Digidexo.com

huden i overgangsalderen

Hudens elastisitet etter overgangsalderen

Hvis du menopausale du har sikkert lagt merke til en rekke endringer som skjer både inne og ute. Noen av disse er velkomne, men mange er det ikke. En ting du kanskje har lagt merke til er tørrere, mer rynkete hud som ikke ser ut til å "sprette" tilbake i form som det en gang gjorde. Dette er fordi menopause forårsaker redusert hormonproduksjon påvirker østrogen i særdeleshet. Denne reduksjonen i østrogen er direkte relatert til utseendet på huden din, så vel som dens elastisitet.

Hva er Elastisitet?

Muligheten av huden til "sprette" tilbake er kjent som elastisitet. Den elastisitet eller bøyelighet av huden skyldes to proteiner som kalles kollagen og elastin i dermis eller nedre lag av huden. Disse to stoffene danner fibre som holder huden sammen og gir den fleksibilitet.

Menopause Effects

Når du kommer overgangsalder produksjonen av kjønnshormoner synker. Tap av østrogen er direkte relatert til tap av hudens elastisitet. Som kvinners helse America forklarer det, "Østrogen synes også å øve sterk innflytelse på aldring av huden. Østrogen reseptorer finnes i huden, og studier viser at østrogen øker aktiviteten av hudfibroblaster, celler som produserer kollagen. Kollagen er binde vev som legger '' fedme '' til huden, gir det struktur, tone, og tykkelse. Det hjelper å holde fuktigheten i huden ved å sikre produksjonen av hyaluronsyre og syre mukopolysakkarider. "

Manifestasjoner

Tap av elastisitet etter menopausen har mange manifestasjoner. Du kan legge merke til, for eksempel at når du klemme huden på oversiden av hånden eller kinnet ditt som huden ikke gjenvinne ikke sin form umiddelbart. Du kan også observere forandringer i huden din slik som flere rynker og en hengende utseende. Huden kan se tynnere på grunn av fallende østrogennivå.

Hormonbehandling

Forskning viser at hormonbehandling kan bidra til å holde opprettholde elastisiteten i huden. . MG Shah og HI Maibach ved University of California, San Francisco, School of Medicine har observert at "østrogen ser ut til å hjelpe i forebygging av hudens aldring på flere måter Dette reproduktive hormon hindrer en nedgang i huden kollagen hos postmenopausale kvinner, aktuell og systemisk østrogenterapi kan øke hudens kollageninnhold og derfor opprettholde hudtykkelse. I tillegg har østrogen hudens fuktighet ved å øke sure mukopolysakkarider og hyaluronsyre i huden og eventuelt vedlikeholde stratum corneum barrierefunksjon. talg nivåene er høyere i postmenopausale kvinner som får hormonerstatnings terapi. rynking av skinnet kan også ha nytte av østrogen som et resultat av virkningen av hormonet på de elastiske fibre og kollagen. "

Forebygging / løsning

Overveldende, løsningen på tap av elastisitet etter overgangsalderen er etterfylling av hormonet østrogen. Dette kan oppnås ved oralt inntak eller topisk via lav-dose østrogen kremer. Forskning viser et gjennomsnitt på 48 prosent mer kollagen i huden av kvinner som gjennomgår østrogenbehandling som sammenlignet med kvinner som ikke gjør det.

Hvis du ikke ønsker å bruke hormon utskiftninger, det er bevis for at kosttilskuddet Lutein gir fordeler til aldrende hud som økt hydrering, elastisitet og lipid fylling. Andre mer naturlig middel for å opprettholde hudens elastisitet inkluderer forbruker Omega 3 fettsyrer, Wakame tang og opprettholde en diett som er høy i frisk frukt og grønnsaker og lite animalske produkter som kjøtt og melk.

Diabetes & Testosterone Replacement etter overgangsalderen

Diabetes & Testosterone Replacement etter overgangsalderen


Kvinner er ikke de eneste som er underlagt overgangsalderen; menn opplever "mannlige overgangsalderen," kalt "Ufrivillig." Dette medfører et fall i mannlige hormoner. Venstre ubehandlet, kan effekten av Ufrivillig spiral i ekteskapsproblemer. Ett segment av befolkningen hardest rammet av Ufrivillig barnløshet er menn med diabetes. Den gode nyheten er at det finnes behandlinger for å minimere symptomene.

Ufrivillig barnløshet

Den naturlige nedgang i mannlige hormoner - androgener - starter vanligvis i 40-årene. Testosteron er hardest rammet, og mens det faller lavt nok til å forårsake ubehagelige symptomer, det stopper ikke helt som østrogen forsyningen gjør hos kvinner. Ufrivillig barnløshet er preget av redusert muskelmasse og økt fett. Faktisk viser undersøkelser at mange menn med diabetes og lav testosteron er også overvektige. Depresjon og irritabilitet, lavt sexlyst og erektil dysfunksjon kan føre til.

Forbindelse med diabetes

Selv om alle menn opplever Ufrivillig barnløshet til en viss grad, kan symptomene har tidligere start og være mer uttalt hos menn med diabetes. Omvendt kan Ufrivillig forverre diabetes på grunn av sin effekt på en manns vekt. Sammen med annen behandling for diabetes, adressering lavt testosteron kan bidra til å redusere symptomer på Ufrivillig.

Terapi

Naturlig rettsmidler er tilgjengelige, for eksempel ginkgo biloba og L-Arginine. Legemidler for slike symptomer som erektil dysfunksjon kan også være foreskrevet. Testosteronbehandling er stadig mer populært som en del av behandlingen for både Ufrivillig barnløshet og diabetes.

Testosteronbehandling

Testosteronbehandling kan leveres på flere måter. En injeksjon kan rutinemessig gis hvert par uker; en hud patch kan bæres på brystet, rygg, armer eller ben; eller en aktuell gel kan gnis inn i huden. Selv om det ikke stopper mannlig overgangsalder eller kurere diabetes, har det vist seg å lette noen av symptomene på begge forholdene.

