Digidexo.com

ms og kronisk urinveisinfeksjon

Kronisk urinveisinfeksjonerAlle kan få en urinveisinfeksjon (UVI). Å vite hva symptomene er, når man skal se legen, hvordan å behandle den, da det kan være kronisk, og prognosen, vil hjelpe hvis du noen gang tror du eller en du er glad i kan ha oppstått en UTI.

Hva er urinveisinfeksjoner?

En UTI kan forekomme hvor som helst i urinsystemet, men oftest forekommer i de nedre urinveier, urinrør eller blære. Kronisk urinveisinfeksjoner kan oppstå på grunn av ufullstendig behandling av en tidligere infeksjon eller kontinuerlig eksponering for bakterier som forårsaker det. En UTI anses kronisk dersom den ikke vil svare på behandling av valget, og hvis det fortsetter å komme tilbake.

Symptomer

UTI symptomer kan oppstå raskt. De kan inneholde noen eller alle av følgende: sterkere enn normalt vannlating oppfordrer, ofte med liten produksjon; følelse av brenning med vannlating; skyet, blodig eller stinkende urin; side smerte; feber; kvalme; press bekken; ubehag i nedre del av magen og frysninger.

Effekter

Cystitt kan oppstå når bakterier kommer inn i nedre urinveier og forårsaker en infeksjon med betennelse.

Når skal man oppsøke lege

Hvis du har noen av symptomene på UVI, bør du søke hjelp fra en lege. Hvis du har gjentatt eller kronisk UVI kan legen din anbefale en mer aggressiv behandling for å prøve og hindre smitte i å spre seg til nyrene, som er en risiko for personer med kronisk UVI.

Årsaker

En UTI kan oppstå når bakterien er i urinveiene. Vanlige årsaker er manglende væskeinntak, er inkontinent, ikke tømme blæren helt når du tisser, prostatitt og ha et kateter.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for å få en UTI inkluderer å være seksuelt aktive, har nyrestein, bruk av et kateter til blæren, å være diabetiker, som har sykdommer som reduserer immunforsvar og blir eldre.

Hjelp til Kronisk urinveisinfeksjoner

Blære infeksjoner er typiske hos kvinner og menn, og de ofte gi symptomer som hyppig vannlating, smertefull vannlating, overskyet urin og bekken eller ryggsmerter. Det er mange måter å lindre ubehag forbundet med en blære infeksjon. Og hvis du lider av kroniske infeksjoner, finnes det metoder for å stoppe tilbakevendende infeksjoner.

Knock Out en infeksjon med antibiotika

Bakterien kommer inn i urinveiene utløser blære infeksjoner. Men du kan lett overvinne en infeksjon ved å ta antibiotika som cipro eller amoxicillin. Leger foreskrive antibiotika etter en urinanalyse eller blodprøve bekrefter en infeksjon. I gjennomsnitt, blære infeksjoner begynner å rydde innen 3-7 dager starter et kurs av antibiotika. Ta medisiner som anvist for best resultat. Stoppe for tidlig kan bremse utvinningen eller føre til en tilbakevendende infeksjon.

Avlaste bekken eller Back Pain Med OTC narkotika

Over-the-counter medisiner som er beregnet til å redusere betennelser og smerte er nyttige for lettelser tilbake og lavere abdominal eller bekken smerter forbundet med blære infeksjoner. Rådfør deg med en lege eller apotek før du tar en OTC smertestillende med reseptbelagte legemidler. Effektive smertestillende medikamenter inkluderer ibuprofen, paracetamol, naproxen natrium og aspirin.

Drikk væske for å kvitte seg med bakterier

Spyling urinveiene er et annet effektivt middel for kroniske urinveisinfeksjoner. Enkelte drikker som brus og alkohol kan irritere eller forverre en infeksjon. På den annen side kan drikkevarer slik som vann og tranebærjuice forbedre tilstanden.

Øk vanninntaket og konsumere åtte glass om dagen for å skylle giftstoffer og bakterier fra blæren og lette ubehag. Du kan også innlemme tranebærjuice å forsurer urinen og hindre vekst av bakterier. Tranebær kosttilskudd eller kapsler er også nyttige for behandling og forebygging av kroniske infeksjoner.

Bekjempe infeksjon med Vitamin C

Ifølge "Doctor Book of hjem rettsmidler," vitamin C kan bøte på en blære infeksjon. Vitamin C bidrar til å styrke immunforsvaret. I sin tur, til kroppen din i stand til å bekjempe infeksjoner og helbrede raskere. Øk inntaket av vitamin C eller ta vitamin C-tilskudd for å overvinne en infeksjon og forbedre immunforsvaret. Gode ​​kilder til vitamin C er appelsin juice, appelsiner, bær, brokkoli, spinat, vannmeloner og tomater.

Andre rettsmidler

Sammen med medisiner, kosttilskudd og økt væskeinntak, kan forandre personlige vaner hastigheten din utvinning og muligens stoppe fremtidige infeksjoner. Hos kvinner, blære infeksjoner ofte et resultat av bruken av personlige hygieneprodukter som duftende vaginal spray, Douches og bad gels. Unngå disse produktene samtidig som du kjemper en infeksjon. Hva mer kan kvinner reduserer risikoen for urinveisinfeksjoner ved å tørke forfra og bakover etter avføring og vannlating etter samleie.

Behandlinger for urinveisinfeksjoner hos babyer

Behandlinger for urinveisinfeksjoner hos babyer


Urinveisinfeksjoner (også kalt blæren infeksjoner eller blærekatarr) er så vanlig at nesten alle vil oppleve minst en i sin levetid. UVI oppstå når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredt inn i urinveiene. Spedbarn og babyer er spesielt utsatt for dem fordi de er inkontinente, utsette sin urethras til bakterier. Det er flere måter å behandle urinveisinfeksjon hos babyer. Før du kan behandle tilstanden, må du være i stand til å gjenkjenne symptomer.

Symptomer

Vanlige tegn på en urinveisinfeksjon er manglende evne til å urinere eller en brennende følelse når du tisser. Men dette er ting som barnet ikke kan kommunisere med deg. Du må være observant for å fange symptomer på en blære infeksjon i din baby. Når du endrer babyens bleie, se etter noe uvanlig. Blodig eller spesielt stinkende urin kan være første tegn på en urinveisinfeksjon. Kvalme eller en uvilje mot å spise er et annet tegn. Konstant gråt kan også være en indikator på at barnet ditt opplever smerter forbundet med en urinveisinfeksjon.

Reseptbelagte medisiner

Når helsepersonell lege har diagnostisert barnet ditt med en urinveisinfeksjon, vil han mest sannsynlig foreskrive flytende antibiotika i minst sju til ti dager. Hvis barnet blir infeksjonen har forverret til det punktet at hun ikke kan holde nede medisin eller er sterkt dehydrert, kan sykehusinnleggelse være nødvendig. Din helsepersonell kan forskrive opp til tre dager med intravenøs antibiotika som må administreres som en innleggelse på sykehus.

Over-the-counter medisin

Over-the-counter medisin for urinveisinfeksjoner hos spedbarn anbefales ikke, selv i milde tilfeller. De fleste over-disk-UTI medisiner spesifisere de ikke er for babyer. Babyens urinveiene er fremdeles under utvikling, og skader kan lett gjøres til vitale organer, som nyrer. Den eneste over-the-counter medisin som kan brukes ville være en smerte medisin for å administrere brenning og kramper barnet ditt kan ha oppstått. Men det bør gjøres under oppsyn og ledelse av babyens helsepersonell.

