Digidexo.com

alkoholiker gjemmer alkohol

Tegn du blir en alkoholiker

Tegn du blir en alkoholiker


Ifølge Mayo Clinic, er alkoholisme en sykdom som holder kroppen din avhengig av alkohol. Mange er ikke klar over at alkoholforbruket har blitt et problem i deres liv. Emosjonelle, fysiske og psykiske tegn kan hjelpe deg å fortelle om du blir alkoholiker.

Å drikke alene eller Secretly

Å drikke alkohol uten selskap av familie eller venner, eller foretrakk å drikke alkohol anonymt i barer eller klubber kan være et tegn på alkoholisme.

Gjemmer Alkohol

Gjemmer seg alkohol på steder som i madrassen eller i bilen kan være et tegn på alkoholavhengighet.

Missing Work

Mangler betydelige mengder tid på jobb på grunn av bakrus kan være et tegn du bli en alkoholiker.

Drikking rituelt

Å drikke alkohol systematisk og daglig er et symptom på alkoholisme, spesielt hvis avbrudd i drikke ritualer gjør deg sint eller irritert.

Økende Alcohol Tolerance

Jo mer alkohol du drikker, jo mer alkohol som kreves for å få og å opprettholde dens virkninger og innflytelse. Økt toleranse er et tegn du er avhengig av alkohol.

Drikking Tilbaketrekking

Hvis du opplever angst, depresjon, hodepine, kvalme og risting uten å drikke, kan du få problemer med alkohol.

Hva slags Letter gjøre deltakerne Skriv for en alkohol intervensjon?

Hva slags Letter gjøre deltakerne Skriv for en alkohol intervensjon?


Alkoholisme, den daglige avhengighet av alkohol, er en alvorlig tilstand. For en venn eller et familiemedlem av en alkoholiker, ser alkohol ødelegger alkoholiker liv kan være ekstremt frustrerende. Holde en alkohol intervensjon kan være en effektiv måte å overbevise personen for å få behandling. En vellykket alkohol intervensjon innebærer deltakerne dele følelser gjennom skriftlige bokstaver.

Betydning

Deltakere av en alkohol intervensjon skrive brev for å hindre inngrep fra å bli overemotional. Uten å skrive bokstaver, kan følelser som frustrasjon og sinne bli mot sin hensikt å intervensjonen mål: å ha alkoholholdige forplikte seg til behandling.

Introduksjons

Alkohol intervensjon bokstaver har tre deler, og bør ikke overstige to sider. I den første delen av brevet, innføring, bør du uttrykke hvorfor du bryr deg for alkoholikeren.

Body

I brødteksten i brevet, bør du sitere grunner til at alkoholikeren må få hjelp. Point to nylige erfaringer der alkohol har hindret den alkoholiserte liv.

Konklusjon

I konklusjonen, stadfester hvorfor du bryr deg om den alkoholiserte og be ham om å gå for behandling. Velskrevet brev er en viktig del av å holde en vellykket alkohol intervensjon.

Betraktninger

Før konfrontere alkoholiker, bør du og de andre deltakerne kommer sammen for å dele brevene. Pass på at det ikke er noen repetisjon i innhold, og bruke hverandre til å redigere ut negative følelser som skyld og fiendtlighet.

Hva er resultatene av alkohol misbruk?

Nyter en drink på en varm sommer ettermiddag eller å ha et par drinker med venner i helgen kan være avslappende. Misbruk av alkohol, men kan ha alvorlige konsekvenser. Kjøring i beruset tilstand, bare én gang, kunne lande en person i fengsel. Arbeide under påvirkning av alkohol vil føre til avslutning. Sedvanlig drikking kan bety at valget om å drikke er ikke lenger din.

Misbruk versus avhengighet

Dårlig mestring og en følelse av isolasjon kan øke en persons ønske om å flykte gjennom alkohol. Misbruk forekommer fra en vanlig og overdreven mønster av drikking. I tillegg kan alkoholmisbruk og dette mønsteret av overdreven drikking kjøre i familier, melder MayoClinic.com. Dette misbruk kan koste en person i form av helse, relasjoner og arbeidsliv. Med alle disse faktorene, kan alkoholmisbruk føre til avhengighet, alkoholisme og til og med død. Alkohol avhengighet, eller alkoholisme, er en kronisk sykdom som skader kroppen samt hjernens kjemi. Denne sykdommen fører til en forsterket behovet for alkohol samt nevrologiske skader, bemerker Centers for Disease Control and Prevention.

Skjulte farer

Alkohol gir kroppen en glede respons. Jo mer en person drikker, desto større spredning av opiat-reseptorer. Den stimulerende effekt av dette stoffet synes å svekke nervesystemet. Det perifere nervesystemet kan ikke opprettholde muskelbevegelser. Det samme kjemiske reaksjon endrer hjernens tanke i det sentrale nervesystemet. Nerveforbindelser redusere andre hjernefunksjoner som resonnement og selvoppholdelsesdrift. Som en belønning for hverdags prestasjoner, begrunner brukeren drikking tross for endringer i kroppen hans. Alkoholavhengighet endrer hjernens kjemi permanent. Selv om den rusavhengige avsluttes drikker, ville det ikke undergrave den kjemiske behovet for alkohol i hjernen. The National Institute of Alcohol Abuse and Alcoholism anbefaler narkomane på dette stadiet søker behandling for å styrke sin avholdenhet.

