Digidexo.com

hvor massere for å redusere øresus

Hjem tiltak for å redusere blodtrykket

Hjem tiltak for å redusere blodtrykket


Høyt blodtrykk kan ofte være en symptomfri sykdom, og er ofte bare oppdaget under en rutinemessig medisinsk eksamen. Et sunt blodtrykk lesing er mellom 120/80 for personer i alderen 30-50, og litt øker med alderen. Det er mange hjem rettsmidler som vil bidra til å redusere et høyt blodtrykk lesing. Disse, kombinert med en sunnere livsstil, vil redusere blodtrykket effektivt og med letthet.

Betydning

En av de første tingene du trenger å bedømme om du opplever høyt blodtrykk er å få en nøyaktig avlesning fra legen din. Det bør rutinemessig kontrolleres hvert tredje år, eller oftere dersom din lege finner det nødvendig. Når du har en nøyaktig lesing, vil du vite hvordan du går frem med behandlingsplanen. Konvensjonelle behandlinger inkluderer betablokkere eller ACE-hemmere. Noen ganger er disse foreskrevet sammen med diuretika, som vil hjelpe kroppen eliminere væske. Sammen med medisiner, vil du mer enn sannsynlig bli bedt om å gjøre positive endringer i livsstil. Noen av disse endringene kan kombineres med en naturlig hjemme rette strategi.

Vekttap og mosjon

En av de mest grunnleggende ting du kan gjøre for å senke blodtrykket er å gå ned i vekt. Selv miste ten pounds kan senke høyt blodtrykk lesing av flere punkter. Inkludert øvelse i dine daglige aktiviteter er en optimal måte å gå ned i vekt og bli sunnere. Prøv å legge til bare tretti minutter daglig mosjon, mer hvis mulig. Folk som trener regelmessig vil vanligvis ha lavere blodtrykk. Turgåing, svømming, sykling og dans er alle ideelle aktiviteter.

Fordeler med livsstil endringer

En grunnleggende hjem middel for å redusere høyt blodtrykk er å slutte å røyke. Det er virkelig ikke en ting du kan gjøre som vil ha en større innvirkning på helsen din. Røykere med høyt blodtrykk, har en økt risiko for hjertesykdom.

Eliminere alkohol fra livet ditt er et annet hjem rette i riktig retning. Alkohol er høy i kalorier, og hvis du får i deg nok av det, vil du gå opp i vekt, og som kan ha negativ innvirkning på blodtrykket. Gi opp alkohol for godt, og merker en markant forbedring i din helse.

Effekter av Sunt kosthold

Spise et sunt kosthold som inneholder grønnsaker, frukt, sunn korn og nøtter er et flott middel for høyt blodtrykk som du kan gjøre hjemme, samt når du spiser ute. Prøv å ikke spise så mye rødt kjøtt, og innlemme mer fisk og hele matvarer i kostholdet ditt. En god tommelfingerregel er å spise noe grønt til hvert måltid. Dette kan være utfordrende, men det er en enkel måte å gjøre en livsstilsendring.

Unngå å bruke salt på bordet. Natrium-rik mat oppmuntre høyt blodtrykk. Eliminere salt fra din matlaging. Les mat etiketter for å finne ut hvor mye natrium er i maten du kjøper. Det er en utrolig mengde natrium i de fleste bearbeidet mat. Velg de nedre natrium versjoner hvis de er tilgjengelige. Season din hjemmelaget mat med urter og krydder for like mye smak, uten natrium.

En koffein-Free Life

Å gi opp koffein kan være en utmattende prosess, spesielt hvis du har vært avhengige av å drikke kaffe eller koffeinholdige drikker i lang tid. Koffein er kjent for å øke blodtrykket, så velg koffeinfri stedet. Bytt til urtete som grønn te, og holde koffein på et minimum. Gitt tidspunkt, vil du være i stand til å sparke koffein vane og fortsatt fungere i løpet av dagen.

Gode ​​Foods

Noen spesifikke matvarer som kan senke blodtrykket er bananer, som er høy i kalium; selleri, en annen god mat for å senke blodtrykket; tofu, melon og linser. Selv sjokolade har helsemessige fordeler som kan redusere blodtrykket, men sørg for å feste med mørk sjokolade for det beste resultatet. Bare ikke spise for mye sjokolade!
Selleri i særdeleshet har vært brukt siden greske ganger som en bakrus kur og en blod tynnere. Det reduserer blodtrykket ved å slappe av muskelvev i blodårene, noe som forbedrer blodstrømmen.

Melon har et høyt kaliuminnhold, noe som gjør dem til en god kandidat for å senke blodtrykket.
I tillegg, poteter har helsefordeler som strekker seg til høyt blodtrykk. Deres juice har antibiotiske egenskaper, og bidrar til å redusere høyt blodtrykk.

Innlemming en endring i kosthold, mosjon, begrense alkohol og koffein, vil bidra til lavere blodtrykk hos de individer som er utsatt for høyt blodtrykk symptomer. Men før du tar fatt på en ny livsstilsendring program, bør du kontakte lege. Det kan fortsatt være nødvendig å ta blodtrykket medisiner som du innlemme noen hjemme rettsmidler i det daglige liv.

Hjem tiltak for å redusere høyt blodtrykk

Hjem rettsmidler for å redusere høyt blodtrykk hele sentrum rundt deg senke sjansene dine for å få et hjerteinfarkt. Hypertensjon er den medisinske termen for høyt blodtrykk. Høyt blodtrykk er kjent som "silent killer", siden du kan ha det, og ikke skjønner det. Det finnes tiltak du kan gjøre for å styre din egen helse og forbedre sjansene for å leve et sunt og oppfylle liv.

Healthy Eating

Spis en diett rettet mot å redusere høyt blodtrykk. Spise en diett høy i frukt, grønnsaker, hele korn og andre fiberrik mat. Reduser mettet og / eller trans fettinntak. I likhet med et hjerte sunt kosthold, vil en diett som kalles DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) hjelpe deg med å redusere høyt blodtrykk, ifølge både Mayo Clinic og American Heart Association.

Spis fisk minst to ganger i uken. Fisk inneholder omega-3 fettsyrer, som er gunstig for å senke høyt blodtrykk. Laks, sild, albacore tunfisk, sjø-ørret og sardiner er høy i omega-3 fettsyrer.

Spis matvarer kjent for å senke høyt blodtrykk som vannmelon, grapefrukt, hvitløk, papaya og bakte poteter (uten smør og rømme), og drikke en blanding av sitronsaft og vann hele dagen, anbefaler naturlig-homeremedies.com.

Unngå salt mat. Salt mat inkluderer snacks som pretzels og potetgull, hermetisert supper, lettere mat, de fleste rask mat, bearbeidet mat og spekemat. Hvis du spiser hermetiske grønnsaker, skyll grønnsakene av før forbruker dem. Hvis du spiser ute, be om å få mat tilberedt uten ekstra salt. I stedet for matlaging med salt, erstatning krydder og urter.

