Digidexo.com

hva er pittingødem

Triglyserider: Hva gjør dem High?

En tredjedel av amerikanske voksne har høye triglyseridnivåer, ifølge CNN Health. Mens legene ikke kan finne spesifikke årsaker, enkelte kosthold og livsstilsvalg øker risikoen for å utvikle tilstanden.

Triglyserider

Overflødige kalorier fra mat blir omdannet til triglyserider. Lagret i fettcellene, de får frigitt som energi når det kreves av kroppen.

Normale nivåer

Målt med en blodprøve administrert etter en natts mat og alkohol fort, nivåer lavere enn 150 milligram per desiliter (mg / dL) anses normalt av de fleste leger.

Betydning

De to vanligste årsakene til høye nivåer av fedme og ubehandlet diabetes. Andre kjente risikofaktorer kan innebære genetisk mottakelighet, stillesittende livsstil, alkoholforbruk og høy karbohydrat dietter.

Betraktninger

Gitt det faktum triglyseridene værende i blodet i ca 10 timer etter et måltid, kan utilstrekkelig faste kunstig heve testresultater. Leger anbefaler strengt etter 12 timers faste regelen før en test for nøyaktige resultater.

Expert Insight

Dr. Andrew Weil, forfatter av åtte uker til optimal helse, anbefaler å redusere inntaket av alkohol, spesielt øl, unngå mettet og trans fett, øke forbruket av matvarer rike på omega 3 fettsyrer i kostholdet, og får regelmessig mosjon for å bringe triglyserider inn i normalområdet.

Hva er årsakene til Pediatric magesmerter?

Pediatric magesmerter, som også er referert til som magen verke, magesmerter eller magesmerter, er en vanlig tilstand blant spedbarn, småbarn og barn. Barn med magesmerter kan ikke være i stand til å kommunisere hva som plager dem eller hva de har symptomer, slik at foreldre og omsorgspersoner må betale nær oppmerksomhet til atferd, spisevaner og avføring av alle barn under deres omsorg. Tenk på dette informasjon avledet fra Mayo Clinic, National Library of Medicine, den Nemours Foundation og American Academy of Family Physicians om årsakene til pediatriske magesmerter.

Kolikk

Babyer med kolikk kan ha symptomer som magesmerter som blir verre i sen ettermiddag og tidlig kveld. Kolikk babyer kan ha mer magesmerter etter å ha en flaske eller pleie, som kan være et tegn på syre refluks. Magesmerter forårsaket av kolikk kan reduseres ved å holde barnet opp mens fôring, stoppe ofte for å rape, og å gjøre endringer i kostholdet i mødre som ammer.

Mat

Barn som er allergiske mot visse matvarer, og spiser disse matvarene kan utvikle magesmerter. Intoleranse for laktose, gluten og andre ingredienser kan føre til magesmerter hos barn. Barn som spiser mat med høyt syre, for eksempel frukt juice, brus og tomatprodukter kan utvikle acid reflux, noe som kan føre til magesmerter.

Gass

Barn som lider av overdreven gass kan ha magesmerter. Å spise mat for raskt eller svelger luft når du spiser kan føre til en opphopning av gass som fører til raping og magesmerter. Barn som er kronisk forstoppelse eller holde sine avføring over lengre tid kan også utvikle magesmerter.

Infeksjoner

Barn som er smittet med viral gastroenteritt, som også er referert til som magen influensa, kan oppleve magesmerter, oppkast og diaré. Virusinfeksjoner som influensa og vannkopper kan føre til pediatrisk magesmerter som kan vare i en uke eller lenger. Bakterielle infeksjoner som Salmonella kan føre til pediatrisk magesmerter, og blir ofte spredt på barnehager eller gjennom forurenset mat.

Tarminvaginasjon

Spedbarn og småbarn med magesmerter kan ha en tilstand som kalles tarminvaginasjon, noe som fører til en blokkering i tarmen som hindrer fordøyelse og sirkulasjon. Pediatric magesmerter forårsaket av tarminvaginasjon er intens og har en plutselig innsettende, og symptomene kan blusse opp og deretter avta, men vil gjenta seg.

Medisinske lidelser

Barn med visse typer medisinske lidelser kan ha magesmerter. Tarm lidelser inkludert irritabel tarm syndrom, kan Crohns sykdom og divertikulitt forårsake pediatrisk magesmerter. Barn som har sigdcelleanemi eller er født med eller utvikle en brokk kan ha vedvarende magesmerter.

Hvordan måle Brawny Ødem

Hvordan måle Brawny Ødem


Ødem kan være fordypning eller brawny (non-pitting). Begge forholdene er forårsaket av dannelsen av blodpropper i venene i armene og bena på grunn av ødelagte ventiler og arrvev. Den måten å teste for brawny ødem er å forsøke en rebound ømhet test. Denne testen måler den tid for påfylling innskåret vev for å vende tilbake til sin normale form. Fra disse observasjonene, er det fastslått om et tilfelle av ødem er pitting ødem eller brawny ødem.

Hvordan måle Brawny Ødem

Finn det berørte området og bruke tommelen til å trykke over benete overflaten med jevn og sammenhengende press i 5 til 10 sekunder. Plasseringen vil være tibia eller fibula dersom betingelsen er i benet, sacrum hvis svelling er i nedre del av ryggen (mellom hoftene) eller sternum hvis ødem er i brystkassen.

Slipp når 5 til 10 sekunder.

Observer hvor lang tid det tar før huden til returen til sin normale form. Hvis du er i stand til å utføre denne testen, og gjøre et innrykk i hovne området, har du et tilfelle av grop ødem. Hvis huden er så hovent og stramt at du ikke kan gjøre et innrykk i huden, har du et tilfelle av brawny / non-pitting ødem.

Hint

  • Brawny ødem er den mest alvorlige typen av ødem og vanligvis er sekundært til en pre-eksisterende tilstand. Hvis du finner ut at du har brawny ødem, er det viktig at du ser en lege for å vurdere tilstanden din videre.

Hva er cellegiftbehandling?

Hva er cellegiftbehandling?


For de millioner av mennesker som er diagnostisert med kreft hvert år, er ordet "kjemoterapi" som er felles for dem som sine egne navn. Det kan også være behandling, eller en av de behandlinger, som lagrer deres liv. Selv om kjemoterapi har mange fordeler, det har også mange ulemper. Det finnes tallrike bivirkninger, hvorav noen er lett behandles og andre som er mer komplisert å unngå. Å vite ins og outs av chemo er viktig når du velger et kurs av behandling for kreft.

Betydning

Det er i dag mer enn 100 kjemoterapi narkotika, alle med forskjellige kjemiske sammensetninger, som brukes til å ødelegge eller blokkere veksten av raskt voksende og dele kreftceller. Den kan brukes som den primære behandling eller i kombinasjon med andre behandlinger, inkludert kirurgi og strålebehandling. Selv om det er mest kjent for å behandle kreft, kjemoterapi også anvendes for andre helsetilstander, så som revmatoid artritt og lupus.

