Digidexo.com

varmepute senebetennelse

Hvordan leve med Achilles senebetennelse

Hvordan leve med Achilles senebetennelse


Achilles senen er den lange ligaturen, som strekker seg fra bunnen av foten, under hælen, opp på baksiden av skaftet og inn i leggen. Achilles senebetennelse er ofte sett på løpere og middelaldrende idrettsutøvere. Folk som har jobbet på sine føtter i mange år også kan oppleve lidelse. Hvis kirurgi er ikke et alternativ for deg, ta disse trinnene for å minimere smerte.

Hvordan leve med Achilles senebetennelse

•  Bruk solide høyhælte sko med en liten heis for å minimere strekking av senen. Myke såler vil legge mer slitasje på hoven sene, forårsaker mer smerte. Kvinner gjør best i vinklede kiler med tre eller korkhæler. Menn bør alltid ha en liten hæl på skoene sine.

Varier din aktivitet i løpet av dagen. Prøv å finne arbeid som gjør at du kan sitte og stå. Bor i en stilling for lenge forverrer senebetennelse. Det er derfor folk med Achilles senebetennelse har problemer med å gå først i morgen.

Bruk blodfortynnende smertestillende midler som ibuprofen å lindre smerten av Achilles senebetennelse. Vær forsiktig med å overdrive; følg instruksjonene på medisinering.

Legg deg ned på kvelden og hvile ankelen på en ispose i 10 minutter. Bytt til en varmepute i 10 minutter, og deretter fullføre behandlingen med en annen 10 minutter på isen.

Stretch jevnlig hele dagen. Når du bruker fremgangsmåten, benytte anledningen til å strekke ved å gå opp trappene ved hjelp av tå av foten. Lene seg frem mot en måte og sette benet ut bak deg og strekk. Bøy knærne, slik at føttene flatt på gulvet.

Hint

 • Aldri sprette når som strekker seg så dette kan rive den betente senen.

Slik Cure senebetennelse Naturligvis

En skade eller medisinsk tilstand som diabetes eller leddgikt kan føre til betennelse i sener. Selv om mange tilfeller av senebetennelse er mild og ubehag gradvis forbedrer innen en til tre uker, kan tilstanden somle. Hvis venstre ubehandlet, kan mild senebetennelse forverres, og sener blir permanent skadet. Heldigvis finnes det måter å kurere dette problemet, og i mange tilfeller kan du kurere senebetennelse naturlig uten narkotika.

Slik Cure senebetennelse Naturligvis

Alter dine aktiviteter. Senebetennelse utvikler typisk etter å delta i fysiske aktiviteter som tennis, basketball og kjører. For å lindre smerte og helbrede en betent sene, avstå fra alle øvelser eller aktiviteter som kan irritere skaden, inkludert lav effekt trening som å gå og yoga. Hvil skaden inntil smerten avtar og du gjenvinne mobilitet - som regel en til tre uker.

Bruk kulde eller varme terapi. Både kulde og varme behandlinger er effektive løsninger for senebetennelse. Bruk en ispose eller varmepute og påfør komprimere til betente sener - 20 minutter på, 20 minutter av. Disse midler redusere hevelse og smerte forbundet med betennelse.

Ta fiskeolje kosttilskudd. Fiskeolje kosttilskudd har omega-3 fettsyrer, en naturlig anti-inflammatorisk. Kjøpe kosttilskudd fra en helsekostbutikk og ta supplement som anvist for å lette smerter forbundet med senebetennelse.

Hvil kroppen din til å få fart på utvinningen. Sove minst åtte timer per natt for å fremme helbredelse.

For å holde skaden immobilisert og for å hindre ytterligere forverring, bære en spenne eller splint. Dette støtter skade og reduserer betennelse. Bukseseler og splinter varierer etter skaden og er tilgjengelig fra narkotika butikker eller apotek. Bukseseler designet for senebetennelse skader inkludere ankel bukseseler, kne bukseseler og håndleddet bukseseler. Hvis du arbeider med senebetennelse i skulderen, vurdere iført en slynge til immobolize den skadde skulder eller arm.

Ren og tørr det berørte området før du påfører spenne. Plasser spenne rundt skaden, og deretter sikre spenne ved hjelp av stropper eller blonder.

Hvordan bli kvitt senebetennelse i foten

Ifølge artikkelen "Foot senebetennelse" på Arthritis-symptom.com, en hederlig ressurs for leddsmerter, er posterior tibial senebetennelse den vanligste typen av foten senebetennelse. Symptomer inkluderer vanligvis smerter og betennelser i indre ankelen. Hvis venstre ubehandlet, kan en person noen ganger lider en kollaps av buen i foten sin. En person kan også få senebetennelse i akillessenen og på tåballen. Den beste måten å kvitte seg med foten senebetennelse er gjennom en kombinasjon av hvile, immobilisering, is, varme, medisiner og mosjon.

Bruksanvisning

Behandling for foten din senebetennelse

•  Avstå fra all fysisk aktivitet som innebærer å bruke foten. Holde av føttene i flere dager. For alvorlig foten senebetennelse, slitasje en under-kne cast i seks til åtte uker for å begrense bevegelse av din fot og ankel. For mindre alvorlige smerter, slitasje en fot brace for å begrense foten bevegelse. Når iført sko, setter sted hælen i dem.

Ta to ibuprofen eller naproxen piller hver fire til seks timer i løpet av dagen.

Sett isen i en ispose eller inne i et håndkle. Stropp eller knytte håndkle rundt foten slik at den er komprimert direkte mot kilden til smerte. Hold is på foten i 15 til 20 minutter. Gjenta denne prosedyren hver 3-4 timer mens du er våken.

Når første betennelsen har stilnet, kan du bruke en varmepute på foten eller suge den i 15 til 20 minutter i veldig varmt vann. Gjenta varmebehandling flere ganger per dag.

Utfør følgende to oppgaver: Grab et stort bad-størrelse håndkle i begge hender. Plasser håndkle rundt tærne og ballen av skrantende foten. Sakte trekke opp på håndkleet og strekke foten tilbake. Hold denne posisjonen i 15 til 30 sekunder, deretter slappe av. Gjør tre repetisjoner av øvelsen. Deretter ligge på din uskadd side med bena sammen. Stram musklene i øverste benet. Med din øverste benet rettet, løft den 8 til 10 inches over andre beinet. Hold den i noen sekunder, og deretter senke den. Gjenta at bevegelsen opp til 10 ganger.

