Digidexo.com

bentonitt og skjønnhet

Babyen Skjønnhet tips

Babyen Skjønnhet tips


Foreldre er stolte av sine babyer og liker å vise dem frem på fester og i bilder. Det finnes enkle måter for foreldre å forbedre sine babyens skjønnhet samtidig beholde sin lille en behagelig og sunt. Og som en bonus for nye foreldre, noe som gjør babyen din enda vakrere tar ikke mye tid, penger eller materialer.

Cradle Cap

Cradle cap er preget av tørr, flassende hud som gjør babyen din se ut som han har flass. Det kan også vises som gule eller brune crusty flekker på babyens hodebunn. Babyer vanligvis har vugge cap for de første månedene av livet (årsaken kan være hormonelle), og det går som regel bort av seg selv. Du kan behandle vugge cap ved snyltende babyens hode med baby eller mandelolje. Gre flak av babyens hår og deretter vaske håret for å fjerne oljen.

Ujevn Hair and Skull

Babyer kan miste litt hår etter at de er født og slites bort noe av det og samtidig legge ned. Fontanelles eller kraniale suturer av et spedbarn hode ta flere måneder å begynne å lukke, som kan forlate babyens hode med en litt uregelmessig form. Du kan skjule bare flekker og en uregelmessig hode form ved å sette en lue eller et pannebånd med en stor bue eller blomst på babyens hode. Du kan også prøve en parykk eller et pannebånd med hair extensions, som er tilgjengelig spesielt for spedbarn, for å gi barnet ditt hår et fyldigere utseende.

Riper

Bittesmå babyer har ennå ikke utviklet motorisk kontroll og kan ved et uhell klø seg selv og andre. Hold smertefulle, såre utseende riper til et minimum ved å klippe babyens negler (gjør det når han sover hvis du må) og kle ham i klær med hånden dekker bygget inn i dem for de første par månedene. Du kan bli fristet til å dekke riper med en makeup concealer, men concealer kan forårsake en allergisk reaksjon, forverring av situasjonen. Bruk en aktuell antibiotika krem ​​for å lindre smerte, rødhet og hevelse.

Utslett

Babies 'hud er svært følsom og kan være utsatt for utslett. Bruk dye-fri og duft-free vaskemiddel, baby shampoo og såpe for å hindre utslett. Også, umiddelbart fjerne våte smekker og klær, og ikke la barnet ditt til å overopphetes, som fuktighet på huden kan forverre utslett.

Bruke salve formulert for babyer på barnet hvis hun ikke får utslett. For eksem, som vises som tørre flekker av hud, prøv en kortison krem. For elveblest, som vises som renner som kan spre seg raskt, kan du bruke et antihistamin krem. Elveblest er et tegn på allergi, så se babyen for tegn på vanskeligheter med å puste eller svelge.

Under-Eye Circles

Det er ikke mye du kan gjøre når barnet ikke sover og utvikler mørke ringer under øynene. Hjelp barnet ditt få til å sove ved å forlate en natt lys på, lese, synge eller rocking ham til å sove. Holde rommet ved en passende temperatur så han ikke overopphetes eller bli kaldt i løpet av natten. Å få nok søvn kan gjøre disse sirklene forsvinne.

Under øynene området er sensitivt, men du kan også prøve forsiktig masserer huden under øyet eller plassere en kjølig kompress på øynene i fem minutter om gangen, hvis barnet vil fortelle deg.

Skjønnhet rutine eller hudpleie rutine for japanske kvinner

Skjønnhet rutine eller hudpleie rutine for japanske kvinner


Japanerne har ofte feilfri, glødende hud som mange kvinner begjærer. Mens vanlig japansk diett av fisk, grønnsaker, frukt, soya, nudler og ris kan være delvis ansvarlig for sine friske, ungdommelige hudfarge, japanske kvinner følger også en mer grundig hudpleie rutine. Å holde ansiktet frisk og huden elastisk, japanske kvinner følger en fem-trinns skjønnhet diett i stedet for en tradisjonell tre-trinns rutine. Kvinner i annen etnisitet er kanskje også se renere, mer levende hud ved å følge den mer dyptgående rutine.

Rengjøre Skin

Fjerne all sminke, smuss og olje fra huden hver dag med en makeup remover, i tillegg til en cleanser, er det viktig første skritt i japansk hudpleie. En rensende olje, slik som Shu Uemura, kan bli brukt for å kunne fjerne all sminke før du vasker ansiktet med en mild rensemelk.

Ansiktsmassasje og maske

Innlemme en ansiktsmassasje to til tre ganger per uke etter rensing kan bidra til å øke sirkulasjonen og blodtilførselen til ansikt, noe som resulterer i en sunn, glødende hud. Med mindre det er kviser i ansiktet eller fet hud, noe som kan bli forverret, bør japanske kvinner massere ansiktskrem på hele ansiktet.

På dager da ansiktsmassasje ikke er gjort, bør en nattlig maske brukes. Bruk enten en avklarende maske eller fuktighetsgivende maske, eller veksle mellom de to for størst effektivitet og mest synlige resultater. Avklare masker bidra til dype rense porene i huden og redusere kviser mens fuktighetsgivende masker hjelpe huden å holde på fuktighet, noe som kan øke elastisitet og redusere synligheten av fine linjer og rynker.

Bruk en Toner

Toner er utformet for å balansere hudens pH, fjerne døde hudceller og beskytte mot bakterier som kan forårsake akne. Det bør brukes etter en maske eller massasje for å fjerne rester som kan bli liggende igjen etter rensing. Tonere er tilgjengelige i forskjellige styrker avhengig av individuelle hudtype, selv om det er generelt ikke anbefalt for japanske kvinner som har tørr eller sensitiv hud siden det kan øke tørrhet i huden.

Påfør en Serum

Et serum, også kjent som en essens, er en væske som brukes til å korrigere hudproblemer og redusere antall ujevnheter på huden. Serumer absorbere raskt, enkelt og dypt inn i huden og er tenkt som intens fuktighetskremer. Et serum bør brukes på huden og fullstendig absorpsjon bør tillates før du påfører en fuktighetskrem. Ansikts serumer er generelt dyrere enn ansikts kremer og er også tilgjengelig spesielt for den sarte huden rundt øynene.

