Digidexo.com

mest vanndrivende frukten

Mat å spise når dehydrert

Mat å spise når dehydrert


Drikkevann er en viktig behandling for dehydrering, det effektivt fylles kroppsvæsker og stopper videre utarming. Men fast føde kan også fungere som verdifulle hydra agenter; i noen tilfeller faste matvarer kan til og med være å foretrekke for å rent vann på grunn av deres høyere næringsverdi. Mat gir allerede om lag 20 prosent av vår væskeinntak, og vann-rike matvarer kan bidra mer til denne dagpenger. I tillegg til å reversere dehydrering, kan vann-rike næringsmidler forsyne kroppen med mineralsalter, aminosyrer og vitaminer. Ved å forsterke kroppen med næringsstoffer, kan disse matvarene lette vannretensjon og hindre tilbakefall av dehydrering.

Vannmelon

Tatt i betraktning at det er 92 prosent vann, er vannmelon en passende navnet frukt. Det er rik på vitamin C, betakaroten og lykopen og inneholder bare 8 prosent sugar.Moreover, er vannmelon kanskje den mest effektive frukten mot uttørking, fordi det er en naturlig kilde for å rehydrere salter så som kalsium, magnesium, kalium og natrium.

Agurk

Agurker er så naturlig fullpakket med vann, kan deres forbruk produsere hydration nivå som overstiger vanlig vanninntaket. Og akkurat som vannmelon, har denne mineralrike gourd ideelle nivåer av kalsium, magnesium, kalium og natrium for å bekjempe dehydrering.

Selleri

Vanninnholdet av selleri er overveiende høy sammenlignet med andre grønnsaker. Mens de fleste grønnsaker er 90 prosent vann, er selleri 96 prosent, og bare to eller tre stilker av selleri kan fylle opp kroppens nivåer av kalsium, magnesium, kalium og natrium. Selleri er også en verdifull kilde til næringsstoffer som bidrar til å opprettholde god helse, inkludert fosfor, jern og sink.

Supper

Sammenlignet med andre typer retter, supper sannsynligvis har den høyeste vanninnhold på grunn av deres væskebase. Generelt sett, klare supper som buljong og consomm er mer fuktighetsgivende enn tykkere supper som bisques og chowders. Boullions og consomm er enkle buljonger som er anstrengt fra en ulmet blanding av vann, kjøtt, bein, grønnsaker, urter eller korn.

Ice Pops

Siden isen sprette er i hovedsak frosset vann blandet med naturlig og / eller kunstige smakstilsetninger, de tilbyr en flott måte å få væske. Ofte ganger, de er en tiltalende hydrering alternativ for barn som er kresen eaters. Konvensjonelle is spretter er tilstrekkelig hydration agenter, men noen er spesielt laget fra elektrolytt løsninger som erstatning for de mineraler og væske tapt fra dehydrering.

Gelatin Desserter

Gelatin er ofte oppløst i varmt vann med ingredienser som søtningsmiddel, aroma og konditorfarge for å forberede en dessert. Fordi gelatin desserter er først og fremst vann, de er effektive i å erstatte kroppsvæsker. I tillegg til å være en god kilde til hydrering, gelatin ørkener inneholder også kollagen. Kollagen er et naturlig protein som bidrar til å styrke kroppens knokler og hud.

Hvordan å gi opp Sweets

Hvordan å gi opp Sweets


Mennesker har utviklet seg til å elske søt mat. I det siste, søt mat var full av energi og neppe å være giftig. I disse dager, matprodusenter legge sukker til mange av sine produkter, så tillegg av søtsaker til en persons kosthold kan ha en skadelig effekt på hans eller hennes helse. Les videre for å lære hvordan man skal gi opp søtsaker.

Bruksanvisning

•  Velg riktig tid. Forskere har funnet ut at å spise søtsaker hjelper folk håndtere fysisk og følelsesmessig stress. Hvis du er i en stressende periode av livet ditt, vil du ikke lykkes i å gi opp søtsaker.

Identifiser dine vaner. Finne ut når du spiser søtsaker og planlegge å spise noe annet. For eksempel, hvis du alltid ha noe søtt til frokost, kjøpe egg og bacon å spise i stedet. Hvis du spiser alltid godteri foran TV, prøver å spise popcorn eller gi opp på TV for et par uker.

Unngå kunstige søtstoffer. Mens det er ingen vitenskapelige bevis for at kunstige søtstoffer forårsake helseproblemer, er målet ditt å lære å nyte mat som ikke er søtet i det hele tatt.

Sett bort sukkeret. Lære å drikke kaffe og te uten sukker og ikke legge sukker til usøtet korn. Også satte inn honning, sirup og syltetøy og lære å klare seg uten dem.

Spis frisk frukt. Studier viser at folk som elsker søtsaker også en tendens til å elske frukt. Kjøp den mest modne frukten du kan finne på den lokale bondens marked i stedet for å kjøpe frukt på supermarkedet. I begynnelsen vil frisk frukt ikke virker veldig søt, men hvis dette er den eneste søt mat du tillater deg selv, vil dette endre seg.

Tips og advarsler

  • Mange mennesker som har gitt opp søtsaker si at etter noen måneder deres toleranse for søtsaker er redusert. De finner at hvis de nyte en søt behandler de lider ubehagelige bivirkninger som kvalme og nervøsitet. I tillegg kan de smake på sukker som er blitt lagt til vanlige matvarer som pasta saus og brød, og at disse matvarene tilstrekkelig tilfredsstille deres ønske om sødme.

Den beste frukten Diet

Den beste frukten Diet


Selv om ikke vanlig ansatt, frukt dietter tilbyr et vell av helsemessige fordeler. Tross alt, ernæringseksperter sier at vi bør spise minst fem porsjoner frukt om dagen. Frukt er også lav i natrium, slik at de bidrar til å redusere sjansen for å få vann vekt. Videre vil skje hurtig vekttap mer naturlig med en frukt diett enn med noen annen diett fordi økningen i frukt forbruk bidrar til å fylle magen, og dermed oppmuntre oss til å spise mindre og redusere vår kaloriinntak.

Starte en frukt diett

For de tre første dagene, bør dieters spise så mye frukt som de ønsker. På slutten av dagen bør du drikke to høye glass grønnsaksjuice med en spiseskje olivenolje blandet. Å spise så mye du vil vil bidra til å stoppe fristelsen til å slutte, som er sterkest i begynnelsen. Det er bedre å spise mer i løpet av disse tider enn å slutte, slik at du vil presse gjennom resten av dietten.

Sørg også for å tygge frukt så sakte som mulig. Det tar lengre tid for kroppen å føle deg mett når du spiser vannbaserte matvarer enn ting som kjøtt, ost og korn.

Bland aldri frisk og tørket frukt i samme måltid. Fordøyelsessystemet vil ha en hard tid å fordøye begge i samme sittende og du kan gjøre mer skade enn godt for kroppen din.

Spis minst fire måltider om dagen, helst fem. Fordøyelsessystemet er ikke laget for å ta i pounds og pounds av frukt på en gang. Den surhet er for mye, og alt vannet kan gjøre stoffskiftet sakte ned betraktelig.