Tips og advarsler

 • Du bør isen foten løpet av de første 48 til 72 timer etter utbruddet av betennelse og smerter. Ice forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer), som minimerer betennelse og følge smerte ved å begrense flyten av blod og lymfe til foten din. Når den innledende betennelsen er under kontroll, kan varme fremme blodstrømmen, og stoffer som oksygen og vitamin C som fremmer helbredelse, til det berørte området. Massasje og trening også fremme blodstrømmen til fots. Massasje kan slappe av muskler og nerver i foten, noe som bidrar til å lindre smerte. Massasje reduserer også arrvev, som er den største bidragsyteren til tilbakevendende senebetennelse. Grunnleggende tøyningsøvelser kan holde foten fleksible, mens styrketrening økt styrke og stabilitet til foten din.
 • Bruk aldri is direkte på huden din, da dette kan forårsake frostskader. Også, ikke starte noen treningsprogram før etter isen og ibuprofen har redusert den opprinnelige betennelse og smerter. Trene for tidlig kan forverre foten senebetennelse.

Skulder senebetennelse & Neck Pain

Skulder senebetennelse & Neck Pain


Skulder senebetennelse oppstår når sener blir for opphisset til å passere komfortabelt mellom arm og skulder bein. Alvorlig skulder senesmerter kan ofte stråle inn i halsen og trapezius området. Behandlingen inkluderer vanligvis, hvile, is, varme, medisiner og mosjon.

Betydning

Alle med skulder senebetennelse og nakkesmerter må starte umiddelbar behandling. Hvis de lar sine symptomer somle på, kunne de sener i rotatorcuffen rive. Dette kan kreve kirurgi.

Typer behandling

Alle med skulder senebetennelse bør hvile i noen dager. I løpet av denne tiden, bør de ha en spenne for å hindre ytterligere skade. Videre er det også viktig å ta en anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen å lindre betennelser og smerte.

Andre typer behandling

Bruk is på skulderen for de første 48 til 72 timer. En ispose bør komprimeres direkte mot kilden til smerte. Is styrer den innledende betennelse og hevelse ved å begrense blodstrømmen til skulderen. Når første hevelsen har avtatt, kan en varmepute stimulere blodsirkulasjonen, som transporterer oksygen og næringsstoffer avgjørende for helbredelse.

Effekter av Exercise

Etter betennelser og smerte er under kontroll, stretching og styrketrening ytterligere øke blodgjennomstrømningen og helbredelsesprosessen. Stretching hjelper lindrer stramme muskler og øker fleksibiliteten. Bygge styrke i skulder og tilstøtende muskler vil bedre stabilisere leddet.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for vinne skulder senebetennelse og nakkesmerter. Recovery er betinget av hvor tett man følger bestemte behandlingstilbud.

Slik Cure Diffuse RSI og senebetennelse

Diffuse RSI er et belastningsskader der det er smerte, men ingen fysiske bevis for skade. Senebetennelse er en betennelse i sener i leddene forårsaket av overforbruk. Senebetennelse kan være et symptom på diffus RSI, men i motsetning til senebetennelse, er RSI smerte ikke begrenset til bare sener og ledd. Det kan forekomme i muskler eller vev bort fra en bestemt felles. Behandling for begge forholdene inkluderer vanligvis en periode med hvile, immobilisering, is, varme, medisiner og mosjon.

Bruksanvisning

Herding Din Diffuse RSI og senesmerter

•  Sett isen i en ispose. Stropp eller knytte ispose rundt felles slik isen presses direkte mot din smerte kilde. Legg et håndkle på gulvet eller sofaen og ligge på det hvis du har senebetennelse eller symptomer i ryggen ryggvirvler. La is i stedet for 15 til 20 minutter. Gjenta isen terapi hver tredje eller fjerde time de første 48-72 timer eller til første hevelse, betennelse og smerter har sunket. Ice reduserer midlertidig blodstrømmen til det skadde området.

Stopp all fysisk aktivitet og trening i flere dager. Bruk en felles spenne å immobilisere din joint når du trenger å flytte rundt eller mens du sover.

Ta to ibuprofen eller naproxen hver fire til seks timer. Gjenta daglig bruk av denne medisinen til din betennelser og smerte er borte.

Når den innledende betennelsen er under kontroll, kan du bruke en varmepute i 15 til 20 minutter i løpet av dagen, avstand hver behandling minst en times mellomrom. Fortsett å bruke varmeputen før symptomene er borte. Varme kan øke flyten av blod, som bærer oksygen og næringsstoffer som er nødvendige for helbredelse.

Foreta enkle tøyningsøvelser for skrantende sener eller muskler. Strekk ledd, muskler eller sene så langt som mulig uten smerte i en retning og holde posisjonen i 15 til 30 sekunder. Deretter strekke felles, muskel eller sene i motsatt retning så langt den vil bøye uten smerter. Hold denne posisjonen i 15 til 30 sekunder. For skjøter som beveger seg i mer enn to retninger som for eksempel håndleddet, også bøye dem til hver side, holder hver posisjon i 15 til 30 sekunder.

Senebetennelse hos barn

Senebetennelse er en smertefull tilstand der sener - tykke fiber snorer av vev som kobler muskler til bein - bli betent og hoven. Seneskader blant barn og unge blir mer vanlig i dag på grunn av økt deltakelse i organisert idrett og helårs trening og fokus på én idrett. Senebetennelse kan også skyldes vekst spruter (enthesis).

Symptomer

Senebetennelse kan være en svært smertefull tilstand. Det er mest sannsynlig på grunn av overforbruk av en bestemt sene. Barnet kan oppleve smerter i ett av følgende formater: en gradvis økning i intensitet over tid, vises tilfeldig på ulike tider av dagen eller vises i korte perioder, spesielt etter trening og bruker de berørte muskler og ledd. Barnet kan også føle en mangel på jevnhet i bevegelse av hans berørte muskelen. Avhengig av plasseringen av senebetennelse, kan barnet oppleve ulike symptomer. For eksempel, hvis barnet ditt har senebetennelse i kneet, kan han høre spratt lyder i kneet under fleksjon og kan ha problemer med å sette vekt på beinet hans.

