Digidexo.com

kjøpe malurt i helsekostbutikk

Kan du kjøpe Acai Berry i helsekostbutikker?

Acai bær er en type frukt kjent for sin overflod av fettsyrer, antioksidanter og aminosyrer. Det er ansett som en "supermat" av Dr. Perricone, en hudlege og forfatter av vekttap bøker. Acai Berry sies å bidra til å bekjempe for tidlig aldring, fordøyelsesproblemer, økt muskel sammentrekning / regenerering og hjelp med diabetes. Produktet kan bli funnet på nettet og på mange helsekost og dagligvarebutikker i din lokale by eller tettsted.

Bakgrunn

Acai Berry er hentet fra acai frukt, en art av palmetre funnet i elvesletter og sumpene i Amazonas. Acai Berry brukes som et kosttilskudd, en matkilde og drikke kilde. Når hentet og pakket, mange kjøper acai berry for det er utmerket kilde til fettsyrer, antioksidanter og aminosyrer.

Local Health Food Store

Acai bær kan kjøpes fra helsekostbutikker som GNC og The Vitamin Shoppe. Produktet leveres i de følgende former: tabletter, kapsler, flytende form, og selv i tygger. Priser og merker varierer fra butikk til butikk.

Acai Juice vs Acai Pulp

Det er en forskjell mellom acai juice og acai papirmasse. Acai juice er presset fra acai frukt. Det har ikke huden som inneholder hoveddelen av de næringsstoffer og antioksidanter av frukten. Acai papirmasse bruker hele frukten bortsett fra den store midten frø. Massen inneholder alle næringsstoffer og antioksidanter.

Lokale matbutikk

Acai Berry er også funnet på lokale dagligvarebutikker, som Whole Foods Market. Du kan finne produktet inneholder acai juice i stedet for acai papirmasse og produktet kan være en blanding av acai juice og drue, eple, eller en annen juice som tranebærjuice. Du ønsker å kjøpe 100 prosent ren acai juice. Hvis det ikke er ren acai juice, revurdere å kjøpe produktet.

Tips om å kjøpe Acai Berry

Når du kjøper acai berry hos din lokale helsekost eller matbutikk, sørg for at et eller annet sted på emballasjen ordene "organisk acai" er til stede. Deretter slår du produktet rundt og lese ingredienser for å se hvor mye acai berry er i produktet.

Malurt og hypertensjon

Malurt, også kjent som Ekte malurt, er en urt som brukes for mange medisinske formål, inkludert hypertensjon. Malurt har vært brukt i århundrer i gamle kulturer. I Egypt, dateres malurt bruk så langt tilbake som 1600 f.Kr., ifølge Golden Harvest Organics.

Identifikasjon

Malurt brukes både som en tonic og en salve. Foruten høyt blodtrykk, er malurt også brukes til å stimulere fantasien, øke libido og kjempe fordøyelsessykdommer.

Betydning

Hypertensjon, også kjent som høyt blodtrykk, er en alvorlig tilstand som øker sjansen for hjerneslag eller hjerteinfarkt, ifølge Mayo Clinic. Arbeide med din lege for å senke blodtrykket er viktig, men effekten av malurt på hypertensjon er ikke fullstendig kjent.

Advarsel

Store mengder malurt kan ha alvorlige bivirkninger. Malurt inneholder et kjemikalie som kalles thujone, som kan indusere anfall, nedbryting av muskelvev og en rekke andre problemer dersom det tas i store doser.

Interaksjoner

Folk tar medisin for å forebygge anfall bør ikke ta malurt, som det ofte samhandler med disse medisinene.

Typer

Malurt kan gjøres om til en olje. Oljen er enten svelges eller gnis inn i huden, ifølge WebMD.

DIY parasitt rens

Hvis du har blitt diagnostisert med en parasitt, vil du kanskje vurdere å drive din egen parasitt rens. En parasitt rens vil fjerne parasitter som har invadert kroppen og organer. Du kan kjøpe legemidler fra apotek til dette formålet, men det er også mange naturlige alternativer. Du kan finne og kjøpe visse urter i helsekostbutikker som vil drepe parasitter. Du må da følge noen retningslinjer for å administrere dem i riktig doser for å oppnå den parasitt rens.

DIY parasitt rens

•  Forbered en kopp eplejuice blandet med 30 dråper svart valnøtt skrog, en malurt kapsel, og en kapsel av nellik. Svelg denne dosen 30 minutter før måltider, tre ganger om dagen. Følg denne diett i en uke. Svart valnøtt skrog og malurt drepe unge og voksne parasitter, og nellik drepe parasitten egg.

•  Opprettholde samme regime for den andre uken. Svart valnøtt skrog dosering forblir den samme. Ta to kapsler hver av malurt og nellik.

•  Fortsett prosessen for en tredje uke. Ta 30 dråper svart valnøtt skrog med tre kapsler hver av malurt og nellik. Mange parasitter vil allerede ha dødd den første uken, men du kan fortsette i opptil tre måneder dersom det er nødvendig, å opprettholde den tredje uken dosering.

Drikk store mengder vann daglig gjennom hvert trinn av rens. Hvis du ikke kan sove godt om natten, ta opp til fire L-ornithine kapsler for å hjelpe deg med resten.

Hint

 • Du kan også kjøpe en ferdig parasitt rens kit som inneholder alle de nødvendige ingrediensene og forberedt doser.
 • Ta aldri mer urter for å påskynde prosessen. Følg de anbefalte doser for å sikre et sunt resultat.

Pinworms Hjem Utbedring

Hvis du noen gang har kontrakt pinworms, er du ikke alene. Faktisk, ifølge Mayo Clinic, pinworms er den vanligste rundorm infeksjon i USA. Selv pinworms bare føre milde problemer, for eksempel diaré, venstre ubehandlet, kan infeksjonen ha mer alvorlige effekter. Det følgende er en guide til hvordan å behandle pinworms med noen enkle hjem rettsmidler.

Opprettholde god hygiene

Barn er de mest vanlige bærere av pinworms, med 10 til 30 prosent av dem kontrahering disse parasittene gjennom hele barndommen. Ofte spredning og reinfeksjon av pinworms kan forebygges bare ved å opprettholde god hygienepraksis. Sørg for at du eller ditt barn vasker hendene med såpe regelmessig, spesielt hvis anal området er irritert og klør.

Barnemark egg kan spre seg til fingrene, smitte andre og re-infiserer den første transportøren. Trimming negler er også et forebyggende taktikk. Dette reduserer sjansene for at eggene skal klamrer seg til negler. Hvis endetarmen er kløende, tegne et bad eller bruke våtservietter til å rense området. Dette vil også redusere kløe og redusere overføring.

Hvitløk

Overraskende, er hvitløk en svært effektiv behandling mot pinworms. Det finnes flere metoder for anvendelse av hvitløk for å behandle infeksjonen. Den mest grunnleggende fremgangsmåte er ved å spise ferskt hvitløk. Pulverisert hvitløk vil ikke være like effektivt. Hvis du kan tolerere smak, spise et par fedd hvitløk daglig. Hvis smaken er for overveldende, tilsett rikelig mengder fersk hvitløk til måltider.

Den andre hvitløk metoden er å lage en topisk krem. For å gjøre dette, male noen fedd hvitløk i en lime. Ta en delvis klype hvitløk lime og bland det med vaselin og gjelder for anal området. Dette vil ikke bare hjelpe drepe av parasitter egg, tjener det også til å redusere kløe.

