Digidexo.com

destillert vann

Øyedråper Vs. Destillert vann

Øyedråper Vs. Destillert vann


Nesten alle øyedråper bruke vann som har blitt destillert av renset på noen måte som bilen for ingrediensene i produktet. Destillert vann er blitt kokt og recollected som damp for å fjerne urenheter, og dette vanligvis tjener som antibiotika i øyedråper eller noe så enkelt som en viskositet middel i en kunstig tåre øyedråper.

Prosessen med Destillering Water

Ifølge destillert vann Fakta, inneholder vann urenheter og giftstoffer når det kommer fra kranen. Disse urenheter består av molekyler som er tyngre enn vann-molekylet. For å destillere vann, er et apparat konfigurert som inneholder en kjele med vann fra springen, en varmekilde koke vannet, og en beholder for å samle den damp ved toppen av apparatet. Vannet kokes og damp stiger. De urenheter forblir i beholderen med vann fra springen, og damp samler seg i beholderen på toppen av apparatet, hvor den blir kondensert tilbake til væske vann uten urenheter.

Destillert vann i øyedråper

De mest vanlige typer av øyedråper typisk tilgjengelig uten resept er kunstige tårer, som brukes til behandling av tørre øyne. Destillert vann utgjør hoveddelen av kunstige tårer, som også vanligvis inneholder en viskositet middel og et konserveringsmiddel for å hindre bakterier fra å forurense øyedråper.

Putting destillert vann i en Eye

For å kunne sikkert anvende destillert vann til et øye, må en steril applikator slik som dråpeteller benyttes. Alle deler av denne prosess som ikke bevare sterilitet vil resultere i å utsette et øye for forurenset vann. Så lenge sterile prosedyrer brukes i prosessen er sikker og kan bidra til å skylle smuss fra et øye. Imidlertid, fordamper det raskt fra overflaten av øyet og således ikke fungere som et effektivt smøremiddel øyedråper som gjør kunstige tårer.

Kunstig Tear øyedråper

Mange kunstige tåre øyedråper inneholder destillert vann, karboksymetylcellulose og Purite. Ifølge Monthly preparat Reference, er karboksymetylcellulose en viskositet-byggemiddel, som er utformet for å gjøre øyet slippe tykkere enn rent destillert vann, slik at det å holde seg på øyet for en lengre tidsperiode. Purite er en lav konsentrasjon av hydrogenperoksyd som fungerer som et konserveringsmiddel, slik at ingen mikroorganismer som for eksempel bakterier kan vokse i øyedråper når de er tappet.

Direkte sammenligning

Mens destillert vann er en viktig ingrediens i kunstig tåre øyedråper --- og alle typer øyedråper --- destillert vann er bare effektiv som et øye vask. Det er ikke et effektivt smøremiddel som det ikke inneholder noen viskositetsmiddel for å tillate den til å holde seg på et øye lenger enn noen få sekunder. Også konserveringsmidler i øyedråper tillate dem å bli brukt på en sikrere måte enn ved hjelp av destillert vann.

Helsemessige fordeler av destillert vann

Pure, rent drikkevann er unektelig viktig for et sunt kosthold. Noen mennesker er bekymret for mineraler, behandling kjemikalier og desinfeksjonsmidler som finnes i vann fra springen. Mens statlige og føderale lover mandat akseptable nivåer av mineraler og kjemikalier som er tillatt for vann-systemer, folk som er helsebevisste eller har spesielle kjemiske følelser kan trenge en mer ren vannkilde.

Hva er destillert vann?

Ethvert system hvor en kilde som er senket, og den resulterende damp blir deretter kondensert og oppsamlet (isolert fra den urene kilde vann) produserer destillert vann. Vann destillasjon ble praktisert så langt tilbake som bronsealderen som en metode for å produsere drikkevann til sjøs. Destillasjon er en viktig kilde til drikkevann fra sjøvann i hele Midtøsten i dag. Destillert vann inneholder ingen vannbårne patogener (smittebærende organismer), kjemikalier eller mineraler.

Er flaskevann destillert vann?

De fleste flaske vann er enten vann fra springen eller myknet og filtrert vann fra springen. Siden destillasjon er dyrere enn de fleste typer filtrering, er destillert vann tydelig merket i flaskevann gangen i butikker.

Er destillert vann gunstig?

Destillert vann er trygt å drikke. Det er mer ren enn de fleste andre farvann, med unntak av noen omvendt osmose-filtrert vann. Destillert vann ikke har de mineraler, kjemikalier eller organiske stoffer som finnes i de fleste andre vann, slik at det er nyttig for rensing av giftstoffer fra kroppen.

Er det helserisiko?

Destillert vann mangler både usunn og ubehagelige mineraler av vann fra springen samt mineraler som trengs i et sunt kosthold. Store mengder av destillert vann vil lekke nyttige mineraler fra kroppen. Men de fleste av dine mineraler kommer fra mat. I et sunt kosthold, tap av mineraler fra drikkevann istrivial forhold til fordelene av siler ut usunne mineraler, kjemikalier og organiske stoffer fra springen eller vanlig flaske vann.

Kjøpe eller lage din egen destillert vann

Destillert vann er tilgjengelig i de fleste dagligvarebutikker for mindre enn 1 dollar per gallon.
Mindre enn $ 100 kjøper en countertop vann Distiller, som produserer en gallon av destillert vann fra springen (eller enda godt, elv eller sjøvann) i noen timer. De fleste av disse systemene bruker elektriske ovner til å fordampe vannet, så det vil være det regning samt nødvendig periodisk rengjøring av Distiller.

For håndverker med litt plass i bakgården, solenergi Distillers bruker ikke strøm. Disse er store og koster mer å bygge enn en benkeplate kommersiell enhet, men bruker ikke strøm og har ingen bevegelige deler for å mislykkes.