Enthesis

Senebetennelse hos barn kan være forårsaket av vekst spruter, eller enthesis. Dermed er senebetennelse ikke er forårsaket av sport eller fysisk overforbruk av en sene, men av naturlige måten barnet vokser. Som et resultat, kan senebetennelse forårsaket av enthesis ikke bli kontrollert eller forhindret. For eksempel kan barnet oppleve Achilles senebetennelse, noe som er ganske vanlig hos barn. Dette er hvor akillessenen (den største senen i kroppen, som forbinder hælen til leggmuskelen) blir betent.

Behandling

Hvis barnet ditt lider senebetennelse på grunn av enthesis, er det ikke mye du kan gjøre siden kroppen er fortsatt økende. Men hvis barnet ditt senebetennelse skyldes fysiske aktiviteter som sport, er nummer én behandling for å hvile og slappe av den aktuelle senen. I tillegg er varme og kalde anvendelser av isposer, gel pakker og varmeputer anbefales sammen med over-the-counter NSAIDS, som aspirin og ibuprofen. I vanskelige tilfeller kan du bruke en spenne eller splint rådet av legen din. I noen sjeldne og ekstreme tilfeller kan legen din anbefale operasjon.

Forebygging

Det er flere tiltak du kan gjøre som forelder for å hindre barnet fra å få senebetennelse. Det er viktig å introdusere barnet ditt til en ny idrett eller fysisk aktivitet gradvis og med veiledning. Dette inkluderer skikkelig strekk og varme opp trening før deltakelse og en nedkjøling rutine etterpå. Barnet ditt trenger å ta hyppige pauser og unngå repetitive stress og bevegelser på de samme muskler og ledd. Til slutt er det viktig for barnet å bruke sko som passer ordentlig og gi hæl støtte.

Organisert idrett

Populariteten til organisert idrett blant barn og unge har økt dramatisk de siste ti årene, og har vært en stor bidragsyter til økningen av idrettsskader og senebetennelse hos barn. I dag er flere ungdommer som spesialiserer seg på en bestemt idrett hele året starter i ung alder. Overforbruk av de samme muskler og ledd sammen med få eller ingen perioder med hvile og restitusjon kan føre til senebetennelse. Det er viktig for foreldre og trenere til å være klar over de tidlige tegn på skader, fordi de kan ha varige effekter som kan somle inn i voksenlivet.

Hvordan gjenopprette fra senebetennelse

Senebetennelse er betennelse i en sene som kobler muskler til bein i ulike ledd. Ifølge artikkelen "Tendinitt" av de ansatte på Mayoclinic.com, er senebetennelse "mest vanlig rundt dine skuldre, albuer, håndledd og hæler." Symptomer kan være en kjedelig verke som gradvis forverres, deretter forsvinner for en stund. Den beste måten å komme seg fra senebetennelse er å hvile, bruke is og varme, ta anti-inflammatoriske medisiner og utføre enkle tøyningsøvelser.

Bruksanvisning

Senebetennelse Behandling

•  Avstå fra all fysisk aktivitet for en stund. I løpet av denne tiden, bære en spenne for felles å begrense bevegelsen. Ta to ibuprofen hver fire til seks timer for betennelser og smerte.

Sett isen i en ispose. Slips eller stropp ispose rundt felles og la den være der i 15 til 20 minutter. Påfør isen hver tredje til fjerde time hele dagen. Hvis det er mulig, holde felles hevet over hjertet ditt så mye som mulig.

Når den første betennelsen har stilnet, kan du bruke en varmepute på felles flere ganger om dagen.

Utføre grunnleggende strekker bevegelser på felles ved å bøye den forsiktig i alle retninger.

Masser sene med jevne mellomrom. Massasje øker også blodsirkulasjonen og reduserer arrvev. Arrvev er mer tilbøyelige til å forårsake tilbakevendende skader.

Tips og advarsler

 • Det er viktig å begrense bruken av skjøten i hvilken man har senebetennelse. Hviler det vil hindre ytterligere forverring av senen. Sene vil gro, men det kan ta noen uker. Når jobben eller livet krever at du være mobil eller aktiv, kan du bruke en spenne på felles å begrense bevegelse så mye som mulig. I løpet av de første 48 timene, bruke is til å kontrollere hevelse, betennelse eller smerte. Is forårsaker vasokonstriksjon (forsnevring av arteriene) som reduserer inflammasjon og smerte ved å begrense strømmen av blod og lymfe til sene. Ice er mest effektiv hvis den er komprimert mot din verkende ledd i 20 minutter. Når første hevelsen går ned, kan du bruke varme for å fremme blodstrøm til din sene. Blod bærer oksygen og næringsstoffer (dvs. vitamin C) som er nødvendige for helbredelse. Ta ibuprofen ved utbruddet. Anti-inflammatoriske medisiner som Advil og Motrin redusere betennelse og smerter ved å begrense effektene av Cox-2 enzymer og prostaglandiner (kjemikalier), kroppens naturlige inflammatorisk reaksjon på betennelser og smerte. Når betennelsen er redusert, kan tøyningsøvelser øke fleksibiliteten og mobiliteten i sene og ledd. Stretching senen også bidrar til å øke blodtilførselen til området.
 • Bruk aldri is direkte på din joint, da det kan forårsake frostskader. Også, ikke prøv å trene for tidlig etter utbruddet av senebetennelse. Gi isen og ibuprofen tid til å redusere betennelse før du begynner noen strekking treningsprogram.

Hvordan lindre smerte Fra de Quervain er senebetennelse

Hvis du delta i aktiviteter som involverer repeterende bevegelser eller jobben krever dem, kan du utvikle de Quervain er senebetennelse, en tilstand oppkalt etter den sveitsiske kirurg som identifiserte den i slutten av det 19. århundre. Når du beveger håndleddet fra side til side eller flytte tommelen i en knipe bevegelse om og om igjen, kan du føre seneskjede som går langs tommelen side av hånden din blir hovne og betente. Når dette skjer, vil du sannsynligvis oppleve smerte og ubehag på, gjør det vanskelig å gjennomføre dagligdagse aktiviteter. Du kan bidra til å lindre smerten ved å følge noen enkle trinn.

Bruksanvisning

•  Unngå aktiviteter som krever at du flytter håndleddet fra side til side. Løft hånden din og flytte den til ut-av-rekkevidde tastene når du skriver, for eksempel, i stedet for å snu håndleddet. Også bruke den andre hånden når du trenger å bevege tommelen i en knipe bevegelse. Unngå å bevege tommelen over hånden din, noe som irriterer senen.

