Digidexo.com

ubehandlet pyelonefritt

Hvordan kan et urin spor infeksjon utvikler?

Hvordan kan et urin spor infeksjon utvikler?

Introduksjon

Urinveisinfeksjoner (UVI) 's er bakterielle infeksjoner som oppstår i urinveiene. Urinveiene består av blæren, nyrene og urinrøret. De fleste UTI s er forårsaket av bakterien E. coli. E. coli er en harmløs bakterier som normalt finnes i tykktarmen, men på grunn av den tette nærhet bakteriene noen ganger ender opp på inngangen av urinrøret, hvor det begynner å formere seg. Regelmessig og hyppig vannlating kan vaske bakteriene off effektivt hindre smitte, men hvis venstre til flere disse E. coli jobbe seg opp i urinrøret. Hvis de sprer i urinrøret infeksjonen kalles uretritt. Dersom bakteriene ender opp prolifererende i blæren, er den infeksjon som kalles cystitt. Hvis fortsatt venstre ukontrollert infeksjonen kan spre seg til nyrene hvor det kalles pyelonefritt. Ubehandlet pyelonefritt kan føre til arrdannelse i nyrevevet og til slutt nyresvikt.

UTI utvikling på cellenivå

De fleste av UTI s utvikles fra en infeksjon forårsaket av bakterier som E. coli. E. coli reise opp i urinveiene der de kommer i kontakt med kroppens første forsvar; epitelceller. De E. coli har evnen til å binde seg til de epitelceller via bakterienes ekstra cellulære organeller. Bakteriene deretter invadere epitelceller start intracellulære kolonier. Når koloniene danner, bakteriene spre og gjenholde og invadere andre epitelceller. Kroppen deretter aktiverer immunsystem til å bekjempe infeksjonen. Resultatet er en betennelse i vevet i urinrøret, blære eller nyre, som kroppen din prøver å forsvare seg. Denne betennelsen er det som fører til vevsskade og lokalisert smerte som du kan oppleve. Noen ganger koloniene lå sovende og forårsake en tilbakevendende infeksjon.

UTI Development på et fysisk nivå

Fysiske symptomer på en UTI avhenge av hvilket område av urinveiene er infisert. Vanligvis er disse symptomene er hyppig vannlating, smerter over skambeinet hos kvinner, trykket i endetarmen området hos menn, og blod eller skyet urin. I eldre pasienter symptomene er litt annerledes; pasienten er forvirret og kan bli inkontinent. En infeksjon i urinrøret er preget av en brennende følelse når du tisser, som infeksjonen reiser oppover i blæren symptomene endres. Du kan utvikle noen bekken press, smerter i nedre del av magen; vannlating kan være hyppigere og være smertefullt ledsaget av en lavgradig feber. Hvis infeksjonen har nådd nyrene dine symptomer kan omfatte, ryggsmerter, høy feber ledsaget av frysninger, risting og kvalme.

Risikofaktorer og forebygging

For å forhindre UVI er det viktig å bestemme risikofaktorer for utvikling av en UTI. Noen av risikofaktorer for å kontakte UTI s inkluderer; en familiehistorie med nyrestein, være gravid eller i overgangsalderen, prostata sykdom, ved hjelp av et kateter, ikke drikker nok væske, diabetes og andre kroniske sykdommer som svekker immunforsvaret, og aldring. For å hindre UTI tallet, holde kjønnsorganene rent og pass på at du tørker forfra og bakover hvis du er kvinne, drikke rikelig med væske og annullere blæren ofte.

Hvor lenge kan en UTI Gå Ubehandlet?

Urinveisinfeksjon (UVI) er vanlig hos menn, kvinner og barn, og er vanligvis ikke alvorlig --- med mindre det går ubehandlet. En UTI kan ikke bare utrolig smertefullt, men potensielt livstruende.

Hvordan UTI Forekommer

Din urinveiene består av fire deler: nyrene, blæren, rør som frakter urin fra nyrene til blæren (urinlederne) og urinrøret (røret som fører urinen fra blæren ut av kroppen). Urinveisinfeksjon oppstår når bakterier kommer inn i urinrøret og deretter multipliserer i urinveiene. De fleste urinveisinfeksjoner utvikle først i nedre urinveiene (urinrøret og blæren), og kan lett behandles med antibiotika foreskrevet av en lege.

Hvis en UTI går ubehandlet, kan det imidlertid flytte til øvre urinveiene, inkludert nyrer, som er når mer alvorlige komplikasjoner kan skje.

Ubehandlet urinveisinfeksjoner: Symptomer og påvirkning

En urinveisinfeksjon som har spredt seg til nyrene (også kjent som nyre infeksjon, eller pyelonefritt) kan føre til nedsatt nyrefunksjon og med død.

Normale lavere UTI symptomer inkluderer føler behovet for å urinere ofte og svie eller smerter ved vannlatning. Selv om trangen til å urinere oppstår ofte, kan bare noen få dråper urin kommer ut. Urin kan også vises skyet.

En lavere UTI normalt ikke gir feber. Når nedre UVI symptomer er til stede sammen med feber, oppkast eller smerter i ryggen eller under dette ribbeina, kan dette tyde på at smitten har spredd seg til nyrene.

Nyre infeksjoner ta flere uker med antibiotikabehandling for å kurere, og kan kreve en pasient legges inn på sykehus.

