Digidexo.com

svart tunge spedbarn

Diagnostisering av svart tunge

Svart tunge er også kjent som hårete svart tunge. Selv om det kan høres ut som en illevarslende sykdom, dårlig tegneserie tegnet, eller en farlig pirat navn, er det en ufarlig oral helse tilstand. Svart tunge varierer i årsak og alvorlighetsgrad fra individ til individ og vanligvis klarner opp uten noen form for medisinsk intervensjon.

Fakta

Svart tunge oppstår når de små fingerlignende Utstikkerne på tungen, papiller, ikke klarer å kaste riktig. De blir langstrakt og resultere i tungen ser uklar, eller hårete. De papillea felle bakterier og mikroskopiske biter av rusk i munnen forårsaker tungen til å bli svart, brun eller gul. Svart tunge oppstår vanligvis i frontal området av tungen.

Symptomer

Den mest merkbare symptom på svart tunge er uklar, sort utseende. Den enkelte kan også oppleve en endret smakssans. Mat og drikke kan smake metallisk eller bedervet. De vil ha dårlig ånde til tross for gjentatte ganger å pusse tennene eller en ubehagelig smak som henger. En sterkere enn normalt brekningsrefleksen kan også forekomme.

Årsaker

Hårete svart tunge har en rekke årsaker, inkludert dårlig munnhygiene praksis. Sort tungen kan være et resultat av en endring i den normale nivåer av bakterier og gjær som finnes i munnen på grunn av bruken av antibiotika, anti-psykotisk, antidepressiv og anti-kolinerge medikamenter. Dehydrering, puste gjennom munnen, sykdom, strålebehandling og medisiner med vismut som en ingrediens også føre til hårete svart tunge. Ikke å spise et riktig kosthold og tung tobakk bruk har også potensial til å føre til svart tunge. Munnvann som inneholder oksiderende stoffer som peroxide eller snerpende agenter også bidra til utvikling av svart tunge.

Behandling

Svart tunge forårsaket av reseptbelagte medisiner krever en endring i dosen eller en endring i medisinering for å løse tilstanden. Den enkelte bør diskutere dette med legen sin. Riktig og grundig pusse tennene og tungen og tanntråd på en daglig basis bidrar til å fjerne svart tunge opp. Anti-fungal medisiner kan være foreskrevet for avanserte tilfeller av hårete svart tunge som viser seg å være sta. Medisinsk behandling av svart tunge er vanligvis ikke nødvendig.

Betraktninger

Svart tunge er en forebygges oral helse problemet. Opprettholde god munnhygiene, ikke ved hjelp av tobakksprodukter og opprettholde et sunt kosthold vil gå langt i å hjelpe til å unngå dette pinlig oral helse problemet. Bekymringer om strålebehandling og medisiner kan rettes med den enkelte lege. Svart tunge utvikler seg over en periode på et par uker og rydder opp på egen hånd i en sammenlignbar tidsperiode.

Medisinske grunner for en svart tungeSort tunge, noen ganger kalt hårete tungen, er en midlertidig medisinsk tilstand der tungen ser ut til å bli svart og hårete. Selv om det ser alarmerende, er det vanligvis godartet og ikke forårsaker noen helseproblemer. Det er flere årsaker til en svart tongue.The misfarging av tungen vil vanligvis gå bort uten medisinsk behandling, ifølge Mayo Clinic. Men hvis det vedvarer i mer enn 10 dager, bør du oppsøke lege eller tannlege.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, tegn og symptomer på svart tunge er svart, grønn eller brun misfarging tungen. Tungen noen ganger har en hårete eller furry utseende. Tilstanden endrer vanligvis smak; du kan ha en metallisk smak. Halitosis, eller dårlig ånde, er vanlig. I alvorlige tilfeller av svart tunge, kan en person ha en gagging sensasjon.

Kjennetegn

Sort tungen er karakterisert ved unormal tøyelighet og misfarging av papillene, eller fremspring på tungen. Disse anslagene er på toppen overflaten av tungen. Svart tunge resultater når papiller ikke kaster ut som de vanligvis gjør. Rusk og bakterier deretter samle på den langstrakte papiller, noe som resulterer i en svart, hårete utseende. Sort tungen ofte begynner på baksiden av tungen, og gradvis strekker seg til fronten.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, kan svart tunge oppstå av flere grunner. En endring i bakterier og gjær i munnen er den vanligste årsaken. Ofte er et antibiotikum å klandre, og når antibiotika er avviklet, vil tungen tilbake til sin normale utseende. En annen årsak kan være dårlig munnhygiene og en opphoping av bakterier i munnen. Vismut, som er i Pepto-Bismol, kan føre til denne tilstanden. Overforbruk av munnskyllevann som inneholder oksiderende eller astringents kan forårsake tilstanden, som kan røyking og skråtobakk.

Behandling

Eliminere potensielle årsaker. En tungeskrape kan rengjøre papiller på tungen ved å fjerne skitt, smuss, bakterier og andre organismer fra overflaten. Dette vil gi misfarging å falme, og tungen vil gjenoppta sitt normale utseende raskere.

Pasientinformasjon på en svart tunge

Svart tunge, også kjent som svart, hårete tunge, ser stygg, men betyr ikke en alvorlig medisinsk problem. Denne overvekst av misfargede tunge celler reagerer vanligvis til bedre oral hygiene.

Beskrivelse

Sort, oppstår hårete tungen når papiller, de små hevet fremspring som preger overflaten av tungen. Normalt disse papiller skur over tid, men papiller som ikke klarer å kaste kan vokse unaturlig lang og bli misfarget, ifølge Mayo Clinic.

Symptomer

Svart, hårete tunge kan faktisk vises brun eller gul i stedet for svart, mens presentere en grov eller furry tekstur. Dårlig ånde, kan en metallisk smak eller brekke følelse også forekomme.

Årsaker

Puster gjennom munnen, unnlatelse av å pusse både tenner og tungen, røyking og visse medisiner eller munnskyllevann kan forårsake svart tunge.

Behandling

Tannpuss og tanntråd etter måltider, unngå tobakk og ha regelmessige tannlege helsen kan alle bidra til å løse eller forebygge svart tunge.

Betraktninger

I de fleste tilfeller kan enkelt hjemme behandling bli kvitt denne ufarlig, hvis pinlig, tilstand. Men hvis en foreskrevet medisiner fører til svart, hårete tunge, en lege bør konsulteres før du stopper doseringen.

Svart Tongue Disease

The National Organization for sjeldne diagnoser (NORD) sier svart hårete tunge (også kjent som svart tunge og lingua nigra) er en svært sjelden og ufarlig tilstand. Selv om sort tungen kan ha en skjemmende utseende, det vanligvis går unna på egen hånd uten behandling.