Grapefruktkjerneekstrakt

En annen naturlig måte å rense kroppen for pinworms er å bruke grapefruktkjerneekstrakt. Dette kan kjøpes på mange helsekostbutikker eller på nettet. Ekstraktet kommer i flytende eller i pilleform. Hvis du bruker pille form, ta tre tabletter tre ganger om dagen i en uke. Hvis du bruker flytende form, spiser ti dråper blandet i et glass vann tre ganger om dagen i en uke. Hvis du etter en uke, er det lite eller ingen forbedring, bør du oppsøke lege.

Malurt

Kjent som en potent orm drepende kjemikalier, er malurt en helt naturlig kur for pinworms, samt andre typer parasittiske orm infeksjoner. De aktive ingrediensene i malurt er kalt thujone og isothujone samt Santonin, som alle er kjent som effektive midler mot parasittsykdommer.

Wormwood virker ved å svekke parasitter 'membraner, og dermed drepe dem. For å bruke en malurt behandling, rett og slett lage en te ved hjelp av en kopp varmt vann og en fjerdedel av en teskje av malurt. Drikk en hel kopp på tom mage, helst rett når du våkner. Fortsett behandlingen i løpet av dagen ved å forbruke en teskje av te hver to til tre timer.

Natural Healing for Fibroid Svulster

Fibroids er en godartet livmor tilstand som rammer mange kvinner før utbruddet av overgangsalder. Leger vanligvis behandle fibroids med narkotika behandlinger som Gonadotropin-frigjørende hormon (GnRH) agonister eller kirurgiske prosedyrer som for eksempel en hysterektomi. Det finnes imidlertid også en rekke naturlige behandlinger som kan brukes for å gro fibroider.

Urtete

Urtete kan være brygget fra en rekke urter som bidrar til å krympe fibroids, som rødkløver, klaseormedrue, malurt eller røde bringebær. Å brygge urtete, plasserer en heaping teskje tørket urt i en kopp og dekke det med kokende vann. La urtene til bratt for minst 10 til 15 minutter, og deretter press urtete i en mugge. Drikk en kopp urtete to ganger om dagen.

Jern-rikt kosthold

Når fibroids resultere i kraftig, langvarig menstruasjonsblødning, kan du utvikle anemi, en tilstand som kjennetegnes ved å ha for få røde blodceller i kroppen. Jern er et mineral næringsstoff som er nødvendig ved fremstilling av disse blodceller, og for å forebygge anemi. Kosthold er en utmerket kilde til dette mineralet, og noen av de beste kildene til jern inkluderer grønne blader, rødt kjøtt, skalldyr, egg og bønner. Den anbefalte kosten kvote (RDA) for jern er 18 mg, og du kan øke ditt daglige inntak av jern opp til 20 mg om dagen.

Heat Application

Anvendelsen av varme til den nedre del av magen bidrar til å bedre blodsirkulasjonen i bekkenområdet, noe som bidrar til å krympe fibroidene. Det bidrar også til å lindre noen av fibroid-forårsaket symptomer som dysmenoré (smertefulle menstruasjonskramper). Heat programmet kan gjøres ved hjelp av en varmeflaske eller oppvarming pad. Et varmt bad har også en lignende fordelaktig virkning.

Progesteron Cream

En annen behandling for fibroids er naturlig progesteron krem. Den aktive forbindelsen i denne krem ​​er progesteron, et steroid hormon som produseres i eggstokken. Dette hormonet har effekten av å korrigere den hormonelle ubalansen som oppstår når østrogennivået er unormalt høyere enn progesteron nivå. Gjenopprette normal balanse bidrar til å krympe fibroids.

Nattlysolje

Nattlysolje (EPO) er en urte eterisk olje som utvinnes fra frøene av nattlysolje urt. Den er rik på essensielle fettsyrer, som er anti-inflammatoriske stoffer som bidrar til å lindre fibroid-forårsaket betennelse. Nattlysolje er tilgjengelig i kapselform i helsekostbutikker.

Hjem rette for Tarmparasitter

Innvollsparasitter forårsake en rekke sykdommer. Smittede personer kan oppleve ubehagelige symptomer eller ingen symptomer overhodet. Parasitter er en naturlig del av vårt miljø, er det derfor vanskelig å unngå forurensning. Det er nødvendig å utføre regelmessige intestinal parasitten renser.

Tradisjonelle løsninger presenteres for å eliminere et bredt spekter av innvollsparasitter. Disse rettsmidler inkluderer eple cider eddik, hvitløk, et homøopatisk middel og en kraftig skjær, oppskrift som er gitt. Disse rettsmidler er svært trygt for folk flest.

Grunnleggende informasjon om Tarmparasitter

Innvollsparasitter berøve vertskroppen av nødvendige næringsstoffer, og kan være den ubestemte årsaken til en rekke forskjellige sykdommer. Smittet person kan oppleve en rekke ulike symptomer, inkludert, men ikke begrenset til, fordøyelsesbesvær, svakhet, tretthet og anemi. Det er også mulig at en smittet person kan ikke vise noen symptomer overhodet.

Mennesker kan tilegne seg parasitter fra kontakt med infiserte dyr eller avføring, dårlig hygiene og hånd-til-munn kontakt. Parasitter kan også gå inn i systemet ved inntak av rå mat som er infisert med parasitter, feilhandlet mat eller forurenset vann. Når parasitter har funnet en vert, legger de egg og øke sine tall.

Siden, i mange tilfeller, er det ikke mulig å vite om en person er infisert med tarmparasitter, er det ofte viktig å rense systemet. Siden det er mange forskjellige typer innvollsparasitter, kan en rekke rettsmidler brukes til å eliminere forskjellige dem.

A Simple Hjem Utbedring

En av de enkleste metodene for å holde kroppen fri for innvollsparasitter er å komme inn i vanen med inntak av en ss. av eple cider eddik i en kopp med vann hver dag. Apple cider eddik har den ekstra fordelen eller holde kroppen i en sunn alkalisk tilstand.

Den kraftigste eple cider eddik er det som inneholder også moren. Denne typen eple cider eddik kan fås på mange helsekostbutikker. Sørg for å skylle munnen grundig med vann etter å ha drukket eple cider eddik for å unngå erosjon av tannemaljen.

En pålitelig folkemedisin

Hvitløk er en velkjent folkemedisin for et bredt utvalg av lidelser inkludert tarmparasitter. Dens virkestoffet er allicin. For å bruke fersk hvitløk som et legemiddel mot tarmparasitter er det viktig å knuse frigjøre allicin ved å knuse hvitløk.

Ta en fersk hvitløk fedd per dag for å eliminere parasitter. Slipp virkestoffet ved å knuse fedd i en morter eller bare plassere den på et rent skjærebrett og trykk mot det med bladet på en sløv kniv. Svelg fedd helhet.

Det er også mulig å oppnå kommersielle hvitløk kapsler. Noen av disse har den fordel inneholder persille å bidra til å kontrollere lukt av hvitløk.

En klassisk homeopatisk middel

Homeopati er en type alternativ medisin utviklet av Samuel Hahnemann i slutten av det 18. århundre. Homeopatiske midler er blitt mer allment tilgjengelig i helsekost og økologiske dagligvarebutikker. De er også tilgjengelig for kjøp fra en rekke butikker på Internett.