Alkoholmisbruk og helseproblemer

Langsiktig alkoholmisbruk kan føre til alkoholisk hepatitt eller leverbetennelse. Overdreven drikking kan føre til høyt blodtrykk, hjerteinfarkt eller hjerneslag. Dette kjemisk misbruk, øker også risikoen for diabetes fra alkohol sukker absorpsjon i bukspyttkjertelen. Langvarig misbruk kan svekke og lamme øyet muskler, bemerker MayoClinic.com. Alkoholmisbruk påvirker nervesystemet, forårsaker nummenhet i hender og føtter, demens og kortsiktig hukommelsestap. Kronisk alkoholmisbruk øker risikoen for munn, svelg, lever, bryst og tykktarm kreft.

Tegn på misbruk

Tegn på alkoholmisbruk inkluderer drikke alene, lyver om hvor mye eller frekvens, gjemmer alkohol og engasjerende i uforutsigbar oppførsel når man drikker. Tegn på alvorlig risiko for alkoholavhengighet omfatter bestått ut fra alkoholmisbruk, hukommelsestap, risikoatferd endringer og sosial tilbaketrekning. Tegn på alkoholabstinens, når en person som har drukket alkohol tungt hver dag plutselig stopper, inkluderer skjelvinger, hallusinasjoner, kramper, intens forvirring og desorientering.

Risiko for Alkohol Detox

Ifølge nettstedet, Treatment Centers, "Anslagsvis 43% av amerikanske voksne har hatt noen relatert til dem som er i dag, eller var, en alkoholiker." Alkoholisme kan taklet ved å delta i en alkohol detox, er første skritt i å bli edru. Farer knyttet til denne prosessen, men er minsket med hjelp av medisinske fagfolk og medisinering.

Funksjon

Alkohol detox er prosessen som alkoholikere gå gjennom for å slette den fysiske avhengigheten til alkohol fra kroppen sin.

Mindre symptomer

Kvalme, risting og hallusinasjoner er noen av de mindre symptomer på alkohol detox. Disse mindre symptomer ved seponering kan betraktes som en fare for den fysiske og mentale helsen til alkoholiker.

Store Symptomer

Flere store symptomer inkluderer kramper, kramper og hjertesvikt. Disse symptomene kan føre til død eller hjerneskade, som gir den største risikoen for alkohol detox.

Detox i hjemmet

Når alkohol detox ikke er under oppsikt av en profesjonell medisinsk team som kan overvåke abstinenssymptomer med medisiner, kan resultatene være dødelig. Detox i hjemmet anbefales ikke; familie og venner vil ikke ha medisinsk bakgrunn, ferdigheter og utstyr for å hjelpe pasienten hvis hjertesvikt eller et anfall oppstår.

Time Frame

Den fysiske siden av alkohol detox kan vare fra noen dager til et par uker med symptomer på abstinens og sug etter alkohol. Den mentale tilbaketrekking kan vare opptil flere måneder; terapi og støtte er nødvendig for å fullføre denne prosessen.

Tegn på Alcohol Abuse

Mer enn 20 prosent av alle mennesker i USA rapporterer at en eller flere av sine familiemedlemmer eller venner har et alkoholproblem. Kjenne tegn og symptomer på alkoholmisbruk er det første skrittet til intervensjon og utvinning.

Statistikk

Mer enn 13 millioner mennesker i USA misbruker alkohol, med mer enn 8 millioner av dem er alkoholikere. Alkohol er den tredje leasing årsaken til forebygges død i USA, med mer enn 100.000 dødsfall per år.

Depresjon

Personer som lider av alkoholmisbruk går inn i en tilstand av depresjon. Den depressive tilstand vil ofte falle sammen med perioder når personen er ute av stand til å drikke på grunn av en viss sosiale innstilling, slik som å være i arbeid. En person som lider av alkoholisme vil plutselig muntre opp etter å ha noen alkoholholdige drikkevarer.

En tilstand av depresjon kan også føre til alkoholmisbruk. Noen mennesker vil vise alkohol som en måte å gi slipp på hvordan de føler seg. Mange ganger depressive mennesker vil være lykkeligere i sosiale sammenhenger og mer frittalende når man drikker alkohol. De føler at deres sosiale liv har blitt bedre på grunn av alkohol. Alkoholmisbruk er til stede eller overhengende når denne følelsen av bedre sosiale ferdigheter skjer.

Risting og skjelving

Hvis en person som ser ut til å ha skjelvende hender - rister - er plutselig kurert etter å ha en alkoholholdig drikk, kan han være avhengig av alkohol. Risting og rystelser er ofte tegn på abstinens forårsaket når en person som ikke har hatt alkohol i en lengre tidsperiode. Dette skjer ofte når hans normal drikking rutine er brutt.

Irritabilitet

Personer avhengig av alkohol vil fortsette å få mer irritabel som mer tiden går siden deres siste drink. Irritabilitet når hennes vanlig drikking tid kommer i nærheten, og hun er spent venter i øyeblikket er et sikkert tegn på alkoholmisbruk. En alkoholiker kan også bli sint og muligens voldelig hvis hun ikke er i stand til å drikke i lange perioder.

Lagring av alkohol i merkelige steder

Hvis du finner en flaske alkohol i et merkelig sted, for eksempel i en bil, under verandaen eller under vasken på badet, er en person i fare for alkoholmisbruk. Som hans avhengighet vokser seg sterkere, vil alkoholikeren begynne å gjemme alkohol på uventede steder. Paranoia forbundet med noen finne ut vanligvis fører til at personen til å finne uventet lagring i et forsøk på å holde sin hemmelighet.

