Digidexo.com

langsgående riller på neglene

Hva er årsaken til hvite linjer og rygger i neglene?

Hva er årsaken til hvite linjer og rygger i neglene?


Akkurat som huden, neglene er et barometer for generell helse. Marks og fargeendringer kan være et tegn på underernæring eller sykdommer - fortid, nåtid og fremtid. De fleste rygger og hvite linjer er et signal om noe mer skummel enn liten spiker skade, men av og til, de indikerer noe som bør sjekkes ut av en medisinsk faglig.

Leukonychia

Hvitt spiker eller leukonychia, er forårsaket av tilstedeværelsen av neglesengen av parakeratotic celler som ikke reflekterer lys. Disse gjør neglen eller deler av den vises hvitt. Hvite striper på neglene er kalt "delvis leukonychia" og kan være enten travers - over spiker - eller langsgående. Linjene ikke nødvendigvis vises på hver spiker. Partiell leukonychia kan også være en fase av den totale leukonychia og vises som et resultat av å ha lidd tuberkulose eller Hodgkins sykdom.

Årsaker

Traverse delvis leukonychia vises ofte på neglene av kvinner og er vanligvis forårsaket av matrix traumer under manikyr. Årsaken hvite linjer på tåneglene er ofte tilskrives dårlig tilpasset sko. I svært sjeldne tilfeller er disse linjene er et tegn på arsenikkforgiftning og kalles "Mees 'linjer." Andre forhold som kan føre travers hvite linjer inkluderer herpes, meslinger og malaria. Langsgående hvite linjer kan være forbundet med Darier sykdom.

Ridges

Langsgående riller på neglene kan være noe mer enn et tegn på alder, ifølge Jessie Lowenfelt, av McGill University. Den neglesengen i seg selv er anordnet i parallelle linjer som løper i retning av vekst. Som vi alder, disse linjene blir mer fremtredende. Horisontale rygger eller "Beau linjer," vises etter alvorlig fysisk eller følelsesmessig sykdom har hindret spiker vekst. Disse rygger vil etter hvert vokse ut i ca seks eller syv måneder, noe som er omtrent den tiden det tar for en helt ny spiker til å vokse.

Forebygging

For å hindre rygger og hvite linjer på neglene, er det viktig å spise et sunt godt balansert kosthold, sier Lowenfelt. Spiker krymper og sveller i vann, noe som gjør dem sprø. Gummihansker kan beskytte negler og fuktighetskremer og cuticle krem ​​vil bidra til å holde dem næring. Neglelakk stopper negler fra "puste", og neglelakkfjerner bør brukes med måte, som det er svært tørking. Viktigst, bør manikyr være milde.

Hva er lengde Ridges?

Hva er lengde Ridges?


Neglene kan avsløre mye om helsen din. Disse viktige beskyttere av slutten av fingertuppene kan utvikle det som oftest referert til som langsgående riller. Det er noen debatt om hva disse betyr i forhold til en persons helse.

Hva er lengde Lines?

Langsgående rygger er vertikale riller i neglen som strekker seg fra cuticle til toppen av neglen. Ofte disse rygger vil ha misfarging, vises svakt gul. Med utseendet på rygger kan også vises økt skjørhet av neglen, med sin stadig mer tilbøyelige til å bryte eller sprukket.

Kan vises med Age

Langsgående rygger er ikke et tegn på bekymring, ifølge Mayo Clinic nettsiden. De regnes for å være relativt normalt og sett gjennom den generelle befolkningen. Det er en litt mer hyppig opptreden av rygger hos eldre individer.

Debatt

Eksperter har ulike meninger om om utseendet på disse fingernegl rygger. "The American Family Physician", et peer-reviewed tidsskrift som representerer American Academy of Family Physicians, publisert en artikkel i mars 2004, for å markere disse rygger som ledetråder til mild til alvorlige sykdommer. Mørke langsgående linjer kunne representere utbruddet av melanom, godartet nevus eller noe så mild som svak kjemisk farging. Andre langsgående riller på neglene kan være et tegn på alopecia areata, atopisk eksem eller psoriasis. Disse er ikke påvist teorier. Men det er noe å vurdere når du besøker din egen lege.

Forskjeller i Ridges

Det er viktig å forstå forskjellen mellom langsgående rygger i neglene og andre abnormiteter i neglene. Som det fremgår, langsgående rygger strekker seg fra hårstråene til toppen av spiker. Hvis du ser horisontal striping på neglene, så du kan ha grunn til bekymring. Hvite linjer og horisontale rygger kan tyde tegn på arsenikkforgiftning. Beau linjer er dip rygger over hele neglen som kunne representere flere plager: overdreven bruk av narkotika, kjemoterapi bivirkninger, lungebetennelse, myokarditt, diabetes eller perifer vaskulær sykdom. Det er viktig å merke seg at det å ha disse rygger betyr ikke at du er syk; men er det lurt å gå til legen din for hans eller hennes offisielle anbefaling.

Lichen planus Tilstand Symptomer

Lichen planus er en relativt vanlig hudlidelse som kan påvirke ikke bare huden, men også slimhinnene i munn og vagina. Selv om mindre vanlig sett, tilstanden kan også påvirke negler og hår. Det er vanligvis en tilbakevendende tilstand med episoder som varer i uker, måneder eller år. Årsaken til denne tilstanden er ikke kjent.

Hudsymptomer

Lichen planus på huden er preget av oppdateringer av meget særegne lilac- eller fiolett-farget nupper som er flat på toppen, blanke i utseende og multisided, ifølge American Osteopathic College of Dermatology (AOCD). Selv om dette karakteristiske utslett kan dukke opp på hvilken som helst område av huden, er det sett oftest på halsen, ryggen, bena og innsiden av håndleddene og anklene. I noen tilfeller kan en lett, Lacy skalering ses over utslett. Utslett av lichen planus er vanligvis ekstremt kløende, men i om lag 20 prosent av pasientene, kan det være liten, om noen, ubehag.

Slimhinnen Symptomer

Lichen planus også kan påvirke slimhinnene i munn og vagina. I munnen, ofte virker det først som en hvit, Lacy utslett på innsiden av kinnene og kan gå ubemerket inntil pasienten blir undersøkt av en tannlege. Utslett, som består av linjer med fine, hvite prikker, fører sjelden noen betydelig ubehag. I ekstreme tilfeller kan det oppstå sår inne i munnen. Symptomene på vaginal lichen planus er usannsynlig å bli oversett, ifølge University of Iowa Department of Obstetrics and Gynecology. De omfatter rødhet og sårhet i skjeden og vulva, blødninger og / eller smerter under samleie, vaginal utflod, og arrdannelse som kan begrense skjedeåpningen.