Fukte

Det siste trinnet i en japansk hudpleie rutine er å bruke en fuktighetskrem. Velg en fuktighetskrem som er kompatibel med din hudtype for de dypeste fuktighetsgivende fordeler. Se også etter en fuktighetskrem som inneholder en solkrem med solfaktor 15 eller høyere for å beskytte mot skadelige effekten solen kan ha på huden. Dette vil redusere antall rynker, solflekker og hud misfarging som kan oppstå over tid.

Hjem Tips for vekttap og skjønnhet

Hjem Tips for vekttap og skjønnhet


Siden miste pounds og følelsen vakker går hånd i hånd, er det alltid verdt å undersøke hjemme tips for vekttap og skjønnhet. Du trenger ikke alltid å kjøpe dyre produkter eller investere i fancy treningsutstyr å se flott ut eller gå ned i vekt. Prøve ut disse enkle tipsene først.

Spis Høyre

Hva du spiser ikke bare bidrar til å bestemme hvor mye du veier, men også kan påvirke alt fra hudfarge til hårvekst. Den enkleste måten å etablere et sunt kosthold og sikre at du vil se og føle deg bedre er å koke mat fra bunnen av. En av de beste hjem tips for vekttap og skjønnhet er å spise den regnbuens farger. Innlemme så mange fargerike frukter og grønnsaker i dine måltider som mulig. Gjør det et eventyr å prøve ut en ny oppskrift hver uke ved hjelp av forskjellige ingredienser. Jo mer variasjon, jo mindre sannsynlig at du vil gå lei og bukke til noe raskt, enkelt og fettete.

Øvelse Mer

Trene trenger ikke å være kjedelig, monoton eller dyrt. Selv om mange treningssentre tilbyr personlige trenere og state-of-the-art utstyr, du mer enn sannsynlig har alt du trenger hjemme for å få de samme resultatene. Prøv å jobbe ut i komforten av din egen stue. Bare slå på litt musikk og dans kraftig rundt huset i 30 minutter hver dag vil brenne samme mengde kalorier som en strukturert dans rutine. Danne en støttegruppe for å prøve ut alle hjemme tips for vekttap og skjønnhet. Plan jenter-netter-ut for å gå ut og danse, eller speed-tur med vennene dine rundt din favoritt lokal innsjø eller turstier. Hvis du og dine venner gjør det sammen, er det mer sannsynlig å holde seg til det.

Go Natural

Gå en ekstra mil og har skjønnhets dager også. Det finnes et vell av hjemmelagde oppskrifter for hudpleie, hårpleie og mer. Bytter hver uke prøver ut forskjellige dem og rapportere tilbake til hverandre om hvilke som fungerer best. Tar tid til å skjemme bort deg selv er en ekte anti-aldring hemmelig for å bo vakkert. Har gammeldagse overnattinger og gi dere ansiktsbehandlinger og dype condition behandlinger med naturlige produkter funnet midt i kjøkkenet ditt skap. Noen eksempler på disse hjem tips for vekttap og skjønnhet omfatter oppvarming olivenolje i stedet for å kjøpe en varm olje behandling, eller ved hjelp av en knust avokado for en fuktighetsgivende ansiktsmaske. Kort sagt, kan alle de gode tingene du putter i kroppen din for å miste pounds også hjelpe deg å se vakre.

Ånde Skjønnhet tips

Ånde Skjønnhet tips


Du har hørt det før - skjønnhet kommer innenfra. Men kvinner kan ikke forventes å rett og slett ikke bryr seg hva utsiden av kroppene deres ser ut, også. Heldigvis, de to typer skjønnhet går hånd i hånd. Ta vare på ditt indre, din ånd og sjel, kan hjelpe deg å forbli avslappet, destressed og sunn på utsiden. Når du er fornøyd, rolig og sentrert, vil du automatisk se bedre og avgir en utstrålende glød.

Meditasjon

Daglig meditasjon kan gi en tid for indre ro og refleksjon, og ikke minst en tid for å la stresset roll av skuldrene. Meditasjon lærer måter å slå av din indre, bekymret stemme, og konsentrerer seg bare på deg selv. Plus, det tar bare noen få minutter av dedikasjon hver dag. Meditasjon kan også redusere smerte. En rask, enkel meditasjon varer bare fem minutter. Finn et rolig sted uten distraksjoner. Pust inn og ut dypt; puster inn mens du teller til fire og ut mens du teller til fem. Enten tømme hodet for alle tanker eller fokusere på et bestemt sted som roer deg, som stranden. Husk å lukke øynene, også.

Aromaterapi

Aromaterapi refererer til ved hjelp av ulike dufter å inspirere forskjellige følelser. For eksempel kan jasmin bidra til å bekjempe depresjon, mens sitrus vil bidra til å øke ditt humør og energi. Aromaterapi bidrar ikke bare humøret, men også hjelpemidler immunforsvaret, luftveiene og sirkulasjon. Duftende eteriske oljer kan forbedre huden din tone, reparere sår, redusere hevelse og bedre søvn.

Yoga

Yoga er en god behandling for kronisk stress og angst, noe som kan zappe din energi, helse og attraktivt utseende. Sakte, nøyaktige bevegelser hjelpe deg å fokusere på kroppen din bare og la gå av andre stressfaktorer. Yoga er også kjent for å hjelpe deg å sove bedre og humøret. En stor bivirkning av yoga er vekttap, fordi mer avanserte typer yoga vil brenne kalorier.

Massasje

Massasje gjør mer enn bare å føle seg bra - det er bra for deg også. Massasje terapi brukes til å hjelpe deg å helbrede fra skader, og også å kjempe mot visse sykdommer og opprettholde generelle helse og velvære. Massasje er også kjent for å lette angst, redusere ryggsmerter og kurere hodepine. Massasje rettet mot visse muskler og triggerpunkter, øker blodsirkulasjonen. Jo bedre du føler deg, jo vakrere vil du se ut.

Naturlig skjønnhet tips for vinter

Naturlig skjønnhet tips for vinter


Vinteren kan skilte med et magisk eventyrland av snøflak og helligdager, men kan vintervær kan føre til utrolig skade på huden og kroppen. Feilaktig kroppspleie i kaldt vær kan føre til dehydrering og sprukne, ubehagelig og stygge hudsykdommer. Det er flere måter å opprettholde et vakkert utseende i løpet av vinteren uten å bruke penger på kostbare skjønnhetsprodukter.