Nyre infeksjon forårsaket av en ubehandlet UVI kan også føre til permanent, og i noen tilfeller livstruende, nyreskader. For å unngå denne muligheten, ta kontakt med en lege ved utbruddet av eventuelle uti symptomer. En UTI som behandles tidlig, vil sannsynligvis ikke ha varig effekt på urinveiene eller helse.

Ubehandlet urinblæren infeksjoner

Resultatet av en ubehandlet urinblæreinfeksjon er en infeksjon nyre. En blære infeksjon er enkel å behandle, men hvis skiltene blir oversett og ubehandlet, vil det spre seg til nyrene og forårsake en alvorlig sykdom.

Nyre infeksjon

En nyre infeksjon, pyelonefritt, resultater fra bakterier som reiser gjennom urinlederne fra blæren. Når infeksjonen når nyrene, kan alvorlige komplikasjoner oppstår, og det er vanskeligere for kroppen å bekjempe infeksjonen.

Symptomer

Symptomene på ubehandlet urinveisinfeksjon nå i nyrene er kvalme, oppkast, feber, smerter i rygg og sider, puss eller blod i urinen, og en manglende evne (eller bare minimal evne) til å urinere.

Komplikasjoner

Når infeksjonen kommer i nyrene det kan føre til nyresvikt, som er en komplett nedstengning av nyrene. Infeksjonen kan videre reise til blodet og bli systemisk. Hvis infeksjonen er svært alvorlig, kan det føre til permanent nyreskade.

Behandling

Behandlingen for urinblæreinfeksjoner er antibiotikabehandling. Hvis offeret er oppkast og store smerter, kan hun være på sykehus før hun kan ta medisiner og væske gjennom munnen.

Forebygging / løsning

Den beste forebygging for å unngå en nyre infeksjon er å behandle blæren infeksjon. Ved første tegn på symptomer, ring din lege for antibiotika.

Ubehandlet urinveisinfeksjoner

Ubehandlet urinveisinfeksjoner


En urinveisinfeksjon, en betennelse i urinveiene, er et vanlig problem at folk flest vil ha minst én gang i livet. Heldigvis, urinveisinfeksjoner er lett å behandle og forebygges. Likevel, mange mennesker forlate sine infeksjoner ubehandlet, noe som fører til mer alvorlige helsemessige forhold og komplikasjoner.

UTI årsaker og symptomer

Urinveisinfeksjoner (også kalt UVI) oftest forekommer når bakterier som E. coli, eller Staph innføres i urinveiene. Normalt skjer dette ved åpningen hvor urinen er utskilt, i urinrøret. Som bakteriene reise opp urinveiene, infisere de urinrøret, blæren og selv nyrene. Symptomer på urinveisinfeksjoner inkluderer brennende ved vannlating eller smerter i korsryggen eller bekken. Urinen kan også være mørk, grumsete eller blodig. I sjeldne tilfeller kan en UTI har ingen symptomer i det hele tatt.

Hvorfor UVI Go Ubehandlet

Selv om urinveisinfeksjoner er lett behandles, folk ikke klarer å behandle dem av flere grunner. Den vanligste årsaken er at UVI ikke viser noen symptomer eller symptomene er forveksles med noe annet, for eksempel vaginitt eller visse seksuelt overførbare sykdommer. En annen grunn en urinveisinfeksjon kan gå ubehandlet, er at det skjer i en baby eller eldre person. Mens spedbarn og eldre er utsatt for UVI, kan de ikke ha kommunikasjonsferdigheter til å fortelle deg om sine symptomer.

Nyresyke og Failure

Urinveisinfeksjoner begynner vanligvis som uretritt, en betennelse i urinrøret, og reise opp i urinsystemet, som fører til nyrene. Den verste form for urinveisinfeksjon er nyre infeksjon, også kalt pyelonefritt. Ubehandlet urinveisinfeksjon kan føre til pyelonefritt-forårsaket nyresykdom. I de mest ekstreme tilfeller kan føre til infeksjon nyresvikt.

Som nyrene begynner å miste sine fungerende evner, er de ikke i stand til å filtrere blodet effektivt eller frigjøre hormoner det normalt gjør. Resultatene er høyt blodtrykk, anemi og til og med bentap. Det kan også føre til farlige tilstander som uremi, som er en opphoping av avfall i blodet og kan forårsake hjernesvikt.

Behandling

Når urinveisinfeksjoner har blitt liggende ubehandlet og har resultert i nyresykdom eller fiasko, er det svært få behandlingstilbud. Skade på nyrer er irreversibel, og hvis de fungerer evner har blitt betydelig redusert, vil du sannsynligvis nødt til å gjennomgå dialyse. Nyredialyse er filtrering av blodet gjennom kunstige midler, vanligvis en maskin i et sykehus eller klinikk innstilling. Selv om du kan leve et relativt langt og sunt liv på nyredialyse, er det ment å være et midlertidig tiltak. Hvis medisinsk mulig, vil helsepersonell anbefaler en nyretransplantasjon. Men å finne en frisk nyre donor med matchende blodtype og andre faktorer kan være svært vanskelig, og prosedyren er ikke alltid vellykket.