Gå ned i vekt

Taper, eller kontroll, din vekt. Hvis du er overvektig, gå ned i vekt. The American Heart Association sier at overvekt øker blodtrykket. Denne økte blodtrykket kan føre til klemte arterier, en ledende faktor i hjertesykdom. Gå ned i vekt ved å øke din fysiske aktivitet og spise et hjerte sunt kosthold. The Mayo Clinic sier at for mye vekt rundt midjen din kan øke høyt blodtrykk nivå. Kvinner øker sin risiko med midjen flere enn 35 inches. For menn er det større enn 40 inches.

Stress Reduction

Stress reduksjon
Senk stressnivået. Stress er en ledende faktor i høyt blodtrykk, ifølge American Heart Association. Det finnes en rekke teknikker du kan gjøre.

Begynne å meditere. Sett av noen minutter hver dag i et område hvor du kan være uforstyrret. Innlemme dyp pusting inn i dine daglige meditasjoner for å frigjøre kroppen av stress.

Gjør yoga. Yoga gir deg muligheten til å strekke musklene og samtidig fremme en avslappende tenkemåte. Pusteøvelse er viktig, også.

Fysisk aktivitet. Trening eller fysisk aktivitet, regnes som en naturlig stress reduksjon teknikk. Både American Heart Association og Mayo Clinic fremme fysisk aktivitet som å være avgjørende for å kontrollere din fysiske og mentale helse.

Fysisk aktivitet

Få mer fysisk aktivitet. Trening har vist seg å senke blodtrykket og hjelp i en rekke helsefremmende måter. The American Heart Association anbefaler å få 30 minutter med trening minst fem dager i uken. Øvelsen trenger ikke å være anstrengende å høste resultater. Klippe plenen, raker løv, rengjøring skap og andre husholdnings aktiviteter kan hjelpe. Ifølge Mayo Clinic, vil regelmessig mosjon har du merke resultater i bare noen få uker. Trening er en naturlig stressreduksjon teknikk, også.

Andre sunne livsstil endringer

Unngå, eller begrense alkoholforbruket. Ikke bruk tobakk. Ifølge Mayo Clinic, vet blodtrykket nivå og overvåke den. Overvåke de mengdene av hva du spiser. Bruk porsjonskontroll. Les mat etiketter. Natrium (salt) kan skjules i mange matvarer.

Naturlig rettsmidler for å redusere blodtrykket

Naturlig rettsmidler for å redusere blodtrykk eller hypertensjon er alle under din kontroll. Begynne å lage livsstil og kosttilskudd endringer i små skritt for ikke å overvelde deg selv. De rettsmidler varierer fra forbruker elementer som er kjent for å bidra til å redusere blodtrykket til å bruke mind-body-tilkobling for å redusere stress. Ved å gjøre de riktige endringene, vil du merke en forskjell i kvaliteten på ditt liv og din helse.

Urter

Bruk hvitløk. Hvis du har åreforkalkning, kan hvitløk øke elastisiteten i blodårene dine og bidra til å senke blodtrykket. Du kan konsumere hvitløk som et pulver som i sin ferske form eller i en kapsel som et supplement.

Bruke krydder i stedet for salt. Salt er beryktet for å øke blodtrykket. Sesong maten med urteblandinger i stedet. En blanding av cayenne pepper, selleri frø og oregano kan gå rett inn i saltbøsse.

Ifølge Natural-HomeRemedies.org, kan en enkel pulverisert drink hjelpe deg å kontrollere høyt blodtrykk. Grind sammen like mengder spisskummen frø, fennikel frø og sukker. Omrør en teskje av denne blandingen inn i en kopp vann. Drikk ett serverer hver morgen, og en annen hver kveld.

Foods

Nyt vannmelon, som er fullpakket med antioksidanter som er tenkt å bidra til å senke blodtrykket. Du kan også male vannmelon frø og legge dem til et glass vann for en anti-hypertensjon drink.

Spise bakte poteter. Poteter er gode kilder til kalium, som ifølge Mayo Clinic bidrar til å senke blodtrykket. Baking er den beste måten å få mest næringsstoffer fra poteter. Unngå å legge salt, smør eller rømme, men. Prøv noen vanlig nonfat yoghurt som et pålegg i stedet. Dryss med hvitløkspulver for en ekstra blodtrykkssenkende effekt.

Begynne å spise bananer. Bananer, som poteter, er høy i kalium og er kjent som et naturlig middel for å redusere blodtrykket. Bananer er bærbar, perfekt for snacking på farten, eller du kan skjære en over morgenen frokostblanding.

Sitrusfrukter som grapefrukt, appelsiner og sitroner holde arterieveggene sunt, bidrar til å redusere blodtrykket. Spis en grapefrukt halv med frokosten, snack på appelsinskiver, eller lage en frisk fruktsalat av appelsin, grapefrukt, papaya og banan.

Drikk sitronsaft. Klem halvparten av en sitron i en kopp med vann. Nipp hele dagen for å redusere høyt blodtrykk.

Stress Reduction

Prøv lindre stress ved å praktisere yoga. I tillegg til å hjelpe deg å øke din styrke og fleksibilitet, med yoga dype pusteøvelser som kan hjelpe deg med å redusere blodtrykket.

Begynne å meditere. Meditasjon, ifølge Mayo Clinic, er et naturlig middel for å redusere blodtrykket. Meditere kan produsere en tilstand av dyp avslapning som kan hjelpe deg med å redusere blodtrykket.

Begynne å trene, råder Mayo Clinic. Aerob trening er en stress redusering, og kan hjelpe deg å kontrollere vekten, noe som gjør det en naturlig måte å bekjempe høyt blodtrykk.

Aromaterapi

Bruke eteriske oljer. Bland tre dråper hver av merian, lavendel og ylang ylang oljer. Sett to dråper på håndleddene, massere oljer inn i fotsålene, eller legge dem til i badevannet for å roe angst, løse opp spenninger og lavere blodtrykk.

De beste dietter for å redusere smerte i Fibromyalgi

For mange mennesker rammet av fibromyalgi, hver behandlingsalternativ (medisiner, TI enheter, massasje, fysioterapi) tilbyr noen lettelse i en kombinasjon, men en av de viktigste måtene å redusere flareups av fibromyalgi er med ernæring. Du kan bare ikke forvente en brukt opp bilen for å kjøre på noe mindre enn godt drivstoff, så hvorfor ville du forvente at kroppen din til å kjøre uten riktig drivstoff?

Ernæring for Fibromyalgi Offer

Spis hele fiber. Dette vil hjelpe til med IBS at mange mennesker med fibromyalgi har.

Spis en diett rik er grønnsaker og frukt. Jo mer du kan spise i sin rå form, jo ​​bedre. Dette vil hjelpe kroppen din gevinst næringsstoffer fra den naturlige tilstanden av frukten. Du bør også vaske alle frukter og grønnsaker for å sørge for at de er fri for giftstoffer.

