Digidexo.com

nyretransplantasjon hard massage

Tegn og symptomer på nyrekreft i en nyretransplantasjon Patient

Tegn og symptomer på nyrekreft i en nyretransplantasjon Patient


Nyrene er to bønneformede organer, hver på størrelse med en knyttneve, som ligger på begge sider av ryggen i midsection. Nyrene er filtreringsenhet for blodet, arbeider for å fjerne alt avfall og giftstoffer i kroppen gjennom urinering. Det er flere tegn og symptomer som kan tyde på nyrekreft i nyretransplanterte pasienter. Men de fleste symptomene er ikke tilstede før de siste stadier av nyrekreft.

Hematuri

Om lag 40 til 50 prosent av nyrekreft pasienter opplever hematuri eller blod i urinen. Blod i urinen er det vanligste symptomet på nyrecellekreft hos nyretransplanterte pasienter. Siden blod i urinen er et vanlig symptom på andre sykdommer og sykdommer, er det ikke en klar indikasjon på at en pasient har nyrekreft. Ytterligere testing er nødvendig for å foreta en endelig diagnose av nyrekreft.

Abdominal, Flanke eller Back Pain med Mass

Tilbake, flanke eller magesmerter eller press som er konstant er et annet symptom på nyrecellekreft hos nyretransplanterte pasienter, og forekommer hos cirka 41 prosent av pasienter med nyrekreft. Omtrent 45 prosent av nyrekreftpasienter ende opp med en hard masse i bukhulen. I en nyrekreft pasient, klump eller masse er generelt en tumor. Denne massen fortsetter å vokse og kan noen ganger være synlig eller filt på palpasjon.

Uforklarlig vekttap

Noen nyrekreftpasienter, som har gjennomgått en nyretransplantasjon, opplever uforklarlig vekttap. Om 28 prosent av nyrecellekreft pasienter plutselig begynne Shedding pounds. Noen nyrekreftpasienter vil også oppleve en reduksjon i appetitt, og dermed legge til uventet vekttap.

Anemi, tretthet og feber

I om lag 21 prosent av nyrecellekreft pasienter, er anemi stede. Pasienter med dette symptomet er vanligvis i avanserte stadier av sykdommen. Anemi kan la pasienten følelsen svak og sliten. Vedvarende tretthet er også ansett som et symptom på nyrekreft, men går hånd i hånd med anemi. Feber kan også være til stede i omtrent 9 prosent av pasienter med nyrekreft etter en nyretransplantasjon.

Høyt blodtrykk, væskeretensjon og Kortpustethet

Høyt blodtrykk er et annet symptom som kan dukke opp i de avanserte stadier av nyrekreft. Med høyt blodtrykk, vil kroppen noen ganger beholde væske. Når dette skjer, kan hevelse i ankler og ben være til stede. Også, med økt væskeansamling, lungene kan bli fylt med væske, forårsaker kortpustethet eller pustevansker.

Risikofaktorer

Noen mennesker er mer sannsynlig å få nyrekreft enn andre, selv etter en nyretransplantasjon. For eksempel, menn er på et mye høyere risiko for nyrekreft enn kvinner. Alder spiller også en rolle, samt rase. Afroamerikanere er på et mye høyere risiko enn kaukasiere for nyrekreft. Noen andre risikofaktorer for nyrekreft er røyking, fedme, familie medisinsk og genetisk historie, inaktivitet og et høyt kaloriinntak. Noen av disse risikofaktorene kan elimineres ved å spise et sunt kosthold og trening.

Hva er Hard Tissue?

Hva er Hard Tissue?


Kroppen inneholder en rekke forskjellige typer vev, og alle er en samling av celler og lignende stoffer mellom disse cellene. Hard vev refererer til vev som har blitt fast og fungerer i kroppen som støtte og beskyttelsesmekanismer. Disse inkluderer bein, tenner og emalje.

Hard Tissue Biology

Hardt vev er vev som er blitt mineralisert. Det er en samling av celler og relatert sak som har blitt fast, herdet eller rigid. I mennesker, refererer hardt vev vanligvis til brusk, bein og tenner. I tillegg til å bli studert i helse og medisinsk utdanning, er hardt vev også fokus på menneske evolusjonære fag, som søker å svare på spørsmål om hvordan anatomi informerer menneskelig utvikling. Hardt vev er en form for bindevev, noe som er en av fire grunnleggende typer vev alle mennesker har. Andre typer er epitelet, muskel-og nervevev.

Bones

Bone er en type av hardt vev. I hovedsak er det en spesialisert form av bindevev og er den viktigste komponenten i din skjelettsystemet. I motsetning til annet bindevev, ben er hardt vev som blir forkalket. Totalt sett er hensikten med hardt benvev å gi intern støtte til kroppen din, og tilby et sted for muskler og sener å feste, slik at du kan flytte. Benvev også beskytter dine organer: skallen for hjernen din, ribbeina for hjerte og lunger. Som andre bindevev, er bein aktiv og dynamisk, og det spiller en rolle i mange metabolske funksjoner. Det er ikke bare dødt vev som holder deg oppreist. Det blir ombygd, omorganisert, re-formet og resorbert hele livet.

Tenner og emalje

Hard vev omfatter også dental vev: tenner og emalje. Du starter med løvskog, eller baby tenner, som er en viktig del av utviklingen av hele munnhulen. Dine permanente tenner bryter ut fra samme kilde som baby tenner, og som andre hardt vev, de utfører viktige funksjoner i forbindelse med kjeve bein og annet vev for å snakke og spise. Tennene har to deler: The Crown, som er emalje, eller hardt vev som bryter ut i munnen; samt dentin, den harde vev som omfatter roten og forankrer tennene i kjeven. Mineraliser tettheten av emalje er mye høyere enn den til dentin og bein.

