Digidexo.com

koffein og stoffskifte

Høyt stoffskifte Diet

Å ha en effektiv metabolisme er nøkkelen til stress-free vekttap. Ditt kosthold kan ha en stor effekt på forekomsten kroppen brenner fett og kalorier. En sulteforing med lite mosjon bremser stoffskiftet, og får kroppen til å holde på hver bit av fett den kan. Det fører også til at kroppen til å brenne opp muskelmasse, noe som bidrar til å bremse stoffskiftet.

Metabolisme

En høy metabolisme kosthold er ideelt for en kvinne i slutten av tjueårene og oppover. Dette er fordi metabolismen bremser som vi blir eldre, forårsaker vektøkning, selv om vi ikke endrer vår livsstil. Hormoner, stress, og til og med tap av muskelmasse føre til demping av metabolismen. Metabolisme er den hastigheten som vi brenne kalorier. Dette har en stor innvirkning på hvor raskt vi kan miste og få vekt. Noen med en høyere metabolisme brenner mer kalorier bare sitter og ser tv enn noen som ikke gjør det.

Hvordan øke metabolismen

Den høye stoffskifte diett er ment å øke stoffskiftet, noe som hjelper deg å miste vekt. En høy metabolisme er sunt fordi det krever tilstrekkelig muskelmasse og hjelper deg til å føle sterkere og mer energisk. Det er fire taster for å gjøre høy metabolisme kosthold jobben for deg: Spis nok mat, aldri hoppe over frokost, bruker koffein og trening.

Diet

Du trenger å spise nok. Hvis du bruker mindre enn 1200 til 1500 kalorier, bremser stoffskiftet ned. Kroppen din går inn i survival mode og sa: "Jeg får ikke veldig mange kalorier. Jeg skal slutte å brenne dem så fort fordi jeg ikke vet hvor lenge denne hungersnød vil vare." Prøv å spise fem på seks små porsjoner av sunn mat i løpet av dagen for å holde stoffskiftet effektiv.

Hopp aldri over frokosten. Frokost betyr å bryte din natts faste. Det jump-starter stoffskiftet og bringer det opp til hastighet for å brenne kalorier du spiser i løpet av dagen. Bonusen er at hvis du spiser frokost, føler deg mer fornøyd og mindre sannsynlighet for å overspise senere på dagen.

Fiber kan øke stoffskiftet med 30 prosent, ifølge Prevention.com. Det er viktig å få minst 25 gram fiber hver dag. Egnede matvalg for høy metabolisme kosthold er havregryn, hele korn, grønne bladgrønnsaker, og frukt. Du kan legge Metamucil, eller en fiber supplement, til kosthold hvis du ikke er i stand til å få nok fiber gjennom kosten.

Koffein

Mange unngår koffein. Det er en del av høy-metabolisme diett fordi det hastigheter metabolismen. Fordelene med koffein om morgenen inkluderer brennende ytterligere 100 til 200 kalorier per dag. Prøv svart kaffe eller koffeinholdige te for alternativer med lite kalorier. Det er viktig å drikke rikelig med vann fordi koffein er vanndrivende. Drikke to kopper vann for hver koffeinholdige drikke du drikker.

Trening

Trening øker forbrenningen. Få i 45 til 60 minutter med cardio trening tre til fire ganger i uken. Legg en muskel-building regiment til din uke. Jo mer muskelmasse du har, jo flere kalorier forbrenner du, selv ved hvile.

Slik Lavere høyt stoffskifte

Slik Lavere høyt stoffskifte


Å ha et raskt stoffskifte kan høres ut som en drøm for noen, men til folk som er undervektige, kan det være problematisk. Stoffskiftet er ansvarlig for å konvertere maten du spiser til energi for kroppen å bruke. Din livsstil, alder og genetikk er bare noen av faktorene som bestemmer hastigheten som stoffskiftet fungerer. Hvis du har et raskt stoffskifte, og er undervektig, kan ulike livsstil justering gjøres for å senke hastigheten som du forbrenner kalorier.

Slik Lavere høyt stoffskifte

•  Spis store deler av høy-kalori mat som tregere metabolske forbrenningshastighet. Konsumere bearbeidet mat, stekt mat og komplekse karbohydrater, som hvit ris og hvitt brød. Disse matvarer fordøye uten å brenne mange kalorier. Drikk melk og juice hele dagen og legge til dressinger og sauser til maten du spiser. Unngå lav-fett og ikke-fete matvarer.

Begrens mengden du trener. Utfør lav-effekt trening når du trener. Unngå høy effekt trening og styrketrening fordi disse fart på stoffskiftet. Utfør øvelsen som setter minst mulig belastning på kroppen din. Gå en tur eller sykle i sakte tempo.

sove mer og ta hyppige naps fordi, når du sover, bremser stoffskiftet ned.

Unngå koffein fordi det stimulerer stoffskiftet. Slutte å drikke drikker som kaffe, te og brus. Ifølge Prevention nettsted, kan en daglig kopp kaffe øke metabolic rate med 8 prosent.

Slutte å spise metabolisme-stimulerende matvarer. Ifølge WebMD, matvarer som chilipepper og grønn te øke stoffskiftet.

Drikk vann ved romtemperatur. Kaldt vann fart på stoffskiftet fordi kroppen må jobbe hardere for å varme den opp.

Vær tålmodig; som du alder, bremser stoffskiftet ned. Ifølge WebMD, bremser stoffskiftet til 5 prosent per tiår etter fylte 40 år.

Hint

  • Unngå å ta drastiske tiltak for å senke høyt stoffskifte. Crash slanking, søvnmangel og hoppe over frokosten bremser stoffskiftet, men kan også påvirke din helse og velvære.

Kan koffein forårsake perifer nevropati?

Kan koffein forårsake perifer nevropati?


Du har sannsynligvis ikke hørt om nevropati, men du sikkert vet det av sin mer vanlig begrep: nerveskader. Perifer neuropati er mer spesifikt en smertefull prikking eller brennende følelse som rammer beina, vanligvis hender og føtter. Selv om bivirkninger av koffein, for eksempel rød hud og skjelvende, kan nøye etterligne symptomene på perifer neuropati, finnes ingen avgjørende sammenheng mellom denne lidelsen og stimulerende i morgen Joe.

Mulige årsaker

I stedet skylder på Mayo Clinic denne tilstanden på traume, infeksjon, nedsatt stoffskifte og giftige stoffer. The Nevropati Association, den ledende ressurs for nerve-relaterte lidelser, også gjør ingen omtale av koffein som årsak til perifer neuropati.

