Digidexo.com

tm and migrene

Kan Depresjon Årsak Migrene Hodepine?

Depresjon påvirker mer enn 18,8 millioner mennesker hvert år i USA alene, ifølge Department of Health and Human Services. Nevrologer fortsette å utføre studier for ytterligere å bestemme forholdet mellom depresjon og migrene.

Fysiologisk Link

Depresjon kan føre til kroniske fysiske smerter som hodepine og mageproblemer som ikke responderer på behandling. Men ikke alle hodepine er migrene.

Biologisk Link

Serotonin, en nevrotransmitter, er beskrevet som den "lykkelige" hjernen kjemiske. Det påvirker ikke bare humøret, men også din reaksjon på stress. Både depresjon og migrene er relatert til unormale nivåer av serotonin.

Årsak eller virkning?

Ifølge en rapport fra American Academy of Neurology (AAN) 2000, er alvorlig depresjon mer utbredt hos migrenepasienter. Rapporten indikerer at ulike faktorer er den underliggende årsaken til "co-forekomst" av depresjon og migrene hodepine.

Betydning

En studie fra 2003 av AAN bestemt en "toveis forening", som betyr at migrene øke risikoen for depresjon og depresjon øker risikoen for migrene.

Behandling

Siden serotonin er en faktor i både depresjon og migrene, har trisykliske antidepressiva som Doxepin blitt effektivt brukt til å behandle begge forhold.

Ikke-farmakologisk behandling av Migrene

Ikke-farmakologisk behandling av Migrene


Migrene kan utløses av forskjellige stimuli, både i miljøet, og inne i menneskekroppen. Uansett hva årsaken er, de kan være smertefullt og selv ødeleggende. Dessverre har mange migrenepasienter funnet reseptbelagte legemidler gjøre lite for å behandle sine smerter. Atter andre føler ubehag å ta anbefalte resepter. Det er noen alternative behandlinger for migrene som er verdt å undersøke.

Akupunktur

Akupunktur, praksisen med å sette inn og manøvrering nåler på bestemte trykkpunkter i kroppen, har lenge vært benyttet som en måte for behandling av forskjellige sykdommer. Selv om resultatene varierer litt mellom migrenepasienter, kan det fungere for deg, og kan være verdt et forsøk. Sørg for å få behandling fra en pålitelig akupunktør og god dømmekraft når de mottar noen form for helsetjenester.

Ta urte kosttilskudd

Selv feverfew blad ikke vil gjøre mye for å lindre smerter under et migrene, kan det være nyttig i forebygging. Ifølge National Migrene Association, studier viser 70 prosent av pasientene rapporterte færre og mindre smertefulle migrene etter å ha tatt kosttilskudd (se lenke i Resources). Feverfew blad kan også redusere kvalme og oppkast, ofte irriterende bivirkninger av migrene. Hvis du er gravid bør du ikke ta feverfew kosttilskudd.

Andre kosttilskudd som har blitt funnet nyttig i noen lider (men ikke alle) inkluderer Riboflavin (også kjent som vitamin B2), co-enzym Q-12, oral magnesium sulfate kosttilskudd (det er noe uenighet om dette tillegget) og magnesium tas intravenøst ​​( spesielt for de med en magnesiummangel). Snakk med legen din for å se om disse alternativene kan fungere for deg.

Hot and Cold

Siden migrene er knyttet til mønster av blodsirkulasjonen i hodet ditt, mange har funnet ut at å regulere at sirkulasjonen kan være nyttig. Prøv å ta et varmt bad, soaking føttene i varmt vann eller plassere en oppvarmet vaskeklut over nakken din, alt mens plassere en kald pakke (eller frossen pose med erter) på hodet for å hjelpe innsnevre disse fartøyene. Mange migrenepasienter har funnet lindring gjennom denne enkle middel.

Også, liggende i et mørkt rom med en ispose på nakken kan bidra til å forhindre en migrene du føler kommer på.

Biofeedback

Biofeedback er en form for alternativ medisin noen ganger referert til som "mind over matter medisin." I denne behandlingen, en spesialist hekter deg opp til spesialiserte maskiner som deretter brukes til å hjelpe deg å trene hjernen din til å ha kontroll over visse kroppsfunksjoner som normalt regnes som ufrivillig. Mange migrenepasienter har funnet at bruk biofeedback for å lære kontroll over sin muskelspenninger, relatert til stress (en vanlig trigger av migrene), har drastisk redusert antall migrene de lider.

Massasje

Å få en god massasje kan være mer enn bare en måte å slappe av og slappe av. Kroniske migrenepasienter har funnet at å få massasje kan bidra til å redusere antallet og intensiteten av migrene de mottar. Også, kan massasje hjelpe deg å sove bedre om natten, noe som også har vist seg å redusere antall migrene du kan få.

Hvordan bruke Depakote for Migrene

Hvordan bruke Depakote for Migrene


Depakote, eller divalproex natrium, er et medikament som opprinnelig ble brukt til å behandle epilepsi. Men det viste lovende i å forebygge migrene, og den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har godkjent det for det formålet. Det er bare tilgjengelig med en resept, og det er et forebyggende, noe som betyr at det ikke kan hjelpe når en hodepine starter. Imidlertid, for mange pasienter, kan det være verdifullt for å hindre deaktivering av migrene når det blir brukt riktig.

Hvordan bruke Depakote for Migrene

•  Gå til legen din for en diagnose for å sørge for at du faktisk har migrene. Visse andre forhold kan føre til lignende symptomer. Legen kan være i stand til å stille en diagnose gjennom en rutinemessig fysisk eksamen hvis migrene symptomer er typiske eller hvis migrene kjører i din familie. Hvis det er noen spørsmål, kan han bestille tester som en CT scan eller en MR for å utelukke andre tilstander og begrense diagnosen.

Diskuter hjem rettsmidler med legen din. Før du prøver Depakote å behandle migrene, prøv alternativer med mindre potensielle bivirkninger. Ifølge Mayo Clinic, kan disse inkluderer avspenningsøvelser, få nok søvn og holde en dagbok for å identifisere utløser migrene slik at du kan unngå dem. Du kan også være i stand til å ta en over-the-counter smertestillende.

Hvis du ikke får nok hjelp fra andre behandlinger, eller hvis du migrene er hyppige, spør legen din om Depakote kan være nyttig for å hindre dem. Depakote er godkjent av Food and Drug Administration for å hindre utbruddet av migrene. Hvis de skjer ofte nok til å forstyrre livet ditt, og hindre dem med Depakote kan være aktuelt.

Hvis legen forskriver Depakote, følge hennes instruksjoner for å ta den. Den migrene bevissthet grupper sier hun vil mest sannsynlig foreskrive en dose på 250 eller mer, som tas to ganger hver dag.

Overvåk effektiviteten av Depakote i å forebygge migrene hodepine. I kliniske studier ble det vist seg å redusere mange pasienters migrene med 50 prosent eller mer. Det kan være lurt å snakke med legen din om å prøve et annet legemiddel hvis du ikke merker en betydelig reduksjon i migrene.

Hint

 • Ifølge Migrene Awareness Group, bør Depakote ikke tas av gravide kvinner eller de som prøver å ha en baby som det kan bidra til risikoen for visse misdannelser som ryggmargsbrokk.