Hukommelsestap

Folk som har blitt avhengig av alkohol og mate avhengighet regelmessig vil ofte ha blackouts og hukommelsestap. I generell samtale med venner, vil en alkoholiker snuble over svaret når hun spurte hva hun gjorde eller hvor hun var på en bestemt kveld i uken.

Defensiveness

Hvis en kjær blir defensiv, eller kanskje til og med sint, om hans alkoholbruk eller praksis når du spørre ham, kunne han være å misbruke alkohol. Å være defensiv eller lage unnskyldninger om hvorfor han drikker er en topp tegn på alkoholmisbruk og ofte er den øverste garanterer for intervensjon.

Hvordan Test for alkoholbruk

I moderate mengder, er alkohol-bruk som regel ikke altfor skadelig for personlig helse og velvære. Men ifølge Medline Plus, en tjeneste av US National Library of Medicine, "nesten 17,6 millioner voksne i USA er alkoholikere eller har alkoholproblemer." I tillegg indikerer en MSNBC artikkel som en nasjonal undersøkelse "anslår at det er 11 millioner mindreårige drikker i USA," og en heidundrende 7,2 millioner av disse mindreårige drikker anses overstadig drinkers. Med en så høy forekomst av alkoholmisbruk i landet, kanskje du kjenner noen som har et alkoholproblem, men det kan være vanskelig å hjelpe denne personen hvis du ikke vet når han har drukket. Heldigvis er det flere metoder for alkohol testing som er ganske enkel å utføre i ditt eget hjem eller på et medisinsk senter for et gebyr.

Hvordan Test for alkoholbruk

Bruk en breathalyzer å teste for rus. Du kan kjøpe breathalyzers fra nettsteder som Breathalyzer.net. Breathalyzers er lett å betjene; rett og slett blåser i apparatet vil vise om personen som blir testet har drukket. I tillegg kan du fortelle omtrent hvor mye personen har drukket basert på blod alkoholinnhold beregnet basert på hans pust prøve.

Utfør en edruelighet test på den enkelte. Edruelighet tester bestå av flere enkle oppgaver; hvis en person ikke er i stand til å fullføre oppgaver, er det mest sannsynlig at den enkelte er under påvirkning av alkohol. Noen standard, politi utstedt av feltet edruelighet test oppgaver kan bli funnet på FieldSobrietyTests.org. Dessverre er denne metoden for testing ikke ufeilbarlig; det kan være andre grunner en person mislykkes testen som sykdom, funksjonshemming eller misbruk av en annen enn alkohol substans.

Skaff en hår prøve og få den testet på et sykehus. Dette alternativet er best egnet for å teste for langvarig alkoholbruk, siden du kan teste håret selv om personen er foreløpig ikke drukket når prøven er innhentet. Slike tester er ganske kostbare, og det er begrensninger; Aalcohol-Test-Info.com sier at testen bare virker på hodehår på minst 1/2 til 1 cm lang, og flere hår er nødvendige for testen.

Test en blodprøve. Blood alkohol testing kan gjøres ved lokale sykehus og medisinske sentre. Blood alkohol testing er svært nøyaktig, men må gjøres mens vedkommende er beruset; du kan ikke teste for tidligere eller langvarig bruk. Dessverre, som hår testing, er blod alkohol testing dyrt.

Utfør en urinprøve ved et medisinsk senter eller legekontor. Urinprøver er veldig billig og svært nøyaktig. Dessverre, til tross for testens nøyaktighet, kan alkoholikere lure testen ved å snike en "ren" urinprøve til badet.

Utfør en medisinsk test på personens spytt. Dette er like nøyaktig som blodprøver, og denne testen er veldig vanskelig å lure siden spytt er hentet direkte fra personens munn. Men disse testene er litt dyrere, men de er fortsatt betydelig billigere enn hår og blodtesting.

Uformelt teste den enkelte ved å se etter tegn på alkoholisme. Alkoholikere ofte drikker alene, gjemme alkohol rundt i huset, drikke tungt, får knyttet til offentlig drukkenskap eller kjøring under påvirkning og erfaring "blackouts".

Helsemessige grunner til at en kvinne ville trenge en abort

Det er mange helsemessige grunner til at en kvinne ville trenge en abort; Nedenfor er et tverrsnitt av noen helsemessige grunner som en kvinne kan søke et svangerskapsavbrudd. Abort vil alltid være et kontroversielt tema; Men noen ganger alvorlige helseproblemer langt oppveier fordelene ved å bære en baby til full sikt.

Betraktninger

Kvinner som lider store depresjon lidelser kan finne seg selv ledet for et tilbakefall under graviditet hvis ikke tar sine vanlige medisiner. Dette setter både mor og baby i fare og kan være en betydelig helse grunn til at en kvinne ville trenge en abort. Presset av å være gravid sammen med tanken på å måtte ta vare på et barn til voksen alder er for mye av en byrde, både fysisk og mentalt, for noen kvinner med psykiske lidelser, og kan legge til rette for en total mental tilbakefall.

Effekter

Kreftpasienter og ofre for autoimmune lidelser bør diskutere, i dybden, risiko forbundet med å være gravid og bære en baby til full sikt med sin lege. Starter svangerskapet med en undertrykt immunforsvar på grunn av kreft kan påvirke voksende fosteret, spesielt hvis ha kreft terapi, for eksempel stråling eller cellegift.