Spis høykvalitets karbohydrater, slik som de i belgfrukter, grønnsaker og frukt.

Å spise flere små måltider om dagen kan øke energinivået samt hjelpe kroppen din i fordøyelsen.

Drikk mye vann. Vann er grunnlaget for at god brensel, og det fører bort de giftstoffer som det hydrater kroppen. Gjør det til en vane å bære en vannflaske med deg uansett hvor du går.

Ta en kvalitet daglig multivitamin med jern og mineraler. Du bør også ta en Omega-3 tilskudd, noe som bidrar til å smøre leddene og hjelper til med hjernens funksjon og metabolisme. Det kan være lurt å ta ekstra magnesium og eplesyre for å redusere betennelse.

Matvarer for å unngå

Unngå så mange bearbeidet mat som mulig. Spise mat nær sin naturlige tilstand reduserer toxin inntak og øker vitamin og mineral inntak. Du kan finne dette lettere å gjøre hvis du forberede frukt og grønnsaker så snart du bringe dem hjem, noe som gjør dem en hendig snack eller et måltid.

Du kan oppleve at du har en intoleranse overfor noen korn, særlig hvete. Prøv å kutte hvete fra kostholdet ditt for et par uker og se om du føler deg mindre oppblåst.

Koffein, sukker og alkohol alle irritere muskler og øke stress. Prøv å erstatte kaffen med en kopp urtete hvis du må ha den varm drikke først i morgen. Hvis du trenger å blidgjøre noe, bruke honning eller en liten mengde av rå sukker.

Sjokolade, høy i fett og meieriprodukter, som kan forverre betennelser, bør spises bare som en og annen godbit.

Alle bør unngå aspartam og saccarin, spesielt ofre for fibromyalgi. Disse er kjemikalier som ikke har noe sted i den menneskelige kroppen.

Kullsyreholdige drikker, selv dietten seg, er vanndrivende og stjele vann fra kroppen din.

Så mye som vi alle er trukket til det, junk food er bare tomme kalorier og slam for din "motor" og bør fjernes fra menyen.

Diett for å redusere Flatulens

Flatulens har vært kilde til mange film vitser, men det er ikke noe å le til de som lider av den smertefulle oppblåsthet og andre pinlige symptomer. Selv om du ikke kan helt eliminere dette veldig normal funksjon av fordøyelsessystemet, det finnes måter å holde overflødig gass i sjakk. En av de enkleste er ved å begrense gass-induserende matvarer.

Fiber og oppblåsthet

Fiber er en viktig del av et sunt kosthold som fordeler fordøyelses og hjerte-systemer. Men innføring av for mye fiber inn i fordøyelsessystemet på en gang kan bidra til flatulens. Når tynntarmen ikke kan bryte ned fiber, flyttes det til tykktarmen, hvor det skaper gass. Det beste middel er å innføre fiberrik mat i kostholdet sakte. Dette gjør at kroppen tid til å justere til fiber øker og fordøye det skikkelig. Økende vanninntaket vil også hjelpe kroppen din fordøye fiber mer effektivt uten å slippe ut overflødig gass i prosessen.

Typer av Fiber

Det er to typer av fibre i våre dietter, og man produserer mer gass enn den andre. Løselig fiber, som er funnet i bønner, frukt og havrekli, ikke har en tendens til å bryte ned inntil den når tykktarmen. Denne type fiber er mer sannsynlig å fremskytende gass. Uløselig fiber er lettere å fordøye og fører til mindre luft i magen. Det finnes i noen grønnsaker og hvetekli. Men enkelte grønnsaker kan også øke problemet, så det er viktig å velge med omhu i produsere midtgangen.

Produsere for å unngå

Spesielle frukter og grønnsaker kan øke flatulens. Problem frukt inkluderer epler, pærer og fersken, som er høy i sorbitol, ikke en sukker lett brytes ned av fordøyelsessystemet. Grønnsaker å unngå å inkludere brokkoli, rosenkål, kål, gulrøtter og løk. Det kan være et spørsmål om prøving og feiling for å se hvilke matvarer som gir deg mest problemer, siden det kan variere fra person til person. Holde orden på maten du spiser og dine symptomer kan hjelpe deg å lære hvilke matvarer for å unngå.

Meieriprodukter

Meieriprodukter kan også føre til overdreven flatulens i folk som er laktoseintolerante. Laktose er også funnet i noen brødprodukter og salatdressinger. Hvis du har mistanke om en laktoseintoleranse, snakk med legen din. Det er over-the-counter produkter effektive i å redusere mengder laktose i meieriprodukter slik at de er lettere å fordøye. Laktoseredusert melk er også tilgjengelig på mange supermarkeder.

Andre tips

Utover unngå de vanligste matvaregjerningsmannen, det er andre måter å redusere oppblåsthet. Å spise saktere er en anbefaling. Når maten er tatt inn, går luften inn med den. Luft kan deretter reiser inn i fordøyelseskanalen, hvor den forårsaker gass. Mindre luft er generelt forbrukes når du sakte ned. Du kan også unngå mat og drikke som har luft innlemmet i dem, inkludert kullsyreholdige drikker og luftfylte desserter som milkshake og svamp kake.

Homøopatiske midler for å redusere syre i kroppen

Surheten i magen er et problem mange mennesker håndtere. Magen inneholder saltsyre, som brukes til å hjelpe å fordøye den mat som spises. Noen ganger magen utskiller for mye syre og syren brytes ikke ned som det skal. Dette fører til mange bivirkninger som kan være ubehagelig. Heldigvis finnes det naturlige måter å behandle syren.

Årsaker til surhet

En god måte å holde syre nivåer ned, er å vite hva som forårsaker surhet. Stress og fiberless matvarer er to viktigste årsakene til surhet. Røyking, overskytende alkohol og krydret mat er også kjent for å irritere magen, noe som fører til at utgivelsen av mer syre.

Hva du skal spise for å redusere surhet

Noen hjemme lettelse for surhet kommer fra å spise bestemte elementer, for eksempel et fedd hvitløk, mynte juice, vannmelon, bananer, agurk og meieriprodukter. Du kan også blande 2 ts. av eple cider eddik med vann og drikk blandingen før måltider. Mange synes at urte-te eller te med lakris hjelper også. Yoghurt gir umiddelbar lettelse for surhet, som gjør 1 til 2 ss. hvit eddik.

Surhet Diet

Hvis surhetsgraden er et nivå som ikke vil gå bort med et enkelt middel, bytte til en syre-fri diett før magen er i stand til å justere hvor mye syre er produsert. En melk, fløte, smør, frukt og grønnsaker diett ville være det optimale valget. Når magen har begynt å regulere seg selv, gå tilbake til en normal diett. Husk de tingene som ville irritere magen, og holde dem på et minimum.