Cranberry Juice Behandling

Hvis barnet opplever kroniske urinveisinfeksjoner, kan helsepersonell foreslå at du prøver alternativer til antibiotika. Cranberry juice er ofte brukt til å hjelpe urinveisinfeksjon leges raskt. Tranebær inneholder epicatechin, en antioksidant som hindrer bakterier fra å feste seg i urinveiene fôr. Ironisk nok, tyttebær er også en bedre kilde til vitamin C enn appelsiner på grunn av måten mennesker fordøye mat. Vitamin C kan øke pH-nivået i urinen, noe som gjør det surere. Bakterier sliter med å overleve i sure miljøer.

Før du starter et tranebærjuice regime, ta kontakt med babyens helsepersonell. Sørg også for å bruke usøtet tranebærjuice. Overflødig sukker i blodet kan forverre urinveiene, spesielt nyrene.

Forebygging

Den beste urinveisinfeksjon behandling er forebygging. Begynn med god hygiene. Tørk alltid forfra og bakover når du endrer din baby. Hold sine kjønnsorganer ren og tørr ved å endre hans bleie ofte. Du ønsker å gjøre alt du kan for å hindre bakterier fra settling i urinrøret hans. Hold babyen hydrert. Mye væske vil hjelpe skylle bakterier ut av hans urinveiene og hindre infeksjoner fra utviklingsland.

Årsaker til kronisk blære infeksjon

Kroniske blære infeksjoner påvirke både menn og kvinner. Men de er mer vanlig hos kvinner. Hver kvinne vil trolig oppleve minst en blære infeksjon i hennes levetid, mens en mann kan aldri avtale med en infeksjon. Infeksjoner er vanligvis mild, der lider gjenopprette innen en uke. I noen tilfeller lider avtale med tilbakevendende urinveisinfeksjoner. Fordi en tilsynelatende mild blære infeksjon kan intensivere og føre til andre helseproblemer, er det viktig å finne årsaken til tilbakevendende urinveisinfeksjoner.

Typer

Det finnes to typer av blære infeksjoner: øvre urinveier og nedre urinveisinfeksjoner. Begge typene er vanligvis forårsaket av bakterier som kommer inn eller utvikler inne i urinrøret. Hos kvinner kan bakterier fra samleie, og bruk av en diafragma forårsake en infeksjon. Menn vanligvis utvikle bakterier i urinveiene etter å ha ventet for lenge med å tømme blæren.

Identifikasjon

Tegn og symptomer på en blære infeksjon varierer. Du kan oppleve milde symptomer, som mage eller bekken press. På den annen side, kan du avtale med smertefulle eller plagsomme symptomer som alvorlig bekkenløsning, hyppig vannlating, smertefull vannlating og feber. Blære infeksjon symptomer vanligvis utvikle seg raskt. Avhengig av alvorligheten av infeksjonen, kan blod være tilstede i urinen.

Effekter

Hvis venstre ubehandlet, kan blære infeksjoner utvikle seg til en nyre infeksjon, som er en alvorlig helsetilstand. Dette skjer når bakterier i nedre eller øvre urinveier rømmer inn i blodet, og reiser til nyrene. Avslørende tegn på en nyre infeksjon er smerter i øvre rygg og sider, høy feber, kvalme og frysninger. I motsetning til blæren infeksjoner, som kan svare på selv-behandling, nyre infeksjoner krever antibiotika.

Betraktninger

Samleie er en vanlig årsak til urinveisinfeksjoner hos kvinner. Imidlertid kan andre faktorer bidrar til kroniske infeksjoner. Hos kvinner, iført trange klær og venter for lenge med å urinere raser bakterier, som kan utløse tilbakevendende infeksjoner. I tillegg kan feil tørke etter avføring presse bakterier fra anus inn i urinrøret og forårsake en blære infeksjon hos kvinner. Med menn, kan en forstørret prostata blokkere riktige flyten av urin og forårsake en infeksjon.

Forebygging / løsning

Heldigvis finnes det mange måter å forebygge kroniske urinveisinfeksjoner. Etter å ha identifisert de forskjellige årsaker til infeksjonen, ta skritt for å opprettholde en sunn blæren. Kvinner kan begrense bruken av scented feminine hygieneprodukter og forsøke å tisse etter samleie for å skylle bakterier fra urinrøret. Både menn og kvinner kan drikke rikelig med væske, for eksempel vann og tranebærjuice, til å bekjempe infeksjoner.

Hvordan bli kvitt urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner kan være svært smertefullt. Urinveisinfeksjoner er forårsaket av bakterier som kommer inn i urinrøret og raskt multiplisere i blæren. Den vanligste måten for kvinner å få en urinveisinfeksjon er gjennom samleie. Andre syndere kan være konserveringsmidler i mat og drikke og uriktig hygiene metoder. De mest talende symptomer på en urinveisinfeksjon er intens svie under urinering og blodig urin.

Bruksanvisning

Kvitte seg med en urinveisinfeksjon

•  Drikk mye tranebærjuice og vann ved første tegn på en urinveisinfeksjon. Tranebærjuice hjelper skyll E. coli-bakterier ut av blæren og vann kan hjelpe tranebærjuice i spyle systemet.

Kjøp AZO Standard. Dette er en over-the-counter urinveisinfeksjon behandling som skal begynne å jobbe i en halv time.

Se en lege hvis symptomene varer mer enn 24 timer. Legen kan forskrive antibiotika for å fullt rense kroppen for infeksjonen. Selv om tranebærjuice kan vann, og AZO forbedre formen din, er det viktig å få infeksjonen behandlet av en lege hvis symptomer vedvarer. Hvis venstre ubehandlet, kan infeksjonen bli en langt mer alvorlig nyre infeksjon.

Tips og advarsler

  • Avstå fra å ha samleie for tre dager etter at infeksjonen har ryddet for å unngå kroniske urinveisinfeksjoner.

Behandling for urinveisinfeksjoner

Behandling for urinveisinfeksjoner


Urinveisinfeksjoner (også kalt blæren infeksjoner eller urinveisinfeksjoner) er en vanlig urin tilstand, spesielt for eldre, gravide kvinner og spedbarn. Disse infeksjoner er forårsaket når bakterier som normalt finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredt inn i urinrøret gjennom urinrøret, den kanal som er uttrykt urin fra blæren. Selv om det er flere måter å behandle en urinveisinfeksjon, må du først være sikker på at du har en ved å gjenkjenne symptomene.

Symptomer

De første tegn på en urinveisinfeksjon er ofte problemer med vannlating. Du kan oppleve en plutselig intens trang til å urinere ofte. På den annen side, kan du ikke være i stand til å urinere i det hele tatt. Når du tisser, kan det hende du har opplevd en brennende følelse eller intense kramper i bekkenet. Uvanlig leter urin er et annet symptom på en urinveisinfeksjon. Urinen kan være skyet, blodig eller uvanlig lukt. Hvis du oppleve alle eller de fleste av disse symptomene, bør du kontakte helsepersonell, som kan diagnostisere urinveisinfeksjon med en enkel urinanalyse.

Antibiotika

Når du har blitt diagnostisert med en urinveisinfeksjon, vil legen din sannsynligvis foreskrive en antibiotikakur. Antibiotikabehandling kan vare alt fra en dag til to uker, avhengig av merke av antibiotika og alvorlighetsgraden av din tilstand. De vanligste valgene for antibiotikabehandling urinveisinfeksjon er trimetoprim, amoxicillin eller nitrofurantoin. Du kan føle en umiddelbar lindring fra dine symptomer når du begynner å ta antibiotika, men du bør alltid ta medisiner for hele resept for å unngå en umiddelbar gjentakelse.

