Digidexo.com

kreft urinveiene smerter i ryggen ødemer

Hvordan behandle smerter i ryggen av Leg hos ungdom

Smerte som slår barnet ditt på baksiden av leggen kan skyldes en skade eller en vanlig tilstand som kalles voksesmerter. Voksesmerter er typisk under alderen tre og fem, og kan komme tilbake når et barn er mellom åtte og 12. Denne type smerte resultater fra rask vekst, og smerter kan utvikle seg i fronten av lårene og på baksiden av bena . Selv om du ikke kan forhindre smerter i barnets ben, det finnes måter å lindre ubehag.

Bruksanvisning

•  Gi smertestillende medikamenter for å lindre ubehag. Gi barnet ditt en dose av ibuprofen å bidra til å stoppe betennelser og behandle smerter på baksiden av bena. Paracetamol er et alternativ medisin for ungdom. Bruk som instruert.

massere forsiktig barnets ben. Bidra til å redusere kramper og smerter i bena med en langsom, mild hånd massasje.

Reduser sårhet med en varmepute eller varmeflaske. Velg en temperatur som er behagelig for barnet ditt, og deretter plassere varmeputen eller vannflaske på baksiden av beina for å lindre betennelser og smerte.

Sitt dem i et varmt bad. Kjøre et bad med varmt vann og legg barnet inne for å bidra til å slappe stramme muskler og redusere smerter i baksiden av bena.

Se en lege. Hvis ikke kan løse smerte hjemme, planlegge en legetime for å utelukke andre alvorlige årsaker til pågående smerter i bena som infeksjoner, juvenil artritt og svulster.

Tips og advarsler

  • Ikke gi aspirin til barn. Dette kan resultere i en dødelig tilstand som kalles Reyes syndrom.

Hva gjør du for alvorlig leddgikt smerter i ryggen

Mens begrepet leddgikt bokstavelig talt betyr leddbetennelse, gjennom årene folkehelse definisjonen har utvidet til å omfatte en nesten endeløs rekke av kronisk smertefulle tilstander som påvirker ledd og bindevev. Når ryggraden blir involvert, er det på tide å sette seg opp (sakte) og betale oppmerksomhet.

Funksjoner

Symptomer på baksiden artritt kan ankomme trinnvis eller på en gang, men er definert av smerte og stivhet rundt ryggraden. Begrenset bevegelsesområde og ben-on-benkontakt kan også være tilstede.

Årsaker

Selv om den medisinske profesjon har ennå å peke ut en bestemt årsak til sykdommen, kan leddgikt i ryggen forverres av skade, overdrive eller fedme.

Diagnose

Legen kan bruke en rekke metoder for å diagnostisere kilden til ryggsmerter. Undersøkelse, blodprøver, røntgenbilder og MR er noen av de vanligste metodene for å etablere hvorvidt problemet er leddgikt.

Behandling

Siden det er ingen magisk kur for leddgikt, vil legen din hjelpe deg med å utvikle en overordnet plan som trolig vil inneholde en kombinasjon av hvile, spesifikke øvelser, medisiner og fysioterapi.

Bottom Line

Ikke bli så fanget opp i diagnosen at du glemmer at det er millioner av leddgikt som lever lykkelige, produktive liv. Utdanne deg selv om sykdommen og holde seg optimistisk.

Influensalignende symptomer og nyre smerte

Influensalignende symptomer og nyre smerte


Influensalignende symptomer og nyre smerter kan være et tegn på en gryende nyrestein angrep. Som kroppen forsøker å passere en hard stein gjennom urinveiene, uutholdelig ubehag ofte kommer inn i bildet.

Identifikasjon

En nyrestein er en samling av utskilte stoffer i urinen som krystalliserer til en slags liten stein. En nyrestein kan være så liten som et sandkorn eller så stor som en perle, og noen er store som golfballer, ifølge University of Virginia Health System.

Time Frame

Ubehag vanligvis ikke utvikles før stenen begynner å passere gjennom ureter, røret som forbinder nyren og blæren.

Influensa symptomer

Noen symptomer på en nyrestein etterligne de av influensa. Feber og frysninger, kvalme og oppkast, og skarpe smerter i ryggen eller siden (vanligvis under ribbeina) ofte følger bestått av en nyrestein. Smerter i magen og lysken er også typisk.

Funksjoner

Andre indikasjoner på et passerende nyrestein er smerter ved vannlating, rosa, rød eller brun urin og en vedvarende trang til å urinere.

Advarsel

Ekstrem smerte krever akutt behandling. The Mayo Clinic råder folk til å oppsøke lege umiddelbart dersom de opplever smerter så alvorlige at de ikke kan sitte stille eller finne en komfortabel stilling.

Fish Oil for nyre smerte

Fiskeolje er et populært kosttilskudd. Ifølge National Institute for Health (NIH), har flere studier blitt gjort for å vurdere potensielle fordelene av fiskeolje. NIH og National Kidney Foundation tilbyr begrenset informasjon om rollen til fiskeolje i behandlingen av IgA-nefropati, også kjent som Berger sykdom. Ett av symptomene på IgA nefropati er smerte.