Beskrivelse av svart tunge

Sort tungen er karakterisert ved sin mørke brun eller sort misfarging og farget utseende langs overflaten av tungen. Tungen kan også vises hårete eller furry. Godartet tilstand kan føre til dårlig ånde og en metallisk smak i munnen. Noen mennesker med svart tunge kan ha en trang til å kneble.

Hvor svart tunge Utvikler

Svart tunge vanligvis oppstår når utstikkere på tungen som heter papiller (som inneholder smaksløkene) blir lengre og forsømmelse å felle som de er designet til. Denne oppsamlingen gjør tungen vises furry eller hårete. Den misfarging assosiert med tilstanden skyldes opphopning av bakterier, rusk og andre organismer.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, er ofte usikker den eksakte årsaken til svart tunge. Mulige triggere omfatter utilstrekkelig munnhygiene, den freqeunt bruk av tobakk, og munnskyllevann som inneholder peroxide, mentol eller trollhassel.

I tillegg, kan medikamenter som Pepto-Bismol som inneholder vismut (et mineral som har gunstige effekter i tarmkanalen) og endringer i mengden av orale bakterier eller gjær etter bruk av antibiotika bidra til svart tunge.

Behandling

Selv om svart tunge vanligvis går sin gang og går bort naturlig, kan det være lurt å kontakte lege eller tannlege hvis du er bekymret for utseendet på tungen eller hvis symptomene fortsetter i mer enn 10 dager, selv om du pusser tennene og tungen to ganger per dag.

I de fleste tilfeller medisinsk behandling for svart tunge er ikke nødvendig.

Forebygging

Regelmessig praktisere god munnhygiene (pusse tenner og tungen etter måltider og tanntråd minst en gang om dagen) og eliminere mulige triggere som medisiner som inneholder bismuth hjelp middel svart tunge.

The National Institute of Health sier en næringsrik diett kan også bidra til å forhindre svart tunge.

Det er også viktig å se dine tannleger regelmessig for muntlige eksamener og profesjonelle rengjøringer.

Sørg for å rådføre seg med legen din før du slutter å ta noen reseptbelagte medisiner.

Svart Tongue Syndrome

Du våkner opp en morgen og tungen ser svart og hårete - ikke få panikk! Du har svart tunge, og det er ikke farlig.

Teorier / Spekulasjoner

Ingen kan si sikkert nøyaktig hva som forårsaker svart tunge syndrom, men det er vanligvis to hovedårsaker: en kjemisk reaksjon til vismut (en hovedingrediens i Pepto-Bismol) eller en overvekst av bakterier forårsaket av faktorer som for eksempel antibiotika, munnskyllevann som inneholder peroxide eller røyking.

Fakta

Svart tungen er vanligvis et resultat av bakterier buildup som er fanget på tungen. Det blir fanget fordi papiller, de humper på tungen, blir for lang og bakterier vokser mellom dem. Vanligvis fiber i maten holder papiller kort og bakteriefritt, men noen ganger papiller vokse fritt og forårsake svart tunge.

Betraktninger

Hvis du har svart tunge forårsaket av Pepto-Bismol, ikke bekymre deg. Det skal gå raskt. Vismut er funnet i flere mage-relief medisiner og det noen ganger reagerer med spytt og blir tungen svart. Dette er ikke det samme som overgrodde bakterier i papiller, men det er like ufarlig og det kan behandles på samme måte.

Behandling

Uansett har forårsaket din svart tunge, er det et par ting du kan gjøre med det. Hvis munnvann inneholder astringents som peroxide, mentol eller trollhassel, prøve å bytte til en helt uten dem. Børst forsiktig av overflaten på tungen to ganger om dagen, eller bruk en tungeskrape. Begrense eller slutte å røyke eller drikke kaffe. Disse handlingene bør klare opp svart tunge.

Advarsel

Gjør en avtale med din lege eller tannlege hvis du har endret din munnhygiene og tungen er fortsatt svart eller misfarget. Hvis du ikke er på antibiotika eller ta vismut medisiner, kan det hende du har en kronisk problem som bør bli sett på. Din lege eller tannlege kan tilby andre forslag og behandlingstilbud.

Hva er årsakene til et belegg på tungen?

Hva er årsakene til et belegg på tungen?


Det er tre typer belegg tungen - hvit tunge, gul tunge og svart, hårete tunge. Alle oppstå av forskjellige grunner. Ifølge Mayo Clinic, alle er vanligvis midlertidige, ufarlige tilstander.

Hvit Tongue

Et hvitt belegg oppstår når de små humper på tungen, kjent som papiller, bli betent. Betennelse skjer vanligvis på grunn av dehydrering, feber, puster gjennom munnen eller røyking. Matrester, bakterier og døde celler deretter få fast mellom hoven papiller og skape hvitt belegg.

Gul Tongue

Et gult belegg på tungen er også forårsaket av betennelse i papiller, som deretter samle gule bakterier. Røyking, puster gjennom munnen, dehydrering og feber alle føre til at papiller å bli betent.

Svart, Hårete Tongue

Svart, hårete tunge er preget av svart eller brun misfarging av tungen, sammen med en hårete eller furry belegg. Svart, hårete tunge er ufarlig. Ifølge National Institutes of Health, det noen ganger oppstår hos personer med AIDS.

Årsakene til svart, hårete tunge inkluderer dårlig munnhygiene og overdreven bruk av medisiner som inneholder bismuth, som Pepto-Bismol. Andre årsaker omfatter bruk av antibiotika, som kan forandre den normale bakterieinnhold i munnen. Heavy tobakksbruk er også en årsak.

Behandling av hvit tungen

Børsting tungen kan hjelpe bli kvitt hvit tungen. Drikke mye vann og spise crunchy matvarer - for eksempel epler, brokkoli eller popcorn - kan også bidra til å fjerne den hvite rusk fra tungen. Røykere bør slutte å røyke.

Behandling av Yellow Tongue

For gul tunge, Mayo Clinic anbefaler en hjemmebehandling involverer skånsom børsting av tungen med en løsning av en del hydrogenperoksyd og fem deler vann. Gul tungen kan indikere et problem med leveren eller galleblæren, selv om det er sjelden.

Behandling av svart tunge

Å pusse tennene og tungen to ganger om dagen er anbefalt behandling for svart, hårete tunge.
Hvis belegg på tungen av enhver type vedvarer i mer enn syv til 10 dager, bør du oppsøke lege eller tannlege.

Årsaker av Black Tongue

Svart tunge er en tilstand som ikke er vanlig hos friske mennesker, men er ikke kreft og er lett behandles ved regelmessig rengjøring og / eller skrape tungen når du pusser tennene.

