Digidexo.com

zoladrx kjønnsvorter

Naturlige kjønnsvorter Behandlinger

Også referert til som veneriske vorter, kjønnsvorter er lesjoner i huden som er forårsaket av en infeksjon av humant papillomavirus (HPV). De kan smitte ved seksuell kontakt og forårsake støt eller flate utvekster i underlivet og anal området. Beskrevet nedenfor er en rekke naturlige behandlinger som kan brukes til å behandle kjønnsvorter.

Se og vente

Gi genital warts tid til å leges på egen hånd før du prøver noen behandlinger. Ifølge eMedicineHealth, i 10 prosent til 20 prosent av infiserte mennesker, kan genital warts klare seg på egen hånd i løpet av tre til fire måneder. The Centers for Disease Control (CDC) støtter denne rapporten, sier at et sunt immunsystem vil vanligvis bekjempe virusinfeksjon naturlig, slik at kroppen til å kvitte seg med vorter på egen hånd. Imidlertid må øyeblikkelig legehjelp tilkalles hvis du er gravid eller har et svekket immunforsvar på grunn av for eksempel HIV-infeksjon.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er en populær hjemme bøte for genital warts. Å bruke det som en behandling for genital warts, dyppe en bomullsdott i noen eple cider eddik og bruke dette direkte til vorte. Holde den på plass med et plaster eller annet teip, så la den på plass over natten. Hvis det er nødvendig, barbere området rundt vorten for å aktivere tape for å feste seg bedre. Fjern bomullsdott i morgen. Gjenta denne prosedyren for en uke.

Medisinske tinkturer

Urte tinkturer tilby en gammel behandling som kan brukes til å behandle genital warts. En slik urte behandling kan være forberedt fra urte tinkturer som følger: Hell én del goldenseal i en ren krukke eller flaske og legg to deler hver av lakris rot, solhatt, thuja, lomatium og OSHA. Ta 30 dråper av skjær blandingen to ganger om dagen. Disse tinkturer kan kjøpes fra en helsekostbutikk.

Hvitløk grøtomslag

Hvitløk er en naturlig antibiotika som vanligvis brukes som et folk rette for genital warts. En enkel måte å bruke det er i form av et omslag. Bare knuse to eller tre ferske hvitløksfedd og plasser knust fedd over infiserte området. Dekk hvitløk med litt gasbind eller en bomullsdott og holde dette på plass ved hjelp av et plaster eller annen teip. Endre omslag to ganger om dagen. Fortsett behandlingen til genital warts rydde opp.

Ernæring

En naturlig, helhetlig alternativ til behandling av genital warts er å øke kroppens immunsystem. CDC rapporterer at et sunt immunforsvar kan bekjempe en HPV-infeksjon, fjerne kjønnsvorter på egen hånd. Ifølge helse og alder, kan spesielle kosttilskudd tas for å forbedre kroppens immunforsvar og fremme helbredelse. Disse inkluderer vitaminene A (beta-karoten), C og E, så vel som sink og selen. Folsyre er også anbefalt. Øke inntaket av fullkorn, frukt, friske grønnsaker og essensielle fettsyrer (fra frø, nøtter og kaldt vann fisk) er også anbefalt.

Kjønnsvorter Spørsmål og svar

Kjønnsvorter er forårsaket av seksuelt overførbare stammer av humant papillomavirus (HPV). Huden manifesterer viruset ved å danne ujevnheter i, på eller rundt penis og vagina. Kjønnsvorter kan være lik i utseende til vorter på hender og føtter selv overført på forskjellige måter.

Utseende

Kjønnsvorter kan vises i to forskjellige former. Ofte de ligner små hud-tonet blomkål buketter. Ifølge Mayo Clinic, kan de vekselvis vises som små forhøyninger uten dimpled utseende.

Symptomer

Noen mennesker smittet med kjønnsvorter, særlig de skjult inne i skjeden eller rundt anus, kan aldri vite at de har dem og de kan bli undertrykt av immunsystemet uten intervensjon. Andre er klar over infeksjonen grunn av kløe, blødning eller observasjon av de hevet støt.

Transmission

Kjønnsvorter er en seksuelt overførbar sykdom. Viruset som forårsaker vorter påvirker huden og bare reproduksjonsorganer. En person som skal foreta genital-til-genital kontakt med et virus bærer for å være infisert.

Behandling

Det er to vanlige måter å behandle genital warts. En lege kan forskrive en aktuell krem ​​som vil gjøre det vorte krympe. Alternativt kan vortene fjernes kirurgisk ved frysing eller eksisjon avhengig av deres plassering.

Forebygging / løsning

Det finnes ingen kur for HPV. Vortene kan behandles; imidlertid vil viruset bli antatt latent i kroppen fordi det ikke er noen test for den. Den beste måten å forebygge genital warts er å avstå fra å ha samleie. Kondomer kan ikke fullt ut beskytte en person fordi det myke vevet rundt reproduktive organer er også utsatt. HPV-vaksinen beskytter kvinner mot de mest vanlige stammer av genital warts.

Hva er kjønnsvorter hos kvinner?

Ifølge Mayo Clinic, genital warts er en av de vanligste seksuelt overførbare infeksjoner. Genital warts kan også bli referert til som veneriske vorter eller condylomata acuminata, og, hos kvinner, kan bli funnet på vulva, vaginal veggene, området mellom kjønnsorganene og anus, og livmorhalsen.

Symptomer

Genital warts ikke alltid har symptomer; noen kan være så små at de ikke kan ses med det blotte øye. Symptomer kan inkludere små hevelser i underlivet, vorter som er tett sammen og danner en blomkål form, genital kløe eller ubehag, eller blødning under samleie.

Årsak

Humant papillomavirus er viruset som forårsaker genital warts. Det er hundrevis eller stammer av HPV, men kjønnsvorter forårsaket bare av noen få typer, ifølge Mayo Clinic. Viruset spres gjennom seksuell kontakt med en smittet person.

