Digidexo.com

innstilling romaskin kroppsvekt

Hvordan å miste vekt ved hjelp av en romaskin

Roing er en utmerket øvelse for vekttap fordi det er en trening for hele kroppen som inkorporerer kardiovaskulær utholdenhetstrening og motstand (vekt) trening i en øvelse. Disse faktorene er viktige for et effektivt vekttap diett. Ifølge Benjamin Levin, en kardiolog ved Presbyterian Hospital of Dallas, blant alle idrettsutøvere roere tendens til å ha "de største hjerter, de tetteste bein, og de største musklene." En 160-kilos person som arbeider ute på en romaskin i moderat tempo forbrenner i gjennomsnitt 125 kalorier hver femten minutter, mens også bygge og toning muskler.

Hvordan å miste vekt ved hjelp av en romaskin

Riktig Bruke Rower

Juster fotstropper på romaskin for å imøtekomme din bestemt høyde. Hælene av føttene skal hvile komfortabelt mot pedalene.

Still inn ønsket motstandsnivå. Hvis dette er første gang du trener med en romaskin, begynner med en lav motstand innstilling som du akklimatisere deg til bruk av romaskin.

•  Ta tak i romaskin er håndtak ved hjelp av en avslappet, men fast hand grep. Utvid armene rett ut og skyv roer setet fremover slik at det er rett under kroppen din mens du sitter rett opp. Stram mage kjerne. Dette kalles "fange" posisjon.

Skyv off mot pedalene, fullt utvide bena. Hold kjerne stramt. Dette kalles "drive" posisjon. Len deg tilbake litt som du bøye albuene, trekke armene inn i kroppen din, fortsatt holde kjernen stramt. Dette kalles "Finish" posisjon. Som du telle opp, er hele stasjonen og avslutt bevegelser en telling av en.

Trekk armene ut igjen når du skyver den roer setet tilbake til fangstposisjon. Denne bevegelsen blir kalt "recovery". Som du telle, skal hele utvinning bevegelse vare i et antall på to.

Maksimum vekttap

Trekk alderen din fra 220 for å beregne din makspuls (MHR). For eksempel har den gjennomsnittlige 30-åringen person en MRH av 190 slag per minutt fordi 220-30 = 190.Your pulssone for maksimal fettforbrenning vekttap er mellom 60 og 80 prosent av MHR.

Row i ca fire minutter i et tempo av tjue slag per minutt, så stopp.

Mål pulsen i ti sekunder. Multipliser antall pulsslag du telte med seks for å bestemme antall slag per minutt.

Juster enten motstanden innstilling av romaskin, eller dine slag per minutt rate, for å senke eller heve intensiteten på treningen og ta pulsen på den nedre delen av målområdet. Trene på denne intensiteten i fire minutter. Øk dine slag per minutt ved en telling av to og trene på dette tempo i tre minutter. Øk dine slag per minutt ved en telling av to og trene på dette tempoet i to minutter. Øk dine slag per minutt ved en telling av to og trene på denne farten i ett minutt.

Omvendt og redusere slag per minutt ved en telling av to og trene på dette tempoet du teller til to minutter. Fortsett for totalt minimum 30-minutters trening.

Hint

 • I tillegg til å bruke romaskin, er det viktig å opprettholde et riktig balansert kosthold når bestreber å gå ned i vekt. Vekttap bare skjer når du tar inn færre kalorier enn kroppen forbruker. Det er svært viktig, er imidlertid ikke å forbruke så få kalorier som å sulte kroppen.

Hvordan Reset en Kroppsvekt Set Point

Settpunktet teorien for kroppsvekt er lik settpunktet teori for kroppstemperatur. Hvis du er kald, sender hjernen signaler som påvirker deg til å sitte ved en brann eller sette på en jakke. Tilsvarende, hvis du er varm, sender hjernen din signaler for deg å kjøle kroppen din ved å slå på en vifte eller får en kald drink.
Den kroppsvekt sett punkt teori tilsier at kroppen din har et anbefalt vekt den prøver å vedlikeholde. Bør du gjøre noe sprøtt som å gå på en diett, sender hjernen signaler om drifter til binge. Bør du gjøre noe sprøtt som å prøve å legge muskelmasse, pigger kroppen din metabolisme via økte temperaturer for å bringe den vekten ned.
De som prøver å endre kroppen sin uten å anerkjenne sin kroppsvekt settpunkter fremstiller seg ultimate svikt.

Hvordan Reset en Kroppsvekt Set Point

•  Identifiser en vekt du har enkelt vedlikeholdes i seks måneder eller lenger. Dette er trolig din kroppsvekt settpunkt. Settpunktet teorien gjelder ikke for din vekt i løpet av et vekttap eller vektøkning innsats. Din kroppsvekt sett punkt er en uanstrengt vekt vedlikeholdsnivå. Å vite hva dette settet punktet nivået er, og den livsstilen som går langs med at uanstrengt ledelse, er det første skrittet for å tilbakestille din kroppsvekt settpunkt.

Identifiser et vekttap / vektøkning strategi du kan adoptere som en ny livsstil. Hvis programmet du innlate seg på å vinne eller tape vekt er bare en midlertidig en som tar maksimal innsats fra din side for å opprettholde, så etter en kortvarig nytelse av din suksess, vil du finne at kroppen din returnerer raskt til sin tidligere vekt, med en bonus: Problemet du setter ut for å fikse blir enda større. Settpunktet teori for kroppsvekt forklarer yo-yo slanking problem: Når kroppen skaper triggere som får deg tilbake til din kroppsvekt sett punkt, det er som om det skaper også en sparebank for å sikre at neste gang du prøver som gal vekttap / vektøkning igjen, har det den ekstra gevinst eller tap bygget i å balansere det ut.

Still inn startdatoen for din nye livsstil og begynne å leve det. Hvis ditt nye liv inkluderer regelmessig mosjon, deretter trene regelmessig. Hvis det inkluderer måltider med høyere proteininnhold for å bygge og vedlikeholde muskler, så må du finne måter å få den protein i regelmessig. Uansett strategi for å oppnå ny foretrukket vekt, må det være noe du lett kan holde hvis du skal tilbakestille din kroppsvekt settpunkt.

Opprett ansvarlighet systemer til den nye livsstilen blir uanstrengt. Hvis du er på Weight Watchers eller en tilsvarende strukturert program, er ansvarlighet allerede profesjonelt gitt. The Weight Watchers modellen er spesielt godt organisert fordi når du kunne oppnå din nye, sunnere vekt, tilbyr deres levetid medlemskap fri tilgang til at ansvarlighet for å hjelpe deg å opprettholde din nye vekt. På dette punktet, hvis du holder opp med ansvarliggjøring av programmet, er det svært sannsynlig at du vil ha tilbakestilt din kroppsvekt settpunkt.

Tilbake din kroppsvekt sett punkt er en bragd som bare en liten prosentandel av mennesker kunne oppnå. Klapp deg selv på ryggen for å bevise at personlige vilje kan overvinne kroppens naturlige tendenser.