The Tongue

Tungen er en muskel som har hundrevis av små humper på det som kalles papiller. Det er her smaksløkene er. Den papiller stadig vokse og kaste de eldre cellene som de gjør.

Papiller Feil

Noen ganger dine papiller ikke kaster de gamle cellene, og det får dem til å vokse langt og avgir et hårete utseende. Hvis dette skjer, rusk og bakterier blir fanget på tungen og bakterier vokser, noe som gir tungen inntrykk av å være svart.

Risikofaktorer

Det er visse risikofaktorer som kan øke sjansen for å få svart tunge om de ikke er spesifikke årsaker til tilstanden. Risikofaktorer er røyking, tar antibiotika, noen som opprørt bakteriebalansen i munnen, cellegift og / eller strålebehandling av hodet eller nakken, ukontrollert diabetes eller andre systemiske sykdommer.

Andre faktorer

Hvis du ikke tar godt vare på tennene og tannkjøttet, er du på et høyere risiko for å utvikle denne tilstanden, særlig hvis noen av de andre risikofaktorer angår deg.

Prognose

Svart Tongue er lett å behandle ved hjelp av en tannbørste som har en tunge renere på den. I alvorlige tilfeller kan det hende du trenger en tunge skraper. Tilstanden forsvinner vanligvis i løpet av et par uker som gjør dårlig ånde som følger med det.

Grunner for et belegg på tungen

Grunner for et belegg på tungen


A "hårete" eller belegg på tungen er et ganske vanlig problem, vanligvis ikke forbundet med en alvorlig sykdom eller sykdom. Tungen øverste lag har et belegg, av og til kalt en biofilm, som består av keratin, og en opphopning av bakterier, mugg, slim og rester av mat. Keratin sin fibrøse strukturelle proteiner tjene som beskyttende døde celler, sikring nye celler som de er dannet. En viktig komponent av hår, hud, negler og tenner, er keratin det samme materialet som dannes på hendene når du utvikle hard hud. Selv om en belegg på tungen er vanligvis ufarlig, kan den ville rekke mikroorganismer som lever på det være potensielle patogener, forårsaker infeksjon og halitosis (dårlig ånde).

Årsaker

Forekomsten av furry, hårete, hvit, gul, brun eller svart tunge er direkte relatert til mengden av keratin samlet seg på en persons tungen. Når du spiser, er keratin vanligvis slått av og svelget, og like mye er gjengitt. Når nok keratin ikke er fjernet ved å spise, akkumuleres det, å forstyrre balansen og resulterer i en farge eller belegg tungen. Ifølge American Academy of Oral & Maxillofacial Pathology (AAOMP), kan drikke varm drikke, røyking og andre irritasjoner forårsake økt keratin produksjonen. Et belegg på tungen kan vises hvit, gul, brun eller svart; fargen er et resultat av ulike bakterier som skaper pigmenter under oppveksten. En hvit tunge, noen ganger kalt trøske, kan være forårsaket av en overvekst av gjær (Candida) i munnen, ofte assosiert med astma, diabetes eller medisiner. Betennelse i papiller (smaksreseptorer) på grunn av dårlig oral hygiene, dehydrering eller røyking kan også skape et hvitt belegg på tungen. Gult tungen er resultatet av en bakteriell inflammasjon som frigjør et gult kjemikalie inn i papiller. Svart eller brun tungen er forårsaket av en overvekst av bakterier, noe som gir tungen en mørk, furry utseende. Hårete tunge er en mer alvorlig form for belegg på tungen fordi det skaper langstrakte, hår-lignende keratin anslag på smaksløkene.

Behandling

God munnhygiene er den beste måten å kontrollere belegg tungen. Vanlig fjerning av akkumulerte keratin, organismer og bakterier i betydelig grad redusere belegget. En tunge skraper, kan slikkepott eller bomullspinner brukes daglig for å holde tungen frisk og rosa. Fysisk fjerning av misfarget, øverste laget av tungen reduserer sykdomsfremkallende bakterier og graden av halitosis. Eliminere vaner som irriterer tungen (som å spise tortilla chips eller drikker varme drikker) hjelper også. Kort pusse tungen med en svak kombinasjon av natron, 3 prosent hydrogen peroxide og vann kan også utrydde belegg på tungen; Men for å forhindre irritasjon, ikke la løsningen på tungen i mer enn 15 sekunder. Tongue skraping løsner døde, stinky, keratinized celler, noe som gjør mer rom for vekst av nye celler.

Advarsler

Selv om det er vanligvis ufarlig, noen ganger en belagt tunge indikerer tilstedeværelse av en alvorlig medisinsk problem. Hvis du har hvite flekker, striper eller prikker på tungen, er det viktig å rådføre seg med en lege eller tannlege. Hvite flekker eller lesjoner på tungen, kinn eller tannkjøtt kan være et tegn på leukoplakia, en forløper til kreft i munnhulen. Leukoplaki er vanlig blant vanlige røykere og tobakksbrukere. Hårete leukoplakia-- smertefri, fuzzy, hvite flekker på sidene av en tunge - kan være et tidlig varsel tegn på HIV-infeksjon. Leukoplakia kan også oppstå etter en benmargstransplantasjon eller i en person med et svekket immunsystem. Hvite striper eller prikker på tungen, leppene, kinnene eller tannkjøtt kan tyde på lichen planus, en inflammatorisk sykdom som kan forårsake kløe og smertefulle sår i munnen. Gul tungen kan være en indikasjon på tuberkulose, sure oppstøt, fordøyelsesbesvær, malabsorpsjonssyndrom, og lever eller galleblæren problemer. Kanadiske leger som arbeider i Bolivia rapportert en sammenheng mellom belagt tunge og tyfoidfeber. Etter å ha praktisert tungen skraping og god munnhygiene, søke medisinsk hjelp dersom en belagt tunge varer i mer enn to uker, eller hvis det er ledsaget av smerte eller hevelse.

Hvilke funksjoner av baby fett?

Hvilke funksjoner av baby fett?


Baby fett, ofte kjent som brunt fettvev eller brunt fett, er utbredt hos nyfødte babyer og små barn. Det tjener flere viktige funksjoner i det første året av livet, og som mer forskning antyder, muligens godt inn i voksenlivet.

Brain Development

Det er en klar sammenheng mellom valpefett og hjernens utvikling. Ifølge Stephen C. Cunnane, hvis bok "Survival of the feiteste: Nøkkelen til Human Brain Evolution" analysert rollen baby fett i hjernens vekst, den store størrelsen på den menneskelige hjerne og den raske tempoet i som utvikler det i første leveår er en av de største grunnene menneskelige babyer har mer fett enn andre primater babyer. Spedbarn trenger en innebygd kilde for energi for deres ekspanderende hjerner, og overskytende baby fett tjener dette formålet.

