Digidexo.com

hvordan bruker hcg dråper

Hvordan bruke HCG

HCG er en forkortelse for humant choriongonadotropin, et naturlig forekommende hormon i den kvinnelige kroppen som regulerer frigjøring av et egg under eggløsningen. Den brukes til å behandle en rekke lidelser omfattende infertilitet og få sædceller. Det er også brukt på unge gutter som testiklene har ikke nedstammet riktig. HCG administreres gjennom injeksjon i huden eller muskel av en lege eller sykepleier, men det kan også være selv injisert hvis personen har riktig kunnskap og erfaring til å gjøre det. HCG er tilgjengelig i en ferdigblandet tilstand, eller i pulverform og væskeform, som må blandes sammen før injeksjon.

Hvordan bruke HCG

•  Snakk med legen din om riktig dosering av HCG. Hun vil fortelle deg hvor mye du skal bruke, og når du skal bruke den.

Kontroller at legen din eller en sykepleier forteller deg hvordan å blande HCG, og hvordan og hvor du skal injisere det. Ikke forsøk å injisere selv hvis du ikke er sikker på hvordan du skal bruke sprøyten riktig. Ellers har din lege eller sykepleier sette injeksjonen.

Bruk alltid en ny sprøyte ved injeksjon og kast brukte nåler i en Sharps container eller biohazard bag. Spør legen din om riktig prosedyre for avhending av brukte nåler. Du kan vanligvis kjøpe en nål som disponerer container (punkteringssikre beholderen) på ditt lokale apotek.

Varsle legen din umiddelbart hvis du mistenker at du er gravid når du bruker HCG. Ikke bruk denne medisinen hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid. Det kan forårsake misdannelser hos det ufødte barnet.

Planlegg regelmessige besøk med legen din for å overvåke utviklingen mens du bruker HCG. Besøk månedlig er sannsynlig.

Hint

 • Denne medisinen kan øke sjansene for en multippel graviditet som tvillinger, trillinger, etc. Oppbevares ublandet HCG ved romtemperatur; oppbevare blandet HCG i kjøleskapet. Brukes innen 30 dager etter blanding. Hvis du glemmer en dose, snakk med legen din for instruksjoner om hvordan du går frem.
 • Snakk med legen din før du bruker HCG hvis du ammer. Ikke bruk HCG hvis den har partikler i den, eller hvis det har blitt misfarget. Søk medisinsk hjelp umiddelbart hvis du tar mer enn den foreskrevne mengde HCG.

Hvordan bruke HCG hormon for Diet Hjelp

Humant choriongonadotropin (hCG) er et hormon som produseres av kroppen under svangerskapet. Det brukes godkjent av FDA for anvendelse som hormonterapi. Nylig har den fått oppmerksomhet som et verktøy for å hjelpe vekttap.

Vital Solutions, et vekttap klinikk i Arizona, markedsfører HCG, og hevdet at pasienter kan miste opp til £ 1 per dag. HCG injeksjoner blir markedsført som appetittdempende ved å endre funksjonen av hypotalamus. Det foreslås at HCG mobiliserer fett butikker, noe som gjør den tilgjengelig for kroppen å bruke som energi. (Se referanse 1)

Hvordan bruke HCG hormon for Diet Hjelp

Finn et hederlig vekttap klinikk som forvalter HCG injeksjoner. Du bør velge et anlegg som gir en diett og mosjon plan i tillegg til injeksjoner. Sjekk referanser for anlegget og sørge for at du vil bli jevnlig overvåket av en medisinsk faglig.

Ta kontakt med en medisinsk faglig for å finne ut hvor ofte HCG skudd vil bli administrert. Programmer varierer fra anlegget og individuelle. HCG er først og fremst en appetitt suppressant og bør brukes til å hjelpe deg i å følge et begrenset kaloriinntak.

Følg diett diett. Pasienter som bruker HCG og miste £ 1 en dag gjør det ved å følge en svært begrenset diett. Generelt må en person ha en 3500 kalori underskudd i kaloriinntak og utgifter til miste 1 pund.

Tren regelmessig. CDC anbefaler at voksne trenger 150 minutter med moderat intensitet aerobic aktivitet per uke samt 2 til 3 økter av muskelbyggende aktiviteter. (Se Referanse 2)

Besøk din vekttap anlegget eller lege regelmessig gjennom din vekttap programmet. Du bør overvåkes for endringer i vekt, blodtrykk og generelle trivsel under prosessen. Rapportere eventuelle uvanlige symptomer til helsepersonell umiddelbart.

Hint

 • En studie publisert i Western Journal of Medicine funnet ut at når sammenlignet med en placebo i en dobbeltblind studie førte HCG ingen økning i vekttap. (Se Reference 3)
 • Rapporterte bivirkninger med HCG inkluderer kortpustethet, hodepine, urinveisproblemer, depresjon og irritabilitet. Kontakt legen din dersom du opplever noen av disse symptomene.

Hvordan bruke HCG Drops

Hvordan bruke HCG Drops


HCG står for human chorionic gonadotropin som er produsert av fosterets placenta og stimulerer gonadene. I 1954, Dr. ATW Simeons publiserte en artikkel med tittelen "pounds og inches:. En ny tilnærming til Fedme" I denne artikkelen foreslår han bruk av HCG å kontrollere sult og bidra til å øke fettstoffskiftet. HCG diett krever deltakeren til å ta enten HCG injeksjoner eller dråper og følge en alvorlig kalorifattig diett. Ifølge Jennifer K. Nelson, en ernæringsfysiolog med Mayo Clinic, har det ikke vært strenge kliniske tester for å bevise effekten av HCG i vekttap. Hun peker også på at alvorlige calorie begrensning alene ville føre til vekttap.

Hvordan bruke HCG Drops

Ved hjelp av HCG Drops som del av en total Diet Program

Se familien din lege for å sikre at du er frisk nok til å begynne en alvorlig kalorifattig diett.

