Digidexo.com

ømhet thyroid

Er Fibromyalgi forårsaket av Thyroid Disease?

Er Fibromyalgi forårsaket av Thyroid Disease?


Fibromyalgi er en kronisk smertetilstand preget av utbredt muskel og leddsmerter. Selv om årsakene til fibromyalgi ikke er kjent, co-oppstår thyreoideasykdom-hypotyreose i særdeleshet-ofte med fibromyalgi og deler mange lignende symptomer, noe som tyder på en mulig felles opphav.

Betydning

Ifølge National Fibromyalgi Association, nesten 10 millioner amerikanere lider av fibromyalgi, noe som gjør den til en av de mest vanlige smertelidelser.

Symptomer

Skjoldbrusk sykdom og fibromyalgi har mange symptomer. Ifølge Mayo Clinic, symptomer på skjoldbrusk sykdom er tretthet, leddsmerter og muskelømhet og stivhet, som alle er sjef symptomer på fibromyalgi.

Komorbiditet

Ifølge Fibromyalgi Symptomer hjemmeside, opptil 15 prosent av personer med underactive skjoldbruskkjertelen også lider av fibromyalgi. Enten thyroid sykdom er en forårsakende faktor i fibromyalgi eller bare resulterer fra det samme underliggende årsaken ikke er kjent.

Komplikasjoner

Ubehandlet hypotyreose kan føre til psykiske lidelser, struma og hjerteproblemer som høyt kolesterol og en forstørret hjerte, ifølge Mayo Clinic. Komplikasjoner av fibromyalgi vanligvis resultatet fra smerte og inkluderer redusert produktivitet og livskvalitet.

Betraktninger

Medisiner finnes for behandling både hypotyreose og fibromyalgi smerte. Hvis du opplever kroniske, utbredte smerter, uforklarlig vektøkning eller andre symptomer som er typisk for disse forholdene, snakk med legen din om dine behandlingstilbud.

Muskel bivirkninger forbundet med Thyroid Disease

Stoffskiftesykdommer er et generelt begrep som gjelder lidelser som forårsaker uregelmessigheter i mengder av skjoldbrusk hormoner i kroppen din. Thyroid sykdommen har potensial til å forårsake mange typer symptomer eller bivirkninger, inkludert noen som påvirker musklene.

Identifikasjon

Både hypertyreose og hypotyreose har potensial til å forårsake muskelsymptomer. Hypertyreose refererer til overdreven produksjon av skjoldbrusk hormoner, mens hypotyreose er tilstanden av thyroid hormon mangel.

Typer Symptomer

Muskulære symptomer forårsaket av hypotyreose inkluderer verkende, ømhet, stivhet, spasmer og kramper. Hypertyreose har potensial til å forårsake muskelsvakhet eller tap av muskeltonus, kjent som muskelsvinn.

Time Frame

Både hypotyreose og hypertyreose vanligvis bli verre over tid, med symptomer utvikler gradvis, ifølge Mayo Clinic. På grunn av dette, er du sannsynligvis til å legge merke til dine muskulære bivirkninger blir gradvis verre over en periode på uker eller måneder.

Behandling

Hypotyreose og dens ledsagende symptomer er vanligvis behandles med syntetiske skjoldbrusk hormoner som tas i form av en reseptbelagte medisiner hver dag. Medisiner for å undertrykke aktiviteten av skjoldbruskkjertelen eller kirurgi er den mest vanlige behandlinger for hypertyreoidisme og dets beslektede problemer.

Betraktninger

Relief fra muskel bivirkninger er ikke sannsynlig til å skje over natten, selv med behandling for skjoldbrusk sykdom. Massasje, akupunktur, lett trening og myofacial kirurgi kan bidra til å lindre noen av symptomene dine, ifølge thyroid-info.com.

Thyroid sykdom Symptomer

Thyroid komplikasjoner kan finne en person i alle aldre. Det er en rekke forhold som kan påvirke skjoldbruskkjertelen, fra hypotyreose til hypertyreose, kreft og thyreoiditt. Tidlig påvisning er nøkkelen for vellykket behandling.

Influensa symptomer

Hvis du utvikler influensaliknende symptomer i tillegg til skarpe, stikkende smerter i halsen, kan du ha thyreoiditt. Andre symptomer på denne tilstanden kan inkludere utvikling av struma, ømhet og / eller hevelse i halsen og vanskeligheter med å svelge.

Cold intoleranse

Manglende evne til å tolerere noen grad av kulde, eller følelsen av å føle seg kald i varme temperaturer, kan være en indikator på hypotyreose. Andre symptomer på denne tilstanden er tretthet, depresjon, fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk og en svært langsom puls.

Heat intoleranse

Varmeintoleranse kan tyde på hypertyreose. I tillegg kan du oppleve vekttap, dårlig libido, struma, hjertebank og en rask hjerterytme.

Thyroid Nodule

Finne en knute, eller en vekst på halsen din kan bety at du har skjoldbruskkjertelkreft. Det er mulig at veksten er en cyste (en vekst som inneholder fluid), en godartet svulst, eller et karsinom, som er kreft. De fleste skjoldbrusk knuter er godartet. Andre symptomer kan være smerter i området, vanskeligheter med å svelge, søvnapné, eller heshet.

Medical Care

Hvis du mistenker at du kan ha en skjoldbrusk komplikasjon, bør du oppsøke lege umiddelbart. Noen tilstander kan behandles med hormonterapi. Sørg for å diskutere alle symptomer med legen din (mentale, emosjonelle og fysiske). Legen din kan ønske å trekke blod for en TSH (thyroid-stimulerende hormon) test.

Kan Revmatoid Artritt Årsak Thyroid Problemer?

Symptomene på leddgikt og stoffskiftesykdommer ofte etterligner hverandre. Begge tilstander kan være et resultat av en autoimmun sykdom, og det synes å være noen bevis på at det kan være en genetisk disposisjon for å utvikle begge tilstander. Noen mennesker med svakt immunforsvar kan utvikle både sykdommer og ikke vite det før blod- og urintester er utført, så det kan se ut som revmatoid artritt noen ganger fører til skjoldbrusk problemer.

