Digidexo.com

skin tags kreft

Skin Tags på Face

Skin tags er godartet hud vekster. De er for det meste et kosmetisk problem, og fjerning av hud koder er en vanlig medisinsk prosedyre.

Funksjoner

Skin tags er medisinsk referert til som acrochordons eller som kutan papilloma. De har utseendet av en liten del av hud som rager ut fra kroppen.

Face

Ansiktet er et område spesielt utsatt for utvikling av hud koder. Den vanligste stedet på ansiktet der hud koder presentere seg er øyelokkene. Dette er på grunn av den konstante hud mot hud kontakt som finner sted i øyelokkene.

Betraktninger

Skin tags kan presentere seg på andre punkter i ansiktet i tillegg til øyelokket. Det er viktig å merke seg at huden kodene i ansiktet er de samme som hud koder andre steder, men hud tagger på øyelokket må tas opp av øyelege.

Misforståelse

Mens huden kodene er teknisk ansett svulster, de er ikke kreft. Skin tags som er igjen ubehandlet i ansiktet og andre steder på kroppen vil ikke bli en helsefare.

Fjerning

Skin tags er fjernet ved å være enten kuttet, frosset, eller brent av. Disse fremgangsmåtene krever ikke anestesi når huden merkelappen er relativt liten. Hvis huden tag er stor nok, vil leger å administrere lokalbedøvelse.

Hva er Skin Tags & Hvordan kan en person bli kvitt dem?

Mange mennesker får hud koder på ulike tidspunkt i livet sitt. Disse godartede svulster er vanligvis liten og er helt ufarlig; men de kan bli irritert eller skjemmende. I disse tilfeller er ønskelig å fjerne. Hud tag fjerning er en enkel prosedyre og kan gjøres av en lege eller hjemme.

Definisjon og beskrivelse av Skin Tags

Skin tags er små hudkreft. De er i utgangspunktet små biter av huden som stikker på en liten stengel. Disse biter av huden er lei av en blodtilførsel som beveger seg opp stilken. Skin tags er vanligvis glatt, selv om de kan være rynkete, og som oftest er samme farge som huden rundt eller noe mørkere. Skin tags likne vorter eller føflekker, bortsett fra at de skiller seg ut lengre fra huden. Skin tags også er kjent som acrochordons, fibroepithelial polypper og myke fibromas. Disse navnene kan høres skremmende, men hud koder er ingen grunn til alarm.

Der de oppstår

Skin tags kan oppstå hvor som helst, men de vanligvis finnes der huden gnir mot andre hud eller kommer i jevnlig kontakt med klær eller smykker. Av denne grunn, de er mest sannsynlig i hudfolder, som for eksempel på øyelokkene, under brystene, i lysken og i armhulene. De er også svært vanlig på halsen, hvor huden kontakter skjortekrager og / eller halskjeder.

Prognose

Skin tags er godartede og er ikke knyttet til hudkreft. Hvis du har en hud tag fjernet av legen din, han vil sannsynligvis ikke engang sende tag seg å være vevsprøve, med mindre det er spesielt stor eller presenterer uvanlige funksjoner. I så fall kan det hende at veksten ikke faktisk være en hud tag i det hele tatt, men noe annerledes, som for eksempel en molo eller en annen type av tumor. Skin tags egentlig bare føre til problemer når de er store og i veien, eller når de blir irritert fra å bli gnidd eller trukket. Det er ingen bevis for at fjerning fører til mer hud koder til å vokse eller at irritert eller skadet hud koder slå kreft.

Behandling hos lege

Hvis du har en hud tag du vil skal fjernes, er det sannsynligvis best å ha legen din gjøre det, eller i det minste konsultere legen din før du gjør det selv. En hudlege effektivt og raskt kan fjerne en hud tag ved å fryse den av, cauterizing det eller snipping den av med saks. Hvis huden din tag er stor eller er omgitt av en masse andre sensitive hud koder, er fjerning av en lege best, som legen din kan gi deg lokalbedøvelse. Vanligvis er imidlertid anestesi ikke nødvendig, som er rask fjerning; det gjør vondt i et sekund eller to, og så er det over.

Hjem Behandlinger

Det er mulig å fjerne en hud tag av deg selv, men dette kan være smertefullt, og hud koder har en tendens til å blø (noen ganger ganske mye). Hvis du er forberedt på å påføre litt smerte på deg selv og ikke tankene synet av blod, du bare kan klipp av en liten hud tag med spiker clippers eller liten saks. Det er en god idé å gni saks eller spiker clippers med alkohol eller peroxide først, for å hindre smitte. En mindre smertefull, men mer tidkrevende metode er å knyte en liten hyssing eller tanntråd tett rundt bunnen av stilken av huden tag. Dette vil kutte av blodtilførselen til huden tag, og innen et par dager vil det bli svart og falle av. Det er også kommersielle hud tag fjerning tilgjengelig, vanligvis i form av aktuell kremer eller gjør-det-selv cryosurgery kits. Disse ligner til over-the-counter vorte fjernere.

Natural Skin Tag fjerning

Skin tags er godartet, men ofte stygge, utvekster i huden som er vanlig på halsen, armhulene, lysken, under brystet og rundt øynene. Fordi de er ikke kreft eller et tegn på sykdom, er det ingen medisinsk grunn til å fjerne dem, og de fleste helse-forsikring planer dekker ikke prosedyren. Heldigvis finnes det flere enkle, trygge rettsmidler du kan bruke hjemme.