Ernæringsfysiolog Jay Robb Fruit Flush Diet

Laget av ernæringsfysiolog Jay Robb, er frukten Flush Diet en diett som angivelig hjelper dieters miste opp til 10 pounds i tre dager. Det krever bare to trinn: På den første dagen, rister bruker drikker protein til hvert måltid. Da er det to dager med å spise en porsjon frisk frukt hver 2 timer. Til middag hver kveld, er det rå grønnsaker og magre proteiner. På denne måten blir muskelen ikke ofret av hensyn til å miste vekt siden det er muskel som kommer til å brenne i vekt raskest og mest effektivt og sunt.

Det er en diett som gir opptil 1000 kalorier av dagen, men som gir raskere muskelvekst og metabolisme aktivitet slik at de kaloriene er brent enkelt.

Dessuten antyder Robb bære vann med deg som hver gang du spiser noe du trenger å drikke så mye vann som mulig.

Bortsett fra frukt, rå grønnsaker, protein drinker, kylling og fisk, det er svært lite annet du kan spise på diett. Vanlige matvarer og drikker som meieriprodukter, kaffe, te, kosthold og regelmessig brus, brød, poteter, grønnsaker som er kokt og alle søtsaker er forbudt.

Hva er de mest næringsrik mat på et budsjett?

Hva er de mest næringsrik mat på et budsjett?


Sunne, balanserte måltider kan virke vanskelig å komme med når du er på et budsjett, men heldigvis er det mange næringsrik mat som ikke vil bryte banken. Husk at du ikke alltid trenger å gå for ferske produkter. Ferske produkter koster mer enn frossen mat og ødelegge raskere. Og bare fordi en mat har et dårlig rykte betyr ikke at det ikke kan være forberedt på en annen måte for å høste fordelene av sin næringsverdi.

Poteter

Poteter er en næringsrik grønnsak så lenge de ikke er konsumert i den mest vanlige måte: stekt og med massevis av salt. En 5-oz. potet inneholder bare 100 kalorier og 35 prosent av det daglige vitamin C, 20 prosent av det daglige vitamin B6, og 10 prosent av det daglige verdi av niacin, jern og kobber. Du er også forbruker 6 prosent av det daglige protein. Prøv å bake en potet, hoppe over smør og velger en klatt rømme i stedet. Toppe potet med noen av dine favoritt urter og krydder for enda mer smak.

Brown Rice

Brun ris kan brukes i gryteretter, supper, stuinger, salater og som en siderett. Rice er fylling og en porsjon, eller 1/4 cup, inneholder 170 kalorier. Du er også tidkrevende 2g fiber per servering og 4g protein. Per februar 2010 en 2-lb. pose med brun ris kan kjøpes for ca $ 3, som serverer rundt 20 personer.

Beans

Bønner er en billig super mat. Når det spises med hele korn, kan proteininnholdet være så mye som en biff. Bønner er lav i fett, rik på vitamin B og jern, og har mer protein enn noen annen plante mat på planeten. Suge bønner over natten og slow-koker dem neste dag. Legg urter og krydder for en ekstra briste av smaken.

Hermetisk tunfisk

Hermetisk tunfisk høres kanskje ikke veldig attraktivt, men det er en smakfull, allsidig mat. Se etter hvit albacore eller blings lys i vann. Tunfisk kan brukes i salater, wraps, smørbrød, gryteretter eller bare serveres med kjeks. En 6-oz. kan tunfisk serverer to og koster ca $ 1,25 i begynnelsen av 2010 En porsjon inneholder mer enn 500mg av omega-3 fettsyrer, 13 g protein og bare 70 kalorier.

Frosne grønnsaker

Frosne grønnsaker er like næringsrik som friske grønnsaker. Et par dollar er nok til å kjøpe en stor pose. Brokkoli, erter, spinat, rosenkål, artisjokkhjerter, asparges spyd og andre greener er de beste næringsrike valg for frosne grønnsaker. Legg grønnsaker til stir-stekt kylling, eller damp dem og dip i rømme for en velsmakende godbit.

Bananer

Et par dollar kunne kjøpe en bunt med bananer i 2010 Denne gule frukten kan spises som en del av frokosten, som midt på dagen snack, blandet inn i en smoothie, eller bakt inn banan muffins eller banan brød. Bananer er høy i kalium og en enkel grab-and-go mat for dem uten mye tid til å spise.

Hele korn pasta

Hel-korn pasta er bare pennies mer enn vanlig pasta. For ca $ 1 per pund tidlig i 2010, kan pasta mate en familie på fire for mindre enn 10 dollar. Pair hele korn pasta med sauterte grønnsaker og kyllingbryst eller en hjemmelaget tomatsaus.

Hvilken frukt er en naturlig vanndrivende?

Diuretika er noe mat eller stoff som øker urinstrømmen, hjelpe til avrusning. For mange mennesker, det er en måte å starte en vekt-tap plan.
Mange kjepphest dietter understreke rask tap ved å forbruke frukt og grønnsaker som har en sterk vanndrivende effekt.
I en sunn diett, vil spise et bredt utvalg av frukt, grønnsaker, helkorn og magre proteiner generelt medføre langsiktig, varig vektkontroll.

Identifikasjon

Frukter med en vanndrivende effekt inkluderer tyttebær, vannmelon, ananas, einebær, kiwi, honningmelon, papaya, fiken, mango, druer og jordbær.

Funksjoner

Frukt som tradisjonelt anbefalt for dietter inkluderer vannmelon, ananas, meloner av alle slag, jordbær, druer og fiken.
Disse fruktene alle har en diuretisk virkning, noe som betyr at vannvekten går tapt. Mens midlertidig, dette vekttapet gir oppmuntring til Kosten som kan ta måneder eller år for å kaste overskytende pounds permanent.
Folk som ikke kosten for vekttap nytte av å spise frukt med en vanndrivende effekt, ettersom disse fruktene er rike på vitamin C, B1, B2 og mineraler som kalium, som støtter sunn hud og har andre fordeler.

Fordeler

Friske mennesker oppfordres til å drikke minst 6 til 8 8 oz. glass vann om dagen, eller mer hvis de trener eller har fysisk krevende jobber. Hvis folk også bruker høye nivåer av salt, vann oppbevaring og høyt blodtrykk kan føre til.
Spise frukt som har en vanndrivende effekt kan bidra til å øke sunn urinering. Overdreven vannlating er ikke målet, så mange vitaminer, mineraler og natrium går tapt når dette skjer.
Vanligvis vil forbruke frukter daglig gir mange vitaminer og mineraler som har en stor fordel som - om ikke større - enn den diuretiske effekt som er et biprodukt.

Betraktninger

Hvis du prøver å gå ned i vekt, bør du kontakte legen din eller en ernæringsfysiolog. Spise strengt frukt og grønnsaker for en lengre periode anbefales ikke, da dette danner en avgiftning diett, og du kanskje ikke får tilstrekkelig næring på et begrenset mat diett.
Maten pyramide designet av USDA anbefaler friske voksne forbruker lean animalsk protein, komplekse karbohydrater som hele korn, og umettet fett, frukt og grønnsaker. Se Ressurser for næringspyramiden detaljer.