Over-the-Counter Medicine

For de som opplever mild urinveisinfeksjoner, kan helsepersonell foreslå en over-the-counter medisiner. Det er viktig å forstå at medisinen ikke vil kurere din urinveisinfeksjon. Det vil rett og slett lindre symptomer som svie under urinering, smertefulle kramper eller stinkende urin. Det er viktig å også drikke mye væske mens du tar medisinen, slik at du kan skylle bakterier ut urinveiene. Hvis du ikke ser en bedring innen en uke for å ta medisinen, ta kontakt med helsepersonell.

Cranberry Juice Treatment

Hvis du opplever kroniske urinveisinfeksjoner, kan helsepersonell foreslår at du prøver alternativer til antibiotika. En populær hjemme bøte er å drikke masse tranebærjuice. Tranebærjuice inneholder epicatechin, en antioksidant som hindrer bakterier fra å feste seg i urinveiene fôr. Den inneholder også vitamin C, noe som gjør det veldig surt. Bakterier ikke gjøre det bra i sure miljøer og har en hard tid gjenlevende i dem. Hvis du kommer til å behandle urinveisinfeksjon med tranebærjuice, sørg for at det er den usøtet slag. For mye sukker kan forverre urinveiene, forårsaker flere infeksjoner.

Forebygging

Den beste urinveisinfeksjon behandling er forebygging. Start med god hygiene. Tørk alltid forfra og bakover etter avføring. Holde kjønnsorganene rent og tørt. Unngå stramt undertøy eller bukser og la området for å puste. Alle disse tingene motvirke bakterier feste seg i området. Du bør også holde deg hydrert. Mye væske vil hjelpe skylle bakterier ut urinveiene og hindre infeksjoner fra utviklingsland.

Kroniske uti Symptomer

Urinveisinfeksjoner (UVI) kan påvirke den øvre eller nedre urinveier, og de ofte påvirke flere kvinner enn menn. Kvinner har kortere urinrør, som tillater bakterier å reise til blære og nyrer. Noen menn vil aldri oppleve en UTI. På den annen side, kvinner kan forvente å håndtere i det minste en urinveisinfeksjon i sin levetid. I noen tilfeller, urinveisinfeksjoner blir kronisk eller tilbakevendende. Dette resulterer ofte av feil behandling eller utilstrekkelig hygiene.

Smertefull vannlating

Det vanligste symptomet på kroniske urinveisinfeksjoner hos menn og kvinner er smertefull vannlating. Lider ofte opplever hyppig vannlating eller en vedvarende trang. Smerte er best beskrives som en brennende følelse. Denne følelsen kan vare i flere minutter etter å tømme blæren.

Blod i urinen

Et annet vanlig symptom på kronisk urinveisinfeksjoner er blodig urin. Dette symptomet kan også indikere andre urinveier som unormalt i urinveiene eller nyrestein. Alle som oppdager blod i urinen bør besøke en lege for å ta en blodprøve og urinanalyse. Dette er den eneste måten å finne ut om symptomene er relatert til en UTI.

Magesmerter

Fordi urinveisinfeksjoner ofte innebære blære og nyrer - som er plassert på høyre og venstre side av korsryggen - kroniske symptomer kan innbefatte smerter i buken på venstre eller høyre side og nedre bekkensmerter. Som tilstanden forverres, kan oppkast og kvalme oppstå.

Forebygging / løsning

Kronisk urinveisinfeksjoner er ikke-livstruende. Men hvis den forblir ubehandlet, kan infeksjonen intensivere og spre seg til nyrene. Når en UTI påvirker nyrene, symptomer inkluderer feber, ryggsmerter, frysninger og kvalme. Denne type infeksjon krever medisinsk behandling (antibiotika). Nyre infeksjoner er alvorlige og de kan føre til blodforgiftning.

Behandling Alternativer

Kroniske UTI symptomer svarer godt til reseptbelagte antibiotika. Ta medisiner som anvist for å hindre en gjentakelse. Hjem rettsmidler er også effektive. Drikk rikelig med vann for å skylle bakterier og giftstoffer fra urinveiene. I tillegg kan cranberry juice og tranebær kosttilskudd lindre urinveissymptomer.

Hvor raskt kan behandle urinveisinfeksjoner

Jeg er en som lider av kroniske urinveisinfeksjoner. Her er noen måter jeg behandle, forebygge og lindre symptomene.

Bruksanvisning

gjenkjenne symptomene. Smertefull vannlating, overskyet urin, trang til å urinere, brennende / stikkende følelse mens urinering, blod i urinen. For meg er det første tegn på infeksjon skyet vannlating, trang til å urinere etter bare urinering, og brennende følelse.

Ved første tegn, drikke rikelig med væske. Jeg prøver vanligvis å drikke en 16 oz flaske vann ved de første tegn på urinering. Vanligvis vann vil avlaste brenning og trang til å gå når det blir gjennom systemet.

Drikk tranebærjuice. Det er vanskelig for meg å finne ren tranebærjuice og jeg hører det er ikke hyggelig å drikke anyways. Jeg pleier å gå for tranebærjuice cocktail (inneholder 27% juice). Mens jeg nippe på det, jeg også drikke vann for å hjelpe fortynne sukker. Et alternativ til å drikke juice er å ta en tranebær supplement. Det er som juice i kapselform.

Ta en kapsel av Enchinacea. Noen studier har vist at dette er antibakteriell og soppdrepende. Jeg synes at det hjelper i Flushing ut bakteriell.

Ta litt vitamin C. Vitamin C kan bidra til å heve syrenivå i urinen som vil gjøre det vanskeligere for bakterier å formere seg.

Forvaltning av urinveisinfeksjoner

Forvaltning av urinveisinfeksjoner


Urinveisinfeksjoner er smertefulle, upraktisk betennelser i urinveiene, som inkluderer nyrene, blæren og urinrøret. Urinveisinfeksjoner er vanlige infeksjoner og kan lett bli administrert gjennom en kombinasjon av tidlig behandling og forebygging. Hvis forvaltes riktig, de er relativt harmløse forhold.

Årsaker og symptomer

Urinveisinfeksjoner er forårsaket når bakterier som E. coli gå inn i urinveiene og fester seg til urin fôr. De fleste infeksjoner er stigende, noe som betyr at de kommer inn gjennom urinrøret og jobbe seg oppover. I svært sjeldne tilfeller kan en infeksjon være synkende, som starter i nyrene og arbeider seg nedover. Når du har kontrahert en urinveisinfeksjon, kan du merke at du har trang til å urinere oftere, selv om lite eller ingen urin kommer ut. Du kan også oppleve svie eller smerter i korsryggen, bekken eller lyske. Urinen kan også være mørk, overskyet eller blodig.

Diagnose

Tidlig diagnose er viktig for urinveisinfeksjon ledelse. Mange urinveisinfeksjoner er diagnostisert gjennom symptomene, spesielt hvis du har kroniske urinveisinfeksjoner og er i stand til å oppdage infeksjoner tidlig. Imidlertid kan urinveisinfeksjon symptomer også bety en seksuelt overførbar sykdom eller nyresykdom. Den mest effektive måten å diagnostisere en urinveisinfeksjon er gjennom en urin analyse fra helsepersonell. Hvis du opplever tilbakevendende urinveisinfeksjoner, kan han også bestille en urin kultur, som kan finne den nøyaktige stamme av bakterier som forårsaker infeksjonen.

