Digidexo.com

matforgiftet hund

Trene hunder til å oppdage Beslag

Trene hunder til å oppdage Beslag


Lære å trene et anfall hund kan være svært gunstig for dem som har epilepsi. Mye som hunder kan føle en møtende storm, kan en hund også trenes til å oppfatte når en person med epilepsi vil ha et anfall. En person med epilepsi har potensial til å bli alvorlig skadet eller drept når et anfall oppstår. Hvis det er mulig å ha et par minutter av forhåndsvarsel, men kan vedkommende komme til et trygt sted for å minimere risikoen for skader.

Sosialisering

Tidlig sosialisering er veldig viktig. Starter når hunden er bare en valp, hun trenger å bli skikkelig sosialisert. Dette betyr masse klining, stell og spille tid med hennes menneskelige handlers. Hun bør være komfortabel med å være bumped, dyttet og håndteres i en rekke situasjoner uten å bli redd eller aggressiv. Denne treningen vil gjøre det mulig for hunden å forbli standhaftig bør personen ha et anfall og skubbe eller på annen måte bump hunden.

Tidlig trening

Tidlig trening er en annen viktig faktor. Hunden skal brukes til å høre og følge kommandoer gitt av sin trener. Disse kommandoene omfatter grunnleggende som sitte, opphold, komme og hente. Andre nyttige kommandoer for å vurdere når du trene en hund til å oppdage anfall kan være spesifikke for problemer mot en person med epilepsi slik kommer til å hente telefonen eller varsle en annen person i husholdningen hvis personen faller til bakken Denne treningen bør være et behagelig og hyggelig tid fylt med mat belønninger, positiv oppmerksomhet og masse klining.

Specialized Training

Spesifikk trening i beslag deteksjon er nødvendig. Trene hunden til å oppdage anfall innebærer mye repetisjoner og mat. Det vil si, hver gang den person med epilepsi har en anfall, bør dog gis en mat-spandere. Hunden vil raskt gjøre tilknytningen mellom anfall aktivitet og mat. Vanligvis bare de menneskene som beslag er ukontrollert har hundene trent til å oppdage anfall. På grunn av dette faktum, at de har som regel minst en anfall per måned. Dette vil gi hunden mange muligheter til å bli belønnet med mat mens eieren er å ha et anfall.

Anfall Alert og Seizure Response Dogs

Selv om beslaget hunden er et navn som normalt brukes på en hund som er involvert med noen form for anfall respons eller deteksjon, bemerker Epilepsy Foundation at noen mennesker gjøre skillet mellom de to.

Et anfall alert hund refererer vanligvis til en hund som kan forstand når en person kommer til å ha et anfall. Noen hunder ser ut til å ha denne muligheten uten trening, mens andre kan trenes til å oppfatte motgående anfall. Mange ganger vil hunden vise utenom det vanlige atferd som bjeffing, liggende ved siden av epileptiske eller kjører rundt.

Et anfall respons hund er vanligvis opplært til å reagere på en bestemt måte når en person har et anfall. Dette svaret kan aktivere et varsel alarm som vil bringe beredskap arbeidere til boligen, bjeffer for å varsle pårørende at et barn er å ha et anfall, eller ligge ved siden av personen som har beslaget for å holde dem trygge.

Betraktninger

Vær oppmerksom på at nærværet av en anfall dog ikke er ment å erstatte et menneske nærvær. Beslaget hunden vil tillate epileptisk å ha et mål på uavhengighet, men sikkerhet tilsier at beslaget hund ikke bør stole på eksklusivt.

Vokt dere for hundetrenere som lover levering av en hund trent i beslag deteksjon. Denne typen trening er som regel ganske dyrt. Mens mange hunder kan trenes til å oppfatte motgående anfall, noen er ikke mottakelig for trening.

Skabb i katter og hunder

Mange er en hud tilstand lett kjøpt av katter og hunder. Når din katt eller hund vurderes med denne tilstanden, er det best å bli utdannet om skabb årsaker, typer, forebygging og behandling. Selv om katter kan få skabb, er det mer vanlig hos hunder.

Forståelse Mange

Det finnes flere typer av skabb. Tilfeller av skabb kan variere fra mild til kronisk. Parasitter er den vanligste årsaken til denne tilstanden. Når katten eller hunden får skabb, symptomene sannsynlig vil være kløe, hudlesjoner og selv massive hårtap.

Årsaker

Parasittene som forårsaker skabb er faktisk øremidd. De mest vanlige øremidd er Notoedres Cati, Sarcoptes canis, eller Demodex canis. Midd kan lett overføres mellom dyr. Det er enda sjeldne tilfeller der katter har spredt midd til mennesker. Den store typen skabb som mennesker kan få kalles skabb. Midd er enten en ikke-gravende eller gravende. Gravende midd grave ned i huden, danner tunneler og legger egg langs disse tunnelene. Den ikke-gravende midd lever av huden ved å suge både blod og vev.

Typer

Skabb hos katter og hunder kommer i fem varianter. Den vanligste typen er noteodric skabb. Flere sjeldne former er sarcoptic, Cheyletiella og demodectic skabb. Noteodric skabb også er referert til som leder skabb eller skabb. Midd søke hunden eller katten ved gravende under huden. Dette fører til riper, noe som også kan føre til blødninger og sår. Denne formen for skabb er svært smittsom, og i de fleste tilfeller, det påvirker ansiktene til hunder og katter. Det kan også dukke opp rundt halsen, ørene og kroppen.

Forebygging

For å forhindre skabb, stelle kjæledyrene ofte og alltid holde kjæledyret boareal ren. Et sunt og rent miljø kan gå en lang vei i å forebygge skabb.

Behandling

Den foretrukne behandlingen er Ivermectin. En veterinær regel gjelder dette på huden til ditt kjæledyr. Det er også ulike effektive former for sjampo som kan hjelpe deg å behandle eller hindre skabb. Vitamin C er også pålitelig når det gjelder behandling av denne tilstanden som det reduserer effekten av en eventuell allergi. Vitamin A kan også bidra til å gjenopprette, reparere og beskytte huden på kjæledyret ditt.

Lyme sykdom hos mennesker vs Hunder

Lyme sykdom kan være alvorlige i både mennesker og hunder, men behandlingsmetoden og hvordan sykdommen utvikler seg svært forskjellig. Flått som bærer Lyme sykdom overføre sykdommen via en matbit.