Depakote Behandling av migrene

Migrene kan påvirke din evne til å arbeide, nyte en bok eller film og sosialisere. I noen tilfeller har de en markant effekt på livskvaliteten for den lidende. Depakote, en anti-convulsive medisiner fremstilt av Abbott Laboratories, kan bidra til å forhindre i det minste noen angrep.

Beskrivelse

Migrene kan føre til alvorlige, bankende smerte i templene, bak et øre eller øye, eller på en eller begge sider av hodet. Lider kan være akutt sensitive for lys og lyder. De kan bli kvalm og fysisk syk. Før smertene kommer på, kan den lidende merke blinkende lys, midlertidig tap av syn eller merkelige lukter. Migrene kan forekomme så ofte som to ganger i uken eller så sjelden som en gang i året. De kan vare i noen få timer eller to dager.

Anti-beslag medisiner

Migrenepasienter (migrenepasienter) kan hindre at deres migreneanfall ved å ta medisin mot anfall. En av disse medikamentene er Depakote. Denne medisinen virker ved å redusere angrep. Som Depakote er tatt som et forebyggende medisiner, er det betyr å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av migreneanfall. MAGNUM (Migrene Awareness Gruppe: En National Forståelse for migrenepasienter) rapporterte at migrenepasienter tar Depakote i kliniske studier hadde en "4-ukers" betyr "migrene på 3,5 i løpet av behandlingsfasen betydelig lavere enn placebo gjennomsnittlig frekvens på 5,7... . " The Food and Drug Administration har godkjent Depakote for behandling av migrene hodepine.

Hvordan Depakote Works

Depakote ble opprinnelig utviklet for å behandle epilepsi. Det har siden blitt funnet å hindre kjemiske endringer i hjernen som utløser migrene smerte, selv om det ikke kan stoppe hvert angrep. Det virker ikke når en migrene (og dens resulterende smerte) har begynt. MAGNUM påpeker at siden migrene og epilepsi er relaterte tilstander, er bruken av Depakote å forhindre migreneanfall en "lyd tilnærming."

Hvordan Depakote bør brukes

Legen din vil forskrive en daglig dose av Depakote, som du bør ta som bestilt. Du må holde en konsistent nivå av denne medisinen i blodet for at det å ha mest effekt. Ifølge MAGNUM, er den anbefalte startdosen for Depakote 250 milligram (mg) to ganger om dagen, selv om noen migrenepasienter kan ha nytte av å ta opp til 1000 mg / dag. Depakote skal tas daglig som et forebyggende medikament.

Bivirkninger

Du bør være forsiktig med å ta riktig dose Depakote. Dersom du tar for mye, kan du oppleve diaré, kramper, kvalme og oppkast, svimmelhet og håravfall. Hvis du slutter å ta Depakote, kjører du risikoen for å oppleve en økning i antall migrene.

Naturopathic behandling for migrene

Migrene er alvorlig hodepine. De er ofte ødeleggende og tilbakevendende. Symptomer inkluderer slurring og tap av tale, forvrengt syn som kan inkludere "stjerneskudd" eller kaleidoskop fargemønstre, kvalme og følsomhet i nakke og hodebunn. Siden østrogen spiller en rolle i blodåren endringer som oppstår under et angrep, kvinner er mer utsatt enn menn. Naturlig rettsmidler kan utfylle standard behandlinger samt hverandre. Med unntak av Cayenne, som er tatt ved starten av en episode, bør urter oppført tas med jevne mellomrom for å hindre migrene.

Fordelaktig Urter

Cayenne pulver gjør endringer i nervefibre som stopper dem fra å overføre migrene smerte. Ta ved starten av migrene ved å blande med en stivelsesholdige matvarer.

Donq quai forhindrer migrene, spesielt de knyttet til PMS. Ta 500-1,000mg daglig.

Feverfew stopper angrep ved å hemme frigjøring av serotonin. Ta 25 mg daglig, og øker til 100 mg daglig etter to uker.

Gingko øker cerebral sirkulasjon. Ta ekstrakt som anvist på etiketten.

Quercetin hindrer migreneanfall. Ta 125mg til 250 mg tre ganger daglig mellom måltidene.

Tilden blomst flytende ekstrakt forebygger og behandler migrene knyttet til høyt blodtrykk. Ta 1 ts. tre ganger om dagen.

Kinesisk medisin formler

Radix Plus Drage Bone and Oyster Shell avkok brukes ofte i Japan for å behandle migrene. Fire Stoff Avkok lindrer migrene forbundet med svimmelhet, tåkesyn og muskelspenninger. Gastrodia og Uncaria avkok er spesielt nyttig for å forebygge migrene som forårsaker alvorlige synsforstyrrelser. Major Radix avkok lindrer migrene som er ledsaget av feber og frysninger og kvalme.

Forsiktig om urte behandlinger

Ikke bruk Feverfew hvis du er gravid eller hvis du utvikler en allergisk reaksjon. Hvis du tar Neoral, Sandimunne eller Procardia, unngå quercetin. Ikke ta kinesisk formler som inneholder bupleurum hvis du har feber.

Diet

Ikke spis mat som inneholder aminosyren Acide tyramin. Dette inkluderer ansjos, øl, hard ost, sjokolade, corned biff, tørket kjøtt, fava bønner, gjærede bønner som miso og soyasaus, lima bønner, syltet sild, rødvin, sardiner, surkål og gjær. En enkel servering av de ovennevnte matvarer vil mest sannsynlig ikke provosere en migrene, men konsekvent og overdrevent forbruk kan øke hyppigheten av et angrep.

Noen gunstig mat er mandler, kirsebær, brønnkarse, persille, fennikel, hvitløk og fersk ananas. Ikke overstadig på søtsaker og stivelse. Den midlertidige sugar rush følges av hypoglykemi eller lavt blodsukker. Dette er en velkjent trigger for denne tilstanden. Unngå kaffe og andre typer av koffein. Når du er fri for koffein, kan kaffe være en effektiv behandling for migrene. I begynnelsen av et angrep, drikke en eller to kopper og mover til en mørk, stille rom å hvile.

Foreslåtte Supplements

Ta fiskeoljer som inneholder DHA og EPA. En effektiv dosering er 1000 mg per 10 pounds av kroppsvekt. Det påvirker produksjonen av prostaglandiner, som kan forverre migrene symptomer.

Ta 800-1,000mg av en kalsium og magnesium supplement. En europeisk studie publisert i 1998 utgaven av Neurology fant at 400mg av riboflavin (vitamin B2) en dag i tre måneder redusert hyppigheten av migrene med halvparten i to tredjedeler av de som deltok. Imidlertid bør du rådføre deg med lege før du starter denne typen behandling, og det tar ca en måned å være effektive.

Fish Oil Cure for Migrene

Fish Oil Cure for Migrene


Fiskeolje er påstått å behandle en rekke sykdommer, og en fersk undersøkelse tyder på fiskeolje kan ha nytte dem som lider av migrene.

Migrene er en vanlig lidelse, men folk flest ikke opplever hyppige angrep. For de som lider av konstant migrene, mainstream behandlinger ofte ikke fungerer. Derfor er flere og flere migrene lider seg av alternative behandlinger som fiskeolje.

Hva Er Fish Oil?

Fiskeolje er en kilde for naturlig forekommende omega-3 fettsyrer som finnes i fisk. Omega-3 fettsyrer er essensielle for optimal helse, og fiskeolje inneholder to typer fettsyrer, EPA og DHA, som er tenkt å være fordelaktig.

