Digidexo.com

KVINNER SOM RØYKER MYE TESTOSTERON

P-piller for kvinner som røyker

Planned Parenthood påpeker at færre enn 1 av 100 kvinner vil bli gravid hvis p-piller brukes som anvist. Mens effektiv, kan p-piller gi bivirkninger i en liten undergruppe av brukere. Bivirkningene er spesielt farlig for røykere som er eldre enn 35. Hvis du røyker, la legen få vite om det før du starter p-piller.

Prevensjon piller

Ifølge Planned Parenthood, p-piller inneholder østrogen og gestagen. Disse hormonene virker ved å hindre en kvinnes eggstokk fra slippe egg, derav hindre graviditet. Hormonene kan også tykne en kvinnes slimet i livmorhalsen, som blokkerer sperm.

Bivirkninger av p-piller

Planned Parenthood påpeker at alvorlige bivirkninger er sjeldne blant prevensjons p-pillebrukere. Mens fatale bivirkninger er sjeldne, kan de inkludere hjerteinfarkt, hjerneslag og blodpropp. Andre bivirkninger inkluderer høyt blodtrykk, leversvulster, gallestein og gulsott. Ifølge Planned Parenthood, sannsynligheten for å utvikle disse bivirkningene øker hvis du røyker.

Røyking og høyt blodtrykk

Planned Parenthood varmer at røykere som allerede har høyt blodtrykk bør ikke ta p-piller. Fordi p-piller kan føre til en økning i blodtrykket som en bivirkning, er de som allerede har blodtrykk anbefales ikke å ta pillen og risikere en ytterligere økning.

Kvinner over 35

The Mayo Clinic anbefaler at kvinner over 35 år som røyker bør ikke ta p-piller. Kombinasjonen av røyking og prevensjon medisiner i denne aldersgruppen øker risikoen for hjerte- og karsykdommer. Hvis du røyker, må du kanskje slutte før du kan starte en fødsel-kontrollprogram.

Diskuter med legen din

Hvis du er bekymret for røyking interaksjon med din fødsel-kontroll regime, må du snakke med legen din. Hun vil gi deg råd om trygge prevensjons medisiner, fortelle deg om de potensielt farlige interaksjoner som kan oppstå hvis du røyker, og vil gi råd om å slutte din vane.

Tegn og symptomer på for mye testosteron hos kvinner

Kvinner naturlig produsere små mengder av testosteron, og en høy verdi indikerer vanligvis et medisinsk abnormalitet. Høy testosteron kan føre til en rekke fysiologiske, kosmetiske og psykiske forandringer hos kvinner, og kan også føre til alvorlig helserisiko.

Identifikasjon

Testosteron er et naturlig forekommende steroid hormon som eggstokkene og binyrene av kvinner produserer naturlig i svært små mengder. Det fører både anabole (vev-bygget) og androgene (masculinizing) effekter.

Leger foreskrive testosteron for å behandle en rekke medisinske tilstander, de fleste som påvirker menn (hypogonadisme, hormonbehandling), men testosteron er også brukt til å behandle brystkreft hos kvinner, og eksperimenter har blitt utført med testosteron for å behandle pre-og post menopausal endringer i humør, energi, bentetthet og kroppssammensetning.

Årsaker

Den diagnostiske hjemmeside diagnostisere-me.com rapporterer at det endokrine lidelse polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er den vanligste årsaken til høyt testosteron hos kvinner. PCOS fører til cyster å danne i eggstokkene, og fem prosent av alle kvinner vil oppleve denne tilstanden i løpet av livet. Høy testosteron hos kvinner kan også skyldes eggstokkreft og sykdommer, skade eller eksterne forhold (for eksempel stress) som forårsaker lavt østrogennivå.

Høy testosteronnivå kan også forekomme hos kvinner som tar anabole steroider for sport eller bodybuilding, og hos pasienter med kjønnsidentitetsforstyrrelse som tar steroider til overgangen fra kvinne til mann.

Virilisering

Testosteron bygger muskler ved binding til androgen reseptorer i muskelceller, hvor det øker frekvensen av nitrogen syntese. Det stimulerer også fett tap og påvirker fordelingen av adipose (fettstoffer) vev i hele kroppen. På grunn av disse effektene, kan kvinner med høye testosteronnivå opplever endringer i sin kroppssammensetning som gjør sine physiques likne de av voksne menn.

Også kvinner med høy testosteron vil sannsynligvis oppleve utviklingen av maskuline egenskaper, som kan inkludere hirsutisme (veksten av overskytende ansikts-og kroppshår), spesielt på brystet og magen. Høye nivåer av testosteron hos kvinner kan også forårsake kviser, fet hud, hann-mønster baldness, økt svette og en dypere stemme.

Seksuell dysfunksjon

Kvinner med høy testosteron kan oppleve en forhøyet libido og deres høye nivåer av testosteron kan også føre til en forstørret klitoris, som kan være irreversible. Høye nivåer av testosteron kan også forstyrre en kvinnes menstruasjonssykluser, selv forårsaker dem til å stoppe helt.

Andre fysiologiske endringer

Overskudd av testosteron viser en sterk tilbøyelighet til å skade leveren, og kan føre til peliosis hepatitt, en alvorlig tilstand hvori blodfylte cyster inne i lever og / eller milt. Drugs.com rapporterer at testosteron kan endre lever nivåer, og føre til at kroppen til å beholde overflødig natrium og vann, noe som gir ytterligere belastning på lever og nyrer.

Kvinner med høye nivåer av testosteron kan oppleve en forverring av eksisterende hjertesykdom, og endringer i blod serum kolesterol som kan føre til hjerte-og karsykdommer, høyt blodtrykk og åreforkalkning. Høye nivåer av testosteron i kvinner med diabetes kan også påvirke blodsukkeret og dermed forstyrre aktiviteten av insulin behandlinger.

Psykologiske endringer

Høye nivåer av testosteron kan føre til psykologiske effekter som spenner fra moodiness, depresjon, aggresjon, irritabilitet og oppstemthet. Også i en studie med tittelen "Kjønnsforskjeller i finansiell risikoaversjon og yrkesvalg påvirkes av testosteron," og publisert i den 24 august 2009 utgaven av Proceedings of National Academy of Sciences, viste forskere ved University of Chicago at kvinner med høyere nivåer av testosteron ta mer risiko og engasjere seg i mer spenningen-søker atferd.