Årsaker

Hud koder --- medisinsk kjent som acrochordon --- er myk, bevegelig, kjødet eller litt mørkere-farget lesjoner som er festet til kroppen med en slank "stilk". Legene forstår ikke helt hva som forårsaker disse lesjonene, men mulige årsaker kan være insulinresistens, graviditet, vektøkning, arvelighet, humant papilloma virus (som forårsaker vorter), eller rett og slett chaffing, som de fleste tags oppstå i skrukket områder eller folder hud.

Fjerning

Skin tags er vanligvis godartet, men hvis de er smertefulle, infisert, fast eller hvis du har andre tvil, har din hudlege eller generell lege sjekke dem ut.

Kutte av en hud tag er en av de vanligste metodene for fjerning. I motsetning til det mange tror, ​​er det sjelden en smertefull eller usikker prosedyre, forutsatt at du er forsiktig. Sterilisere spiker saks eller clippers ved å koke implementere i vann, la den avkjøles og deretter tørke instrumentet med isopropanol. Klipp huden tag av på basen og deretter rense det og bruke en Band-Aid for å sikre mot smitte. Hvis området blør, må du tørke den med hydrogen peroxide og deretter bruke en Band-Aid.

En annen enkel løsning innebærer å knytte en tråd stramt rundt roten av huden tag å kutte av blodtilførselen. Innen to eller tre dager vil det bli svart og falle av. Avhengig av plasseringen av merkelappen --- rundt øynene, f.eks --- dette kan ikke være en praktisk metode.

Frysing, kjent medisinsk som cryptotherapy (kald terapi), er en vanlig metode som brukes i legens kontor som kan gjøres hjemme med forsiktighet. Dypp en Q-tip i et iskaldt løsning som Dr. Scholls Freeze Away og bruke den til huden tag, som dreper cellene umiddelbart. Den samme fremgangsmåte kan anvendes for å behandle vorter.

Anti-virus essensielle oljer kan også brukes lokalt for å fjerne hud koder. Disse oljene trenge gjennom cellemembraner raskt og drepe tag ved roten, slik at det ikke vil vokse tilbake. Påfør oljen tre ganger om dagen inntil tag forsvinner, vanligvis innen 2-6 uker.

Skin tags vs. føflekker

Skin tags vs. føflekker


En hud tag er en ufarlig, smertefri, hud-farget svulst som vanligvis vokser rundt halsen, øyne og genitalia. Skin tags ser ut som små, løse flaps av hud som ser ut til å bli hengende. Føflekker er definert som en pigmentert flekk på huden, ikke ved å være en klaff av ekstra hud som en hud tag. Føflekker er stort sett ufarlig, men noen føflekker kan forårsake kreft.

Utseende

Føflekker er ofte mørkt farget og flat. Skin tags er hudfarget og henger løst borte fra overflaten av huden.

Størrelse

Skin tags er vanligvis svært liten, vokser ikke større enn et riskorn. Føflekker kan vokse mye større, rundt på størrelse med en fjerdedel.

Kreft

Skin tags er ufarlig og er aldri ondartet. Imidlertid mol inneholde melanocytter, som er en type av celle som kan utvikle seg til melanom - en type kreft.

Misforståelse

Føflekker er lett gjenkjennelige, der som hud koder er ofte misforstått som kjønnsvorter når de vises i genitalia området.

Grupper

Skin tags er ofte funnet i nærheten av andre hud koder, vokser i grupper. Men ikke føflekker ikke etterligne dette problemet så ofte.

Fjerning

Skin tags kan fjernes, men prosessen vil etterlate et lite arr. En kvalifisert lege kan bruke følgende metoder for å fjerne hud koder: kryoterapi, frysing med flytende nitrogen; kvelning eller binde av tag med en tråd eller sutur; kutte av tag; elektrokirurgi, hvor et meget varmt, lite blad blir brukt til å skjære av huden tag mens forsegling blodkaret på samme tid for å stoppe blødningen. Hvis du vil fjerne en føflekk, vil hudlege kutte ut hele muldvarp og en felg av normal hud rundt det, deretter sy såret lukket. Dette vil også etterlate et arr.

Hvorfor Skin Tags Vises på My Neck?

Hvorfor Skin Tags Vises på My Neck?


Hud koder, medisinsk kjent som acrochordons, er små, godartede polypper eller svulster, som kan vises på halsen og andre områder av kroppen din som du blir eldre. Skin tags kan utvikle seg fra mild og repeterende gnagsår.

Identifikasjon

Skin tags ligne små, smertefri klaff lignende utvekster enten med hud farget eller mørkere toner, og de noen ganger vokse bittesmå stilker.

Beliggenhet

Skin tags vanligvis vises i nakken, armhulen, øyelokk, bryst og genital områder av kroppen, eller hvor som helst du har folder eller bretter i huden din.

Betydning

Ingen vet sikkert hvorfor hud koder utvikle. Vanligvis forbindes med normal aldring, fedme og diabetes, hud koder sjelden bli kreft.

Effekter

Krage, skjerf og smykker slitt nær halsen kan enkelt ulempe eller pensel mot hud koder, forårsaker irritasjon og noen ganger smerter.

Oppløsning

Leger bruker kryoterapi (frysing), elektro (ved hjelp av elektrisk strøm), ligering (binde av) og excision med kirurgiske saks for å fjerne hud koder.