Effekter på negler og hår

Om lag 10 prosent av lichen planus pasienter rapporterer endringer i noen av sine negler. I de fleste tilfeller bare noen få av negler og / eller tåneglene er berørt, med slike symptomer som langsgående riller, som splitting, sprekker og annen spiker tap. Noen middelaldrende pasienter rapporterer skalp engasjement, noe som kan resultere i flekkvis håravfall.

Diagnose og behandling

Diagnostisering av lichen planus på huden er ganske grei fordi dens karakteristisk utslett er ulikt det man ser i andre hudlidelser. Fordi det er ingen kur, fokuserer behandling på medisiner for å lindre symptomer. Ofte foreskrevet medisiner er muntlig og aktuelle kortikosteroider og antihistaminer for å lindre kløe og inflammasjon. Oral lichen planus forsvinner vanligvis uten behandling, men medisinert munnskyllevann kan være foreskrevet hvis sår utvikles. Den vaginale form av denne tilstanden vanligvis blir behandlet med steroide kremer eller salver.

Risikofaktorer

Lichen planus er sjelden sett hos barn, ifølge MedlinePlus, som legger til at tilstanden er mest diagnostisert hos middelaldrende voksne. Selv om årsaken til dette hud tilstand er ukjent, er det antatt å være en sammenheng mellom eksponering for visse kjemiske stoffer, herunder narkotika, og lidelser som hepatitt C. MedlinePlus sier at eksponering for slike stoffer som diuretika, antibiotika, klorokin, gull, iodider, fenotiaziner og quinacrine kan øke risikoen for å pådra lichen planus.

Hvordan Les neglene for mulige helsemessige problemer

Hvordan Les neglene for mulige helsemessige problemer


Nøytrale negler kommer i en rekke former, teksturer og farger. Disse feil og avvik kan være arvelig i naturen, men de kan også være et vindu inn i kroppen din helsetilstand. Nedenfor er noen spiker opptredener og de medisinske forhold som kan være forbundet med det.

Bruksanvisning

En sprø negler som har forskjellige rygger og er konkav i utseende kan være en indikator på jernmangel.

Nail senger som er rødt kan være en indikator for hjertesykdom

Halv og en halv fargelegging, halvt rosa og halvt hvit kan være forårsaket av nyresykdom.

Føflekkreft kan gjøre mørke streker under neglen.

Er spikeren senger hvit eller lys? Dette kan være et tegn på blodmangel.

tykk, gulaktig negler som er sentvoksende, eller en smertefri økning av vev rundt fingrene ender, eller spiker inversjon kan være en indikator på lungesykdom.

Psoriasis kan føre til en rislende eller fordypninger i negleoverflaten.

Hvis neglene har en svak rødme på basen og er gulaktig, kan dette være en indikator på diabetes.

Tips og advarsler

  • Neglebåndene er det som sel ut eksterne organismer fra å komme inn kroppen på neglene. Hyppige manikyr som presser tilbake og skåret bort dette segl invitere infeksjon.
  • Mange vanlige spiker lidelser stammer fra soppinfeksjoner, som kan føre til at neglene til å sprekke, skrelle, og endre farge og tekstur. Se din lege eller hudlege for bestemmelse.
  • Utseende indikatorer sitert er på ingen måte ment å diagnostisere enhver helsetilstand. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående utseendet på neglene, eller du mistenker at du kan ha en sykdom forbundet med nevnte utseende, bør du oppsøke lege.

Hva er årsaken til Horisontale Ridges i Negler?

Hva er årsaken til Horisontale Ridges i Negler?


Utseendet negler kan fortelle en lege mange ting om en persons helse, fra en enkel vitaminmangel til noe mer alvorlig. Det er mange årsaker til riller eller rygger på neglene. Vertikale riller eller rygger er ganske vanlig; imidlertid horisontale rygger er ikke, og de kan betegne en underliggende sykdom. Snakk med legen din dersom du oppdager horisontale riller på neglene.

Beau linjer

Beau linjer er horisontale depresjoner på neglen, som regel til det samme området på neglene. De forekommer etter eller under en alvorlig sykdom som en systemisk infeksjon eller diabetes. Kreftpasienter som behandles med kjemoterapi kan få Beau linjer. Pasienter med Raynauds sykdom kan få horisontale riller på sine negler blir utsatt for kalde temperaturer. Nail traumer og underernæring kan også føre til Beau linjer. Rillene kan forsvinne etter å utvinne fra sykdom.

Muehrcke linjer

Muehrcke linjer vises som parene av tverrgående hvite linjer som strekker seg horisontalt over spikeren, parallelt med lunula. Disse sporene er forårsaket av en vaskulær abnormitet i neglesengen og forsvinner midlertidig når spikeren er trykket. Muehrcke linjer ikke forekommer i negl, derfor har de ikke flytte med en vekst på neglene. Disse fingernegl linjene er utbredt hos pasienter med lav albumin nivåer, nyre-eller leversykdom og underernæring.

Mee Lines

Mees 'linjer er horisontale, hvite bånd på flere negler forårsaket av arsenikk forgiftning eller i sjeldne tilfeller alvorlige systemiske sykdommer. Bredden av disse fingernegl linjer kan variere. Som spikeren sengen selv ikke er berørt, Mees 'linjer flytte høyere som neglen vokser.

Terrys Nails

I Terry negler, er negleplaten hvitt unntatt for et smalt horisontalt bånd nær fingertuppen. Disse horisontale riller på negler er ofte sett hos pasienter med levercirrhose, diabetes, nyresykdom eller HIV-infeksjon.

Horisontale Half Moons (Lunulae)

Den hvite, horisontal, halvmåne form som vises på bunnen av noen spiker senger (oftest på tommel og pekefinger negler) kalles lunula. Hvis lunulae er blå i fargen, kan dette representere Wilson Disease eller sølv forgiftning. Red lunulae kan være forårsaket av levercirrhose, karbonmonoksid forgiftning, KOLS, hjertesvikt eller psoriasis.

Nail Trauma

Negler kan opprettholde horisontale bulker eller rygger fra fysisk traume til neglesengen. Hvis du oppdager horisontale riller på neglene, vurdere eventuelle nylig traume som årsak. Disse spor er vanligvis forbigående og vil vokse ut med neglen.

Melanonychia Nail Disorder

Melanonychia refererer til en tilstand karakterisert ved en misfarget spiker. Vanligvis vises melanonychia som en svart-brun misfarging av neglen sengen. Det kan være forårsaket av noe så ufarlig som traumer til spiker, noe som fører til en blødning. Denne misfargingen varer til neglen vokser ut, så kan være ganske vedvarende. Men det kan også være et tegn på kreft, så det er viktig å være oppmerksom på symptomer og risiko og ta kontakt med en lege om nødvendig.