Reumatoid Artritt

Revmatoid artritt er en autoimmun lidelse. En inflammatorisk type leddgikt, påvirker det flere kvinner enn menn, og fører til leddsmerter og hevelse som kan føre til misdannelse.

Skjoldbruskkjertelen

Den skjoldbrusk er en sommerfugl-formet kjertel i foran på halsen, som produserer hormoner som regulerer kroppstemperaturen, produserer energi og hjelpe andre organer i å fungere. Skjoldbrusk lidelser kan føre til ømhet og stivhet i muskler og ledd. Fordi symptomene ligner på leddgikt symptomer, er skjoldbrusk sykdom ofte feildiagnostisert som leddgikt.

Revmatoid artritt og Thyroid Problemer

Infeksjon synes å spille en betydelig rolle i både revmatoid artritt og skjoldbrusk problemer. "Åtti prosent av pasienter med autoimmune leddgikt lidelser (dvs. Revmatoid artritt, lupus, Sjøgrens, etc) og om lag 70 prosent av de med autoimmune skjoldbrusk lidelser (dvs. Graves 'Hashimotos', thyreoiditt) har tegn på en infeksjon." sier Dr. David Brownstein i en 24 februar 2008, "Sunday papir" intervju.

Dr. april Chang-Miller fra Mayo Clinic i Scottsdale, Arizona, sier at utseendet på en sammenheng mellom de to forholdene kan være at mange av de medisiner som gis til pasienter med revmatoid artritt påvirker skjoldbruskkjertelen funksjon på noen måte. Disse medikamentene er NSAIDs og kortikosteroider, samt enkel aspirin.

Årsak og virkning

Det kan ofte vises til pasienten (og til og med til legen) som RA har forårsaket skjoldbruskkjertelen. Hva er mest sannsynlig oppstått, er imidlertid at en pre-eksisterende thyroid problem er avdekket når RA behandlinger ikke ut til å virke og ytterligere tester er utført. En økning i RA symptomer kan faktisk være en indikasjon på at en pasients hypotyreose ikke blir behandlet på riktig måte.

Vellykket behandling av både betingelser

Mens medisiner og primære behandlinger for disse to forholdene kan variere, og bør være foreskrevet av lege, er det visse endringer i livsstil som har blitt funnet å være avgjørende i behandling av begge forhold. Disse inkluderer å spise en godt balansert kosthold som inneholder sunt vitamin og mineral-beriket organiske eller hele matvarer og lave nivåer av raffinerte eller behandlet mat. Fjerning av kunstige søtningsmidler, spesielt aspertame, fra kostholdet ditt er også avgjørende. Vitamin C og B6, sink og magnesium har vist seg å hjelpe med symptomer på revmatoid artritt og skjoldbrusk problemer. Å drikke mye vann er et viktig skritt.

Thyroid Nivåer og muskelsmerter

Muskelsmerter er vanligvis ikke anses som en indikasjon på at skjoldbrusk nivåer er ute av balanse. Selv om muskelsmerter kan skyldes en rekke årsaker, bør skjoldbrusk nivåer vurderes, sammen med andre symptomer, for å avgjøre om skjoldbruskkjertelen er involvert. Ved å forstå dette forholdet og andre symptomer knyttet til skjoldbrusk lidelser, vil du være bedre forberedt på å diskutere tilstanden din med legen din.

Endocrine Myopati

Myopati er et begrep som brukes for å beskrive en muskel som produserer symptomer på smerte, kramper, ømhet, svakhet og spasmer. Ifølge en 2007 studie av Wayne E. Anderson, DO, California Pacific Medical Center, feil i det endokrine systemet ofte produsere muskelsmerter. Skjoldbruskkjertelen er en del av det endokrine systemet, og når den ikke produserer nok thyroid hormoner, kan du lider metabolisme og sirkulasjon problemer, som bidrar til muskelsvakhet. I tillegg kan en overdreven mengde thyreoideahormoner forårsake liknende muskelsvakhet og smerte.

Hypotyreose

Hypotyreose er betegnelsen som brukes når skjoldbruskkjertelen arbeider under det normale og ikke produsere tilstrekkelige thyreoideahormoner å holde kroppen sunn. Muskelsmerter og kramper er inkludert i symptomer på hypotyreose. Uforklarlig vektøkning, forstoppelse, depresjon, trøtthet og Menstruasjon endringer er også symptomer på hypotyreose.

Hashimotos sykdom

Når skjoldbruskkjertelen blir angrepet av immunsystemet tilstanden kalles Hashimotos sykdom, og fører ofte til hypotyreose hvis ubehandlet. Dette langsomt progredierende sykdom viser mange av symptomene på hypotyreose samt smerter og ømhet i skuldre og hofter. Muskelkramper og smerter og hevelse og stivhet i leddene er også vanlige symptomer.

Diverse årsaker

Det er andre mulige årsaker til muskelsmerter som kanskje ikke er knyttet til skjoldbruskkjertelen. Kalsium og magnesium spille en viktig rolle i muskel nerve overføring og lave nivåer i blodet kan bringe på muskelsmerter. Infeksjoner som malaria, polio, lupus og Lyme sykdom også føre til muskelsmerter. Noen legemidler som statiner og ACE-hemmere føre til muskelsmerter som bivirkning.

Hives Relatert til Thyroid Problemer

Hives Relatert til Thyroid Problemer


Hypertyreose, som er en tilstand der skjoldbruskkjertelen produserer for mye skjoldkjertelhormon, og hypotyreose, når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon, og behandlinger for disse forholdene kan noen ganger gi elveblest som en bivirkning. Noen ganger, elveblest selv kan være en grunn til å ha skjoldbruskkjertelen testet.

Antityroidlegemidler

Methimazole, eller Tapazole, og propylthiouracil, vanligvis kalt PTU, er Antityroidlegemidler brukes til å behandle hypertyreose. En av de mulige bivirkninger av disse medikamentene er elveblest.

