Digidexo.com

riper på brilleinnfatning

Slik reparerer riper på en antirefleks Lens for Eyewear

Slik reparerer riper på en antirefleks Lens for Eyewear


Brilleglass som har spesielle belegg som antirefleks og andre beskyttende belegg må behandles annerledes enn vanlige linser ved reparasjon riper. Vanligvis blir riper fjernes med rasping, men rasping skader antirefleksbelegg. For å unngå ytterligere skade på objektivet, bruke en voksaktig substans å fylle i riper. Den voksaktig stoff minimerer effekten av grunnen som det fylles det i.

Slik reparerer riper på en antirefleks Lens for Eyewear

•  Rengjør linsene med isopropanol for å fjerne fett, støv og skitt. Å få linsene grundig ren vil også hjelpe deg å se om det er flere riper enn de du først identifisert.

•  Tørk av linsen tørr med en myk klut. En mikrofiberklut fungerer best for å gni brilleglass fordi de fjerner alt støv uten å være slipemiddel. De små fibre også fjerne fingeravtrykk og flekker.

Dypp en myk ren klut i karnaubavoks. Gni en ert størrelse klatte voks på linsen med cloth.Continue å gni inntil riper synes å forsvinne. Riper er egentlig ikke borte, men voksen har fylt dem inn slik at de ser det samme som resten av objektivet.

Bruk mikrofiber klut for å fjerne så mye voksaktig film som mulig fra linsen siden voksen vil ha spredd seg over det meste av linsen. Unngå å gni voks ut av riper ved å bruke en mildere touch når du tørker av området der ripene er. Hold objektivet opp mot lyset for å se om du har fjernet all overflødig rester.

Gjenta trinn 1 til 5 to ganger i måneden fordi voks vil bryte ned eller bli misfarget i kaldt og tørt vær. Hvis du begynner å legge merke til en voks buildup på objektivet, rengjøre linsen med natron eller tannkrem før du søker teknisk sprit som anvist i trinn 1.

Hint

 • Kjøp karnaubavoks i små potter. Disse pottene er vanligvis funnet i bil delen av butikker og er også brukt for voksing biler.
 • Hindre ytterligere riper ved å plassere briller i et beskyttende dekke når den ikke er i bruk.
 • Aldri rene anti-refleks objektiver med antibakterielle rengjøringsmidler eller aceton.

Ripping magesmerter

Ripping magesmerter


Magesmerter eller ubehag er en av de vanligste klagene sett i primærhelsetjenesten praksis i USA, Vurdering # 8 i Centers for Disease Control liste over de 20 beste grunnene til pasientbesøk til sin fastlege i 2006 Beskrivelser av smerte slik som intensitet, alvorlighetsgrad og kvalitet er svært personlig og subjektiv, slik at en person med "ripping" magesmerter kanskje ikke føler det samme eller har samme diagnose som en annen person som også beskriver hennes smerte som "ripping".

Aortadisseksjon

En dissekere aortaaneurisme er den vanligste diagnosen relatert til «ripping" magesmerter som starter plutselig, og det er et svært alvorlig problem. Aorta er den største arterien i kroppen og forsyninger oksygenert blod til resten av kroppen. Med denne lidelse er det en rift på den indre av aorta to vegger, noe som gjør det mulig for blod å strømme ut av aorta, men ikke helt ut, slik at den blir fanget som en blemme (en aneurisme). Den disseksjon delen oppstår når blod tvinger seg videre langs mellom de to lag, noe som fører til følelsen av å rive eller rive.

Hvor aneurisme startet virkninger hvor alvorlig disseksjon er, og generelt den nærmere hjertet verre. Siden aorta starter i hjertet, og reiser nedover mot magen, kan ripping smerte oppstå hvor som helst langs sin gang. Smerter i forsiden av brystet er vanligvis forbundet med en disseksjon i den delen av aorta like ved hjertet (en "stigende" disseksjon), og smerte i ryggen eller buken er vanligvis forbundet med den delen av aorta lenger borte ( en "synkende" disseksjon.) Stigende disseksjoner er veldig emergent og så plutselig ripping smerter i brystet bør resultere i en ER besøk.

Rupturer

"Ripping" magesmerter er ikke direkte forbundet med andre tilstander så klart som med en aortadisseksjon, men kan sees i tilfeller der noen interne organ eller struktur pauser eller brudd. Den enkleste måten å avgjøre om du har et brudd er å ligge på ryggen og har en venn trykker forsiktig ned på magen din hvor smerten ligger. Hvis smertene blir verre når de tar hendene bort (kalt "rebound ømhet"), så et brudd kan være mer sannsynlig, og du bør oppsøke lege raskt.

Strukturer som kan sprekke endres avhengig av hvor i kroppen smertene er verst. I den midtre buk / mage-regionen, kan det være en peptisk sår i magesekken som har perforert (syre skaper et hull helt gjennom veggen), pankreatitt som blør (hemoragisk), eller kolecystitt (betent galleblære) som brast. Alle disse ville ha hatt noen hatt kontakt symptomer før deres brudd, imidlertid, og bør ikke anses for plutselige eller ny magesmerter. Lavere abdominal brudd er vanligvis sett på kvinner som lider av en sprukket svangerskap utenfor livmoren (egg implantater i egglederne i stedet for livmor). Dette er også veldig farlig, så enhver kvinne som har en plutselig og alvorlig rive følelse i nedre del av magen (og som kan ha blitt gravid) bør gå til ER.

Andre årsaker

Andre årsaker til ripping magesmerter er mer omstendelig og kan ha andre symptomer som er mer merkbar enn "ripping" smerte. Alle de følgende muligheter krever legehjelp.

Trauma til magen kan briste organer (som milt eller lever), noe som kan resultere i en rivende følelse, men personen er mye mer sannsynlig å klage over traumer verket enn den spesifikke smerte de føler seg internt.