Hjemmelagde Måter å fjerne Moles & Skin Tags

Føflekker og hud koder finnes to typer felles hud unormalt. De er vanligvis ufarlige, men vanlige føflekker har tendensen til å utvikle seg til kreft hvis de utsettes for store mengder sollys uten beskyttelse. Selv om det er best å ha legen din fjerne dem, er det en rekke måter å behandle både føflekker og hud koder hjemme, enten gjennom fullstendig fjerning eller ved å dekke dem.

Beskrivelse

Et mol er en mørk flekk på overflaten av huden som kan ta på en rekke forskjellige former, farger og størrelser. Selv om det vanligvis liten og brunt, kan de være store nok til å dekke hele kroppsdeler, og kan være rød, farget kjøtt og til og med blått. Det kan være flate eller hevet og endre form som du alder. En hud tag er en godartet vekst fra overflaten av huden. De er vanligvis små og smertefri, selv om de kan bli irritert hvis hyppig gnidd.

Mole Treatment

Behandling av en muldvarp hjemme er generelt ikke anbefalt fordi skader gjort på huden prøver å fjerne føflekken er kirurgisk svært smertefullt og kan føre til en infeksjon. Den beste måten å fjerne en føflekk hjemme er også bare dekke det opp med klær eller sminke. Hvis liten nok, er en bandasje eller klær den beste måten å gå om du gjør dette. Dersom føflekken er for stor, bør du vurdere medisinsk hjelp. Utover dette, bruk solkrem over føflekken og resten av huden din ved å bruke tid i solen er den beste måten å hindre den fra å utvikle seg til hudkreft.

Skin Tag Treatment

I motsetning føflekker, effektivt fjerne en hud tag hjemme og uten medisinsk hjelp er langt enklere og nesten smertefritt. I tillegg til å bare dekke huden tag mye på samme måte som du ville en muldvarp, fjerne det hjemme kan oppnås gjennom en prosedyre som kalles ligering. Selv best utføres av en lege, innebærer ligation binde en liten del av tråden rundt bunnen av huden tag for å kutte av sitt opplag og blodtilførsel. Over tid vil den dø og bli lett flyttbar. Andre typer hud tag fjerning behandlinger er best utføres av lege, men kryoterapi, eller fryser det vorte av, kan bli forsøkt gjennom bruk av over-the-counter kryoterapi vorte behandlinger, for eksempel Dr. Scholls vorte Away.

Fjerne en Skin Tag hjemme

Skjemmende støt på huden

Selv om en hud tag, eller acrochordon, er ikke livstruende eller et medisinsk nødstilfelle, dens stygge utseende kan være pinlig eller plagsom. Disse myke små knotter i huden stikker ut fra overflaten, vokser i områder som nakke, lyske, øyelokk, armhulene og under brystene.

Skin tags er ikke knyttet til noen sykdommer eller helsemessige forhold, men er forårsaket av faktorer som arv, graviditet, alder eller vektøkning. Noen mennesker er avhengige av sine leger å utføre kauterisering, skjæring, nitrogen-søknad og laser kirurgi for å fjerne hud koder. Men disse prosedyrene gjøre koste mye, så noen utvei til hjem rettsmidler som gjør en god jobb for å redusere skjemmende utseende.

Removal Metoder

Den mest populære eldgamle metode for å fjerne hud koder er knytte en hyssing rundt det før det tørker opp, skrumper og løsnet fra overflaten. For folk som er redd for å kutte hud koder av seg selv, er dette et godt alternativ. Hvis du er komfortabel med å bruke en saks, kan du bruke en tanntråd som strengen med å knytte huden tag. Pass på å klipp fra basen eller friske delen av huden; hvis det er for tykt, ikke kuttet. I stedet bruker vanlige hjem rettsmidler for å gjøre jobben.

Påfunn og løsninger

Noen av de hjem applikasjoner som brukes som rettsmidler er laget av ingredienser rett fra kjøkken eller pantry. Oregano olje er bra for å forebygge infeksjoner, bakterier og betennelser. Bruke den direkte på huden tag med en bomullsdott hver natt inntil huden tag tørker og faller av. Den samme metoden for søknaden gjelder for tea tree olje, klar neglelakk og en Castor olje - natron blandingen.

Apple cider eddik er også et levedyktig alternativ for å tørke opp huden tag. Suge en bomullsdott og la den forbli på humper i 20 minutter. Ikke suge for en lengre periode; huden kan bli irritert fra eple cider eddik.

Å ha hud koder er ikke en grunn til alarm. Hvis du er usikker om bruk hjemme fjerning teknikker, er det alltid best å konsultere en hudlege som kan sjekke din medisinske historie, gi oppmerksomhet til mulige symptomer på selv fjern sjeldne genetiske lidelser, som Birt-Hogg Dube syndrom - en betingelse for utviklings hudlesjoner alle rundt kroppen. Personer som lider av denne lidelsen har økt sjansene for kreft i nyrene, lungene eller tykktarm.

Om Skin Tags

Om Skin Tags


Skin tags er godartet vekster av hud. De er hudfarget og stikker ut fra hudoverflaten ved en liten stengel-lignende struktur. De vanligvis påvirker voksne i stedet for barn. Skin tags kan oppstå hvor som helst på kroppen, men de er mer tilbøyelige til å vises i underarm området, nakke, øyelokk og øvre del av brystet området. Hormonbehandlinger heve sjansene for å få en hud tag. Skin tags kan enkelt fjernes og forårsake ingen helserisiko.

