Digidexo.com

Proteser face

Hvordan få et lavere Face Look Bredere Med proteser

Hvordan få et lavere Face Look Bredere Med proteser


Finne suksess med proteser er noen ganger vanskelig arbeid. Proteser må fungere riktig og sørge for tannhelse før møtet estetiske krav. Å gjøre en lavere ansiktet ser bredere med proteser, for eksempel oppnås med tilpassede implantater. Selv om selvsittende proteser kan være grei å feste og fjerne, kan de skape vakuum i tannkjøttet, som fører til skadelige bakterievekst. En spesialdesignet implantat er mest gunstig for både holde tannkjøttet sunt og fikse utseendet ditt.

Bruksanvisning

Planlegge en avtale med en profesjonell protese klinikken. Be familie og venner for anbefalinger og / eller ta kontakt med American Dental Association for en liste av profesjonelle protese klinikk medlemmer i ditt område. Velg en klinikk som spesialiserer seg på protese kirurgi.

Snakk med protese kirurgen om ditt ønske om å utvide bredden på undersiden. Spør legen din om å implantere proteser med forbedrede labial flenser. Den labiale flens utgjør utsiden av proteser; spesielt, i området opptar labial vestibyle - mellomrommet mellom tennene og leppene. Følge instruksjonene gitt av protesen kirurgen å sikre suksess med fremgangsmåten. Rådfør deg med legen om utvinning tid forbundet med din bestemt prosedyre.

Monitor protese implantater for slakk, spesielt når du tygger på venstre eller høyre side av munnen. Snakk med legen din dersom du opplever en forskyvning av proteser på noen måte. En kirurgisk korreksjon - som involverer en modifisert protese inntrykk og justering av spenningsbærende posisjon - kan være nødvendig dersom problemene vedvarer.

Ortose & protese Teknikker

Ortose og protesen er to metoder for å håndtere betydelig skade eller kropps misdannelse. Ortose innebærer bruk av mekaniske innretninger for å korrigere unormale eller skadelige gåmønstre. Protese innebærer bruk av menneskeskapte enheter for å erstatte manglende kroppsdeler. Teknikker for ortose og protese variere med form for skade eller misdannelse stede.

Ortose

Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, kan legen anbefale ortose for en av flere grunner. Disse inkluderer korrigere eller forebygge foten misdannelser, støtte eller samkjøre din ankel eller fot, og forbedre den generelle daglige funksjon av ankel eller fot. Enhetene som brukes for ortose kalles orthotics. I sin enkleste form, blir de tilgjengelige som over-the-counter hæl innstikk eller fot pads du skyver inn i skoen. Imidlertid kan en orthopedist (musculoskeletal spesialist) også opprette egendefinerte orthotics designet for å passe nøyaktig profil av foten og ankelen.

For å lage din egendefinerte orthotic enhet, vil din orthopedist ta en støpt inntrykk av foten kalles en cast. Dette kastet vil bli analysert på en datamaskin med en ortopedisk tekniker, som vil bruke data fra denne analysen for å gjøre en terapeutisk enhet som samsvarer med profilen til foten din, og gir spesialisert beskyttende støtte.

Orthotics kommer i både myke og harde former. Myke orthotics er vanligvis laget av komprimerbart materiale, og fungere som støtdempere, i tillegg til å lindre ubehagelig press på foten din og øke din balanse. Din orthopedist er mest sannsynlig å anbefale denne typen orthotic hvis du lider av leddgikt, diabetessår eller alvorlige fysiske misdannelser. Stive orthotics er laget av karbonfiber eller plast, og er ment å kontrollere den generelle funksjon av foten. Du kan motta en rigid orthotic for forhold, inkludert forskjeller i lengden på bena, og stammer eller forskyvninger høyere opp på kroppen din som stammer fra fotproblemer.

Protese

Protese brukes til å erstatte en rekke ulike mangler eller syke kroppsdeler, inkludert hender, armer, ben, føtter, ledd og øyne. Enhetene som brukes for protese kalles protetikk. Kanskje de mest vanlige typer proteser er falske tenner eller gebiss, ellers kjent som tannproteser.

Hvis du trenger protese, vil legen eller kirurgen begynne tilpasningsprosessen ved å undersøke området av kroppen din som vil samhandle med ny protese. Målinger av dette området vil bli gjort i så mange detaljer som mulig for å garantere best mulig passform mellom kroppen og de menneskeskapte materialene som brukes for utskifting. Hvis du er under protese for lem erstatning, vil legene vanligvis begynne denne prosessen flere måneder etter at kroppen helbreder fra amputasjon eller andre kirurgiske prosedyrer. Dette vil gi tid til noe hevelse eller andre ettervirkninger å avta, og til slutt vil gi en mye bedre endelig passform for enheten. Når enheten er montert, vil legen din be deg om riktig bruk og vedlikehold. Du kan også få fysioterapi for å lære riktig protese kontroll.

Hva er en Maxillofacial protese?

En maxillofacial protese er et produkt utviklet for å reparere skader og medfødte (fødsel) skader i ansiktet, kjeven og harde og myke ganer.

Betydning

Ifølge Dental School ved UT Health Science Center San Antonio, kan maxillofacial protetikk være nødvendig for å gjenopprette vanlige funksjoner som tygging og tale, så vel som å tilfredsstille kosmetiske og sosiale behov og beskytte områder av ansiktet under strålebehandling prosedyrer.