Fiskeolje fått følgende etter studier av Alaskas inuitter konkluderte med at deres kosthold, tungt på fett fra fisk, sel og hval, var knyttet til den lave forekomsten av hjerteinfarkt. Studiene konkluderte med at høyt inntak av omega-3 fettsyrer spilt en rolle. Senere forskning indikerte at omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom og slag.

Det amerikanske Food and Drug Administration enig. Det gjør at kosttilskudd som inneholder fiskeolje til å bære et merke som sier "støttende, men ikke avgjørende forskning viser at inntak av EPA og DHA omega-3 fettsyrer kan redusere risikoen for koronar hjertesykdom."

Store studier

Forskere har gjennomført mer enn et dusin medisinske studier som ser på effekten av fiskeolje forbruk for dem som lider av migrene, men funnene har vært blandet. En 1986 studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition rapportert at omega-3 fettsyrer bidra til å redusere alvorlighetsgraden og hyppigheten av alvorlig migrene. En nyere University of Cincinnati studie av 15 pasienter med migrene støttet de samme funnene; ni av 15 individer viste reduksjon i frekvens og alvorlighetsgrad av migrene hodepine, mens inntak av fiskeolje.

I 2001, derimot, cephalalgia, en medisinsk publikasjon, utgitt det som da var den største undersøkelsen av fiskeolje effekt på migrene. Studiet av 167 personer som lider av tilbakevendende migrene fant at forbruket av fisk ikke førte til betydelig reduksjon i enten alvorlighetsgrad eller hyppigheten av test fagenes migrene.

I 2004, nevrokirurg Dr. Joseph Maroon studerte fiskeolje effekter på sine pasienter, som ble behandlet for ikke-kirurgiske rygg smerter som degenerative disk sykdom. Maroon spurte sine pasienter til å prøve fiskeolje kosttilskudd i stedet for anti-inflammatoriske medisiner, og han publiserte resultatene av sin forskning i april 2006 utgaven av Journal of Surgical Neurology. For to uker, Maroon pasienter tok 2400 milligram fiskeolje per dag og gradvis minsket deres bruk av anti-inflammatoriske legemidler. Etter to uker reduserte pasienter fiskeolje forbruket til 1200 milligram per dag. Etter en måned, Maroon kartlagt sine pasienter. Av de 125 som svarte på undersøkelsen, 60 prosent rapporterte redusert leddsmerter og 59 prosent svarer at de sluttet å ta anti-inflammatoriske legemidler helt.

Behandling av Migrene

Hvis du bestemmer deg for å behandle migrene med fiskeolje, være trygg på at stoffet er relativt trygt å konsumere i store mengder. Den amerikanske regjeringen har ikke satt en standard for daglig inntak av omega-3 fettsyrer, men legene tyder på at et sunt kosthold bør inneholde minst 5 gram av stoffet daglig (omega-3 kan finnes i andre enn fisk matvarer).

The American Heart Association anbefaler to porsjoner fisk per uke. En 4-oz. servering av laks inneholder ca 1,5 gram fiskeolje. Hvis du velger å bruke fiskeolje som kosttilskudd, er standard daglig dose 1 ts.

Kjøp fiskeoljeprodukter sertifisert til å være fri fra betydelige nivåer av kvikksølv, giftige organochlorines og PCB. Også sjekke for å se om fiskeolje har konserveringsmidler i den. Hvis ikke, må du være klar over at fiskeolje kan harskne på enkelte punkt.

Spinal Block migrene behandling

Migrene er en alvorlig, invalidiserende hodepine. Flere behandlingstilbud effektivt håndtere smerte, men noen migrene unnlater å svare. For folk som har hyppige, alvorlige migrene som ikke kan kontrolleres med standardbehandling, kan en spinal nerve blokk lindre kroniske smerter. En steroid injeksjon reduserer betennelse i vev som omgir nerve, eliminere kilden til smerte. Slike nerve blokker er midlertidige og gjentatte injeksjoner er nødvendig for fortsatt smertelindring.

Migrene Kjennetegn

Migrene er forskjellig fra andre typer av hodepine. En migrene kjennetegnes ved en dunkende alvorlig smerte vanligvis begrenset til den ene siden av hodet, og det er ledsaget av følsomhet for lys, eller lyd, kvalme og oppkast. Hvis venstre ubehandlet, kan et migreneanfall vare fra fire til 72 timer, og smerten kan være ødeleggende. Standard migrene behandling (for eksempel ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og triptaner) effektivt lindre migrene smerte, men noen migrene motstå behandling. Utilstrekkelig behandlet migrene kan bli kronisk daglig hodepine. Personer som har alvorlig migrene mer enn 15 dager per måned kan være kandidater for nerve blokk terapi.

Spinal nerve block Process

Spinal nerve blokk brukes for kroniske smerter og kan være effektiv for kronisk migrene. For behandling av migrene, et lokalbedøvelsesmiddel og et steroid injiseres ved occipital nerve, som ligger ved foten av skallen. Prosessen tar bare noen få minutter og sedasjon er unødvendig. Bedøvelsen numbs området og umiddelbart lindrer smerte, selv om den slites av etter flere timer. Den steroider kontroller betennelse og hevelse i vevet rundt occipital nerver, som forårsaker smerte. Den steroider trer i kraft i løpet av to til tre dager og varer i flere dager til noen måneder. Hvis smerten vedvarer utover tre dager etter injeksjon, kan en annen injeksjon eller to være nødvendig.

Bruk av bakhodet Nerve Block

Occipital nerve blokk behandling anbefales kun for folk som lider av hyppige, alvorlige migrene som er ukontrollert med andre behandlinger. Hvis nerve blokk vellykket lindrer smerte, er injeksjoner gjentas når smertene kommer tilbake. Pasienter får ikke mer enn tre injeksjoner i en seks-måneders periode for å redusere forekomsten av bivirkninger. Hvis mer er nødvendig for tilstrekkelig smertelindring, bør en annen type behandling vurderes.

Bivirkninger

Smerte ved injeksjonsstedet er den vanligste bivirkning forbundet med occipital nerveblokk, og injeksjonen av steroidet kan være smertefullt å begynne med. Andre bivirkninger inkluderer infeksjon, blødning og forverring av smerte. Nerve blokk bør ikke gis til folk som er allergisk mot noen av de medisiner, eller de som tar blodfortynnende (for eksempel warfarin). Personer som har en infeksjon eller dårlig kontrollert diabetes eller hjertesykdom bør også unngå occipital nerve blokk.

Occipital nervestimulering

Elektrisk stimulering av nerve occipital tilbyr et alternativ til nerveblokk for kronisk migrene. En innretning implantert i bukhulen sender elektriske pulser gjennom en leder passert opp gjennom legemet for å ende nær den occipital nerve. Resultatene fra studien fant enheten effektivt redusert smerte og antall hodepine per måned sammenlignet med pasienter som ikke hadde implantatet. Enheten har ennå ikke blitt godkjent for bruk av Food and Drug Administration.

Om Desipramin for behandling av Migrene

Migrene kan unngås ved å bruke ett av flere medisiner, fra triptaner til kombinasjoner av acetominofen og et antihistamin. Trisykliske antidpressants som desipramin, hvis tatt på en daglig basis, kan hjelpe migraineur unngå vanlige migreneanfall.

