Digidexo.com

lipitor morgen eller kveld

Hvordan å miste 75 Pounds

En av de første skritt til langsiktig vekttap er å sette et mål for deg selv. Noen mennesker foretrekker å telle pounds, mens andre foretrekker å fokusere på bukse størrelse eller enda inches tapt. Siden målet ditt er å miste 75 pounds, er du allerede et skritt foran spillet. De resterende trinnene krever litt mer tid, tålmodighet og hardt arbeid, men med flid og et øye satt på enden mål, er resten bare jobbe mot dette målet.

Hvordan å miste 75 Pounds

Skriv målet ned på et stykke papir og legge det et sted du vil se det på en jevnlig basis. Noen liker å henge den på en oppslagstavle på kontoret eller på soverommet mens andre foretrekker kjøleskapet eller skrivebord. Å se målet ditt hver dag vil minne deg på hva du jobber mot og holde deg på sporet.

bryte målet ned i realistiske mini-mål. Hver persons kropp er annerledes, slik at vekten du kan miste hver uke eller måned varierer for alle. Begynn med noe enkelt, som å miste three pounds etter uke en, eller miste 10 pounds innen utgangen av måneden en. At 75 mål kan virke litt skremmende, så å bryte det ned og møte mindre mål over tid vil gjøre oppdraget virke mer mulig.

•  Spis sunt. Det høres klisjé, men det er klisjé av en grunn: Sunn dietter arbeid. Husk, dette er ikke noe du vil gå ut av etter at du mister vekt. Et sunt kosthold er noe du vil overholde for resten av livet ditt. Med andre ord, dette er en livsstilsendring, ikke en seks måneders sult strek. Konsultere legen din for en diett som er best for kroppen din, og når du er i tvil, spise rikelig med rå frukt og grønnsaker, nøtter, korn, proteiner og sunt fett.

Sett en øvelse tidsplan og hold deg til den. Hvis du foretrekker å trene på personvernet ditt hjem, og deretter bruke husholdningsartikler til å trene, eller kjøp trene DVDer eller treningsutstyr. Du kan også registrere deg på et treningsstudio der du har tilgang til et utvalg av utstyr og til og med et basseng. Hvis du nyte naturen, gå på morgen eller kveld joggeturer, og ta ditt kjæledyr til parken eller barnet ditt for en spasertur.

Record all matinntaket og øvelser. Skriv ned hva maten du spiser, kaloriinnhold og når du spiste. Også skrive ned hvilken dag du trente, hvor lenge du trente og hva slags trening du gjorde. Når du har en god eller dårlig uke, gjennomgå loggen og se hva som gikk bra og hva som gikk galt. Opptak disse tingene vil også holde deg ansvarlig.

Tillat deg selv pauser. Flere biter av mørk sjokolade eller noen dager med hvile fra tredemølle kan lade deg. Det er greit å ta en pause eller spise noe velsmakende; bare ta det i loggen din og gjør deg klar til i morgen for å komme tilbake på sporet.

Forebygging av heteslag

Heteslag er forårsaket av langvarig eksponering for varme omgivelser mens du arbeider eller spiller uten tilstrekkelig inntak av væske. Varme slag kan føre til en rekke problemer, inkludert økt kroppstemperatur, kvalme, svimmelhet, mental forvirring og selv koma. For å hindre heteslag, kjenne sine symptomer, og være klar over sine risikofaktorer for å beskytte deg selv og dine kjære.

Risikofaktorer

Heteslag risikoen øker med alderen, og eldre er spesielt utsatt, særlig de med kroniske sykdommer eller tilstander som høyt blodtrykk, hjertesykdommer og diabetes. Overdreven bruk av alkohol eller narkotika øker også risikoen, som kroppen er ofte allerede dehydrert under slike forhold. Kronisk eksponering for høy varme og høy luftfuktighet situasjoner øker også risikoen, som for de som arbeider på manuell arbeidskraft jobber, enten inne eller ute. Alltid bære eller gi tilstrekkelig væske i slike situasjoner.

Hydrate

Drikk mye vann når været er varmt, enten du er inne å se på TV eller utenfor nyter den friske sommerluften. Prøv å drikke minst 64 gram vann hver dag, mer hvis du trener eller arbeider utenfor. Men prøv å ikke drikke mer enn en liter til en gallon og en halv av vann på en daglig basis uten å ta ekstra multivitaminer, som overflødig vann forbruk igler ut viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler fra kroppen. Unngå iskalde drikker, som ifølge CDC kan forårsake magekramper. Sukkerholdige og alkoholholdige drikkevarer kan gjøre at du mister kroppsvæsker, og vil ikke hjelpe deg å holde deg hydrert.

Kjøl deg ned

Ta en pause fra varmen med en kjølig bad eller dusj, spesielt hvis du ikke har aircondition. Fans bidra til å flytte luft rundt og har en avkjølende effekt på huden din, men de vil ikke hindre heteslag hvis temperaturen er over 100 grader, når de bevegelige luften er fortsatt varmt. Prøv å gjøre hagearbeid og husarbeid i tidlig morgen eller kveld, når temperaturen er lavere, og om mulig, gå til en luftkondisjonerte bibliotek eller kjøpesenter for noen lettelse. Noen byer har utpekt varme lettelse shelters i varmt vær. Ring din lokale helsestasjon for informasjon om ekstreme temperatur situasjoner i ditt område.

Klær

Slitasje lette og lyse klær som puster, som bomull eller lin. Klær bør være loose- passende å forbedre luftstrømmen. Beskytt hodet mot varme ved å bære en bredbremmet hatt eller bære en paraply for å tilby konstant skygge. Wear SPF solbeskyttelse med minst en 15 vurdering for å beskytte huden din. Beskytt øynene mot sterkt gjenskinn ved å bruke solbriller.

Symptomer

Lær å gjenkjenne symptomer på potensiell heteslag. De viktigste symptomer, men er ikke begrenset til en rask hjerterytme og rask, overfladisk pust. Du kan føle deg svimmel eller erfaring kvalme og hodepine. Forvirring eller irritabilitet er også vanlig. En person som lider av heteslag kan være ute av stand til å svette, slik at huden din kan enten være varm og tørr eller fuktig. Blodtrykket kan stige eller falle, noe som fører til besvimelse eller bevisstløshet. Hvis du føler at du eller en du er glad i eller venn opplever symptomer på heteslag, og du har forsøkt hydrering og kjøling med ingen forbedring, søke akutt medisinsk hjelp umiddelbart.

Fat Camps i Tacoma, Washington

Fat Camps i Tacoma, Washington


Fat camp, også kalt vekttap camp eller boot camp, er et slanguttrykk brukt for å beskrive en spesialisert vektreduserende program. Vekttap leirer vanligvis skje på et bestemt sted som en park eller retrett, vare i en viss mengde tid, og noen ganger målrette en bestemt gruppe som barn eller kvinner. Tacoma, Washington og dens nærområder har flere vekttap leirer å velge mellom og de nærmere detaljer om hver enkelt varierer i forhold til tidsramme, beliggenhet, kvalifiserte deltakere og vekttap metoder.