Snakk med legen din

Spør legen din for å evaluere og måle hormonnivået. Hvis blodprøven kommer tilbake med lavt testosteronnivå, kan han foreslå testosteronbehandling; hvis så, husk å spørre om mulige bivirkninger. Legen din bør følge nøye med prostatakjertelen spesielt, som menn på testosteronbehandling har høyere risiko for prostata problemer.

Om hudforandringer i overgangsalderen

Vanligvis gjør overgangsalder skje med en ung kvinne. Gjennomsnittsalderen for menopause er 51, gi eller ta noen år. Så en menopausal kvinne er vanligvis middelaldrende og det er hennes hud. Tapet av østrogen er et faktum av livet for kvinner i overgangsalderen, og dette kan ha en innvirkning på huden. Nå er det på tide å begynne fuktighetsgivende hvis du ikke allerede har.

Prosessen

Når vi blir eldre, blir huden vår tynnere og mer delikat og skjør, ifølge Mayo Clinic. Noen eldre mennesker har nesten gjennomsiktig hud og du kan tydelig se venene under. I våre yngre år, hjelper østrogen oss å opprettholde sunt hår og hud.

Når østrogen, som er et hormon, blir mangelfull i overgangsalderen, avslutter vi produksjon naturlige oljer som vi en gang gjorde, og som holdt huden vår smurt og smidig. Alder flekker, som også kalles leverflekker, kan begynne å dukke opp. Cleveland Clinic bemerker at huden blir tørrere og mindre elastisk i denne perioden av en kvinnes liv og huden er mer sannsynlig å rynke på grunn av disse faktorene.

Østrogen, kollagen og elastin

Når vår østrogen tilførsel avtar, dette fører til huden vår å synke. I tillegg til en østrogenmangel, har vi ikke lenger produsere kollagen og elastin i nødvendige mengder når vi blir i overgangsalderen. Elastin og kollagen er de støttende og elastiske proteiner som holder vår huden fast og tonet. Du kan merke at huden din ikke er healing så raskt fra en skade som det pleide å, og du kan oppleve at du får blåmerker lettere. Dette er fordi huden vår er ikke lenger så spenstig som det en gang var.

Porer

Porene på vårt ansikt faktisk bli større som vi blir eldre fordi vi mister elastisiteten i huden vår. Hvis porene er fulle av rusk, som hudormer, fører også til dette porene å utvide. Det er viktig å gjøre en ekstra innsats for å holde huden ren.

Th Cushion er borte

Når en kvinne er i hennes menopausal år, vil hun ha mistet noe av at fettpute under huden som holdt det ser lubben under hennes yngre år. I tillegg blir huden tørrere fordi vi ikke produserer så mye olje. Denne oljen kalles sebum. Vi stopper også produsere så mange melanocytter, som gjør oss mer sårbare og følsom for solen og dens skadelige stråler. Melanocytter gitt oss med ultrafiolett stråling beskyttelse når vi var yngre.

Hold Hydrerte og Fukte

Menopauseatoz.com bemerker at andre hud problemer kan dukke opp i løpet av overgangsalderen, inkludert utseendet av små årer. Imidlertid vil hudproblemer varierer fra kvinne til kvinne fordi ingen har identisk erfaring i overgangsalder. Drikker masse vann og fuktighetsgivende selv fra innsiden og ut vil bidra til å holde huden fuktig. Rutinemessig å bruke en fuktighetskrem på huden er også et must.

Gjør hva du kan

Tyngdekraften tar sin toll som vi blir eldre. Genetikk spiller også en rolle i hvor godt huden står testen av tid. Så gjør det du kan for å beskytte huden din. Spis riktig, ta et daglig vitamin, mosjon, beskytte huden din fra solen og investere i noen gode hudkrem.

Virkningene av overgangsalder på huden

Virkningene av overgangsalder på huden


Menopause er preget av permanent opphør av menstruasjonssyklusen, og det er generelt ansett for å ha begynt etter at en kvinne har gått i minst 12 måneder uten menstruasjon. Menopause er ikke en sykdom, men en naturlig del av en kvinnes liv, selv om det er vanligvis ledsaget av en rekke symptomer som kan være ganske ubehagelig. Noen av disse symptomene er hetetokter, humørsvingninger, og endringer i utseendet på huden.

Tørr hud

En av de vanligste hudsykdommer forbundet med overgangsalderen er tørrhet. Tørr hud er vanligvis forbundet med en endring i hormonnivået som følger overgangsalder. Ikke alle kvinner vil oppleve tørr hud, og ikke alle kvinner som vil oppleve det på samme nivå. Overgangsalder-indusert tørr hud er vanligvis behandles med over-the-counter kremer og fuktighetskremer. Selv om disse produktene ikke legge til fuktighet til huden, kan de være effektive i å hjelpe til å inneholde fuktighet som allerede er tilstede i huden. Pasienter kan bidra til å lindre tørr hud ved å gjenværende hydrert, som betyr å drikke rikelig med vann.

Akne

Endringer i hormonnivået kan skape en hud miljø som bidrar til dannelsen av akne, ikke ulikt hudsykdommer som oppstår i puberteten. Mange over-the-counter aktuelle behandlinger kan være effektive i å kontrollere akne. I de tilfeller som ikke responderer til disse metodene, kan profesjonell behandling være nødvendig. Disse behandlingene kan omfatte reseptbelagte medisiner, dermabrasion eller laser lysterapi.

Årer

Tiny edderkopp årer kan bli mer fremtredende når en kvinne kommer inn overgangsalder. Spider årer er mest vanlig på beina, men kan dukke opp hvor som helst på kroppen, inkludert ansiktet. Spider årer er ikke en helsetruende tilstand som åreknuter, men de kan være skjemmende og pinlig. Det finnes en rekke effektive behandlinger for edderkopp årer inkludert dagkirurgi og laserbehandling.