Identifikasjon

Melanonychia er ofte en ufarlig estetisk problem forårsaket av traumer som oppstår i vev eller hud under neglesengen. Selv om det er bekymringsfulle på grunn av noen misfarging vedvarer i lang tid, er grunnen til dette ganske enkelt at melanonychia ikke forsvinner før neglen gror ut. Selv melanonychia kan være et symptom på melanom, disse melanonychia vanligvis vises i flere fingre / spiker senger og / eller er mer vedvarende enn godartede melanonychias.

Funksjon

Når de fleste deler av kroppen din lider en innvirkning, de metabolske enzymer i kroppen skape en gulgrønn blåmerke. Men, gjør spiker senger ikke ha disse metabolske enzymer. Når blødning eller blåmerker oppstår, og dermed ser det ut til å være gråsort brun, som blod under neglen sengen. Vanligvis blir dette ut med neglen. Imidlertid, dersom årsaken til misfarging er melanom, en form for kreft, melanonychia vil vanligvis være vedvarende og er ikke forårsaket av en skade eller traume, men i stedet av melanom verket.

Langsgående Melanonychia

Langsgående melanonychia er en bestemt type melanonychia som strekker seg hele veien fra skjellaget (eller enda lunula distal) og går til han ende av neglesengen på fingertuppene. Dette melanonychia vanligvis vises uten traumer til finger, og er et symptom på melanom. Hvis dette melanonychia vises, bør du rådføre deg med lege for en diagnose for å utelukke kreft tilstand.

Symptomer på Melanoma

Visse viktige mønstre finnes som gjør melanom en mer sannsynlig diagnose som en årsak til melanonychia. Leger vurdere antall fingre som er involvert, siden melanonychia på flere fingre antyder at melanonychia er forårsaket av melanom. Bredden på misfarging er også viktig. Dersom bredden er større i begynnelsen av negleplaten i nærheten av hårstråene og deretter ved enden i nærheten av fingertuppene, tyder dette på at lesjonen er i utvikling, og kan være en indikasjon på melanom. Den spesifikke farge er viktig, fordi melanomer vanligvis har mange forskjellige farger mønstre, inkludert uregelmessige striper i pigment, mens standard melanonychia er vanligvis en mer solid sort / brun farge. Videre kan et band av misfarging som er meget mørk og bred antyder også at et melanom er tilstede. Misfarging på skjel og spiker folder kan også være et symptom på melanom.

Diagnose

Ny medisinsk kunnskap og algoritmer har bidratt til å veilede leger for å beslutte om biopsi melanonychia å kontrollere eller melanomer. Vanligvis leger begynne med en medisinsk historie og fysisk eksamen. Leger vil undersøke misfarging å identifisere en legion som skal vevsprøve. Hvis legen kan avgjøre at legion er godartet, så er det ikke behov for en biopsi. Hvis legionen vokser og / eller en klar diagnose kan ikke gjøres, er en biopsi nødvendig. Biopsi vil se på tilstedeværelsen av kreftceller til å utelukke melanom.

Helseproblemer Fra Nail Biting

Onychotillomania er en tilstand med overdreven eller vanlige spiker biting. I «Sykdommer i Nails og deres ledelse," forfattere R. Baran og Rodney PR Dawber forklare at 60 prosent av barna er spiker biters, 45 prosent av tenåringene engasjere seg i vane, og at antallet voksne som biter negler er betydelig mindre. Nail bite er ofte en dårlig vane at folk tar opp som en måte å lindre angst eller følelsesmessige spenninger. Loven av spiker biting kan bli obsessive, og repeterende spiker biting kan forårsake sekundære helseproblemer.

Paronychia

R. Baran og Rodney PR Dawber forklare at sekundære infeksjoner av periungal vev rundt negler er en vanlig forekomst i spiker biters. Repetitive spiker biting bryter ned fingernegl strukturer og kan forårsake en infeksjon under vev på hver side av neglen. Infeksjonen er ofte ledsaget av inflammasjon og irritasjon.

Akutt paroncychia er forbundet med enorm smerte, varmen av infisert vev, rødhet og hevelse; det er forårsaket når en bakterie er gitt anledning til å invadere huden din gjennom spiker skader forårsaket under prosessen med spiker bite. Kronisk paraonychia er en tilstand der du utvikle en infeksjon i negl sakte overtid, og det er forbundet med rødhet, ømhet og hevelse som utvikler seg gradvis. Denne type infeksjon er ofte forårsaket av candidiasis overvekst, og det kan forekomme på flere fingre på en gang. I begge infeksjoner, kan puss utvikle seg like under spiker eller under overflaten av de infiserte hudpartier som omgir fingerneglene.

Disse betingelser kan være spesielt farlig for diabetikere, fordi diabetikere har vanskeligheter når det gjelder leging av sår. Et besøk til legen kan være nødvendig for å lindre paronychia forhold: Du vil ofte bli foreskrevet en soppdrepende medisiner som dikloksacillin, cloxacillin, erytromycin, cefalexin, klotrimazol, eller ketoconzole. Bruk medisin for omtrent fem til ti dager. Hvis du, etter å lindre tilstanden, fortsetter du spiker biting, er du større risiko for gjentatte infeksjoner.

Langsgående Melanonychia

Longitundinal melanonychia er en tilstand som er noen ganger forårsakes av spiker biting, som er preget av endringer i spikeren der pigmentering av negleplaten blir svart eller brun i fargen. Tilstanden er assosiert med en økning i produksjonen av melanin i neglen, og spiker biting kan resultere i utseendet på singel, lang, brun, vertikale streker i neglen som det vokser utover. Når spiker biting opphører, vil du legge merke til at de brune lesjoner sakte forsvinne overtid. Selv om denne tilstanden kan være kreft, lengde melanonychia forårsaket av spiker biting er godartet, men kan føre til problemer med selvtillit eller selvfølelse når du er i en sosial setting. Faktisk, folk som biter negler ofte, opplever sosial angst, fordi deres negler er brutt, sprukket, noen ganger delt, og lite tiltrekkende utseende. For å behandle dette problemet, bruke en aktuell behandling som inneholder 4 prosent kinin i petroleums å redusere ditt ønske om å bite negler ved å gjøre neglene smake dårlig. Behandlingen brukes slik legen instruerer og fortsetter til du bryte spiker bite vane.