Filtrert vann Vs. Destillert vann

Filtrert vann Vs. Destillert vann


Ifølge All About Water "vannfiltre gi den beste og sunneste løsningen på problemene med både flaskevann og springvann." Mens filtrert vann er det beste valget for drikking, inneholder destillert vann ingen mineraler og er best brukt til industrielle eller vitenskapelige formål.

Filtrering

Vannet er renset da gikk gjennom filtre som fanger forurensninger, absorbere skadelige kjemikalier, fjerne klor og biprodukter og filtrere ut flyktige organiske kjemikalier (VOC). Ifølge Natural Resources Defense Council, "husholdning vann filtre generelt faller inn under en av to kategorier: point-of-entry enheter, som behandler vannet før det blir distribuert i hele huset, og point-of-bruk enheter, som inkluderer benkeplate filtre , tappekran filtre og under-the-vasken enheter. "

Destillasjon

Forurensningene - eller tungmetaller - i vanlig vann fra springen separeres fra vannmolekyler ved hjelp av ekstrem varme til det fordamper, er strippet for sin mineraler og behandlet tilbake i flytende form gjennom damp. Destillert vann er mest brukt i laboratorier eller i trykkeribransjen.

Fordeler

"Vann filtre er i stand til å fjerne langt flere miljøgifter enn noen annen rensemetode", ifølge All About Water hjemmeside. Filtrert vann er økonomisk og minimalt vann går tapt i løpet av renseprosessen. Aktivert karbon filtre, slik som de som brukes på benkeplater og festet til kraner, fjerne lukt og gi vann fra springen en bedre smak. Destillert vann er ofte konsumert av mennesker i utviklede områder hvor forurenset drikkevann ville føre til sykdom.

Ulemper

Destillasjonsprosessen fjerner ikke klor eller andre VOC funnet i kommunale drikkevannet. Destillert vann er svært sure og mineral-fri, noe som gjør det usunt for folk å drikke.

Filtreringsprosessen som bruker granulære filtre absorberer ikke skadelige kjemikalier og prosessen som bruker raske vannfiltre flytter vann gjennom for fort og ikke felle alle forurensninger.

Hva er farene ved å drikke destillert vann?

Hva er farene ved å drikke destillert vann?


Destillasjon er en prosess som trekker alle mineralinnholdet i vannet. Selv destillert vann er angitt i produksjon av legemidler og bilbatterier, folk bør ikke bruke det som drikkevann. Ifølge Verdens helseorganisasjon, bør drikkevann inneholder minimumsnivåer av enkelte viktige mineraler som kalsium og magnesium. Drikking destillert vann kan forårsake helseproblemer, inkludert mineralmangel, hyponatremisk sjokk og økt risiko for heavy metal forgiftning.

Mineralmangel

Når i menneskekroppen, inneholder vann alltid elektrolytter, som er elektrisk ladede atomer av mineraler slik som kalium og natrium. Vann absorpsjon skjer i tarmen ved hjelp av disse elektrolytter. Hvis en person drikker destillert vann, må tarmen for å ta elektrolytter fra kroppsreservene å være i stand til å absorbere vann. Symptomer på lavt mineralnivå inkluderer tretthet, svakhet og hodepine; muskelkramper; nedsatt hjertefrekvens; og skjøre bein og tenner.

Hyponatremisk Shock

Forsøk med rotter viste tegn på at forbruket av destillert vann kan øke vanninntaket og ekstracellulære væskevolum, noe som eliminerer natrium, kalium, klorid, kalsium og magnesium fra kroppen, og senking volum av røde blodlegemer, i henhold til World Health Organization. Regelmessig inntak av destillert vann kan forårsake hyponatremisk sjokk eller "vannforgiftning", som ofte skjer etter intense fysiske anstrengelser og inntak av store mengder vann. Symptomene spenner fra tretthet og irritabilitet til kramper og cerebralt ødem, som er retensjon av vann i hjernen. Når spesifikt relatert til lav absorpsjon av kalium, det kalles hypokalemi.

Høyere risiko for Heavy Metal Beruselse

Destillert vann absorberer metaller og andre stoffer fra lagertanker og beholdere i en høyere hastighet sammenlignet med drikkevann. Forbruker destillert vann kan redusere nivåene av viktige mineraler som kalsium og magnesium. I henhold til World Health Organization, kalsium og magnesium har anti-toksisk aktivitet, og i tilfelle av inntak av forurenset vann eller mat, disse mineralene hindre absorpsjon av tungmetaller som bly og kadmium fra tarmen inn i blod.

Diett av destillert vann, lønnesirup og cayennepepper

Avgiftning diett kjent som Master Cleanse eller Lemonade Diet er en diett som består kun av destillert vann, cayennepepper, lønnesirup og sitronsaft. Giftstoffer er alle rundt oss, og giftstoffer blir bygd opp i kroppen vår også. Noen mennesker tror at Master Cleanse vil avgifte kroppen sin, hjelpe dem ned i vekt, og gi dem mer energi.

Bakgrunn

The Master Cleanse diett ble utviklet i 1940 av Stanley Burrows. Han publiserte en bok i 1970 om kosthold, og derfra er det vunnet popularitet først som en avgiftning metode og deretter som et vekttap metoden. Hittil har flere bøker om kosthold blitt utgitt med oppdatert informasjon. Dietten er også populært nå, som kjendiser som Beyoncé har brukt Master Cleanse og gikk ned i vekt raskt.

The Diet

Tilhengere av Master Cleanse foreslår lettelser deg inn i kostholdet ved å tilbringe to eller tre dager å spise bare grønnsaker, og deretter en dag eller to å drikke bare vann og appelsinjuice. Kosten hevder at dette bedre forbereder kroppen for Master Cleanse, som innebærer en stint på minst 10 dager uten fast føde. Det eneste stoffet Kosten er tillatt er en blanding av filtrert vann, ren lønnesirup, cayennepepper og sitronsaft. Sammen med denne blandingen, er master rensemidler ment å drikke en saltvann flush daglig for å lette avføring. Noen mennesker opplever magesmerter etter å ha drukket saltvannsløsning. Hvis nødvendig, er slankere også tillatt en urte lakserende te, men talsmenn hevder saltvann flush er mer effektiv. Når Kosten føler sult cravings, de er ment å drikke sitron blandingen. De fleste mennesker prøver dietten i minst 10 dager. Når perioden er over, vil du trenger for å lette tilbake til å spise fast føde. Prøv juice og grønnsaksupper i starten, og motstå trangen til å dykke tilbake i burgere og biffer for tidlig.

