Digidexo.com

Glemt å ta betablokker

Hvordan overvåke betablokker

Betablokkere er brukt til å redusere hjertefrekvensen, og minuttvolum i en pasient. De gjør dette ved å blokkere effekten av stresshormoner på hjertet. Betablokkere brukes til å behandle høyt blodtrykk og hjerteproblemer som hjertesvikt, brystsmerter og unormal hjerterytme. Det finnes to typer, selektive og ikke-selektive. Selektive betablokkere bare blokkere beta 1-reseptorer og ikke-selektive betablokkere arbeide med både beta 1 og beta 2-reseptorer.

Hvordan overvåke betablokker

•  Kommuniser med legen din. Relate din personlige og familiens medisinske historie til ham. Kontroller at alle kroniske tilstander som diabetes, astma, KOLS og eventuelle andre er diskutert. Med noen av disse forholdene betablokkere bør ikke brukes.

Gi din lege en liste over alle medisiner du tar. Noen medisiner samhandle dårlig med andre. Svært ofte folk har mer enn én lege å behandle dem. Hver lege bør være klar over alle medisiner du tar. Du bør også gi leger en liste over noen over-the-counter medisiner, urte kosttilskudd eller vitaminer du tar.

Følg de aktuelle instruksjonene du får om din medisinering. Les apotek merknadene nøye. Spør dine farmasøyter om noe du ikke forstår eller er usikker på. Ikke slutte å ta medisinen plutselig. Prøv å ta den på samme tid hver dag.

Monitor til hvordan du føler deg. Dessverre er det bivirkninger forbundet med de fleste medisiner. Betablokkere har minimale bivirkninger, men du har fortsatt å se etter endringer i helsen din, spesielt når den først starter behandlingen. Se etter svimmelhet, kortpustethet, tretthet og problemer med å trene.

Ta blodtrykket regelmessig hjemme med et hjem-skjermen. Ha en dialog med din farmasøyt og lege, stille spørsmål når du er i tvil. Ikke hopp over avtaler med legen din. Selv når du føler deg vel, fortsatt ha dine regelmessige kontroller. Sørg for at alle leger vet hva hver gjør.

Hint

  • Hvis du har glemt å ta en betablokker, visse regler. Ta det med en gang, hvis det er bare noen få timer for sent. Hvis det er 4 til 6 timer eller mer, vente på neste dose.
  • Du kan overdose på noen medisiner.
  • Brått stoppe din medisinering kan forverre tilstanden din.
  • Effektiviteten av betablokkere kan endres av andre legemidler og / eller kosttilskudd du kan ta.

Funksjoner og bivirkninger av betablokker

Funksjoner og bivirkninger av betablokker


Betablokkere er en type stoff som brukes til å behandle et bredt spekter av forhold. Sitt fulle medisinske navnet er "betablokker narkotika." Beta-blokkere arbeidet ved å blokkere veien for visse nevrotransmittere som sendes fra nervene til cellene i kroppen; på den måten, kan betablokkere stoppe visse kroppslige reaksjoner på nerveimpulser.

Hvordan betablokkere Work

Betablokkere virker ved å blokkere overføring av visse nerveimpulser. En nerve avgir en impuls ved å slippe en kjemisk eller nevrotransmitter. Impulsen samhandler med et organ ved å stimulere beta-adrenerge reseptorer som formidler instruksjoner om hva organ bør gjøre. For eksempel kan en nerveimpuls sendes til hjertet resulterer i stimulering av beta-adrenerge reseptorer i hjertet celler, forårsaker en økning i hjerterytmen. Ved å dekke beta-adrenerge reseptorer, betablokkere forhindre slike fysiske reaksjoner. I dette tilfelle som ville ha nytte av en pasient med et svakt hjerte.

Hjerte og blodårer betingelser

På grunn av deres evne til å blokkere visse signaler som blir sendt til hjerteceller, kan betablokkere brukes til å forhindre angina smerter, unngå overstimulering av hjertet som kan føre til hjerteinfarkt, kontrollere unormal hjerterytme, bidra til å behandle hjertesvikt, og lavere blodtrykk.

Andre betingelser

Fordi beta-reseptorer er funnet i forskjellige deler av kroppen, kan betablokkere brukes for en rekke forhold. Betablokkere kan behandle en overaktiv skjoldbruskkjertel; for denne tilstanden de brukes for å redusere rystelser og tregere en rask puls. De kan brukes til å behandle grønn stær, hvor de reduserer væskelaget i det fremre kammer av øyet, og dermed redusere trykket i øyet. Betablokkere kan lindre symptomer på angst som skjelvinger og en racing hjerte, og kan være nyttig for å hindre gjentakelse av migrene.

Bivirkninger

De fleste kan ta betablokkere uten å oppleve store bivirkninger. Imidlertid, fordi disse medikamentene virker på en rekke deler av kroppen, kan enkelte brukere oppleve uønskede effekter. Betablokkere kan noen ganger gjøre hjertet slå for langsomt, noe som kan føre til svimmelhet og besvimelse. De kan også begrense luftveiene og bør ikke brukes av pasienter med astma. Betablokkere kan også føre til kalde hender og føtter fordi de innsnevre blodårene og redusere blodsirkulasjonen til ekstremiteter. Betablokkere kan indusere tretthet, depresjon og impotens hos noen pasienter.

Den beste måten å miste vekt Mens på en betablokker

Mange mennesker er på betablokkere for å kontrollere blodtrykket eller for å kontrollere milde hjerteproblemer, for eksempel en rask puls. Problemet med mange betablokkere er at selv om de fungerer fint til sitt formål, har en tendens til en negativ bivirkning å være uønsket vektøkning. Folk som tar betablokkere noen ganger finner det svært vanskelig å gå ned i vekt.

Hvorfor er noen mennesker legger på seg når på betablokker?

Begrunnelsen for vektøkning med betablokkere er det faktum at betablokkere tendens til å bremse stoffskiftet. Vi forbinder vekttap, vektøkning, og opprettholde vekten med metabolismen. Folk som har en tendens til å få vekten sannsynligvis ha en langsommere metabolisme. De med høy eller raske metabolisms tendens til å brenne en masse overflødige kalorier. Å ha en sunn metabolisme betyr at du er i stand til å opprettholde vekten. Personer med skjoldbrusk problemer har en tendens til å ha enten trege eller raske metabolisms.