Ifølge Boericke er "Homeopatiske Materia Medica," den rette Antimonium tartaricum rids kroppen av innvollsparasitter. Følg instruksjonene på flasken. Homeopatiske midler er ikke narkotika, og er sannsynligvis ikke har noen interaksjoner eller negative bivirkninger.

En sterk tinktur

Det rette er en kraftig, bredspektret anti-parasittiske. Du kan gjøre det selv, flaske og oppbevar den på et kjølig, mørkt sted i inntil to år.

Du trenger en liter jar, vodka, destillert vann, lagring flasker (fortrinnsvis 2 oz. Amber dropper flasker) og en sil.

Skaff 02:58 ss. av hver av de følgende tørkede urter: Wormwood, nellik og timian.

Hvis mulig, finne en svart valnøtt tre, høste valnøtter når de er fortsatt grønne. Vask deretter skrelle den grønne delen av skroget ut av fire eller fem valnøtter. Pass på å hvor hansker ved håndtering av valnøtter som de vil sette flekker på hendene.

Fyll en ren Quart krukke halvveis med vodka. Legg malurt, nellik, timian og valnøtt skrog. Fyll glasset resten av veien med destillert vann. Stram lokket. Plasser denne løsningen på et varmt sted hvor den direkte solen ikke treffer den. Rist glasset en gang hver dag i to uker.

Etter to uker, sil væsken inn i lagringsflasker. Den beste form er blå eller brune glassflasker. Du kan kjøpe disse på mange helsekostbutikker eller resirkulere gamle skjær eller vitamin flasker.

Dosering: 2 ml eller 15 dråper av denne tinktur tatt tre ganger per dag, enten under tungen eller i en kopp med vann, vil drepe parasitter. Det er å foretrekke å ta dette legemiddel for 2 til 3 uker. Deretter slutte for en 4 til 6 uker før tar det igjen.

Alle disse er rettsmidler for tarmparasitter og er trygge for folk flest. Unntakene er følsomme individer som kan ha en allergisk eller annen negativ reaksjon på alkohol eller noen av de andre ingrediensene i skjær.

Parasitt Flush Cleanse

Parasitt rensing har blitt utført av mennesker siden oldtiden. Folk spiste urter og planter for å bli kvitt dem av parasitter fra dårlig tilberedt kjøtt eller fra andre matkilder. Folk kan få parasitter fra mat, luft, vann, og å gå barbent på jord eller sand der parasitter lever. I dag kan du kjøpe spesielle kosttilskudd som inneholder malurt og svart valnøtt, for eksempel, som vil ha en lignende effekt: fjerner parasitter fra kroppen. Ved hjelp av disse elementene sammen med å spise mat som ananas, papaya, hvitløk og linfrø all støtte en parasitt rens.

Identifikasjon

Parasitter kan komme inn i kroppen fra maten du spiser, så vel som fra eksponering for ditt kjæledyr, luften du blir utsatt for, samt vannet du drikker. Gå barbent på sand eller smuss kan også utsette deg for parasitter som kan hule gjennom huden din.
Ifølge Dr. Group, om lag 85 prosent av amerikanerne har parasitter av noe slag. Mens du bruker reseptbelagte anthelmintics kan arbeide, kan det være bivirkninger. I stedet, ved hjelp av en preparert parasitt rensing produkt eller ved hjelp av malurt eller sort valnøtt skrog er meget effektive for parasitt rensing.

Typer

Parasitt rensing kan effektivt gjøres ved å fortsette å spise lettere måltider hver dag, og også konsumere mat eller urter kjent for å spyle ut parasitter raskt. Å fortsette å spise regelmessige måltider i løpet av en parasitt rens, spise ananas eller papaya om morgenen, ferske dampede grønnsaker som lunsj og middag. Spis rikelig med frisk hvitløk med måltider og en spiseskje linfrøolje. Mellom måltidene tar malurt eller svart valnøtt skrog som et skjær eller som en urte tablett. Begge er tilgjengelige i helsekostbutikker og kan kjøpes online. Snack på gresskarfrø, bjørnebær og granateple juice; alle matvarer som er kjent for å hjelpe rense kroppen for parasitter. For å gjøre en rettet parasitt rens, bruker Dr. John Christopher malurt og melasse behandling. På tom mage om morgenen og om kvelden, spise en spiseskje pulverisert malurt og en spiseskje med sirup blandet sammen. Gjør dette i 3-6 dager, og på den siste dagen, ta en sterk avføringsmiddel som senna blad for å fjerne det indre av eventuelle parasitter og deres egg.

Betydning

Det kan være så mange som tusen forskjellige typer parasitter, ifølge Carrie L'Esperance, som forfattet The Ancient cookfire. Carrie anbefaler å gjøre et kolon rens og en rettet parasitt rens to ganger i året. Ifølge en studie utført av Verdens helseorganisasjon, er ca 1. 4 milliarder mennesker berørt av innvollsorm, krok ormer, runde ormer og andre parasitter. Studien viste at ved å gi barna en anti-parasittiske stoffet tre ganger i året, hindrer parasitt-relaterte sykdommer.

Funksjoner

Velg en av følgende matvarer eller urter å bruke som en parasitt rens: lakserolje, hvitløk, pinkroot, malurt, gresskarfrø, svart valnøtt skrog og granateple juice. Følg malurt og melasse parasitt rens og på den siste dagen, ta 3 eller 4 kapsler med frossen lakserolje eller rett og slett forbruke 1 til 2 spiseskjeer lakserolje og en kile av sitron å kutte smaken.

Misforståelse

Den største misforståelse er å tro at vi får parasitter bare fra reiser til andre land: dette er ikke slik. Du kan få parasitter fra hunden din hvis du ikke ormen ham eller fra å gå barbent i bakgården der andre hunder kan ha defecated.
Du kan få parasitter gjennom åpne kutt og hagearbeid eller fra gang og blir utsatt for parasitter som lever i luft og støv. Friske mennesker kan bekjempe de fleste av disse parasittene.

Forebygging / løsning

Holde immunforsvaret sunn er den beste måten å unngå å få parasitter. Har alle dine kjæledyr de-ormekur og vanlige dyrlege eksamener. Spis hele grønnsaker og frukt, og spesielt ananas, papaya, pomengranate juice, hvitløk, linfrø olje og også bruke parasitten rensing urter og mat som er nevnt ovenfor. Hvis du liker spasertur barbent på stranden og i hagen din, har tenkt å gjøre en parasitt rens to eller tre ganger i året som en selvfølge. Hvis du reiser ofte, gjør det samme.

Fakta om medisinplanter

Fakta om medisinplanter


Mer enn 40 prosent av reseptbelagte medisiner inneholder plantebaserte ingredienser. De samme ingrediensene kan ofte oppnås, og de tilknyttede fordelene potensielt mottatt, ved å få tilgang til dem fra anlegget direkte i form av urte kosttilskudd, te, planter og neutroceuticals. Bruk av planter til medisinske formål dateres tilbake tusenvis av år. I dag, National Park Service melder at over 60 millioner amerikanere bruker naturmidler, med stadig flere leger forskrivning plante medisiner og noen forsikringsselskaper selv dekker alternativ behandling som kan omfatte naturlegemidler. Urter som vendelrot, echinacea, goldenseal og ginkgo har blitt en vanlig ingrediens i populære helsekost produkter fra te til kalde rettsmidler.

