Digidexo.com

konsekvenser av vitrektomi operasjon

Årsaker til Macular Pucker

Når arrvev former rundt øyets makula, som ligger i sentrum av netthinnen, det kalles macula spisser. Macula gir visjonen nødvendig for oppgaver som lesing, kjøring og se fine detaljer. Hvis noen har en macula pucker, han kan ha uskarpt eller forvrengt syn.
Macula pucker er også kjent som epiretinal membran, retina rynke, overflate rynker retinopati og intern begrense membran sykdom.

Alder

Den eldre personen, jo høyere er risikoen for macula spisser. Det skjer vanligvis til de eldre enn 50 år. Som mennesker alder, en gel-lignende stoff i midten av øyet trekker bort fra retina. Når det skjer, vil et arr utvikle seg, noe som kan påvirke formen av netthinnen.

Enebolig Retina

En frittliggende netthinnen er når netthinnen trekker bort fra der det er vanligvis i den bakre del av øyet. Dette fører til dannelse av arrvev, noe som resulterer i macula spisser.

Posterior glasslegemeavløsning

Bakre glass løsgjøring er når gelen mellom netthinnen og linsen skiller fra den bakre del av øyet.

Diabetes

Personer med diabetes kan utvikle diabetisk retinopati, en sykdom som er forårsaket av komplikasjoner ved diabetes. Det oppstår når diabetes skader blodårene i øyet som i sin tur kan forårsake macula spisser.

Symptomer

Uklart eller forvrengt syn er symptomer på macula spisser. Personer med tilstanden kan også oppleve synstap og rette linjer kan vises bølgete. De kan også ha problemer med å lese fine detaljer. Det kan også føre til en flekk av grått område i synsfeltet.

Behandling

For macula pucker tilfeller med milde symptomer, kan ingen behandling være nødvendig. Hvis det er alvorlig, kan vitrektomi operasjon være nødvendig. Fremgangsmåten fjerner den gel-lignende stoff fra over øyet for å holde den fra å forvrenge hinnen. Det er blitt erstattet med en saltoppløsning. Lapp over et øye er slitt etter operasjonen for et par dager for å beskytte den mot infeksjon.
Kirurgi ikke vanligvis bringe tilbake alle av visjonen tapt fra macula spisser. I de fleste tilfeller, omtrent halvparten av visjonen tapt kommer tilbake, men det kan ta opp til tre måneder for å se resultatene.

Silicone Oil Treatment for makulære hull i

Silicone Oil Treatment for makulære hull i


Å velge riktig behandling kan gjøre en forskjell i å finne en kur for macula hull og går blind. Medisinske spesialister, slik som de på Williamson Eye Center, foreslår at pasienter kan ha nytte av å bruke en behandling av silikonolje.

Bakgrunn

En macular hull er en tykk, rundt hull som utvikles i det sentrale netthinnen. Årsaken til macula hull er ukjent. Stump traume, makulaødem, betennelsestilstander og høy nærsynthet er forbundet med tilstanden.

Behandling

Vitrektomi kirurgi er en prosedyre for å reparere netthinnens lidelser og et behandlingsalternativ for makulære hull. Silikonolje er en spesiell teknikk i vitrektomi prosedyre for å holde retina på plass etter operasjonen. Den innledende trinn i operasjonen er å fjerne glasslegemet gel fra retina og fylle hullet med en klar silikonoppløsning.

Postoperativ behandling

Et ytterligere trinn i vitrektomi operasjon er fjerning av en silikonolje fra retina. Den silikon løsning kan bo i netthinnen inntil tre måneder.

Fordeler

Silikon olje behandling er en god behandling for langsiktig omsorg for lukking av macula hull i øyet. Pasientene vil ha klar visjon og i stand til å se gjennom silikonolje, ifølge Angeles Vision Clinic.

Vitrektomi Prosedyrer

Vitrektomi er en form for øye kirurgi som er utviklet for å fjerne en del av eller hele glasslegemet (den klare geleaktig substans inne i øyet). Det er flere prosedyrer knyttet til vitrektomi. Pars plana vitrektomi er generelt kirurgisk operasjon i forbindelse med fjerning av en del av eller hele glasslegemet. Visse andre framgangsmåter ofte følger med eller danne en del av vitrektomi kirurgi.

Pars Plana vitrektomi

Den pars plana vitrektomi refererer til generell kirurgi utviklet for å fjerne tåkete glasslegemet. Av og til, blod eller andre agenter, noe som gjør det vanskelig å se, sky dette klart indre gelé inne i øyet. Den pars plana vitrektomi fjerner dette tåkete område. På grunn av suksessen til den opprinnelige pars plana vitrektomi, har vitrektomi prosedyrer utvidet til å omfatte andre relaterte prosedyrer. Ytterligere vitrektomi prosedyrer inkluderer fjerning av øyet arrvev, og fjerning av den klare gel for å gi medisiner som skal injiseres inn i øyet.

Membranectomy

En membranectomy er ofte utført som en del av vitrektomi prosedyrer. Dette innebærer separering av lagene av øyet ved hjelp av væske, i en prosess som kalles "viscodissection," for å bruke små tenger eller plukker å fjerne arr eller andre usunne vev fra retina. Denne prosedyren er ofte utført som en del av eller i tillegg til en standard vitrektomi.

Fluid-Air Veksling

Fluid-luft utveksling er også ofte innlemmet i vitrektomi prosedyrer. Dette innebærer bruk av en luft-injeksjon for å fjerne intraokulær væske fra øyet. Intraokulært trykk blir samtidig brukt for å tillate at øyet for å holde sin form og netthinnen til å forbli på plass. Når lufttrykket opphører, vil den intraokulære væsken igjen komme tilbake inn og fylle opp øyet.