Gamle operasjoner kan føre til noe som kalles "voksninger" i magen, som er der en del av de interne strukturer helbrede og holde seg til andre strukturer. Disse sammenvoksninger kan noen ganger rives løs, og smerte forbundet med det er plutselig, men kan være mer transient.

Musklene i magen kan tidvis rive under bruk, men dette er vanligvis mindre (som en belastning). Komplett tårer av musklene i magen er utrolig sjelden.

Keisersnitt sår kan også re-åpne hvis fødselen var av nyere dato, og kan føre til en ripping følelse i nedre del av magen. Dette krever umiddelbar oppmerksomhet og kirurgisk inngrep.

Non-Akutt behandlingstilbud

For ripping smerte som ikke er forbundet med noen alvorlig medisinsk tilstand, kan noen terapi hjelpe lindre smerten. Antacids som tums kan hjelpe nøytralisere syrer i magen, men er en kortsiktig løsning og er kanskje ikke så gunstig hvis det er omfattende sårdannelse. Mild strekking av magemusklene kan bidra til å lette en belastning, som kan plassere kalde omslag på det såre området. Poser med frosne erter er populære fordi de samsvarer med konturene av magen som de tine, men ingen kald komprimere bør holdes til området for mer enn noen få minutter av gangen for å unngå å fryse på huden.

Advarsler

På grunn av det store antall skadelige årsaker til å rive abdominale smerter, er det utilrådelig å vente på å bli behandlet. Svangerskap utenfor livmoren ruptur og aorta disseksjoner er dødelig i løpet av kort tid, så å komme til legevakten raskt er svært viktig. Andre årsaker er mindre livstruende, men fortsatt garanterer helsepersonell undersøkelse fordi noen (som ødelagte organer) kan føre til sepsis, som er en farlig infeksjon i blodet som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet.

Hvordan virker Ripped Fuel arbeid?

Hvordan virker Ripped Fuel arbeid?

Innledning

Ripped Fuel startet som en ephedra-laced produkt som hevdet å hjelpe til med vekttap. Ephedra ble senere oppdaget å ha farlige bivirkninger, og den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) utestengt ephedra i alle vekt-tap produkter. Men Ripped Fuel vant forbudet ved å endre sin formel for å inkludere en rekke naturlige stoffer som fremdeles kan hjelpe kroppen å forbrenne fett og bygge muskler raskere, mens du bor innenfor FDA retningslinjer for vekt-tap produkter.

Koffein

En av de viktigste ingrediensene i Ripped Fuel er koffein. På grunn av sine fettforbrennende egenskaper, koffein ble raskt en populær ephedra erstatning etter at FDA forbudet. Koffein øker hjertefrekvensen og metabolisme, forårsaker du å forbrenne mer fett når du trener, så vel som brenner mer fett generelt i løpet av dagen.

Green Tea

Grønn te er en annen ingrediens av Ripped Fuel som hjelper kroppen forbrenne fett. Grønn te fungerer mye på samme måte som koffein, ved å øke stoffskiftet. En kraftig antioksidant, grønn te hjelper også Ripped Fuel formel arbeid ved å regulere ditt blod-glukosenivå, og dermed kontrollere cravings for usunn fett-og sukker-laced junk food.

Chromium polynicotinate

Chromium polynicotinate er en viktig ingrediens i Ripped Fuel som det bidrar til å regulere insulin nivåer Denne ingrediensen er flott for folk som beveger seg med høy karbohydrat-inntak dietter til en low-carb regime.

L-karnitin

En vanlig bestanddel i de fleste vekt-tap produkter, inkludert dratt Fuel, er L-karnitin antatt å ledsage fett i kroppen til sentrum av cellenes mitokondrier, slik at mer fett som skal brennes som energi.

Bivirkninger av Ripped Fuel

Ripped Fuel er et vekttap supplement utformet for å hjelpe brukere med å gå ned i vekt, forbrenne fett og øke energi. Ripped Fuel er lett tilgjengelig både på nettet og over disk. Den opprinnelige formelen av Ripped Fuel inneholdt efedrin, som ble forbudt av US Food and Drug Administration (FDA) i 2004 Den nåværende formel av Ripped Fuel inneholder ikke efedrin. Ripped Fuel inneholder synephrine, johannesurt, guarana frø ekstrakt, fenylalanin, Coleus forskohilii, grønn te ekstrakt, sitrus bioflavanoids, ingefær rot, Yohimbe bark og Cayenne.

Dehydrering

Ripped Fuel kan føre til dehydrering i enkelte brukere. Ripped Fuel inneholder ingredienser som øker metabolismen, noe som kan øke utskillelsen av væske gjennom både svette og urinering. For å unngå dehydrering mens du tar Ripped Fuel, øke væskeinntaket. Dehydrering kan føre til muskel kramper. Trene eller utføre anstrengende aktiviteter med stramme muskler kan føre til muskel tårer, ligament skader og forstuinger.

Forstoppelse

Forstoppelse er en vanlig bivirkning av vekttap kosttilskudd som Ripped Fuel. Forstoppelse oppstår når du bruker vekttap kosttilskudd fordi de forårsaker mer væske til å bli utskilt fra kroppen via svette og urinering. For å unngå forstoppelse mens du bruker Ripped Fuel, øke væskeinntak og følge en diett rik på fiber-baserte matvarer. For mer plagsom forstoppelse, vurdere å bruke et avføringsmiddel eller krakk tøymykner.

Stimulerende relaterte problemer

Ripped Fuel inneholder sentralstimulerende midler grønn te-ekstrakt og guarana frø ekstrakt, som begge inneholder koffein. Bruk av ethvert produkt som inneholder sentralstimulerende midler kan føre til både pulsen og blodtrykket øker. Visuelle tegn på et sentralstimulerende overdose inkluderer rikelig svette, skjelving og i alvorlige tilfeller, muskelspasmer. Bruk bare den mengden av Ripped Fuel anbefalt på emballasjen.