Advarsel

Krasje kosten ved å spise bare diuretiske frukter og grønnsaker kan resultere i hurtig vekttap gjennom tapet av vannvekten. Dette er sett i mange kjepphest dietter, der Kosten blir bedt om å spise på denne måten i inntil to uker av "tidlig fase" av et vekttap plan.
I stedet ser legen din dersom du ønsker å administrere din vekt trygt. Hun vil nok råde deg til å ikke krasje diett, men spiser fra en allment variert kosthold og gjøre moderat trening 4 til 5 ganger i uken.

Hva er en Herbal Vanndrivende?

En urte vanndrivende er en urt som bidrar til å fjerne vann fra kroppen. Diuretika som regel arbeider med nyrene til å øke urinproduksjon, og dermed øke mengden av vann i nyrene trenger å utvise avfall fra kroppen.

Vanndrivende urter

Løvetann blader kan bidra til å stimulere produksjon av urin. Grønn te er brukt i kinesisk og indisk medisin mens brennesle har sine røtter som et vanndrivende fra middelalderens Europa.

Hvordan ta vanndrivende urter

Avhengig av urten, kan vanndrivende urter tas som en te eller et skjær. Noen, som for eksempel løvetann blader, kan spises rett. Noen få, slik som brennesle, kommer i kapselform.

Grunner for å ta Diuretika

Den mest populære grunnen for å ta en urte vanndrivende er å skylle nyrene og rense blodet. Høyt blodtrykk eller ødem (overdoser av væske i vevet) kan føre en lege å forskrive et vanndrivende stoff.

Andre egenskaper

Vanndrivende urter kan også ha andre egenskaper, for eksempel antiseptisk, antibiotika, anticatarrhal (fjerne overflødig slim), alterative og selv febernedsettende (reduserer feber). De spesifikke flere egenskaper er tilstede, vil avhenge av den urt i seg selv.

Herbal Diuretika & Konvensjonell medisin

Mesteparten av tiden, er det svært uklokt å blande urte diuretika med konvensjonelle legemidler som Xipamide (Diurexan) eller torasemide (Torem). Aldri gjøre det uten tilsyn av lege, som noen urter kan samhandle med narkotika for å skape uønskede bivirkninger og reaksjoner.

Vanndrivende Krydder

Vanndrivende Krydder


Krydder har blitt brukt over hele verden i århundrer. Ikke bare krydder bidra til å forbedre smaken av maten vår, men mange av dem har homøopatiske kvaliteter også. Diuretika føre til at du tisser mer, som kan hjelpe med oppblåsthet, hypertensjon (høyt blodtrykk) og redusere mengden av kalsium som er utvist ved vannlating, og dermed bidra med nyrestein.

Basilikum

Selv basilikum ble funnet utelukkende i Middelhavsregionen for noen år siden, i dag er det en av de mer vanlige krydder som finnes i supermarkeder og homøopatiske butikker likt. Det finnes noen deler til hver plante, akkurat som det er med basilikum. Bladene har helbredende egenskaper for diaré og forstoppelse, men frø av basilikum kan brukes som et vanndrivende, TruestarHealth.com sier.

Gressløk

Gressløk er lange, tynne rørformede planter som tilhører samme familie som løk. Dette krydderet er vanligvis hakket opp i små biter og lagt til fisk, poteter eller suppe. I tillegg til å ha vanndrivende egenskaper, gressløk har anti-inflammatoriske egenskaper og kan hjelpe hjelpemiddel i fordøyelsen.

Selleri frø

Selleri er en ganske vanlig plante som finnes i hele verden. Det har vært brukt i århundrer i Sør-Asia, spesielt India, for å behandle forkjølelse, influensa og leddgikt. I dag, derimot, frøene er mest brukt som et vanndrivende, selv i den vestlige verden, ifølge University of Maryland Medical Center.

Spisskummen

Spisskummen er en plante som opprinnelig ble dyrket i India, Egypt og andre varme områder av verden. I dag, derimot, kan det bli funnet over hele verden. Det er en ganske varmt krydder og er ofte brukt i indiske, spanske og portugisiske retter. Det er også brukt medisinsk som et vanndrivende, blant annet rapporter TheEpicentre.com.

Mest effektive strekke merke kremer

Strekkmerker er rødt og lilla striper på huden som falmer til en sølv-hvit farge over tid. Både menn og kvinner kan få dem, og de kan være hvor som helst på kroppen, men mest på magen, korsryggen, lår og overarmer. Ulike forhold forårsaker dem, som graviditet, vektsvingninger og gener. De fleste mennesker ønsker kirurgi for å fjerne dem, men fordi forsikringsselskapene anser det ikke er medisinsk nødvendig, vil de ikke betale for det. Dette er grunnen til at folk slår til kremer å falme dem. Spørsmålet er, hvilke som er effektiv på å fjerne dem og verdt pengene?

Effektive ingredienser

Før man vurderer et kjøp, er det viktig å vite hvilke ingredienser er effektiv i reduksjon av merkene. Det finnes naturlige og syntetiske ingredienser som viser seg å ha en merkbar effekt på å redusere de uønskede og stygge merker. Fire er naturlig og inkluderer Shea Butter, fra kakaoplanten, glykolsyre, laget av rørsukker, Aloe Vera ekstrakt og en urt som heter Siegesbeckia Orientalis. De syntetiske ingredienser er DMAE (dimethylaminoethano), palmitoyl otigopeptide, palmitoyl pentapeptid-3, retinolpalmitat og grapefruktkjerneekstrakt. Ja, grapefruktkjerneekstrakt syntetisk, selv om de fleste produsenter sier at det som naturlig; gjøres i et laboratorium fra venstre i løpet av massen av frukten og behandlet med andre kjemikalier.

Fakta

Den spesifikke handlingen har kremen på huden avgjør om det vil være effektivt for å redusere strekkmerker eller bedre igjen på sokkelen. De syntetiske ingredienser alt arbeid for å bidra til å øke hudens elastisitet, gjenoppbygge kollagen og kollagen matrise, fremme ny cellevekst og deling og øke metabolic rate av huden. De naturlige ingrediensene tjene som kremer og emollients å fremme utjevning, mykgjørende og helbredelse av huden. Effekten av de naturlige og syntetiske ingredienser arbeide sammen er hva produserer falming og oppmykning av strekkmerker.

Betraktninger

FDA har avhørt to ingredienser som til deres sikkerhet, men til dags dato ennå ikke har trukket dem fra markedet. Dette er grapefruktkjerneekstrakt, fordi det viste unormale kjemiske reaksjoner i et laboratorium studie, og DMAE fordi hvis nok brukes, det produserer bivirkninger lik som amfetamin, fordi deres egenskaper er like. Disse ingrediensene er fortsatt i bruk i noen over-the-counter produkter fordi i små mengder er de ikke skadelig, produsenter si.

Advarsler

Selv om ingrediensene er funnet i over-the-counter strekke merke kremer, noen er skadelig når det brukes i store mengder eller brukes for ofte, spesielt glykolsyre og Retinol Palmitate. Overforbruk kan føre til rødhet og noen ganger permanent arrdannelse i området brukes. Det er alltid best å snakke med en lege før du starter noen form for behandling ved hjelp av kremer som inneholder tvilsomt innhold.