Betydning

En betydelig helse grunn til at en kvinne ville trenge en abort er om hun var alkoholiker. Alkoholisme påvirker negativt babyen som resulterer i FAS (føtalt alkoholsyndrom) der alkohol alvorlig hemmer barnets utvikling av hjernen, som fører til tap av brutto og fin motoriske ferdigheter, tale defekter (inkludert å være mute), døvhet, synshemning og retardasjon.

Funksjon

En kvinner gravide som følge av voldtekt eller incest kan søke abort, sammen med intensiv rådgivning. Voldtektsofre, bortsett fra å ikke vite barnets fars historie, psykiske eller på annen måte, vil mest sannsynlig søke hjelp i å få en avslutning. Kvinner som er ofre for incest kan trenge en abort for å unngå de negative effektene av naturlig genet utvalg, og den høye risikoen for retardasjon av babyer som følge av incestuøse relasjoner.

Funksjoner

Discovery for å frakte en sterkt tilbakestående og deformert baby med mange genetiske avvik er en annen grunn til at en kvinne kan søke en abort. Gjennom foster testing av eldre mødre som fostervannsprøve, er det mulig å oppdage alvorlige misdannelser hos fosteret som kan føre til dødfødsel eller føre til at barnet bor bare minutter utenfor livmoren. Av denne grunn, kan kvinnen bestemme abort.

Blackouts og andre tegn på alkoholisme

Blackouts er blant de mest skremmende symptomer på alkoholisme. Hele segmenter av tid rett og slett forsvinner, slik at du med noe minne om hva du sa eller gjorde. Hvis du opplever strømbrudd i forbindelse med alkoholforbruket, bør du erkjenner at du har et problem og søke hjelp umiddelbart. Men outs er ikke de eneste tegn på alkoholisme; vite hva de er og hvordan de påvirker livet ditt kan være første skritt på veien til utvinning.

Cravings

Alkoholikere har ofte et overveldende behov for å drikke, og når de begynner å drikke, de har en ekstremt vanskelig tid avskjære seg selv.

Hemmelighold

Alkoholikere kan drikke alene og ta skritt for å skjule bevis for deres drikking, som gjemmer flaskene i en hard-å-finner sted.

Toleranse

Det tar ofte en stadig større mengde sprit for en alkoholiker å føle seg beruset, og / eller han kan drikke bare for å føle seg "normal".

Tilbaketrekking

Hvis en alkoholiker slutter å drikke, kan han lider av abstinenssymptomer som oppkast, skjelving eller bryte inn i en kald svette.

Gjenklang

Alkoholisme ofte har en virkning på andre deler av den alkoholiske liv. Arbeidsprestasjoner kan lide, problemer hjemme kan øke, og venner eller familiemedlemmer kan drive bort.

Alkoholisme betingelser og symptomer

Alkoholisme er ikke enkel alkoholmisbruk - det handler om å drikke for mye. Det representerer en full boring sykdom, hvor pasienten lider av en fysisk trang til alkohol. Recovery betyr å lære å kontrollere disse cravings og erstatte dem med sunnere alternativer.

Årsaker

Alkoholisme kan stamme fra genetisk predisposisjon, følelsesmessige traumer, sosial toleranse eller store mengder stress. I noen tilfeller, av en rekke faktorer kombineres i en enkelt pasient for å lage alkoholisme.

Drikke til overmål

Alkoholisme betyr ofte drikker til overmål, samt utvikle en toleranse, slik at du trenger større mengder alkohol for å oppnå den samme effekten.

Hemmelighold

Alkoholikere ofte drikker i hemmelighet, gjemmer sprit på uvanlige steder og fortelle løgner for å dekke opp sitt drikkevann.

Tilbaketrekking

Når en alkoholiker slutter å drikke, ofte lider han av abstinenssymptomer, som oppkast, skjelvinger og overdreven svetting.

Recovery

Recovery starter med å konfrontere omfanget av problemet og ta ansvar for det. Terapi, rehab sentre og 12-trinns program kan da hjelpe alkoholikeren gjenopprette fra hennes tilstand.

Tegn på Closet Alkoholisme

Tegn på Closet Alkoholisme


Et skap alkoholiker er en som skjuler hans drikking vane ved å gjøre det privat. Selv om skapet alkoholikere ta flotte tiltak for ikke å bli fanget, er det flere kjennetegn som gir dem bort.

Hiding

Et skap alkoholiker kan holde alkohol i usannsynlige steder, for eksempel på badet, garasjen eller under sengen.

Løgn

En streng med inkonsistente løgner kan være tegn på noen som prøver å dekke opp skapet hennes drikking vane. Ofte hun forteller historier ikke samsvarer.

Disappearing

Et skap alkoholiker kan forsvinne i perioder med ingen forklaring. Selv kjære og venner vet ikke hvor de har gått.

Angst

Et skap som drikker kan bli engstelig for tilsynelatende ingen grunn i det hele tatt. Det kan ha vært en stund siden han var i stand til å lure seg unna for en drink, og, som et resultat, kan han vise tegn på angst og irritabilitet.

Lateness

Noen som er et skap alkoholiker kan vise en kronisk mønster for å komme fram til steder, som for eksempel arbeid, sent, og finne unnskyldninger for å dra tidlig.

Fysiske tegn på en alkoholiker leveren

En alkoholiker leveren er i siste instans et leveren som har blitt ganske arrete fra en nesten evigvarende misbruk av alkohol. Normalt er en lever stand til å reparere seg selv fra visse skader påført dens struktur og sammensetning. Men alkoholmisbruk gjør det mindre og mindre i stand til å reparere irritasjon som har funnet sted.