Fortell legen din at du har tenkt å begynne å ta HCG dråper. Du vil ønske å ha din lege sjekke deg for eventuelle hormonelle forhold som kan contraindicate tar HCG dråper.

Ta HCG drops som foreskrevet på flasken. Påfør dråpene under tungen. Du bør holde dråpene i munnen i minst 30 sekunder slik at HCG til å absorbere inn i blodet før du svelger.

Start kosthold ved gorging deg selv for to dager mens du tar HCG dråper, råder offisielle HCG Diet Plan nettside. Spis så mye mat som mulig for å holde deg mett. Konsumere høyt sukker og fettrike matvarer.

Følg en 500-kalori-en-dagers diett på dag tre gjennom resten av programmet. Programmer varierer fra 15 til 90 dager.

Fjern alle sukker og stivelse fra kostholdet ditt fra dag tre til slutten av programmet.

Stopp tar HCG dråper etter den siste dagen av programmet du har valgt.

8. Gå tilbake til en diett av 1500 til 2000 kalorier om dagen. Ikke bruker sukker eller stivelse i ytterligere tre uker etter seponering av HCG dråper. Etter tre uker, sakte legge stivelse og sukker tilbake i kostholdet i fornuftige mengder.

Hint

 • Ta en multivitamin hver dag for å hjelpe supplement underskudd i matforbruk.
 • Drikk rikelig med vann for å holde kroppen godt hydrert og spyles av avfall i forbindelse med fettstoffskiftet.
 • Rapid vekttap kan føre til dannelse av smertefulle gallestein.
 • Bivirkninger av HCG er hodepine, tretthet, irritabilitet og mannlige brystforstørrelse.

Hvordan bruke HCG Sublingual Drops

Hvordan bruke HCG Sublingual Drops


HCG sublinguale dråper blir brukt som et vekttap alternativ. Humant choriongonadotropin eller HCG er et naturlig protein hormon som morkaken skaper i første trimester av svangerskapet. Det er klassifisert som et peptid og utskilles i blodet for å utføre endokrine funksjoner. HCG sender signaler til hypothalamus i hjernen for å gjøre kroppen brenne kroppsfett. Den HCG Forbindelsen blir dispensert i væskeform som skal anvendes under tungen, som er det sublinguale middel.

Hvordan bruke HCG Sublingual Drops

•  Påfør rettet mengden dråper funnet på etiketten under tungen tidlig på morgenen og før du går til sengs. Mengden av dråper, kan variere avhengig av merke og tilsetningene i forbindelsen. Noen HCG løsninger har flere elementer og vitaminer for å bistå i vekttap.

Unngå å drikke væske i minst 30 minutter etter at dråpene er anvendt. Andre væsker kan utvanne og påvirke forbindelsene 'absorpsjon inn i blodstrømmen.

Ha lav daglig diett som består av 500 kalorier maksimum. Bare spise lunsj og middagsmåltider som hver inneholder mellom 200 og 250 kalorier. Dette vil gjøre kroppen fokus på fettcellene som må bli brent uten å bli avbrutt av kaloriinntaket.

Hint

 • Noen HCG formler er bygget rundt en tidsramme på tre til fire uker for å se resultater. Instruksjonene er basert på denne tidsrammen for å oppnå maksimale mål.

Hvordan bruke HCG for skjeggvekst

Hvordan bruke HCG for skjeggvekst


Unnlatelse av å la skjegget gro er ofte et resultat av lavt testosteron. For menn med dette problemet, er det mange bivirkninger, hvorav den ene inneholder nedgangen i ansiktshår vekst. For mange menn som ønsker en skjegg, kan dette være frustrerende. Blant behandlinger for lavt testosteron er hCG, eller human chorionic gonadotropin. hCG er en hormonell injeksjon gitt til menn og kvinner av ulike grunner. Hos menn er det å behandle lavt testosteronnivå og med en liten dose kan bidra til å øke ansikts hår vekst ved å stimulere testiklene.

Bruksanvisning

Få testet av lege for mulige lave testosteron hvis du har vanskeligheter voksende ansiktshår. Legen din vil ta en blodprøve i morgen når testosteronnivået er på sitt høyeste og varsle deg når laboratoriet har resultatene.

Be om hCG terapi hvis resultatene indikerer lavt testosteronnivå. Legen din vil gi deg informasjon om denne behandlingen, hvordan den blir administrert og varigheten. Når du samtykker til behandlingen, vil du bli gitt alt utstyret som kreves for behandling slik som sprøyter, plasthansker og flasker med innhold av hCG injeksjon.

Lær hvordan du skal gi deg selv hCG injeksjoner ved å ta en klasse eller lese informasjon gitt til deg av legen din. Legen din vil typisk gi deg referanser til hvor du skal ta disse instruksjonsvideoer klasser som lærer deg alt du trenger å vite om å fylle sprøyten, hvor du skal injisere stoffet og mulige bivirkninger.

Følg instruksjonene som er gitt til deg av din lege om dosering av hCG, hvor ofte å administrere det, og for hvor lenge. Du vil mest sannsynlig bli gitt en liten dose til å begynne med, gitt en gang daglig i flere uker. Stoffet protokollen kan variere avhengig av din nåværende nivå av testosteron.

Hvordan bruke øyedråper uten konserveringsmidler Ampuller Longer

Hvordan bruke øyedråper uten konserveringsmidler Ampuller Longer


Øyedråper avlaste øynene til ubehagelige symptomer som kløe, rødhet og irritasjon. Dette lindring er nesten uunnværlig å ta kontakt wearers og folk med allergi. Men over-avhengighet av øyedråper væske kan bli kostbart. Redusere bruk av øyedråper og ta kontroll over dine allergiproblemer bidrar til å forlenge levetiden til dine ampuller med konserveringsmiddel-free øyedråper væske.