Hvordan bruke urter for å redusere risikoen for kreft

Hvordan bruke urter for å redusere risikoen for kreft


Kreft, en ledende dødsårsaken i USA, er en lidelse der celler muterer og begynner å reprodusere uten begrensninger. Kreftsvulster, hvis venstre ukontrollert, kan i stor grad forstyrre kroppens naturlige prosesser. Mange alternativ medisin utøvere tror urtemedisiner kan bidra til å redusere risikoen for kreft. Det er antatt at urter dyrkes for kulinariske eller medisinske formål kan øke immunologiske funksjon, avgifte blodet og hemme uhemmet celle reproduksjon. Følg disse trinnene for å lære mer.

Bruksanvisning

Bruk urter for å redusere risikoen for kreft

•  Øke kroppens naturlige immunforsvar med urter som solhatt. Det er blitt mye skryt av alternativ medisin utøvere for sin evne til å øke immunforsvaret og redusere risikoen for infeksjon.

Legg ved pau d'arco i ditt daglige kosthold. Pau d'arco er en kraftig anti-bakterielle agent som kan rense blodet og redusere giftstoffer i kroppen.

Gi deg selv en økt immunsystem øke ved å ta kattens klo. Tenkte å oppmuntre kroppens naturlige forsvar, kan kattens klo også inneholde anti-tumor egenskaper.

Bruk Suma på en jevnlig basis. Også kjent som brasiliansk ginseng, inneholder Suma pfaffic syre, kjemisk tenkt å hemme bestemte typer kreft, som leukemi og føflekkreft. Suma kan tas i inntil 20 sammenhengende dager. Etter det, vil du ønsker å stoppe i minst to uker.

Drikk to kopper grønn te per dag for å bistå i warding av kreftceller. Grønn te antas å bidra til å forhindre eller redusere risikoen for å få hud, mage, tykktarm og spiserørskreft.

Få mer informasjon om redusere kreftrisiko med urter ved å besøke "American Cancer Society" hjemmeside (se Ressurser nedenfor). Der finner du et vell av ressurser rettet mot konvensjonelle og alternative behandlingsformer for å behandle kreft.

Tips og advarsler

  • Sjekk med din lokale helsekost butikk for å se om det bærer en praktisk multi-vitamin som har noen, om ikke alle, av disse urter. Går denne ruten er mer kostnadseffektivt enn å kjøpe individuelle urter. Uansett hvor billig hver og en er sammen, de legger opp.
  • Selv om alternativ medisin kan være nyttig for å forebygge eller lindre kreft, ikke bruk den i tilfelle av en livstruende nødsituasjon. Hvis du opplever noen akutte brystsmerter eller alvorlige magekramper, kontakt legen din umiddelbart eller dra til nærmeste sykehus.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Hvis du bestemmer deg for å prøve folkemedisin, ta kontakt med din primære helsepersonell. Hold legen informert om folk medisinsk teknikk du gjennomføre.
  • Consult MayoClinic.com å lære hvordan utdanne deg selv om alternativ medisin krav (se Ressurser nedenfor). Lære å vurdere disse påstandene før du gjør din beslutning om behandling.

Hvordan bruke eteriske oljer for å redusere cellulitt

Kampen for å redusere cellulitter er en kamp som mange kvinner er villige til å kjempe. De er så villige til å prøve noe som mange har avviklet å kle seg i cellofan wrap. Noen går så langt som å ha plastisk kirurgi for å fjerne denne stygge kjøtt. Her er hvordan du kan bruke eteriske oljer for å bidra til å redusere forekomsten av cellulitter.

Bruksanvisning

Velg oljer klokt. Når du velger essensielle oljer for cellulite reduksjon, sørg for at du har valgt å kjøpe fra en pålitelig selskap, og at du kjøper kvalitet oljer.

Velg essensielle oljer som vil arbeide for å fukte og mykgjøre huden, noe som gjør det plumper. Dette plumping vil gjøre at huden ser friskere og fyll gropene. Velg oljer som sitron, einer, lavendel eller grapefrukt.

Bland oljer. Før blanding eteriske oljer, må du først legge en transportør olje som base. Bland ikke mer enn fire essensielle oljer sammen på en gang, ved hjelp av bare tre dråper av hver. Påfør kombinasjonen for huden din daglig etter en dusj eller bad for best resultat.

Unn deg selv. Gi deg selv en oljebehandling vil arbeide for å stimulere huden din og bidra til å fornye gamle celler. Du kan virkelig unne deg selv ved hjelp av en håndholdt massasje å massere oljer inn i huden din, og gir deg dypere penetrasjon. Massasje og olje behandling virker sammen for å gi et jevnere utseende.

Legg inn din blandingen til badevannet og ta en fin lang avslappende bad.

Spis sunt og trene. Kombiner eteriske oljer med et godt treningsprogram og et sunt kosthold for best resultat.

Tips og advarsler

  • Bruk av essensielle oljer hjelpere i å bryte ned giftstoffer under huden. Når disse giftstoffene brytes ned, begynner huden å utvikle en mykere look. Men alene er bruken av essensielle oljer ikke nok til å redusere forekomsten av cellulitter.

Kosthold for å redusere Fordøyelsesbesvær under graviditeten

Selv om graviditetsrelatert halsbrann eller fordøyelsesbesvær er ubehagelig, kan kosthold endringer redusere forekomsten av, og smerter forbundet med, halsbrann. Graviditet hormoner noen ganger øke sannsynligheten for dårlig, men å vite hvilke matvarer for å unngå, samt når og hvor mye du spiser kan hjelpe deg å unngå smerter forbundet med dårlig fordøyelse.

Fordøyelsesbesvær Årsaker

Du kan merke en økning i halsbrann under svangerskapet, eller du kan ha oppstått halsbrann for første gang. Ifølge March of Dimes, hormoner under svangerskapet slappe av musklene i fordøyelseskanalen, inkludert ventilen i spiserøret som blokkerer magesyre. Mot slutten av svangerskapet, kan det forverre som den voksende livmoren presser på magen. Dette kan presse mat eller syre tilbake opp i spiserøret, noe som fører til halsbrann.

Kosthold for å redusere Fordøyelsesbesvær

Ifølge "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for Women", når og hvor mye du spiser kan påvirke alvorlighetsgraden av dårlig fordøyelse. Vurdere å spise fem eller seks små måltider om dagen, som større måltider vil bo i magen lenger, noe som gir syre en sjanse til å sive tilbake opp i spiserøret. Også unngå å spise eller drikke i to til tre timer før sengetid, slik at magen din vil være tom når du legger deg.

Unngå matvarer som forårsaker dårlig fordøyelse, for eksempel fet mat, koffein, løk, sitrus, tomater og hvitløk. Også, krydret mat tar lengre tid å fordøye, slik at de kan forårsake halsbrann også.

I tillegg til å spise mindre måltider, unngå å drikke for mye under måltider. I stedet, drikke mellom måltidene.