Kvalme

Kvalme kan oppstå fra å bruke Ripped Fuel. Kroppen trenger vanligvis tre til fire dager for å få en toleranse for ingredienser som finnes i et medikament eller supplement. Etter de første tre til fire dager med bruk, bør kvalme være minimal eller ikke-eksisterende. Hvis kvalme fortsetter å være et problem med bruk, bør du vurdere å velge en annen vekttap supplement.

Søvn Komplikasjoner

Sove komplikasjoner kan oppstå ved bruk av Ripped Fuel fordi den inneholder sentralstimulerende midler og andre ingredienser som øker stoffskiftet og energinivået. Ta Ripped Fuel tidlig i dag for å bidra til å unngå søvn komplikasjoner, for eksempel søvnløshet. Overskridelse av anbefalt dosering oppført på emballasjen vil gjøre sove komplikasjoner en mer sannsynlig bivirkning av bruk.

Twinlab Ripped Fuel bivirkninger

Twinlab Ripped Fuel er en vekt-tap supplement utformet for å hjelpe forbrukerne gå ned i vekt, øke metabolismen og undertrykke appetitt. De originale formuleringer av Ripped Fuel inneholdt den nå forbudt ingrediens ephedra. Ephedra ble forbudt i 2004 av det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) etter at det ble funnet å øke sjansen for å få hjerteinfarkt eller hjerneslag. Ripped Fuel består av en blanding av urter og vitaminer. Før du bruker noen vekt-tap supplement, konsultere legen din for å sikre at produktet er trygt for deg å bruke og ikke er i konflikt med noen over-the-counter eller reseptbelagte medisiner du tar.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå ved bruk av Twinlab Ripped Fuel. Dette er fordi den inneholder ingredienser som er kjent for å øke metabolic rate. Styrking metabolic rate fører ofte til økt væsketap via svette og urin utskillelse. For å unngå dehydrering mens du tar Twinlab Ripped Fuel, øke væskeinntaket. Dehydrering kan føre til andre problemer, for eksempel tretthet og muskel kramper.

Forstoppelse

Forstoppelse kan forekomme ved bruk av Twinlab Ripped Fuel. Forstoppelse er et resultat av dehydrering forårsaket av ikke å spise nok væske for å motvirke væsketap på grunn av økt metabolic rate. Minske sjansen for at du vil oppleve forstoppelse mens du tar Twinlab Ripped Fuel ved å øke væskeinntak og følge en diett rik på fiber-baserte matvarer. For forstoppelse som fortsetter til tross for en væskeinntak og diett endring, vurdere å bruke en over-the-counter rettsmiddel, slik som et avføringsmiddel eller krakk tøymykner.

Kvalme

Kvalme kan oppstå fordi kroppen justering (få en toleranse) i nærvær av de ingredienser som finnes i Twinlab Kruse Fuel. Denne justeringen perioden varer vanligvis tre til fire dager. Etter den første tre-til fire-dagers justering periode, bør følelser av kvalme være minimal til ikke-eksisterende. Hvis kvalme fortsetter å være et problem etter denne perioden, bør du vurdere å undersøke alternative vekttap supplement alternativer.

Sentralstimulerende

Den viktigste sentralstimulerende funnet i Twinlab Ripped Fuel er guarana frø ekstrakt, som inneholder koffein. Synephrine, selv om ikke en stimulant, er kjent for å ha stimulerende-lignende effekter. Twinlab Ripped Fuel øker metabolismen; sammen med en økning i metabolismen, økt hjertefrekvens og blodtrykk nivåer er sannsynlig. Unngå å ta en høyere dose av Twinlab Ripped Fuel enn det som er oppført på emballasjen. Visuelle tegn til å ta i for høy for en dose av sentralstimulerende midler inkluderer jitters, rikelig svette og muskelrykninger.

Søvn Komplikasjoner

Søvn komplikasjoner kan oppstå på grunn av tilstedeværelsen av stimulerende midler i formelen. Unngå å ta Twinlab Ripped Fuel sent dagen før du prøver å sove. Unnlatelse av å gjøre det øker sjansene for at du vil oppleve sove komplikasjoner, som for eksempel søvnløshet fra bruk. Begrens inntak av andre produkter som inneholder sentralstimulerende midler, for eksempel kaffe, mens du bruker Twinlab Ripped Fuel, som de vil øke sjansen for at du opplever søvn komplikasjoner.

Hvordan bruke Ripped Fuel

Ripped Fuel er en bodybuilding supplement produsert av Twinlab. Enkeltpersoner ta Ripped Fuel som et middel til å bygge mer muskler samt få mer definisjon. Ripped Fuel bruker en kombinasjon av ingredienser, inkludert grønn te ekstrakt, kakao og koffein, for å hjelpe til med en persons treningsøktene. Før du bruker Ripped Fuel, bør du først ta kontakt med lege, spesielt hvis du har noen form for medisinsk tilstand.

Hvordan bruke Ripped Fuel

Kjøp Ripped Fuel. Siden det er en populær bodybuilding supplement, kan du finne det på mange vitamin og supplement forhandlere. Hvis du velger å bestille Ripped Fuel nettet, kan du gå til nettsteder som GNC å gjøre det.

Finn ut når du vil ta Ripped Fuel. De fleste vil ta Ripped Fuel omtrent en halv time til en time før du trener. Som et alternativ, kan du ta tilskudd før frokost og før lunsj.

Ta to kapsler med et fullt glass vann. Full dose av Ripped Fuel er to kapsler, men det kan være lurt å vurdere å starte med bare én kapsel på en sittende. Etter en uke ved forbruk bare en kapsel, øke dosen til den normale to. Dette gir kroppen din tid til å tilpasse seg den supplement.

Gjenta dose på to kapsler omtrent fire til seks timer etter den første dose. Må ikke overstige mer enn fire kapsler i en 24-timers periode.

Slutt å bruke Ripped Fuel hvis du utvikler noen bivirkninger. Bivirkninger kan være kvalme, brekninger, svimmelhet, hodepine og hjertebank. Varsle legen din hvis du opplever noen av disse problemene.