Fukte Daglig

Bruk en ansiktskrem hver morgen for å holde ansiktet følelsen frisk og glatt. Solbrenthet kan oppstå i løpet av vinteren, spesielt hvis du er i skibakken, så velg en fuktighetskrem som inneholder både en solkrem og naturlig fuktgiver som, vitamin E. (Se Referanse 1.)

Trening

I løpet av vinteren, trener flere ganger hver uke. Øvelsen ikke bare hjelper deg å opprettholde en sunn kroppsvekt naturlig, men også øker blodstrømmen til alle deler av kroppen din. Hold deg smidig og hindre muskelstivhet som noen ganger oppstår i kaldt vær. (Se referanse 2.)

Dusj Minimal

Drikk rikelig med vann i løpet av vinteren for å hjelper kroppen din å holde seg hydrert. Se på vann med for mye dusjing eller bading som faktisk kan tørke ut huden din. (Se Referanse 1.) Dusj minimal for den jevneste, sunneste vinteren hud. Når du gjør dusj, bruke lunkent vann og påfør fuktighetskrem til ansikt og kropp umiddelbart etter.

Kle deg riktig

Riktig vinter antrekk beskytter kroppen din fra langvarig eksponering for kulde. Velg varme, behagelige klær i vintermånedene. Mens ull er en av de varmeste stoffer, kan det føre til irritasjon og kløe i huden, så velger en mer kropp-vennlig stoff, for eksempel bomull, og kle seg i lag. (Se Referanse 2.) Før du våger utendørs, velg et varmt skjerf for å dekke ansiktet. Dette vil redusere sjansene for windburn. Velg også en komfortabel par hansker for å holde hender og negler myk og kar-fri.

Sleep Høyre

Få nok søvn i løpet av vinteren for å øke din energi, men unngå overoppheting kroppen din mens du hviler. Velg en lett teppe som vil holde deg varm, men ikke over gjør det. (Se referanse 4.)

Bruk en luftfukter

Kjør en luftfukter i løpet av måneder når naturlig fuktigheten er lav. (Se Referanse 4.) Plasser luftfukter i rommet du tilbringer mest tid i. Du bør rengjøre luftfukteren med jevne mellomrom for å hindre bakterier og muggvekst.

Wear Lip Balm

Tørre, sprukne lepper kan være skjemmende og til og med smertefull. I løpet av de harde vintermånedene, lepper er spesielt sannsynlig å tørke ut. Slitasje fuktighetsgivende leppepomade daglig, selv når leppene ikke føler sprukken. (Se Referanse 3.) Den ekstra beskyttelse vil redusere muligheten for tørre lepper ved å holde leppene fuktig. Leppepomade er tilgjengelig i en rekke smaker og dufter, som for eksempel brus og frukt, så velg noe du ser frem til å bruke daglig.

Hjem Skjønnhet rettsmidler for å bli kvitt mørke ringer

Hjem Skjønnhet rettsmidler for å bli kvitt mørke ringer


Mørke ringer under øynene dine ikke er et alvorlig helseproblem, men de gir deg inntrykk av å være sliten, nedslitt og usunn. I noen tilfeller, mørke sirkler er et symptom på noe annet som kan til slutt bli et problem. Det er flere måter å lindre mørke ringer naturlig, men det er også viktig å fastslå årsaken. Hvis du har svarte sirkler, finne ut hva som forårsaker problemet og bruke en kombinasjon av naturlige rettsmidler for å lette problemet.

Årsaker

Det er flere mulige årsaker til mørke ringer. Noen ganger er de uunngåelig, som hvis kretsene er arvet. Tynne huden under øynene er en genetisk egenskap som fører til at blålig skjær fra blodet som passerer gjennom blodårene i dette området. Allergier og hudproblemer også føre til mørkere, fordi det er en tendens til å gni huden for å lindre kløe og vanning. Alder er en annen uunngåelig faktor. Mørket blir intensivert som du blir eldre hvis du ikke finner en kur eller behandling som reduserer effekten.

Andre årsaker er kontrollerbar og når et problem er løst, vil sirklene forsvinne. Mangel på søvn fører til at huden til å være blek, noe som gjør blodet under huden mer synlig. Dette bevirker at blåaktig fargetone. Et dårlig kosthold er en annen årsak til sirkler, så spiser riktig og tilfredsstillende ernæringsmangler vil løse problemet. Andre årsaker til mørke ringer som er midlertidig inkluderer stress, soleksponering, medisinering, graviditet og menstruasjon.

Rettsmidler med mat

Mat er en av de beste naturlige løsninger på en rekke fysiske problemer og mørke ringer er ikke noe unntak. Plassere kalde agurkskiver over øynene dine i 20 minutter skaper en merkbar reduksjon i blålig skjær på under øynene sirkler og reduserer poser. Potetskivene har samme virkning. Blande saft fra poteter og agurker i like deler, og skaper nok til å suge en bomullsdott, er også effektiv for å redusere mørke ringer når saften brukes rundt øynene. Andre mat rettsmidler for under øyne sirkler inkluderer mynte, mandelolje, gurkemeie pulver og ananasjuice og persille.

Komprimerer

Komprimerer er lik agurker ved at de er plassert på øynene i ca 20 minutter. Lag en kompress for hvert øye ved bløtlegging en halv kopp fersk rosmarin i en liter vann i 20 minutter. Sil vannet og chill. Suge en vaskeklut i vannet og legg over øynene dine. Rosmarin øker sirkulasjonen rundt øynene, reduserer mørke og den kalde temperaturen reduserer hevelse av vev, redusere hevelser.

Andre tips

Det er flere andre naturlige rettsmidler for mørke øyne sirkler. Lett massasje rundt øynene vil stimulere blodsirkulasjonen, men unngå å gni for hardt fordi du kan forverre sirkler og skape smerter i øyet. Beskytt huden mot solen med sun-block, spise rikelig med frukt og grønnsaker, og drikke minst 64 gram vann hver dag for å holde seg hydrert. Unngå kaffe, alkohol og koffeinholdige brus reduserer også forekomsten av mørke ringer.