Hvordan øke stoffskiftet

Det første trinnet er å gjøre de nødvendige endringene i livsstil. Det betyr å spise relativt sunt og ikke hoppe over måltider. Hvis kroppen går for lenge uten å forbruke sunne næringsstoffer fra mat og drikke, går det inn i sult-modus. Det tar bare 48 timer for kroppen til å tro at det er sultne og å begynne å beholde fett. Grunnen til menneskekroppen gjør dette for å overleve. Hvis kroppen mener det er å sulte i hjel, vil den begynne å beholde noe fett eller energi som det har å forsøke å opprettholde seg selv. Fasting er en sikker måte å ikke bare få eller beholde uønsket vekt på, men også for å bremse forbrenningen ned enda mer.

Pass på at du spiser frokost, og at du spiser snacks. Ideen er ikke å spise for mange kalorier eller å spise til du er mett, men heller å spise i løpet av dagen slik at du har energi til å brenne og ikke er sulten hele dagen. Spis mye frisk frukt og grønne bladgrønnsaker. Velg fullkorn og drikk rikelig med vann.

Å få fysisk aktivitet

Ingen kan forvente å miste mye vekt hvis han ikke er trener på en jevnlig basis. Working ut er forskjellig for forskjellige mennesker. Det kommer an på hvor dårlig ute av form noen er og hva som er tilgjengelig for ham. To smarte valg av øvelsen går og vannaerobic. Hvis en person har evnen til å gå, er oppsiden at hun kan gå hvor som helst. Det spiller ingen rolle hvor fort den personen kan gå, bare at hun er ute og går. Walk for bare 10 minutter opp til fire ganger om dagen for å få de samme fordelene av å gå i 40 minutter rett. Dette er også en metode for å øke forbrenningen.

Vann aerobic er lettere (eller vann walking), men de faktisk hjelpe en person brenne flere kalorier. Selv om personen ikke føle motstand, er det der. Working ut i vannet kan være terapeutisk og er en måte for noen som kanskje ikke normalt være i stand til å trene for å få plass i en god treningsøkt og brenne kalorier.

Hvordan bruke betablokker til senke høyt blodtrykk

Betablokkere reduserer nerveimpulsene til hjertet og blodårene. Dette gjør at hjertet slår langsommere og med mindre kraft. Blodtrykket synker og hjertet arbeider mindre hardt. Senke blodtrykket bidrar til å redusere risikoen for hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Denne artikkelen vil beskrive hvordan du bruker betablokker for å senke blodtrykket.

Hvordan bruke betablokker til senke høyt blodtrykk

Hvordan bruke betablokker å senke blodtrykket

Planlegge en avtale med legen din dersom du tror du migh har høyt blodtrykk. Symptomer på høyt blodtrykk kan omfatte: Svimmelhet, tretthet, lav arbeidstoleranse, kvalme, tetthet, trykk eller smerte i brystet eller armene, og en konsekvent blodtrykk lesing av 140/90 eller større eller en blodtrykksmåling gående høyere enn din baseline blodtrykk

Få en resept fra legen din hvis du er diagnostisert med høyt blodtrykk. Det finnes mange forskjellige typer betablokkere. Mengden av medisin som du må ta, kan variere. Resept for betablokkere kan inneholde: Atenolol (Tenormin), Betaxolol (Kerlone), Bisoprolol / hydroklortiazid (Ziac), Bisoprolol (Zebeta), Metoprolol (Lopressor, Toprol XL), nadolol (Corgard) og Propranolol (Inderal) for å nevne noen . Sørg for å fylle resept så snart som mulig. Dette vil bidra til å redusere graden av symptomene oppleves av høyt blodtrykk.

Snakk med legen din om din medisinske historie før du begynner å bruke betablokkere. Risikoen ved å ta medisinen må veies opp mot fordelene. Du bør snakke med legen din hvis du bestemmer deg for å ta en beta-blocker: La legen vite om du har allergi mot mat eller fargestoffer fordi betablokkere kan gjøre dine allergiske reaksjoner verre. Du bør også la legen vite om du tenker på å bli gravid, hvis du er gravid, eller du ammer barnet ditt. Legen må også vite om du er over 60, har hjertesykdom eller dårlig sirkulasjon til hender eller føtter, har en langsom hjerterytme (bradykardi) eller hjerteblokk, eller har astma. Betablokkere kan gjøre disse forholdene verre.

Les etiketten på resept flasken. Så snart du får din resept, sørg for at det er ditt navn på etiketten, og at medisinen navn og dosering er riktig. Sørg for å lese hele etiketten hver gang før du tar noen av pillene.

Følg instruksjonene nøye som anvist av legen din. Når du tar noen medisiner, som betablokkere, anbefales det å drikke et glass vann med pillene dine.

Ta medisinen på samme tid hver dag. Tar betablokkere på samme tid hver dag hjelper deg å utvikle en rutine som kan være lett husket, samt opprettholde et jevnt nivå av medisinen i kroppen din.

planlegge regelmessige kontroller med legen din for å evaluere effekten av medisinen og høyt blodtrykk.

Hint

  • Betablokkere er et godt førstevalg for høyt blodtrykk behandling hos personer med angstlidelser.
  • Kombinere en lav dose vanndrivende med en betablokker medisin kan forsterke medisinens blodtrykkssenkende effekter uten å forårsake andre bivirkninger.
  • Det er viktig å ta høyt blodtrykk medisiner daglig som forskrevet.
  • Husk å ta medisiner. Hvis du glemmer en dose, ta den så snart du husker det. Ikke ta betablokker hvis det har gått mer enn 12 timer siden du gikk glipp av siste dose. Vent og ta neste dose til vanlig tid.

Atenolol betablokker bivirkninger

Hvis du har opplevd brystsmerter, svært høyt blodtrykk eller et hjerteinfarkt, kan legen din har satt deg på Atenolol. Atenolol er en betablokker, noe som betyr at det kan lindre visse hjerte-eller blodkar problemer. Samtidig kan Atenolol gi ulike bivirkninger, mange av dem alvorlig. Derfor bør en lege veie fordeler og ulemper med å gå på Atenolol før forskrivning det for en pasient.

Formålet med Atenolol

Atenolol er en del av en gruppe av reseptbelagte legemidler som kalles "betablokkere", som brukes til å behandle flere tilstander som påvirker hjertet eller blodårer. Atenolol er foreskrevet for å lindre brystsmerter, redusere høyt blodtrykk, og øke sjansene for å overleve etter et hjerteinfarkt, men det kommer sammen med mange farer og mulige bivirkninger.

Alvorlige bivirkninger

Atenolol kan føre til flere alvorlige bivirkninger, og må derfor overvåkes nøye. Disse bivirkningene inkluderer brystsmerter, besvimelser, nummenhet i ekstremiteter, forverring av astma eller hjerte problemer, forvirring og arytmi (uregelmessig hjerterytme). Hver av disse bivirkningene bør føre rask oppmerksomhet fra en lege, som vil avgjøre om du bør tas av medisinen.