Hint

 • Husk at alle påstandene Ripped Fuel om å bruke produktet for vekttap eller bygge muskelmasse har ikke blitt evaluert av FDA for nøyaktighet.

Hva er farene ved Ripped Fuel?

Hva er farene ved Ripped Fuel?


Ripped Fuel er et kosttilskudd utviklet for å øke vekttap og bidra til å bygge muskelmasse. Tidlige versjoner av produktet inneholdt efedrin, et sentralstimulerende og termogenetisk. Siden ephedra ble forbudt i løpet av våren 2004 har produksjonen av Ripped Fuel fortsatt uten forbindelse, i stedet bruker en urte formel av grønn te blad, koffein og kakao. Før ephedra forbudet, hadde Ripped Fuel vært mye knyttet til døden av profesjonelle og ikke-profesjonelle idrettsutøvere alike. Den nye formelen er tryggere, men fortsatt kommer med sin andel av farer.

Heart Attack

Som med alle produkter som inneholder koffein og andre sentralstimulerende midler, må man vurdere de potensielle hjerte-relaterte bivirkninger. Koffein har vist seg å øke hjertefrekvensen, øke blodtrykket og i ekstreme tilfeller kan føre til hjerteinfarkt. Potensialet for risikoen øker hvis brukeren setter ekstra press på kroppen, noe som er vanlig på grunn av kosttilskudd tilkobling til trening. Alltid overvåke hjerterytmen din når du bruker Ripped Fuel.

Svimmelhet

Sammen med hjerterelaterte symptomer, kan koffein og grønn te blad forårsake en Ripped Fuel brukeren å oppleve svimmelhet eller ørhet. I ekstreme tilfeller hvor en bruker er sammenkobling Ripped Fuel med høy intensitet treningsøktene, besvimelse og anfall har skjedd, ifølge en rapport fra CBS Sports.

Kvalme

TwinLabs anbefaler inntak Ripped Fuel på full mage. Den supplerende blanding inneholder urter og forbindelser kjent for å forårsake mage irritabilitet hvis tatt på tom mage. Kvalm av dehydrering har også vist seg å være en felles farlig bivirkning av Ripped Fuel, så det er viktig å holde seg hydrert når du bruker produktet.

Insomnia

Aldri overstige den anbefalte daglige rasjon foreskrevet på flasken av Ripped Fuel. Med de viktigste ingrediensene er koffein og andre sentralstimulerende midler, er det alltid en risiko for søvnløshet og søvnløshet. Det anbefales at du starter med en dose mindre enn det som anbefales på flasken for å tillate kroppen å tilpasse seg forbindelser. Hvis du har problemer med å sove om natten, bør du vurdere å redusere dosen eller ta det tidligere i dag.

Hvordan fjerne riper fra Lenses

Dine briller sannsynlig gå overalt med deg. Siden de er i lommene, vesken, bilen eller på din person i løpet av dagen, er det uunngåelig at de vil til slutt få riper. Lens riper i stor grad kan påvirke syn, så det er viktig å få dem fjernet så snart som mulig. Lette riper kan fjernes fra linsene via en rekke forskjellige metoder. Mens det kan være vanskelig å fjerne dype riper fra objektiver, er det flere ting du kan gjøre for å forbedre dem.

Hvordan fjerne riper fra Lenses

•  Gni linsene med en myk klut. En pusseskinn klut er skånsom nok til å hindre ytterligere skade på glass, men inneholder akkurat nok tekstur til buff bort små riper.

Spray en linse renere på glassene. Bruk klut til buff bort mot glassene. Gjenta prosessen til du merker en forbedring i ripene.

Plasser en dråpe babyolje på hver linse. Gni oljen i sirkulære mønstre i omtrent 5 minutter. Oljen vil bidra til å myke opp riper og glatt den totale overflaten av linsene.

Sett en liten mengde metall polish på glass linser. Akkurat som polsk arbeider for å buff bort ujevnheter på metall, vil det glatte overflaten på linsene.

Bruk en bit av møbelpolish på plastglass. I mange tilfeller, plast linser kommer med et belegg som kan løsne over tid. Den møbelpolish vil fjerne peeling stykker og glatt linsene.

Prøv Armour Etch. Du finner dette produktet på de fleste båter butikker. Påfør et tykt lag med krem ​​til begge sider av linsene og la det forbli der i ca 5 minutter. Skyll den av med kaldt vann. Dette fungerer godt på moderat til dyp riper også.

Ta ut linsene til en profesjonell brille verksted. De kan være i stand til å buff riper ut av linsene. I noen tilfeller kan de riper være for dypt til å reparere. I så fall vil den profesjonelle sannsynlig anbefale erstatning linser.

Hint

 • Ikke bruk for mye press når gni linsene. Hvis du trykker for hardt, kan du skade dem ytterligere.

Hvordan fjerne riper på polykarbonat linser

Hvordan fjerne riper på polykarbonat linser


Polykarbonat linser er foretrukket av idrettsutøvere og ved foreldre til små barn fordi de er designet for å ikke knuse når de får et slag. I stedet polykarbonat linser er konstruert for å knekke i et spindelvev mønster for å hindre skår fra den skadede linsen fra skade øyet. Polykarbonat linser er også lettere i vekt enn tradisjonelle glass linser, kan koste omtrent det samme, tilbudet UV øyebeskyttelse og være belagt for å hindre riper. Men uansett hvor forsiktig du er, kan av og til selv belagte linser få riper.

Hvordan fjerne riper på polykarbonat linser

•  Sjekk garantien. Noen polykarbonat linser kommer med en garanti som vil reparere eller erstatte ripete linser uten kostnader. Imidlertid kan garantien bli annullert hvis du forsøker å fjerne riper selv.

Klem en krone størrelse mengde vanlig tannkrem på en ren, myk bomullsklut. Gni tannpasta på ripete overflaten av polykarbonat linse i en sirkulær bevegelse for ti til tjue sekunder.