Luftgassveksling

Luft-og gassutveksling er et alternativ til bruk av fluidluftgjennomgang under et vitrektomi prosedyre. I en luft-gass-utveksling, blir gass (eller en blanding av luft og gass) innføres i øyets bakre segment. Disse gassene (vanligvis svovel perfluoropropane eller heksafluorid) hjelpe luften for å utvide og forbli i øyet lenger mens netthinnen er hjulpet på plass av en tamponade. Den tamponade bidrar til å tette hull i netthinnen eller retina holde på plass mens glasslegemet blir fjernet. Når luft-gass-blandingen forlater øyet, den intraokulære væsken igjen fyller øyet opp igjen.

Recovery

Vanligvis tar restitusjonsperioden etter en vitrektomi prosedyren noen uker. I løpet av denne tiden, er øyedråper som brukes og pasienten anbefales å avstå fra anstrengende arbeid og tunge løft. Av og til blir gassbobler innføres i øyet slik at netthinnen til å forbli på plass, og dersom dette er tilfelle, kan det hende at pasienten har til å opprettholde en viss hodeposisjonen under utvinning perioden.

Risiko for å ha en vitrektomi

Hvis en person opplever netthinneavløsning, en tilstand der det er skade på netthinnen, må umiddelbare tiltak settes i verk for å hindre ytterligere skade og tap av synet. En av de prosedyrer som kan være nødvendig kalles en vitrektomi, og selv om det høres skremmende og medfører en risiko for komplikasjoner som kan oppstå, er det ofte nødvendig for å redde en persons syn.

Vitrektomi

En vitrektomi er kirurgisk fjerning av glasslegemet gel fra midten av øyet. Øyet er kuttet ved hjelp av små kirurgiske verktøy, og i glasslegemet gel suges ut for å gi bedre tilgang til baksiden av øyet og retina. Etterpå blir øyet er fylt med gass eller silikonolje for å gjenopprette trykket fra den nå fjernet glasslegemet gel.

Glaukom

En mulig komplikasjon av en vitrektomi er neurovascular glaukom. Dette skjer når nye blodkar vokser etter operasjonen og blokkere drenering kanaler. Dette fører til en sikkerhetskopi av væsker som setter press på øyet. I omtrent tre prosent av pasienter som utvikler denne tilstanden, det resulterer i permanent blindhet.

Væske buildup

Det er en risiko for at det vil være en væske samler seg i gjennomsiktige dekselet av øyet etter en vitrektomi utføres. Dette er ofte referert til som et cornealt ødem, og det kan føre til en oppbygging av trykk på øyet, uskarpt syn og skade på vev.

Infeksjon

Som med en hvilken som helst operasjon, er det alltid en risiko for infeksjon. En vitrektomi er ikke annerledes, og det er en risiko for infeksjon rundt øyet, i øyet og i retina når fremgangsmåten utføres. Dette er en komplikasjon som kirurger streber etter å unngå, men det har vært kjent å forekomme.

Blødning

Ofte et vitrektomi utføres fordi det var blødning i glasslegemet gel i øyet. Så snart gelen er suges ut og deretter erstattes, kan den opprinnelige problemet med blødning gjentas. Dette kan føre til permanent blindhet eller alvorlige skader i øyet av pasienten opplever dette tilbakevendende symptom.

Risiko for vitrektomi kirurgi for en Macula hull

En vitrektomi er kirurgisk fjerning av glasslegemet, gel-lignende stoff som fyller midten av øyet, etterfulgt av en innføring av luft og gass til hullet. Fremgangsmåten er ofte gjort for å reparere hull som dannes i makula, et område av netthinnen, på grunn av den naturlige aldrings av øyet. Som de fleste operasjoner, er noen risiko forbundet med vitrektomi.

Katarakt

Utvikling av grå stær, tilstanden der visjon blir disig og tåkete, er en vanlig risiko forbundet med vitrektomi prosedyren. Selv om grå stær ofte utvikler med alderen, har en tendens tilstanden til å utvikle raskere etter en vitrektomi.

Infeksjon

Som med de fleste operasjoner, infeksjon er en av de mest vanlige komplikasjoner, og mens de effektene kan være liten, kan de noen ganger føre til mer alvorlige tilstander. Infeksjon som oppstår i øyet etter en vitrektomi kalles endoftalmitt, og kan noen ganger føre til blindhet. Ifølge vitreoretinal Surgery, PA, oppstår denne infeksjonen i ett av 1000 tilfeller.

Netthinneavløsning

Selv om netthinnen kan løsne spontant, enhver operasjon som involverer øyeeplet øker risikoen for løsrivelse. Den løsgjøring kan skje relativt raskt etter behandlingen, eller til og med opp til flere måneder eller år etter at operasjonen er fullført.

Eye Damage

Reise med fly, må unngås i flere måneder etter at vitrektomi er fullført eller inntil legen sier det er OK hvis hullet ikke er helt leget, og gassen er fortsatt til stede i hullet, kan den trykkforandring i flyet forårsake alvorlig skade øyet.

Delvis gjenoppretting

Selv om det ikke er ansett som en risiko eller komplikasjoner av kirurgi, kan delvis bedring av syn være et problem for noen pasienter. Etter operasjonen, pasientene er å forbli i en ansikt-ned-stilling for spesifisert tidsperiode. Hvis pasienten ikke er i stand til å følge gjennom med hele angitt tid, ikke kan oppnås total utvinning av visjonen.

Vitrektomi og Post operativ behandling for trykk i øyet

En vitrectomy er en vanlig operasjon som gjenoppretter, bevarer og forbedrer visjon. Denne fremgangsmåten følger med risiko for post-operative trykk i øyet, eller okulær hypertensjon, som truer med å ødelegge den optiske nerven.

Bruksområder

En vitrectomy utføres for netthinnelidelser og andre øyesykdommer som påvirker observasjonsevne, inkludert netthinneavløsning, diabetiker glasslegemet blødning, og post-katarakt kirurgi komplikasjoner.