I behandling av kreft

Når den brukes til behandling av forskjellige former for kreft, kjemoterapi har en rekke formål, avhengig av kreft og det legen føler er den mest effektive behandling for pasienten. Den vanligste hensikten er å drepe kreftceller og er noen ganger brukt som eneste behandling med mål om å kurere kreft.

Når den brukes i kombinasjon med andre behandlinger, for eksempel kirurgi, er det brukt for å drepe eventuelle gjenværende celler operasjonen ikke Vesenet. Det finnes situasjoner når det er nødvendig for å forberede kroppen for andre behandlinger, for eksempel stråling eller kirurgi, ved å krympe svulstene, noe som bidrar til å gjøre andre behandlinger mer effektive. I mer avanserte stadier av kreft, er det brukt som en form for trøst omsorg for å lindre smerte.

Ikke-kreft behandling

De som er diagnostisert med en immunsykdom, slik som lupus eller leddgikt, kan få en lav dose av cellegift for å bidra til å kontrollere sitt immunforsvar og sykdommer. I tilfeller hvor en sykdom påvirker benmargen og blodceller, og en benmargsstamcelletransplantasjon er i løpet av behandlingen, vil legene ofte velger å bruke kjemoterapi første til å forberede benmargen stamcelle for transplantasjon.

Drug Bestemmelse

Legen veier en rekke faktorer før du velger den spesifikke narkotika eller medisiner han vil bruke for din behandling: din generelle helse, type og stadium av kreft, hvis du har hatt noen tidligere behandlinger for kreft og dine preferanser. Det er viktig å holde deg selv som er involvert i beslutningsprosessen når det gjelder behandlingsplanen. Mens legen din kan veilede deg og gi deg råd, er det kroppen din og du har det avgjørende ord. Det er mange legemidler for å velge mellom, for eksempel taxotere, som brukes til å behandle lunge og prostata cancer; mens epirubicin brukes til å behandle både bryst- og prostatakreft.

Administrasjon

Det på en rekke måter kjemoterapi behandlinger kan administreres. Den vanligste måten er gjennom en blodåre, eller intravenøst. Hvis du har hud caner, kan du få foreskrevet en krem ​​som Fluorouracil som kan brukes på den delen av huden påvirkes av kreft.

Lokalisert kjemoterapi involverer injisering av legemidler direkte inn i det området av legemet der kreften er plassert, slik som magen, brysthulen eller blære. Medikamentene kan også bli satt direkte inn i kreft i seg selv, for eksempel å injisere dem direkte inn i tumoren. I tillegg, piller som Tamoxifen for brystcancer, og Endoxen for Hodgkins sykdom, både kan tas oralt.

Vanlige bivirkninger

Hver medikament som brukes for cellegiftbehandling har sitt eget sett med bivirkninger, som alle bør diskuteres med legen din før du starter behandlingen. De inkluderer forstoppelse, diaré, kvalme, oppkast, munnsår, hårtap, feber, tretthet, tap av appetitt og blåmerker lett. Disse bivirkningene vanligvis ende når behandlingen gjør, eller kort tid etterpå.

Late-Utvikling bivirkninger

Det er noen bivirkninger av kjemoterapi behandlinger som kanskje ikke utvikler før måneder eller år etter at behandlingene har blitt administrert og er ferdig. Før du begynner din behandlinger, spør legen din hva dine risikofaktorer er for disse bivirkningene og hva skiltene av dem kan være. De omfatter hjerteproblemer, infertilitet, nerveskader, skade på lungevevet og en sjanse for å utvikle en ny kreft.

Hva er fordelene med Geriatrisk Massage?

Hva er fordelene med Geriatrisk Massage?


Massasje kan være gunstig for alle, men geriatrisk massasje er en spesialitet massasje som fokuserer på aldersrelaterte helsemessige forhold til pasienter som er 65 år og eldre. Dette er ikke en utvannet versjon av tradisjonell svensk massasje, men en som bruker modifiserte teknikker av utdannet terapeuter. Sessions er vanligvis 30 minutter med klienten liggende eller i side-liggende posisjon. Og for å unngå skade på den skjøre huden og musklene vanligvis finner i denne aldersgruppen, stripping og dype vev slag unngås. Fordelene med geriatrisk massasje er systemisk, derfor bør vurderes som en del av en helsevesenet plan for alle som ønsker å opprettholde sin helse og uavhengighet godt inn i sine gyldne år.

Senker blodtrykket

Høyt blodtrykk, ofte kalt "silent killer", rammer om lag to tredjedeler av befolkningen over 65 år i november 2004 utgaven av "Complementary Therapies i sykepleie og jordmorutdanning," forskere Esther Mok og Chin Pang Woo studert 102 ikke-medisinert eldre slagrammede, den yngste blir 65, og fant at slow-takts ryggmassasje senket blodtrykk. Deltagerne ble tilordnet til enten en massasje gruppe eller en kontrollgruppe. Den massasje gruppen fikk langsomme slag på ryggen i 10 minutter før sengetid for sju rette dager. Kontrollgruppen fikk standard behandling for slagrammede. Hjertefrekvens og trykket av alle deltakerne blodet ble målt før behandlinger begynte, etter syv dager med behandling, og igjen tre dager senere. Deltakere i massasje gruppen viste signifikant senket hjerterytme og blodtrykk umiddelbart etter uke med massasje og tre dager senere.

Stimulerer Lymph Flow

Den normale aldringsprosessen fører til en nedgang i immunsystemet, noe som gjør eldre mer utsatt for influensa, lungebetennelse og andre sykdommer. Et bedre fungerende lymfesystem forbedrer immunforsvar som kan beskytte mot disse sykdommene. Lymfesystemet er et nettverk av kapillærer, fartøyer og noder som beveger seg giftstoffer via lymfesystemet væske fra vevet til lymfeknutene, hvor de samles opp og fjernes fra kroppen som avfall før de kan gå inn i blodbanen. En geriatrisk massasje ved hjelp av lys, kan milde stryke brukes til å pumpe lymfe manuelt gjennom systemet.

Reduserer Hevelse (ødem)

Hevelse i nedre ekstremiteter er et vanlig problem funnet hos eldre. Den kan reduseres ved å posisjonere det berørte området høyere enn hjertet, og ved hjelp av lett massasje slag rettet mot hjertet. Men ikke alle hevelse bør reduseres ved massasje, slik som pittingødem, som er anerkjent når innrykk av en finger presset i det berørte vevet ikke rebound etter at fingeren er fjernet. Pittingødem kan være en indikasjon på en mer alvorlig medisinsk tilstand.

Bedrer livskvalitet

Ifølge The Michael Stern Parkinsons Research Foundation, er gjennomsnittlig debutalder for Parkinsons 61. mest anerkjente symptom er nedsatt bevegelse, men andre symptomer kan omfatte søvnproblemer, angst, depresjon og svekket hukommelse. Forskning ved Touch Research Institute, som studerer massasje terapi effekter gjennom alle faser av livet, gjennomført en studie med pasienter diagnostisert med sykdommen. De ble satt inn i to grupper. Over en periode på fem uker, ble den ene gruppen fikk massasje og de andre progressive muskelavslapning økter. Legene fant at gruppen som fikk massasje rapportert å ha mer effektive og mindre forstyrret søvn og forbedring i sitt daglige livet fungerer.