Fukt en ren, myk bomullsklut i kaldt vann. Gni den våte kluten over linsen for å fjerne alt av tannkrem.

Tørk av linsen med en tørr, ren, myk bomullsklut. Undersøke objektivet for å avgjøre om grunnen har blitt fullstendig fjernet. Dype riper eller flere riper kan kreve denne prosedyren gjentas. Hvis denne metoden ikke gir tilfredsstillende resultater videre til trinn fem.

Bruk av voks fra en sort voks kina markør til hele overflaten av begge sider av linsen. Umiddelbart tørke voksen av med en ren, myk bomullsklut. Buff linsene med en unsoiled del av kluten.

Hint

 • Avhengig av resept og belegg alternativer, og alvorlighetsgraden av riper, kan det være mer kostnadseffektivt å bare erstatte linsen. Kontakt din optiker før du tar en beslutning om å reparere eller erstatte linsen.
 • Polykarbonat linser er konstruert til strenge spesifikasjoner. Forsøk på å reparere ripete linser hjemme kan fungere godt, men det er alltid mulighet for at hjem metoder kan skade linsene videre. Hvis linsene er belagt, vil disse metodene sannsynlig fjerne eller skade belegget.

Om anti-ripe belegg for briller

Om anti-ripe belegg for briller


Lette, solide plast som polykarbonat (PC) og hardt harpiks (CR-39) har erstattet glass som de foretrukne materialer for brilleglass. Disse materialene er mindre motstandsdyktig mot riper enn glass, slik at anti-skrape belegg er blitt utviklet for å motvirke dette problem. Denne type belegg er påført i en tynn film på begge sider av en brillelinse for å øke dets motstand mot slitasje.

Fakta

Av de to grunnleggende typer av plastlinser er CR-39 mer ripefast alternativ. Polykarbonat er designet for å være mykere så det vil absorbere en innvirkning i stedet knuste. Dette mykhet gjør det svært utsatt for å bli ripete. På grunn av dette, anti-scratch belegg kommer standard på alle PC brilleglass. For CR-39 linser, er det et alternativ som kan velges på den tiden linser er bestilt. Det kan også bli lagt til senere på en optometrist kontor. Men kvaliteten av belegget er vanligvis høyere når det påføres av produsenten.

Fordeler

Antiripe belegg hindre brilleglass fra å anskaffe mindre riper ved normal bruk. Brukere som finner feil i deres synsfelt irriterende kan oppgradere sine CR-39 objektiver med minimal kostnad. Ripesikkert glass er et populært alternativ for barn 'briller siden de tåler en viss mengde av røff behandling. Folk som liker friluftsliv og idrett velger ofte belagt PC-objektiver for å hindre tilfeldig skade deres briller.

Søknadsprosessen

Beskyttelsesbelegget består av et tynt lag av silisium-dioksid og titandioksid. Disse stoffer anvendes som en transparent film over overflaten av linsen. Metoder som fysisk damp nedfall (PVD), kjemisk dampavsetning (CVD) og plasma CVD er vant til å bruke anti-scratch belegg under produksjon av objektiver. Disse er nanoteknologi baserte prosesser som fordampe molekylene og binde dem til overflaten av polykarbonat eller harpiks linse. Når linsene er belagt i en butikk, er de bare dyppet i flytende silisium blanding.

Betraktninger

Polykarbonatplast gir automatisk UV-beskyttelse på grunn av den interne molekylstrukturen av materialet. Disse linsene er svært motstandsdyktig mot knuste og er ideelle for miljøer der det er fare for støt mot glassene. CR-39 harpiks linser har et lavere nivå av forvrengning enn PC-objektiver. Brukere som ønsker briller som tilbyr den beste visuelle klarheten foretrekker CR-39 materiale på grunn av dette. Både anti-scratch og UV-beskyttende belegg kan legges til disse harpiks linser på forespørsel.

Advarsel

Ripebestandig belegg er ikke ripesikkert. De har også slites av over tid. Livslengde beskyttelsesfilmen er omtrent to år. Overmaling linsene generelt ikke fungerer godt, og over-the-counter skrape fyllstoff har begrenset effektivitet. Riper kan ikke poleres ut siden selv mindre polering kan endre resept. Ved hjelp av en myk bomullsklut eller rengjøringskit til rengjøring av briller reduserer risikoen for riper i belegget. Ethvert materiale som brukes til å tørke av flekker bør være fri for grus eller andre partikler som kan skade anti-ripe film.

Hvordan fjerne riper fra Plastic Lens Glasses

Plast linser for briller vanligvis kommer med en anti-ripe belegg, men linser er ikke ripesikkert. Den antirefleksbelegg som kommer med mange objektiver kan også bli skadet, noe som gjør linsene ser ripete. Selv om du ikke kan helt fjerne riper, er det noen ting du kan gjøre for å redusere forekomsten av riper på linsene.

Hvordan fjerne riper fra Plastic Lens Glasses

•  Rengjør linsene med et mildt oppvaskmiddel og vann. Fukt linsene, påfør noen dråper såpe, og gni i en sirkulær bevegelse med fingrene på hver linse. Skyll med rent vann.

Tørk linsene tørk med en myk bomull håndkle som ikke inneholder tøymykner. En gammel, ren bleie er ideelt. Ikke bruk papirhåndklær eller toalettpapir som trefiber i dem kan ripe linsene.

Bruk et produkt som Band-Aid sin Single-Step Væske bandasje. Påfør middelet bandasje på linsene og la tørke. Dette kan fyll ut mindre riper og fungerer som en midlertidig løsning, men bandasjen må gjøres på nytt hvis linsene blir våt.

Rub våte sigarett aske forsiktig inn i rene linser. Forsiktig vask igjen linser og sjekke riper. Om nødvendig, gjenta flere ganger for å fylle i riper.

Fjern belegg. Mange ganger riper på linsene er bare i belegget, og ved å ta belegg av, du eliminere riper. Påfør Armour Etch, som kan bli funnet på håndverket butikker, nøye og rikelig til linsen. Vent 5 minutter og skyll grundig. Vask og tørk med en myk klut.