Identifikasjon

Å diagnostisere genital warts i kvinner, kan celleprøver gjøres for å se etter eventuelle endringer forårsaket av HPV-infeksjon. Eller, legen kan bruke en løsning til kjønnsorganene som bleker vorter, og se på dem tettere med en colposcope, som er en type mikroskop.

Betraktninger

HPV er også assosiert med livmorhalskreft, slik kvinner med genital warts kan trenge hyppigere celleprøver, ifølge Mayo Clinic. I tillegg kan kjønnsvorter under graviditet gjør vannlating vanskelig eller innvirkning på skjedeveggen fleksibilitet for fødsel.

Behandling

The Mayo Clinic anslår at genital warts forsvinne uten behandling i opptil 30 prosent av berørte enkeltpersoner. Dersom behandlingen er nødvendig, kan aktuelle medikamenter kan brukes, så vel som kirurgi for å fjerne vorter.

Kjønnsvorter Behandling Alternatives

Tretti prosent av genital warts vil klare seg på egen hånd, uten noen behandling. Hvis du har genital warts som ikke forsvinner av seg selv, og de er smertefulle, kløende eller ubehagelig, kan det være lurt å se på behandlingsalternativer. Selv om disse warts er forårsaket av et virus og kan returnere etter fjerning, vil du i det minste være i stand til å få noen lettelse gjennom en hensiktsmessig medisinsk behandling.

Medisinering

Det finnes ulike aktuelle medisiner som kan avlaste genital warts. Imiquimod er en krem ​​som hjelper immunforsvaret bekjempe vorter. Det bør imidlertid ikke brukes før sex fordi det kan irritere andre personens hud. Det kan også svekke membraner eller kondomer, noe som resulterer i fiasko av disse prevensjonsmetoder. Podophyllin er et medikament som må brukes av en lege. Det fjerner vorte ved å ødelegge sin vev. Podofilox er et lignende stoff som kan brukes hjemme. Trikloreddiksyre er en kjemisk som vil brenne bort kjønnsvorter. Det kan bare brukes av leger.

Frysing

Genitale vorter kan være frosset med flytende nitrogen, noe som fører til dannelse av en blemme rundt vorten. Som blister helbreder, vil vorte vev falle av og ny hud vil vokse på sin plass. Denne behandlingen er utført av en lege, og den kan kreve flere sesjoner for å være effektive.

Kirurgi

Det er flere kirurgiske alternativer for genital vorte behandling. En elektrisk strøm kan brukes av legen om å brenne vekk vortene i en kirurgisk prosedyre som kalles elektrokirurgi. Legen kan også administrere en lokal bedøvelse og skjære vekk vortene. Laser kirurgi er et alternativ, men det er dyrt sammenlignet med andre metoder. På grunn av dette, er det vanligvis brukes i tilfeller som ikke svarer til andre behandlinger.

Mannlige kjønnsvorter Symptomer

Hver seksuelt overførbar sykdom presenterer ulike symptomer. Genital warts er svært smittsom vorter som stammer fra ulike typer av humant papillomavirus. Vorter er ervervet gjennom hud-til-hud kontakt med en smittet person. De smertefri klumper vises på penis, pungen og anus av menn. Warts vises som rosa klumper som er i grupper eller singel. For genital warts, viktige symptomer inkluderer lesjoner, kløe og fuktighet.

Lesjoner

En av de avslørende tegn på genital warts i menn er hevet lesjoner på eller nær penis eller anus. Forandringene kan se ut som blomkål.

Kløe

Menn med genital warts kan rapportere kløe i området av lesjonene.

Fuktighet

Området nær lesjonene kan føle fuktig å ta på.

Ingen symptomer

Noen ganger menn med genital warts rapporterer ingen symptomer, men kan lide av genital warts. Husk at genital warts ikke kan gi symptomer i flere år etter at en person er smittet.

Andre muligheter

Noen menn lider av Pearly penile papler (hirsuties papillaris genitalis), som ikke er seksuelt overførbare, og kan forveksles med kjønnsvorter. De små, kuppelformede humper er fargen på huden og er mer vanlig hos menn som er uomskåret, og i 20-årene og 30-årene. Behandling av disse støt er ufarlige med en karbondioksyd-laser.

Kjønnsvorter Livsløp

Genital warts er en seksuelt overførbar infeksjon (SOI) forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Behandling er tilgjengelig som reduserer ubehag av en avslapnings. Men det er ingen kur for genital warts. Personer som kontrakten genital warts bære viruset resten av livet.

Funksjoner

Genital warts er svært smittsom. Ifølge epigee.org, viruset som forårsaker kjønnsvorter "overføres fra en person til en annen gjennom seksuell kontakt."

Utseende

Genital warts ligne en vanlig hånd vorte. Deres størrelse varierer fra små til store. Ifølge Mayo Clinic, "De kan se ut som små, hudfargede nupper eller har en blomkål-lignende utseende."

Behandlinger

Behandling for genital warts begynner etter en avslapnings oppstår. Behandlingsmetodene varierer fra aktuell kremer til kirurgisk fjerning. Podofilox og imiquimod, både aktuell kremer, er den foretrukne behandling.

Forebygging

The Food and Drug Administration godkjent en vaksine for å hjelpe i forebygging av HPV. Ifølge Dr. Koutsky, mål vaksinen fire stammer av HPV: ". HPV 16 og HPV 18, som forårsaker omtrent 70 prosent av livmorhalskreft, og HPV 6 og 11 som forårsaker 80 til 90 prosent av genital warts"

Betraktninger

Kviser er tilbakevendende, og deres frekvens er variabel blant lider.

Advarsel

Kjønnsvorter kan sendes til andre, selv om den lidende ikke opplever en strøm avslapnings.