Bruk en skinne eller bånd, som anvist av orthopedist eller helse-omsorg leverandøren, for å bidra til å holde tommelen og håndleddet i ro. Ha på skinne eller bånd når du tar del i å skrive og andre repeterende-motion aktiviteter. Prøv å holde håndleddet og tommelen rett til å tillate senen å hvile.

Påfør en varmepute og ispose på det berørte området annenhver time. Veksler mellom varmt og kaldt, men ikke la enten behandling på i mer enn 20 minutter om gangen.

Ta ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner (for eksempel Advil eller Aleve) som anbefalt av din helse-omsorg leverandøren for å redusere hevelse og gi smertelindring.

Delta på alle foreskrevne avtaler med en fysisk eller ergoterapeut, og fullføre noen hjemme-øvelser anbefalt av terapeut eller orthopedist.

Hvis smertene vedvarer, ta kontakt med din helse-omsorg leverandøren om kortison injeksjoner som kan hjelpe lindre smerter og betennelser.

Tips og advarsler

 • Fysisk og ergoterapi er utformet for å gi lindring fra smerte og hevelse. Din terapeut vil vise deg øvelser for å hjelpe deg, samt nye måter å fullføre de oppgavene som forårsaket symptomene dine i første omgang.
 • Hvis du fortsatt har smerter etter å ha fulgt disse trinnene for en periode bestemmes av legen din, vil han trolig planlegge deg for en poliklinisk kirurgi for å inspisere sene og kan kutte senen, også, for å lindre smerter og press.
 • Varme og is behandlinger bør aldri brukes direkte på bar hud. I stedet bruker en vaskeklut som en buffer mellom varmeputen eller ispose og huden din.

Hvordan behandle Hip senebetennelse

Hip senebetennelse er betennelse i iliopsoas sene i hoften, som er festet til bekkenet, ifølge Arthritis-Symptom.com, en forbruker nettverk repository fra National Institute of Health. Symptomer inkluderer vanligvis smerte med bevegelse og om natten. Denne tilstanden er ofte ledsaget av bursitt og betennelse i bursa sac, som smører hofteleddet. Behandling for hip senebetennelse inkluderer vanligvis en kombinasjon av hvile, is, varme, medisiner og hoftefleksjon øvelser.

Bruksanvisning

Behandlinger

•  Umiddelbart stoppe all fysisk aktivitet og hvile hoften. Bruk en hip slip, elastisk sjal eller skinne for å immobilisere og beskytte hoften senen fra ytterligere skade. Ta to ibuprofen piller hver fire til seks timer før du er fri for betennelse og smerter.

Strap eller knytte en ispose rundt hoften, slik at den komprimerer direkte mot den berørte området. Hold ispose på hoften i 15 til 20 minutter. Fjern isen pack. Gjenta isen behandling hver tredje til fjerde time inntil din betennelsen har sunket.

Når betennelsen er under kontroll, bruke en varmepute til hoften et par ganger om dagen for å redusere smerter og spasmer.

Knel ned på ett kne og legg motsatte foten på gulvet. Skyv hoftene fremover, deretter slappe av. Gjør opp til 10 repetisjoner. Neste, med føttene avstivet på gulvet, skyve setet og nedre del av ryggen opp fra gulvet, hold i 2-5 sekunder, deretter slappe av.

Tips og advarsler

 • Du bør bruke isen umiddelbart etter utbruddet av hip senebetennelse, særlig i løpet av de første 48 timene. Ice vil bidra til å redusere betennelser og smerte. Is forårsaker vasokonstriksjon (innsnevring av blodårer), som reduserer inflammasjon og smerte følge ved å begrense strømmen av blod lymfevæsken til det berørte området. Når du får innledende betennelsen under kontroll, kan du bruke en varmepute på hoften. Varme vil bidra til å fremme blod (med sine helbredende egenskaper) strømme til din betent hofte. Medisiner som ibuprofen kan også holde betennelser og smerter under kontroll. Og øvelsen vil bidra til å øke fleksibiliteten i det hippe og fremme blodstrømmen til det berørte området. (For ytterligere hofteøvelser, se referanser 2 og 3.)
 • Aldri gjøre en øvelse som potensielt kan skade hoften sene. Hvis du har noen problemer med å gjøre en øvelse på grunn av smerter, slutte å gjøre det. Det er nok av tilleggsøvelser som vil fungere for deg. Du bør også gjøre strekkøvelser først, før du gjør noe strengere eller styrketrening.

Naturlig rettsmidler for Quadriceps patellar senebetennelse

Quadriceps senen og patellarsenen er tungt involvert i kneet bevegelse. Senebetennelse i dette området er mest vanlig hos idrettsutøvere som gjør mye av hopping. Den reagerer vanligvis godt å konservative egenomsorg og flere naturlige behandlinger kan utfylle disse tiltakene, ifølge University of Maryland Medical Center og Mayo Clinic. Hvis senen ryker, men du vil trenge kirurgisk inngrep. Hvis du mistenker at du har skadet sener, se legen din før du gjør noe.

Redusere smerter og betennelser

Flere naturlige kosttilskudd kan redusere smerter og betennelse i senebetennelse. Det er ikke nødvendig å ta alle av dem siden de tilbyr lignende fordeler. De inkluderer vitamin E (1000 til 1500 IU daglig), nattlysolje (400-800 mg daglig), bromelain (250-750 mg daglig mellom måltider), curcumin (200 til 400 mg tre ganger daglig mellom måltider), lakris te ( 3 kopper om dagen) og white willow bark te (2 til 3 ts. i en kopp kokende vann tre ganger om dagen). White willow bark er ikke hensiktsmessig hvis du har en aspirin allergi eller ta blodfortynnende medisiner. Ikke bruk lakris hvis du har høyt blodtrykk eller hjerteproblemer.

Ifølge University of Maryland Medical Center, har injiserbare homeopatiske medisiner Trameel vært vellykket i lettelser betennelse i kliniske studier. Besøk en profesjonell homeopat eller en medisinsk fagperson som bruker naturlige behandlinger for denne behandlingen.

Kontrast hydroterapi kan også lindre smerte. Ikke bruk denne behandlingen før to dager etter den første skaden. Suge den skadde området i varmt vann i tre minutter og bytte til kaldt vann i 30 sekunder. Gjøre flere repetisjoner flere ganger om dagen.

Sett lakserolje på en ren klut og dekke i plastfolie. Plasser på det berørte området og dekk med en varmepute; la på plass i 30 til 60 minutter.