Elev8 Fitness

Elev8 Fitness er en øvelse anlegget i Tacoma som tilbyr fire-ukers vekttap leirer. Sitt program inkluderer økter i og utenfor studio som består av yoga, cardio øvelser og styrketrening. Deltakerne kan delta på en av de fire daglige planlagte klasse tider i morgen eller kveld. Resultatene varierer, men vanligvis deltakerne merke et gjennomsnittlig tap på 3-8 pounds og en 25 til 50 prosent økning i cardio utholdenhet nivåer.

Tacoma Fitness Boot Camp

Tacoma Fitness Boot Camp er en pågående vekttap programmet for menn og kvinner som hjelper deltakerne forbrenne fett, samt lære riktig trening teknikker og øke styrke og utholdenhet. Deltakerne får ernæringsmessige rådgiving, i nærheten trening instruksjon og individuelle treningsøkter. Trenere lære øvelser som jack hopping, sirkulær-vegg løping og drar tau i løpet av fire ukers kurs. Hver camp varer en måned med økter forekommende mandag til lørdag med varierende morgenen og kvelden.

Puyallup Adventure Boot Camp

Ligger ca 10 miles fra Tacoma, er Puyallup Adventure Boot Camp utendørs vekttap program utviklet bare for kvinner. Vekttrening, pilates, yoga og agility øvelser er noen av øvelsene som inngår i fire uker, én time-per-dagers program. Leiren finner sted på flere ulike uteområder som er kunngjort før hver leir begynner. Visuelle resultater for eksempel en reduksjon i kjole størrelse vises vanligvis innen to til tre ukene av programmet.

Puget Sound Adventure Boot Camp

Ligger i Federal Way, WA, en by fem miles fra Tacoma, Puget Sound Adventure Camp tilbyr et fire ukers utendørs treningsprogram bestående av ernæringsmessige rådgiving, fitness instruksjon og motiverende trening. Programmet foregår på flere steder inkludert inne Gymnastikk Way, et treningssenter, og utenfor på Celebration Park og diverse andre nærliggende parker. Deltakerne møtes til en time, mandag til fredag, starter på 05:30 hver morgen, og bør forvente resultater, for eksempel tre til fem prosent kroppsfett reduksjon og fem til 12 pounds av vekttap etter avsluttet program. Programmene går i konsistente fire ukers mellomrom fra januar til november hvert år.

Natural Body Flush Detox

Detoxing gjør at du føler deg bedre og rids kroppen for giftstoffer som kan forårsake helseproblemer. Men det finnes utallige måter å detox, fra faste å eliminere alle, men visse matvarer for en bestemt tidsperiode. Alle slike programmer søker å fjerne giftstoffer fra blodet, lever, nyrer og andre kroppsvev --- som vi alle har i vårt system takket være bearbeidet mat vi spiser og forurenset luft vi puster.

The Master Cleanse

Det finnes en rekke måter å naturlig skylle ut systemet. Den mest kjente kan være Master Cleanse, også kjent som lemonade diett eller lønnesirup fort. The Master Cleanse ble skapt av Stanley Burroughs i 1941, men virkelig ble populært de siste årene som kjendiser brukte den til å gå ned i vekt raskt og spre ordet. Beyoncé Knowles mistet mer enn 20 pounds for sin rolle i "Dreamgirls" ved hjelp av Master Cleanse, og Jared Leto velig mistet de 62 pounds han fått spille drapsdømte Mark David Chapman ved hjelp av denne metoden.

The Master Cleanse ble ikke opprinnelig ment å være en vekt-tap plan, imidlertid. Det ble utformet som en naturlig måte å gjøre en full-body detox.
Du kan gjøre Master Cleanse for tre, sju, ti eller flere dager. Instruksjonene er enkle: For uansett tid du velger, spiser du ingenting, men en drikk laget av fersk sitronsaft, cayennepepper, lønnesirup og vann. Noen retninger for Master Cleanse anbefaler også å drikke en saltvann blanding i morgen eller kveld som en ekstra måte å skylle ut systemet.

Leveren og galleblæren Flush

Hvis du har gallestein og ønsker spesifikt mot leveren og galleblæren kan du gjøre eplejuice flush. Dette er en syv-dagers lever og gallestein detox program. I likhet med Master Cleanse, er det en enkel diett med ferske ingredienser.
For å gjøre galleblæren flush, spise 4-6 epler og drikke 04:56 glass økologisk, ufiltrert eplejuice for de første seks dagene. Du kan fortsette å spise regelmessige måltider, også, selv om noen mennesker raske fra all annen mat mens de følger den. Hver kveld før sengetid, spiser du olivenolje, sitronsaft og vann. Ligg på høyre side som du sover for best resultat. På den syvende dagen gjenta prosessen, men legger en morgen klyster til rutine. Dette ikke bare detoxes leveren og galleblæren, men hvis du har gallestein, vil de bli utvist.

Trening i korte spruter

Trening i korte spruter


The United States Department of Agriculture nyeste standarder anbefaler voksne få minst to og en halv time med moderat trening hver uke for å holde seg frisk. Men med den gjennomsnittlige amerikaner travle livsstil, noen har en ekstra 2-3 timer til overs. Heldigvis kan dette enkelt gjøres ved å trene i spruter. Bare seks, 25 minutter mini-økter, over seks dager, eller to-kort 15-minutters økter om dagen i fem dager, oppfyller USDA krav.

Gå eller Jogge

Det fine med gåing og jogging er at det kan gjøres nesten når som helst, hvor som helst og uten spesialutstyr. Slå at tidlig morgen eller kveld tur med hunden til en joggetur. Det vil gagne dere begge. Hvis du har en travel arbeidsordning, prøver å presse inn en 15-minutters rask gange på lunsj pause. Hastighet gange og jogging kan brenne rundt 100 kalorier på bare 15 minutter. Mange arbeidsgivere tilbyr en eller to korte pauser i tillegg til en lunsjpause hver dag. Bruk den tiden for en rask spasertur eller klatring trapper i stedet for å slapper av i pauserom. Du vil føle deg mer avslappet og uthvilt.

Circuit Training

Kort tid? Ikke gi opp gym medlemskap ennå. Mange populære treningssentre har et område reservert for sirkeltrening. Denne typen trening er utformet for å gi deg en komplett trening, inkludert cardio, på bare 20 til 25 minutter. Alternativt kan du gjøre din egen krets hjemme. Lara McGlashan av "Fitness" magasinet anbefaler følgende rutine: vekslende utfall for to minutter, knebøy etterfulgt av overhead presser i ett minutt, jogging på plass i tre minutter, hopper lateral ski i ett minutt, pushups i ett minutt, liggende-fjellklatrere i ett minutt, etterfulgt av å holde planken positur i ett minutt. Gjenta hele rutine for en total av 20 minutter.