Funksjoner

En vitrectomy utføres i en operasjonsstue under lokalbedøvelse med sedasjon. Den glass gel i øyet er fjernet og erstattet med en blanding av gass og luft.

Recovery Time Frame

Etter en vitrektomi, må pasienten stanse all aktivitet og ligge med ansiktet ned i to til tre uker for å unngå okulær hypertensjon. Full visuell utvinning kan ta noen måneder.

Opprettholde Hode

Etter operasjonen må pasienten unngå å se oppover eller liggende på baksiden for å unngå å heve intraokulært trykk.

Flytrafikken

Pasienter må unngå flytrafikken for et par måneder etter operasjonen. Endringen i atmosfæretrykk kan føre til en gassboble i øyet til å ekspandere, heve trykk i øyet.

Øyedråper

Kirurgen kan foreskrive spesielle øyedråper for å unngå forhøyet trykk i øyet.

Vitrektomi Cataract Fjerning

Det menneskelige øye består av en rekke deler. Stoffet som skiller linsen, som fokuserer på øyet, fra retina er kjent som glasslegemet, en klar gel-lignende materiale som fyller det meste av øyet. En vitrektomi kan utføres i individer som lider av en mangel på klarhet i glasslegemet, for å fikse arr, eller for å avlaste trykket på netthinnen. Gjør du det, dessverre, kan forårsake grå stær som ytterligere kan svekke funksjonen av et individs øye.

Hvorfor har en vitrektomi

Ethvert antall tilstander kan nødvendiggjøre en vitrektomi, fjerning av glasslegemet gel fra resten av øyet. Netthinneavløsning eller fibrose er vanlige årsaker, mens andre krever en slik operasjon for å reparere blødning, skader på øyet, eller vedvarende infeksjoner som ikke svarer til andre former for terapi. Øyet blir deretter forseglet med en erstatning for glasslegemet, vanligvis en gassboble eller silikonolje. Selv om dette ofte fører til ubehag, må ytterligere komplikasjoner bli vurdert av en lege i tilfelle ytterligere kirurgi er nødvendig.

Komplikasjoner

Komplikasjoner kan kreve ytterligere kirurgi for å fullt ut reparere et øye. Vitrektomi kan nødvendiggjøre kataraktfjerning på grunn av en kjernefysisk stivnet katarakt, en komplikasjon på grunn av linsen i øyet herding etter kirurgi. Vitrektomi ofte fører til kataraktdannelse, eller akselerasjon av grå stær som allerede er til stede i øynene til visse individer. Dette problemet gjør det vanskelig for pasienter etter et vitrektomi å se klart. Fordi en slik operasjon ikke kan føre til full restaurering av perfekt syn, noen leger anbefaler bruk av bifokale kontakter følgende vitrektomi katarakt flyttinger.

IOL Prosedyre

Etter vitrektomi grå stær, mange pasienter fortsatt trenger korrigerende linser eller briller. For å avhjelpe problemene med katarakt kirurgi etter en vitrektomi, mange leger anbefale bruk av en IOL - en intraokulær linse - som er plassert inn i øyet permanent og brukes til å forbedre synet hvis en linse er skadet. Prosedyren er normalt gjort etter den første operasjonen for å fjerne grå stær resultater i ufullkommen visjon, og kan redusere avhengigheten av den enkelte lider av synsproblemer etter at glasslegemet fjernes. Bifokale linser kan også hjelpe en person for å se mer tydelig etter vitrektomi grå stær, selv om mange pasienter kan velge en kirurgisk implantasjon som vil forbedre synet fra alle avstander og under alle forhold.

Definisjonen av vitrektomi

En vitrektomi er en operasjon utført på øyet for å fjerne noe av eller hele glasslegemet, den klare indre gelé, fra øyet.

Beskrivelse

Vitrektomi er et begrep for en gruppe av operasjoner vanligvis utført i de dypere deler av øyet. Det er vanligvis poliklinisk kirurgi, noe som betyr at pasienten ikke trenger å bo i et sykehus.

Prosedyre

Prosedyren utføres ved hjelp av et mikroskop og spesielle linser. Disse linser gir et klart bilde av baksiden av øyet for kirurgen. Kirurgen deretter gjør flere liten innsnitt i overflaten av senehinnen, før innsetting av mikrokirurgiske instrumenter som er utformet for å gi lys i den bakre del av øyet, opprettholde formen av øyet, og kutte og fjerne glasslegemet innenfor.

Spesielle teknikker

Kirurgen kan også behandle netthinnen ved hjelp av en laser til å forsegle blodårer, setter en gassboble å forsegle en macula hull under macula hull kirurgi, eller fylle øyet med silikonolje for å holde netthinnen i posisjon etter reattachment kirurgi.

Vilkår Behandlet med vitrektomi

Vitrectomies er nødvendig for å behandle makulære hull, netthinneavløsning, pre-retinal membran fibrose, blødning inne i øyet, skade eller infeksjon, problemer fra tidligere øye surgeries og komplikasjoner fra diabetisk retinopati.

Etter inngrepet

Ved å følge fremgangsmåten, er øyet lappet for dagen. Anestesi numbs øyet og midlertidig hemmer blinker, så lappen må holdes på inntil normal blinking er mulig. Pasienter kan forvente å føle ubehag i flere dager, samt en skrapete følelse eller annen skarp smerte.

Konsekvenser av ulovlig dumping

Konsekvenser av ulovlig dumping


Byer og tettsteder over hele landet har ført en kamp mot ulovlig dumping i generasjoner, selv lenge før miljøet ble et hovedanliggende. Når søppel, uønskede elementer og annen junk vind opp langs veier, i skogen eller flytende nedstrøms, er det et resultat av en forbrytelse. De vesentlige konsekvenser av dagens ulovlige søppelfyllinger er forurensning, sikkerhet bekymringer og kostnader for skattebetalerne.