Også, holde seg innenfor en sunn vekt rekkevidde i løpet av svangerskapet, som overvekt kan sette ekstra press på magen, noe som kan øke sjansene dine for halsbrann.

Til slutt, unngå å tygge med munnen åpen, spise mat for fort og snakker mens tygge, da disse kan føre til at du å svelge for mye luft, noe som kan føre til mer dårlig.

Når skal ringe legen din

Selv om fordøyelse er normalt under svangerskapet, noen ganger kan det være alvorlige og krever medisinsk intervensjon. Kontakt med helsepersonell hvis din halsbrann fortsetter raskt etter syrenøytraliserende slites av, hvis det holder deg våken om natten, hvis du spytter opp blod, har problemer med å svelge, har svart avføring eller gå ned i vekt.

Også, kan halsbrann og brystsmerter som ligner, så hvis smerter i brystet utstråler også til din skuldre, nakke eller rygg, søke hjelp umiddelbart.

Tips for å redusere strekkmerker

Strekkmerker er uregelmessige striper på hudens overflate. De vises først som røde striper på huden, til slutt vises hvitt og arr lignende. US National Library of Medicine sier strekkmerker oppstår på grunn av unormal kollagen dannelse. Vanlige årsaker til strekkmerker er rask vekst i puberteten, rask vektøkning, fedme, graviditet, Cushing syndrom, Ehlers-Danlos syndrom og overforbruk av kortison hud kremer og andre medikamenter som forstyrrer kortison produksjon. Strekkmerker vanligvis vises på bryster, hofter og lår, rumpe og mage.

Gå ned i vekt sakte eller holde vekten

Folk redusere strekkmerker ved å opprettholde en sunn vekt, fordi huden ikke kan tilpasse seg endringene. Den menneskelige huden har grenser for hvor langt det kan strekke. Folk mister vekt bør gjøre det langsomt å gi kroppen tid til å justere. Gravide kvinner bør holde seg innenfor en sunn vekt rekkevidde, vanligvis ikke mer enn 25 til 30 pounds over sin startvekt. Etter at en kvinne har hatt en baby, bør hun gå ned i vekt sakte for å redusere fremkomsten av strekkmerker. Vektkontroll hindrer hud tårer og gjengivelsen av hvitt, rødt eller lilla linje.

Ikke vekt tog Overdrevet

Vekttrening bygger styrke og muskelmasse, som er viktige elementer i en treningsøkt rutine; imidlertid regimer dreven vekt trening overbelastning huden, som fører til strekkmerker. For å redusere strekkmerker, unngå å overdrive vekttrening treningsøkter. Kroppsbyggere har ofte strekkmerker på grunn av deres anstrengende regime.

Bruk Stretch Mark kremer og lotion

Kremer og lotion redusere strekkmerker og hindre at nye dukker opp fordi de helbrede skadet hud. Mange av disse produktene inneholder planter og urter som naturlig reparere revet hud. Kakaosmør kremer som Palmers minimere forekomsten av strekkmerker. Hudleger fore retinoid aktuell strekke merke kremer å blekne strekkmerker. Mange av disse topiske kremer inneholder vitamin C, et vitamin kjent for å bygge kollagen i huden. Gravide kvinner bør snakke med sine leger om trygge kremer å bruke.

Få Laser Behandlinger

Den elektroniske publikasjonen Pasientens Guide to Stretch Marks sier laser behandlinger utført av en bord-sertifisert kosmetisk kirurg redusere strekkmerker. Laser behandlinger redusere rødhet og betennelse, fremmer kollagenproduksjonen og øker hudens elastisitet. Denne behandlingen blir ikke kvitt alle strekkmerker, men det forbedrer hudens tekstur.

Hvordan bruke urter for å redusere kroppslukt

Hvordan bruke urter for å redusere kroppslukt


Kroppslukt er forårsaket av bakterier som trives på sekret fra svettekjertlene. En ubehagelig aroma fremstilles som bakterier bryter ned fluidene i svette. Det er mange urter som kan brukes til å inhibere veksten av disse bakterier og redusere kroppslukt som et resultat.

Bruksanvisning

•  Lag en te av tørket rosmarin blader for å bruke som en kroppsvask. Rosemary er en antiseptisk og hindrer kroppen lukt forårsaket av svette og bakterier. Bratte 1 ts. av tørket rosmarin i en kopp kokende vann i 15 minutter. Påfør i dusjen som en siste skylling til under armene og andre områder hvor kroppen lukt stammer.

Etter dusjing, påfør en kropp pulver laget av bakken salvie og rosmarin. Disse urtene redusere kroppslukt forårsaket av svette eller smittestoffer. Kombiner maismel, bakepulver, bakken salvie og malt rosmarin. Oppbevar i en lav kar eller krukke med tett lokk. Bruk på underarmene etter din vanlige deodorant og til kroppen overalt at lukt er et problem.

Drikk en kopp fennikel te per dag for å redusere kroppslukt som kommer i tarmen. Bratte knuste fennikelfrø i en kopp kokende vann i 15 minutter, deretter press og blidgjøre med honning, hvis ønskelig.

En mangel på sink kan være en årsak til kroppslukt. Ta en sink supplement gang per dag for å redusere kroppslukt og øke inntaket av matvarer rike på sink som spinat, nøtter, belgfrukter og ris.

Tips og advarsler

  • Fennikel frø kan også spises hel etter måltider i tillegg til eller i stedet for å drikke te for å redusere kroppslukt. Hvis rosmarin viser seg å være irriterende for huden, kan en kroppsvask gjøres med 1 ts. av tørket salvie i stedet. Forbered henhold til instruksjonene i trinn 1.
  • Hvis kroppslukt vedvarer eller blir verre, bør du oppsøke helsepersonell. Kroppslukt kan være en indikasjon på alvorlige sykdommer i lever og nyrer. Hvis noen irritasjon oppleves fra ekstern bruk av rosmarin, slutte å bruke urten umiddelbart. Legemet pulveret kan gjøres uten rosmarin, om nødvendig.

Hvordan å puste riktig for å redusere stress

Riktig pust har en utrolig effekt på ens stressnivå. Denne oppfatningen synes counterintuitive fordi pusten er bra for deg. Men uriktig puste kan faktisk gjøre stresset verre ved å holde hardt tiltrengte oksygen fra hjernen. Sammenlign disse pusteteknikker med din faste puste stil og se hvor nær du er en veldig naturlig og enkel metode for å redusere stress.

Bruksanvisning

Når tid og rom tillater det, være bevisst på pusten. Mindfulness mens puste gir deg en mulighet til å fokusere på de naturlige, automatiske effekter av pusten. Bare puste med vilje kan ha en beroligende effekt på en nervøs psyke.

Pust sakte og dypt når det er mulig. Tillat magen til å føle at det er å fylle med luft.

Varier pusteteknikker ved å holde den i noen sekunder av gangen og exhaling for en litt lengre periode enn å inhalere.