Bruksanvisning

•  Reduser mengden med øyedråper væske du bruker. Bruk øyedråper sjeldnere enn du vanligvis gjør, spesielt når du ikke nødvendigvis trenger dem. Prøv å vente og se om øynene dine vil føle seg bedre når de blir litt irritert før du setter dråper i. Irritasjon kan gå bort etter en stund. Også prøve å bruke færre dråper hver gang du bruker et hetteglass. Øyet kan føle seg like smurt med to dråper som det ville med tre. Å gjøre dette vil øke levetiden på øyedråper væske.

Vær oppmerksom på dine omgivelser. Enhver øyeirritasjon du opplever kan være forårsaket av allergener i luften rundt deg. Støv, mugg, kjæledyr dander og pollen er alle allergener som påvirker øynene. Du kan redusere avhengigheten av øyedråper og gjøre dem vare lenger ved å fjerne disse luftbårne allergener fra miljøet. Hvis du ikke kan fullstendig utrydde allergener fra stua, kan du prøve å unngå dem så mye som mulig.

Se en lege hvis du har alvorlige allergiproblemer. Hvis du opplever irritasjon og andre symptomer når du blir utsatt for allergener, kan det være best for deg å søke medisiner. Dette vil bidra til å avlaste dine allergisymptomer. Din øyeirritasjon vil avta på grunn av dette. Du trenger ikke å bruke øyedråper så ofte.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Fibromyalgi er preget av intense smerter i ulike "triggerpunkter" i hele kroppen. Det er ingen kjent årsak til fibromyalgi, men for noen mennesker, er tilstanden utløses av en bilulykke, ekstremt stress eller plutselig sykdom. Selv om det ikke er noen spesifikk test for å diagnostisere fibromyalgi, er lidelsen meget reell. Nyere forskning viser at fibromyalgipasienter føler smerte mer akutt; PET-skanner og MRI viser at personer med fibromyalgi har ulike mønstre av blodgjennomstrømningen i hjernen som respons på smerte eller berøring. Behandling av fibromyalgi kan være svært vanskelig, skjønt; for mange pasienter, tradisjonell vestlig medisin tilbyr svært lite hjelp. De fleste leger plassere Fibromyalgi pasienter på antidepressiva for å behandle smerte. Mens dette kan være nyttig for noen pasienter, mens andre opplever alvorlige søvnmangel og krever søvn hjelpemidler for å hjelpe kortslutte våkenhet / smerte syklus. Noen leger er å snu til mer naturlige tilnærminger i behandling av fibromyalgi, og L-theanine er ett av verktøyene. Les videre for å lære hvordan du bruker L-theanine for fibromyalgi smerter.

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

Hvordan bruke L-Theanine for Fibromyalgi Pain

•  Snakk med legen din om å ta L-theanine for fibromyalgi smerter før du begynner. L-theanine kan samhandle med andre kosttilskudd eller reseptbelagte legemidler du tar, så en konsultasjon med legen din er veldig viktig.

•  Gå til en lokal helse-mat butikk og snakke med en av de funksjonærer. Spør om deres tilførsel av L-theanine. Du ønsker å ta ren L-theanine, og ikke en blanding som inneholder L-theanine og andre stoffer.

Ta en kapsel av L-theanine før sengetid, med 8 oz. vann. L-theanine ikke bare har smertereduserende egenskaper, men også hjelper deg til å synke inn i restorative søvn. Bedre søvn settes til mindre smerte for folk flest. Øke dosen etter behov.

Drikk grønn te med jevne mellomrom i løpet av dagen. Grønn te har en liten mengde koffein i det (ca 20g per kopp) og inneholder L-theanine også. I mange kulturer, drikker 10, 20 eller flere kopper grønn te er vanlig, og grønn te er en immun booster.

Vær ekstra L-theanine i perioder med stress eller økt smerte - eller for kvinner, rundt menstruasjon. Den ekstra L-theanine vil hjelpe land opp kroppen og kjempe mot smertene.

Hint

 • Ikke ta mer enn anbefalt dose av L-theanine.

Hvordan Mix HCG

Humant koriongonadotropin, også kjent som hCG, er faktisk et hormon som produseres i de innledende stadier av svangerskapet, og har nå blitt funnet å hjelpe til vekttap. Injeksjon av hCG i løpet av 40 dager sies å bringe drastiske vekttap for menn og kvinner, spesielt for dem som er overvektige.

Det viktigste aspektet til denne type diett er å vite hvordan å blande hCG for riktig dosering for å oppnå optimale resultater.

Hvordan Mix HCG

•  Før du begynner er det viktig at du vet hva din dosering er. Standarden er vanligvis mellom 175 IE og 200 IE derimot, er det viktig at du snakker dette over med legen din slik at du er sikker på å vite nøyaktig dosering for deg selv.

Forbered å blande hCG. Denne prosessen må utføres i et sterilt miljø. Lå alle forsyninger på en sterilisert møte eller bordet. (Du kan bruke alkohol for å rense dette området, og deretter la området lufttørke). Vask hendene og tørk med tørkepapir.

Før åpning av glassampullen av hCG pulverkonsentrat, rense toppen av hetteglasset med en steril alkohol puten og rense toppen av sterilisert vann flasken i tillegg.

•  Ta en steril nål og en stor sprøyte for å trekke ut 25 cc av den bakteriostatisk eller sterilt vann. Kast at nålen bort og sette en ny steril nål på sprøyten.

Injiser 1cc av sterilt vann inn i hetteglasset med hCG konsentrat. Sørg for at du gjør dette sakte og ikke la kanylen berøre innsiden av hetteglasset - Hvis det skjer, må du kaste den nålen bort og erstatte den med en ny steril nål umiddelbart.

Pulveret vil begynne å løse seg opp. Rotér det; aldri riste.

Den resterende 24 cc av sterilt vann som skal injiseres i den sterile hetteglass. Ved hjelp av en ny sprøyte, trekke ut en cc av hCG og sett nålen.