Funksjoner

Mens Lyme sykdom kommer fra et flåttbitt hos mennesker og hunder, symptomene på sykdommen er langt annerledes, som er restitusjonstiden.

Menneskelig Lyme sykdom

Når Lyme sykdom infiserer en person bitt av en flått, utvikler et rødt utslett rundt området, etterfulgt av influensa-lignende symptomer nesten umiddelbart. Uker senere vil 15 prosent av mennesker utvikler leddsmerter og omtrent 5 prosent vil utvikle en hjerte-rytmeforstyrrelse.

Canine Lyme sykdom

En hund vil ikke vise symptomer i flere uker til måneder etter å ha blitt smittet. Når symptomene vises, de viser leddgikt symptomer med en og annen feber. Hunder vanligvis foreta en full gjenoppretting etter en kort kur med antibiotika.

Behandling

Lyme-sykdom i mennesker og hunder blir behandlet med antibiotika. Mennesker har varige effekter fra å bli smittet, mens hunder har en tendens til å komme seg raskt og helt.

Menneskelig Betydning

Måneder etter at et menneske har blitt infisert, vil 60 prosent fortsetter å ha leddgikt-lignende smerter og nevrologiske forstyrrelser. Hunder sjelden utvikle hjerte eller neurologiske reaksjoner på grunn av infeksjonen.

Hunder for barn med autisme

Hunder for barn med autisme


Hunder brukes for mange medisinske grunner, hvorav en er autisme. Det finnes mange typer hunder tilgjengelig for barn med autisme. Ved å ha en hund, kan barn med autisme lære kjerneprinsipper om livssituasjoner. Å ha en hund kan også lære barn å være kjærlig og snill med andre rundt dem. Hvis barnet ditt viser eventuelle voldelige tendenser og mer alvorlige meltdowns, vil en større hund være nødvendig.

Labrador Retriever

Labrador Retriever er en stor hunderase for autistiske barn. Labs er veldig vennlige og svarer godt til trening. De er en beskytter av deres husstand. God trening er viktig med disse hundene på grunn av deres lekne holdning, og opplæring bør starte på et tidlig alder.

Saint Bernard

Disse hundene er kjent som "mild giganten", og med god grunn. Disse hundene er svært beskyttende overfor sin familie og elsker barn. De kan føle overhengende fare og er veldig myk og avslappet tilbake. Saint Bernards er vanligvis inne hunder, fordi de ikke gjør det bra i sommermånedene utendørs. På grunn av sin størrelse, bør en Saint Bernard alltid velges rett etter å ha blitt avvent så at atferd klasser kan begynne med en gang. Disse hundene er veldig lett å huset tog, men de krever noe vedlikehold fordi de kaster ofte. Saint Bernards er perfekt for en pjokk eller ungdom.

Puddel

Poodles kommer i tre størrelser og har selv temperament. Disse hundene er et utmerket valg for en autistisk barn fordi de elsker å være rundt mennesker. Jo mindre variasjon puddel er et godt valg fordi det er ingen frykt i sin velte et lite barn. Også trenger pudler ikke felle.

Border Collie

En border collie er en mellomstor hund, med middels lang pels. Disse hundene er veldig delvis til sine eiere og elsker å vise frem på kommando. Sørg for å få en border collie når den er ung. Border collie som har blitt brukt som gjeterhunder er kanskje ikke det beste valget for barn. Border collie er en utmerket størrelse for en pjokk.

Hvordan finne ut om et barn er kvalifisert for en gratis hund til å hjelpe med spesielle behov

Hvordan finne ut om et barn er kvalifisert for en gratis hund til å hjelpe med spesielle behov


Flere organisasjoner, inkludert 4 Paws for Ability, Merlins barn, og ARFkids tilbyr service hunder for barn med spesielle behov. Tjenesten hunder har kjærlighet, kameratskap, og hjelp med daglige funksjoner for barn med psykiske og fysiske funksjonshemninger. Adopsjon av servicehunder er ofte tilgjengelig uten kostnad for mottakeren. Plassering og trening støttes gjennom donasjoner fra enkeltpersoner og selskaper.

Hvordan finne ut om et barn er kvalifisert for en gratis hund til å hjelpe med spesielle behov

Fullfør et program for å finne ut om barnet ditt er kvalifisert for en tjeneste hund. Oppgi navn, barnets navn og alder, adresse og kontaktinformasjon. Tydelig de utfordringer og funksjonshemminger av barn i nød. Organisasjonen vil også kreve informasjon om alle medlemmer av familien, en beskrivelse av hjemmet, og om ikke det er noen andre kjæledyr i hjemmet.

Delta i et personlig intervju. Hvis du har møtt de foreløpige kvalifikasjoner i organisasjonen, vil et personlig besøk ordnes. En representant vil møte deg og din familie til å kunne fastslå om du er kvalifisert og behov. Hundene er trent til å møte de spesielle behovene til barnet og familien.

avventer for godkjenning av søknaden din. Det kan ta et år eller lenger for hele søknadsprosessen skal være ferdig og en hund til å bli tilgjengelig for plassering. Når søknaden er godkjent, vil barnet og familien delta på treningene. Noen organisasjoner krever familien til å bidra med en monetær donasjon. Organiser fundraisers til støtte for din tjeneste hund for å bistå med denne donasjonen.

Hvordan Fake Matforgiftet

Du kan ha en rekke årsaker for å ville falske matforgiftning. Du kan bruke en falsk bout av matforgiftet å komme ut av en test eller kanskje gå ut av en dårlig date tidlig. Uansett tilfelle, må du vite hvordan du troverdig skildre at du lider av matforgiftning.

Hvordan Fake Matforgiftet

Finn ut symptomene på matforgiftning forhånd. For å gjøre det troverdig, må du vite hva slags symptomer som du bør ha. Selv tilfeller variere, matforgiftning forårsaker vanligvis diaré, oppkast og magesmerter.

Start ut ved å nevne mat som du angivelig spiste. Tilfeller av matforgiftning er ofte forårsaket av kjøtt som ikke er kokt grundig. Snakke om hvordan du ikke føler deg vel, og tror du spiste litt halvsteikt kylling.