Hvordan være en naturlig skjønnhet med urter

Hvordan være en naturlig skjønnhet med urter


Noen gang lurt på hva som gjør noen mennesker ser så strålende? Hvis du spør noen som har fantastisk hud eller skinnende hår, er sjansen de er typer folk som tar vare på seg selv.

Ikke bare det, men de er trolig å bruke skjønnhetsprodukter som er laget av naturlige ingredienser eller som inneholder urter og planter. Jeg tar dette ett skritt videre og bruke enkle urtepreparater på min hud og hår for å gjøre mitt ytre se sunnere.

Hva som i utgangspunktet utgjør er jeg lage en te ut av urtene jeg velger. Så, jeg enten helle den over hodet mitt når jeg bruke sjampo og balsam som et hår skylling, legge den til badevannet, eller bare sette noen av sterk te på en vask klut mens jeg er i dusjen. Dette bidrar til å holde huden min og håret ser vakker og sunn.

Jeg skal gi deg en liste over urter og hva de gjør i forhold til hår og hud. Du kan holde disse urtene separat eller kombinere dem på noen måte du liker.

Bruksanvisning

Urter du kan bruke

•  Velg ett av urter fra listen.

Bestem om du trenger for å kontrollere en hud eller hår problem som sensitiv hud eller flass.

Bruk fremgangsmåten nedenfor for å utarbeide en sterk te å bruke for håret eller huden.

Skritt for å gjøre urtete for din kropp

Legg tørket urt eller te-pose til parabolen eller krus.

Hell kokende vann i formen eller krus.

La bratte 20 til 30 minutter.

Sil ut urt eller fjerne te-pose.

Tips og advarsler

  • Velg en urt gangen og teste den for å se om det fungerer for deg.
  • La teen kjøle seg ned før du heller den på hodet eller kroppen.
  • Pass på at du ikke er allergisk mot urten før du bruker den. Har en patch test på håndleddet bare for å være sikker. Vent 24 timer og deretter se om du har en reaksjon.
  • Sørg for at du forstår om bivirkninger og at du ikke er allergisk mot urter.

Skjønnhets Fordeler med Olive Oil

Olivenolje er ikke bare for matlaging lenger. Den inneholder antioksidanter og vitamin E, som gjør det til et utmerket produkt for kroppen din. I det siste har det vært brukt som en naturlig medisin og selv i kosmetikk, men mange mennesker er fortsatt dra nytte av disse fordelene i dag.

Som en Moisturizer

Olivenolje er en utmerket fuktighetskrem for tørr hud områder. Du kan bruke den til albuer, knær, og ansiktet ditt til å rydde opp flekker med tørr hud.

Som en Hair Conditioner

Ved hjelp av olivenolje som en hårbalsam gjør håret mykt og skinnende. For de av dere som har naturlig fett hår, er dette et produkt du kan være lurt å holde seg unna, fordi det ville gjøre håret enda fetere.

Som en Cuticle Treatment

Hvis du har tøffe tørre neglebånd, er olivenolje et utmerket produkt for å glatte på dem. Det setter fuktighet tilbake inn i huden din og hjelper mykne neglebåndene.

Som en Makeup Remover

Olivenolje kan brukes til å ta av selv de tøffeste av makeup. Den etterlater også huden din følelse super myk og glatt.

Som en Skin Healer

Hvis du har en solbrenthet, eller enda mindre hudirritasjoner, er olivenolje en utmerket måte å berolige disse problemene. Alt du trenger å gjøre er å bruke den direkte på huden, og du bør legge merke til en klar forbedring.

Bentonitt i Avgiftning

Bentonitt, også kjent som montmorillonitt, er en type leire dannet fra asken av vulkaner. Denne leiren er svært absorberende, og når det tas internt den fungerer som et avføringsmiddel, slikker vann i tykktarmen bentonitt er også sugende tiltrekke proteiner, fett og oljer. Disse molekylene klynge seg til overflaten av leire som det passerer gjennom tykktarmen før den blir utstøtt som avfall.

Historie

Bentonitt og leire har blitt brukt som naturlig rettsmidler for tusenvis av år. Gamle greske legen Galen poster ved hjelp av leire for å helbrede syke dyr og skrev om fordelene med leire terapi. Den ble brukt i Mesopotamia og ved de gamle egypterne, og bevis antyder medisinsk leire går tilbake til forhistorisk tid.

Det offisielle navnet for å spise leire er geophasia, og det er en populær behandling. I Amerika, Appalachian kvinner ofte spiste leire for å hjelpe til med morgenkvalme og mage plager. Verdens helseorganisasjon undersøker bruken av leire for å kurere sår, og NASA har eksperimentert med effekten av å spise leire i vektløshet.

Bruksområder

Bentonitt er en spiselig leire brukes som en naturlig avgiftning agent som fjerner giftstoffer fra kroppen, spesielt mens en pasient bruker en rensing diett. Under avgiftning, utgivelser kroppen giftstoffer som er lagret i vev og fett. Bentonitt vil adsorbere toksiner og visp dem ut av kroppen, slik at giftstoffene ikke blir reabsorbert i tarmkanalen.

Bentonitt kan bidra til å fjerne tungmetaller, pesticider, plantevernmidler og miljøgifter i tillegg til naturlige giftstoffer. I tillegg til sin bruk som en del av en samlet avrusning, kan bentonitt også være nyttig for kolon problemer, forstoppelse, irritabel tarm syndrom og oppblåsthet.

Bentonitt kan også brukes som klaringsmiddel huden. Kleopatra brukte leire som en skjønnhet hjelpemiddel, og det er en ingrediens i Clearasil og andre over-the-counter akne medikamenter, bidrar til å fjerne porer.

Bruksanvisning

Bentonitt er tilgjengelig som en væske, pulver eller kapsler, og er tatt internt. Bland 1 ss. av bentonitt pulver i oz. vann eller juice, deretter drikke. Drikk rikelig med klare væsker, men ta på tom mage.

Bentonitt er ofte pakket med psyllium skall, en urte avføringsmiddel, og selges som et kolon avgiftning blanding. Flg retning på pakken.

Ta bentonitt minst en time før du tar noen vitaminer eller kosttilskudd Ikke ta bentonitt med måltider, fordi det kan forstyrre næringsopptak. Vent minst to timer etter å ha spist før du bruker bentonitt. Drikk rikelig med vann når du bruker bentonitt for best effekt.