IgA nefropati

Ifølge National Kidney Foundation, IgA nefropati, en vanlig form for glomerulonefritt, er en sykdom som skader nyre filtrering enheter. IgA protein, noe som bidrar til å bekjempe infeksjoner, kan bosette seg i filtrerings enheter av nyrene, forårsaker blod og protein for å lekke. I siste instans kan IgA nefropati føre til nyresvikt, og dialyse eller nyretransplantasjon kan være nødvendig.

The National Kidney Foundation sier at tegn på IgA nefropati inkluderer mikroskopiske mengder blod i urinen, hovne hender og føtter og høyt blodtrykk. "Smerter i ryggen under ribbeina, økt behov for å urinere (spesielt om natten), tretthet, kvalme" er symptomer bemerket i en stiftelse artikkel med tittelen "IgA nefropati."

Forskning

Målet med IgA behandlingen er å redusere frekvensen av nyreskader. Ifølge National Kidney Foundation artikkel, "Fiskeolje kosttilskudd som inneholder omega 3 fettsyrer også bremset nyreskader hos noen pasienter."
En NIH artikkel med tittelen "Omega-3 fettsyrer, fiskeolje, alfa-linolensyre" heter det at "det finnes motstridende resultater fra flere studier på dette området" om IgA nefropati. Det tilfelle av nefrotisk syndrom, en annen nyresykdom "Det er ikke tilstrekkelig pålitelig bevis for å danne en klar konklusjon på dette området."

Fiskeolje bruksområder

Har vært brukt til å behandle fiskeolje typer smerte enn nyresmerter. Den har anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å redusere ubehag. Fiskeolje er et sammensatt stoff. Det kan være andre mekanismer som er involvert i sin bruk for å lindre smerte.

Diskusjon

Nyresykdom kan være livstruende. Det er viktig at enhver klage av nyre smerter eller andre symptomer på nyresykdom bli undersøkt, diagnostisert og behandlet av en kvalifisert helsepersonell. Ingen vitenskapelige dokumenter støtter bruk av fiskeolje for å behandle nyre smerte. Mer forskning er nødvendig for å bestemme risiko / fordelene ved bruk av fiskeolje i behandling av nyresykdom.

Ansvarsfraskrivelse

Disse påstandene har ikke blitt evaluert av US Food and Drug Administration. Denne informasjonen er for pedagogiske formål. Ingen forsøk er gjort for å diagnostisere, behandle, kurere eller lindre alle forhold. Se en kvalifisert helsepersonell for helsemessige bekymringer.

Støttestrømper for lymfødem behandling

Ifølge MayoClinic.com, er lymfødem en ødeleggende tilstanden som det ikke finnes noen kur. Behandlingsforløpet for lymfødem innebærer smertebehandling og tiltak for å hindre at tilstanden blir verre.

Definisjon

Lymfødem er en tilstand med lymfesystemet. Lymph væske blitt fanget i armer og ben, forårsaker hevelse og smerte. Lymfødem ikke alltid påvirke kroppen symmetrisk. En lidende kan ha en hoven fot og en normal en.

Strømper

Den vanligste behandlingen for lymfødem innebærer støttestrømper eller andre typer plagg som komprimerer det berørte området. Plaggene er slitt daglig mens pasienten er aktiv.

Mekanikk

Støttestrømper bidra til å redusere hevelse ved å hindre væske kommer inn i armer og ben.

Effektivitet

Behandling for lymfødem er svært effektivt hvis alle instruksjonene følges. Mens det er ingen kur, kan pasientene nyte et normalt liv.

Kostnad

Støttestrømper koste rundt $ 60, og de er gjenbrukbare. Et par vil vare opptil seks måneder.

Hvordan unngå Kreft i nedbrutt

Hvordan unngå Kreft i nedbrutt


Forskere jobber fortsatt for å finne ut de beste metodene for å forebygge prostatakreft, en av de vanligste kreftformene, som vil påvirke om lag en av seks menn i USA, ifølge Mayo Clinic. En sunn diett er en av de beste metoder for å unngå prostatakreft. Fordi forskning pågår, er kostanbefalinger for prostata kreft forebygging i stadig endring. Det er imidlertid noen generelle retningslinjer og tiltak for å følge for å holde risikoen for prostatakreft så lavt som mulig.

Bruksanvisning

•  Spis et sunt kosthold, med fem eller flere porsjoner med frukt og grønnsaker daglig, og uten for mange mye fett matvarer, spesielt animalsk fett som finnes i rødt kjøtt. Land der beboerne spiser de høyeste nivåene av fett pleier også å ha de høyeste nivåene av prostatakreft, ifølge Mayo Clinic. Det eneste unntaket er omega-3 fettsyrer - som finnes i laks og andre kaldt vann fisk - noe som kan bidra til å forhindre at enkelte typer kreft.

Unngå å drikke for mange alkoholholdige drikkevarer. Begrense alkoholinntaket til to glass om dagen.

Legg til flere soyaprodukter og belgfrukter i kostholdet ditt. Asiatiske menn har en diett høy i soya protein, og de pleier å ha en lavere prostatakreft rente enn vestlige, ifølge Mayo Clinic. Kjemikalier i soyaprodukter ligne østrogen i kroppen, og kan fungere som en prostata kreft forebyggende.

Opt for grønn te i stedet for mindre sunne drikker som brus. Antioksidanter i grønn te kan bidra til å forebygge kreft.