Tidlig Stage Kjønnsvorter Behandling

Tidlig Stage Kjønnsvorter Behandling


The Centers for Disease Control (CDC) rapporterer at 1 prosent av amerikanerne lider av genital warts på enkelte punkt i sitt liv. Heldigvis finnes det effektive behandlinger for å eliminere disse belastende vekster.

Alvorlighetsgrad

Genital warts kan være ganske små og vises kun på utsiden av kroppen. Men hvis den forblir ubehandlet, kan de bli veldig stor og invadere skjeden og livmorhalsen.

Behandlinger

Noen tilfeller av genital warts er så milde at de ikke er belastende. Ifølge The Mayo Clinic, vil nesten 30 prosent av genital warts gå bort på egenhånd. Hvis dine vorter er kløe, svie eller smertefull, kan du og legen din bestemmer blant flere effektive behandlinger.

Podophyllin

Denne medisinen er brukt direkte til den eksterne vorte og dreper den infiserte vevet. Du kan søke podophyllin hjemme, men legen din kan være lurt å bruke den første dosen.

Imiquimod

Dette er en annen aktuell krem ​​du søker. I motsetning podophyllin, øker imiquimod immunsystemet ditt, slik at du kan mer effektivt bekjempe human papilloma virus som forårsaket vorter.

Trikloreddiksyre

Denne løsningen kan bare brukes av en lege. Fordi det brenner av vorter, kan det være svært irriterende hvis den berører sunn hud.

Kondom Effektivitet

Kondom Effektivitet


Sex er gøy, men bringer med seg risiko for uønsket graviditet eller seksuelt overførbare sykdommer som HIV, syfilis og kjønnsvorter. Ved å bruke et kondom i løpet av kjønn, er risikoen for både sterkt redusert. Kondomer er en av de mest effektive måtene å holde en kvinne fra å bli gravid. Kondomer har vært brukt i århundrer for sikrere sex.

Potensiell

Kondomer er ekstremt sterk for sin størrelse. De er i stand til å bære en liter vann. Ikke-smurte kondomer er fordelt blant de væpnede styrker ikke bare for sikker sex, men som en nødsituasjon vann kantine. En ikke-kondom med glidemiddel er en del av United States Military Standard Issue Parachute Pack Survival Kit (SRU-16), først gjort i 1962.

Effekter

Ifølge US Food and Drug Administration, er den vanlige latex kondom 86 prosent effektive i å holde en kvinne fra å bli gravid. Kontrast dette til membranen, som har en bare 80 prosent effektivitet. I stoppe spredningen av humant papillomavirus, hvor 50 prosent av den menneskelige befolkning er antatt å ha, en 2007 studie viste bruk av et kondom var 70 prosent effektive. Se vår Resources for mer informasjon. I en 2000 studie utført av National Institutes of Health, kondomer var 85 prosent effektive i å stoppe spredningen av AIDS fra en person til en annen.

Advarsel

Kondomer er langt mer effektive når de brukes på den måten at de er ment å bli brukt. Bruk aldri kondom. Ikke åpne en kondom wrapper med tennene fordi du kunne rive kondomet. Sett på kondomet så snart du får ereksjon, fordi pre-ejakulere kan danne på tuppen av penis. Pass på at det er mye smøring for å holde kondomet fra å bryte. Hold på kondomet kanter som du trekker deg fra din partner for å holde kondomet sklir av.

Betraktninger

Kondomer bryter eller lekke, men dette skjer ikke ofte. Ifølge en 2000 National Institute of Health studie, ca 2 i 100 latex kondomer sprekker eller drypper. Et tilfeldig utvalg fra hvert parti av kondomer gå gjennom omfattende testing. De testede kondomer er ikke solgt. Testene de går gjennom inkluderer å måtte holde ti gram vann, være sikker på at de ikke lede strøm og kutting del av kondomet av for å teste hvor stretchy det er.

Typer

Kondomer er laget av flere forskjellige typer materialer, inkludert polyuretan og lambskin. Men de fleste studier og tester på kondom effektivitet har blitt gjort med latex kondomer. Det er fordi latex kondomer er de mest vanlige.

Misforståelse

Plassere to kondomer på, en over toppen av den andre, er ikke anbefalt. Dette gir deg ikke dobbel beskyttelse. Det betyr vanligvis at den andre kondom vil vinden opp med å trekke dem begge av under loven av sex.

Hvordan bli gravid med HPV

Hvordan bli gravid med HPV


Human papillomavirus, eller HPV, er viruset som forårsaker kjønnsvorter og er knyttet til livmorhalskreft. Hvis du har nylig blitt diagnostisert med HPV eller har hatt eller vært behandlet for genital warts i det siste, kan du være bekymret for sjansene for å bli gravid, bære en baby til termin eller overføring av smitte til babyen. Overføring av smitte til partneren din er en annen bekymring mange kvinner har. Mens det er noen graviditet og fruktbarhetsproblemer assosiert med HPV, I de fleste tilfeller er det liten grunn til bekymring.

Hvordan bli gravid med HPV

•  Gå til legen for årlige celleprøver og bekken eksamener så snart du er seksuelt aktiv, selv om du ikke planlegger graviditet i nær fremtid.

Få en tilstand overvåkes regelmessig (vanligvis hvert halvår) hvis en Pap viser HPV, eller hvis du har genital warts. Legen din vil ønske å vite om HPV-infeksjon utvikler seg, og om det er noen forstadier celler tilstede.

har noen kjønnsvorter eller forstadier celler behandlet som anbefalt av legen din. I noen tilfeller, de unormale celler eller vorter forsvinner av seg selv. I andre, må du ha dem frosset av (kryoterapi), kirurgisk fjernet eller behandlet med aktuelle medisiner.

4 har vorter fjernet før du planlegger å bli gravid, som du kan spre smitte til din partner gjennom ubeskyttet sex. Har partneren din kontrolleres og behandles også.