Husarbeid og hagearbeid Counts

Du trenger ikke å gå på treningsstudio for å få en god treningsøkt. Spruter av husarbeid eller hagearbeid kan brenne et betydelig antall kalorier og hjelpe tone musklene. Prøv 15 til 25 minutter av støvsuging, støvtørking, mopping gulv, klippe plenen eller hagearbeid. Registrert dietetiker Juliette Kellow bemerker at husarbeid er en fin måte å forbrenne kalorier. Den gjennomsnittlige kvinnen vil brenne rundt 49 kalorier per kvarter støvsuging eller mopping, 73 kalorier per kvarter hagearbeid og 129 kalorier en kvart time bare gå opp og ned trapper.

Få en Hobby

Selvfølgelig gjør øvelsen ikke å være et ork. Finn en aktivitet du liker å innlemme i din ukentlige treningen rutine. Sykling, svømming, tennis og yoga er bare noen få eksempler. Hver av disse kan gjøres i korte spruter og likevel gi store fordeler. For eksempel, selv om yoga økter vanligvis vare en time eller mer, den populære yoga rutine kjent som Surya Namaskar, eller Sun Saluation, strekker hele kroppen og tar bare noen få minutter. Det er en serie på 12 positurer, praktisert en etter en, i sett på minst fem. Fem Sun Salutations vil ta ca 10 minutter, og kan gjentas ved behov.

Hvordan øke Effexor

Effexor er et medikament som brukes til å behandle panikklidelse, generell angst og depresjon. Det er en selektiv serotonin-noradrenalin reopptakshemmere (SSNRI) og fungerer ved å balansere kjemikalier i hjernen for å hjelpe meldinger knyttet til humøret komme dit de skal gå. Fordi det endrer hjernen kjemikalier, er det anbefalt av produsenten (Wyeth Pharmaceuticals) som du gradvis øke dosen til et tålelig nivå. Økt til en dose på 150 mg kan oppnås i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Ta en 37,5 mg kapsel én gang daglig, enten morgen eller kveld, med mat. Gjenta i syv dager.

Ta en 75 mg kapsel én gang daglig, enten morgen eller kveld, med mat. Gjenta i syv dager.

Ta én 150 mg kapsel én gang daglig, enten morgen kveld, med mat. Fortsett som foreskrevet, i henhold til legens retning.

Hvordan å roe ned raskt

Vi har alle vært der - du har en viktig presentasjon på jobben, eller du er i ferd med å gå på scenen for en ytelse, og du kan ikke stoppe ditt hjerte fra racing og håndflatene fra svette. Her er en prøvd og sanne metode som bare tar noen få minutter, men er garantert å bremse ned at bankende hjerte og tømme hodet for den viktige oppgaven som ligger foran.

Bruksanvisning

•  Finn et rolig sted hvis mulig. Sett deg ned enten på en stol eller på gulvet - det viktigste er å holde ryggen rett.

Hold øynene senket eller lukket. Også holde tungen på taket av munnen, bare berøre baksiden av øvre tennene.

Pust sakte til greven av 4. Hold munnen lukket og puster kun gjennom nesen. Føler lungene utvide med oksygen, og holde tellingen jevn hele denne øvelsen.

Hold pusten til du teller til 7. Dette kan være vanskelig i begynnelsen, men du trenger ikke å telle sakte - telle så fort eller så sakte som mulig. Med tiden vil du teller sakte ned naturlig.

Pust ut til greven av 8. Form en "O" form med leppene, og hørbart puster med en rolig susende lyd. Gjenta hele syklusen (trinn 1 til 5) fire ganger. Den totale tid vil variere, men vil vanligvis være under 5 minutter.

Tips og advarsler

 • Husk å holde tungen på taket av munnen hele tiden under denne øvelsen.
 • Gjenta syklusen av 4-7-8 (4 teller inhalering, 7 teller holder og 8 teller exhaling pusten) fire ganger på rad. Etter hvert som du får mer trening, eller hvis du har mer tid før arrangementet som gjør deg engstelig, kan du gjenta syklusen opptil ti ganger eller mer.
 • Øv denne rutinen hver morgen eller kveld før du går til sengs for en mer permanent avslapning effekt.

Om Serotonin & Pre-Menopause

Nedgangen i mengden av hormoner som en kvinnes kropp og hjerne produserer under perimenopause, den tiden da en kvinne slutter å ha en menstruasjonssyklus, kan føre til humørsvingninger. Endringer i humør er vanlig for mange kvinner i løpet av dette livet endring. Men kanskje intense og hyppige humørskifter krever medisinsk støtte.

Humør og Serotonin

Humørsvingninger er definert som tilfeller når en kvinne føler glade og innhold så plutselig, og uten ytre årsak, føler hun trist, håpløs, irritert eller sint. Disse plutselige og intense stemningsskiftene oppstår under perimenopause fordi progesteron og østrogen hormoner er synkende i en kvinnes kropp. De to hormoner styre eller regulere serotoninnivået i hjernen. Høyere serotonin fører til lykkeligere og sunnere humør mens lavere serotoninnivået føre til depresjon, irritabilitet og tristhet. En kvinne kan oppleve humørsvingninger hvis serotoninnivået svinge.

Biologiske faktorer

Andre kjemikalier som produseres av hjernen, også kjent som nevrotransmittere, som beta-endorfin og dopamin kan også føre til humørsvingninger. En kvinne som vokste opp i en familie der en av foreldrene var deprimert kan oppleve mer intense eller hyppige humørsvingninger i løpet perimenopause. Traumer i barndommen kan også påvirke serotonin og andre signalstoff i hjernen nivåer, noe som kan utløse negative stemninger i løpet perimenopause, spesielt hvis en kvinne opplever andre store forandringer i livet som for eksempel en skilsmisse, død av en kjær, en bolig flytting, en jobb forfremmelse eller en jobb permittere.

Diett

En sunn diett lav på behandlet sukker og høy i vitaminer og helkorn kan øke serotoninnivået. Mat rik på vitamin B6 og tryptofan øker serotoninnivåene i tillegg. Inntak av fullkorn som for eksempel hvetebrød, havremel og brun ris øker mengdene av de kjemiske tryptofan i legemet, som i sin tur fører til at serotoninnivået stige langsomt.

Psykoterapi og perimenopause

Kvinner som har opplevd traumer i barndommen eller voksen alder bør rådføre seg med lege som kan anbefale en effektiv lisensiert psykolog for å hjelpe dem å lære å håndtere og redusere humørsvingninger mens de går gjennom perimenopause. Psykoterapi innebærer vanligvis 30 til 60 minutter med samtaleterapi, men kan også omfatte lys eller gruppeterapi. Avhengig av alvorlighetsgraden av de perimenopausal symptomer, kan terapeuten også foreskrive antidepressiva for å bidra til å øke serotoninnivået.