Craniofacial Tissue

Av de 206 bein som utgjør den menneskelige kroppen, 22 løgn i hodet ditt. Åtte er i skallen din, og 14 bein er bak ansiktet. I tillegg til å beskytte hjernen, stabiliserer den kraniale hardt vev posisjonen av hjerne sammen med blodårer og nervevev. De utvendige flatene, for eksempel andre bein, feste til musklene slik at du kan bevege hodet. Disse beina også gi beskyttelse og støtte for organer som øyne, munn og nese og ører. Så på en måte, beskytter hardt vev din evne til å se, smake, lukte og høre. Kraniofaciale vev også gi et rammeverk for ansiktet ditt og støtter de strukturene som fører prosesser som fordøyelse og åndedrett, samt gi deg muligheten til å lage ansiktsuttrykk til å kommunisere.

Naturlige måter å fjerne gjenstridige Corns & Hard hud

Naturlige måter å fjerne gjenstridige Corns & Hard hud


Liktorn og hard hud er vanlig på føtter og kan noen ganger være smertefullt. Det er flere måter du kan fjerne liktorn og hard hud hjemme ved hjelp av naturlige produkter, men du må kanskje prøve flere forskjellige metoder før du finner en som fungerer for deg, og du bør vite når du skal se en lege i tilfelle tilstanden ikke forbedre.

Barbering

Noen mennesker som har dårlig calluses gå til legen for å få callus barbert av, men du kan gjøre dette hjemme hvis du er veldig forsiktig. Spesielle callus barberhøvler er tilgjengelig over disk, og de bidrar til å sikre at du ikke vil klippe selv. Hvis du kutter deg selv mens du forsøker å barbere en callus, vil du være i faresonen for smitte. Du kan prøve å barbere callus etter at du har tatt et varmt bad eller dusj, slik at callus vil være myk og vil gå av lettere.

Hvis du har diabetes eller sirkulasjon problemer, bør du ikke prøve å barbere en callus selv på grunn av risikoen for skade.

Eddik

Naturens Natural Healing touts bruk av eddik for å fjerne liktorn og hard hud. Slik fjerner du enten en mais eller callus med eple cider eddik, bør du suge en klut eller bandasje i eddik og vikle den rundt mais eller callus. Deretter vikle hele bandasje i en plastsekk og la den på over natten. Moon Dragon Helse og Velvære antyder smuldrer litt brød i en ts. av eddik og la blandingen stå i 30 minutter for å danne en pasta. Deretter bruke lim til mais din før du går til sengs og la lim på over natten.

Andre metoder

En annen måte å bli kvitt liktorn og hard hud er å bruke en slipende materiale for å hjelpe skrelle den bort. En avslappende måte å gjøre dette på er å suge mais eller callus i varmt vann med Epsom salter. Det varme vannet myker huden din, og saltene hjelpe skrubbe korn eller callus unna.

Mother Nature anbefaler å lage en blanding av en ts. sitronsaft, en ts. tørket kamille og ett fedd knust hvitløk. Påfør blandingen til din mais eller callus en eller to ganger daglig til den er borte.

Når skal man oppsøke lege

Du bør slutte å prøve å behandle mais eller callus naturlig hjemme og se legen din hvis den er rød og føles varmt å ta på, hvis det sprekker, blør og ser blå eller hvis det ikke blir bedre etter flere dager.

Hva er et rettsmiddel for Non-Stop Hard Hoste for barn?

Hva er et rettsmiddel for Non-Stop Hard Hoste for barn?

Hoste ukontrollert kan være ikke bare ubehagelig, men det kan også være skremmende for et barn. Å vite årsaken til hoste kan hjelpe deg å gi den beste rette og vite når du skal ta henne med til lege eller sykehus.

Identifikasjon

En nonstop reoler eller hard hoste kan være til stede med bronkitt, astma, falsk krupp og forkjølelse.

Advarsel

Alltid snakke med ditt barns barnelege før du gir ham eller henne medisin. Ikke gi honning til barn under 2 år. I de fleste tilfeller trenger leger ikke anbefaler å gi barn over-the-counter hoste suppressants. Dersom barnet har blå-farget lepper eller heftig av å være svimmel eller ør, gå til legevakten eller ringe 911.

Forebygging / løsning

Hvis hosten er produktiv (slim eller slim kommer ut når han hoster), bruk en luftfukter for å fukte luften rundt barnet og gi barnet så mye væske som mulig (kylling kjøttkraft eller suppe og eplejuice for eksempel) med en påminnelse: Hvis barnet begynner oppkast når du hoster, redusere inntaket.

Betraktninger

Hvis hosten kan beskrives som bjeffing og barnet høres hes, ta henne inn på badet og skru på dusjen virkelig varmt (ikke sette henne i). La dampen bygge opp og holde henne der overvåket i 10 til 15 minutter. Gjenta etter behov. Dampen og varmen vil bidra til å roe bronkiene.

Betydning

Hvis det ikke er noen andre symptomer som feber, rennende nese eller andre forkjølelsessymptomer og hoste episoder kommer og går, bør du vurdere å ta barnet til legen for mulig allergi-indusert astma. Denne tilstanden vanligvis skjer når en person er allergisk mot pollen eller dyr dander.

Hva er behandlingen for Plantar Hard hud?

Hva er behandlingen for Plantar Hard hud?


En plantar callus på foten kan ikke virke som en alvorlig medisinsk tilstand, men noe problem som forårsaker smerter når han går raskt kan begrense en persons helsetilstand. Flere behandlingstilbud er tilgjengelige for plantar callus lider, noen som behandler symptomene og andre som søker å eliminere årsaken til problemet.

Årsaker

En plantar callus kan være forårsaket av et par ting. Hvis en metatarsal bein på foten er lavere eller lengre enn de andre, vil den komme i kontakt med bakken først og med større kraft enn vanlig. En annen årsak er høye hæler og trange sko som setter mer press på ballen av foten. Begge situasjoner vil noen ganger føre til en opphoping av huden, kalt "hyperkeratotisk vev," på ballen av foten. Dette blir en hard callus og kan føles som det er en stein i skoen.

Redusere Tissue

For å få rask lindring av smerte og ubehag av en plantar callus, vil en lege gjør en skarp debridement å redusere mengden av ekstra huden på foten. Legen vil bruke en kniv for å pare ned hyperkeratotisk vev. Dette vil redusere mengden av friksjon over hele området. Dersom plantar callus er ikke smertefull, kan en lege anbefaler soaking foten i varmt vann og gni den med en pimpstein til å flasse av ekstra hud.