Identifikasjon

Når identifisere en vekst på huden, er det viktig å huske at huden koder vanligvis vokser i karakteristiske deler av kroppen. Skin tags vanligvis har glatte overflater. Vorter er også en vekst, men har som regel kornete overflate og er flat. Skin tags tendens til å være mer avrundet.

Betydning

Det er viktig å huske at huden kodene har ikke potensial til å bli kreft. De er utvekster i huden. Skin tags kan være skjemmende, skjønt, og mange velger å ha dem medisinsk fjernet. Fjerningen er en enkel prosess uten risiko. Skin tags kan bli irritert, men hvis de er i et område hvor de kan gni mot smykker og klær.

Størrelse

Hud koder i de tidlige stadier av vekst er ikke større enn en sammenslått presisere. De kan vokse så stor som en drue. Skin tags er vanligvis på størrelse med vorte.

Time Frame

Skin tags er assosiert med voksne, ikke barn. Skin tags er mer utbredt hos personer som er middelaldrende. Hyppigheten av forekomsten av hud koder øker fra midten alder opp til ca en alder av seksti. Det bør bemerkes at gravide kvinner ser også en økning i hyppigheten av hud koder.

Betraktninger

Mens hud koder er ikke en helserisiko, den psykologiske effekten av å ha hud koder, spesielt de som er synlige, bør være tenkt på når de vurderer å ha dem medisinsk fjernet. Skin tags er tenkt som eyesores. De kan ha en innvirkning på en persons psykologiske outlook. Fordi det er ingen risiko i å ha en hud tag fjernet, bør den negative psykologiske effekten være en vurdering når du tenker på fjerning.

Forebygging / løsning

Skin tags er ikke arvelig. En tilstand som antas å bidra til å skape grobunn for vekst av hud koder er når huden er gni mot huden. Av denne grunn, overvektige og overvektige mennesker har høyere forekomst av hud koder. Opprettholde riktig kroppsvekt kan sees som en forebyggende tiltak. Hvis en hud tag oppstår, kan det lett bli fjernet av en medisinsk faglig.

Skin Tag Forebygging

Skin tags er godartet vekster som utvikler på både menn og kvinner som de gamle. Det er ikke uvanlig å finne dem på personer med visse medisinske tilstander. Skin tag forebygging bør diskuteres med helsepersonell, som en hudlege. Vanligvis vil huden koder vises på steder hvor huden bretter, som øyelokk, armhulene og halsen.

Bakgrunn på Skin Tags

Omtrent 46 prosent av mennesker vil utvikle hud koder eller annet sted på kroppen. Hovedsak de er harmløse og smertefritt. Men hvis huden tag blir irritert av klær eller hvis du tilfeldigvis barbere over det, det kan bli sår og blø. Skin tags vanligvis vises på huden som en liten klaff. Fargen på huden tag er vanligvis den samme som din vanlige hudfarge, men kan være litt mørkere. Det finnes et par forskjellige metoder for å fjerne en hud tag. Legen din kan brenne den av med en laser, fryse den av eller lanse den av med en skalpell.

Forebygging

Siden det ikke er vanligvis kjent hva som forårsaker hud koder, er det ingen måte å forhindre at de små vekster fra forming. De er ikke kreft. Gå til en hudlege når du ser en hud tag forming. Du bør dekke tag med en bandasje til du kommer til legen for å forhindre irritasjon.

Når du besøker en lege og få huden tag fjernet det kan blø. Det er viktig å holde området rent i flere dager etter at prosedyren for å forhindre infeksjon. Hvis du har en hud tag fjernet og den dukker opp igjen, noe som er mulig, men lite sannsynlig, må du kontakte lege umiddelbart. Kostnaden for å fjerne en hud tag varierer avhengig av prosedyren du velger.

Skin Tag fjerning

Det finnes måter å fjerne hud koder hjemme. Men de er ikke garantert å være trygg eller sanitær. Det første du må gjøre når du tenker på å få en hud tag fjernet er å ha en lege undersøke den for å fastslå om det er en hud tag eller ikke.

Skin Tag Behandlinger

Skin Tag Behandlinger


Skin tags er medisinsk kjent som acrochordons eller papillomer. En hud tag er en liten, ikke-kreftsvulst på huden som er noen ganger irriterende avhengig av hvor den er plassert. Skin tags kan lett fjernes hjemme med flytende nitrogen eller kirurgi.

Skin Tags

Både menn og kvinner kan få hud koder, vanligvis når de blir eldre. Hud koder, kan "stikke ut av huden, og kan ha en liten smal stilk forbinder huden bump til overflaten av huden," ifølge National Library of Medicine. De kan være så liten som en tapp hode eller så lenge som en halv tomme. Du vil være i stand til å vrikke huden tag frem og tilbake. De fleste er hud-farget, men noen er i samme farge som huden muldvarp. Skin tags kan oppstå hvor som helst på kroppen, men oftest er funnet på nakke, trunk, armhulene og i andre kropps folder.

Skin tags kan ikke slå seg til kreft og egentlig ikke utgjør noe helseproblem foruten å være en irritasjon. Hvis huden tag blir gnidd eller fanget på klær eller smykker du kan være lurt å få den fjernet. Hvis huden tag er på ansiktet ditt kan du ønsker å ha den fjernet av en plastisk kirurg.

Hjem Behandlinger

Hud tag fjerning behandlinger avhenger av hvor stor veksten er og hvor den er plassert.

Du kan prøve å fjerne huden tag hjemme hvis den er liten. Flytende nitrogen salver er tilgjengelige over-the-counter i de fleste apoteker.