Grab magen ofte. Du ønsker å vise at du har magesmerter når falsk matforgiftning. Kast i noen moaning lyder for ekstra effekt.

Kjør på do ofte. Hvis du virkelig ønsker å gjøre det troverdig, må du gjøre hørbare gagging lyder mens innsiden.

Hold ruse troverdig. Du kan ikke melk matforgiftning for lenge fordi utvinningen skjer vanligvis i løpet av få dager.

Hint

  • Ikke gjør symptomene dine virker for skremmende. Du ønsker ikke dine foreldre eller venner til å tvinge deg til å gå til sykehuset.
  • Unngå å spise foran noen når du er falsk matforgiftning. Ingen vil tro deg hvis du er fanget chowing ned på en cheeseburger og pommes frites.

Hvordan bruke hunder å senke blodtrykket

Hvordan bruke hunder å senke blodtrykket


Selv om det er mange medisiner som effektivt kan redusere en persons høyt blodtrykk, har hunder lenge vært anerkjent som en naturlig måte å senke den. Ifølge WebMD, minst 25 år igjen av forskning indikerer evnen til hunder og andre kjæledyr å lette hypertensjon og forbedre andre forhold i sine eiere. Det er flere måter som hunder kan brukes til å senke blodtrykket, og alle av dem er lett å jobbe inn i livet ditt.

Hvordan bruke hunder å senke blodtrykket

•  Bruk hunden til å redusere stress ved å klappe den, gi den oppmerksomhet og nyter den oppmerksomheten som det gir i retur. Stress kan utløse fysiske symptomer, blant annet økt blodtrykk. Føler den ubetingede kjærlighet uttrykt av en hund etter en stressende dag kan lette stress og relaterte symptomer. En studie ved State University of New York i Buffalo viste at kjæledyr eie aksjemeglere som ble behandlet for høyt blodtrykk hadde mindre sannsynlighet for å oppleve en stressrelatert pigg enn de som ikke gjorde det.

Bruk hunden til å minske angst ved å klappe den og samspill når du føler deg bekymret, engstelig eller panikk. Ifølge WebMD, kan hunder redusere angst, for å utligne høyere puls enn det som kan være forårsaket av bekymring og panikkanfall. Når du føler deg engstelig, omdirigere oppmerksomheten til hunden og engasjere seg i en repeterende bevegelser som klining kan hjelpe slippe angst og tilhørende symptomer.

Bruk hunden for å øke trening, noe som kan øke kardiovaskulær helse. Ved å bygge opp ditt hjerte og generell helse, kan du ofte redusere blodtrykket. De fleste hunder elsker å gå en tur, slik at du kan lage en vanlig tidsplan for daglige spaserturer for å gi deg mer mosjon. Selv barn nytte av lek og aktivitet med hunder. En studie av elementære studenter i Israel viste at økt aktivitet av å eie en hund hadde en positiv effekt på blodtrykket.

Bruk hunden til å øke sosiale interaksjoner, som kan hjelpe deg å bygge en bredere menneskelig støtte system. WebMD sier at hunder er gode samtale startere. Selv om de fleste av disse samtalene vil være sentrert på hunden og være relativt overfladisk, kan de føre til dypere interaksjoner og selv vennskap. Hvis du har flere venner, som gir deg en sterkere støtte system, som kan frigi din generelle stressnivået. Dette kan føre til lavere blodtrykk.

Hva er noen symptomer på Entropion i en hund?

Hva er noen symptomer på Entropion i en hund?


Entropion er en genetisk tilstand som påvirker en hunds øyne, forårsaker øyelokk å kaste innvendig. Entropion vanligvis påvirker valper og kan påvises bare noen måneder etter fødselen, men eldre hunder kan bli påvirket. Entropion kan noen ganger bli reversert med et enkelt kirurgisk prosedyre utføres av en veterinær. Det er mer vanlig hos raser med flate ansikter.

Innad Rolling Øyelokk

En av de vanligste symptomene på entropion er en innad rullende øyelokk. Ifølge The Pet Wave nettside, kan entropion oppstå på øvre øyelokk, nedre øyelokk, eller begge deler. Inversjon av øyelokket fører pels å gni mot en hund hornhinnen, som kan alvorlig påvirke synet. Inverterte øyelokkene kan også forårsake magesår å danne på en hund cornea som resultat av øyevippene gni mot den del av øyet. Veterinærer bruker et fargestoff for å påvise magesår.

Skraping på Eyes

Entropion er en smertefull, ubehagelig tilstand for hunder. Av denne grunn, riper eller skraper med poten på øynene er et vanlig symptom. Denne atferden, mens varsler en eier til hans hundens ubehag, ikke lindre smerten forbundet med entropion. Din veterinær kan foreskrive øyedråper for smertelindring. Dyrlegen kan også kreve at hunden din bære en spesiell kjegleformet krage rundt halsen som forbyr hund fra skraping på det angrepne øyet. Selv om hunden kan mislike iført dette apparatet, vil kjeglen spare hunden unødvendig smerte for uhell skrape hennes øye øyet helbreder

Rive eller Discharge

Mange hunder som lider av entropion erfaring overdreven rive fra de berørte øyet, noe som gjør området rundt det øyet vått å ta på. I tillegg til å rive og myse øynene, kan en hund som led av entropion oppleve en tykk, slim-aktig utladning.

Manglende reaksjon på anestesi

Den omvendte øyelokk av en hund som lider av entropion vil ikke reagere på en bedøvelse. Dette er viktig å skille den fra en annen tilstand-blefarospasme-som ofte forveksles med entropion. Hvis en veterinær administrerer en aktuell bedøvelse, vil den omvendte øyelokk forsvinne dersom hunden lider av blefarospasme. Hvis øyelokket forblir invertert, er det sannsynlig at en hund lider av entropion.

Hva sykdommer kan forårsake en hund til å spy?

Hva sykdommer kan forårsake en hund til å spy?


Fordi hunder er kjent for å spise omtrent alt, er det vanskelig å si om en hund kaster opp fordi den spiste sin egen avføring eller squeaker i sin tygge leketøy, eller fordi den har en sykdom. Mens det er ingen prøvd og sann måte å fortelle, bortsett fra å ta hunden til veterinær, sjekke hunden for andre symptomer som slapphet eller et tap av matlyst, kan bidra til å løse gåten. Kontroll av oppkast kan også hjelpe. Hvis du finner ufordøyelige stoffer i spy, for eksempel biter av en skolisse, som kan være en anelse om at det rett og slett spiste noe det ikke burde ha. Hvis du finner ufordøyd mat eller blod, men som kan bety hunden din har en sykdom.