Hva er årsaken Alder flekker på hendene?

Uansett hva du kaller dem - pigmentflekker eller leverflekker - utsiktene til å ha dem på hendene er ikke behagelig. Du kan ta visse forholdsregler for å hindre at disse stedene fra utviklingsland.

Lentigos

Brune flekker (pigmentflekker eller leverflekker), som også kalles seborrhoeic keratoser og lentigos, kan utvikle seg dersom en person har blitt overeksponert for sol. Brune flekker kan vises hvor som helst på kroppen, men ofte er funnet på hendene fordi hendene er sjelden beskyttet mot solen.

Sol

Når overeksponering for solen (eller tanning boder og senger) oppstår, prøver kroppen å beskytte seg selv og overproduces pigmentet i huden vår, som er melanin.

Outcome

Når overkompensasjon skjer, er resultatet ujevne flekker av brunt som vanligvis dukker opp på ryggen av hendene og på ryggen. Ifølge American Society for dermatologiske kirurgi, kan flekkene være brun eller svart i fargen. Flekkene kan være avrundet eller tydelig definert flate flekker i huden.

Musk og bergamot

For å unngå å få solflekker, bruke solkrem og gjelder ikke parfymer som inneholder bergamot eller musk til områder av kroppen som er utsatt for sol. Når du bruker disse luktene til huden din, huden blir veldig sårbar for soleksponering, og alder flekker kan oppstå som et resultat. Hvis du bruker parfyme med musk eller bergamot, gjelder det bare for områder som omfattes av klær, ifølge WomenFitness.net.

Pastinakk og Persille

Pastinakk og persille inneholder et stoff som heter psoralen, som gjør huden supersensitive for solen. Hvis du har håndtert disse matvarene, vask hendene flittig før du går ut i solen. Hvis du har blitt solbrent mange ganger i livet ditt, er sjansen for å utvikle pigmentflekker på nettstedene til de brenner øker.

Hva er Retin-A Micro brukes til?

Hva er Retin-A Micro brukes til?


Retin-A Micro er en resept-styrke acne behandling designet for å brukes regelmessig som en del av akne-kampene regime. Ifølge Retin-A Micro nettside, kan denne resepten styrke gel gi resultater i to uker. Tretinoin er den aktive bestanddel i denne topisk gel. Denne ingrediensen kan bidra til å hindre fremtidige utbrudd når huden klarner opp. Retin-A Micro har vært brukt som et anti-aldring behandling, selv om det ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration for disse formålene.

Acne

FDA har godkjent Retin-A Micro for behandling av akne. Tretinoin er en syre avledet fra vitamin A. Det kan trenge porene som er tette og oppløse hva som tilstopping dem. Tretinoin forbedrer cellefornyelsen rente, noe som bidrar til kviser helbrede. Tretinoin jevner også ut rødheten som følger med akne.

Anti-Aging

FDA har godkjent Retin-A Micro bare for behandling av akne. Men fordi Retin-A Micro øker kollagen, kan det føre til at huden til å vises fyldigere, minimere fine linjer og rynker. Fordi Retin-A Micro kan jevne ut hudfargen, medisinering er ofte brukt til å slette pigmentflekker.

Usage

Retin-A Micro kommer i en gel pumpe som brukes til å rense huden. Gelen kan inneholde enten 0,04 eller 0,1 prosent tretinoin. Legen din vil bestemme hvilken styrke du trenger, avhengig av alvorlighetsgraden av akne. Bruk kun Retin-A Micro så ofte som legen din sier. Dette er en tid-ut medisiner, og overforbruk kan irritere huden.

Forholdsregler

Unngå overeksponering huden til solen mens du bruker Retin-A Micro. Hvis du planlegger å være i solen, må du huske å bruke sunblock SPF 15 eller høyere. Retin-A Micro gjør huden følsom og utsatt for solskader. Ikke bruk Retin-A Micro hvis du er gravid eller ammende.

Side Effects

Huden kan i utgangspunktet bli irritert i løpet av de første ukene av bruk. Ekstremt tørr, peeling og rød hud kan vare opp til fire uker etter den første behandlingen av Retin-A Micro. Disse bivirkningene forsvinner vanligvis. Hvis de vedvarer, kan du være følsom for tretinoin og bør vurdere å finne en annen metode for behandling av akne.

Hva tiltrekker Bugs & Insects

Hva tiltrekker Bugs & Insects


Enten du samle insekter eller prøver å unngå dem, er det verdt å vite hva som tiltrekker dem. Fra maur til biller, er mange insekter trukket til ulike typer mat, kjemikalier, og lys.

Søte Foods

Maur, for ett, elsker søt mat og er ofte lokke av cookies. Peanøttsmør er en pålitelig måte å tiltrekke seg tre maur, men sørg for å holde den ut av din picnic kurv hvis du prøver å unngå en invasjon.

Fermen Frukt

Mashing opp råtnende frukt og blande det med vin og sukker er en fin måte å tiltrekke seg fluer, møll og biller, blant andre. Hvis du prøver å tegne og fange insekter, sørg for å la blandingen stå noen dager før du setter den til å fungere.

Øl og melasse

Biller elsker en kombinasjon av øl (gjerne mørkt øl) og melasse. Bland de to i like deler, og du vil ha gode bug agn.

Kjemikalier

Fordi insekter bruker semiochemicals som et middel for kommunikasjon, er det mange forskjellige kjemikalier som tiltrekker seg bestemte insekter. Vitenskapelige studier bruker noen ganger feromon og andre typer kjemiske feller.

Lights

Bugs i mange forskjellige varianter trekkes til gløde, ultrafiolett, og fluorescerende lyskilder i dim omgivelser.

Hvordan måle perifere ødemer

Hvordan måle perifere ødemer


Ødem er oppbyggingen av fluid mellom vev og celler under huden, som forårsaker svelling. Det er vanlig i ben og føtter på grunn av virkningen av tyngdekraften på fluider som er fanget i legemet. Ødem i bena og føttene kalles perifere ødemer. Det er mer vanlig hos eldre og kan føre til betennelse i åreknuter. Det kan være forårsaket av overvekt, langvarig stående, infeksjoner og blodpropper. Perifert ødem kan være symptomatisk for andre sykdommer som nyre, hjerte eller leversvikt. Måling perifert ødem bør foretas av en medisinsk faglig; men du kan utføre noen enkle tester hjemme.

Bruksanvisning

•  Fjern klær som dekker dine føtter og ben.

Se på dine føtter og ben. Sammenligne det ene beinet til det andre og se etter forskjeller i størrelse. Hele benet kan være hoven; men du kan legge merke til områder som er mer hovne eller er ute av proporsjoner.

Trykk hardt på benet eller foten med en finger og fjern.