Historie

Historien om plantemedisin i Nord-Amerika dateres tilbake hundrevis til tusenvis av år før Columbus 'ankomst, da First Nations folk passerte plantemedisin visdom om nesten 3000 innfødte planter ned gjennom generasjoner. Cherokee, for eksempel, brukte bloodroot å lindre hoste, blå cohosh for tannpine og klaseormedrue som et vanndrivende. Dokumenter av handelen mellom det gamle Babylon og Egypt viste dem handel myrra til medisinske formål rundt 3000 f.Kr. Famous greske, romerske og arabiske leger i antikken dokumentert ved hjelp av medisinske planter, som gjorde tidlige kinesiske monografier og Indias hellige hinduistiske vers.

Planter i medisin

De første antiseptiske midler og feber med reduksjonsgir kom fra planter. Salisylsyre, den aktive ingrediensen i aspirin, kan finnes i Willow bark. Den opprinnelige kilde for den aktive ingrediens i medikamentet Taxol, brukt til å redusere kreftsvulster, er fra Stillehavet barlindtre. Stephen O. Duke, en plante fysiolog med USDA Agricultural Research Services, studerer årlig malurt som en potensiell forsvar mot malaria. Duke studerer også johanne-wort effektivitet i å bekjempe depresjon.

Markeds- og Dyrking Fakta

Helsekostbutikker og andre bærere av kosttilskudd nå selger mer enn 175 forskjellige innfødte nordamerikanske planter for medisinsk bruk på "reseptfrie" markedet, gjør over 3 milliarder dollar. Kun 2 prosent av de estimerte 250.000 arter av planter har vært skjermen for potensielle medisinske fordeler. De fleste av de medisinske planter samlet inn for salg i markedet er høstet i naturen som kommersiell skala kultiveringsmetoder ennå ikke eksisterer.

Forholdsregler

Ikke nok kliniske studier på plantemedisin støtte sin bruk som en primær medisinsk intervensjon. Du bør alltid ta noen medisinsk bekymring til en lege oppmerksomhet for riktig medisinsk behandling og diskutere med legen din interesse i å bruke plante medisiner for å sikre din sikkerhet og din behandling effektivitet.

Naturlig rettsmidler for Tarmparasitter

I dag over 100 identifiserbare arter av parasitter har muligheten til å leve innenfor en menneskelig vert. Det er anslått at over 85% av voksne i Nord-Amerika er infisert av parasitter. Symptomer på parasittinfeksjon spenner fra depresjon, vekttap / gevinst, og allergi mot kronisk trøtthet, fordøyelsesproblemer og virale / bakterielle infeksjoner.

En parasitt kan reise via fire veier til å infisere den menneskelige verten: mat og vann, nese og hud, seksuelle møter eller via en annen operatør (mygg, lopper og fluer.) Siden sannsynligheten for smitte er utbredt, oppdage en måte å trygt kvitt den kroppen av parasitter er avgjørende.

Intestinal Cleansing

Det er viktig å holde kolon fra å bli overbelastet når fatt på en parasitt rens. Mange hosting parasitter lider av tarm tilstander som forstoppelse eller diaré; en rekke naturlige kolon renser kan kjøpes hos din lokale helsekost butikk eller på nettet. Andre naturlige kosttilskudd som kan hjelpe rense kolon er psyllium skall, bentonitt leire og flaxseeds.

Herbal rettsmidler

Malurt er en effektiv urt som har vært brukt til å bekjempe tarmparasitter i over 3500 år. Gravide og ammende kvinner og barn bør unngå dette potent urt som det kan være skadelig og bør kun tas i små doser av andre for korte perioder av gangen. Store mengder malurt kan være giftig for mennesker så vel som parasitter.

Svart valnøtt tinktur er laget av saften av umodne skrog av svart valnøtt og er en viktig ingrediens i de fleste kommersielt produserte parasitt renser. Det kan kjøpes separat på de fleste helsekostbutikker.

Andre urter som hjelper fjerning av parasitter er gurkemeie, oliven blad, goldenseal, oregano, timian og Oregon drue.

Anti-Parasitt Foods

Hvitløk inneholder aktive egenskaper som virker mot parasitter som ascaris (rundorm), Giardia lamblia, plasmodium og Trypanosoma, og er mest effektive når de tas i den friske, rå form som et fedd. Det er også kapsler og tabletter som er tilgjengelige på markedet.

Gresskarfrø er ofte brukt i store mengder (opp til 25 gram for voksne) på bendelorm og rundorm, selv holde kolon renset når inntak mange av dem er anbefalt. Alternativt kan tilsetning av frø som en vanlig normal størrelse snack vil hjelpe deworming prosessen, selv om det ikke er like effektivt som i de større doser.

Nellik har lykkes med å drepe parasitten egg og er enkle å svelges. Du kan male opp frisk nellik å blande inn med annen mat eller spise dem alene.

Andre matvarer for å innlemme i din diett med anti-parasittiske egenskaper er ananas, gulrøtter, squash og søtpoteter. Unngå raffinert sukker og mat, kaffe og alkohol under rens er også anbefalt.

Slik fjerner parasitter

Ofte er folk infisert med parasitter og ikke engang vet det. Vanlige symptomer på parasitter inkluderer: forstoppelse, diaré, gass, irritabel tarmsyndrom, muskelsmerter og utslett. Men når legen bekrefter at du har parasitter, er det viktig å bli kvitt disse skadedyr. Heldigvis finnes det reseptbelagte og naturlige metoder for å avhjelpe problemet.

Bruksanvisning

•  Sjekk ut salt. Dette er en naturlig urt, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, som har anti-bakterielle egenskaper. Denne urten stimulerer fordøyelsen og skaper et miljø i fordøyelseskanalen som ikke er ideelt for parasitter. Ved bruk av denne urten, velg te og eteriske oljer, som er mest effektive.

Bruk gresskar frø olje for å fjerne parasitter. Sett noen dråper av denne oljen i en medisin dropper å bli kvitt parasitter i løpet av få timer. Etter inntak av gresskar frø, ta en mild avføringsmiddel for å forårsake en avføring, som vil begynne å fjerne parasitter.

Spis nykvernet nellik. Male opp ca 300mg av nellik, og spise ren uten andre matvarer. Fortsett å innta nellik inntil legen bekrefter parasitten infeksjonen er helt borte.

Sjekk ut malurt kapsler. Disse kapslene er tatt i 200 til 300mg doser for å bli kvitt parasitter i kroppen.

Tenk reseptbelagte behandlinger. Hvis du foretrekker å ta en antiparasite narkotika, snakk med legen din om å ta medisiner som albendazole, Iodoquinol eller quinacrine. Legen din vil vurdere infeksjonen, og anbefaler den beste medisinen.

Tips og advarsler

 • Forhindre fremtidige problemer med parasitter. Folk får ofte parasitter fra å spise uvaskede frukt, grønnsaker eller rått kjøtt. Sørg også for å bruke hansker når du arbeider i hagen for å unngå smitte.
 • Ikke glem å behandle alle i familien din. Parasitter er svært smittsomt, og det er viktig å unngå re-angrep Alle som bor i samme husstand bør behandles for parasitter på en gang. Ark, leker og håndklær bør vaskes i varmt vann og enkeltpersoner bør vaske hendene ofte.