Vorter

I "Dermatologic Therapy i dagens praksis," Ronald Marks and James J. Leyden forklare at kontinuerlig spiker biting kan føre til utvikling av vorter rundt de omkringliggende negl vev. Forfatterne hevder også at behandling periungal og subungal vorter er vanskelig og at tilstanden ofte oppstår på nytt. Du kan behandle tilstanden ved å forbruke 20 mg fluoksetin hydrocholoride, en lege foreskrevet rette, daglig inntil vortene avta. Du kan også søke aktuelle anti-vorte kremer som inneholder salicylic eller melkesyre å hjelpe kontroll vorter som skyldes spiker bite forhold.

Akralt lentiginøst melanom Behandling

Akralt lentiginøst melanom er en form for kutant melanom. Det er den mest sjeldne formen for melanom, og kan slå hvem som helst når som helst, selv om det har en tendens til å forekomme oftere i afrikansk-amerikanere og asiater og folk over 60. Det vises vanligvis på såler, palmer, slimhinner som munn eller nesen, eller under en spiker. Behandlingen innebærer vanligvis kirurgi; hvis melanoma har spredd seg, ville kjemoterapi eller stråling være det neste trinn.

Symptomer

Symptomene avhenger av plasseringen. Hvis ALM oppstår under neglen, det vanligvis presenterer med en mørkere base eller en langsgående stripe på spikeren som kan bli svart, brun eller brun (melanonychia striata). Andre misfarging eller streker kan tyde ALM også. Hvis det vises på håndflatene eller fotsålene, presenterer det med mørke pigmenterte områder, i likhet med andre typer hudkreft. Andre symptomer kan være merker som ligner på blåmerker på huden eller mørk pigmentering på slimhinnene.

Hvis du opplever noen av disse symptomene, må du oppsøke lege umiddelbart. Tidlig diagnose er avgjørende for vellykket behandling og for å hindre at kreften metastasering. Diagnosen er ofte vanskelig på grunn av de symptomene en tendens til å bli oversett, og nøye inspeksjon av hender, føtter og munn er avgjørende for å påvise kreft tidlig.

Kirurgi

Den vanligste formen for melanom behandling er kirurgisk fjerning, som 95 prosent av alle melanomer behandles vellykket med kirurgi. Dette er ofte kombinert med lymfeknutedisseksjon og, hvis kreften har spredd seg, stråling eller kjemoterapi. Kirurgi er mest effektiv når kreften ikke har nådd dypere enn ca 4 millimeter, og har ennå til å spre seg til lymfeknuter. Melanomer under neglen kan kreve fullstendig fjerning av spiker.

Ved ganger arealet av huden fjernet kan være ganske stor, og derfor et hudtransplantat, som er fjerning av huden fra en del av kroppen og plasseres på en annen, kan trenge å bli brukt til å dekke området fjernet.

Kjemoterapi og stråling

Dersom melanoma har spredt seg fra huden til andre organer, vil operasjonen trenger å bli brukt i forbindelse med kjemoterapi eller strålebehandling. Kjemoterapi innebærer kreftdrepende stoffer, som for eksempel dacarbazin, administrert intravenøst ​​eller oralt. Strålebehandling innebærer høy-energi stråler rettet direkte mot svulsten. Effektiviteten av kjemoterapi på melanomer er minimal, og prognosen for føflekkreft som har spredt seg til andre organer er ganske dårlig, ofte fører til døden.

Interferon

For pasienter med kreft har spredd seg til lymfeknuter eller er dypere enn 4 millimeter, kan interferon hjelpe. Interferon er en form for immunterapi, utformet for å øke styrken av immunsystemet. Selv om det kan være nyttig, vanligvis fører det til alvorlige bivirkninger, som for eksempel influensalignende symptomer, diaré og tretthet. Det er vanligvis anbefales at bare de sunneste pasientene gjennomgå interferonbehandling.

Andre behandlinger

Den mest effektive metoden for å behandle acral lentiginous melanom er kirurgisk fjerning, men sykdommen må være fanget i den tidlige fasen. Spredning av sykdommen kan kreve mer intensiv kirurgi utover kjemoterapi / stråling og interferon, Eksperimentelle behandlinger inkluderer genterapi, antiangiogene kjemoterapi (forhindre nye blodkar fra forming) og biologisk behandling. Utover dette, kan pasienter med stadium tre eller fire hudkreft melde i kliniske forsøk for å prøve nye, eksperimentelle behandlingsformer som ennå ikke er godkjent av FDA.

Hvordan lage et vendeSkjema for den sengeliggende

Hvordan lage et vendeSkjema for den sengeliggende


Sengeliggende pasienter må slås minst hver 2 timer for å hindre utvikling av decubitus sår eller trykksår. Disse sårene utvikler først som reddened områder hvor benete områder er komprimert ved sengeliggende pasientens kroppsvekt og sirkulasjon er kompromittert. Nekrose eller vev død resultater og åpne trykksår vises. Hyppig reposisjonering kan bidra til å unngå denne komplikasjonen. Imidlertid, sengeliggende pasienter er ofte svake og ofte ubevisst og ute av stand til å hjelpe til med deres reposisjonering. Et vende ark, også kjent som en "tegne ark," kan hjelpe deg i å snu og reposisjonering pasienten.

Hvordan lage et vendeSkjema for den sengeliggende

Brett en ekstra bomull eller flanell øverste arket i to, fra øverst til nederst. Dette er din "tegne ark" eller snu arket.

Tegn tilbake det øverste arket og sengeteppet sammen og trekkspill fold sengetøy løst ved foten av sengen.

Tuck 1 til 2 meter av en av de langsgående ender av stikklaken under en sidekant av madrassen. Plasser stikklakenet å ligge under pasienten, i området mellom skuldrene til under hennes rumpe. Trekkspill fold den gjenværende lengden av stikklakenet midlertidig på toppen av det monterte ark.

Snu pasienten til ansikt i motsatt retning. Brett ut plisserte stikklakenet til pasientens torso og tett fold kanten. Tuck så mye av kanten som du kan godt under pasientens overkropp.

Rull pasienten over kanten av stikklaken og slå henne til ansikt i den retningen der stikklakenet allerede er gjemt under madrassen.

Rull ut plisserte resten av stikklaken, trekk den tett for å fjerne rynker, glatte ark og brette den siste lengde kanten av stikklaken under madrassen. Din stikklaken er ferdig og på plass for å bistå i pasient reposisjonering. Gjenopprette pasienten med toppen ark og sengeteppet ved foten av sengen.