Ansikts protetikk

Medisinsk-grade silikon gummi kan brukes til å lage ansikts protetikk som ører, øyne eller nese, ifølge American Academy of Maxillofacial protetikk. Vanligvis, produksjon av disse enhetene krever en rekke beslag for å matche dem til en persons ansiktstrekk.

Obturatorer

Protese enheter kalt obturatorer løse hull og andre defekter i den harde eller myke ganen i munnhulen. De kan også inneholde kunstige tenner.

Underkjevens protetikk

Underkjevens protetikk adressere mangler i kjeven (kjeven), gulvet i munnen og tungen. Disse enhetene kan også inneholde harde gane-elementer for å forbedre kontakten mellom ganen og tungen.

Palatal Lift protetikk

Palatal lift protetikk heve den bløte ganen for å opprettholde riktig posisjon når munnen er lukket.

Behandling for Face Midd

Behandling for Face Midd


Face midd, også kjent som hårsekken midd, trives på nesten alle ansikter. En medisinsk tilstand som kalles demodicosis resultater når for mange ansikt midd lever på det samme ansiktet. Demodicosis er normalt ikke en alvorlig sykdom, men ansikt midd kan få over en infisert ansiktet når mennesket vertens immunsystem er kompromittert (for eksempel ved en HIV-infeksjon). Legene har ulike metoder for å behandle demodicosis.

Symptomer

Hårsekken midd lever på mange deler av menneskelig ansikt, men spesielt favorisere ører, nese og øyevipper. For mange midd forårsake kløe, flassing, tørrhet, rødhet og betennelse på infiserte områder. Symptomer påvirke noen, noen eller alle områder i ansiktet der midd lever. En alvorlig angrep av ansikt midd på øyevippene (den vanligste område) kan føre til tap av vippene, blefaritt (betennelse på øyelokkene) og synsproblemer.

Forebygging

Face midd elsker fet hud og døde hudceller, siden de spiser begge stoffene. For å unngå opphoping av hudfett, vaske ansiktet ofte med ikke-såpe rensemidler. Tea tree olje er en lege-anbefalt valg for dette formålet. Unngå fet sminke, som den bidrar til problemet med fet hud. For å unngå opphoping av døde hudceller, peeling (skrubb) ansiktet innimellom. Facial hygiene for hele familien er nøkkelen til å hindre demodicosis.

Diagnose

Hvis symptomene på demodicosis er til stede, er det på tide å oppsøke en lege for diagnose. Det er minst to forskjellige typer av demodicosis, inkludert primære og sekundære varianter, og behandlinger variere for hver type. Behandlinger varierer også avhengig av plasseringen og intensiteten av angrep av hårsekken midd. En lege kan ta ansikts hår eller hud-prøver som en fagmann vil se at under et mikroskop, som er nødvendig for å kunne se små ansikt midd.

Behandling

En lege kan anbefale en hudlege (hud lege) eller øyelege (øyelege) for behandling demodicosis. Noen mulige behandlinger for moderat demodicosis scrubber berørte områder med baby shampoo, teknisk sprit, kvikksølv oksid eller konsentrert tea tree olje. En lege kan forskrive en aktuell (påføres huden) insektmiddel som permetrin krem ​​eller en aktuell antibiotika som erytromycin for tunge angrep. Alvorlig demodicosis, som ofte følger med HIV er behandlet med oral ivermectin. Ikke forsøk å selv godbit; en lege råd er nødvendig.

Oppfølging

Etter behandling demodicosis, kan en lege anbefaler fortsatt ansikts skrubbing med baby shampoo for å lindre symptomene. Påføring antibiotisk salve om natten vil hemme ansikt midd reproduksjon, og dermed holde midd populasjoner ned. De samme tiltakene som er nyttige for å forebygge demodicosis er også anvendelige ved oppfølging. Riktig oppfølging sikrer at hårsekken midd angrep vil enten bli kontrollert på et akseptabelt nivå eller avskaffes helt. Demodicosis vil ikke tilbake så lenge pasienten fortsetter med forebyggende tiltak.

Skin Tags på Face

Skin tags er godartet hud vekster. De er for det meste et kosmetisk problem, og fjerning av hud koder er en vanlig medisinsk prosedyre.

Funksjoner

Skin tags er medisinsk referert til som acrochordons eller som kutan papilloma. De har utseendet av en liten del av hud som rager ut fra kroppen.

Face

Ansiktet er et område spesielt utsatt for utvikling av hud koder. Den vanligste stedet på ansiktet der hud koder presentere seg er øyelokkene. Dette er på grunn av den konstante hud mot hud kontakt som finner sted i øyelokkene.

Betraktninger

Skin tags kan presentere seg på andre punkter i ansiktet i tillegg til øyelokket. Det er viktig å merke seg at huden kodene i ansiktet er de samme som hud koder andre steder, men hud tagger på øyelokket må tas opp av øyelege.

Misforståelse

Mens huden kodene er teknisk ansett svulster, de er ikke kreft. Skin tags som er igjen ubehandlet i ansiktet og andre steder på kroppen vil ikke bli en helsefare.

Fjerning

Skin tags er fjernet ved å være enten kuttet, frosset, eller brent av. Disse fremgangsmåtene krever ikke anestesi når huden merkelappen er relativt liten. Hvis huden tag er stor nok, vil leger å administrere lokalbedøvelse.