Praksis raske, grunne åndedrag i 10 sekunder om gangen et par ganger om dagen for å gi hjernen din en oksygen boost.

Ikke glem å puste når du er i en stressende situasjon. Holder pusten ubevisst kan ha potensielt skadelige effekter og føre til spenninger.

Lær om pusteteknikker mens praktisere avslapping med yoga eller tai chi. Praktisere dem daglig, selv når du ikke trener.

Tell åndedrag, 10 om gangen, for en kort periode av meditasjon hver dag. Hvis du mister tellingen, vet du at du er distrahert og kan gjøre en bevisst innsats for å slappe av.

Hvordan ta mindre ansvar for å redusere stress

Hvordan ta mindre ansvar for å redusere stress


Mange tar på for mye ansvar i hverdagen ende opp med å bli stressa av mengden arbeid eller ansvar de har. Stress kan føre til en rekke helseproblemer, som for eksempel høyt blodtrykk, hodepine og ryggsmerter. Lære å ta på seg mindre ansvar i livet ditt kan hjelpe deg i å senke stressnivået og forbedre din helse.

Bruksanvisning

•  Lag en liste over alle oppgaver du har for tiden i livet ditt. Sørg for å liste opp alt du har å gjøre i en gitt dag, uke og måned, uansett hvor liten. Lage en liste over alle dine ansvarsområder hjelper deg å se hvor mye du tar på i en gitt tidsperiode.

Vurdere hvilke av dine ansvarsområder er må-dos, som er viktige og som kan gjøres uten deg. Dette vil hjelpe deg å vurdere hva du trenger å holde i livet ditt og hva du kan eliminere å redusere mengden stress i livet ditt.

Start ved å eliminere eller delegere ansvar at du ikke trenger å ta på i livet ditt. For eksempel kan dette bety at du ikke lenger rommet forelder i barnas klasserom, men i stedet hjelpe ut en gang i måneden. Ved å fjerne ansvaret for å administrere hele klasserommet, noe som kan gjøres ved en annen forelder, er du redusere stressnivået enormt.

Vurdere viktige oppgaver i livet ditt for å se hvilke av dem som kan være i stand til å bli redusert eller delegert til en annen person. For eksempel kan du nyte hosting middagsselskaper hver uke og være en del av en middag klubb, men stresset av å være vert en gang i uken er virkelig får til deg. Selv om dette er noe viktig, kan du tenke på bare vertskap for en fest en gang i måneden for å redusere mengden stress du plasserer på deg selv og spørre andre klubbmedlemmer til å ta på seg oppgaven med hosting. Du kan også prøve å delegere noe av arbeidet ditt ansvar til en kollega som har mindre å forholde seg til på en dag enn du gjør.

Tenk på må-dos i livet ditt, og vurdere om de er virkelig så viktig som du har gjort dem. Det hender folk rangere aktiviteter eller oppgaver høyere på listen fordi de liker dem eller føler seg skyldig hvis de ikke gjør dem. Omvurdere må-dos i livet ditt kan hjelpe deg å eliminere eller redusere dem til viktige ting i livet ditt.

Unngå å ha dårlig samvittighet for å ta mindre ansvar, noe som kan lede deg til å ta på seg mer igjen. Ta vare på din egen helse bør være en prioritet, og det er mange helserisiko forbundet med å være altfor stresset ut. Du må fokusere på deg og være den beste personen du kan være. Tar på for mye og spre seg selv for tynn betyr at du ikke kan vie riktig oppmerksomhet til alle dine aktiviteter.

Hjem tiltak for å redusere strekkmerker

Hjem tiltak for å redusere strekkmerker


Strekkmerker er tynne arr som er resultatet av den midterste laget av huden blir strukket. Forekommende ofte under graviditet og pubertet, strekkmerker oftest funnet på lårene, øvre armer, mage og bryster. Selv om de fleste eksperter enige om at strekkmerker er permanent, er det noen hjemme rettsmidler for å redusere strekkmerker en gjør dem mindre synlige.

En unse av forebygging

Du kan ta noen enkle grep for å redusere sannsynligheten for å få strekkmerker, særlig de som følge av rask graviditet vektøkning. Disse forslagene er avhengige av å øke smidighet og elastisitet i huden din, og jo mer flittig du er i ferd med å praktisere disse trinnene, jo mer sannsynlig at de vil fungere:

Cocoa Butter. Kakaosmør er et fett hentet fra kakao bønner, ja, den samme ingrediens som brukes i sjokolade! Det har vært brukt i århundrer som en fuktighetsgivende agent, og ved å bruke det regelmessig, kan du være i stand til å øke hudens elastisitet. Se etter 100 prosent kakaosmør kremer. Påfør dem minst to ganger om dagen eller mer.

Prøv vitamin E. Som kakaosmør det er også kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper, og mange mennesker har hatt gode resultater i stretch mark forebygging ved hjelp av vitamin E på huden deres. Rett vitamin E kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker, så prøv en vitamin E-beriket lotion og bruke det regelmessig.

Reach for olivenolje. Også aktet gjennom tidene for sin evne til å fukte huden, olivenolje kan du bruke olivenolje liberalt til huden din. Tørk av overflødig, da oljen kan sette flekker på klær.

Behandlinger for strekkmerker

Til tross for din beste innsats, du fremdeles kan ende opp med strekkmerker. Hvis merkene er rødlig, kan de etter hvert svekkes til en sølvhvit over tid. Hvis de fortsatt er synlig, kan du prøve ett eller flere av disse tiltakene:

Exfoliating. Bruk en exfoliator på det berørte området. Du kan kjøpe en over-the-counter eller lage dine egne fra grovkornet salt eller brunt sukker, blandet med en massasjeolje eller olivenolje. Gni forsiktig i en sirkulær bevegelse for å stimulere blodsirkulasjonen og hastighet helbredelse. Skyll grundig. Gjenta flere ganger i uken. Stopp denne behandlingen umiddelbart hvis huden blir rød eller irritert.

Fukte. Bruk en av de fuktighetsgivende forslagene i denne artikkelen for å hjelpe skadet hud gjenvinne sin smidighet. Du kan bruke disse kremer eller oljer flere ganger i løpet av dagen.

Massasje. Massasje kan bidra til å stimulere blodsirkulasjonen, noe som igjen vil forbedre hudens utseende og redusere healing tid. Når du masserer huden din, kan du bruke fast ennå milde sirkulære bevegelser og bruke en fuktighetskrem eller olje for å redusere hud friksjon. Prøv en av fuktighetskremer som olivenolje eller kakaosmør å doble den helbredende effekten.

Alternative metoder for å redusere blodtrykket

Ifølge American Heart Association, nesten én av tre voksne over hele USA har høyt blodtrykk (hypertensjon). Til tross for dette høye tallet, og fordi sykdommen kanskje ikke alltid viser umiddelbare symptomer, mange av disse menneskene ikke vet at de lider av det. Det finnes en rekke alternative behandlinger som er effektive for å redusere høyt blodtrykk.