Hvor mye bør en kvinne som er 5'8 veie?

Body Mass Index

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, BMI (Body Mass Index) er en pålitelig måte å bestemme din sunn vekt. En normal BMI er mellom 18,5 og 24,9. Bruke CDC BMI kalkulator, en gjennomsnittlig vekt for en kvinne som er 5 fot 8 inches er mellom 122 og 164 kg.

Legens råd

Bare fordi du faller ut av normal BMI serien betyr ikke nødvendigvis at du er undervektig eller overvektig. Hvis du bekymre deg for noen av disse mulighetene, er en lege besøk den beste måten å finne ut den ideelle vekten for deg og din helse. En lege er i stand til å ta hensyn til individuelle variabler, for eksempel medisinsk historie.

Bottom Line

For de fleste kvinner, vil opprettholde en sunn BMI holde dem i sin idealvekt rekkevidde. Hvis du vil ha en personlig mening, men snakke med legen din om din vekt.

Vekttap piller for kvinner som jobber

Med så mange forskjellige slankepiller på markedet, kloke kvinner forstår behovet for å fortsette med forsiktighet. Det finnes en rekke forskjellige priser, bivirkninger og resultater. Mange faktorer bør vurderes i å finne vekttap piller som fungerer.

Reseptbelagte piller

Det er noen fordeler med å kjøpe reseptbelagte slankepiller i motsetning til de som er tilgjengelige over-the-counter. Disse pillene har blitt godkjent av FDA, og du kan arbeide med legen din for å finne den som er best for deg. Det er tre typer på markedet: phentermine, sibutramin og orlistat. Ulempen med å bruke denne ruten er at de er generelt bare godkjent for overvektige mennesker med en kroppsmasseindeks på 30 eller mer.

Leter du etter en pille for å hjelpe undertrykke appetitten? Meridia hevder å gjøre nettopp det. Mens dyrere enn noen av de over-the-counter alternativene, og med evne til å øke blodtrykket, det er ment å føle deg fyldigere raskere. Dette i sin tur betyr at du bør spise mindre fordi du ikke vil føle deg så sulten. Ifølge en 2007 WebMD studie, på ett år kvinner som bruker Meridia mistet ca 10 pounds mer enn kvinner som tok placebo.

Over-the-counter piller

I de senere årene har vi sett en økning i antall slankepiller tilgjengelig for alle å kjøpe. Dette gjør det enklere for forbrukerne, og de kan finne en pille i sin prisklasse som er rettet mot det de leter etter den mest. Dette er spesielt verdifullt for travle karrierekvinner som ikke har tid til å gå til legen for å få sine resepter fylt.

Alli er en populær vekttap pille og har blitt allment tilgjengelig. Den blokkerer fettopptaket og kan tas opp til tre ganger om dagen. Det må tas med måltider og krever også at du justerer matvaner. Hvis du bruker den mens du spiser for mye fett, bivirkninger - som løs, fet avføring - er ikke hyggelig. En flaske Alli vil koste deg rundt $ 50 og er tilgjengelig på de fleste apoteker.

Lipovox ble omtalt på Oprah og tilbyr disse tilleggskravene om å hjelpe med akne og rynker. Denne pillen er populær blant kjendiser, inkorporerer "Super mat" ingredienser og er visstnok en helt naturlig fettforbrenner. En 30-dagers forbruk er tilgjengelig på deres hjemmeside for $ 29.99. Den kommer også med en tilfredshetsgaranti. Les etiketten før bruk for å sørge for at du ikke er allergisk mot noen av innholdsstoffene.

Konklusjon

Gjør din forskning før du tar disse pillene, og følg instruksjonene. Hvis du fortsatt er usikker, snakk med legen din om dem. Som alltid, er den gode gamle kosthold og mosjon rutine sikker på å hjelpe deg å miste vekt. Før du bruker noen narkotika eller starter en diett og treningsprogram, er det best å gå til legen din.

Biologiske Effekter på kvinner som er Battered

Biologiske Effekter på kvinner som er Battered


Vold i nære relasjoner og fysiske overgrep forlate kvinner med problemer som går dypere enn kutt og blåmerker. Gjentatte slag gjøre skade på en kvinnes hele kroppen og psyken. I alvorlige tilfeller kan en medtatt kvinne finne seg vansiret, steril, hjerneskadet og i smerte for resten av hennes liv. Dette er grunnen til at til tross for den ekstreme frykten en medtatt kvinne kan leve i, hun trenger å jobbe opp mot og ressurser til å flykte og få hjelp.

Skjemmende

Alvorlig fysisk mishandling kan føre til kuttskader, brannsår og knuste og beinbrudd. I noen tilfeller, skade på ansikts ben skaper svært synlige skader. Fordi mange mishandlede kvinner er for redde eller for mye fare for å søke hjelp, har de ikke får den medisinske behandlingen som kreves for å behandle sine brannsår, kutt og brukne ben. Dessverre, deres arr og disfigurements bli permanent. I mange tilfeller, passer dette sine overgripere som ønsker å stemple og stigmatisere dem for å holde dem isolert fra samfunnet og de som ville hjelpe.

Gynekologiske problemer

Når kvinner blir misbrukt seksuelt eller under særlig sårbare øyeblikk, som kort tid etter fødselen, kan gynekologiske problemer oppstå. Kvinner som nylig har født kan utvikle prolapsed uteruses og til og med oppblåst blærer. Kvinner som gjennomgår alvorlige seksuelle traumer kan utvikle arrdannelse som forlater dem sterile. Hvis venstre ubehandlet, oppblåst blærer og prolapsed uteruses kan føre til alvorlige infeksjoner og andre livstruende komplikasjoner.

Battered Woman Syndrome

Battered Woman Syndrome (BWS) er en psykologisk tilstand kategorisert i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV) som en undergruppe av Post-Traumatic Stress Disorder. BWS er ​​et resultat av alvorlig og langvarig misbruk. Psykologer og psykiatere ser for seks fremtredende symptomer: unnvikende atferd, frakobling fra relasjoner bortsett fra overgriperen, problemer med seksuell intimitet, invasive tanker eller flashbacks om misbruk hendelser, kroppsbilde forvrengning og ekstrem årvåkenhet eller økt angst. Sosial unngåelse og andre aspekter av BWS kan speile eller involvere depresjon. Terapeuter bruker vanligvis en kombinasjon av snakk og medikamentell behandling for å hjelpe BWS lider. Men det kan være svært utfordrende for kvinner å nå et punkt der de slår for å få hjelp.