Koffein rolle

Forvirring om koffein rolle i perifer neuropati kommer fra det faktum at det er en stimulant for nervesystemet, og perifer nevropati er en nervesykdom. Drugs.com, en database av legemiddelinformasjon, ikke går så langt som å nevne perifer nevropati etter navn som en bivirkning av koffein. Men de fleste ledende institusjoner, som for eksempel Mayo Clinic og National Institutes of Health, ikke nevner perifer neuropati som en bivirkning, men heller nevne koffein sannsynlighet for å forårsake muskelrykninger og skjelvinger.

Inntak

En må skilles mellom to eller fire kopper brygget kaffe, hva American Heart Association anser "gjennomsnittlig" inntak, i motsetning til hva NIH anser "overdreven" - det er 10 8-oz. kopper. Alvorlige skjermer av muskelfunksjon og andre alvorlige bivirkninger, som for eksempel overdrevent forhøyet blodtrykk, er korrelert med mengden av koffein konsumert, samt din følsomhet for stoffets effekter.

Mat Lenker

Det har vært lenker etablert mellom perifer neuropati og annen narkotika: alkohol. Ifølge Mayo Clinic, alkoholisme forårsaker perifer neuropati fordi mange stordrikkere ikke spiser slik de skal, og når de ikke spiser godt, er deres kropp fratatt viktige næringsstoffer. Et næringsstoff spesielt, vitamin B, er avgjørende for nerve helse.

Hvordan å finne effekten av koffein på kroppen din

Hvordan å finne effekten av koffein på kroppen din


Koffein er et sentralstimulerende som kan øke energi, heve ditt humør, og forbedre oppmerksomhet. Det er trolig en av de mest brukte stoffene i verden som folk fordøye koffein fra kaffe, pop, og til og med sjokolade. Brukes i små mengder (ca 2-3 kopper kaffe daglig), er stort sett ufarlig for kroppen vår koffein, men tatt i større mengder, kan koffein påvirker kroppen vår og få dem til å reagere på stoffet. Her er noen ting du bør vite ved inntak av koffein i drinker og mat som vil hjelpe deg å finne ut om hvor mye koffein du tar i er greit eller skadelig for helsen din.

Hvordan å finne effekten av koffein på kroppen din

•  Tatt i store doser (5 eller flere kopper kaffe om dagen), kan koffein påvirker kroppen ved å gjøre det hyper. Forbruker mye koffein kan føre til nervøsitet, hodepine, angst, urolig mage, og selv søvnløshet eller søvnvansker. Siden koffein er et sentralstimulerende, det øker kroppens stoffskifte ved å forårsake nervesystemet og hjerte-karsystemet det å måtte jobbe hardere. Når du tar i store mengder koffein, har kroppen til å arbeide overtid og forblir på at økt energinivå inntil koffein buzz er borte. Hver gang du tar i koffein, reagerer kroppen med økt puls, raskere blodstrøm, og høyere respirasjonsfrekvens. Denne typen konstant press på kroppen til å jobbe hardt er en stor helserisiko, og kan påvirke ditt hjerte, lever og andre vitale organer.

Koffein er flott for når du trenger en pick-me-up, men de bryter effektene kan være tøff på kroppen vår. Hvis du drikker mye kaffe per dag (fem eller flere kopper) kan du oppleve at med mindre du hele tiden holde koffein i systemet ditt, du kommer ned hardt når koffein buzz er over. Kommer ned fra koffein kan være tøff på kroppen og forårsake irritabilitet, depresjon, og selv dårlig konsentrasjon. Du kan stå følelsen svak, trøtt og verkende, blant annet økt hodepine. Dette er alle vurdert koffein tilbaketrekning og kan vanligvis bli behandlet med mer koffein, men som ønsker å gjøre det til kroppen sin? Det er best å styre klar fra koffein eller i det minste begrense inntaket sakte hver dag for å unngå disse bryter symptomer.

Koffein tapper kroppens essensielle vitaminer og mineraler forbruk som kalsium som hindrer osteoporose (svekkelse av bein). Kalsium, som andre mineraler i kroppen, skilles ut ved inntak av koffein og føres gjennom legemet under vannlating. Koffein er ansett som en vanndrivende, noe som betyr at det bidrar til å eliminere alle de naturlige vann og væsker fra kroppen, inkludert vannet du trenger. I løpet av denne eliminering, hjelper koffein også å passere ut viktige mineraler som kroppen din trenger for å holde seg frisk og sterk. Putting koffein i kroppen din risikerer sjansen for å miste vitaminer og mineraler som holder kroppen din godt ernært. Dette betyr også at alle multivitamin du tar utskilles også når du drikker store mengder koffein. Med andre ord, du setter kroppen din opp for å være sårbare ved å ta i for mye koffein.

Conception kan være forsinket med inntak av koffein. Store mengder koffein i kroppen har vært kjent for å forhindre det handler om å bli gravid for mange kvinner. Når viktige næringsstoffer blir fjernet fra kroppen på grunn av koffein forbruk, kvinner synes det er vanskeligere å unnfange barn. Den sunnere kroppen din er, jo mer apt du skal være i stand til å bli gravid. Dette er ikke å si at alle kvinner som drikker kaffe daglig ikke vil bli gravid. Mange kvinner har ingen problemer med å bli gravid når de konsumerer koffein, selv i større doser. Men hvis du har hatt en hard tid å bli gravid, og du tar i mye koffein, kan det være lurt å begrense koffein forbruk og se om det hjelper. Siden koffein reduserer mengden av vann i våre systemer, fordi det er vanndrivende, kan du oppleve at kroppen din ikke er helt næret nok til å støtte et barn. Prøv å drikke mer vann og begrense inntak av koffein for å holde livsviktige mineraler i kroppen din og for å etterfylle næringsstoffer.

Lavt Stoffskifte Diet

De plaget med en lavere enn gjennomsnittet metabolisme forstå rekke tilknyttede sykdommer: nedsatt energi, økt fett gevinst og en generell følelse av treghet og sykdomsfølelse. Heldigvis, men man stoffskifte er ikke satt i stein - det svinger som svar på oppfattet krav.