Reseptbelagte Antibiotika

Når heia omsorgsperson har diagnostisert din urinveisinfeksjon, vil han sannsynligvis foreskrive antibiotika for å behandle infeksjonen. Amoxicillin og ciprofloxacin er to typer antibiotika som kan være foreskrevet for din UTI. Avhengig av merke og alvorlighetsgraden av infeksjonen, kan din resept vare fra én dose til to uker. Dine symptomer kan forsvinne i løpet av dager, men fortsette å ta dine antibiotika inntil resepten er borte. Dette vil hindre smitte fra tilbakevendende.

Hjem Rettsmidler

Hjem rettsmidler kan hjelpe administrere din urinveisinfeksjon. Det er viktig å huske at det kun antibiotika eller immunforsvaret kan kurere en UTI. Hjem rettsmidler behandle symptomer på infeksjon mens immunsystemet håndterer bakterier. Uristat og Azo er to over-the-counter medisiner som kan tas for UVI. En annen hjem middel er å bruke usøtet tranebærjuice eller tranebær kosttilskudd for å lindre symptomene og flush bakterier fra systemet. Hjem rettsmidler kan være kostnadseffektive, men hvis dine infeksjonssymptomer ikke har sunket i løpet av et par dager bør du se helsepersonell for videre diagnostisering.

Forebygging

Selv om det finnes flere alternativer for å behandle en urinveisinfeksjon, er forebygging den beste måten å håndtere dem. Opprettholde et sunt kosthold og mosjon rutine for å fremme en helseimmunsystem. Du kan også prøve å ta tranebær eller Vitamin C-tilskudd for å fremme god urin helse. Unngå bakteriell forurensning ved å tørke forfra og bakover etter avføring. Du bør også vaske kjønnsorganer med varmt vann og mild såpe hver dag og etter seksuell kontakt.

Nyrestein og urinveisinfeksjoner

Mens en urinveisinfeksjon er ikke den eksklusive hendelsen som fører til utvikling av nyrestein, er det en av de viktigste årsakene. Imidlertid kan andre forholdsregler for å unngå angrep av disse smertefulle vekster.

Origin

Nyrestein er mineralforekomster av avfallsprodukter som består av overdreven kalsium, protein og kjemikalier i urinen. Disse binding sammen, forming til en stein som fører til intense smerter som den beveger seg gjennom urinstrømmen.

Infeksjon

Kronisk urinveisinfeksjoner er en av de viktigste årsakene til nyrestein. Mange mennesker lider ingen symptomer på smerte og oppdage tilstedeværelsen av steinene bare når konsultere lege for relaterte tilstander som urin i blod eller urinveisinfeksjoner.

Debris

Etter en urinveisinfeksjon som har gått, er fortsatt litt rusk i systemet. Det antas at avfallsprodukter deretter danne rundt dette rusk, oppmuntre til vekst av nyrestein.

Struvitt

Av de fire hovedtyper av nyrestein, "Struvitt steiner er nesten alltid forbundet med visse urinveisinfeksjoner," ifølge leger ved University of Maryland Medical Center. Denne type stein rammer flere kvinner enn menn.

Andre Risks

I tillegg til urinveisinfeksjoner, de som deltar i for lite mosjon, misbruk visse medisiner, har urinveis blokkeringer, lider av spiseforstyrrelser, ikke drikker nok væske, og har en familiehistorie med nyrestein har høyere risiko for å utvikle steiner.

Hva er årsakene til reoccuring urinveisinfeksjoner?

Hva er årsakene til reoccuring urinveisinfeksjoner?


En urinveisinfeksjon (også kalt en blære infeksjon eller en UTI) er en betennelse i urinveiene forårsaket av bakterier som normalt finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredt i urinveiene. Du kan ha tilbakevendende urinveisinfeksjoner hvis du opplever infeksjoner gjentatte ganger, selv etter at du allerede har fått riktig behandling for dem. Det er flere årsaker til tilbakevendende urinveisinfeksjoner, inkludert dårlig hygiene og immunsystem problemer.

Kateterisering

Folk som må bruke kateter er i faresonen for gjentatte urinveisinfeksjon. Et kateter er et lite rør som settes inn i blæren gjennom urinrøret. Den brukes til å tømme blæren av mennesker som ikke kan gjøre det selv. Dette kan være nødvendig i alle typer forhold, inkludert komatøse eller sengeliggende pasienter på sykehus. Katetre er enda noen ganger brukt til å skaffe urinprøver fra spedbarn. Grunnen til at katetre øke risikoen for tilbakevendende urinveisinfeksjoner, fordi de er åpne i urinrøret for å fremmedlegemer.

Samleie

For noen kvinner, er samleie årsaken til tilbakevendende urinveisinfeksjoner. En kvinnes urinrør ligger rett over åpningen til skjeden hennes, la det åpent for eventuelle bakterier som kan presentere i skjeden. Når en manns penis føres inn i skjeden, kan bakterier som normalt finnes på huden hans bli overført til kvinnens urinrør, forårsaker en UTI. Menn som har seksuell omgang med andre menn er også i fare for residiverende UVI, fordi de setter sine peniser inn i den andre mannens anus. Bakterier i avføring eller tarmkanalen kan overføres fra én manns anus til den andre mannens penis og forårsake en urinveisinfeksjon.

Dårlig hygiene

I noen tilfeller kan gjentatte urinveisinfeksjoner bli brakt videre av dårlig hygiene, spesielt hos kvinner. Plasseringen av kvinnens urinrør er eksponert for bakterier som vanligvis finnes rundt anus. Hvis du ikke tørke forfra og bakover etter avføring, er det mulig å spre at bakterier til urinrøret. I omskårne menn, hvis du ikke er nøye med å rengjøre under forhuden, er det mulig for bakterier å bygge opp der og finne sin vei inn i urinrøret. Ikke bading eller endre undertøy ofte kan også forårsake gjentatte urinveisinfeksjoner.

Problemer med immunsystemet

Noen mennesker får tilbakevendende urinveisinfeksjoner, fordi det er noe galt med deres immunforsvar, for eksempel AIDS eller lupus. Kroppen din er utsatt for alle slags bakterier og virus hver dag. De fleste av dem er drept av immunsystemet ditt før du selv merker noe er galt. Når patogener ikke blir drept av immunsystemet, utvikler infeksjon. Hvis du finner deg selv å utvikle gjentatte urinveisinfeksjoner, vil din helse-omsorg leverandøren ofte kjører tester for å være sikker på at immunsystemet fungerer som det skal.

Problemer med urinveiene

Tilbakevendende urinveisinfeksjoner kan også være forårsaket av et problem i urinveiene. Urinveiene kan være ugyldig, slik at bakterier for å ha en bedre sjanse til å spre seg. Dette er spesielt sant i spedbarn eller barn. Nyrene er det viktigste organ i urinveiene, og kroniske urinveisinfeksjoner kan være et resultat av nyresykdom. Sykdommer i urinblæren, en annen viktig del av urinveiene, kan også være en årsak til tilbakevendende urinveisinfeksjoner.

Urin reflux hos barn

Urin reflux er også kalt blæren reflux eller nedsatt reflux, eller teknisk vesikoureteral refluks (eller VUR). Det er en tilstand der urin rygger opp i urinlederne fra blæren. Normalt strømmer urinen fra nyrene gjennom urinlederne og inn i blæren.

Betydning

Barn med flere eller kroniske urinveisinfeksjoner (UVI) er noen ganger testet for VUR, som det er ofte årsaken til infeksjoner langs urinveiene og i nyrene.

Typer

Primær tilbakeløp betyr at det er en strukturell feil av ventilen som blokkerer urin fra sikkerhetskopiering i urinlederne fra blæren. I videregående reflux, har infeksjon forårsaket en blokk.