Steriliser hetteglass med en ny alkohol pad og injisere hCG i det sterile hetteglass som inneholder 24 cc sterilt vann.

Du vil nå ha 25 ampuller med 1 ml doser som deretter kan brukes til injeksjoner.

Hint

 • Ved sterilisering av det området du vil bruke for å blande, kan du bruke blekemiddel som et alternativ til alkohol. Når hCG er blandet den trenger å være nedkjølt.
 • Sjekk alltid med legen din før du bruker hCG for vekttap. Bruk aldri nåler. Kast dem i en container som brukes for skarpe gjenstander eller en plast jug.

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat


I motsetning til det mange tror, ​​spot-trening bestemte områder, for eksempel magen, er ikke teknisk mulig, ifølge American Council on Exercise. Du vil se en nedgang i kroppsfett nivåer bare gjennom trening og brenne flere kalorier enn du tar inn. Den beste tilnærmingen til å bruke motstand band til å eliminere magen fett er en integrert, full-body workout. Det vil hjelpe deg å bygge muskler og brenne fett.

Hvordan bruke motstand band til å eliminere magen Fat

Hvordan bruke motstand band å miste vekt

•  Lag en liste over mål og finne grunner til at du ønsker å eliminere magen fett. Noen vanlige årsaker kan være å se bedre, forbedre den generelle helsen, eller bekjempe en sykdom. Det er viktig å starte med "hvorfor" og deretter flytte sammen til "hvordan" delen. Når du har identifisert dine mål, så vil du ønsker å skrive noen spesifikke, målbare mål ned på papiret. Et eksempel på dette ville være, "miste 10 pounds innen mai."

Start endre spisevaner. Maten du spiser er kanskje viktigere enn hvor mye trening du får. Tenk på det slik: du kan brenne ca 500 kalorier jogging i en time, men det kan bare ta 15 minutter å konsumere et måltid som har 1000 eller mer kalorier. Ifølge Mayo Clinic, bør du spise en diett rik på frukt og grønnsaker, hele korn, sunne oljer som nøtter og olivenolje, og magre proteiner. Unngå mat med høyt sukker, salt, mettet fett og trans fett.

Kick-start din treningsprogram. Motstand band tilbyr en unik måte å trene, men de bør ikke være den eneste løsningen. Lag en øvelse plan som inkluderer to dager med kardiovaskulær trening og to dager med motstand band trening hver uke.

innlemme to dager igjen av høy intensitet kardiovaskulær trening i ukentlig rutine. Dette inkluderer ting som løping, svømming, sykling, ved hjelp av elliptisk maskin, spille basketball, spille tennis, og så videre. Plukk en aktivitet du liker å gjøre. Forplikte seg til det et par ganger i uken, med hver økt varer mellom 45 minutter til en time. Når du får din condition nivå opp og og øke stoffskiftet, så vil du være klar til å flytte sammen til motstand band.

Bruk motstand band til å fokusere på treningen for hele kroppen. Gjøre øvelser som knebøy, skulderpress og rader.
For å utføre en knebøy, hold begge håndtakene i hendene og tråkke på midten av bandet. Knebøy ned og utføre så mange reps som du kan.
For å utføre en skulderpress, stå på huk og stakk begge armene opp. For å utføre en rad, tråkke på bandet, og trekk begge håndterer opp mot deg mens du er bøyd over.
Velg seks til sju øvelser, og gjøre dem etter hverandre. Gjenta denne syklusen tre ganger; det er din første motstandsbånd trening. Gjør dette to ganger i uken, og deretter flytte sammen til mage trekk for å bidra til å bygge mage muskler.

Det er mange motstand band øvelser du kan gjøre for å målrette magen området, men du bør fokusere på fire av dem: knase, stående vri, sittende vri, og veden chopper.
Bruk Motstandsbånd for å gjøre en krisen som følger: feste på midten av båndet til en døråpning eller solid underlag. Legg deg ned på ryggen, vender bort fra døren og ta tak i begge håndtakene. Bruk magemusklene til å løfte kroppen opp og klem magemusklene på toppen. Senk deg selv og gjenta 15 til 20 ganger.
For å utføre den sittende vri, loop bandet rundt endene av føttene og vri fra side til side.
For å utføre den stående vri, legge bandet til et nivå objekt og vri fra side til side. For å utføre tre chopper, fest den ene enden av båndet til en høy og solid objekt og "hakke" nedover på den ene siden for 10 reps, deretter skifte side og gjøre 10 reps.
Har alle tre sett av hver av disse øvelsene to ganger per uke, og du vil begynne å bygge muskler i magen området. Kombiner dette med de andre motstand band øvelser og cardio øvelser, og du kan redusere mage fett.

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk


Høyt blodtrykk (hypertensjon) rammer mer enn 10 millioner amerikanere, og det skyldes først og fremst av hva vi spiser. Visste du at det er matvarer som kan senke blodtrykket i stedet for å heve den? Leser denne artikkelen vil lære deg hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk.

Hvordan å bruke mat til å senke høyt blodtrykk

•  Spis selleri. Selleri kan brukes i en rekke forskjellige deilige oppskrifter inkludert kalkun stuffing og selv i salater. Visste du at selleri kan også brukes i behandling av hypertensjon? Ved bruk i laboratoriestudier, ble selleri vist seg å redusere høyt blodtrykk i lab mus. Det anbefales at du spiser minst 4 selleristilker per dag (som skal spises rå eller kokt i din favoritt måltid) for å redusere høyt blodtrykk.

•  Spis hvitløk. Når vi hører hvitløk, er det første som vanligvis kommer stinky pust. Tenker du noen gang på at hvitløk kan hjelpe deg med hypertensjon og andre kardiovaskulære sykdommer? I en rekke lab studier gjort, ble det vist at personer med hypertensjon ble gitt ett fedd hvitløk per dag i 10-12 uker, og det diastoliske nummeret i sitt blodtrykk lesing sammen med deres kolesterol ble senket. Det anbefales at du spiser minst ett fedd hvitløk per dag (du kan koke det med dine vanlige retter, salater og i suppe) for å administrere hypertensjon og andre kardiovaskulære sykdommer.