Hvis du planlegger å bli gravid, informere legen din om at du har blitt behandlet for HPV. I sjeldne tilfeller, behandling for genital warts påvirker fruktbarhet ved å skade livmorhalsen og redusere slimproduksjon, noe som gjør det vanskeligere for sædcellene å nå egget.

Hvis du allerede er gravid, legen din du har blitt behandlet for HPV. Av og kirurgisk fjerning av vorter eller forstadier celler svekker livmorhalsen, slik at spontanabort mer sannsynlig. Legen vil vurdere din tilstand tett som svangerskapet skrider frem.

Ikke bekymre deg for mye om du har kjønnsvorter og er gravid. Det er liten risiko for deg eller barnet. Noen ganger svangerskapet kan føre til unormale celler til å utvikle raskere, men dette vanligvis løser seg selv etter at barnet er født.

Har legen din overvåke tilstanden din nøye dersom du har genital warts mens hun var gravid. I sjeldne tilfeller kan genital warts blokkere livmorhalsen, noe som gjør vaginal fødsel umulig. I svært sjeldne tilfeller kan HPV føre til en farlig halsinfeksjon i baby.

Reproduksjon system sykdommer

Den menneskelige reproduktive system er, på makronivå, et todelt system som består av de mannlige og kvinnelige kjønnsorganene. Den mannlige reproduktive system består hovedsakelig av testiklene, varebiler deferens, prostata, sædblærene og urinrøret. Den kvinnelige reproduktive system består av eggstokkene, egglederne, livmor, livmorhals og vagina. Både mannlige og kvinnelige reproduksjonssystemet er underlagt en rekke forhold.

HPV

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), humant papillomavirus (HPV) er den vanligste formen for seksuelt overførbare sykdommer (STD) og rammer kvinner og menn. Det infiserer vanligvis huden eller slimhinnene, og er ofte asymptomatiske. I noen tilfeller kan kjønnsvorter oppstå som et resultat av HPV. Den største bekymring angående HPV er at noen stammer kan forårsake kreft i livmorhalsen. CDC rapporterer også at immunsystemet er i stand til å tømme virusinfeksjon fra kroppen i ca to år i 90 prosent av tilfellene.

Chlamydia

En annen vanlig seksuelt overførbar sykdom er klamydia. Ifølge CDC, ble det rapportert mer enn 1 million tilfeller av klamydia i 2006 Det kan påvirke både menn og kvinner. Smitteoverføring skjer ved seksuell kontakt med en smittet person. Den er forårsaket av en bakterie, Chlamydia trachomatis, og er vanligvis asymptomatisk. Det kan føre til infertilitet hos kvinner ved å skade reproduktive organer. Hos menn, kan infeksjonen forårsake en utladning fra penis. I tillegg til HPV og klamydia, andre seksuelt overførbare sykdommer som påvirker den reproduktive system inkluderer gonoré, syfilis, herpes og trichomoniasis.

Kreft

Cancer er en sykdom hvor cellene i en bestemt del av kroppen vokse i en unormal hastighet. Det kan være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet virusinfeksjoner, genetisk predisposisjon, eksponering for giftstoffer og eksponering for stråling. Både menn og kvinner kan utvikle kreft som påvirker deres reproduktive systemer.

Kvinnelige reproduktive Kreft

Kvinner som utvikler en reproduktiv kreft er mest sannsynlig å utvikle livmorhalskreft, livmorkreft, eggstokkreft eller vulva kreft. Livmorhalskreft oppstår når cellene i livmorhalsen vokse med en ukontrollerbar hastighet og forårsake svulster. De fleste kvinner utvikler dysplasi (forstadier til celleforandringer) først. Livmorkreft er forårsaket av celleforandringer i indre slimhinnen i livmoren, noe som fører til ukontrollert cellevekst. Flertallet av eggstokkreft tilfeller er "epiteliale celle svulster." Disse er tumorer som utvikler seg fra de overflateceller av eggstokkene. Vulva kreft er unormale celle vekster som oppstår på de ytre genitalia.

Mann reproduktiv kreft

To av de vanligste typene av reproduktiv kreft at menn utvikler er prostatakreft og testikkelkreft. Prostatakreft oppstår når unormale celler vokse ukontrollert og en svulst utvikler på prostatakjertelen. Prostatatumorer, som med de fleste kreftformer, kan metastasere (spredning) til andre deler av kroppen. Testikkelkreft kreft er ondartede vekster som utvikler seg i testikkelvevet. De to formene for testikkelkreft er nomas (sakte voksende) og Nonseminomas (hurtigvoksende). Ifølge National Cancer Institute, er testikkelkreft hyppigere blant yngre og middelaldrende menn.

Genital hudproblemer

Det finnes mange typer problemer som kan forårsake kjønns hudproblemer. Noen er knyttet til dermatitt, ikke -venereal infeksjoner, veneriske infeksjoner og soppinfeksjoner. Disse problemene kan være svært ubehagelig for den enkelte og pinlig. Noen av disse hud problemer kan påvirke sexlivet ditt liv, relasjoner, selvbilde og selvfølelse.

Dermatitis

Dermatitis er en genital hudproblemer preget av en raskt voksende utslett som kan bli blemmer og hovne. Dermatitt kan fjerne raskt eller vare i lang tid. Det er ofte tykk, mørk og kløende. Noen typer betennelse påvirker kjønnsorganene er lichen simplex at resultatene fra rubbing og skrape, atopisk dermatitt som er relatert til høysnue allergier, irriterende kontakteksem som skyldes fuktighet og urin og allergisk kontakteksem forårsaket av parfyme eller gummi allergier.