Spise oftere

Stoffskiftet er beslektet til en brann - hvis du mate den mer drivstoff, vil det brenne lysere og varmere. For dette formål, bør lavt stoffskifte dietten inkluderer hyppige feedings. Spis hver to til tre timer for en total på fem til åtte mini-måltider om dagen. Dette vil holde stoffskiftet stoked og brennende lys hele dagen lang.

Spise riktig mat

Spis mer av riktig mat. Sørg for at hyppige feedings består primært av magert kjøtt, frukt og grønnsaker minst 90 prosent av tiden. Hvis du spiser i gjennomsnitt seks ganger om dagen (førtito måltider en uke), kan du "jukse" på fire av disse måltidene. Husk at juks er enten (1) spise noe annet enn magert kjøtt, frukt og grønnsaker; eller (2) å hoppe over et planlagt måltid.

Utnytte den termiske effekten av mat

Kanskje overraskende, fordøye mat forbrenner kalorier også. Dette er referert til som den termiske effekten av mat. Alle kalorier er ikke skapt like, imidlertid. Det tar mer energi for kroppen å fordøye et gram protein enn det gjør for kroppen å fordøye et gram fett eller karbohydrater. Utnytte dette faktum ved å sikre at hvert måltid har en tilstrekkelig mengde protein. Spise tjue-tretti gram protein per måltid vil gå en lang vei mot å gjøre stoffskiftet arbeide hardere og raskere å fordøye måltidet.

Utnytte fettforbrennende stoffer

Visse matvarer har ekstra fett-brenning potensial. Disse bør inngå i kostholdet ditt for å bidra til å øke metabolismen og ødelegge fett på en raskere hastighet. Grønn te (og koffein som finnes der) har fett-mobiliserende og metabolske-boosting egenskaper. Ta med minst to kopper grønn te i kosten hver dag. Langs de samme linjene, har kokosolje vist seg å øke i skjoldbruskkjertelen, som igjen kan også øke metabolske prosesser. Inkludert noen rå kokos eller matlaging kjøtt i økologisk presset kokosolje kan bidra til å løse dine metabolske woes.

Migrene behandling med koffein

Millioner av mennesker lider av migrene. En migrene hodepine er forskjellig fra andre typer hodepine på grunn av de medfølgende symptomer som ofte oppstår med hodepine så vel som den intense smerter som er typisk for en migrene hodepine. Koffein har gitt lindring for noen migrenepasienter, men det bør brukes med måte for å unngå tilbaketrekning hodepine som kommer med koffein avhengighet.

Koffein Effekter på Hodepine

En enkel spenningshodepine oppstår når blodårene utvider seg og åpne mye bredere enn vanlig. Koffein fører til at blodkarene seg sammen, noe som vil returnere blodkar tilbake til sin normale tilstand. Mange smertestillende inneholder koffein på grunn av denne spesielle effekten. Bare behandling av en spenningshodepine med koffein alene også kan være effektive.

Migrene og Koffein

Migrene synes å være utsatt for den samme innsnevring av blodårer som spenningshodepine. Mens legene er fortsatt ikke klart hva som forårsaker migrene, er effekten av koffein mest sannsynlig relatert til å hemme blodkar.
En annen teori om hvordan koffein kan hjelpe migrene hodepine er nukleosid, adenosin. Under en migrene episode, har hode og nakke området en høyere enn normalt nivå av adenosin i blodet. Dette nukleosid vil utvide blodårene og forårsake smerte. Koffein blokkerer adenosin og lindrer smerten av hodepine. Leger fortsatt ikke forstår hvorfor det er en heving av adenosin under en migrene episode. Studiet av adenosin og dens rolle i migrene hodepine og symptomene er ledende vitenskap i en ny retning for å lage medisiner som skal forebygge og kurere migrene hodepine. Uten en klar forståelse av årsaken til migrene, er det vanskelig å finne en preventiv medisin.
Migrene lider bør velge en smertestillende som inneholder koffein for å lindre smerten av sin hodepine. En kopp kaffe eller andre koffeinholdige drikke kan også bidra til å lindre smerten også. Det er viktig at koffein anvendes i moderate for å unngå koffein tilbaketrekning som vil forårsake hodepine når blodkarene utvider seg på grunn av en mangel på koffein.

Koffein avhengighet og tilbaketrekning

Alle som har alle opplevd en hodepine forårsaket av en mangel på koffein vet at det kan være en av de mest smertefulle typer hodepine. Mangel på koffein kan la deg følelsen svak og trøtt om morgenen sammen med bankende hodepine. En enkel kopp kaffe er som regel alt som skal til for å lindre symptomene på koffein tilbaketrekning.
Mens koffein kan være effektive i behandling av hodepine og migrene, er det viktig at du bruker den i moderate mengder. For å unngå hodepine assosiert med koffein tilbaketrekning, kutte ned på koffein gradvis over tid i stedet for å stoppe på en gang. Den hodepine som er forbundet med koffein tilbaketrekning er ikke den samme tilstand som migrene hodepine. Begge typer hodepine kan kureres med koffein.
Leger anbefaler å drikke mer enn 250 mg til 300 mg koffein hver dag for å unngå koffein avhengighet.

Migrene Relief With No Koffein

Oppnå lindring fra en migrene hodepine uten bruk av koffein er mulig. Koffein er ofte en trigger for mange mennesker, og kan føre til en hodepine eller lage en migrene verre eller varer lenger. Redusere symptomer eller dempe migrene hodepine helt kan gjøres ved å kombinere flere teknikker som inkluderer matvarer til forbruker, matvarer for å unngå og kosttilskudd.

Spis Pain-trygg mat

Matvarer som sjelden bidrar til migrene hodepine er kjent som smerte trygge matvarer. Disse matvarer inneholder brun ris, hvit ris, kokte grønne, oransje og gule grønnsaker, og tørket eller kokt ikke-sitrus, ikke-banan frukt som kirsebær, fersken, pærer, plommer og tyttebær.

Identifisere Triggers

Å identifisere utløser migrene, rett og slett eliminere alle vanlige utløse matvarer fra kostholdet. Felles utløse mat inkluderer meieriprodukter, egg, sjokolade, sitrusfrukter, bananer, noen kjøttprodukter, noe hvete eller brødvarer, nøtter, tomater, løk, mais og epler. Disse er de mest vanlige mat utløser, også kjent som "Dirty Dozen". Begynn med å fullstendig eliminere disse fra dietten i minst to uker, og deretter langsomt og metodisk re-presentere en av gangen inn i dietten for å bestemme kroppens reaksjon på hvert mat. Legg merke til at legemet kan ta to eller tre dager for å reagere på en matvare.