Vurdere en safran regime. Ofte brukt på arabisk matlaging, inneholder safran en kjemisk kalt crocetin som har vist seg svært nyttig i å senke høyt blodtrykk. Du kan bruke safran i matlaging, eller du kan blande den med te når du er brygget det. Det anbefales at du spiser minst 1-3 safran decoctions eller 1-2 ts av knust safran lagt til måltid hver dag. Du bør shoppe rundt etter den laveste prisen mulig for safran fordi det er svært kostbart.

Hint

 • Sørg for å holde blodtrykket under kontroll fordi hvis du ikke gjør det, vil det føre til mer alvorlige hjerte-og karproblemer.

Hvordan bruke Nitrat Liquids

Nitrater dilate arteriene som fører til hjertet og øke blodstrømmen, redusere smerte forårsaket av angina og samlet redusere arbeidsbelastningen til den hjertemuskelen. Per definisjon disse kjemikaliene forebygge og lindre symptomene på angina. Nitrater er tilgjengelig i ulike former, inkludert piller, patcher og væsker. Bruk av flytende eller tåke nitrater er anbefalt for akutt lindring av angina angrep for dem som lider av koronar hjertesykdom.

Hvordan bruke Nitrat Liquids

Hvordan bruke Nitrat Liquids

Først bare bruke disse medikamentene under streng omsorg og retning av en medisinsk faglig. Misbruk av reseptbelagte medisiner kan føre til sykdom, skade eller død.

Ved første tegn på et angina angrep, administrere 2 til 3 utmålte spray av flytende nitrat på eller under tungen. En spray kan gjentas hvert 5. minutt etter behov. Etter dosering, er det anbefalt at pasienten forbli i en hvilende eller sittende stilling. Ikke spytte ut medisin eller skylle munnen i 10 minutter etter administrering av tåke.

Bruk kun maksimalt 3 målte spray i en 15 minutters periode. Dersom smertene vedvarer etter 3 spray, iverksette tiltak for å søke rask legehjelp.

Vanlige bivirkninger til bruk av flytende nitrater er hodepine, utslett, kvalme, svimmelhet eller svakhet. Også, noen tar flytende nitrater bør unngå å ta medisiner som er klassifisert som PDE5-hemmere som Viagra, Cialis eller Levitra.

Hint

 • Sørg for å snakke med din lege og apotek for å sikre flytende nitrater ikke forstyrre andre medisiner du nå tar.
 • Flytende nitrater kan også administreres i IV-form, i et sykehus, når en pasient har lidd av et hjerteinfarkt.

Hvordan søke øyedråper

Øyedråper brukes for et bredt rekke årsaker. Fra tørre, kløende øyne til å behandle grønn stær, øyedråper er ekstremt effektivt for mange øyelidelser.

Mens de er svært effektive, kan øyedråper også være frustrerende å bruke. De fleste er heldige hvis de kan få en eneste dråpe i øyet, enn si en foreskrevet dose av to. I mange tilfeller lander slipp på kinnet eller på fingrene. Dette gjør det vanskelig å få riktig dosering av medisiner i øyet, og det også får deg til å kaste bort mye av din flaske. Her er hvordan du søker øyedråper riktig.

Hvordan søke øyedråper

•  Begynn med å grundig vaske hendene med varmt vann og såpe. Tørk dem av med et rent håndkle.

Hvis instruksjonene på flaske øyedråper si å riste medisiner, deretter riste den. Regelmessig, har over-the-counter smøre øyedråper ikke trenger å bli ristet.

•  Skru av lokket på øyedråper og bøye hodet bakover.

Plasser fingertuppene på den ledige hånden på nedre øyelokk og dra forsiktig i øyelokk ned. Dette vil skape en liten lomme på undersiden av øyet.

Hold lokket ned, plasser øyedråper tips over lommen. Kastet øynene mot toppen av hodet og forsiktig klem på flaske øyedråper.

Hvis mer enn en dråpe blir administrert, har en vev i nærheten for å tørke vekk overflødig.

Hvis du bruker reseptbelagte øyedråper, må du følge disse instruksjonene for hver dråpe som er foreskrevet av legen din.

Hint

 • Ta aldri på tuppen av dråpetelleren med fingrene.
 • Administrer kun det foreskrevne antall dråper og aldri overstige den anbefalte frekvensen av applikasjoner. Tro det eller ikke, er det mulig å ha komplikasjoner oppstår fra å administrere for mange øyedråper.

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle øreinfeksjoner

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle øreinfeksjoner


Øret infeksjoner er svært vanlig blant barn. Vanligvis de er behandlet med antibiotika. Du kan også prøve holistisk medisin, som forsøker å behandle infeksjoner uten antibiotika eller andre sterke medisiner. Følg disse trinnene for å finne ut hvordan.

Hvordan bruke holistisk medisin for å behandle øreinfeksjoner

Bruk urte rettsmidler

•  Bruk urte øredråper som et alternativ til antibiotika, for å behandle smerte og symptomer. Herbal øredråper kan kjøpes på de fleste helsekostbutikker så vel som i mange online spesialitet butikker.

Kjøp øredråper som inneholder calendula, hvitløk og / eller mullein blomst. Disse ingrediensene er vanligvis finner i øredråper barn som gis for å redusere øre smerte og ubehag.

Bruk eucalyptus øredråper for barn fra 6 år og eldre. Eucalyptus bør ikke gis til noen under 6 år.

Ta echinacea å bidra til å redusere symptomer og styrke immunforsvaret.

Ekskluder slim-forårsaker mat fra din diett eller et barns kosthold under infeksjon. Unngå melkeprodukter helt.