Sikkerhet

Bentonitt har en GRAS rating fra FDA, mao det er generelt ansett som trygge og kan brukes som et tilsetningsstoff. Canada har erklært at det er "ikke sannsynlig å være bioakkumulerende," fordi bentonitt passerer gjennom kroppen og er ikke absorberes. HMS datasikkerhetsarket bemerker at å spise mye bentonitt pulver kan forårsake mageirritasjon, og tørt pulver kan irritere huden.

Advarsler

Bentonitt pulver kan være skadelig ved innånding, og vil også føre til irritasjon i øynene.

Kvinner som er gravide og ammende bør ikke bruke avgiftning produkter, selv om bentonitt brukes av gravide kvinner som et kalsiumtilskudd og for å redusere kvalme.

Bentonitt Fordeler

Bentonitt Fordeler


Bentonitt eller montmorillonitt er et mineral som kan finnes i terapeutisk leire. Det kan være liten eller ingen vitenskapelige bevis for at bentonitt fordeler oss når det brukes for sykdommer eller kolon rensing, men sin lange historie kan foreslå noe annet. Når forbrukes, har det vært kjent å midlertidig øker blodtrykket, og forstoppelse er noen ganger en bivirkning. Alltid legen din før du spiser bentonitt leire.

Funksjon

Bentonittleire former alderen fra vulkansk aske og inkluderer mineraler som kalsium og kalium. Den har en sterk, særegen negative ioneladning, når hydrert, som fungerer som en magnet for positivt ladede ioner. I det menneskelige legeme, er metaller, bakterier og toksiner positivt ladet.

Bentonitt selges kommersielt i pulver, flytende og kapselform som kosttilskudd. For aktuelle programmer er det også solgt som en maske eller en mud pack.

Avgiftning

Loven av inges leire har ingen vitenskapelige bevis for å støtte sin bruk for avrusning, men har vært brukt i århundrer i mange kulturer. Bentonitt leire kan ikke bli absorbert av kroppen, men på grunn av sin evne til å tiltrekke seg positive ioner, er tenkt å binde med giftstoffer og andre skadelige stoffer for å oppmuntre dem til å bli utvist fra kroppen. Bentonittleire anvendes som den aktive bestanddel i mange kolon-rensing produkter. Kreft Natural Therapy Foundation foreslår å blande en del leire til 10 deler vann. For eksempel, en oz. pulverisert leire blandet med 10 oz. av vann kan tjene som en del av et organ-rensing regiment.

Små sår og rifter som forårsaker irritasjon kan noen ganger bli behandlet med en bentonitt leire grøtomslag ved å lage en pasta, som er igjen på såret for en kort tid til å trekke ut infeksjon.

Fordøyelses Fordeler

Bentonitt er også assosiert med hjelpe til forstoppelse, oppblåsthet og gass. I en studie av fordøyelseskanal Research Group, lider av irritabel tarm syndrom (IBS) funnet lindring av smerte og ubehag når bentonitt ble tatt muntlig. Andre fordøyelses bentonitt fordel bruker gjennom historien inkluderer behandling av dysenteri og bakteriell matforgiftning, og fungerer som et avføringsmiddel, i henhold til Singapore Medical Journal, og en motgift for metallforgiftning. Før du bruker bentonitt leire for de nevnte fordøyelses fordeler, bør du kontakte lege.

Kosmetiske fordelene

Bentonitt er vanligvis brukes i kommersielle skjønnhetsmidler som bindemiddel. Mange naturlige skjønnhet oppskrifter finnes for dyp rensing ansiktsmasker og som et middel for mørke sirkler. Leire masker blir også brukt for kontroll av akne grunn av sin evne til å trekke ut skitt og toksiner fra porene. Andre bentonitt fordeler for kosmetisk bruk inkluderer hud exfoliate, behandling for cellulitter, rynker, eksem og kviser.

Clay Baths

Leire bad trekke giftstoffer fra huden og gjennom porene. Tilsett 2 kopper bentonitt leire på badekaret en gang i uken og suge i 20 minutter. For heavy metal avgiftning, er leire som brukes i høyere konsentrasjoner. Leire bad er brukt i high-end spas for hudforyngelse og renselse.

Andre bruksområder

I dag, og gjennom hele historien, er bentonitt hevdet å ha "1000 bruker", og mange av dem er i den farmasøytiske industrien og ulike andre næringer. Bentonitt har vært brukt eller brukes fortsatt i såpe, mekanisk smøremiddel, taktekking fugemasse, kattesand, godteri, yoghurt og for å avklare vin.

Skjønnhetstips til kvinner

Skjønnhetstips til kvinner


Opprettholde skjønnhet er viktig for mange kvinner. Mens sminke og klær gi deg stil, kan de ikke forbedre hvordan du føler om deg selv og ditt bilde. Forbedre din fysiske utseende kan være så enkelt som å forbedre kroppen din fra innsiden og ut.

Hydrate

Drikk rikelig med vann. Dehydrering fører kroppen din til å holde på vann, svekke musklene og gjør at du føler deg oppblåst og tung. Holde hydrert hjelper deg flush giftstoffer fra kroppen din og forblir energi, som forbedrer utseendet og følelsen av huden din, demper appetitten, og lysere mørke ringer under øynene.

Få nok søvn. Riktig hvile hjelper din hudfarge og energinivå. Når du ofrer søvn, risikerer du å utvikle gusten hud og utarmet energinivå. Dette er fordi kroppen din trenger god tid i løpet av natten for å forynge og gjenopprette fra gårsdagens påkjenninger. Prøv å sove 7-9 timer hver natt.

Konsumere matvarer høy i antioksidanter. Antioksidanter forbedre din hud, hår og negler, og bidra til å forhindre skadelige sykdommer ved å bekjempe frie giftstoffer i kroppen din som forårsaker for tidlig aldring og energitap. Mat høyt på antioksidanter inkluderer bær, bønner, havre-baserte produkter, og mørk sjokolade.

Skadevirkninger av barn skjønnhetskonkurranser

Skadevirkninger av barn skjønnhetskonkurranser


Skjønnhetskonkurranser blir kritisert av barnepsykologer som ødelegger et barns prioriteringer og oppfatninger. Barn som konkurrerer i skjønnhetskonkurranser er ofte mellom 2 år og 10, men de kan bli enda yngre. Ifølge psykolog Martina M. Cartwright, disse deltakerne har ofte selvfølelse problemer senere i livet.