Parvovirus

Parvovirus streik valper og eldre hunder som ikke er vaksinert mot sykdommen. Det kan lett spre seg som alle andre virus, med de fleste hunder pådra viruset når de kommer i kontakt med en infisert dyr eller en infisert dyrets avføring, spytt eller urin, som alle overføre sykdommen. I tillegg til oppkast, kan parvovirus også forårsake blodig diaré, feber, dehydrering og tap av matlyst, ifølge DogGuide.net.

Vaskulær Ring Anomaly

Hvis hunden din har Vaskulær Ring Anomaly, eller VRA, da hunden din har blodårene som omgir sine spiserøret som er constricting uberegnelig, fangst luftrøret og forårsaker oppgulp. Denne sykdommen vanligvis blir tydelig når en valp begynner å spise fast føde, som de større massene kan være vanskeligere for hunder med VRA å håndtere. Heldigvis kan denne sykdommen korrigeres med kirurgi.

Myasthenia Gravis

Myasthenia Gravis er en autoimmun nevromuskulær sykdom som svekker musklene i kroppen hos både mennesker og hunder, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Instituttet påpeker at de mest vanlige muskler som er berørt av Myasthenia Gravis er i ansiktet og halsen. Derfor kan sykdommen føre til mat å bli fanget i halsen og til slutt kastet opp igjen hvis hunden er mislykket i å svelge det.

Megaesophagus

Hunder med tilfeller av megaesophagus har svekket bevegelser og muskelsammentrekninger i spiserøret. Dette kan føre til mat eller vann for å bli sittende fast i spiserøret eller hals, eller det kan til og med sette seg fast i lungene. Når noen av disse situasjonene skjer hundens naturlige hoste og gag reflekser vil sparke i, noe som fikk ham til å spy opp maten.

Magekreft

Selv om magekreft utgjør bare en liten andel av alle kreftdiagnoser hos hunder, er oppkast en førsteklasses symptom på denne sykdommen. Faktisk er det ofte det første symptomet på magekreft. Et annet tegn på at en hund er oppkast kan skyldes magekreft er om det er blod til stede. Dette blodet kan være minimale eller det kan være rikelig. Symptomer medfølgende oppkast kan være tretthet, tap av appetitt og vekttap.

Tegn og symptomer på meslinger, kusma og røde hunder

Tegn og symptomer på meslinger, kusma og røde hunder


Meslinger, kusma og røde hunder er tre forskjellige virussykdommer. Alle tre var en gang vanlige barne plager som ofte ført til dødsfall i ekstremt ung eller svekket immunforsvar individer. Den utbredte bruken av MMR (meslinger, kusma og røde hunder) vaksine har sterkt redusert antall tilfeller av alle tre sykdommene, selv om forholdene er fortsatt et problem i utviklingsland og blant barn som ikke har blitt innpodede. Hver tilstanden gir en karakteristisk sett av tegn og symptomer, og alle som viser disse symptomene bør sees av en lege så snart som mulig.

Aspekter

Meslinger, kusma og røde hunder er alle overført fra person til person gjennom innånding eller svelging dråper i luften eller ved kontakt med spytt av en infisert person. Alle tre kan også inngås dersom det infiserte individ forlater virus på en overflate, og en annen person berører overflaten og viruset er innført i øynene, nesen eller munnen. Fordi alle tre er virussykdommer, antibiotika er ineffektive; de eneste tilgjengelige behandlinger er de som kan redusere ubehaget av symptomene.

Meslinger

Meslinger infeksjon er preget av to faser av symptomer. Den første fasen varer ca tre til fire dager og består av influensalignende symptomer som tretthet, vedvarende hoste, rennende nese, rosa øye (også kjent som konjunktivitt) og en moderat feber. Den annen fase begynner med utvikling av flekker i munnen kjent som Koplik største flekker. Disse flekker hvitaktig med en blålig sentrum. Kort tid etter at utviklingen av stedene, vil feber pigge opp til så høyt som 104 grader og en flat, rødt, kløende utslett vil utvikle over hele kroppen.

Kusma

Kusma er i hovedsak preget av hevelse i spyttkjertlene. Symptomer vanligvis forekommer i enkelt flere uker etter at de er utsatt for kusmavirus, og omfatter en moderat feber, tretthet uvanlig, smertefull svelging og munn bevegelse, og hevelsen i spyttkjertlene på begge sider av ansiktet.

Rubella

Rubella, også kjent som tysk meslinger, har symptomer som ligner de av normale meslinger; Imidlertid, de to er forårsaket av forskjellige virus. Hvis en gravid kvinne utvikler røde hunder, er det ufødte fosteret i fare for å utvikle en alvorlig fødselsdefekt. Røde hunder symptomer kan være svært mild og kan vare så lite som tre dager. Disse symptomene er de som ligner på en influensa eller forkjølelse: en mild feber, rennende nese, hodepine, verkende ledd, sensitive øyne og hovne lymfeknuter. Den mest karakteristiske symptomet er et hudutslett som utvikler seg først i ansiktet, deretter sprer seg i kroppen.

Advarsel

I sjeldne tilfeller kan alle disse tre virussykdommer være komplisert av andre faktorer som forårsaker dem til å være dødelig, spesielt hos små barn. Oppsøk lege omgående hvis du mistenker noen viser symptomer på meslinger, kusma eller røde hunder. Det er også svært viktig for gravide å være sikker på at de har blitt vaksinert mot de tre forholdene - særlig røde hunder - siden eksponering av en uvaksinert kvinne under svangerskapet kan føre til uopprettelig skade på det ufødte barnet.

Kan MRSA spres til hunder?

Kan MRSA spres til hunder?


MRSA, et akronym for meticillinresistente Staphylococcus aureus, er en bakterie som kalles en "supervirus." Som mennesker, kan dyr kontrakt MRSA (uttales mur-Sah).