Mest effektive

De mest effektive strekke merke kremer er de som inneholder Siegesbeckia Orient som hovedingrediens. Den naturlige urten har blitt brukt i hundrevis av år i Asia, og i nyere studier av Pierre Fabre legemidler, hjelper urten til å bygge opp kollagen matrise, derfor restrukturering av strekkmerker. Noen av produktene som inneholder denne urten er StriVectin SD, Revitagen FX og EverDerm CL. Disse kremene også alle inneholder palmitoyl pentapeptide-3 og shea smør også. De eneste reelle forskjeller mellom disse kremene er pris og deres inaktive ingredienser listen.

Den mest vellykkede dietter brukt av diabetikere

Diabetikere må overvåke sine blodsukkernivå forsiktig for å unngå høye blodglukosenivået. The American Diabetes Association forklarer at diabetikere kan bruke glykemisk indeks for å måle effekten at karbohydratholdige matvarer har på blodglukosenivået. Glykemisk indeks fungerer på en skala fra 1 til 100 med sukker er 100 fordi det øker blodsukkeret mest raskt. Vellykkede diabetiske dietter har også høy fiber og proteininnhold. Den beste måten for diabetikere å skape en vellykket diabetiker kosthold er å forstå hvilke matvarer har komplekse karbohydrater og hvilke matvarer har enkle karbohydrater.

Fiber

Fiber er en av de viktigste komponentene i en diabetisk diett. Fiber kan ikke fordøyes, og mat som inneholder fiber gir en metthetsfølelse. Diabetikere bør spise mat som er høy i fiber, fordi det vil redusere deres appetitt for mat og hjelp kontroll sukker cravings. Matvarer som inneholder mye fiber inneholder epler, bananer, pærer, selleri og brokkoli.

Grønnsaker

De mest suksessrike dietter som benyttes av diabetikere vanligvis inneholder store mengder grønnsaker. Grønnsaker er ikke bare høy i fiber, men de inneholder også et minimalt antall kalorier. Eksempler på grønnsaker som har lavere rating på glykemisk indeks inkluderer brokkoli, selleri, kål, løk, artisjokk, asparges, aubergine, agurk, paprika og salat, ifølge The South Beach Diet Plan. Du kan ta det første skritt mot å skape en vellykket diabetiker diett ved å spise salater på daglig basis.

Frukt

De mest vellykkede dietter brukes av diabetikere inkluderer noen frukter med lave karakterer på glykemisk indeks. Eksempler på disse fruktene inkluderer kirsebær, grapefrukt, aprikos, druer, fersken, appelsiner og bananer. Men noen frukter som vannmelon, som har en glykemisk indeks rating på 72, bør unngås når du prøver å skape en vellykket diabetiker diett.

Meieriprodukter

De mest vellykkede dietter brukes av diabetikere inneholder meieriprodukter med lav glykemisk indeks som sjokolademelk, lettmelk og lite fett-yoghurt. Melkeprodukter er utmerket for diabetikere, fordi de har et høyt proteininnhold som bidrar til å tilveiebringe for fylling måltider og snacks.

Vann

Vann er en viktig del av enhver diabetiker diett på grunn av fordelene som drikkevann har. The Ohio State University Extension programmet forklarer at vann bidrar til å redusere en persons appetitt og hjelper også med å opprettholde metabolske nivåer. Hvis du er diabetiker, kan du prøve å bære en vannflaske med deg på en daglig basis for å bli fullt hydrert, redusere appetitten for mat og øke energinivået.

Slik kjent med mest fruktbare dagene

Slik kjent med mest fruktbare dagene


Kjenne dine mest fruktbare dager kan gjøre familieplanlegging mer nøyaktig. En kvinne er mest fruktbar når hun har eggløsning. Dette skjer når et egg er utgitt av hennes eggstokk. Det vil avvente befruktning for en kort periode før menstruasjon starter. Menstruasjon er det lov å Shedding slimhinnen i livmoren og ubefruktet egg. En kvinne som ønsker å bli gravid ønsker å ha samleie under eggløsning, men hvis hun var som ønsker å forhindre graviditet hun ville avstå løpet av denne tiden.

Slik kjent med mest fruktbare dagene

Spill menstruasjonen datoer på kalenderen. Når du først begynner å spore eggløsning du må kanskje vente i flere dager eller uker før du kan merke noe i kalenderen.

Merk av datoen mensen begynner på kalenderen.

Merk av datoen perioden ender på kalenderen.

Forvent eggløsning å skje ca 21 dager etter første dag i siste menstruasjon. Dette er ikke alltid sant, men begynne å se etter en endring i vaginale sekreter rundt denne datoen. En økning i volum av klare, glatte sekreter som ligner eggehviter er en indikasjon på at eggløsning har begynt.

Mark kalenderen dagen sekret begynne, hvis det er aktuelt. Hvis dette symptom på eggløsning ikke skjer, fortsette å vente til menstruasjonen begynner.

6. Marker den første dagen i menstruasjonen på kalenderen når det begynner.

•  Tell antall dager fra denne dag tilbake til datoen for den siste perioden. Hvis antall dager faller mellom 28 og 32 da har du en gjennomsnittlig menstruasjonssyklus.

Count 12 dager fra den første dagen i menstruasjonen. Markere denne dagen og de neste fire dagene som eggløsning perioden. Dette er dine mest fruktbare dager, ifølge den amerikanske Graviditet Association.

Fortsett å kartlegge mensen og eggløsning på kalenderen. Det er best å spore datoene i minst tre måneder før man vurderer spådommer for å være nøyaktig.

Hint

  • Vurdere en annen metode for å spore hvis din menstruasjonssyklus er mer enn 32 dager lang. For eksempel, i tillegg til å kartlegge på en kalender, ta temperaturen hver morgen med en basal termometer. Dette termometeret er ekstremt følsom og vil spille inn enda en svak økning i kroppstemperatur. Ved å ta temperaturen så snart du våkner, før du får ut av sengen, kan du identifisere eggløsning perioden. Registrere temperatur daglig på kalenderen. Når det stiger ca 0,2 grader Fahrenheit i løpet av hva det har vært, så du har eggløsning, sier MedlinePlus.
  • Unngå samleie flere dager før og flere dager etter dine estimerte eggløsning datoer hvis du prøver å unngå graviditet. Over tid vil kartlegging være mer nøyaktig som du vil ha mange måneder med data.
  • Kvinner med uregelmessige sykluser kan uventet bli gravid ved hjelp av kartlegging metoder som er avhengige av forutsigbarhet.

Hva er mest behagelig støtte slange?

Enten du har åreknuter eller er utvinne fra beinkirurgi, støtte slange tilførsel lindring for trette og verkende ben. Medisinsk støtte slange tilbyr komfort fordi de gir gradert kompresjon.

Typer

Den type støtte slange påvirker komfort nivå. Leger anbefaler støtte knehøye, lår-høy eller midje-høy slange. Når pasienter velger anbefalt lengde, får de mest lettelse. Pasienter velge mellom nylon eller bomull, i henhold til hva som er mest behagelig for sine ben.

Kompresjon

"Millimeter komprimering kvikksølv" (mmHg) er mengden komprimering at støtten slangen gir på ankelen og opp på leggen. Mer kompresjon på ankelen, med gradvis mindre komprimering oppover fremmer bedre sirkulasjon. Leger anbefaler riktig komprimeringsnivå for hver pasient komfort.