Trisykliske antidepressiva

Desipramin faller i trisykliske antidepressiva klassifisering. Denne medisinen påvirker visse hjernen kjemikalier, for eksempel noradrenalin og serotonin. Det er ikke helt klart hvordan desipramin virker på hjernen, spesielt når den brukes for å hindre anfall. Desipramin er først og fremst foreskrevet for å behandle depresjon symptomer, selv om det har blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for andre bruksområder.

Off-label bruk

For migraineur (migrene lidende), desipramin, tas daglig, kan bidra til å forebygge migrene. For at denne medisiner for å være så effektiv som mulig, må det tas på en daglig basis, slik at pasienten har en konsistent nivå av medikamentet i hans system. Det vil ikke bidra til å redusere eller avslutte migrene smerte hvis det er tatt en gang hodepine har startet.

Medisinering Forholdsregler

Når et barn eller tenåring tar et antidepressivum som desipramin, kan hun oppleve selvmordstanker (tanker om å drepe seg selv). Andre forholdsregler inkluderer å unngå bruk av alkohol mens du tar denne medisinen, og ikke kjører hvis medisinen gjør deg søvnig; beskytte deg selv fra for mye eksponering for sol (medisiner kan forårsake følsomhet for sollys). Hvis du er diabetiker, bør du overvåke blodsukkeret tettere når du begynner å ta denne medisinen. Hvis du lider av en alvorlig reaksjon på desipramin, må du fortelle legen din med en gang.

Bivirkninger

Disse bivirkningene er sjeldne, men skal rapporteres: tåkesyn, forvirring, problemer med å snakke / svelge, smerter i øyet, besvimelse, hallusinasjoner, tap av evne til å kontrollere balanse, nervøsitet / rastløshet, maske-lignende ansikts tone, skjelving / skjelving, redusert seksuell aktivitet, forstoppelse, rask / uregelmessig hjerterytme (hoppe, pounding eller racing) og vannlating problemer. Disse bivirkningene er også sjeldne: brystforstørrelse, sekresjon av melk fra brystene, hårtap, angst, irritabilitet, muskelrykninger, rød / brune flekker på huden, summende eller øresus, hudutslett / kløe, beslag, hevelse i ansikt / tunge, sår hals og feber, gule øyne og hud og svakhet.

Annen informasjon

Andre, mindre alvorlige bivirkninger som kan gå unna omfatter munntørrhet, kvalme, hodepine, økt appetitt (spesielt for søtsaker), vektøkning, dårlig smak i munnen og svakhet / tretthet. Andre inkluderer økt svetting, halsbrann, diaré, oppkast og problemer med å sove.

Er migrene og epilepsi Linked?

Er migrene og epilepsi Linked?


Forskerne vet ikke den eksakte årsaken til migrene. Gener er tenkt å spille en rolle, siden migrene har en tendens til å kjøre i familier. Den mest aksepterte teorien er at hjernen ikke kan riktig håndtere signalstoffet serotonin. Dette signalstoffet er også tenkt å bidra til epilepsi og alvorlig depresjon. Personer med migrene har ofte en annen kronisk tilstand (kalt en komorbiditet), for eksempel alvorlig depresjon eller epilepsi.

Genetikk

Ifølge en 1997 studie av Oak Ridge National Laboratory, en mutert form av kromosom 19, vises i folk som har koordineringsproblemer under migreneanfall. Disse koordineringsproblemer er lik dem som er vanlige i noen epilepsianfall. Denne kromosom fungerer på en lignende måte som i kromosomet i mus med koordinasjon og anfalls vanskeligheter, kjent som kromosom 8. Cacnl1a4.

Medisinering

Et annet tegn på at migrene og epilepsi kan knyttes er at enkelte medisiner opprinnelig laget for epileptikere også bidra til å stoppe migrene smerte. Disse medikamentene er Topimax (aktiv ingrediens topiramat), som opprinnelig ble markedsført i 1979 for å hindre epileptiske anfall. Pasienter knyttet til sine leger at deres migreneanfall minsket eller stoppet. Legene begynte forskrivning Topimax off-label for migrene. I 2004 vedtok også det amerikanske Food and Drug Administration det til behandling av migrene.

Depresjon Factor

Major depresjon kan være en annen årsak som knytter både migrene og epilepsi sammen i noen mennesker. En studie 2007, "Co-forekomst av alvorlig depresjon eller selvmordsforsøk med migrene med aura og risiko for uprovosert anfall" (Dale C. Hesdorffer, PhD, et al; 2007), gjorde viser at et høyt antall personer med migrene prøvde å begå selvmord og utviklet anfall. Tar antidepressiva daglig har hjulpet noen mennesker med migrene å ha færre angrep.

Hensynet

Det er fortsatt ikke kjent om epilepsi forårsaker migrene eller migrene forårsaker epilepsi eller hvis depresjon fører både epilepsi og migrene. Det virker mer enn tilfeldig at alle tre dukker opp sammen eller utseendet på ett betyr at de to andre kan muligens dukke opp, men det er ikke bevist. Men selv om en person med migrene ikke kan utvikle enten depresjon eller epilepsi, bør hun likevel være klar over at hun kunne utvikle dem i fremtiden.

Teori

Gener kan avgjøre om en person er mer sannsynlig å utvikle migrene, epilepsi eller depresjon. Lignende genet makeup betyr ikke at en person er 100 prosent større sannsynlighet for å utvikle noen eller alle av disse forholdene når de utsettes for faktorer som røyking, drikking, søvnløshet, høyt stressnivå eller andre forhold kjent for å utløse migreneanfall, epileptiske anfall eller anfall av depresjon.

Overgangsalder og migrene

Overgangsalder og migrene


Ifølge boken "Menstrual migrene" av Susan Hutchinson, kvinner lider av migrene tre ganger så mye som menn. Dette kan være på grunn av endringer i hormonene en kvinne kroppen går gjennom under menstruasjon og overgangsalder. Men en av de vanlige symptomer på menopause er hodepine, slik at diagnose av en menopausal migrene kan være vanskelig.

Årsak

Det er ukjent nøyaktig hvorfor noen kvinner kan få overgangs migrene og ikke andre. Ifølge boken «Migrene For Dummies", noen kvinner kan være genetisk disponert for å ha hjerne som lett kan føre til mistanke om kjemiske aktivitet som kan initiere migrene smerte. Fallet i østrogen er antatt å være årsaken hos kvinner med den genetiske sammensetningen for migrene. Søvnløshet og nattesvette kan også spille en rolle i å utløse migrene.

Symptomer

Migrene har en tendens til å sette alvorlige smerter på den ene siden av hodet, mens hodepinen en tendens til å bli følt på begge sider av hodet. Imidlertid vil ikke alle kvinner som lider av migrene under menopause føle smerte på bare den ene siden av hodet. Andre symptomer ofte følger hodet smerte, inkludert kvalme, svimmelhet og ekstrem følsomhet for lys og lyd.

Behandling

Profylaktisk eller forebyggende medisiner håper å stoppe eventuelle migrene angrep fra utviklingsland. Vanlige medisiner inkluderer østrogen hormonbehandling, høyt blodtrykk medisiner og antidepressiva. Dette er imidlertid off-label anvendelser av disse medikamentene, fordi det ikke er legemiddel tilgjengelig spesielt for forebyggelse av migrene i overgangsalderen.