Betraktninger

Ifølge Mayo Clinic, perimenopause kan vare i 2-8 år. Ved starten av perimenopause en kvinne kanskje merke til at hennes menstruasjonssyklus blir lengre eller kortere. Tilstrekkelig hvile, et sunt kosthold, mosjon og får utendørs i tidlig morgen eller kveld for en spasertur eller joggetur kan også bidra til å regulere humøret. Øvelse øker både serotonin og dopamin nevrotransmitter nivåer. Regelmessig kraftig mosjon ikke bare forbedrer humøret, det også styrker den muskuløse, sentrale nervesystemet og hjerte-systemer.

Hvordan Raise Your Vibrerende Rate

Hvordan Raise Your Vibrerende Rate


Heve dine vibrasjoner frekvensen ved å leve en positiv livsstil kan føre til klarere føringer fra høyere selvtillit, høyere nivåer av bevissthet og selvrealisering, i henhold til åndelige troende. Teorien bak å øke vibrasjonsfrekvensen følger begrepene Quantum fysikk, noe som tyder på at alle former for materie, inkludert deg selv, er uttrykk for reaktiv energi, og Law of Attraction, som foreslår at den positive og negative energien du sender ut gjennom tanker og handlinger er bundet til å komme tilbake til deg. Ved å handle og tenke positivt du kan tiltrekke gjensidige reaksjoner fra alt i dine omgivelser, og som et resultat, heve dine vibrasjoner rate.

Bruksanvisning

•  Vær oppmerksom på dine tanker og hvor ofte du tillater negative tvangshandlinger for å ta over hele dagen. Tilbringe mer tid i en positiv sinnstilstand ved å bevisst styre unna nonconstructive tanker. For eksempel, hvis du begynner å mimre på en sårende eller risting erfaring, endre retning ved å erkjenne at det er en sløsing med energi og fokus på noe konstruktivt i livet ditt, for eksempel en nåværende prosjekt eller kommende arrangement.

Øv selvrefleksjon daglig ved å gjennomgå alt som du har mottatt fra og gitt til de rundt deg hele dagen. Å sette av 10 minutter til introspect på slutten av hver dag kan be bevissthet om viktige endringer i dine handlinger og tankeprosess. Regelmessig selvrefleksjon, sammen med å ansette vesentlige endringer som er nødvendige for å bedre dine relasjoner og andre omgivelser, kan tillate deg å tappe inn ditt høyere selv veiledning og nå selvrealisering.

meditere hver dag. Opprette et fredelig område i ditt hjem og utpeke 20 minutter hver morgen eller kveld for meditasjon kan tillate deg å enkelt integrere praksis i det daglige liv. Meditasjon kan du tømme tankene, slappe av og slippe noen absorbert negativ energi fra omgivelsene. Denne dype selvrefleksjon kan du også åpne opp for ditt høyere selv veiledning og utvide for å motta vibrasjoner fra andre positive krefter.

Opplev takknemlighet ved å anerkjenne alle de positive i livet ditt. Holde en takknemlighet journal eller stille takker i løpet av dagen eller før sengetid er effektive praksis. Bare ta tid å føle takknemlighet kan øke vibrerende rate.

Bidra til din lokale eller globale samfunnet ved å donere penger eller nødvendige varer til en veldedig organisasjon eller gi deg god tid til et krisesenter eller frivillig organisasjon. Den altruistiske handling av å gi vil ikke bare hjelpe deg å opprettholde positiv livsstil, men det vanligvis mottar glade svar fra stønadsmottakere, som kan heve dine vibrasjoner rate.

6. Skjær ut fjernsyn og radio. TV-programmer og sanger spilt på radioen er fylt med vold, banning og andre unconstructive elementer, så kutte dem ut kan nedskalere mengden av negativ energi du absorbere. Absorberende negativ energi kan cloud din bevissthet og hemme deg fra å heve dine vibrasjoner rate.

Snakk optimistisk om alt i livet ditt. Å være optimistisk høyt kan tiltrekke seg andre positive tenkere, som kan hjelpe deg å opprettholde et positivt syn og heve dine vibrasjoner rate.

Tips og advarsler

 • Holde en fredelig tankesett kan tillate deg å bidra, og dermed motta, positive og høye vibrasjoner.

Hva holder folk å røyke?

Hva holder folk å røyke?


Tallrike studier har vist de helsemessige farene ved å røyke sigaretter. Røyking kan føre til lungekreft, blant andre typer kreft, og kan forårsake skade på et utviklings barn hvis mor røyker under svangerskapet. Andre effekter av røyking inkludere kronisk obstruktiv lungesykdom og hjerte- og karsykdommer. Til tross for denne kunnskapen, mange folk fortsetter å røyke sigaretter og sigarer.

Nikotinavhengighet

Den viktigste grunnen til at røykere har problemer med å slutte er nikotin. Nikotin er et kjemisk stoff som finnes i sigaretter, sigarer og andre tobakksprodukter. Nikotin er en fysisk vanedannende kjemisk, noe som betyr at folk som forsøker å slutte å røyke ofte lider av nikotin suget, hodepine og andre abstinenssymptomer, som kan gjøre å slutte svært vanskelig. Heldigvis, nikotinplaster, tyggegummi, inhalatorer og andre produkter tillate røykere å få en nikotin fikse uten å røyke. Doseringen av nikotin i disse slutte hjelpemidler gradvis senkes for å unngå abstinenssymptomer mens de fortsatt bryte nikotinavhengighet.

Stress Relief

Mange synes at røyking er en stressavlastning, slik at de kan ta en pause fra sin dag og slappe av. Buzz fra å røyke tobakk kan være beroligende og avslappende også. Sigaretter og sigarett pauser kan bli sett på som en belønning eller incitament i løpet av dagen.

Fysisk Habit

Mange folk ikke lykkes med nikotin erstatning terapi, siden de ikke bare avhengige av nikotin, men også til en vane å røyke selv. Tar røyk pauser, røyking i morgen eller kveld eller røyking med måltider kan være en vanskelig vane å bryte. Mange mennesker som røyker også bruke denne vane å kontrollere en muntlig fiksering. Tyggegummi eller å ha harde drops eller en tannpirker kan bidra til å avlaste den muntlige vane å røyke.

Vektkontroll

Røyke sigaretter er en appetitt suppressant. En grunn til dette er at røyking dulls sansene av smak og lukt, noe som betyr at maten er mindre tiltalende, noe som vanligvis fører folk til å spise mindre. Mange røykere er redd for å slutte å røyke fordi de frykter de vil opp i vekt når de appetitt-undertrykke effekten av slitasje og smokerâ € ™ s sanser av smak og lukt tilbake til det normale.