Ikke prøv å kutte av huden tag hjemme fordi de kan blø mye.

Medisinske behandlinger

Hvis huden tag er større, gå til din lege eller hudlege for fjerning. Legen din kan fryse den av med flytende nitrogen eller kanskje cauterize det (brenne den av). Kirurgi kan være nødvendig hvis det er uvanlig stor. Ligering er en annen fremgangsmåte for fjerning av en hud tag, hvor legen vil binde bunnen av huden tag med en snor, noe som begrenser dens blodtilførsel. Det vil etter hvert tørke ut og falle av. Hvis huden tag er på ansiktet ditt vil du ønsker å ha den fjernet av en hudlege eller plastisk kirurg. Hvis den er på øyelokket, bør en øyelege fjerne det. Når en hud tag er fjernet, vil det ikke vokse ut igjen på samme sted.

Fare for Skin Tag Ondartethet

Skin tags er en vanlig og irriterende tilstand, som mange mennesker har fjernet hvis de blir ubehagelig og skjemmende. De fleste hud koder er ikke ondartet, men noen kan bli kreft. Noen mistanker bør tas opp med en hudlege umiddelbart.

Definisjon

Skin tags er små hud-farget vekster som kan mørkne over tid. De oftest forekommer i hudfolder, som for eksempel øyelokkene, hals og armhulene.

Årsak

Den eksakte årsaken til hud koder er ukjent, ifølge healenergy.com. Men mengden av huden tags kroppen din utvikler en tendens til å øker når du blir eldre.

Symptomer

Aetna.com rapporterer at huden kodene er vanligvis godartet. Men, skal du se en hudlege umiddelbart hvis du merker en synlig vekst av huden din tag eller om det er kløende eller smertefullt. En rask vekst er et tegn på huden din tag kan være ondartet.

Forebygging / løsning

Skin tags er vanligvis fjernes ved cryosurgery, electrosurgery, eller eksisjon, ifølge aetna.com. Hvis legen mistenker hudkreft, vil han også utføre en biopsi.

Prognose

The American Cancer Society rapporterer at den gjennomsnittlige personen som mottar rask behandling for hudkreft har en 99 prosent fem-års overlevelse.

Hvorfor har jeg Skin Tags på My Neck?

Hvorfor har jeg Skin Tags på My Neck?


Hud koder, også kjent som Kutan Papilloma, er små biter av hud som ser ut til å bli hengende fra hudens overflate. Disse kodene er hudfarget og ufarlig. Selv om det ikke er påvist fakta om hva som forårsaker hud koder, er det noen situasjoner som ofte er forbundet med dem.

Chaffing

Hud koder vises ofte i områder av kroppen der chaffing inntreffer eller huden gnir ofte sammen. Disse stedene inkluderer genitalia, hals, armhuler, under brystene og på øyelokkene.

Graviditet

Mange kvinner utvikler hud koder under svangerskapet på grunn av en utskillelse av hormoner.

Diabetes

Skin tags er vanlig blant pasienter med diabetes som opplever insulinresistens.

Steroid bruk

Steroider som forstyrrer musklene i kroppen kan føre til kollagenfibre å holde sammen, noe som resulterer i dannelsen av hud koder.

Vektøkning

Folk som legger på seg kan utvikle hud koder fordi flere områder av kroppen gni sammen.

Misforståelse

Skin tags er ikke ondartet eller kreft. De er harmløse og ikke forårsake symptomer.

Hva skyldes Skin Tags?

Skin tags er ufarlige biter av ekstra hud som kan vokse på en persons kropp. De kan vokse på alle, uavhengig av alder eller kjønn. Fjerning er vanlig for kosmetiske grunner, og kan vanligvis gjøres poliklinisk.

Hva er Skin Tags?

En hud tag er en ekstra stykke hud som ser ut til å bli hengende fra kroppen din ved en stengel eller en tråd. De kan være så liten som et knappenålshode eller like stor som en drue. Skin tags er medisinsk kjent som acrochordons eller kutan papilloma. De kan være hudfarget eller litt mørkere enn hudfargen. Skin tags kan være glatt og rund, eller rynkete og uregelmessig. De fleste hud koder er ufarlig, men fjerning er vanlig for kosmetiske grunner. Den direkte årsaken til hud koder er ukjent. Følgende er tenkt å bidra til vekst av hud koder: graviditet hormoner, insulin resistens forårsaket av diabetes, human papilloma virus, steroider og gnaging fra huden gni sammen.

Hvem får Skin Tags?

Alle kan få hud koder. De er mer vanlig hos voksne, men barn kan få dem, også. Jo eldre en person får sin sannsynligheten for å få huden koder øker. Overvektige mennesker er mer sannsynlig å ha koder, som de er tenkt til å vokse i områder av friksjon. Skin tags er tenkt å være arvelig.

Hvor får Skin Tags vokser?

Som nevnt ovenfor, er huden koder tenkt å vokse i områder på kroppen hvor det er en masse gni eller friksjon. De fleste hud koder skjemaet på halsen, under armene, under brystene til kvinner, eller på øyelokkene. Tags kan også danne nær lysken, på overkroppen og på baksiden.

Hvilke problemer ser Skin Tags Årsak?

Selv om hud koder er en type svulst, er de ikke kjent for å være kreft. De eneste reelle problemer som kommer fra å ha en hud tag er når de blir irritert eller fanget på klær eller smykker.