Good News

Ifølge US Department of Health and Human Services, om lag to tredjedeler av kvinner som lider av migrene før de begynner overgangsalder finne sin migrene smerte minsker når overgangsalderen begynner. Noen kvinner også slutte å ha migrene når overgangsalderen slutter.

Advarsel

"Migrene For Dummies" advarer om at alle over 65 år (mann eller kvinne) som får sin aller første migrene bør gå umiddelbart til sykehuset, fordi dette kan være et tegn på et slag, glaukom, hjerne aneurisme eller annen alvorlig tilstand. Enhver kvinne som får en migrene som føles langt mer alvorlig enn vanlig bør ringe en ambulanse.

Foods å spise for å forebygge migrene

Matvarer som kan utløse migrene - sjokolade, ost, alkohol - er godt kjent for de fleste hodepine lider. Mat å spise for å unngå migrene er mindre kjent. Som med utløse mat, migrene forebygging matvarer varierer for ulike individer, men mat som er rik på kalsium, magnesium, omega 3-tallet, og seratonin skapende tryptofan har hjulpet mange migrenepasienter.

Sunt kosthold i migrene forebygging

En lav-fett, er høyt kompleks karbohydrat diett anbefales for å redusere alvorlighetsgraden og forekomster av migrene. Dette ville innebære frisk frukt, rå eller dampede grønnsaker, hele korn som brun ris og hele hvete, og proteinkilder som stekt fisk, bakt kylling, eller soya-basert kjøtt-erstatning. Migrenepasienter bør også unngå frityrstekte matvarer eller krydder som inneholder MSG med mindre du er sikker på at disse ikke utløser migrene for deg.

The Mayo Clinic har rapportert at hoppe over måltider eller faste kan også utløse migrene. En sunn diett og regelmessige måltider - 05:57 mindre måltider per dag i stedet for snacking og deretter over-fylling på ett stort måltid - skal ikke bare redusere migrene, men støtte andre positive helsefaktorer.

Omega-3 fettsyrer og Magnesium

Ifølge MyMigraineConnection.com, omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje kan beskytte nerver og bekjempe betennelser assosiert med hodepine. Fiskeolje kan oppnås ved regelmessig å spise fisk eller ved å ta fiskeolje bilag. The Mayo Clinic ansatte har funnet magnesium ser ut til å hjelpe noen mennesker med alvorlig migrene lettelse. Magnesium finnes i sjømat, hvetekim, grønne grønnsaker, bønner, hele korn, og meieriprodukter. The Mayo Clinic sier også høye mengder av riboflavin kan også hjelpe til med migrene forebygging. Mest sunn mat inneholder riboflavin, men det kan være nødvendig å ta et vitamintilskudd for å få de mengder som er nødvendige for å oppnå lindring av migrene.

Seratonin nivåer slipp i løpet av migrene hendelser, så øker seratonin nivåer kan også bidra til å avlaste migrene. Seratonin er produsert av kroppen fra tryptofan, stoffet ofte beskyldt for å gjøre alle søvnig etter å ha spist Thanksgiving kalkun. I tillegg til kalkun, and og kylling, er tryptofan som finnes i valnøtter, mandler, sesamfrø og gresskarkjerner samt i meieriprodukter. Unngå oster hvis de utløse migrene, men vurdere fettfattig melk, yoghurt eller cottage cheese i moderate mengder for å øke tryptofan inntak.

Urter og kosttilskudd

The Mayo Clinic antyder at Feverfew, Pestrot, og Koenzym Q10 kan være nyttig i migrene forebygging. Urtene Feverfew og Pestrot er tilgjengelig medisinsk som ekstrakter eller supplement kapsler. Koenzym Q10 er et stoff som ligner et vitamin, som bidrar til sunt hjerte-og leverfunksjon. Den er også tilgjengelig i supplement kapsler uten resept.

Lavendel, kamille, ingefær, og peppermynte all hjelp i avslapping som kan bidra til å forhindre migrene eller lette pågående migrene symptomer. Disse urtene kan alle bli fortært i te, anvendt på hodet i et omslag, inhaleres gjennom damp, spist i salater, eller brukes som smakstilsetning i godteri og bakevarer.

Botox for migrene Hodepine Relief

Ifølge en studie utført av American Headache Society, kan Botox-injeksjoner brukes som forebyggende behandling mot kroniske migrene. Studien viser også at Botox kan være mindre risikabelt å bruke for behandling, i stedet for reseptbelagte medisiner som har bivirkninger. Åtti prosent av individer innenfor studie injisert med Botulinum toxin type A, også kjent som Botox, hevdet at de hadde mindre hyppige og intense migrene.

Behandling

For de som har hyppige, intense migrene, kan Botox gi lindring uten bivirkninger andre medisiner. Botox er en væske, injiseres i områder som pannen, mellom øynene, og til siden og bak i nakken.

Legene foreslår at Botox er effektiv mot migrene fordi den blokkerer smertesignaler til hjernen. Lindring av hodepine vises cirka tre uker etter de første injeksjonene, og bør gjøres hver tredje måned for å opprettholde smertekontroll.

Fordeler

Bortsett fra sjeldne bivirkninger, er Botox anses å være et trygt alternativ til migrene hodepine medisinering. Sjeldne bivirkninger omfatter nakke muskelsvakhet, eller øyelokk og øyenbryn hengende. De som ikke ønsker å ta en reseptbelagte medisiner har et alternativ med Botox, og trenger ikke å forholde seg til vanlige bivirkninger fra andre medisiner som vektøkning, urolig mage, eller døsighet.

Botox er godkjent av Food and Drug Administration for øyesykdommer, rynker og nakke spasmer; men det er fortsatt i tidlig fase for å bli godkjent for bruk med kronisk, alvorlig hodepine og migrene.

Kostnad

Siden Botox ikke er dekket av forsikring, kan det bli ganske kostbar å få regelmessige behandlinger. Hver Botox session koster ca $ 350 per injeksjonsstedet, som vanligvis er mellom øynene, pannen og ryggen eller siden av halsen for migrene lettelse.

Foreskrevet muntlige medisiner for migrene som Imitrex er et rimeligere alternativ, men kan ikke redusere symptomer nok for de som har intens hodepine.

Migrene Forebyggende medisiner

Migrene en gang var tenkt å være hodepine, muligens relatert til vaskulær snøring i hodet. Lider erfaring oppkast, synsforstyrrelser, overfølsomhet for lys og lyd og moderat til alvorlig smerte. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), er migrene nå kategorisert blant nevrologiske lidelser og kan utløses av mat, røyk, bright lights, værforandringer og tilsetningsstoff mononatriumglutamat (MSG). På grunn av den forskningen som foregår i migrene årsaker, er det flere medisiner som leger kan foreskrive som kan bidra til å forebygge migrene før de starter.

Betablokkere

Konvensjonelt, beta-blokkere har fått foreskrevet for høyt blodtrykk. Ifølge University of Maryland Medical Center, blir betablokkere nå også til å redusere hyppigheten av migrene, så vel som minske deres alvorlighet. The Food and Drug Association (FDA) beta-blokkere slik som propranolol og timolol for anvendelse i forebygging av migrene. Forskere er fortsatt ser på effekten av nadolol, atenolol og metoprolol.