Hvordan behandle en HIV-relaterte Face Rash

Face utslett er ikke sjeldent blant dem som har HIV-viruset. Selve viruset kan forårsake ansikt og kropp utslett, som kan noen medisiner som behandler HIV. Hvis utslett i ansiktet er et resultat av viruset, er det vanligvis et symptom fallende med senere stadier av virus. Hvis utslettet er forårsaket av HIV-medisiner, vil du vanligvis se utslett i løpet av noen få uker begynner bestemte medisiner.

Hvordan behandle en HIV-relaterte Face Rash

•  Vurdere ansiktet utslett. HIV-relaterte ansikt utslett omfatter generelt hud som er flassende og ekstremt tørr. Huden kan være følsom for berøring og blåmerke ganske enkelt. Flekker av elveblest kan utvikle rundt i området, så vel som små nupper som ligner på kviser. Sår, sår og vorter kan også dannes på eller rundt utslett.

Se legen din så snart som mulig. Han vil være i stand til å vurdere om ansikts utslett er et resultat av viruset eller en bivirkning av medisiner du tar å behandle viruset. Hvis det er sistnevnte, vil legen sannsynligvis be deg om å slutte å ta narkotika, og vil foreskrive et annet legemiddel til deg. Hvis ansiktet utslett skyldes virus, kan legen forskrive anti-inflammatorisk og antibiotika medisiner for å behandle det. Hvis utslettet er svært alvorlig, kan han innrømme at du til et sykehus for observasjon og IV hydrering.

Unngå varme, da dette vil forverre ansiktet utslett. Du bør holde seg innendørs og borte fra direkte sollys. Ikke ta varme bad eller dusjer i noen dager, og dermed gir utslett avkjøles. Det er ofte anbefalt å unngå å vaske området daglig, da dette kan videre tørker ut huden. I stedet vaske annenhver dag.

Innkjøps kremer utformet for å hindre kløe og ubehag forbundet med utslett og irritasjoner. Kremer som hydrokortison krem, Benadryl og Eucerin er kjent for å roe kløe og berolige huden. Du finner disse over-the-counter medisiner på de fleste stoff butikker.

Prøv en luftfukter. Tørr luft har en tendens til å forverre ansikts utslett. Fukte luften og berolige huden din ved å bruke en luftfukter, særlig i rommet der du sover.

Bruk produkter som er fri for parfyme. Produkter som har lagt dufter tendens til å være irriterende, spesielt for tørr, skadet hud. Prøv å bruke milde, parfymefrie produkter når du har en HIV-relaterte ansikt utslett.

Hint

  • Trim neglene for å motvirke riper og videre irriterende ansiktet utslett.
  • Kontakt legen din umiddelbart hvis ditt ansikts utslett forverres. Legen din vil være i stand til beste vurdere situasjonen og foreskrive råd deretter.

Hva er Protese Eyes Made Of?

Protese øyne brukes når det naturlige øye har blitt kirurgisk fjernet. Gjennom årene har protese øyne vært laget av en rekke materialer, inkludert glass øyet av lore.

Moderne Protese Eyes

Ifølge nettstedet artificialeye.com, er medisinsk kvalitet PMMA akryl tiden brukes for protese øyne. PMMA står for polymetyl-metakrylat, og ifølge Boedeker Plastics, er PMMA "er optisk transparent, upåvirket av fuktighet, og tilbyr en høy styrke-til-vekt-forhold." Custom Ocular protetikk bemerker allergi mot PMMA er svært usannsynlig fordi materialet er svært bio-kompatibel etter å ha blitt kirurgisk satt.

Andre materialer

Noen protese øyne er laget av kryolitt glass. Dette er en besluttet mindretall på akryl øyne.

Prosthetic Eye Utseende

Protese øyne er produsert etter de spesifikasjonene til pasienten. Det ferdige produktet er formet og farget for å passe til pasientens naturlige øye.

Glassøyne

Glass ble ofte brukt for protese øyne før andre verdenskrig. Ifølge nettstedet artificialeyeclinic.com, ble øynene gjort av tyske glassblåsere. Det amerikanske militæret utviklet plast protese øyne under krigen.

Delvis Protese Eyes

I tilfeller hvor øyet ballen er skadet og ikke fungerer, kan en skleral skall brukes. Skallet er malt eller ferdig å matche godt øye og slitt over det skadede øyet ballen for å gi et mer normalt utseende.

Mat for protese wearers

Hvis youy're en protese bæreren, vil du trenger å gjøre justeringer i kostholdet ditt etter du har fått falske tenner. Proteser tendens til å skifte litt i munnen mens du tygger, særlig ettersom du vokse vant til dem. For best resultat, starte med enkle å tygge mat og jobbe opp til hardere elementer.

Justering Periode

Rett etter får tannproteser, ta det med ro. Ikke bare vil tennene bli vant til proteser, men vil du også trenger å øve på å bruke dem før du er i stand til å manipulere dem hell. I løpet av de første dagene, hold deg til væsker som buljong, måltid-erstatning vibrering og vann. Eggerøre, yoghurt, pudding og andre myke matvarer som egentlig ikke krever tygging vil også være akseptabelt. Fortsett på denne dietten til du føler deg komfortabel med å bruke gebiss.