Symptomer

UTI symptomer hos spedbarn er oppkast, manglende appetitt, diaré, hindret vekst og apati. Eldre barn kan klage over magesmerter, brennende mens urinering, flanke og ryggsmerter, og et sterkt behov for å urinere.

Pjokk og preschooler Tegn og symptomer

Potty trente småbarn og preschoolers kan returnere til sengevæting når de har blære reflux. Symptomer kan inkludere protein i urinen og høyt blodtrykk.

Behandling

UVI er vanligvis behandles med antibiotika som arbeider for å hindre smitte fra å nå nyrene. Ofte foreskrevet antibiotika inkluderer Bactrim, Septra, Primsol, Furadantin, Macrobid og Macrodantin.

Hvordan kurere nyrestein Pain

Hvordan kurere nyrestein Pain


Nyrestein smerte kan være uutholdelig, og kan komme plutselig uten forvarsel. Nyrestein smerte er på grunn av små steiner som vanligvis er forårsaket av kostholdsfaktorer, dehydrering, kroniske urinveisinfeksjoner, syrenøytraliserende, alder og familiens historie. Symptomer inkluderer redusert vannlating, ryggsmerter, feber, kvalme, magesmerter, og muligens blod i urinen. Prøv noen naturlige botemidler for å unngå uutholdelig nyrestein smerte.

Hvordan kurere nyrestein Pain

Persille er anbefalt å bli spist daglig, opptil seks sprigs en ​​dag for å hindre nye nyrestein fra forming. Det kan også bremse veksten av dagens steiner og vil redusere oppblåsthet skyldes at det er en naturlig vanndrivende.

Sørg for å drikke mye vann, men vær forsiktig med glitrende vann som kan inneholde kalksteinsforekomster som kan forårsake nyrestein. Drikk minst seks til åtte glass vann per dag for å hindre nyrestein smerte.

Leger anbefaler en høy fiber, lav protein og høy flytende diett. .

Hvis du allerede har en stein, sørg for at legen ønsker å ha det analysert for å finne ut hva den er laget av, og kan bidra til å formulere din behandlingsplan. For eksempel, hvis steinen er hovedsakelig fra urinsyre, legen din vil sannsynligvis anbefale deg å unngå rødt kjøtt, skalldyr, gjær, sardiner, ansjos, makrell, etc og andre purine kilder til mat.

Drikk 100% ren tranebærjuice som er usøtet. Du kan ta kapsler eller konsentrater.

Kontroller at du får folsyre i din multi-vitamin. Folat er nyttig for å hindre urinsyre som ofte er årsaken til nyre sotne smerte.

Hint

  • Se legen din dersom du mistenker en nyre stein, eller hvis du har noen symptomer du mistenker kan være nyrestein smerte
  • Alltid diskutere med legen din noen naturlige behandlinger du er interessert i å prøve.

Årsaker til en ikke-fungerende nyre

Blodet er nøye filtrert av to bønneformede organer i korsryggen kalt nyrer. Nyrene er sofistikerte siler som gjenvinne næringsstoffer og bidra til å eliminere overflødig avløpsvann. Nyre feil kan resultere i fullstendig svikt av disse små organer, som er uunnværlige for kroppen. Vel, i det minste en av dem er uunnværlig. Kroppen kan fungere helt utmerket med bare én nyre. Det er mange faktorer som kan føre til nyre funksjonsfeil, inkludert kosthold, skader og genetisk disposisjon for andre sykdommer som diabetes.

Kronisk nyresykdom

En rekke forhold som skade nyrene er inkludert under én paraply som kronisk nyresykdom. Dette kan være forårsaket av diabetes, høyt blodtrykk, og andre lidelser. Ifølge National Kidney Foundation, har en kronisk nyresykdom øker en persons risiko for å få andre hjerte og kar sykdommer. Avfall bygger seg opp til et høyt nivå, og blodet blir giftig. Dette kan føre til svake bein, nerveskader og anemi. Kronisk nyresykdom kan holdes i sjakk med tidlig diagnostisering og behandling, men kan føre til nyresvikt hvis den forblir ubehandlet.

Nyrestein

En annen feilfunksjon i nyrene kalles nyrestein. The National Kidney Foundation anslår at nesten en million amerikanere i året, for det meste menn, blir påvirket av nyrestein. Dette er harde masser dannet fra krystallisert kalsium oksalat. Disse kan variere i størrelse fra en klype salt til en golfball. Denne feilfunksjon av nyrene kan være forårsaket av kroniske urinveisinfeksjoner, for lite væskeinntak, visse medisiner, eller en urinveis blokkering. Dette kan være svært smertefullt, men sjelden fører til absolutt nyresvikt. Noen mennesker kan ikke vise gjenkjennelige symptomer, men nyrestein kan være ledsaget av intens smerte, blodig urin, og problemer med vannlating. Leger kan diagnostisere nyrestein, og anerkjenne deres størrelse og plassering ved hjelp av X-Ray teknikker. Selv om nitti prosent av nyrestein vil passere av seg selv, kan ikke-invasiv behandling inkluderer økt væskeinntak, endringer i kosthold og medisinering.

Diabetisk nefropati

Diabetes er den mest vanlige årsaken til nyresvikt i USA. Nyrene kan bli skadet over tid av det høye nivået av blodsukker hos diabetikere. Nyreskader på grunn av diabetes kalles diabetisk nefropati, og en tidlig varsling tegn er små mengder protein i urinen. Det kan være svært få symptomer på diabetisk nefropati, og det kan ta år å utvikle. Noen diabetikere utvikler ikke nyreproblemer i mer enn femten-tjue år. Høyt blodtrykk er en viktig faktor i utviklingen av nyrefeil hos diabetespasienter. Familiehistorie er en av de viktigste faktorene i å øke sjansene for diabetisk nefropati. Når du arbeider med diabetes og høyt blodtrykk, kan en farlig syklus av stigende blodtrykk selv forverre allerede eksisterende nyre forhold.

Glomerulære sykdommer

Glomeruli er små enheter innenfor nyrene som filtrerer blodet, skille avfall, næringsstoffer, og overflødig vann. Mange feil i nyrene involvere glomeruli, og er sammen klassifisert som glomerulær sykdommer. Disse sykdommene forstyrre kroppens fjerning av avfall, og i noen tilfeller tillater de røde blodlegemer til å lekke ut i urinen. Når dette skjer, mister blod dens kapasitet til å absorbere ekstra væske, slik at væsken til å akkumulere i ansiktet, ansiktet og andre ekstremiteter. Glomerulære sykdommer kan være forårsaket av en infeksjon eller et medikament giftig for nyrene. Andre sykdommer som diabetes eller lupus kan også resultere i glomerulær sykdommer.

Ektopisk nyre

Ektopiske nyrer er fødselsskader som potensielt kan føre til nyrene svikter. Under fosterutviklingen, nyrene utvikle seg som små knopper inne i bekkenet. Etter hvert som de utvikles, de gradvis beveger seg til en høyere posisjon i nærheten av baksiden av brystkasse. Noen ganger kan en eller begge av nyrene danner i en unormal stilling, ikke å gjøre den komplette klatre fra bekkenet regionen. Forskere anslår at dette skjer bare én gang i hver tusen fødsler. Selv i de fleste tilfeller av ektopiske nyrer, er bare en av nyrene ut av sted og har liten effekt på nyrefunksjonen. Men i noen tilfeller er ektopisk nyre plassert på en måte som fører til at blæren til å strømme tilbake til nyrene, en tilstand som kalles vesicoureteral tilbakeløp. Unormal urin flyt kan bli en forløper til en rekke andre nyre funksjonsfeil, så vel.