Kritikken

Ifølge en Web MD funksjonen om Master Cleanse kosthold, ernæringseksperter advarer om at dietten mangler næringsstoffer som er nødvendige for vår helse. Lite bevis eksisterer angående diett avgiftning resultater. Medisinske eksperter hevder at våre kropper er perfekt utstyrt for å kvitte seg med giftstoffer, og at våre kropper gjøre det naturlig. Leveren er spesielt flinke på rensing kroppslige giftstoffer. Eksperter også advare at å miste vekt raskt fra en fastende diett fører til tap av muskel i stedet for fett, potensielt skade kroppen. Siden Master rens består av bare cayennepepper, vann, sitronsaft, og sirup, kan legemet være mangler proteiner som bygger muskler. Etter å ha gått av dietten, noen individer stadig spise, som også er usunt. Hvis du vurderer Master Cleanse, ville det klokeste handlingen være å oppsøke lege først og høre hans eller hennes anbefalinger.

Destillert vann og vekttap

Destillert vann og vekttap


Mennesker trenger rikelig med vann. Hvis vekttap er målet ditt, kan det være enda viktigere å få nok vann slik at fett og giftstoffer kan elimineres mens du kosthold. Vanlig vann fra springen kan inneholde forurensninger som er tøff på lever og nyrer. Environmental Protection Agency rapporterte i 2007 at korrodert rør i mange amerikanske byer ble alvorlig at kvaliteten på vannet i disse samfunnene. Selv destillert vann inneholder ingen mineraler, har det også ingen skadelige kjemikalier.

Historisk perspektiv

Drikking destillert vann har vært praksis for generasjoner av kroppsbyggere, som trodde det skylles ut beholdt vann før en konkurranse. Men ifølge forumet på EliteFitness.com, har noen kroppsbyggere opplevd dehydrering og kramper når de drakk destillert vann utelukkende over flere måneder.
For noen tiår siden, leve sunt eksperter, inkludert Paul Bragg rådet drikking destillert vann, og sa det var den beste formen du kan drikke. Denne forestillingen har blitt kontroversielt. Destillert vann inneholder ingen mineraler eller elektrolytter. I hovedsak er det bare vått. Den har en eiendom som kan hjelpe deg i å miste vekt, though. Den tiltrekker seg giftstoffer og metaller og skyller dem fra systemet.

Destillert vann Slanking

Du kan vurdere å bruke destillert vann i et kortsiktig avgifte program. En populær rensing og vekttap diett som brukes av kjendiser som Beyonce Knowles inkluderer drikke frisk sitron juice blandet i destillert vann, sammen med lønnesirup og cayennepepper. Sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper er ment å bidra til å holde elektrolytter balanse mens destillert vann løser opp og utfører fanget giftstoffer. Utøvere foreslå en 10-dagers rens, som bør ha noen negative effekter, ifølge Dr. Zoltan Rona, en Toronto fysisk og forfatter.
Fjerne giftstoffer med en og annen destillert vann flush og bedre kosthold kan gå en lang vei mot ikke bare å miste vekt, men også gi kroppen din den energien den trenger for å brenne fett.

Vann på lang sikt

Slutte å drikke destillert vann etter den første avgiftning fase av kostholdet ditt. I stedet drikke charcoal- eller omvendt-osmose-filtrert vann. Disse typer vann beholde sin mineralinnhold (minus bly, kobber, kvikksølv og arsen) slik at kroppen lettere kan bruke den til å hydrat cellene.

Destillert vann Vs. Mineral Water

Destillert vann Vs. Mineral Water


Vann er det mest tallrike bestanddel av menneskekroppen. Det er viktig for livet: du kan leve mer enn syv dager uten vann. Salget av flaskevann, herunder destillert og mineral, steget i det siste tiåret; forbrukere drakk 8,6 milliarder liter flaskevann i 2008.

Definisjon av Mineral Water

Mineralvann noe vann som kommer fra en underjordisk kilde, og inneholder minst 250 deler per million (ppm) av oppløste faste stoffer. Mineraler som vanligvis finnes i mineralvann inneholder kalsium, jern og natrium.

Definisjon av destillert vann

Destillert vann er blitt behandlet for å fjerne uorganiske forbindelser, som for eksempel bly, nitrat og jern. Den destillasjonsprosess også dreper bakterier og noen virus og fjerner oksygen og noen spormetaller.

Hva er Destillasjon?

Destillasjon er prosessen med fordampning og kondensering. Som vannet koker og danner damp, det etterlater seg uorganiske forbindelser og store ikke-flyktige organiske molekyler. Når dampen kondenserer, blir det destillert vann.

Ved hjelp av destillert vann

Destillert vann er trygt å drikke, men smaker flatt, fordi den mangler naturlige mineraler. Destillert vann er ofte brukt for akvarier og bilmotorer, samt for vitenskapelig forskning.

Helsemessige fordeler av Mineral Water

Å drikke mineralvann kan hjelpe deg å holde seg frisk, spesielt hvis det inneholder kalsium og magnesium. Du trenger kalsium for sterke bein, for å overføre nerveimpulser, kontrollere muskelsammentrekninger og skille ut hormoner og fordøyelsesenzymer. Magnesium bidrar til å styrke immunforsvaret og regulere blodtrykket.

Destillert Vann vs. Andre typer vann til drikke

Destillert Vann vs. Andre typer vann til drikke


Den gjennomsnittlige forbruker i et utviklet land har mange forskjellige alternativer når det gjelder drikkevann. Det finnes dusinvis av flaske vann selskaper, et mangfold av vannfilter merkenavn, og offentlig vann systemer på tvers av de fleste befolkede områder. For de som leter etter et annet alternativ, kan destillert vann gir vann i en av sine reneste form, men dette kan ikke alltid være ønskelig.