Allergiske Reaksjoner

Atenolol kan føre moderate eller alvorlige allergiske reaksjoner, inkludert utslett, elveblest, hevelse, tungpustethet, kløe, eller problemer med å puste eller svelge. Disse reaksjonene bør bringes til seg oppmerksomheten til en lege for videre undersøkelse og så at alternativer kan veies.

Vanlige, Mindre alvorlige bivirkninger

Atenolol kan senke blodtrykket til et usunt nivå eller bremse hjertefrekvens. En stor andel av folk som tar Atenolol kan også oppleve tretthet, svimmelhet, kortpustethet, kalde ekstremiteter eller depresjon.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er flere bivirkninger som er mindre vanlig, men som fortsatt forekommer i 2 til 4 prosent av folk tar Atenolol. Disse inkluderer smerter, svimmelhet, følelse ør, kvalme, diaré og økt drømme. I tillegg kan de oppleve en reduksjon i blodtrykket ved forflytning fra en liggende stilling til stående stilling.

Definisjon av betablokker

Definisjon av betablokker


En beta blocker er et medikament som brukes til å behandle hjerteproblemer og høyt blodtrykk. Det fungerer ved å blokkere de skadelige effektene av stress hormoner adrenalin og noradrenalin på hjertet og ved å bremse pulsen.

Behandling

Betablokkere er foreskrevet for mange ulike hjerteproblemer. De brukes til å behandle høyt blodtrykk, uregelmessig hjerterytme, hjertesvikt og for å hindre en andre hjerteinfarkt hos personer som allerede har hatt en. De kan også bli brukt til å behandle migrene.

Generiske og merkenavn

Noen ofte foreskrevet betablokkere er atenolol (merkenavn Tenormin), metoprolol (Lopressor og Toprol XL) og propranolol (Inderal).

Betablokkere og Diabetes

Betablokkere kan skjule varselsignalene på lavt blodsukker. Når blodsukkeret er lavt, kan pulsen ikke øke på grunn av beta blocker.

Mulige bivirkninger

Siden betablokkere bremse pulsen, noen mennesker føler deg svimmel, ør eller andpusten. I de fleste tilfeller blir denne følelsen bort etter inntak av medisiner for et par dager. Snakk med legen din dersom du opplever bivirkninger.

Ring legen din

Hvis du har uforklarlig vektøkning, væskeansamling i hender eller føtter, har problemer med å puste eller har en puls tregere enn 50 slag per minutt, kontakt legen din med en gang.

Når skal ta betablokker

Betablokkere er vanligvis tatt en eller to ganger hver dag. Prøv å ta det på samme tid hver dag. Aldri ta en dobbel dose, selv om du gikk glipp av en tidligere en.

Hva er fordelene med betablokker?

Det finnes en rekke bruksområder for betablokkere. Hovedformålet avtaler med hjertet og blodtrykket, men også andre fordeler har blitt bemerket. For eksempel kan offentlige taler gjøre en person engstelig, kan føre til et panikkanfall. En betablokker kan være foreskrevet for å eliminere disse symptomene.

Identifikasjon

Betablokkere er medisiner som brukes primært til å redusere høyt blodtrykk. De har imidlertid vist seg å være effektive ved behandling av andre tilstander, slik som glaukom og migrene.

Effekter

Beta-blokkere virker ved å redusere både hastigheten og kraften av hjerteslag - senke blodtrykket. Redusere høyt blodtrykk kan avverge mer alvorlige medisinske tilstander. Betablokkere kan også hjelpe med blodstrømmen ved å åpne trange blodårer.

Betydning

Noen pasienter er foreskrevet betablokkere for å hjelpe med brystsmerter, angst, hjerteinfarkt og fiasko, hypertyreose og rystelser. Noen mennesker har rapportert en betydelig reduksjon i symptomer assosiert stress mens du tar betablokkere.

Forskning

Betablokkere er generelt ikke anvendes i behandlingen av astma. Imidlertid antyder en 2009 forskningsstudie av American Astma Foundation (AAF) betablokkere kan redusere astmasymptomer med langvarig bruk.

Betraktninger

Ifølge American Heart Association (AHA), kan personer med diabetes trenger å sjekke sine sukker nivåer oftere. Beta-blokkere hjelpemiddel for å redusere eller eliminere uregelmessige hjerteslag, et tegn på lavere blodsukker.

Er Avalide en betablokker?

Er Avalide en betablokker?


Avalide er en kombinasjon stoffet som brukes alene eller i kombinasjon med andre legemidler til behandling av høyt blodtrykk. Avalide er ikke en betablokker, en gruppe medisiner som senker hjertefrekvensen og blodsirkulasjon.

Funksjoner

Avalide er en kombinasjon av et vanndrivende vann pille (hydroklortiazid) og en angiotensin ll-reseptor-antagonist (irbesartan). Kombinasjonen medikament bidrar til å hindre absorpsjon av salt og utvider blodkar, å forbedre blodstrømmen og å senke blodtrykket.

Bivirkninger

Pasienter som tar Avalide kan oppleve halsbrann, magesmerter, tretthet, hodepine og tørr hoste. Utbrudd av elveblest eller andre allergiske reaksjoner, brystsmerter, og hevelse i ansiktet krever øyeblikkelig legehjelp.

Interaksjoner

Avalide kan påvirke andre legemidler "metabolske kvaliteter og sin potens. Steroider, noen blodtrykk medisiner, og muntlige diabetesmedisinen kan ikke bland godt med Avalide.

Alcholol

Personer på Avalide kan oppleve dehydrering og bør unngå inntak av alkohol, på grunn av sin dehydrerende kvaliteter. Alkohol kan også intensivere andre bivirkninger.

Advarsel

Avalide bør ikke tas av gravide kvinnen. Forbruk av Avalide i andre eller tredje trimester kan føre til alvorlige skader eller dødsfall av fosteret. Noen mennesker på Avalide oppleve en svært sjelden nedbryting av skjelettmuskulatur; pasienter bør ringe legen sin hvis deres musklene føles øm eller sår.

Selektive betablokker Vs. Ikke-selektive betablokkere

Selektive betablokker Vs.  Ikke-selektive betablokkere


Betablokkere behandle høyt blodtrykk, angst, glaukom og migrene ved å blokkere effekten av adrenalin til hjertet. Selektive betablokkere og ikke-selektive betablokkere virker på forskjellige beta-reseptorer, men produserer tilsvarende behandlingseffekter.