Tren regelmessig og opprettholde en sunn vekt. Mens det ikke er etablert, direkte kobling mellom prostatakreft og fedme, overvekt påvirker hormonnivåer som kan øke risikoen prostatakreft.

Snakk med legen din om medisiner som finasterid, som gjennomgår studier for å teste sine evner i å forebygge prostatakreft. Stoffet, som hjelper behandle urinveisproblemer, har også vist seg å redusere risikoen for prostatakreft i forstudier, ifølge American Cancer Society.

gjennomgå en prostata eksamen årlig starter i en alder av 40. Selv om dette ikke vil hindre kreft i å utvikle seg, det vil tillate leger å fange eventuelle utviklings kreft tidlig nok til å behandle dem før de utgjør en dødelig fare.

Tips og advarsler

  • Som Mayo Clinic rapporterer, har nyere studier vist at lykopen-laden matvarer som tomater sannsynligvis ikke vesentlig reduserer risiko prostatakreft. Likevel, å spise disse matvarene kan fortsatt bidra til å møte de daglige frukt og grønnsaker inntak anbefalinger.
  • Sjekk alltid med legen din før du starter et treningsprogram eller en vitamin supplement diett. Noen vitamintilskudd, som vitamin A, kan faktisk øke risikoen prostatakreft, ifølge American Cancer Society. Også, mens samfunnet rapporterer at enkelte studier konkluderer med at vitamin E tilskudd kan redusere risikoen prostatakreft, kosttilskudd kan også øke risikoen for hjertesykdom.

Smerter under venstre skulderblad & Natural Cures

Mange mennesker opplever smerter under venstre skulderblad, enten på en kronisk eller akutt basis. Smerter under venstre skulderblad er vanligvis forårsaket av irritasjon av sener og muskler som omgir området. Denne betennelsen kan være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet dårlig holdning, repeterende bevegelser, felles forverring og traumatisk skade. Som de fleste andre former for øvre rygg smerte, smerte under venstre skulderblad svarer godt til helhetlig og naturopathic behandlinger. Generelt er disse forbundet med mindre risiko enn allopathic tilnærminger.

Spinal Manipulation

Kiropraktikk og osteopatisk behandling brukes ofte av mennesker som søker lindring av smerter i hele øvre del av ryggen. Kiropraktorer tar sikte på å avlaste trykket og smerter i ryggen (og noen ganger andre steder i kroppen) gjennom den milde manipulasjon av ryggraden. Spinal manipulasjon, som er klassifisert som en form for naturopathic og alternativ medisin i USA, er generelt ansett som en trygg prosedyre; det er forbundet med meget få bivirkninger og ingen legemiddelinteraksjoner. Hvis smertene under venstre skulderblad er forårsaket av en alvorlig traumatisk skade, kan en osteopatisk lege eller fysioterapeut gir også spinal manipulasjon for å lindre smerten. I alvorlige tilfeller kan flere økter være nødvendig.

Massasjeterapi

Massasjeterapi er en utmerket naturlig behandling for smerter under venstre skulderblad, spesielt hvis dårlig holdning, repeterende bevegelser, eller overanstrengelse er ansvarlig for smerten. Svensk ("rullende") massasje, trykkpunkt massasje og Shiatsu massasje er alle nyttige teknikker for behandling av øvre ryggsmerter. Massasje terapi kan arbeide for å lindre smerter forårsaket av spente, knyttede muskler; det også fremmer avslapning og lindrer symptomer på stress og angst.

Akupunktur

En eldgammel del av tradisjonell kinesisk medisin (TCM), har akupunktur vist seg å avlaste mange former for kroniske smerter, inkludert smerter i øvre del av ryggen. Denne energien baserte helbredelse system benytter tynne, sterile nåler, som er satt inn i huden ved forskjellige nøkkelpunkter i kroppen. I henhold til prinsippene i TCM, balanserer denne teknikken en persons chi, eller livs energi, slik at en reduksjon av betennelse og smerte. Spiker, som bruker en tilsvarende filosofi, innebærer bruk av pressure-- snarere enn needles-- å gjenopprette strømmen av energi i kroppen.

Herbal rettsmidler

Mange naturmidler inneholder anti-inflammatoriske stoffer som lette spenninger og betennelser i hele kroppen. Urtene white willow og mjødurt begge inneholder salisylsyre, et naturlig forekommende stoff som ligner på acetylsalisylsyre (aspirin). Ayurvedisk anti-inflammatoriske urter omfatter bukkehornkløver og gurkemeie, som også inneholder potente antioksidanter forbindelser. Flere "superfrukter", inkludert hyllebær, blåbær, granateple, acai og mangostan, også ha anti-inflammatoriske stoffer. Fordi ryggsmerter er ofte forårsaket av angst relaterte muskelspenninger, beroligende urter som kamille og vendelrot er også gunstig for mange mennesker.

Hva er årsakene til smerte på dorsum av foten?

Det er flere forhold som kan føre til smerter på ryggen (eller øverst) av foten. Nerveskader, kan skader på bein, leddbånd eller sener også føre foten smerte.

Identifikasjon

De områder av foten som er mest utsatt for skade er toppen av foten, tærne og ankelen. Bones, sener og leddbånd ofte produsere skarp smerte, mens nerveskader kan forårsake en brennende eller prikkende følelse av foten.

