på hvorfor målet ikke fungerer.

Begynn på forskjellige mål når du har oppnådd det du ville med de to første eller tre.

Hvordan sette opp Lincare Oxygen

Hvordan sette opp Lincare Oxygen


Oksygenbehandling er foreskrevet til personer som ikke er i stand til å forbrenne nok oksygen på egenhånd. Ekstra oksygen kan være nødvendig på grunn av sykdom eller skade som er enten kronisk eller akutt. Lincare gir hjem helsetjenester slik som infusjonsbehandling, luftbehandling og medisinsk utstyr forsyning over hele USA. Lincare leverer oksygen systemer og leverings forsyninger som slanger og masker. Lincare spesialister også gi omsorg og støtte til pasienter.

Bruksanvisning

Besøk helsepersonell og få en resept. Selv om oksygen er en frittflytende gass, er ekstra oksygen bruk tilgjengelig på resept bare.

•  Gå til Lincare hjemmeside (se ressurser) og kontakte selskapet via telefon eller slå opp et servicested i ditt område. Klikk på "Kontakt oss" lenken plassert øverst i høyre hjørne på nettsiden for å finne telefonnumre. Klikk på "Location Map" linken øverst på denne siden. Skriv inn ditt postnummer eller stat for å vise kontorene i ditt område. Holder musepekeren over flaggede områdene som vises. En beskrivelse og tjenester, sammen med lokal kontaktinformasjon, vil vises i en boks over hver flagg.

Snakk med representant om dine oksygen behov og aktivitetsnivå. Dette vil bidra til å finne ut hvilken oksygensystemet er mest hensiktsmessig for dine behov. Gi den informasjonen hun ber om å sette opp levering.

Godta levering av oksygenutstyr og rådføre seg med en utdannet tekniker om hvordan du setter opp og bruker oksygensystemet.

Bruk oksygensystemet i henhold til helsesektoren leverandørens anbefalinger.

Hvordan sette opp gruppeveiledning for Deprimerte menn

Hvordan sette opp gruppeveiledning for Deprimerte menn


En av de største ansvar rådgivere har er å sikre den emosjonelle velferd for sine pasienter blir oppfylt til enhver tid. Noen ganger for å oppnå dette, må gruppeveiledning bestilles som en del av behandlingsplanen. Mens det er vanskelig å få mannlige kunder til å dele sine følelser en på en med sin rådgiver, er det også vanskelig å få dem til å bli enige for å delta på gruppetimer. Mange fagfolk ty til å sette opp sine egne grupper for å møte denne delen av behandlingsplan. Følgende er fremgangsmåten for å hjelpe rådgivere satt opp gruppe terapi for deprimerte mannlige kunder.

Bruksanvisning

•  Bestem når og hvor de øktene vil foregå. På grunn av arbeidsplaner og så videre, er det ideelt å holde gruppetimer på slutten av ettermiddagen eller tidlig på kvelden. Du kan også vurdere å holde gruppemøter på lørdag formiddag. Dette vil være den minst invasiv tid til kundenes arbeid og personlige tidsplaner. Beliggenheten er også en viktig faktor i vellykket overbevise kundene til å delta. Holder økter i din private kontor eller en nærliggende privat bygning (for eksempel en kirke eller møtesal) ville være et godt valg.

Rekruttere deltakere gang tid og sted blir bestemt. En rådgiver kan legge inn en flyer i deres ytre kontor venterom samt nevne gruppen under private økter. Hvis du er ute etter å tegne et større publikum, gjerne plassere flyers i lokale bedrifter. Hvis du bestemmer deg for å ta deltakerne inn i denne gruppen, avgjøre hvorvidt dette vil være en gratis tjeneste. Mange land krever visse timer donert profesjonell service tid hvert år for å holde din lisens gjeldende, og dette er en utmerket måte å møte dette kravet.

Bestem hvordan gruppetimer vil fungere. Det er viktig å bestemme seg for om det vil være et nytt emne for diskusjon hver uke eller om deltakerne vil få lov til å bare dele dagens bekymringer med gruppen. Hver metode har sine fordeler, så det kan være klokt å diskutere dette med gruppemedlemmene under det første møtet. Å tillate deltakerne å ha noe å si på hvordan øktene er gjennomført gjøre dem føler seg viktig.