Akupunktur kiropraktikk omsorg og massasje kan også behandle smerte, men du må forplikte seg til flere økter for å oppnå maksimal nytte

Fremme Healing

Vitamin C (250 til 500 mg to ganger om dagen), kalsium (1500 mg daglig), magnesium (750 mg daglig) og vitamin A (15.000 IU daglig) oppmuntre alle vev helbredelse.

Uansett hvordan du behandler din patellar senebetennelse, engasjere seg i visse egenomsorg tiltak for å lette helbredelse. Hvil området og avstå fra å hoppe og kjøre. Fortsatt ta del i fysisk aktivitet, men ikke tving deg selv til å arbeide gjennom smerte eller gjøre noe som forverrer smertene. Legen din kan gi veiledning om måter å holde seg aktiv som ikke vil forverre skaden din. Vurdere å arbeide med en fysioterapeut som kan vise deg bedre kropp mekanikk og måter å styrke quadriceps og patellarsenen.

Hjem Cures for senebetennelse

Tennisalbue, en av de vanligste former for senebetennelse, består av en betennelse i fibrene som forbinder muskler til bein. Å prøve deg på å blande opp noen lettelse, prøv en eller flere enkle hjem botemidler for senebetennelse, fra enkle resten til et varmt bad eller kjøling.

Stoppe og hvile

Bare stoppe aktiviteten som forårsaker smertene, og hvile i minst tre uker å helbrede senebetennelse. Spenne det berørte området, slitasje en slynge (for håndledd, albue eller skulder) eller en spenne på kneet eller ankelen.

En Whirlpool Bath

Sug i et varmt bad eller ta et boblebad å varme ømme sener, redusere sårhet og øke blodstrømmen til det berørte området.

The Ballerina Treatment

For en flerlags behandling --- spesielt for senebetennelse i kneet --- sette en fuktig, varmt håndkle rundt det såre området, dekker den med en plastpose, vikle en varmepute rundt det og deretter sette en strikk av noe slag rundt alt. La den på plass mellom to og seks timer. Heve det berørte området over ditt hjerte, og holde varmeputen satt til lavt for å unngå brannskader.

Bruk Ice

Å bidra til å redusere smerte og hevelse assosiert med senebetennelse, is området. For mye nedkjøling av kroppen fører til at blodkarene seg sammen; ta vare å bruke isen hvis du lider av diabetes, hjerte eller vaskulære problemer.

Andre behandlinger

Bland 2 ss. matolje --- solsikke eller sesamfrø olje, for eksempel --- med 1 ss. parafin eller terpentin, og bruke den til påvirke området som en salve.

Vekselvis, pund flere fedd hvitløk og bland dem med litt sennep eller olivenolje, og sett blandingen på området og pakk med et varmt omslag eller bandasje.

Eller ta en håndfull av eucalyptus blader, knuse dem og maler dem opp med noen nellik, 10 til 12 mynteblader og noen koriander blad sprigs. Legg 1-2 ss. varm kokosolje, og deretter bruke blandingen til det berørte området.

Hvordan bruke en varmepute

Hvordan bruke en varmepute


En varmepute bidrar til å lindre smerte i forskjellige deler av kroppen. Varmeputen kan brukes som et tørr terapi eller en våt-behandling. Denne artikkelen vil bare dekke den tørre terapi metoden. Tørr behandling kan brukes til muskelspenninger, mindre smerter, smerter og stivhet. Les videre for å lære hvordan du bruker en varmepute.

Hvordan bruke en varmepute

•  Bestemme hvor smerte stammer kan noen ganger være vanskelig å gjøre. Smerter som føles som de er i halsen kan faktisk begynne i ryggen, og bare føles som om de er i halsen på grunn av deling av nerver og muskler veier. Varmeplatene kommer i ulike former og størrelser, med ulike varmeinnstillinger for hver. For formålet med denne artikkelen, varmeputen vi vil referere til har tre varmeinnstillinger. Den første er den laveste, og den tredje er den høyeste.

For smerter overalt i ryggen, må du legge deg ned, på en stiv overflate slik at ryggen kommer i full kontakt med varmeputen i området smertene stråler ut fra. Varmen setting for denne behandlingen er den tredje, eller høyeste varmeinnstillingen. La alltid et klesplagg til å ligge mellom huden og varmeputen for å unngå brannskader. Ligge varmeputen direkte i området smertene ligger i, og lene deg tilbake sakte på det slik at kroppen blir vant til temperaturendringen. Sitte litt opp og holde posisjonen i fem sekunder av gangen i løpet av de første to minuttene av behandling for å tillate musklene å absorbere varmen. Det foreslås at varmeputer ikke brukes i mer enn én time om gangen for eventuelle skader, med mindre angitt av en lisensiert lege.

For smerter forbundet med galleblæren sykdom, plassere varmeputen over høyre delen av magen, rett over den nedre delen av ribbeina. Varmen innstillingen som brukes er den andre, eller middels varme. Det bør utvide rundt din side til å omfatte det området som galleblæren ligger i. Du kan legge på din side for denne behandlingen, eller sitte rett opp i en stol. Legge seg ned er mest brukt, som det tillater deg å strekke ut på siden og la varmen å fordele jevnt. Det er ikke anbefalt å bruke en varmepute for mer enn én time om gangen, med mindre angitt av en lisensiert lege.

For smerter i skuldrene, bør du legge deg ned på ryggen på en stiv overflate, for eksempel en fast madrass. Plasser varmeputen direkte på skulderen som er vondt og ligge tilbake på madrassen. Varmen setting for denne behandlingen er den andre, eller middels varme innstillingen. Du kan veksle mellom de to skuldrene bør begge være i smerte. Løft armene rett opp over deg i femten sekunder, og tillate dem å slippe. Alternative dette på hver side for de første fem minutter av behandlingen, slik at muskelen til å varme med varmeputen. Det er ikke anbefalt å bruke en varmepute for mer enn én time om gangen, med mindre angitt av en lisensiert lege.

Generelle smerter kan behandles med en varmepute ved ganske enkelt å anvende direkte til kilden av smerte for ikke mer enn én time av gangen. Husk din mor alltid sa bruke kaldt for hevelse og varme for smerte. Varmeplatene bør ikke brukes på hovne eller ødelagt hud. Følg alle retninger og forholdsregler som er oppført av produsenten av din bestemt merke varmepute, selv om de motsier denne artikkelen.