Miljø

Enkelt sagt, kan feil vare kasseres uforsvarlig i et følsomt område forårsake alvorlig skade på miljøet. Enten det er giftige kuldemedier fra en gammel vindu klimaanlegget, fører fra en fjernsynet katodestrålerør eller petroleumsprodukter fra utett og ubrukelige motordrevet utstyr kan kjemikalier siver ned i bakken og forurense jord, forurense vann og fare for dyr. Problemet med ulovlig dumping er ikke bare med tankeløse individer. Offentlig ansatte, fra US Environmental Protection Agency til lokale avløpsmyndighetene, har søkt bøter mot bedrifter for å forsøke å skjørt Clean Water Act i dumping industriavfall.

Sikkerhet

Utviklingen av metamfetamin, en ulovlig og svært vanedannende stoff, har skapt små narkotika gjør operasjoner over hele landet. Materialene som brukes til å lage stoffet og biprodukter av sin produksjon er svært giftige, og politiet har måttet rydde opp i disse brukt meth labs dumpet langs siden av landeveier. Pulverrester igjen i potter eller flasker som brukes til å lage stoffet er giftig ved innånding, og uferdige reaksjoner kan eksplodere hvis den ikke håndteres riktig. En artikkel i "The San Francisco Chronicle" forklarer hvordan dette gjør ulovlig dumping en betydelig fare i forhold til offentlig sikkerhet.

Kostnad

Når ulovlig dumping skjer, noen betaler for å rydde opp. Hvis funnet på privat eiendom, er det sannsynlig at grunneier vil avhende av elementene på en ukjent kostnad. Avfall igjen på offentlig land, som parker og veikanter, er regjeringens ansvar - noe som betyr at kostnadene deles av skattebetalerne. Selv om det er umulig å vite den sanne dollar tall for hele landet, en detektiv med Travis County, Tex., Fortalte politiet KVUE-TV han forventer innbyggerne i og rundt Austin betale totalt $ 1 million eller mer hvert år for dump opprydding . Direkte og indirekte til skattyterne, kostnadene forbundet med ulovlig dumping er svimlende.

Straffer

Kriminelle har blitt fanget dumping og vært gjenstand for betydelige straffer. I Connecticut, for eksempel lar staten lov for myndighetene å ilegge bøter på $ 200 eller mer, beslaglegge kjøretøyet brukes under ulovlig handling og tvinge kriminelle til å betale for selve opprydding. I tillegg til statlige eller føderale lover, kan byer vedta sine egne lover; New York Department of Sanitation kan fint både eier og driver av et kjøretøy $ 20000 stykket for en dumping hendelsen. For å hjelpe mot ulovlig dumping, mange lokale myndigheter og ikke-for-profit grupper som Crimes har startet tippe linjer og tilbyr belønning for å samle inn informasjon om disse forbrytelsene.

Årsaker og Konsekvenser av Occupational Stress

Yrkesmessig stress, også kjent som arbeid stress eller jobbrelatert stress, påvirker arbeidstakere på forskjellige måter. Yrkesmessig stress er ikke bare knyttet til enkelte bransjer, men varierer også i henhold til helse historier av arbeidere. Ifølge National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH), typiske årsaker til yrkesmessig stress omfatter arbeider lange timer og jobbusikkerhet. Andre årsaker til yrkesmessig stress kan omfatte problemer med overordnede eller kolleger. En av de største konsekvensene av yrkesmessig stress er savnet arbeidstid. Andre konsekvenser av yrkesmessig stress kan omfatte depresjon og andre psykiske problemer, og helseproblemer relatert til stress blant annet hjertesykdom og høyt blodtrykk.

Betydning

Yrkesmessig stress står for mer enn fire ganger så mange sykedager som vanlig sykdom, ifølge NIOSH. Folk som opplever yrkesmessig stress bruker også sine helsetjenester fordeler mer, forårsaker en økning i totale helsekostnader.

Typer

NIOSH skiller yrkesmessig stress inn i tre kategorier: angst, stress og nevrotiske lidelser. Angst er forårsaket av overdreven stress, og nevrotiske lidelser refererer til psykiske helseproblemer (inkludert depresjon) som kan være forårsaket av yrkesmessig stress.

Risikofaktorer

NIOSH og Centers for Disease Control både rapporterer at næringen har høyest risiko for arbeidsbetinget stress for arbeidstakere. For eksempel, i 2001, rapporterer CDC at 63,5 prosent av rapporterte tilfeller av yrkesmessig stress var i teknisk industri, salg industrien og folk som arbeider i administrative stillinger. Andre risikofaktorer for yrkesmessig stress kan inkludere kvinner, ikke-minoriteter og alder av arbeidstakere (arbeidstakere under 25-44 rapporterte de fleste tilfeller av yrkesmessig stress ifølge en CDC studie i 2001).

Effekter

Yrkesmessig stress påvirker ikke bare arbeiderens emosjonelle og fysiske helse, men også livene til hans familie, venner og kollegaer. Yrkesmessig stress kan også være knyttet til vold på arbeidsplassen: NIOSH melder at opp til en tredjedel av arbeidstakere rapporterer noen form for misbruk eller trakassering på arbeidsplassen. Andre effekter av yrkesmessig stress kan omfatte alkohol og rusmisbruk.

Forebygging / løsning

Den nye informasjonen om konsekvensene av yrkesmessig stress har ført til en strategi kalt "Work-Life Balance." Dette er en strategi som kan implementeres av både arbeidstakere og deres arbeidsgivere. Arbeidere kan øke work-life balance ved å praktisere stress lettelse øvelser, setter begrensninger på hvor mye de vil jobbe, og tilbringe mer tid med sine familier. Arbeidsgivere kan også ha work-life programmer i arbeid som kan omfatte ansatt assistanse på stedet barnehage, fleksibel arbeidstid og velvære programmer.