Hvordan få tilbake ideell kroppsvekt

Hvordan få tilbake ideell kroppsvekt


Vekttap er ikke magi, til tross for påstander om mange kjepphest dietter og treningsprogram reklame. Spise riktig mengde kalorier, regelmessig mosjon og et sunt kosthold er nøkkelen til vekttap. Å miste vekt kan være vanskelig når vi blir eldre fordi vår metabolisme bremser som vi blir eldre. Men med litt vilje, kan du endre din livsstil nok til å gjenvinne din ideelle kroppsvekt og leve et sunnere liv.

Hvordan få tilbake ideell kroppsvekt

•  Beregn din Basal Metabolic Rate (BMR). Den menneskelige kroppen forbrenner kalorier hele tiden, selv mens han sov. Din BMR er hvor mange kalorier du vil brenne hvis du bodde i sengen og gjorde ingenting. BMR bestemmes av alder, vekt og høyde. Bruk en online BMR kalkulator for å bestemme din nåværende BMR (se lenke i Resources).

Bestem ditt daglige kaloribehov. Bruke Harris Benedict Equation, multiplisere din BMR med din aktivitet rate: 1.2 for stillesittende, 1.375 for lett aktiv, 1,55 for moderat aktiv, 1.725 for veldig aktiv og 1,9 for over aktive.

Resultatene vil fortelle deg hvor mange kalorier du trenger hver dag for å opprettholde din nåværende kroppsvekt. For å nå din ideelle kroppsvekt, må du ha et kaloriforbruk, oppnås med kosthold og mosjon. Som en referanse, 3500 kalorier tilsvarer 1 kilo fett. Dette betyr at du må ha et kaloriunderskudd på 3500 kalorier for å miste en kilo fett.

Endre ditt kosthold. Målet med en diett endring er å endre en livsstil, for ikke å "diett". En diett mislykkes ofte fordi det ikke er en permanent endring, eller det er for drastisk av en endring i realistisk holde seg til. Fjern elementer fra kostholdet ditt som du vet du kan leve uten og erstatte mat cravings med lavere kalori elementer. Øk inntaket av magre proteiner, grønnsaker, frukt og helkorn, som vil gi deg energi og hjelpe deg til å føle fyldigere lenger. Fordi hele matvarer er best for helse og vekttap, grøft raffinert mel og sukker, og unngå elementer med mange konserveringsmidler og tilsetningsstoffer.

Begynn cardio øvelser. Cardio eller aerobic trening, er det som brenner fett. Øvelser som jogging, hastighet walking, tennis, sykling og svømming er cardio øvelser som kan hjelpe deg å forbrenne fett. Trening i minst 30 minutter per dag eller 45 til 60 minutter tre ganger per uke.

Begynn vektløfting øvelser. Løfte vekter vil bidra til å bygge og tone musklene. Jo mer muskler du har, jo flere kalorier forbrenner du. Tonet muskler vil også fungere som en naturlig "belte", og gjøre at du ser tynnere enn du veier. Utfør vektløfting øvelser om tre ganger per uke. Hvile musklene minst en dag i mellom hver økt.

Hint

 • Hvis du følger disse trinnene, og du fortsatt ikke å miste vekt etter noen måneder med forsøk, kan det være på tide å oppsøke lege. Du kan ha en underliggende medisinsk tilstand, for eksempel hypotyreose, som gjør det vanskelig for deg å gå ned i vekt.
 • Som du gå ned i vekt, må du redusere kaloriinntaket. Lavere kroppsvekt tilsvarer færre kalorier som kreves.
 • Hvis du skal ut å spise med venner eller på annen måte vet at du kommer til å forbruke mer kalorier enn normalt i en kveld, kan du prøve å balansere dette ut ved å trene mer og spise mindre i løpet av dagen eller dagene før og etter.
 • Hvis du er en kvinne og redd for å bygge for mye muskler under vekttrening, vet at det er vanskelig for kvinner å sette på en god del av muskel fordi den kvinnelige kroppen mangler nok testosteron.
 • Hvis du har et forhåndsdefinert medisinsk tilstand, bør du oppsøke lege før vesentlig endring av kosthold eller treningsopplegg.
 • Når du løfter vekter, begynner på det laveste vekt som vil trøtthet musklene på omtrent ti reps. Selv om du brukte til å løfte tyngre vekter, løfte for mye for tidlig kan føre til personskader.

Hvordan Manifest din ideelle kroppsvekt

Hvordan Manifest din ideelle kroppsvekt


Redusere eller opprettholde en sunn vekt drastisk reduserer risikoen for hjertesykdom, diabetes, visse kreftformer og depresjon. Mens et sunt kosthold og mosjon er avgjørende for å oppnå dine vekttap mål, vil en positiv tenkemåte også bidra til å øke ditt engasjement for en sunn livsstil. Forberede deg fysisk og mentalt kan bidra til å øke din evne til å oppnå et godt resultat med kosthold og vekttap plan.

Hvordan Manifest din ideelle kroppsvekt

Forbered Fysisk

•  Bruk en online helse kalkulator for å finne den ideelle kroppsvekt for din alder, kjønn og høyde. Du kan også gjøre denne beregningen manuelt. For kvinner konvertere din høyde i inches og multipliserer hver centimeter over 5 meter med 1,7, og deretter legge 49. For menn multiplisere hver centimeter over 5 meter med 2,3 og deretter legge 50.

Schedule tilstrekkelig tid til å trene. Snarere enn å trene når du har tid, sette av en bestemt tid som bare brukes for fysisk aktivitet. Dette vil etablere øvelsen som en prioritet og øke sannsynligheten for å følge gjennom med det.

Bestem former for trening du vil melde deg på. Hvis klimaet er ikke ideelt for utendørs trening deretter kjøpe en gym medlemskap kan være et alternativ. Et treningsstudio medlemskap kan også tillate deg å delta i klasser og andre grupperelatert trening aktiviteter.

Lag en diett eller et måltid plan som vil bli brukt til å hjelpe deg å nå dine mål. Sørg for at du er klar og forberedt for forventningene til dietten. Det er også viktig å identifisere hvilke områder av din livsstil må endres for å kompensere for den nye spising plan. Endringene du trenger å gjøre, kan variere, men kan omfatte å lære å lage sunn mat valg, begrense alkoholinntaket og lære å spore kaloriforbruk. Vær oppmerksom på eventuelle tiltak som kan hindre suksess med dine vekttap mål og iverksette tiltak for å endre dem.

Forbereder Mentalt

Gjør et løfte til deg selv og bo forpliktet til det. Ikke tillat deg selv å rasjonalisere veier ut av ditt engasjement for en sunnere livsstil. Helse og fitness magasiner kan tilby historier om andre som oppnådde vekttap, noe som kan være en kilde til positiv motivasjon. Det kan også være nyttig å finne en coach, trener eller venn som kan hjelpe i å holde deg ansvarlig i dine handlinger.