Observer reaksjonen av huden din. Dette er en indikasjon på hvilken type perifere ødemer du kan ha, og om det kan være relatert til andre sykdommer. Skin fjærer tilbake umiddelbart med non-pitting ødem. Hvis et innrykk holder seg en stund, er dette pitted ødem. For eksempel er ikke-pitting ødem forbundet med problemer med lymfesystemet.

Bruk et målebånd for å måle omkretsen av låret. Skriv ned sin omkrets og gjenta daglig i noen dager, med samme område på benet. Økende målinger indikerer hevelse.

Mål volumet av vann foten og ankelen fortrenger over en periode på én uke. En enkel metode for å gjøre dette på er med en bøtte med vann og et målebånd. Mål avstanden fra gulvet til nivået av vann i bøtten. Skriv ned vannstanden måling.

Plasser foten i bøtta; sikre ankelen er dekket av vannet også. Ta et annet vann nivåmåling og skrive det ned.

Gjenta trinn 7 to ganger om dagen i en uke. Du må kanskje finne en hjelper til å ta vannet nivåmåling.

.

Beregn differansen mellom vannstanden før og etter at du har satt din fot i vannet. Forskjellen mellom de to målingene vil øke etter hvert som vannstanden stiger. Dette indikerer at svellingen har økt, fordi foten har fortrengt mer vann.

Ta med dine observasjoner og målinger til en medisinsk faglig og søke råd om hevelse i ben og ankler. Målinger kan være nyttig i diagnosen.

Tips og advarsler

  • Disse målingene er enkle tester du kan gjøre hjemme. Søk profesjonell hjelp for å få råd, diagnostisering og behandling av perifer ødem.

Hva er årsaken til Congestion i ørene?

Hva er årsaken til Congestion i ørene?


Lunger i ørene forstyrrer normal hørsel, og kan gjøre det vanskelig å snakke og bli med på samtaler. Øret lunger kan utvikle seg i alle, selv om babyer og små barn ikke kan være i stand til å forklare hva som plager dem.

Heldigvis er de fleste årsaker til øret lunger er ikke alvorlige medisinske problemer, og er ofte forebygges eller behandles med livsstilsendringer, hjem rettsmidler og medisinsk behandling.

Sykdommer i øret

Øret infeksjoner er en vanlig årsak til øret lunger, spesielt blant spedbarn og barn. Sykdommer i øretrompeten, som for eksempel mellomøret væske kan resultere i øret lunger. Øret lunger kan også skyldes tykk eller overdreven oppbygging av slim i øretrompeten.

Plutselige endringer i lufttrykket mens du flyr eller reiser til en høy høyde kan føre til overbelastning i øret. Dreven ørevoks eller ørevoks som blir tykk og blokkerer ørekanalen kan resultere i øret lunger.

Vann kan komme inn i øregangen mens bading eller svømming, noe som kan resultere i en følelse av øret lunger, og et fremmedlegeme i øret, kan for eksempel et insekt, skitt eller stykke bomull også produsere lunger i ørene.

Sykdommer

Virale, bakterielle eller fungale infeksjoner kan føre til overbelastning av ørene. Forkjølelse kan føre til overdreven slimproduksjon, som kan bygge opp i øretrompeten, mellomøret og bihulene, noe som resulterer i øret lunger.

Bihulebetennelse kan også resultere i øret lunger, samt lunger i nesen. Andre luftveissykdommer som bronkitt, influensa og lungebetennelse kan også føre til øre nese og verkende eller smerter i ørene.

Blåser nesen for hardt som et resultat av en sykdom er en annen årsak til øret lunger. Ved hjelp av nesespray i mer enn tre dager for å lindre tett nese under sykdom kan noen ganger føre til opphopning av ørene også.

Medisinske tilstander

Personer med sesongmessige allergier til tre, gress eller ugress pollen kan utvikle øret lunger, spesielt i løpet av sen vår til den første frosten av høsten. Høysnue, som også er referert til som allergisk rhinitt, er en medisinsk tilstand som kan føre til øre, nese og bihuler lunger, som kan vare i flere uker i løpet av sensommeren og høsten.

Betente blodårer fra en infeksjon eller et slag mot hodet eller øret kan føre til hevelse som fører til øret lunger. Personer med nesepolypper kan utvikle øret overbelastning i tillegg til nesetetthet som følge av deres tilstand. Kvinner som er gravide ofte oppleve økt lunger for varigheten av svangerskapet, og lunger kan oppstå i ører, nese eller bihuler.

Ødem rettsmidler

Ødem er en tilstand som fører til overdreven væske opphopning som resulterer i merkbar hevelse av kroppens vev. Ifølge MedicineNet, føtter og ben er de mest berørte områdene. Hvis venstre ubehandlet, kan ødem føre til at huden strekker seg, noe som kan føre til andre sykdommer. Begrense saltforbruket, heve berørte kroppsdeler og som bruker diuretika (vanndrivende) er et par ting legen kan anbefale å redusere hevelse.

Årsaker

Ifølge National Institute of Health, solbrenthet, nyresykdom, hjertesvikt, graviditet, leverproblemer, visse medisiner og anstrengelse fra å gå i varmt vær er alle vanlige årsaker til ødem. Ifølge MedicineNet, åreknuter og betennelse i blodårene er to primære årsaker til ødem. Disse forholdene hindre venene fra tilstrekkelig pumpe blod som kan resultere i en opphopning av væske i ekstremiteter. Ødem er ikke arvelig eller smittsom.

Symptomer

Ødem har synlige symptomer som kan bli oppdaget i løpet av en lege eksamen. Vanligvis huden over det berørte området vil vises skinnende og strukket. Hvis legen gjelder å trykke lett på hovne området og et smilehull vises, vil han vanligvis utfører ytterligere tester for å finne ut hvorfor du har ødem. Hvis et innrykk forblir lenge etter trykket er sluppet ut, kan du ha pitting ødem. Pittingødem er den vanligste typen av ødem. Hvis ingen innrykk gjenstår, kan du ha non-pitting ødem. Denne type av ødem er vanskelig å behandle. Ifølge MedicineNet, vann piller er vanligvis ineffektive i behandling av non-pitting ødem. Men heve berørte områdene kan bidra til å redusere hevelse.

Rettsmidler

Ødem er en uhelbredelig sykdom, og kan bare behandles ved å diagnostisere og adressering underliggende forhold som kan være årsaken det. For å minimere hevelse, prop berørte kroppsdeler med puter når du ligger nede. Bruk støttestrømper for å legge trykk på bena og holde vannet samler seg i ekstremiteter. Unngå å stå eller sitte i lange perioder av gangen. Lytt til legens anbefalinger om å redusere saltinntaket.

Diuretika

Legen din kan også foreskrive diuretika å behandle din ødem. Diuretika er ofte foreskrevet når høyt inntak av salt fører til ødem. De virker ved å redusere mengden av væske som reiser gjennom blodårene. Diuretika hjelpe kroppen eliminere overdreven salt og vann. Vann piller også bidra til å blokkere nyrene fra reabsorbing og beholde salt. Ifølge Mayo Clinic, diuretika er trygge, men kan føre til lavt natrium i blodet, økt blodsukker og kolesterol, utslett, leddproblemer, impotens hos menn og unormal menstruasjonssykluser.