Rusmisbruk

Ofte, ofre for vold utvikle alkoholisme og andre rusproblemer, herunder bruk av smertestillende piller og beroligende midler. Overveldende følelser av smerte og tomhet vanligvis stasjon kvinner til å finne midler til å administrere og håndtere. I mange tilfeller, kjemiske avhengig arbeide for en overgriper fordel som de fostre en svakhet som de kan tære. En overgriper kan selv innføre et stoff og oppmuntre en kvinnes avhengighet å holde henne avhengig av ham.

Mat som inneholder Flavonoider for testosteron terapi

Mat som inneholder Flavonoider for testosteron terapi


Som menn alder, nivåene av testosteron i kroppen gradvis avta. Dette fører til en rekke fysiske endringer som de fleste menn finner rett og slett uønsket. For å bekjempe nedgangen, mange ser på testosteron terapi som en måte å gjenvinne minst noen av deres ungdomskraft. Naturlige alternativer blir stadig mer populære, og de mest lovende synes å ligge med sammensetninger som kalles flavonoider, som finnes i flere typer mat.

Fakta

Testosteron er det dominerende mannlig hormon og produseres i testiklene. Det er en naturlig anabole steroid som er ansvarlig for utvikling av mannlige egenskaper som kropp og ansiktshår og muskelstyrke og vekst. Det spiller en sentral rolle i produksjonen av sædceller og påvirker seksuell lyst og ytelse. Tilstrekkelig nivå bidra til å bevare beintetthet, og bidra til en generell følelse av velvære.

Betydning

Aldersrelaterte nedgang i testosteronnivået er uunngåelig, selv om genetiske makeup eller helseproblemer kan også være faktorer. Som nivåer av testosteron nedgang menn kan begynne å oppleve negative effekter som trøtthet, økt irritabilitet, depresjon, manglende evne til å konsentrere seg, tap av bentetthet, tap av seksuell lyst, og erektil dysfunksjon (ED).

Behandling

Behandlinger for lave nivåer av testosteron inkluderer FDA godkjente metoder for testosteron terapi i form av injeksjoner, geler, eller patcher. Naturlige alternativer ved hjelp av matvarer og kosttilskudd inneholdende forbindelser som kalles flavonoider har også vist seg å være effektive. Ifølge "Journal of Medicinal Food", mai 2002, studier viste at det var en betydelig forbedring i total seksuell funksjon hos rotter som fikk flavonoider, sammen med en økt sædkvalitet og større befruktning potensial.

Foods

Balz Frei, professor og direktør ved Linus Pauling Institute, påpeker at flavonoider finnes hovedsakelig i frukt og grønnsaker. Faktisk, de er det ofte gi frukt og grønnsaker deres farge-de gjør sitroner gule og enkelte epler røde. Kaffe, hvit og grønn te, persille, rød og hvit vin, øl, honning, belgfrukter, og mørk sjokolade har også betydelige mengder flavonoider Foods med høyest konsentrasjon av flavonoider inkluderer grønne grønnsaker, løk, epler, bær, og alle sitrusfrukter (appelsiner, mandariner, grapefrukt, osv).

Flere fordeler

Ikke bare kan spise matvarer med flavonoider bidra til å øke nivåene av testosteron naturlig, men de kan også antas å ha andre helsemessige fordeler også. Balz Frei av Linus Pauling Institute sier at flavonoider kan også indusere mekanismer som bidrar til å drepe kreftceller og hemme tumorinvasjon. Frei sier også at flavonoider bidra til å holde blodårene sunne og avslappet som hindrer betennelse, og kan derfor bidra til å senke blodtrykket-alle sentrale mål i forebygging av hjertesykdom.

Er bioidentical hormoner for kvinner som har hatt en hysterektomi?

Er bioidentical hormoner for kvinner som har hatt en hysterektomi?


En kvinne kan gjennomgå en hysterektomi om hun lider av visse medisinske tilstander, som for eksempel fibroidtumorer, visse typer kreft eller endometriose. For kvinner som har hatt hysterectomies, bioidentical hormoner tilby et behandlingsalternativ som kan forbedre deres generelle livskvalitet etter operasjonen.

Betydning

Under hysterektomi, leger ofte fjerne enten hele eller deler av en kvinnes livmor. I enkelte situasjoner kan han også fjerne eggstokkene, egglederne og livmorhalsen. Kvinner som har en hysterektomi ofte begynne en kirurgisk indusert menopause som et resultat av kirurgi, i henhold til MedicineNet.com.

Bioidentical hormoner

Biomedisinske eller lab opprettet hormoner har samme molekylstruktur som østrogen og progesteron produseres naturlig i kroppen, ifølge kvinner til kvinner. Bioidentical hormonbehandling (BHRT) behandler hormonelle ubalanser som oppstår i overgangsalderen når en kvinnes fruktbarhet begynner å opphøre.

Effekter

Ifølge Virgina Hopkins Health Watch, en kvinne som har hatt en hysterektomi og ikke ved hjelp av tradisjonell hormonbehandling eller bioidentical hormonbehandling presenterer etterpå en høy risiko for å dø av hjertesykdom, hjernesykdom eller skjelettsykdommer.

Fordeler

Etter å ha en hysterektomi, kan bioidentical hormoner bidra til å redusere hetetokter, nattesvette, tørr skjede, urinveisproblemer og bein tap, ifølge HysterectomyRX.

Advarsel

Bioidentical hormoner skal ikke brukes langvarig eller på ubestemt tid, med mindre helt avgjørende for symptomlindring, ifølge kvinner til kvinner. Diskutere alle behandlingstilbud for hormonrelaterte problemer du opplever etter en hysterektomi med legen din før du begynner hormonbehandling.

Hva er den ideelle vekten for en 5-Foot 4 kvinne som er 24 år gammel?

Hva er den ideelle vekten for en 5-Foot 4 kvinne som er 24 år gammel?


Medisinske foreninger og helseforsikring leverandører med jevne mellomrom publisere guider for menn og kvinner som kommuniserer ideelle vekter for helse, basert på høyde og alder. Ideelle individuelle vekter varierer imidlertid basert på flere personlige variabler.