Øv tålmodighet med deg selv. Det er ikke mulig å oppnå £ 25. over natten, og du absolutt ikke vil miste det så fort. Ikke bli fanget opp i jakt etter målstreken. Minn deg selv hvorfor du gjør dette hver dag, og nyt de små prestasjoner som du gjør.

innlegg motiverende sitater nærheten speilene og kjøkken. Legger inn positive ord kan bidra til å forhindre usunn spise på kjøkkenet og fungere som oppmuntring når du er foran et speil.

Hvordan redusere din kroppsvekt for en sportsbegivenhet

Hvordan redusere din kroppsvekt for en sportsbegivenhet


En lav-kalori diett, kombinert med regelmessig mosjon, er en vanlig resept for vekttap. Hvis du trenger å miste 10 til 15 pounds raskt for en sportsbegivenhet, deretter din vanlige diett kanskje ikke være nok. Idrettsutøvere som boksere, kanskje trenger å gå ned i vekt raskt for å konkurrere i en lavere vektklasse eller få en fysisk fordel. Prosessen kalles også vekt skjæring og er ikke en enkel prestasjon å oppnå; Men resultatene er mulig ved å gjøre endringer i kosthold og livsstil.

Hvordan redusere din kroppsvekt for en sportsbegivenhet

•  Vurdere hvor mange dager du har til sportsbegivenheten og deretter finne ut hvor mange pounds du trenger å miste. Å miste 50 pounds i en måned er trolig urealistisk, men 15 pounds i to uker kan være et oppnåelig mål. Skriv ned ditt start veie og dato for å begynne å spore vekttap.

Reduser inntak av natrium i løpet av dagene som leder opp til sportsbegivenhet. Salte matvarer føre til vann oppbevaring. For å reversere denne effekten, redusere mengden av natrium du spiser for å miste rask vann vekt. Ikke spis hermetisert, behandlet eller frossen mat. Også drikke minst 64 gram vann om dagen. Kroppen vil skille ut en masse av vann for å oppnå en lik balanse mellom natrium og vann, noe som vil resultere i en lavere kroppsvekt.

•  Reduser antall kalorier og karbohydrater som du forbruker dagene før sportsbegivenhet. Prøv å unngå behandlet sukker og produkter som inneholder hvitt mel, som donuts, fruktjuice og hvit ris. Spise rå grønnsaker og lite sukker frukt som tyttebær og bringebær. Hvis treningen ikke vil lide, kan du prøve å begrense karbohydrater til 20 gram om dagen.

Legg til en ekstra moderat cardio til din nåværende treningsprogram. Du ønsker ikke å forfalte det med øvelsen, fordi betente muskler kan føre til vann oppbevaring. Ha 30 minutter med moderat intensitet for ekstra økter. For eksempel, hvis du vanligvis trene fem dager i uken, legge til en sjette dagen av trening for å hjelpe deg å redusere vekten din for den kommende hendelsen. Hvis du ikke har tid til en ekstra sesjon, kan du prøve å øke intensiteten på halv dine eksisterende økter.

Hint

 • Hvis du prøver å redusere kalorier, øke fiber inntaket. Fiber kan du spise færre kalorier ved å øke din følelse av fylde. Sørg for å spise fiberrik grønnsak som rå spinat til hvert måltid.
 • Ikke hopp over måltider for å forsøke å gå ned i vekt raskere. I stedet øke antall ganger du spiser en dag for å få fart på stoffskiftet. Prøv å satse på seks små lav-kalori måltider om dagen.
 • Selv bruker badstue og avføringsmidler er raske måter å miste vann, ikke bruk disse metodene over en lang periode på grunn av risikoen for dehydrering.
 • Konsultere legen din før du begynner på et treningsprogram eller diett plan.
 • Hvis du bestemmer deg for å redusere karbohydrater og øke treningsfrekvens, sørg for å spise protein før og etter treningsøktene for å forebygge muskel tap.

De helsemessige farene ved svært lav kroppsvekt

De helsemessige farene ved svært lav kroppsvekt


Vekttap er et problem at folk forholde seg på svært forskjellige måter, men det er et poeng når det blir en helse fare. Svært lav kroppsvekt er farlig og kan bringe på mange usunne bivirkninger. Bivirkningene kan føre til uopprettelig skade fysisk og mentalt. Noen av de helsemessige problemene er langsom tilheling, forstoppelse og bentap. En frisk ernæringsprogram kan øke nedsatt kroppsvekt. Hvis problemet vedvarer, behandlinger er tilgjengelig gjennom kjente helsefasiliteter.

Bentap

Ekstremt lave kroppsvekt kan bevirke bentetthet og forårsake osteopeni eller osteoporose. Osteopeni er en forløper osteoporose og begge er problemer som må løses. Det er en korrelasjon mellom muskel og benmasse på grunn av mangel på riktig ernæring for å opprettholde det reduserte kroppsvekt. En skikkelig ernæringsprogram vil hjelpe bentetthet med økning av muskelmasse.

Hormonelle endringer

Senket kroppsvekt kan føre til hormonelle forandringer og kan stoppe produksjonen av østrogen i eggstokkene. Dette er årsaken til sekundær amennorhea, som er fraværet av menses; bedre kjent som menstruasjonssyklusen. Det bør være bekymring for en menstruasjonssyklus fraværende i tre til seks måneder eller mer.

Mangler

Anemi, mangel friske røde blodceller, er en vanlig mangel som oppstår med senket kroppsvekt. Mengden av mat, så vel som de typer mat for å opprettholde et nedsatt kroppsvekt, mangler næringsstoffer som produserer røde blodceller. Symptomene på anemi er slapphet, blek hud, kalde hender og føtter og irritabilitet.

Healing

Røde blodceller er nødvendig for kroppen å helbrede fra en skade. Når en skade, for eksempel en skade eller en ripe forekommer, de røde blodlegemene samler under epidermis og helbrede skader over en tidsperiode. Mangel på røde blodlegemer på grunn av nedsatt kroppsvekt fører til at helbredelsesprosessen å bremse enormt.

Spiseforstyrrelser

Flere spiseforstyrrelser er forbundet med redusert kroppsvekt, men en vanlig lidelse er Anorexia Nervosa. Det er preget av selv sult og overdreven vekttap til mindre enn 85 prosent av forventet kroppsvekt. Anoreksi er både en fysisk og psykisk lidelse.

Forstoppelse

Forstoppelse har mange årsaker, men de med svært lav kroppsvekt kan lide på en mer regelmessig basis. Den restriktiv diett for å opprettholde senket kroppsvekt foreviger dette helseproblem. Fiberrik mat som korn, frukt og grønnsaker må inkluderes i kosten for å avverge forstoppelse.

Metoder for å vurdere Kroppsvekt Status

Metoder for å vurdere Kroppsvekt Status


Under et vekttap eller ledelse rutine, vurdering av antall pounds du bærer er viktig. Oppmerksomhet til de trinnvise endringer i kroppsvekten din kan hjelpe deg å gjøre justeringer i din diett som kan bringe deg nærmere suksess. Manifold metoder for kroppsvekt måling eksisterer for å støtte dine mål.