Foot Nummenhet

Nummenhet på dorsum av foten er en vanlig plage, spesielt blant folk som trener ofte. Nervene langs toppen av foten er utsatt for skader forårsaket av sko som er snørt for hardt. Dette kan føre til en brennende og prikkende følelse på toppen av foten, kjent som parestesier.

Klump On Top Of The Foot

En bein klump som kan vises på toppen av foten er kjent som en rygg utvekster. Denne klumpen kan bli smertefullt og irritert. Isposer og fots høyde kan lindre smerte og hevelse.

Ganglion cyster

En ganglion cyst er en sac av fluid som ofte utvikler seg på oversiden av foten. Dette cyste er forårsaket av en lekkasje av leddkapselen på dorsum av foten.

Stress Fracture

En stress brudd i en av de små bein på toppen av foten kan forårsake smerte. Hvis en stress brudd er til stede, kan det også være rødhet og hevelse. Et røntgenbilde vil avgjøre om et brudd i foten har oppstått.

Betraktninger

Det er mange forskjellige medisinske tilstander som kan forårsake smerte til dorsum av foten. Det er viktig å oppsøke lege om noen smerte som er alvorlig eller vedvarende. Dette vil sikre en riktig diagnose og behandling plan.

Interkostalrom Nervesmerter Smerte

Interkostal nevralgi er en sjelden lidelse som ofte innledning misdiagnosed på grunn av tvetydigheten i noen av symptomene. Mellom ribbeina er musklene som kontrakt når du puster inn. Disse kalles intercostals muskler. Interkostalrom nervesmerter er smerter i disse musklene, ofte krampaktig i naturen.

Fakta

Interkostalrom nevralgi er forårsaket av nerve kompresjon i thorax / buk-området (brystkasse-området). Ulike forhold kan forårsake dette klemt nerve som: brudd i abdominal vev, en oppblåst mage, arrvev rundt nerve, used muskler i mage og andre forhold i muskel-skjelettsystemet, som en uregelmessig krumning av ryggvirvler eller å ha ett ben kortere enn den andre. Den resulterende smerten er skarp og krampaktig i brystkasse-området.

Symptomer

The No 1 symptom er krampaktig smerte oppstår rundt ribbeina. På grunn av plasseringen av nerve, kan smertene forårsake puste, ler eller nyser å være smertefullt. Andre symptomer inkluderer venstre sided smerter i ryggen, smerter i venstre side av ribbeina, prikking, nummenhet, tap av matlyst, lammelser og atrofi av musklene. I alvorlige tilfeller kan smerten føles som et lyn, og kan strekke seg til baksiden.

Behandling

Behandlinger for intercostals nevralgi er lik de for isjias. Analgetika, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, blodfortynnende, vekttap og pasientopplæring er noen av de dominerende behandlinger. Injisere lokalbedøvelse, for eksempel Xylocaine eller Lidokain, inn i området har hatt en viss suksess, men bør gjøres bare være en lisensiert lege. I visse tilfeller må nerve som genererer smerten bli ødelagt. I tilfelle av arrvev, må vevet bli skåret ut for å frigjøre nerve og frigjøringstrykk.

Alternative behandlinger

Invasive prosedyrer og sterke medisiner er standard for behandling intercostal neuralgia smerter, men mange pasienter utforske alternative terapier og mer naturlige måter å lindre symptomene. Is, kulde terapi, akupunktur og akupressur har alle vist lovende resultater. Det har ikke vært påvist kurer, og ingen av de alternative behandlingsformer har blitt studert for langsiktig lindring av smerter forbundet med intercostal nervesmerter.

Konklusjon

Krampaktig, lyn-lignende smerter i rib-buret området, sammen med andre symptomer som nedsatt appetitt, rygg og side smerter og nummenhet eller prikking kan være symptomer på intercostal nervesmerter. Smertene kan komme og gå, men hvis du mistenker at du lider av denne tilstanden, bør du søke legehjelp for å diagnostisere tilstanden din og for å bestemme riktig behandling plan for deg.

Hvorfor en Lumbar Disk Protrusion forårsake smerte?

Hvorfor en Lumbar Disk Protrusion forårsake smerte?


Fire av fem mennesker er berørt av nedre ryggsmerter på et tidspunkt i livet. En årsak til smerte i ryggen og resten av den nedre hoveddel er en utstikkende lumbar disk.

Korsrygg Disk

En lumbar disk er en myk rund pute som hviler mellom ryggvirvlene i korsryggen. Det fungerer som en pute og bidrar til å gi ryggraden fleksibilitet.

Disk Protrusion

En lumbar disk fremspring oppstår når noen av diskens sentrum er presset ut gjennom diskens vegger. Den utstikkende delen av disken legger press på nærliggende nerver og andre kroppsdeler.

Back Pain

En lumbar disk protrusion forårsaker smerter i korsryggen, fordi det legger press på nerver i ryggen.

Isjiassmerter

Sciatic smerte kan være forårsaket av en lumbar disk protrusion når disken presser ned på spinal nerve. Sciatic smerter stråler ned rumpeballe og fortsetter nedover baksiden av låret.

Betydning

Lumbar disk utstikket er mest sannsynlig hos menn som er middelaldrende eller eldre.