Staph

Staphylococcus aureus, ofte kjent som staph, er en vanlig bakterie som ofte finnes på hudens overflate. Faktisk kan staph finnes på huden til rundt 25% av den amerikanske befolkningen. Når dette imidlertid bakterier blir resistente mot antibiotika som meticillin, penicillin, og amoxicillin, blir det vanskeligere å behandle.

Dyr at Risk

Som mennesker, kan dyr kontrakt MRSA. I mange år ble det antatt at MRSA var et menneske som bare sykdom. Dette endret seg i 1972 da ei melkeku ble diagnostisert med MRSA. Til dags dato, har en rekke dyr kontrakt MRSA, inkludert fugler, griser, hester, katter og hunder.

Risikofaktorer

Visse risikofaktorer øke sjansene for en hund entreprenør MRSA, inkludert ødelagt hud, et svekket immunforsvar, og dårlig hygiene. Dyr som brukes i helsevesenet er spesielt utsatt, som er de som bor i overfylte områder. Tjeneste dyr som brukes i sykehus, hvile hjem, og klinikker er også i faresonen.

Forebygging

En måte å bidra til å hindre overføring av MRSA til hunder er ved hyppig håndvask, hanskebruk, iført masker og dekontaminering delte omgivelser. Hvis hunden skjer for å være et terapeutisk arbeider i helsevesenet, hindre hunden fra å slikke huden eller "håndhilse" med pasienter. Også holde hunden av senger og sengetøy.

Diagnose og behandling

Dyr blir vanligvis diagnostisert av en veterinær via nesebor swabbing. Den vanligste manifestasjon av MRSA hos hunder er hudinfeksjon. Hvis en infeksjon blir funnet, er hunden behandles med antibiotika salve eller annen form for antibiotika. Veterinærer anbefaler et kurs i behandling basert på hundens fysisk undersøkelse, laboratoriearbeid, og medisinsk historie.

Sykdommer du kan få fra hunder og katter

Sykdommer du kan få fra hunder og katter


Det er viktig å holde kjæledyr trygt og sunt, både for dyrets velvære og vår egen. Det er noen sykdommer og infeksjoner som hunder og katter kan overføre til sin menneskelige familie. Dette gjelder spesielt for personer med immun har blitt kompromittert av en eller annen grunn. Noen av de sykdommer som folk kan få fra sine kjæledyr er mild og lett behandles, men noen kan være dødelig og må anerkjennes og behandles raskt.

Campylobacteriose

Campylobacteriose er en bakterieinfeksjon forårsaket av Campylobacter coli-bakterier. Disse bakteriene infisere mage-systemet, forårsaker feber, kramper, blodig diaré, kvalme og oppkast. Hunder, katter og husdyr kan alle bli smittet med Campylobacter coli bakterier og kan overføre bakterier til mennesker gjennom deres avføring. Den beste måten å unngå å pådra Campylobacteriose fra kjæledyr er å alltid vaske hendene etter å rydde opp etter dem og sørge for at dyr med diaré se en veterinær.

Bendelorm

Hunder og katter kan både få bendelorm ved å svelge en loppe som inneholder en bendelorm larve. Dette skjer ofte når et dyr slikker seg selv. Bendelorm kan føre til et dyr for å gå ned i vekt, men er ofte diagnostisert når dyret kaster opp eller defecates deler av ormen. Det er mulig for mennesker å kontrakt bendelorm dersom de ved et uhell svelge en larve som inneholder loppe når vi samhandler med sine kjæledyr. Dette er spesielt vanlig hos barn som kan kosedyr og deretter plassere sine hender i nærheten av deres munn. Bendelorm i både dyr og mennesker er lett behandles med medisiner og kan unngås med riktig loppe kontroll.

Rabies

Kanskje den mest kjente sykdom som mennesker kan få fra kjæledyr er rabies. Rabies er et virus som angriper det sentrale nervesystemet. Tidlige symptomer er feber og hodepine. Agitasjon, forvirring, tretthet og aggressiv atferd følge, som nervesystemet blir mer skadet. Rabies er alltid dødelig hvis den ikke behandles tidlig og bør tas svært alvorlig. Noe pattedyr kan få og overføre rabies, så det er viktig å ha alle kjæledyr vaksinert. Unngå kontakt med ukjente og ville dyr og alltid oppsøke lege umiddelbart hvis du blir bitt av en vill eller uvaksinert dyr.

Tjenesten hunder og medisinske forhold

Tjenesten hunder og medisinske forhold


Ifølge Americans with Disabilities Act, servicehunder beskrevet som "enhver førerhund, signal hund, eller andre dyr individuelt opplært til å yte bistand til en person med en funksjonshemming." Funksjonshemming trenger ikke å være synlig, slik som å være blind eller rullestol-bundet. Faktisk kan en tjeneste hund bistå i behandling av mange uventede medisinske forhold samt forbedre en funksjonshemmet person uavhengighet og syn på livet.

Synshemning

En av de tidligste skriftlige nevner hunder ledende blinde og svaksynte er i en episk dikt skrevet av Elizabeth Barrett Browning publisert i 1856 kalt "Aurora", der hevder hun, "The blind mann går uansett hvor hunden trekker / Og så jeg besvart. " Henvisningen innebærer en felles kunnskap om førerhunder siden lenge før Browning tid. Folk har trent hunder til å lede sine menneskelige følgesvenner gjennom travle gater, studiesteder og arbeidsplasser for å føre aktivt liv minst siden det 19. århundre, om ikke før.

Lammelser og quadriplegia

De med paraplegi og quadriplegia ofte bruke tjenestehunder for å bistå i dagligdagse aktiviteter. Komme sokker ut av en skuff, åpne en dør og plukke opp en droppet handleliste er alle utfordringer som noen med disse verdifall som ikke kan utføre på egen hånd. En tjeneste hund gir mulighet til å utføre daglige oppgaver uten konstant bistand fra et annet menneske.

Epilepsi

Epilepsy er en forstyrrelse i hjernen som forårsaker anfall. Tjenesten hunder kan være til stor hjelp, som noen hunder kan varsle sine menneskelige følgesvenner før utbruddet av et anfall. Denne muligheten er sjelden, men kan være viktig for å forebygge skade, som beslag gjør en person i stand til å kontrollere kroppsbevegelser. De fleste tjenestehunder for epileptikere er bistå under og etter et anfall ved å bo med personen under anfallet eller hente medisiner og / eller assistanse etterpå.