Monitor alles fremgang. Sørg for at alle er tjent med gruppesesjoner. Holde jevnlig kontakt med alle medlemmene i gruppen og gjøre deg tilgjengelig for å diskutere eventuelle bekymringer som ikke bør diskuteres foran andre gruppemedlemmene.

Hvordan sette inn en tampong

Hvordan sette inn en tampong


Finn den mest avslappet stilling for kroppen din mens du setter inn tampong. Oppdra en av bena på en fotskammel eller på kanten av et toalett gjør prosessen enklere. Her er hvordan du setter inn en tampong uten problemer eller ubehag.

Bruksanvisning

Kjøp tamponger som passer til din menstruasjonsblødningen: Lett, Middels eller tunge.

Vask hendene med såpe og varmt vann.

Fjern tampong fra wrapper.

Skyv applikatoren noen få inches inn i skjeden (tampong side i), men ikke så langt at du ikke kan holde den ytterste av de to rørene som utgjør applikator.

skyve det indre rør i det ytre rør, slippe tampongen i vagina.

Skyv applikatoren ut.

Kontroller at tampongen er streng forblir utenfor skjeden.

Pakk applikatoren i toalettpapir og kaste den bort. Ikke skylle den ned i toalettet.

Tips og advarsler

 • Kjøp den laveste absorberingsevne som fungerer for deg uten å lekke.
 • Sett inn tampongen forsiktig; ikke knipe det i.
 • Bære en MiniPad eller truseinnlegg - ikke en tampong - i løpet av de letteste dagene av mensen.
 • Tampong pakker har retninger inne. Les dem hvis du trenger hjelp.
 • Bruke en liten mengde vaselin hvis tampongen ikke gå inn lett.
 • Du bør ikke være i stand til å føle tampong i kroppen din. Hvis du kan, kan det hende du ikke har satt det langt nok. Fjerne det og prøve på nytt med en ny tampong. Prøve å sette applikatoren litt lenger inn i vagina før man trykker det indre røret av applikatoren i det ytre rør.
 • Endre tampong hver 4 til 8 timer for å unngå lekkasje.
 • For å unngå toksisk sjokksyndrom, ikke holde den samme tampong i mer enn 8 timer.
 • Hvis du har spørsmål eller kommentarer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan sette opp Hjem Oxygen

Hvordan sette opp Hjem Oxygen


Personer med kroniske lungesykdommer som kronisk obstruktiv lungesykdom kan kreve ekstra oksygen hvis de ikke får nok oksygen inn i kroppen sin på grunn av sin sykdom. For disse menneskene, kan leger foreskrive oksygenbehandling for å forbedre nivået av oksygen i blodet. Visse forholdsregler må følges når oksygenbehandling blir satt opp i hjemmet.

Bruksanvisning

•  Bestem hva slags oksygentilførsel system passer best til dine behov. Iltkonsentratorer kjøre på strøm (som betyr at de krever også en back-up oksygenkilde), mens oksygentanker ikke. Påfyll er behov for oksygen tanker, mens konsentra ikke kreve dem, fordi de trekke ut oksygen fra luften. Evaluer din livsstil og økonomi for å se hvilket alternativ som passer deg best.

Bestem hvor du vil at oksygenutstyr installert. Det bør ikke være i et lukket rom og bør plasseres minst 6 meter unna åpen flamme eller varmekilder. Når oksygentilførsel Systemet leveres direkte teknikeren til området av hjemmet der du vil ha den installert.

Kontroller at oksygenbehandling tekniker ber deg om hvordan du trygt bruke oksygenutstyr. Plasser en no-smoking skilt utenfor ditt hjem og avstå fra å røyke i ditt hjem. Pass på at det ikke er noen synlige ledninger i nærheten av din oksygenbehandling utstyr.

Sjekk din resept for å finne ut hva strømningshastighet oksygen din skal leveres på, og sette denne hastigheten på flyten meter av oksygentilførsel enheten. Fest nesekanylen til oksygenuttaket av konsentrator eller tank. En nesekateter er en lang plastrør med to utstikkerne i den ene enden. Oksygen er levert til nese og lunger gjennom nesekateter.

Slå på oksygentilførsel enheten og plassere de ledende delene av din nesekanylen mot huden din til å sørge for at oksygen strømmer gjennom den.

Sett tennene til din nesekateter inn i neseborene og slip resten av plastrør bak ørene og under haken.