Strekker å lindre leddgikt smerte

Strekker å lindre leddgikt smerte


Lett stretching kan bidra til å lindre leddgikt smerte og forbedre helsen til leddene. Mange gunstige strekninger for leddgikt er tilsvarende yoga strekninger. I sin berømte bok "Lys på Yoga," BKS Lyengar anbefaler spesifikke yoga strekninger for leddgikt.

Vendinger

Vendinger er generelt gode strekninger for leddgikt. Lyengar anbefaler Half Lord of the Fishes utgjør (Ardha Matsyendrasana) og Revolved Triangle (parivrtta Trikonasana) som strekker seg til å lindre leddgikt smerte.

Tilbake Extensions

"Arthritis Today" foreslår å strekke brystmusklene for å lindre leddgikt smerte i ryggen. Tilbake bend som Bridge (setubandhasana), Cobra (bhujangasana), Camel (ustrasana) og Wheel (chakrasana) strekke brystet og øke omfanget av bevegelse i ryggraden.

Skulder Strekker

En av de beste yoga strekninger for leddgikt i skuldrene er armen posisjon for Cow-Face positur (gomukhasana). En stropp kan holdes hvis hendene ikke kan røre bak ryggen din.

Andre Strekker

Andre yoga strekker seg for å lindre leddgikt smerte inkluderer Triangle (Trikonasana), Warrior I (virabhadrasana), nedover Facing Dog (Adho Murka Svanasana) og Extended Side Angle (Parsvakonasana). Lett strekk i nakken, kan hender og føtter også hjelpe lindre leddgikt smerte.

Betraktninger

Ifølge "Leserens Digest," stress relief også lindrer leddgikt smerte, og stretching er kjent for å redusere stress og lindre muskelspenninger. Stretching i en moderat oppvarmet rom eller i varmt vann kan også lindre leddgikt smerte.

Naturlige Medisiner for uutholdelig smerte

Naturlige Medisiner for uutholdelig smerte


Det kan være svært vanskelig å fungere når du er konstant opplever ekstrem smerte. Det kan være like vanskelig å forholde seg til noen av de bivirkningene som følger med mange intense smerte rettsmidler. Det er noen naturlige metoder for å redusere smerte som kan føre til færre av disse upraktisk bivirkninger. Konsultere legen din før du prøver nye urter for å sikre at de ikke vil samhandle dårlig med medisiner eller forårsake allergi.

Aktuelt rettsmidler

Det første trinnet i å lindre din ekstrem smerte naturlig er å bruke noen naturlige aktuelle rettsmidler. Capsaicin, den aktive ingrediensen i chilipepper, har vært brukt i flere over-the-counter smerte rettsmidler. Denne behandlingen fører til en brennende følelse som over tid kan bidra til å redusere styrken på smerten. Mentol har likeledes blitt benyttet i mange medisinske topiske analgetika. Denne plante-avledet naturmedisin kan kjedelig din smerte når den brukes direkte til kilden. Arnica kan finnes i skjemaet olje eller krem ​​for å hjelpe med muskel, blåmerke, og forstuing smerte ved å forbedre blodsirkulasjonen til det punktet av skaden. Alle disse tre naturmidler kan kjøpes på en naturlig varer butikken og kan påføres rikelig på den smertefulle området. Prøv arnica første til å bringe kroppen oppmerksomhet til området, etterfulgt av mentol for å døyve smerten. Hvis smertene er fortsatt overveldende, bruker capsaicin i et forsøk på å sløve dine smertesensorer i den regionen. (Se Referanser 2, ressurser 2)

Urter og Næringsstoffer

Det er mange urter og næringsstoffer som kan tas internt for å forbedre din smerte-relaterte symptomer. Etter at du har forsøkt å lindre smerten eksternt, kan du prøve noen av disse naturlige stoffer for å hjelpe. Bromelain er et enzym som kan hentes ut fra ananas. Den har tilsvarende anti-inflammatoriske egenskaper å ibuprofen. Aspirin ble opprinnelig produsert fra barken på den hvite geitrams, og denne urten kan tas på egen hånd i pilleform. Feverfew har ofte blitt brukt til å hjelpe med migrene som det kan forbedre blodsirkulasjonen og redusere betennelser i kroppen. Noen urter har bestemt smerte-lindring bruker: skullcap, for eksempel, kan hjelpe med hodepine og arbeidskraft sammentrekninger, hjelper yucca med osteoporose og leddgikt, og lavendel lindrer leddsmerter og revmatisme. Du kan ta disse urter som du prøver å helbrede din smerte eksternt. De kan bli funnet på den lokale naturlige varer butikken i passende dose mengder. (Se referanser 1 og 2)

Homøopatiske midler

Noen av de verste smerte i legemet kan komme fra baksiden og ryggraden. Her er noen homeopatiske midler som kan bidra til å lindre dette uutholdelig smerte. Natrum muriaticum, eller bordsalt, bør brukes hvis du har ryggsmerter der ryggen er ekstremt smertefullt eller mørbanket. Denne smerten kan føre til at du føler deg svak, nummen, og halt, og det kan være ledsaget av kramper og sprengning ledd. Sepia kan brukes hvis du føler en hamring smerter i ryggen sammen med svakhet og tretthet. Hvis du opplever en forverring av symptomene når du sitter eller under kalde og fuktige kvelder, kan sepia være riktig middel for deg. Endelig bør calcarea fluorica brukes hvis du har en stiv og verkende rygg mesteparten av tiden, sammen med en brennende og sliping smerter i ryggraden. Det rette er også hensiktsmessig hvis smertene har kommet fra en skiveprolaps, leddgikt, eller bein spurs. Disse midler kan brukes hver dag på 30c doser (der c er lik 100 ganger standard homeopatisk potens) og testet i flere uker for å se om symptomene bedres. (Se Resources 1)