BMI

Body Mass Index er en beregning av kroppsvekten din som bruker et forhold mellom høyde og vekt. Den vurderer en rasjon av kroppens fettprosent til sin totale poundage. Måle din BMI er en ganske enkel prosess. Du bruker til nettsteder som cdc.gov å sjekke din BMI fra ditt eget hjem. BMI er bestemt på en skala fra 1 til 30. normal kroppsvekt registre mellom 18,5 og 24,9.

Hydrostatisk veiing

Hydrostatisk veiing innebærer å bruke vann for å ta hensyn til kroppens tetthet. Din kroppsvekt og fettinnhold er ekstrapolert fra dette tallet ved hjelp av en beregning. Dette er en mer omfattende og krevende fremgangsmåte kroppsvekt vurdering enn de fleste. Din tørrvekt måles før du går inn i vannet, iført minimal bekledning. Ekstremt atletisk mennesker og de med osteoporose kan oppleve problemer med å registrere nøyaktige kroppsvekt prosenter. De store forskjellene i bein og muskler tetthet konto for dette.

Hudfolder

Ved hjelp av målinger av hudfolder på flere områder av kroppen din er en populær og nøyaktig form av kroppsvekt vurdering. Hudfold calipers beregne mengden av underhudsfett under huden. Denne undersøkelsen fungerer best for idrettsutøvere og folk med relativt lite fett. Det kan være vanskelig å bruke hudfolder å vurdere det vesentlige overvekt og fedme. Målingene er tatt på triceps, under skulderbladet, biceps, og over hoftebenet.

Bioelektrisk impedans

Bioelektriske impedans utnytter en svært lite signal å analysere kroppen din vekt og fettprosent. Elektrisitet effektivitet i å måle stammer fra det faktum at fett inneholder 20 prosent av vann ved et maksimum, mens kjøttet uten fett er opp til 75 prosent vann. Derfor flytter det elektriske signalet fritt gjennom hver del av kroppen din bortsett fra fettet. En persons hydrering nivå kan be noen komplikasjoner her. Dehydrering, for mye kaffe, eller et overskudd av alkohol kan føre til overestimert mengder av kroppsfett.

Hvordan beregne ideell kroppsvekt

Hvordan beregne ideell kroppsvekt


Beregning ideen kroppsvekt kan gjøres på flere måter. Den mest aksepterte måten å beregne idé kroppsvekt er å bruke BMI eller kroppsmasseindeks skala. Det er også noen ganger kalt kroppsmasse indikator.

Hvordan beregne ideell kroppsvekt

Det første trinnet for å beregne idé kroppsvekt er å bestemme din høyde og vekt i inches og pounds.

Multipliser din høyde x 2. Record svaret.

Del kroppsvekten din med svaret du beregnet i trinn 2.

Multipliser svaret fra trinn tre med 703. Resultatet er din BMI. Nå som du vet din BMI kan du beregne ideell kroppsvekt for deg selv.

En sunn BMI regnes å være fra 19 til 25. 18 og under regnes som undervektig. Fra 25 til 29 regnes som overvekt. 30 og over regnes som overvektige. Se på din BMI og finne ut hvor din faller.

Det finnes mange gratis BMI kalkulatorer på nettet hvis du ikke ønsker å beregne idé kroppsvekt selv.

Hvis din BMI faller utenfor ideen kroppsvekt kan du finne din idealvekt ved å konsultere et diagram. Jeg har tatt med en link nedenfor til en BMI diagram. Du kan bruke den til å bestemme din idé kroppsvekt ved å finne din høyde og finne vektene i den gitte utvalg av sunne BMI som er oppført på kartet. Du kan nå beregne ideell kroppsvekt for alle.

Hint

 • Det er alltid lurt å konsultere legen din før du starter et vekttap program.

Om ideell kroppsvekt

Opprettholde en ideell kroppsvekt kan redusere risikoen for en rekke alvorlige sykdommer og tilstander. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til, hjertesykdom, diabetes, depresjon, høyt blodtrykk og muskel / skjelett-lidelser.

Bestemme ideell kroppsvekt

Hvis du vil sammenligne en moderne ideell kroppsvekt diagram med en som ble skrevet på 1950-tallet, ville du se noen vesentlige forskjeller. Du vil merke at den moderne kroppsvekt kravene er noe høyere. Dette er fordi mange mennesker er nå involvert i vekt-opplæringsprogrammer. Siden disse program kan øke bentettheten, og siden muskler veier mer enn fett, kan en passe person veie mer enn en uskikket person av samme høyde.

Kroppsvekt g Body Fat

I mange tilfeller er resultatene av en kroppsfett test er mer signifikant enn en kroppsvekt diagram. Dette kan gjøres ved å dyppe legemet i vann eller ved hjelp av en hud kaliber.

Beregning ideell kroppsvekt

En ideell kroppsvekt er beregnet ved hjelp av en kombinasjon av faktorer. Disse inkluderer din høyde, kjønn og kropp ramme. Det finnes en rekke av kroppens vekt diagrammer på nettet som lar deg skrive inn denne informasjonen til å bestemme deg ideell kroppsvekt (se Ressurser).

Ideal Vekt g Body Mass Index

The Body Mass Index diagram, ellers kjent som BMI, indikerer en numerisk verdi av vekten din i forhold til høyden din; 18,5 til 24,9 regnes som sunt (se Ressurser).

Hip til midjen Ratio Charts

Ideell kroppsvekt er ikke bare bestemmes av hvor mye fett du har. Plasseringen av kroppen fett har en betydelig innflytelse på din helse (se Ressurser).

Pæreformet Bodies

Pæreformet organer har bredere hofter og rumpe. Når de mister vekt, de vanligvis mister det fra deres overkroppen. Denne kroppsfasong er ikke forbundet med noen form for sykdom eller tilstand.

Apple-Shaped Bodies

Apple-formede kropper akkumulere fett rundt magen. Denne kroppstype er assosiert med diabetes og hjertesykdom.

Hvordan beregne kroppsvekt

I dag folk er mer i harmoni med deres helse og utseende. Enkeltpersoner begynner å innse hvor viktig deres helse er. For folk som trenger å gå ned i vekt, er det viktig å huske at det å spise sunnere er viktigere enn å se tallene på en skala. Kutt kalorier og gi deg selv med det som er nødvendig for å fungere godt. For å starte denne reisen, kan du ønsker å vite hvordan man skal beregne din kroppsvekt. På denne måten har du nå et mål å skyte for.

Hvordan beregne kroppsvekt

•  Finn en body mass index kalkulator på nettet. Du kan lage hull i din vekt, høyde og alder. Så du treffer beregningen knappen på nettstedet, og det vil komme opp med din idealvekt. Men hvis du ikke stoler på disse, kan du gjøre det selv.