Hva Er Human Genome Project?

The Human Genome Project var en verdensomspennende innsats for å identifisere, kategorisere og studere genene i menneskelig DNA, de kjemiske basepar som er våre genetiske byggesteiner. Det var et stort prosjekt med feiende medisinske og forsknings implikasjoner - Human Genome Project er som et kart over menneskets gener som vil øke hastigheten på vitenskapelige oppdagelser.

Historie

Det amerikanske Department of Energy og National Institutes of Health koordinert Human Genome Project med forskere over hele verden. Det startet i 1990 og ble anslått å ta 15 år. Den ble ferdigstilt tidlig i 2003 takket være fremskritt innen teknologi.

Funksjoner

The Human Genome Project identifisert og katalogisert alle genene som finnes i DNA av mennesker. Dette er om lag 25.000 gener. Det også funnet ut sekvenser av 3,2 milliarder kjemisk basepar i menneskets DNA. The Human Genome Project samlet en massiv database og gjort den tilgjengelig for privat sektor for forskning. Selv om genene er alle nå identifisert, forskerne vet ennå ikke hva halvparten av dem gjør.

Identifikasjon

For å identifisere menneskelige gener, så forskerne på gener fra mange organismer som ikke var menneskelig. Blant disse var lab mus, fruktfluer og bakterier som finnes i menneskelivet. De alle har lignende egenskaper til folk. Dette hjalp forskerne finne ut hvilke gener utført spesifikke funksjoner. Eksempler er gener som gir en person en bestemt fysisk funksjon, gener som bekjemper sykdom og gener som påvirker atferdsmessige trekk. The Human Genome Project også brøt den måten de fire DNA kjemikalier - "A", "T", "C" og "G" - er paret opp. De ulike basepar fastslå dyrs arter og alle de individuelle trekk.

Effekter

The Human Genome Project lover å revolusjonere måten forskerne undersøke menneskelige genetiske lidelser. Dette forventes å føre til nye og spennende måter å diagnostisere, behandle og forebygge sykdommer. Informasjon ble gjort tilgjengelig for privat sektor. Private selskaper fikk lov til å lisensiere teknologien og tilskudd ble tildelt for lovende forskning. Oppdraget av Human Genome Project er å dele kunnskap for å oppmuntre medisinske nyvinninger.

Betraktninger

The Human Genome Project gikk langt for å vurdere de etiske, juridiske og samfunnsmessige konsekvenser av sin forskning. Det var den første betydelige vitenskapelig studie for å gjøre dette. Ca $ 1 millioner brukt undersøke disse spørsmålene. De omfatter rettferdighet i å dele genetisk informasjon, psykologisk effekt, reproduktive problemer og konfidensialitet av genetisk informasjon. Prosjektledere hevder ikke å løse noen av disse problemene, bare for å undersøke dem og åpne en dialog.

Blemmer forårsaket av vann oppbevaring

Blemmer forårsaket av vann oppbevaring


Vannretensjon er forårsaket av overflødig væske bygge opp i vev i kroppen din. Denne væske buildup, kjent som ødem, kan føre til hevelse i det berørte området. Alvorlig vann oppbevaring kan føre til blemmer når væsken blir fanget under huden din.

Opphopning av væske i kroppen din

Lekkasje av væske fra kapillærene kan signalisere nyrene å bremse produksjonen av urin. Dette fører til mer væske til å bygge opp i systemet og mer press i dine kapillærer, som fører til mer lekkasje. Deres kapillarer kan lekke fluid fordi de blir skadet, eller dersom trykket inne i dem er høy. Hvis ditt nivå av serum albumin, et protein i blodet, er lavt, vil nyrene beholde mer natrium og væske. Disse handlingene føre til væske til å hope seg opp og vannretensjon oppstår.

Hva er årsaken til vann oppbevaring?

Noen av grunnene til at du kan beholde vann inkluderer å spise salt mat, stående eller sittende i en stilling for en lang periode, hormon endringer fra premenstruelt syndrom og graviditet. Noen medikamenter kan også forårsake hevelse. Disse inkluderer vasodilatorer som brukes til å åpne blodårer, som vanligvis brukes i blodtrykksregulerende medisiner. Kalsiumkanalblokkere. også kjent som kalsiumantagonister, en blodtrykksregulerende medisiner, kan forårsake vannretensjon. Tiazolidindioner, en form for diabetes medisiner, og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler kan også føre til at du holde vann.

Symptomer på Vannretensjon

Blemmer på huden er et tegn på alvorlig væskeansamlinger. Dette er forårsaket av væske som blir fanget under huden og sanking i blemmer. Hvis blemmer, kan de bryte og lekke væske. Andre symptomer inkluderer hevelse i ankler, ben, ansikt eller andre deler av kroppen. Pitting ødem er preget av et smilehull forming når du trykker på huden din. Huden kan bli skinnende eller se strukket. En merkbar og uforklarlig økning i størrelsen på magen din kan være et symptom på vann oppbevaring.

Alvorlige symptomer

Hvis du opplever kortpustethet, pustevansker eller brystsmerter, kan du ha utviklet vannansamlinger i lungene. Dette kan være en tilstand som kalles lungeødem og er livstruende. Ifølge Mayo Clinic, bør du søke medisinsk hjelp umiddelbart dersom du utvikler disse symptomene.

Behandling for Vannretensjon

Legen din kan forskrive medisiner som vil hjelpe kroppen til å frigjøre den innebygde opp væske. Disse er vanndrivende, og de hjelper nyrene øke flyten av urin. Legen din kan foreslå at du bruker trykk strømper hvis du har væskeansamlinger i bena. Disse strømpene vil bidra til å presse væsken ut av beina og holde væske akkumuleres. Hviler med bena hevet over hjertet ditt kan hjelpe lymfesystemet drenere overflødig væske fra bena. Begrense salt i kostholdet ditt kan være et kurs av handlingen som legen anbefaler. Du kan forhindre hevelse i bena ved å ikke sittende eller stående på ett sted for en lang periode. Ifølge Mayo Clinic, vil bevegelsen av leggmusklene forhindre væske fra å bygge opp.

Ankel hevelse forbundet med hjertesykdom

Lys hevelse i kroppen kan være en normal forekomst og vanligvis ikke klarer å produsere noen røde flagg eller varselsignaler. Men væskeretensjon; spesielt i anklene, kan være en indikasjon på farlige hjertesykdommer. Faktisk er de fleste tilfeller av ankelen hevelse assosiert med en type hjertesykdom som kalles hjertesvikt, som American Heart Association rapporterer påvirker 5,7 millioner amerikanere.

Hva er egentlig ankelen hevelse?