Nyresvikt

Når nyrene slutter å fungere godt nok til å leve og funksjon, dette kalles nyresvikt. Dialyse eller nyretransplantasjon er de eneste gjenværende alternativer for en pasient som lider av nyresvikt. Det finnes to typer nyresvikt: akutt nyresvikt og terminal nyresykdom. I akutt nyresvikt (ARF) nyrene mister funksjonen ganske raskt. Dette kan være forårsaket av skader fra skader, stort blodtap, og noen dårlige reaksjoner på medisiner. Denne type nyresvikt kan forbedres, men hvis skaden er omfattende, kan nyresvikt være permanent. Permanent nyresvikt kalles terminal nyresykdom (ESRD). Diabetes og høyt blodtrykk er de viktigste årsakene til ESRD, men noen tilfeller skyldes genetiske avvik, personskader, og medisinske bivirkninger. De eneste vellykkede alternativer til nyresvikt er nyretransplantasjoner og dialyse. Bestemme hvilken behandling som er best vil ta tid og nøye medisinsk konsultasjon. En nyretransplantasjon er når en sunn ureter og nyre fra noen andre er plassert inn i kroppen. Dette kan innebære å vente flere måneder eller år til en kompatibel donor er funnet. Dialyse er en medisinsk fremgangsmåte som anvender en maskin og spesiell væske for å rense blodet. Dette kan være en ubehagelig og tidskrevende prosess. De fleste pasienter foretrekker en nyretransplantasjon i løpet av dialyse regime.

Hva er årsakene til nyrestein?

Isaac Newton, Benjamin Franklin og Peter den Store alle led av nyrestein. Tiny eller stor, de forårsake enorme smerter som kroppen søker deres fjerning. Hva er årsakene til disse irritanter og hvordan kosthold og drikkevann spille en rolle?

Årsak

Den vanligste formen for nyrestein inneholder kalsium. Mengden av kalsium som ikke brukes av ben og muskler er rettet på nyrene. Normalt nyrene skylle ut overflødig kalsium, men i noen tilfeller er det fortsatt, og kombinerer med annet avfall til å begynne dannelsen av det som skal bli en svært smertefull gjenstand. Noen steiner er så liten som et sandkorn mens andre vokser til størrelsen på småstein. Det har også vært dokumentert tilfeller av nyrestein omkretsen av en golfball. De opptrer vanligvis brun eller gul og kan være rufsete eller glatt. Arvelighet, kosthold, væskeinntak og kroniske urinveisinfeksjoner synes å være felles tråder i deres utvikling.

Typer

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, er det fire hovedtyper av nyrestein.

Kalsium-oksalat stener dannes fra en overdreven mengde av kalsium konsentrert i nyrene.

Struvitt steiner inneholder betydelige mengder ammoniakk og magnesium og ofte danner etter en urinveis infection.The hypotese er at etter en infeksjon har oppstått, er fortsatt litt rusk i nyrene og steiner etter hvert danne rundt dette resterende smittefarlig avfall.

Urinsyre steiner utvikle når urinen er spesielt surt. Dette skjer først og fremst hos personer som spiser for mye rødt kjøtt.

Cystin steiner er ekstremt sjeldne og vanligvis er til stede hos personer med en historie med metabolske eller genetisk nyresykdom.

Cure

Eksperter er enige om at det er ingen "kur" for de med en predisposisjon for utvikling av nyrestein. Medisinering kan være nyttig, men forebygging, i form av diett-kontroll og væskeinntak, er nøkkelen. Nyrestein forekommer bare omtrent halvparten så ofte i vegetarianere og folk som bruker sunnere mat med minimal behandling.

Fire av fem tilfellene oppstår hos menn, vanligvis mellom 20 og 40, vanligvis overvektige kaukasiere som konsumerer store mengder animalsk protein. Det er imidlertid forekomsten av tilfellene hos kvinner som begynner å stige.

Diet

I boken "No More Nyrestein: eksperter fortelle deg alt du trenger å vite om forebygging og behandling," Dr. John S. Rodman, Cynthia Seidman MS, RD og Dr. R. Ernest Sosa oppmerksom på at frekvensen av nyrestein sykdom har økt sterkt i vestlige land siden 1950-tallet. "Som vi spiser rikere dietter vi må håndtere flere avfall. Og avfall kommer gjennom våre nyrer og ut i urinen. Er steinen 'boom' knyttet til våre dietter,» sier boken.

Ifølge National Kidney Foundation, den mest utbredte type stein, kalsium-oksalat variasjon, kan danne ikke bare som et resultat av overdreven kalsium, men også takket være matvarer med høye konsentrasjoner oksalat. Disse inkluderer blant annet appelsiner, tofu, mørke grønne blader, peanøtter, pulverkaffe, rødbeter, rabarbra, bønner, bær (jordbær, bringebær, bjørnebær, stikkelsbær), sjokolade, druer og fatøl. Overdreven natrium spiller også en rolle som det fører til mer kalsium går tapt som avfall, og dermed øke graden av kalsium i nyrene.

Væsker

Nyre stein formasjonen også oppstår direkte som følge av rett og slett ikke drikker nok væske. Drikker minst 12 fulle glass vann daglig er en god rettesnor. Dette er viktig å skylle vekk stoffer som danner steiner. Fruktjuicer, sitron-lime brus og ingefær-øl er også akseptabelt, men begrense cola, te og kaffe.

Typer nyrestein

Mange oppdager tilstedeværelsen av nyrestein bare når konsultere lege for relaterte forhold som urinveisinfeksjoner eller blodig urin. Men, hvis en lege mistenker steiner kan være et problem, er det svært viktig å få kunnskap om hva slags nyrestein du er disponert for. Denne informasjonen kan være forskjellen mellom utholdelig smerte og fullstendig pine.

Grunnleggende

Nyrestein er bunter av avfallsstoffer - harde mineral samlinger av kalsium og andre materialer som vokser i urinveiene. Til slutt, krystalliserer det inn i en stein som forårsaker sterke smerter når den beveger seg gjennom urinstrømmen. De varierer i størrelse fra sandkorn til småstein.

The National Kidney Foundation rapporterer mer enn 90 prosent av steiner passere naturlig over en tidsramme på fire til seks uker. Når normale passasje synes umulig, vil en medisinsk prosedyre for fjerning av stein anvendes.

Typer

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer indikerer fire primære typer nyrestein.

Struvitt steiner normalt påvirke bare kvinner. Disse objektene inneholder mengder ammoniakk og magnesium og ofte danner etter en urinveisinfeksjon. Av og til, rusk fra infeksjonen forblir i urinveiene og steiner til slutt vokse rundt dette left avfall. Struvitt steiner kan vokse til å bli usedvanlig stor, ofte bebor de fleste av nyrene urin lagringsplass. Således, de normalt er ansett som den mest skadelige og potensielt farlig.

Kalsium-oksalat stener dannes når det er en overdreven mengde kalsium eller vitamin D i systemet ditt. Mengden av restene kalsium som ikke brukes av ben og muskler er rettet på nyrene. Normalt, for å tømme ut overskytende nyrer kalsium med urin, men i noen tilfeller at kalsium forblir og kombinerer med annet avfall begynne dannelsen av en stein. Bare redusere kalsiuminntak kan ikke stoppe steinene fra forming, og kan være skadelig, så konsultere med en kostholdsekspert om inntaket av kalsium er viktig.

Urinsyre steiner utvikle når urinen er spesielt surt. Dette skjer først og fremst i mennesker som hengir seg for mye rødt kjøtt. Animalsk protein, spesielt, brytes ned til aminosyrer og oppmuntrer steiner å danne. De som lider av gikt utvikler ofte steiner av denne typen.