Trangvinkelglaukom behandling etter operasjon

Den vanligste kirurgisk behandling for trangvinkelglaukom er en in-the-kontor prosedyre kalt en laser perifer iridotomy. Dette kan enten være en planlagt prosedyre eller en nødprosedyre gjennomført i løpet spiss vinkel nedleggelse. Laseren perifer iridotomy eller LPI, kan gjentas etter behov for å sikre opprettholdelsen av et korrekt intraokulært trykk. Oftest begge øyne bør behandles som det er en 80 prosent sjanse det andre øyet vil lide vinkel nedleggelse etter det første øyet gjør.

Umiddelbart etter operasjonen

En LPI er oftest gjort i kirurgens kontor. I hovedsak blir laseren som brukes til å lage et annet lite hull eller pathway tillater den vandige FLUD av øyet å renne riktig redusere trykket i øyet. I tilfelle av en spiss vinkel lukking, med akutt operasjon, vil flere øyedråper gis til pasienten, så vel som en oral diuretikum for å redusere trykket i øyet. Lammende dråper vil bli brukt for å hindre smerte under operasjonen og steroid øyedråper kan gis etter operasjonen for å fremme helbredelse.

The Day of the Surgery

De fleste øyeleger vil be deg om å gå tilbake til klinikken dagen etter operasjonen for en rask trykk sjekk. Dette vil innebære bare ta en liten stund, og kan utføres av en optisk tekniker eller din optiker snarere enn din kirurg. Legen vil ønske å kontrollere at prosedyren har redusert trykket i øyet.

Long-Term Care etter operasjonen

Selv om laser kirurgi vil skape nye virkemidler for å redusere trykket i øynene dine, oppfølging omsorg inkludert vanlige trykk sjekker og daglig øyedråper er nesten alltid nødvendig. Avhengig av alvorligheten av glaukom, legen kan bestille flere dråper per dag, og operasjonen kan måtte gjentas. Noen pasienter rapporterer å se små prikker i deres synsfelt etter operasjonen. Dette er ikke uvanlig, men bør rapporteres til legen din dersom det skjer.

Konsekvenser av Uhygieniske Homes for barn

Konsekvenser av Uhygieniske Homes for barn


Californias guvernør Office of Justice Planleggingen har studert betydelig faglig og medisinsk forskning om barn som vokser opp i utilfredsstillende forhold. Funnene viser at barn utvikler innenfor kaos "opplevelse stress og traumer som i betydelig grad påvirker deres generelle sikkerhet og helse, inkludert deres atferdsmessige, emosjonelle og kognitive funksjoner." Disse barna har lav selvfølelse, en følelse av skam, substandard sosiale ferdigheter og er mer sannsynlig å ha overdreven skole fravær priser.

Fysiske forhold

Uhygieniske hjemmemiljøer kan utsette barn for smittsomme sykdommer relatert til dårlig hygiene og manglende hygiene. Infiserte barn i sin tur smitte andre barn med hvem de kommer i kontakt.

Diaré, noe som fører til irritasjon i indre foring av tarmen, er vanlig hos barn som lever i slike forhold. Det kan være forårsaket av farlige bakterier som salmonella og E. coli, virus og parasitter, og spres ved hånd-til-munn kontakt med infiserte elementer.

Bakterier og irritanter kan forårsake svært smittsom øyekatarr som påvirker øynene. Astma kan være forårsaket og forverret av skitt, støv og innånding av andre luftbårne irritanter.

Andre faktorer

Uhygieniske boliger kan også være boliger som er i forfall. Utilities, som gass, vann og elektrisitet kan ikke være funksjonell eller slått på, å ha alvorlige negative effekter på livet til barn i hjemmet. Hjemmet kan være usikre, så vel. Usikrede medisiner, brannfare, og andre farer kan risikere sikkerheten til barna.

Uhygieniske boliger kan være uhygienisk fordi de voksne i hjemmet kan ha fysiske, psykiske eller rusmiddelspørsmål som har forårsaket disse forholdene. Hvis de voksne ikke kan se etter hjemmet, er deres evne til å ivareta sine barn også tvilsom. Funnene i Californias guvernør Office of Justice Planlegging er at når disse barna blir voksne, er de sannsynligvis til å etterligne forholdene der de utviklet og atferd av sine vaktmestere hvis intervensjon ikke forekommer.

Konsekvenser for voksne

Hvis et hjem er ansett som en helserisiko for barna, kan situasjonen bli erklært et tilfelle av omsorgssvikt og overgrep, og lokale myndigheter har makt til å fjerne barna og plassere dem i statlig omsorg. Foreldre eller foresatte blir rettsforfulgt og mulig fengsling hvis de blir funnet skyldig i omsorgssvikt og barnemishandling. De vil også ha problemer med å få barna tilbake til deres varetekt inntil de uhygieniske forholdene er utbedret og de kan bevise at de har et sanitær, hygienisk og trygt hjem.

Hvordan bygge opp din immunsystem før en operasjon

Alle operasjoner og kirurgiske prosedyrer bære risikoen for infeksjon. Et sunt, sterkt immunforsvar er nøkkelen i kampen mot mikroorganismer som kommer inn i kroppen gjennom innsnitt området. Selv om betydelige tiltak er tatt under operasjonen for å minske oppføring av mikroorganismer, er det ikke mulig komplett forebygging av invasjonen. Det er derfor viktig å opprettholde et sunt immunsystem før en operasjon, slik at infeksjon kan med hell overvunnet

Hvordan bygge opp din immunsystem før en operasjon

En spise mat høy i karotenoider i 2 uker før operasjonen. Disse potente antioksidanter styrker immunforsvaret ved å øke produksjonen av lymfocytter, de hvite blodceller som angriper bakterier og virus. Gulrøtter, grønne grønnsaker, tomater og appelsiner er gode kilder til karotenoider.

avstå fra giftige stoffer for en måned før kirurgi for å holde immunforsvaret jobber på maksimalt nivå. Helt unngå illegale rusmidler, tobakk, sukker, koffein og alkohol som disse stoffene slites ned immunforsvaret.