Forebygging

For å hindre en ubehandlet urinveisinfeksjon fra å ha alvorlige konsekvenser, bør du være svært observant om eventuelle symptomer. Hvis du observerer noen symptomer som kan være relatert til en UTI, skal du se en helsepersonell for riktig diagnose. Uansett om du behandler din smitte gjennom hjemme rettsmidler eller antibiotika, hvis du ikke ser en bedring i symptomer i løpet av noen dager, bør du kontakte helsepersonell. Han kan komme opp med en behandling som kan hindre urinveisinfeksjon fra forverring.

Hvordan å behandle akutte Pyelonefritt (Nyre infeksjon)

Akutt pyelonefritt er en infeksjon i de øvre urinveiene. Denne artikkelen vil forklare ved behandling av denne sykdommen. Avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen noen pasienter kan kreve sykehusinnleggelse, mens andre kan bli behandlet som poliklinisk med oral medisiner. Les videre for noen alternativer for behandling.

Hvordan å behandle akutte Pyelonefritt (Nyre infeksjon)

Start behandlingen ved å gi antibiotika empirisk (uten å vente på lab-rapporter). Intravenøs antibiotika, spesielt aminoglycosides (Gentamycin) og fluorokinoloner (Levofloxacin), er ofte valgt for innlagte pasienter. Oral fluorokinoloner, som for eksempel ciprofloksacin (500 mg to ganger daglig) eller levofloksacin (250 til 500 mg en gang daglig) er gode første valg for polikliniske pasienter. Ciprofloxacin og levofloksacin bør ikke brukes av kvinner som er gravide eller ammende. Andre medisiner som kan brukes inkluderer: ceftriaxone (1 gram IV daglig) bare hvis Enterococcus bakterier ikke er mistenkt som årsak. For Enterococcus ampicillin (1 til 2 g IV hver sjette time) pluss gentamycin (1,0 mg / kg IV hver åtte timer er hensiktsmessig.

Send laboratorier spesielt urinanalyse, blodverdier, nyre funksjonsprøver og blodkulturer. Gjør endringer i antibiotika senere basert på resultatene av urin kultur følsomhet.

Opprettholde tilstrekkelig hydrering. Hvis pasienten er oppkast, kan intravenøs væske være nødvendig.

Bruk paracetamol (Paracet) for feber eller smerter.

Pasienter med komplisert pyelonefritt bør forvaltes aggressivt.

Hint

  • Gravide kvinner bør ikke ta floroquinolones som de kan ha alvorlige effekter på barnet.

Ubehandlet Crohns sykdom

Ubehandlet Crohns sykdom


Crohns sykdom kan være arvelig som det ser ut til å "kjøre i familier", ifølge Medline Plus. Det er oftest diagnostisert hos unge voksne, men kan oppstå i alle aldre.

Crohns sykdom

Denne sykdommen er i kategorien av inflammatoriske tarmsykdommer, som forårsaker betennelse i fordøyelseskanalen. Den hele fordøyelseskanalen "fra munnen til anus" kan bli påvirket, i henhold til The Mount Sinai Medical Center.

Symptomer

Diaré, magekramper, rektal blødning, anemi, tretthet, svakhet og vekttap er noen av symptomene på Crohns 'sykdom.

Crohns og tarmene

Hvis Crohns sykdom forblir ubehandlet kan det føre til problemer for tarmen. Et slikt problem med ubehandlet Crohns er obstruksjon av tarmen.

Crohns og bein

Crohns, forblir ubehandlet, kan føre til leddgikt. Osteoporose kan også være et resultat av ubehandlet Crohns sykdom.

Crohns og andre organer

Når Crohns sykdom ikke behandles, kan det også angripe dine organer. Leversykdom, gallestein, nyrestein, utslett og betennelse i øynene kan føre til.

Pyelonefritt forårsaket fra gruppe B streptokokk

Symptomer

Pyelonephritis er infeksjon av nyre. Feber følger nesten alltid denne infeksjonen. Andre symptomer er smerter i siden av korsryggen, kvalme, brekninger, svie eller smerter ved vannlating, urgency og hyppighet av vannlating, og smerter over navleregionen.

Årsaker

Selv om E. coli bakterier er ansvarlig for pyelonefritt om lag 90 prosent av tiden, er gruppe B streptokokker den skyldige i et lite antall tilfeller.

Gruppe B streptokokker ofte koloniserer i vaginaer av friske kvinner, og i mage områder av både menn og kvinner, uten å forårsake infeksjon. Mellom 15 og 45 prosent av kvinnene bærer bakterien. Fordi spedbarn kan bli smittet under svangerskap eller fødsel, og infeksjon kan være dødelig for nyfødte, er gruppe B streptokokker en bekymring for gravide.

Underliggende sykdom, avvik i urinveiene og graviditet er noen ting som kan utløse infeksjon å utvikle blant voksne. Når en blære eller urinveisinfeksjon oppstår, kan bakteriene reise opp ureter og invaderer nyren, forårsaker pyelonefritt.

Blant unge og middelaldrende voksne, kvinner er mer sannsynlig å få infeksjoner fra gruppe B streptokokker. Blant eldre mennesker, er infeksjonen ofte knyttet til hjertesvikt og blir sengeliggende, med urinveisinfeksjon er en vanlig manifestasjon.

Alvorlighetsgrad

Pyelonefritt kan være dødelig hvis sekundære forhold utvikler seg. Sekundære forholdene omfatter emphysematous pyelonefritt (en alvorlig form for infeksjon som forårsaker gassdannelse i nyrene), abscess eller sepsis.