Blåmerker

En av de mest vanlige fysiske tegn på et alkoholisk leveren blir dannelsen av sår på kroppen. Siden leveren ikke fungerer som den skal, vil den enkelte blåmerker lettere enn normalt.

Hevelse

Mange som har en alkoholisert leveren vil også lide den fysiske tegn på en viss hevelse i bena.

Væskeretensjon

En annen fysisk tegn på et alkoholisk leveren blir retensjon av væske i mageregionen av kroppen, slik at den blir oppblåst eller oppsvulmet.

Vekttap

En alkoholiker leveren kan også føre en person til å oppleve den fysiske tegn på en merkbar tap i vekt. Dette delvis på grunn av de fysiske symptomer på arrdannelse og skade på leveren, spørre et tap i appetitt.

Misfarging av huden

En person med en alkoholisert leveren kan begynne å lide av en endring i tonen i huden hans, ser hva ville best beskrives som "syk".

Tegn til å bli alkoholiker

Alkoholisme er en progressiv sykdom som gradvis kommer ut av kontroll og begynner å påvirke mange aspekter av en persons liv. Det kan begynne å påvirke hennes personlige relasjoner, arbeidsliv og personlig sikkerhet. Hver person er forskjellig og kan ikke vise de nøyaktige tegn på alkoholisme. Følgende er en liste over vanlige tegn på alkoholisme.

Mangel på kontroll

Ikke være i stand til å kontrollere hvor mye man har å drikke er et tegn på alkoholisme. En person kan planlegge å drikke litt, men ender opp med å drikke mye mer.

Valget av sosiale aktiviteter

Bevisst ikke å delta i en sosial funksjon fordi det ikke vil være noe alkohol kan være et tegn på alkoholisme.

Mangel på emosjonell kontroll

Å ha en redusert evne til å kontrollere viser av følelser er et tegn på alkoholisme.

Søvnproblemer

Noen alkoholisme tegn relatert til søvn sover for mye eller ikke være i stand til å sove.

Putting selv i fare

En person kan være en alkoholiker om hans drikking setter ham i farlige situasjoner som kjøring under påvirkning eller uvanlig og ellers uønsket seksuell atferd.

Alkohol Relapse Prevention Plan

Alkohol Relapse Prevention Plan


En alkoholiker er en alkoholiker for livet, og utvinnes alkoholikere er mottakelige for å ta bare én drink og relapsing tilbake til sine gamle måter. Som en tørrlagt alkoholiker, må du være på vakt for hendelser som kan gjøre deg gjenoppta drikker. Å ha en plan på plass for å unngå disse omstendighetene kan hjelpe deg med å oppnå suksess.

De stedene du reiser

Som en tørrlagt alkoholiker, ikke gå til barer. Men det finnes andre steder hvor det kan være fristende for deg å ta en drink, som fester, arbeidsfunksjoner, restauranter eller til og med drikke midtgangen i dagligvarebutikk. Før du hodet til en potensielt fristende sted, rangere det på en fristelse skala fra én til 10. Hvis fristelsen til å ta en drink er større enn fem, så bør du revurdere å gå, eller gå med noen som kan holde et øye med deg .

Selskapet du holde

Dine gamle drikke venner var sannsynligvis dine beste venner før du utvinnes fra alkoholisme. Men nå som du er gjenopprettet, kan du finne det henger ut med noen av dem frister deg til å drikke, spesielt hvis det er det de fleste av sine sosiale funksjoner dreie seg om. Hvis du fortsatt ønsker å henge med disse menneskene, velger nøytral grunn der drikke ikke blir servert, for eksempel en familierestaurant ved lunsjtider. Hvis vennene dine nekter å hjelpe deg på veien til utvinning, da de ikke er dine venner. Du kan også finne at med noen venner, du hadde noe til felles med dem annet enn alkohol, og da er du bedre uten dem.

Din Support Network

Mens du kan skamme seg over din alkoholisme, la folk vite om det kan være en av de største trinnene du ta for å holde seg borte fra relapsing. Hvis du er i en situasjon der drikke serveres, og du la verten vet at du er en alkoholiker, vil hun trolig være støttende og unnskyldende for slik at du kan bli fristet. Se om du kan finne en sponsor som du kan ringe når som helst på at du tenker på relapsing. Han kan snakke deg gjennom dine lyster å drikke og henvise deg mot noe mer produktivt. Hvis du har en alkoholikere gruppe, må du bruke dem for støtte; mange av dem har vært der du er, og vil gjerne hjelpe deg å hindre tilbakefall.

Risikofaktorer for alkoholisme

Alkoholisme er en alvorlig tilstand. Det er definert som en avhengighet til alkohol. Overdreven alkoholbruk kan føre til mange komplikasjoner som kan være dødelig.

Årsaker

Det er mange årsaker til alkoholisme. Noen av disse inkluderer stress, depresjon, lav selvfølelse, å være rundt andre alkoholikere, og rusmisbruk.

Risikofaktorer

Noen av risikofaktorer for alkoholisme inkluderer genetikk, alder, familiehistorie, sex og emosjonelle lidelser. Avhengig av genetikk, kan du være mer utsatt for alkoholisme. Hvis du har en familiehistorie, kan tilstanden være gått ned til deg. Ifølge Mayo Clinic, menn er mer utsatt for alkoholisme enn kvinner. Depresjon kan også føre til at du drikker.