Vei deg en gang i uken. Du bør gjøre dette på samme tid hver uke, og på samme skala. Det spiller ingen rolle om du har klær på eller ikke. Det er en god idé å veie inn tidlig på morgenen før frokost og etter å gå på do. Mens du gjør dette, skrive ned vekten din. Dette er til bruk i en kroppsmasseindeks formel.

Bruk verftet pinne eller målebånd for å få høyden din i inches. Også dette er en del av kroppsmasseindeks. Ta dem inches og Square det. Multiplisere disse inches. For eksempel, hvis du er 63 inches høy, deretter 63 ganger 63 er lik 3969. Skriv dette ned sammen med vekten.

Del din vekt med tallet du fikk i trinn 3. For eksempel vil beregne kroppsvekt, hvis vekten er 221 dele det med 3969.

Multipliser tallet du fikk i trinn 4 med 703. Dette vil avgjøre din kroppsmasseindeks.

Sjekk din kroppsmasseindeks nummer for å se om du er frisk. Hvis nummeret er lav, som en 18, er du tynn og nesten under vekten. Hvor som helst mellom 18,6 til 24,9 ville være et godt vedlikehold mål. Alt over 24,9 er overvektig, og noe høyere enn 30 er overvektige.

•  Bruk en annen fremgangsmåte for beregning av kroppsvekt. Hvis en kvinne veier inn på 100 pounds. Hun ville ta hennes høyde og legge på 5 pounds per tomme over 60 inches. For eksempel, hvis hun er 5 fot 3 inches, så hun bør veie ca 115 pounds. En mann som veier inn til 106 pounds ville ta sin høyde og Tilsett 6 pounds per tomme over 60 inches.

Hint

 • Disse formlene for beregning av kroppsvekt er ikke nøyaktig. Spør legen din hvis du har spørsmål. Leve en sunn livsstil kan bringe vekten ned.
 • Ikke godta disse formlene i stedet for en legens råd. Du ønsker ikke å bli for tynn, siden det kan være like farlig som å være overvektig.

Normal kroppsvekt for Teen Girls

Tenåringsjenter opplever ofte forvirring om hva en virkelig normal og sunn kroppsvekt er. Mens en rekke tall kan gis og merket som "normal kroppsvekt," dette ville ignorere mange viktige faktorer ved beregning av sunn vekt for en tenåringsjente. Mer kunnskap om normal kroppsvekt kan være et kraftig verktøy i en tenåringsjente innsats for å leve en sunn livsstil.

Fakta

Normal kroppsvekt for både mannlige og kvinnelige tenåringer alltid er vanskelig å fastslå. Barn og tenåringer fysisk utvikle seg på ulike priser, har varierende høyder og vekter ikke bare fra år til år, men selv fra måned til måned. For å løse dette problemet, Centers for Disease Control and Prevention (CDC) gir en Body Mass Index (BMI) kalkulator og BMI persentilen for å avgjøre om barn og tenåringer er i en normal vekt rekkevidde.

Måling

Etter inntasting av informasjon ved CDC hjemmeside, er tenåringens BMI beregnes automatisk og deretter sammenlignet med BMI er av andre tenåringer på samme alder, høyde og kjønn. Disse andre faktorene er viktige fordi vekten varierer drastisk over dem. Hvis en tenåring faller under den femte persentilen i vekt for sin gruppe, blir hun ansett som undervektig. Jenter i det 85. til under 95-persentilen anses å være overvektig, mens de i og over den 95. persentilen og ovenfor er identifisert som overvektige.

Betraktninger

Husk at selv CDC beskriver BMI bare som en "ganske pålitelig indikator på kroppen fedme for folk flest", som betyr at noen ungjenter vil bli feilaktig kategorisert som undervektige, overvektige eller fete. Dette gjelder spesielt med persentil systemet som brukes, som persentilene kan vippes en eller annen måte basert på jentene som ble samplet for sammenligning. Hvis du har noen bekymringer over din BMI resultater, spør legen din.

Bekymringer

I 2000, en screening utført av CDC av high school-elever over hele USA viste at 15 prosent av tenåringsjenter hadde muligens en spiseforstyrrelse og en skremmende 25 prosent av tenåringsjenter "rapporterte uordnede spise og vektkontroll symptomer er alvorlige nok til å rettferdiggjøre klinisk evaluering. " Disse oppsiktsvekkende tallene aktualiserer behovet for ytterligere å utdanne tenåringsjenter på normal kroppsvekt og hvordan å opprettholde det med et sunt kosthold og mosjon.

Betydning

I 2005 CDC publisert et faktaark som viser at undervektige og overvektige personer ble funnet å ha en høyere risiko for død. Å undervekt for en lengre periode kan føre til ufruktbarhet, osteoporose, nedsatt immunforsvar og anemi, som samtidig er overvektig kan sette en person med risiko for diabetes, hjertesykdom og en rekke andre komplikasjoner. Unngå enten ekstreme med sunt kosthold og mosjon vil sikre en sunnere fremtid for alle tenåringsjenter.

Fem måter å opprettholde ideell kroppsvekt

Fem måter å opprettholde ideell kroppsvekt


Vi alle streber etter fysisk form på et tidspunkt i våre liv. Dette konstant kamp for vektkontroll for de fleste voksne bruker mange individer hver våkne time. Når vi nå et mål, den uunngåelige klatre tilbake opp tallene på skalaen har vi bukker hodene våre i nederlag. Lære å opprettholde ideell kroppsvekt er like viktig som å nå dette målet. Vellykket vekt vedlikehold presenterer sin egen unike sett med utfordringer som krever stikker til mål, trene, begrense sukkerholdig mat inntaket, redusere stress og overvåking matforbruk.

Trening

Regelmessig mosjon er en integrert del av å opprettholde ideell kroppsvekt. Ifølge Oregon University Health and Science, reduserer mosjon risikoen for hjertesykdommer og andre problemer som oppstår fra fedme. Eksperter anbefaler å trene i 45 til 60 minutter om dagen for å gå ned eller holde vekten. Øvelsen skal inneholde aerobic aktiviteter som gåing, løping, sykling eller aerobic. Styrketrening også utfyller en aerobic program ved å bygge muskler og brenne fett.

Telle kalorier

Opprettholde en sunn vekt innebærer vier oppmerksomhet til kaloriforbruk. For de personer som har oppnådd betydelig vekttap, innebærer dette en livsstil endring. Denne endringen begynner med unngåelse av sukkerholdige og fettrike matvarer. Riktig kosthold bør inneholde rikelig med frukt, grønnsaker og magre proteiner. Hvite sukker og stivelse bør unngås og erstattes med hele korn korn og brød. Oregon University Health and Science bidrar til å forklare riktig kaloriinntak ved å si at individer trenger vanligvis 10 til 12 kalorier for hver kilo kroppsvekt. For å opprettholde en ideell kroppsvekt, multiplisere din ideelle kroppsvekten med 10 til 12 kalorier.