Funksjon

Selektive betablokkere jobbe med beta-1 adrenoreceptors, som kontrollerer hjerterytmen og kraft hjerteslag. Ikke-selektive betablokkere jobbe med beta-1 adrenoreceptors og beta-2 adrenoreceptors, som kontrollerer avslapning av glatt muskulatur.

Effekter

Begge typer betablokkere redusere overføring av nerveimpulser gjennom hjertemuskelen. Dette reduserer mengden av oksygen og blod som kreves av hjertet, bremse den ned og redusere arbeidsbelastning.

Typer

Selektive betablokkere inkluderer atenolol, bisoprolol, metoprolol, betaksolol, acebutolol og esmolol. Eksempler på ikke-selektive betablokkere inkluderer karteolol, labetalol, penbutolol, pindolol, sotalol, propranolol, karvedilol, nadolol og timolol, ifølge Dr. Richard Klabunde, forfatter av den kardiovaskulære fysiologien Concepts.

Bivirkninger

Betablokker bivirkninger inkluderer døsighet, tørr munn og øyne, svakhet, kalde hender og føtter, svimmelhet, tretthet, kortpustethet, søvnproblemer og hevelse i føtter og hender.

Komplikasjoner

Begge typer betablokkere kan samhandle med antidepressiva, diabetes medisiner, allergi skudd, astma medisiner og andre høyt blodtrykk narkotika. Triglyseridnivåer kan øke litt under behandling med betablokkere.

Liste over cardioselective betablokker

Liste over cardioselective betablokker


Betablokkere, også kjent som betablokkere, er en klasse av medisiner mye foreskrevet for behandling av høyt blodtrykk og hjerterytmeforstyrrelser. De er også nyttig i behandling av migrene og glaukom, ifølge MayoClinic.com. Den andre generasjonen av betablokkere brakt til markedet er beskrevet som cardioselective, ved at narkotika i denne gruppen stort sett blokkere bindingen av noradrenalin og adrenalin til beta-1 adrenoceptorer, som bidrar til å kontrollere hjertets hastighet og kontraktile kraft.

Acebutolol

Godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) i desember 1984, er acebutolol også markedsført under merkenavnene Prent og Sectral, ifølge MedicineNet.com. Som en cardioselective betablokker, er acebutolol foreskrevet for å hjelpe hjertet fungere mer effektivt. Ved å blokkere beta-1-reseptorer, reduserer medikament arbeidsbelastningen på hjertet ved å bevirke den til å slå mer langsomt og flytte en mindre mengde blod samlet. I minske hjerte arbeidsmengde, reduserer acebutolol også hjertets oksygenbehov. Medikamentet blir markedsført i kapsler av 200 og 400 mg, hvorav den ene vanligvis er tatt en gang eller to ganger om dagen.

Atenolol

Også markedsført under merkenavnet Tenormin, er atenolol tilgjengelig i 25, 50 og 100 mg tabletter som administreres oralt, ifølge RxList.com. Det er også en cardioselective betablokker som er foreskrevet for behandling av angina, så vel som høyt blodtrykk. Vanlige bivirkninger av dette og andre cardioselective betablokkere er diaré, svimmelhet, tretthet, tretthet, smerter, svimmelhet, kvalme og synsproblemer. Disse forsvinner vanligvis etter kort tid. Hvis de ikke gjør det, bør du kontakte lege.

Betaxolol

Dette cardioselective betablokker, også markedsført under merkenavnet Kerlone, finnes i tabletter på 10, 20 og 40 mg. De fleste pasienter som starter med en gang daglig dose på 10 mg, som kan økes i kraft dersom responsen til 10 mg er mindre enn legen forventet ifølge Drugs.com. Betaxolol, samt andre cardioselective betablokkere, kan samhandle med en rekke andre legemidler, så informer legen din om alle medisiner du er i dag tar.

Bisoprolol

Også selges under merkenavnet Zebeta, er bisoprolol tilgjengelig i 5 og 10 mg tabletter. Den vanlige daglige dose er mellom 2,5 og 20 mg, i henhold til MedicineNet.com. Dette stoffet ble brakt til markedet kort tid etter at den fikk FDA-godkjenning i juli 1992.

Esmolol

Markedsført under merkenavnet Brevibloc er esmolol en cardioselective betablokker som er administrert av en medisinsk faglig via injeksjon. Det er et korttidsvirkende medikamenter som kan være spesielt effektiv i kontroll av arytmier.

Metoprolol

Allment foreskrevet til behandling av hypertensjon, er metoprolol også markedsført under merkenavnene Lopressor og Toprol XL, ifølge MayoClinic.com. Det er oftest tatt muntlig i vanlige tabletter på 25, 50 og 100 mg, eller utvidet frisetting av 25, 50, 100 og 200 mg. Den er også tilgjengelig i en injeksjon form.

Nebivolol

Dette stoffet, også markedsført under merkenavnet Bystolic, er tilgjengelig på 2,5, 5 og 10 mg tabletter og er foreskrevet hovedsakelig for behandling av høyt blodtrykk, ifølge RxList.com.

Bivirkninger av betablokker på eldre

Bivirkninger av betablokker på eldre


Betablokkere behandle migrene, angst, høyt blodtrykk og glaukom. Disse stoffene virker ved å blokkere effekten av adrenalin på hjertet. Dette reduserer hjertefrekvensen og gjør at hjertet til å slappe av. Fordi beta-blokkere påvirker hjertet, kan de forårsake bivirkninger. Eldre mennesker opplever disse bivirkningene annerledes enn yngre pasienter, noe som gjør forsiktighet viktig når du bruker betablokkere eldre pasienter å behandle.

Cold Følsomhet

Betablokkere gjøre eldre pasienter mer sannsynlig å oppleve kalde følsomhet, ifølge Migrene Awareness Group. Kulde intoleranse utvikles som et svar på effekten av beta-blokker. Fordi betablokkere langsom hjertefrekvens og redusere arbeidsbelastningen på hjertet, kan blodtilførselen til huden reduseres. Dette gjør eldre pasienter mer utsatt for Raynauds fenomen, som er når kalde temperaturer føre til eksponert hud for å bleke og blodårene til å stivne.

Svimmelhet

Betablokkere reduserer hjertefrekvensen og blodtrykket, noe som er viktig for personer med høyt blodtrykk og andre hjerteproblemer. Det er mulig for blodtrykket å slippe for mye mens du tar en betablokker, noe som resulterer i svimmelhet og andre hypotensjon (lavt blodtrykk) symptomer. Svimmelhet forårsaket av betablokkere øker også risikoen for fall hos eldre, øker risikoen for forstuinger, benbrudd og andre skader.