Legge mer mat

Når du har justert til å ha gebiss i munnen din, kan du begynne å legge mer mat til kosthold. Begynn med myke, lett tygget mat som potetmos, benfri fisk, fullt kokte grønnsaker, bananer, havregryn og supper. Skjær maten i veldig små biter (omtrent på størrelse med et frimerke) før du setter den i munnen. Tygg maten med begge sider av munnen samtidig; dette vil holde proteser på plass.

Spise for livet

Når du blir flink til å spise myk mat, kan du innlemme flere elementer. Prøv forskjellige typer kjøtt, kokte grønnsaker og frukt først. Prøv å unngå rå grønnsaker og elementer som inneholder bein, da disse harde matvarer kan chip proteser. Du vil også være lurt å holde seg unna klissete elementer, for eksempel godteri, tyggegummi og tørket frukt. Når du tar en bit av en mat, bruke canine tennene i stedet for fortennene. Proteser er ikke laget for å tåle en stor mengde kraft. Hvis mulig, kutte maten i tygge biter før du setter den i munnen - ikke bite i den.

Bruker for Protese Kontaktlinser

Bruker for Protese Kontaktlinser


Protese kontaktlinser er opprettet for å bokstavelig talt erstatte linsen i øyet. De er lik kommersielt markeds objektiver på to måter. De dekker øyet linsen på samme måte og omsorg krever regelmessig rengjøring og lagring. Protese linser, men er ikke disponibel. Deres bruksområder varierer og inkluderer dekker øyet disfigurements, forhindrer lys introduksjon og korrigere syns underskudd.

Lysfølsomhet

I tilfeller av korneal sårskader og forhold som forårsaker lysfølsomhet eller lysskyhet, er protese kontaktlinser ofte foreskrevet for å redusere symptomer. Alvorlige lysskyhet kan forårsake hodepine, kvalme og svimmelhet. Andre tilstander som medfører lysskyhet inkluderer grå stær, uveitt, betennelse i iris og albinisme.

Maske Eye disfigurements

Eye disfigurements som forårsaker lav selvfølelse hos pasienter inkluderer ufullstendig elev dannelse (aniridia), ufrivillig øye risting (nystagmus) og selv albinisme, som hindrer øyet pigment formasjonen, forlater eleven med en nesten gjennomsiktig utseende. Protese kontaktlinser kan skjule disse avvikene.

Riktig Amblyopi

Amblyopi er en tilstand som vanligvis refereres til som lat øyet. Lat øye presenterer i barndommen og normalt påvirker det ene øyet. Behandling av denne tilstanden er utført ved å blokkere synet i den sterke øyet for å korrigere brytning og aktiver utviklingen av synet i "lat" øyet. Protese kontaktlinser er ett behandlingsalternativ som brukes til å blokkere synet i den sterke øyet.

Informasjon om Protese Eyes

Noen ganger, skade eller sykdom i et øye resulterer i operasjon og fjerning av øyet. Ofte i slike tilfeller vil pasienten være utstyrt med en protese øyet. Den kunstige øyet gir ansikts symmetri og forbedrer selvtillit.

Funksjon

En kunstig øye er et medisinsk apparat. Øyesykdommer så som glaukom og diabetes eller skade på øyet kan nødvendiggjøre kirurgisk fjerning av en del av hele øyet. Kirurgi involverer en optisk implantat, som bevarer størrelsen og formen av øyet, og øyet protese, som gir en symmetrisk match for det naturlige øye.

Care

Mild såpe og vann renser den kunstige øyet forsiktig. Løsemidler, er sterke rengjøringsmidler og alkohol anbefales ikke. Skyll protese klar av alle såperester.

Betraktninger

Smøremiddel på den kunstige øyet lindrer ubehag og reduserer utslipp i det omkringliggende øyevevet.

Har en ledig kunstig øye i tilfelle originalen blir tapt eller skadet. En sugekopp fasiliteter for fjern og innsetting av en protese øye uten å måtte håndtere enheten direkte. Unngå å få makeup inn i øyet eller på protetiske øyet. Dette reduserer muligheten for irritasjon og infeksjon.

Hvordan bruke en protese Contact Lens

Hvordan bruke en protese Contact Lens


En protese kontaktlinse brukes til å maskere misdannelser av øyet som misdannede elever, tåkete eller melkeaktige iriser, albinisme eller forskjellig øyefarge, samt blokk overflødig lys. Protese linser ser og føles ut som vanlige kontaktlinser. Den store forskjellen er at protese linser er ikke disponibel. De er skreddersydd og dyrere enn vanlige linser, og slik at de krever en mer omfattende rengjøring regime. Men med riktig rengjøring skal vare i minst ett år.

Hvordan bruke en protese Contact Lens

Putting In Your Prosthetic Lens

•  Vask hendene grundig for å unngå smitte.

Ta kontakt linse fra etuiet og balansere den på tuppen av en finger.

Trekk tilbake de øvre og nedre øyelokk av øyet.

Se oppover og plasser kontaktlinse på øyet. Fjern fingeren.

Lukk øyelokkene og rull med øyet slik at kontakten til å bosette seg.

Åpne øyet og blunker et par ganger. Kontakten skal være sentrert over eleven.

Fjerne en Soft Contact Lens

Trekk ned nedre øyelokk med en hånd.

Bruk to fingre for å forsiktig klemme sidene av kontaktlinse.

Trekk kontaktlinse bort fra øyet.

Plasser linsen i etuiet og dekk med lagringsløsning.