Hint

 • Hvis du bruker Armour Etch, kan det være lurt å få øye-teste en liten del av linsen nær det ytre hjørnet av rammen med denne prosessen først å sikre at det fungerer på linsene. Vær forsiktig med å få løsningen på rammen som det kunne fjerne finish.
 • Hvis linsene er dypt ripete og disse metodene ikke fungerer, må du kanskje bytte ut linsene.

Slik reparerer riper på Plastic Glasses

Slik reparerer riper på Plastic Glasses


Det er lett å lage riper i linsen på plast briller. Når du ta brillene av og sette dem ned, må du være forsiktig med å hvile dem på sidestykkene og ikke linsene, eller de er nesten sikker på å bli klødd. Avhengig av hvor grunnen ligger, kan det være mildt til ekstremt vanskelig å se ut av ripete linser. Du kan reparere riper på plastglass i et par måter.

Slik reparerer riper på Plastic Glasses

DVD / CD Reparasjonssett

•  Rengjør glassene med et glass renere og en myk klut.

•  Spray løsningen som følger med DVD / CD-reparasjonssett på plastikk glass, spesielt dekker eventuelle riper områder.

Buff oppløsningen inn i scratch med en myk klut, gni plast linse lengden på scratch og tilbake.

Gjenta denne prosessen så mange ganger som nødvendig for å fjerne riper fra plast briller.

Møbelpolish

Rengjør glassene med en våt klut.

Spray møbelpolish over riper på plast briller. Sørg for å fylle på hele scratch med møbelpolish.

•  Tørk av overflødig møbelpolish av med en myk klut. Ikke tørk polsk av scratch. La polish tørke i 10 minutter. Scratch skal være borte.

Hint

 • Hvis side stykker av glassene er i god stand, kan du ta brillene til en optiker og be ham om å erstatte linsene. Det er noe rimeligere enn å kjøpe et par nye briller.
 • Behold brillene i en brille tilfelle når du ikke bruker dem.
 • Unngå å hvile brillene på hodet når du ikke bruker dem. Håret ditt kan ripe brillene.

Kan du få en ripe i Eye Fra kontakter?

Kan du få en ripe i Eye Fra kontakter?


Eye riper forårsaket av bretter eller revet kontaktlinser kan forekomme. De er ofte smertefullt og hindre en person fra seg sine kontakter. I noen tilfeller kan kontakt wearers se glorier rundt lyskilder og vise andre symptomer som for eksempel behovet for å gni øyet, eller et øye som er oversensitive for berøring.

Eye Anatomy

Riper eller kutt på overflaten av øyet kalles hornhinnen skrubbsår. Hornhinnen er den ytterste laget av øyet og kan bli irritert av små kutt eller riper. Disse riper kan forårsake synsproblemer og sterke smerter på overflaten av øyet ved berøring med luft eller en kontaktlinse.

Årsaker

Årsaker til hornhinnen skrubbsår blir ofte forbundet med bruk av gamle eller hakkete kontakter. Andre grunner for riper på øyet er fra dyr eller mennesker negler, fremmedlegemer som støv treffer øyet, overdreven rubbing av øyet, overeksponering for ultrafiolett lys, eksponering lys, makeup børster, papir kutt, kjemiske brannsår, eller uregelmessig sveising øyevipper gni øyet eller faller inn i øyet.

Symptomer

Riper kan være forårsaket også av underliggende tilstander i øyet eller øyelokket. Noen symptomer på riper er manglende evne til å fullt lukke øyelokket, unormal øyelokk posisjon, svært tørre øyne eller betente øyelokkene.

Behandling og First Aid

De fleste enkle skrubbsår leges i løpet av en dag eller to. Men kan vanlige tips bidra til å holde øye føler seg komfortabel når bunnen blir smertefullt. Tips som å holde øyet lukket, ikke gni det, fjerne kontaktlinser, ved hjelp av kunstige tårer for å holde øye hydrert og behagelig, ved hjelp av vann for å skylle ut øyet, og iført solbriller for å holde øyet fra smertefulle lys.

Eye Care

Fortsatt øye omsorg og vedlikehold kan bidra til å forhindre ytterligere øye riper og problemer. Noen tips inkluderer iført vernebriller i situasjoner hvor de blir kalt for, å være forsiktig når du bruker børster eller rundt fremmede gjenstander som kan bli fanget mellom øyelokket og øyet, og rensing og fjerning av kontaktlinser som legen anbefaler.

Hvordan reparere en ripe på Transition Brilleglass

Hvordan reparere en ripe på Transition Brilleglass


Overgangsbrilleglass er en mye solgt alternativ i briller. Overgangs linser gjør det mulig for brukeren å gå fra et mørkt rom til full sol uten å måtte bytte briller, som linsene mørkere når den utsettes for sollys. Den mørkere komponenten er innebygd i objektivet slik, som andre brilleglass, de er laget i både plast og glass, og kan ha ripebestandig belegg påføres. Hvis du ikke er forsiktig, kan imidlertid overgangs linser ripe. Små riper kan fjernes ved hjelp av de samme teknikkene som brukes på vanlige plast og glass linser.

Hvordan reparere en ripe på Transition Brilleglass

•  Påfør et tynt lag av Armor Etch glass etsning pasta på plastglass av brillene. La løsningen sitte i flere minutter, og deretter fjerne den med vann og mildt slipende klut. The Armor Etch vil fjerne ripesikkert belegg på overgangen linser og noen overfladiske riper som er på den overflaten. Gjenta flere ganger om nødvendig. Ikke bruk dette produktet på glass linser.

Spre en brille scratch filler eller hvitt fett blyant direkte over scratch i overgangen linser. La sitte produktet på scratch i flere minutter og buff den med en tørr, mildt slipende klut da.