Konsumere mat høy i sink 2 til 3 uker før operasjonen. Dette mineralet øker cellefornyelsen og styrker immunforsvaret; det øker også hvite blodceller til kamp infeksjoner. Kosten kilder til sink er poteter, brun ris, yoghurt og gresskarfrø.

Konsumere mat med høyt vitamin C i 1 måned før operasjonen. Vitamin C øker kjemper kraft av immunsystemet ved å øke de hvite blodcellene og samtidig bekjempe infeksjoner. Mat rik på vitamin C inkluderer appelsiner, guava, papaya, jordbær og kiwi. Spis tre kopper disse matvarene hver dag i løpet av måneden før operasjonen.

Utfør yoga øvelser som stimulerer thymus kjertel 3 uker før operasjonen. Den thymuskjertelen er plassert mellom brystbenet (brystbenet) og hjerte, og produserer T-celler, en type hvite blodlegemer som beskytter kroppen mot mikroorganismer.

Hint

  • Rådfør deg med en lege før du tar fatt på selv behandlinger for å øke immunforsvaret.

Konsekvenser av koronar hjertesykdom

Koronar hjertesykdom (CHD) er vanligvis forårsaket av aterosklerose, som oppstår når blodårene blir hardere med fettavleiringer. Av og til CHD er referert til som koronarsykdom. Det finnes en rekke potensielle konsekvensene knyttet til CHD, noen som kan være livstruende.

Heart Attack

Når blodstrømmen til hjertet er redusert eller stoppet av blokkerte arterier, kan et hjerteinfarkt oppstår, ifølge MedlinePlus.

Stabil Angina

Stabil angina er en medisinsk betegnelse for brystsmerter som ikke nødvendigvis er forbundet med et hjerteinfarkt, ifølge MedlinePlus. Det er en potensiell resultat av CHD.

Ustabil angina

Ustabil angina, som er definert som å klemme brystsmerter som muligens indikerer en forestående hjerteinfarkt, kan resultere fra CHD, ifølge MedlinePlus.

Kortpustethet

Kortpustethet er en mulig konsekvens av CHD og kan begrense ens evne til å utøve eller gjøre andre anstrengende aktiviteter, ifølge MedlinePlus.

Sudden Death

Plutselig død gjennom hjertesvikt kan forekomme hos personer som har CHD, ifølge MedlinePlus.

Statistikk

CHD er nr en morder av både menn og kvinner i USA, ifølge MedlinePlus. Tidlig oppdagelse kan redusere mulige konsekvenser gjennom medisinsk behandling og kosttilskudd endringer.

Konsekvenser av tidlig overgangsalder

Tidlig menopause er definert som menopause som forekommer ved eller før 40 års alderen. Ifølge Cleveland Clinic, gjennomsnittsalderen for menopause er 51. Før inn i overgangsalderen, kvinner går gjennom en periode med perimenopause, der hormonnivåene i kroppen slipp. I denne perioden, menstruasjonen blir uregelmessig. Når en kvinne har hatt ett helt år uten mensen, er hun sies å være postmenopausal. Det er visse helserisiko og konsekvenser forbundet med overgangsalderen, og tidlig menopause, at kvinner må være klar over.

Konsekvenser av overgangsalder

Kvinner går gjennom tidlig overgangsalder opplever mange av de samme bivirkningene og symptomer som kvinner går gjennom overgangsalder i alle aldre erfaring. Disse bivirkningene inkluderer humørsvingninger, irritabilitet, hetetokter, et mulig tap av libido eller smerter under sex, økt risiko for vaginal infeksjon, og potensielt menopause-relaterte depresjon. Selv om de fleste av disse bivirkningene er ikke verre for kvinner går gjennom tidlig overgangsalder, kan menopause-relaterte depresjon bli forverret av det faktum at en kvinne er yngre når inn i overgangsalderen, og er dermed sorg over tapet av sin fruktbarhet i yngre alder.

Infertilitet

Tidlig menopause nesten universelt forårsaker infertilitet, for eggløsning ikke lenger forekommer. En mulig unntak til dette er tidlig overgangsalder forårsaket av for tidlig eggstokksvikt. Prematur eggstokksvikt er en tilstand der eggstokkene slutter å produsere egg. Årsakene til dette er uklart; det kan være et resultat av en autoimmun sykdom, genetikk, eller medisinsk behandling for en urelatert tilstand. Selv om kvinner som har perioder stoppe som følge av for tidlig eggstokksvikt anses å være i tidlig overgangsalder, kan de av og til eggløsning og / eller har en periode. Ca 8 to10 prosent av kvinner med tidlig eggstokksvikt har vært i stand til å unnfange et barn, til tross for at regnet overgangsalderen.

Osteoporose

Ifølge Cleveland Clinic, kvinner som har lavere østrogennivå i kroppen som følge av gjennomgått overgangsalder er en større risiko for osteoporose. Denne risikoen forsterkes hos kvinner som går gjennom tidlig overgangsalder, siden kroppene deres har en lengre tid når de ikke har fordelene av høyere nivåer av østrogen.

Hjertesykdom

Ifølge Consumer Health Reports, kvinner som har gjennomgått overgangsalder har en høyere risiko for hjertesykdom, slag og hjerteinfarkt enn premenopausale kvinner. Consumer Health Reports sier at kvinner som har gjennomgått overgangsalder har dobbelt så stor risiko for kvinner som ikke har, selv om kvinner i overgangsalderen er yngre enn premenopausale kvinner. Cleveland Clinic sier også at denne økte risikoen for hjertesykdom er mer uttalt hos kvinner som har tidlig overgangsalder, fordi en gang de har en kortere periode der kroppen produserer tilstrekkelig høye nivåer av østrogen.