Hvordan Fortell noen du har kreft

Kreft er en svært alvorlig sykdom og mange synes det er vanskelig å takle denne sykdommen alene. Det er derfor det er viktig å fortelle dine kjære om din kreftdiagnose, slik at de kan gi deg emosjonell støtte og oppmuntring som du trenger. Selv om det er godt å åpne opp for folk, mye av kreftpasienter synes det er vanskelig å fortelle familie og venner om sin sykdom. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre, for å gjøre det lettere for deg å fortelle noen du har kreft.

Bruksanvisning

•  Tenk på hva du ønsker å fortelle din familie og venner i forhold til din kreftdiagnose. For eksempel kan det være lurt å dele med dem når du fant ut om kreft, tegn og symptomer, behandlinger og medisiner du tar (eller planlegger å ta) og informasjon om ditt syn og prognose.

Lag en liste over personer som du ønsker å snakke med om sykdommen din. Du bør prøve å snakke med folk som du er nær og de som kommer til å være støttende og forståelse. Dette kan omfatte din ektefelle, barn, beste venner, foreldre, søsken og en geistlige medlem (for eksempel en pastor eller prest på kirken). Du trenger ikke å fortelle alle du kjenner om din diagnose, så ikke føl deg forpliktet til å informere alle på jobb, kirke, i nabolaget eller sosial organisasjon om din medisinske tilstand.

Bestem når og hvor du ønsker å snakke med alle. Det kan være lurt å snakke med alle enkeltvis eller i små separate grupper. Eller kanskje du kan velge å snakke med din kjære på en gang, som på en familiemiddag eller sammenkomst. Pass på at du velger en plassering som er privat (for eksempel hjemme), og et sted der du er komfortabel og bort fra distraksjoner og støy.

Informere andre om din kreftdiagnose. Sørg for å gi dem så mye informasjon som mulig om sykdommen. For eksempel, si at den spesifikke type kreft du har, og la dem vite hvor du utviklet det (for eksempel å få livmorhalskreft fra humant papillomavirus). Prøv å være ærlig med din familie og venner. Hvis du virkelig ønsker deres støtte, så må du stole på dem og ikke vær redd for å åpne opp for dem.

Diskuter behandlingstilbud og la dem vite tidsplanen. Det finnes forskjellige typer behandlings alternativer for kreftpasienter, slik som kjemoterapi, kirurgi, strålebehandling og immunterapi. La din familie og venner vet hvilken type behandling metode eller medisiner du tar og fortelle dem hva planen kommer til å se ut i løpet av de neste månedene (for eksempel lege avtaler og behandling økter).

Inviter alle til å stille deg spørsmål. Du bør være forberedt på å svare på spørsmål fra din familie og venner om din kreftdiagnose. De ønsker kanskje å vite ting som hvor lenge har du tenkt å være på sykehuset, hvor mange behandlinger er du kommer til å trenge, og kostnaden av behandlinger og medisiner. De kan også være lurt å vite hvordan du føler om din diagnose.

Be om hjelp hvis du trenger det. Mange kreftpasienter finne seg selv trenger ekstra hjelp med ting som kjører ærend, rengjøring, matlaging og å ta vare på barna. Det er greit å spørre familie og venner om hjelp mens du tar dine kreft behandlinger og gå til din lege avtaler. Din kjære kan selv frivillig til å hjelpe deg, så sørg for å ta dem på deres tilbud, og ikke glem å takke dem.

Forsikre din familie og venner som du kommer til å gjøre alt som du kan bli bedre. Det er godt å være positiv, og la alle få vite at du ikke kommer til å gi opp. Husk alltid at hvis du ser ut til å være nede og deprimert, kan dette gjøre dem til å føle på samme måte også. Så, holde hodet opp og prøve å holde et smil på ansiktet ditt.

Alternativ Colon kreft behandlinger

Tykktarmskreft er kreft i tykktarmen (også kjent som kolon). De fleste tilfeller av tykktarmskreft begynner som små klumper av celler som kalles polypper. Over tid kan disse bli kreft. Tykktarm kreft krever rutinemessige screenings å identifisere dem siden polypper er sjelden symptomatisk eller forårsake problemer. En liten andel av kolon kreft er arvelig, mens andre er forårsaket av et bredt utvalg av faktorer, inkludert alder, fedme, en lav-fiber diett, røyking, alkohol eller en stillesittende livsstil.

Tradisjonelle medisinske behandlinger for Colon Cancer

Tradisjonelle behandlinger inkluderer kirurgi, cellegift og stråling. Kirurgi kan være en liten prosedyre som å fjerne en polypp under en koloskopi, fjerne en cancerous lesjon eller fjerne en del av tykktarmen. Målrettet medikamentell behandling, cellegift og / eller strålebehandling kan følge kirurgi.