Hint

 • Ikke legg noen varmeputen direkte på huden. Dette vil forårsake store brannskader og skader på derma og muligens subderma. Tillat alltid et klesplagg eller et håndkle å ligge mellom huden og varmeputen. Det beste er å la varmeputen for å varme opp til temperaturen innstillingen du har valgt før du bruker den til området av smerte.

Hvordan behandle Elbow senebetennelse

Hvordan behandle Elbow senebetennelse


Elbow senebetennelse er en smertefull tilstand forårsaket av hevelse i sener som kobler din lavere armmusklene til beinet. Det er også referert til som "tennisalbue" eller "golf albue", selv om de fleste tilfeller av albue senebetennelse vises i fabrikkarbeidere. Enhver repetitive bevegelsene til den bestemte bandet av sener kan føre til albue senebetennelse. Mens overforbruk av sener kan føre til smerter og betennelser, kan en persons alder også gjøre dem mer utsatt - sener i kroppen mister sin elastisitet den eldre en person blir. Symptomer på albuen sene er inflammasjon og smerte i albueområdet, så vel som en brennende følelse og eventuell stivhet. Albue senebetennelse kan behandles hjemme for å bidra til å fremme helbredelse i det berørte området. Prøv disse enkle trinnene for å være på vei mot smertelindring og sterkere sener.

Hvordan behandle Elbow senebetennelse

Måter å behandle Elbow senebetennelse

Rest. Unngå handlingen som forårsaker albuen senebetennelse. Hvis det er en sport, kan du prøve en alternativ sport for trening. For eksempel, hvis du spiller tennis, ta opp svømming eller sykling mens du la din senebetennelse helbrede.

Plasser en ispose på albuen og underarmen området. Dette vil bidra til å avlaste både smerte og hevelse som er et resultat av betennelse i senene. Forlate isen pakke på i minst 20 minutter, tre ganger om dagen. Ved hjelp av en ispose opp til seks ganger om dagen er ideelt, men ikke alltid praktisk avhengig av din daglige timeplan. En ispose kan også brukes på jobb under pauser, så vel som i kveld når du ser på TV.

Bruk en arm spenne eller albue brace for å legge til støtte til sene mens det er healing. Seler skal brukes under albuen, ned underarmen, så dette er hvor musklene koble til.

Ta en over-the-counter antiinflammatorisk middel, slik som aspirin eller ibuprofen. Dette vil ikke bare avlaste noen av betennelse og hjelpe sene til å gro, det vil også gi deg noen sårt tiltrengte smertelindring, selv om bare midlertidig.

Utfør milde tøyningsøvelser etter våkner og før du tar kvelden. Lett strekke området av armen som stiver opp. Disse strekningene bør også gjøres på jobb mens du er på en pause. Dersom mens du gjør disse strekningene du opplever plutselige smerter, stopp umiddelbart.

Hint

 • Hvis du finner ingen lindring med albuen senebetennelse, ta kontakt med din lege for å sikre at du er riktig diagnostisert.
 • Hvis du er på noen andre medisiner, eller har en eksisterende medisinsk tilstand, sjekk med din lege eller apotek før du tar en over-the-counter anti-inflammatorisk å sørge for at det blir ingen skadelige legemiddelinteraksjoner.

Hva er årsakene til senebetennelse i hånden?

En sene er et band av fibrøst bindevev som vanligvis blir med en muskel til beinet. Senebetennelse er en betennelse i en sene, og senebetennelse av hånden er typisk grunn av belastningsskader.

Overforbruk

Håndsenebetennelse vanligvis resultater fra sene belastning forårsaket av overforbruk av musklene i hånd, håndledd eller underarm. Det kan også være forårsaket av et uvanlig bruk av hånden.

Skade

Senebetennelse kan også skyldes en direkte slag mot den hånden som blåmerker det underliggende vevet. Dette kan føre til blod fra kapillærene å infiltrere sener, oppflamming dem.

Risikofaktorer

Aktivitetene som mest sannsynlig vil føre til hånd tendonitits omfatter idretter med kasting eller kontakt.

Sjansene for komplikasjoner fra kirurgi for hånd senebetennelse øker med røyking, narkotikamisbruk og kroniske sykdommer.

Forebygging / løsning

Håndsenebetennelse er mindre sannsynlig når utøverne er skikkelig aircondition og varmet opp. Verneutstyr kan også redusere sjansene for hånd senebetennelse.

Langvarig Healing

Senebetennelse i hånden ofte tar lang tid å lege fordi pasienter har en tendens til å gjenoppta aktiviteten for tidlig. Det er også spesielt utsatt for tilbakefall.

Effekten av å bruke en varmepute for Too Long

Varmeplatene er tilbudet lettelse for såre muskler og berolige plager som kramper. Bruk aldri dem for lenge da det kan utgjøre en alvorlig helserisiko. Mikrobølgeovn pads kan være tryggere enn elektrisk seg.

Søknad

Påfør varmeputer på toppen av det såre området. Bruk et håndkle mellom huden og puten. Mange varmeputer har myke dekker, men kan være pakket inn i et putetrekk for beskyttende komfort.

Varighet

Bruk varmeputen i opptil 15 minutter. Ikke sove med puten. Gjør du det kan overtax systemet, føre til dehydrering eller irritasjon. Velg en pute som slår seg automatisk over ett med manuelle kontroller.

Eksponeringsrisiko

Når brukt for lang tid, kan varmeputer blemme, irritere eller brenne huden. Sjekk under puten ofte og flytte den rundt. Unngå høye temperaturer. Må ikke brukes på babyer, eldre eller alvorlig syke.

Risikoer og farer

Når skadet, overopphetet eller misbrukt, kan varmeputer forårsake brann. Følg instruksjonene. Hold pads vekk fra metall, oksygentanker og andre ledere eller brannfare.

Riktig bruk

Ikke lyv eller sitte på varmeputer, som kan skade ledningene. Ikke haug eller kaste ledningene ved lagring eller bruk av pads.

Sikkerhetstips

Kontroller alltid pad og ledningen før bruk. Sikre at de fungerer riktig og at puten ikke er ødelagt eller revet. Må ikke brukes hvis du har feber.

Utvidet bruk av en varmepute

Utvidet bruk av en varmepute


The Consumer Product Safety Commission mottar jevnlig klager på skader og dødsfall som involverer elektrisk oppvarming pads. Disse ulykkene skjer i sykehjem sykehus boliger, og. De fleste av dødsfallene er fra brann og alvorlige brannskader som involverer eldre. Feil ledninger eller slitt isolasjon i varmeputer får dem til å tenne.