Pads

Ved hjelp av terapeutiske elektrodene også lindrer noen av smerte og trykket forårsaket av plantar callus. Silikon tå ermene og skum pads tilby beskyttelse og dempe foten. Disse putene også slipper mineralolje for å myke opp callus. En skum tå spacer eller et lite stykke lammeull kan også gi lindring etter debridement. Metatarsal pads er et annet alternativ som reduserer eller eliminerer hard hud forårsaket av vektbærende påkjenninger. Putene er laget av filt og kuttet i en bestemt måte å fordele vekten bort fra callus området.

Fottøy

Personer som lider av en plantar callus må ta et kritisk blikk på skoen typer de regelmessig slitasje. Lav hæl sko med en romslig tå området og en myk øvre del er best for å forebygge flere hard hud. En dårlig utformet sko kan være årsaken til en plantar callus også. Sjekk for å se om det er dårlig plassert sømmer eller sømmer som kan forårsake irritasjon rundt callus nettstedet.

Kirurgi

Den siste alternativ hvis opprenskingsgruppa, pads og en endring i fottøy ikke fungerer er kirurgi. Dette gjelder spesielt hvis det callus holder tilbake etter behandlingen. Fremgangsmåten blir kalt en "osteotomi." Den problematiske metatarsal ben er kuttet i en V-form og enden av benet trekkes opp, og på linje med den andre foten bein. Pinner eller skruer er noen ganger brukt til å holde beinet på plass. Dessuten er noen ganger en del av metatarsal ben fjernet. Det kan ta 3 til 5 uker å helbrede fra en osteotomi og callus vil til slutt gå bort siden trykkpunktet er forsvunnet.

Hvordan bli en nyretransplantasjon mottaker

Hvordan bli en nyretransplantasjon mottaker


En nyretransplantasjon er for folk med nyresykdom som har gjennomgått omfattende dialysebehandling for sviktende nyrer. En transplantasjon er en alvorlig kirurgisk prosedyre som kan ha gode resultater for behandling av nyresykdom. Pasientene må gå gjennom et omfattende program for å bli en transplantasjon mottaker. Les videre for å lære å bli en nyretransplantasjon mottaker.

Hvordan bli en nyretransplantasjon mottaker

•  Se en lege for en grundig medisinsk undersøkelse. Legen vil teste for å se om du har noen infeksjoner i kroppen din. Immundempende, de medisiner du tar etter en transplantasjon for å hindre kroppen din fra angrep det nye organet, kan føre til alvorlige komplikasjoner hvis du har en infeksjon på samme tid.

Ta omfattende tester for AIDS og alle former for hepatitt. Du må være sikker på at du ikke har disse forholdene, som de kan gjøre kroppen din uimottakelig for et nytt nyre.

Bestem blod og vevstyper. En lege vil utføre disse testene for å sikre at den nye nyren vil være kompatible med resten av kroppen.

Få vaksinert for hepatitt, lungebetennelse og andre sykdommer. Du har kanskje allerede fått disse vaksiner i det siste, men de er pålagt å styrke immunforsvaret i tilfelle ny nyre bærer noen av disse sykdommene.

Ta en kiste X-ray og har legen din undersøke det for lungeproblemer. Du må være sikker på at du er ganske sunt og ikke har begynnelsen av andre alvorlige medisinske tilstander.

Meet med en medisinsk sosialarbeider eller finansiell rådgiver. Å være en mottaker av en nyretransplantasjon er en svært kostbar oppgave. Du må være sikker på at du og din familie er forberedt på å finansiere prosedyren hvis du er akseptert som en mottaker.

Hjelp legen din lage en detaljert medisinsk historie for deg selv. Det er mange forskjellige bedøvelsesmidler og medisiner som skal brukes både under og etter prosedyren. Det er svært viktig at du skriver ned alle dine allergier.

Hint

  • Snakk med familien din om prosedyren. Pass på at du er støttet følelsesmessig og forberedt på å håndtere enten aksept eller avvisning av transplantasjon mottakerens applikasjon.
  • Forbered deg på å bli plassert på en lang nasjonal venteliste hvis du er akseptert. Du kan også forberede seg til å snakke med dine familiemedlemmer om å få en nyre donasjon fra en av dem.
  • Hvis du er kreftpasient, kan det være svært vanskelig å bli en transplantasjon mottaker. Kreft behandlinger og medisiner du tar etter en transplantasjon kan ofte samhandle og gi alvorlige bivirkninger som leger vil ta hensyn til.

Pros av Infant Massage

Pros av Infant Massage


Spedbarn massasje har vært vanlig praksis i østlig kultur i tusenvis av år, og er for tiden å få oppmerksomhet i vestlige kulturer for fordelene det gir for både spedbarn og foreldre, ifølge Massage Today. Disse inkluderer både emosjonelle og fysiske fordeler, fra forbedret foreldre-barn bonding og redusert stress til lindring av vanlige fysiske plagene, for eksempel lunger og gass. Spedbarnsmassasje er lett å lære på egen hånd eller gjennom en klasse, er enkel å utføre og krever bare litt olje og en varm, rolig sted å koble med babyen.

Relief fra Fordøyelses Ubehag

Spedbarn ofte lider av ubehag av gass på grunn av luft svelget når gråt eller spiser for raskt, som kan være vanskelig for dem å slippe. Masserer et spedbarn i en hjerteformet bevegelse fra brystet til magen kan hjelpe henne trene gass. Plassere barnet langs armen og gni henne tilbake mens Rap henne kan også bidra til å lindre gass, ifølge WebMD. Massasje kan også bidra til å avlaste andre fordøyelsesplager, for eksempel forstoppelse.

Forbedret Parent-Child Bonding

Den behagelige touch av massasje utgivelser de såkalte "feel-good" hormonet oxytocin for både deg og barnet, ifølge Bliss.org. Denne utgaven av oxytocin kan bidra til å styrke foreldre-barn-bindingen. Under massasje, blir barnet også bruke sine sanser for å identifisere og få kontakt med deg, inkludert lukt og lyden av stemmen din.