Termoregulering

En av de andre hovedfunksjoner baby fett er termoregulering, som opprettholder en balanse mellom barnets varmetap og varmeproduksjonen. Ifølge Kent B. Whitaker i sin bok, "Omfattende Perinatal og Pediatric Respiratory Care," babyer er avhengige av fett for å produsere varme, fordi de ikke har skjelving reflekser eller evnen til å generere varme gjennom økt aktivitet. De er også mer utsatt for kulde enn voksne på grunn av en høyere andel av kroppsoverflaten til kroppsvolum, en større andel av hodet flateareal og en underutviklet nervesystemet. Baby-fett er en stor måte som babyer er i stand til å regulere kroppsvarme.

Bekymringer

Mens babyen fett har sine funksjoner, reiser det også bekymringer. Flere nyere studier har korrelert å være på den høye enden av baby vekt diagram med økt risiko for fedme og vektproblemer i barndom og voksen alder. En studie i Journal of Obesity fant at babyer seks måneder og yngre er 60 ganger mer sannsynlig å bli overvektige enn barn i den alderen var 20 år siden. En Harvard studie, publisert i tidsskriftet Pediatrics, fant at tunge spedbarn var mer sannsynlig å ha vektproblemer av den tiden de var småbarn.

Andre Meninger

Likevel er lubben babyen fortsatt vanligvis betraktet kjennemerket på helse. The Centers for Disease Control (CDC) sier at før fylte tre, er vekten av foreldrene en sterkere prediktor for vektproblemer enn der et spedbarn steder på vekstskjema. Andre faktorer, som for eksempel et barns kosthold, fysisk aktivitet og TV / PC-bruk har også en langt større innvirkning på fremtidig vekt enn deres andel av baby fett eller deres vekt som et spedbarn.

Rolle i Voksne

Interessant, kan baby fett faktisk spille en positiv rolle i bekjempelsen av fedme hos voksne. En fersk studie publisert i The New England Journal of Medicine fant at brunt fett, vanligvis funnet i babyer og barn, var faktisk ganske utbredt i tynne, egnet voksne med sunne blodsukkernivået. Tyngre voksne tendens til å ha høyere nivåer av vanlig hvitt fett. Forskere sier dette tyder på at små nivåer av baby fett hos voksne kan ha en rolle i å regulere kroppsvekt og beskytte mot fedme.

Antibiotika for urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner er ikke morsomt å forholde seg til, det er sikkert. Imidlertid innebærer det meste av tiden behandlings en enkel runde av antibiotika. De fleste føler seg bedre etter bare noen få doser. Hva slags antibiotika du vil bli foreskrevet vil avhenge i stor grad på din historie med antibiotika, hvor mange urinveisinfeksjoner du har hatt i det siste, og om du har noen allergier.

Typer antibiotika

Flere typer antibiotika er foreskrevet for behandling av urinveisinfeksjoner. Først, det er trimetoprim / sulfametoksazol, selv om det vanligvis går under merkenavnene Bactrim, Cotrim eller Septra. En annen kalles amoxicillin, også kjent som Trimox, Amoxil eller Wymoxs. Trimetoprim eller Trimpex er noen ganger foreskrevet for UVI også. Den er effektiv i å drepe bakterier og oppmuntre til legemet for å spyle dem fra systemet. Kinoloner er en relativt nyere kategorien av antibiotika som er godkjent av FDA for behandling av urinveisinfeksjoner og inkluderer norfloxacin eller Noroxin, ofloxacin eller Floxin, trovafloxin eller Trovan og ciprofloksacin eller Cipro. Nitrofurantoin, også kjent som Macrodantin og Furadantin, er et antibiotikum som blokkerer bakterielle kjemiske prosesser, effektivt å drepe bakteriene. Ampicillin går merkenavn Polycillin, Principen, Omnipen og Totacillin og er en type penicillin antibiotika.

Hvordan de fungerer

Vanligvis antibiotika dreper bakterier og bidra til å eliminere dem fra kroppen. Noen stoffer har en bestemt måte å jobbe på, men. Stoffet klasse som kalles kinoloner, arbeider for å hindre proteiner at bakterier trenger fra å bli produsert. Nitrofurantoin virker ved å blokkere de kjemiske prosessene som fôrer bakterier, effektivt drepe dem.

Time Frame

Antibiotika for urinveisinfeksjoner tendens til å arbeide raskt i kroppen. Du vil sannsynligvis merke lindring i symptomer etter noen få doser. Men det er viktig å fullføre hele resept, som kan vare mellom fem til ti dager. Hvis du slutter å ta antibiotika før resepten går ut, står du i fare for en oppblomstring av infeksjonen og gjøre kroppen motstandsdyktig mot den aktuelle antibiotika.

Vanlige bivirkninger

Ingen to antibiotika er de samme, men mange dele flere av de bivirkninger. Vanlige bivirkninger er tretthet, søvnløshet, angst, kvalme, oppkast, feber, tunge hevelse, endring av smak, svart tunge, trost eller vaginal kløe.

Sjeldne bivirkninger

I noen tilfeller kan ta antibiotika forårsake alvorlige bivirkninger eller reaksjoner som krever øyeblikkelig legehjelp. Hvis du oppdager utslett, kløe, følsomhet for sollys, svimmelhet, leddsmerter, kramper, gulsott, blokkert vannlating, nummenhet, sår hals, influensalignende symptomer, blemmer, blåmerker, kortpustethet, forvirring, hodepine, synsproblemer, frysninger, merkelig oppførsel eller irritabilitet, søke hjelp med en gang.

Legemidler til behandling av bihulebetennelse

Sinus infeksjoner oppstår når sinus hulrom bli betent og slim bygger seg opp på grunn av en viral, bakteriell eller soppinfeksjon. Når du ser legen din, sørg for å avsløre alle dine medisinske forhold, samt om du er gravid eller ammer. Fortell legen din dersom du er for tiden tar andre medisiner. Dette kan påvirke hvilke antibiotika du tar for din infeksjon. Ta alltid med full løpet av medisin, selv om symptomene dine bedre.

Amoxil

Amoxil (merkenavn for amoxicillin) er et antibiotikum som kan brukes til å behandle en bihulebetennelse. Hvis du er på p-piller, legen din, som Amoxil kan mindre deres effekt. Du må kanskje en justert dose hvis du har nyre- eller leversykdom, astma, blødningsforstyrrelser eller mononukleose. Noen mulige bivirkninger av Amoxil er en hoven eller svart tunge, hvite flekker inni munnen (trøske), hodepine, kvalme, oppkast, magesmerter og vaginal kløe. Kontakt legen din hvis du opplever feber, frysninger, gulsott, forvirring eller anfall.