Hvordan å behandle gulsott med naturlig rettsmidler

Gulsott er den tilstand der hud og øyne blir gule på grunn av en høyere enn normalt nivå av bilirubin. Gulsott er en av de mest vanlige typer av leversykdom, og kan være forårsaket av mange forskjellige tilstander og sykdommer. Flere naturlige rettsmidler vil bidra til å behandle denne leversykdom. (Selvfølgelig, hvis du har blitt diagnostisert med eller selv tror du har gulsott, bør du kontakte lege på en jevnlig basis.)

Bruksanvisning

MIX1 ss. honning med en banan til de danner en lime. Konsumere denne lim to ganger om dagen for å behandle gulsott.

•  Bland 4 ss. limesaft med 8 oz. av vann og drikke denne blandingen en gang daglig. Limejuice har vist seg å være fordelaktig ved behandling av leversykdommer, spesielt gulsott. Konsumere denne blandingen på en daglig basis før tilstanden har blitt nøytralisert.

Skjær en hel sitron i to og juice en av sitron halvdelene i et glass. Legg 1/2 kopp rødbete juice til glasset og bland i flere minutter. Drikk denne blandingen på en daglig basis for å skylle ut leveren og behandle symptomer på gulsott.

Kok 8 oz. vann. Når vannet er på en byll, legge til 10 sitron blader. Dekk vannet og la bratt i 5 til 10 minutter. Drain bladene ut av vannet og drikke denne blandingen på en daglig basis for en hel uke for å behandle gulsott.

Drink 4 oz. av gulrot juice hver morgen eller kveld for å hjelpe rense leveren og reparere eventuelle skader som har blitt gjort. Fortsett å drikke gulrotjuice hver dag frem til gulsott har forsvunnet.

Tips og advarsler

 • Alltid legen din før du utfører noen av disse rettsmidler. Å drikke mye vann er avgjørende for sunn leverfunksjon. Konsumere minst 10 8-oz. glass vann om dagen.
 • Hold deg unna smør, stekt mat og krydret mat hvis du har blitt diagnostisert med gulsott eller andre leversykdom.

Galleblæren homøopatiske midler

Galleblæren fungerer som en lagringsplass skap for galle som produseres av leveren. Gallestein er forekomster av harde stoffer, mest sannsynlig fordøyelsesvæsker som bygges opp i galleblæren. De fleste mennesker med gallestein er ikke klar over det. Når en gallestein beveger seg inn i kanalen, eller åpent område hvor galle strømmer inn og ut, kan det bli sittende fast der. Resultatet er intense magesmerter, feber, rygg og skuldersmerter. Hvis du finner deg selv med symptomer på gallestein, kan homeopatiske behandlinger som fungerer for deg.

Urte kosttilskudd

Calcarea carbonica, tilgjengelig i pelletsform, er et homøopatisk behandling anbefales hvis du har mage og ryggsmerter. Doseringen er fem pellets oppløst i munnen, tre ganger om dagen. Andre bruksområder for dette tillegget inkluderer behandling for utmattelse, angst og kalde klamme hender.

Chelidonium majus fungerer for ryggen, skuldersmerter og mage oppblåsthet, ofte symptomer på galleblæren problemer. Det er tilgjengelig i pelletform og den anbefalte doseringen er fem pellets oppløst i munnen, tre ganger om dagen. Det er også en god behandling for fordøyelsesbesvær.

Colocynthis, foreskrevet av homøopater til å behandle kramper, og den intense magesmerter av gallestein, er tilgjengelig i pelletsform. Fem pellets, tre ganger om dagen, er det anbefalt dosering. Behandler også raseri og følelsesmessig opprørt.

Vitamin kosttilskudd

Galleblæren problemer har en tendens til å oppstå på personer som mangler visse næringsstoffer i kostholdet. Legge til et tillegg på vitamin C, vil E og kalsium bidrar til å forhindre gallestein

Diett

Hvis du har galleblæren smerte, er det best å ha en høy fiber diett med sunt fett. Du bør fokusere på frukt, grønnsaker, fisk og nøtter. Endre kosthold kan bidra til å forhindre ytterligere gallestein fra forming.

Galleblæren Cleanse

En galleblæren rens er et alternativ middel for behandling av gallestein. Hensikten er å spyle gallestein i tarmen og deretter ut av kroppen din. Det består av å drikke fruktjuice, olivenolje og gjør en saltvann flush. For fire dager, du raske, drikker bare eplejuice og destillert vann. I morgen eller kveld, legger du to teskjeer av uraffinert salt i en liter lunkent vann og drikk det. Du kan deretter ligge på din høyre side i 30 minutter.

På den tredje natten av den raske, du drikker en halv kopp virgin olivenolje og deretter drikke en fjerdedel kopp sitronsaft. Du må sove den natten på høyre side med to puter propping deg opp.

Advarsler

Det viktig å huske kosttilskudd og galleblæren flush er uprøvd metoder. Hvis smertene er intense, bør du oppsøke lege. Hvis du tar medisiner for andre tilstander, konsultere legen din før du tar kosttilskudd.

Aloe Vera Plant rettsmidler

Aloe Vera Plant rettsmidler


Aloe vera-planten har blitt brukt til å forbedre skjønnhet og helbrede kroppen i tusenvis av år. Den inneholder mange vitaminer, mineraler og aminosyrer og fettsyrer som gjør det til et effektivt antiseptisk som trygt kan brukes internt og eksternt. Du kan klippe ut og bruke plantens blader eller bruke ren aloe vera gel for å hjelpe til med hudsykdommer, som et vekttap hjelpemiddel og et avføringsmiddel.

Aktuelle bruksområder

Aloe vera er en effektiv helbredende agent for hudsykdommer som eksem, arr, forkjølelsessår, brannsår, kutt, utslett og insektbitt. Skjær en aloe vera blad av en plante og klem det å frigjøre juice og bruke den direkte til det berørte området. Den vil danne et tynt beskyttende lag over huden. Påfør ren aloe vera gel direkte på huden din hvis du ikke har tilgang til en aloe vera plante.
Aloe vera er også en effektiv eksfolierende fuktighetskrem. Bland fire spiseskjeer ren aloe vera gel med en spiseskje vegetabilsk glyserin. (Vegetabilsk glyserin er en tykk væske som er vanligvis laget av håndflaten eller kokosolje. Du kan kjøpe vegetabilsk glyserin på mange helsekostbutikker og på nettet urte nettsteder.) Kjøle blandingen i en til to timer, og bruke den direkte til ansiktet ditt. La virke i 15 til 20 minutter og skyll den av med lunkent vann.
Du kan også lage en aloe vera ansiktsmaske for å bekjempe kviser på ansiktet og kroppen. Bland 1/2 ss hver av ren aloe vera gel og honning og 1 ss av hav tare. La blandingen sitte i 10 minutter mens du vaske og tørke ansiktet, deretter bruker den til ansiktet ditt, hoppe øyet området, og la virke i ca 15 minutter før du skyller den av med varmt vann.