Unngå Tyramine

Tyramin er en aminosyre som finnes i næringsmidler. Det kan også være en trigger for å bevare eller migrene. Det er vanligvis funnet i alderen mat som soyasaus, surkål og salami. Det er også funnet i enkelte alderen oster, kyllinglever, sild, blant flere andre matvarer, og visse typer antidepressive medisiner.

Bruke kosttilskudd

Feverfew, vitamin B-2, magnesium og kalsium er alle bilag som kan dempe eller redusere symptomene på migrene uten bruk av koffein. Vet at bruk av visse kosttilskudd kan ikke medisinsk bevist. Snakk med legen din hvis du ønsker å starte disse eller andre kosttilskudd. Også, bare bruke kosttilskudd etter at du har identifisert dine utløser migrene.

Unn Migrene med mat

Bruke smerte-fri mat og kosttilskudd for å dempe og behandle migrene. Unngå kjøtt og andre animalske produkter for å minimere hormon svinger; I stedet velger bønner, høy-fiber hele korn og grønnsaker. Hvis migrene treg eller opphøre helt, re-introdusere utløse mat tilbake i kostholdet, hvis ønskelig, langsomt og metodisk.

Hvordan unngå Koffein Hodepine

Millioner av mennesker lider av migrene, eller bankende hodepine som ofte immobilize dem. Mens årsaken til migrene er forskjellig for alle, er en vanlig synder koffein tilbaketrekning. Som alle andre uttak, når du ikke fylle opp kroppen din med noe den er vant til, reagerer kroppen din ubehagelig --- i dette tilfellet, med en ødeleggende hodepine.

Enten du er å kutte ned på koffein helsemessige årsaker eller livsstil grunner eller ikke har tilgang til koffein på grunn av spesielle omstendigheter, det finnes måter å unngå koffein hodepine.

Hvordan unngå Koffein Hodepine

avvenne deg fra koffein sakte. For eksempel, hvis du drikker 05:56 koffeinholdige drikker om dagen, kutte inntaket av en drink hver to eller tre dager. Hvis du bare drikke en eller to koffeinholdige drikker om dagen, skjære ned på størrelsen av drikkevarer i stedet for nummeret. Dette gir kroppen din tid til å justere uten sjokkerende systemet.

Skru hoppet over drikker med en ikke-koffeinholdige urtete. Kamille, peppermynte og sitrus te er velsmakende og beroligende. Bruke en ikke-kalori søtningsmiddel eller honning for å øke smaken enda mer.

Oppgave i fritiden der du brukte til ned koffein. Gå i pausene på jobb, og jogge eller gjøre en 15-minutters yoga trening i morgen og kveld. Lett trening vil gi deg en energi boost av oksygennivået i kroppen din. Følg trening med mye vann.

Ta en eller to 500 mg tabletter av din foretrukne smertestillende medikamenter hvis koffein tilbaketrekning treffer. Begynn med en tablett, og ta en annen hvis smertene ikke minske etter ca 30 minutter. Nippe litt varm urtete med medisiner; te som er nevnt i trinn 2 hjelpe slappe muskler og lindre smerte.

Hvorfor Har Koffein Årsak Migrene Hodepine?

Hvorfor Har Koffein Årsak Migrene Hodepine?


Koffein utløser migrene på to måter. Noen folks migrene starter etter at de konsumerer noe mat, drikke eller smertestillende med koffein i den. Andre får migrene når kroppen ikke får nok koffein.

Funksjon

Ifølge University of Berkeley, ikke koffein ikke direkte føre til migrene. Men ser ut til å sette av kjemiske reaksjoner i hjernen som kan føre til migrene for noen mennesker er født med en forkjærlighet for hodepine.

Identifikasjon

The National Headache Foundation anbefaler at folk med migrene gjør en dagbok for å finne ut om koffein er årsaken. Hvis folk blir kurert ved å forbruke koffein, så de får rebound migrene.

Rebound

Ifølge Migrene For Dummies (Diane Stafford og Jennifer Shoquist, MD, 2003), koffein rebound migrene er når en person kutt ned på koffein og kroppen sender en migrene for å gjøre personen konsumerer mer koffein.

Komplikasjoner

I et intervju med National Public Radio, Dr. David Buchholtz sa at koffein kan bare være en medvirkende og ikke eneste årsaken til å utløse et migreneanfall. En person kan ha behov for å ha flere triggere skje, herunder forbruker eller hoppe koffein, for et angrep for å begynne.

Spekulasjoner

Ingen vet den eksakte årsaken til migrene. Men mange over disk smertestillende tabletter for hodepine inkluderer koffein, som kan være å legge til frekvensen av et individs migrene.

Hvordan få et høyt stoffskifte

Hvordan få et høyt stoffskifte


Å vite hvordan å få en høy metabolisme vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier og gå ned i vekt du ønsker å miste. Du kan øke stoffskiftet ved å starte noen nye sunne trening og kosthold rutiner. Du vil gå ned i vekt mens de spiser mer og føler stor. Selv naturlig lave metabolisms kan økes med gode daglige vaner.

Hvordan få et høyt stoffskifte

vekttrening - Begynn en vekttrening rutine tre til fem dager per uke.

Vekt trening er det beste du kan gjøre for å øke stoffskiftet. Muskelen som du bygger vil holde stoffskiftet i gang lenge etter at du er ferdig med å trene.

Muskler forbrenner mer kalorier enn fett gjør. Musklene dine vil fortsette å brenne fett selv når du sover. Bygge mer fettforbrenning muskler i dag.

kardiovaskulær trening - Begynn en kardiovaskulær trening rutine fem til syv dager i uken.

Øvelse 30-60 minutter per dag i tillegg til vekttrening øvelser.

Kardiovaskulære øvelser består av gåing, løping, ski, hoppe roping, jogging, sykling og andre aktiviteter.

Trening kan være en morsom måte å øke stoffskiftet, finne noe som du liker og gjør det hver dag.

krydret mat - Spis krydret mat å gi stoffskiftet et løft. Krydret mat som chili pepper eller karri vil turbo lade stoffskiftet.

Grønn te - Drikk minst fire glass grønn te hver dag for å få fart på stoffskiftet. Grønn te har vist seg metabolisme forsterke egenskaper.