Luftveissymptomer

Eldre pasienter er mer utsatt for luftveis bivirkninger av betablokkere enn folk i andre aldersgrupper. I en studie publisert i den 24 juni 1995 utgaven av "The Lancet" (volum 345), avslørte forskerne at noen eldre pasienter som får betablokkere til behandling av glaukom utviklet obstruktiv lungesykdom i løpet av behandlingen. Når studie etterforskere avviklet betablokker og foreskrevet et annet medikament, bedret disse forholdene. Denne studien ble sitert i en 1995 artikkel publisert i vol. 79 i "British Journal of Opthalmology". Respiratoriske komplikasjoner forårsaket av betablokkere føre til kortpustethet, piping i brystet og pustevansker.

Psykiatriske Effects

Eldre pasienter er også mer utsatt for psykiske effekten av betablokkere enn folk i andre aldersgrupper. Når den brukes for angst behandling, kan betablokkere faktisk føre til økt angst og uro. Andre psykiatriske effekter inkluderer fiendtlighet, mani, aggressivitet, impulsiv atferd, raseri og hallusinasjoner. Disse bivirkninger er sjeldne, i henhold til Texas Heart Institute.

Urgeinkontinens

The American Society of Konsulent Farmasøyter rapporterer at betablokkere har kolinerge effekter på kroppen. Dette betyr at beta-blokkere forsterke effekten av acetylkolin i det sentrale eller perifere nervesystem. Denne virkningen er forbundet med urgeinkontinens skyldes dysfunksjon av detrusor-muskelen. Denne muskelen kontrakter for å presse ut urin; hyperaktivitet av denne muskelen fører til ufrivillig urinlekkasje på upassende tider. De kolinerge effektene av betablokkere er mer fremtredende hos eldre pasienter.

Noncardiogenic Bruk av betablokker

Betablokkere, en klasse av legemidler som mest foreskrevet for behandling og kontroll av hypertensjon og hjerte-relaterte sykdommer, er også brukt for å behandle andre tilstander som faller utenfor de parametere av kardiovaskulær medisin. Disse medikamentene, også kjent som betablokkere, arbeid ved å blokkere adrenalin og noradrenalin fra binding til beta-reseptorer av nerver, ifølge MayoClinic.com.

Angstlidelser

I et intervju med ABC News i februar 2008, Brian Brennan, MD, førsteamanuensis direktør for translasjonsforskning nevrovitenskap forskning ved McLean Hospital i Belmont, Mass., Sa at betablokkere kan redusere de fysiske manifestasjoner av angst lidelse. Brukes oftest, ifølge Brennan, er propanerol (også selges under merkenavnet Inderal). Propanerol er en ikke-selektiv betablokker, noe som betyr at den blokkerer adrenalin og noradrenalin fra binding til både beta-1 og beta-2-reseptorer, i motsetning til en selektiv betablokker, som blokkerer bare beta-1-reseptorer og er mest effektive for kardiovaskulære anvendelser. Brennan påpekte at betablokkere ikke synes å gjøre mye for å ta opp den emosjonelle nød assosiert med angstlidelser.

Glaukom

Den Glaukom Research Foundation rapporterer at betablokkere kan bidra til å redusere kroppens produksjon av intraokulære væske. Store mengder av denne væsken usunt setter press på de følsomme strukturer i øyet, forårsaker glaukom. Brand-navnet glaukommidlene som inneholder betablokkere som sentrale ingredienser inkluderer Betagan, Betimol, Betoptic S, Istalol, OptiPranolol og Timoptic-XE. Stiftelsen viser at vanlige bivirkninger av beta blocker glaukompreparater er tretthet, lavt blodtrykk og redusert puls. Astmatikere tar disse stoffene kan oppleve kortpustethet.

Hypertyreose

En aktiv skjoldbruskkjertelen kan utløse et bredt utvalg av symptomer, hvorav noen kan kontrolleres av betablokkere, i henhold til Merck håndbøker. Hypertyreose, tilstanden forårsaket av overaktiv skjoldbruskkjertel, kan manifestere seg som et struma (hevelse i kjertelen), skjelvinger, angst, nervøsitet; overdreven svetting, vekttap, hyppig avføring, unormale hjerterytmer, rask puls og høyt blodtrykk. Ifølge Merck, kan betablokkere være effektive i å ta opp noen av disse symptomene, spesielt rask puls, skjelvinger og andre fysiske manifestasjoner av angst.

Migrene

Betablokkere er blitt funnet å være svært nyttig i forebygging av migrene, selv om den nøyaktige mekanismen de arbeider denne magiske gjennom hvilket fortsatt er ukjent, ifølge WebMD. Men noen medisinske fagfolk teoretisere at det kan ha noe å gjøre med narkotika evne til å slappe av blodårene, en effekt som gjør at betablokkere nyttige i behandling av høyt blodtrykk. Det er viktig å merke seg at betablokkere brukes til forebygging av migrene, men er ikke effektive for lindring av migrene symptomer når et angrep har begynt. MAGNUM (Migrene Awareness Gruppe: En National Forståelse for migrenepasienter) påpeker at betablokkere kan samhandle med andre medisiner og kan være kontraindisert for de med andre medisinske tilstander. Det er derfor viktig å sjekke med legen din før du bruker betablokkere for migrene forebygging.

Hva er farene ved betablokker?

Betablokkere er hypertensjon medisiner kjent formelt som betablokkere. De fungerer ved å forstyrre handlingene noradrenalin og adrenalin og dermed lavere hjertefrekvens (de er ofte foreskrevet til pasienter som har unormal hjerterytme) og bidra til å utvide blodårene til å senke blodtrykket. Men, som alle hypertensjon narkotika, betablokker har sine egne bivirkninger og bekymringer verdt å merke seg. Generelt er det en av de sikreste hjerte legemidler tilgjengelig, men det er kraftig og bør bli forstått før du bruker den.

Advarsel

Hos noen pasienter, kan betablokkere redusere hjertefrekvensen til ekstremt lave nivåer, setter deg i fare for støt. Før du starter en diett av betablokkere, diskutere dette med legen din og lære advarselen tegn på en farlig lav puls. Fordi noen mennesker føler litt ør før de blir vant til å ta betablokkere, bør du få opp fra sengen eller sittende stilling sakte inntil kroppen justerer seg til virkningene av narkotika.

Bivirkninger

De vanligste bivirkningene av betablokkere er følelser av trøtthet. Men mens de kan gjøre deg døsig, de kan også forstyrre søvnmønster, spesielt i løpet av de første ukene av forbruk. Noen av de mer uvanlige, men mer alvorlige bivirkninger av betablokkere er diaré, magesmerter, kvalme og oppkast. Men mange pasienter tåle betablokkere uten bivirkninger.