Vekttap Aid

Aloe vera akselererer den metabolske hastighet på leveren, som i sin tur driver legemet til å brenne mer energi. Drikk 4 gram av aloe vera juice per dag sammen med en minimum tre ganger ukentlig treningsprogram.

Avføringsmiddel

Aloe vera er en effektiv intern avføringsmiddel. Rør 2 ss ren aloe vera gel til en 8-unse glass tranebær eller eplejuice og drikke det hver morgen eller kveld før han la i fem påfølgende dager for å avlaste forstoppelse.

Tips

Selv om aloe vera er generelt ikke giftig for kroppen bør du alltid bruke den i moderate mengder. Anbefalt maksimal daglig dose av aloe vera gel er 1 til 2 spiseskjeer, av aloe vera juice er 1 til 4 gram og konsentrert aloe vera er ca 1/2 unse, eller 15 gram.

Hvordan bli kvitt gule tåneglene

Hvordan bli kvitt gule tåneglene


Gule tånegler er skjemmende, spesielt til sine eiere. Under sandal sesong, mange tror det er viktig å holde føttene på jakt sitt beste. Det betyr at hvite, velstelte negler og Hallux valgus frie føtter. Enhver misfarging, men tar måneder å behandle. Faktisk, for noen mennesker, tar en ny tånegl i året for å vokse. Hvis du har odd misfarging, ikke forvente resultater over natten, men det er noen måter du kan behandle tilstanden.

Bruksanvisning

Suge en bomullsdott i tea tree olje. Hver morgen eller kveld etter at du tar en dusj, gni oljen på toppen av din gule tånegl og under hvis mulig. Dette er faktisk en naturlig og god måte å bli kvitt misfarging. Mange leger anbefaler det.

Påfør en halv og en halv bakepulver / sitronsaft lim til dine gule tåneglene i morgen eller kveld. Når du bruker tea tree olje, må du bruke sitronsaft / bakepulver blandingen ved motsatt tid. De fungerer godt som et team. En går på i morgen, og en går på om natten.

Prøv å legge til en nattlig suge av Juniper bær og varmt vann hvis de foregående trinnene ikke gjøre triks etter flere måneder. Du trenger en stor nok bøtte å suge foten. Deretter, fyll den med varmt vann og 1 ts. av knuste einebær.

Ta over-the-counter probiotika hver dag. Mange ganger, misfargede tåneglene indikere en soppinfeksjon i foten. Probiotika kan hjelpe kroppen din bekjempe tilstanden. Husk imidlertid tar en ny spiker måneder å vokse.

Resort til helsehjelp hvis ingenting annet fungerer. Igjen, mange tykke, gule negler er et resultat av sopp. Det er medisiner du kan ta. Dette siste trinnet er imidlertid, fordi medisinen er vanskelig på leveren. Faktisk kan det hende at legen trenger å se deg hver par måneder mens du tar stoffet for å sørge for at kroppen din fungerer som den skal.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke er bekymret for helsen din, og vil bare ha normal-farget tåneglene, vurdere å male dem hvis du er en kvinne.
 • Ikke hoppe til sopp konklusjoner for tidlig. Hvis du har hatt tykk, gul farget tåneglene hele livet, kan det være bare en genetisk egenskap.

Den beste tiden å ta Lexapro

Den beste tiden å ta Lexapro


Lexapro er et medikament som brukes til å behandle flere psykiske lidelser, inkludert depresjon og angst. Det er viktig å lese og følge reseptbelagte instruksjoner når du tar denne medisinen.

Betydning

Lexapro er varenavn for den generiske narkotika Escitalopram Oxalate. Det er klassifisert som en SSRI (selektive serotonin reuptake inhibitor.) Lexapro er tilgjengelig i en 5 mg mikstur samt tabletter i 5, 10 og 20 mg. Lexapro gir ikke umiddelbar lindring eller lindring og kan ta litt tid å nå sitt fulle nivå av effektivitet. På grunn av dette, bør Lexapro tas konsekvent enten morgen eller kveld. Noen mennesker kan oppleve ulike bivirkninger fra Lexapro, som spiller en rolle i den tiden de tar medisinen. For eksempel, hvis de opplever søvnløshet, de ville bli bedt om å ta det i morgen, slik som å ikke forstyrre deres søvnsyklus.

Funksjoner

Foreskrevet dosering av Lexapro kan variere fra ett individ til et annet, avhengig av omstendighetene. Den forsk Legen kan modifisere doseringen avhengig av responsen og alvorlighetsgraden av tilstanden. For for dem å måle medisiner effektivitet, bør det tas daglig på samme tid. De fleste tar det i morgen på et planlagt tidspunkt, slik at deres system blir vant til det.

Betraktninger

Sørg for å ta den eksakte doseringen som du er foreskrevet. Hvis du tar miksturen, sørg for å måle det nøyaktig. Det er en god idé å drikke et glass vann eller juice når du tar medisiner for å hjelpe til med absorpsjon. Medisinen har ikke tas sammen med mat, selv om noen mennesker finner ut at du gjør reduserer slik at risikoen for kvalme. Mat vilje strøk magen slik at medisinen kan gå ned glattere.

Effekter

Generelt pasienter er startet på en 5-10 mg dosering av Cipralex. På grunn av den kjemiske sammensetningen og egenskapene til stoffet, kan det ta opptil flere uker før en betydelig endring i symptomene oppstår. Dette er grunnen til at det er viktig at medisinen er tatt konsekvent - effektiviteten er basert på tilstedeværelsen av medikament i kroppen. Du bør aldri slutte å ta medisinen eller endre dosen din uten å konsultere legen din.

Expert Insight

Ytterligere faktorer som pasientens alder, sammensetning, og reaksjon på Lexapro hjelp diktere den ideelle dosering. Hvis stoffet er tolerert av pasienten, og det er fremgang eller lindring i symptomer, kan legen da velge å endre doseringen deretter. Det er viktig å informere legen og apoteket for eventuelle andre medisiner du tar, eller hatt kontakt forhold du har, før du starter Cipralex. Som med mange legemidler, kan alvorlige og uønskede reaksjoner oppstå. Hvis du vil vise en liste over disse og mulige bivirkninger og interaksjoner, besøk Lexapro hjemmeside listet nedenfor.

Hvordan Heal et vedvarende Root Canal Infeksjon

Når du gjennomgår en rotfylling prosedyre, er massen i påvirket tann fjernes. Dette er fordi nedbrytning innenfor denne tann er så dypt at massen blir syke og skadet. Hvis venstre ubehandlet, kan det lett føre til en infeksjon, noe som fører til utvinning av tannen. Noen ganger, etter en prosedyre er utført for å bøte på dette problemet, en infeksjon fortsatt setter inn, og du må behandle den slik at den kan helbrede.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med tannlegen din hvis du lider av en vedvarende rotfylling infeksjon. Infeksjonen kunne ha forårsaket en byll som må være medisinsk drenert før noen annen form for behandling kan begynne å arbeide.