CAAT behandlinger for Colon Cancer

En vanlig alternativ behandling for tykktarmskreft er CAAT. CAAT styres aminosyre terapi som erstatter proteinene i pasientens diett. Tanken bak det er at det fratar kreftceller av de næringsstoffene som trengs for å vokse samtidig som den tilfører friske celler. I tillegg til en reduksjon i proteininntak, CAAT begrenser også glukose, fordi det er blitt funnet å redusere størrelsen av kreftsvulster. Pasienter som bruker CAAT bør finne en alternativ medisin spesialist som er kjent med denne behandlingen. Spesialisten vil utarbeide aminosyre behandlinger spesielt formulert for den enkelte. De kosttilskudd er vanligvis tatt to ganger daglig i forbindelse med et sunt lav-karbohydrat diett.

Supplement behandlinger for Colon Cancer

Mange pasienter velger å supplere tradisjonelle behandlinger med urteterapi. Ved hjelp av urte-behandlinger bare anbefales ikke; typisk, vil leger foreslå alternative behandlingsformer for å utfylle de tradisjonelle.

Herbal behandlinger kan bli funnet på helsekostbutikker, fra alternative leger og utøvere, og tradisjonell kinesisk medisin spesialister. Kosttilskudd som brukes til å behandle tykktarmskreft inkluderer reishi soppekstrakt (populær gjennom kinesisk historie for kreftbehandling), vitamin D, bioflavonoider (anti-inflammatorisk og anti-kreftfremkallende egenskaper er forbundet med disse), kalsium (sies å beskytte mot polypper fra snu i kreft ) og curcumin (et utdrag fra gurkemeie som har anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper).

Gerson Therapy Treatment for Colon Cancer

Gerson terapi har vært i bruk i mange år for behandling av kreft. Mens bøker og beskrivelser av Gerson terapi er tilgjengelige, de fleste alternative medisinske eksperter foreslå å finne en Gerson klinikk for å gjennomføre behandling. Gerson terapi er en kombinasjon av alternative behandlinger, inkludert rå juicing, kosttilskudd, urter, kaffe Klyster og en begrenset diett.

Prostata kreft behandlinger og bivirkninger

Det finnes flere behandlingsalternativer for prostatakreft, fra palliativ til kurativ. Hver terapi er assosiert med et sett av fordeler og risiko. For å avgjøre hvilken behandling som er best for deg, er det viktig å vite hvilke alternativer og bivirkninger involvert.

Stråleterapi

Ekstern strålebehandling dreper prostatakreft ved hjelp av høy-energi stråling fra en ekstern kilde. Brachyterapi er en form for strålebehandlingen i hvilket strålings frøene blir implantert i nærheten av eller i det område av ondartet prostatakjertelen.

Stråling bivirkninger

Stråling kan føre endetarms irritasjon, smerte, svie, frekvens, haster med avføring og noen ganger blødning. Urin bivirkninger omfatter nedre urinveiene, smerter, betennelser, svie, hyppig vannlating, urin haster og smertefull vannlating. Begge behandlinger kan føre til erektil dysfunksjon og nesten helt sikkert sterilitet.

Laparoskopisk radikal prostatektomi

Laparoskopisk radikal prostatektomi, bare kjent som prostatakirurgi, omfatter fjerning av hele prostata og sædblæren, gjennom små snitt ved hjelp av en laparoskop.

Prostata kirurgi bivirkninger

Ifølge Peter T. Scardino, leder av Avdeling for Urologi ved Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, etter prostatakirurgi, vil 85 prosent av menn gjenopprette ereksjon tilstrekkelig for samleie. Infertilitet, er imidlertid ensbetydende med fremgangsmåten.

Hormonbehandling

Hormonbehandling, først og fremst et alternativ for eldre menn, innebærer eliminering av mannlige hormoner fra kroppen.

Bivirkninger av hormonbehandling

Avhengig av hvilken type hormonbehandling, kan følgende bivirkninger oppleves: infeksjon, blødning smerter, diaré, leverskader og nedsatt nattsyn.

Kjennetegn på nyrestein

Symptomer

Viktige kjennetegn ved nyrestein inkludere sine symptomer, hvorav noen kan påvises inntil steinen har flyttet inn i røret som forbinder nyrene og blæren. Symptomer på en nyrestein inkluderer smerter i ryggen og på siden under ribbeina, ebbet smerter i nedre mage og lysken, blod eller klart utflod i urinen, oppkast, behovet for å urinere hele tiden, og utbruddet av feber eller frysninger hvis nyrestein har ført til infeksjon.

Årsaker

Den eksakte årsaken til nyrestein er fortsatt debattert medisinsk. Imidlertid har mange leger snevret flere faktorer ned til commanility hos pasienter som lider av steiner. Nyrene er to organer som ligger i den nedre del av ryggen, i nærheten av magen og på begge sider av ryggraden. Funksjonen til nyrene er å fjerne væske, elektrolytter og avfall fra kroppen. Denne fjerningen benytter urin for å utføre overflødig.

En faktor som er ansett å bidra til dannelsen av nyrestein er en ubalanse i væske, syrer og mineraler av urin. Når urinen har mer kalsium eller sure forbindelser enn væsken, kan danne nyrestein. Forbindelsene danne krystaller, og fluidet i urinen er ikke tilstrekkelige til å bryte dem fra hverandre. Disse formasjonene masse sammen som nyrestein. Problemer med kroppens evne til å absorbere og fjerne kalsium er en annen årsak til nyrestein.