Samling

I motsetning til mange andre typer drikkevann, er destillert vann blottet for de fleste tilsetningsstoffer eller ujevnheter. Dette resultatet er oppnådd ved å slå flytende vann til damp, deretter tilbake til flytende form igjen til konsum, etterlater de fleste partikler, mineraler, og med noen kjemikalier og bakterier. En rekke hjem systemer kan utføre denne destillasjon prosessen ganske raskt, churning ut destillert vann i løpet av minutter. Andre typer drikkevann vanligvis samle vann fra naturlige kropper eller tilførsel på bakken, etter som det er behandlet som en væske inntil trygt for menneskelig konsum. Dette kan blant annet legge kjemikalier som klor, som med offentlig vannsystem.

Sikkerhet

Destillert vann talsmenn foretrekker denne typen drikkevann fordi det hjelper kan øke vann sikkerhet. Ved å fjerne ukjente partikler, kjemikalier og bakterier, Distillers sikre en potensielt tryggere og renere form for H20. Noen kan også bruke destillert vann for å fjerne spesielt additiver som ble lagt til andre typer av drikkevann, som med klor ofte finnes i offentlig vann. Likevel har de fleste andre typer offentlig drikkevann blitt ansett som trygge for konsum, herunder flasker, våren og offentlig vann. Visse myndigheter selv mener enkelte typer vann tilsetningsstoffer er bra for helsen, og offentlig vann leverandører ofte ofte med vilje legge fluor for å beskytte den offentlige tannhelse.

Kostnad

Hjem vann destillasjon systemer kan være kostbart i form av penger og tid. Disse systemene varierer i pris fra et par hundre dollar til mye mer. I tillegg må hvert system som skal rengjøres regelmessig for å unngå oppbygging av alle de urenheter som vann etterlater seg. Og destillert vann drinkers må få vann fra et sted, som gjør enhver destillasjon koste en utgift på toppen for å av hva den gjennomsnittlige person bruker på drikkevann.

Smak

Mange har blitt vant til smaken av vann med visse tilsetningsstoffer. Offentlige vann drinkers kan komme til å forvente smaken av klor, og kildevann drinkers vanligvis nyte smaken av den spesielle blanding av mineraler som finnes i deres favoritt slags vann. Destillert vann har en av de mest dempede smak av en hvilken som helst type vann nettopp fordi den har få eller ingen additiver, som kan være mindre ønskelige enn andre typer vann. Men for purist, kunne lite eller ingen smak likevel være ønskelig.

Hvordan lage en urte tinktur med destillert vann

Hvordan lage en urte tinktur med destillert vann


Et skjær er en væske som urter har gjennomvåt, slik at deres duft og egenskaper til å overføre inn i væsken. Urte tinkturer er ofte brukt for alternativ helse behandlinger eller som en ingrediens i kosmetikk. Alkohol er den foretrukne væske for å lage tinkturer fordi det øker holdbarheten på det ferdige produktet, men destillert vann er et annet alternativ for de som foretrekker en alkoholfri base.

Bruksanvisning

•  Samle urter for skjær. Hvis youâ € ™ re ved hjelp av friske urter fra hagen din, spray dem med en hageslange for å fjerne smuss, insekter og rusk før høsting dem. Hvis du kjøper urter, se etter de som har blitt økologisk dyrket. Unngå å bruke urter dyrkes med plantevernmidler, siden rester vil lekke inn i skjær.

•  Kontroller urter og kutte dem opp i små biter, ved hjelp av den mest potente del av anlegget. Hver urt er forskjellig, så se opp egenskapene for din spesifikke urt (se Ressurser). For eksempel, Echinacea er blomster og blader inneholder de gode egenskapene, mens ingefær lagrer den beste ting i sine røtter. Andre urter, som eldre, produserer bær til bruk i tinkturer.

Plasser de hakkede urter i sylteglass, fylle dem omtrent halvveis. Bruk en kombinasjon av urter om du vil. For eksempel prøve roseblader, lavendel og isop for en aromatisk kosmetisk skjær.

Hell destillert vann over urtene, fylle hermetikk jar omtrent to tredjedeler full. Hvis youâ € ™ re bruker tørkede urter, tilsett litt mer vann, siden urtene vil hovne opp som de suge.

Tørk rusk fra toppen av glass sylteglass, deretter passe dem med stramt lokk. Ita € ™ s viktig å skape en forseglet miljø mens skjær steeps.

Plasser hver krukke i en egen papirpose. De tunge poser fra fryseren avdelingen av dagligvarebutikk er bra for dette formålet, siden de gir en tykk lys-fri barriere. Sette poser og krukker på et møte i direkte sollys.

Rist glassene minst en gang per dag for å skille eventuelle klumper av urter. Tillat skjær til å steile i minst to uker, eller i opptil en måned.

Tøm ferdige skjær gjennom ubleket cheesecloth og lagre den i mørke flasker i kjøleskapet. Urte tinkturer er bra for opptil tre måneder i kjøleskapet. Brukes i kosmetikk, te eller som et alternativ urte behandling.

Tips og advarsler

 • Siden alkohol tinkturer har en lengre holdbarhet, kan du erstatte vodka for destillert vann. Når du bruker skjær, slippe et par skjeer i en kopp med kokende vann til å fordampe alkohol.
 • Sjekk din skjær for friskhet før man spiser. Hvis det lukter morsomt eller fargeendringer, kast den.

Hvorfor er destillert vann som brukes i CPAP maskiner?

Hvorfor er destillert vann som brukes i CPAP maskiner?


Ifølge Barnesykehuset i Denver, Colorado, bør kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) maskiner bare fylles med destillert vann. Destillasjonsprosessen fjerner forurensninger og forurensende stoffer fra vannet, å beskytte pasienten og utstyr.