MILK - Drikk minst tre glass melk hver dag. Melk øker stoffskiftet og hjelper deg å forbrenne mer kalorier. Drikke melk hver dag, og du vil merke resultater på skalaen.

acai berry juice - Drikk minst ett glass acai berry juice for å gi stoffskiftet og energinivået ditt et løft. Acai berry juice er deilig og vil også hjelpe deg å føle deg mett etter måltider.

VANN - Drikk rikelig med vann hele dagen. Drikk minst åtte glass vann spredt jevnt utover dagen.

varm drikke - Drikk din favoritt varm drikke om vinteren eller når det er kjølig ute. Drikker varme drikker når det er kaldt vil hjelpe deg kroppen øke metabolismen og brenne mer fett.

Å vite hvordan du kan få høyt stoffskifte vil hjelpe deg å nyte mat og likevel gå ned i vekt.

kald drikke - Drikk kald drikke på varme eller varme dager. Kroppen din vil varme opp drikke og brenne flere kalorier gjør det.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan få høyt stoffskifte, kan du se i Resources nedenfor.

Lavt stoffskifte Symptomer

Metabolisme er fremgangsmåten og hastigheten av energiproduksjonen i kroppen som er kontrollert av enzymer og hormoner. Lav metabolisme er en reduksjon i frekvensen av energiproduksjon, og er vanligvis forårsaket av hypotyroidisme, selv om det også kan være forårsaket av enzymmangel.

Vektøkning

Lavt stoffskifte er ofte preget av en vektøkning som ikke kan forklares med endringer i livsstil eller kosthold.

Muskler og ledd

Lavt stoffskifte er ofte angitt med endringer i musklene som kan inkludere svakhet, stivhet og smerter. Lignende problemer kan plage leddene.

Fatigue

Det er vanlig for en person med lavt stoffskifte å føle seg svak, sliten eller trøtt. Dette kan også være ledsaget av følelser av depresjon.

Utseende

Helsen til en persons utseende kan påvirkes av lavt stoffskifte. Hudfarge kan være blek, håret sprøtt og ansiktet oppblåst.

Menstruasjon

I tillegg til de andre symptomene, kan kvinner som har hypotyreose-indusert lavt stoffskifte oppleve svært kraftig menstruasjon.

Myxedema

Ifølge Mayo Clinic, myxedema, den avanserte formen for hypotyreose, kan påvirke det autonome (automatisk) funksjoner som pust eller blodtrykk. Det kan føre til koma eller til og med være dødelig.

Hvordan kan jeg Slow Down mitt stoffskifte?

Hvordan kan jeg Slow Down mitt stoffskifte?


Stoffskiftet er en finstemt arbeid evolusjonære kunst. Den er meget fleksibel og i stand til å tilpasse seg mange forskjellige miljøforhold. Problemet, hvis du prøver å senke stoffskiftet, er at disse korrigerende mekanismer har utviklet seg til å opprettholde stoffskiftet, for ikke å endre det. For å senke stoffskiftet, må du plassere konsekvent, betydelig press på den. Det er en god idé å konsultere med en lege før du gjør betydelige endringer i livsstil som kan påvirke helsen din.

Hvordan kan jeg Slow Down mitt stoffskifte?

•  Hold deg varm (men ikke varm). Når du blir kald, regulerer skjoldbruskkjertelen en økning i kroppens metabolske rate å produsere ekstra innvendig varme. Når du er behagelig varmt, så du kan føle når du våkner opp under din dekker i morgen, kan stoffskiftet nå mye lavere nivåer. Ta en dusj eller et bad i morgen når du våkner, og om kvelden før du går til sengs. Varme klær.

Kutt ned på fysisk aktivitet. Dette er spesielt nyttig hvis du er svært fysisk aktiv. Når du er mer aktiv, har stoffskiftet å kjøre på en høyere rente for at kroppen din til å levere energi til dine muskler og hjerte-karsystemet. Jo mindre du beveger deg, kroppen din trenger mindre energi. Ikke kutt ut fysisk aktivitet helt uten å konsultere legen din, selv om, som noen aktivitet er viktig for din langsiktige helse.

Shift dine matvaner til senere på dagen. Hvis du spiser kalorier senere på dagen, de er mer sannsynlig å bli fordøyd i natt, når du sover. Kroppen din trenger mye mindre energi når du sover, og vil ikke forbrenne så mange av de tilgjengelige kalorier. De vil i stedet bli lagret som fett.

Inntar færre kalorier. Forbruker for få kalorier i løpet av en lengre periode vil betraktelig redusere kroppens stoffskifte mens den prøver å spare energi og minimere vekttap. Vær oppmerksom på at du vil veldig sannsynlig miste litt vekt på denne måten, og at det meste av denne vekten vil være muskler og ikke fett, gitt at dine fysiske aktivitetsnivået er lavere. Ikke kutt kaloriinntaket til det punktet av sult, som sult kan forårsake alvorlig skade på hjerte, nyrer og andre organer. Sørg også for at redusert kaloriinntak ikke fører til underernæring. Ta kosttilskudd hvis kostholdet mangler på essensielle vitaminer og mineraler.

Ta kontakt med legen din for å se om du ville ha nytte metabolisme-senkende medikamenter. Dette trinnet kan være spesielt nyttig hvis du har en overaktiv metabolisme, hypertyreose eller annen medisinsk tilstand som fører til at kroppen din til å overdrive energi.

Hint

  • Senke stoffskiftet vil sannsynligvis ha den bivirkning av å gjøre deg fetere. Hvis dette er hva du går for, så er det ikke noe problem. Hvis du ønsker å redusere fett gevinst, kan du unngå å spise senere på dagen, og gjøre bare beskjedne reduksjoner i din fysiske aktivitet.

Tips til Raise lavt stoffskifte

Tips til Raise lavt stoffskifte


Prosessen der kroppen omdanner hva du spiser og drikker kalles metabolisme. Hvis du sliter med lavt stoffskifte, kan du prøve å gjøre noen endringer i ditt daglige liv for å forbedre og øke stoffskiftet. Heldigvis er noen av de viktigste vaner er lett å implementere.

Spis frokost

Hoppe starte stoffskiftet umiddelbart i morgen med frokost. Stoffskiftet bremser mens du sover om natten, og ikke ta seg opp igjen før du spiser, så frokost er dagens viktigste måltid så langt som stoffskiftet er bekymret.