Itchy Skin

Kløende og flassende hud går hånd i hånd med den tørre huden som er forårsaket av hormonelle endringer som skjer i løpet av overgangsalderen. Over-the-counter salver som inneholder kortison kan vanligvis lindre ubehag forbundet med kløe. Hvis kløe blir ukontrollerbare, søke medisinsk hjelp.

Flushing

Rødme i huden kan følge hetetokter i overgangsalderen. Mens lite som kan gjøres for å hindre spyling når den først har begynt, det er skritt du kan ta for å redusere eller hindre utbruddet av hetetokter som fører til spyling. Hvis du kan identifisere ting som utløser hetetokter - for eksempel krydret mat, stress, alkohol eller varmt vær - kan du være i stand til å unngå disse elementene. Det kan også bidra til å holde seg i form ved å trene regelmessig. Iført lag vil tillate deg å fjerne noen klær ved utbruddet av en hot flash.

Aldring av huden Disorders

Aldring av huden Disorders


Selv om du kan prøve å se yngre ut ved å dø håret ditt, kan du ikke skjule huden din. Som aldrende hud mister elastisitet, nye rynker, linjer og bretter legge år til fysiske utseende. Skin er en av de mest synlige tegn på aldring, med mer enn 90 prosent av eldre som opplever noen form for hud uorden. Grunner for hudforandringer spenner fra sykdommer, arvelighet og dårlig ernæring til miljøhensyn. Soling er nr 1 grunn til å endre huden. Fordi blåøyde, lyshudet eldre har mindre pigment, viser deres hud alder mer enn mørkhudede mennesker.

Effektene av aldring

Aldrende hud mister noe av sin beskyttende fettlaget og blir mer skjøre. Sensitiviteter minske å berøre og temperaturendringer, skape økt potensial for skade. For eksempel eldre mennesker er mer utsatt for hypotermi som de har mindre naturlig isolasjon. Aldrende hud er lettere revet fra rubbing og trekke. Blodkar bryte enklere. Selv små skader kan gi blåmerker og oppvokst blod samlinger (hemotomas). Kroppen helbreder mye tregere med alderen, som også legger til infeksjoner og trykksår. Mindre olje blir produsert fra talgkjertlene med alderen. Mens kvinner bremse ned på oljeproduksjonen etter overgangsalderen, menn begynne å ha en liten nedgang som de kommer inn sine 80-tallet.

Typer

Intertrigo lidelse er en smertefull betennelse i hudfolder og misfarging av huden. Eldre mennesker som er overvektige eller har diabetes er mer utsatt for denne tilstanden. Belly folder, lyskene, armhulene og brystet cleavage er mest sårbare for intertrigo.

Soppinfeksjoner er vanlige hudlidelser sett hos eldre mennesker. Pensjonister som bor i varme klima kan utvikle hudinfeksjoner på grunn av sopp, for eksempel fotsopp, noe som fører til at huden skalering og kløe mellom tærne. Foruten føtter, soppinfeksjoner er også vanlig i hendene og lysken. Intertrigo er en fungal infeksjon med rødhet og kløe smerte, så vel som en ubehagelig lukt. Thrush er en soppinfeksjon i munnen som vanligvis utvikler seg fra å ta antibiotika, kortikosteroid inhalatorer eller narkotika undertrykke immunsystemet.

Bakterielle infeksjoner forårsake hudlidelser i aldrende voksne, for eksempel erysipelas og cellulitt. Erysipelas innebærer små blemmer, vanligvis i ansiktet. Huden er rød, varm og øm, og ledsaget av feber, frysninger og hodepine. Appelsinhud er oftest sett på en aldrende persons bena på grunn av dårlig sirkulasjon, traumer, hevelse eller diabetes.

Kontakteksem, en allergisk utslett preget av væskefylte blemmer (vesikler), produserer rødlig skjellende hud. Psoriasis resultater fra for mange hudceller vokser for fort. Selv om psoriasis er vanligvis sett hos unge mennesker, er det også vanlig å voksne i alderen 50 år og eldre. Psoriasis innebærer røde flekker, dekket med en sølv skala.

Rosacea (voksen akne) er en kronisk tilstand som vanligvis oppstår i lyshudet mennesker. Det fører til flushing skyldes alt fra sollys og varme drikker til narkotika som gjør blodårene utvide seg eller slappe av.

Helvetesild er en pinefull smerte utslett, og tidlige symptomer inkluderer blemmer kalt vesikler på flekker av rød hud.

Skabb, som er forårsaket av midd, kan føre til epidemier i sykehjem. Kløe er så intens at folk kan blø fra riper.

De fleste hudkreft er et resultat av for mye sollys eksponering. Som mennesker alder, deres sjanser for å få hudkreft øker. De fleste hudkreft skyldes overdreven eksponering for sollys. Melanom er den farligste hudkreft, med fair-skinned folk mer utsatt enn folk med mørkere hud.

Forebygging

Selv om huden eldes, kan du redusere problemene ved å ta vare på huden din. Hold deg borte fra direkte sollys, og bruke solkrem lotion med høy solfaktor nummer. Utøve daglig og opprettholde et sunt kosthold, og unngå junk og stekt mat. Unngå alkohol og narkotika hjelper aldrende hud, samt å fjerne makeup før du går til sengs.

Misforståelse

Mange tror at å drikke mer vann gir huden ekstra fuktighet. Selv om vann ikke hjelper organer fungere bedre, er det den naturlige oljer i huden som gjør det hydrert, ikke drikkevann.

Advarsel

Ved siden av soleksponering, røyking er rangert andre i grunner for å forårsake rynker. Mengden av sigaretter og antall år du har røykt fastslå graden av rynker.