Behandling

Penicillin og ampicillin er antibiotika av valget for gruppe B strep infeksjoner. Cefazolin, erytromycin og klindamycin er også brukt til å behandle den.

De fleste pasientene er innlagt på et sykehus for behandling for pyelonefritt. I alvorlige tilfeller kan kirurgi på nyrene være nødvendig.

Ubehandlet Toe Fungus Disease

Ubehandlet Toe Fungus Disease


Fungal spiker infeksjoner er ganske vanlig hos voksne. De forekommer oftere i tåneglene enn fingerneglene. Selv Fungal spiker infeksjoner er ikke et alvorlig helseproblem, hvis venstre ubehandlet, kan noen komplikasjoner oppstår.

Symptomer

Symptomer på en sopp tånegl infeksjon er sprø, knusing, fortykket, misfarget, eller frittliggende tåneglene. Spikeren kan også endre form, har rusk fanget under den, eller miste sin glans eller skinne.

Risikofaktorer

Siden sopp trives i varme, fuktige steder, kan de ofte bli funnet i svømmebassenger, treningssentre eller offentlige dusjer. Iført lukkede sko eller pådra seg mindre skader kan også øke risikoen for å utvikle en sopp tånegl infeksjon.

Behandling

Tånegl soppinfeksjoner er ofte behandlet med oral reseptbelagte soppdrepende medisiner eller ved tånegl fjerning. Over-the-counter lotions og kremer som regel vise seg ineffektiv.

Komplikasjoner

Ubehandlet tånegl sopp kan forårsake permanent spiker skade, spredning av soppinfeksjon til andre områder av kroppen, eller hudinfeksjoner som paronychia.

Paronychia

Paronychia er en infeksjon i huden rundt neglene. Det er preget av rød, hoven øm hud rundt neglen, og kan innebære pus fylte blemmer. I sjeldne tilfeller kan paronychia spre en infeksjon til skjelettet, sener eller blod.

Tegn og symptomer på Ubehandlet Thrush

Tegn og symptomer på Ubehandlet Thrush


Candida albicans er soppen ansvarlig for trost og gjær infeksjoner hos voksne og barn. Tilstanden er lett behandles, men trost kan bli komplisert hvis immunsystem problemer også er til stede. De som er mer sannsynlig å utvikle trost inkluderer babyer, protese-wearers, eldre og folk med dårlig helse, særlig de med immunsystem lidelser som HIV og de som gjennomgår kjemoterapi, ifølge pennstate Hershey.

Lesjoner

Lesjoner ofte vises i munn av pasienter med trost. Forandringene kan være melkehvit og oppstår på taket av munnen, tungen, indre kinn og tannkjøtt. Hos noen pasienter lesjonene kan se ut som cottage cheese. Et spedbarn med en ensartet hvit tungen kan ikke ha trost; melke dietter ofte resultere i hvite tunger, ifølge CS Mott Children Hospital.

Tap av smak

Voksne pasienter med ubehandlet trost kan miste sin følelse av smak, ifølge Mayo Clinic. Det tap av smak er midlertidig og kommer tilbake når betingelsen er behandlet og gjær er eliminert. Tapet oppstår når lesjonene dekke smaksløkene.

Blødning

Forandringene kan blø hvis de blir gnidd eller skrapes. Blødningen er vanligvis ikke alvorlige, og ikke alle tilfelle trost vil resultere i blødning lesjoner.

Pain

Det kan være smerter i munnen eller halsen når trost ikke behandles. Thrush som ikke er behandlet, kan føre halsen smerte som gjær infeksjonen sprer seg i munnen og ned i halsen.

Øsofagitt

Øsofagitt er en tilstand som oppstår når trost ikke er behandlet og lov til å spre seg nedover halsen. Denne betingelse gjør det vanskelig å svelge. Forandringene kan gjøre det føles som om noe er fanget i halsen.

Irritabilitet

Babyer med trost kan være irritabel og masete. Babyer kan ikke uttrykke smerte og problemer med å svelge når trost står ubehandlet og forårsaker halsproblemer.

Ubehandlet Strep hals på voksne

Ubehandlet Strep hals på voksne


Strep hals er en bakteriell infeksjon i halsen som får den til å føle seg irritert, sår og skrapete. Voksne som forlater en strep halsinfeksjon ubehandlet er i faresonen for å utvikle flere infeksjoner og komplikasjoner.

Bakgrunn

Strep hals hos voksne er forårsaket av Streptococcus pyogenes, eller Gruppe A Streptokokker bakterier. Streptokokker bakterier er svært smittsom og gått gjennom luftbårne dråper overføres gjennom hosting og nysing.

Risikofaktorer

Strep hals infeksjoner hos voksne er mer sannsynlig å skje i løpet av sen høst, vinter og vår. Strep bakterier trives i grupper av mennesker med nær kontakt. Voksne som jobber i barnevernet og skolesammenheng har høyere risiko for å pådra seg smitte.

Komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic, voksne som forlater en halsbetennelse ubehandlet risiko å utvikle komplikasjoner som betennelse i mandlene, ørebetennelse, bihulebetennelse, nyre betennelse og / eller skarlagensfeber. Ubehandlede strep hals infeksjoner kan også føre til revmatisk feber, som kan forårsake permanent hjerteventil arrdannelse.