Få en resept på antibiotika for å behandle rotfylling infeksjon internt. Den mest effektive måten å gjøre dette på er ved hjelp av en resept antibiotika som kan "drepe" de bakteriene som forårsaker infeksjonen.

Skyll munnen med en saltvann (saltvann) løsning hver morgen og kveld.

Fortsett god tannhygiene. Selv om du kan være lider av noen smerte på grunn av rotfylling infeksjon, bør du fortsette ditt vanlige (eller over normal) dental hygiene regime.

Behandle noen smerte eller ubehag på grunn av rotfylling infeksjon. Ta en anti-inflammatorisk, som ibuprofen eller paracetamol, for å redusere betennelse og redusere smerte.

Gå inn for en ekstra prosedyre. Siden roten av en tann kan være ganske omfattende, må du kanskje gå tilbake i å fjerne masse savnet fra første prosedyre eller gå gjennom en "orthograde" root fylling å hindre flere infeksjoner.

Tips og advarsler

 • For å hindre flere tannråte, holde børsting minst to ganger om dagen, tanntråd hver morgen eller kveld, og gå inn for helsen.

Citalopram Pasientinformasjon

Citalopram er reseptbelagte medisiner som oftest brukes til å behandle depresjon, men også noen ganger gitt til pasienter med panikklidelse og tvangslidelser. For mennesker med depresjon, kan ta Citalopram bidra til å øke energinivået og forbedre humøret. Som med alle antidepressiva, kan det ta flere uker å merke en endring som følge av medisinen. Citalopram er et generisk legemiddel. Den er også tilgjengelig under merkenavnet Celexa fra produsenten Forest Pharmaceuticals.

Slik fungerer det

Citalopram er en selektiv serotonin reuptake inhibitor, eller en SSRI. Serotonin er et naturlig stoff laget i hjernen, og når pasienten tar medisinen, er balansen av serotonin gjenopprettet. Når medisinen begynner å virke, kan en pasient humør forbedre.

Hvordan ta det

Citalopram er vanligvis foreskrevet for å bli tatt en gang om dagen, og det er best å ta det i morgen eller kveld for å etablere en rutine. Det kan tas med eller uten mat. Doseringen er basert på pasienten og den tilstand den er behandling. I noen tilfeller kan leger fore en lav dose og øke det over tid for å nå de ønskede effekter.

Bivirkninger

Bivirkninger av Citalopram er diaré, tap av matlyst, kvalme, tretthet, nesetetthet, nedsatt seksuell lyst eller evne, døsighet, svimmelhet når du står eller sitter opp, tørr munn og økt svetting. Ingen av disse er grunn til bekymring. I sjeldne tilfeller kan folk tar Citalopram oppleve alvorlige bivirkninger som kan tyde på en potensiell komplikasjon. Informer legen din dersom du opplever noen av følgende: brystsmerter; nedsatt konsentrasjon; besvimelse; bisarr atferd; hukommelsestap; svart eller blodig avføring; en manglende menstruasjon; nedsatt koordinasjon; en rask eller uregelmessig hjerterytme; hallusinasjoner; panikkanfall; hukommelsestap; en vedvarende eller smertefull ereksjon; anfall; rød, hoven eller blemmer hud; skjelvinger; uvanlige blåmerker eller blødning; visjon endringer; uvanlig svakhet; Magesmerter; og alvorlig hodepine. Mentale forandringer som kan tyde på et alvorlig problem inneholde følgende: en overdreven følelse av velvære, problemer med å sove; alvorlig eller vedvarende angst; forverring agitasjon, panikkanfall; selvmordstanker eller handlinger; forverring depresjon; aggressivitet; impulsivitet; fiendtlighet; irritabilitet; eller alvorlige humørsvingninger.

Advarsler

I sjeldne tilfeller kan antidepressiva føre til forverring depresjon eller mulige selvmordstanker eller handlinger, særlig hos barn, tenåringer og unge voksne. Citalopram kan heller ikke være trygt for personer med visse medisinske tilstander, inkludert alvorlige lever- eller nyreproblemer, problemer med stoffskiftet eller tarm eller mage blødning.

Legemiddelinteraksjoner

Flere medisiner er kjent for å samhandle med Citalopram. Medisinen kan ikke være like effektivt når det tas sammen med cyproheptadin og karbamazepin. Når tatt med antikoagulantia, aspirin eller ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, kan risikoen for blødninger økes. Flere medisiner og urte kosttilskudd kan føre til potensielt alvorlige bivirkninger som for eksempel alvorlige psykiske endringer, feber, stive muskler og alvorlig blodtrykket endres da tatt med Citalopram. Disse inkluderer johannesurt, MAO-hemmere, fenfluramin derivater, litium, metoklopramid, selegilin, nefazodon, trazodon, linezolid og sibutramin.

Ceramide 2 & Spider årer

Ceramide 2 & Spider årer


Spider årer vanligvis vises på beina, men de kan også være til stede på ansiktet og andre kroppsdeler. De er også kjent som telangiectasia og vises nær overflaten av huden som forstørret rød, lilla eller blå årer. Mens de kan også forekomme hos menn, kvinner er vanligvis mer opptatt av utseendet på edderkopp årer, som de varsle de uvelkomne tegn på fremmarsj alder.

Utseendet til Spider årer

Spider årer vises vanligvis som korte, usammenhengende linjer eller en "Sunburst" samme art som på et edderkoppnett. Derav navnet. Deres opprinnelige utseende har en tendens til å være ubemerket, men de kan vokse til å strekke seg over et større område hvis stående urørt, blir mer synlig og skjemmende. Edderkopp årer kan også vises på anklene i forhold til åreknuter.

Telangiectasia er vanligvis et kosmetisk problem. Men edderkopp årer som oppstår fra mater årer dypere under huden overflate kan føre til en kjedelig bankende smerte eller kløe eller svie.

Årsaker til Spider årer

Dårlig fungerende vene ventiler og svekket vein vegger føre til blod pooling i venen. Den ekstra, dårlig administrert blodvolum kan redusere bestikkelig veggen elastisitet, noe som resulterer i en større tendens for blod til bassenget der. Over strukket vegger kan rive og lekke blod og dets biprodukter i det omkringliggende intracellulære plass og flekken det, noe som resulterer i spidery rød / blå / lilla utseende på hudens overflate. Over tid, de lekker årer og svekket ventiler har en dominoeffekt på etterfølgende segmenter, som fører til "utvidelse" av edderkopp årer.