Process

Destillert vann blir skapt ved oppvarming av væsken inntil det fordamper, som bare påvirker vannmolekylene, slik at rester blir etterlatt. Det rensede vann blir avkjølt før det blir en væske og er pakket som destillert vann.

Pasient

Søvnapné pasientene puste vanndamp når du bruker en CPAP-maskin. Destillert vann brukes til å beskytte pasienten fra puste forurensing, mineraler og andre bakterier.

Utstyr

Fordi destillert vann inneholder ingen forurensninger eller forurensende det ikke skader CPAP utstyr, som mineraler, kalk og andre bakterier kan forlate rester på innsiden av vannkammeret, og korroderer metallet i kammeret.

Forordning

Det amerikanske Food and Drug Administration regulerer destillert vann under kategorien "flaskevann." Regelverket sikrer at vannet er trygt forberedt og pakket og møter den føderale regjeringens sikkerhetsstandarder.

Vedlikehold

CPAP maskinens vannkammeret skal rengjøres og tømmes hver dag, og frisk destillert vann bør legges hver kveld.

Hvordan lage Destillert vann Alkaline

Hvordan lage Destillert vann Alkaline


Etter å ha en sur pH-verdi innenfor kroppen sies å føre til et bredt utvalg av symptomer, inklusive generell immunsystem svakhet og for tidlig aldring. Du kan balansere pH ved å ta på de riktige vitaminer og mineraler. Du kan også drikke alkalisk vann, som er en basisk løsning. Destillert vann er pH nøytral, men du kan gjøre det alkalisk for å balansere pH.

Bruksanvisning

•  Hell 1 ts. av natron i en gallon av destillert vann og rør godt. En rekke kjemiske reaksjoner finner sted som vil øke pH av destillert vann.

Kontroller pH i vannet ved hjelp av en pH kit. Fortsett denne prosessen til pH når et nivå mellom 8 og 9. Ikke overskrid en pH på 10.

Alternativt kan du bruke alkaliske dråper. Følg instruksjonene for mengden vann du bruker. Følge instruksjonene vil sikre at du får den optimale pH-nivå.

Kjøp en vannfiltrerings beholder for alkalisk vann på farten. Et alkalisk filtrering flaske ligner på en vanlig vannflaske, men det vil ha et filter som inneholder mineraler som slår din destillert vann i alkalisk vann.

Hell din destillert vann i et vann ioniser for den ultimate pH-nivå kontroll. Vann ionisers bruke strøm til å ionisere vann, og har flere pH-innstillinger. Noen ionisers kan også redusere pH-nivå, slik at vannet surt. Pass på at du velger riktig innstilling for din alkalisk vann.

Hvordan kjøpe destillert vann

Alle drikker vann, og de fleste vil ha den reneste og sikreste vann tilgjengelig. Destillert vann er en type renset vann som mange foretrekker over vann fra springen eller naturlig kildevann på flaske. Selv om juryen er fortsatt ute på spørsmålet om fordelene med destillert vann fremfor andre typer flaskevann, kan du kjøpe destillert vann i de fleste dagligvarebutikker med noen sikkerhet at du får hva du betaler for.

Bruksanvisning

•  Lær forskjellen mellom destillert vann og andre typer drikkevann. Destillasjonen fjerner mineraler og bakterier fra vannet ved å fange opp damp som er et resultat av oppvarming av vann til kokepunktet. Noen foreslår at destillert vann er den sikreste vann å drikke.

Les om vitenskapelige tester av flaskevann som har blitt utført av Environmental Protection Agency og Food and Drug Administration. Disse test fokuserer hovedsakelig på sikkerhet for flaskevann ved å måle bakterier og kjemikalier som kan være skadelig.

Velg destillert vann ved å finne ut mer om leverandørens vannkilden og dens sikkerhet testing ved tapping anlegget. FDA regulerer flaske vannkilder. Periodisk inspeksjon av tappeutstyr er nødvendig for å hindre gjeninnføring av bakterier inn i flaskevann. Unnlatelse av å gjennomføre disse testene kan resultere i forurensede produkter som når forbrukeren.

Sjekk etikettene på emballasjen i detaljhandel og dagligvare butikker for å finne ut hvilken metode som brukes til å rense vann. Renset drikkevann er ikke alltid destillert. Andre metoder slik som avionisering, omvendt osmose og enkle kullfiltre kan anvendes for rensing av drikkevann.

Sjekk statens vannflaske forskrifter for å finne ut om ytterligere reguleringer som destillert vann må oppfylle. Få kopier av rapporter om at tapperier må gi til dine statlige vann regulatorer.

Prøv en merkevare som oppfyller EPA og FDA spesifikasjoner først. Destillasjonsprosessen fjerner naturlig forekommende mineraler fra vann så mange forbrukere finner ut at destillert vann "smaker" flat eller "off". Dette har ingen effekt på sikkerheten til vannet.

Tips og advarsler

 • Les uavhengige forbrukernes vurderinger av destillert vann. Selv om de ikke gir vitenskapelig bevis, vil du finne nyttig informasjon om smak og følelse.
 • Husk at destillert vann inneholder ingen fluor, vanligvis gitt i lokale drikkevannet som et hulrom forebyggende.

Ulempene ved å drikke destillert vann

Selv om mange mennesker hevder at å drikke destillert vann er bedre enn vann å drikke fra springen, er flere og flere mennesker hevder at destillert vann kan bli enda verre da vann fra springen.

Om Destillert vann

Destillert vann er vann som har gjennomgått en prosess som strimler bort noen eller alle urenheter. Imidlertid er prosessen også tar bort alle de mineraler, så vel.

Mineral Nedbryting

Kroppen er avhengig av vann for å overleve, inklusive mineraler som normalt finnes i den. Uten mineraler i vannet, kunne kroppens egne mineraler bli tømt.

Surhet

Dr. Zoltan P. Rona hevder at uten mineraler det vanligvis har, blir vannet surt, og kan ta næringsstoffer som kalsium bort fra kroppen.