Andre risikoer

Cleveland Clinic antyder at tidlig overgangsalder forverrer også risikoen for visse andre tilstander som forekommer oftere hos postmenopausale kvinner. Disse forholdene omfatter grå stær i øynene, tannkjøttsykdom, tap av tenner og tykktarmssykdom. Igjen er det høyere risiko knyttet til østrogennivået i kroppen.

Konsekvenser av For mye kalsium

Konsekvenser av For mye kalsium


I mange tilfeller, hyperkalsemi, eller for mye kalsium i kroppen kan være vanskelig å oppdage. Leger noen ganger kan tilskriver symptomene på hyperkalsemi til andre sykdommer eller lidelser, og som kan være farlig. Det er viktig å regulere inntaket av kalsium basert på det faktum at kroppen din trenger en viss mengde kalsium for å utføre riktig og holde seg sterk.

The Cause

Hypertyreose ikke tillater kroppen å behandle kalsium riktig og derfor er ansvarlig for 90 prosent av hyperkalsemi tilfeller. Endokrine lidelser som Addisons sykdom, kreft og myelom også kan føre til at kroppen til å blokkere kalsium fra å fungere på riktig måte i kroppen. Hvis du har noen av disse forholdene, trenger du en lege til å hjelpe deg med å planlegge for riktig inntak av kalsium.

Symptomer

Vær oppmerksom på symptomer, inkludert dehydrering, hyppig vannlating, forstoppelse, forvirring, tretthet og oppkast. Dette er de vanligste problemene som presenterer når en kropp lider av hyperkalsemi. Du trenger å drikke rikelig med væske og til å kontakte lege når disse symptomene oppstår. Kvalme kan forårsake oppkast og brekninger som kan føre til et organ som skal dehydratiseres.

Store advarsler

Hyperkalsemi kan få alvorlige konsekvenser, herunder beslag, nyresvikt, koma og død i noen tilfeller. Noen med hyperkalsemi lider spasmer og kramper som kan vare i flere dager etter kalsiumnivåene tilbake til det normale. Dette er spesielt vanlig hos eldre. Den viktigste grunnen til å kontakte lege dersom du tror at du har konsumert for mye kalsium er at bare en lege kan diagnostisere visse vilkår. Noen av disse inkluderer høyt blodtrykk, hjerterytmeforstyrrelser og nyrestein.

Kjenner fakta

Utdanne deg selv om din kalsiuminntak og forstå det grunnleggende. Kalsium er kjent for sin evne til å styrke tenner og bein, men du kan oppleve bensmerter hvis for mye kalsium er til stede i kroppen din. Snakk med legen din og bekrefter at du tar riktig dose. Som kan hjelpe deg å unngå langsiktige rammebetingelser som for eksempel smerter i hele muskel-skjelettsystemet og problemer med nervesystemet.

Hva er en vitrektomi?

Hva er en vitrektomi?


En vitrektomi er en prosedyre som fjerner noe av glasslegemet, eller gel, fra øyet. Den glasslegemet fjernes for å håndtere problemer i bakre del av øyet. Det er også utført for å fjerne blod, fremmedlegemer eller arrvev fra øyet.

Grunner for en vitrektomi

En vitrektomi kan utføres dersom en pasient lider av en frittliggende netthinnen, blødning inne i øyet, en macular hull eller komplikasjoner fra foregå øyekirurgi.

Prosedyre

En vitrectomy utføres gjennom små snitt i øyet. Kirurgen setter fiberoptisk lys og instrumenter for å klippe ut og ta ut glasslegemet gjennom disse små kutt.

Andre teknikker

Noen ganger kan en laser er brukt i løpet av prosedyren for å stoppe blødning i øyet. Etter kirurgi, silikonolje noen ganger plassert i øyet for å holde netthinnen løsner igjen.

Postoperative resultater

Selv om det kan være noen hevelse og kløe følge prosedyren, vil de fleste postoperative ubehag forsvinne noen dager etter vitrektomi.

Bivirkninger

Noen pasienter vil fortsette å oppleve tåkete syn i opp til en uke etter inngrepet.

Gjenopprettingstiden fra vitrektomi Surgery

En vitrectomy er en ofte utføres øye kirurgi brukes til å løse en rekke forhold som involverer øyets vitale strukturer. Prosedyren innebærer helt å fjerne glasslegemet (øyevæske) og erstatte den med en luft-og gassblanding, noe som krever betydelig tid og utvinning etter behandling behandling.

Recovery tidsvariabler

Lengden av tid som kreves for utvinning vil avhenge av alvorligheten av den underliggende sykdommen. Forhold som kan kreve vitrektomi prosedyrer inkluderer netthinneavløsning, diabetiker glasslegemet blødning, macula hull (s), epiretinal membran, proliferativ vitreoretinopathy, fremmedlegeme fjerning, og endoftalmitt.

Eye Shield

En plast øye Skjold skal brukes når du sover for den første uken etter operasjonen, og bør brukes i minst de tre første dagene etter operasjonen når du dusjer.

Liggende med forsiden ned

Pasienten er ofte beskjed om å ligge med ansiktet ned og forbli immobile i opptil tre uker etter operasjonen. Dette er for å sikre tilfredsstillende helbredelses som naturlig øyevæske langsomt erstatter luft og gassblandingen som ble plassert i øyet under kirurgi.

Øyedråper

Øyedråper brukes vanligvis for et par uker etter operasjonen for å redusere betennelse, hindre smitte, minimere arrdannelse av eleven, gi trøst, og for å opprettholde lavt trykk i øyet.