Basic Maintenance

Du må ikke sove med din kontaktlinse i øyet. Gjør du det tørker den ut og lar bakterier og proteiner for å vokse på den. Dette reduserer den totale levetiden på objektivet. Hvis du sovner med din kontaktlinse i øyet, kan du bruke saltvann dråper til våte øynene dine på å våkne. Fjerne kontakten og rengjør den med en kontakt løsning. Hvis du har tid, la objektivet å rehydrere i løsning for en time eller mer.

Rengjør kontaktlinse minst ukentlig. Plasser linsen i håndflaten. Klem en liten mengde kontakt løsning på linsen. Gni kontaktlinse forsiktig med tuppen av fingeren i minst 30 sekunder. Dette vil bidra til å fjerne protein bygge opp.

Sug linsen i et enzym løsning minst en gang i måneden. Spør din øyelege hvilken løsning som er best for din spesiell type kontaktlinse. Denne løsningen fjerner tung oppbygging og forlenger levetiden til din kontakt.

Kontakt øyet lege hvis du opplever vedvarende ubehag, rødhet eller synet verdifall. Dette kan være tegn på en feil utformet kontaktlinse eller en infeksjon.

Hint

  • Fukt øynene hvis du har problemer med å fjerne din kontaktlinse. En tørr objektivet vil holde seg til øyet.

Retninger for Face massasje under Ear Candling

Ear candling kan være en avslappende behandling ikke bare for øret, men også for ansiktet. Under øret candling, kan en massasjeterapeut gir en behagelig ansiktsmassasje som kan bidra til å slappe av ansiktsmusklene, samt fungere som en mini face-lift. Teknikken er svært enkel å utføre, men kan utgjøre forskjellen mellom en grunnleggende øret candling og en minneverdig opplevelse.

Hva er Ear Candling

Ear candling er utført i århundrer av mange ulike kulturer som en måte å lindre smerte i øret, lette infeksjoner og behandle mange vanlige sykdommer. Det er utført ved å sette inn den smale ende av en hul, kjegleformet stearinlys fremstilt av strimler av tråden dyppet i voks inn i ørekanalen, tenne den eksponerte enden, og trimming etter hvert som lyset brenner ned. Den varme og flamme skape en svak vakuum og oppvarming som kan hjelpe til å bløtgjøre ørevoks og la materialet som skal fjernes lett. Den er utført i ett øre på en gang, med personen liggende på sin side.

Av sikkerhetsmessige grunner, en dryppskål eller plate hindrer aske eller varm voks drypper på personens ansikt. Du må kanskje flytte denne skuffen for å gjøre et ansikt massasje. Selvfølgelig kan massere bare den ene siden av ansiktet på en gang.

Velg en passende Lotion

Bruk en nongreasy lotion med en lys eller ingen duft. Lotions brukes på forsiden bør bringe fuktighet til huden uten å være altfor fettete eller aromatisk. Ansiktshuden kan være følsomme, så pass på at lotion er skånsom mot sensitiv hud.

Påfør Lotion lett

Bruk akkurat nok lotion for å tillate jevn bevegelse av hendene over ansiktet. For mye lotion kan føre til klumpdannelse, eller lotion overflødig å komme inn i håret. Bruk myke, lette strøk for å bruke fuktighetskrem, flytte fra kjeven til pannen. Dette sikrer at ansiktsmassasje bidrar ikke til for tidlig rynker i huden, og bidrar til en løfting og stramming av huden i ansiktet.

Massasjeteknikker

Med myke bevegelser, starter lett masserer langs kjeven. Flytt fra haken til øret, som arbeider i små sirkler. Arbeid i rader over den siden av ansiktet. Du må kanskje flytte den beskyttende skuffen for å få tilgang til ansiktet nær øret, men sørg for at øret stearinlys ikke etterlater øregangen.

Bruk glatte, lange slag over kinnene, nesen og overleppen. Igjen, arbeide lett. Hvis kunden klager over sinus press, kan det være lurt å unngå de områdene under øynene, ved siden av nesen og over øyenbrynene. Dersom kunden er enig, kan noen svært lett trykk brukes, selv om du bør unngå tapping.

Masser lett over pannen, flytting med fingertuppene fra broen på nesen over øyenbrynet, da også opp og over hårfestet.

Når massasje er fullført, slag oppover igjen fra kjeven til pannen.

Er et høreapparat en protese?

Er et høreapparat en protese?


Høreapparater ta mange former, fra krone størrelse implantater, wire implantater med magneter og bein forankret høreapparater, til bak-øret og i-øret stiler som har eksistert siden tidlig på 20-tallet. I det 21. århundre, er høreapparater endelig blir anerkjent som medisinsk utstyr. Som en protese, gjenoppretter et høreapparat noe som mangler, noe tapt, og noe som er nødvendig for din livskvalitet.

Definisjon

Høreapparater er designet for å erstatte tapt hørsel - protese av natur, ja; per definisjon, nei. En protese per definisjon er en erstatning kroppsdel, lem eller øye; ikke en følelse. Hørsel er ansett som en av de fem sansene.

Funksjon

Proteser har sett store fremskritt, inkludert bevegelige lemmer, øyne som fungerer og ekte jakt ører. Selv om et høreapparat er en enhet som brukes for den medisinske behandlingen av hørselstap, er det ikke ansett som en protese.

Løsning

En mer passende definisjon, som navnet antyder, er et hjelpemiddel for hørsel. Enten bæres på utsiden eller implantert, hjelpemidler høreapparat sin brukeren ved å gi lyd-og talesignaler til hjernen.