Dermatitis herpetiformis

Dermatitis herpetiformis er en tilstand som kan være assosiert med autoimmun thyroid sykdom. Elveblest på ryggen og underekstremiteter er ett av symptomene på denne tilstanden.

Kronisk Elveblest

Kronisk urticaria er en annen betegnelse for kronisk elveblest. Det er en tilstand som øker risikoen for skjoldbruskkjertelen ubalanse, ifølge Dr. Ridha Arem "The Thyroid. Løsning: En revolusjonerende Mind-Body Program for Gjenvinne din emosjonelle og fysiske helse"

RAI

RAI, eller radioaktivt jod behandling, er en vanlig behandling for hypertyreose og noen ganger brukt som et verktøy for å avgjøre hvor godt din skjoldbruskkjertelen fungerer. Sammen med ømhet i skjoldbruskkjertelen, kvalme og irritasjon i urinblæren, elveblest er en mulig, om sjeldne, bivirkning.

Allergisk reaksjon

Hvis du utvikler elveblest som en reaksjon på skjoldbrusk medisiner, konsultere legen din, som han kanskje ønsker å avslutte medisineringen program og prøve en annen behandling.

Hva er en Thyroid Specialist?

Hvis du har blitt diagnostisert med hypotyreose (underactive skjoldbruskkjertelen), hypertyreose (active skjoldbruskkjertelen) eller noen annen form for skjoldbruskkjertelen ubalanse, for eksempel Hashimotos tyreoiditt eller Graves 'sykdom, be legen om å henvise deg til en skjoldbrusk spesialist.

Endokrinolog

Legen din kan henvise deg til en endokrinolog, en lege som er spesialist i kjertelsystemet. Endokrinologer er opplært i å diagnostisere hormonlidelser, som skjoldbrusk sykdom.

Hvorfor

Thyroidology er en komplisert og bestemt felt, og mange allmennleger ikke er i stand til å vie riktig tid og forskning er nødvendig for å holde deg oppdatert på skjoldbrusk lidelser.

Spesielle hensyn

Hvis du har en skjoldbrusk ubalanse og er under 18 år, diabetikere, ikke svarer på behandling eller er gravid, bør du se en endokrinolog. Hvis du er en hjerte pasient eller har struma, knuter eller kjertel ømhet, skal du se en endokrinolog.

Akkrediteringer

Endokrinologer bør bord-sertifisert i indremedisin samt endokrinologi, diabetes og metabolisme av American Board of Internal Medicine. Prøv å finne en spesialist som pasient makeup er 20 prosent eller høyere thyroid-relatert å sikre up-to-date opplevelse.

Andre alternativer

Hvis skjoldbrusk tilstand har påvirket andre organer, kan legen din henvise deg til andre spesialister, som en kardiolog (hjerte), øyelege (øye) eller hudlege (hud).

Forstørrede Thyroid Symptomer

Thyroids er små kjertler i forsiden av halsen som regulerer alle aspekter av kroppsfunksjonen gjennom produksjon og frigjøring av hormoner. Sykdommer som påvirker thyroids kan ha en ødeleggende effekt på en persons generelle helse. Thyroid utvidelse er forårsaket av en rekke forhold, blant annet struma, hypertyreose (som Graves sykdom), hypotyreose (for eksempel Hashimotos sykdom), knuter og skjoldbruskkjertelkreft. Symptomene varierer avhengig av det underliggende årsak.

Struma

Ordet "struma" noen ganger brukes for å referere til alle typer skjoldbrusk utvidelse, men det innebærer også en bestemt tilstand (godartet skjoldbrusk sykdom). En struma innebærer at skjoldbruskkjertelen har vokst så stort det kan sees på røntgen og ultralydundersøkelser, som kan gjøre en persons nakke området synlig større. Struma er ofte følsomme for berøring, og fordi de presser på spiserøret og luftrøret, kan de forårsake hoste, heshet og kortpustethet. Lider kan også oppleve sensasjonen av choking som kan være irritert av slips og høyhalsede.

Hypertyreose

Hypertyroidisme er en tilstand karakterisert ved overproduksjon av hormoner. Thyroid utvidelse på grunn av hypertyreose kan være ledsaget av symptomer som irritabilitet, nervøsitet, økt svette, uregelmessig hjertefrekvens, diaré, vekttap, hånd skjelvinger, lettere perioder i kvinner og erektil dysfunksjon hos menn. En bestemt type hypertyreose, Graves sykdom, er ofte ansvarlig for forstørret thyroids. I disse tilfellene, ledsagende symptomer inkluderer også hoven, svulmende eller kløende øyne og muskelsvakhet.

Hypotyreose

Hypotyreoidisme er en tilstand som kjennetegnes ved underproduksjon av hormoner. Thyroid utvidelse på grunn av hypotyreose kan være ledsaget av symptomer som tretthet, kuldefølelse, redusert hjertefrekvens, vektøkning, forstoppelse, tyngre perioder i kvinner og erektil dysfunksjon hos menn. Hashimotos sykdom, en spesifikk type hypotyroidisme, fører ofte thyroid utvidelse. Medfølgende symptomer i disse tilfellene også konsentrasjonsvansker, problemer med å svelge, tidlig debut av grånende hår og infertilitet hos kvinner.

Knuter

Forstørrede thyroids kan være en indikasjon på knuter, som er cyster eller klumper fylt med væske eller faste stoffer. Disse lider sprette mellom hyperthyroidic og hypothyroidic symptomer. Mens halsen ømhet, svelgeproblemer og mett er vanlige symptomer, ofte knuter (og skjoldbrusk utvidelse) kan være tilstede uten noen ytre tegn.

Thyroid Cancer

Noen ganger forstørret thyroids er tegn på skjoldbruskkjertelkreft, spesielt når de vokser raskt. Skjoldbruskkjertelkreft er forårsaket av ondartede knuter, som kan identifiseres ved å være fast å ta på. Symptomer assosiert med kreft i skjoldbruskkjertelen-indusert utvidelse er de samme som nodule symptomer. Mens knuter oppstå, bare 5 prosent er kreft.