Behandling av Skin Tags

Behandling for hud koder er hovedsakelig for estetiske grunner. Å ha en ekstra bit av huden kan vurderes skjemmende eller pinlig til den personen som har en. En lege kan fjerne en hud tag ved å kutte den av eller fryse den. Å ha en hud tag fjernet er en enkel prosess, og hvis koden er svært liten, kan det også gjøres uten lokalbedøvelse. Det er ikke tenkt at det å ha en tag fjernet vil føre til mer å vokse. Hjem rettsmidler for fjerning av svulster inkluderer bruk en hyssing eller tanntråd for å feste svulsten og la det falle av på egen hånd. Saks er også brukt for øyeblikkelige resultater. Klippe en tag off kan forårsake blødninger. Hvis du prøver å klippe ut eller feste en hud tag, sørg for å se etter tegn på infeksjon (rødhet, hevelse, smerte).

Hvordan behandle Skin Tags

Hvordan behandle Skin Tags


Skin tags er små, godartede utvekster i huden, vanligvis festet til huden med en stilk eller en stengel. Hud koder kan komme i alle forskjellige former og størrelser. De finnes oftest i lysken, under armene, på øvre del av brystet, på halsen og på øyelokkene.

Bruksanvisning

Velg det beste alternativet for å behandle huden din tagger

Gjør ingenting. Du og din hudlege kan bestemme at ingen behandling er nødvendig, siden en hud tag er godartet. Det vil ikke vokse seg til kreft, vil heller ikke føre til at du noen smerter med mindre det er på et sted hvor det er irritert av klær eller friksjon.

Unn irritasjoner ved å dekke sår flekk med en bandasje eller bruke kremer eller pulver for å holde huden tag bort fra klær og andre deler av huden.

Frys huden tag med flytende nitrogen, mye måten vorter behandles. Vanligvis hudlege dips en hemostat (et instrument som ser ut som en kombinasjon mellom en pinsett og en saks) i flytende nitrogen og deretter griper stilken forsiktig i femten sekunder. Du kan føle en stikkende eller brennende følelse. Huden taggen skal falle av i 7 til 10 dager.

Skjær av blodtilførselen til huden tag. Din hudlege vil knytte et stykke tanntråd eller tråd stramt rundt stammen, og dermed holde tag fra å få noe blod. Denne fremgangsmåten kan være litt ubehagelig. Koden faller vanligvis av i noen dager.

avgifts hud koder. Eksisjon - kirurgisk fjerning av en hud tag - raskt kan oppnås i en hudlege kontor. Ofte er det eneste utstyr som er nødvendig er en skarp saks. Noen leger ikke engang bruke en lokal bedøvelse, følelsen av at den stikkende smerten ved injeksjon er verre enn den raske klipp av koden.

Tips og advarsler

  • Skin tags ser ut til å oppstå når det ytre laget av huden vokser for fort. De to største risikofaktorene synes å være alder (folk over 30 er sårbare) og kjønn (kvinner får dem oftere enn menn).
  • Skin tags er vanskelig å behandle fordi de ofte vokser ut igjen etter at de er fjernet.
  • Visse typer hudkreft kan se ut som hud koder, så det er viktig å la din hudlege undersøke huden din for å være sikker på at din tilstand er virkelig godartet.
  • På grunn av risiko som infeksjon eller kraftig blødning, fjerne en hud tag er ikke en gjør-det-selv prosjekt. Hvis du vil at huden tag fjernet, se din hudlege.

Hva er årsakene til vorter og Skin Tags som vi blir eldre?

Hva er årsakene til vorter og Skin Tags som vi blir eldre?


Vorter og hud kodene er vanlig hos eldre fordi som vi blir eldre kroppene våre fornye celler på et mye lavere tempo; Derfor forblir den "døde celle" lag på huden mye lenger. Hormonelle svingninger knyttet til aldringsprosessen også bidra til utvikling av vorter og hud koder.

Betydning

Skin tags er vanligvis plassert i nærheten av armhulene og på halsen, men er også funnet i hudfolder - som lysken, ryggen og magen. Noen ganger kan de gjøre en opptreden i ansiktet eller hendene også.

Typer

De fleste hud koder og vorter er helt symptomfri, noe som betyr at de ikke vil medføre noen symptomer. De er også normalt helt godartet og sjelden bli ondartet.

Funksjoner

Fordi myke vorter og hardere warts kan bli funnet i hudfolder, de ofte kan bli irritert på grunn av gnissing. De fleste leger tror på å fjerne dem når de er i områder som forårsaker irritasjon. Hvis de er plassert i ansiktet eller et område som øyelokket, vil legene også fjerne dem for kosmetiske formål.

Fjerning

Vorter og hud koder er fjernet på en rekke måter, for eksempel å knytte eller klippe dem (etter injisert med en bedøvelse). Frysing er også en annen vanlig måte å fjerne vorter og noen ganger hud koder også, men siden huden koder er mykere, binde eller kutte er vanligvis lettere.

Pigment endringer

Brune flekker er også en annen vanlig foreteelse som vi blir eldre. De blir ofte kalt "pigmentflekker" for nettopp denne grunn. De er annerledes enn fregner fordi de har en uregelmessig form.

Andre ikke-kreft hud vekster

Andre ikke-kreft hud vekster tilskrives aldringsprosessen inkluderer seboreisk keratose (brunlig / gråsort flekker som pleier å være grovt), kirsebær angiomas (glatte humper som er rød i fargen) og talgkjertelhyperplasi (gule humper består av olje kjertler).