PTSD

PTSD, eller post-traumatisk stresslidelse, er en psykologisk reaksjon på farlige situasjoner, slik som krig. Mange veteraner har kommet tilbake fra krigen til å oppleve mareritt, personlighetsforandringer, sinne problemer og til og med fornærmende tendenser til kjære. PTDS lider ansette tjenestehunder for å bistå dem i en rekke måter. En tjeneste hund vil hjelpe sin person finne og huske å ta medisiner, vekke ham fra mareritt, roe ham da hans sinne blir truende og hjelpe ham fysisk hvis han har symptomer som svimmelhet eller forvirring.

Autisme

Autisme spektrum lidelse er en forstyrrelse i hjernen som hindrer verbal utvikling og sosiale ferdigheter. Barn med autisme har ofte store ragnarokk enn de minste endringer i rutinen, kan ikke håndtere sosiale utflukter eller situasjoner og ender opp med å leve svært strukturerte, lune liv. Tjenestehunder for autistiske barn har vist seg å hjelpe engasjere barnet sosialt mens lettelser hennes frykt for uforutsigbare hendelser og endring. Barna har også vært kjent for å vise følelser og empati lettere når du arbeider med en tjeneste hund, som er en reversering fra typisk autistisk atferd.

Andre psykiatriske lidelser

Tjenesten hunder også hjelpe mennesker som lider av bipolar og angst lidelser samt depresjon. Mens de oppgavene hunden skal utføre for å hjelpe sin behandleren vil variere mye fra person til person --- alt fra å bringe medisiner for å våkne en bedøvet behandleren opp om morgenen --- det er løfte om at slike motstandere vil hjelpe personen reintegrere som en funksjonell medlem av samfunnet gjennom hjelp en tjeneste hund kan gi.

Hvordan trener jeg spesielle hunder for funksjonshemmede i Tennessee?

Hvordan trener jeg spesielle hunder for funksjonshemmede i Tennessee?


Trening en tjeneste hund er mye mer komplisert enn treningen din gjennomsnittlige valp. Førerhunder tilby en rekke tjenester for funksjonshemmede. De henter elementer, veilede eiere rundt og kan varsle andre om en medisinsk krise oppstår. På grunn av dette, er deres trening svært spesialisert og dramatisk forskjellig fra trening en normal pet mottar. Å trene en tjeneste hund for funksjonshemmede, nasjonalt så vel som i Tennessee, har en person til å følge strenge treningsmetoder under tilsyn av organisasjonen som skal plassere hunden inn i et hjem.

Hvordan trener jeg spesielle hunder for funksjonshemmede i Tennessee?

Finn og ta kontakt med en assistanse hund organisasjon i Tennessee. Det er bare noen få assistanse hundeorganisasjoner på tvers av staten, for eksempel Partners for uavhengighet og henting av Independence Assistance Dogs (se Ressurser). Noen trene hunder mens andre bare plassere dem inn i hjemmene med funksjonshemmede søkere. Be om henvisninger til trenere som arbeider med hunder for funksjonshemmede eller andre instanser som kan være nye eller søker frivillige trenere.

Volunteer dine tjenester. Organisasjonene som trener og plasserer førerhunder med funksjonshemmede er ofte nonprofit grupper som har behov for frivillig hjelp. Begynn frivillig gjennom enkle oppgaver, som for eksempel rengjøring kenneler eller bemanning boder på fundraisers å få et inntrykk av om du er en god passform med konsernets mål og retningslinjer. Mange organisasjoner trenger rett og slett folk villige til å fremme og sosialisere valpene før treningen begynner.

Be om å observere trening teknikker for å avgjøre om du kunne følge konsernets opplærings retningslinjer og forplikte seg til tidslinjen som kreves for å trene en tjeneste hund. I de fleste tilfeller vil full opplæring av en tjeneste hund ta mellom seks måneder til et år å fullføre. Hvis tidsplanen tillater det, bistå en erfaren trener før du tar en hund til å trene på egen hånd. Du må studere og lære spesifikke teknikker, retningslinjer og treningsmetoder som er fastsatt av organisasjonen før de ble et fullverdig trener.

Hint

  • Hver stat har sine egne lover og regler som gjelder assistanse dyr. Gjøre deg kjent med Tennessee lover om emnet kan hjelpe deg når du søker å bli en frivillig trener.
  • Hver assistanse hund byrå kan følge en tilsvarende opplæring struktur med dyrene sine, men hver etat vil også ha sine egne foretrukne metoder for opplæring. Med andre ord, ikke anta at hver etat trener hunder på nøyaktig samme måte.

Å leve med hund Dander Allergi

Ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America, omtrent 15 til 30 prosent av allergikere er allergisk mot hunder og katter. Dog allergi er ikke så vanlig som katt allergi, men dander som får dem har en tendens til å være mer utbredt. Personer med hund allergi kan være allergisk mot bestemte raser eller alle av dem. En hund dander er årsaken til hund allergi, ikke hundens hår. Symptomene kan være milde til alvorlige, og kan bli behandlet og forebygges - i det minste i en viss grad.

Årsaker

En hund dander består av døde hudceller, og den inneholder allergener. Når en hund kaster hår, ofte kaster han dander sammen med det. Siden pelsen har ingenting å gjøre med allergi, får en hund med kortere hår hjelper ikke hindre symptomer hos en person med hund dander allergi. Ifølge Allergy Be Gone, er det ingen allergivennlige hunderaser i eksistens.

Siden hunder klore seg ofte, kan mer dander bli utvist i luften. Sørg for at hunden din overdreven skrape ikke stammer fra ham å ha en allergi mot noe i huset.

Dander kan holde seg til andre overflater, som for eksempel møbler og gulv, bare ved noen transportere den på hennes klær. Dander kan også bli funnet i arbeidsplasser, skoler og andre offentlige bygninger hvor en hund aldri har vært. Allergener som finnes i dander kan vare i mange måneder.

Symptomer

Vanlige allergiske reaksjoner på hund dander inkluderer hovne og kløende nese og øyne, tett nese, hoste, nysing, tungpustethet, utslett, og kortpustethet. Alvorlighetsgraden av hund dander allergi vil variere fra person til person. Enkelte personer kan ikke utvikle symptomer for timer etter at han kom i kontakt med hunden dander, mens andre kan ha en reaksjon på så lite som 15 minutter, ifølge Astma- og Allergiforbund Foundation of America.