Er Migrene Koblet til Thyroid?

Er Migrene Koblet til Thyroid?


Skjoldbrusk sykdom påvirker alle store kroppsfunksjoner, som skjoldbrusk hormoner bidra til å regulere dem. Når thyroid hormonnivået er av, kan du lider av bivirkninger, som inkluderer et økt antall migrene.

Fakta

Migrene kan forekomme oftere eller intensivere dersom du har skjoldbrusk sykdom, ifølge Hodepine Expert, et nettsted dedikert til behandling av hodepine.

Årsak

Å ha skjoldbrusk sykdom ikke direkte årsaken migrene, forklarer Hodepine Expert. I stedet, de store mengder eller mangel på skjoldbrusk hormoner som gjør det vanskelig å behandle migrene.

Effekter

Hypertyreose, eller overaktiv skjoldbruskkjertel, og hypotyreose, også kjent som underactive skjoldbruskkjertelen, kan gjøre migrene verre, spesielt hvis du er mer utsatt for dem å begynne med.

Hormon Typer

Kvinner er mer sannsynlig å ha skjoldbrusk sykdom og intense migrene forbundet med det, på grunn av ulike hormonnivåer, ifølge Hodepine Expert.

Forebygging / løsning

Se legen din for blod arbeid for å vurdere om skjoldbrusk behandling må justeres. Riktig behandling skal bidra til å lindre intensiteten av migrene.

Hvordan vite Thyroid Er Low

En underactive skjoldbruskkjertelen, eller hypotyreose, oppstår når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok av visse hormoner. Ifølge Mayo Clinic, er hypotyreose mest vanlig blant kvinner over 50 år, men hvem som helst kan utvikle tilstanden i alle aldre. Symptomene kan påvises når du har hatt sykdommen en stund. Du må skaffe riktig diagnose fra legen din før du starter noen behandling.

Hvordan vite Thyroid Er Low

Hvordan vite Thyroid Er Low

Merknad om du kan ha symptomer på hypotyreose. Ifølge Mayo Clinic, de vanligste symptomene er overdreven tretthet, depresjon, plutselig vektøkning, økt appetitt, tørr hud, tørt hår, sprø negler, muskelsvakhet, stive ledd, tunge menstruasjon hos kvinner og kald temperatur følsomhet.

ta temperaturen i tre dager på rad for å bestemme gjennomsnittstemperatur. Ifølge allonhealth.com, kan påfølgende målinger under 97,8 grader Fahrenheit indikere en underactive skjoldbruskkjertelen.

Spør legen din for en diagnose. Han kan henvise deg til en endokrinolog, en lege som er spesialist i endokrine kjertler som skjoldbruskkjertelen. Kjenn din familie medisinsk historie. Skjoldbrusk lidelser og andre autoimmune lidelser har en tendens til å kjøre i familier.

Legen vil trolig bestille en blodprøve. En blodprøve for hypotyreose sjekker TSH (skjoldbrusk stimulerende hormon), T3 (trijodtyronin) og T4 (tyroksin). TSH produseres av hypofysen og signaliserer skjoldbruskkjertelen til å produsere T3 og T4 hormoner. Vanligvis en blodprøve for en hypothyroid pasient viser en høy TSH nivå og lavt T3 og T4 nivå.

En ultralyd kan utelukke kreft i skjoldbruskkjertelen og kan også avsløre tilstedeværelsen av knuter, som er væskefylte cyster som kan være forbundet med hypotyreose. Thyroid knuter er oftest godartet, eller noncancerous.

Hvis du har hypotyreose, vil legen sannsynligvis forskrive en skjoldbruskkjertelhormon stoff som synthroid eller Levothyroid. Doseringen avhenger av de blodtestresultater. Ifølge Mayo Clinic, bør symptomene begynner å avta i løpet av to uker. Hormon erstatning må tas for livet.

Hint

  • Få din TSH, T3 og T4 nivå testes minst en gang i året for å finne ut om din hormonerstatnings dosering er fortsatt riktig. Doseringen kan justeres om nødvendig.
  • Ifølge Mayo Clinic, kan ubehandlet hypotyreose føre til hjertesykdom, depresjon, nedsatt mental funksjon, infertilitet, fødselsdefekter og struma (forstørret skjoldbruskkjertelen).

Hva er en Anaplastisk Thyroid?

En anaplastisk skjoldbrusk er en sjelden form for skjoldbruskkjertelkreft. Den er den mest sjeldne og mest dødelige av alle typer av skjoldbruskkjertelkreft, som forekommer som mindre enn 1,5 prosent av alle thyroid kreft. Det er også kjent som anaplastisk karsinom av skjoldbruskkjertelen. Det er en av bare tre typer av kreft som begynner i skjoldbruskkjertelen selv.

Symptomer

Symptomene på anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft er vanligvis svært vag i de tidlige stadier. Hvis det oppdages tidlig, kan den eneste symptom være en smertefri forstørrelse av skjoldbruskkjertelen. Senere symptomer kan innbefatte hoste, hemoptyse (hoste opp blod), heshet eller problemer med å svelge. I senere stadier, kan pasienten klage over en forstørring halsen masse. Det kan også bli utvidet, men ikke smertefullt, lymfeknuter i cervical nakkeregionen.

Kjennetegn

Anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft er sjelden sett hos unge personer. Sin vanlige utbruddet er i personer 60 år eller eldre. Anaplastisk skjoldbruskkjertelen forekommer dobbelt så ofte hos menn enn det gjør hos kvinner. Sin prognose er svært dårlig, med bare rundt fem prosent av personer som lever i mer enn fem år etter at de er diagnostisert, og folk flest å bukke under for sykdommen innen ett år for å bli diagnostisert. Det sprer (metastasizes) raskt inn i omkringliggende vev, spesielt i luftrøret og lungene. Det kan også spre seg raskt inn i bein.