Ceramide 2 og dens bruk

De viktigste komponentene i det intercellulære lipid lameller lag av stratum corneum (det ytterste lag av epidermis) er ceramider. Den lipid lameller bestemme hudens evne til å absorbere og holde på fuktighet. Sammen med ceramide 2, ceramider utgjør nesten 40 prosent av hudens totale fettinnhold. Ceramid 2 er en ingrediens i kremer som brukes til å behandle edderkopp årer på grunn av sin evne til å regulere hudens fuktighetsinnhold og lette dannelse av kollagen, som kan gjenopplive den ekstracellulære matrise av vein vegger og gjenopprette integriteten til svekkete bestikkelig vegger.

Bruk av Ceramide 2 på Spider årer

For edderkopp vein behandling, ceramider to vanligvis pakket i individuelle kapsler egnet for engangsbruk. Kapsler er vanligvis brukes en gang daglig, enten morgen eller kveld. Kremen finnes i kapslene er spredt på det berørte området og masseres forsiktig inn.

Andre komponenter som brukes med ceramider to å behandle edderkopp årer er utdrag fra den japanske pagoden treet, hest kastanjer og drue frø, som forbedrer venøs permeabilitet, elastisitet og integritet, og understreker effekten av ceramide to.

Effekter av Ceramide 2 på Spider årer

Produsenter av edderkopp vein behandling kremer lover at regelmessig bruk av ceramide 2 vil forbedre integriteten til vein vegger. Den tiden som er nødvendig for kremen skal tre i kraft er ment å være to til fire uker. Venøs permeabilitet normaliseres vanligvis. Blodkar vil reabsorb blod og biprodukter som har lekket ut i inter matrise, og den stygge utseendet på edderkopp årer vil svekkes over tid.

Hvordan få en god avtale på en Gym medlemskap

Bli med på et treningsstudio sikrer at du ikke trenger å trene i regn, snø eller under blemmer varme temperaturer. Et treningsstudio tilbyr også tusen dollar maskiner, tilgang til personlige trenere og garderober, slik at du kan trene, dusj og komme i bevegelse. Men å bli med et treningsstudio kan være dyrt. Her er noen tips om hvordan du får mest mulig ut av ditt medlemskap.

Bruksanvisning

Hvordan få en god avtale på en Gym medlemskap

Først plukke treningssentre i praktisk steder som du vet du vil være i stand til å få til på en jevnlig basis. Ta hensyn til hvor du jobber og / eller bor, og hvilken tid du liker å trene (dvs. morgen eller kveld? I løpet av uken eller i helgene?) Se etter treningssentre som tilbyr gratis en-dag (eller enda bedre, en- uke) passerer. Også får sitt beste tilbudet og skrive ned prisen. Ikke glem å få navnet på representanten du snakket med; hvis han eller hun siterer deg en pris, bør gym da følge det. Spør er at det er ekstra avgifter, for eksempel et medlemskap behandlingsgebyr.

Etter å begrense det ned til 3-4, gå å besøke hver og sjekk ut mengden (Er det overfylt på visse tidspunkt som ville være upraktisk for deg Er det lang ventetid for maskiner du vil bruke??); tilstanden til utstyret (Ser det nedslitt \?); og fremfor alt, ikke vær redd for å spørre andre sin mening av gym. (Denne siste delen er viktig fordi folk som jobber på treningsstudio er vanligvis pushy med å selge deg et medlemskap.) Hvis du fortsatt er usikker etter besøket, be om et prøvemedlemskap, men sørg for å spørre om det er noen gebyrer eller penalities ikke allerede er eksplisitt oppgitt.

Vurdere å bli rett etter nyttår eller rett før sommeren. Rundt denne tiden treningssentre tilbyr spesialtilbud og / eller ta bort innvielse avgift for å bli med. Hvis dette ikke er et alternativ, spør om du kan få en ekstra måned (eller to) lagt gratis i din kontrakt, eller noen gratis økter med en personlig trener. Hvis du ønsker å delta på et annet enn etter nyttår eller før sommeren, kan du også finne en \ "off-peak \" rabatt. Spør om det er en hvis ikke klart tilbys. Til slutt, hvis du er en student, spør om gym tilbyr studenter rabatter. I alle fall, være klar til å forhandle.

I tillegg til de ulike maskinene som tilbys, se på bestemte klasser på treningsstudio (og finne ut om ijoining koster ekstra.) Bli med i en klasse kan ha nytte treningen av flere grunner. One, kan gruppe klasser være mye mer moro enn å jobbe alene. To, er instruktør der for å veilede deg og ta deg ut av komfortsonen, så du trene hardere. (Det hjelper å finne klasser som er små, slik at du kan få mer individuell oppmerksomhet.) Tre, tar forskjellige klasser holder deg fra å bli borded og utfordrer kroppen din på nye måter som holder deg sprekere. Du kan prøve vann aerobis, deretter skifte til pilates, eller ta en dans klasse.

Tips og advarsler

 • Hvis leiligheten komplekset har en vekt-rom og / eller basseng, kan dette være nok for deg. Men vekt-rommene kan være liten og overfylt; det er ingen å svare treningen spørsmål; og de vanligvis tilbyr den grunnleggende tredemølle og svært få kraner. Tenk over hva du vil ha ut av treningen.
 • Ikke skriv under på en kontrakt før du er helt sikker. Komme ut av kontrakter er vanligvis svært vanskelig og kan inkludere straff kostnader.

Hvordan bruke naturlig avføringsmiddel

Hvordan bruke naturlig avføringsmiddel


Naturlige avføringsmidler kan brukes til et par forskjellige grunner. Hvis du føler deg bundet opp eller uregelmessig, kan du bruke dem til å avlaste deg. En annen grunn er hvis du føler at du ønsker å miste et par pounds raskt. Selv om vekten er hovedsakelig vann vekt, fungerer det godt nok til å få deg inn i en litt mindre kjole for en spesiell anledning. Denne artikkelen forklarer de beste måtene å bruke naturlige avføringsmidler.

Bruksanvisning

•  Dryss 1 ts av Brewers Yeast på hvert måltid på dagen (frokost, lunsj og middag). Dette er en av de naturlige avføringsmidler som også er svært bra for resten av kroppen din også.

Vask ned hvert måltid med en kopp sviske juice. Naturlige avføringsmidler trenger ikke alltid å bestå av narkotika. Faktisk er svisker og sviske juice mye mer effektivt enn mange reseptbelagte metoder.

Swallow 1 ss linfrø etter middag hver kveld. Du kan spise dette med sviske juice, eller bare svelge det med et glass vann. Det er opp til deg. Noen mener også strø dette på deres mat, men det fungerer bedre hvis tatt alt på en gang etter at den store måltid. Alle naturlige avføringsmidler handle annerledes når de er tatt på ulike tidspunkter.

Substitute varmt vann med en skvett sitronsaft for din kaffe eller te. For noen grunn, en av de beste naturlige avføringsmidler er sitron vann. Når vannet er varmt, er det en fin beroligende drink for morgen eller kveld.

Tips og advarsler

 • En vanlig diett av rå frukt og grønnsaker gjør behovet for naturlige avføringsmidler unødvendige.