Behandlinger

Astma- og Allergiforbund Foundation of America anbefaler at en person som er allergisk mot hund dander unngå all kontakt med hunder og hjemmene til folk som har hunder. Hvis han gjør det, kan den allergiske partiet ikke krever medisin for behandling.

Men de som ønsker å eie en hund kan ta forebyggende tiltak mot hund dander, samt ulike medisiner som kan brukes til å avverge symptomene. Over-the-counter allergi medisiner som Zyrtec kan være effektive i å forebygge hund dander allergisymptomer. For mer alvorlige tilfeller av hund dander allergi, bør du oppsøke lege for å få resept, og muligens for å få allergi skudd.

Bortsett fra medisiner, må en hundeeier med hund dander allergi ta flere forebyggende tiltak for å minimere hennes symptomer. Hold hunden ut av soverommet og rense ham ofte. Bruk en beskyttende madrass og pute dekker for sengen.

Sats på fliser eller tregulv, i motsetning til teppet. Hvis huset er teppebelagte, må det støvsuges og damp rengjøres ofte. Vakuumet bør være utstyrt med en høy effektivitet partikkelfilter luft (HEPA) filter, som fanger allergener mer effektivt enn et vanlig filter. For å unngå innånding allergener vakuumet kan spytte ut, bruk støvmaske.

Air condition og oppvarming enheter bør også ha HEPA filter.

Vask hunden minst en gang i uken og stelle henne daglig. Hvis det er mulig, spør en person som ikke har hund dander allergi til å utføre disse oppgavene, for å hindre symptom fakkel-ups.

Allergi medisiner for hunde Dander

Hunder har ofte blitt kalt menneskets beste venn. For hundeelskere, ringer det uttrykket sant. Men for mange, hunder er en viktig kilde for allergier. Heldigvis finnes det noen medisiner og enkle rengjøring tips for å gjøre livet litt mindre prippen.

Pels eller Dander

Mange tror at folk er allergisk mot hund hår eller pels. Folk er faktisk allergisk mot dander (flak av død hud). Om en hund har lang eller kort pels vil ikke gjøre en forskjell.

Symptomer

Symptomer på hund dander allergier omfatter hoste, tungpustethet, kløende øyne, rennende eller tett nese, og nysing. Noen mennesker vil ha hudreaksjoner, som elveblest.

Allergy Control

Den beste måten å kontrollere allergi er å unngå kontakt med hunder eller mennesker som eier hundene siden dander kan klamre seg til dem. Dette er ikke alltid praktisk eller realistisk. Holde huset rent, ved hjelp av et luftfilter, og bli kvitt teppe vil bidra til å holde allergener i sjakk.

Medisiner

Det er mange medisiner som kan hjelpe allergikere. Antihistaminer er tilgjengelig OTC eller ved resept; de blokkerer effekten allergen avtrekkeren. Decongestants redusere nasal hevelse og lunger. Det er også reseptbelagte nasal steroid spray.

Side Effects

Bivirkninger er avhengig av typen av medikamenter tatt. Antihistaminer typisk produsere bivirkninger som søvnighet, tørr munn og nese, og manglende evne til å konsentrere seg. Noen slimhinneavsvellende bivirkninger er søvnløshet, forhøyet blodtrykk og hodepine. Nasale steroider bivirkninger er hodepine, søvnløshet og nasal septum perforering.

Hvis Min 3-åring er Itchy med lite, røde nupper; Kan hun ha fått noe fra en hund?

Hvis Min 3-åring er Itchy med lite, røde nupper;  Kan hun ha fått noe fra en hund?


Hunder kan havnen skadedyr og allergener som lett påvirke en tre år gammelt barn. Hvis du har en hund og barnet ditt plutselig blir røde, kløende, kan hunden har plukket opp noe fra en annen hund på hunden parken eller i nabolaget. Hvis du ikke eier en hund, men din 3-åringen har tilbrakt tid med en nylig, kan hun være allergisk mot hundens dander. Hun kan også være å svare på noe helt urelatert til en hund. For å holde på den sikre siden, bør du kontakte din barnelege for å finne og diagnostisere problemet.

Lopper

Loppebitt er liten og rød i utseende, og lopper kan komme fra dyr som katter eller hunder. Hvis hunden din var rundt mange andre hunder nylig, det kan ha plukket opp lopper. Bli kvitt loppene er en multi-trinns prosess. Du må behandle hunden og huset ditt. Sengetøy bør vaskes og tepper bør behandles med en loppe pulver. Hunden trenger loppe behandling og bør fortsette å motta regelmessig behandling hver månedene for å holde lopper unna.

Elveblest

Elveblest er hevet små humper som kan spres til andre deler av kroppen relativt raskt. Dersom barnet ditt har elveblest, kan hun være allergisk mot en hund. Den enkleste måten å sjekke for allergi er å bli testet av en allergolog som vil injisere en liten mengde av dander inn i huden og kontrollere barnets reaksjon. Elveblest kan også være forårsaket av stress eller en allergisk reaksjon på noe annet i huset ditt for eksempel en ny vaskemiddel eller sjampo.

Skabb

Skabb er små insekter som borer seg inn i huden, forårsaker røde nupper og kløe. Selv om hunder får skabb, de er en annen stamme enn menneskelige skabb, så en hund kan ikke gi barnet skabb. Hvis hun har kontrakt skabb, se en lege umiddelbart, da behandlingen krever en resept krem.

Andre insektbitt eller stikk

En langhåret hund kan bringe inn insekter utenfra. Røde nupper kan være et resultat av insektbitt eller stikk eller allergi mot bitt eller stikk. Hvis de humper øke i størrelse og føre til hevelse, se legen umiddelbart.

Hvordan behandle et utslett fra en hund Scratch

Hvordan behandle et utslett fra en hund Scratch


Hvis du noen gang riper av en hund, kan huden din bli rød, hevet og kløende. Dette inflammatorisk respons kalles allergisk eksem, og det oppstår når immunsystemet reagerer på direkte kontakt med et kjæledyr du er allergisk mot. Kroppen din vil produsere en allergi fremkallende antistoff som resulterer i et utslett. Hvis du noen gang riper av en hund, kan du følge disse forholdsreglene for å sørge for at utslettet ikke blir smittet eller spre bakterier til andre deler av kroppen. Selv en familiehund kan bære sykdom, så det er viktig å søke legehjelp hvis grunnen er alvorlig.