Hint

  • Ideelt sett kan to personer beste flytte pasienten ved hjelp av et stikklaken. Med én person på hver side av pasienten, Løsne stikklakenet fra under madrassen og rulle den opp slik at den lett kan gripes av hver hjelper. På en telling av "3", hver person løfter og sammen må pasienten flyttes til den avtalte posisjon.
  • En mykere flanell ark brettet som et stikklaken vil føre til mindre friksjon mot pasientens hud.
  • Hold stikklaken som rynkefri som mulig for å hindre nedsatt sirkulasjon på toppen av kanter, folder eller rynker.

Vil Loperamid å bli kvitt IBS gass smerter?

Irritabel tarm syndrom (IBS) kan variere fra sporadiske milde symptomer til mer intense langvarige symptomer. Som det har en usikker årsak, eksisterer ingen kur annet enn behandlinger for å lindre symptomer. Loperamid brukes for lindring av akutt og kronisk diaré.

Tilstand

Irritabel tarm syndrom, en vanlig gut lidelse, rammer én av fem personer. Symptomene varierer, den vanligste er smerter i magen, oppblåsthet, diaré og forstoppelse. Det påvirker dobbelt så mange kvinner som menn, vanligvis starter i ungdomsårene eller litt senere.

Behandling

Loperamid reduserer kun symptomene på diaré, med sammenlignbare resultater til diphenoxylate. Det fungerer ved å bremse de langsgående glatte musklene i tykktarmen, forlenge tiden innhold forblir i tarmen. Når markedsført som Imodium, krever loperamid en resept, men gjør ikke som andre merkenavn.

Misforståelse

Selv loperamid har en kjemisk forhold til morfin og andre narkotiske stoffer, betyr det ikke lindre smerten til enhver dosering. Lessening av symptomene på diaré kan lede brukeren til å tro medisinen lindrer også irritabel tarm syndrom gass smerter. Selv uvanlig, kan loperamid faktisk bringe på magesmerter som bivirkning.

Hva er behandlingen for gallestein Ileus?

Hva er behandlingen for gallestein Ileus?


Gallestein ileus er en uvanlig komplikasjon av tarmen. Det er forårsaket av en hindring på mer enn én av gallesten, ca 2,5 cm i diameter, i ileus, eller endepartiet av tynntarmen. Gallestein ileus generelt påvirker geriatriske pasienter med pre-eksisterende helselidelser, som høyt blodtrykk og diabetes mellitus, og er utbredt hos kvinner snarere enn hos menn. Diagnosen er generelt forsinket, på grunn av villedende symptomer og diagnose, har gallestein ileus en høy sykelighet og dødelighet. Når tilstanden er diagnostisert, er gallestein obstruksjon i ileus løses gjennom kirurgi. Mens det er ingen enhetlig prosedyre for å fjerne gallestein, flere behandlingsalternativer er tilgjengelige, basert på diagnose og kliniske tilstander av pasienten.

Symptomer

Personer med gallestein ileus er generelt overvektige og føler deg uvel. Det første symptomet er et kolikk magesmerter, etterfulgt av oppkast, som avtar som gallestein forskyver seg, men gjentar seg når større steiner lodge i ileus. Andre tilknyttede symptomer er smerter i mageområdet, en oppsvulmet mage, dehydrering og svak abdominal ømhet.

Diagnose

Flere diagnostiske tiltak brukes uavhengig eller i kombinasjon for å oppdage gallestein ileus. En abdominal X-ray er en vanlig brukte fremgangsmåte for å se en delvis eller fullstendig tarmobstruksjon. Røntgen skildrer også de faktiske gallestein og luft i galleveiene. Selv om en X-ray oppdager liten tarmobstruksjon, kombinere den med ultralyd og computertomografi, kan bidra til å oppdage galleveier patologi for en nøyaktig diagnose.

Behandlingsprosedyrer

I Journal of medisinske rapporter, en kasusserie på jejunal perforasjon i gallestein ileus, av Dr. Browning og kolleger rapporterte to anerkjente kirurgiske prosedyrer. En ett-trinns prosedyre som kombinerer enterolithotomy, kolecystektomi og fistel reparasjon, og en to-trinns prosedyre som innebærer enten enterolithotomy alene eller kolecystektomi. Den ett-trinns prosedyre utføres på relativt stabile pasienter, mens en to-trinns prosedyre er anbefalt for pasienter med høy risiko.

Enterolithotomy

I det østlige Middelhavet Health Journal, Dr. Clavien og kolleger sier at enterolithotomy er en relativt enkel og vanlig brukte prosedyre som reduserer operative tid for pasienter med høy risiko. Enterolithotomy innebærer et langsgående snitt på grensen av tarmen for å fjerne den hindrende gallestein.

Kolecystektomi

Enterolithotomy følges av cholecystektomi, som er kirurgisk fjerning av galleblæren. Siste fremskritt i laproscopic teknologi har gjort det mulig å fjerne galleblæren gjennom en liten snitt rundt navlen.

Fistel Closure

Fistula lukking blir alltid utført i det andre trinn av operasjonen, i en to-trinns behandlingsprosedyren. Den unormale obstruksjon av gallestein forårsaker en galle fistel, en tilstand der gallelekkasjer fra gallegangene i de omkringliggende områdene. Derfor er en reparasjon og lukking av fistelen utført for å forhindre tilbakefall av en gallestein ileus.

Verktøy for en Arch Massasje

Verktøy for en Arch Massasje


Den menneskelige foten består av 24 bein som danner to buer: langsgående (som går langs foten) og tverrgående (. Som går på tvers av foten) Disse buene, sammen med muskler og en vev, plantarfascien, gi støtte til foten . Fysisk aktivitet legger vekt på buene som resulterer i smerter, som kan lindres gjennom massasje. Fremgangsmåter for massasje innebære bruk av hendene eller visse hjelpemidler eller verktøy.

Tennis Ball

Forslag til hjelpemidler eller verktøy, for arch massasje inkluderer en standard, vanlig tennisball. Teknikken innebærer å plassere den røde ballen på gulvet eller bakken, og deretter plassere foten (spesielt buen som trenger lindring) på toppen av ballen. Foten (primært buen) beveger seg deretter frem og tilbake med ballen berøre både gulvet og foten. Flytt rundt for å sikre at begge buene får massasje, inkludert eventuelle problemområder som bør vektlegges. En ubehagelig følelse i buen indikerer et sted som trenger masserer.

Frozen Bottle

Problemer med buer føre til andre problemer med foten, siden alle deler av foten henger sammen, for eksempel plantar fasciitt, ​​betennelse i plantarfascien leddbånd som går langs bunnen av foten. Ifølge Joint Pain Solutions, hæl smerte resultater fra denne tilstanden med is som et behandlingsalternativ. Buene nytte av is massasje med verktøyet være en beholder, slik som en to-liters flaske drikk, fylt med vann, og deretter anbragt i en fryser. Plasser beholderen med is under buen og bruke de samme massasjeteknikker som tennis ball, med den forskjellen blir de gunstige effektene av isen.