Behandling

Den første valg av behandling for alle typer skjoldbruskkjertelkreft er kirurgisk fjerning av skjoldbruskkjertelen. Dette vil kreve at pasienten må ta skjoldbrusk erstatning hormon for resten av livet. Avhengig av fasen, og området (e) av metastasering, vil onkolog må bestemme om stråling eller kjemoterapi vil være fordelaktig for pasienten. Strålebehandling for thyroid kreft i seg selv er til noen hjelp, fordi skjoldbruskkjertelen ikke vil ta opp jod nødvendig i strålebehandling. Mest behandling vil fokusere på palliativ tiltak, for å fremme komfort og verdighet under progresjon av sykdommen.

Prognose

På grunn av sin raske angrep og sprer seg, er anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft nesten alltid dødelig. Døden inntreffer vanligvis på grunn av kvelning eller øvre luftveisobstruksjon. En pasient kan kreve en trakeotomi å hjelpe med å puste på grunn av involvering i nakkestrukturer. Det er mange pågående forskningsprosjekter som involverer behandling og forhåpentligvis mulig kur av anaplastisk skjoldbruskkjertelkreft, men ingen fremgang har blitt gjort hittil.

Medisiner

Det er flere kjemoterapeutiske medikamenter testes som viser full tegn på å forlenge den hurtige spredning av sykdommen til forhåpentligvis forlenge livet til pasienten. Stoffet er fremdeles i det eksperimentelle stadium, og vil være avhengig av utfallet og undersøkelse av Food and Drug Administration som om de noen gang vil bli benyttet for behandling.

Hyperactive Adrenal Thyroid Symptomer

Våre binyrene, som ligger på toppen av hver av våre nyrer, produsere nødvendige hormoner i kroppen vår (adrenalin, noradrenalin, og fem grupper av steroider). Skjoldbruskkjertelen, som ligger ved foten av vår hals, under vår adamseplet, produserer også viktige hormoner: tyroksin og trijodtyronin. Når disse to viktige kjertler blir hyperaktive og produsere mer hormoner enn nødvendig, er kroppen vår påvirkes negativt, produsere symptomer som kan være alt fra dehydrering til diabetes (binyrene) eller økt appetitt til uregelmessig hjerterytme (skjoldbruskkjertelen).

Binyrene Formål

Hovedformålet med våre binyrene er å hjelpe oss i tider med stress. Binyrene gjøre dette ved å produsere hormoner som hjelper oss med å håndtere følelsesmessige, mentale og fysiske belastninger som skoleeksamener, shopping, sykehusinnleggelser, og trusler mot ens liv eller lemmer.

De adrenalin og noradrenalin hormoner er de til hjelp i vår kamp eller flukt reaksjoner på fare og fysiske trusler. Og steroid klasse (mineralkortikoider - aldosteron, og glukokortikoider - kortisol) hjelpemidler i å opprettholde riktig mineral, elektrolytt, og kjemiske nivåer i kroppen vår, som serverer å hindre hjertesvikt og andre helsemessige forhold.

Hyperaktiv binyrene Symptomer

Når binyrene produsere mer hormoner enn nødvendig, er våre kropper bombarderes med for mye av en god ting. Dette, dessverre, kan ha svært negative konsekvenser. For eksempel kan de følgende symptomer kan forventes dersom glukokortikoid hormon kortisol er over produsert: bendannelse hemmes, sårheling er forsinket, og evnen til å absorbere kalsium er undertrykt.

Ettersom dette hormonet påvirker mange systemer i kroppen, kan over produksjonen medføre sykdommer som Cushings sykdom. Cushings sykdom påvirker organ fungerer så vel som metabolisme prosesser; derfor kan dens negative metabolske innflytelse også resultere i slike tilstander som diabetes.

Andre binyre Symptomer

Et annet sett av symptomer som kan resultere skyldes overproduksjon av binyrene hormonet aldosteron, som fungerer som en regulator av natrium, kalium, blodvolum og blodtrykk. Overproduksjon av dette hormonet kan produsere en uregelmessighet i nivåene av natrium, kalium, blodvolum og blodtrykk selv.

Thyroid Formål

Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for regulering av kroppstemperatur, vekt og generelle metabolisme. Dette betyr at skjoldbruskkjertelen også direkte påvirker hastigheten hjertet vil slå på, samt hvor hurtig og effektivt på andre organer i kroppen vil operere. Ingen liten prestasjon for en så liten kjertel.

Hyperaktive Thyroid Symptomer

Nervøsitet, hender som skjelver, hud som er varm og fuktig, samt muskelsvakhet er noen symptomer på hyperaktiv skjoldbruskkjertelen. Andre symptomer på denne tilstanden er hjertebank, hurtig puls, tungpustethet, søvnløshet og tretthet. I tillegg kan disse symptomene også oppleves som følge av en hyperaktiv thyroid: en øket appetitt, vekt eller hårtap, en manglende evne for å tåle varme, menstruasjon, som er meget lett eller ikke-eksisterende, en økning av avføringen og en stirrende blikk.

Thyroid Cancer Strålebehandling

Når en diagnose av skjoldbruskkjertelkreft er gitt, vil pasienten må ha kirurgi etterfulgt av radioaktivt jod terapi hvis svulsten er godartet eller strålebehandling er svulsten er ubrukelige. De har hver sin prosedyre og risikofaktorer. Nøkkelen er en rask diagnose og rask behandling.

Stråleterapi

Strålebehandling bruker en type kalt energi ioniserende stråling for å redusere størrelsen av svulster. Strålebehandling brukes for ondartede svulster som er inoperable. Det er også brukt i tilfeller av skjoldbruskkjertelkreft der risikoen for tilbakefall er høy. Med strålingsterapi, er en ytre stråle rettet mot det området der kreft er tilstede. Problemet med strålebehandling er at det skader både kreft og ikke-kreftceller. Mesteparten av tiden, selv om, ikke-kreftceller overlever. En type, kalt intensitet modulert strålingsterapi og brukt av Mayo Clinic, begrenser mengden av stråling, mens effektiv behandling av kreft. Den beskytter de nærliggende organer som lunger, spiserør og ryggmargen.