Det er potensielle bivirkninger med betablokkere, som kan inkludere trøtthet, hukommelsestap, mareritt eller levende drømmer og svimmelhet. I noen mennesker, må utøve aktiviteter være begrenset.

Anti-beslag medisiner

For beslag, denne klassen av medisiner påvirker gamma-aminosmørsyre (GABA) nevrotransmitter, som holder nervene fra å skyte for mye eller for ofte. For migrene, hindrer anti-anfall medisiner divalproex natrium eller curtails de nevrologiske tilstander som forårsaker migrene. FDA godkjente divalproex natrium for bruk i forebygging av migrene i 2000 (i sin depotformulering). Fødselsskader kan oppstå hvis gravide kvinner tar dette legemidlet. Andre bivirkninger kan være kvalme, brekninger, svimmelhet, vektøkning og kramper.

Topiramat er en annen anti-anfall medisiner som brukes som et forebyggende tiltak og for langsiktig bruk og fungerer på samme måte divalproex natrium. Ifølge University of Maryland Medical Center, er den hyppigst rapporterte bivirkning prikking i ekstremitetene.

Antidepressive medisiner

Denne klassen av medisiner har vært i bruk i flere år for forebygging av migrene. Ifølge Mayo Clinic, kan trisykliske medisiner som amitriptylin, nortriptylin og protriptyline være spesielt effektiv i migrene forebygging. De er tenkt å regulere serotoninnivået i hjernen. Noen av bivirkningene av disse medikamentene kan inkludere tørr munn, kvalme, rask hjerterytme (takykardi) og døsighet.

Atenolol for Migrene

Atenolol for Migrene


Migrene er intens hodepine som kan gjøre en persons liv miserable. Ofte angrep er så forstyrrende at et helsepersonell kan foreslå forebyggende behandling i tillegg til mislykket medisiner. Atenolol er et medikament som kan brukes som en del av en migrene forebygging diett.

Historie

Atenolol (merkenavn Tenormin) er en betablokker som opprinnelig ble utviklet for å behandle høyt blodtrykk og ujevn hjerterytme. Den ble godkjent av US Food and Drug Administration for bruk i august 1981.

Funksjon

Atenolol senker blodtrykket og hjertefrekvensen ved å blokkere effekten av adrenalin på kroppens sympatiske nervesystemet. Det er ukjent hvorfor atenolol hjelpemidler i migrene forebygging, selv om det har vært antydet at det kan bidra til å hindre blodkar fra strekke, som antas å være en årsak til migrene.

Dosering

Atenolol er tilgjengelig i 25, 50, 75 og 100 mg tabletter. Atenolol bør tas sammen med mat eller før sengetid.

Bivirkninger og advarsler

Bivirkninger av atenolol er diaré, svimmelhet, tretthet, søvnløshet og depresjon. Atenolol er ikke trygt for bruk hos gravide eller ammende kvinner. Pasienter som lider av lavt blodtrykk eller uregelmessig hjerterytme bør også unngå å bruke atenolol.

Betraktninger

Atenolol ikke behandle migrene smerte. Det kan ta flere måneders bruk før migrenepasienter merke en nedgang i frekvensen av sine angrep.

Sigarettrøyk og migrene

En migrene kan være en smertefull, bankende hodepine i midten av pannen vanligvis ledsaget av flere andre symptomer, noe som gjør dem unike fra andre hodepine. Selv om den viktigste årsaken til migrene er ukjent, miljøfaktorer og genetiske faktorer synes å spille en rolle i årsaken ifølge MayoClinic.com.

Røyking og Migrene

Røykere som led av kronisk migrene og redusert deres røyking med en halv pakke om dagen eller mindre redusert forekomsten av hodepine med 50 prosent, ifølge Migraineheadacherx.com.

Røyk Triggere Migrene

Mange mennesker som lider av kronisk migrene kan være følsomme for kraftige lukter som tobakksrøyk. Mange migrenepasienter rapporterte at røyking eller eksponering for passiv røyking kan utløse et angrep, ifølge Journal of Headache and Pain.

Utløser migrene

Andre faktorer er kjent for å utløse migrene i tillegg røyke tobakk. Sterke lukter som parfyme, maling tynnere og passiv røyking kan utløse migrene. Noen matvarer kan utløse migrene, som alkohol, sjokolade, ost, koffein og salt mat. Sensoriske stimuli, som for eksempel sterkt lys eller høye lyder, kan også føre til migrene, ifølge MayoClinic.com.

Migrene Symptomer

Andre symptomer foruten en pounding hodepine i midten av pannen inkluderer: lysglimt i linjen av syn, kvalme, oppkast, følsomhet for lys og lyd, svimmelhet og prikking i armer og ben, ifølge Mayoclinic.com.

Forebygging

Hvis du legger merke til en økning i migrene på grunn av sigarettrøyk, redusere mengden du røyker hver dag. Hvis tobakksrøyk er ekstremt plagsomme, kan slutte helt være et levedyktig alternativ. Unngå steder hvor passiv røyking er til stede. Hvis du er i nærheten noen som er røyking, unnskylde deg fra situasjonen eller høflig be personen til å slutte å røyke rundt deg fordi det skaper migrene. Ikke brenn duftende stearinlys eller bruke parfyme med tunge dufter hvis lukter utløse migrene. Hold oppmerksom på matvarer som forårsaker migrene og begrense eller unngå dem i kostholdet ditt.

Medisinering

Det er flere medisiner tilgjengelig som lindre symptomer på en migrene hodepine. Det er best å ta kontakt med legen din for å finne den ideelle medisiner for din tilstand og symptomer. Flere vanlige migrene medisiner inkluderer Imitrex, Midrin, Zomig, Neurontin, Vioxx, Atenolol eller Propranolol. Vanlige bivirkninger er munntørrhet og svimmelhet, ifølge Drugs.com.

Hvordan identifisere en migrene hodepine

Hvordan identifisere en migrene hodepine


En migrene hodepine kan være invalidiserende. Det kan vare i dager. Ofte kan du ikke forstå at du har noe annet enn en vanlig hodepine til du merke en forskjell i naturen av symptomene. Lær å identifisere symptomene forbundet med migrene hodepine.

Hvordan identifisere en migrene hodepine

Merk hvorvidt du har en stemningslidelse eller føler deg deprimert. Oppmerksom på eventuelle uforklarlig humøret svinger eller endring i følelser som kommer på raskt eller varer.

Se etter en "aura". Dette kan bestå av mange affectations som tåkesyn, blinde flekker, tunnelsyn, svetting, tale eller språkproblemer, svakhet, nummenhet i armer og ben og en følelse av disassociation.

Forvent hode smerter til å begynne vanligvis etter noen få minutter til en time. Hodet smerte for en migrene hodepine er mye annerledes enn en vanlig hodepine. Forvente ubønnhørlig hamrende eller pulsering på den ene eller begge sider av hodet; forvente kvalme med eller uten oppkast; forventer at manglende evne til å "tøff gjennom" hodepine, ekstra intensitet av smerte kommer med aktivitet og overfølsomhet for lys og lyd.

Vær forberedt på typiske smertestillende for å unnlate å hjelpe smerten. Vær forberedt på å ønske et mørkt rom for å legge seg ned og være alene. Dette er hva mange lider gjør.

Vær forberedt på å tåle migrene for fra fire til 72 timer, selv om det er bare et gjennomsnitt.