Rolling Pin

Et annet hjelpemiddel til erke massasje innebærer kjøkkenet kjevle. Bruken minner om den frosne flasken og tennis ball, plassere pinnen under buen med pin rulle frem og tilbake over hele foten. Forskjellen innebærer mediet for massasje, i dette tilfellet en tre tapp, som vil plassere forskjellig trykk på buen i motsetning til en kule eller is.

Er en stikker Disc det samme som en herniated plate?

Den menneskelige ryggrad består av ben 24, kalt ryggvirvler, som er stablet oppå hverandre. I mellom beina er plater, som fungerer som støtdempere og har en jell-lignende stoff på sitt kjerne.

Herniated Disc

Når kjernen i plate begynner å skli ut, er platen herniated. Det er tre klassifiseringer av prolaps - utstikket, ekstrudering, og karbonlagring.

Protrusion

Protrusion oppstår når jell-lignende stoff har brutt ut av kjernen, men er fortsatt inne i platen.

Extrusion

Extrusion oppstår når noen av Jell-lignende stoff har brutt utsiden av platen og bakre langsgående ligament har blitt brutt gjennom.

Sequestration

I deponering et fragment fra platen har brutt fri. Deponering er ekstremt smertefullt og krever øyeblikkelig legehjelp.

I Konklusjon

En utstående platen er rett og slett den minst alvorlige graden av prolaps. Derfor en utstående plate er alltid herniated, men ikke alle skivebrokk- stikker ut.

Om foten skader

Om foten skader


Våre føtter er meget kompliserte strukturer som hver omfatter 28 bein med to buer, den langsgående bue langs lengden og den tverrgående bue langs bredden. Benene holdes sammen av en tykk vev som kalles et ligament. Muskler og et annet vev støtte til føttene. Noen muskler er bare i våre føtter, andre begynner i våre leggene og deretter legge til føttene. Fat pads i våre føtter bidra til å bære vekten og absorbere støt under vektbærende trening. Det er viktig å forstå de forskjellige typer skader for å hindre dem fra å skje.

Funksjon

Føtter er grunnlaget for de fleste kroppslige bevegelser. Føttene støtte en persons vekt, gir støtdemping, driver benet fremover og bistår med balanse. Siden føttene er så liten i forhold til resten av kroppen, skritt tatt sette en stor mengde kraft på dem. Gjennom hele dagen, de fleste mennesker er normalt i en stående posisjon omtrent fire timer og ta et sted mellom 8.000 og 10.000 skritt. Dette betyr at det er flere tonn kraft blir plassert på folks føtter hver dag.

Når en person har foten smerte, betyr det at noe skjer med samspillet av fotens interne strukturer eller hvordan foten er knyttet til noe eksternt. Måten at smerte oppstår, og når det skjer, så vel som smerten beliggenhet, hjelpe legen finne ut hva som forårsaker problemet. Når en person er i smerte, forandrer kroppen slik den beveger seg for å redusere vekten plassert på foten. Fordi disse endringene holde folk fra å gå normalt, kan flere skader oppstår. Foot smerte er typisk for folk i USA. Om tre fjerdedeler av amerikanerne lider av det en gang i løpet av livet. Normalt er foten smerte forårsaket fra seg sko som passer feil eller tvinge føttene inn vanskelige posisjoner. Et eksempel er en sko med spiss tå eller høye hæler.

Effekter

Ulykker og ulike typer av sykdommen normalt føre foten pain.The smertene begynner vanligvis i forfoten, bakfot eller tær. Som navnet tilsier, er forfoten forsiden av våre fots. Pain her innebærer vanligvis en av disse følgende benstrukturer: metatarsal bein som strekker seg fra fronten av buen til tærne eller to sesamoid bein som går fra metatarsal til stortåen. Den bakfot er plassert på baksiden av foten. Hvis smertene starter her, kan det forlenge fra hælen til sålen og deretter til ballen av foten. Toe problemene vanligvis oppstår på grunn av dårlig montering sko.

Visse sykdommer forårsake de fleste fotproblemer, som for eksempel leddgikt, spesielt slitasjegikt og gikt. Revmatoid artritt som oftest oppstår i hånd, men det kan senere påvirke ballen av foten. Diabetes er en viktig årsak til fotproblemer. Fedme eller overvekt kan føre til smerter i ankelen og foten. Når en kvinne er gravid, kan hun få hovne føtter. Hennes økt vekt og annerledes holdning kan legge til foten stress.

Typer

Ligamentskader, muskel stammer, blåmerker og brudd normalt oppstår plutselig fra en enkelt eller en kombinasjon av spenninger til fots. En forstuing oppstår når leddbånd som holder knoklene sammen overbelastning og riv fibrene. Noen ganger, når senene er for løs eller stram i leddene, kan foten være smertefullt. Foten muskelen kan også brukes for mye av for mye strekk, overbelastning, blåmerker, eller når tråkke på en skarp gjenstand. og blir kuttet. En vanlig muskelskade er Akilles senebetennelse eller betennelse i senen som festes til baksiden av hælen. En plutselig slag, gjentatte traumer, eller vridning til fotens knokler og ledd kan føre til stress brudd. Metarsalgia, eller irritasjon i fotens ledd, for eksempel "torv tå," er en hyppig atletisk skade der stortåen senen er anstrengt. Kontinuerlig traumer til alle deler av foten kan føre til ekstra beinvekst eller sporer. Buene absorbere og returkraft til og fra kroppen. Skade på plantarfascien, en sterk fiber nå over bunnen av foten, er en hyppig årsak til erke smerte. Høye og lave buer, eller flate føtter, kan forårsake person til å gå i feil vei og forårsake smerte

Feil fottøy er ofte en annen grunn for smerte. På kort sikt kan det føre til blemmer, blåmerker og hard hud, samt fotsopp. I det lange løp kan en person få bunions, liktorn, feiljustert tær eller fotskader.

Forebygging / løsning

Trening er selvfølgelig bra for kroppen. Imidlertid kan løping føre til mye fotproblemer og smerte. Ankelskader oppstår ofte. Gjenkjenne og behandle problemet tidlig kan bidra til raskere restitusjon. En smertefull tilstand fra løping heter Achilles senebetennelse, eller en belastning på baksiden av ankelen. Hvis ignorert, kan den øke risikoen for et brudd. Plantar fasciitis er forårsaket når ligament i bunnen av foten er betent. Det kan føre til smerter når du går eller løper og en hæl anspore å utvikle. Pronasjon er normal bevegelse av din fot. Når du beveger deg mye, eller overpronasjon, kan den normale foten handlingen endres. Det er sko som hjelper med dette problemet. En av de vanligste problemene løpe er erke smerte, hvor du får en brennende følelse under buen. Spesielt fottøy og innsatser kan noen ganger hjelpe med denne tilstanden. Alle utøvere bør ha de riktige skoene og strekke før du spiller.