Kroppsbevissthet

Barn ofte blitt stadig mer bekymret kroppsbilde ved å være plassert mot hverandre i skjønnhetskonkurranser. Ifølge Carleton Kendrick, en privat praksis familieterapeut, media allerede bombardere barn med en rekke overfladiske signaler om hvordan de skal se ut og oppføre seg. Skjønnhetskonkurranser bare øke problemet. Selv om dommere i konkurranser ser også på et barns talent, blir konkurranser kalles "skjønnhet" konkurranser og er designet for å rangere barn på hvor vakre de er.

Spiseforstyrrelser

Barn kan utvikle anoreksi eller bulimi i ung alder eller et av vilkårene kan utvikle seg senere på grunn av sin deltakelse i skjønnhetskonkurranser. Den sterkt kritisk barndom skaper i dem en kjøretur mot uoppnåelig mål, ifølge Cartwright. Dette er kjernen i en misnøye med kroppen bilde og en trend mot spiseforstyrrelser. Cartwright, som siterte en rapport 2005 som avslørte deltakarar har en høyere rate av misnøye med egen kropp, dubs tilstanden som "The Princess syndrom."

Rivalisering

Mens mødre og døtre ofte smiler til hverandre og snakke vennlig, er en dypere følelse av hat brygget inne. Barnet kan begynne å se hennes konkurrenter som fiender og denne oppfatningen kan følge i hverdagen, noe som skaper et skille i alle sine menneskelige interaksjoner. Ifølge klinisk psykolog Lucia Grasaru, type samhandling er "forstillelse som en form for interaksjon, som kan brukes utenfor konkurranser også, og bli en vane."

Fordeler

Grasaru fortsatte med å si at mens psykiske problemer kan vedvare lenge etter at et barn har viet de timene som er nødvendige for å forberede og utføre i en skjønnhetskonkurranse, til en oppmuntring konkurrere, tilbringe tid med mor og å være dedikert til en hobby er sunne aspekter av skjønnhet konkurranser. Hun advarte imidlertid at "alvorlige psykiske problemer er like rundt hjørnet." Blant mye av kritikken, foreldre fortalte MSNBC i 2009 at de opptog bygge sine barns tillit og ikke forvrenge deres selvbilde.

Beauty Bruker for bentonittpulver

Beauty Bruker for bentonittpulver


Hvis du leter etter en måte å oppnå glødende hud og sunt hår, og legger bentonitt pulver til din skjønnhet diett kan hjelpe. Pulveret kommer fra bentonitt leire, er svært rimelig, og kan finnes i de fleste helsekostbutikker. Noen fagpersoner anbefaler også å ta bentonitt pulver som en måte å oppnå og opprettholde kolon helse.

Hudpleie

Bentonitt pulver kan tas i kapselform som et kolon rengjøringsmiddel som vil rense kroppen for giftstoffer, noe som kan gjøre huden lysere og fri for urenheter. En rekke ansikts produkter inneholder bentonittleire - substansen er brukt som en maske for å tørke opp urenheter og holde huden tydelig. Bbentonite leire er tilgjengelig på de fleste lokale helsekostbutikker; bland den med vann eller eple cider eddik for å bruke som en ansiktsbehandling som vil eksfoliere huden og gir deg en sunn glød.

Hårpleie

Siden bentonitt pulver kan trekke ut skitt og giftstoffer, mange mennesker også bruke pulveret i håret. Bentonitt-pulver kan bidra til å fjerne flass fra vått eller tørt hår, og kan også brukes som et hår maske for å fjerne overskudd av olje og la håret rent og skinnende, siden pulver feller toksiner, slik at de lett kan skylles bort. Leiren kan blandes med vann før det påføres håret, eller blandet med elementer som kokosmelk for å gi håret en behagelig duft.

Tenner og tannkjøtt

Bentonitt pulver har også vært nevnt som et middel for hovent tannkjøtt, og kan bidra til å fremme sunne tenner ved lindrende smerter og betennelser. Ifølge den avdøde Dr. Bernard Jensen, en kiropraktor og helse og velvære forfatter, kan bentonitt pulver lindre betennelser ved å absorbere stråling i bein, noe som er grunnen til at stoffet kan hjelpe med tyggis smerte. Påføring bentonitt leire direkte på tannkjøttet å trekke giftstoffer ut er en nyttig hjem rette, ifølge Richard Anderson, forfatter av "rens og rense deg selv" bokserie. Pulveret kan også blandes med plantain å oppnå sunt tannkjøtt og tenner.

Hudpleie produkter laget av vulkansk aske

Hudpleie produkter laget av vulkansk aske


Tenk på vulkansk aske og du kan se for seg bilder av gassmasker og hoste. Men vulkansk aske leire, også kalt natrium bentonitt leire, faktisk har mange store fordeler for hud helse. Faktisk brukte Cleopatra leire som en del av hennes skjønnhet rutine. Du trenger ikke å trek til vulkansk territorium for å dra nytte av fordelene - mange kosmetikk selskaper er nå omfatter vulkansk aske leire i sine produkter.

Historien

Bentonitt leire består av alderen vulkansk aske. Først oppdaget i 1898, ble det funnet i den største kjente innskudd av bentonitt leire som ligger i Fort Benton, Wyoming. Den har en sterk negativ ladning som obligasjoner til den positive ladningen til stede i mange giftstoffer. Det har også svelleegenskaper, noe som forårsaker den til å åpne som en porøs svamp når de blandes med vann. Toksiner blir trukket til svamp gjennom negativ elektrisk ladning og er bundet til det, og dermed trekke dem ut av tette porer.

De hudtyper

Vulkansk aske leire produkter er stor for alle hudtyper, men er spesielt gunstig for fet, akne utsatt og tilstoppede hudfarge som kan dra nytte av magnet-lignende handling av leire. Produkter med vulkansk aske ofte omfatte andre ingredienser, for eksempel eksfolierende sukker eller avgifte Hvit China Clay, som bidrar til å fjerne skitt og miljøgifter for en generell sunn glød.