Fit

Fit virkninger slange komfort. Hvis pasientene bestiller slange fra et apotek, måler en farmasøyt sine ben å fastslå en eksakt passform. Hvis pasientene bestiller støtte slange på nettet gjennom kommersielle nettsteder, vil de følge en guide til å måle deler av sine ben. Målinger inkluderer den største delen av leggen, minste delen av ankelen og største delen av låret. Disse, sammen med høyde og vekt, veilede støtte slange wearers til riktig størrelse og mest komfort.

Hva er det mest moderne og smertefri prosedyre å fjerne nyrestein?

Nyrestein er forekomster av mineraler som kalsium som bygges opp i nyrene og øvre urinveier. Ofte disse steinene er liten og få nok i antall til å passere ut av kroppen på egenhånd. Hvis det er mye stor stein, men eller hvis steinene er svært store, medisinske prosedyrer kan være nødvendig å bryte opp stein eller steiner og fjerne dem fra kroppen.

Eksterne Prosedyrer

Minimer hvor mye legen trenger å gå inn i kroppen din. Dette kan oppnås ved å bruke electrocorpeal sjokkbølgen lithotripsy (ESWL). I denne prosedyren, er lavere kroppen under vann i et kar med vann, eller en vannpute er plassert mellom deg og ESWL maskin. Når maskinen er slått på, vil sjokkbølger som overføres gjennom vannet på en slik måte at steinen er knust i små biter. Prosedyren er veldig rask (bare en time), og er ansett som et poliklinisk prosedyre. Det fungerer best for nyrestein som ligger i nyrene og ikke et annet område av urinveiene. Du kan bli gitt et beroligende middel for prosedyren. Bruk av prosedyren under svangerskapet, andre nyresykdom eller urinveisinfeksjon er ikke anbefalt. Dette er ikke en god fremgangsmåte for de med en pacemaker, som sjokkbølger kan påvirke pacemakeren funksjon.

Invasive prosedyrer

Hvis nyrestein ligger nærmere eller i ureter, velger en uteroscopic steinfjerning. For denne fremgangsmåten, legen setter en fiberoptisk verktøy kjent som en uretoscope inn ureter og bryter opp steinen med sjokkbølger. En stent er satt inn i urinleder for å bidra til å holde ureter åpen slik at steinfragmenter kan passere ut av kroppen.

Hvis ESWL eller uteroscopic fjerning ikke fungerer, er neste alternativ kirurgi. For nyre kirurgi, gjør legen et lite snitt på baksiden og inn i nyre eller ureter for å fjerne steinen. Dette er noen ganger det beste alternativet, men det er trolig den mest smertefulle av de tre fordi legen må kutte i vev. Den har den lengste utvinning tid, opptil seks uker.

Andre metoder

Hvis steinen er ikke alvorlig nok til å rettferdig ESWL, uteroscopic fjerning, eller kirurgi, deretter den enkleste og mest smertefri stein fjerning metoden er å utøve. Bevegelse, og med enkle gang, bidrar forskyve stenen, og i noen tilfeller er dette nok til å få stenen til å passere. Endringer i kostholdet også kan bidra til å løse opp stein; noen hevder at hjem rettsmidler som olivenolje og sitronsaft eller urter som berberis vulgaris hjelp til å gjøre dette og lindre smerter forbundet med steinene, men slike hjem rettsmidler har ikke blitt undersøkt tilstrekkelig for å gi statistisk bevis for deres effektivitet. Økende vanninntaket kan bidra steiner for å passere, eller hindre dem fra forming fordi mer væske filtreres gjennom nyrene, urinlederne og blæren; steiner tendens til å danne når det ikke er nok vann til å skylle bort innskudd.

Hvilken type bleie Absorberer mest mengden av vann?

Hvilken type bleie Absorberer mest mengden av vann?


Den forventede ankomsten av en nyfødt baby krever også mye planlegging for det første året av livet. Snart å være foreldre må fylle opp med mange baby elementer, fra flasker til klær. Og et stort utvalg må gjøres når det gjelder bleietyper. Alle foreldre ønsker en lekkasjefri bleie som kan inneholde mye urin. Bleie typer har mange fordeler og ulemper, men bare én varianten har den beste absorpsjonsevne.

Bleie Typer

Forbedringer av bleier har gitt forbrukerne mange varianter på den grunnleggende babyen nødvendighet. Tøybleier er gjenbrukbare, unngå en massiv haug av engangsbleier med kurs for den lokale deponi. Engangsbleier er mest praktisk, men må bli kastet ut etter ett bruk. Miljøvennlige bleier er disponibel, men er konstruert av gjenbrukbare ressurser som hvete og tremasse. Hybrid bleier er også tilgjengelig, med et absorberende interiør som kan spyles ned i toalettet, og etterlater en gjenbrukbar ytre skall som er vaskbar.

Best Absorberingsevne

Bleien med den beste væske absorpsjonsevne er engangsbleie utstyrt med super-absorberende krystaller. Disse super-absorberende krystaller er natrium polyakryl polymerer, eller plastharpiks. Innenfor behagelig tremasse fyllstoff av bleien er ispedd natrium polyakryl krystaller. Som bleien fylles med væske, krystallene vokser i størrelse, absorberer det innkommende fluid og transporterende den bort fra babyens hud.

Sodium Polyacrylat Crystal Science

Likner enkel bordsalt, natrium-polyakryl krystaller tillate en tynnere bleiekonstruksjon, uten negativt å påvirke bleien funksjonalitet. Natrium-element av polymeren tilt innkommende fluid til krystallen. Polymeren avslører sakte som det får mer væske i sin struktur. Krystallene holde på væsken selv med barnet i bevegelse, hindrer bleieutslett, siden babyens hud forblir tørr.

Bleie Betraktninger

Mange klut bleie talsmenn hevder at de miljømessige konsekvensene av engangsbleier er verre enn bruk av klut. Selv super-absorberende bleier til slutt finner veien inn i et deponi, hvitvasking kostnaden av tøybleier bidrar til å bruke mer fossilt brensel for å drive vaskemaskiner og tørketromler, melder University of Minnesota.

Expert Insight

Utah Education Network rapporterer at de super-absorberende krystaller ble opprinnelig produsert for astronaut bleier. I tillegg er de krystaller som finnes i pottejord. Regioner som har hyppige tørke bruke disse krystallene for vann oppbevaring. De er plassert i planting potter og under grønne plenene, og skaper en umiddelbar vannforsyning for de tørre dager. Samlet krystallene spare på vannforsyning og ikke er utsatt for avdamping.

Mest effektive behandling for Plantar warts

Plantar warts er virusinfeksjoner forårsaket av humant papillomavirus, eller HPV som vises av fotsålene. Ifølge Mayo Clinic, plantar vorter er ikke kreft, og mens de er heller ikke et alvorlig helseproblem de kan være svært smertefullt. Det er mange effektive måter å fjerne plantar vorter, og legen din vil bestemme hvilken behandling som er hensiktsmessig. I mange tilfeller er valg av behandling rett og slett en lege preferanse.