Betraktninger

Ankelen er en annen viktig faktor. Ankelen er den mest komplekse felles i kroppen vår, på grunn av alle de forskjellige bevegelser som det kan gjøre og vekten at det bærer langt utover sin størrelse. Ankler lider de fleste skader og smerter, om en million årlig. Dette skjer ofte når folk over strekk eller rive leddbånd og få en forstuet ankel. Du kan også få en forstuet ankelen når han går. Inversjon forstuinger oppstår når foten ved et uhell slår innover og legger for mye kraft på ankelen. Dette kan være svært smertefullt, og det er umulig å sette noen vekt på foten. De verste forstuinger forårsake skarpe smerter, hevelse og blødning under huden. Ligament er revet og skjøten kan ikke fungere. Selv milde forstuinger, der leddbånd er strukket minimal, kan smerten ikke tillate noen peiling vekt. Noen ganger noen kan tenke ankelen er forstuet, men i stedet er det en brukket bein. Derfor, sørg for en skadet ankel er bare en forstuing hvis smertene gjenstår.

Hva er en Plantar Plate?

Hva er en Plantar Plate?


Plantar plate er en tykk plate som støtter undersiden av metatarsalhode av foten. Det forhindrer hyper-utvidelse av metatarsophalangeal joint den. Definisjonen, i henhold til PubMed.gov, er at det er sjelden sett, og det er mindre metatarsal falangeale (MP) leddets sentrale struktur.

Plantar Plate

Ifølge PubMed.gov, er den plantar plate en fibrocartilage materiale. Den fiberorientering er slik at den kan tåle strekkbelastninger fra plantar fascia og kompresjonsbelastninger fra den metatarsale hode.

Hvordan den er festet

Ifølge en studie utført ved St. Luke's-Roosevelt Hospital i New York, er plantar plate festet til de store langsgående band av plantarfascien og sikkerhet leddbånd. En betydelig mykt vev boksen er dannet av plantar plate og sikkerhet ligaments som kobler seg til sidene av metatarsal hodet.

Plantar Plate Association

PubMed.gov sier at plantar plate har et nært samarbeid med den andre tå er flexor sener. Denne foreningen er lik MP leddets sesamoid mekanisme.

Problemer

Plantar plate har vært kjent for å sprekke eller bli forstyrret. Bruddet i plantar platen kan være forbundet med synovitt og derangement kan spille en rolle i utviklingen av hammertoe.

Rette problemer

Spesielle sko, pakkebånd som avlaster trykket på ballen av foten og orthotics er vanlige konservative behandlinger for problemer med plantar plate. Hvis en sak er mer alvorlig da enkel låsing kan utføres kirurgisk, og hvis det svikter så mer komplisert kirurgi kan være nødvendig.

Arch Støtte for Foot Pain

Arch Støtte for Foot Pain


Det er 24 bein i foten som danner to buer, som løper lengden av foten og en som går bredden. Ifølge eMedicineHealth.com, oppstår erke smerte når disse bein og ligamenter som støtter dem ikke kommuniserer riktig med musklene i foten og plantarfascien (bindevev).

Anatomy

Den langsgående bue, i henhold til ePodiatry.com, er den viktigste fot bue, og det kjører lengden av foten. Den tverrgående bue går over midten av foten.

Smerte

Det er mange årsaker til erke smerte. Stammer av plantarfascien, forstuet fot leddbånd, benbrudd, muskelskader og blåmerker forårsake smerte, misfarging og hevelse.

Primær Årsak

Plantar fasciitis er betennelse i bindevevet som går fra hælen til ballen av foten. Ifølge Mayo Clinic, er det den vanligste årsaken til hæl smerter.

Behandling for smerter og ubehag

Hvile foten, som gjør at vevet til å gro, og bruke is, kompresjon, og høyde, ifølge eMedicineHealth.com. Over-the-counter medisiner redusere ubehag.

Arch Support

Den "Windlass Mechanism" er fotens egen bue støtte. Ifølge ASICS Amerika, hjelper det å opprettholde bue høyde og fot stivhet ved å koordinere fotens muskler, sener, leddbånd og bein.

Innleggsåler

Mange fotproblemer er effektivt behandles med foten orthotics (eller bue støtter), inkludert skoen setter inn. Mange varianter er tilgjengelig for kjøp på nettet.

Hailey-Hailey sykdom Symptomer

Hailey-Hailey sykdom, også kjent som familiær godartet kronisk pemfigus, er en sjelden arvelig hudsykdom som først ble beskrevet av brødrene Hugh E. og W. Howard Hailey på slutten av 1930-tallet. Barn av foreldre som har sykdommen har en 50 prosent sjanse for å utvikle sykdommen, ifølge American Osteopathic College of Dermatology (AOCD). Dens symptomer kan forårsake ekstremt ubehag, men sjelden føre til permanent skade.

Tidlige symptomer

De tidligste tegn på Hailey-Hailey sykdom, ifølge AOCD, vil trolig bli røde, skjellende områder eller væskefylte blemmer. Blemmer kan sprekke lett og utvikle en crusty dekker. Den AOCD rapporterer at Hailey-Hailey lesjoner "ser ut til å komme og gå, og la ingen arr." Områdene innledende irritasjon tendens til å gro først nær sentrum, men fortsetter å spre seg ut i periferien.

Hvor du skal lete etter symptomer

Hailey-Hailey lesjoner ses oftest i kroppen folder, som lysken, armhulene, halsen og under brystene. Lidelsen tidvis innebærer negler, dukke opp som langsgående hvite bånd, et symptom som er kjent som "lengde leukonychia." Hailey-Hailey lesjoner er svært sjeldne på slimhinnevevet.

Lesjon-relaterte symptomer

Lesjoner kan forårsake intens kløe og / eller smerter og produsere en stygg lukt. Skorpede lesjoner i fuktige områder av kroppen, særlig lysken, noen ganger utvikle sprekker, som kan være svært smertefullt og kan åpnes pasienten til muligheten for sekundære infeksjoner. Symptomene på Hailey-Hailey blir ofte feildiagnostisert som impetigo, orofaryngeal candidiasis (trøske), tinea (skrittsopp) og andre hudsykdommer som forårsaker blemmer.