Cystin steiner er ekstremt sjeldne og primært vises i folk med en historie med metabolske eller genetisk nyresykdom. Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning denne genetisk lidelse "fører til at nyrene til å skille ut store mengder av enkelte aminosyrer (cystinuria)."

Faktorer

Nyrestein er mest sannsynlig å utvikle seg i mennesker med kroniske urinveisinfeksjoner. Overdreven bruk av over-the-counter smertestillende medikamenter antas å bidra til stein formasjon. De med urinveis blokkeringer som lider av spiseforstyrrelser, har en bestemt metabolske eller genetisk sykdom eller spiser for lite væske ser også en økt risiko. En historie med nyrestein i familien er også grunn til bekymring.

Kostholdsfaktorer

Den mest vanlige sten, kalsium-oksalat, former ikke bare som et resultat av overdreven kalsium, men også fra å spise mat med høyt innhold av oksalat. Eksempler inkluderer tofu, appelsiner, grønne blader (som spinat), peanøtter, pulverkaffe, rødbeter, bønner, rabarbra, bær, sjokolade, druer og fatøl. For mye salt spiller også en rolle som det fører til mer kalsium går tapt som avfall, noe som øker mengden av kalsium som flyter i nyrene. I tillegg øker intestinal bypass kirurgi risikoen for voksende denne typen av stein.

Væsker

Nyre stein formasjonen også oppstår direkte fra ikke drikker nok væske. Tenk på urinveiene som en stor kloakk nettverk med nyrene som hovedprosessanlegg. Avfall bygger når nyrene ikke får nok vann til å effektivt skylle vekk overflødig buildup. I stedet, bare sitter avfallet i urinveiene og vokser smertefulle nyrestein. Drikker minst 12 fulle glass vann daglig er foreslått. Sitron-kalk brus, fruktjuice og ingefær-øl er akseptabelt, men redusere cola, te og kaffe.

Blærekatarr Glandularis Treatment

Blærekatarr glandularis eller kjertel cystitt innebærer nonmalignant (noncancerous) endring eller transformasjon av slimhinne celler lining blæren; slimhinneceller produserer mucin, et smøremiddel. Disse forvandlet slimhinnecellene danne lesjoner i form av knuter (klumper) eller vekster kalt polypper. En polypp er egentlig en svulst på en stengel. Forandringene resultere i ubehag ved vannlating, urinveisobstruksjon og blødning. Ubehandlet blærekatarr glandularis kan til slutt føre til kronisk nyresvikt og eventuelt blærekreft.

Årsaker til cystitt Glandularis

Blærekatarr glandularis er vanligvis forårsaket av kronisk eller vedvarende irritasjon av blæren, for eksempel i paraplegiske personer med nonfunctioning blærer; pasienter som har blitt kateter- iseres i lang tid; vedvarende eller gjentatte urinveisinfeksjoner; blærestein; blæren Ekstrofi, en medfødt sykdom der en del av blæren er utenfor kroppen; eller en nevrogen blære, interferens med nerveimpulser som styrer vannlating. Cystittene glandularis lesjoner som utvikler kan være små og begrenset i omfang eller store og progressive.

Konservativ behandling alternativer

Konservativ behandling innebærer å fjerne kilden til irritasjon som resulterer i kronisk inflammatorisk prosess som fører til blærekatarr glandularis. Behandlinger inkluderer langsiktig antibiotikabehandling for å eliminere kroniske urinveisinfeksjoner, og erstatter i-bolig (permanente) katetre med periodisk kateterisering etter behov, fjerne blærestein og behandle en nevrogen (overaktiv eller underactive) blæren med medisiner eller periodisk kateterisering. Disse behandlinger som fungerer best for små lesjoner, men de er ikke nødvendigvis kurativ; blærekatarr glandularis kan gjenta seg.

Moderate behandlingstilbud

Hvis det er alvorlig tilstopping av urinlederne, rør som fører fra nyrene til blæren, en nephrostomy rør kan settes inn gjennom tilbake inn i nyren for å tømme urin før en hvilken som helst annen behandling kan anvendes.
Blærekatarr glandularis vev kan bli ødelagt ved hjelp av en prosess som kalles transuretral reseksjon. Et instrument føres inn i blæren gjennom urinrøret, røret som dirigerer urin fra blæren til utsiden av legemet. Instrumentet benytter en elektrisk strøm til å ødelegge lesjoner.

Aggressiv behandling

Aggressive behandlingsalternativer er reservert for pasienter som ikke ble hjulpet av flere konservative behandlingsformer. Blære forstørrelse innebærer kirurgisk utvide størrelsen av blæren for å øke kapasiteten, men det eliminerer ikke blæren og urin-irritasjon eller uretral obstruksjon. Urinleder reimplantation brukes til å reposisjonere en feilaktig måte festes ureter kobles til blæren for å hindre at sikkerhetskopiering av urin inn i nyrene, noe som kan føre til en kronisk infeksjon.

Extreme Behandlingsalternativ

Radikal cystectomy er fjerning av blæren og omkringliggende vev og lymfekjertler. Denne operasjonen er siste utvei for pasienter som har sviktet alle andre behandlinger og som står i fare for å utvikle eller som allerede har utviklet uremia, oppbygging av giftig avfall i blodet på grunn av svikt i nyrene for å fjerne disse avfall. Blæren fjernes eliminerer alle problemer som følge av blærekatarr glandularis. Kirurgiske risikoer inkluderer erektil dysfunksjon og inkontinens, manglende evne til å holde urin.

Virkningene av lav CO2 på nyre-funksjon

Virkningene av lav CO2 på nyre-funksjon


Acidose oppstår når kroppen ikke kan opprettholde en riktig oksygen / karbondioksid (CO2) balanse. Nyrene benytte CO2 i blodet for å gjøre bikarbonat, som nøytraliserer syrer i blodet. Når CO2-nivået er lavt, er resultatet renal tubulær acidose (RTA), en forstyrrelse av nyrefunksjon på grunn av høye blod surhet. Ifølge National Nyre og urologiske sykdommer Information Clearinghouse, tre typer acidose påvirke nyrene, hver differensiert ved plasseringen av avbrudd.

Klinisk Distal renal tubulær acidose

Nyrene kontrollere pH-nivåer i blodet gjennom en prosess som kalles tubulær sekresjon. Tubuli er avkjørselen banen for urin for å flytte fra nyrene til blæren. Når det oppstår et problem ved enden av tubuli, er den resulterende acidose kjent som klinisk distal RTA. Symptomer inkluderer redusert vekst hos barn, og alvorlig nyre og bein forverring hos voksne.

Ofte leger diagnostisere klinisk distal RTA som et symptom på en systemisk sykdom som lupus, sigdcelleanemi, hyperparatyreoidisme eller kroniske urinveisinfeksjoner. I tillegg svekker klinisk distal RTA nyrene evne til å reabsorb kalium, noe som resulterer i ekstrem svakhet og uregelmessig hjerterytme.

Proksimal renal tubulær acidose

Når feil i nyrene ligger ved enden av tubule hvor væske og avfalls først inn, er dette kjent som proksimale RTA. Vanligvis er en arvelig form av RTA, er det forbundet med sykdommer slik som fanconi syndrom, forårsaket av arvelig fruktose intoleranse og Wilsons sykdom, som forstyrrer kroppens evne til å bryte ned næringsstoffene,

Hyperkalemic Nedsatt tubulær acidose

Hyperkalemic RTA oppstår også ved den distale enden av tubuli. Det er imidlertid forskjellig fra klassisk distal RTA fordi resultatet er en høy snarere enn lavt nivå av kalium i blodet. Hyperkalemic RTA kan resultere fra nyrene manglende evne til å regulere strømningen av elektrolytter, slik som natrium og kalium, gjennom nyrene.