Hauger Vs. Skin Tags

Peler, mer kjent som hemoroider og hud kodene er like ved at de begge er klumper som forekommer på overflaten av huden. Imidlertid er forskjellene mellom de to betingelser er slående.

Definisjoner

Skin tags er små biter av huden som henger ut av hudens overflate, og de er vanligvis funnet på brystet, nær armhulene eller i ansiktet. Hauger oppstå når årer nær endetarmen er betent.

Årsaker

Skin tags er vanligvis forårsaket når huden gnir opp mot andre hud eller hud er gnidd av klær. Årsakene til hauger inkluderer graviditet, forstoppelse og fedme.

Symptomer

Skin-koder er ikke smertefullt, og den typiske symptom er tilstedeværelsen av en hevet eller hengende stykke hud som er brun eller kjøtt farget. Symptomene på peler forekommer i området ved anus og kløe, svie og smerte.

Behandling

Vanligvis gjør huden koder ikke trenger behandling med mindre de blir et irritasjonsmoment, hvor en lege kan fjerne dem ved brenning, skjæring eller fryse dem av. Den vanligste behandlingen for mindre hauger omfatter over disk salver men noen ganger mer alvorlige hauger krever kirurgisk fjerning.

Forebygging

Opprettholde en sunn vekt kan bidra til å forebygge både hud koder og hauger. Hauger kan også forebygges gjennom å minimere forstoppelse, trener jevnlig, og unngå anal sex.

Skin Tags hos barn

Skin-koder er ikke-kreftsvulster som vises på overflaten av huden. Mens huden kodene er typisk funnet i voksne, noen barn har dem.

Om

Skin-koder er små biter av huden som er hevet fra overflaten av hoved hud. De varierer i størrelse fra små til størrelsen av en liten ball.

Fakta

Skin koder ofte er den samme fargen av individets hud, men noen ganger er de brun i fargen.

Beliggenhet

Skin tags kan forekomme på halsen, nær armhulene eller lukke til øyelokkene. Hos barn som er overvektige, huden kodene oppstå der lag av huden gni mot hverandre.

Problemer

Fordi huden kodene er ikke skadelig, kan barn med denne tilstanden leve uten et problem. Den eneste gangen tags bli problematisk er hvis de er fanget på noe og blødning oppstår.

Behandling

Leger vil fjerne hud koder hos barn ved å kutte dem av, fryse dem eller brenne dem av, og alle disse prosedyrene er smertefri. Mesteparten av tiden blir anestesi ikke nødvendig, men med store hud koder, er en bedøvelse noen ganger brukt.

Skin Tags og nyreproblemer hos nyfødte

Skin Tags og nyreproblemer hos nyfødte


Fødselen av et barn bør følges av en undersøkelse for å påvise noe unormalt. Hud koder og nyreproblemer er ikke uvanlig hos nyfødte barn. Skin tags er ikke skadelig for spedbarn, og er en vanlig forekomst, men legene vil anbefale en ultralyd for å vurdere nyrene. Nyreproblemer hos nyfødte er alvorlig og bør tas vare på så snart som mulig.

Identifisere Skin Tags

Skin tags er myke, små hud vekster, selv om noen kan være opp til en halv tomme lang. De vanligvis ikke vokse og kan bli plassert på halsen, armhulene, kropps folder eller andre områder. Skin tags er vanligvis hudfarget men er tidvis mørkere. De er som regel godartet og ikke smertefull. De kan være skjemmende og ubehagelig; hvis de er, kan du enkelt få dem fjernet av en god pediatrisk eller plastisk kirurg. Hvis de ikke forårsake irritasjon, er fjerning ikke nødvendig.

Nyreproblemer

Nyresvikt kan være kronisk eller akutt. Akutte sykdommer utvikles raskt og kan være svært alvorlig. Akutte sykdommer pleier å ha langvarige konsekvenser; det kan bare vare en kort tid og gå bort når den er behandlet. Kroniske sykdommer har en tendens til å bo og bli verre over tid. Noen spedbarn er født uten nyrer eller med unormale nyrer, i så fall, vil strenge behandling være nødvendig. Når nyrene kan ikke lenger holde tritt med det arbeidet som er spurt av dem, kalles det nyresvikt, som er når nyrene forsinke eller stoppe filtrere avfall på riktig måte fra kroppen. Dette kan føre til bygge-ups av avfallsstoffer og giftstoffer i blodet.

Knytter de to

Skin tags er vanlig hos nyfødte som har nyreproblemer. Legene er ikke helt sikker på hvorfor dette er fordi det ikke er konsistent. Noen spedbarn med huden kodene er funnet å ha nyre problemer, men på samme tid; mange med dem har ingen problemer i det hele tatt. Når huden kodene er oppdaget på en nyfødt, vil en ultralyd anbefales bare for å være trygg. Skin-koder kan være en god indikasjon på at det er en nyre problem. De vanligvis vises på en baby øre. Ører og nyrer utvikles på samme tid når barnet er i livmoren.

Behandlinger

Behandling for hud koder er valgfritt. Den består av en barnelege eller plastisk kirurg bare å fjerne den. Flytende nitrogen er en vanlig behandling for hud vekster. Når det anvendes, ødelegger flytende nitrogen cellevevet raskt og effektivt. Elektro eller elektrolyse er en annen teknikk. Dette blir alltid utført av en fagperson ved bruk av en elektrisk nål. Kutte av blodtilførselen med bruk av streng eller tråd vil føre til at huden tag å falle av.