Behandling og komplikasjoner

Det finnes ingen kur for Hailey-Hailey sykdom. Behandling er begrenset til medisiner som lindrer symptomene og unngåelse av forhold som kan utløse utbrudd. Relief er ofte innhentet gjennom bruk av aktuell kortikosteroid og / eller antibiotika kremer og salver, antibiotika og laser eller fototerapi. Utløsende inkluderer varme, svette, solbrenthet og friksjon. Mulige komplikasjoner, i henhold til AOCD, omfatter sekundære bakterielle, sopp- eller virale infeksjoner.

Genetisk Nature av Disorder

Nettsiden til Hailey-Hailey Disease Society forklarer at det defekte genet som er ansvarlig for hud uorden er gjennomført på en autosomal kromosom (ikke en av X eller Y kjønnsbestemmende kromosomer), og er dominerende. Denne defekten griper med "keratinocytt adhesjon", som er den normale tendensen av hudceller til å følge hverandre. Resultatet er svakere hud.

Er en sprukket plate og en herniated plate det samme?

En herniated plate er den samme som en sprukket plate. Tilstanden er også noen ganger referert til som en skiveprolaps, selv om dette begrepet er ikke helt nøyaktig, fordi ingenting har faktisk sklei.

Plater

Ryggen består av 24 ryggvirvler stablet på toppen av hverandre. I mellom hvert bein, det er en støtabsorberende plate som har en gelatin-lignende sak i kjernen.

Rupture

Når noen av gelatin-lignende materiale begynner å lekke ut av kjernen, blir platen brokk eller sprukket.

Først Klassifisering

Den første av tre klasser for herniated plater er utstikket. Dette skjer når gelatin-lignende materiale har brutt ut av kjernen, men ikke har brutt ut av platen.

Second Klassifisering

Den andre klassifisering, når bakre langsgående ligament har blitt brutt og gelatin-lignende sak har brutt ut av platen, kalles ekstrudering.

Tredje Klassifisering

Den endelige klassifiseringen er beslaglegging. Dette er da et fragment fra platen har brutt fri. Sequestration krever legehjelp umiddelbart.

Aloe Plant Leaf Forberedelse

Aloe Plant Leaf Forberedelse


De fleste amerikanere er kjent med smaragdgrønne, bustete rosett av den semi-tropiske Aloe vera plante. En vanlig potteplante, anlegget har en lang, strålende historie som medisinske fordelene er registrert fra antikken. Hvis du har en aloe i ditt hjem (eller et blad fra markedet), lurer du kanskje på om den beste metoden for å få tilgang til gooey godhet inni.

Velge en Leaf

Når du velger en Aloe vera blad å forberede, alltid bruke de laveste bladene først. Blader som er nærmest bakken er større og litt tørrere, så juice er mer konsentrert.

Valget om å bruke de nederste bladene har estetiske konsekvenser i tillegg; Siden aloe planten vokser ut fra sentrum og fjernet bladene vokser ikke tilbake, fjerne bare de nederste bladene gjør planten til å holde sitt gode utseende. Fjerne senter blader kan også påvirke veksten av nye blader.

Tilgang The Gel

Når du holder en Aloe vera blad i hånden, skrelle spiky kantene med en liten, skarp liten kniv. Deretter, med en bevegelse som ligner på den for filetering et stykke fisk, skjære bladet i bredderetningen (det smale måte, ikke den lange vei). Det vil kuttet åpen de langsgående celler av bladet som inneholder gelen.

Forbereder til å gjelde Topically

Det finnes noen måter å forberede bladet for lokal applikasjon på huden. Den første av disse er å bare gni dethorned, "filetert" blad direkte på huden. Den andre er å bruke en nedadgående, "melking" bevegelse for å presse gelen ut av de kuttede celler og inn i en ren, ikke-reaktivt (fortrinnsvis glass) bolle. Dette fungerer best hvis du forbereder flere blader for søknad til en stor overflate. Den tredje metode er å presse små deler av bladet direkte på irriterte hud områder.

Selv om ren aloe er veldig mild, det bare hører hjemme på hudens overflate - unngå kontakt med øyne, munn og innsiden av nesen.

Koke

Lider av astma, kronisk bronkitt, sår hals og bryst forkjølelse, ta notat: inhalere dampen av kokt aloe er en bemerkelsesverdig effektiv gammeldags rette for respiratoriske plager. Aloe vera er beroligende egenskaper overføres til luftveiene gjennom damp. For å forberede Aloe vera blader for koking, bare "filet" tre eller fire blader i en gryte med renset vann og koke. Hvis du vil bruke, hell dampende blandingen i en bolle og inhalerer dampen som stiger opp fra væsken, holde hodet ca 6 til 10 inches fra vannet. Det kan plassere et håndkle over hodet, om ønsket, til å inneholde damp.

Advarsel

Vær oppmerksom på at noen mennesker er allergiske mot Aloe vera. Som med alle førstehjelp behandling, er det viktig å finne ut om du har en allergi før behandling - spesielt siden det kan føre til en reaksjon som forverres, ikke lindrer dine symptomer. Før du tilbereder dine blader, klippe en svært liten flis fra en bunn blad. Klem saften på innsiden av en albue eller bak det ene øret. Hvis saften forårsaker et utslett eller stikkende følelse, ikke fortsette med behandlingen.

Diabetikere bør ikke innta Aloe vera mindre overvåket av en lege, som en forbindelse i juice kan føre til insulinreaksjon.

Hva Er Heel Bone?

Hælbeinet kalles calcaneus, et ord som kommer fra "calc", som betyr stein eller kritt.

Shape

Calcaneus er en kort ben av tarsal, eller ankel-gruppe, og den største ben av den gruppen. Den bakre ende av calcaneus er tuberosity av calcaneus, som er hælen at man føler utenfor foten.

Sene

Knoll av calcaneus er der calcaneal (Achilles) sene fester benet til leggen.

Tilkobling til Leg

Calcaneus ikke artikulere direkte med tibia, eller ben bein. Over calcaneus sitter Talos, en annen tarsal bein. Det er overlegen overflate kalles trochlear overflaten av talus, og dette formulerer med benet.

Arches

Arches holde fotsålen fra hviler flatt på bakken. To av de tre buene våren fra hælbeinet. Den mediale langsgående bue går fra hælen til stortåen. Den laterale langsgående bue går fra hælen til den lille tå. Den tredje bue, den tverrgående bue, krysser de Fotrotsbeina bare proksimale (nærmere kroppen) til phalanges (tå bein).

Evolution

Den menneskelige calcaneus er mye større og mer utviklet enn den til sjimpansen, siden mennesker støtter hele sin kroppsvekt på beina.