Cipro

Cipro er et antibiotikum som dreper bakterier ved å ta bort de proteinene bakteriene trenger for å overleve. Tar Cipro med meieriprodukter eller juice som er beriket med kalsium kan gjøre medisiner mindre effektive. Unngå antacida og noen vitamintilskudd som inneholder kalsium mens du er på Cipro. Du må kanskje en justert dose hvis du har diabetes, leddproblemer, kramper, nyre eller leversykdom, myasthenia gravis eller en lav kaliumnivå. Mens på Cipro, kan du oppleve kvalme, brekninger, svimmelhet, tretthet, nervøsitet, tåkesyn og søvnløshet. Ring legen din umiddelbart hvis du utvikler et hudutslett, feber, besvimelse, hallusinasjoner, plutselige leddsmerter eller andre alvorlige bivirkning.

Bactrim

Bactrim er et antibiotikum som kan gjøre huden mer sårbar for sollys. Ikke bruk solarium eller sunlamps mens du er på dette stoffet. Fortell legen din hvis du har AIDS, nyre- eller leversykdom, folinsyre, astma, alvorlige allergier, eller hvis du er underernært. Mens på Bactrim, kan du oppleve en smertefull eller hoven tunge, svimmelhet, vertigo, tinnitus (øresus), søvnløshet og leddsmerter. Kontakt legen din hvis du opplever mer alvorlige bivirkninger, slik som gulsott, utslett, feber, frysninger, endringer i vannlating, hallusinasjoner, kramper, blodig eller vannaktig diaré og en langsom hjerterytme.

Levaquin

Som med Bactrim, vil du trenger for å unngå tanning senger og sunlamps mens du tar Levaquin. Du må også unngå antacida og eventuelle kosttilskudd som inneholder jern eller sink. Du må kanskje en justert dose hvis du har diabetes, myasthenia gravis, nyre- eller leversykdom, kramper, leddproblemer, en hjerterytmeforstyrrelse eller lavt kaliumnivå. Du kan oppleve kvalme, forstoppelse, angst, svimmelhet, hodepine, søvnløshet, vaginal kløe og mild hud kløe. Hvis du opplever alvorlige bivirkninger, kontakt legen din. Disse kan inkludere hallusinasjoner, kramper, nummenhet, rask hjerterytme, feber eller utslett.

Suprax

Ikke ta antibiotika Suprax hvis du vil snart være å ha en live tyfus vaksinasjon. Du vil kanskje ikke kunne bruke Suprax hvis du har visse allergier, hvis du er på en antikoagulere, hvis du er underernært, eller hvis du har nyre- eller leverproblemer, mageproblemer eller blødningsforstyrrelser. Tar Suprax med alkohol kan forårsake svimmelhet. Du kan oppleve kvalme, magesmerter, oppblåsthet, løs avføring eller diaré. Hvis du opplever feber, frysninger, utflod, kramper, gulsott eller pustevansker, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Hvordan redusere høyt blodtrykk naturlig

Økningen av fedme sammen med vår høyt stress ennå stillesittende livsstil er blitt høyt blodtrykk i en alvorlig sak for svært mange mennesker, men du kan nyte livet og fortsatt senke blodtrykket. Innse det, feiende kosthold, mosjon, vann, stress reduksjon planer bare ikke fungere. Det er for mye endring som ingen liker. Du kan fortsatt ha et liv og gjøre mange små endringer som vil hjelpe deg å holde deg til planen.

Bruksanvisning

Endre kostholdet ditt er det første krigsropet på vei til nye seirer i krigen mot høyt blodtrykk. Små skritt her betyr mye over lang tid. Først spiser havregryn. Det er en velsmakende, sunn måte å bidra til å redusere BP. Legg frukt og litt søtningsmiddel eller honning. Det er bivirkninger, skjønt. Du vil føle deg full hele morgenen lenge uten å spise for mye, og hvis du har noen problemer med buk, er havregryn svært healing til mage-tarmkanalen. Ikke for skummelt så langt, ikke sant?

Drikk 2-3 glass lettmelk om dagen. Kroppen din trenger kalsium for å holde sterk og det bidrar også til å senke det presset. Hater melk? Spis den med Cheerios (også hjertet sunt), hell den over havregryn, tilsett carob (sjokolade alternativ som er ganske bra i melk). Du kan også helle litt på jordbær - nam eller blåbær, dewberries eller hva bær. Peaches fungere godt, også. Bivirkningene her inkluderer den fryktede blå svart tunge, Itsy frø mellom tennene, og skomaker pusten - men de positive oppveier disse, ikke sant? Kalsium kan gjøre deg mindre tilbøyelige til å komme opp og ned og sjekke ting ut i løpet av natten, også.

Ta en multivitamin - noe generelt en vil gjøre. Også ta enten fiskeolje piller eller linfrø olje piller (som koster mye mindre, men er litt større for å svelge) Drikk masse god rent vann som kroppen din trenger desperat en liten dam full av hver dag. Det hjelper din generelle helse, blodvolum og dermed blodtrykket. Bivirkninger inkluderer å lære å svelge virkelig store ting (i tilfelle du ikke har tid eller nok tenner (fordi du ikke drakk melk som i trinn 2) for å virkelig tygge ting en dag). Du kan også ha å potty oftere og du kan oppleve større samlet regularitet. (Jeg vet, jeg vet, ingen ønsker å være bare vanlig, men, igjen, det er en liten pris ...

Øvelse - bare litt vil hjelpe, og jeg lover å ikke skade deg for mye. Når du går til butikken, til arbeid, til hvor som helst i det hele tatt park langt bort fra bygningen. Når du går til postkassen hjemme, gå veldig fort begge veier. Få vant til å gå, og det vil skade mindre i tid. Bivirkninger inkluderer å miste noen av dine reservehjul (sorry), har litt mer energi og sover bedre.

Reduser fettinntaket ... bare litt om gangen. Prøv noen fettfritt salatdressinger - be for dem i fast food leddene Prøv vinagrettes laget med balsamicoeddik (hvor du egentlig bare spise salat likevel, ikke sant?). Prøv en yummy salsa (jeg bare hadde en med kirsebær som var fantastisk) i stedet for løk dip. Prøv bakt kjeks eller chips eller, enda bedre, pretzels. Friske grønnsaker dyppet i lite fett ranch stil dressing er flott! Advarsel: Du kan utvikle en litt vrikke på nesen fra alle grønne ting. Ikke ta dette til å bety at du nå forhekset og kan påvirke endringer i blodtrykket med nesen ...