Forebygging / løsning

Ifølge Mayo Clinic, voksne med risiko for å pådra seg strep infeksjon bør vaske hendene regelmessig, dekker munnen når du nyser og / eller hoste og unngå å dele bestikk og drikkeglass.

Advarsel

For å unngå alvorlige komplikasjoner, foreslår National Library of Medicine at voksne med en strep halsinfeksjon bør søke legehjelp umiddelbart. Strep hals infeksjoner trenger umiddelbar oppmerksomhet hvis ledsaget av høy feber eller problemer med å puste eller svelge, også hvis antibiotikabehandling ikke bedrer symptomer innen 24 til 48 timer.

Langtidseffekter av Cushings sykdom hvis venstre ubehandlet

Cushings sykdom er en hormonell ubalanse i kroppen din som kan påvirke deg på forskjellige måter. Hvis venstre ubehandlet vil du oppleve problemer som kan føre til vektøkning, diabetes og andre alvorlige bekymringer.

Hva er Cushings sykdom

Cushings sykdom er en sykdom forårsaket av hypofysen fungerer feil. En overflod av ACTH produseres av fremre hypofysen kan føre til denne sykdommen.

Årsaker til Cushings sykdom

Svulster på hypofysen forårsake Cushings sykdom som kan føre til Cushings syndrom. Disse tumorer kan også være plassert på lungene eller bukspyttkjertelen, og noen kan være kreft.

Symptomer på Cushings sykdom

En rekke symptomer kan vises på utbruddet av Cushings sykdom. Fedme er en viktig bekymring sammen med andre symptomer som ryggsmerter, svake muskler, endringer i huden din utseende og tap av muskelmasse.

Long Term Effekter

Cushings sykdom har langsiktig innvirkning på helsen. Kontrollere vekten din er viktig fordi du kan lide av diabetes, høyt blodtrykk og bein tap på grunn av den ekstra vekten.

Behandlinger

Når du arbeider med Cushings sykdom, må du ha svulsten fjernet fra kroppen din. Dette gjøres gjennom kirurgi eller bruk av stråling behandlinger.

Hva skjer hvis Hypertension forblir ubehandlet?

Hva skjer hvis Hypertension forblir ubehandlet?


Blodtrykket er et mål på styrken av blod mot arteriell fartøy vegger under sammentrekning av hjertet. Langvarig hypertensjon (høyt blodtrykk) kan føre til dødelige komplikasjoner.

Skade på hjertet

Ubehandlet hypertensjon fører til skade på hjertet. Hjertet må jobbe hardere for å presse blodet gjennom trange fartøyer. Tover gang, denne ekstra arbeid forstørrer hjertet og reduserer dens evne til å trekke seg sammen.

Stroke

Ubehandlet hypertensjon kan føre til hjerneslag. Når blodtrykket øker, presset på blodårene øker. Fartøyene i hjernen er svært følsomme for dette økte presset. Etter hvert vil et svakt område i et kar sprekke og forårsake blødning i hjernen.

Nyresvikt

Nyresvikt kan være en annen komplikasjon. Ifølge National Nyre og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, til økt press på karene i nyrene kan føre dem være mindre effektiv i å eliminere avfall, og dermed øke volumet av væske i kroppen og øker blodtrykket.

Aneurisme

Høyt blodtrykk kan svekke arterier, noe som gjør dem utsatt for brudd. En sprukket arterien hvor som helst i kroppen er umiddelbart livstruende.

Forebygging

Hypertensjon er kjent som silent killer, som betyr en person kan ikke ha symptomer før alvorlig organskade er gjort. Det er viktig å administrere vekt, kosthold og mosjon, og å slutte å røyke. Det er også viktig å flittig overvåke blodtrykk og å holde seg til et behandlingsregime.

Hva skjer hvis høyt blodtrykk går ubehandlet?

High Blood Pressure

Visse organer i kroppen trenger oksygen fra blodet ditt for å overleve. For eksempel kan din hjerne og ditt hjerte ikke fungere optimalt uten en betydelig mengde av oksygen og næringsstoffer. Kroppen får den nødvendige oksygen hver gang hjertet slår; hjertet presser blodet gjennom et system av rør som det refereres til som arterier. Når du har høyt blodtrykk, har hjertet jobbe hardere for å fullføre denne oppgaven, som etterlater ditt hjerte utsatt for skade.

The Silent Killer

Høyt blodtrykk har tjent sin moniker av å være en "silent killer." Ifølge Center for Disease Control, én av tre amerikanere har høyt blodtrykk, men bare en femtedel av dem som er klar over sin tilstand. Det er ingen spesifikke symptomer for å signalisere høyt blodtrykk, så det går ofte ubehandlet inntil det fører til en mer alvorlig tilstand. Høyt blodtrykk fører til at hjertet til å gjøre ekstra arbeid, noe som til slutt føre til at veggene i hjertet til å bli forstørret og svak. Hvis ditt hjerte er svakt, det er uproduktivt.

Ubehandlet høyt blodtrykk

Ubehandlet høyt blodtrykk vil ikke bare svekke ditt hjerte, vil det også arr og herde blodårene dine. Arteriene er laget av muskler som utvider når blodet pumpes gjennom dem, men når blodet ikke pumper riktig, rørene begrense og bli vanskelig med et klebrig stoff laget av kolesterol og fett som kalles plakk. Dette er ofte referert til som aterosklerose. Jo lenger det høye blodtrykket går ubehandlet, bygger mer pesten opp i arteriene. Hvis blodårene dine blir hindret av plakk, er du på en alvorlig risiko for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Eller slutt vil det ikke være noen måte for blodet å nå hjertet, som fører til kongestiv hjertesvikt.