Velg High Intensity Cardio

Jo mer intens trening, desto mer kalorier brent. Høy intensitet kardiovaskulær trening tar deg til den anaerobe sonen av trening. Legemet er tvunget til å behandle avfall og gjenvinne fra aktiviteten, og mer etter trene kalorier blir brent som følge.

Spis Vanlige

Fem til seks mini måltider er å foretrekke til tre større måltider i løpet av dagen. Jo lenger du venter i mellom måltidene, jo mer stoffskiftet justere og treg for å spare energi. Hvis kroppen din er i stadig drevet, vil stoffskiftet være på topp ytelse.

Forbedre Body Composition

Trene med vekter og øke din muskelmasse for å oppnå en høyere metabolisme. Jo mer muskler du har, jo flere kalorier forbrenner du. Muskelvev er metabolsk aktiv og forbrenner kalorier selv i ro.

Hold deg hydrert

Dehydrering vil avta stoffskiftet: Over 70 prosent av alle kroppens funksjoner foregår i vann. Unngå å konsumere mat og drikke som har en dehydrerende effekt, for eksempel alkohol. Enkelt sagt, holde seg hydrert.

Hvordan takle koffein tilbaketrekning

Hvordan takle koffein tilbaketrekning


Koffeinfri drikke
Urtete

Hvordan takle koffein tilbaketrekning

•  Kutt ned på koffein forbruk ved å drikke en mindre kopp kaffe eller koffeinholdige brus. Når du kan gjøre dette uten å oppleve noen abstinenssymptomer, prøve å fjerne en annen cup.

Bruk drikker som inneholder koffein om morgenen når du mestrer å drikke bare ett koffeinholdige drikke i løpet av dagen. Du vil fortsatt ha nok koffein for å komme i gang i morgen, men da kan drikke ikke-koffeinholdige drikker eller vann i løpet av resten av dagen.

Cut ryggen morgen koffein fikse gradvis. Etter at du er i stand til å lykkes å komme gjennom dagen på morgenen kopp kaffe eller cola, prøv å helle selv en halv kopp for de neste dagene. Gradvis redusere mengden av koffeinholdige drikker som du drikker om morgenen til du er endelig i stand til å slutte å bruke koffein helt.

La din te bratt for halvparten av vanlig tid under uttaksprosessen for å kutte ned på mengden av koffein. Etter hvert erstatte koffeinholdige te med koffeinfri te eller urtete.

Undersøk din favoritt sjokolade godteri. Sjokolade inneholder koffein, med mengden varierer fra produkt til produkt. Hvis du ønsker å fullstendig eliminere koffein fra kostholdet ditt, sjekk ingredienslister for å være helt sikker.

Få nok hvile mens du går gjennom uttaksprosessen. Få en god natts søvn vil gjøre symptomene på tilbaketrekning lettere å håndtere.

Øvelse daglig for å bekjempe følelsen av trøtthet og å arbeide av nervøs energi ved seponering. Du trenger ikke en forseggjort øvelse rutine - en tur i løpet av lunsjen eller en svømmetur etter jobb vil hjelpe deg å slappe av og holde seg frisk.

Hint

  • Ifølge National Coffee Association of USA, Inc., 54 prosent av amerikanerne nyte en kopp kaffe hver dag. Hvis du er en av dem, vil du ikke å gi opp kaffen helt når du gir opp koffein. Du vil finne mange varianter av koffeinfri kaffe som gir det velsmakende kaffesmak uten koffein.
  • Sjekk smertestillende midler for koffein. Noen medikamenter legge koffein som det øker effektiviteten av produktet.

Hva er effekten av for mye koffein?

Hva er effekten av for mye koffein?


Koffein er en mildt vanedannende middel finnes i et bredt spekter av drikkevarer og matvarer. Te, kaffe og noen brus og energidrikker inneholder koffein, sammen med slike matvarer som sjokolade og "energi merket" produkter som visse tyggegummi. Mens koffein kan gi en energi, for mye kan forårsake uønskede bivirkninger.

Hvor mye?

Forbruker moderate mengder koffein per dag - 200 til 300 mg koffein i en 24-timers periode - isnt skadelig for folk flest, ifølge Mayo Clinic. Dette tilsvarer omtrent to til fire kopper kaffe per dag.

Heavy inntak av koffein - noe over 500 og 600 mg koffein per dag - kan forårsake uønskede bivirkninger. Dette beløpet er tilsvarende på fem til syv kopper kaffe.

Effekter

For mye koffein kan føre til følgende: søvnløshet, rastløshet, kvalme, andre gastrointestinale problemer, hodepine, muskelskjelvinger, angst, irritabilitet, nervøsitet og en rask eller uregelmessig hjerterytme.

En annen effekt av å konsumere koffein på en daglig basis, er at det blir mildt vanedannende, og når du hopper over en dag du kan oppleve symptomer som ligner på dem fra å drikke for mye koffein.

Følsomhet

Folk reagerer ulikt på koffein; for noen individer, kan selv en liten mengde koffein føre jitters. De som ikke bruker koffein regelmessig kan oppleve sterkere effekter på grunn av deres følsomhet, mens de som bruker koffein tungt på regelmessig basis kan føle mindre nervøs eller unnlater å oppleve den "perk-up" effekten av koffein.

Legemiddelinteraksjoner

Forbruker koffein med visse urte kosttilskudd og medisiner kan føre til en farlig interaksjon, ifølge Mayo Clinic. Noen eksempler på medisiner som kan blande dårlig med koffein omfatte visse antibiotika som Cipro og Noroxin. Teofyllin, et medikament som hjelper lette og åpne opp luftveiene, kan samhandle farlig med koffein også. Urte supplement Ephedra kan også forårsake interaksjoner da tatt med for mye koffein.

De tar medisiner eller opplever bivirkninger fra koffein bør snakke med sin lege.

Betraktninger

Når du vurderer ditt daglige inntak av koffein, kan det være vanskelig å finne ut akkurat hvor mye koffein du forbruker. Brygget kaffe kan variere mye i mengden av koffein den inneholder per porsjon. Te, mens den har en lavere mengde koffein i forhold til kaffe, kan likevel variere i koffein innhold basert på den type te og brygging metoder.

Energi kosttilskudd og energidrikker kan ikke alltid klart angi på etiketten hvor mye koffein drikken inneholder. Dessuten kan koffein vises i uventede produkter. Sjokolade inneholder varierende mengder av koffein og visse over-the-counter smertestillende inneholde opptil 130 mg koffein per dose.