Grunnleggende

Ifølge den nyeste (1983) Metropolitan Life Insurance "Høyde og vekt tabell for kvinner," the "idealvekt" for en 5'4 "kvinne er 114-127 kg. For en liten ramme, 124-138 kg. For en mellomrammen, og 134 til 151 kg. for en stor ramme.

Betraktninger

Referanser til idealvekt i standard høyde og vekt tabeller identifisere vektklasser som antas å føre til laveste nivåene av dødelighet i studier. Vekter står for £ 3. av klær og er ment for kvinner i alderen 25 til 49.

Misoppfatninger og fakta

Høyde og vekt tabeller er guider for grunnleggende helse. Yngre kvinner har en tendens til å være mer sannsynlig å bo nær foreslåtte vekt retningslinjer. Mens tre rammestørrelser tilbyr en viss fleksibilitet for vurdering, kan kvinnelige kroppstyper varierer sterkt. Mer muskler kan føre til høyere vekt opplesninger, som muskler veier mer enn fett.

Hårtap hos kvinner som tar Zantac

Hårtap hos kvinner som tar Zantac


Selv Ricardo Azziz, MD, direktør for Senter for Androgen-relaterte lidelser ved Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles på WebMD.com gir en rekke ulike årsaker til hårtap hos kvinner, erkjenner han at enkelte medisiner kan forårsake kvinnelig hårtap som en bivirkning. Den amerikanske Håravfall Association spesifikt lister narkotika for magesår, mage lidelser og dårlig fordøyelse, som Zantac, kan føre til hårtap hos både menn og kvinner.

Definert

Mens BeatPsoriasis.com klargjør at daglig Hårtap er en normal del av håret vekst syklus, til kvinner som begynner merke tynning i håret over hele hodebunnen kan ha oppstått kvinnelige-mønster skallethet som kan tilskrives en rekke årsaker, herunder medisiner som Zantac. Hvis du tar Zantac og bekymret for en økning i hårtap, er det viktig å konsultere legen din for en grundig undersøkelse og riktig diagnose.

Diagnose

Fordi det er mange mulige årsaker til kvinnelig hårtap, eksperter på WebMD.com understreke viktigheten av en skikkelig diagnose og vurdering før man vurderer behandling. Siden kvinner kan lett oppleve en periode med hårtap etter en traumatisk hendelse, fra graviditet, av feil hårpleie eller fra en infeksjon et sted i kroppen, hvis du tar Zantac eller noen medisiner med hårtap som en side effek, bør du se legen din før forutsatt medisineringen er årsaken.

Bivirkninger

De kliniske studier funnet vanligste bivirkningene av stoffet Zantac er diaré, hodepine eller forstoppelse, ifølge eMedTV, men ikke nødvendigvis hårtap. Imidlertid er hårtap oppført som en av de sjeldne, men mulige bivirkninger av stoffet, og fordi det er så sjelden, kan studiene ikke bekrefte om Zantac er den egentlige årsaken til hårtap. Du bør diskutere din erfaring med din lege for riktig diagnose.

Misforståelse

Mens en rekke reseptbelagte legemidler kan gi bivirkninger og spesielt den bivirkning av hårtap, kan legen forskrive Zantac uten å være klar over at hårtap er en sjelden, men mulig bivirkning, advarer den amerikanske Håravfall Association. De advarer forbrukerne ikke til å stole på sine leger å informere dem om mulige håravfall bivirkninger, men å ta kontakt med apoteket og lese stoffet produsentens fullstendige advarsler før du starter en ny medisin.

Expert Insight

Hudlege Michael Reed, MD på WebMD.com klargjør at kvinnelig hårtap kan være midlertidig eller permanent. Hvis tilstanden er forårsaket av en fysisk betingelse eller utvendig kilde, for eksempel Zantac som kan adresseres, kan betingelsen være midlertidig. Reed foreslår å se en lege hvis spesialitet er kvinnelig mønster balding hvis du opplever overdreven hodebunnen tynning. En spesialist kan ta blodprøver eller enda en biopsi av hodebunnen for å sikre riktig diagnose og behandling.

Prosent av Tenåringer som røyker i skolen

Hvert år flere og flere tenåringer begynner å røyke. De som velger å røyke ofte fortsette å være voksne som røyker, øker sjansene for å bli diagnostisert med lungekreft, munn eller svelg kreft. Mens innsatsen har økt de siste årene til å fraråde barn og tenåringer fra røyking, tobakk selskapene fortsette å målrette tenåringer direkte for å oppmuntre dem til å ta opp vane. Nyere statistikk fra American Cancer Society viser at personer som begynner å røyke ved eller før en alder av 19 fortsatt være røykere godt inn i voksenlivet.

Prosent

Antall barn og tenåringer som begynner å røyke hver dag er svimlende. Ifølge American Lung Association, ca 6000 barn begynne å røyke hver dag, og ut av disse 6000, ca 2000 sving inn vanlige røykere. Multipliser dette med 365 dager per år og mer enn 700.000 barn blir til røykere årlig. Det er anslått at mer enn 4 millioner tenåringer under 18 år er nå vanlige røykere, som driver betydelig risiko for å utvikle lunge, hals eller munn kreft.

Hvorfor Teens Røyk

Tenåringer bestemmer seg for å prøve å røyke og sigaretter for mange grunner. I mange tilfeller, ifølge Teen Drug Abuse organisasjon, tenåringer prøver å røyke for første gang fordi de har nære venner som allerede er røykere. De kan føle at røyking gjør dem kjølig eller vil hjelpe dem å bli en del av "i" publikum på skolen. Også mange tenåringer føler utenfor den aksepterte sirkel av barna på skolen. Svært ofte tenåringer tror at advarslene om lungekreft og andre helsemessige bekymringer ikke gjelder for dem, fordi de er så unge.

Helse Bekymringer for Teens

Helsemessige bekymringer for tenåringer når det gjelder røyking kan ikke virker ekte for tenåringer selv, men er svært reell når de kommer til å realiseres. Ifølge American Lung Association, kan tenåringer som røyker ikke bare utvikle lunge, munn og hals kreft, men de har også redusert lungekapasitet og lunge utvikling. I tillegg kan de utvikle en kronisk hoste og har økt slim produksjon. Ungdom som røyker kan også være mer utsatt for å utvikle astma og andre luftveisproblemer, inkludert emfysem.