Ikke ta mitt sukker ... please !!! Det er vår kamprop, men vent, det er noen ting der ute som er ganske bra. Fettfri, sukkerfri pudding er ikke halv dårlig heller ikke er gelatin snack. Prøv fett fri pisket meieri topping på dem - det er ikke hjemmelaget pisket krem, men ingen av dem er pisket meieri topping til å begynne med. De fett gratis smaker omtrent det samme til meg. Ice melk forlate deg kald? Prøv sorbet eller italiensk is. Les boksene (jeg lovet meg selv at jeg vil ikke si det, men det måtte gjøres) som noen diett eller lav fett matvarer er høyere i ting enn de ikke-diett seg. Gå tallet.

Ta vitaminer og fiskeolje. Spis havregryn og cheerios. Drikk lettmelk. Vær snill mot jorden og spise grønt. Flytt litt nå og da. Walk - det er litt som å sitte, men bena bøye og flytte noen. Ha litt rødvin (bra for blodet) og slappe av (prøv dette vil du liker det). Sove nok - gjør det du gjør nå, men litt mer av det. Ler (mer enn helbredelse alle de ovenfor). Love - fortsatt lav fett, lav kalori.
Leve-litt lenger !!! Og hvis alt annet svikter, spise et eple om dagen. Det vil ikke endre blodtrykket en whit men du vil lage masse støy når du spiser og irritere folk ...

Tips og advarsler

  • Gjøre babyen trinn endringer - de vanligvis vare.
  • Tenk litt om hvilke endringer du ville ikke tankene og gjøre dem først.
  • Hold din sans for humor!
  • Disclaimer: Dette rådet er ikke beregnet for de gamle farts og pinne i slam som ikke har noen sans for humor. Det kan bare irriterer dem.

Hvordan diagnostisere en Black Tongue

Hvordan diagnostisere en Black Tongue


Svart tungen kan være forårsaket av mange forskjellige ting, blant annet å røyke tobakk, blir alvorlig dehydrert eller tar visse antibiotika. Selv de som er bakenforliggende årsaker bak tilstanden, er det til slutt forårsaket av for mye bakterier eller gjær som vokser i munnen. I løpet av denne tilstanden, små papiller anslag, som normalt slites bort, vokser i stedet inn fargede bakterie anslag. Selv om konseptet kan være skummelt, er tilstanden ikke skadelig for helsen, og kan lett diagnostiseres og behandles.

Bruksanvisning

•  Se på tungen i speilet. Sort tungen er gjenkjennelig merket hva som synes å være en tynn, sort belegg av håret på baksiden av tungen, men kan også være andre farger, deriblant gul, grønn eller brun. Selv om det faktisk er en bakteriell overvekst, er det noen ganger kalt "svart, hårete tunge" fordi veksten ser ut som små hår.

Lag en liste over dine andre symptomer, som i noen tilfeller kan omfatte en brennende følelse på tungen, en kiling på taket av munnen, og noen ganger kvalme eller en gagging tilstand. Svart tunge fører også til dårlig ånde, som er det vanligste symptomet.

Besøk din tannlege eller lege. De kan lage en lyd diagnose basert på dine symptomer og årsaker til den betingelse at du har engasjert nylig.

behandle tilstanden med behandling anbefalt av legen din, som mest sannsynlig vil omfatte kraftig børsting tungen når du pusser tennene, eller bruke en tungeskrape. Svart tungen er ikke en infeksjon, og ikke behandles med antibiotika eller andre medisiner.

Hint

  • Svart hårete tunge er sjelden hos friske mennesker. Bad munnhygiene er fellesnevneren i de diagnostisert med denne tilstanden.
  • Svart tungen er mer utbredt i visse grupper av mennesker, inkludert menn, personer som bruker intravenøse medikamenter og de som er HIV-positive.

Hva Er Black Tongue?

Som navnet antyder, er svart tungen en tilstand hvor overflaten av tungen mørkner. Svart hårete tunge er en lignende tilstand, der mørke, hår-lignende utvekster vises på tungen. Selv upraktisk, er tilstanden ufarlig.

Andre navn

Svart tunge kalles noen ganger brun tungen. Glossophytis er den korrekte medisinske betegnelsen på svart hårete tunge.

Hvem er i faresonen?

Alle kan få svart tunge, men tilstanden er mest vanlig hos eldre og folk som er syke, spesielt de som tar mye medisiner.

Årsaker

Dårlig kosthold, dårlig munnhygiene og antibiotika all forårsake svart tunge. Svart hårete tunge er som regel forårsaket av et overskudd av bakterier eller gjær i munnen, men noen ganger årsaken ikke kan fastslås.

Symptomer

I tillegg til misfarging, kan svart tunge gi tørr, dårlig ånde og en ubehagelig smak i munnen.

Behandling

Svart tunge forårsaket av antibiotika kan forbedres ved å stoppe eller endre medisiner. Riktig kosthold, drikkevann, spise rå grønnsaker, avslutter tobakksprodukter og praktisere god munnhygiene er alle anbefalt for behandling av svart tunge.

Virkningene av tung alkoholbruk på spedbarn

Virkningene av tung alkoholbruk på spedbarn


De negative virkningene av alkohol på et ufødt barn er rikelig, noe som er grunnen til at det ikke anbefales for gravide mødre eller kvinner som prøver å bli gravide å drikke. Men ifølge Health Information Publications, alt fra 10 til 14 prosent av kvinnene gjør det fortsatt, om enn det meste i moderate mengder. Mens det er ingen garantert trygg mengde alkohol for gravide å drikke, tung drikking, definert som mer enn syv drinker i uken eller fem eller mer i en sittende, øker sjansene for fødselsskader.

Lav fødselsvekt

Dette kan virke minst truende av potensielle komplikasjoner, men lav fødselsvekt har en økt risiko for å utvikle mer alvorlige komplikasjoner, som for eksempel puste lidelser, infeksjoner og manglende evne til å opprettholde kroppstemperaturen. I mange tilfeller, de krever spesialisert omsorg og må bli på sykehuset lenger enn babyer med normal vekt.

Føtalt alkoholsyndrom

Dette er den vanligste sykdom å ramme nyfødte som har vært utsatt for alkohol. Skade av FAS er vidtrekkende, og det kan potensielt påvirke fysiske funksjoner, nevrologisk utvikling og føre til hemmet vekst. På grunn av potensielle hjerne komplikasjoner, kan et barn med FAS bli berørt for livet, godt utover barndom.

Abort

I en studie publisert i tidsskriftet Alcohol and Alcoholism Magazine, fant forskerne at mye drikking betydelig økt sjanse for spontanabort. Dette gjelder spesielt i første trimester når zygote er i rask utvikling.