Medisinering

Medisinering kan fjerne plantar warts. Ifølge PodiatryChannel.com mange leger bruke en medisinsk syre slik som salisylsyre eller dikloreddiksyre å brenne vorter off. Løsningen påføres direkte på vortene over en periode på dager, fjerner død hud, og viruset med det. Imiquimod er et antiviralt middel som brukes i kremer som påføres direkte på vorten å bekjempe viruset. Medikament som brukes for å bekjempe plantar vorter er nesten alltid brukes direkte til vorter.

Utskrapning

En populær form for kirurgi brukes til å fjerne plantar vorter, utskrapning, er, ifølge PodiatryChannel.com, mest brukt når det er bare noen få isolerte vorter å fjerne. Leger kan også bruke utskrapning å fjerne vorter som kan forbli etter en annen løpet av behandlingen. I utskrapning, som kan utføres på legekontoret i en enkelt avtale ved hjelp av lokalbedøvelse, legen fjerne vorter med en serie av elektrisk ladde nåler.

Specialized Surgery

Laserkirurgi er ny og effektiv til å drepe viruset som forårsaker infeksjonen. Det er kostbart, men, og det kan være vanskelig å rettferdiggjøre kostnadene bare for å fjerne vorter. I kryoterapi, fryses legen viruset ved hjelp av flytende nitrogen; vorter bli svart og falle av. Plantar vorter har en tendens til å være en dypere form av vorter, og i noen tilfeller kryoterapi kan ikke nå dypt nok under overflaten av foten for effektivt å drepe viruset.

Mest effektiv diett uten å ta piller

Etter å ha prøvd alle pillene og rask rammet diettprogrammer som er kostbare og muligens skadelig, folk flest kommer til å innse at den mest effektiv diett uten å ta piller eller andre kosttilskudd er gammeldags plan. Spise mindre og trene mer er kostholdet at flertallet av ernæringseksperter og helsepersonell enige om.

Short Term

Studier har vist at kostholdet inneholder lite karbohydrater og mye protein kan best kick-starte en vekt-tap programmet.

Vann

Mister fem til 10 pounds ved starten av et nytt spise program ved å drikke åtte til ti 12-unse glass vann om dagen for å kaste overflødig vann vekt.

Aerobic Exercise

Aerob trening som øker pulsen i 30 minutter, minst tre ganger i uken, er avgjørende for å oppnå vekttap.

Kalorier

Menn bør spise mellom 1800 og 2000 kalorier om dagen for å gå ned i vekt vellykket og kvinner bør ta i mellom 1200 og 1500 for bærekraftig vekttap.

Eating

Du må spise for å gå ned i vekt; kroppen begynner å lagre fett i sult-modus. Spise fem små måltider om dagen for å opprettholde en høy metabolic rate.

Fresh Food

Frisk frukt og grønnsaker, kombinert med hele korn, holde tarmene flyter riktig og hindre kroppen i å lagre fett.

Jobbe i Tandem

Som leger ved Mayo Clinic rapporten, selv om du tar kosttilskudd og slankepiller, du har fortsatt å planlegge en sunn livsstil som inkluderer å opprettholde en lav-kalori diett og streng treningsprogram for å gå ned i vekt.

Hvordan bruke en tredemølle for å brenne mest fett

Tredemøller er et av de mest nyttige vekttap verktøy, hvis du bruker dem riktig. Følg denne fremgangsmåten for å få mest mulig fettforbrenning og kaloriforbruk på tredemølle trening.

Hvordan bruke en tredemølle for å brenne mest fett

•  For å forbrenne fett på en tredemølle, må du presse deg selv. Mens en spasertur langs i et bedagelig tempo på en tredemølle er bedre enn ingenting, kan du brenne mange flere kalorier hvis du bump opp intensiteten. Øk baseline til en hastighet som er behagelig å gå på, men som gjør det litt vanskeligere å holde opp en samtale; omtrent en 5/10 i vanskelighetsgrad.

Nå må du velge et intervall modus som du kan bytte til som gjør tredemølle treningen mer intens. Hvis du ikke kan kjøre, øke stigningen på tredemøllen. Hvis du kan, legge en joggeintervall.

Bytt frem og tilbake mellom de vanlige og økte tredemølle nivåer; 4 minutter på en vanlig tempo (5/10), og deretter 2 minutter med tredemølle hastighet raskere (8/10 vanskelighetsgrad), eller i en skråning; avhengig av hva du kan håndtere.

Sett en tredemølle mål om en viss tid eller miles å dekke. Bruk din tredemølle hver dag for å oppfylle disse målene og fett vekt vil slippe, og kroppen din vil begynne å bli tonet.

Mest effektive metoden for å miste vekt

I USA, har antallet mennesker som er overvektige eller fete økt gjennom årene skyldes en kombinasjon av de ubalanserte dietter og inaktivitet av amerikanere. En person anses å være overvektig eller overvektig dersom hans eller hennes kroppsvekt er ikke proporsjonal med hans eller hennes høyde, i henhold til standarder satt av en skala kalt body mass index. Selv krasje dietter kan virke som en rask måte for disse personene og andre til å gå ned i vekt, er den mest effektive strategien for å etablere et balansert kosthold og mosjon plan.

Diet

Folk er ofte over sin idealvekt på grunn av deres livsstil, som inkluderer usunne matvaner. I USA, er dette spesielt et problem fordi mange mennesker har dietter høy i fet mat, inkludert rask mat. Selv om kroppsvekten er forårsaket av en rekke faktorer, inkludert folks metabolisme, gener, og sosioøkonomisk status, en av de viktigste grunnene til at folk er overvektige eller fete, er at de spiser for mange kalorier og ikke engasjere seg i nok fysisk aktivitet for å forbrenne denne energien. Det er viktig at folk med usunne matvaner, spesielt de som er overvektige og overvektige, gjøre endringer i sine dietter, fordi de har en høyere risiko for høyt blodtrykk og kolesterol, diabetes og hjertesykdommer.

Du vil ha en bedre sjanse til å miste vekt hvis du spiser mat som er sunnere, for eksempel frukt og grønnsaker, og kutte ut mat og drikke som inneholder mye fett og tilsatt sukker, slik som brus. Den anbefalte mengden frukt og grønnsaker per dag for en gjennomsnittlig person er ca ni serveringer av begge.

Fettinntaket bør være om lag 30 prosent av det totale kaloriinntaket, og du bør redusere mengden fett du får fra visse matvarer, inkludert meieriprodukter og egg. Matvarer som inneholder mye umettet fett, som ikke øker kolesterolet, anses å være sunnere. Dette inkluderer laks, tunfisk, oliven og avokado. Andre matvarer som du bør spise mest av i løpet av en gitt dag omfatter hele korn hvete produkter som brød og korn, brun ris og pasta laget av korn. Den anbefalte daglige mengden av disse typer matvarer, ifølge US Department of Agriculture næringspyramiden, er mellom seks og elleve porsjoner. Ved å spise snacks, er det spesielt viktig å spise disse sunnere mat i stedet for å falle tilbake på praktiske mat som sannsynligvis høy i mettet fett, som for eksempel potetgull. Du trenger også å drikke mellom seks og åtte glass vann om dagen. Kroppen trenger å være bygd opp av en viss mengde vann, på mellom 50 og 60 prosent, eller det blir dehydrert. Vann kan også hjelpe undertrykke appetitten og hjelpe kroppen i å bruke lagret fett.