Forebygging

Ifølge Mayo Clinic, kan foreldre, voksne og venner gjør en rekke ting for å forebygge røyking. Først prøve å forstå hvorfor røyking kan være attraktivt. En annen vei er å prøve å appellere til tenåringens naturlige bekymringer om deres utseende - røyking ikke bare tørker og gjør huden ekstremt tørr, men det for tidlig aldre huden, gjør en pust lukter som et askebeger og gjør fingre og tenner blir gule eller brune . En annen metode er rett og slett å være en god rollemodell for tenåringer ved å ikke røyke selv.

Hjelpe dem til å slutte

Ifølge American Lung Association, de fleste røykere forsøke å slutte mange ganger før de endelig lykkes med å stoppe. Foreldre og voksne kan gi støtte ved å gi oppmuntring til å slutte å røyke. De kan også gi andre aktiviteter vekk fra venner og kolleger som kanskje også være å røyke. De fleste røykere trenger hjelp med nikotin suget og avhengighet. Støtte kan finnes ved hjelp av nikotintyggegummi, plaster eller med medisinsk støtte i form av medisiner som Zyban og Chantix. Begge disse medikamentene har vist seg svært vellykket i røykeslutt og krever en resept.

Hvilke tester brukes til å diagnostisere en kvinne som har hormon problemer?

Hvilke tester brukes til å diagnostisere en kvinne som har hormon problemer?


Hormon ubalanser er vanligvis diagnostisert med blod eller spytt-tester. Noen ganger er flere tester for å fullt diagnostisere problemet, fordi legene må kanskje se på tilstanden til en kvinnes eggstokker og livmor for å finne ut om hun har cyster eller andre abnormiteter. De kan sjekke tilstanden hennes reproduktive organer med en ultralydundersøkelse. En bekken eksamen kan også være nødvendig.

Blodprøver

Blodprøver brukes til å teste forholdet mellom hormonnivået i blodet. En av de mer vanlige testene er gjort for å måle nivået av en kvinnes skjoldbrusk stimulerende hormon (TSH), eller tyreotropin. Disse testene kan avgjøre om kvinnens symptomer er forårsaket av høye eller lave skjoldbrusk nivåer, eller hvis det er en annen årsak. En annen vanlig test, østrogen fraksjoner / fraksjonert test, blir brukt til å finne ut om en kvinnes kropp produserer eggstokk follikkelstimulerende østrogen. Hormoner forskyve naturligvis gjennom hele måneden, slik at noen ganger mer enn en test er nødvendig. Legen din kan også gjøre en fysisk eksamen for å se om du viser noen fysiske tegn på en hormonell ubalanse som ansiktshår, vektøkning og kviser.

Ultralyd Scan

En ultralydundersøkelse er en annen test som noen ganger brukes til å bekrefte en mulig diagnose eller undersøke nærmere. Noen ganger kvinner med hormonelle problemer kan ha cyster på og rundt eggstokkene.

Bekken eksamen

Noen leger også utføre en bekken eksamen for å se om en kvinnes livmor er unormalt formet eller har noen tegn på merkelige vekster. Under eksamen, føles legen kvinnens nedre del av magen for å få et inntrykk av størrelsen og formen på eggstokkene; Han vil også bruke et spekulum for å se etter celleforandringer. En prøve av celler er tatt fra livmorhalsen og sendt til et laboratorium.

Spytt Test

Spytt testing brukes til å kontrollere nivåene av testosteron, østrogen og andre hormoner i kroppen. Denne testen er ganske nøyaktig, og er mindre inngrep enn andre hormonprøver. Spyttet pinne blir plassert i en beholder, og sendt tilbake til laboratoriet for evaluering.

Urinalysis

En urinalysis er også brukt til å kontrollere hormonelle ubalanser ved å sjekke for stiger og overspenning i hormonnivået. Denne testen måler nivåer av adrenalin og kjønnshormoner som østrogen og adrosterone. Urinprøver må sendes ut innen 24 timer for å få en nøyaktig lesing.

Overgangsalder hos kvinner som har panikkanfall

Overgangsalder hos kvinner som har panikkanfall


Et panikkanfall under perimenopause eller menopause oppstår på grunn av hormonsvingninger. Under et panikkanfall en sterk følelse av frykt plutselig oppstår. Den lidende kan begynner å svette, føler deg svimmel, har hjertebank og erfaring nervøsitet, pustevansker, varme stikkende fornemmelser eller kalde og tingly sensasjonen. En kvinne føler ofte noe er fryktelig galt med henne da, faktisk, kan hun være opplever symptomene kom med overgangsalder.

Årsaker

Mange faktorer kan bidra til et panikkanfall, som for eksempel stress, følelsesmessige problemer eller traumatiske hendelser, så det er vanskelig å vite den eksakte årsaken til panikklidelse. Kvinner er dobbelt så sannsynlig at lider av panikkanfall som menn. Siden panikkanfall hos kvinner oftest oppstår under svangerskapet, PMS, overgangsalder og etter overgangsalderen, har legene kommer til å konkludere med at hormoner er vanligvis den underliggende årsaken.

Betydning

Panikkanfall i forbindelse med overgangsalderen begynner vanligvis i løpet perimenopause, i en alder av 35, når hormonelle endringer i østrogen og progesteron begynne. I motsetning til premenstruelt syndrom, kan de hormonelle endringer være ekstreme i naturen og vare i måneder eller år. Stress i ens liv, kan frykten for forandring eller vanskelige tidligere erfaringer bidra til hvor ekstrem et panikkanfall kan være. Noen kvinner opplever panikklidelse for første gang i overgangsalderen. Kvinner med en historie med panikkanfall kan oppleve dem i perimenopause, overgangsalder og post-menopause, så vel.

Betraktninger

Hvis en kvinne ignorerer panikkanfall, kan de ta over hennes liv. Når panikkanfall begynner, de kan manifestere seg til større problemer og bli ødeleggende. Det er mye mer effektivt å håndtere symptomene når de først overflaten, i stedet for å vente til de er ute av kontroll.

Breathing

Om en kvinne er i overgangsalder eller ikke, ett felles trekk hos personer som lider av angstlidelser og panikkanfall er at de puster dobbelt så fort enn de som ikke lider. De puster raskere; bruke sin blender minimal mens puste; og bruke sine bryst, nakke og skulder muskler når de puster.