En blodtrykksmåling

En blodtrykksmåling består av to tall, den ene over den andre. Den øvre rekke i lese er det systoliske trykk og det lavere tall er det diastoliske trykket. The National Heart, Lung and Blood Institute sier at normalt blodtrykk er under området 120/80 mmHg. Hvis systoliske trykket er innenfor rekkevidden til 120-139 eller diastolisk trykk er innenfor området 80-90 du har prehypertension. Hvis systoliske trykket er mellom 140 og 159 eller diastolisk trykk er mellom 90 og 99 har du Stage 1 hypertensjon. Du har Stage 2 hypertensjon hvis systoliske trykket er større enn 160 og diastolisk trykk er høyere enn 100.

Koenzym Q10

Studier viser at koenzym Q10 er effektivt for å redusere systolisk hypertensjon. Koenzym Q10 (CoQ10) er produsert i menneskekroppen. Det er et fettoppløselig, vitaminlignende stoff som er tilstede i hver celle i kroppen. Det er viktig for grunnleggende cellefunksjon og det har også antioksidantegenskaper. Dette betyr at det hjelper kroppen prosessen og eliminere giftstoffer og øker immunsystemet. Den foreslåtte dose for en CoQ10 supplement er 1200 milligram hver dag.

Hvitløk

Hvitløk kan redusere systolisk blodtrykk. Det kan tynne blodet, noe som reduserer dens evne til å levre seg. Det kan også samhandle med andre medisiner som reseptbelagte blodfortynnende som Trental og Coumadin. Du bør oppsøke lege hvis du vurderer å ta et daglig hvitløk supplement. Du bør unngå å ta en hvitløk supplement for to ukene før og etter operasjonen.

Biofeedback

Biofeedback er en form for komplementær medisin hvor pasientene lære en rekke øvelser som hjelper dem å kontrollere kroppslige prosesser som normalt forekommer ufrivillig, for eksempel hjertefrekvens, hudtemperatur og blodtrykk. Biofeedback har vært vist i en rekke tilfeller å være effektive for behandling og kontroll av høyt blodtrykk. Selv om forskerne ikke kan forklare nøyaktig hvordan biofeedback fungerer, det som er kjent er at pasienter som synes det er mest nyttige er de med sykdommer forårsaket av eller forverret av stress. Det er tre hovedtyper av biofeedback: neurofeedback - dette måler aktiviteten til hjernebølger; elektromyografi - dette måler muskelspenninger og termisk tilbakemeldinger - dette måler hudtemperatur.

Hvordan velge Ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter

Hvordan velge Ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter


Ergonomisk produkter er utformet spesielt for å redusere eller forhindre smerte og ubehag i målrettede områder av kroppen. De kan være så enkelt som støttebandasje eller så komplisert som ergonomiske stoler med korsryggstøtte. Når det gjelder ergonomiske nakke produkter, det er litt av en rekke elementer tilgjengelig, avhengig av budsjettet og ønsket effekt. Les videre for å lære hvordan du velger ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter.

Hvordan velge Ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter

•  Starte i det små ved å kjøpe en hals krage. For sporadisk, lett smerte forårsaket av dårlig holdning, er det fornuftig å prøve en myk krage. Vektrør er laget av gummi, skum eller annet ettergivende materiale, og bør ikke brukes for mer enn en time av gangen.

Sett noen av de grunnleggende elementer i ditt hjem, slik som din mobiltelefon headsettet. Hvis du bruker mye tid på telefonen, velger du en hands-free headset som kan hvile på skulderen din. Dette vil eliminere behovet for deg å vri hodet for å vugge mottakeren.

Endre din puter. Nakkesmerter kan forverres av puter som er klumpete, for flat eller for fluffy, forårsaker kroppen til å være dårlig justert mens du sover. Ergonomiske puter er tilgjengelig i mange kjøpesentre.

Kjøp en oppvarmet massasjeapparat som du kan bruke uten store problemer. Du kan også kjøpe en varmepute eller en varmeflaske til å gi varme til halsen.

Velg en pute laget av temperatur-reaktivt minne skum som tilpasser seg konturene av hodet. Denne type pute kan hjelpe deg til å oppnå den rette holdning og høyde, slik at nakken og ryggen er alltid riktig justert.

Endre ditt arbeidsområde. Kjøper en skjerm raiser for å unngå å vippe hodet ned å stirre på dataskjermen, eller velge en justerbar stol som lar deg kontrollere høyden. Sørg for at tastaturbrett er på en god høyde, slik at du ikke anelse skuldrene mens du skriver.

Bruk is eller varme for å redusere nakkesmerter. Få en ispose for akutte smerter som kommer og går. Bruk varme for kronisk ubehag.

Hint

  • Når du handler for ergonomiske produkter for å redusere nakkesmerter, lønner det seg å investere litt ekstra. En billig produkt kan vise seg å være en forpliktelse snarere enn en hjelp. Et produkt som ikke er riktig laget eller produsert med lav kvalitet materialer kan faktisk forverre smerte eller forårsake ytterligere ubehag. Mens det er smart å shoppe rundt etter den beste prisen, sørg for å feste med kvalitetsprodukter.

Hvor å Sjekk for bendelorm

Kontroll for bendelorm er veldig enkelt, selv om du kanskje ikke vet at du har bendelorm før etter eksamen fordi skiltene er så vanlig. Noen vanlige tegn på bendelorm inkluderer magesmerter, diaré, feber og kvalme. Bendelorm er parasitter som lever i fordøyelses område av kroppen din. De er flat, ser ut som ormer, og vanligvis er kontrahert fra å spise rå animalsk kjøtt. Segmenter av bendelorm ser ut som små tråder av hvit tape, derav navnet.

Hvor å Sjekk for bendelorm

Hvor å Sjekk for bendelorm

•  Gå på do når du føler behov for å ha avføring. Ta et par latekshansker, tang eller noe å øse og ta bort avføringen prøven, og en plastbeholder eller prøve container.

Ta på deg plasthansker før du setter deg ned for å ha avføring. Plasser plastbeholder og tang ved siden av toalettet slik at du enkelt kan nå dem.

Bruk Tang til å hente avføringsprøver umiddelbart etter din første en eller to stoler og plassere dem i plastbeholder.

Sjekk avføringen for små, hvite båndet tråder eller noe som ligner en orm. Hvis disse hvite tråder er til stede, så har du sannsynligvis bendelorm og må kontakte legen din.

skylle avføringsprøver ned i toalettet etter eksamen. Hvis du finner noen bevis på at du kan ha bendelorm og du tror du vil ikke være i stand til å ha en annen avføring på legekontoret, og deretter holde avføringen prøven i beholderen og ta den med deg til legekontoret.