Hjem Cures for interne parasitter

Parasitter søke rundt 80 prosent av verdens befolkning. Folk er utsatt for en rekke hver dag gjennom forurenset vann eller rå og kokt mat, luftforurensning, kjæledyr og kontakt med andre mennesker. Når kroppen ikke fungerer på optimalt nivå eller pH er ute av balanse, blir det en innbydende vert til disse invaderende skadedyr. Parasitter forårsaker vev og organer til å svekkes og toksiner for å bygge opp, slik at personen syk. Tegn på en mulig angrep som anemi, ledd- eller muskelsmerter, magesmerter og eksem. Heldigvis, naturlige, parasitt-rensing metoder er tilgjengelige.

Parasitt rensing kits

Mange parasitt-rensing kits kan kjøpes i helsekostbutikker eller på nettet, og består for det meste urte kosttilskudd og avføringsmidler. Disse pakkene kommer med forhåndsblandede ingredienser slik at du ikke trenger å forholde seg til doser. De omfatter flere urter for å drepe de ulike stadier av parasitter og deres egg, og inkluderer vanligvis en urte avføringsmiddel for å hjelpe fordrive dem etterpå. De fleste av disse pakkene kan virke litt dyrt i begynnelsen, men som regel er de et bedre tilbud enn å kjøpe alle urter som trengs for å rense seg.

Gjør-det-selv-rens

Ved bruk av denne metoden, er det viktig å bruke graderte doser til å drepe alle de forskjellige former av parasitter. For en effektiv parasitt rens, bruker alle tre av følgende urter sammen: svart valnøtt, malurt og nellik. Disse tre urter kan drepe mer enn 100 typer av parasitter. Svart valnøtt og malurt drepe hundrevis av parasitter i mange vekststadier når de brukes sammen. Nellik drepe parasitten egg. I sin 18-dagers parasitt rens program for voksne, foreslår Dr. Hulda Clark ved hjelp av følgende doser. Han foreslår også å bruke en kapsel av hver uke for å hindre ytterligere parasittproblemer.

Black Walnut

Svart valnøtt inneholder jod og bistår i blod oksygenering, healing og toksin fjerning. Det er også brukt til å behandle ulike soppinfeksjoner. Det er best å ta dette i kapselform for å få identiske doser i systemet. Dersom du ikke kan svelge kapsler, den kommer i tinkturer også.

Svart valnøtt er å bli tatt på følgende måte: en kapsel per dag for de første fem dagene; to kapsler på den sjette dagen; slutte før trettende dag og ta to kapsler den dagen.

Malurt

Denne urten stimulerer fordøyelsen og syre og svekker parasitt membraner. Det bør ikke tas av gravide eller ammende kvinner, eller for lange perioder av gangen. Malurt kommer også i kapsel og skjær form.

Malurt skal økes annenhver dag inntil nå syv kapsler på den trettende dagen. For eksempel: En kapsel er tatt de to første dagene; to kapsler om dagen er tatt de neste to dagene; tre kapsler er tatt på den femte og sjette dag. Når Dag 13 er nådd, syv kapsler tatt, og syv kapsler tas hver dag for de neste fire dagene.

Nellik

Nellik er en kraftig bakterie drapsmann. Denne urten stimulerer magen og lungene og øker blodsirkulasjonen. Selv om du kan bruke kjøkken urter, når du bruker nellik for parasitten fjerning, er det best å bruke kapselform, slik at nøyaktige målinger er brukt. Nellik som hjelper drepe parasitten eggene tas oftere.

På dag 1, er en enkelt kapsel tatt tre ganger om dagen. Doseringen for dag 2 er to kapsler tre ganger daglig. På dag 3 blir tatt tre kapsler tre ganger daglig, og den samme mengde bør fortsettes hver dag inntil dag 11, når doserings ender med syv kapsler.

Gresskarfrø

Indianere brukte å tygge gresskarfrø for å bli kvitt ormer. Disse frøene har vært kjent for å drepe mange slag. Frø kan tygges, men de kommer også i kapselform.

CoQ10

Mange urter har vært ineffektive til å drepe bendelorm og vanlige rundormer. Dr. Clark hevder i sin bok "The Cure for alle sykdommer" at bruk av 3000 mg av CoQ10 alt på en gang vil rense kroppen for dem.

Konklusjon

Gentian root er et annet middel for ormer og parasitter. Det styrker organene og blodet og er bra for å reparere en skrantende system. Andre urter som hevder å rense kroppen for parasitter er isop, fennikel frø, grapefrukt frø og timian. Sørg for å drikke rikelig med vann mens du er på en urte rens å skylle parasitter og giftstoffer ut av systemet.

Homeopatiske Gas Relief

Så ofte som forekommer i gass en gjennomsnittsperson på en daglig basis, ikke desto mindre forblir det som pinlig som det er fysisk ubehag. Folk er i stand til å produsere alt fra 1 til 4 pints gass per dag alene. De to vanligste årsakene til gass er luften svelget mens de spiser og drikker, og fordøyelsen av maten av bakterier i tykktarmen. Bortsett fra gastrointestinal stress forårsaket av alvorlig underliggende sykdommer, for eksempel irritabel tarmsyndrom, mest gass og / eller oppblåsthet kan herdes relativt raskt og naturligvis med vanlige urter og krydder.

.

Ingefær

Ingefær er en skarp, gul-grønn rhizome som er lett finnes i produserer delen av supermarkeder. Som en medisinsk rot, er ingefær ofte tatt for kvalme og urolig mage, men det er like effektivt for gastrointestinale plager. Gass som har oppstått som et resultat av tarmslimhinnen irritasjon kan quelled av ingefær, som det øker spytt og mage sekreter, som pels fordøyelseskanalen og berolige den. Makulering en 1 tommers stykke ingefær rot på en ostehøvel, og legge det til to kopper kokende vann med honning og sitron, gjør en effektiv og naturgass lettelse te.

Bitre urter: Gentian, Centuary, kamille og burot

Som ingefær, bitre urter indusere utskillelsen av fordøyelsesenzymer juice som kan bidra til å lindre luftsmerter. Gentian, er en bitter blomstrende plante som brukes til å smaken noen brennevin samt soft-drink Moxie, svært effektiv på å roe en urolig mage samt å redusere eller eliminere mavesmerter. Centuary er et annet populært bitter urt for behandling av fordøyelsesenzymer og mage plager, og er også brukt som et avføringsmiddel.

Kamille te er ofte drukket på kvelden for å berolige spenning på slutten av dagen, og fremme sunn søvn, men dens bitre kvaliteter også stimulere magesaftene som bidrar til å lette fordøyelsesuregelmessigheter og irritasjon som forårsaker gass. Burot, en mer utholdelig slektning av malurt, har de samme anti-gass egenskaper.

Alle disse urter er lettere funnet i tørket te formater på helsekostbutikker og de naturlige deler av kjeden supermarkeder.

Spice Seeds: fennikel, karve, spisskummen, og Anis

De essensielle oljer i fennikel frø og spisskummen frø har anti-krampaktig effekter på tarm glatt muskulatur, og brukes for å forhindre tarmgass til stor effekt. De essensielle oljer i anis frø og karve har også tarm anti-krampaktig egenskaper. Fennikel, anis og karve har blitt anerkjent av Kommisjonen E i Tyskland, en urtemedisin guide, som å være svært effektive gastrointestinale plager reduksjonsgir. Karve som en ingrediens er oftest funnet i bakevarer, for eksempel Irish Soda Bread, mens spisskummen og stjerneanis er oftere funnet i indisk og asiatisk mat.