Produktene

De som ønsker å fjerne urenheter og døde hudceller i ansiktet og kroppen kan bruke en exfoliator laget med vulkansk aske leire. Å bruke, start ved å skylle ansiktet eller kroppen med varmt vann og massere exfoliator forsiktig inn i huden; skyll av med varmt vann. For å bruke en butikk-kjøpte vulkansk leire aske maske, plassere en varm vaske klut over ansiktet for å åpne porene. Glatt masken over våt ansiktet, la det tørke og skyll.

DIY

I tillegg til å kjøpe produkter som inneholder vulkansk aske leire, kan du kjøpe det leire i sin rene form på helse og velvære butikker. Bland like deler leire med destillert vann for å lage en ansiktsmaske. Et annet alternativ er å annonse ¼ kopp av vulkansk aske til din kar for en detox bad. Endelig kan bentonitt leire brukes på kviser, insektbitt, kutt, hud kløe, eller forbrenninger å fremme helbredelse.

Hvordan forbedre Cellulite i Legs

Hvordan forbedre Cellulite i Legs


Over tid, kan kroppen begynne å utvikle cellulitt i områder, inkludert magen, armene og bena på grunn av kroppens naturlige aldringsprosessen eller din nåværende livsstil. Avhengig av kosthold og daglig mosjon rutine, bedre og noen ganger til slutt kvitte utseendet ben cellulitter er mulig ved å velge riktig mat og innlemme treningsøkter hver dag med de problemområder på kroppen din.

Hvordan forbedre Cellulite i Legs

Legg et treningsprogram til ditt daglige liv for å bidra til å forbedre kroppens blodgjennomstrømning og holde den i form. Fullføre en 30-minutters cardio trening rutine minst tre ganger i uken, og fokus på beinøvelser spesielt når fullføre styrke-øvelser.

Endre din nåværende matvaner hvis du spiser usunt eller spise hurtigmat for ofte. Legg mat som er høy på protein og inneholder næringsstoffer som nøtter, grønnsaker, frukt og hele korn matvarer. Fjern matvarer som inneholder mye sukker (inkludert brus og godteri uten tilsatt næringsverdi).

Massasje området av bena som inneholder cellulitter hver dag for å bidra til å forbedre den generelle utseendet på området. Alternativt har en massør massere bestemt område på bena hvis cellulitter er plassert på baksiden av lår (eller annen hard-to-reach-området).

Innkjøps anti-cellulitt kremer fra en lokal skjønnhet eller varehus. Gni kremen på området av bena under en vanlig massasje på problemområdene.

Kontakt en kosmetisk lege eller plastisk kirurg om å ha laser fjerning av cellulitter i bena. Selv om dyr, vil denne løsningen redusere og ri forekomsten av cellulitter i inntil seks måneder (vanligvis).

Hjem rettsmidler for melasma og alder flekker

Som vi alder, våre huden utvikler det som ofte kalles "leverflekker", som ligner små fregner synlige på hender, armer og ansikt. En Melasma er også ansett som en alder spot, men denne tilstanden fremstår som en større oppdatering av mørk hud. Begge pigmentflekker og Melasmas kan behandles med de samme hjem rettsmidler, og for en brøkdel av prisen av over-the-counter produkter du kan kjøpe på skjønnhet tellere i varehus.

Eddik Behandlinger

Fortynne en halv kopp hvit eddik med en halv kopp vann og vaske ansiktet med løsningen. Dette fungerer som en snerpende, rensing og lysere i huden. Skyll av med kaldt vann etter noen minutter, men ikke håndkle-tørke ansiktet. Air-tørke ansiktet vil tillate løsningen å suge inn i porene, fuktighetsgivende og lyn de misfargede områdene. Denne prosessen er trygt å bruke daglig, og er veldig billig. Den eneste ulempen til denne behandlingen er lukt fra eddik.

Onion Treatment

Sett en løk i en food prosessor eller blender og puré løken til det er en god mengde løk juice. Kombiner løk juice med en lik mengde hvit eddik, og suge en bomullsdott eller vev i løsningen. Rens misfarget område av huden to ganger om dagen, og lagre ekstra løsning for neste behandling. Ikke skyll av løk / eddik løsning og la huden lufttørke. Gjenta prosessen for et par uker, og du vil se de mørke klatter begynner å lysne. Denne behandlingen, men vil forlate deg lukter som løk, så det ville være klokt å bruke løsningen når du ikke trenger å være ute i offentligheten.

Lemon Treatment

Klem saften av en sitron og bruke saften direkte til misfarget hud med enten en bomullsdott eller en vev. Gjenta prosessen to ganger om dagen og la saften på huden for å lufttørke. Sitron er veldig syrlig og med fortsatt søknader vil føre til at huden flekker å skorpe opp og løsner, forlater ny hud.

Allergiske Reaksjoner på Palmers Cocoa Butter

Palmers Cocoa Butter er en ingrediens brukt i flere helse kremer og salver. Mens vanligvis anvendes for å fremme sunn hud, har det vært kjent å gi milde allergiske reaksjoner. Allergiske reaksjoner typisk bestå av synlige utslett på huden som sveller eller klør når forverret. Behandling for disse allergiske reaksjoner er enkel og innebærer bruk av anti-kløe-produkter.

Betydning

Palmers Cocoa Butter brukes innenfor mange helsetjenester og skjønnhet eks. Den brukes i kremer, body oljer, kremer, notiser, balsam og mange andre lignende produkter. Derfor er sjansene for å bli utsatt for et produkt som inneholder Palmers Cocoa Butter er relativt høy. Mens Palmers Cocoa Butter har vist seg å være effektiv i behandling av symptomer som tørr hud og strekkmerker, har det forårsaket allergiske reaksjoner hos noen av sine brukere.

Symptomer

Allergiske reaksjoner på Palmers Cocoa Butter er vanligvis milde. De består typisk av overflate utslett rundt huden som Palmers Cocoa Butter ble brukt. Disse kan ligne utslett forårsaket av gift eik, som vises som røde, hovne, kløende klumper på huden.

Behandling

Slutte å bruke produktet inneholder Palmers Cocoa Butter hvis du utvikler en allergisk reaksjon på det. Unngå å skrape eller gni et utslett. Hvis igjen alene, vil et utslett vanligvis avta over tid. Anti-klø salver eller kremer, for eksempel Caladryl, kan brukes direkte til utslett å redusere ubehag mens du venter på det å helbrede. En lege kan forskrive et antihistamin hvis utslettet ikke avtar over tid.