Interaksjoner

Som alle legemidler, kan betablokkere samhandle med andre medisiner og enten bli mer eller mindre effektive. De er ofte foreskrevet med andre blodtrykket medisiner som diuretika, agiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere og angiotensin reseptorblokkere å maksimere blodtrykkskontroll. Likeledes kan alkohol minske effektiviteten av beta-blokkere.

Hvem bør unngå betablokker?

Pasienter med visse tidligere eller nåværende forhold kan være lurt å unngå betablokkere. The Mount Sinai School of Medicine råder pasienter med astma og diabetes spesielt å diskutere alternativer med sine leger. Betablokkere er assosiert med en forverring av astmasymptomer og med maskerings blodsukkeret hos diabetikere. Hvis du har hjertesvikt eller visse alvorlige lungelidelser, bør du også vurdere et alternativ.

Dersom du får bivirkninger

Hvis du begynner å oppleve bivirkninger fra betablokkere, ikke umiddelbart slutte å ta dem. Ring legen din kontor. På apoteket kan også være en god kilde til informasjon. Fordi betablokkere er foreskrevet for å hjelpe med din puls og blodtrykk, plutselig seponering dem kan være farlig. Alltid snakke med legen din og husk at mange mindre bivirkninger kan forsvinne når kroppen justerer til medisinering.

Fordelene av betablokker i behandling av høyt blodtrykk

Betablokkere har vært spioneringen som en av de viktigste farmasøytiske bidrag til å redusere høyt blodtrykk. Blodtrykket er uttrykt med to mål: det systoliske trykket som måler trykket når hjertet slår, og det diastoliske trykket som måler blodtrykket når hjertet er avslappet. Høyt blodtrykk er definert som et systolisk trykk som er større enn 140 eller et diastolisk trykk som er større enn 90. Normal blodtrykket er lavere enn 120 systolisk eller lavere enn 80 diastolisk.

Hvordan betablokkere Work

Betablokkere samhandle med beta-adrenerge reseptorer --- en type protein i kroppen. Når stimulert, disse reseptorene produsere adrenalin. Adrenalin gjør at hjertet slår fortere, noe som øker blodtrykket. Betablokkere "block" disse reseptorene fra å produsere adrenalin slik at hjertet ikke jobbe så hardt. Dette fører til lavere blodtrykk.

Forbedre Blood Flow

En annen fordel med betablokkere har i bekjempelsen av høyt blodtrykk er at disse stoffene også utvanne kroppens arterier, hjelpe blodstrøm gjennom kroppen. Når blodet strømmer lett gjennom kroppen, hjertet slår normalt og blodtrykket senkes.

Strategier for å ta andre Dose

Mange resepter for betablokkere krever pasienten til å ta en halv dose om morgenen og en halv dose på kvelden. Hvis du er groggy i morgen, kjøpe en pille kutter og kutter betablokker piller i halve natten før. Du kan også være lurt å kutte en uke igjen av dosen på en gang slik at du ikke trenger å bekymre deg om det hver dag.
Tildele en tid til å ta medisinen. Hvis du ta det meste av medisiner i morgen, kan det noen ganger være vanskelig å huske når du skal ta den andre halvparten av betablokker i kveld. Lag en tid rundt en hendelse du gjør hver natt, for eksempel etter et måltid eller før gå i dvale. Hjertespesialisten kan ha spesifikke instruksjoner om når du skal ta den andre dosen. For eksempel kan han ikke ønsker å ta den andre dosen når du går i dvale fordi det kan være for nær når du våkner. Eller han kanskje ikke vil at du skal ta medisinen rundt et måltid fordi det ikke kan bli absorbert ordentlig på full mage.

En samlet hjertet sunt Strategi

Betablokkere har mange fordeler for å redusere høyt blodtrykk, og kombinert med et hjerte sunn livsstil (som regelmessig mosjon og ansvarlig spise) disse medikamentene kan spille en avgjørende rolle i å unngå hypertensjon.

Er Toprol en selektiv betablokker?

Toprol (metoprolol) er en reseptbelagte medisiner som er en del av den gruppen av medisiner som kalles betablokkere. Beta-blokkere funksjon ved å blokkere reseptorer som binder med adrenalin og noradrenalin (adrenalin og noradrenalin).

Selektive betablokker

Toprol er en andre generasjon eller selektiv beta blocker. En selektiv betablokker hovedsakelig bindes med bare beta1-reseptoren, som er den dominerende type av reseptorer i hjertet.

Bruksområder

Toprol kan brukes til å behandle en rekke tilstander, blant annet hypertensjon, angina pectoris, arytmi, myokardisk infarkt (hjerteanfall) og kongestiv hjertesvikt.

Hvordan det fungerer

Ved å blokkere adrenalin og noradrenalin-reseptorer, hjelper til betablokker for å redusere trykket i blodårene, øke oksygentilførselen til hjertet og redusere hjertefrekvensen.

Bivirkninger

Pasienter som bruker Toprol kan oppleve kvalme, redusert libido, depresjon, gulsott, ødem (hevelse i ekstremiteter) og svimmelhet. Bivirkninger skal rapporteres til en lege, som noen kan indikere en alvorlig reaksjon på stoffet.

Legemiddelinteraksjoner

Toprol kan samhandle med en rekke andre medisiner, inkludert kalde medisiner, anti-malaria medisiner, MAO-hemmere og diabetes medisiner. En lege bør informeres om alle medisiner du kan ta før du starter behandling med Toprol eller andre betablokkere.

Mest effektive betablokker for Hyppig PVC er

PVC står for ventrikulære og er et hjerte arytmi tilstand. PVC er preget av hoppet over beats, stanser eller hjertebank i hjertet. Den skiller seg fra andre arytmi forholdene i at det er har mer ujevne mellomrom og er ikke opprettholdes på samme nivå, det kan oppstå og dra uten tidsplan.

Behandling for PVC

En av de viktigste årsakene til PVC er en ubalanse i visse vitaminer og mineraler eller overforbruk av legemidler (både lovlige og ulovlige). I de fleste tilfeller i en frisk person uten andre hjertesykdommer de PVCs kan løses ved å gjenopprette denne balansen og / eller redusere eller eliminere bruken av narkotika. Men noen PVC er mer alvorlige og krever annen behandling, og til farmakologisk. Nummer én farmakologisk løsning er forskrivning av en betablokker.