Identifisere det ytterligere ved å prøve behandlinger som ofte er effektive som drikker koffein og ved hjelp av medikamenter som Cafergot. Hvis du får noen lettelse fra dette, har du ytterligere identifisert det faktum at du lider av migrene hodepine.

ringe legen når du opplever en migrene hodepine. Effektiviteten av behandling har endret seg mye de siste årene, og du kan ha nytte av en ny behandling.

Hint

 • Hvis hodepinen intensiverer eller varer mer enn 72 timer, kan du ringe legen.

Hvordan behandle et barns migrene

Hvordan behandle et barns migrene


Migrene er smertefull hodepine som kan oppstå i en liten prosentandel av barn. Hvis barnet ditt har får migrene, skal du ønsker å finne ut måter å gi dem lindring fra smerte som de føler under en migrene.

Hvordan behandle et barns migrene

•  Snakk med legen din om måter du kan behandle ditt barns migrene. Dette er spesielt viktig siden noen migrene medisiner ikke er anbefalt for bruk på barn.

Gi dem en over-the-counter smertestillende. Ibuprofen eller paracetamol kan gi noen lettelse for barnet.

Spør legen din for en resept. Det er visse medisiner som kan være foreskrevet som kan hindre barnet fra å ha en migrene. En lege kan gi barnet antidepressiva eller antihistaminer som en måte å stoppe migrene.

La barnet å hvile. Når en migrene oppstår, ta henne inn i et stille og mørkt rom. La henne legge ned inntil migrene går, kan det ta bare 15 minutter til en halv time for hennes tilstand å forbedre.

Se barnets kosthold. Det er visse matvarer som er kjent for å bringe om migrene. Vanlige migrene triggere er sjokolade, ost, pølser og brus.

Hold deres stressnivået lavt. En svært stresset barnet kommer til å ha flere episoder av migrene.

Hint

 • Hvis barnet ditt lider av migrene om natten, kan barnelege anbefale en beroligende å hjelpe barnet sove.
 • Hvis kvalme følger med migrene, kan en lege foreskrive noe for å gjøre opp barnets mage også. Migrene har en tendens til å forårsake både kvalme og oppkast.

Symptomer på Abdominal Migrene

Symptomer på Abdominal Migrene


Abdominal migrene er oftest sett i barn i alderen 5 til 10 år gamle, men folk i alle aldre er tenkt å lide med det. Mange barn som har mage migrene vokse opp til å ha klassisk migrene, hvor smerten er sentrert på den ene siden av hodet. I mage migrene, er smerten sentrert i magen (mellom bryst og kjønnshår bein).

Funksjoner

Symptomene begynner med ansiktet blir veldig, veldig blek (blekhet) eller bli spylt rød som om med feber. Kramper, kvalme, svimmelhet, irritabilitet, tap av matlyst og oppkast deretter oppstå. Andre symptomer er diaré, plutselig intoleranse for lys eller lyd eller mørke skygger under øynene. Et angrep kan vare så lenge som 72 timer eller så lite som en time. Svært sjelden er noen hodesmerter rapportert.

Forebygging / løsning

Det er ukjent hvordan du kan forhindre mage migrene. Noen mennesker har dratt nytte av å gå på en daglig betablokker blodtrykk medisinering. Det har tatt hver dag i håp om å hindre et angrep, men er ubrukelig når angrepet allerede begynner. Får behandling inkluderer vanligvis bruk av anti-kvalme medisiner og smertestillende. Noen painkillers som triptaner anses altfor sterk for et barn.

Betraktninger

Det er veldig vanskelig å få en diagnose for abdominal migrene, som symptomene etterligne andre problemer som Crohns sykdom, irritabel tarm syndrom eller et slag. Det er de i det medisinske miljøet som selv debattere at abdominal migrene engang eksisterer, og foretrakk å behandle det som sykliske brekninger syndrom. Men det finnes andre typer migrene som er oppkast og magesmerter, men ikke hode smerter. De kalles "stille migrene" eller acephalgic migrene.

Expert Insight

Hjem rettsmidler som kan bidra til å lette et barn eller voksen gjennom et angrep inkluderer liggende i et mørkt rom, isposer hvis hodet gjør vondt, varmeflasker for å lette kramper og nipper sportsdrikke tynnet med vann. Noen mennesker synes peppermynte te nyttig i lettelser kvalme mens andre liker kandisert ingefær. Andre alternative metoder som kan hjelpe inkluderer mekling, biofeedback og lytter til en hvit støy maskin hvis normale lydene er for smertefullt å bære.

Advarsel

Selv om magemigreneanfall gå bort av seg selv, du fortsatt trenger å se en lege for å få diagnose, smertestillende og behandling. Disse angrepene kommer med jevne mellomrom gjennom hele barndommen, selv om noen stadig vender gjennom voksenlivet. Også, aldri gi voksne medisiner til et barn. Hvis du har plutselig ekstrem kvalme, nummenhet i en del av kroppen din, plutselig hodepine eller problemer med å kontrollere en lem, kan du ringe en ambulanse, da dette kan være et slag.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Hemaplegic migrene

Det finnes millioner av migrenepasienter. Blant dem, lider av en liten mengde av en sjelden form for migrene som noen ganger kalles "komplisert" eller "kompleks". Det er bedre kjent, men som hemaplegic migrene. Den får sitt navn fra det faktum at det fører til mild til alvorlig midlertidig lammelse i et visst område av legemet. Det kan ta mange former. Det kan hindre den enkelte fra å flytte sine lemmer. Det kan påvirke evnen til å se eller høre, eller det kan påvirke evnen til å speak.Little er kjent om denne tilstanden som mange måter etterligner symptomene på hjerneslag. Den kommer og går ujevnt. Det fungerer forskjellig innenfor ulike mennesker. Det kan være midlertidig ved starten av hodepine eller fortsette gjennom hele kurset. Noen leger mener at det har liten eller ingen langsiktig effekt på kroppen. Andre mener at det fortsatt svekkelse av muskler kan være kumulative og stave problemer for pasienter i langsiktig. Uansett er det ultimate årsak eller dens konsekvenser, antall hemaplegic migrene diagnostisert hvert år synes å være på vei oppover. Av den grunn er det viktig at folk har en bedre forståelse av tilstanden.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Hemaplegic migrene

•  Identifiser "aura." Dette er vanligvis den tidligste fysisk reaksjon til utbruddet av migrene. Det kan presentere seg selv på forskjellige måter. En aura ser ut som fyrverkeri skal ut foran øynene. Gnister kan være få eller de kan nesten obskure visjon helt. En annen er beskrevet som en mørkere visjon. Det ser ut som om en grå sky eller mørk klut plasseres mellom person og hva hun ser. En tredje kalles "tunnelsyn. Det begynner som en TV-skjerm, med en liten sort linje rundt siktelinjen. Da tykkelsen av linjen begynner å vokse og smalt til å likne en tunnel. Mindre og mindre lys skinner gjennom til liten eller ingen i det hele tatt kan sees i det hele tatt. Tilstanden er vanligvis kortvarig, som varer ikke mer enn noen få sekunder eller minutter.

Merk følsomhet for lys og høye lyder. De fleste migrenepasienter har en ekstrem følsomhet for en eller begge av disse ting. Det er en av de tidligste utstilte tegn på et migreneanfall, inkludert hemaplegic migrene.

Rapport lyd sensoriske abnormaliteter. Hemaplegic migrene lider ofte høre en summende lyd eller en ringing i ørene.