Vann

Hver enkelt skal konsumere åtte 10-unse glass vann om dagen. Vann hjelper skylle mobilsystemet og fjerner giftstoffer fra kroppen. Vann har ingen kalorier, så det er det perfekte drikk for personer som ønsker å opprettholde en ideell kroppsvekt.

Stress Management

Travle liv og høye nivåer av stress skape den optimale situasjonen å falle av helse bandwagon. Spise ute i stedet for å gjøre sunne måltider hjemme topper listen over måter å ødelegge ideell kroppsvekt. Begrense spise ute samt del forbruket når i restauranter. Siden mange restauranter gi deg mer enn en porsjon ved et måltid, be om halv maten din å bli pakket inn i en hjemmeeksamen container før du begynner å spise. Stress spise innebærer snacking på farten eller når bekymringsfull. Lager huset med sunn snacks i stedet for chips og cookies for å kontrollere overspising.

Sjekk Vekt regelmessig

Kjøp en høy kvalitet skala og veie deg en gang i uken. Opprettholde idealvekten innebærer å spise riktig og trene, men det innebærer også å være bevisst når du trenger å rampen opp din rutine. Våre kropper blitt ganske vant til fysisk aktivitet over tid. Du må kanskje variere ditt treningsprogram for å miste halvkilo eller to som du har lagt merke til med ukentlige veie-ins.

Ideell kroppsvekt for en tenåring

Vekt og kroppsbilde kan være en delikat emne for tenåringer. Tenåringsjenter er ofte opptatt av å være for tykk, mens tenåringsgutter er ofte lurer på om de er store eller sterk nok. Når det gjelder den ideelle kroppsvekt av en tenåring, er det ingen bestemt nummer. Antallet vil endres per person avhengig av visse faktorer.

Spekulasjoner

For de siste årene, tv og magasiner har satt standarden for akseptabel kroppsvekt. Archives of Pediatric and Adolescent Medicine tyder på at flere tenåringer er vekt forsiktige på grunn av bilder som er reflektert i media. Med flere tenåringer bolig på vekten sin, er antall spiseforstyrrelser og tenåringer lider av dårlig ernæringsmessig vaner vokser.

Misforståelse

Det er en vanlig misforståelse at det er en "ideell" vekt for den generelle tenåring. Leger kan gi deg en bestemt "sunn" vekt rekkevidde for noen på din alder, høyde og kjønn. Imidlertid ordet "ideelle" er ikke en egnet sikt.

Expert Insight

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, kan sunn vekt områder ikke gis for barn og tenåringer fordi vekten varierer endre med hver måned av alder og for hvert kjønn. Også vekten varierer endring som høyde øker. Leger bruker en formel for å beregne BMI (body mass index) for å bestemme din sunn vekt. Hvis du er overvektig, vil du ha en høyere BMI. En høy BMI betyr en høyere prosentandel av kroppen fett. Hvis din BMI er for lav, kan du være undervektig. BMI for en tenåring og en voksen beregnes på samme; Men kriteriene for å tolke ungdoms diagrammet er litt annerledes. For tenåringer, er alder og kjønn spesifikk brukes til å bestemme idealvekt. Ved å beregne din BMI, vil du være i stand til å fortelle om du er på en sunn vekt for din alder.

Eksempler

Ta en titt på noen eksempler på sunn vekt områder for tenåringer. Husk at dine spesifikke vektområde må bli bestemt av din faktiske høyde. Dette er et generelt anslag, og bør ikke brukes til å avgjøre om du er overvektig eller undervektig.

Girls

Alder 12-13 95-105 kg.

Alder 14-15 105-115 kg.

Alder 16-17 115-120 kg.

Alder 18-20 125-130 kg.

Boys

Alder 12-13 85-100 kg.
Alder 14-15 105-125 kg.
Alder 16-17 130-150 kg.
Alder 18-20 150-160 kg.

Tips

Å være klar over din sunn vekt vil bidra til å beskytte deg mot helserisikoen forbundet med å være overvektig eller undervektig. Hvis du mistenker at det kan være et problem, ta de riktige forholdsregler for å forbedre situasjonen før det blir et alvorlig helseproblem. The Centers for Disease Control and Prevention sammen med American Academy of Pediatrics anbefaler bruk av BMI kalkulatorer for å screene for tenåringsvektproblemer, men verktøyet er ikke til å bli brukt for diagnoser. I stedet, hvis du lider av et vektproblem, er det best å oppsøke lege. En helsepersonell må utføre vurderinger og evaluere kosthold, familiehistorie, fysisk aktivitet og gjennomføre andre vektrelaterte screenings.

Hvordan beregne en ideell kroppsvekt Range

Hvordan beregne en ideell kroppsvekt Range


Å vite din ideelle kroppsvekt er et viktig verktøy mot fastsettelse generelle helse. For eksempel kan det peke på nødvendige kosttilskudd og mosjon justeringer for å enten gå ned eller opp i vekt. Helsepersonell nå bruke kroppsmasseindeks, eller BMI, snarere enn en høyde-vekt-range gitt i pounds, som en indikasjon på sunn vekt. Andre hensyn faktor i, men så ikke bruk BMI som en eneste helseindikator.

Hvordan beregne en ideell kroppsvekt Range

Bestem din BMI

•  Bestem din vekt i pounds. Bestem høyden din i inches kvadrat. Hvis du er 5-fots-8, for eksempel, er du 68 inches høy.

Divide vekt etter høyde. Multipliser dette tallet med 703. Dette er din BMI

En BMI under 18,5 regnes som undervektig; mellom 18,5 og 24,9 er normalt; 25 til 29,9 er overvektig; 30 eller høyere regnes som overvektige.

Hint

 • Når du forsøker å nå en viss vekt, bruke sunn BMI rekkevidde som en veiledning. Plugg den målrettede vekt inn i formelen for å finne ut om BMI faller innenfor normalområdet. Hvis den faller under eller over sunn rekkevidde, justere målet.
 • Mens BMI er en ganske pålitelig indikator på "kroppen fedme," sammenhengen kan variere på grunn av rase, kjønn eller alder. For eksempel kan utøvere har en høyere BMI enn de fleste mennesker på grunn av økt muskel, ikke fett. Kvinner også ofte har mer kroppsfett enn menn på samme BMI.

Hvordan få en ideell kroppsvekt nå

Hvordan få en ideell kroppsvekt nå


Din ideelle kroppsvekt kan beregnes ved hjelp av body mass index, eller BMI. BMI faktorer i din høyde, kjønn og vekt i kroppens sammensetning. Alder, kan helse og fysisk aktivitet også påvirke din ideelle kroppsvekt. Når du finner din ideelle kroppsvekt, økt fysisk aktivitet og redusere antall kalorier du forbruker ved å følge en næringsrik og balansert kosthold.

Hvordan få en ideell kroppsvekt nå

•  Bestem din ideelle kroppsvekt. Bruk en BMI kalkulator eller oppsøke et diagram. Både din høyde og nåværende vekt er pålagt å beregne idealvekt. Sett et mål å nå din idealvekt over en angitt tid. The Mayo Clinic notater miste en til to pounds per uke er en fornuftig og sunn rate å kaste fett, selv om du kanskje gå ned i vekt raskere hvis du gjøre betydelige endringer.