Hudens pigment endringer og overgangsalder

Hudens pigment endringer og overgangsalder


Hormonelle endringer opplevde under menopause kan bringe på mørkere i huden, som en mangel på østrogen fører det til å vokse tynn og slapp, noe som gjør kapillærer og vener mer synlig. Heldigvis er det flere effektive behandlinger for overgangsalder-relaterte misfarging av huden.

Typer

Leverflekker, også kjent som alder flekker, har ingenting å gjøre med leveren. De resulterer fra en økning i melanin i bunnen av epidermis. Rosacea er utseendet på kapillærene under huden noen ganger opplevde under overgangsalderen.

Årsaker

Melanin øker etter hvert som hormonet østrogen minker, noe som resulterer i hyper-pigmentering, eller pigmentflekker. Disse leverflekker vises under og etter overgangsalderen. Hetetokter kan direkte forårsake rosacea, som kapillærene utvide og bryte som et svar på varmefølelse. Disse kapillærer vanligvis blir synlige rundt nese og kinn.

Advarsel

Mayoclinic.com sier soleksponering kan forverre menopause relaterte hudforandringer, som tanning øker produksjonen av melanin, og solbrenthet øker forekomsten av rosacea. Spør legen din for å undersøke eventuelle endringer i huden din for å utelukke hudkreft.

Behandling

Det er flere over-the-counter hud-lightening kremer som reduserer synligheten av pigmentflekker. Lyshudet kvinner vanligvis har mer suksess med disse behandlingene enn kvinner med mørk hud. For de som ikke har suksess med kremer er det laser behandlinger, som effektivt kan behandle økt pigmentering og rosacea. Resultatene av disse behandlinger er imponerende, men kostbart.

Medisinering

Spør legen din for Retin-A for å redusere leverflekker. Retin-A kan brukes hjemme og minimerer pigmentflekker og rynker. I tillegg, hormonbehandling, eller HRT, kan gjenopprette østrogennivået, noe som hindrer nye alder flekker fra forming og reverserer menopause-relaterte rosacea.

Hud Kviser i overgangsalderen

Hud Kviser i overgangsalderen


Som du går gjennom overgangsalder, mange endringer skje med kroppen din, inkludert hud kviser. Mens overskygget av menopause er mer bemerkelsesverdige effekter, kviser er vanlige hendelser for kvinner i overgangsalderen.

Hormoner

MenopauseRx.com påpeker at østrogen spiller en rolle i å holde huden din fungerer som den skal, og regulerer noen av olje glands 'aktivitet. Skiftende østrogennivå kan endre utseende og tekstur av huden din.

Acne

Under de tidlige stadier av overgangsalder, kan du produsere enda mer østrogen enn før. Som produksjon i olje glands ramper opp, kan kviser føre, ifølge MenopauseAtoZ.com.

Skin Care

MenopauseInsight.com foreslår å bruke et mildt rengjøringsmiddel to ganger daglig, følge opp med hud toner og fuktighetskrem, og peeling regelmessig for å kvitte seg med døde hudceller.

Diett

Tilstrekkelig vannforbruket holder huden hydrert. En godt balansert kosthold, uten overflødig behandlet eller sukkerholdige karbohydrater-er også viktig. MenopauseAtoZ.com minner kvinner å få nok kalsium, og anbefaler vitamin B og C for å hjelpe med kviser.

Ufrivillig barnløshet

Hormonbehandling kan bidra til å regulere hormonene dine og styre noen bivirkninger av overgangsalder, inkludert hud kviser, ifølge MenopauseRx.com.

Slik behandler Cellulite etter overgangsalderen

Slik behandler Cellulite etter overgangsalderen


Hormonelle svingninger etter overgangsalderen kan forårsake en rekke fysiologiske endringer, blant annet en økning i forekomsten av cellulitter. Kroppen begynner å produsere mindre østrogen, noe som resulterer i et tap av hudens elastisitet og tone, fortynning av huden, og forringelse av hudens bindevev. Cellulitter blir mer synlig etter menopause, og har en tendens til å være mest konsentrert rundt en kvinnes hofter, lår og rumpe. Det er skritt du kan ta for å håndtere forekomsten av cellulitter etter overgangsalderen.

Bruksanvisning

•  Drikk rikelig med vann. Cellulitt vil være mer synlig på hud som er dehydrert. Vann vil hjelpe skylle ut giftstoffer og avfallsprodukter, og dermed forbedre hudens tone. Drikk minst åtte kopper vann om dagen for å redusere forekomsten av cellulitter.

Spør legen din om hormonbehandling (HRT). Produksjon av østrogen og progesteron er redusert etter overgangsalderen. Hormonbehandling erstatter disse utarmet hormoner i kroppen. Østrogen og progesteron forbedre produksjonen av kollagen og redusere fortynning av huden, noe som resulterer i mindre synlig cellulitt.

Tenk å løfte vekter. Kvinner har en tendens til å få vekt i overgangsalderen, som deretter kan øke cellulitter produksjon. Vekttrening vil forbedre muskel tone og redusere kroppsfett, noe som resulterer i sunnere hud og mindre synlige cellulitter.

Endre ditt kosthold. Unngå bearbeidet mat, spise fem eller seks mindre måltider i løpet av dagen, og spiser mer frukt, grønnsaker, fiber og magre proteiner. Ved å følge et sunt kosthold, kan du være i stand til å redusere cellulitter etter overgangsalderen.

Få regelmessige massasjer. Massasje kan midlertidig redusere dimpling forekomsten av cellulitter som skjer hos kvinner i overgangsalderen. Massasje øker blodsirkulasjonen, hjelpemidler i nedbrytningen av fett, og oppfordrer regenerering av nytt kollagen og elastin.