Lag en pasta med en slipemidler slik som natron eller pulverisert rengjøringsmiddel. Tørk den på overflaten av overgangen linser. Arbeid det inn i riper med den mildt myk klut i en sirkulær bevegelse. Skyll.

Påfør en liten skvett av en lime-type tannkrem til overgangen brilleglass. Arbeid tannkrem inn i bunnen av. La den tørke og sitte i flere minutter. Skyll med vann.

Hint

 • Det er ikke nødvendig å fullføre alle de ovennevnte trinn. Hvis en teknikk tilstrekkelig fjerner riper i overgangen brilleglass, hoppe over resten av trinnene. Men hvis Trinn 1 fungerer ikke så godt som forventet, kan du gå videre til etterfølgende trinn til du finner den teknikk som er mest effektive.
 • Hvis Armor Etch brukes, kan øyelegen være villig til å på nytt ripesikkert belegg for en liten avgift.
 • Det er lettere å reparere små og overfladiske riper ved hjelp av disse DIY metoder. Store riper kan ikke forsvinne helt.
 • Test alle ripereparasjonsteknikker på en annen lignende element før du prøver å reparere overgangen brilleglass. Produkter som fungerer for plast linser kan skade glasset.

Hvordan reparere en ripe på Brille linser med antirefleksbelegg

Hvordan reparere en ripe på Brille linser med antirefleksbelegg


Mange par av reseptbelagte briller kommer med en anti-reflekterende belegg som reduserer gjenskinn. Over tid kan dette belegget slites av, eller bli skrapet eller skadet med daglig bruk. Det degraderte belegg kan påvirke din evne til å se normalt mens iført brillene dine. En strategi er å gi avkall på den valgfrie belegg på påfølgende reseptbelagte linser. I mellomtiden kan briller med riper i anti-reflekterende belegg repareres bortsett fra i de mest ekstreme tilfellene.

Hvordan reparere en ripe på Brille linser med antirefleksbelegg

•  Gni skrapet overflaten av brille med en klut som inneholder en liten mengde karnaubavoks i en sirkelbevegelse. Hvis både innsiden og utsiden av linsen er oppskrapet, gjør dette på begge sider.

Tørk bort overflødig voks og hold linsene opp til et sterkt lys. Voksen skal fylle i riper, noe som gjør dem mindre synlige.

Sett på briller. Se om de forvrengninger fra riper er borte, eller i det minste sterkt redusert.

Ta glassene og gjenta med et lag av voks, hvis ønskelig.

Fjern belegget helt hvis linsene er så dårlig skrapte at voksen ikke greier å avhjelpe situasjonen. Gjør dette ved å gni aceton på linsene til strøket myker og smitter av. Skyll linsene i rennende vann og tørk dem godt før du bruker dem igjen.

Hint

 • Hvis karnaubavoks løst problemet, være oppmerksom på at du bør gjenta prosedyren to eller tre ganger ukentlig for å opprettholde resultatene.

Slik reparerer Riper i Overganger linser

Slik reparerer Riper i Overganger linser


Skiftende glass mørkere i sollys. Denne teknologien eies av Transition Optical. De fleste eyecare fagfolk referere til alle fargeskiftende glass som overgangs linser. Disse objektivene redusere behovet for solbriller fordi de tilpasser seg lysforholdene, snu fra klar til mørk i øyeblikk. Overganger er produsert ved hjelp av plast, polykarbonat og andre syntetiske materialer. Hvis de utvikler riper, reparere dem ved hjelp av husholdningsprodukter.

Slik reparerer Riper i Overganger linser

•  Rengjør linsen med rasping det med en mikrofiberklut. Unngå å bruke vev, som kan lage riper i linsen.

Tegn rundt omkretsen av scratch med fett blyant.

•  Gni blyant merke til scratch med sirkelbevegelser. Dette varmer og sprer fett, fylle bunnen av. Polere overflaten av linsen til den er ren.

Påfør en dråpe karnaubavoks på størrelse med en blyant viskelær til scratch. Trykk voksen inn i bunnen av. Dette fyller innrykk, noe som gjør scratch mindre merkbar.

Buff overflaten av linsen.

Hint

 • Besøk din eyecare ekspert om overgangene linser krever erstatning. Riper i overflaten kan repareres, men dypere riper kan kreve en ny linse.

Slik reparerer riper på en Plastic brille

Slik reparerer riper på en Plastic brille


Så forsiktig som du kan være, brilleglass har en tendens til å bli klødd over tid. Enten du har glemt å ta saken eller du slippe dem, kan riper utvikle. Hvis venstre ubehandlet, kan disse riper slutt hindre din visjon. De fleste objektiver er nå opprettet av plast eller avanserte polykarbonat materialer. Selv om de er mer utsatt for skade overflaten, riper i plast er heldigvis lettere å reparere enn de i glass.

Slik reparerer riper på en Plastic brille

•  Påfør glass etsning compound til brille. Denne kjemiske produktet vil oppløse overflaten av linsen, inkludert eventuelle ripebestandig eller anti-refleks belegg som kan ha blitt brukt på linsene.

•  La den kjemiske å forbli på plass for det angitte tidspunktet, i henhold til produsentens anvisninger. De fleste etsing forbindelser krever 5 minutter å behandle. Skyll med varmt vann etter behandlingstiden.

Spray hver side av linsen med metallpuss. Buff produktet i ripene deretter poleres bort på overflaten. Skyll en gang fullført.

Spray hver side av linsen med møbelpolish. Gni produktet i grunnen ved hjelp av små, sirkulære bevegelser og skyll å fjerne.

Påfør en krone-størrelse mengde Carnauba eller bilvoks til din mikrofiberklut. Forsiktig smøre voks på overflaten av linsen.

Press mot linsen, presser voksen inn de fine riper på overflaten. Bruk en ren klut for å fjerne overflødig voks og polere linsen ren.

Hint

 • Hvis riper på linsene er dype eller vedvarende, snakke med din optiker om å ha dem erstattet eller refinished.
 • Ikke bruk glass etsning sammensatte på glass linser.