Ikke-veneriske hudproblemer

Noen av de ikke-veneriske problemer ofte sett i underlivet er koker som er dype, hår brak infeksjoner og follikulitt, som er overflate hår brak infeksjoner. Også sett er impetigo, som er skole sår, og erythrasma, som er mørke brune flekker. Hos kvinner er bakteriell vaginose sett der det er en overvekst av normal bakterie. Også jock kløe er vanligvis sett i underlivet hos menn og preget av et utslett som klør.

Veneriske hudproblemer

Noen ofte sett veneriske hudproblemer er herpes, preget av sår som lesjoner, og kjønnsvorter som kan se ut som blomkål. Disse er virus-infeksjoner. Noen andre seksuelt overfør veneriske problemer er gonoré, som har en grønn puss; trichomoniasis, som har en gul pus og stygg luktende utslipp; og syfilis, som har en smertefull sår når det først ser ut. Parasittiske infeksjoner som kjønnshår lus og skabb er også sett ofte.

Behandlinger

De behandlinger for disse hudproblemer vil avhenge av hva som forårsaker irritasjon eller infeksjon. Hvis det er et utslett med kløe, så kremer kan brukes. Infeksjoner behandles med antibiotika og ting som vorter kan trenge å bli frosset ut eller fjernes kirurgisk. Avhengig av problemet, kan noen hjemme behandlinger som is hjelpe med smerter og betennelser.

Forebygging / løsning

Forebygging kan beskytte mot mange genital hudproblemer. Holde huden fuktig med allergivennlige lotions kan hjelpe. For å forhindre at enkelte typer genital hudproblemer, ikke ha ubeskyttet sex, praktisere god hygiene, tørk deg godt og la underlivet for å få luft.

Over the Counter genital vorte fjerning

Over the Counter genital vorte fjerning


Ifølge National Institutes of Health, genital warts er en vanlig seksuelt overførbar sykdom forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Kjønnsvorter kan vises som hvite eller hudfargede nupper eller vekster som finnes rundt eller nær vagina, cervix, anus og penis. De varierer i størrelse, mengde og høyde. Ifølge Mayo Clinic nettsiden, folk med genital warts har vanligvis ingen symptomer. Men noen mennesker opplever kløe, blødning under samleie og svie ved vannlating.

Mens de fleste helse nettsteder foreslår at du gå til en lege hvis du mistenker at du har genital warts, noen mennesker har hatt suksess med over-the-counter rettsmidler.

Aloe Vera

Ifølge HPV genital warts nettside, har aloe vera plante mange helbredende egenskaper for alle typer vorter. Aloe vera-planten produserer en gel-lignende stoff som hjelper sirkulere blod til den infiserte genital warts området. Den aloe vera plante kjemper spredning av kreft i kroppen og stimulerer kroppens immunsystem. Dette kan gunstig for kvinner som har HPV fordi det kan redusere deres sjanser for å få livmorhalskreft.

Naturlige oljer

Ifølge HPV genital warts hjemmeside, tea tree olje, cashew nøtteolje og lakserolje anses stor hjem rettsmidler for å bli kvitt genital warts.

Tea tree olje stimulerer immunforsvaret og bekjemper de skadelige bakterier og soppinfeksjoner som forårsaker genital warts skal vises. Selv om tea tree olje ikke er medisinsk bevist som en effektiv kur for genital warts, noen mennesker tror det kan ødelegge vorter virus.

Cashew nøtteolje er opprettet fra et tre bark sin juice og nøtteolje. Den cashew-nøtteolje er effektiv i å fjerne vorter og liktorner.

Ricinusolje, anvendt på en lignende måte til de andre oljer, kan også være effektive ved fjerning av flere typer av vorter.

Andre behandlinger

Milkweed regnes som en stor naturlig hjemme bøte for genital warts, i henhold til HPV genital warts nettside. Nettstedet hevder at milkweed produserer visse enzymer som mykner vorter og hindre HPV forårsaker vorter eller spre dem.

Selv om løk ikke har blitt vitenskapelig bevist å fjerne genital warts, er løk også vurdert som svært effektive i mange lidelser, inkludert ulike typer vorter, i henhold til HPV genital warts nettside.

HPV genital warts nettside melder at ananas, sundew og papaya har vært effektiv i å fjerne ulike typer vorter og kan selv stoppe noen kreftsvulster fra å bli verre.

Liste Tidsplan for Immunization Skudd for barn

Liste Tidsplan for Immunization Skudd for barn


Hensikten med immunisering for å hindre visse sykdommer. Ifølge Kids Helse, barne helseinformasjon nettsted, rett immunisering tidsplanen for barnet ditt er avhengig av hvor du bor, hva slags vaksine blir gitt, barnets helse og hvilke vaksiner er tilgjengelige. Vanligvis får barn en serie av skudd, som administreres i løpet av en rekke år.

Hepatitt B

Den hepatitt B-vaksine administreres som tre separate injeksjoner. Den første er vanligvis gitt til barn ved fødselen. Det andre skuddet administreres på 1 til 2 måneder, og den tredje er gitt på 6 til 18 måneder. Hepatitt B er et virus påvirker leveren som kan føre til langvarige, alvorlige problemer.

Hepatitt A

Hepatitt A-virus kan føre til et barn å bli alvorlig syk. De to doser vaksine som er foreslått for barn 12 til 23 måneder gamle, og den andre dose blir administrert 6 måneder etter den første.

Rotavirus

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC), den føderale etaten ansvar for å forebygge og kontrollere spredningen av sykdommen, anbefaler vaksinering av babyer mot rotavirus på 2 til 4 måneder. Noen merker av vaksinen kreve en annen dose på 6 måneder. Denne vaksinen leveres i flytende form og administreres oralt. Symptomene på viruset er diaré.

Pneumokokk

Pneumokokk vaksine (PCV) administreres i en serie på fire skudd. Den første på to måneder, og ytterligere doser på 4 måneder, 6 måneder og 12 til 15 måneder. Pneumokokk vaksine beskytter mot lungebetennelse, blodinfeksjoner og bakteriell meningitt.