Gjenkjenn forvirring. En plutselig tap av hukommelse er et annet symptom på denne tilstanden. Det kan påvirke på kort eller lang sikt minne eller selv være noe sporadisk. Noen individer kan identifisere alt om sitt liv opp til et par minutter før angrepet begynte. Andre kan snakke fritt om de siste minuttene, men kan ikke huske utover det. Atter andre opplever hull i sine minner. I alle fall er det denne midlertidige hukommelsestap som skaper en tåke eller følelse av forvirring. Det kan vare noen minutter eller fortsette til migrene selv har ryddet.

behandle kvalme og / eller oppkast. På grunn av den ekstreme smerter involvert med migrene (hemaplegic inkludert), lider har utbrudd av en av eller begge disse betingelsene. De kan starte når som helst i løpet av migrene, men er som oftest stilles under høyden av problemet.

Rapporter alle slags nummenhet, svakhet eller lammelse av kroppen til en lege med en gang. Dette kan manifestere seg som "pins og nåler" pricking huden. Det kan bety at lemmer er vanskelig å bevege seg normalt. I ekstreme tilfeller kan det manifestere seg som en semi-lammet tilstand hvor hele deler av legemet har liten eller ingen følelse i det hele tatt. Slike forhold er grunn til alarm fordi de er også forbundet med hjerneslag.

gjenkjenne talevansker. Noen hemaplegic migrenepasienter har problemer med å kommunisere. Tilstanden kalles "afasi." Det kan presentere seg selv i en av flere måter. For folk flest, viser den seg som en form for ord scrambling. Den enkelte kan snakke normalt. Men ordene som snakkes ofte gjøre lite eller ingen mening. I noen tilfeller kan de danne de riktige ordene, men de kan ikke snakke dem klart. Talen blir utydelig. I svært sjeldne tilfeller er begge typer afasi utstilt samtidig.

Gjør registrering av eventuelle besvimelser eller besvime. Disse er vanlig hos noen pasienter, men er ikke alltid en del av ligningen.

Hint

 • Ha en søvn maske og ørepropper på hånden for å motvirke følsomhet for lys og lyd.
 • Prøv en ispose gjelder øynene eller pannen for å hjelpe Abate mindre symptomer.
 • Spør en lege for kvalme medisiner for migrene anfall.
 • Søk den riktige type medisin for alvorlighetsgraden av migrene.
 • Migrenepasienter bør unngå visse typer aktiviteter som bilkjøring eller bruk av tungt utstyr.
 • Oppsøk riktig diagnose og behandling fra en nevrolog.
 • Langsiktige anfall av forvirring være et tegn på at det skjer noe mer alvorlig. Lag en legetime umiddelbart.
 • Gå til en ER en gang hvis symptomene ikke avta raskt.

Hvordan til å behandle kronisk migrene uten reseptbelagte legemidler

En migrene hodepine kan ødelegge dagen din - og hvis det ikke er behandlet på riktig måte, kan du fortsatt være lidelse flere dager senere. Selv om det er reseptbelagte legemidler som er tilgjengelige for å lette din smerte, noen ganger migrene svarer godt til behandlinger du kan gjøre selv, samt over-the-counter medisiner.

Hvordan til å behandle kronisk migrene uten reseptbelagte legemidler

•  Legg merke til de tidlige varseltegn på en migrene. Du kan legge merke til så tidlig som halv time før utbruddet av smerte som du opplever tegn på en klassisk migrene. Disse tegn er sensing en "aura" eller opplever synsforstyrrelser som flekker eller tåkesyn. Men de fleste migrene er ikke klassiske migrene. De fleste kronisk migrene er kalt "vanlige" migrene. Vanlige migrene, i motsetning til klassiske migrene, ikke begynn med synsforstyrrelser. Vanligvis starter de med en matt bankende på den ene siden av hodet. Andre symptomer kan være kvalme, brekninger, svimmelhet, forvirring og trøtthet.

Stopp hva du gjør og starte behandling. Forlate arbeidet, hvis du kan. Slippe bort fra at sosiale engasjement. Slå av datamaskinen eller TV. Catch migrene tidlig, for jo lenger du deltar i mental eller fysisk aktivitet, det er det verre sannsynlig å få. Og jo tidligere du delta på migrene og begynne å behandle den, jo mer vellykket behandling være.

medisinere din migrene med en anti-inflammatorisk over-the-counter medisiner. Noen smertestillende midler som kan hjelpe inkluderer ibuprofen, aspirin og paracetamol, men sjekk med legen din om hvilken medisin som passer for deg. Det er også over-the-counter smertestillende midler formulert spesielt for migrene som kombinerer flere smertestillende ingredienser.

Ta ingefær kapsler. Ikke en anti-inflammatorisk, hjelper ingefær likevel med kvalme. Du kan finne ingefær hjelper spesielt hvis du opplever magesyke.

Drikk en kopp kaffe. Selv om koffein i kaffe kan til tider være en trigger som forårsaker migrene, noen ganger kan det også redusere smerten av migrene. Annet enn kaffe, motstå fristelsen til å spise eller drikke noen av de andre vanlige utløse mat, noe som kan gjøre migrene verre. Blant mulige triggere er MSG (mononatriumglutamat), sjokolade, peanøtter, sitrusfrukter, dyrkede meieriprodukter, kjøtt behandlet med natriumnitrat - inkludert pølser, kjøttpålegg og bacon - og rødvin.

Redusere betennelse ved hjelp av en eller alle av disse metodene: Påfør et kaldt omslag eller ispose til hodet, nakke og skuldre der det er smerter og ømhet. Foruten å gi umiddelbar lindring, blir dette blodet flyter vekk fra hodet. Hvis migrene er bare begynnelsen, stupe hendene og armene opp til albuene i vann så varmt som du kan godt ta det. Du kan være i stand til å avverge migrene hvis du kan få blodet flyter vekk fra hodet og inn i hendene. Alternativt kan du ta en varm, grunt bad - ikke så varm at du skålde deg selv - og lev bare underkroppen, slik at blodet flyter vekk fra hodet. Hvorfor disse behandlingene? Migrene er vaskulære hodepine som involverer ekspanderende av blodkar i hodet ditt. Når du får blodet til å flyte vekk fra hodet, du hjelpe disse blodårene returnere tilbake til det normale - og det betyr lettelser smerte.

Hvil på et sted uten støy, skarpe lys og lukter. Koble telefonen. Senk blinds. Spør resten av husstanden ikke å forstyrre deg annet enn å se på deg innimellom. Mange mennesker som lider av migrene er svært følsomme for intense lyder, lys og lukter. Hvil i minst et halvt oppreist stilling. Dette hindrer blodet rushing til ansiktet ditt og gjøre migrene verre.

Hint

 • Disse anbefalingene er kun for voksne - ikke for barn.
 • Før du prøver noen av disse behandlingene, sjekk med legen din for å være sikker på diagnosen og for å sørge for at disse behandlingene er riktig for deg.
 • Ikke overdose på noen av de over-the-counter medisiner som er nevnt ovenfor. Hvis du trenger mer enn standard dose for å behandle migrene, få en resept.
 • Gravide kvinner bør ikke ta ingefær rot pulver. Ingefær rot pulver bør ikke tas uten vann på grunn av mulig forbrenning av spiserøret.