Avslapning og søvn

Massasje hjelper både spedbarn og foreldre avlaste stress, hjelpe dem til å slappe av og fokusere på hverandre eller sine omgivelser. Mange spedbarn finne massasje for å være beroligende og sovner kort tid etterpå. Hvis dette er tilfelle med spedbarn, råder Parenthood.com utfører massasje før naptime eller sengetid.

Hjelp for Preemies

Massasje kan være nyttig for medisinsk stabile premature barn på flere måter. Det kan bidra til å avlaste barnets stress og redusere smerte, som bevarer mer energi for vekst og helbredelse, ifølge Bliss.org. Massasje kan også bidra til å etablere eller styrke foreldre-barn bindingen som kan ha blitt påvirket av den nødvendige separasjon.

Hva Over the Counter rette fungerer for fotlukt & Hard hud?

Hvis du har en kombinasjon av fotlukt og hard hud, alle vil styre klar av å være noe i nærheten av føttene. Dette er pinlig og kan føre til problemer når inn i noens hjem hvor de krever at du fjerne skoene dine. Snarere enn stresset over situasjonen, kan du bli kvitt lukt og hard hud først ved å bruke rettsmidler som finnes over disk.

Fotlukt

Før du hodet til stoffet butikken, er det ting du kan gjøre på egen hånd for å redusere fotlukt. Praktisere god hygiene regelmessig. Vask føttene med såpe og vann hver dag. Hvis dette ikke tar vare på lukten godt nok, bør du vurdere å vaske føttene to ganger hver dag i stedet. Pass på å ha rene sokker hver dag. Noen fotlukt kommer fra gamle sko med en opphoping av kroppen lukt i sålene. Vurdere å erstatte disse skoene for å redusere effekten.

På butikken, er det mange produkter som kan bidra til å redusere fotlukt. For eksempel vil te som inneholder tannin i ingrediensene hjelpe tørke ut føtter og redusere svetting. Suge føttene i en blanding av 1 liter varmt vann og 3-4 teposer. Du kan også vurdere soaking føttene i en blanding av 1 liter vann og 1/2 kopp kosher salt for å redusere overdreven fotsvette.

Det finnes dusinvis av produkter i stoff butikker som hensikt å redusere fotlukt spesielt laget for dette problemet. For eksempel, gjør Johnson sko setter kalt Lukt-Eaters som reduserer lukten. Dette er et godt alternativ til å kaste ut gamle sko hvis du ikke har råd til nye. Også prøve over disk foten pulver som disse har en god track record.

Hard hud

Foot calluses kan bygge opp på hæler og tær. Den tykke huden ser off-putting og føles læraktig. Å myke foten calluses, vurdere å kjøpe en eksfolierende skrubb. Det er flere skjønnhet merkevarer som selger foten scrubs spesielt for dette formålet, inkludert Sally Hansen. Suge føttene i vann i 15 minutter, gni eksfolierende lotion over føttene, betaler spesiell oppmerksomhet til hard hud.

Callus Skraper

Callus skrapere har blitt populært de siste årene. Med oppfinnelser som Ped Egg, er flere mennesker tar drastiske metoder for å bli kvitt sine calluses. Mens callus skrapere er effektive, ta spesiell omsorg for å unngå å bruke dem for mye. Hvis du gni bort på callus for mye, kan du komme ned til din kjøtt, forårsaker blødning og infeksjon.

Hvorfor Er Hypertensjon Hard på hjertet?

Hvorfor Er Hypertensjon Hard på hjertet?


Ifølge American Heart Association, ca 74.500.000 mennesker har høyt blodtrykk. Av disse var nesten 78 prosent klar over sin tilstand. Hvis den ikke er kontrollert, kan det føre til alvorlige medisinske tilstander, som for eksempel hjerneslag og hjerteinfarkt. Snakk med legen din dersom du er usikker på blodtrykket.

Definisjoner

Hypertensjon er definert som høyt blodtrykk.

Blodtrykket er definert som den kraft av blodet å bevege seg gjennom blodkarene i vener, arterier og hjerte. Dersom blodet ikke er i stand til å bevege seg lett gjennom blodkarene, vil den nevnte kraft øker.

Symptomer

Det er flere symptomer som følger hypertensjon, inkludert kortpustethet, tretthet, brystsmerter og en racing hjerteslag.

Tilstoppede arterier

Normale arterier er fleksibel og sterk. De tillater blodet å strømme meget fritt, å komme til alle deler av kroppen. Hvis du har høyt blodtrykk, kan imidlertid det økte trykket forårsaker en rekke problemer, inkludert arteriosklerose og aterosklerose, så vel som en aneurisme.

Arteriosklerose oppstår når veggene i blodårene blir hard og stiv. Det er også mer allment kjent som en "åreforkalkning."

Åreforkalkning er definert som når fett fra en persons kosthold inn i blodbanen og samle av den indre foring av veggene i blodårene, noe som gjør det vanskelig for blodet å passere gjennom.

En aneurisme oppstår når den økte styrken av blodet som er i bevegelse gjennom blodkar forårsaker svekkede arterielle vegger for å danne en utbuling. Denne aneurisme har potensial til å sprekke og forårsake livstruende problemer.

The Heart

Hjertet er ansvarlig for å pumpe blod til hele kroppen. Økt press på blodårene kan føre til skade på hjertet, inkludert koronarsykdom, venstre ventrikkel hypertrofi (forstørret hjerte) og hjertesvikt. Det kan også føre til vaskulær svakhet, vaskulær arrdannelse, økt risiko for blodpropp, og vev og organskade.

Hvis du har ett høyt blodtrykk lesing, det betyr ikke nødvendigvis at du har høyt blodtrykk. Videre testing ville være nødvendig over tid for å stille en diagnose.

Hvis du har høyt blodtrykk, har ditt hjerte til å jobbe ekstra hardt for å pumpe blod til resten av kroppen din. Fordi hjertet må jobbe så hardt i sin tur kan forårsaker dette et hjerteinfarkt eller hjerneslag. Hvis hard jobber hardt for lange perioder av gangen, kan det føre til at hjertet til å forstørre. Ifølge Franklin Institute, en "litt forstørret hjerte kan fungere godt, men en betydelig forstørret hjerte kan ikke."