Du kan redusere mengden kalorier du får hver dag ved å spise sunnere, men det er viktig å gjøre det med måte. Du kan risikere å få en spiseforstyrrelse, slik som anoreksi, hvis du gjør raske endringer i matvaner. Noen vekt på at du vil miste mens krasje slanking vil trolig være midlertidig fordi folk som har en tendens til å senke sine kalori inntak raskt ser ofte midlertidige endringer i vekttap. Etter drastisk vekttap, stoffskiftet tendens til å avta, så det vil være vanskelig å holde miste vekt i et hurtig tempo. Kroppen din vil også trolig begynner å føle sultet, og det kan begynne å trekke fra muskler i stedet for fett butikker for å få energi. Hvis folk begynner å få vekt etter en krasj diett, er dette kroppsvekt sannsynlig å slå til fett. Det er vanligvis vanskelig å bo på en diett hvor du spiser en god del mindre enn du vanligvis gjør fordi du vil sannsynligvis føle deg sulten hele tiden. Du bør generelt ikke forbruke færre enn 1000 kalorier om dagen, og selv dette nivået kan være farlig hvis du er involvert i en rekke fysiske aktiviteter. Normale kalori krav er vanligvis rundt 2250 for menn og 1940 for kvinner. Når jeg prøver å gå ned i vekt, kan en sikrere metode være å prøve å miste omtrent en halvkilo i uken eller mindre, noe som betyr at du bør redusere kaloriinntaket med ca 500 kalorier eller færre. Det er viktig å huske at menn ofte raskere metabolisme enn kvinner, fordi de har en større muskelmasse, slik at de taper vekt raskere.

Trening

Siden inaktivitet er en av de viktigste årsakene til vektøkning, for å gå ned i vekt, er det viktig at du kutter ut hvor mye tid du bruker på aktiviteter som å se på TV og filmer, surfe på nettet og spille videospill. Du kan legge til større aktivitet i hverdagen ved å gjøre aktiviteter som å gå til butikken i stedet for å kjøre og ta trappene i stedet for heisen.

Hvis du gjør dagligdagse oppgaver med andre aktiviteter, som for eksempel sport, aerobic øvelser og styrketrening, vil du ha en bedre sjanse for å miste vekt. Gjøre mageøvelser, for eksempel sit-ups, ikke kommer til å få deg til å gå ned i vekt fordi det er gjennom en kombinasjon av trening og et sunt kosthold som mengden av fett i kroppen din vil avta. Øvelser som sit-ups, men kan bidra til å forbedre muskel tone i mageregionen. Styrketrening, for eksempel løfte vekter, kan også være fordelaktig når det gjøres med andre øvelser fordi det vil hjelpe deg å få muskel massen. Hvis du er ny til å trene, kan det være lurt å delta i et lokalt treningssenter, slik at du vil ha trenere til disposisjon for å vise deg noen teknikker for å trene forskjellige muskelgrupper i kroppen din. Vanligvis vil du se bedre resultater hvis du løfter vekter to til tre dager i uken eller trene musklene i ulike deler av kroppen din på kontrasterende dager.

Det er viktig når du velger fysiske aktiviteter som de passer med din personlighet, eller du vil falle av rutinen svært raskt. Hvis du er en innadvendt person, vil du ønsker å gjøre aktiviteter som svømming, sykling, og / eller går. Hvis du er utadvendt, kan lagidretter som softball og fotball være mer egnet for deg. Du vil ønske å utvikle og opprettholde et program der du engasjere seg i ulike former for øvelser regelmessig slik at du vil gå ned i vekt på en jevn måte. Hvis du er en forelder, kan du starte dine barn av på sunne vaner tidlig ved å trene med dem.

Det er også viktig når du trener for å tempoet selv. Et tips til å vite om du trener for lenge eller for vanskelig er hvis du fremdeles føler ekstremt trøtte 10 minutter etter at du trener. Det anbefalte nivået på trening for en gjennomsnittlig person er ca 30 minutter per dag, tre ganger i uken. Hvis du er ute av form når du starter, kan det være lurt å jobbe opp til dette nivået. Rådfør deg med legen din om fysiske aktiviteter du bør engasjere seg i før du starter et treningsprogram. Dette er spesielt viktig hvis du har en pre-eksisterende helsetilstand som diabetes eller høyt blodtrykk. Før du starter din rutine, bør du gjøre fleksibilitet øvelser fordi de vil bidra til å redusere sjansen for skader og holde leddene fleksible. Du bør strekke i ca fem til ti minutter før du begynner å gjøre en aktivitet som gåing eller svømming. En populær tøyningsøvelser innebærer å sette en arm rett over brystet og holdt hånden til den andre armen på albuen, med armene i en 90-graders vinkel i forhold til hverandre. En strekning som funker bena innebærer å sitte på gulvet med det ene benet plassert rett og den andre bøyd under den. Mens du er i denne posisjonen, flytte midjen din fremover, og pass på å holde ryggen rett, og nå mot den utvidede ben.

Mest effektive vekttap Program

Den mest effektive måten å gå ned i vekt er å spise sunt og trene. En av de største vekttap hindringene er slanking. Kjepphest dietter og urealistiske mål satt oss opp for svikt. Vekttap er oppnådd ved å gjøre realistiske endringer i livsstil. Det er flere endringer du kan gjøre for å gå ned i vekt, og mer viktig, holde den av.

Unngå bearbeidet mat

Unngå svært bearbeidet mat, slik som frosne middager, brød og pasta laget med raffinert hvitt mel, og høy-fett lettere mat. De fleste lettere mat er svært bearbeidet, men det betyr ikke at du må gi opp bekvemmelighet. Natur gjør mange praktiske mat. Ta bananer, for eksempel - skrell og nyt.

Spis Whole Foods

Whole Foods er næringsrik, lav i dårlig fett og raffinert sukker, og kan forebygge kreft. Den beste delen av å spise hele mat er at du kan spise mye mer av det. Ved å velge bare den sunneste maten, kan du spise til du er full uten å bekymre midjen din.

Eksempler på hele matvarer inkluderer: brun ris, frisk frukt og grønnsaker, rå nøtter, kylling, fisk og bønner. Hvis du er usikker på hva du skal lage mat, det er kokebøker dedikert til deilige hele matvarer oppskrifter.

Drikk vann

Mange synes at det å drikke et glass vann før hvert måltid hjelper dem til å føle fyldigere. Bor hydrert hjelper også hindre cravings. Ofte når du føler deg sulten, kroppen din egentlig bare trenger vann.

Les mat etiketter

Hold deg unna mat med flere ingredienser enn du kan telle og ord du ikke kan uttale. Ingredienser for å unngå å inkludere høy-fruktose mais sirup, delvis hydrogenert, beriket og bleket blomst, og forkorting. Også unngå mat med høyt fett, sukker eller natrium.

Hold en food journal

Det trenger ikke å være formell - bare notere ned alt du spiser eller drikker i løpet av dagen. Det kan hjelpe deg å finne dine problemområder. Det kan være at du drikker for mye brus. Kanskje du kan spise en større, men sunnere frokost. Et mat tidsskrifter er et utmerket verktøy for å hjelpe deg å miste vekt.