Betablokkere

Betablokkere er medikamenter som stopper eller blokkerer adrenalinet fra å binde seg til kroppslige reseptorer og dermed oppheve effekten av denne adrenalin i kroppen. Mange av disse reseptor ligge i hjertet, og den over-mottak av adrenalin medfører en rekke hjerteproblemer inkludert PVC. Det er flere betablokkere som er mest effektive i å redusere eller eliminere forekomsten av PVC.

Selektiv vs ikke-selektive

Det finnes to hovedtyper: betablokkere selektive og ikke-selektive. Ikke-selektive betablokkere påvirker luftveiene, blodårer, og hjertet. Selektive betablokkere ignorere blodkar og luftveier i kroppen og bare påvirke hjertet. Siden PVC er en hjerte eneste betingelsen den mest effektive type betablokker er selektiv.

Eksempler på selektive betablokkere

Følgende er en alfabetisk liste over selektive betablokkere:
Acebutolol
Atenolol
Betaxolol
Bisoprolol
Butaxamine
Celiprolol
Esmolol
Metoprolol
Nebivolol

Selvfølgelig hver beta blocker, tross alt å være selektive, fungerer på en litt annen måte, og kan ha andre effekter i kroppen og reagere med andre stoffer. På grunn av dette er det viktig å diskutere med din lege eller annet medisinsk faglig hvilke av disse selektive betablokkere vil være den mest effektive og tryggeste behandling for PVC.

Allergiske Reaksjoner på betablokker

Allergiske Reaksjoner på betablokker


Betablokkere er medikamenter som er antagonistisk mot effekten av signalstoffet adrenalin på beta-reseptorer i kroppen. Betablokkere reduserer styrken og frekvensen av hvert hjerteslag. Dette senker blodtrykket og reduserer hjertets oksygenbehov. Betablokkere er foreskrevet for angina, arytmi og høyt blodtrykk og enkelte former for glaukom.

Resept og Dosering

Dosering for forskjellige beta-blokkere varierer med diagnose, type, konsentrasjon og formulering av legemidlet. En pasient bør følge legens doseringsanvisningen eksplisitt. Virkningene av medisinen kan ikke være umiddelbar, tar flere uker for å ha en merkbar effekt på blodtrykket.

Ikke stopp å ta medisinen plutselig uten forutgående samråd med behandlende lege. Det kan forverre en allerede eksisterende tilstand og med øke risikoen for hjerteinfarkt for noen pasienter.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på betablokkerende medikamenter i seg selv er relativt sjelden, men bør ikke tas lett på i tilfelle de oppstår. Følgende symptomer kan manifestere hvis en person utvikler allergiske reaksjoner på medisiner: kløe, utslett, svimmelhet, pustevansker eller hevelse i ansikt, lepper, tunge eller svelg.

Øyeblikkelig legehjelp er svært viktig i tilfelle av en allergisk reaksjon, og legen bør informeres om pasientens bruk av betablokkere.

Kryssreaksjoner med eksisterende allergier

Det har blitt rapportert at allergiske reaksjoner som oppstår som følge av narkotikamisbruk, immunterapi, mat eller insektstikk kan være mer alvorlig hvis pasienten har blitt medisinert med betablokkere.

Betablokkere kan også forverre virkningene av anafylaksi ved å øke graden av reaksjon, interferere med rutinemessig behandling og anafylaktisk selv øke forekomsten av anafylaksi. Fordi betablokkere kan muligens forsterke en forekomst av anafylaksi, er bruken av medisinen utilrådelig når allergi hud tester blir utført.

Drug Interaction

Selv om de er vant til å behandle høyt blodtrykk, arytmi og noen ganger glaukom, kan betablokkere også forverre andre tilstander på grunn av deres interaksjon med medisiner rettet mot astma eller allergi. Som de har en antagonistisk effekt på adrenalin, betablokkere effektivt nøytralisere utfallet av adrenalin eller adrenalin for behandling av alvorlige allergiske reaksjoner. I tillegg er potensialet som betablokkere har i forverre anafylaktiske reaksjoner betyr at de kan føre til alvorlige reaksjoner hos individer som får allergivaksinering.

Side Effects

Bivirkninger som ny beta blocker brukere rapporterer inkluderer svimmelhet, tåkesyn, svimmelhet og tretthet. Som et resultat, bør brukere utvise forsiktighet når du utfører en oppgave som krever mental og fysisk årvåkenhet når du er i de tidlige stadier av en betablokker regime.

På grunn av betablokkere 'effekt på blodtrykket, kan hender og føtter føle kulde fra redusert blodsirkulasjon. Pasienten bør informeres om følgende bivirkninger utvikle - hovne ekstremiteter, depresjon, sår hals, magekramper, oppkast, diaré, rygg / leddsmerter, forstoppelse, utslett, forvirring / hallusinasjoner, hukommelsestap, lett blåmerker / blødning eller impotens.

Indikasjoner for bruk av betablokker

En betablokker er en klasse for medisin. Det er vanlig brukt navn for en beta-adreno-blokkerende medikament. Dens hovedfunksjon er å inhibere strømningen av visse typer av nerveceller som er kjent for å forårsake angst. Betablokkere er tilgjengelige under et helt register av narkotika og varenavn. Noen av de mer populære betablokkere er: Betapace (sotalol), Brevibloc (esmolol), Cartrol (carteolol), Coreg (karvedilol), Corgard (nadolol), Inderal (propranolol), Inderal-LA (propranolol), Kerlone (betaxolol) , Levatol (penbutolol), Lopressor (metoprolol), Normodyne (labetalol), Sectral (acebutolol), Tenormin (atenolol), Toprol-XL (metoprolol), Trandate (labetalol), Visken (pindolol) og Zebeta (bisoprolol).

Betablokkere og hjertet

Betablokkere er et bredt spekter av narkotika, bruken av disse er ikke begrenset til én betingelse. I henhold til Texas Heart Institute, derimot, er de brukt først og fremst for behandling av hypertensjon fordi de er kjent for å kontrollere strømmen av adrenalin til beta-reseptorene. Kontrollerende adrenalin i beta-reseptorer kan undertrykke visse impulser og stimulering som reiser til hjertet slik at hjertet reagerer i en mindre begeistret måte når den mottar meldinger fra hjernen. Dette betyr at det utøver i seg selv mindre og mindre behov for oksygen og blod. Dette er spesielt nyttig for pasienter med hjerteangstrelaterte plager.

Mens betablokkere kan anvendes som en primær linje av behandling for hypertensjon, disse stoffene kan også hjelpe til å kontrollere uberegnelig hjerteslag, eller det som kalles arytmi. Fordi de kontrollerer og regulerer hjertets rytme, betablokkere er nyttig for å hindre hjerteinfarkt, spesielt hos pasienter som allerede har hatt en.