Symptomer

Symptomer på alkoholisme er ganske lett å kjenne igjen. De omfatter drikker i hemmelighet, føler en trang til å drikke, drikker hver dag, å bli full konsekvent, manglende evne til å begrense alkoholforbruket, holde alkohol rundt hele tiden i hjemmet, på jobben eller i bilen, eller opplever abstinenssymptomer når de ikke drikker.

Komplikasjoner

Alkohol kan føre til komplikasjoner som leversykdommer, gastrointestinale lidelser, diabetes, bentap, nervesystemet komplikasjoner, økt risiko for kreft og fødselsskader til et ufødt barn.

Forebygging / løsning

Hvis du føler at du eller en elsket en er allerede en alkoholiker, kan legen være i stand til å hjelpe ved forskrivning terapi og medisiner for å hjelpe deg med avhengighet. Du kan også finne en Anonyme Alkoholikere (AA) møte i ditt område.

Alkohol og koronar hjertesykdom

De fleste leger fraråder sine pasienter fra å bruke alkohol. Overdreven drikking kan føre til sosiale og fysiske problemer, inkludert medisinske tilstander som kan føre til koronar hjertesykdom. Men i det siste forskning ved National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism i 20 land viser at å drikke moderate mengder alkohol senker koronar hjertesykdom prisene med opptil 40 prosent. Du bør spørre legen din om fordelene og risikoen ved alkoholbruk og hjertesykdom.

Positive effekter av alkohol

Studier i 20 land tyder på at å drikke moderate mengder alkohol reduserer risikoen for koronar hjertesykdom, ifølge National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism. The American Heart Association sier den mest kjente positive effekten av alkohol er en økning i HDL-kolesterol, kjent som gode kolesterolet. Alkohol kan holde blodplater kleber seg sammen, noe som reduserer risikoen for hjerteinfarkt eller slag fra blodpropp.

Negative effekter av alkohol

Ifølge American Heart Association, drikker for mye alkohol forårsaker fedme, høye triglyserider og høyt blodtrykk, noe som kan føre til koronar hjertesykdom. Det kan øke risikoen for slag, ulykker, brystkreft og diabetes. Menn bør ha på de fleste to 12-unse øl, fire-unse glass vin eller en unse glass 100-proof brennevin om dagen. Kvinner bør ha bare én drink per dag. Hvis du drikker mer enn anbefalt mengde, alkoholisme og dens virkninger kan føre til problemer, og de helsemessige fordelene ved å drikke moderate mengder alkohol er ikke lenger en faktor.

Betydning

Mens du drikker for mye alkohol kan føre til hjertearytmi, interaksjoner mellom alkohol og medisiner, kardiomyopati og plutselig hjertedød, niaaa studier indikerer at moderate drikkere er mindre sannsynlighet for å dø av koronar hjertesykdom enn de som ikke drikker i det hele tatt. Men hvis du ikke drikker alkohol, bør du ikke begynne å drikke for hjerte helsemessige fordeler, som risikoen for negative effekter kan oppveie de positive effektene.

Typer

The American Heart Association sier at rødvin inneholder antioksidanter og flavonoider er din beste alkohol valget for å redusere hjertesykdom. Mørkt øl inneholder også antioksidanter. Men all alkohol som brukes moderat synes å redusere risikoen for å dø av koronar hjertesykdom.

Advarsel

Hvis du er alkoholiker, har en familiehistorie med alkoholisme eller ta aspirin eller andre medisiner som samhandler med alkohol, bør du ikke drikke. Hvis du har blodsykdommer, høye triglyserider, pankreatitt leversykdom, høyt blodtrykk eller hjertesvikt, bør du ikke drikke noe alkohol. Hvis du er gravid, risikerer drikking din helse og helsen til det ufødte barnet.

Den beste dietten for alkoholisme

Vitaminmangel ta sin toll på alkoholholdige kropp og riktig kosthold og kosttilskudd er nødvendig. En alkoholiker må først slutte å konsumere alkohol. Selv små mengder alkohol kan skape ernæringsmessige problemer. Korrigering alkoholikeren kosthold kan føre til en følelse av velvære og helbredelse som fysiske, mentale og følelsesmessige endringer av alkohol utvinning finner sted.

Identifisere problemer

De fleste alkoholikere starte sin bedringens vei i dårlig helse med underernæring, flere former for fordøyelsesbesvær eller gastrointestinale problemer, diaré, kvalme, fedme og høyt blodtrykk. Mange av disse problemene kan løses ved å ikke drikke og korrigere dårlige matvaner.

En rekke store sykdommer er forbundet med den ernæringsmessige ustabilitet av alkoholikere, slik som osteoporose, nyre-sykdom, levercirrhose, hjertesykdom, diabetes, pankreatitt og Wernicke-Korsakoff-syndrom.

Med hensyn til ernæring og diett, Wernicke-Korsakoff syndrom være den mest skadelig for kroppen. Det er en unngåelig og alkoholrelaterte tiamin mangel brakt videre av overdreven alkoholforbruk. Resultatet er kroppens manglende evne til å absorbere næringsstoffer, skade nervecellene i hjernen.

Spis sunt

Det er enklere å planlegge kostholdet ditt hvis du vet hva vitamin verdier dine matvarer inneholder. En ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med å sette opp en diett og overvåking din fremgang. Selv om ikke en nødvendighet, er denne støtten ofte nyttig i begynnelsen av behandlingen å refokusere alkoholikeren oppmerksomhet fra hans drikking på hans fysiske helse.