Bruksanvisning

Press mot din scratch om det er blødning. Bruk et rent håndkle eller bandasje inntil blødningen stopper helt.

Vask området med såpe og vann. Hold i området under rennende vann i flere minutter.

Tørk av området og dekke den med et rent håndkle eller gasbind. Skal ikke gis en antiseptisk eller noe annet på såret.

Søk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du ble oppskrapet av en vill, merkelig oppfører eller bortkommen hund. Hvis du ble bitt av din egen hund, sørg for at hunden din er up-to-date med alle vaksinasjoner.

Legg merke til plasseringen av hunden, men ikke prøv å fange hunden selv. Hunden kan trenge å bli observert for rabies.

Midd som påvirker hunder og mennesker

Midd som påvirker hunder og mennesker


Flere arter av midd føre til mange forskjellige reaksjoner hos både mennesker og hunder. Enten de lever av blod, vev eller andre materialer, kan midd føre til irritabilitet, kløe, nysing og andre symptomer. Midd er små edderkoppdyr, nært knyttet til edderkopper og flått. Noen av midd som påvirker både mennesker og hunder er mikroskopisk, mens andre er akkurat store nok til å være synlige for det blotte øye.

Skabbmidd og beslektede arter

Sarcoptes midd føre skabb, noe som kan påvirke både hunder og mennesker. Skabb - som det er referert til i hunder - produserer håravfall, irritabilitet og ujevn hud. Mange typer skabb midd finnes, som hver har en foretrukket vert å leve på. Arten som rammer hunder som oftest ikke leve lenge på mennesker, og det samme gjelder for hver art og deres foretrukne verter. Midd normalt ikke kan fullføre en full livssyklus på feil vert.

Skabb midd begrave inn i huden og legger egg i tunnelene etterlatt dem. Denne loven fører til mye av irritabilitet som midd går under det øverste laget av huden. Hunder overføre sykdommen til hverandre, og de fleste menneskelige tilfellene er forårsaket av direkte kontakt med en smittet person.

For skabb hos hunder, er det flere behandlinger tilgjengelig. Ivermectin - men ikke FDA godkjent - er en ledende valg blant veterinærer selv om det er flere raser - spesielt herding raser - som ikke kan ta medisinen. Interceptor, Sentinel og Advantage Multi finnes også medisiner effektive i behandling av skabb.

For menneskelig skabb eller skabb, er produkter som er kjent som scabicides foreskrevet. Scabicides er tilgjengelige i fløte og lotion former, og den infiserte person gjelder medisiner til de infiserte deler av kroppen.

For både mennesker og hunder, vaske sengetøy og klær i varmt vann. For mennesker, kan seksualpartnere eller personer i nær kontakt krever behandling i tillegg, ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC).

Chigger Midd

Chigger midd er små midd som påvirker både mennesker og hunder i sommermånedene. Chigger larver, mens de fortsatt anses som midd, bare har seks ben som insekter. Larvestadiet i utviklingen er den eneste scenen for å mate aktivt med hunder og andre pattedyr.

I motsetning til det mange tror, ​​ikke larve chigger mite ikke suger blod. Denne lille parasitt inntar en væske inn i huden som bryter ned vevet. Straks vevet er effektivt flytendegjort, og deretter suger parasitten den opp. Disse biter forårsake røde, kløende flekker, noen ganger med en liten hvit pustel i sentrum. Hos mennesker er disse midd foretrekker områder av kroppen som ankler, under sokken eller belte linje, hvor som helst klær sitter tett, armhulene, lysken og baksiden av kneet. Hos hunder, chiggers vanligvis påvirke bena, magen og hodet områder.

Klipp høyt gress og kratt for å hindre chigger infestations, og alltid bære insektmiddel. Mennesker bør dusj med varmt vann så snart som mulig etter mulige kontakt. De bør også vaske sine klær i varmt vann; kaldt vann kan ikke drepe midd, og de vil bite igjen når klærne er re-slitt.

Hunder befengt med chiggers finne lindring fra enten dips eller Antiparasittiske aktuelle behandlinger.

Støvmidd

Selv om de ikke lever av dyr eller mennesker, støvmidd fortsatt påvirke mennesker og hunder. For mennesker, kan støvmidd forårsake tungpustethet, nysing, kløende og rennende øyne og andre symptomer på allergisk rhinitt. For hunder, den allergiske reaksjonen oppstår vanligvis i form av dermatitt.

Støvmidd mate ut av døde hudceller og kjæledyr dander. De bor et sted i ditt hjem som kan ha en god næringskilde, som for eksempel sengetøy, myke møbler og andre. Folk inhalerer midd og deres avføring når de blir luftbårne, og dermed forårsaker allergisk rhinitt.

Hunder er mer vanlig allergisk mot enzymer produsert av midd. Mennesker noen ganger viser lignende symptomer til hunder; men det er ikke like sannsynlig som de nyser "allergi angrep."

Vil ha en hund Harm My Child Hvis han er så allergisk mot hunder?

Allergiske reaksjoner kan være alvorlig

Barn med allergi mot hunder ofte har allergiske reaksjoner når de utsettes for disse dyrene. Disse inkluderer problemer med å puste, kløende hals, nysing og elveblest. Barn med astma og alvorlig allergi kan oppleve skadelige og selv livstruende reaksjoner. I dette tilfellet, leger anbefale at hunden skal fjernes fra barnets hjem.

Mulige løsninger finnes

Behandle et barns allergier med medisiner eller allergi skudd styrer ofte allergiske reaksjoner. Du kan også behandle hunden ved å bruke en løsning direkte til dyrets pels eller ved å gi det en oral medisin. Hold hunden og huset svært ren. Tren hunden til ikke å slikke folk og holde den ut av den allergiske barnerommet.

Bottom Line

Til tross for barnas potensielt skadelige hund allergi, kan du ofte behandle tilstanden med medisiner og omsorg. Rådfør deg med en lege på det beste løpet av behandlingen. Dersom barnets symptomer ikke kan håndteres, bør du fjerne hunden fra hjemmet.