Ifølge Revolution Health, er ankelen hevelse også referert til som pedal ødem. Tilstanden er merket med en overdreven mengde væske buildup i vevet som omgir ankler og føtter. Ankel hevelse som er assosiert med hjertesykdom skaper også en tilstand som kalles pitting ødem som forårsaker inntrykk å stå på huden når trykket er brukt til det hovne området.

Hvorfor anklene Swell?

Ankel svelling er forårsaket av hjertesvikt som er oppstått på høyre side av hjertet. I motsetning til svelling på venstre side av hjertet som fører væske til å renne inn i lungene, kongestiv hjertesvikt som forekommer på høyre side sender fluid til ben, føtter og ankler. Ifølge Quest Diagnostics, går overflødig væske disse områdene gjennom venene som strekker seg fra hjertet.

Hjertesykdom Medisiner

Det er noen hjertesykdom medisiner som kan forårsake hevelse i anklene som ellers ikke opplever noen form for ødem. For eksempel, forklarer Health Central at visse blodtrykkssenkende medisiner som kalles kalsiumkanalblokkere kan føre til en unormal økning av væske i ankelområdet.

Elevation

Elevation spiller en viktig rolle i å bidra til å avlaste de smertefulle og ubehagelige symptomer som er forbundet med hovne ankler. Blå Kors Blue Shield of Massachusetts anbefaler å holde hovne ankler hevet over hjertet. Dette kan gjøres ved hjelp av en haug av puter eller en kile. Iført støttestrømper og fjerne salt fra kostholdet er også nyttig. Trene beina bør også vurderes hvis mulig, fordi det bidrar til å levere fluidet tilbake i retning av hjertet.

Diuretika

Noen ganger kan en lege vil foreskrive et medikament kjent som en løkke diuretikum for å avlaste den ekstra fluidoppbygning i kroppen. I boken Cardiovascular Therapeutics: A Companion to Braunwald sin hjertesykdom, forklarer forfatteren Elliott M. Antman at loop-diuretika bidra til å gjenoppleve kroppen av natrium som kan føre til væskeretensjon. Men loop-diuretika har noen ulemper, inkludert elektrolyttmangel. Elektrolyttmangel er alltid en bekymring og supplerende former for elektrolytter må gis under vanndrivende behandling.

Typer av språkforsinkelser

Kanskje du har lagt merke til at barnet ditt eller en elev i klasserommet stiller et problem med tale. Han kan være lider av en språkforsinkelse problem. Fire hovedkategorier av språkforsinkelse problemene finnes, og de er kjent som mottakelig språkforsinkelse, uttrykksspråkforsinkelse, fonologiske lidelse og flerkomponent forstyrrelser.

Mottakelig språkforsinkelse

Personer med mottakelig språkforsinkelser forstår ikke hva folk rundt dem sier. For eksempel kan de ikke være i stand til å følge mer enn ett trinn av et sett av retninger på en gang eller at de overser spørsmål, siden de ikke vet hva som blir sagt. Et annet kjennetegn er at de forstår enkelte ord. Men når de er satt sammen på en frase eller en setning, blir betydningen helt uklart for dem.

Expressive Language Disorder

Personer med utviklings ekspressive språkforstyrrelse start å ha problemer med å bruke ord fra det øyeblikket de begynner å snakke. Enkeltpersoner som har kjøpt type denne forsinkelsen har problemer med å snakke på grunn av noen form for alvorlig ulykke som svekket deres evne. Det er ikke at disse personene har problemer med å produsere lydene av ord. De kan ikke sette sammen setninger på riktig måte, må du ikke bruke riktig grammatikk og har problemer med å finne ut det riktige ordet.

Fonologiske Disorder

Andre navn på denne typen forsinkelse inkluderer tale lydproduksjon lidelse, artikulasjon lidelse og utviklingsartikulasjon lidelse. Personer med denne typen problemer har problemer med selve uttalen av de riktige lydene i ord. Manglende evne til å danne de riktige lydene fører til at barnet ikke er i stand til å snakke på et nivå som forventes på hans alder. Noen ganger bokstavene er bare litt av, mens i andre tilfeller barnet ikke kan forstås i det hele tatt.

Multikomponent Avbrudd

Som med alle typer problemer og plager, er folk ikke begrenset til bare én kategori av problemet. Et barn kan være sliter med hvilken som helst kombinasjon av de nevnte typer forsinkelse tale. I dette tilfelle er den enkelte sies å ha flerkomponent-forstyrrelser. Et barn kan ikke være i stand til å forstå hva folk rundt henne sier, og hun kan ikke være i stand til å produsere de riktige lydmønstre å snakke seg selv heller.

Hvordan lære barn å identifisere følelser og hvorfor

Hvordan lære barn å identifisere følelser og hvorfor


Følelser identifikasjon er et viktig utviklings ferdighet. Barn bør vite at de kan snakke om sine følelser og hvordan de skal beskrive sine følelser når noe er galt (referanse 1). Små barn mangler språkkunnskaper er nødvendige for å beskrive sine følelser, som fører til utagering atferd som treffer, skrek og gråt (referanse 2). Barn kan begynne å lære på et tidlig alder hvordan å uttrykke sine følelser på en sunn måte. Foreldre og lærere kan hjelpe dem å utvikle denne ferdigheten gjennom lek, aktiviteter og modellering.

Hvordan lære barn å identifisere følelser og hvorfor

Modell passende uttrykk for følelser. Hvis et barn observerer at du er synlig frustrert, beskrive dine følelser til barnet. For eksempel, hvis du søler noe på gulvet, kan du si: "Jeg er virkelig lei at jeg sølt drikke. Jeg er trist fordi nå har jeg ikke noe å drikke, og jeg er sint at jeg må rydde opp. " Dette lærer barna hva ord å bruke i lignende situasjoner og hvordan å uttrykke sine følelser på riktig måte.

To play "følelser" spill. Selv om det er mange spill tilgjengelig for kjøp på lærer forsyne butikkene og på nettet, kan du gjøre opp dine egne følelser spill. Skriv så mange "følelser" ord som du kan tenke på på individuelle kartotekkort (referanse 3). Hver spiller kan trekke et kort og identifisere en gang at han opplevde den følelsen. For et annet spill, tegne ansikter som viser ulike følelser på papptallerkener. Hold opp platene og la barnet identifisere hva følelsen ord beskriver hvert ansikt. Den voksne og barn kan også ta svinger gjør forskjellige ansiktsuttrykk og gjette følelsen.

Gi barn ord for å beskrive sine følelser. Observere barnets atferd og beskrive hva han ser ut til å være følelsen. Når barnet er sint fordi han ikke kan leke ute, sier til ham: «Jeg ser at du er sint akkurat nå." Hvis du observerer et barn gråter, kan du si: "Jeg ser at du føler deg trist, hva skjedde?" Beskriver også positive følelser som glad, spent og stolt.