Oppløsning

Hvis du opplever disse symptomene, ta kontakt med legen din for å hjelpe deg å finne medisiner eller alternativer for å hjelpe lindre disse angrepene. Alternative behandlingsformer som yoga, hypnoterapi eller kognitiv atferdsterapi er nyttig i lindrende panikkanfall på ethvert stadium av livet. For eksempel kan pranayama pusteteknikker i yoga hjelpe deg å lære å kontrollere pusten, og som et resultat, oppdage måter å ta dypere, mer bevisste åndedrag, som igjen, beroliger sinnet.

Forebygging

Utdanne deg selv på symptomer som kan komme opp på grunn av hormonelle ubalanser. Selv om panikkanfall ikke skjer i alle kvinner i overgangsalderen, kan være klar over at panikkanfall noen ganger oppstå være den beste måten for deg å stoppe dem fra å komme til en ødeleggende stadium. Hver gang du føler et angrep på, la følelsene til å skje med den visshet om at du ikke er i noen fare; det er hormonene dine på jobben. Pust dypt og minn deg selv på at det ikke er nødvendig å frykte de panikk følelser. Viktigst, jo tidligere diagnosen, jo lettere vil det være å hindre langvarig angst.

Hva kan jeg spise som vil heve min testosteron?

For å se og føle at de er på toppen av sitt spill, de fleste menn trenger for å opprettholde et visst nivå av testosteron. Kroppen produserer testosteron naturlig, men som menn alder det bremser og kan føre til en reduksjon i muskelmasse og en økning i kroppsfett. Og mens det er kosttilskudd du kan ta for å oppnå høyere nivåer av testosteron, er det noen enkle justeringer du kan gjøre til din diett som kan føre til en naturlig økning i testosteron produksjonen.

Frø og nøtter

Mange varianter av frø og nøtter (spesielt peanøtter) inneholder høye nivåer av enumettet fett, som bidrar til å fremme kroppens naturlige produksjon av testosteron.

Cruciferous Grønnsaker

Brokkoli, kål, rosenkål og andre mørke bladgrønnsaker inneholder indoler, som hemmer produksjonen av det kvinnelige hormonet østrogen hos menn og øker produksjonen av testosteron.

Fisk

Fisk er lastet med essensielle fettsyrer, og når fettinntaket økes kroppen produserer mer testosteron. Men prøv alltid å velge "godt fett", slik som de som finnes i fisk, oljer og nøtter.

Kjøtt

Rødt kjøtt og fjærkre er kjent for å være høye i proteinet, som er en byggesten for muskelmasse, men begge er også høy i sink, noe som øker kroppens naturlige produksjonen av testosteron.

Egg og melke

Egg og meieriprodukter er begge gode kilder til fett, forutsatt at meieriet er ikke fettfri, og har positive effekter på naturlige testosteron produksjon.

Parasitter som forårsaker mye slim

Parasitter som forårsaker mye slim


Mens menneskelig avfall, noen ganger kalt «avføring», inneholder alltid en liten mengde av slim, kan en overdreven mengde av slim indikere et problem. Årsak for overflødig slim kan variere fra en gastrointestinal forstyrrelse, slik som Crohns sykdom, kreft. En pasient opplever overflødig slim i hans avføring bør oppsøke lege for å finne ut årsaken, men symptomene kan også være forårsaket av en parasitt infeksjon.

Protozoer

En protozoer er en encellet organisme som kan reprodusere i menneskekroppen, forårsaker alvorlig sykdom. Vanlige eksempler på protozoa er Giardia lamblia, en mikroskopisk organisme som vokser i tynntarmen, og Cryptosporidium. Bortsett fra overdreven slim i avføringen, kan protozoer infeksjoner også forårsake symptomer som inkluderer diaré, oppblåsthet, oppkast og magesmerter.

Helminth

En helminth er en parasitt med mange celler, ofte referert til som en orm. Eksempler på helminths som kan smitte til mennesker og forårsake mye slim i avføringen inkluderer rundorm, bendelorm og pinworms. I motsetning til protozoer, kan en helminth i sin voksne formen ikke reprodusere inne i menneskekroppen. I tillegg til overskytende eller blodig slim i avføringen, kan helminthes også føre til tretthet og vekttap. En smittet person kan også se en orm pass i sin avføring.

Årsaker

Parasitter som infiserer mennesker forårsaker overdreven slim og andre symptomer er vanligvis kjøpt via kontakt med infiserte ekskrementer eller vannforsyning. Turgåere og bobiler kan være spesielt utsatt hvis de drikker fra ubehandlede vannkilder mens engasjert i disse aktivitetene. Reisende til utlandet kan også være på et høyere risiko, på grunn av lavere standarder for vann og avløp. Du kan også være mer utsatt for infeksjon hvis immunforsvaret er svekket av sykdom eller alder.

Behandlinger

Tradisjonelle medisinske behandlinger er tilgjengelig og kan omfatte en enkelt dose eller opptil to til tre uker med behandling, avhengig av årsaken. I tillegg kan naturlige legemidler brukes for å bidra til å gjøre den tarm-miljø ugjestmilde for parasitten. Forslag inkluderer høye doser av vitamin C, som tolerert; økt fiber inntak; økt vanninntak; og reduksjon av enkle karbohydrater.

Residential behandling for kvinner som lider av depresjon og angst under overgangsalder

Noen kvinner opplever depresjon og angst i løpet av overgangsalderen. Hormonelle endringer bidrar til disse problemene. Livsstilsendringer, for eksempel barn som forlater hjemmet eller pensjon, kan også bidra til angst og depresjon.

Hormoner og depresjon

Under overgangsalderen er det en nedgang i østrogen. Dette kan føre til depresjon og angst, så vel som en rekke fysiske symptomer. Hormonbehandling kan hjelpe med depresjon og angst, men det er ikke riktig for hver kvinne.

Når er Residential Treatment Riktig?

En kvinne trenger bolig behandling hvis hun ikke er i stand til å ta vare på seg selv på grunn av alvorlig depresjon eller hvis hun er suicidal eller på annen måte en fare for seg selv. Leger generelt foretrekker å prøve poliklinisk behandling først, though.

Residential Treatment

Residential behandling består vanligvis av en kombinasjon av medisiner, gruppeterapi, individuell terapi og familieterapi. I tillegg omfatter behandling hormonbehandling når det passer.

Der for å få Residential Treatment

De fleste mennesker med behov for bolig behandling for depresjon eller angst få behandling i psykiatriske enheter av somatiske sykehus eller i private psykiatriske sykehus. Folk som trenger langtidsbehandling får omsorg i overgangsboliger, gruppeboliger eller statlige psykiatriske sykehus.