Behandling

Høyt blodtrykk kan kontrolleres med medisiner og atferd modifikasjon, for eksempel endre hvordan du spiser og økt mosjon.

Hvordan du rengjør Hard Kontakter

Hvordan du rengjør Hard Kontakter


Kontaktlinser er tynne, fint laget plastskiver designet for å passe over hornhinnen på øyet. Harde kontakter er laget med en blanding av polymethylmethacrylate og annen plast for å øke oksygen permeabilitet. Å holde øynene fri for rusk og infeksjon, holde hardt kontaktene rene.

Hvordan du rengjør Hard Kontakter

•  Vask hendene. Fjern eventuelle partikler og rusk fra hendene. Partikler kan lage riper i linsen eller bli plassert tilbake i øyet.

Ta en kontaktlinse og plassere den i midten av håndflaten. Lag en vane å alltid fjerne den samme linsen (høyre eller venstre) først. Dette vil hjelpe deg å ikke få kontaktene blandet opp ved rengjøring og lagre dem.

til 2 til 4 dråper vaskeløsning til overflaten av linsen.

Bruk pekefingeren på den andre hånden og forsiktig gni rengjøringsmiddel inn i linsen i ca 30 sekunder.

Skyll linsen grundig med saltløsning.

Oppbevar linsen i et linseetui fylt med rengjøringsmiddel.

•  Gjenta prosessen for den andre kontaktlinse.

Hint

  • Aldri sove i kontaktlinser, med mindre du bruker en type som er godkjent for overnatting slitasje. Selv da bør natten kontaktlinser aldri brukes mer enn 6 netter på rad. Beskytt linsene fra lotions, kremer og spray. Bruk aldri vann fra springen på linser.

Myke kontaktlinser Vs. Harde kontaktlinser

I dag er det to hovedtyper av kontaktlinser: myke kontaktlinser og gass-permeable, eller stive, kontaktlinser. Begge kan brukes til å korrigere nærsynthet (myopi), langsynthet (hypermetropi) og astigmatisme, men det er forskjeller mellom linsene. Forstå disse forskjellene kan tillate pasientene å velge riktig linsen.

Materiale

Myke linser er laget av en fleksibel plast som stemmer overens med formen av øyet, og de harde linser er laget av et hardere, oksygen-gjennomtrengelig plast; de harde linser tillate mer oksygen å komme til hornhinnen og kan være bedre for helsen til hornhinnen.

Vision Correction

Begge objektivene kan tilby gode synskorreksjon; derimot, kan vanlige harde linser korrigere astigmatisme, og for mange mennesker, harde linser tilbyr skarpere syn enn myke linser.

Comfort

Myke kontaktlinser er lettere å tilpasse seg enn harde linser og kan brukes midlertidig; å bære harde linser, må man starte med en ganske streng iført tidsplan for å bygge opp til full tid slitasje. Hvis det er en pause i kontaktlinse slitasje, kan plan må startes på nytt (men ikke så lenge).

Holdbarhet

Myke kontaktlinser kan bli dratt eller revet av negler og kan samle protein og innskudd på overflaten; harde linser er vanskeligere å ripe eller ødelegge og ikke samle så mange forekomster som myke linser.

Sportstøy

Harde linser kan bli slått ut av øynene lettere enn myke linser, så stive linser er ikke egnet for kontaktsport; myke kontaktlinser kan bæres under disse aktivitetene.

Virkningene av Long-Term bruk av Hard Kontaktlinser

Harde kontaktlinser vil ikke skade synet hvis slitt i henhold til instruksjonene, men langsiktig bruk av harde kontaktlinser kan føre til alvorlig øyeskade. Selv om de fleste effektene av langvarig slitasje av kontaktlinser kan være midlertidig, mange ganger de kan føre til permanente visuelle underskudd.

Redusert Hornhinnen Følsomhet

Effektene av langvarig bruk av harde kontaktlinser inkluderer redusert nivåer av hornhinnen følsomhet. Redusert hornhinnefølsomhet kan fremme okulær infeksjon og tap av syn.

Hornhinnen magesår

Langsiktig bruk av harde kontaktlinser kan resultere i utvikling av hornhinnen magesår. Hornhinnen magesår kan permanent svekke synet hvis ikke gjenkjennes og behandles raskt.

Forvrengning av hornhinnen

Forvrengning av hornhinnen er en annen effekt av langvarig bruk av harde kontaktlinser. Denne tilstanden kan forandre formen på hornhinnen, og resultere i redusert syn.

Redusert Hornhinnen Oxygenation

Langsiktig bruk av harde kontaktlinser kan redusere hornhinnen oksygenering. Når hornhinnen mister evnen til å motta oksygen, kan syn bli permanent og dypt skadet.

Hensyn og Alternatives

Mens effekten av langvarig bruk av harde kontaktlinser kan være skadelig for synet, når disse effektene er anerkjent tidlig og raskt behandlet, kan de bli behandlet og visjon kan bli bevart. Du bør aldri sove i harde kontakter. Et trygt og effektivt alternativ kan være iført myke kontaktlinser. En kompetent øyelege kan gjøre anbefaling som er hensiktsmessig for pasienten.

Hard Vs. Myke Progressive glass

Progressive kontaktlinser ble utviklet for å løse mange synsforstyrrelser inkludert nærsynthet, presbyopi, astigmatisme og andre synsproblemer. Linsene utnytte gradient linsestyrke og er tilgjengelig i harde, gass permeable, myke og hybrid varianter.

Progressive Glass Funksjoner

Progressive kontaktlinser har forskjellige seksjoner som tar kort og nær-sightedness i varierende resepter for å korrigere synet etter behov. Den øverste delen av linsen er dedikert til nærsynt resept, mens den nederste delen er dedikert til nærsynt resept. Linsene bo sentrert på øyet gjennom et vektet mekanisme design.

Progressive Kontaktlinser Fordeler

Progressive kontaktlinser korrigere en rekke synsforstyrrelser, alt fra korte og nær-sightedness til mange nivåer av astigmatisme. Progressive linser eliminerer behovet for separate lese eller kjørebriller.