Andre bruksområder

Ifølge FamilyDoctor.org, betablokkere påvirke funksjon av nervesystemet, og slik at de kan fungere for ikke-hjerte-relaterte bruksområder. Betablokkere berolige nervene. De kan brukes til behandling av angst, migrene, glaukom og aktiv skjoldbruskkjertelen.

Side Effects

Som alle andre allopathic narkotika, betablokkere har noen bivirkninger. Noen ganger kan de forårsake hjertefrekvensen synke drastisk. Astmatikere må unngå betablokkere, fordi de kan constrict luftveiene, noe som forverrer tilstanden til astmasyke, spesielt de med bronkospasme. Betablokkere kan også skjule bivirkningene av hypoglykemi, en tilstand der blodsukkeret faller i løpet av kort tid, vanligvis uten varsel. Udiagnostisert hypoglykemi kan føre til potensielt alvorlige effekter, inkludert søvnforstyrrelser, kalde hender og føtter, utmattelse, impotens, hallusinasjoner og svimmelhet. Når pasienter er på vanlige narkotika av noe slag, blir de bedt om å søke en sakkyndig uttalelse før oppstart eller seponering av betablokkere. Til slutt, må dosen av betablokkere som skal kalibreres fra tid til annen av legen din fordi kroppen har en tendens til å bli vant til disse stoffene raskt.

Sykepleie ansvar i å forvalte betablokker narkotika

Sykepleie ansvar i å forvalte betablokker narkotika


Betablokkere er en klasse av medisiner som brukes til å behandle angina, uregelmessig hjerterytme, høyt blodtrykk og andre forhold. Ifølge Mayo Clinic, betablokkere virker ved å blokkere effekten av hormonet adrenalin, også kjent som adrenalin. Beta blocker narkotika bremse hjertet ned, utvider blodkar for bedre flyt og la hjertet til å slå med mindre kraft. Selv om leger fore hjerte medisiner, sykepleiere er ansvarlig for å administrere og overvåke effekten av beta blocker narkotika. Det er viktige sykepleier ansvar for å vurdere når du administrere beta blocker medisiner.

Historie

Det er viktig å få en nøyaktig sykehistorie før administrering beta blocker narkotika for å hindre mulige reaksjoner. Personer med en historie med hjertesykdom, lungesykdom, diabetes og leversykdom bør overvåkes nøye for en økt reaksjon på betablokkere. Få en nøyaktig medikamentliste, inkludert reseptbelagte legemidler, urteprodukter og over-the-counter kosttilskudd. Monitor for allergiske reaksjoner, slik som elveblest, kløe, hevelse og problemer med å puste. Søk medisinsk behandling for alvorlige allergiske reaksjoner.

Evaluering

Betablokkere direkte påvirke hvordan hjertet fungerer, så det er viktig å vurdere hjertets funksjon evne. Inspiser pasienten for tegn på hjertesvikt ubehag, slik som kortpustethet, hjertebank eller brystsmerter. Observere pasienten for ikke-verbale ledetråder, som griner i smerter, overdreven svette og håndbevegelser som viser ubehag. Monitor for bivirkninger av beta blocker medisiner. Ifølge Drugs.com, mulige bivirkninger av betablokkere inkluderer mangel på energi, redusert libido, svimmelhet og seksuell dysfunksjon hos menn.

Vital Signs

Vitale tegn er en viktig sykepleie tiltak for å gi et helhetlig bilde av pasientens helse. Disse vurderingene inkluderer puls, åndedrett og kroppstemperatur. Fordi betablokkere bremse hjertet ned, er det viktig å sjekke pasientens hjerterytme. En normal pulsen er 60-72 slag per minutt. Betablokkere noen ganger føre til en lavere enn gjennomsnittlig hjertefrekvens på grunn av påvirkning av stoffet, men prisene bør ikke falle under 50 slag per minutt. Ta kontakt med lege umiddelbart for hjertefrekvenser under 50 slag per minutt, pustevansker eller hevelse av hender, føtter eller ben.

Blood Pressure

Betablokkere er oftest foreskrevet for å behandle høyt blodtrykk, også kjent som høyt blodtrykk. Blodtrykket er måling av trykket i arterieveggene ved transport blod gjennom kroppen. Høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt, slag eller død hvis den forblir ubehandlet. Det er viktig å overvåke for tegn på høyt eller lavt blodtrykk, mens på betablokker narkotika. Ifølge American Heart Association, er blodtrykket registreres som to tall med den øverste nummeret som representerer hjertet slo på full kapasitet og bunnen nummer måle hjertet i ro. Normalt blodtrykk resulterer gjennomsnittlig 120/80 for voksne, men betablokkere kan føre til lavere blodtrykk opplesninger. Vurdere for symptomer på farlig lavt blodtrykk, som svimmelhet, besvimelse, eller blodtrykket opplesninger lavere enn 90/60. Rapportere unormale resultater til lege umiddelbart.

Utslett forårsaket av betablokker

Et utslett i mange tilfeller utvikler seg mens man tar en betablokker, som er brukt i behandlingen av høyt blodtrykk og andre forhold. Avhengig av hvor alvorlig problem, kan det kreves bruk av en topisk krem ​​eller lege.

Hva er betablokker?

Betablokkere er legemidler som brukes til å behandle hjertesykdommer, høyt blodtrykk, glaukom, migrene og psykiatriske lidelser, som for eksempel prestasjons bekymringer. Noen brukte betablokkere er nadolol, metoprolol og atenolol.

Formål

Betablokkere påvirker sentralnervesystemet, kontrollere mental årvåkenhet, lungefunksjon, hjertefrekvensen og blodårer. Den viktigste funksjonen er at den senker hjertefrekvensen til en normal hastighet og rytme.

Dosering

Doseringen er basert på den tilstand som skal behandles. For eksempel, 10 til 40 mg for ytelse angst, 20 til 60 mg for litium-induserte skjelvinger, og 10 til 30 mg for behandling av akatisi.

Advarsel

Personer med blodtrykket 90/60 mmHg og under, eller et hvile hjerterytme på 55 per minutt, bør ikke bruke betablokkere, fordi det reduserer hjertefrekvensen. Betablokkere kan også føre til hudutslett.

Utslett

Et utslett er sjelden dødelig, men medisiner som forårsaker et utslett bør seponeres. Personer som er allergiske mot legemidler som inneholder sulfa bør avstå fra å bruke av disse stoffene.

Behandlinger

Behandlingen inkluderer avvikling bruk av medisiner og rådgivning den forskrivende lege for en erstatning. En topisk klør eller ikke-klø krem ​​kan brukes for å fjerne eller lindre symptomene på et utslett.