Forhindre øreinfeksjoner

Opprettholde en sunn livsstil ved å spise næringsrik mat og få nok søvn og mosjon. Dette er de beste måtene å forebygge enhver form for infeksjon eller sykdom.

Holdes vekk fra sigarettrøyk. Barn er spesielt utsatt for røyk og kan utvikle luftveisproblemer som fører til ørebetennelser.

Unngå kontakt med de som er syke. Syke barn kan lett overføre bakterier til barnet ditt som kan forverre hans eller hennes ørebetennelse.

Vask hender og leker regelmessig for å minske muligheten for infeksjon forårsaket av husholdnings bakterier.

Strøm et spedbarn i en oppreist posisjon for å forhindre en oppsamling av væske som kan føre til infeksjon.

Del øyeblikk med barnet ditt som hjelpe mot stress og støtte et avslappet miljø. En enkel dag med latter og lek utendørs kan gå en lang vei.

Hint

 • Når det gjelder behandling av barn, holistisk medisin ofte går hånd i hånd med "vanlige" Western behandling. Du kan behandle mange plager gjennom holistisk medisin alene, men det anbefales ikke å stole utelukkende på disse metodene.
 • Holistiske behandlinger for øret infeksjoner er vanligvis billig å moderat priset.
 • Hvis du har høy feber eller akutt smerte som stopper plutselig, kan det være et tegn på en sprukket trommehinne. I slike tilfeller gå til legevakten umiddelbart.
 • Alltid oppsøke lege når et sykt barn er under 2 år gammel.
 • Hvis barnet ditt er eldre enn to, bør du likevel holde legen informert før du starter noen alternativ medisinsk teknikk. Vær oppmerksom på at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert.
 • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.

Hvordan bruke linfrø Meal

Hvordan bruke linfrø Meal


Linfrø er full av viktige næringsstoffer. Linfrø inneholder store mengder omega-3 fettsyrer samt protein, kostfiber og lignans. Studier har vist at linfrø måltid kan hjelpe i kampen mot prostata-og brystkreft, senker kolesterolet, forbedrer fordøyelsen helse og bidrar til den generelle helsen. Du kan kjøpe hele linfrø og male den selv i en kaffekvern, eller kjøpe allerede bakken linfrø, kjent som linfrø måltid. Her er noen tips om hvordan å innlemme linfrø måltid i din daglige diett.

Hvordan bruke linfrø Meal

Hvordan bruke linfrø Meal

•  Dryss linfrø måltid på yoghurt, frukt eller frokostblanding.

Dryss linfrø måltid på nesten alle rett til å legge til en glatt, nøtteaktig smak. Du kan bruke den som alle andre krydder inkludert salt og pepper.

Legg linfrø måltid til smoothies eller vibrering for å øke helse verdien.

Bland en to tablespoons av linfrø måltid til pannekake eller muffin mikser før matlaging.

Legg linfrø måltid til pizzadeig eller brød før baking.

Hint

 • Når du kjøper linfrø, pass på at det ikke er fuktighet i pakken eller bulk container. Linfrø må lagres i en lukket beholder for å bevare ferskheten.
 • Butikken linfrø i kjøleskapet eller fryseren for å gjøre det vare lenger.
 • Linfrøolje bør kjøpes i ugjennomsiktig beholdere som har blitt stadig nedkjølt. Linfrøolje kun bør legges til mat etter at de har blitt tilberedt; det er ikke anbefalt for bruk til under matlagingen.

Hvordan bruke Beconase

Hvordan bruke Beconase


Beconase er et kortikosteroid resept nasal inhalator tilgjengelig i Canada og brukes til behandling av sesongmessige og flerårig allergier, særlig høysnue. En lege kan forskrive Beconase å hindre nesepolypper fra å vokse tilbake etter kirurgisk fjerning. Beconase er ikke tilgjengelig i USA. Følg disse trinnene for sikker bruk av denne medisinen.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Beconase

•  Ta kontakt med din lege for å avgjøre om en resept på Beconase er riktig for deg. Medisinen bør ikke brukes av gravide kvinner eller kvinner som kan bli gravide, som coticosteroids har blitt klinisk bevist å øke risikoen for misdannelser.

Rist godt før du bruker inhalatoren nøyaktig som foreskrevet av legen din. Unnlatelse av å bruke inhalatoren på den måten og hyppigheten som foreskrevet kan redusere eller eliminere eventuelle positive effekter av medisinen.

voksne og barn 12 år eller eldre bør sette Beconase inn i neseboret, og bruke ett femtinitti inhalasjoner per nesebor, to ganger daglig. Det vanligvis anbefales at doseringen bli spredt ut, en om morgenen og en om kvelden. Produsenten rapporterer pasienter bør ikke overstige 336 mikrogram per dag.

Barn i alderen 6 til 12 bør sette Beconase inhalator i hvert nesebor. Bruk en inhalasjon per nesebor, to ganger daglig. Ikke overstig 168 mikrogram per dag uten å diskutere med legen din.

Vet at det kan ta en uke av å bruke inhalatoren før effekten merkes og opptil tre uker før de fulle fordelene kan realiseres.

Tips og advarsler

 • For optimal nytte av medisinen, ikke lagre i kulde. Varme (over 120 grader Fahrenheit) kan føre til at beholderen til å sprekke. Dette stoffet er ikke anbefalt til barn under 6 år, og er ikke lenger tilgjengelig i USA.

Hvordan bruke johannesurt for Healing

St. Johna € ™ s surt (Hypericum perforatum), er også kjent under navnene Goat Weed, Hypericum og Klamath Weed. Planten vokser til 18 inches høy og har klynger av lyse gule blomster. Det stammer i Europa, men er vokser over hele verden. Det har fascinert herbalists så langt tilbake som antikkens Hellas da den ble brukt til å behandle menstruasjonssmerter og helbrede brannsår og sår. I løpet av middelalderen ble det antatt å rydde ut det onde og gi soldatene styrke under kampen. Dagens vitenskapelige studier har bekreftet at St. Johna € ™ s Wort har en rekke helsebringende egenskaper.