Fordeler

En protese øret anses ikke et høreapparat. Men hvis du mangler det ytre øret, ha den erstattet kunne gjenopprette noe av hørselen. Den ytre øret blir brukt til å plukke opp og trakt i lydbølger. Øreflippen rekonstruksjon er ansett som en form for øret protese.

Expert Insight

Full øret protetikk er festet med lim eller forankret til skallebenet. Den Kraniofacial Center ved University of Illinois Medical Center har hatt suksess med bein forankret øret protetikk. Protesen kan festes til en skrue stil basen implantert i skallebenet. En skjelettforankret protese varer lenger, fører til mindre irritasjon, ser mer realistisk og er lettere å holde rent.

Hvordan virker en protese hånd arbeid?

Statisk og dynamisk protetikk

En statisk protese er en som ikke bruker elektronikk for å fungere. Et godt eksempel er den gammeldagse krok som er utformet slik at to metallkroker kommer sammen for å gripe et objekt. Brukeren kan ikke føle noe på kroken slutten, derfor må de se hva de gjør til enhver tid. I motsetning til dette, en dynamisk protese, eller en som benytter elektronikken i funksjon, kan foretas for å ligne en ekte hånd, både ytre og bevegelse av fingrene. Noen eldre varianter av elektroniske proteser drives av bevegelse av gjenværende arm muskler, hvor resultatet er at hånden åpnes og lukkes og håndleddet blir å gripe og løfte objekter. Disse hendene generelt operere med alle fingrene beveger seg sammen med ingen selvstendig bevegelse.

Sensorer og elektroder

Det er enda noen protese hender som bruker følere for å detektere varme og kalde fornemmelser og overfører disse signaler til elektroder som er festet til brukerens hud. Mange av de samme hendene kan bevege tommelen, indeksen og midtre fingrene uavhengig av de andre, for å gjøre en mer fleksibel og naturlig utseende hånd. Pasienten kan bli opplært i bruk av disse protesene til et punkt der den nye hånden blir andre natur, og han er i stand til å gjøre mye av det han ville ha vært i stand til å gjøre med to gode hender, inkludert skrive, holder slanke gjenstander som papp og papir og løfte relativt tunge gjenstander.

Myoelectric Signaler og datastyrt Motors

Protese hender drives av myoelectric signaler fra det gjenværende av det naturlige arm, ved hjelp av elektroder som bærer signaler som styrer fem små datastyrte motorer for å gjøre det mulig for hånd å bevege seg. Den nyeste, mest moderne av disse hendene kan vrikke alle fem fingre selvstendig, forstå elementer i en knyttneve, og i utgangspunktet gjøre alt som en naturlig hånd kan gjøre. I motsetning til de eldre modellene de nye protese hender er utformet for å ha en mykere, mer naturlig følelse og utseende, og er vanligvis tilpasset til pasientens naturlige hudfarge å være så diskret som mulig. Batterier brukes til å kjøre motorene i fingrene og håndleddet.

Typer av Protese Legs

Hvorvidt en person mister sin etappe fra en ulykke, medisinsk tilstand eller annen grunn, kan en protese eller kunstig ben hjelpe den enkelte å leve et noe normalt liv. Det finnes to grunnleggende typer av kunstige lemmer.

Under kneet

En trans-tibial, eller under-the-knee protese, brukes når pasienten har en stubbe av benet som gjenstår. De er designet med en socket, skaft (shin) og en fot. Fordi kneet er fortsatt på plass, kan pasienten vanligvis finne bedre mobilitet enn de med en over-the-knee protese.

Over Knee

Den trans-lår, eller over-the-knee protese, er for en pasient som har mistet kneet og resten av beinet hennes. Disse kunstige ben er laget av en stikkontakt, kne-system, et skaft og en fot. Den ovenfor kneet protese kan være vanskelig for pasienten å manøvrere på grunn av den detaljerte funksjonaliteten til den kunstige kneet.

Ny teknologi

Det er alltid nye fremskritt for å bedre protese ben. Otto Bock Healthcare har skapt "C- leg", som er et svært kostbart protese system som gjør at pasienten til å programmere den for løping og sykling sammen med andre atletiske evner.

Kostnad

I 2009, kostnaden for en under-the-knee protese var alt fra $ 6000 til $ 8000.

En over-the-knee protese kan koste mellom $ 10,000 til $ 35.000.

Historie

The National Academy of Sciences startet den første Artificial Limb Program i 1945 for å bedre protese teknologi de tre og kobber protese ben som ble brukt.

Hvordan få proteser

Tannlegen har kommet langt i de siste tiårene etter hvert som ny forskning og teknologi har gjort det mulig for personer i alle aldre til å opprettholde et optimalt nivå av oral helse som tillater dem å holde sine tenner i god stand. Men noen mennesker har fortsatt problemer med tennene, og de har ofte må fjernes på grunn av forfall eller sykdom. Siden tenner spille en viktig rolle i utseende, spising og andre aspekter av en persons liv, tannleger bruker falske tenner når den faktiske tenner er ikke lenger tilgjengelig. Selv får proteser kan være skremmende å forstå prosedyren på forhånd kan ta bort noe av angst. Her er hvordan du får proteser.