Trening

For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du tar inn. Dette gjøres best ved å spise et sunt kosthold og følge et treningsprogram. Den beste delen om trening er det hjelper på flere måter enn bare vekttap. Ved å trene, vil du forbedre din generelle velvære.

Plan Ahead

Planlegg hvor mange kalorier du skal spise hver dag. Du kan gjøre dette ved hjelp av en kalorikalkulator. Bare plugg inn din informasjon og finne ut hvor mange kalorier du trenger for å opprettholde din nåværende vekt. Målet ditt bør være å spise 500 kalorier mindre per dag, og for å forbrenne 500 kalorier om dagen. Dette vil resultere i en to-pund per uke vekttap.

Planlegg måltidene på forhånd. Skjær opp frukt og grønnsaker og holde dem på hånden. Hvis du ikke har tid til å lage mat hver kveld, forberede flere måltider på en gang og fryse dem slik at du får en rask middag når du trenger det.

Hva er den mest effektive Diet Plan?

Amerikanerne bruker milliarder av dollar på vekt-tap produkter hvert år på leting etter mirakel vekttap planer. Noen beregninger av årlige tallet så høyt som $ 35 milliarder kroner. Disse såkalte "raske løsninger" ikke synes å være å sette mye av en bulk i fedme-epidemien. Diett planer som virker kreve endringer i livsstil, engasjement og god tid.

Vekt-tap Industri

Den vekttap industrien er profittere big time fra den stadig voksende plumpness av befolkningen og ønsket om å gå ned i vekt så raskt og smertefritt som mulig. Hvis du trenger å felle noen pounds eller mer, er du ikke alene.

Ferske tall fra Centers for Disease Control and Prevention sier en forbløffende 66 prosent av alle voksne over 20 år i USA er overvektig og anslagsvis 32 prosent regnes som overvektige.

Hva er den mest effektive måten å gå ned i vekt?

De fleste eksperter er enige om at kjepphest dietter og krasje eller sult dietter ikke fungerer. Heller ikke overdreven trening regimer. De jobber ikke fordi de ikke kan realistisk opprettholdes for enhver periode.

Hva synes å arbeide er en langsom, men jevn, forbedring i fysisk aktivitet og ernæringsmessige vaner. Noen mennesker foretrekker gruppen støtte som er gitt og ansvarlighet som kreves av programmer som Weight Watchers hvor ukentlige "veie-ins" er nødvendig for å dokumentere fremgang.

En Numbers Game

I hovedsak vekttap koker ned til tall. Det er 3500 kalorier på ett pund. Det tar tid å miste en kilo. I gjennomsnitt kan en person trygt miste to pund per uke. En 35-år gammel kvinne som er 5 fot 5 inches høy, veier 130 pounds og regnes som moderat aktiv må forbruke ca 2000 kalorier om dagen for å opprettholde vekten hennes. Hvis hun spiste 300 færre kalorier per dag eller brent ytterligere 300 kalorier gjennom ytterligere trening, ville det ta henne ca 12 dager å miste ett pund. Hvis hun gjorde begge, ville det ta bare seks dager å miste pund.

Det finnes ingen raske løsninger når det gjelder å miste vekt og holde den av. Det er bare praktisk å ta små skritt over en lang periode. Det er den sunneste og mest effektive tilnærmingen til vekttap. Vurdere å spise en lettere lunsj enn du er vant til. Spis mindre porsjoner til middag og redusere eller eliminere alkohol inntak.

Hva er de mest populære dietter?

Med en ny diett blir opprettet tilsynelatende hver dag, er det interessant å vite hvilke som får mest oppmerksomhet. Nettstedet Medical News Today har laget en liste over de åtte mest populære dietter, basert på antall artikler generert på hver enkelt, deres generelle popularitet og mengden av tilbakemeldinger nettstedet har fått på hver av dem.

Hensynet

The Medical News Today nettside ikke oppgi hvor generell popularitet ble bestemt i å skape sin liste. Merk: Atkins og South Beach og vegetarianer / veganer oppføringer som har blitt komprimert i denne artikkelen for plasshensyn på grunn av sin likhet.

Atkins / South Beach

Dr. Robert C. Atkins opprettet denne dietten i 1972 I den, er dieters oppfordres til å begrense karbohydrater i et forsøk på å kontrollere insulin nivåer. De mer raffinerte karbohydrater forbrukes, jo høyere insulinnivået stiger og jo mer energi vil bli lagret i kroppen vår som fett. Under de innledende faser av dietten, er karbohydrater sterkt begrenset i favør av protein.

The South Beach Diet ble utgitt av Dr. Arthur Agatston og ernæringsfysiolog Marie Almon i 2003 Det ligner på Atkins Diet i at karbohydrater er begrenset til å regulere insulinnivået. Imidlertid ikke South Beach dietten begrenser ikke ikke-stivelsesholdige grønnsaker som Atkins gjør, og programmet blir sett på som mer fleksible i forhold til valg av mat enn Atkins.

The Zone

The Zone Diet ble skapt av Dr. Barry Sears i 1995 ligner på Atkins diett i at karbohydrater er begrenset. Men i Zone dietten, Kosten er instruert til å balansere matinntaket i forholdet 40 prosent karbohydrater, 30 prosent protein og 30 prosent fett (unntatt mettet fett). Ingen matvarer er forbudt, men de høyt i glysin (som søtstoff) eller mettet fett er motet.

Vegetarisk og vegan dietter

Vegetarianere og veganere ikke spiser animalske produkter (selv om noen vegetarianere spiser egg, melkeprodukter og honning). Medical News Today bemerker at veganisme er mer en filosofi enn en diett: Veganere avstår for helse, miljø og etiske grunner. De som avstår fra animalske produkter generelt har en lavere kroppsvekt, lider færre sykdommer og har lengre levealder enn andre.

Weight Watchers

Weight Watchers ble grunnlagt i 1963 av New York husmor Jeanne Nidetch for å danne et vekttap støttenettverk. I dag er det et verdensomspennende konsern med støtte som tilbys gjennom ukentlige møter, nettsteder og mange produkter som bøker og frosne matvarer. Et medlem blir med og bestemmer et mål basert på vekt og kroppsmasseindeks (BMI). Alle matvarer er tildelt en poengverdi og medlem får lov til å spise hva hun ønsker forutsatt at hun ikke overstiger en daglig punkt nivå.

Raw Food

En rå mat diett er en hvor i det minste 75 prosent av matvarer er plantebaserte og ikke-behandlet. Rå foodists kan være rå vegetarianere (bare egg, meieriprodukter og plantebasert mat), rå veganere (ingen animalske produkter), rå altetende (både plante-og dyre baserte matvarer) eller rå rovdyr (kjøttprodukter er spist bare rå).

Middelhavet Diet

Denne dietten etterligner mat spist av mennesker i Sør-Europa: plante-baserte matvarer, bønner, nøtter, korn, frø, olivenolje, fersk frukt, ost, yoghurt, fisk, fjærfe, små mengder rødt kjøtt og vin. Om lag 25 til 35 prosent av kostholdet kommer fra fett med ikke mer enn åtte prosent av det totale kaloriinntaket fra mettet fett.