Amming

Når barnet er født, kan biprodukter av tung drikking påvirker barnet gjennom amming. Hvis alkoholinnholdet er i blodet, så er det i morsmelk. Imidlertid som tilfellet er med blod, alkohol er ikke lagret i melken. For å være sikker, bør ammende mødre avstå fra å drikke i flere timer før amming.

Tegn og symptomer på brune eneboer biter i Spedbarn

Ifølge Boston Children Hospital, de fleste edderkopper i USA er giftige, men deres fangs er for skjøre til å pierce menneskelig hud. Det er to edderkopper, derimot, som kan forårsake alvorlige problemer hos mennesker: den sorte enken og den brune eneboer. Den brune eneboer, eller fiolin edderkopp, bor i varme klima og generelt vil ikke bite med mindre den er truet. Brune eneboer edderkopp biter kan ofte etterligne andre medisinske tilstander, så det er viktig å være klar over symptomene.

Hudsymptomer

Hver spedbarn kan oppleve symptomer annerledes, men generelt kan et barn oppleve brenning, smerte og rødhet på stedet av bittet. Disse symptomene kan være umiddelbar, eller kan skje over en periode på flere timer eller dager etter bitt oppstår. I tillegg kan barnet oppleve kløe i området rundt bittet. Nettstedet kan snu en dyp blå eller lilla, eller til stede som en stor, rødlig område med en hvitaktig sentrum. I alvorlige tilfeller kan bite bli et sår eller blemmer som deretter blir svart.

Systemiske symptomer

Barnet kan oppleve hodepine, kroppssmerter og feber. Hvis barnet er pre-verbal, kan han uttrykke sin ubehag med irritabel oppførsel, gråt og søvnproblemer. Barnet kan også vise et utslett i andre områder av kroppen hennes, og kan også oppleve kvalme og oppkast.

Behandlingstilbud

Hvis du mistenker at en brun eneboer har bitt spedbarn, oppsøke lege umiddelbart. I tillegg bør foreldrene vaske bite området med såpe og vann og bruke en kald pakke eller våt vaskeklut til området. Barnets lege kan anbefale paracetamol for smerte og en aktuell antibiotika for å hindre smitte. I noen tilfeller kan en lege administrere et steroid eller utføre kirurgi for å fjerne skadet vev. Alvorlige tilfeller kan kreve sykehusinnleggelse.

Influensa symptomer hos spedbarn

Influensa symptomer hos spedbarn


Babyer kan fange influensa eller influensa, like enkelt som voksne - om ikke enklere. Det kan være svært farlig for spedbarn fordi deres immunsystem ikke er fullt utviklet. Det er symptomer å se etter og måter å beskytte barnet ditt fra å bli syk så ofte. Ta hensyn til noen merkelig oppførsel eller symptomer barnet ditt kan ha mellom oktober og februar, som er influensasesongen.

Typer

Ulike typer av influensa omfatter influensa A, influensa B og magen influensa. Disse siste alt fra 3 til 7 dager, men noen symptomer kan holde ut i over to uker, selv etter at barnet er ikke smittsom lenger. En baby kan bli infisert med noen av disse virusene fra et bredt spekter av kilder, inkludert en annen baby på et sykehus eller barnehage, husholdning bakterier, skoler, slektninger eller forurenset mat eller drikke.

Symptomer

Influensa symptomer hos spedbarn omfatter plutselig feber som overstiger 100 grader F, og lunheten i ansiktet. De kan ha en rødfarget flush rett når de får viruset. En baby kan også ha frysninger, hoste, tap av matlyst, sår hals, rennende nese eller tunge gurgling puste. Hvis barnet gnir hodet ofte mens urolighet, kan han ha en hodepine, som er et symptom også. Hovne kjertler, diaré og oppkast er sikre tegn babyen er syk og bør tas til lege umiddelbart.

Effekter

Disse symptomene kan lage en baby veldig trøtt og fargeløs. Spedbarn har ikke immunsystemet kapasitet til å bekjempe viruset, slik at de ender opp på sykehuset oftere enn ikke. En baby kan ikke spise så godt eller spytte opp oftere, slik at hun kan lide av dehydrering. I ekstreme tilfeller som dette, kan en IV være nødvendig. Hvis den ikke behandles riktig, kan alvorlige forhold eller død inntreffer.

Løsning

Influensa symptomer kan være starten på en annen tilstand, og en baby ubehag og feber kan tilskrives noe mer alvorlig som øreverk, lungebetennelse eller bronkitt. Ikke gi barnet ditt med noen form for medisiner med mindre det er klarert av legen din, for eksempel babyen aspirin. Når du vet barnet ditt er syk med et virus, sørg for å gi rikelig med væske som vann og juice. Prøv å få ham til å holde nede tørrstoff, men hvis han ikke kan, matvarer som frossen frukt barer og iskrem kan gi næring og minst noen ekstra væske. Legen kan bestemme viruset trenger antibiotika, men dette er i ekstreme tilfeller, og det bør være for en kort periode, og i små mengder.

Forebygging

Hygiene er veldig viktig rundt spedbarn. De stadig plukke opp ting, er krypende på gulvet og sette elementer inn i deres munn. Det er viktig å holde hendene vasket hele tiden, så vel som de som håndterer barnet. Desinfisere leker, møbler og gulvet regelmessig med produkter som er trygge for babyer. Vaske klær, sengetøy og tepper regelmessig, så vel med desinfisering vaskemiddel. Influensa skudd er tilgjengelige for alle over 6 måneder gammel, og selv om babyen er for ung til å motta en slik, bør andre familiemedlemmer får en til å senke risikoen for å smitte barnet ditt.

Cure for rotavirus i spedbarn

Cure for rotavirus i spedbarn


Den vanligste årsaken til diaré hos spedbarn og små barn er rotavirus. Innen de fleste barn er fem, de fleste har kjøpt minst én rotavirusinfeksjon. Rotavirus utbrudd er vanlig i løpet av våren og vinteren. Forhindre spedbarn rotavirus inkluderer regelmessig håndvask og årvåkent gjør at alle elementer som kommer i kontakt med barnet ditt er ren og renset. I et forsøk på å kurere og forebygge mot infeksjoner og symptomer, barneleger anbefaler alle spedbarn får RotaTeq vaksinasjon sammen med alle standard vaksinasjoner.

Symptomer

Spedbarn med en rotavirusinfeksjon kan ha feber, oppkast og kvalme, magekramper og vassen, hyppig diaré. Infant rotavirus infeksjoner kan også føre til hoste og rennende nese. Rotavirus kan føre til alvorlig spedbarn dehydrering. Tegn på spedbarn dehydrering kan inkludere ekstrem tørste, irritabilitet, apati, innsunkne øyne, tørr tunge, munn og hud, samt mangel på vannlating og tørre bleier.