Myke Progressive glass

Myke progressive kontaktlinser er velig ganske behagelig, spesielt for første gang kontaktlinsebrukere. Disse objektivene pleier å være disponibel, og kan kjøpes for daglig, ukentlig eller månedlig slitasje. Myke linser kan korrigere nærsynthet, presbyopi og astigmatisme, selv om deres klarhet nivå for komplekse resepter er ikke så høy som kan bli funnet i harde kontaktlinser.

Hard, gass permeable Progressive glass

Fordi stive gass permeable (RGP) progressive glass er kraftigere enn myke linser, kan de vare lenger og er lettere å håndtere. Visjonen kvalitet i RGP linser er ofte anses å være høyere, særlig for de med kompliserte eller mer komplekse resepter. Imidlertid har linsene blitt rapportert av pasienter for å være noe mindre behagelig å bære. De harde linser er vanligvis også tilgjengelig i bifokale og utvidet slitasje alternativer.

Hybrid Progressive kontaktlinser

Hybrid progressive kontaktlinser har en rigid senter innkapslet i en soft shell. Linsen er utformet for å gi komfort for myke linser og visjon klarhet forbundet med harde linser. Hybrid objektivet vanligvis krever en spesialist for å passe dem skikkelig til pasientens øye. Det er også noe uenighet om hvorvidt hybrid linser tillate oksygen til riktig sirkulere i øyet.

Slik fjerner Hard Kontaktlinser Plunger

Harde og gass permeable kontaktlinser tidvis blitt vanskelig å ta ut med normal "spratt ut" metoden. Når dette skjer, kan linsene bli sittende fast ved suge til hornhinnen, den fremre overflate av øyet. Fjerne en hard kontakt i denne situasjonen krever en enhet som kalles en stempelet eller hard linse remover. Legen din vil anbefale når du bør bruke et stempel for å fjerne linsene. Å vite hvordan du bruker et stempel hjelper riktig du trygt og enkelt ta ut harde kontaktlinser.

Slik fjerner Hard Kontaktlinser Plunger

Kontroller at linsene er på plass før du prøver å fjerne dem. Det er mulig å ha følelsen linsene er i når de har falt ut. Sjekk ved å se i et speil og observere at linsene er i dine øyne.

Plasser en dråpe gjenvæting løsning i hvert øye for å løsne linsene. Fukt sugekoppen på stempelet med en dråpe gjenvæting løsning.

•  Plasser stempelet direkte og holdent på forsiden av kontakten. Objektivet vil følge stempelet.

Trekk stempelet forsiktig og rett tilbake fra øyet. Objektivet skal komme ut lett. Gjenta med den andre kontaktlinse.

Ikke plasser stempelet direkte på overflaten av øyet, da dette kan forårsake skade på hornhinnen.

Hva er harde og myke Design av progressive linser?

Hva er harde og myke Design av progressive linser?


Endringer i synet oppstår som en naturlig del av aldringsprosessen, som begynner rundt en alder av 40. Denne endringen kalles presbyopi, eller tap av i nærheten av visjonen. Bifokale og trifocals, tidligere de eneste tilgjengelige alternativer for å kompensere for avtagende visuell klarhet, hadde synlige linjer som skiller de tre visningsområdene - nært, mellom og avstand. Progressive linser, også kjent som multifokale linser, eliminere linjene av skillet og gradvis blande de ulike reseptbelagte styrker inn i hverandre for å eliminere forvrengning og gir en mer naturlig seeropplevelse.

Plassering av Vise Zones

Et område som strekker seg vertikalt gjennom sentrum av linsen er stedet for de tre synssoner for korreksjon - i nærheten av, mellomliggende og avstand. Dette området er kjent som korridoren. Nøyaktig plassering av de tre delene langs korridoren sikrer klarhet i visjon, enkel overgang mellom visningsområder og forenkler tilpasning til progressive glass, som kan ta opptil to uker. Vision er litt forvrengt langs de perifere områdene av objektivet, bunnen, helt til høyre og helt til venstre. Bredden og lengden på de enkelte visnings sonene er forskjellig for soft-motiv linser og hard-motiv linser.

Myke Design Lenses

Soft-motiv progressive linser gir klart og uavbrutt visjon som du endrer fokus fra nær til fjern gjenstander. I de mellomliggende sone, soft-motiv linser gir et bredere visningsområde og større dybde enn hard-motiv linser. Det mellomliggende området for soft-motiv linser er 18 til 30 inches. Denne ekstra bredde og lengde gjør soft-motiv linser nyttig for å gjøre dataarbeid. Hvis du er over 50 år eller vant til iført progressive linser, kan soft-motiv linser være det beste valget for deg, ifølge MasterEyeAssociates.com.

Hard Design Lenses

Hard-motiv linser har en kortere korridoren, som tillater dem å passe på mindre rammer. De gir også en større visningsområde for nær objekter innenfor et område på 14 til 18 inches, og litt tydeligere og bredere avstand visning uten forvrengning. Denne funksjonen gjør hard-motiv linser et bedre valg for folk 40-48 år som krever nær og avstand visning korreksjon med minimal eller ingen mellomsynskorreksjon.

Fordeler og ulemper

Myke linser har mindre perifere forvrengning enn hard-motiv linser. Soft-motiv linser er større på grunn av lengre korridor nødvendig for å imøtekomme naturlig visning gjennom alle områder av visjonen. Som et resultat av deres større størrelse, gjør soft-motiv objektiver ikke passer i små brilleglass rammer. Selv om hard-motiv linser passer inn i mindre rammer, de likevel gi en stor nok tett opp visning sone for komfortabel lesing. Jo kortere korridor i hard-motiv linser tillater ikke nok plass til å inkludere en tilstrekkelig overgangssone, som er nødvendig å bruke en datamaskin.

Slik fjerner Hard ørevoks

Hørsel og balanse er to av de viktigste jobbene våre ører gjøre og tar godt vare på dem er en viktig del av hverdagen. Som med å pusse tennene våre, er omsorgen for det indre øret konkret i forhold til hva du skal gjøre eller hva som ikke skal gjøre og hvordan du gjør det riktig for å sikre forsvarlig helse for en levetid.