Kirurgi og Radioaktivt jod

Kirurgi er den eneste behandlingen som brukes for godartet skjoldbruskkjertelsvulster. Operasjonen kan være en total tyreoidektomi eller delvis tyreoidektomi. Dette alternativet gir pasienten sitt beste sjanse for å overleve. Pasienten er innlagt på sykehuset i 1 til 3 dager. De er gitt narkose for prosedyren. Risiko fra kirurgi kan omfatte infeksjon, blodtap og midlertidig tap av stemme. Pasienten bør ringe legen er han opplever noen blødning, feber over 101 grader eller rødhet eller lunheten i snittet. Pasienten vil få thyroid hormon erstatningsterapi for livet. Blodprøver vil bli gitt for å overvåke pasientens blod nivåer for å sikre tilstrekkelig hormonnivåer. Etter operasjonen får pasienten vanligvis gitt et radioaktivt jod behandling for å sikre at alle i skjoldbruskkjertelen vev og kreftceller er borte. Radioaktivt jod behandling fungerer ved å ødelegge eventuelle gjenværende skjoldbruskvevet som kan være igjen etter operasjonen. Ved å ha radioaktivt jod behandling, er sjansene for kreft avkastning er begrenset. Radioaktivt jod kan også brukes for kreft som har spredd seg utover i skjoldbruskkjertelen.

Formålet med Armour Thyroid Hormoner i Carpal Tunnel Treatment

Formålet med Armour Thyroid Hormoner i Carpal Tunnel Treatment


Selv om mange tilfeller av carpal tunnel syndrom er på grunn av arbeidsplassfaktorer, som for eksempel å skrive uten en pause for altfor mange timer, kan det også være et symptom på hypotyreose. Når hypotyreoidisme er årsaken til carpal tunnelsyndrom, bør bruken av panser thyroid hjelpe til å lindre både hypotyreoidisme og carpal tunnelsyndrom.

Hypotyreose

Skjoldbruskkjertelen ligger på forsiden av halsen, like under strupehodet. Hormonet som produseres av kjertelen er viktig i veksten av celler i hele kroppen, og hvor disse celler bruker energi og oksygen. Når skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon, kalt hypotyreose, fører det mange symptomer, inkludert kronisk tretthet, hodepine og muskel forhold som carpal tunnel syndrom. Hvis venstre ubehandlet, kan dette føre til depresjon, hjertesykdom og psykiske og adferdsvansker. Armour thyroid brukes til å behandle hypotyreose.

Carpal Tunnel Syndrome

Carpal tunnel syndrom er en betennelsestilstand i hånd og håndledd som forårsaker smerte og svakhet. Carpal tunnel er en passasje som ligger på bunnen av håndflaten. En nerve kalles median nerve reiser gjennom carpal tunnel. Under carpal tunnel syndrom, carpal tunnel stigninger, trykke ned på nerve. Hvis dette er forårsaket av hypotyroidisme, er det viktig å behandle den underliggende tilstand, ofte med rustning skjoldbruskkjertelen, men det er også viktig å direkte behandle carpal tunnelsyndrom. Dette gjøres vanligvis ved å hvile hendene (noen ganger også sette dem i splinter) og gi steroidinjeksjoner.

Armour Thyroid

Armour thyroid er en behandling for hypotyreose. Det er ikke en behandling for carpal tunnelsyndrom. Hypotyreoidisme er behandlet ved å erstatte den manglende thyroid hormon i legemet. Mange av de erstatning hormoner, slik som liotrix og thyroglobulin, er syntetiske. Armour thyroid er tørket og pulverisert thyroid hormon og er ikke syntetisert. Når rustning skjoldbruskkjertelen brukes til å behandle carpal tunnel syndrom, er det faktisk blir brukt til å behandle underliggende hypotyreose. Behandling med rustning skjoldbruskkjertelen er også kalt skjoldbruskkjertelhormon.

Recovery

Skjoldbruskkjertelhormon brukes til å heve naturlig lave nivåer av thyroid hormon. Det betyr ikke behandle årsaken til de lave hormonnivåer. Av denne grunn, er det mulig at pasienten kan være nødvendig å ta rustning thyroid for resten av sitt liv. Men hvis hypotyreose har også forårsaket carpal tunnel syndrom, skjoldbruskkjertelhormon og behandling for carpal tunnel syndrom bør gjøre dette symptom på hypotyreose gå bort.

Betraktninger

Kontakt legen din så raskt som mulig dersom du opplever noen av symptomene på carpal tunnel syndrom eller hypotyreose. Også fordi rustning skjoldbruskkjertelen ikke faktisk behandler din carpal tunnel syndrom, bør du ikke slutte å ta medisiner etter symptomer på carpal tunnel syndrom har gått.

Korrelasjon på Thyroid Disease og skivedegenerasjon

Korrelasjon på Thyroid Disease og skivedegenerasjon


Thyroid sykdommen kan føre til problemer med hele kroppen. Ett område av kroppen som ikke er allment ansett når man diskuterer thyreoideasykdom er baksiden. Degenerative plate sykdom som er forårsaket av aldringsprosessen kan bli styrket ved skjoldbrusk sykdom, som fører til at kroppens funksjoner å bremse ned og dermed gjør alle problem som involverer smerte verre.

Definisjoner

Hypotyreose er den medisinske betegnelsen på en underactive skjoldbruskkjertelen. En underactive skjoldbruskkjertelen er en som ikke produserer nok thyroid hormon. At unnlatelse av å produsere nok hormoner kan føre til mange problemer. Ifølge MayoClinic.com, et slikt problem er leddsmerter, muskelsmerter og andre problemer forbundet med smerter i skuldre og hofter. Degenerative plate sykdom også fører til smerte, og en inaktiv skjoldbrusk kan muligens være å gjøre vondt verre.