Som for nyreproblemer, vil legen din undersøke for andre tilstander eller sykdommer som kan forårsake nyre problemer, inkludert en blokkering i urinveiene eller langvarig bruk av legemidler som kan skade nyrene, for eksempel noen antibiotika eller smertestillende midler. De viktigste valgene er palliativ og støttende omsorg og intensiv behandling med nyreerstattende behandling (RRT). Du kan snakke med en nevrolog (lege som spesialiserer seg på nyresykdommer) for å diskutere andre behandlinger også.

Betydning

Vi trenger våre nyrer for å holde seg hydrert. Uten dem ville vi dø. De er i kontroll over salt og vannbalansen i kroppen vår. Nyrene må være i stand til å skille ut absolutt noe fra blod i urinen. Hvis nyrene ikke kan skille ut noe, fordi det ikke er noen måte å bære den i urinen, blir stoffet ekstremt toksisk. Skin tags er tidvis en indikasjon på en unormal nyre eller problem. Å være sikker på at en nyfødt nyrer fungerer som de skal er nøkkelen til å sikre et langt og sunt liv.

Skin Tag fjerning

Skin tags er små flaps av huden som vanligvis utgjør rundt halsen, brystet og underarm området. De fleste hud koder er kjøtt farget og ufarlig. Enhver brå endring i farge eller størrelse på hud koder eller føflekker bør vurderes av en hudlege eller lege. Hvis huden kodene er skjemmende eller altfor stor, kan en person be om å få dem fjernet av sin lege eller hudlege.

Frysing

Ved frysing hud koder for å fjerne dem, legger en lege noen dråper flytende nitrogen på området. Det kan være umiddelbare resultater eller huden tag kan falle av i neste dag eller to.

Brenning

Som frysing, brenning hud koder innebærer å ødelegge tag vev og celler. Leger bruker en elektrisk kauterisering verktøy for å brenne tag.

Cutting

En lege kan anbefale å kutte huden tag off for umiddelbare resultater eller for spesielt store hud koder. I de fleste tilfeller er dette en enkel prosedyre som kan gjøres på et legekontor.

Knytte

Et hjem rettsmiddel som har vært brukt i år er å binde en snor rundt bunnen av huden tag å begrense blodstrømmen. Huden tag vil ofte slå mørk eller sort og faller av etter noen dager. Enkeltpersoner oppfordres til å sjekke med sin lege før du prøver hjem rettsmidler for hud tag fjerning.

Farene

Eventuelle nye eller endrede hud koder eller vekster bør vurderes av en lege eller hudlege for å finne bakenforliggende årsaker.

Dermisil Skin Tag fjerning

Skin tags kan være irriterende, men sjelden et medisinsk problem. Tradisjonelt å bli kvitt dem har alltid betydd lege eller hudlege kontor besøk. Ett selskap, Dermisil, prøver å endre dette med en helt naturlig løsning det hevder kan bli kvitt hud koder ved regelmessig bruk. Ingen resept. Ingen lege. Er det mulig?

Skin Tags

Skin tags er godartet hud vekster som kan bli funnet på halsen, ansikt, øyelokk, armer, kister, under bryster, armhulene og noen ganger på bena. Deres årsaken er ukjent, men de skjer som oftest til de eldre, gravide kvinner, de med diabetes type 2 og overvektige.

Mens hud-koder selv har ingen symptomer som forårsaker ubehag, kan deres plassering være et problem. Mange mennesker tilfeldigvis treffer hud koder når du barberer og hud koder kan bli irritert fra å gni mot klær.

Slik fjerner hud koder, leger tilbyr flere i-kontoret prosedyrer. Cryosurgery bruker flytende nitrogen til å fryse av hud koder. Kauterisering bruker annen temperatur ekstreme og brenner av hud koder. Ligering involvert kutte av blodtilførselen til huden tag til den dør og faller av. Eksisjon er kirurgisk fjerning av huden tag - som er gjort med litt lokalbedøvelse i legekontoret.

Dermisil

Dermisil er en merkevare av naturlige hud produkter som inkluderer produkter rettet mot vorter, skabb, herpes, impetigo, forkjølelsessår, helvetesild eksem, molluscum, arr, strekkmerker, spiker infeksjon, gjær infeksjon, jock kløe, fotsopp, ringorm, interne parasitter og immunsystem. Selskapet hevder sine behandlinger er helt naturlig og svært effektive.

Den eneste klinisk forskning på effekten av Dermisil er selskapets egen - som det innlegg på sin hjemmeside på Dermisil.com. Dette er det samme området hvor Dermisil selger sine produkter.

Skin Tag Produkt

Dermisil hevder at regelmessig lokal applikasjon av sin hud tag produktet vil føre til hud-koder for å tørke opp og flasse bort. Mens Dermisil ikke forklare eksakt teori eller vitenskap bak produktet, sier de viktigste ingrediensene er alfa-terpinen (et utdrag av tea tree olje), melaleuca alternifolia (tea tree olje), thuja occidentalis (felles eviggrønn busk), og Ricinus communis (den castorbean).

Purdue University Center for nye avlinger og planter Produksjonslister castorbean og lakserolje som en naturlig toksin stand til å drepe små dyr og selv folk i riktige mengder. Dette kan være hva som hjelper drepe huden tag vev. Imidlertid er det ingen forklaring eller spesifikk bevis for dette fra produsent.