Styre Blood Pressure

Etter den tid en medisinsk tilstand presenterer seg selv, kan det hende du har hatt høyt blodtrykk i mange år. For å redusere risikoen for å skape en langsiktig tilstand, bør du få blodtrykket kontrolleres minst en gang i året. Ifølge American Heart Association, kan du også kontrollere blodtrykket ditt ved å vite din idealvekt, unngå fet og salt mat, overvåking av alkoholforbruk, gjennom trening og ved å ta medisinen din (hvis nødvendig).

Om farene ved Ubehandlet Herpes

Herpes er en meget smittsom sykdom forårsaket av en stamme av herpes simplex virus. De fleste mennesker smittet med herpes viser ingen merkbare symptomer, slik at sykdommen ofte går uoppdaget og ubehandlet. Fordi herpes virus kan overføres fra en person til en annen, selv når symptomene ikke er til stede, er det svært viktig å behandle sykdommen når det blir oppdaget. Det finnes ingen kur for herpes, men det finnes behandlinger som kan hjelpe kontroll utbrudd av viruset.

Typer

Det finnes to typer herpes, muntlig og genital. Hver type er en infeksjon forårsaket når en stamme av herpes simplex virus kommer inn i kroppen gjennom små rifter i slimhinnene i munn og genitalia.
Herpes simplex virus type 1 (HSV-1) er den belastningen som forårsaker oral herpes, et utbrudd av forkjølelsessår eller munnherpes rundt munnen.
Genital herpes er forårsaket av en annen stamme av virus, Herpes Simplex virus type 2 (HSV-2), og smitter livet.
Imidlertid kan HSV-1 også forårsake genital herpes hvis viruset overføres fra sår i munnen på en person å underlivet til en annen under oral sex. Behandling er tilgjengelig for begge typer herpes.

Funksjoner

Herpes smitter gjennom seksuell eller hud-til-hud kontakt. På grunn av at viruset kun lever i en svært kort tid utenfor kroppen, overføring av aktiviteter som hånd risting er svært lite sannsynlig. De former for hud-til-hud kontakt som overfører herpes er munn til munn, munn til kjønnsorganene, munn til anal, genital til genital, genital til anal og anal til anal.
Mens mange mennesker med herpes aldri viser symptomer, når symptomene forekommer de kan være alvorlige. Den første skjerm av symptomer, referert til som et utbrudd, skjer vanligvis i løpet av to uker etter første kontakt med viruset, og starter med smerte eller kløe.
I løpet av noen dager sår eller blemmer utvikle seg i og rundt det infiserte området. Sårene bryte åpne og kan sive eller blø. Hvis ikke behandles, vil sårene slutt skorpe over og helbrede. Men behandling kan drastisk fremskynde helbredelsesprosessen og i noen tilfeller, hvis startet tidlig nok, kan også hindre et utbrudd.

Betraktninger

Når herpes viruset kommer inn i kroppen, forblir den. Det er alltid mulighet for å ha et utbrudd og overføre viruset til noen andre. Uten behandling kan utbrudd oppstår flere ganger i året i mange år. Behandling med anti-herpes virus-midler kan forhindre eller forkorte varigheten av et utbrudd, redusere alvorligheten av symptomene og redusere risikoen for å infisere en annen person. Personer med oral herpes kan også bruke aktuelle behandlinger for å lindre symptomer.

Advarsel

Ubehandlet herpes kan sikkert føre til ubehag og forverring, men det er mer vesentlige farer for å vurdere. Personer med svekket immunforsvar kan oppleve sterke utbrudd og utvikle komplikasjoner. Venstre ubehandlet, øker herpes en persons risiko for å få humant immunsviktvirus (HIV). Selv om sjeldne, kan herpes føre til en alvorlig sykdom som hjernehinnebetennelse eller meningitt hvis venstre ubehandlet. Herpes under svangerskapet kan føre til hjerneskade, blindhet eller død hos et nyfødt spedbarn hvis forholdsregler ikke er tatt.

Forebygging / løsning

Den beste måten å unngå farene ved ubehandlet herpes er å hindre infeksjon av viruset. Den beste forebygging er å avstå fra seksuell aktivitet eller å ha bare én seksuell partner som er fri for smitte. De som deltar i seksuell aktivitet bør alltid bruke en latex kondom og aldri ha sex når symptomene er til stede i begge partner.

Hvordan å miste vekt med en ubehandlet Thyroid

En ubehandlet skjoldbrusk er en tilstand som påvirker skjoldbruskkjertelen hormon, som går kroppens stoffskifte. Dette kan være "hypertyreose", en tilstand forårsaket av overproduksjon av skjoldbruskkjertel hormon --- symptomer inkluderer vekttap, økt hjerterytme, svetting og skjelvende hender. Den motsatte tilstand er "hypotyroidisme," når kroppen produserer en utilstrekkelig mengde av dette hormonet. Dette kan fremkalle symptomer på en sakte metabolisme, slik som vektøkning selv med en redusert appetitt og konstant tretthet. Det er risikabelt å la din skjoldbrusk problem å gå ubehandlet, men fortsatt mulig å gå ned i vekt ved hjelp av grunnleggende prinsipper for vekttap.