Enkeltpersoner kan supplere kosten med aminosyrer og B-vitaminer tapt på grunn av alkoholisme.

Protein er viktig i alkoholisk utvinning. Hvis smakfullt tolerert, er vitamin A og tiamin dra nytte av en gang i uken servering av lam eller kalv leveren anbefales. Konsumere skinn fjærfe, magert kjøtt og bakt eller grillet fisk på minimum 4 oz. per dag. Bønner, linser, soyabønner og eggehviter er også gode kilder til protein og kan erstattes som vegetariske valg.

Spise 3 oz. ukentlig av fisk inneholder fettsyrer som sardiner og laks.

Øk inntaket av vitamin C og antioksidanter. Spise fem porsjoner med frisk frukt og grønnsaker daglig

Gode ​​kilder til tiamin er brun ris, havre, fullkornspasta og hele korn. Hele korn også spille en rolle i blodsukker ledelse, noe som bidrar til å minske risikoen for type 2 diabetes.

Ta hensyn til magnesium og sink som de støtter friske beinceller og immunsystemet. ? Bønner, mandler, sesamfrø, hvetekim, tørket fiken, sitroner og mandler kan bidra til å øke magnesium. Sink kan bli supplert med ølgjær, gresskar frø, egg og svært magert kjøtt.

Begrense sukker og koffein inntak vil ikke bare lette abstinenssymptomer, men kan i stor grad lavere alkohol cravings.

Hvordan håndtere en familie Alkohol

Hvordan håndtere en familie Alkohol


Mens alkoholisme kan føre til sykdom, fengsling og død, er alkoholiker på ingen måte den eneste berørt. Hvis du har en alkoholiker i familien din, har du sannsynligvis blitt såret på mange måter. Du kan ha blitt skadet fysisk eller følelsesmessig av noen som, når de er edru, aldri vil skade deg. Du har kanskje brukt søvnløse netter venter på alkoholikeren å komme trygt hjem, samtidig gruer retur. Du har kanskje lidd økonomisk på grunn av din familiemedlem alkoholisme. Det finnes tiltak du kan ta for å håndtere et familiemedlem som er alkoholiker.

Hvordan håndtere en familie Alkohol

•  Finn ut om din familiemedlem er alkoholiker. Organisasjoner som Anonyme Alkoholikere tilbudet guider for å finne ut om din kjære er en alkoholiker. Men i virkeligheten, trenger du ikke en "diagnose". Hvis alkoholbruk eller misbruk skaper problemer i familien din, må du hjelpe å håndtere det.

•  La gå. Hvis du er nær en alkoholiker, kan du gjøre alt du kan for å hjelpe dem, og å prøve og finne en slags kontroll over din gal miljø. Innse at du ikke kan kontrollere andres atferd.

Mens du ikke kan kontrollere hvordan de alkoholholdige handlinger, kan du styre hvordan du reagerer. Du kan velge å ikke miste søvn, for ikke å ha alkohol i hjemmet eller ikke å leve med noen som ikke vil holde seg edru. Du trenger ikke å være forhatt av alkoholholdige glad i, men du bør handle kjærlig til deg selv og dine barn eller andre familiemedlemmer.

Koble deg følelsesmessig og / eller fysisk. Selv om dette kan høres kaldt hearted, kan det til slutt ta med alkoholholdige kjære til å søke hjelp. Ved å løsne, kan du lære å stoppe lidelse på grunn av alkoholholdige kjære. Du kan stoppe slik at personen til å manipulere deg, eller deres handlinger for å styre livet ditt. Du tenker kanskje at ved å dekke for eller rydde opp etter din kjære er du hjelpe dem. Men tenk på dette: det har virkelig fungert?

Få hjelp. Du tenker kanskje at alkoholiker er den eneste som trenger hjelp, men du gjør også. Det er grunner til at du har tillatt din kjære til å ta deg ned med dem; med mindre du avdekke og håndtere disse grunner, vil du finne deg selv å oppsøke andre codependent relasjoner. Og hvis du ønsker å hjelpe din alkoholiserte familiemedlem, må du være godt selv. En drukning person kan ikke redde et annet. Kontakt Alanon, familien din menighet eller en kvalifisert rådgiver.

Hint

  • Ikke aktiver. Ikke drikk rundt alkoholholdige familiemedlem. Ikke gi økonomisk støtte eller et miljø for alkoholholdige drikke. Ikke gjør unnskyldninger.

Tegn på en alkoholiker

Tegn på en alkoholiker


Alkohol er et vanlig element av sosialt samvær og spesielle anledninger, men det kommer et punkt der det blir et problem, fysisk og følelsesmessig. Mange vaner kan ledetråd du inn om du eller noen du bryr deg om er en alkoholiker, men den mest åpenbare og enkle tiltak er erkjenner hvis alkohol er å ha en negativ innvirkning på ens liv.

Fakta

Mens en profesjonell diagnose alkoholisme, kan visse tegn gjøre det tydelig for venner og familiemedlemmer når noen de bryr seg om er lider av sykdommen. 66% av befolkningen bruker alkohol, men over 18% av amerikanere opplever alkohol avhengighet eller misbruk på et tidspunkt av sitt liv. Det er nesten tre ganger mer sannsynlig for en mann å være et "problem drikker" enn en kvinne.