Slik fjerner Hard ørevoks

•  Finn ut om ørevoks er vanskelig ved å la en lege undersøke ørene med et instrument som kalles en otoskop. Hvis det er vanskelig og / eller påvirket lege eller spesialist, kalt en otologist eller ØNH som er en lege som er spesialist i øre, nese og hals, vil bestemme hvordan du best kan fjerne voks fra øret basert på hans eksamen.

Ikke bruk hjemme rettsmidler før du har blitt sett av en spesialist, og har sin anbefaling. Det kan være mulig å bruke over mot produkter for å bløtgjøre voksen over en tidsperiode, som gjør det mulig å løsne opp sakte og faller ut. Eller, i noen tilfeller, de væsker som brukes i over skranke produkter kan bli fanget bak voks og irritere trommehinnen og kanalen.

Lag en liste over symptomer for å vise legen. Noen symptomer på hard voks eller påvirket voks er ringing i øret, tap av hørsel, smerter, tap av balanse og hoste.

Spør legen hvordan å opprettholde det indre øret for å hindre hard voks bygge opp. Folk arve type voks ørene produsere og det kan endre uten noen åpenbar grunn, så hvis din er hardt du kan ha til å bruke over skranke eller reseptbelagte øre produkter på en semi-kontinuerlig basis for å hjelpe øret selv ren, eller du kan har å gjøre halvårlige eller flere avtaler for å ha ørene sjekket.

Lag en liste over ting å gjøre for å holde ørene friske og tape listen på innsiden av medisinskapet til det blir vanlig. Dette vil også bidra med selvbevissthet fordi du kan holde tritt med de symptomene og merke hvis de er tilbake og kanskje når det er på tide å ringe legen.

Hint

  • Bruke en hårføner på lav varme og hastighet for å tørke innsiden av ørene i stedet for å bruke bomullspinner.
  • Ørevoks kan føre til et høreapparat å svikte.
  • Spør alltid råd fra en spesialist.
  • De flestes ørevoks er ikke problematisk og trenger ingen hjelp blir fjernet.
  • Putt aldri gjenstander inn i ørekanalen, fordi dette kan skyve voks lenger inn og gjøre det vanskeligere å fjerne, og det kan skade huden inne i øregangen eller trommehinnen.

Virkninger av Hard Liquor

Virkninger av Hard Liquor


Å drikke brennevin kan være en hyggelig aktivitet som løser deg opp. Det er imidlertid også negative fysiske effekter av brennevin. Ved inntak av alle typer alkohol, er det alltid viktig å drikke ansvarlig.

Effekter på kroppen din

Hard brennevin er sentrale nervesystemet depressiva som er raskt absorbert i blodet. Enzymer i leveren forbrenne en liten mengde alkohol, og de resterende alkohol sprer i hele kroppen din. Jo mer brennevin konsumert, er den mer intens kroppslig reaksjon.

Fysiske reaksjoner

Forbruker brennevin vil slappe av deg, og kan gjøre at du føler deg opprømt. Forbruker store mengder brennevin vil også gjøre at du mister kontrollen over musklene og føler deg svimmel. Oppkast fra drikking er kroppen din signaliserer til deg at du har for mye alkohol i blodet. Hard brennevin dehydrates du også, og det er derfor å drikke store mengder brennevin resulterer i en hodepine, kvalme og munntørrhet - kollektivt kjent som en bakrus - flere timer etter at brennevin har blitt konsumert.

Personlige faktorer

Virkningene av hardt luten er ikke begrenset til den mengde som forbrukes. Hard brennevin påvirker alle forskjellig basert på mange ulike faktorer, blant annet kjønn, alder, rase, etnisitet, frekvensen av brennevin forbruk, narkotika eller reseptbelagte medisiner bruk, mengden mat spist før og under drikking, familie alkohol historie og fysisk tilstand.

Å drikke mens gravide

Forbruk av alkohol, for eksempel brennevin, når som helst under svangerskapet, kan være svært skadelig for babyen. Et foster 'hjernen utvikler seg gjennom hele svangerskapet, og alkohol kan føre til at barnet blir født med psykisk utviklingshemning.

Øl og vin Sammenligninger

Virkningene av alkohol er basert på mengden av etanol forbrukt, og ikke varierer avhengig av den type drikk. For å sammenligne, 1,5 gram av brennevin inneholder samme mengde alkohol som 12 gram av øl og 5 gram av vin.

Diett etter nyretransplantasjon

Kosthold er en kritisk vurdering umiddelbart etter en vellykket nyretransplantasjon. Ditt kosthold bør hjelpe kroppen din godta ny nyre, og det er også mulighet for et farlig nivå av vektøkning etter en transplantasjon. Vektøkning er normalt på grunn av økt appetitt en frisk nyre bringer, og det er vanlig for folk med en ny nyre for å få vekt etter transplantasjonen. Legen din vil overvåke din diett med deg for å sørge for at du forblir sunn.

Bone Health

Når nyrene er skadet eller ikke, trenger bein ikke får den mengden fosfor de trenger for å holde seg frisk. Når en ny nyre er på plass og produsere sunne nivåer av fosfor, kan du begynne å oppleve det som er kjent som "sultne bein syndrom." Legen din kan forskrive fosfor piller, og det kan også være en økning i fosfor lagt til kosthold. Du kan få tilstrekkelig mengde fosfor ved å spise magre meieriprodukter og hele korn matvarer. Legen kan også legge til kalsium til kosthold for å supplere behovet for å gjenoppbygge svake bein.

Protein

En av de viktigste næringsstoffene kroppen din trenger umiddelbart etter operasjonen er protein. Protein hjelper kroppen gjenoppbygge muskler og vev som ble skadet når nyrene var feil, så vel som vev som ble ødelagt under operasjonen. På grunn av den helbredende og påfyll av næringsstoffer som kroppen din vil være å gå gjennom etter operasjonen, vil det være nødvendig å øke inntaket av protein i kosten. Magert kjøtt, egg, meieriprodukter som melk og ost og hele korn matvarer er bra for dette formålet. Legen din vil hjelpe deg med å overvåke protein inntak og prøve å hindre å ta i for mye protein for lenge, og forårsaker vektøkning.