Advarsel

Koffein kan være dødelig i store mengder. I Resources i denne artikkelen en "Death by Koffein" kalkulatoren er tilgjengelig. Ved å velge en koffeinholdige produkt fra listen, og angi vekten din, kan du se hvor mange porsjoner av produktet i en kort periode kan føre til dødelig resultat. Denne kalkulatoren er gitt for informasjonsformål.

Hva er effekten av koffein på barn?Koffein, stoffet finnes i kaffe, brus, iste og sjokolade, påvirker sentralnervesystemet for barn. Små doser kan øke deres evne til å konsentrere seg, men i store doser, tas regelmessig, kan det ha skadelige effekter, inkludert avhengighet. Benmasse kan bli påvirket av mineral tap at koffein fører. Substitusjon av koffeinholdige drikker for næringsrik mat og drikkevarer påvirker den generelle helsen til barnet. Koffeinholdige drikker kan også påvirke den generelle helsen og atferden til barn.

Avhengighet

Koffein kan skape avhengighet i alle som får i seg det regelmessig, selv når den er tatt i moderate eller små doser. Abstinenssymptomer oppleves av barn som har blitt avhengige av koffein er lik abstinenssymptomer oppleves av voksne. Noen av disse symptomene er slapphet, irritabilitet og vanskeligheter med å tenke klart.

Bone Mass

Bein av barn er fortsatt i vekst, og fortsatt inntak av koffein hemmer denne prosessen. Koffein fører overskytende utskillelse av kalsium og magnesium gjennom urinen. Kalsium og magnesium er nødvendig for dannelsen av sterke bein, og tap av store mengder av disse mineraler kan påvirke benvekst hos barn.

Ernæring

Koffeinholdige drikker er ofte substituert for mer næringsrike drikker som melk, juice eller vann. I tillegg, kan hyppig inntak av disse drikker posisjonen barnets mage, redusere appetitten på næringsrike matvarer. Kombinasjonen av disse to faktorer kan bidra til en mangel på næringsverdi i et barns diett.

Soda

Koffeinholdige soda, i særdeleshet, kan være skadelig for barn helse. Disse soda inneholder fosforsyre, som begge kan erodere tannemaljen og føre til benbrudd. I tillegg kan kombinasjoner av koffein og karbonatisering utløse tilbakeløp hos barn, som kan føre til mange barnesykdommer, inkludert øreinfeksjoner og forkjølelse.

Behavior

Barn som drikker koffein kan ha konsentrasjonsvansker i skolen. De kan bli engstelig og nervøs på grunn av koffein i kostholdet, eller mer utsatt for en følelsesmessig reaksjon. Disse symptomene er relatert til mengden av koffein inntas regelmessig, med høye nivåer av koffein skape mer uttalte symptomer enn lave doser.

Effektene av koffein på en baby

Koffein er et naturlig forekommende stoff som finnes i et stort antall planter, bønner og frø som vi spiser hver dag. Det fungerer som en stimulerende på sentralnervesystemet og i store doser kan forårsake en rekke alvorlige reaksjoner hos voksne og barn.

Fysiske effekter

Mange merker at de blir nervøs etter store doser av kaffe, te eller brus. Dette er delvis på grunn av effekten koffein har på systemet. Mest på alvor, kan det øke hjerterytmen og blodtrykket.

Som et vanndrivende

Koffein kan fungere som et vanndrivende; en medisin som øker urinering, noe som kan føre til dehydrering. Hos spedbarn, kan dette være mer alvorlig enn hos voksne, og kan føre til en baby å bli ør og kvalm.

Effekter under graviditet

Under graviditet, vil ikke fosteret ennå ikke har et effektivt system for å sammenbrudd koffein. Hvis nivået blir for høyt, kan i øke hjertefrekvensen og påvirke ernæring fosteret får, først og fremst å redusere mengder jern og kalsium fra maten.

Effekter på babyer

Studier er fortsatt mangelfulle. Koffein tatt under amming har mange av de samme effekter på spedbarn som sine foreldre, men det er ikke klart at det er mer skadelig for spedbarn.

Expert Insight

De fleste leger vil foreslå at en gravid eller ammende kvinne eliminere koffeinholdige matvarer og drikke fra kostholdet. Som med alt annet, bør det brukes med måte.

Tips om å kutte ned

Gradvis erstatte koffeinholdige drikker med ikke-koffeinholdige drikker. Hold deg hydrert og mosjon. Disse aktivitetene vil bidra til å redusere cravings og minimere abstinenssymptomer.

Effekten av koffein på det ufødte barnet

Effekten av koffein på det ufødte barnet


Det er et velkjent faktum blant gravide kvinner at de trenger å være forsiktig med hva de spiser. Drikke alkohol og røyke sigaretter er åpenbart off-limits for kvinner som bærer barn. Men mange kvinner lurer på om koffein En kopp eller to med kaffe om morgenen er noe som mange mennesker føler de trenger for effektivt å kunne våkne opp. Men som med mange stoffer, trenger koffein for å inntas i moderate mengder av gravide kvinner for å forebygge mot abort eller fare for det ufødte barnet.

Typer av koffein

Før man vurderer effekten av koffein på ufødte barn, er det viktig å vite hva vanlige matvarer og drikker inneholder koffein. Kaffe, te, energidrikker og brus er velkjent koffein inneholder gjerningsmennene. Imidlertid bør gravide også oppmerksom på at sjokolade barer og drikker som varm sjokolade har koffein i dem, som gjør mange reseptbelagte piller inkludert anacin, Dristan og Midol.

Effekter på graviditet

Mens gravid, vil koffein passere gjennom en kvinnes morkake til hennes baby. En av de viktigste risikoene som er involvert med koffein for gravide kvinner er for abort. Tallrike studier har vist at inntak av koffein før og under svangerskapet har en effekt på foster tap hos gravide kvinner. En studie ved Kaiser Permanente Division of Forskning viste at kvinner som har tatt 200 milligram koffein per dag --- tilsvarende to kopper kaffe eller fem bokser med brus --- hadde dobbelt så spontanabort risiko for kvinner som unngikk koffein helt.

Effekter på Child

The March of Dimes bemerket i en studie som, fordi det ufødte barnets kropp systemer for å bryte ned og eliminere kjemikalier ikke er fullt utviklet ennå, kan koffein nivåer forblir forhøyet i barnets lenger enn hos moren. Dette kan føre til problemer for babyer som fødselsskader og lav fødselsvekt. Babyer som er berørt av mer enn 500 mg koffein per dag kan også oppleve pusteproblemer, økt hjertefrekvens og mer tidsbruk våken etter fødselen.