Alternative behandlinger for livmor Fibroids

Uterine fibroider, som er klinisk referert til som fibroid tumorer eller fibromyomas, er fibrøse vekster som utvikler seg i den glatte muskel av livmorveggen. Deres utvikling er knyttet til endringer i reproduktive hormoner, spesielt østrogen nivåer. Leger vanligvis er avhengige av en rekke konvensjonelle behandlinger for livmor fibroids. Disse inkluderer kirurgiske prosedyrer og medikamentell behandling. Det finnes også en rekke alternative behandlinger som kan brukes for uterine fibroider.

Naturlig Progesteron Cream

Naturlig progesteron krem ​​er et alternativ til syntetisk progestin Provera, som er vanlig foreskrevet av leger til å behandle muskelknuter. Som navnet antyder, inneholder krem ​​progesteron, et naturlig forekommende steroid hormon som produseres av eggstokken ved eggløsning. Bruken av progesteron krem ​​motvirker effekten av østrogen i kroppen, bidrar til å gjenopprette normal hormonelle balansen i en kvinnes kropp. Dette krymper livmor fibroids.

Iron Supplemental Therapy

Vurdere å ta jerntilskudd for å behandle og forebygge jernmangel anemi, en tilstand som kan resultere fra tunge, fibroid-forårsaket menstruasjonsblødning. Anemi oppstår når kroppen ikke kan produsere røde blodlegemer raskt nok til å erstatte de som går tapt gjennom tunge blodtap. Jern er viktig i produksjon av røde blodceller, og jerntilskudd kan bidra til å øke jernnivået i blodet.

Vitamin C-tilskudd er også anbefalt å hjelpe til med opptaket av jern. Fiber inntak bør også økes fordi jerntilskudd kan føre til forstoppelse. Ferske frukter og grønnsaker er gode kilder til fiber. Drikker minst 2-3 glass vann om dagen vil også bidra til å avlaste forstoppelse.

Planteoljer

Vurder å bruke planteoljer som for eksempel nattlysolje, linfrøolje og borage olje til å behandle muskelknuter. De er rike på en anti-inflammatorisk stoff kalt gamma linolenic acid (GLA). GLA er en type essensiell fettsyre som utvider livmorblodårer, lindre inflammasjon og smerte forbundet med fibroider. Dette forbedrer også blodsirkulasjonen, noe som bidrar til å krympe fibroids.

Ta 2 til 3 ss. av et av disse planteoljer daglig. De er også tilgjengelige i helsekostbutikker som kapsel kosttilskudd. Alternativt innlemme dem i ditt daglige kosthold, bruker dem til å lage mat eller i salat dressing.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner er en naturlig, mye brukt behandling for fibroids. Noen av urtene som brukes til å formulere naturmidler inkluderer Vitex, rødkløver, klaseormedrue, nattlysolje og malurt. Disse midler har tradisjonelt vært forberedt i form av urtete, tinkturer, komprimerer og eteriske oljer.

Detox Kolon Renset for parasitter

Parasitter kommer i mange former og størrelser, fra en enkelt celle amøbe til 30-fots bendelorm som lever i fordøyelseskanalen. De lever av din kropp, og igle energi og næring fra deg. Symptomene varierer fra influensalignende tretthet, feber og hoste i begynnelsen av en infeksjon til langsiktige problemer som en irritabel tarm og hyppig fordøyelses opprørt. Parasitter gjør det vanskelig å absorbere næringsstoffer og kan forårsake vitaminmangel. En plan for å drepe parasitter, avgifte kolon og gi det riktig ernæring vil støtte veksten av sunne organismer.

Herbal Cleansing

Helsekostbutikker lager en rekke urte blander å rense kolon av parasitter. Ved hjelp av to formler sammen bidrar til å drepe infeksjonen og fjerne avfall og døende organismer. En formel for å tømme tarmen fungerer best om natten. Se etter en blanding som inkluderer Cascara Sagrada, Senna eller tri-phala å aggressivt rense tykktarmen; eller bruke linfrø, rabarbra, lakris eller røde bringebær for å oppnå en mer skånsom avføringsmiddel påvirke. En annen formel for å rense kroppen for skadelige mikrober er nyttig å ta daglig under rens. Disse urter omfatter hvitløk, mullein, malurt (eller absint), svart valnøtt, nellik, gurkemeie og cayenne, blant andre.

Intern Miljø

Kolon må opprettholde en balansert miljø av sunne mikrober og kjemikalier for å bryte ned maten i de riktige næringsstoffene. Dette gjør at kroppen din til å fungere optimalt. Den urter marshmallow, fennikel og pau d'arco gjenopprette kolon til riktig alkalitet / surhet balanse. Også supplere din diett med en kapsel av probiotika som inneholder noen av de gode bakteriene som kolonisere fordøyelseskanalen. Enkelte planter kalt frukto-oligosakkarider (FOS) gir mat for bakteriene kroppen din skal opprettholde. Din probiotiske formel kan inneholde FOS, eller du foretrekker å supplere dem.

Diett

Unngå sukker, søte frukter, raffinerte karbohydrater og svinekjøtt. Disse matvarer mate den parasittiske organisme og gir ikke optimal ernæring. Matvarer som ananas, som inneholder bromelain, yoghurt med friske acidophilus, nøtter og frø, hele korn og rå grønnsaker vil hjelpe kroppen din kvitte seg med skadelige mikrober. Essensielle fettsyrer, slik som de man får fra en fiskeolje eller linfrøolje supplement, bidra til å beskytte tarmkanalen.

Forsiktighetsregler

Husk at en ukontrollert parasitten vil fortsette å formere seg. Se etter en urte blanding som vil bidra til å drepe eggene. Søke lege råd før du bruker urter som absint og svart valnøtt. Disse urtene kan ha skadelige bivirkninger hvis ikke tatt riktig og bør aldri brukes av en gravid eller ammende kvinne.

Utsagnene på dette nettstedet har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration, og bør ikke tolkes som en diagnose eller behandling av sykdom.

Røkelse og epileptiske anfall

Røkelse og epileptiske anfall


Epilepsi er en relativt vanlig nevrologisk problem blant folk i alle aldre, og også i mottakelige dyr og kjæledyr. Epilepsi er mer sannsynlig blant unge barn og unge, eller for personer som har opplevd hodeskade. Selv om individuelle opplevelser av epilepsi varierer sterkt, noen mennesker med epilepsi finne sine anfall kan utløses av røkelse.

Epilepsi Bakgrunn

Selv om en hvilken som helst person kan ha en anfall eller beslag (også kjent som passer), vil et mønster av tilbakevendende anfall føre til en diagnose av epilepsi. Et anfall skjer når det er en plutselig storm av ekstra elektriske aktiviteten i en persons hjerne. Det finnes mange forskjellige typer epileptiske anfall, noe som inkluderer et tap av bevissthet.

Røkelse som potensielle Seizure Trigger

Ulike dufter, parfyme, kjemikalier og oljer har potensial til å utløse et anfall i en mottakelig individ. Røkelse kan endre en persons absorpsjon av oksygen, og en redusert strøm av oksygen til hjernen kan forårsake en anfall. Alternativt til visse kjemikalier i røkelse selv kan virker direkte på hjernen forårsake epileptiske symptomer.