Farene ved oppvarming pads

Varmeplatene ser ut til å være trygt for ømme muskler eller ledd, men når de brukes feil, kan de være farlige. Lammelse og slagpasienter, diabetikere, folk som er på visse medisiner eller har konsumert for mye alkohol og babyer er spesielt utsatt. Å holde en varmepute på ett sted på kroppen for en lengre periode kan forårsake alvorlige brannskader, selv når den er satt til en lav temperatur.

Sikkerhetshensyn

Inspiser varmeputen før bruk. Hvis det ser slitt eller hvis elektriske ledninger er utsatt, kaste den bort. Hold alltid beskyttelsesdekselet på. Ikke sitte eller ligge på en varmepute. Trekk puten når den ikke er i bruk. Les alltid instruksjonene. Ikke bruk en varmepute rundt oksygenutstyr. Ikke bruk sikkerhetsnåler for å sikre en varmepute på plass.

Erythema Ab Igne

Erythema ab igne er en reaksjon forårsaket av for mye eksponering for infrarød stråling. Tilstanden er sett hos personer som overforbruk varmeputer og bærbare datamaskiner. Det ser ut som et rødt utslett eller solbrenthet. Til slutt huden tynner og kan utvikle sår. Det er en liten risiko for hudkreft fra overeksponering for varmeputer, ifølge en klinisk studie publisert i mars-april 2001 utgaven av "ultrastructural Pathology."

EMF Eksponering

Elektriske apparater avgir elektromagnetiske felt - usynlige linjer av makt. Pågående kliniske studier blir utført for å teste om EMFs øke risikoen for kreft hos mennesker, men er ikke avgjørende. En University of Washington studie fant DNA-skader i hjernen til rotter etter 24 timer i en 60-hertz-feltet. Mer skaden inntraff etter 48 timers eksponering. Dette tyder på at EMF eksponering kan være kumulativ hos både dyr og mennesker. Selv om studien ikke sitere varmeputer direkte, ville noen bekymret for EMF eksponering gjøre det bra for å erstatte elektrisk oppvarming pads med ikke-elektriske seg.

Heat Therapy Alternativer

Den mest effektive varme terapi produkter holde området varm, men ikke brenne huden. De bringer varme dypt inn i de berørte vev. Annet enn varmeputer, vurdere disse oppvarming alternativer: varmeflasker, microwave oppvarmede gel pakker, varme omslag og varme bad. Hvis et område er lettere skadet eller hevelse, bruke isen. En kombinasjon av varme og is terapi ofte fungerer effektivt.

Behandlinger for patellar senebetennelse

Husk den gamle rim om kneet bein blir koblet til shin bein? Vel, er at kneet bein patella, faktisk kneskålen, og når senen som forbinder kneskålen til shinbone er skadet, er patellar senebetennelse ofte et resultat. Patellar tendinitis er mest vanlig hos idrettsutøvere som sport involverer hyppige hopp - basketball, fotball, tennis og volleyball. Av denne grunn er patellar tendinitt kjent som hopperkne. Bare i sommer, ble Rafael Nadal slått ut av Wimbledon med patellar senebetennelse. Men kan noen lider av patellar tendinitt, enten en hyppig jumper eller ikke.

Generelt Treatment

Uansett hvilken type behandling du og legen din har valgt, er patellar tendinitt behandling en lang prosess. Faktisk rapporterer Mayo Clinic at "recovery kan ta noen uker eller måneder hvis skaden ikke er for alvorlig, eller så lenge som et år eller mer for folk som gjennomgår kirurgi." Men for folk flest, er behandlingen litt mer konservativ og består av fysioterapi, anti-inflammatoriske medisiner og hvile.

Konservativ behandling

Konservativ behandling for patellar tendinitt vil redusere belastningen på senen og deretter gradvis bygge opp senen styrke. Legen kan foreslå flere teknikker for å oppnå dette, inkludert hvile, noe som betyr unngå løping og hopping; justering kroppen mekanikk, slik at du bedre kan distribuere kraften du øve under fysisk aktivitet; strekke musklene; styrke din sene gjennom trening; og bruke en patellarsenen stropp eller massasje. Patellar tendinitis vanligvis varer i flere uker eller måneder.

Årsaker

Tror ikke du elsker det når du spør en lege hvorfor du har noe og hun sier: "Jeg vet ikke"? Vel, hvis du er diagnostisert med patella senebetennelse er du ansvarlig for å få det svært svaret. Se, legene vet egentlig ikke hva som forårsaker denne tilstanden, men de tror det er på grunn av en rekke faktorer. De inkluderer intensitet og hyppighet av fysisk aktivitet, for eksempel gjentatt hopping, overvekt, stramme leggmusklene, forskyvning av beinet, hevet kneskål eller muskulær ubalanse.

Konservativ behandling

Konservativ behandling for patellar tendinitt vil redusere belastningen på senen og deretter gradvis bygge opp senen styrke. Legen kan foreslå flere teknikker for å oppnå dette, inkludert hvile, noe som betyr unngå løping og hopping; justering kroppen mekanikk, slik at du bedre kan distribuere kraften du øve under fysisk aktivitet; strekke musklene; styrke din sene gjennom trening; ved hjelp av en patellarsenen stropp eller massasje. Patellar tendinitis varer i flere uker eller måneder.

Kirurgi

Hvis de konservative tilnærminger ikke avhjelpe problemet, kan legen anbefale kirurgi. Ifølge Mayo Clinic, "det er lite forskning på de beste kirurgiske teknikker for patellar senebetennelse, så prosedyren du gjennomgår ofte avhenger i stor grad på skaden din, samt din kirurg foretrukne metode. Kirurgi kan omfatte reparere noen tårer i din sene eller fjerne eventuelle alvorleg skadde deler av senen. " Andre behandlinger kan inkludere anti-inflammatoriske medisiner, sjokkbølgebehandling og mer fysioterapi.

Hvordan til å heve temperaturen kjerne med en varmepute

Kjernetemperatur er temperaturen i din dype interne strukturer. Den måles ved å termometer. Det er viktig å holde opp kjernetemperaturen i en persons kropp for optimal hjernen og organfunksjon. Faretruende lav kroppskjerne temperaturer kan føre til at kroppen og hjernen skal fungere feil og kan være livstruende. Lave kjernetemperaturer kan være forårsaket av ekstrem kulde, narkotika, alkohol, metabolske sykdommer som diabetes og selv sjokk fra en skade eller traumatisk hendelse. En metode for å øke kjernetemperaturer er ved bruk av en varmepute.