Funksjon

Skjoldbruskkjertelen regulerer mange kroppsfunksjoner. Skjoldbrusk sykdom kan føre til at skjoldbruskkjertelen til å være underactive. Det betyr at de deler av kroppen som er avhengig av skjoldbruskkjertelen lide. Et slikt område er musklene og leddene i kroppen. I degenerative plate sykdom, skivene i ryggen over tid begynner å slites ut som en selvfølge, som nevnt i Spine-Health. Denne prosessen kan føre til smerter i leddene og korsrygg. Som nevnt i MayoClinic.com, kan de samme symptomene kommer fra en underactive skjoldbruskkjertelen.

Effekter

Virkningene av degenerative plate sykdom og thyroid sykdom kan være den samme. Begge kan gi samme type smerte i ryggen og skuldrene. Som nevnt i Spine-Helse, ikke alle degenerative plate sykdom forårsaker smerte. I noen mennesker som de blir eldre, platene utarte, men det er ingen smerter.

Forebygging / løsning

The American Thyroid Association påpeker at hypotyreose kan oppdages ved en enkel blodprøve og kan behandles med skjoldbrusk erstatning hormoner, som helt kurere problemet. Fordi skjoldbrusk sykdom kan lett oppdages og behandles, bør det bli utforsket som et alternativ før behandling av degenerative plate sykdom.

Identifikasjon

Identifisere hvorvidt thyroid sykdommen har forårsaket rygg og skuldersmerter er viktig, fordi behandling for degenerative plate sykdom kan omfatte kirurgi. Det er viktig å eliminere enhver annen mulig årsak til smertene før ty til mer alvorlige rettsmidler.

Babyer og Thyroid Problems

Babyer og Thyroid Problems


Foreldre er vanligvis sjokkert over å oppdage at deres baby har skjoldbrusk problemer. Skjoldbrusk problemer i babyer er ofte unnvikende, med subtile eller skjulte symptomer. Medfødt hypotyreose er den vanligste skjoldbrusk problem i babyer, og tilstanden oppstår når en baby skjoldbruskkjertelen ikke produserer nok thyroid hormon for kroppen hans. Texas Department of State Health Services sier at en i hver 4000 babyer blir født med skjoldbrusk problemer som hypothyroidism.

Årsaker

Den vanligste årsak til thyroid problemer hos babyer er uriktig utvikling av skjoldbruskkjertelen under tidlig graviditet, når skjoldbrusk utvikles i bunnen av hjernen og er ment for å bevege seg mot den nedre hals. Skjoldbrusk kan ikke bevege seg til riktig posisjon under svangerskapet, som i sin tur gitt bare en del av skjoldbruskkjertelen. I andre tilfeller kan det ikke være en skjoldbrusk til stede i det hele tatt.
Mindre vanlige årsaker til skjoldbrusk problemer omfatter mangel på stimulering i hypofysen, eller manglende evne av skjoldbruskkjertelen for å produsere skjoldbruskkjertelhormoner

Symptomer

babyer som har skjoldbrusk problemer kan ha symptomer som inkluderer gulsott eller gulfarget hud, eller bleke eller flekkete hud som er svært merkbar når babyen er avkledd. Skjoldbrusk problemer kan også føre til at babyer ikke å være interessert i å spise; de kan sovne under feedings. Babyer med skjoldbrusk problemer kan lider av dårlig vektøkning og langsom vekst, og vil ha dårlig sirkulasjon, med merkbart kalde hender og føtter, lavt blodtrykk og langsom hjerterytme. Ifølge Texas Department of State Health Services, kan babyer med skjoldbrusk problemer virke rolig, føler halte eller floppy når plukket opp, søvn i lange perioder av gangen og være likegyldig til sine omgivelser.

Testing

Hver nyfødt baby er testet for thyroid problemer innen noen få dager etter fødselen. Testprosessen innebærer å ta en blodprøve fra barnets hæl, som deretter sendes til laboratoriet evaluering for å bestemme nivåene av thyroid hormon (T4) og TSH i barnets blod.

Behandling

Hvis barnet ditt er diagnostisert med skjoldbrusk problemer, vil barnelege henvise deg til en pediatrisk endokrinolog som er spesialist i behandling av babyer for skjoldbrusk problemer. Behandling for babyer med skjoldbrusk problemer vanligvis innebærer daglige erstatning doser av syntetiske skjoldbrusk hormon tabletter, også referert til som natrium levotyroksin eller L-tyroksin, som fungerer akkurat som skjoldbrusk hormon som produseres av skjoldbruskkjertelen.

Betraktninger

Babyer med skjoldbrusk problemer må ta skjoldbruskkjertelhormon medisiner for resten av livet. Skjoldbruskkjertelhormon er avgjørende i løpet av de to første årene av livet for riktig utvikling av hjernen. Skjoldbruskkjertelhormon vil også sikre at barnets kroppsfunksjoner fortsetter å fungere på en normal basis.

Misforståelse

Texas Department of State Health Services sier at skjoldbrusk problemer i babyer "er permanente og derfor er det en forutsetning at de ikke vil etterhvert vokse ut av." Selv om skjoldbrusk problemer er permanente, babyer med skjoldbrusk problemer som fortsetter livslang skjoldbruskkjertelhormon er i stand til å vokse opp og leve et normalt liv.

Hvordan Følg Thyroid Diet

Hvordan Følg Thyroid Diet


The Thyroid Diet, skapt av Mary Shomon, er basert på ideen om at mange mennesker har vektproblemer på grunn av udiagnostiserte skjoldbrusk problemer. Personer med hypotyreose ofte opp i vekt på grunn av tilstanden. Ved å følge Thyroid Diet, kan du øke stoffskiftet og begynne å slippe overvekt.

Hvordan Følg Thyroid Diet

Velg Thyroid Diet som er riktig for deg. The Free-Form Plan, Carb-Sensitive Plan og Calorie-Sensitive Plan er de tre planene som er skissert i The Thyroid Diet bok.

Spis seks små måltider hver dag. Thyroid lider bør ikke spise tre tunge måltider om dagen. Måltidene skal strekkes utover dagen og består av seks mini-måltider.

Styr del størrelser. En viktig del av Thyroid Diet er å vite hvordan man skal måle porsjonsstørrelser. Du må lære å øyeeple mat og fortelle om det er det godkjente beløp.