Forholdsregler

Brenne røkelse i en uventilerte eller dårlig ventilert område er mer farlig for alle med en tendens mot duft-utløst anfall. Sørg for god ventilasjon når du brenner røkelse, og være klar over eventuelle familiemedlemmer, besøkende, venner eller kjæledyr med kjent epilepsi, slik at du kan sikre røkelsen ikke forårsaker et anfall.

Røkelse Varianter mest sannsynlig til å føre til beslag

Spesielle dufter er ansett som mer tilbøyelige til å fremkalle anfall for enkelte personer med epilepsi. Disse inkluderer rosmarin, salvie, isop, fennikel og malurt. Med unntak av malurt, de elementene som er nevnt ovenfor er sikker i mat - de bare er potensielt farlig, med hensyn til anfall, i form av en aromatisk olje eller parfyme.

Hvis et anfall oppstår

Hvis en person begynner å få et epileptisk anfall, det er skritt du kan ta for å minimere risikoen for skader. Snus ut og fjern røkelse pinne fra rommet. Plasser tepper eller klær mykt rundt personen, inkludert under hodet hvis mulig. Snakk beroligende til den personen, og holde dem borte fra fysiske farer som tunge møbler, ild, vann og hvor som helst person kan falle. Ring en ambulanse for en første anfall, eller hvis noen anfall varer mer enn fem minutter før bevisstheten er gjenvunnet.

Trakk Muscle Relief

Trakk Muscle Relief


Trakk muskler er smertefullt og kan skyldes overforbruk, anstrengelse eller ganske enkelt å vri på feil måte under normale, daglige rutiner. Trakk muskelsmerter kan lindres på en rekke måter, avhengig av hvor raskt du er i stand til å administrere behandling og hvor mye det gjør vondt.

Ice

Hvis du er i stand til å behandle en trakk muskel umiddelbart, er en ispose veien å gå. Isen vil bidra til å minske både hevelse og smerte. Hvis en ispose ikke er hendig, kan du alltids bruke en veldig kald, våt håndkle, isbiter innpakket i en vaskeklut eller en pakke med frosne grønnsaker. Hvis pakken du velger er for kaldt og ubehagelig, plassere en tynn vaskeklut mellom det og din hud.

Heat

Heat er best brukt for videre lindring fra en trakk muskel, men ikke rett etter det skjer. Varme arbeider for å hjelpe sirkulasjonen og slappe av muskel for å unngå spasmer og stivhet. En beroligende varmt bad, særlig en som oser av Epsom salter, vil bidra til å lette smerter, så vil en varm dusj. En fuktig varme fra et varmt håndkle suge vil også gjøre susen. Oppvarmer håndkle med varmt vann når det begynner å kjøle. Bare pass på at temperaturen ikke er varmt nok til å brenne huden. Varmeplatene er et annet alternativ, selv om den fuktige varmen kommer til å være mer fordelaktig enn den tørre.

Annet

Hvis du fortsatt trenger ytterligere lettelse, kan du prøve andre metoder for å lindre smerten. Besøk et apotek eller helsekostbutikk for noen arnica krem, som er et homøopatisk middel laget av Arnica Montana anlegget. Fordi denne fløte er helt naturlig og lett absorberer inn i huden, er det en sikker og vennlig metode for beroligende. Du kan også sjekke ut en rekke andre kremer og salver på markedet, som for eksempel Bengay. Et annet nyttig tips er å ta aspirin eller en mild smertestillende, som vil definitivt ta kanten av dødskamp.

Hvordan Stopp urinveisinfeksjoner fra MS

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom som fører til at pasienten kan bli mye mer mottakelige for infeksjoner av alle slag. Urinveisinfeksjoner (UVI) er overmåte farlig i MS-pasienter. Ubehandlet UVI kan føre til nyre infeksjoner, som kan være dødelig. MS-pasienter bør være årvåken om deres urin helse.

Hvordan Stopp urinveisinfeksjoner fra MS

•  Drikk rikelig med væske. Vann er kroppens naturlige cleanser. For inkontinente pasienter, det kan virke dumt å drikke mer vann, men holder urin i blæren bare forverrer en UTI. Drikk minst åtte til ti glass vann om dagen-mer hvis det er enda et snev av en UTI.

Drikk tranebærjuice eller ta tranebær kosttilskudd. Tranebær er bra for urin helse. The National Kidney Foundation faktisk bifaller noen merker av tranebærjuice. Hvis du ikke liker smaken av tranebærjuice, se inn tranebær piller, som er tilgjengelig på de fleste stoff og helsekostbutikker.

Ta 1000 mg C-vitamin daglig. I tillegg til sine andre helsefordeler, hjelper Vitamin C senke pH-verdien i urinen. En lavere pH vil resultere i en mer sur urin, forårsaker at bakterier for å dø. Hvis du tar tranebær piller, bør du sjekke etiketten for å se om de inneholder vitamin C også. Noen gjør det, så du må ta færre Vitamin C piller.

urinere etter seksuell aktivitet. Seksuell aktivitet, spesielt samleie, kan tvinge bakterier inn i urinrøret. Urinering etterpå vil skylle at bakterier fra systemet og bidra til å hindre smitte.

Hold katetersider ren. Alle kateter- iseres MS-pasienter og deres omsorgspersoner bør være svært årvåken om kateter renslighet. En skitten kateterstedet kan føre til mer enn en enkel urinveisinfeksjon. Katetre bør overvåkes nøye av pleiepersonell og skiftes regelmessig.

Etter badet, alltid tørke forfra og bakover for å holde fra å bevege seg bakterier fra anus til vagina. Så mange som 85 prosent av UVI er forårsaket av bakterier som E. coli, som er til stede i tarmen. Når denne bakterien er lov til å vandre opp i kjønnsorganene til vagina, er en UTI en nær sikkerhet. Tørke forfra og bakover, ikke bare hindrer dem bakterier fra å flytte opp, men hjelper også fjerne eventuelle spor som allerede er der.

Hint

 • For pasienter med en tranebær allergi, blåbær er også en god kilde til den garvesyre som bistår med UVI.
 • Paralyserte MS-pasienter kan ikke føle den brennende følelsen av en UTI. I dette tilfellet bør urinen alltid undersøkes for skydekke, en stygg lukt eller blod. Rapportere disse symptomene til legen din så snart som mulig slik at en urinanalyse kan utføres.

Helse Diet for MS

En kronisk, progressiv sykdom i sentralnervesystemet, sykdommen multippel sklerose (MS) utarter det beskyttende laget --- myelin --- og etterlater skjøre nerver nakne. MS kan bli hjulpet med enkle endringer i kostholdet. Vurdere å legge bestemte matvarer for å kontrollere denne tilstanden og redusere symptomene.

MS og kosthold

James F. Balch og Mark Stengler, forfatterne av "Resept for Natural Cures," anbefale å unngå all bearbeidet mat som inneholder kunstige fargestoffer, smakstilsetninger eller konserveringsmidler.

Selv om frukt og grønnsaker er viktig i enhver diett, Balch og Stengler si å ha flere dypt fargede frukt og grønnsaker hver dag. Farget råvarer er høy i antioksidanter, som kan bekjempe frie radikaler celleskader.