Les bøker om følelser. Bøker som "The Feelings Book" av Todd Parr (2005) og "The Way I Feel" av Janan Cain (2000) beskriver ulike følelser som barn kan oppleve. De fleste barnebøker gir mulighet til å diskutere følelser. Snakk om bildene i bøkene. Beskriv ansiktsuttrykkene til karakterene, for eksempel hvordan munn og øyne er formet. Spør barnet hvordan hun tenker tegnet føles. Snakk med barnet om hvorfor karakteren føles sånn.

Fullfør en "følelser dagbok" eller "følelser kart". Hver dag barnet vil indikere en følelse av at han følte den dagen. Små barn kan bruke et diagram med en rekke "følelser ansikter" å velge mellom. De kan gjøre en "x" i boksen for å indikere følelsen for den dagen. Så hjelpe dem korrekt identifisere følelsen, hvis det er nødvendig, og tillate dem å snakke om følelser og hva som gjorde dem til å føle det slik. Barn som kan skrive kan bruke en journal og skrive et ord eller en setning for å beskrive hvordan de følte seg. Tidsskriftet kan være en innbundet bok, spiral notisbok eller ark stiftet sammen.

Middle ørebetennelse i spedbarn

Middle ørebetennelse i spedbarn


Middle-øreinfeksjoner, eller mellomørebetennelse, er svært vanlig hos spedbarn og småbarn. Noen ganger kan de føre til mer alvorlige inngrep, som kirurgi, men for de fleste babyer, de er midlertidige sykdommer som lett kan behandles.

Årsaker

Bakterier eller virus vanligvis føre til ørebetennelse, men noen ganger allergi kan føre til infeksjoner også. I sin bok, "Hva kan man forvente det første året," forfattere Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff og Sandee E. Hathaway skrive at babyer er spesielt utsatt for mellomøret infeksjoner. Eustachian rør som drenerer væske og slim fra ørene ned på baksiden av nesen og halsen, er kortere i en baby, så bakterier lett kan reise gjennom dem inn i mellomøret. Dette gjelder særlig fordi babyer tilbringer mye tid liggende på ryggen. Spedbarns rør er også horisontalt i stedet for vertikalt, som voksnes, så drenering er dårlig. I tillegg den korte lengden på babyens rør gjør dem mer utsatt for blokkering. Når væsken ikke kan renne normalt, bygger det opp, skaper en perfekt ynglested for infeksjonsfremkallende bakterier.

Symptomer

Øret infeksjoner kan være smertefullt, og fordi babyer ikke kan fortelle oss hva som plager dem, de får ofte uvanlig masete. Mange spedbarn trekke eller gni ørene når de har det vondt. Ifølge Eisenberg, Murkoff og Hathaway, noen ganger, stråler smertene i kjeven og gjør suger ubehagelig, så spedbarn kan gråte under feedings. Øret infeksjoner er ofte ledsaget av feber, men ikke alltid. Av og til, babyer med ørebetennelser har kvalme, oppkast og tap av appetitt. Mange små med ørebetennelser viser ingen åpenbare symptomer i det hele tatt, og smitten bare blir tydelig når en lege myser inn i barnets øre. Ved undersøkelse, vises en infisert trommehinnen rød og svulmende. Uten behandling kan trykket sprenge trommehinnen, og slipper pus inn i ørekanalen.

Behandling

Ifølge forfatterne av «Hva kan man forvente det første året," ørebetennelse krever medisinsk behandling og kan ikke bli helbredet hjemme. En pediatrician kan forskrive antibiotika for å eliminere bakterieinfeksjon, så vel som en anti-inflammatorisk medikament for å redusere svelling. Barnas ibuprofen eller paracetamol kan gis for å lindre smerte. En decongestant kan også bidra til å åpne en blokkert rør og eliminere sinus drenering, som ofte går forut for og kompliserer ørebetennelse, men disse bør bare gis til spedbarn hvis foreskrevet. Noen ganger leger også foreskrive øredråper. Varme påføres øret i form av en varm kompress eller varmeplaten satt på lav kan redusere smerte. Babyer eller små barn som har kroniske øre infeksjoner kan behandles med en myringotomy - mindre operasjon for å drenere infisert væske fra øret - eller innsetting av en liten tube å drenere væske.

Forebygging

Eisenberg skriver at det ikke finnes noen sikker måte å hindre ørebetennelse, men foreldre kan ta noen skritt for å redusere risiko. Den første av disse er generelt god helse, inkludert god ernæring, nok søvn og regelmessige legekontroller. Ammer i minst tre måneder vil bygge opp en nyfødt immunitet. Når et barn har en kald, vil mate ham i oppreist stilling og heve overkroppen mens du sover (legg et par puter under hans madrass, aldri i sengen) hindre sinus drenering fra å samle inn i ørene. For babyer med allergi, kan slimhinneavsvellende midler hindre sinus drenering (spør legen din før administrering). Legene tror ikke at øret infeksjoner er smittsom gjennom direkte kontakt, men babyer som går på barnehage ser ut til å være mer sårbare.

Advarsel

Et fremmedlegeme i øret, kan svømmer øre og symptomer på en luftveisinfeksjon ligne en ørebetennelse, så det er helt nødvendig å se en lege for en riktig diagnose. Alvorlige ørebetennelser kan føre til hørselstap, så det er viktig å få barnet ditt behandlet så snart du merker symptomer.

Botemidler for en baby ørebetennelse

I løpet av det første året av livet, babyer er utsatt for mindre forkjølelse som ofte kan føre til ørebetennelse. Som sine små kropper bygge opp immunitet mot felles miljømikroorganismer, kan forkjølelsesliknende symptomer. Slimet som forårsaker lunger under en kald kan ofte migrere til babyens ører, hovedsakelig Eustachian rør, hvor bakteriene begynner å formere seg og infisere dette følsomme delen av øret. Ørebetennelse er smertefullt, men behandler dem er vanligvis ganske enkel.

Symptomer

Når babyer er for ung til å fortelle foreldrene hva som plager dem, kan det være frustrerende å prøve å dekode rop og kroppsbevegelser for å finne roten av årsaken til ubehag. Heldigvis, i tilfelle av øreinfeksjoner, er det ikke vanligvis er vanskelig å bryte koden. Et skingrende skrik, uvanlig fussiness, manglende matlyst, feber og slite i øret (e) er ofte nok til å signalisere at barnet kan være lider av en øreinfeksjon.

Behandling

Mens mange ørebetennelser vil klare seg på egen hånd, er det lurt å besøke barnets lege hvis barnet utvikler en ørebetennelse i løpet av det første året. Legen vil sannsynligvis foreskrive en antibiotika medisiner som vil drepe av bakterier i øret og fjerne infeksjonen. Den antibiotika vil vanligvis kommer i flytende form som du vil administrere til barnet ditt med en pære sprøyte inn i munnen for at det skal svelges.

I tillegg til en resept antibiotika, legen vil trolig anbefale at du behandler barnets feber og ubehag med en over-the-counter smertestillende medikamenter som er formulert for babyer, for eksempel Spedbarn 'eller Barnas Tylelonol eller Spedbarn "eller Barnas Advil.