Forebygging

The American Academy of Pediatrics (AAP) anbefaler at alle spedbarn vaksineres minst tre ganger for rotavirus i løpet av sine to, fire og seks måneders vaksinasjoner. RotaTeq, vaksinasjon for rotavirus hindrer 74 prosent av rotavirusinfeksjoner og 98 prosent av alvorlige rotavirus tilfeller. Spedbarn vanligvis kontrakt infeksjonen ved å plassere hendene i og rundt munnen etter å ha berørt en infisert person eller forurensede overflaten. Voksne og eldre barn kan hindre overføring av viruset til spedbarn ved kontinuerlig håndrens. Regelmessig rengjøring av spedbarn hender vil også bidra til å forhindre rotavirus eksponering. Alle spedbarn elementer som flasker, smokker og leker bør rutinemessig rengjort og renset. Hygienisk elementer rundt huset ditt for eksempel dørhåndtak, telefoner, toalett håndtak og tappekran håndterer å ytterligere hindre overføring rotavirus til spedbarn.

Hjem Behandling

Ta kontakt med din barnelege for behandling av spedbarn hjemme for rotavirus. De fleste barneleger anbefaler at spedbarn behandles med spesielle drinker og væsker som erstatter kroppsvæsker for å hindre dehydrering. Spedbarn bør fortsette å drikke formel og / eller ammer regelmessig eller ved behov når de synes sulten. Spedbarn som lider av oppkast bør fôres mindre mengder ennå oftere.

Profesjonell behandling

Infant rotavirusinfeksjoner er den ledende årsaken sykehusinnleggelser for diaré og dehydrering i amerikanske barn under fem år. Din barnelege vil teste din spedbarn blod, urin eller avføring for å avgjøre om diaré er forårsaket av en rotavirusinfeksjon. Fordi rotavirus er en virusinfeksjon, vil barnet ditt ikke får antibiotikabehandling. Spedbarn lider alvorlig diaré og dehydrering kan trenge å bli innlagt på sykehus og behandles med intravenøs væske.

Advarsel

Rotavirus er svært smittsom og et særlig problem i barnehager og barnesykehus. Spedbarn som deltar barnehage bør holdes hjemme til alle diaré og symptomer på rotavirus har ryddet opp.

Spedbarn sove Cycles

En sunn spedbarn søvn følger en syklus mye som en voksen. Ifølge Lucile Packard Children Hospital, en baby faller fra lettere til dypere søvn og deretter sykle til lettere søvn i de drømmende scenen flere ganger i løpet av natten. Denne søvnmønsteret starter før babyer blir født.

REM

REM refererer til Rapid Eye Movement søvn. Under REM, er et spedbarn sover lett, og øynene beveger seg raskt under hans lukket lokk. Åtte av en baby 16 timer søvn i døgnet er brukt i REM søvn.

Non-REM Stage 1

Dette stadiet oppstår som barnet er i utgangspunktet å sovne. Han vil være døsig og begynne nikker off.

Non-REM Stage 2

Denne andre fasen er ikke tung, og babyen kan fortsatt våkne opp hvis han blir dyttet eller hører en høy lyd.

Non-REM Stage 3

Denne tredje fasen er den dypeste så langt, og en baby sover i denne fasen vil lå helt stille og ikke våkner så lett som før.

Non-REM Stage 4

Denne siste fasen er den dypeste, og barnet vil fortsette å lå stille og rolig.

Sykling gjennom Sleep

Ifølge Lucile Packard Children Hospital, "en baby entrer scenen en i begynnelsen av søvnsyklus, beveger seg deretter inn i trinn 2, deretter 3, deretter 4, deretter tilbake til 3, deretter 2, deretter til REM." Hele denne syklusen kan gjenta to eller tre ganger i løpet av en lur eller på natta, eller barnet kan våkne opp når syklusen skifter tilbake til trinn 2 fra stadium 3.

Sykdommer hos spedbarn forårsaket av Black Mold

Sykdommer hos spedbarn forårsaket av Black Mold

Hva er Black Mold?

Black mold (Stachybotrys chartarum) er forårsaket av vannskader eller overdreven fuktighet inne i en bygning. Men ifølge Mayo Clinic, er enda svart mold ikke skadelig for mennesker med mindre det kan sees med det blotte øye.

Er Black Mold Farlig?

Eksperter hevder at mens sykdom fra mold er mulig og selv vanlige, mye av det som har skylden på muggsopp (inkludert svart mold) er ikke støttet av vitenskapen.

For eksempel Ray Sahel, MD, forfatter av flere medisinske bøker for legfolk og en ekspert på naturlig rettsmidler, sier at "den publiserte litteraturen i denne forbindelse er av særlig dårlig kvalitet og burde ikke være lettelse på som vitenskapelig gyldig ... for nå . "

The Centers for Disease Control (CDC) sier: "Det er svært få rapporter som toxigenic muggsopp funnet inne boliger kan føre unike eller sjeldne helsemessige forhold ... Disse kasuistikker er sjeldne, og en årsakssammenheng mellom tilstedeværelsen av toxigenic mugg og disse forholdene har ikke blitt bevist. "

Imidlertid har CDC erkjent svart mold kan forårsake lungeblødning hos barn. For eksempel, i 1997, i området i Cleveland hvor lungeblødning var å drepe nesten en tredjedel av babyer, CDC oppkalt svart mold som årsak.

Sykdommer forårsaket av Black Mold

Former er godt kjent for å forårsake sykdom enten ved å sette i gang en allergisk reaksjon, ved infeksjon, eller ved frigjøring av irritasjons biprodukter. De med allergier, astma, en undertrykt immunsystem eller lungesykdom; eldre; gravide; og små barn er mest utsatt for sykdommer forårsaket av mold. Til tross for en og annen skremmende nyhetsartikkel, ifølge Mayo Clinic, disse symptomene - selv hos spedbarn - er vanligvis milde allergiske reaksjoner. Likevel, noen ganger symptomene er dødelig.

Behandling

Vanligvis består behandling av barnet beveger seg bort fra det område hvor støpeformen befinner seg. Dette kan bety bare sperring bruk av et enkelt rom, eller det kan bety å flytte ut av et helt hus. Black mold kan renses, og når den er helt fjernet, er det ingen grunn til barn og foreldre kan ikke vende tilbake til sine hjem.

Dersom alvorlige bivirkninger har forekommet, er det sannsynlig at barnet allerede på sykehuset. Men hvis du har mistanke om babyens negative helsemessige symptomer kan være forårsaket av svartsopp, bør du rådføre deg med barnelege umiddelbart.