Trening for å redusere kroniske betennelser

Forskning viser at det er utvilsomt en sammenheng mellom å redusere kronisk betennelse og regelmessig mosjon. Kronisk betennelse er når kroppen ikke er i stand til å slå seg av sitt immunsystem respons, og i tid onslaught av immunsystem celler kan ødelegge interne arbeidet i kroppen, som fører til en rekke sykdommer, inkludert revmatoid artritt og eksem. Det er også en sammenheng mellom kronisk betennelse og diabetes, Alzheimers, hjertesykdom og kreft.

Ikke overdriv

Nøkkelen er å være aktiv, men aldri å overdrive det. Mens trening beskytter kroppen mot betennelse, over-trene årsaker betennelse i kroppen for å oppnå en høy. Et moderat nivå av øvelsen anses å være 30 minutter per dag, fem ganger i uken.

Velge en Workout

Tre dager med de fem bør brukes til å gjøre øvelser som er aerobic. De to andre dagene skal brukes til å gjøre både motstand og aerobic trening. Mens maraton racing er ikke den beste øvelsen for å redusere betennelse, aerobic trening som gåing, løping (kortere avstander) og ellipsetrener er gode måter å bygge en treningsøkt.

Plukk et regime

Velg en øvelse som får pulsen opp til ca 50-85 prosent kapasitet, men sørg for at det er noe du liker, slik at du kan holde deg til det. Å få pulsen opp bremser ned immunresponsen overtid, men det er viktig at det skal være konsekvent. Velge din favoritt aktiviteter som fotturer, basketball, tennis eller fartsfylt dans vil gjøre det lettere å fortsette diett over tid.

Metoder for å redusere en Fat Belly

Metoder for å redusere en feit mage ofte kommer ned til en enkel sak å gjøre mindre endringer i livsstil. Enten du er ute etter å passe inn i et gammelt par jeans eller miste graviditet vekt, er det flere effektive måter å slanke magen din ved å innlemme visse disipliner i din daglige rutine.

Vær aktiv

Mangel på regelmessig mosjon eller fører et stillesittende liv bidrar til ekstra pounds og abdominal vekt. Trening er avgjørende for å redusere en feit mage. Og i tillegg til å miste ekstra pounds, vil du forbedre din totale helse. Å starte en treningsøkt rutine, har tenkt å trene i minst 30 minutter om dagen. Begynn sakte, og etter hvert utvikle seg til å jobbe ut 30 til 60 minutter hver dag. Høy effekt øvelser som aerobic eller løping brenne fett og kalorier. I mellomtiden, kjerneøvelser (crunches, pilates, leg heiser) tone og styrke magemusklene. Snakk med legen din før du starter et nytt treningsprogram.

Spis sunt

Å miste buk fett ikke nødvendigvis innebære å holde seg til en streng diett. Imidlertid må du gjøre sunnere matvalg og redusere maten porsjoner. Ifølge Motley Helse og Diet Channel, visse matvarer og ingredienser som rask mat, stekt mat, natrium og sukker bidrar til magen vekt. Redusere magen fett innebærer å endre dine spisevaner og erstatte usunn mat med sunne alternativer. Les den ernæringsmessige etiketten på pakkene før du kjøper matvarer. Ta hensyn til kalori, fett og sukkerinnhold. Hold deg til lav-kalori snacks (færre enn 100 kalorier), og velge lav-fett elementer som frukt, grønnsaker, hele korn, kylling og svinekjøtt. Også begrense inntaket av alkoholholdige drikkevarer, som kan bremse stoffskiftet og bidrar til magen vekt.

Limit inntak av natrium

Bortsett fra fett, kan vann vekt legge pounds til magen og underkroppen. Heldigvis finnes det en enkel måte å bøte på væskeretensjon. Høy-natrium matvarer som behandles eller frosne måltider resultere i vann vekt og hevelse. Ifølge elske å vite og Native rettsmidler, diuretika eller ganske enkelt å øke vanninntaket kan raskt bli kvitt overflødig vann i kroppen din. Drikk minst åtte glass vann om dagen. I tillegg begrense natrium inntaket til 1500 milligram (mg) en dag.

Matvarer for å redusere hetetokter

Enda mer enn hva du skal spise, trenger man vurdere hva slags mat og drikke for å unngå mens du kjemper mot overgangsalderen hetetokter. Selv om akkurat det i kroppen utløser en varm flash er ubestemmelig, sikkert hormonelle endringer er basen skyldige, og to tredjedeler av kvinner i Nord-Amerika opplever noen form for dem. Justeringer i kosthold og ernæring har faktisk vist seg å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av hetetokter hos noen kvinner, og det er urte kosttilskudd som avverge den verste av dem.

Hva skal unngås

Studier har vist at kvinner som er overvektige lider av hetetokter uforholdsmessig til dem som ikke er det, så et program med riktig kosthold og mosjon er en god start for å redusere hetetokter. I tillegg er alkohol, koffein og nikotin kjent for å forverre tilstanden, som er krydret mat og unødig stress.

Isoflavoner

Fordi likene av perimenopausal og kvinner i overgangsalderen opplever en markant nedgang i østrogen, er kosttilskudd som etterligner østrogen effekter ofte redusere hetetokter. Isoflavoner som finnes i soya, rødkløver og andre planter kan redusere hetetokter og andre bivirkninger av overgangsalder.

Vitamin E

I tillegg til å være gunstig for menopausale kvinner, er vitamin E en antioksidant. Den finnes i high-fiber matvarer som nøtter, hvete, ris, mais og grønne grønnsaker og er vanlig i de fleste vegetabilske oljer. Det er også funnet i egg, kjøtt og melk.

Vitamin B Complex

Konsumere mat rik på vitamin B-komplekset, som hele korn, bønner, poteter og nøtter, er en del av et sunt menopausal kosthold, og hele spekteret av vitamin B-komponentene er kjent for å redusere hetetokter og andre overgangsplager. Finnes i melk og egg, vitamin B2 og B12 er begge knyttet til bedre humør og redusert angst og hetetokter. Vitamin B12 er også funnet i fisk og tang produkter. B3 eller niacin er ofte foreskrevet for hetetokter og kan finnes i lever, kylling, biff, laks, tunfisk, asparges, avokado, brokkoli, dadler, gulrøtter, tomater, nøtter og belgfrukter.

Svart cohosh

En urtemedisin populær blant indianere, er klaseormedrue fortsatt brukes til å redusere alvorlighetsgraden av menopausale symptomer. Selv om kliniske studier av klaseormedrue har fått blandede resultater, har anekdotiske bevis vist bred støtte for sin fordel blant noen kvinner. Det har blitt funnet å lindre overgangsplager inkludert nattesvette, hetetokter, hjertebank, migrene og humørforstyrrelser.

Forholdsregler

Mens forbruket av noen av de matvarer som inneholder vitaminer som antas å motvirke hetetokter er en god idé, alltid konsultere legen din før du legger kosttilskudd til kosthold som deres interaksjon med medisinsk behandling kan ha farlige bivirkninger.