Frie radikaler

Destillert vann kan også stimulere dannelse av frie radikaler, som bidrar til utvikling av cancer i kroppen.

Hjertesykdom

Rona skriver også om en sammenheng mellom drikking destillert vann og hjerte-og karsykdommer. Jo mer destillert vann som ble drukket, jo mer sannsynlig at personer kontrahert hjertesykdom.

Kan deionisert vann brukes i stedet destillert vann?

Kan deionisert vann brukes i stedet destillert vann?


Selv deionisert og destillert vann likere, det finnes nok forskjeller til å gjøre substitusjon en dårlig idé under de fleste forhold. Avionisert vann inneholder ingen ioner og eksisterer i en ubalansert tilstand - når den plasseres i kontakt med noe oppløselig eller absorberbare det griper umiddelbart ionene å gå tilbake til en balansert tilstand.

Avionisert vann

Fordi ionisert vann er ubalansert, aggressivt søker å gjenvinne sin balanse ved å gripe noen oppløse eller absorberbare ioner ved kontakt. Når en person drikker avionisert vann, kroppen går umiddelbart inn osmotisk sjokk og magen blør. Deionisert vann benyttes i industrielle anvendelser hvor en myk løsningsmiddel er nødvendig.

Destillert vann

Selv avionisert vann og destillert vann er like, er destillert vann kokes for å lage en damp som kondenseres i destillert vann, som gjør den mindre aggressiv i å gripe ioner. Destillasjon effektivt fjerner alle faste stoffer, organiske og uorganiske, fra vannet, noe som gjør det til en mer ren form av vann.

Innbytte

Bare erstatte avionisert vann i destillert vann hvis anvendelse krever uorganisk ione-fritt vann, hvis ikke erstatning. Miljøer som krever både rent vann krever destillert vann, som det er mer ren enn avionisert vann. Avionisering fjerner ikke noen av de uorganiske eller mineralske elementer fra vann. Verken form av vann bør brukes til drikkevann.

Hvordan lage Steam-destillert vann ved hjelp av en trykkoker

Hvordan lage Steam-destillert vann ved hjelp av en trykkoker


Uten vann, folk kan dø i løpet av så lite som tre dager. Vann er avgjørende for riktig funksjon av menneskekroppen, slik at tilgangen til rent vann er viktig. I visse tilfeller, som for eksempel naturkatastrofer eller vannledning pauser, rent vann kan være utilgjengelig; vite hvordan å destillere vann kan være en livredder. Damp destillasjon er en enkel måte å rense vann som du kan gjøre hjemme ved hjelp av en trykkoker.

Bruksanvisning

Fjern vekt fra lokket på trykkokeren og feste slangen til trykkoker damputtak.

Plasser de to andre potter i nærheten trykkokeren.

Fyll trykkokeren og den andre potten med uoppvarmet vann og kveile en betydelig lengde av røret i den andre potten. Tillat den ende av røret for å tømmes i det tredje, tomme potten.

Slå på trykkokeren og bringe vannet til en lav koke. Dampen vil strømme gjennom damputløpet inn i røret og bli avkjølt tilbake til vann når den passerer gjennom den andre potten. Vannet i den tredje potten blir destillert og fri for urenheter.

Slå av trykkoker før alt vannet har kokt bort for å forhindre skade på utstyret og å holde damp-destillert vann så ren som mulig.

Tips og advarsler

 • Kok røret i varmt vann før bruk for å holde den fra å påvirke renheten av damp-destillert vann.
 • Ha en trygg, ren beholder på hånden for vannet.
 • Vurdere å ha nok vann på hånden i flere dager igjen i nødstilfeller.
 • Ikke bruk noen leftover vannet i trykkoker, og heller ikke vann i den andre potten, da disse er fortsatt uren.
 • Kontroller at røret er vurdert som trygt for høye temperaturer.

Hva er forskjellen mellom destillert vann og vann fra springen?

Forskjellene mellom destillert vann og vann fra springen gå utover det faktum at vann fra springen kommer fra hjem kraner og destillert vann kommer fra en flaske. Den store forskjellen mellom disse to typene av vann er at den renhet og innhold av vann fra springen er regulert av myndighetene og destillert vann er det ikke. Destillert vann forblir konsekvent uansett hvor den er kjøpt; Men hva som er i vann fra springen varierer fra sted til sted.

EPA Forskrift

US Environmental Protection Agency regulerer landets vann fra springen kvalitet, mens destillert vann ikke er regulert av EPA. Dette offentlig etat overvåker mengden av miljøgifter og andre stoffer som finnes i lokale drikkevannet for å sørge for at de følger offentlige standarder. EPA regelverket sikre at vannet er trygt for konsum.

Tap Water Purity

University of Illinois avdeling i fysikk sier at forskjellen mellom destillert vann og vann fra springen er at vann fra springen ikke går gjennom den samme renselsesprosess som destillert vann. Vann fra springen, som ikke er høyt renset, kan inneholde spormengder av stoffer som salter, nitrater, kloraminer, fluorid, og mikroorganismer, så lenge de oppfyller mengder EPA regelverket.

Destillert vann Purity

Destillert vann kommer fra rekondenseres damp. Renseprosessen omfatter kokende vann og samle vanndamp som returnerer til sin flytende tilstand. Denne prosessen fører til urenheter for å skille for destillert vann, slik at vannet i sin reneste form.

Vann Sammensetning

Forskjellen mellom destillert vann og vann fra springen er at vannet sammensetningen av destillert vann er konsistent fordi det går gjennom den samme destillasjon. Selv om alle vann fra springen i USA må oppfylle EPA standarder, varierer sammensetning avhengig av beliggenhet og hvordan det lokale renseanlegget filtrerer vannet. Sammensetningen ytterligere endringer hvis folk har filtrering publikummere hjemme.

Ice Cubes

University of Illinois avdeling i fysikk sier at det er synlige forskjeller mellom destillert vann og vann fra springen. For eksempel isbiter laget av vann fra springen er ikke klart, og inneholder mye luftbobler. Isbiter laget av destillert vann er mer gjennomsiktig.