Hvordan å miste vekt med en ubehandlet Thyroid

Gjør frukt og grønnsaker din stift mat. Kontroller at du har et stykke frukt til hvert måltid, og at friske grønnsaker utgjør to tredjedeler av dine måltid deler. Unngå fruktjuice, som oftere enn ikke, de har en god del av tilsatt sukker og er ikke å fylle.

Drikk minst 2 liter vann per dag. Vann spyler ut giftstoffer, bidrar til å holde avføring regelmessig og klarner huden din. Kjøp en flaske vann som du liker og bringe det overalt.

Øvelse hver dag. Du trenger ikke å gå på treningsstudio per se, men du må forplikte seg til 30 minutter med trening hver eneste dag: sykling, løping, skøyter, svømming eller turgåing.

Hint

  • Med denne type tilstand, må du være strengere og mer disiplinert enn gjennomsnittet dieter.
  • Mens thyroid omsorg er forskjellig for alle og ofte komplisert, er det en treatable tilstand og det er viktig at du ser en endokrinolog eller annen lege.

Ubehandlet Ankel Edema grunn av hjertesykdom

Fluid beholdt i kroppslige vev fører til hevelse i ekstremiteter kjent som ødem, som forekommer hyppigst i ben, føtter og ankler. The Cleveland Clinic sier hjertesykdom er en vanlig årsak, og hvis den forblir ubehandlet, bare vil forverres.

Identifikasjon

I boken "Heart Disease Symptomer," Dr. Lawrence S. Cohen sier "ødem er et vanlig tegn på hjertesykdom." Han antyder at svelling som forekommer i anklene på kvelden antyder retensjon av salt og vann, et tegn på høyre side hjertesvikt.

Symptomer

I tillegg til hevelse under torso, symptomer på ødem inkluderer strukket eller glinsende hud, abdominal hevelse, og hud som har en slags "smilehull" i flere sekunder etter å ha blitt presset.

Betydning

Ødem oppstår under hjertesvikt som hjertet er svekket i den grad at den er i stand til på riktig måte direkte sirkulasjon gjennom kroppen. Ubehandlet ankel ødem på grunn av hjertesykdom vil bare forverres dersom den underliggende årsaken, hjertesykdom, er behandlet.

Behandling

I tillegg til behandling for hjertesykdom, bør de som lider av ødem redusere sitt inntak av natrium og væske og en lege kan forskrive en vanndrivende (vann pille).

Advarsel

Uansett hva årsaken til ødem, bør enhver hovent område av kroppen beskyttes mot press, skader og ekstreme temperaturer, sier National Library of Medicine. Disse områdene er mer utsatt for skader og infeksjon.

Ubehandlet Hvete Bran Vs. Raw Hvete Bran

Ubehandlet Hvete Bran Vs.  Raw Hvete Bran


Hvete grains gjennomgå fresing, som skiller kli, eller det ytre skall, fra hoved kjernen. Processing renser og foredler kli, forbereder den for lagring. Hvetekli er rik på svært uløselig kostfiber og antioksidanter, vitaminer og mineraler.

Ubehandlet

Behandler hvetekli strimler vitale næringsstoffer fra korn, men hveteprodukter ofte ristet å forbedre holdbarheten. Riste ubehandlet hvetekli ikke nødvendigvis strippe kli av sine næringsstoffer, ifølge Hodgson Mill. De hevder at deres toasting prosessen ikke fjerne eventuelle hvetekli næringsstoffer.

Raw

Rå hvetekli er ubehandlet og ikke har gjennomgått noen behandling for å øke dens levetid. Hvetekli kan harskne, fordi den har et høyt oljeinnhold, og det er derfor det er ofte separert fra kornet før behandlingen. Raw hvetekli bør være nedkjølt og spises fersk fordi det ødelegger raskt.

Betydning

Bearbeidet kli er funnet i frokostblandinger og hel-hvete brød. Raw hvetekli kan selv bidra til å bekjempe kreft. Noen medisinske studier har vist at dyr matet en diett rik på rå hvetekli hadde en lavere forekomst av kreftfremkallende celler enn de som fikk en vanlig diett, ifølge USDA Agricultural Research Service.

Hva skjer hvis MRSA går ubehandlet?

Hva skjer hvis MRSA går ubehandlet?


Meticillinresistente Staphylococcus aureus, vanligvis forkortet MRSA, er en bakteriell infeksjon som er svært motstandsdyktig mot antibiotika kalt beta-laktamer, for eksempel penicillin. MRSA er vanlig i sykehus innstillinger, der pasienter har åpne sår og svekket immunforsvar.

Staph Infeksjon

Når MRSA blir stående ubehandlet, mange pasienter får staph infeksjoner, forkortelse for Staphylococcus. Staph infeksjoner kan påvirke forskjellige deler av kroppen, men som oftest angriper huden, noe som resulterer i koker eller kviser på huden. Disse koker kan være hoven, rød og smertefull. Hvis venstre ubehandlet, kan de også ha pus.

Brennkopper

Staph infeksjon i huden forårsaket av MRSA ofte fører til en tilstand samtale impetigo. Som tilstanden forverres, det koker fra staph infeksjon skorpe over og føre til at huden til å føle varme. Sårene er vanligvis svært kløende og ofte vises på armer, ansikt og ben.