Bruksanvisning

Hvordan bruke johannesurt for Healing

•  Lag en hyggelig smaker te. Den tørkede urter kan gjøres om til en behagelig smaker te med alle de medisinske fordelene ved å legge to ts av tørket urt til en kopp kokende vann. La det bratt i ti minutter deretter press te og drikke mens varm. Du kan legge honning eller sukker til te for å blidgjøre den.

Bruk St. John Arbeid som en balsam. Johannesurt kan brukes i en balsam for å behandle små sår, brannsår og insektbitt. For å gjøre en beroligende balsam, ta 1oz av fersk St. Johna € ™ s Wort. Sett over vann i et vannbad. Legg en halvliter solsikkeolje. Dekk med lokk og la det småkoke i 2 timer, og fortsatte å opprettholde nivået på vannet. Avkjøl deretter press oljen i et sterilt glass.

For flere år siden tyske forskere begynte å bli begeistret for muligheten for å bruke St. Johna € ™ s Wort som et alternativ til den antidepressive Jarsin (ligner på Prozac). Siden den gang har tyske Commission E studert urten omfattende og bygget en sterk sak for bruken av St. Johna € ™ s Wort med stemningslidelse. En av de spesielt nyttige komponenter er en agent som heter hypericin. Hypericin er den kjemiske som produserer det røde dysen så rikelig i anlegget. Det kan også fremstilles syntetisk.

St. Johannesurt kapsler er tilgjengelige fra naturmedisinere. Den daglige dosen av St. Johna € ™ s wort for kapsler standardisert til å inneholde 0,3% hypericin på 300mg, er tre ganger per dag. For te er det to teskjeer urt i en kopp kokende vann, 3 ganger per dag.

Tips og advarsler

 • St. Johna € ™ s Surt bør ikke brukes sammen med:
 • Antidepressiva
 • P-piller
 • Cyclosporine, som blir brukt til å stoppe legemet avstøter transplanterte organer
 • Digoksin, noe som styrker hjertet muskler
 • Legemidler som brukes til å kontrollere HIV-infeksjon
 • Legemidler som brukes til å behandle kreft
 • Warfarin og relaterte antikoagulanter
 • Bivirkninger av johannesurt min inkluderer følsomhet for sollys, hodepine, kvalme, svimmelhet, angst og tørr munn.

Hvordan bruke eteriske oljer for å drepe lus

Lus, en vanlig parasitt som infiserer håret, kommer ofte hjem på childrenâ € ™ s hoder. Det er lett overføres, og krever umiddelbar oppmerksomhet for å hindre den fra å spre further.Essential oljer kan brukes til å hjelpe drepe lus. Merk at du likevel må følge andre forebyggende praksis som grundig rengjøring av individualâ € ™ s klær og noe hodet har kommet i kontakt med. Se Ytterligere ressurser below.Hereâ € ™ s hvordan å bruke eteriske oljer for å bekjempe hodelus.

Bruksanvisning

Bruke eteriske oljer for å drepe hodelus

Velg 100% rene eteriske oljer bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100% ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Dona € ™ t bruke syntetiske oljer-de ikke har de samme fordelene.

Kjøp kun Jojoba eller Walnut olje som er spesielt designet for å brukes til massasje. Det er spesielt raffinert og klargjort for bruk på kroppen. Du kan få det på helsekostbutikker og på nettet. Velger fra en av de to formler som er oppført nedenfor.

Lag en jojobaolje basert formel. Blend 8 dråper Timian eterisk olje, 5 dråper rosmarin, og fem av Lavender med en spiseskje (15ml) til jojobaolje.

Lag en Walnut oljebasert formel. Blend fem dråper Peppermint essensielle oljen, 5 dråper Ginger, og fem av Lavender med en spiseskje (15ml) av Walnut olje.

Bland godt. Hvis youâ € ™ re gjør for umiddelbar bruk, bland med fingertuppen. Hvis youâ € ™ re gjør en større batch, blanding ved hjelp av en skje eller annet rent redskap.

Masser hele formelen grundig inn i håret og hodebunnen før sengetid. Vikle et håndkle rundt hodet, la det på over natten. Gjenta hver kveld til de lus er borte. Bruk et friskt hode håndkle hver natt.

Tips og advarsler

 • Hvis du ønsker å gjøre en større batch, bare øke proporsjonene, for eksempel en dobling eller tredobling beløpene. Det vil holde.
 • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
 • Følg Center for Disease Control instruksjoner på å forebygge spredning av hodelus (se Flere Resources nedenfor).
 • Rosmarin olje kan øke blodtrykket. Må ikke brukes hvis personen har høyt blodtrykk.
 • Hvis hodelus ikke forsvinner, ta kontakt med helsepersonell.
 • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.
 • Ikke bruke eteriske oljer hvis du er gravid eller prøver å bli gravid uten å få faglige råd.

Hvordan bruke Cytomel å miste vektCytomel er et syntetisk skjoldbrusk hormon som øker kroppens stoffskifte, som akselererer kalori brenning. Kroppsbyggere har lenge brukt stoffet for å opprettholde sin tone og form. Mer nylig har Cytomel blitt foreskrevet for å bekjempe fedme med vellykkede resultater, i tandem med et sunt kosthold og regelmessig mosjon regime under veiledning av en lege.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Cytomel å miste vekt

•  Ta kontakt med en lege før du tar noen vekt-reduksjon stoffet. Cytomel er en kraftig skjoldbrusk hormon som er nesten alltid foreskrevet i små doser - 25 mcg (mikrogram) eller mindre per dag. En del av Cytomel behandlingsplan bør inneholde et treningsprogram tilpasset den enkeltes evner.