Hvordan ta Riper Av en Eye Glasses Lens

Hvordan ta Riper Av en Eye Glasses Lens


Briller er en dyr investering som, for mange, må vare noen år før utskifting. De fleste objektiver er laget av slitesterkt polykarbonat eller plastmaterialer som har en tendens til å motstå skader. Imidlertid kan riper på linsene fortsatt utvikle seg over tid, noe som kan redusere sikten. Heldigvis er det flere teknikker for å bidra til å fjerne disse fine riper fra brilleglass.

Hvordan ta Riper Av en Eye Glasses Lens

•  Spray begge sider av skrapet linse med metallet polish. Gni produktet inn i linsen å polere bort scratch. Skyll med lunkent vann når du er ferdig.

•  Spray begge sider av linsen med møbelpolish. Buff produktet i grunnen ved hjelp av milde, sirkulære bevegelser. Skyll med vann når scratch har avtatt.

Klem en ert størrelse mengde krem tannkrem direkte på scratch. Bruke klut. Gni lime inn i scratch i små, sirkulære bevegelser. Unngå å bruke en tannkrem som inneholder natron eller bleking agenter da disse kan skade overflaten av objektivet. Skyll med vann når bunnen har blitt forbedret.

Trykk en ert størrelse mengde voks i riper på hver side av objektivet. Bruk klut til å forsiktig lirke voksen inn i sprekkene skapt av riper. Dette vil gi en jevnere overflate av linsen og forårsake riper til å bli mindre synlig.

Besøk din optiker for linse omlakkering eller erstatning. Hvis ripene er for dypt, for alvorlig eller linsene er ikke reagerer på noen av teknikkene som er oppført, kan du spørre din optiker for å få hjelp.

Hint

 • En anti-ripe belegg kan forlenge levetiden på linsene, men selv med dette belegget fin riper kan likevel forekomme.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

Hvordan fjerne riper fra plast linse


Plast øye eller solbriller kan bli lett ripete. Dette er særlig tilfelle hvis det er anti-reflekterende belegg på overflaten. Små skrubbsår og riper på plast linser er noe uunngåelig etter iført briller for en stund. Mens du kan ta dem til en optiker for å få riper fjernet, er det hjem rettsmidler for å fjerne riper fra plast linser. Riper kan ikke fjernes fra glass linser som de kan fra plastglass.

Hvordan fjerne riper fra plast linse

•  Ta på gummihansker. Påfør et kommersielt produkt som inneholder hydrofluorsyre, eller rett flussyre, til området av glassene som er ripet. Følg produsentens anvisninger om hvor lenge å la den på. Det er vanligvis sitte på i ca 5 minutter og deretter poleres med en myk klut og vaskes av med vann.

Spray en lett tåke av løsningen fra en DVD / CD-reparasjonssett på ripene. Bruk en myk klut til å forsiktig buff overflaten. Gjenta etter behov inntil riper fjernes fra plastlinse.

Spray en liten mengde av møbelpolish på riper. Buff scratch over linsen med en myk klut før du fjerner riper. Gjør dette to eller tre ganger om nødvendig.

Hint

 • Ikke prøv disse metodene på glass linser.

Hva Fjerner Riper på Briller?

Hva Fjerner Riper på Briller?


Briller koste mye penger, spesielt hvis du har øyeproblemer som krever spesielle linser eller må bære en sterkere resept. Fordi du må betale for et par briller nesten hvert år, er du forsiktig med å få riper på dem. Briller få riper fra slippe dem på bakken, blir plassert med forsiden ned og tilfeldigvis sovner i dem. I stedet for å betale en masse penger for å fjerne riper, kan du fikse dem hjemme.

Tannkrem og natron

Plain, fjerner hvit tannkrem riper fra både glass og plast linser. Alt du trenger å gjøre er å presse en skvett av tannkrem på en bomullsdott eller en bomullsklut. Gni forsiktig tannkrem i en sirkulær bevegelse over ripete linse i 10 sekunder. Du skyll glassene under vann og tørk med en myk klut. Tannkrem inneholder peroxide og tann hvitting ingrediensene er for slitende for linser. Baking soda fjerner også riper fra briller. GlassesCrafter.com sier å lage en tykk pasta av natron og vann, og bruke en bomull eller ull klut til å gni blandingen på linser. Skyll linsene og tørr med en myk bomullsklut.

Armor Etch

Armor Etch midlertidig fyller riper og etterlater en skinnende belegg på brilleglass. Det fjerner riper og den ytre dekker fra plastglass. The Centers for Disease Control and Prevention sier Armor Etch aktive ingrediensen, flussyre, er en kjemisk forbindelse som brukes til etsing glass og metall. Du må spraye et tykt lag av Armor Etch på hver side av brillene og la det sitte i ca fem minutter. Skyll av produktet og tørk med en klut. Dette produktet fungerer ikke på glass linser; det skader dem enda mer.

Car Products

Kommersielle bilprodukter fjerne riper fra briller. Ifølge GlassesCrafter.com, kan kommersiell bilvoks brukes til å polere biler brukes på objektiver med en myk klut og polert til du fjerner riper. Du må kanskje gjøre det flere ganger for dyptliggende riper. Regn og tåke repellents brukes på frontruter får også kvitt brille riper. Spylevæske tilbyr den ekstra fordelen av å rense fastsittende skitt og rusk av briller og fungerer som en antifogger når temperaturen endrer seg. Spylevæske fungerer bare for mindre riper, ikke for alvorlige linse riper.

Messing og sølvpuss

Messing og sølvpuss fungerer på plast brilleglass, men vil ikke fjerne riper fra glass linser. Hell polish på en bomullsklut og buff til riper ikke lenger er synlige. Du trenger ikke å skylle overflødig polsk; bare ta en ekstra klut og fjerne resterende produktene. Uansett hvilken metode du bruker for å fjerne riper, inkludert messing og sølvpuss, må du lese produsentens instruksjoner og slitasje hanske for å beskytte hendene.