Tips og advarsler

 • Hormonbehandling behandling kan tas enten internt eller som en aktuell krem ​​som påføres direkte på huden. Spør legen din hvilket alternativ ville være mest hensiktsmessig for deg.
 • Legg essensielle oljer til massasje olje. Anbefalte oljer inkluderer einer, grapefrukt, sypress, sitron og lavendel.
 • Hormonbehandling har visse risikoer, blant annet hjertesykdom, hjerneslag, brystkreft, og blodpropper. Diskuter denne behandlingen alternativet med legen din for å sikre sin sikkerhet.

Acne behandling for kvinner i overgangsalderen

Acne behandling for kvinner i overgangsalderen


På grunn av alvorlige hormonelle endringer, menopausale kvinner er utsatt for akne. I likhet med akne forårsaket av stress eller pubertet, tette porene i huden bli smittet, danner kviser. Akne behandling består av daglig ansiktsvask eller konsultere en hudlege for alternative muligheter.

Årsaker

Hud porene er bygd opp av bittesmå kjertler som kalles talgkjertler (olje kjertler) og produserer en olje som kalles sebum. Kviser er forårsaket når olje glands, på grunn av overaktive hormoner, gjør for mye sebum. Overflødig sebum blander seg med skitt fra dagliglivet, tetter talgkjertlene. Dette bevirker en liten infeksjon. Som et resultat av mindre infeksjon, kviser --- kviser eller zits --- vises på huden.

Akne i menopausale kvinner

De aktiv hormoner som forårsaker akne kalles androgener, som testosteron. Testosteron, ansett som en mannlig hormon, er også funnet svært aktiv hos kvinner. Når testosteron er overproducing, stimulerer det olje glands --- fører til overflødig produksjon av talg. Kvinner får kviser i overgangsalderen på grunn av overproduksjon av testosteron.

Forebygging / løsning

Vaske ansiktet to ganger om dagen kan bidra til å redusere akne. Velg et ansikt vask at huden din ikke reagerer på. Når du velger rensing vask, bør du sørge for ansiktet ditt ikke blir rød eller irritert; hvis den gjør det, velger et annet merke av ansikt vask. Ikke skrubb ansiktet med en vaskeklut, for det vil gjøre akne peeling og muligens arr.

Betraktninger

Hvis du vil vaske ansiktet to ganger om dagen minske akne, bør du besøke hudlege for informasjon om andre mulige løsninger.

Potensial

Kvinner i overgangsalderen bør også vurdere at deres akne vil klare opp når kroppen er ferdig å gå gjennom sine endringer.

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din


Ifølge International Chewing Gum Association, er det fem viktigste ingrediensene i hver stokk med tyggegummi. De inkluderer tyggegummi base, konserveringsmidler, smakstilsetning og søtstoff og myknere. Det er den gummibasis som gjør gummien klebrig og myk nok til å tygge. Barn som ikke er forsiktig kan ende opp med å få GOM fast til sine ansikt, hender eller andre hudområder. Heldigvis er det noen teknikker som er effektiv på å fjerne tørket tyggegummi fra menneskelig hud.

Hvordan få tørket Bubble Gum av huden din

•  Hell 1/2 ts. mineral-olje i løpet av tyggegummien. Arbeid mineralolje i å tannkjøttet og omkringliggende hud. Dette vil myke gummien, slik at du kan skyve det ut av huden din og kast den i søpla.

Knekk et egg og fjerne eggeplomme. Spre eggehviten over tannkjøtt og nærliggende huden. La eggehviten sitte på tyggegummi i fem minutter. Arbeid tannkjøtt av huden din med fingrene.

Smear peanøttsmør over tannkjøttet og deretter arbeide den under tannkjøttet. Skyv klump av tyggegummi rett utenfor huden og kaste i søpla.

Heat 1 ts. eddik i mikrobølgeovnen i 10 sekunder. Kontroller at det ikke er for varmt, og deretter dekke tannkjøttet og omkringliggende hud med varm eddik. Sjekk som eddik begynner å spise bort på tyggegummi.

Vask bort noen left tannkjøtt rester fra huden din med fett-kampene oppvaskmiddel og varmt vann.

Hvordan Vask huden

Hvordan Vask huden


Vask huden er ordentlig ikke bare et spørsmål om skumming litt såpe på og skylle det av. Vanntemperatur, type av såpe og typen av renseverktøyet spiller viktige roller i å rense huden på riktig måte. Skin beskytter kroppen mot bakterier i miljøet. Holde huden ren og uskadet er derfor en viktig del av å leve sunt.

Hvordan Vask huden

Vri dusj eller vask tappekran på til den varme posisjon. Vannet skal føle behagelig varmt og ikke varmt. Hvis huden reddens nesten umiddelbart, vannet er for varmt. Varmt vann tørker ut huden.

Gni huden med en allergivennlig såpe eller kroppsvask. Produsenter lage disse produkter fra kjemikalier som ikke er sannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon.

Scrub lett nås områder av huden forsiktig med en myk vaskeklut når du vasker kroppen. Bruk en håndtert skurebørste til å vaske ryggen eller andre områder som ikke er lett å få tilgang.

Når du vasker ansiktet, bruker pekefingeren og langfingeren til å massere såpe i sirkler på huden, unngå øynene.

Skyll huden med varmt vann, etterfulgt av kaldt vann. Kaldt vann lukker porene og er spesielt viktig hvis du vasker ansiktet ditt.

Pat huden tørr med et håndkle. Dette er å foretrekke å gni håndkleet over huden - friksjonen fra rubbing forverrer hudsykdommer, for eksempel tørr hud.

Massasje i fuktighetskrem eller astringents, avhengig av hvilken som gjelder for huden din, rett etter at du vaske og tørke.