Å holde immun motstand opp, eliminere behandlet sukker fra kostholdet ditt. En annen godbit er fint, men sørg for at søte godbiter er ikke en vanlig del av kostholdet ditt.

Kosttilskudd

Sørg for at kostholdet ditt inneholder rikelig mengder essensielle fettsyrer. Disse fettsyrene redusere betennelse av nervefibre og kan styrke myelin. Ha en spiseskje av bakken flaxseeds eller linfrøolje hver dag. For å styrke myelin skjede, bør du også prøve lecithin. Du kan finne lecithin i soyaprodukter, kål og bønnespirer. Lecitin kosttilskudd er vanligvis tilgjengelig på helsekostbutikker.

Fordi B-vitaminer er beroligende på nervesystemet, sørg for at du tar med disse viktige vitaminer i rutinen. I tillegg til kosttilskudd, kan du finne B-vitaminer i hele korn, ølgjær og hvetekim.

MS dietter og forskning

University of Oregon Medical School professor Roy Swank, MD sette 150 MS-syke på en bestemt diett og overvåket deres fremgang for en lang periode. 95% av de som fulgte hans diett viste liten eller ingen progresjon av sine MS over en 30-årsperiode. I tillegg, de som gjorde følge dietten løpet av tidsperioden hadde bare en 31% dødelighet. De som ikke følger dietten hadde en 80% dødelighet. For å følge Swank kosthold, eliminere margarin, hydrogenerte oljer og fett. Limit mettet fett til 20 gram om dagen eller mindre. Pass på at du bruker oljer som er rik på flerumettet fett. Ta fem gram tran per dag, og spiser fisk tre ganger i uken. Spise en normal mengde protein.

The National Multiple Sclerosis Society, derimot, sier at selv om spesielle dietter tout gode resultater, er kanskje av studiene ikke er kontrollert, og de fleste studier har vanligvis blandet resultat. Sørg for å snakke med legen din før du gjør noen endringer i kostholdet.

Hvordan bruke urter til å behandle migrene

Hvordan bruke urter til å behandle migrene


Urter har vært brukt som medisinsk behandling i tusenvis av år. Siden de handle på bestemte områder av kroppen, kan urter brukes til å behandle det brede spekteret av symptomene oppleves av migrene og andre hodepine lider. Best av alt, er urte terapi relativt billig og fremmer generell helse. Lær hvordan urter og andre naturlige rettsmidler kan hjelpe deg å unngå rusmidler og overdrevent smerter på grunn av migrene.

Hvordan bruke urter til å behandle migrene

Vurdere alternative terapier

•  Lær om alternative muligheter for å behandle migrene. Behandlinger som slappe og styrke kroppen forberede den for urte terapi. Urter er best å bruke sammen med andre naturlige modaliteter som massasje, akupunktur eller yoga.

endre din livsstil for å øke mottakelighet for urteterapi. Røyke eller drikke alkohol kan redusere effekten av urtepreparater.

Consult en alternativ helsepersonell for råd om å endre kosthold, trening og andre helsevaner.

Bruk urte rettsmidler

Prøv urter som Feverfew eller ingefær i medisinsk te eller pulverisert form på råd fra en urt spesialist. Feverfew fungerer ved kilden, på trange blodårer. Ingefær kan lindre smerte og redusere hyppigheten av migreneanfall.

Bruk gingko i ulike former for å forbedre og kontrollere blodsirkulasjonen, under og i mellom migrene episoder.

Forskning eller ta kontakt med en spesialist om urter for å behandle spesifikke migrenesymptomer som svingninger kvalme, svimmelhet og kroppstemperatur. Les deg opp på emnet i "The Healing Power of Herbs." Se Resources nedenfor for en link.

Hint

 • Urter kan brukes i næringsmidler og drikkevarer, og som separat kan inntas formler.
 • En enkel urtete er en rimelig måte å innlemme urter i din omfattende migrene behandling.
 • Urtemedisiner brukes ofte i praksis av kinesisk og naturmedisin, og kan finnes i disse delene av helsekostbutikker.
 • Det er Eastern metoder for urt bruk, samt vestlige versjoner, slik at du kanskje ønsker å sammenligne variasjoner på nettsteder som Holistisk Online og Akupunktur nettstedet. Se Resources nedenfor for en link.
 • Urter må brukes riktig for effektiv behandling, så ta kontakt med en lege når første behandlingsstart.
 • Noen urter kan ha en negativ effekt eller samhandle med narkotika du kan ta, så les etikettene nøye.

Herbal Behandling for Migrene

Titalls millioner av amerikanere opplever migrene. Hodepine er et resultat av mental stress, fysisk spenning, matallergier og et symptom på sykdom. Migrene hodepine symptomer er smerter, lys og lyd følsomhet og kvalme. Migrene er en kronisk tilstand hos noen mennesker, og kan vare i dager i de mest alvorlige tilfeller. Det finnes ingen kur for migrene selv om reseptbelagte legemidler og over-the-counter behandlinger tilby noen smertelindring. Urtemedisiner er kostnadseffektive og en organisk, kjemisk fri alternativ til tradisjonell medisin.

Urter Anbefales til behandling av migrene

Ifølge University of Maryland Medical Center, er flere urter tenkt å behandle og forebygge migrene, inkludert Pestrot, djevelens klo eller harpagophytum procumbens, Feverfew, ginko biloba, willowbark eller salix og ingefær. Flere studier viser effektiviteten av feverfew og Pestrot i behandling av hodepine. De fleste av disse urter er tilgjengelig på alternative helsekostbutikker eller over Internett.

Urte kosttilskudd er ikke anbefalt for kvinner som er gravide eller ammende og en lege bør konsulteres før du begynner på et supplement diett for å beskytte mot legemiddelinteraksjoner og allergier.

Forbereder Feverfew og doseringsanbefalinger

Feverfew, eller Tanacetum parthenium, er en plante som har blitt brukt som medisin i hundrevis av år. Urten selges i kapsel og tablettform samt teposer og flytende ekstrakt. Feverfew blader kan høstes frisk fra hagen og spist med annen mat eller alene, selv om noen opplever dette fører til nummenhet i munnen.

Feverfew, også kjent som Bachelor-knappen, er et forebyggende urt hvor virkningen er kumulative. Inntar Feverfew ved utbruddet av smerte vil ha liten eller ingen effekt. Det tar seks uker med daglig bruk minst en gang om dagen for å se noen merkbar lindring av symptomer. Forbered en te ved hjelp av en oz. av feverfew blader til to kopper varmt vann. Når du bruker bladekstrakt, bruker ca 250 mcg (mikrogram) en dag.

Butterbur Forberedelser og dosering

Et medlem av solsikke familien, er Pestrot en liten blomstrende busk. Fordi Pestrot inneholder giftstoffer som kan påvirke leveren, bare ekstrakter som er fri fra pyrolizidine alkaloid (PA) anbefales. Over-the-counter produkter inneholder vanligvis PA. Den uprofesjonelt utarbeidelse av Pestrot anbefales ikke. Ekstraktet er tilgjengelig i gel cap skjema 50 til 75 mg to ganger om dagen er den vanlige dose. Butterbur anses både en forebyggende for migrene, så vel som en naturlig behandling. Butterbur rot er gjort om til en eterisk olje, men ikke vanligvis en te. På grunn av de potensielle toksiske effekter av Pestrot, bør lege konsulteres før bruk.