Identifikasjon

Mange tegn kan foreslå noen er alkoholiker. Å ha to eller flere DUIs, vanligvis bestiller øl eller vin med mat på restauranter, trenger å ta en drink umiddelbart etter å komme hjem fra jobb, å holde hjemmet fylt med alkohol, kommer til barer alene og manglende evne til å ha bare én drink kan alle være tegn på alkoholisme. Mens mange alkoholikere drikker hver dag, kan folk som binge drikker i helgene også være alkoholikere.

Effekter

Alkoholisme resulterer i negative effekter, inkludert "blackout episoder" der den som drikker ikke er i stand til å huske hendelser, dårlig ernæring og økt følelse av aggresjon eller depresjon. Alvorlig alkoholavhengighet kan føre til risting, svette og kvalme når den som drikker går for lang tid uten å ha en drink. På lang sikt kan alkoholmisbruk føre til leverskader, erektil dysfunksjon og en økt risiko for kreft, hjertesykdom og hjerneslag.

Betydning

Den emosjonelle og psykologiske effekter på alkoholholdige og hans familie og venner er det vanskeligste aspektet av sykdommen. Det kan være spesielt vanskelig på et barn når hennes foreldre er en alkoholiker, som det holder foreldre fra å oppfylle sitt ansvar. Når en mann er en alkoholiker, er det en større risiko for vold i hjemmet. Til syvende og sist, hvis alkoholisme er lov til å spinne ut av kontroll, kan det ødelegge familier, vennskap og liv.

Forebygging / løsning

Alkoholisme er knyttet like mye til genetikk og miljømessige årsaker. For de med en genetisk disposisjon, er det lurt å unngå alkohol eller utøve ekstrem forsiktighet og mindfulness mens forbruker det. Når noen har bukket under for alkoholisme, støtte grupper som Anonyme Alkoholikere og rehabiliteringssentre er de mest lovende metoder for utvinning.

Fysiske symptomer av en alkohol Detox

Alkohol detox er den fysiske prosessen som oppstår når en alkoholiker stopper inntak av alkohol på en jevnlig basis. Det er det første skrittet til avhengighet rehabilitering. Det er mange fysiske symptomer assosiert med alkohol detox, og avhengig av alvorlighetsgraden og varigheten av avhengighet, kan noen utvikle seg til livstruende komplikasjoner. På grunn av dette, er det alltid anbefalt at en person tåle alkohol detox under tilsyn av helsepersonell.

Oppkast

En innledende fysisk symptom på alkohol avgiftning er kvalme og oppkast.

Fever

Personer som gjennomgår alkohol detox vil også oppleve feber, frysninger og svette episoder som symptomer.

Lysfølsomhet

Alkohol avgiftning produserer følsomhet for lys, lyd, berøring og smak for de første dagene etter alkoholinntak har opphørt

Beslag og Brain Damage

Beslag er en fysisk symptom forbundet med alvorlig detox, og kan føre til hjerte og hjerne skade.

Økt risiko for hjertesvikt

Alvorlige tilfeller av alkohol avgiftning kan også øke hjertefrekvensen og blodtrykket, noe som kan føre til hjertesvikt.

Medisinske Symptomer på alkoholisme

Alkoholisme er en alvorlig sykdom som kan manifestere seg på mange måter. Den eksakte årsaken til hvorfor noen blir avhengige av alkohol og hvorfor andre ikke er ukjent, men det er en sykdom som går på tvers av alle linjer. Alle i alle aldre fra alle løp, kjønn eller sosial klasse kan bli avhengige. En av de alvorlige farene er at en alkoholiker kan gå i årevis uten å drikke en dråpe og deretter begynne å drikke igjen uten mulighet til å stoppe. Hvis du kjenner igjen noen av disse symptomene på deg selv eller andre, kan du kontakte en medisinsk faglig / rådgiver.

Toleranse

En åpenbar medisinsk symptom på alkoholisme er en betydelig økt toleranse for alkohol. En alkoholiker kan drikke store mengder alkohol uten at noen andre vite at de er beruset. Dette skyldes kroppens kjemiske balanse blir stadig mer vant til alkohol.

Mentale endringer og Minneproblemer

En alkoholiker gjennomgår også mentale forandringer, som kan inkludere paranoia, irrasjonell frykt, og mistet interessen for aktiviteter som alkoholiker tidligere likte. Alkoholikere har problemer med å huske og kan opphøre å huske hele kvelder med drikking. De kan også begynne å vise tegn på forvirring. Dette er på grunn av alkohol påvirker hjernen.

Depresjon

Depresjon kan ofte bli et problem med alkoholikere. Alkohol har en tendens til å gjøre de vanlige følelser av depresjon verre etter den høye slites av, og kan også føre til en utbruddet av depresjon.

Pågående smerte og sykdom

Oppkast, kvalme og magesmerter kan oppstå ganske konsekvent for alkoholikere. Disse kan også hjelpe bidra til spiseforstyrrelser.

Hjerteproblemer

Mange langsiktige problemer kan oppstå på grunn av alkoholisme blant annet hjertesykdom, høyt blodtrykk og blodpropp. Disse problemene og andre, føre til lavere levetid hos alkoholikere.

Leverproblemer

Et vanlig problem at resultatene fra alkoholisme er leverbetennelse, kalt alkohol hepatitt. Denne hepatitt kan deretter slå inn cirrhose i leveren, noe som over tid kan føre til leversvikt.

Andre langsiktige problemer

Søvnproblemer, bukspyttkjertel sykdom, et svekket immunforsvar, og seksuell dysfunksjon er alle problemer som kan påvirke alkoholikere.