Senk kaloriinntaket ved å sette opp et kaloriunderskudd, noe som betyr at du forbrenner mer kalorier enn du tar inn. Reduser daglige kaloriinntak med 500 til 1000 kalorier, noe som skaper en 3500-til-7000 kaloriunderskudd over en hel uke. Siden en kilo fett inneholder 3500 kalorier, kan du miste ett til to pounds per uke med denne strategien. Redusere forbruket av alkohol og unngå sukkerholdig, fet mat.

øke energiforbruket ved å trene. Trene kan brenne overflødige kalorier fra kosten din, og også bidrar til å redusere blodtrykket, løfter humøret og styrker ditt hjerte-systemet. Ifølge en Medline Plus artikkelen, delta i aerobic trening i 30 minutter om dagen, kan tre ganger per uke hjelpe deg å miste vekt. For eksempel, gå istedenfor å kjøre, jogge, eller gå for en lett løp.

Spis næringsrik mat som magre proteiner, komplekse karbohydrater og sunt fett. Fokus på plantebasert mat som hele korn, grønnsaker og frukt. Konsumere fire porsjoner grønnsaker og tre porsjoner frukt daglig. Bruk mutter Butters, vegetabilske oljer og olivenoljer til sunt fett. Spis moderate mengder protein kilder som magert kylling, kalkun og laks. Unngå kjepphest dietter lovende massive vekttap i løpet av kort tid.

Opprettholde en sunn livsstil. Hold deg på din ideelle kroppsvekt ved å observere dine daglige matvaner og mosjon rutine på en konsistent basis. Endre vaner gradvis å motta langsiktige resultater.

Hvordan kan en tenåring øke kroppsvekt?

Det er enkelt å få vekt; men det kan være rett og slett umulig for noen mennesker å øke kroppsvekt ved å legge muskel. Tenåringer spesielt har dette problemet som de gjennomgår du et høyt metabolsk periode.

Vektløfting for vektøkning

Løfte vekter vil utvilsomt legge muskel og vekt til en kropp. Tenåringer går gjennom høye metabolske stadier vil finne det vanskelig å legge vekt; Men ved å legge en skikkelig vektløfting rutine til sin daglige timeplan, kan de legge vekt på deres ramme. Treningsapparater, frie vekter eller medlemskap på et treningsstudio med vektløfting utstyr vil hjelpe. Men husk å følge protokollen om form og ikke bli for overivrig og train.

Merk: Konsulter lege før eventuelle omfattende vekt trening diett, som ungdoms kroppen tilpasser seg annerledes til muskel produksjon enn for en voksen.

Opprettholde en sunn livsstil

Opprettholde en sunn livsstil er den beste måten å legge vekt på rammen. Jada, inges fast food to ganger om dagen og bli sløv vil sikkert legge pounds; men dette er ikke sunt heller tilfredsstillende. Tenåringer bør være klar over hva de spiser og hvordan det påvirker kroppen. Riktig trening, vekt rutiner og kosthold vil pakke på muskel og kaste fett.

Meal Plans

Økende vekt kommer fra å legge næringsstoffer og kalorier til en tenåring kropp. Uansett hvor hardt, hvor ofte og hvor riktig tenåringer løfte vekter, de vil ikke legge vekt uten også å legge til kalorier. Fitness-ekspert Vince delmonte har satt sammen denne prøven 3000-calorie måltid plan, designet for vektøkning:

8 am
2 kopper cottage cheese, lys / lite fett
3 kopper Bran frokostblanding, alle varianter
2 kopper jordbær
1-2 / 3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer

11 am
8 oz. kyllingbryst, skinn
2-1 / 4 kopper bønner, grønn eller gul
1/4 kopp svarte bønner
1/2 kopp kikerter
1/2 kopp agurk
En pepper (bjelle eller cubanelle)
3/4 kopp pasta
1-2 / 3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer

14:00
8 oz. tunfisk på boks i vann
1 kopp selleri
1 kopp agurk
En pepper (bjelle eller cubanelle)
1 kopp tomater
1 kopp druer
2 hele pita
2/3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer

17:00
8 oz. biff, magre stykker
2 kopper poteter
1-2 / 3 ts. oliven, lin, hamp eller laks oljer
2 paprika (bell eller cubanelle)
1/4 cup bakte bønner

20:00
4 oz. ost, lav eller ikke-fett
2 kopper blåbær
9 mandler, hel

Hvordan å øke min kroppsvekt med mat

Hvordan å øke min kroppsvekt med mat


Vektkontroll er først og fremst sentrert på dine matvaner. Faktorer som gener, stoffskifte, aktivitetsnivå eller daglig livet alle påvirke vekten din. Mange synes det er vanskelig å gå ned eller kontrollere sin vekt, men det er folk som ønsker å sette på pounds for sport eller visse aktiviteter eller som bare ønsker å være litt større. Du kan sette på kvalitet i vekt mens du holder fett ratio ned ved å skape et sunt, kalori-laden diett.

Hvordan å øke min kroppsvekt med mat

Bruk en matdagbok for å hjelpe deg å holde orden og på oppgaven med målet ditt. Skriv ned dine kalorier og matvarer som du spiser hver dag, slik at du kan holde oversikt over hva slags mat du spiser, samt mengden av mat. Et mat journal kan også hjelpe deg med å planlegge og tilberede måltider slik at du kan holde deg på sporet av den opprinnelige målet.

forbruke flere kalorier. Du må sluke en ekstra 3500 kalorier forbi basen din metabolisme å sette på ett pund. En gjennomsnittlig mann intakes ca 2500 kalorier om dagen. For å få £ 1 må du spise 2500 pluss ytterligere 500 kalorier om dagen for å få enda ett pund i uken.

drikk kalorier. Bruk vekt-gainer protein shakes å hjelpe legge kalorier i kostholdet ditt. Følg instruksjonene på drink pakke for klargjøring og bruk.

Spis seks måltider om dagen --- tre store hovedmåltider og tre snacks med minst tre timer med separasjon mellom hvert måltid slik at du kan fordøye. Du vil være i stand til å holde kroppen stadig lastet med næringsstoffer og kalorier i løpet av dagen. Mål å skyte for 650-800 kalorier i regelmessige måltider og 300 til 500 kalorier i snacks.

Forbedre matvaner. Legg sunn og næringsrik mat til din diett i stedet for junk, bearbeidede matvarer som inneholder store mengder av dårlig fett, raffinerte karbohydrater og sukker. Målet for frukt, grønnsaker, magre proteiner og sunt fett som en kilde til kalorier. Fokus på kvantitet og kvalitet på maten du spiser.