Reise

Pasientene må avbryte alle reiseplaner for minst et par måneder etter operasjonen. Dette er på grunn av de ekstreme risiko for endringer i lufttrykket, som utgjør en farlig risiko for for gjenværende luft, og gassblandingen i øyet. Kun legen kan fortelle deg når det er trygt å fly.

Total Healing Tid

De fleste healing vil skje i løpet av de fire til seks uker etter operasjonen, men full utskifting av luft og gassblanding, samt full visuell utvinning, kan ta opp til et par måneder. Konsistente oppfølgingskontroller er nødvendig.

Skadelige konsekvenser av rusmiddelmisbrukNarkotikamisbruk har lenge vært et problem i USA. Illegale og juridiske stoffer blir brukt i en rekke måter, og en rekke grunner. Lovlige stoffer som alkohol, nikotin, koffein og reseptbelagte medisiner kan være like vanedannende som gate medisiner når det brukes på feil måte, og alle rusmidler har negative konsekvenser som inkluderer avhengighet.

Avhengighet

Når noen stoffet er brukt gjentatte ganger for lenge nok av en enkeltperson, utvikler toleranse som person, behovet for å bruke mer av det samme stoffet for å oppnå samme grad av beruselse, eller eufori, tidligere har opplevd. Toleranse er det første tegnet på at avhengighet finner sted.

Juridisk

Alkohol eller narkotika-relaterte juridiske problemer er vanligvis en av de første indikasjoner på at det foreligger et problem. For lovlige rusmidler, juridiske problemer oppstår når en person forsøker å kjøre mens du bruker eller bruker nok av stoffet til å påvirke hans oppførsel til poenget med å tiltrekke seg oppmerksomheten til juridiske myndigheter.

Financial

Folk ofte bruke penger på legemidler som skal reserveres for andre behov. Mens harde stoffer som kokain og heroin er vanligvis forbundet med økonomiske problemer, personer som bruker nikotin og alkohol ofte faller i denne kategorien av rusmiddelbrukere også.

Forholdet problemer

Folk som misbruker og blir avhengige av stoffer ofte sette sitt narkotikabruk, og avhengighet før deres kjære. Dette fører til mistillit å utvikle seg i familiemedlemmer og signifikante andre, og ofte skilsmisse eller andre separasjon oppstår på grunn av brukerens rusproblem.

Helseproblemer

Dersom en individuell bruker selv juridiske stoffer som nikotin eller alkohol lenge nok og i store nok mengder, vil hun utvikle helseproblemer som en konsekvens av å bruke stoffet. Alle legemidler har relaterte helseproblemer hvis de blir misbrukt og brukt til overmål, og de helsemessige problemene er direkte knyttet til stoffet som brukes.

Død

Narkotikamisbruk slutt dreper overgriperen. Mens noen stoffer er mer sannsynlig å forårsake hjertestans på grunn av overdose (kokain, metamfetamin og heroin), vanlige stoffer som alkohol, nikotin, og cannabis (marihuana) føre til gradvise helseproblemer som kan føre til død av kreft, lungesykdom eller leverproblemer, sammen med andre mulige dødelige helseproblemer.

Konsekvenser av et dårlig kosthold

Konsekvenser av et dårlig kosthold


Maten vi spiser er drivstoff kroppen vår trenger for å fungere skikkelig. Når kroppen ikke får de næringsstoffene den trenger, negative helseeffekter følge. Et dårlig kosthold kan ha mer enn bare konsekvenser for den fysiske kroppen. Dietten kan også påvirke tenkning og mental funksjon.

Vektproblemer

Vektproblemer, som kan føre sine egne helseproblemer, er en merkbar effekt av et dårlig kosthold. Vektproblemer oppstår når flere kalorier forbrukes enn kroppen krever for energi. Spise en diett som er utilstrekkelig i kalorier kan føre til en kropp til å være undervektig, så vel. Underernæring betyr ikke nødvendigvis en mangel på mat, men i stedet er det en mangel på næringsstoffer, og kan oppstå i både overvektige og undervektige individer.

Fordøyelsesproblemer

Et dårlig kosthold kan føre til fordøyelsesproblemer. For eksempel kan en diett som mangler kostfiber føre til sykdom og sykdom, og starter med forstoppelse, vektøkning og treghet. Frukt, grønnsaker og helkorn er sunne kilder til kostfiber.

Hjertesykdom

Et dårlig kosthold er en medvirkende faktor for hjertesykdom. Dietter høy i mettet fett, som smør, margarin og animalsk fett, forårsaker blodårene blir tette. En diett høy i grønnsaker, frukt, hele korn og magert protein bidrar til å forebygge hjertesykdom.

Mangel på energi

Dietter som ikke inneholder en tilstrekkelig mengde næringsstoffer kan føre til tretthet og mangel på energi. En sunn diett trenger en tilstrekkelig mengde av protein, karbohydrater og hele korn som inneholder vitaminer og mineraler for riktig funksjon i kroppen.

Type 2 Diabetes

Dårlige spisevaner kan føre til fedme, som er en risikofaktor for type 2 diabetes. En sunn diett kan forebygge sykdommen fra å oppstå, sammen med de alvorlige bivirkninger for de som er diagnostisert med diabetes, ifølge Mayo Clinic. The Mayo Clinic anbefaler et sunt kosthold og vekttap for å hindre utbruddet av type 2 diabetes.

Svekket immunforsvar

Et dårlig kosthold kan svekke kroppens immunsystem ved å unnlate å gi de næringsstoffene den trenger for å fungere skikkelig. Dietter kan mangle ernæringsmessig kvalitet gjennom dårlige valg eller dårlig kvalitetsmat. Dietter må inneholde en tilstrekkelig mengde av visse næringsstoffer, inkludert sink, vitamin C, vitamin E, vitamin A, jod, vitamin B6 og antioksidanter for å fungere skikkelig.