Mat Håndtering Tips

Fersk mat er nøkkelen til en nyretransplantasjon pasient fordi det er viktig å holde de friske næringsstoffer inn i kroppen som det helbreder og prøver å godta den nye nyren. Når du tar frosne matvarer hjem, få dem inn i fryseren umiddelbart for å hindre enhver form for forurensning. Rengjør alle matvarer separat før du tilbereder dem. For eksempel vaske salat og deretter vaske hendene før du går på å rense poteter og kjøtt. Vask alltid hendene gjentatte ganger ved håndtering av mat, og spesielt når du flytter fra en matvare til en annen. Sørg for at frossen mat er grundig og skikkelig tint før forbereder dem.

International Massage Skoler

International Massage Skoler


Massasje skoler rundt om i verden tilbyr studentene mulighet til å velge fra et bredt utvalg av massasjetyper. Uansett hvor du studerer, kan du lære i Shiatsu, svensk massasje, akupressur, eller thaimassasje. Ved å benytte spesielle teknikker, massører bidra til å stimulere kroppens sirkulasjon og fremme helbredelse. De fleste massasje terapi programmer krever en high school diplom eller tilsvarende; tidligere kurs i biologi, anatomi og fysiologi er nyttig. Massører må få riktig lisensiering og sertifisering for å lovlig arbeide i feltet.

Australian Institute of Holistic Medicine

The Australian Institute of Holistic Medicine tilbyr kurs i massasje terapi, akupunktur, soneterapi, homøopati, og ayurveda. Instituttet driver også en student klinikk for å sikre at studentene får en hands-on trening i deres fagområde. Sertifikatet programmet i massasje terapi er tilgjengelig på en deltid; Studentene er nødvendig for å oppfylle 100 timer med klinisk trening under veiledning av en lisensiert massasje terapeut. Ved å ta flere kurs, kan elevene "oppgradere" sertifikatet sitt mot en "diplom av remedial massasje."

Australian Institute of Holistic Medicine
862, North Lake Rd., Cockburn Central (Jandakot)
Western Australia
+ 011-089-417-3553
aihm.wa.edu.au

Beijing Massage Hospital

Grunnlagt i 1958, innrømmer Beijing Massage Hospital over 100 internasjonale studenter å trene i ulike felt av tradisjonell kinesisk massasje teknikker. Sykehuset er verdens største spesialiserte massasje sykehus i Kina og gir massasje terapi opplæring til "amatører" og fagfolk. Den massasje sykehus gir i-pasient og polikliniske tjenester for å behandle pasienter ved hjelp av behandlinger som akupunktur, moxibustion (en kinesisk urteterapi) og fysioterapi. Kursene spenner fra én uke til seks måneder, og omfatter grunnleggende teori om tradisjonell kinesisk medisin, kanaler og akupunkturpunkter, kinesisk massasje teoretiske studier og klinisk praksis.

Beijing Massage Hospital
No.7 Baochan Lane
Xicheng District
Beijing, Kina
+ 011-008-610-6616-1064
massage-hospital.com

Kientalerhof

Ligger i nærheten av de alpine fjellene i Kiental Sveits, er Kientalerhof et "senter for trivsel og kreativitet"; Studentene kan velge mellom teknikker som Shiatsu massasje, cranio-sacral terapi og rebalansering. Andre områder av studien omfatter yoga, colon hydroterapi og musikk improvisasjon. Opplæringen i Shiatsu massasje består av fire nivåer; elevene lære om hele kroppen, tradisjonell kinesisk medisin meridian teori, nervesystemet respons og matlaging med naturlige matvarer.

Kientalerhof
Hauptstrasse
CH 3723 Kiental (BE)
Sveits
+ 01-41-33-676-2676
kientalerhof.ch

Thai massasje skolen

Thai massasje skolen er fullt akkreditert av "Thai Ministry of Education", og internasjonale accrediting organer, inkludert California Board of Registrert Nursing, National Certification Board for terapeutisk massasje og Karosseri, og College of Massasje terapeuter av British Columbia. Thai Massasje skole ble anerkjent som den "beste fagskole" av Thailand konge prisen i 2005. Studentene kan velge mellom en rekke kurs i massasje terapi som: basic Thai massasje, Thai tabellen massasje, Thai fotmassasje og Thai stol massasje . Studenter som skriver seg inn i en 150-timers, fem-nivå, profesjonell thaimassasje programmet vil tjene et diplom.

Thai massasje skolen
203/6 Mae Jo Road
(Across Ruam Choke Market)
Moo 6, T.Faham
Chiang Mai 50000, Thailand
+ 011-053-85-4330
tmcschool.com

Slik fjerner Hard hud fra føttene når du er diabetiker

Slik fjerner Hard hud fra føttene når du er diabetiker


Hard hud gjør ikke for pene bilder - men de er et naturlig middel for ubehag og irritasjon. Foot calluses utvikles som et resultat av kontinuerlig friksjon. Hud stivner rundt området mest påvirket av friksjon og beskytte området mot blemmer og blødninger. Fjerne hard hud fra føttene når du er diabetiker er en utfordrende forslag, og må angripes på en atypisk måte. Snarere enn å bruke syreholdig medisinert pads eller smøremidler - noe som kan føre til blødninger og infeksjon - diabetikere må fjerne hard hud gjennom en trygg og gammeldags måte.

Bruksanvisning

Kjøp sko med sikker polstring og en avslappende passform. Slitasje polstrede sokker med skoene for ekstra beskyttelse. Unngå iført høye hæler eller gamle arbeid støvler, for å eliminere unødvendig friksjon og press på huden.

Fyll et fotbad med lunkent til varmt vann minst en gang hver syv dager. Suge begge føttene i vannet i 10 minutter om gangen. Ikke bland eddik eller andre løsemidler med vann, for å unngå unødvendig sprekker eller bryte huden.

gni en pimpstein langs overflaten av callus forsiktig å barbere den døde huden unna. Gni forsiktig og ta deg tid til å hindre blødning.

Fukte huden din med jevne mellomrom, for å myke opp eksisterende hard hud og bremse utviklingen av nye.