Difteri, stivkrampe og Kikhoste

Den difteri (sykdom som påvirker hals), tetanus (en sykdom som påvirker nervesystemet) og pertussis eller kikhoste (en luftveissykdom) (DTP) vaksine er en kombinasjon vaksine gitt til barn i fem injeksjoner på 2, 4, 6 og 15. måneder og 4 til 6 år.

Haemophilus influensa

Den haemophilius influensa type b (Hib) vaksine hindrer hjernehinnebetennelse. Skuddet er gitt ved 2, 4 og noen ganger igjen ved 6 måneder, avhengig av vaksinen merke. En boosterdose administreres 12 til 15 måneder.

Inaktivert poliovirus

Den inaktivert poliovirus (IVP) vaksine beskytter mot polio. Denne vaksinen blir typisk administrert ved 2, 4 og 6 til 18 måneder, og deretter igjen på 4 til 6 år.

Influensa

Influensa (influensa) er en smittsom virusinfeksjon. Barn Helse anbefaler barn skal vaksineres mot influensa hvert år fra 6 måneder til 18 år.

Meslinger, kusma og røde hunder

Mot meslinger, kusma og røde hunder vaksine beskytter mot disse sykdommene. Det injiseres i to doser, det første ved 12 til 15 måneder, og den andre på 4 til 6 år.

Varicella

Varicella er en vaksine for å hindre vannkopper. En første injeksjon er vanligvis angitt ved 12 til 15 måneder og en booster på 4 til 6 år. Barn i alderen opp til 13 år kan fortsatt få vaksine, men den andre dosen må administreres innen tre måneder etter den første for å være effektive.

Meningitt

De hjernehinnebetennelse vaksine beskytter mot meningokokksykdom. Barn får vanligvis den på 11 til 12 år og igjen ved 13 til 18. Det er også anbefalt for unge mennesker inn høyskole eller det militære.

Humant papillomavirus

Den menneskelige papillomarvirus (HPV) vaksine beskytter mot en seksuelt overført sykdom som kan forårsake kjønnsvorter og livmorhalskreft. Vaksinen gis bare til jenter i en tre skudd serie administrert hver 6. måned starter på 11 år eller 12.

Kan kvinner har babyer med HPV-virus?

Humant papillomavirus (HPV) er viruset mest kjent for å forårsake kjønnsvorter og noen typer kreft. Fordi HPV er så alarmerende vanlig og smitter lett mellom voksne partnere, mange vordende mødre er bekymret for at deres nyfødte kan smittes av viruset under levering.

Potensielle mekanismer

Under vaginal forløsning, en babyens munn, øyne og kjønnsorganer børste mot morens vaginal vev. Noen av vaginale infeksjoner, for eksempel gonoré, genital herpes og candida (gjær) kan bli overført til barnet på denne måten.

Sannsynligheten for Transmission

Heldigvis er HPV ikke på langt nær så smittsom fra mor til barnet som de fleste andre typer vaginal infeksjon. Bare om lag fire av 10.000 fødsler vil resultere i HPV-smitte på levering.

Komplikasjoner

Når en baby gjør kontrakt HPV, vil han vanligvis viser ingen symptomer og være klar av viruset i løpet av måneder. I sjeldne tilfeller kan en nyfødt utvikle vorter i halsen, og dette må behandles med laser kirurgi.

Forebygging

De fleste leger anbefaler ikke kirurgisk levering for å hindre HPV overføring til en nyfødt. Risikoen ved en C-delen oppveier de potensielle fordelene, siden nyfødte infeksjon er så sjeldne.

Andre hensyn

En mor med en svært alvorlig utbrudd av genital warts kan kreve en C-delen, eller andre tiltak for å forebygge vaginal traumer. Store vorter kan føre til smertefull produksjonstid og gjenvinning.

Sykdommer forårsaket av HPV

Humant papillomavirus (HPV) kommer i mer enn 100 typer som kan smitte mennesker, og tretti av dem er typer som du kan få gjennom seksuell kontakt. Selv om det er en vaksine som heter Guardasil som kan forhindre at enkelte sykdommer forårsaket av HPV, er det ikke anbefalt for alle, og ikke eliminere sjansen for å få andre typer HPV. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, kan HPV forårsake sykdommer, inkludert vorter og visse typer kreft.

Munnsår

Hvis du er smittet med HPV gjennom oralsex, kan du utvikle sår eller lesjoner i munnen, halsen og på leppene og tungen.

Kjønnsvorter

På kvinner, kan HPV forårsake vorter rundt kjønnsorganene, så vel som inne i skjeden og på livmorhalsen. Hvis du er mann, kan du utvikle vorter på penis eller anus.

Kropps Vorter

Varianter av HPV som ikke er seksuelt spredning kan føre til at du får vorter på hendene, føttene eller andre steder på kroppen gjennom hudkontakt med en infisert person.

Foster Disorders

Hvis du har HPV i løpet av svangerskapet, kan barnet utvikle vorter inne i munn, hals og svelg, som resulterer i alvorlige vanskeligheter med å puste etter fødselen.

Gynekologiske lidelser

Kvinner som har HPV-infeksjoner kan utvikle celleforandringer, som er en endring i cellene i livmorhalsen, og viser seg som unormale resultater under en celleprøve.

Kreft

Avhengig av hvilken type av HPV og hvordan du ble smittet, kan du utvikle kreft i vagina, cervix, penis, anus, spiserør eller munnhulen.

Hva er Tegn og symptomer på HPV?