Hvordan til å heve temperaturen kjerne med en varmepute

Hvordan til å heve temperaturen kjerne med en varmepute

Finn et varmt sted ut av utkast eller kaldt, for eksempel en sofa eller seng. Hvis ingen er tilgjengelig, finne den nest beste alternativet: en behagelig stol eller på gulvet hvis ingenting annet er tilgjengelig.

Sett i varmeputen og la den varmes opp. Selv om det er varme opp, få et teppe og et lite håndkle.

•  Pakk varmeputen i en tynn håndkle for å holde den fra å brenne huden som det varmer kroppen og bringer den kjernetemperaturen opp.

Sett innpakket varmeputen mot sentrum av legemet, hjerte og mageområdet. For å holde varmen på kroppen og ikke rømmer, vikle person med et teppe. Teppet vil bidra til tetningen i varmen fra varmeplaten og holde den på kroppen.

Hint

 • Sammen med varmeputen, kan du også bruke et varmeteppe, og prøver å gni ekstremiteter for å stimulere til økt blodgjennomstrømning. Hvis personen er i stand til å drikke noe, gi ham varme væsker som te, kaffe eller kakao.
 • Sjekk varmeputen og huden jevnlig for å sikre at det ikke er for varmt og brenne huden. Juster etter behov.
 • Hvis varmeputen er gammel, sjekk for ødelagte ledninger eller sprekker før du bruker den.

Hvordan Raise My kjernen kropps Temp Med en varmepute

Hvordan Raise My kjernen kropps Temp Med en varmepute


Din kroppens kjernetemperatur er temperaturen der kroppens interne systemer og organer fungere på sitt beste. Normalt kroppen regulerer sin egen temperatur, opprettholde en konstant rekkevidde. Det finnes tilfeller der kroppstemperaturen kan bli for lav, for eksempel langvarig eksponering for kaldt ute, alvorlige traumer, sjokk eller narkotika-og alkoholmisbruk. En lav kroppstemperatur er ekstremt farlig og krever legehjelp, men hvis du ikke er i stand til å nå et sykehus raskt, kan du bruke en varmepute i mellomtiden for å bidra til å heve den.

Hvordan Raise My kjernen kropps Temp Med en varmepute

•  Pakk varmeputen i et håndkle og sett den inn. Slå den til lav varme.

•  Plasser varmeputen på øvre mageområdet, og pakk deg inn i tepper.

•  Øk varmeputen temperaturen gradvis, beveger seg opp til middels 20 minutter etter at du plasserer den på kroppen din, og deretter til høy etter 30 minutter. Ifølge "Overlev Utendørs," er det viktig å øke kroppstemperaturen på en langsom, trygg rate.

Sjekk temperaturen på puten og kroppen din med håndflaten hvert 20. minutt, bor dekket så mye som mulig mens du gjør det. Hvis huden din begynner å bli rød og føles ganske varmt, kan du oppleve et brannsår fra puten. Hvis du har noen der med deg, er det best å be dem sjekke det for deg, som hendene kan fortsatt opplever lave temperaturer som vil føre til at du ikke nøyaktig føler eksterne temperaturer.

Hold varmeputen på så lenge som det tar å varme opp, men hvis du ikke merker noen bedring innen 2 timer, skal lege kontaktes.

Hint

 • Den mest nøyaktige måten å måle kjerne kroppstemperaturen er med et øre termometer eller et rektalt termometer.
 • Ring en venn til å komme å være sammen med deg hvis du tror du kan ha oppstått hypotermi.
 • Ikke la varmeputen har kontakt med bar hud, da dette kan forårsake alvorlige brannskader.

Hvordan Cycle Med kvadricep senebetennelse

Quadriceps senebetennelse oppstår når toppen sene av de to sener som fester quadriceps til patella - eller kneskål - blir for stresset, noe som resulterer i betennelse. Det er oftest sett på utøvere som overtrener, men det kan også ses i inaktive mennesker. Du vil sannsynligvis ha quadriceps senebetennelse hvis du opplever smerter rett over kneskålen, hvis senen er øm å ta på og sårer mer når du flytter den, og hvis din sene er hovent. Morgenstivhet kan være et annet symptom.

Bruksanvisning

•  Gå til legen din for å finne ut om du har senebetennelse. Du har kanskje revet sene, eller du kan ha en tåre i quadriceps. Følg rådene som gis, som vil være basert på alvorlighetsgraden og årsaken til senebetennelse. Hvis du er en biker, er det svært sannsynlig at det var forårsaket av sykling for mye eller av en upassende sykkelpassform.

Gjør ikke sykkel for så lenge du kan motstå, så resten fra hva fikk deg til å utvikle dette problemet i første omgang er den mest effektive og raskeste behandling for å helbrede den. Men hvis du må sykkel, sørg for at du isen kneet umiddelbart etterpå i 20 minutter og holde det løftet. Plasser aldri is direkte mot huden, men i et håndkle. Ta en anti-inflammatoriske medisiner, som for eksempel ibuprofen eller acetylsalisylsyre. Du ønsker også å ha en klut eller neopren kneet spenne mens sykling.

Ta med sykkelen din til noen som vet å passe det for deg riktig. Ifølge Eric Moen, en "elite-nivå" coach gjennom USA Cycling Federation og direktør for fysioterapi ved PRO Sports Club Seattle, "Det første jeg spør noen pasient som klager på sykling relatert smerte er å ta sykkelen inn til sjekk for en riktig passform. I de fleste tilfeller er en dårlig sykkelpassform ved roten av problemet. "

Sørg for tilpasning av sykkelen din selv om du ikke kan besøke en profesjonell. Det viktigste er balanse mellom leddene. Du ønsker å unngå overdreven fleksjon i knærne hvis du har quadriceps senebetennelse. Løse dette problemet ved å heve og flytte salen tilbake, og vurdere å få en sykkel med en større ramme.

Varm opp og strekke mye både før og etter sykling. Fokuser på dine quadriceps og hamstrings. Sjekk om du har en muskel ubalanse. For eksempel er quadriceps svært godt utviklet, mens hamstrings er ikke? Tren dine hamstrings mer å rette på dette.

Tips og advarsler

 • Vurder å bruke ved hjelp av en fysioterapeut.