Industrielle og husholdning bruker

Flere bransjer bruker destillert vann mer enn vann fra springen på grunn av destillert vann renhet. Disse næringene inkluderer drikke produsenter og bil væskeprodusenter. Folk ofte bruker destillert vann i stedet for vann fra springen i hjem akvarier og i apparater som dampstrykejern og luftfuktere.

Trenger du destillert vann i et batteri?

Trenger du destillert vann i et batteri?

Vann Brukes av et batteri

En bil batteri leverer strøm til å starte en bil. Batteriet har vanligvis interne plater som gjør at batteriet må jobbe. Disse plater er dekket med vann. Under batteriet aktivitet, bryter en del av vannet gjennom kjemisk virkning ned i hydrogen og oksygen gasser som kan fordampe fra batteriet. Når dette skjer vannivået dråper og platene er ikke lenger dekket med vann. De ikke drive effektivt og er skadet. I mange batterier, kan tilsettes vannet med jevne mellomrom for å sikre at platene er dekket. De fleste batteristakere anbefaler å legge destillert vann til disse batteriene for å bringe vann til riktig nivå slik at batteriet fungerer som den skal.

Kontrollere batteriets

Moderne bilbatterier er ofte vedlikeholdsfritt. De er forseglet og ikke ventilere hydrogen og oksygengass. De har ikke flytt caps. Disse batteriene noen ganger har en grønn "øye" på batteriet som blir svart når batteriet må byttes ut. Disse batteriene må noe vann tilsatt. Andre batterier har firkantede caps som kan fjernes forsiktig med en flat skrutrekker. Under dekslene er plast filler hull som fører til batteriplatene. Hvis batteriplater er utsatt for luft, bør destillert vann tilsettes til hvert hull til å dekke platene. Bruk en filler sprøyte å sakte legge vann. Ikke fyll opp til toppen av rørene. Forsiktig og godt sette hettene tilbake på plass.

Hvorfor bruke destillert vann

Mange mekanikere og bileiere bruke vann fra springen til å fylle opp batteriet. Dette kan senke ytelsen og redusere batteritiden på grunn av vannurenheter som opprørt normal batterifunksjonen. Batteriprodusenter anbefaler destillert vann for bedre ytelse og lengre batterilevetid. Destillert vann er vann for salter og mineraler er fjernet. Vann fra kraner, innsjøer og brønner har vanligvis oppløste mineraler og salter. Disse mineraler og salter påvirker den kjemiske virkning i batteriet. Batteriet fungerer vanskeligere å opprettholde sin kostnad og fungerer ikke så effektivt. Når batteriet fungerer hardere, kan den interne temperaturen blir varmere mens batteriet fungerer. Dette fører til mer fordampning og krever mer vann. Destillert vann sikrer riktig batteri kjemiske egenskaper opprettholdes.

Hvor å få Destillert vann

Destillert vann er tilgjengelig på de fleste supermarkeder og varer butikker. Sjekk flaskevann delen. Destillert vann er lett å finne fordi det er også brukt i dampstrykejern. Mange automotive butikker bære destillert vann fordi noen bileiere bruke den i bilen deres kjølesystemer.

Sikkerhetstips

Følg brukermanual instruksjoner om vedlikehold av batteriet. Bruk alltid vernebriller før du fjerner batterilokkene. Ikke røyker rundt batterier som de flykt gasser kan være eksplosiv. Bruk hansker når du fjerner og bytter batterilokk. Ikke får batterivæske på hender, ansikt eller klær som batterivæske er syrlig og etsende. Skyll eksponert straks huden med mye lunkent vann.

Lab Standarder for Destillert vann Systems

Lab Standarder for Destillert vann Systems


Vannkvalitet rangerer som avgjørende for å opprettholde vitenskapelige og medisinske laboratorie standarder. Faktorer som pH - et mål på surhet og alkalitet i vannet - og bakterier og mineralforekomster kan forurense prøvene.

Fakta

Å generere og bruke destillert vann viser seg kostbar. Tre karakterer indikere lab vannkvalitet, fra 1, som det høyeste, til 3. Hver klasse serverer for et bestemt sett av oppgaver. For sikkerhet og nøyaktighet, må laboratoriearbeidere vite når du skal bruke den høyeste grad av vann. Av økonomiske grunner, må de bestemme når en lavere grad vil være nok.

Typer

Type 3 vannverk for rengjøring kanner og annet glass, fyllemaskiner og reservoarer, og i systemer som ikke krever høyere grad av vann. Buffere kan kulturmedier som agarosegel og reagensoppløsningene brukt i forsøk og andre vanlige laboratorieprosesser benytter type 2. Kritiske laboratorieteknikker og prosesser, inkludert DNA sekvensering eller polymerase kjedereaksjon, hvor mikrostørrelse partikler kvantifisere resultatene av et eksperiment, krever Type 1.

Betydning

Opprettholde vannkvaliteten i laboratoriet er kritisk. Som et forebyggende tiltak, noen laboratorier erstatning Type 1 vann for type 2. Enhver analytisk prosess som involverer vann som en ingrediens eller underlaget krever høyeste karakter for å hindre utenlandske mikrober ødelegger resultater.

Destillert vann Fakta

Vann er et viktig element i eksistensen av alle levende organismer. For mennesker er det daglige inntaket av vann viktig som kroppen består av mer enn 90 prosent vann. Det er allment kjent at for å leve et sunt liv, har vi å drikke vann som har blitt frigjort av urenheter. En av fremgangsmåtene for å oppnå denne ideelle er kjent som destillasjon.

Prosess

Fremgangsmåten for fremstilling av destillert vann er ikke komplisert. Vannet er kokt, og dampen blir samlet i en ren beholder. Dampen i denne prosess kondenseres, bærer færre urenheter i forhold til det vann som er igjen i beholderen benyttes til koking. Dampen samles opp i beholderen blir så behandlet i destillert vann, som er trygt for drikkevann.