Forebygging / løsning

Hvis du er bekymret for lider en allergisk reaksjon fra Palmers Cocoa Butter, vurdere testing på en liten del av huden din før bruk.

Advarsel

Noen formler inneholder Palmers Cocoa Butter inneholder også kollagen. Mens kollagen blir noen ganger brukt for å forbedre huden, har det vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner, for eksempel rødhet, hevelse og fasthet i huden.

Medisinske problemstillinger fra lange øyevipper

Medisinske problemstillinger fra lange øyevipper


Øyevipper består av sensoriske hår som forårsaker refleks stenge av øyelokket når et støvkorn treffer dem. De gir naturlig beskyttelse for øynene fra sol, vind og fremmedlegemer; på en måte, de opptrer som værhår på en hund eller katt. Mange anser lange øyevipper å være en skjønnhet "ideelle" - det er nok av reklamefilmer med skuespillere sponse produkter for å oppnå lange vipper. Dessverre, kan ha lange øyevipper utgjøre noen medisinske problemer.

Lus

Lus er parasittiske insekter som vanligvis finnes i kjønnshår regioner av mennesker, men kan av og til bli funnet på andre grove kroppshår, for eksempel hår på beina, armhulen, bart, skjegg, øyebryn - og øyevipper. Lus funnet på hodet er ikke kjønnshår lus; de er hodelus. Hvis du har lange vipper, det er dobbelt så sjansen for angrep på øyevippene. De kunne senere irritere øynene og forårsake alvorlig ubehag.

Trichiasis

Trichiasis er en vanlig øyenvippe problem. De øyevipper vokse normalt, men er rettet mot, i stedet for vekk fra, øyet. Utfallet av dette er ganske åpenbar; pasienter som har denne tilstanden har ofte følelsen av et fremmedlegeme i øyet. Hvis venstre ubehandlet, hornhinnen slitasje, infeksjon eller arrdannelse på hornhinnen kan føre til.

Flass

Flass kan utgjøre et problem hvis du har lange vipper. Denne tilstanden er spesielt vanskelig å behandle fordi det er i et følsomt område: Leger kan ikke foreskrive du med sterk flass medisiner siden det berørte området er så nær øyet. Kortison-baserte kremer spesielt for øyet er noen ganger foreskrevet, men hyppig eksponering av øyet for å Kortison kan føre til alvorlige øyeproblemer.

Eddik & Peroxide bruksområder

Peroxide og eddik (sammen med oransje olje og natron) er en del av den nåværende trenden å bruke naturlig helse, skjønnhet og rengjøringsprodukter. Disse produktene er miljøvennlige på tre måter. For det første er de laget naturlig uten bruk av farlige kjemikalier. For det andre, de er vanligvis mindre etsende og farlig enn sine syntetiske motstykker. Sist av alle, har de ikke bryte ned i skadelige rester.

Hydrogenperoksid

Hydrogenperoksid er H2O2, som er svært nær vann (H2O), og den lett brytes ned til vann og oksygen. Det ser også ut som vann, men den oppfører seg rolig annerledes. Pure peroxide er etsende. Den slags forbrukere vanligvis kjøper er 3 prosent peroxide og 97 prosent vann. Det er solgt i brune flasker fordi sollys kan bryte det ned. Peroxide forekommer naturlig når vannet blander seg med ozon (O3), og det er også produsert i det menneskelige legeme ved de hvite blodcellene.

Hydrogenperoksid bruksområder

Peroxide dreper bakterier. Det er ofte brukt som desinfeksjonsmiddel på kutt eller skrubbsår. Tannleger anbefaler å skylle munnen med peroxide - noen ganger utvannet halvt om halvt med vann. Kokker bruke den til å desinfisere skjærebrett og benkeplater. Hydrogenperoksid er en utmerket desinfeksjonsmiddel som brytes ned til vann og oksygen.

Eddik

Eddik er hva som skjer når vinen blir utsatt for oksygen. Navnet stammer fra det franske uttrykket for sur vin: ". Vin aigre" Det er en viktig del av mange retter, spesielt i Europa, Asia, Midtøsten, og den indonesiske og filippinske retter kjent som "adobo." Det har blitt funnet i egyptiske urner som har blitt datert til rundt 3000 f.Kr..

Eddik bruksområder

Eddik er mest brukt til å legge tang og smak til matvarer og er en viktig ingrediens i sushi ris. Det brukes også for å bevare matvarer i en smakfull måte - for eksempel pickling agurker og kål. Eddik har også vist seg å redusere kolesterol, triacylglycerol og glykemisk indeks. Det øker metthetsfølelse (følelsen av å være full) som bidrar til å kontrollere matinntaket. Eddik er en utmerket miljøvennlig renere. Det er spesielt bra for å fjerne mineralforekomster fra glass, speil og kaffemaskin.

Grunnleggende Laser Training

Grunnleggende laser tilbys trening medisinske fagfolk som sykepleiere, leger, estetiske og kosmetiske kirurger, bioingeniører og laser produsenter. Opplæring for laserteknologi bruk tilbys på organisasjoner som Estetisk Science Institute og National Laser Institute.

Kurs

Kurs for grunnleggende laser opplæring vil variere fra institusjon og i henhold til yrket hvor denne type undervisning vil bli brukt. Estetiske og kosmetiske kirurger vil motta kurs i huden fysiologi, histologi, og laser og lys fysikk. Kosmetologer og skjønnhet industri personell vanligvis får kurs i områder som Laser Hårfjerning og omfattende Laser.

Trening

Påmeldingsavgifter, vil pensum og studiekrav for laser trening varierer fra institusjon. Laser trening avgifter varierer fra $ 1000 til $ 2500 og trening er vanligvis bare tilgjengelig for personell som skal bruke denne teknologien innenfor sitt yrke. Trening klasser kan vare i en dag eller noen programmer vil ta to uker å fullføre.

Sertifisering

Laser-sertifisering er tilgjengelig for fagfolk som har fullført opplæring og har vist at de er i stand til driftslaserutstyr for medisinske eller estetiske prosedyrer. Institusjoner som National Council on Laser Excellence (Ncle) og International Estetisk og Laser Association (IALA) er to organisasjoner som tilbyr sertifisering.