Det er mer enn 100 mennesker papillomavirus, eller HPV, og hver kan føre til en rekke forhold. HPV-infeksjoner er vanlige: The Mayo Clinic anslår at mer enn 20 millioner mennesker har noen form for genital HPV-infeksjon, og de fleste mennesker er utsatt for vanlige vorter i løpet av barndommen. Diagnosen for en HPV tilstand er gjort med en fysisk undersøkelse og en blodprøve. Behandling kan omfatte medisiner eller kirurgi for å fjerne HPV vorter og lesjoner.

Kjønnsvorter

Kjønnsvorter er et symptom på en HPV tilstand. Disse er vanligvis noncancerous klumper som vises på den mannlige eller kvinnelige kjønnsorganer, og de kan også spre seg til anus. De varierer i utseende: Kjønnsvorter kan se ut som hudlesjoner, støt med små hvite fremspring eller liten stengler.

Nese og hals

HPV vorter kan vises nesten hvor som helst på kroppen, inkludert i og utenfor nese og munn, blant annet på den bløte ganen, mandlene og halsen eller strupehodet.

Livmorhalskreft

En av de mer farlige HPV-relaterte tilstander er livmorhalskreft. I noen tilfeller viser livmorhalskreft ingen symptomer i det hele tatt, og kan bare bli oppdaget under en PAP test utført av legen din. Men i noen tilfeller kan du ha tyngre enn normal menstruasjonsblødning, og du kan legge merke til vaginal blødning ikke assosiert med din vanlige månedlige syklus. Noen tegn til unormal vaginal blødning bør rapporteres til legen din umiddelbart.

Plantar warts

Plantar warts er en HPV-relatert tilstand som vises på føttene i form av runde utvekster på sålene. De kan være svært smertefullt, og de kan også gjøre det vanskelig å gå. De er normalt på ballen av foten rett bak stortåen, og de kan spre seg til andre områder av sålen.

Vanlige vorter

Ifølge Mayo Clinic, de fleste er utsatt for HPV som skaper vanlige vorter når de er veldig unge. Men bare en liten prosentandel av folk faktisk utvikle vanlige vorter som er synlige. Disse warts normalt utvikle seg på fingrene eller håndflatene, og berøre dem kan være smertefullt. Den vanlige vorte kan flyte når det kommer i kontakt med en hard overflate.

OptiPrep Gradient Forberedelse Protokoller

OptiPrep Gradient Forberedelse Protokoller


OptiPrep er det kommersielle navnet på en steril endotoksin løsning av 60 prosent iodixanol, en kjemisk opprinnelig utviklet som en X-ray kontrastmiddel. Endotoksiner er strukturelle molekyler av bakterier, som kan gjenkjennes av kroppens immunsystem. Norsk laboratorie Axis-Shield produserer denne løsning, som er mye brukt i biomedisinsk forskning, inkludert cellemembran omsetningen av stoffer, samt virus og bakterier genetikk.

Natriumklorid Protocol

Det generelle formål OptiPrep natriumklorid gradient preparatet ved hjelp av natrium-klorid som den osmotiske balansering, som holder løsningens konsentrasjon balansert. Teknikere foreta en 50 prosent iodixanol arbeidsløsning ved å fortynne OptiPrep med en standard fortynningsmiddel. De legger til 0,85 prosent natrium klor eller 0,25 Molar sukrose og Tris-hidrochloride ved pH 7,4 til graderingen forberedelse. I henhold til Axis-Shield, makromolekyler har tradisjonelt blitt renset i gradienter inneholdende høye konsentrasjoner av sukrose, glycerol, alkalimetallsalter eller tungmetallsalter. OptiPrep tilbyr alternativ å isolere dem under mindre konsentrerte løsninger.

Protokoll for HPV Study

HPV eller human papilloma virus, angriper slimhinner, forårsaker kjønnsvorter og sår som kan utvikle seg til svulster. Den OptiPrep protokollen gjelder studiet av virusets genetisk materiale, og omfatter gradient fremstilling av OptiPre. Teknikere forberede en 46 prosent gradient OptiPrep preparat ved å blande 70 ml av den OptiPrep, 10 ml fosfatbufret saltvann (PBS), 12,5 ml av natrium klor, 45 mikroliter av kalsiumklorid, 25 mikroliter av magnesiumklorid og 210 mikroliter av kaliumklorid. Preparatet må være beskyttet mot lys og oppbevares ved romtemperatur i opptil to måneder.

Isolering av dendrittiske celler Protocol

Dendrittiske celler er del av immunsystemet hos pattedyr, som ofte er tilstede i vev i nærheten av huden og i den indre foring av enkelte organer, slik som i magesekken og tarmene. Den dendrittiske celler protokollen bruker OptiPrep løsning i ferd med å isolere disse cellene. Teknikere bland OptiPrep i en løsning av åtte prosent natriumklorid, Tricine-buffer ved pH 7,4, og etylendiamintetraeddiksyre (EDTA). Stigningen forberedelse kan oppbevares i opptil 39,2 grader Fahrenheit for en måned.

Grønn te piller for vekttap

Ønsket om raske vekttap har vokst mer og mer populær i Amerika, og ment snarveier og akseleratorer som grønn te har vært tungt markedsført til å påvirke forbrukerne til å prøve denne alternative metoden for resultater. Mens det er noen bevis som beviser grønn te er en faktor i vekttap, har Food and Drug Administration (FDA), og samtidig å støtte eller støtter denne påstanden.

Hva er grønn te?

Grønn te er i utgangspunktet de dampede blader av Camellia sinensis, en flerårig eviggrønn busk som brukes til å lage svart og oolong te. Mens grønn te er vanligvis forbrukes som en drink, har det også vært markedsført i pilleform for vekttap. Det er ikke nok bevis for å støtte ideen om at grønn te har en direkte link til vekttap, men det mest sannsynlige begrunnelsen bak denne ideen er koffein innholdet av grønn te.