Følg instruksjonene som følger av lege og aldri overstige den foreskrevne dosen. Selv erfarne idrettsutøvere benytter Cytomel starte med en daglig dose på 25 mcg og langsomt øke doseringen i løpet av flere dager til en uke. Tar mer enn 100 mcg av Cytomel per dag kan produsere giftige nivåer av skjoldbrusk hormon. Ifølge Food and Drug Administration, thyreoideahormoner "bør brukes med stor forsiktighet" hos pasienter med kardiovaskulære lidelser, spesielt koronararteriene, og spesielt med eldre pasienter.

øke effektiviteten av Cytomel ved å dele den daglige dose i tre separate doser forbrukes ved regelmessige intervaller i løpet av dagen. Leger anbefaler vanligvis forbruker hormonet før måltider for å øke kalori-brenning effekter av Cytomel.

Stopp å ta cytomel når legen din leder deg til å gjøre det. Pasienter som tar en skjoldbrusk hormon som Cytomel bør stoppe etter maksimalt 6 uker, og slutte å bruke hormonet i minst 2 måneder etterpå. Dette hjelper kroppen forbrenne rest Cytomel hormon og holder pasientens thyroid fra bremse ned produksjonen av kroppens naturlige skjoldbrusk hormon.

Tips og advarsler

 • En 20-minutters spasertur tre ganger i uken som en del av en vekt-reduksjon plan vil gi betydelige kardiovaskulære fordeler og bidra til å brenne kalorier sammen med metabolismen effekter av stoffer som Cytomel. Din lege kan vurdere om en mer anstrengende treningsprogram, slik som calisthenics, stretching og yoga eller jogging kan være mer hensiktsmessig å din fysiske evne og mål.

Hvordan bruke Commit Lozenges

Hvordan bruke Commit Lozenges


Avhengighet til nikotin resultater fra en økning i dopamin og noradrenalin i hjernen. Dopamin og noradrenalin nivåer reduseres når røyking stopper; forårsaker noen mennesker å oppleve abstinenssymptomer. Nikotin erstatning terapi, som Commit, forsyne kroppen med nikotin for å redusere abstinenssymptomer. Behandlinger kommer i fire former: tannkjøtt, patcher, pastiller og inhalatorer. Den Røykeslutt Health Center bemerker nikotin erstatning terapi er trygge når de brukes riktig. Sjansene dine for å slutte å røyke dobbelt når noen form for nikotin erstatning terapi er brukt. Konsulter lege om den beste form for terapi for deg.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Commit Lozenges

•  Unngå å drikke 15 minutter før eller etter bruk Commit pastiller, særlig sure drikker som brus, kaffe eller saft. Sure drikker hindre absorpsjon av nikotin i pastill.

Sakte oppløse Commit pastill ved å plassere den i munnen. Ikke bite eller svelge pastill helhet.

Slå pastill fra den ene siden av munnen til den andre siden. Gjør en innsats for ikke å svelge for ofte mens pastill smelter. Forplikte pastiller vanligvis oppløses fullstendig i løpet av 20 til 30 minutter.

Bruk minst ni pastiller per dag for en varighet på seks uker, med mindre annet er instruert av lege.

Hikke, halsbrann, kvalme eller andre ubehagelige bivirkninger kan oppstå når en pasient tar ikke de pastiller i henhold til instruksjonene. For eksempel kan bivirkninger oppstå ved bruk av mer enn en pastill på en gang eller ved hjelp av en annen pastill umiddelbart etter den første er oppløst.

Unngå å ta mer enn fem Commit pastiller i seks timer.

Ikke ta mer enn 20 forplikte pastiller i en dag.

Unngå røyking mens du bruker Commit pastiller.

Kast pastiller at du ikke kan fullføre.

Ta en savnet dose når du husker det.

Bruk som anvist av lege. Les pakningsvedlegget. Eventuelle spørsmål rettes til apoteket når du kjøper dine pastiller.

Tips og advarsler

 • Vanlige bivirkninger av pastiller inkluderer urolig mage, hikke, halsbrann, hodepine og overdreven gass.
 • Slutt å bruke nikotin erstatning terapi hvis du bestemmer deg for å fortsette å røyke. Overdreven nikotin fører til hodepine, kvalme, forvirring og oppkast.
 • Du kan oppleve noen hoster i den første uken av å slutte å røyke. Dette vil passere. Hoste resultater fra kroppen din clearing lungene.
 • Ikke ved hjelp av sugetabletter som anvist er den vanligste årsaken til tilbakefall.

Hvordan bruke Ginseng Root Siberian Powder

Siberian Ginseng er medlem av samme plantefamilie som amerikansk og koreansk ginseng. Det er også kjent som eleuthero og er blant de mest brukte urte kosttilskudd. Sibirsk ginseng blir brukt i behandling av mange lidelser, inkludert depresjon, tretthet og unormale blodtrykket.

Bruksanvisning

Hvordan bruke Siberian Ginseng Root Powder

•  Bestem hvilken type sibirsk ginseng å ta. Siberian Ginseng er dispensert i flere former, inkludert friske røtter, te, flytende ekstrakt, kapsler eller tørket rot pulver.

Beregn dosen. Vanlig dosering for den tørkede roten pulver er ett eller to gram per dag fordelt over to eller flere doser. Pulveret kan plasseres i en gelkapsel eller blandet med juice eller vann. Vanlig praksis har vært å ta en måned sabbatsår fra supplement for hver tredje måned tar stoffet.

Nye ginseng produkter blir utviklet der de aktive elementene i ginseng roten er testet og forberedt i standardiserte kapsler eller piller. Følg anvisningene på etiketten hvis du tar Sibirsk ginseng i dette skjemaet.

Se for bivirkninger. De eneste negative bivirkninger rapportert med sibirsk ginseng har vært diaré og søvnløshet dersom tillegget er tatt sent på dagen.

Mens Siberian ginseng ser ut til å ha noen interaksjoner med reseptbelagte eller reseptfrie legemidler en lege bør konsulteres før du starter en ginseng diett spesielt gravide kvinner, kvinner som tar hormonbehandling og barn.