Hvordan få Aceton av huden din

Hvordan få Aceton av huden din


Den vanligste stedet du finner flytende aceton i hjemmet er i en flaske neglelakk remover og i noen maling. Det er også brukt i fabrikker for å lage plast, legemidler og fiber, for å nevne noen. De fleste vet at å puste store mengder aceton er ikke bra, men aceton kan også tas opp gjennom huden, som ved små til moderate nivåer vanligvis forårsaker en allergisk hudreaksjon. Ved høye nivåer, skjønt, kan det føre til problemer som forvirring, hodepine, kvalme og svimmelhet.

Hvordan få Aceton av huden din

Ta klærne hvis aceton er på den, også. Plasser klær i en forseglet plastpose å vaske senere. Åpne et vindu og slå på avtrekksvifte i tillegg, siden puste acetondamp er også farlig.

•  Vask aceton av huden med såpe og vann. Hvis det er på hendene, kan dette gjøres ved vasken. Hvis den er på dine armer, ben eller andre kroppsdeler, kan det hende du må hoppe i dusjen eller bruk rennende vann i et badekar hvor det er mer plass.

Fortsett å vaske området i 15 sammenhengende minutter å få aceton helt av huden din, råder Delaware Health and Social Services Division of Public Health.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape


Ved hjelp av plaster eller teip til å dekke utsatte sår eller skader kan holde området rent, noe som kan forebygge smitte og forbedre healing. Når tiden kommer for å fjerne tapen, vil du ofte finne det stakk hardnakket på huden. Noen ganger kan du selv legge merke til ubehagelige svarte linjer på huden din fra bandasjer eller tape. Fjern skjemmende lim og rengjør huden skånsomt.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Fjern plaster eller tape fra huden. Hvis limet fra bandasjen er hardnakket fast på huden, trykk på teip remover pad over bandasje for å mette det før du fjerner den. Den teip remover inneholder ingredienser som løser opp limet forsiktig.

Tørk huden med teip remover etter fjerning av bandasje. Gni remover pad godt over huden for å fjerne rester. Pass det frem og tilbake flere ganger til ingen svarte linjer forbli på huden din.

Vask huden med en mild såpe for å fjerne eventuelle gjenværende ingredienser fra huden din. Tørk huden forsiktig med et rent håndkle.

Hint

 • Bruke teip remover er en effektiv måte å fjerne bandasjer uten smerter. Ved å løse opp limet som du trekker forsiktig bandasjen fra huden, kan du redusere mye av ubehag.

Hvordan ta vare på huden Mens på nyre dialyse

Hvordan ta vare på huden Mens på nyre dialyse


Hudproblemer er en vanlig foreteelse i dialysepasienter. Kløe, tørr hud og misfarging ofte er uheldige bivirkninger. Heldigvis finnes det måter å bidra til å holde huden din bli så frisk som mulig under nyre dialyse.

Hvordan ta vare på huden Mens på nyre dialyse

•  Påfør lotion ofte. Kløe er ofte forårsaket av tørr hud, så holder huden hydrert vil bidra til å unngå riper og forårsaker skade. Finn en fuktighetskrem som ikke har alkohol eller unødvendige parfymer i det som dette vil bare irritere huden mer og holde bruke det hele dagen etter behov.

Start en renal kosthold. Legen din bør kunne gi deg informasjon om hvordan du gjør dette. Hensikten med dette er å kontrollere mengden av fosfor i kroppen. Prøv å opprettholde et fosfor nivå under 5.5.

Prøv antihistaminer for allergi-relaterte kløe som Benadryl, Atarax og Aril.

Ta kortere dusjer eller havremel bad. Sørg for å unngå såper med sterke kjemikalier og parfymer.

Beskytt huden mot solen ved å bruke en sunblock med en solfaktor 15 eller høyere hvis du skal være ute en stund.

Tegn og symptomer på leversvikt på huden

Tegn og symptomer på leversvikt på huden


Huden er kroppens største organ og en refleksjon av god helse. Noen ganger kan den plutselige opptreden av misfarging av huden eller andre uregelmessigheter indikerer større problem omrøring inne i kroppen. Når leversvikt oppstår, fungerer huden som en viktig indikator, som en av de vanligste tegnene på leversvikt er gulfarging av hud og det hvite i øynene forårsaket av en tilstand som kalles gulsott, som også kan føre til at huden bli itchier. I tillegg, blåmerker og utseendet av mindre skrubbsår og kutt som blør for mye er ofte indikatorer på leversvikt.

Gulsott

Gulsott ikke er en sykdom, men heller en effekt på en annen underliggende tilstand som leversvikt. Da leveren svikter, er det ikke lenger i stand til å skille ut bilirubin, som det normalt frigjør når den mottar hemoglobin fra milten. På grunn av leverens manglende evne til å frigjøre bilirubin i galle, bygger den gul-grønne-farget bilirubin opp i blodet, forårsaker misfarging av huden. Personer med svært høye nivåer av bilirubin i blodet kan ha misfarging av huden som er litt brune, men de fleste gulsott lider har huden av en gulaktig skjær. Denne tilstanden kan også føre til lysere avføring og mørkere farge på urinen. Lider av gulsott i tillegg klager over å ha hud som er intenst kløende til det punktet at noen med tilstanden prøve å skrape huden "rå" og kan ha problemer med å sovne.

Leversvikt er ikke den eneste tilstand som kan føre til gulsott, så det kan også være tegn på leversykdom, galle duct blokkering, hemolytisk anemi, visse kreftformer og gallestein.

Mottakelighet for blåmerker og blødninger

Leversvikt kan føre til blåmerker å vises enkelt og kan føre selv de mest mindre skade å resultere i stort blodtap. Dette er fordi en skadet leveren kan ikke riktig syntetisere proteiner at blodet trenger for å koagulere skikkelig.

Det er andre forhold som kan påvirke blodets evne til å koagulere bortsett fra leversvikt. Visse aspirin og medisiner kjent som blodfortynnende, betennelse i blodårer, eller tilstander som lupus, underernæring og noen former for kreft kan ha lignende effekter som leversvikt på blodets evne til å koagulere.