Betale for Residential Treatment

De fleste helseforsikring selskaper betaler for bolig behandling for depresjon og angst når det er medisinsk nødvendig. Både Medicare og Medicaid dekker bolig behandling, også. For kvinner uten noen forsikring, mange sykehus har tilgjengelige midler til å dekke kostnadene for bolig behandling for de som ikke har råd til det.

Hvordan kan jeg håndtere barna med ADD som snakker for mye?

Hvordan kan jeg håndtere barna med ADD som snakker for mye?


Barn med ADD eller ADHD ofte vise en overflod av energi og spenning. Dette kan manifestere seg i barnet snakker for mye, noe som kan irritere eller forverre noen mennesker. Selv om mange velger å medisinere disse barna, er medisinering en kortsiktig løsning som kan være skadelig for kropp og sinn. Naturlige løsninger finnes for å hjelpe et barn med ADD eller ADHD ikke være så pratsom, som kan hjelpe dem å navigere sosiale situasjoner mer vellykket.

Bruksanvisning

•  Redusere eller eliminere bearbeidet mat som inneholder kunstige farger, smaker eller sukker fra barnets kosthold. Ifølge OneADDplace.com, kan disse matvarene øke ADD tendenser og kan bidra til ditt barns økning i pratsomhet.

Skift ut bearbeidet mat med sunne alternativer, for eksempel nøtter, frisk frukt og grønnsaker, og oljer som inneholder omega fettsyrer, som for eksempel linfrø, hampefrø eller tran.

Redusere eller eliminere ditt barns bruk av TV og andre visuelle medier. Disse mediekilder er antatt å øke ADD tendenser, og kan øke ditt barns pratsomhet, ifølge Sunn Guide Living.

Sett visuelle medier med kreative, hands-on verk som barnet kan ta del i, for eksempel sculpting modellering leire eller lage bilder ved å kutte ut figurer fra bygging papir. Aktive barn er mindre snakkesalig når deres sinn er opptatt med skapende arbeid.

Sett av tid i løpet av dagen til å aktivt forfølge snakke med barnet ditt. Selv om barnet ditt kan virke altfor pratsom, kan hun likevel ha nytte av å tilbringe tid med deg og vite at du verdsetter det hun har å si.

Hva er årsakene til akne hos kvinner som er førti?

Selv om akne er hovedsakelig tilskrives pubertet, hvis du er en kvinne i førtiårene, så du kan vite at akne er ikke bare for tenåringer. Voksen akne påvirker 25 prosent av voksne menn og 50 prosent av voksne kvinner.

Typer

Det finnes to typer av akne: whiteheads og hudormer. Kvinner vanligvis lider av begge typer godt inn i sine voksne år.

Årsaker

Hormoner, kosmetikk og stress er de viktigste årsakene til voksen akne.

Hvordan disse Årsak Acne?

Under hennes menstruasjonssyklus, kan en kvinnes hormoner føre til at talgkjertlene til å overact, kan kosmetikk føre til allergiske reaksjoner og bakteriefylte porer og stress kan føre til hennes olje glands å overkompensere. Alle disse reaksjonene kan føre til kviser.

Misforståelse

Selv om årsakene til ungdoms og voksen akne er forskjellige, kan de flareups fortsatt bli behandlet med samme medisin. Benzoyl peroxide er behandling ofte er mest brukt av både tenåringer og voksne.

Forebygging / løsning

Den raskeste måten å behandle voksen akne er å se en hudlege. En hud lege kan bidra til å finne de riktige produktene og rensemidler for din type hud.

Hvordan virker en hormonell ubalanse føre til hårtap hos kvinner?

Hvordan virker en hormonell ubalanse føre til hårtap hos kvinner?

Medvirkende faktorer

Et ubegrenset antall medvirkende faktorer kan føre til en kvinne å oppleve en hormonell ubalanse, inkludert slanking, stress, et stillesittende liv, p-piller og lavt progesteron nivå, ifølge
Safemenopausesolutions.com. Når hormonene går galt, kan håret falle ut.
Safemenopausesolutions.com påpeker at en kvinne kan være å ha regelmessige menstruasjonen, men ikke eggløsning, og dette kan skyldes stress. Det kalles en anovulerende menstruasjonssyklusen når eggløsningen ikke skjer. Når en kvinne ikke eggløsning, progesteron, som er et hormon som produseres av eggstokkene, ikke produseres og dets nivåer senere begynner å avta.
Når progesteron nivåene er for lav, begynner en kvinne til å føle humørsyk fordi hennes hormoner er ute av klask. Det er på dette punktet at hun kan legge merke til at hun er Shedding håret på en høy rente.

Progesteron og østrogen

Når progesteron nivåene er for lavt og østrogen (et annet hormon) nivåer er for høyt, dette kalles hyperestrogen eller østrogen dominans. Kvinner med denne tilstanden er tilbøyelig til å være deprimert og trøtt. De kan oppleve en lav seksualdrift og en manglende evne til å takle stress. Uønsket ansiktshår kan vises selv om håret på kvinnens hode kan falle ut.

Graviditet og Childbirth

Graviditet og fødsel, som endrer en kvinnes hormonbalansen, kan føre til hårtap, ifølge Healthscout.com. Når en kvinne er gravid, gjør håret ikke faller ut som det normalt gjør. En person mister vanligvis 50 til 100 hårstrå om dagen, men dette skjer ikke i løpet av svangerskapet. Det er derfor kvinner har ofte vakkert fyldig hår under svangerskapet: de har mer hår enn normalt. Etter fødsel, går håret inn i hvile stadium av håret syklus. Shedding av hår begynner ca 90 dager etter fødselen, og det gjør opp for tapt tid. En betydelig mengde kan falle ut; Men dette er ikke en permanent tilstand, så ikke frik ut.

DHT

Hvis en kvinne har høye nivåer av testosteron (mannlig hormon), kan dette føre til tap eller thinning av håret, ifølge Menopausehysterectomy.com. I tillegg til hårtap, kan en kvinne som har for mye testosteron merke at hennes menstruasjonen er unormal. Hun kan utvikle økt kropp og ansiktshår og erfaring akne, forstørrelse av klitoris og sekreter fra brystet. Den testosteron i kroppene til disse kvinnene er konvertering til DHT, eller dihydrotestosteron, på en høyere rente enn den burde være, og skaper disse problemene. DHT er det mannlige hormonet som antas å føre til hårtap.