Sår

Ubehandlet MRSA kan også føre til åpne sår og sår. Risikoen for utvikling av magesår fra MRSA er høyere for eldre menn.

Pnuemonia

MRSA som er ubehandlet kan også føre til lungebetennelse, som er en infeksjon av lungene. Dette kan forekomme dersom bakterien MRSA sprer seg og kommer inn i lungen.

Død

I de mest alvorlige tilfeller kan ubehandlet MRSA føre til dødsfall. For å redusere risikoen for dødsfall, får behandling for MRSA og praksis generelt god hygiene ved rengjøring kutt og skrubbsår og ofte vaske sengetøy, håndklær og klær.

Ubehandlet diabetes symptomer

Diabetes er en type av metabolsk lidelse som påvirker mengden av insulin som produseres av bukspyttkjertelen. Bukspyttkjertelen produsere en liten mengde insulin eller ingen i det hele tatt, noe som fører til en opphoping av glukose i kroppen. De tre typer av diabetes er Type 1, Type 2 og svangerskapsdiabetes. Hvis venstre ubehandlet, vil hver type produsere spesielle symptomer.

Skriv inn en Symptomer

Hvis en person har Type 1 diabetes, har hun en kronisk form av sykdommen. Denne typen er ofte diagnostisert hos barn og unge voksne. Årsaker inkluderer arvelighet og viral eksponering. Før en person søker behandling, kan hun oppleve en rekke symptomer som kommer på raskt. Type 1-diabetikere føler veldig tørst og føler behov for å kontinuerlig drikke i løpet av dagen. Denne økte væskeinntak vil føre til at personen måtte gå på do oftere. Andre symptomer på ubehandlet type 1 diabetes er vekttap, slapphet og visjon endringer.

Type 2 Symptomer

Type 2-diabetes forekommer hos voksne og som ikke krever insulin avhengighet. Mulige årsaker til type 2 diabetes er overvekt og mangel på fysisk aktivitet. Pasienter med type 2-diabetes vil ha mange av de samme symptomene på type 1 pasienter, inkludert ekstrem tørste, hyppig vannlating, plutselig vekttap, slapphet og endringer av syn. Men vil de også ha andre symptomer, mens deres diabetes forblir ubehandlet. Dette inkluderer mørklagte områder av huden som vises uten noen åpenbar grunn. Kutt kan også ta lengre tid å helbrede, fordi type 2 diabetes påvirker immunsystemet ditt.

Svangerskapsdiabetes Symptomer

Svangerskapsdiabetes er en type diabetes som bare skjer mens en kvinne er gravid. Mens lider av tilstanden, produserer kroppen høye blodsukkeret som kan skade mor og baby. Svangerskapsdiabetes viser ofte ingen symptomer og er vanligvis bare oppdages gjennom rutinemessige blodsukkermålinger. I noen tilfeller kan personen føler seg sliten og tørst på grunn av ubehandlet tilstand.

Betraktninger

Når en person starter behandling, kan han fortsatt oppleve noen av symptomene på ubehandlet diabetes. Da han og hans lege er i stand til å få sine insulinnivået under kontroll, bør symptomene gå bort eller redusere alvorlighetsgrad.

Advarsel

Diabetes kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet for en betydelig periode. Hvis du har noen tegn til dette alvorlig tilstand, bør du kontakte lege for å gå over behandlingstilbud.

Slik unngår du at Pyelonefritt

Slik unngår du at Pyelonefritt


Urinveisinfeksjon er en vanlig, lett unngått men generelt lite forstått tilstand. En mer alvorlig, men akkurat som forebygges versjon av det er Pyelonefritt, et angrep av nyrene og kanaler. Det er forårsaket av bakterier fylte urin som har funnet sine måter tilbake i urinveiene. Det slår kvinner oftere enn menn. Det er visse problemer kvinner kan vedta å unngå å pådra seg sykdom.

Bruksanvisning

•  Begrens inntaket av koffeinholdige drikker. Når du lider av Pyelonefritt en kvinne kan oppleve oppkast, rygg smerter og smertefull vannlating. Fluider bidra til å skylle de bakterier som forårsaker disse symptomene ut mens koffein tendens til å tørke kroppen av de nødvendige fluider.

Drikk mye væske, spesielt vann og tranebærjuice, for å hindre bakterier fra betent og multiplisere. Tranebærsaft har vist noen evne til å hindre festing av bakterier til urinrøret og urinblæren. Urinere etter sex å utvise bakterier som kan ha kommet inn i kroppen.

Vær på vakt for tegn på at kroppen kan være lider av symptomer på Pyelonefritt, spesielt hos eldre kvinner samt kvinner som lider av andre sykdommer som hindrer deres immunsystem. Infeksjonen er tilbøyelige til å angripe kvinner på en høyere rente enn menn rett og slett på grunn av den fysiske bygge av kvinner versus menn. En manns urinrøret har mer lengde, som gir ham mer en barriere mot bakterier.

Vask og tørk bakover og ikke frontward mens både bading og etter toalettbesøk. Dette er et fast innslag i Pyelonefritt-kampene hygiene.

Unngå å bruke parfymerte produkter på eller i nærheten av vagina som de noen ganger inneholde materiale som havn bakterier eller gjør det mulig å samle inn.

Besøk en lege for en konsultasjon en gang tegn på Pyelonefritt blir oppdaget for ikke å forverre infeksjonen.