Spekulasjoner

I sin artikkel, "Destillert vann versus Mineral, Carbon Filtrert, og omvendt osmose vann," Ron Kennedy of The Doctors 'Medical Library hensikt at destillert vann er bedre enn mineralvann fordi mineraler i vanlig vann fra springen kan hindre kroppsfunksjoner. Ifølge Kennedy og de som følger hans åndsretning, mineraler i vann fra springen tette kroppen på en måte som ligner på hvordan kalsium til stede i vann hjelper herde bein i kroppen vår. Videre holistisk medisin utøvere hevder at mineraler er den viktigste årsaken til sykdommer i kroppen vår. Derfor har det blitt konkludert med at å drikke destillert vann kan være gunstig for kroppen og kan være ett middel for å unngå leddgikt, økt energi og bedre herdet arterier.

Misforståelse

Ifølge Clint Miller, en graduate student studerer Miljø geokjemi ved Texas A & M University, er destillert vann usunt å drikke som det ikke har nok mineraler for å opprettholde våre kroppsfunksjoner. Tvert imot, støtter han ideen om at vi mottar mineraler vi trenger fra mat kilder mer enn vann, så det er ikke nødvendig for vår overlevelse for vann for å være mineral-rike. Videre hevder at han mineralene som er lagret i vann, ikke kan brukes direkte av kroppen.

Betraktninger

Ifølge DistilledWaterFacts.com, skal begrepet lagring av destillert vann nøye undersøkt fordi destillert vann anses for å være aggressive eller i en unaturlig tilstand. Som sådan er det antatt å være tilbøyelige til å kombinere med andre stoffer slik som luft og beholderen hvor dens lagret. Som de fleste destillert vann som inneholdes i plast, bør individer som får denne typen vann overføre den til en annen beholder så snart som mulig. Dette er fordi kjemikalier som er tilstede i plasten kan sive ut i vann etter en viss tid, slik at vannet usunt å drikke. Derfor bør vannet bli overført til en glassbeholder som glass har den mest inerte og tryggeste materiale.

Hjem Vann Distillers

Sikring av destillert vann er ganske enkelt. Man kan velge å kjøpe det fra den lokale dagligvarebutikken eller investere i et hjem vann Distiller. Det siste er kanskje det mest økonomiske alternativet som hjemme Distillers bruker vanligvis et gjennomsnitt på $ 0,25 til $ 0,30 energi per liter vann. Hjem vann Distillers inkluderer også karbon legg filtre og rømnings vents som fjerner eventuelle forurensninger savnet ved destillasjon prosessen.

Forskjellen mellom ionisert og destillert vann

Forskjellen mellom ionisert og destillert vann


Rent vann er en overraskende god løsemiddel, så det er ikke overraskende at vann er vanligvis ikke ren. Vann kan inneholde utallige spor forurensning som vi kanskje ønsker å fjerne for forskjellige grunner, enten så vi kan bruke vann for en bestemt spesialisert prosess eller bransje, eller bare slik at vi føler bedre om du drikker den. Destillasjon og deionization er to vanlige middel for å rense vann, hver med sine egne fordeler og ulemper.

Hvorfor rense vann?

Vann enten fra en brønn eller fra et kommunalt tilførsel vil nesten alltid inneholde en del forurensninger eller tilsetninger. Vanlige forurensninger oppløses mineraler, vanligvis kalsium og magnesium. Vann med et høyt innhold av oppløste mineraler som vanligvis kalles "hard" vann, og kan forårsake problemer ved å tette linjer og filtre og forlater rester på beslag. Jern i vann kan også forårsake misfarging. Noen miljøgifter kan gjøre vann ubehagelig eller farlig å drikke. Hydrogensulfid i vann kan gi en ubehagelig lukt, som kan for mye av den additive klor, slik at noen mennesker liker å fjerne disse stoffene fra drikkevannet. Vann også noen ganger må renses for å gjøre det egnet for andre formål, for eksempel i en produksjonsprosess der forurensninger ikke er akseptabelt, eller til bruk i en kommersiell bilvask der kundene ikke vil ha en rest igjen på bilene sine etter at vannet fordamper .

Destillert vann

Destillasjon er en enkel prosess der vann varmes opp til sitt kokepunkt og tillatt å slå inn vanndamp, eller vanndamp. Denne dampen beveger seg langs en ledning til en annen posisjon hvor den avkjøles og kondenseres tilbake til flytende vann. Resultatet er at urenheter blir liggende igjen i originalemballasje og i hovedsak bare rent vann samles i kondensat.

Avionisert vann

Deionisert vann er produsert av rennende vann gjennom et sjikt av en porøs polymerharpiks, som inneholder løst bundet hydrogen (H +) og hydroksid (OH-) ioner. Ettersom vann strømmer over harpiksen, oppløste ladede kjemiske arter i vannet - slik som kalsium og magnesium, - er bundet til harpiksen, og hydrogen eller hydroksydioner frigis for å ta deres plass. Disse to ioner vil da kombineres for å danne vann. Resultatet er at mange av de mest vanlige kjemiske forurensninger er fjernet og erstattet med vann. Harpiksen regenereres fra tid til annen for å erstatte den tapte hydrogen og hydroksyd.

Sammenligning

Destillert vann er generelt mer ren, ettersom destillasjonsprosessen, teoretisk sett, bare rent vann over i kondensat-oppsamlingsbeholderen. Eventuelle mineraler eller metaller vil bli liggende igjen, så vel som biologiske kontaminanter, slik som bakterier. Det er imidlertid mulig for spor av lavtkokende kjemiske forurensninger, slik som flyktige organiske forbindelser, som skal føres over i kondensatet. Også, prosessen krever spesialutstyr og ganske høy energi innspill til å koke vannet. Deionisering gir mindre rent vann siden den fjerner bare oppløste mineraler og noen ladede metallforbindelser. Det vil sjelden fjerne organisk eller biologisk kontaminering. Avionisering har fordelene ved å være rask, billig og krever lite vedlikehold.