Menopause

Under overgangsalderen, en kvinnes østrogennivået faller. Tidligere i hennes liv, østrogen og DHT nivåer er i balanse. Men når denne balansen er endret i overgangsalder og hennes østrogentilførsel er sparsom mens hennes DHT tilførselen er rikelig, kan dette føre til hårtap.

Hvorfor menn og kvinner har tynt hår som de gamle

Hvor mange eldre mennesker ser du som har full, rik, ekstremt sunt utseende hår? Ikke mange. Aldring tar sin toll på håret, og det er et faktum. Hvis håret ditt er tynning, kan det være på grunn av din genetiske make-up, selv om det er andre faktorer som kan bidra til tynt hår.

Mann mønster Hårtap

Aldring menn mister håret, ifølge Bernsteinmedical.com, på grunn av mannlig mønster Hårtap, medisinsk kjent som androgenetic alopecia. DHT, dihydrotestosteron, gjør et nummer på hodebunnen follikler, spesielt på de som er genetisk utsatt. Hårtap - skallethet, er genetisk. De fleste av de følsomme hårsekkene er plassert på kronen av hodebunnen, og på forsiden av hodet. DHT forårsaker hårtap fordi den forkorter vekstfasen av hår og gjør folliklene mindre. Etter hvert blir kortere og finere hår produsert. Til syvende og sist er ingen produsert. De samme hormoner som forårsaker skjeggvekst og akne (testosteron og dets relative DHT) kan også resultere i skallethet

Østrogenmangel

Østrogen, som er et hormon, er avgjørende for en kvinne helse, inkludert huden, håret og sin reproduktive system. Når en kvinne kommer inn peri-menopause, som til slutt fører til overgangsalder, hennes hormoner, inkludert østrogen, bli ujevn. Til slutt østrogennivåene reduseres og dette vil forsinke hårvekst. Du kan oppleve at håret ditt ikke er så rikt som det en gang var. Det har blitt tynn og kan falle ut når du vasker, eller pensel, det. Hvis østrogen synker mens testosteronnivået går opp (se neste avsnitt), dette kommer til å forårsake hår tynning og håravfall i en menopausal kvinne. Økende nivåer av testosteron, som er en androgen, kan resultere i kvinne vokser mer hår på hennes ansikt og kropp, men det dessverre ikke har det samme resultat på håret på hodet, i henhold til Allhairlosstreatments.com

Testosteron

Menopausehysterectomy.com forklarer at en kvinne kan produsere for mye testosteron. Dette kan skje i løpet av overgangsalderen eller tidligere i livet. Som et resultat, kan hun oppleve hår tynning og håravfall, selv om denne typen hårtap er mer generalisert enn det som menn opplever. Når dette skjer, hårvekst på andre deler av kroppen øker hos kvinner som konverterer DHT på en raskere hastighet enn de burde være.

Medisiner

Ettersom vi blir eldre, vi er mer sannsynlig å være å ta medisiner for aldersrelaterte helseproblemer. Noen av disse legemidlene, inkludert blodfortynnende, gikt medisin, anti-depressiva, anti-beslag medisiner og kjemoterapi narkotika, kan skade helsen til håret ditt. Håret er ikke kommer til å vokse også, og det kan tynn og med falle ut på grunn av disse stoffene

Din generelle helse

Hvis du er blodfattig (jern-fattig blod), kan dette føre til at håret tynt og faller ut. Hvis du ikke spiser riktig, er håret ditt ikke kommer til å være sunn. Ta et vitamintilskudd som inneholder vitamin B-komplekset, inkludert B5, B12 og biotin. Også få tilstrekkelige mengder vitamin C, E og A i kostholdet ditt. Disse vitaminene er nødvendig for sunt hår. Essensielle fettsyrer, sink og magnesium er også nødvendig i kosten for å holde håret fra å bli tynn og laber. Undersøke kostholdet ditt og se om det kan være årsaken til problemer for håret ditt.

Hvordan du skal tolke testosteron nivået

Hvordan du skal tolke testosteron nivået


For menn og kvinner, kan ulike nivåer av testosteron bety forskjellige ting. Selv om både menn og kvinner produserer og trenger testosteron for normal kroppsfunksjon, de trenger dette hormonet i ulike nivåer. De som har lavt testosteronnivå i henhold til sex kan gjennomgå testosteronbehandling, og de som har nivåer for høy kan gjennomgå hormonbehandling for å gjenopprette den riktige balansen. Naturlige tiltak som bedre kosthold, styrketrening og enkelte kosttilskudd kan også gjenopprette hormonbalansen; snakke med deg lege hvis du er bekymret for din testosteronnivå.

Hvordan du skal tolke testosteron nivået

En normal testosteron nivå for menn er hvor som helst mellom 200 og 1200 nanogram per desiliter (ng / dl), med et gjennomsnitt på ca 750 for menn 15-24. For hvert 10 år fikk i alder, gjennomsnittlig testosteronnivået reduseres med ca 50.

Menn som har lave nivåer av det mannlige hormonet kan oppleve lav libido, overflødig fett, tretthet og en høyere mottakelighet for smittsomme sykdommer. Testosteronbehandling kan gjenopprette hormonnivåer og bedre livskvalitet.

Menn som har for mye testosteron kan oppleve tidlig skallethet, irritabilitet og kort lunte. Imidlertid er den generelle helsen til menn med altfor høye nivåer av testosteron mye bedre enn for helsen til menn med lave testosteron.

For kvinner, kan normale testosteronnivå være hvor som helst mellom 15 og 80 ng / dl. Som med menn, testosteron nivået synker med alderen, og kvinner i overgangsalderen har halvparten av de nivåer som de hadde i 20-årene.

kvinner med lavt testosteron opplever mange av de samme symptomene som menn med lavt testosteron, særlig en redusert libido. Kvinner med lavt testosteron kan også ha lave hormonnivåer rundt, inkludert lavt østrogen og progesteron. Noen kvinner kan ha nytte av hormonbehandling.

kvinner med høye nivåer av testosteron kan oppleve tynt hår på hodebunnen og håret økes på resten av kroppen. Dersom høye hann hormonnivået er forårsaket av PCOS, kan det også bli redusert nivå av østrogen.