Antibiotika-resistente bakterier

Siden øret infeksjoner er vanlig blant spedbarn og småbarn, leger er ofte litt forsiktige når det gjelder forskrivning av antibiotika til barn med gjentatte ørebetennelser. Over tid, kan bakteriene begynner å bli resistente mot vanlig foreskrevet antibiotika, noe som gjør ørebetennelser (og andre sykdommer) forårsaket av disse såkalte "superbugs" vanskeligere å behandle konvensjonelt. På grunn av dette, mange foreldre velger å se om barnas ørebetennelser lindre på egen hånd uten bruk av antibiotika. I mange tilfeller gjør de.

Hvis du eller legen din bestemmer seg for å vente med å administrere antibiotikabehandling, det er skritt du kan ta for å lindre barnets smerte og fart langs utvinning. Administrasjonen av Infants 'eller Barnas Tylenol eller spedbarn' eller Barnas Advil kan bidra til å redusere smerter og få ned babyens feber. I tillegg varmt (ikke varmt) komprimerer over øret kan bidra til å løsne tykt slim og la det renne ut av øret, noe som kan bidra til å lindre infeksjonen.

Hvis babyens feber er mer enn 100,4 grader i mer enn to eller tre dager, er det på tide å ta ham med til legen. Mens de fleste tilfeller av spedbarn ørebetennelse gjøre klart på egen hånd, er det best å feile på siden av forsiktighet på dette punktet og få profesjonell medisinsk behandling.

Hvordan bruke hypnose for å miste vekt

Hvordan bruke hypnose for å miste vekt


Gå ned i vekt ved hjelp av hypnose som et verktøy i kombinasjon med kosthold og mosjon. Hypnose i seg selv ikke fungerer, men det kan være effektivt i kombinasjon med å forstå vekt problemer og andre tiltak iverksettes. Folk har brukt hypnose å miste vekt i en rekke år.

Hvordan bruke hypnose for å miste vekt

•  Forstå at hypnose for å miste vekt bistår med motivasjon og erstatter ikke endringer i kosthold og mosjon.

Bestem ditt nivå av forpliktelse til å gå ned i vekt. Hypnose hjelper forsterke besluttsomhet og konsultasjonen kan bidra til å utvikle besluttsomhet. Men er det en god idé å ha minst en viss grad av forpliktelse først.

Forskning en hypnose utøveren. Du vil ha noen som er en registrert profesjonell gjennom American Society of Clinical Hypnosis.

Be utøveren å forklare et program for å miste vekt ved hjelp av hypnose som en motivator. Mange utøvere først arbeide med å forstå vekt problemer slik som å spise for komfort å overvinne stress eller for å avverge kjedsomhet.

Gjør deg klar for mer enn én økt. Det kan ta mer enn ett for å få besluttsomhet og motivasjon er nødvendig.

Tenk selvhypnose. Det finnes en rekke programmer på nettsteder for å hjelpe til med selvhypnose, selv om det kan være lurt å ha en profesjonell session først.

Hint

  • Skriv ned å spise vaner for et par dager før rådspurt hypnose utøveren. Hypnose hjelper deg å bryte vaner, så det er en god idé å vite hva noen av dem er.
  • Det er selvhypnose kassetter og CD-er som hjelper til med vekttap. Velge elementer fra anerkjente utøvere.

Bryst klumper forårsaket av for mye koffein

Typer bryst klumper

Det er to generelle kategorier av bryst klumper. Ondartet (kreft) klumper er unormal og ofte livstruende utvekster av celler som legene prøver å stoppe gjennom kirurgi kombinert med stråling eller cellegift. Disse forsøkene er ikke alltid vellykket, men.

Godartet bryst klumper, som kan utvikle seg i mer enn 50 prosent av den kvinnelige befolkningen, er ikke en sykdom, men en naturlig form av vev endring som er vanligvis ikke farlig. Faktisk er mange godartede klumper løses opp på egen hånd. De kan også bli tappet eller kirurgisk fjernet, og en rekke andre kirurgiske anvendelser kan hjelpe til å lindre ubehaget de forårsaker. En biopsi kan finne ut hvilken type klump har blitt oppdaget.

Hver generelle kategorien av bryst klump har spesielle egenskaper. En cancerous klump er vanligvis fast å ta på, har ujevne kanter og kan festes til huden eller intern vev. Endringer i hudens tekstur og brystvorte størrelse kan også være merkbar. Godartede vekster, mange av dem er identifisert som fibrocystic klumper, pleier være glatt, har selv kanter og bevege seg lett ved berøring. De er også fast eller cystisk (endring i form når trykket). Hvordan og hvorfor disse godartede utvekster oppstår og hva som irriterer dem er ikke klart, og har vært gjenstand for mye debatt.

Godartet klump Irritasjon

Arbeidet med å observere hva som utløser vekst og irritasjon av godartet bryst klumper har ført mange leger og kvinner til å anta at godartet bryst klumper er direkte forårsaket eller irritert ved å drikke kaffe eller andre koffeinholdige drikker. Men en rekke kliniske studier designet for å teste denne teorien ikke knytte koffein bruk til godartet bryst klump vekst eller følsomhet. Nylig har legene antydet at koffein ikke kan direkte inflame klumper men i stedet utløse hormonelle ubalanser som gjøre det. Dette er i tråd med det faktum at mange kvinner slutte å rapportere godartet klump ubehag etter overgangsalderen, når hormonelle ubalanser flate ut noe. En studie publisert i oktober 2001 tidsskriftet Fertility and Sterility viste at å drikke koffein betydelig økt kvinners østrogennivå tidlig i menstruasjonene.

Forskning publisert i American Journal of Public Health viser at koffein kan faktisk gnist hormonelle svingninger, noe som er viktig hvis endringer i hormonnivåene utløse bryst smerter og betennelser. Separate grupper av kvinnelige studenter ved Oregon University og i Kina viste økninger i premenstruelle symptomer etter å ha drukket koffein-laden drikker. En annen studie publisert i oktober 2001 tidsskriftet Fertility and Sterility viste at å drikke koffein betydelig økt kvinners østrogennivå tidlig i menstruasjonene.

Noe forskning har forsøksvis knyttet til bruk av selektive serotonin reopptakshemmere, en kategori av legemidler som brukes til å behandle depresjon, til brystforstørrelse og andre abnormiteter, inkludert kreft. Mer forskning er nødvendig for å bekrefte denne teorien.

Forebygging og behandling

Legemidler som brukes til å kontrollere hormonnivåer, for eksempel Danazol, Tamoxifen og bromokriptin har bidratt til å dempe ubehag, men alle har ubehagelige bivirkninger og kan forstyrre effektiviteten av p-piller. Østrogen-progesteron terapi har også vært effektiv, men dette har også bivirkninger, og i noen kvinner bruken kan øke risikoen for å utvikle kreft.

Redusere koffein forbruk, unngå tobakksbruk og følge en lav-fett diett alle bidra til å redusere eller eliminere fibrocystic bryst klumper. Kan vise seg nyttig å ta vitaminer A, E og B, og nattlysolje i tillegg.