Andre indikatorer av leversvikt

På grunn av alvoret i leversvikt og det faktum at symptomene på leversvikt som vises på huden er delt med andre forhold, er det best å oppsøke lege så snart som mulig når hud misfarging vises. Andre symptomer på leversvikt er kvalme, tretthet, forvirring, svakhet og tap av appetitt.

Hvordan behandle huden for Sol Poisoning

Hvordan behandle huden for Sol Poisoning


Mange av oss bli solbrent fra tid til annen, men noen mennesker er svært følsom for sollys. Søn forgiftning er en alvorlig solbrenthet som ofte forårsaker røde, kløende nupper på huden. Noen mennesker også utvikle utslett, blemmer og hodepine, sammen med frysninger og kvalme. Hvis du opplever disse flere symptomer, ring din lege. Du kan trenge profesjonell medisinsk hjelp hvis du har hatt en alvorlig reaksjon på sollys. Ellers kan noen hjemme omsorg rettsmidler som kalde kompresser og aloe vera gel hjelpe behandle huden din.

Hvordan behandle huden for Sol Poisoning

•  Ta en over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel ibuprofen, for å lindre hevelse og smerte.

Dypp en vaskeklut i kaldt vann, vri ut overflødig vann og bruke den til huden din. Dette kan bidra til å avlaste den brennende følelsen.

Sug i et kjølig bad hvis du har sol forgiftning på et stort område av huden. Klapp huden tørr forsiktig med et mykt håndkle for å unngå skrapes det.

Massasje aloe vera gel forsiktig inn i huden for å hjelpe berolige den og lindre smerten.

Påfør en hydrokortison krem til noen utslett som har utviklet seg på huden din.

Hint

 • Unngå å plukke på noe blemmer som danner på huden din. Påfør en løs gasbind bandasje hvis du har problemer med å forlate dem alene.
 • Noen antibiotika eller urte kosttilskudd, slik som johannesurt, kan øke følsomheten for sollys.

Hvordan Sett Borax på huden for Lupus

Hvordan Sett Borax på huden for Lupus


Lupus er en sykdom i immunsystemet som angrep og skader vev og celler i hele kroppen. Det kan skape kaos på hud, nyrer, ledd og blodceller. Lupus kan være dødelig hvis den ikke behandles riktig. Ved å bruke Borax som en naturlig rette behandling, kan personer med lupus finne lindring fra ødeleggende smerte som ellers kan hindre en normal måte å leve på.

Hvordan Sett Borax på huden for Lupus

•  Bland sammen 1/4 ts. boraks, 1/2 ts. natron og 1 liter vann i en liten skål. Omrør konsekvent til det danner en pasta-aktig substans. Du kan ønske å bruke nonlatex hansker for å beskytte hendene fra å bli tørt fra løsningen.

Gni blandingen på huden i en sirkulær men skånsom måte. Pass på å dekke hele området til å være lettet. Du trenger ikke å bruke løsningen på hele kroppen - bare de delene der et utslett er tydelig. Bruk nonlatex hansker for å beskytte hendene dine hvis de er utsatt for tørrhet.

Bland 1/2 kopp Borax med badekar fylt 3/4 av veien med lunkent vann. Rør blandingen rundt med hånden. Suge i løsningen for omtrent en halv time. Sørg for å sette håret opp og holde vannløsning vekk fra ansiktet. Pat huden tørr med et rent, tørt håndkle.

Hint

 • Erstatte natron med peroxide for samme effekt i behandling av lupus symptomer. Bland 16 gram peroxide med 32 gram vann og 1/2 kopp Borax.
 • Ikke forveksle Borax med borsyre. Borsyre er svært giftig og bør aldri brukes til noen form for behandling.
 • Test en liten del av huden med boraks-løsning før bruk for store områder for å unngå en allergisk reaksjon.
 • Noen rettsmidler foreslår inntak Borax med en liter vann. Det er ikke anbefalt å konsumere Borax internt.
 • Alltid søke råd fra en lege før du prøver noen rette.

Slik unngår Staph infeksjoner i huden

Staphylococcus aureus, eller staph for korte, er en vanlig bakterie som er rikt på miljøet og lever på huden. Når immunforsvaret er svakt, kan staph forårsake alvorlige infeksjoner som kan ha potensielt livstruende konsekvenser. En stamme av staph har mutert og blitt resistente mot mange antibiotika. Kjent som meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA), er det en av de mest alvorlige former for staph infeksjon. Lære å forhindre staph infeksjoner er den beste måten å beskytte deg selv.

Slik unngår Staph infeksjoner i huden

•  Vask hendene ofte med såpe og vann. Når du velger såpe, se etter de som oppgir at de er antibakteriell og drepe både Staphylococcus aureus og meticillinresistente Staphylococcus aureus. Men det er noen såpe bedre enn ingen. Når ut i offentligheten, vaske hendene med såpe og vann, og bruke et papirhåndkle for å slå på vannkraner. Dette vil hindre deg å komme i kontakt med bakterier etter vask hendene.

Vask alle kutt, skrubbsår og sår med antibakteriell såpe og vann. Staph kommer inn i kroppen gjennom åpninger i huden, og noe så lite som en bug bite eller skrape kan gi enkel inngang for staph. Ved hyppig vaske sår med en antibakteriell såpe, kan du forebygge smitte og redusere sannsynligheten for å utvikle en staph eller MRSA-infeksjon.

Dekk alle sår med en bandasje. Dette gjelder også for små eller ørsmå kutt og skrubbsår. Holde sår dekket beskytter bakterier fra å komme inn gjennom dem. Også, ikke håndtere andres bandasjer med bare hendene.

Bruk en alkohol-basert rensemiddel. Hånd sanitizers passer lett inn i lommen eller vesken og kan brukes når du er på steder der det er upraktisk å vaske hendene med såpe og vann. Alkoholbasert hånd sanitizers drepe staph og MRSA-bakterier på kontakt, bidrar til å forhindre infeksjon.