Bruksanvisning

•  En av de første tingene du må gjøre for å få proteser er å konsultere med din vanlige tannlege om hvorvidt proteser er det beste alternativet for deg. De fleste tannleger anbefaler at du bevare og ta vare på dine naturlige tenner så lenge som mulig, og de viser proteser som en siste utvei. De kan ha andre alternativer og prosedyrer de kan bruke til å hjelpe deg å opprettholde den opprinnelige smil.

Hvis du og tannlegen din ikke bestemmer seg for proteser er det beste alternativet, vil du trenger for å avgjøre hvem som skal utføre prosedyren. Noen generelle praksis tannleger har utdanning og opplæring i proteser, mens andre kan anbefale at du ser en spesialist.

Etter å bestemme hvem som skal utføre protesen prosedyre, er det viktig at du har en konsultasjon med dem. Dette vil tillate dem å diskutere ulike alternativer tilgjengelig for deg med proteser samt svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. For eksempel kan du finne ut at du trenger bare partielle proteser for en bestemt side eller nivå av munnen i stedet for et helt sett. Under dette møtet tannlegen din vil mest sannsynlig ta et inntrykk av munnen og bite. Dette gir dem mulighet til å utvikle dine proteser og få dem klar til å installere samme dag som inngrepet.

På dagen av prosedyren tannlegen vil tilbringe mesteparten av sin tid på å trekke ut tenner som forblir i det området av munnen der proteser vil bli plassert. Dette er generelt ansett som en stor operasjon, så forventer anestesi og noen til å kjøre deg hjem. Det kan også omfatte fjerning av en liten bit av beinet for å sikre proteser holde på plass også.

Etter at tennene har blitt trukket ut, vil tannlegen sette inn proteser i munnen hvis du får umiddelbare proteser. Det er mange fordeler ved å bruke umiddelbare proteser, og det er derfor flere og flere tannleger er å anbefale dem til sine pasienter. De lar pasientene til å gå ut av sitt kontor med en splitter ny smil stedet for å vente noen uker for hevelse fra utvinning til å gå ned for å passe dem i deres munn. I tillegg er de også bidra til å redusere mengden av svelling og blødning som forekommer etter en større tenner ekstraksjon.

En oppfølging utnevnelsen vil være nødvendig etter noen uker eller måneder, avhengig av hvor lang tid det tar deg å helbrede fra utvinning kirurgi. Permanente proteser kan plasseres i munnen hvis du ikke melde deg på umiddelbare seg så snart hevelsen har redusert, og de kan være riktig montert og sementert i. Individer som gjorde opt for umiddelbare proteser kan returnere for en avtale i noen måneder for å gjøre endringer i sine proteser nå at hevelsen har gitt seg.

Hint

  • Ta kontakt med tannlegen din om hvorvidt proteser er det riktige valget for deg.

Hvordan erstatte proteser

Mye som nesten alt vi bruker på daglig basis, proteser har en levetid og vil uten tvil må byttes. For det meste, kan du forvente proteser til å vare 4-25 år. Ifølge American Dental Association, det er egentlig avhengig av en rekke faktorer, som bein resesjon, tyggis krymping og normal slitasje, hvor lenge proteser vil vare. Selvfølgelig er årlige besøk anbefales for å sikre din proteser fungerer og passer ordentlig.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med tannlegen din. Han vil være i stand til å konkludere med hvorvidt protesene må erstatte.

Kontroller den vertikale dimensjonen mellom nedre og øvre kjever. Kjeve bein vil uunngåelig endres etter hvert som vi blir eldre. Denne endringen påvirker våre biter eller måten vi bite ned på mat så vel som måten vi snakker. Ja, vi har en tendens til å romme for denne typen av endring, justere den måten som vi tygge maten, men forlater dette tapet i vertikale dimensjon kan begynne å skade skjøtene. Har du noen gang hørt om TMJ?

Vurdere slitasje på tennene. Overtid, vil de syntetiske tennene av protesene slitasje. Det er uunngåelig, selv når de er laget av porselen. Hvis de blir til slitt, skadet eller sprukket, kan de faktisk begynne å påvirke måten du tygger maten. Selv om ikke så stor som tapet i vertikale dimensjonen, dårlig slitte tenner av protesene kan begynne å skade leddene i kjeven også. Det kan imidlertid hende at du bare trenger å ha tennene av protesene skiftes ut og ikke hele proteser.

Se så vel som føler for tegn på forverring. Noen ganger vil proteser begynner å bli dårligere, noe som vil endre dimensjonene på platene. Dette skaper løstsittende eller dårlig tilpassede tannproteser. Oftere enn ikke, vil du bare trenger å ha dem relined, med mindre, selvfølgelig, er forringelse for stor. Det er på denne tiden at du må ha proteser erstattet.

Tenk bentap. En rekke personer som bruker gebiss oppleve noe som kalles bentap. Dette skjer vanligvis i underkjeven bein, noe som skaper dårlig utstyrt lavere proteser. Før du bytter denne protese, vil andre alternativer bli utforsket, som vev forlengelse og benforsterkning, for å nevne bare to.

Hint

  • Daglig vedlikehold er viktig for proteser. Pensle dem hver natt og fjern eventuelle lim du kan bruke. Mye som dine egne tenner, til en god vane å komme inn er rengjøring proteser etter hvert måltid.

Hvordan Wear Nye proteser

Hvordan Wear Nye proteser


Når du kommer hjem med nye proteser og se på smilet ditt i speilet, vil du føle deg bra. Når du går om din daglige rutine med dem for første gang som smiler kan blekne litt. Iført nye proteser kan være litt prøver, men her er hva du kan forvente under akklimatiseringsprosessen.