Grønn te har vært historisk kjent for sin bruk i å holde folk våken under lange seremonier i kinesisk kultur. Så langt som vekttap, kan koffein i grønn te være ansvarlig for en kort følelse av appetitt undertrykkelse, og det kan stimulere kalori brenning og vann vekttap. Disse effektene, som nevnt av Dr. Katherine Zeratsky av Mayo Clinic, er ikke vitenskapelig støtte nok til å bli bestemt faktafeil. I alle fall, er enda potensialet for disse effektene også minimal å anbefale en økning i inntak av koffein for vekttap.

Forsiktighetsregler og Bivirkninger

Grønn te piller kan inneholde så mye koffein som syv kopper kaffe. Mens koffein er relativt trygt i de fleste voksne, kan for mye koffein har alvorlige effekter på leveren hvis ikke tatt med mat.

Søvnløshet, angst, irritabilitet, urolig mage, kvalme og diaré er alle mer sannsynlige bivirkninger av inntak av grønn te piller.

Andre helseanvendelser

Grønn te har blitt mer vitenskapelig koblet til andre helsemessige fordeler som kjønnsvorter (når det brukes som en aktuell salve), beskyttelse mot visse kreftformer, og muligens noen positive effekter i de som lider av diabetes og hjertesykdommer.

Hvordan kontrakten HPV virus

Hvordan kontrakten HPV virus


HPV (humant papillomavirus) er viruset som forårsaker vorter og kjønnsvorter. Selv om ikke alle stammer av HPV kan føre til livmorhalskreft, noen typer er mer farlig og livmorhalskreft kan nesten alltid være knyttet til HPV. Noen infisert med HPV kan ikke vise symptomer, så det er nå den mest utbredte seksuelt overførbare sykdommer i USA. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, er om lag 20 millioner amerikanere smittet med HPV, med mer enn 6 millioner nye infeksjoner hvert år.

Hvordan kontrakten HPV virus

•  Unngå promiskuøse, ubeskyttet sex. Du kan kontrakten HPV gjennom seksuell aktivitet med en smittet partner.

Unngå hud-til-hud genital kontakt under sex ved å bruke kondom eller annen barriere.

Ikke ta partneren din kjønnsorganer og deretter på din egen. Penetrasjon er ikke nødvendig å spre HPV, og det kan være spredning av heterofile og same-sex-partnere gjennom vaginal og anal samleie samt gjennom oral sex.

Ikke del sexleketøy uten først å desinfisere dem.

Ikke bekymre deg om å fange HPV fra toalettseter. Dette er en vanlig myte, men den type HPV som forårsaker genital warts er en seksuelt overførbar sykdom.

Hint

  • Jenter og kvinner i alderen 9-26 kan ta Gardasil vaksinen, som hindrer den type HPV-infeksjon som forårsaker livmorhalskreft. Seksuelt aktive kvinner bør ha regelmessige gynekologiske undersøkelser og celleprøver, som skjerm for HPV-infeksjon.

Herpes type 1 Fakta

Herpes er en muntlig eller seksuelt overførbare sykdommer som forårsaker sår, sår eller vorter på kroppen. Mens herpes er oftest assosiert som en seksuelt overførbar sykdom som forårsaker kjønnsvorter, kan dette viruset også føre til lesjoner i ansiktet og munnen. Viruset bor i nervesystemet hos mennesker. Herpes er lett overføres og kan føre til komplikasjoner slik som blindhet, øyeinfeksjoner og en økt risiko for HIV-infeksjon.

Definisjon

Herpes type 1, også kjent som HSV-1, er en av de to stammer av herpes virus. Herpes type 1 er ansvarlig for forårsaker forkjølelsessår og andre muntlige og ansikts lesjoner. I noen tilfeller kan dette stamme av herpes forårsake sår og skader i underlivet. Etter å infisere en person lever herpes type 1 virus i verts nervesystem. Viruset kan bli utløst for å forårsake en påfølgende utbrudd på grunn av skade eller traume i munnen eller eksponering for sollys.

Symptomer

De vanligste symptomene på herpes type 1 er kalde sår og blemmer i ansiktet eller munnen. Utseendet til disse lesjonene er vanligvis innledes med en prodrom scenen, som inkluderer kløe, svie eller prikking på infiserte området. I noen tilfeller kan herpes type 1 føre til utbrudd av blemmer og sår i nærheten av anus og kjønnsorganene. Andre mennesker kan bære herpes type 1, men aldri oppviser symptomer på viruset.

Behandling

Herpes type 1 kan ikke helbredes, og viruset i seg selv kan ikke behandles. En lege kan forskrive medisiner for å kontrollere, forkorte og hindre en herpes utbrudd. Personer med herpes type 1 kan ta forebyggende antivirale medisiner som Valtrex som reduserer hastigheten som herpes reproduserer. Kremer, geler og salver brukes til å behandle blemmer og sår fra et utbrudd. Abreva, en aktuell krem, er en over-the-counter antiviral behandling som hjelpemidler forkjølelsessår i healing raskere.

Transmission

Herpes type 1 er vanligvis spres gjennom muntlig kontakt, men kan også spres gjennom genital-oral kontakt. Ifølge National Institutes of Health, er denne belastningen av viruset mest vanlig, og folk vanligvis fange herpes type 1 som barn. The National Institutes of Health anslår nesten 90 prosent av voksne har herpes type 1-antistoffer. Herpes type 1 er vanligvis smittsom når personen har et utbrudd av sår eller blemmer, om verten kan også være smittsomme mens utstilling ingen ytre tegn på viruset.

Time Frame

Når en person blir smittet med herpes type 1-viruset, vil han være en herpes transportør for livet. Selv om viruset holder med personen for livet, symptomer på herpes, også kjent som utbrudd, bare skje med jevne mellomrom. Den første herpes type 1 utbruddet er vanligvis den lengste og kanskje vare fra to til fire uker. Hyppigheten av påfølgende utbrudd varierer mellom pasienter, men kan forekomme opp til flere ganger i året.