Rengjør hjemmet ditt med et blekemiddel og vann løsning. Bleach dreper staph og MRSA ved kontakt. Bruk blekemiddel nøye og følg produsentens anvisninger. Bruk blekemiddel jevnlig i kjøkken og bad for å desinfisere og drepe bakterier.

Spray hjemmet ditt med en desinfiserende spray som spesifikt sier at den dreper både Staphylococcus aureus og meticillinresistente Staphylococcus. Spray hjemmet regelmessig, samt garderobeskap, barneleker og leketøy og flater. Følg instruksjonene og bruke desinfiserende spray deretter.

Hint

 • Hvis du oppretter et blekemiddel og vann blanding og legg den i en sprayflaske for å desinfisere overflater, sørg for å erstatte blandingen hver 24. time.
 • Ikke del personlige gjenstander, for eksempel håndklær, klær eller barberhøvler med andre mennesker.
 • Bland aldri blekemiddel med andre vaskemidler.
 • Hvis du har en byll, kutt eller sår som ikke er healing og blir smertefull, rød og hoven, søke råd fra helsepersonell umiddelbart.

Hva er behandlingen for en gjær infeksjon på huden?

Gjær infeksjon er en vanlig hudsykdom som kommer i mange former. Intertrigo er når hudfolder blir irritert. Dette skjer vanligvis i lysken, bryst og underarmer når varme, fuktige områder ikke tørker ut eller er ofte våt. En annen form for gjær hudinfeksjoner er candidal bleie utslett, og dette skjer også mot fuktighet. Hver form av en hud gjær infeksjon behandles ulikt, og noen rettsmidler selges over disk, men de mest effektive behandlinger kommer rett fra legen din.

Symptomer

Når huden gjær infeksjoner vises, er det mange åpenbare symptomer. Mange ganger infeksjonen starter som et rødt utslett. Den utslett kan virke infisert fordi organismene lever på huden, men bryter sammen lagene av huden slik at gjæren er overvekst kan ta over området på huden. Infeksjonen er smittsom, så det kan være spor av det i hele kroppen din.

Kremer

Clotrimazole og ketokonazol lotions anbefales for søknad til huden gjær infeksjoner. Begge kremer må forskrives av lege. Ketokonazol er et populært anti-sopp krem. Noen krem ​​som ender i -azole er maur-ifungal og virker ved å blokkere produksjonen av ergosterol som gjør gjær i celleveggen.

Medisiner

Leger kan foreskrive anti-sopp piller når kremer bare ikke fungerer. Vanligvis vil leger fore amfotericin B for alvorlige soppinfeksjoner. Den anti-sopp festes til ergosterol og setter hull i gjærveggen. Gjæren oser ut og dør.

Care

Sørg for å holde den infiserte området stadig tørr. Fuktighet er nøkkelen til veksten av hud soppinfeksjon. Hvis det er en bleieutslett, er det viktig å endre bleien mange ganger for å kontinuerlig holde området tørt og friskt. Sett nystatin pulver på området for å holde det så tørt som mulig.

Tips

Når du har brukt noen form for soppdrepende, topp det med vaselin for beskyttelse. Ved å sette dette på toppen, er det liten sjanse for at fuktighet vil få på området. Husk også at du ikke berører området fordi det vil spre seg. Alt du tar på når du har trykket infeksjonen vil bli smittet.

Hvordan får jeg kvitt den løse huden på magen skyldes graviditet?

Hvordan får jeg kvitt den løse huden på magen skyldes graviditet?


Graviditet kan være en fantastisk tid i en kvinnes liv. Følelsen av et mindre vesen beveger seg rundt inne i deg, har økt sanser, og å kunne spise alt du begjærer kan være en god følelse. Men dette kan presentere et problem etter svangerskapet. Mest kvinne få mer vekt enn forventet, og kan ha en hard tid å miste det. Selv om vekttap etter graviditet er ikke lett, kan det gjøres med enkle forandringer i livet og elementer som kan bidra til å gi en kvinne ryggen pre-baby figur.

Hvordan får jeg kvitt den løse huden på magen skyldes graviditet?

Opprett et treningsprogram som inkluderer både cardio og mageøvelser for å hjelpe stramme magemusklene og tone huden. Trene 3 til 5 dager i uken i minst 15 minutter om dagen kan gi jevn resultater uten overarbeide kroppen eller anstrengende muskler. Gå 30 minutter om dagen som en cardio trening kan hjelpe stramme magemusklene, mens styrke leggmusklene, så vel.

Endre kostholdet til å inkludere mer proteiner, frisk frukt, grønnsaker og helkorn. Disse næringsrike matvarer vil gi kroppen den energien den trenger i løpet av dagen og unngå å legge mer usunt fett. Å spise lette, sunne snacks mellom måltidene kan også holde stoffskiftet fungerer godt og holde avføring regelmessig, eliminere unødvendig vekt.

Bruk et belte eller magebåndet i løpet av dagen for å stramme løs mage fett og abdominal hud etter graviditet. Denne metoden for begrensende magen og stramme huden kalles buk binding, og er ofte brukt over hele verden. Belly bindende arbeider for å hjelpe omforme kroppen og stramme magemusklene. Iført et belte eller abdominal band kan også bidra til å brenne kalorier rundt magen når de brukes under normale daglige aktiviteter.

Påfør huden-oppstrammende kremer eller kremer til magen for å hjelpe stramme og fukte hudceller. Kremer og lotion som inneholder kakaosmør, sheasmør, elastin og kollagen kan tone løs hud mens helbredelse tørrhet. Hud som er fuktig tendens til å stramme raskere enn gjør dehydrert hud, som kan sprekke og miste elastisitet.

Hint

 • Sjekk med legen før du starter en øvelse eller diett diett.