Hint

 • Trening kan hjelpe forvandle din kroppsvekt og sammensetning. Du kan opprette muskel og pakke på pounds samtidig unngå en økning i fett sammensetning på vekt trening i forbindelse med en diett.
 • Ha en jukse måltid i uken for å knuse eventuelle krav du kan oppnå når du er på en slik en spise regiment.
 • Å spise usunn mat kan føre til uønsket vektøkning med en høyere prosentandel av fett. Hold deg til et rent kosthold for å unngå å øke din fett ratio.

Riktig innstilling av titalls enheter

Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) er en metode for behandling av smerte. En maskin TENS er en liten, bærbar enhet som bruker elektriske signaler for å dempe smerten. Enheten har en liten, batteridrevet kontrollboks som lar deg stille inn intensiteten og bredden på pulsene. For å vite hvilken innstilling du trenger å bruke, må du faktisk bruke enheten i praksis.

Bruk Enhets

Henge opp TENS enheten er enkel og tar bare et øyeblikk. TENS-enheten leveres med to eller tre par elektrode patcher som er brukt på ren, tørr hud. Ved peeling elektrodene av av sine plast beskyttere, kan du henge dem på huden på det punktet av smerte. Hold plast backing av elektroden slik at du kan bruke det for å holde puten ren.

Avhengig av hvilken type smerte du har, bør elektrodene dekke eller omgir området i smerte. Legen din bør gi deg råd hvor du skal plassere elektrodene. Før du kobler elektrodene til apparatet, må du passe på bryterne er alle satt til "Off" posisjon. Plugg elektrodene inn i enheten og slå av bryterne til "On" posisjon. Dette vil starte strømmen av elektriske pulser. Dreie knottene for intensiteten, bredde og rente vil tillate deg å justere pulser til du kommer til en som er behagelig og lindre smerte. Bredden indikerer området omkring elektrodene, hvor pulsene vil reise. Kursen viser hvor raskt pulsene er. Nupper på toppen av enheten er for intensiteten for hver kanal. Intensiteten vil avgjøre hvor skarpt impulsene føler. Justere knottene til du finner en behagelig puls er den eneste strategien som du kan bruke til å skikkelig sette enheten på egen hånd. TENS-enheten bør ikke være skaper smerte, men du bør føle pules. Når du blir vant til det komfortable omgivelser, kan det hende du må skru opp intensiteten av pulsene å lindre smerte igjen.

Du bør bare bruke titalls enhet under medisinsk tilsyn. Legen din kan råde deg til en mer spesifikk innstillingen hvis du ikke har funnet en som er behagelig for din smerte. En fysioterapeut kan også hjelpe deg med å finne riktig innstilling for din smerte. Ikke bruk en TENS enhet hvis du er gravid, har åpne kutt eller sår i de områdene hvor elektrodene er plassert, hvis du har epilepsi eller kreft. Du bør ikke bruke en TENS enhet mens du kjører. Ikke plasser elektrodene på forsiden av halsen, på toppen eller siden av hodet, på øyne og munn, eller over ditt hjerte og hals.

Diett tips for å redusere kroppsvekt i magen

Diett tips for å redusere kroppsvekt i magen


Catch-22 er det stedet å redusere magen området ikke fungerer, men magen vekt er farlig. Ifølge cvshealthresources.com, betyr en stor mage større risiko for hjertesykdom, diabetes og til og med kreft. Utføre 100 sit-ups ikke kommer til å få deg en flat mage. En kombinasjon av et sunt kosthold, konsekvent kardiovaskulær trening, nok søvn og en lav-stresset livsstil vil. Spise visse matvarer, og samtidig unngå andre, reduserer kroppsvekt i magen.

Få nok væske

Ifølge prevention.com, kan få nok væske fra drikkevarer og mat avverge oppblåsthet. Dette nettstedet antyder standard åtte glass vann om dagen og spise mat med høyt vanninnhold som meloner. Ifølge shapemagazine.com, meloner har den ekstra fordelen av høy kalium å holde natrium nivåer i sjakk og mager flat.

Spis riktig fett

Cynthia Sass, forfatter av Flat Belly Diet, anbefaler at du spiser rikelig med mat med enumettede fettsyrer. Dette er matvarer som nøtter og avokado. På prevention.com hjemmeside, de anbefaler fullkorn pasta og en sunn egg og ost sandwich. En diett rik på belgfrukter og olivenolje inneholder sunt fett.

Se sukker erstatter

Selv naturlige sukker erstatter som xylitol kan ikke være bra for mageregionen. Hvis kroppen din ikke absorbere dem godt, kanskje oppblåsthet og diaré oppstå, ifølge shapemagazine.com. Små mengder av ekte sukker kan være bedre enn kunstig eller naturlig sukker erstatter.

Spis Fiber

Hele korn brød og havregryn holde fordøyelsessystemet i bevegelse og kan hindre oppblåsthet, ifølge shapemagazine.com. Esekiel er en spiret helkornbrød som også byr på massevis av protein. Ifølge Matt Bean, menns helse senior editor, er den ekstra protein på en annen måte for å redusere magefett.

Spis Reasonably

Holde magen under kontroll er en livsstil endring som ikke vil skje magisk. Å spise godt for en stund og deretter splurging er ikke bra for deg. Faktisk, på-og-av kosten fører til vektøkning. Opprettholde et godt balansert kosthold med helse mat valg som frukt, grønnsaker og magre proteiner.

Hvordan jeg beregne tidevolum Med ideell kroppsvekt Do?

Hvordan jeg beregne tidevolum Med ideell kroppsvekt Do?


Tidevolum er mengden av luft som passerer inn og ut av lungene under normal pusting. Det kan måles med fysiologisk dyre pulmonal medisinsk utstyr i et laboratorium. De fleste mennesker har ikke tilgang til dette utstyret, men kan anslå tidevolum ved hjelp av pasientens kropps dimensjoner.

Bruksanvisning

•  Beregn den ideelle kroppsvekt ved hjelp av Devine Formula. For menn, er formelen 50 pluss 2,3, ganger produktet av høyden i inches minus 60. For kvinner er det 45,5 pluss 2,3, ganger produktet av høyden i inches minus 60. Diverse andre formler er tilgjengelig, men Devine formelen er den ene konsekvent brukt i lunge forskning og applikasjoner.

Beregn tidevolum ved å multiplisere 12 ml av den ideelle kroppsvekten i kg. Husk at dette ikke er en fysiologisk bestemmelse av tidevolum - kun et estimat. Denne formelen er for noen som hviler komfortabelt og i utmerket helse. For pasienter med astma eller emfysem, multiplisere 10 ml av den ideelle kroppsvekt. Kritisk syke pasienter i intensivavdeling har enda lavere tidevolum på 8 ml / kg.

Legg 30 prosent til tidevolum for gravide eller ammende kvinner. Under og etter svangerskapet, kvinner trenger mer luft i lungene på grunn av høyere oksygenbehov. Oksygenet er overlevert til spedbarnet, og brukes til å øke melkeproduksjonen.

Reduser tidevolum med halvparten for barn. Barn har lavere oksygenbehov og således ikke krever så mye luft å passere inn og ut av lungene.