Årsaker inkluderer genetikk, celle ufølsomhet til en regulerende hormonet aldosteron, eller en bivirkning av visse medisiner.

Behandling for Acidose

I alle tre tilfeller vil behandling med natrium-bikarbonat bidra til å returnere blod til det normale pH-verdier, lindre de fleste symptomene. Med klassisk distal RTA og hyperkalemic RTA, ytterligere tiltak må iverksettes for å gjenopprette riktige kaliumnivå. Når blodet pH og elektrolyttnivåer er gjenopprettet til normal, vil den underliggende årsaken til acidose forutsi videre behandling.

Hva er de langsiktige virkningene av Ureaplasma?

Ureaplasma urealyticum og ureaplasma parvum er stammer av bakterier som kan forårsake urinveisinfeksjon og bekkenbetennelse. Nærværet av bakterier kan også føre til at ingen symptomer og gå ubemerket hos pasienter. Hos noen pasienter, kan bakteriene føre til smertefulle tilstander hos både menn og kvinner, men det er en sjelden årsak til infeksjoner. Tilstanden kan passere mellom menn og kvinner på samme måte som en seksuelt overførbar sykdom.

Kronisk urinveisinfeksjon

Pasienter kan oppleve kroniske urinveisinfeksjoner med ureaplasma bakteriene. Leger kan eliminere bakterier med antibiotika. Hos pasienter som lider av kroniske urinveisinfeksjoner, kan leger foreskrive en antibiotika og test pasienter for tilstedeværelsen av ureaplasma bakteriene. Dersom bakteriene fremdeles er til stede, kan legen foreskriver en annen antibiotika for å behandle tilstanden. Urinveisinfeksjoner oppstår når bakterier inn i urinveiene, forårsaker smertefull betennelse. Symptomene på en urinveisinfeksjon inkluderer hyppig behov for å urinere uten resultat, smertefull vannlating, bekkensmerter, skyet urin og blod i urinen.

Fertilitetsvansker

Ifølge Beach Center for infertilitet, endokrinologi og IVF, bør pasienter som opplever infertilitet teste for tilstedeværelse av ureaplasma urealyticum. Bakteriene er knyttet til sykdom i egglederne og redusert sperm motilitet, noe som kan føre til ufruktbarhet. Kvinner som opplever gjentatte spontanaborter kan også lider av en ureaplasma urealyticum infeksjon. Pasienter kan ikke oppleve flere symptomer med infeksjonen.

Uretritt

Ubehandlet ureaplasma kan føre til uretritt hos menn og kvinner, som er en betennelse i urinrøret. Symptomene på tilstanden brenning ved vannlating, utflod og blod i urinen. Ubehandlet uretritt kan også påvirke blæren og reproduktive organer.

Urinveisinfeksjon Komplikasjoner

Ubehandlet urinveisinfeksjoner kan føre til nyreskader eller permanent nedsatt arrdannelse. En ubehandlet infeksjon kan også gå inn i blodet, forårsaker en potensielt dødelig tilstand. Ifølge Mayo Clinic, bakteriemi, en bakteriell infeksjon i blodet, er en risikofaktor for sepsis. Sepsis oppstår når immunsystemet skader kroppens vev som svar på infeksjon. Gjentatte urinveisinfeksjoner vanligvis ikke føre til nyreskader, ifølge University of Maryland Medical Center.

Systemisk Candida infeksjon

Candida, en gjær finnes i munnen, halsen og tarmene, hjelper til med fordøyelsen av mat. Denne bakterien forårsaker problemer når andre infeksjoner er til stede eller immunforsvaret er svakt. Candida kan spres gjennom samleie, dyp kyssing og oralsex. Det fører ofte gjær infeksjoner i kjønnsorganene og hudinfeksjoner på føttene eller hendene. Systemisk candida oppstår når bakterier inn i blodbanen og reise gjennom kroppen, forårsaker andre komplikasjoner.

Betydning

Candida er gjær eller bakterier tilstede i alles fordøyelseskanalen. Problemer oppstår når immunsystemet er svekket. Noen ganger bakteriene blir drept av de antibiotika som pasienten tar for andre infeksjoner. Matallergier eller andre miljø irritanter føre til ytterligere problemer i kroppen. Candida ofte utvikler seg som en soppinfeksjon i skjeden av kvinner. Infeksjoner forekommer på huden som fotsopp eller eksem. Infeksjonen sprer seg i hele kroppen når den kommer inn i blodet, blir systemisk candida. Blodet bærer gjæren til forskjellige områder av kroppen, som forårsaker sykdom.

Funksjon

Når bakteriene endre de blir invasiv og linjen mellom fordøyelseskanalen og blodsirkulasjonen bryter ned. Bakteriene invadere kroppen, slik at kjemikalier og allergener å gå inn i blodbanen. Kvinner kontrakt sykdommen mer enn menn. Symptomer for systemisk candida er tretthet, migrene, svimmelhet og muskelsmerter. Det er gastrointestinale symptomer som fordøyelsesbesvær, diaré, gass og rektal kløe. Candida forårsaker blære betennelse, kroniske urinveisinfeksjoner og blærekatarr.

Diagnose

En enkel krakk test viser når candida gjær vokser vilt. En blodprøve forteller om en matvare eller kjemisk forårsaker problemet. Disse blodprøvene er kalt ALCAT eller RAST paneler. Testene viser at visse matvarer forårsake en reaksjon til bakterien i kroppen. Matvarer som forårsaker alvorlige symptomer er hvete, mais, soya, skalldyr, egg, nøtter, gjær og konditorfarge. Naturlige miljø kjemikalier som mugg, pollen, støv, midd, fjær og rengjøringsprodukter forårsaker candida. Ofte blir prøver av hud eller negler tatt for å bli undersøkt under et mikroskop. Den Heidel pH kapsel gastrisk analyse krever svelge en pille som har en pH-probe for å bestemme nivåer av magesyre. Høye nivåer av magesyre tyde på en infeksjon av Candida

Diet Behandlinger

En spesiell diett ofte er foreskrevet for behandling av candida. Candida diett inneholder massevis av friske grønnsaker og om tre porsjoner frukt daglig. Spis frisk protein som kjøtt, fjærkre og fisk i tillegg til korn, bønner, ris, nøtter og frø. Unngå matvarer med gjær som øl, vin, brød, rundstykker og eddik og også mat som oliven, surkål, og potetgull. Unngå mat som inneholder mugg som sopp, soyasaus, peanøtter, ost, hermetisert eller forberedt tomater og konsentrerte sukker

Kosttilskudd og medisiner

Naturlig kosttilskudd ofte er foreskrevet for å hjelpe fordøyelsessystemet. Ta fordøyelsesenzymer som motvirker effekten av bakterier som bearberry og berberine. De bryter ned maten som det går gjennom fordøyelsessystemet. Probiotika gi gunstig gjær som hjelper fordøye mat. Unngå p-piller, antibiotika og steroider når de behandles for candida. Nystatin er en reseptbelagte medisiner foreskrevet for gjær infeksjoner. Det kan bli tatt to uker uten bivirkninger. Sterkere medisiner for gjær infeksjoner som har bivirkninger er Nizoral, Diflucan, og Sporonox. Det er også aktuelle behandlinger for hudinfeksjoner og intravenøse behandlinger for alvorlige candida infeksjoner.