Ta med karbohydrater i kosten. En av de beste delene av Thyroid Diet er at tilhengere er tillatt å ha komplekse karbohydrater i måltidene sine. Karbohydrater legge til et balansert kosthold.

Drikk mye vann. Mens følge Thyroid Diet, anbefales det at du drikker på Leas 6 til 8 glass vann om dagen.

Hint

  • Hvis du mistenker at du kan være lider av en skjoldbrusk problem, snakke med legen din. Du kan trenge medisiner for å behandle tilstanden.
  • The Thyroid Diet Boken inneholder spise planer, mat lister, oppskrifter og regneark. Det er også en ressurs seksjon som lister nettsteder og støttegrupper for slankere.

Symptomer på Autoimmune Thyroid Disease

Autoimmun thyroid sykdom (ATD) inkluderer en hyperaktiv skjoldbruskkjertelen forårsaket av Graves 'sykdom og en hemmet skjoldbruskkjertelen forårsaket av Hashimotos tyreoiditt. Symptomer kan være subtile, og kvinner er mest utsatt for ATD.

Årsaker

ATD oppstår når kroppens eget immunsystem produserer auto-antistoffer som kan skade skjoldbruskkjertelen vev, forårsaker kjertelen å slippe for mye eller for lite thyroid hormon.

Graves 'sykdom

Symptomer på Graves 'sykdom inkluderer struma (forstørret skjoldbruskkjertelen), økt hjerterytme, utstående øyne, irritabilitet, økt appetitt og vekttap.

Hashimotos tyreoiditt

Symptomer på Hashimotos tyreoiditt inkluderer struma, tretthet, vektøkning, tørr hud og hår, kulde intoleranse, langsom hjerterytme, reaktiv hypoglykemi og forstoppelse.

Hashimotos Encefalitt

Hashimotos Encefalitt er en sjelden komplikasjon av Hashimotos thyreoiditt og fører til endringer i bevissthet, kramper, skjelvinger og slag-lignende episoder. Sykdomsforløpet kan være progressiv eller relapsing.

Relaterte tilstander

Revmatiske sykdommer, endokrine sykdommer og andre autoimmune sykdommer er vanlig hos pasienter med ATD.

Hvordan behandle en bihulebetennelse Hvis du tar Thyroid Meds

Hvordan behandle en bihulebetennelse Hvis du tar Thyroid Meds


Nasal infeksjon (eller sinusitt) kan være forårsaket av virus og bakterier som resulterer i inflammasjon i nesehulrommet. Nasal infeksjoner kan opprette en rekke symptomer, inkludert overflødig slim buildup og kronisk lunger, noe som kan føre til mer alvorlige tilstander som høy feber og kronisk hoste. Mange legemidler kan være effektive i behandling av bihulebetennelse, men pasienter på skjoldbrusk medisiner må advare seg selv fra å bruke visse legemidler fordi de kan forårsake alvorlige helsemessige reaksjoner. Thyroid lider bør søke andre trygge måter å behandle bihulebetennelse å senke legemiddel forstyrrelser og bivirkninger.

Hvordan behandle en bihulebetennelse Hvis du tar Thyroid Meds

•  Ta antihistaminer eller antibiotika for å behandle en bihulebetennelse. Rådfør deg med lege før du tar noen medisiner for å vurdere risikoene for det forstyrrer skjoldbrusk medisiner.

Ta noen nese medisiner minst 4-6 timer før du tar skjoldbrusk medisinering. Dette vil bedre gi rom for nasal medisinering skal tre i kraft uten å forstyrre skjoldbrusk narkotika.

Treat bihulebetennelse naturlig med nasal vanning metoden. Gi deg selv en nasal skylling, som renser ut nesehulen med saltvann, på minst en til to ganger om dagen til symptomene forsvinner. Neseskylling elementer kan kjøpes på ditt lokale apotek.

Bruk en luftfukter for å bryte opp tykke eller tørket slim for å lindre sinus infeksjonssymptomer. Det kan hjelpe å legge til et par dråper nasal saltvann (saltvann) eller essensielle oljer som eucalyptus eller peppermynte som disse oljene har antimikrobielle egenskaper.

Konsumere hvitløk og ingefær, naturlige anti-inflammatoriske matvarer. Hvitløk og ingefær kan legges til varme supper eller te, som kan tilby en effektiv mat middel som lindrer nasal betennelse.

Invester i en luftrenser. Kronisk sinusitt kan være årsaken til miljø støv, pollen og midd. Ved å investere i en luftrenser, kan du redusere alvorlighetsgraden av bihulebetennelse som kan forverre skjoldbrusk symptomer.

Hint

  • Vær forsiktig med å ta over-the-counter decongestants å behandle en bihulebetennelse. Ifølge Helse Link BC, bør personer med en skjoldbrusk problem ikke forbruke decongestants, fordi det kan føre til hjertebank, økt blodtrykk og forverre andre symptomer forbundet med en overaktiv skjoldbruskkjertel.

Reaksjoner til Armour Thyroid

Armour thyroid er et naturlig hormon som brukes til å behandle hypotyreose og, en gang startet, er vanligvis tatt for livet.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er sjeldne, men gi beskjed til legen hvis du utvikler problemer med å puste, svimmelhet, utslett, hevelse eller kløe.

Østrogen

Armour thyroid doseringsbehov kan svinge ved innføringen av østrogenholdige legemidler.

Breast Milk

Små mengder thyreoideahormoner utskilles i morsmelk, og ammende bør diskutere dette med legen sin.

Pasienter med diabetes

Tilleggs insulin kan være nødvendig ved Armour thyroid behandling introduseres, slik at pasienten bør overvåkes.

Graviditet

Skjoldbruskkjertel hormon ikke krysser for fosteret, og thyroid replacement therapy bør fortsette under graviditet.

Håravfall

Midlertidig hårtap er rapportert hos barn når Armour thyroid terapi er først introdusert.

Orale antikoagulantia

Armour thyroid kan øke koagulasjonsfaktorer, slik at pasienter kan ha behov for reduksjon i antikoagulerende dosering.