Bruksanvisning

•  Praksis snakker. Din stemme kan høres morsomt de første ukene som du bærer de nye proteser. Du kan utvikle en lisp eller snakke i en "Daffy Duck" stemme. Dette er en normal reaksjon som munnen justerer til proteser. Les foran et speil hver dag til du kan snakke uten en hindring.

Spis myk mat mens å bli vant til dine nye proteser. Tygg sakte og unngå harde eller klissete mat til du kan spise dem komfortabelt. Vær nøye med å holde matpartikler losji under proteser.

La tungen tilpasse seg dine nye proteser. Hvis du føler deg fristet til å "leke" med proteser med tungen, bare la det skje. Tungen må venne seg til proteser akkurat som tannkjøttet eller tennene.

Drikk rikelig med væske med måltider. Ta små biter og fordel maten jevnt i munnen når du tygger.

Bruk protesene i minst 24 timer rett etter besøket. Tannlegen din kan anbefale at du bærer proteser dag og natt for en bestemt tidsperiode. Følg hans instruksjoner nøyaktig.

Hold proteser ren ved hjelp av over-the-counter tabletter eller en blanding anbefalt av tannleger. Suge dem over natten i en rensende løsning.

Hint

  • Du kan bite på tungen eller kinnet mens du snakker eller spiser til munnen din er vant til de nye proteser.
  • Alltid konsultere tannlegen din dersom du utvikler uvanlige såre flekker på tannkjøttet eller lider av munnen smerte eller betennelse.

Hvordan leve med proteser

Hvordan leve med proteser


I USA, har 25% av personer 60 år eller eldre ikke har noen av sine naturlige tenner, ifølge en rapport fra Centers for Disease Control and Prevention. De må stole på proteser. I begynnelsen kan proteser være ubehagelig, og ellers enkle oppgaver med å spise, snakke og smiler kan virke vanskelig og unaturlig. Men med litt justering og noen enkle teknikker, kan du lære å leve med proteser.

Bruksanvisning

•  Spis mykere mat når du først får proteser. Dette får du brukt til hvordan det føles å spise med proteser. Når du blir vant til mykere matvarer, vil overgangen til harde matvarer være lettere fordi du vet hvordan det føles å bite og tygge med gebiss. Du kan også føle litt ubehag i begynnelsen når du spiser, og mykere matvarer er lettere å bite og tygge.

Chew små biter. Mindre munnfuller av maten blir lettere å tygge med proteser i begynnelsen, fordi du er fortsatt å bli vant til hvordan de føler for å bite og tygge. Innen tre måneder, kan du begynne å spise hardere matvarer og tar normal størrelse biter.

Lær hvordan du rengjør proteser. Du bør bruke et rengjøringsmiddel for proteser, ikke tannkrem og en tannbørste med mykere bust. Rengjør dem hver morgen og hver kveld. Ta protesene ut av munnen din, og påfør rengjøringsmiddel direkte på overflaten. Deretter bruker myk tannbørste til å børste proteser akkurat som du ville ditt normale tenner, i opp-og-ned og side-til-side bevegelse. Sørg for å rengjøre hele proteser, inkludert tennene og tannkjøttet.

Oppbevar proteser over natten i vann. Fjern proteser om natten for å la tannkjøttet hvile og plassere protesene i en kopp med kaldt vann slik at de ikke blir for tørr. Soaking protesene i dental cleanser kan bidra til å holde dem rene og friske.

Praksis si ordene høyt som er vanskelig å si med proteser. Disse kan inkludere ord med "F" eller "S" lyder. Stå foran et speil slik at du kan se hvordan munnen beveger seg når ordene uttales korrekt.

Bite ned på protesene før du begynner å snakke med noen. Dette vil sikre proteser og gjøre snakker lettere.

Hint

  • Pensle tannkjøttet i munnen ved hjelp av en svært myk tannbørste og tannkrem. Dette bidrar til å rense tannkjøttet og fremmer blodsirkulasjonen.

Hvordan setter jeg inn proteser?

Hvordan setter jeg inn proteser?


Selv proteser kan ta tid å venne seg til først, hvis det er satt og slitt skikkelig ubehag bør avta i løpet av få dager. Det er også viktig at du også holde proteser ut av munnen din for et par timer hver dag.

Proteseadhesivene

Det finnes mange typer proteseadhesiver: Cushion Grip, Sea-Bond, Fixident og Poligrip. Når du finner den type lim som fungerer for deg, bruke lim til proteser ved først å sørge for at proteser er grundig rengjort. Påfør tre små prikker av lim på tannkjøtt stripe av øvre proteser deretter en lengre linje på tvers av platen. For de nederste tennene, gjelder de samme tre små prikker av lim inn i tannkjøtt stripen.

Skyll munnen

Like før du setter inn proteser sørg for å skylle munnen grundig med vann. Sikre eventuelle partikler blir skylt ut av munnen og tannkjøttet er rene før du setter proteser.

Sett Proteser

Sett øvre protesene på plass, holder mot tannkjøttet fast i et par sekunder. Følg ved å sette lavere proteser på plass, trykk godt mot tannkjøttet i noen sekunder. Når begge settene med proteser er satt inn bite godt ned for et par sekunder for å sikre.