Hvor mye er for mye?

Lese produkt etiketter er svært viktig for mødre å være som overvåker sine koffein inntak. For eksempel kan en 8 oz kopp brygget kaffe inneholde alt 65-300 mg koffein, ifølge AmazingPregnancy.com artikkel: "Hva er effekten av koffein på graviditet og er det et trygt beløp?" Mødre bør ta oppmerksom på hvor sterkt deres kaffe og te er brygget, og ikke være flau for å spørre.

Andre alternativer for mødre

Hvis koffein er en absolutt nødvendighet for å komme seg gjennom dagen, bør vordende mødre prøver sitt beste for å holde det til ett koffeinholdige drikke om dagen. Ideelt skjønt, øker naturlig energi som en rask spasertur, yoga stretching, eller spise snacks som tørket frukt og nøtter kan erstatte koffein for venter mødre og ber Tracy Flanagan, MD, direktør for kvinnesykdommer, Kaiser Permanente i Nord-California.

Om koffein piller

Om koffein piller


En koffein pille er en over disk psykostimulerende stoff som vanligvis brukes til å heve årvåkenhet hos mennesker. De kan brukes som en måte for noen å få et utbrudd av energi og også for å hindre tretthet og søvnighet som gjør dem populære blant studenter som trenger å pugge til eksamen.
Noen mennesker tar koffein piller som et vekttap supplement på grunn av koffein rolle som også blir en mild appetitt suppressant: dette kan bety mindre mat er konsumert i løpet av dagen.
Koffein kan også øke hjertefrekvensen, så fysisk overanstrengelse er ikke anbefalt.

Identifikasjon

Koffein piller er over skranke sentralstimulerende midler som er små hvite caplets som kommer i små flasker eller pakker. De er vanligvis selges over disk på narkotika butikker, masse selgere og partiet butikker. De anbefales skal tas oralt i henhold til den anbefalte dosering, og også med vann. Hver pille inneholder rundt 200 eller flere gram koffein som er tilsvarende drikke to, åtte unse koffeinholdige kaffe eller koffeinholdige brus.

Misforståelse

Det er mange misoppfatninger om hvordan koffein piller fungerer. Noen mener at koffein piller er som godteri fordi de blir solgt ved siden av tyggegummi og godteri i mange butikker. Mange unge voksne ikke utdannet på bivirkninger og risikofaktorer som er involvert med å ta koffein piller. Det er veldig lett for mange mennesker til over forbruker ved å ikke lese sikkerhetsreglene på produktet eller ved ikke vurderer andre matvarer og drikker de forbruker som også inneholder koffein.

Advarsel

Det er noen risikofaktorer som er involvert når du tar koffein piller. På grunn av den høye dosen av koffein at pillene bære de kan føre til en økning i hjertefrekvens og blodtrykk. Mens for de fleste, vil en ekstra boost av koffein i blodet opprette en midlertidig økning i bevisstheten til ens omgivelser som er et hyppig valg for studenter som ønsker å være oppe hele natten å studere for en test.
For noen, hvis de har underliggende tilstander som høyt blodtrykk, hjertesykdom eller koffein følsomhet; den plutselige boost av koffein i blodet kan føre til en betydelig økning i blodtrykket, produsere uregelmessige hjerteslag og i noen tilfeller også forårsake et slag.
Ved også å tilsette store mengder matvarer som inneholder koffein slik som sjokolade eller sukker, kan kombinasjonen av mat og tar koffein piller føre til en overdose som vil kreve øyeblikkelig hjelp.
Drikker drikker som koffeinholdige brus, energidrikker og koffeinholdige kaffe i kombinasjon med pillene kan også føre til overdose og utgjøre en alvorlig helserisiko for kroppen.

Fordeler

Fordelene med å bruke koffein piller er at de kan gjøre sinnet tror kraftig, noe som hjelper mange mennesker som studenter og lastebilsjåfører holde seg våken og holde deres sinn fokusert på oppgavene på hånden.
Koffein kan også brukes som en mild appetitt suppressant og dermed fører noen mennesker tape vekt ved å ikke spise så ofte, selv om dette ikke anbefales. Koffein piller er vanligvis billigere enn å måtte kjøpe flere flasker av koffeinholdige drikker for å holde energinivået oppe slik at det praktiske er også det som tiltrekker folk flest.

Effekter

Effektene av å ta en pille koffein kan være både fordelaktig og ikke-fordelaktig. Det kan være en fordel hvis en frisk person bruker det av og til som en pick-me-up, og ikke misbruke piller.
Tar koffein piller kan være ikke-gunstig hvis man bruker piller for å prøve å gå ned i vekt på en kontinuerlig basis. Dette kan føre til en spiseforstyrrelse og blokkere viktige næringsstoffer fra å komme inn i kroppen.

Koffein Effekter på Vekt

Ifølge Mayo Clinic, "Noen studier tyder på at å drikke kaffe eller te med koffein kan lett øke vekttap eller forebygge vektøkning." Selv om koffein kan bidra til å holde vekten nede, er det ikke medfører betydelig vekttap. Koffein kan påvirke vekten på ulike måter.

Appetitt

Å drikke en 8 oz. kopp kaffe (120 mg koffein) kan undertrykke appetitt for et par timer. Dette kan slå tilbake etter at virkningene av koffein slites av, forlater den enkelte mer sulten.

Metabolisme

Koffein er et sentralstimulerende. Det stimulerer hjerne, kroppsreaksjoner og metabolisme. Metabolske øker oppstå fordi koffein øker thermogenesis (den energien kroppen din produserer fra fordøyelsen).

Vanndrivende effekt

Koffein er vanndrivende. Det fører til at kroppen for å øke mengden av vann som det utviser fra kroppen i urinen. Ved å øke vanntap, reduserer kroppsvekten din.

Skadevirkninger

Koffein kan øke mat cravings fordi det frigjør hormonet kortisol som induserer stress. For mange, stress kan føre til overspising. Koffein kan også føre til insulinresistens, som påvirker blodsukkeret.

Betraktninger

Hvis du er forbruker koffein for vekttap, må du huske må du unngå sukker, fett meieriprodukter og bearbeidede oljer. Hvis kaffen er den koffeinholdige drikke av valget, drikker den svart for å være effektive.