Tidligere og heriditary forholdene også er faktorer i nyrestein utvikling slik som nyresykdom, irritabel tarm syndrom og gikt. Medisiner kan også være årsaker til nyre stein formasjonen. Stoffer som Crixivan og Lasix brukes til å behandle hjerteproblemer og AIDS, men har også vist seg å føre til dannelse av nyrestein.

Typer

En annen chracteristic av nyrestein er den type formasjon. Det er flere kategorier av steiner: kalsium, struvitt, urinsyre og cystin steiner. De fleste stener er kalsium steiner, bestående av kalsium som er smeltet sammen med andre avfallsprodukter i kroppen. Struvitt nyrestein dannes hovedsakelig fra ammoniakk og etter en infeksjon har vokst i urinveiene. De er også kalt "infeksjon steiner." Urinsyre steiner utvikle seg fra et overskudd av syre i urinen. Til slutt, cystin steiner danner fra overflødig Cystin, som er en kjemisk byggeelement for muskler og nerver. Cystin nyrestein er vanligvis heridetary.

Hva er uutholdelig ryggsmerter?

Hva er uutholdelig ryggsmerter?


Intraktabel ryggsmerter er preget av fire trekk, inkludert invalidiserende smerter, sterke smerter, konstante smerter og smerter som påvirker andre aspekter av kroppen din, inkludert hormonnivået, blodtrykk, nevrologiske systemer og pulsfrekvens.

Betraktninger

Intraktabel smerte er ansett som noe som kan resultere i en person å bli hus-bundet eller som lider av et tidlig død. Det er en smerte som ikke kureres ved identifiserte midler, ifølge Intractablepaindisease.com.

Funksjoner

Når en person lider av problematiske ryggsmerter, betyr dette at han er plaget med kronisk og vedvarende smerte som går skalaen fra mild til elendig. Begrepet "problematiske smerter," oppsto under andre verdenskrig da britiske soldater som ble skadet for å ta morfin for resten av deres liv.

Ikke kureres

Intraktabel smerte ikke er herdbare, men kan behandles, slik lidelse er lettet i en viss grad. Noen leger er opplært spesielt i behandling av vanskelige smerter, herunder at av ryggen. Begrepet "vanskelige" kun brukes når legens vurdering fastslår at pasientens smerter er er konstant, alvorlig, invalidiserende og fører til hormonelle avvik og økt puls, som anses saklig biologiske endringer.

Araknoiditt

Et eksempel på problematiske ryggsmerter er araknoiditt, noe som fører til en smerte i ryggen som er verre enn smerten av en herniated plate, osteoporose eller kreft. Slimhinnen i ryggmargen kalles arachnoid. På den lumbale eller nedre ende av foringen, kan det oppstå inflammasjon. Nervene som strekker seg fra ryggraden også kan bli betent. Dette kan føre til hvis du har en infeksjon, traumer til området eller injeksjoner eller medisinske prosedyrer.

RSD

En annen tilstand som kalles RSD eller refleks sympatisk dystrofi kan føre til problematiske ryggsmerter. RSD oppstår når det er nerveskader på utsiden av ryggmargen. Blodårene og huden vil også bli negativt påvirket når RSD er til stede.

Outcome

Et individ kan bli deprimert når de opplever nådeløs smerte. Sleep omgår den personen fordi han gjør så dårlig. Smerten vanligvis blir verre når de individuelle trekk, engasjerer seg i en aktivitet eller er under stress.
Hypofysen og binyrene funksjon blir endret som kroppen din prøver å takle den biologiske stress som er forårsaket av smerte. Når hormoner er endret kan du miste kalsium i tennene og bein, noe som øker risikoen for tannråte og beinskjørhet. Immunsystemet er slutt skadet og dine urinveiene, åndedrettsorganene og huden kan bli påvirket. Evnen til å konsentrere seg også er svekket.

Behandling

Når et individ lider av intraktabel smerte tilbake, kan hun behandles med opioider.

Muskelryggspasmer Behandling Alternativ

Muskel tilbake spasmer er preget av kramper og smerter i ryggen. Årsaker til muskel tilbake spasmer inkluderer spente muskler, dehydrering, langvarig stående eller sittende, anstrengende bevegelser, nerveskader, tretthet og lavt kalsiumnivå, lavt magnesium nivå, og lave nivåer av kalium i kroppen din. Tilbake muskelspasmer er også noen ganger forårsaket av forhold som cerebral parese og multippel sklerose. Det er naturlige behandlinger som kan hjelpe deg å lindre noen av årsakene til muskel tilbake spasmer.

Diagnose og behandling

Besøk din lege hvis du lider av kroniske muskelkramper i ryggen. Legen din vil samle en full medisinsk historie fra deg, og spør om de spasmer du opplever. Du vil ha en fysisk undersøkelse for å finne kilden til dine spasmer, eller du kan ha en nevrologisk eksamen for å finne ut om nerveskader som forårsaker dem. Blodprøver vil bli utført for å sjekke dine kalsium, magnesium og kalium nivåene. En arteriography test kan utføres for å vurdere blodstrømmen.

Kalsium

Kroppen er avhengig av kalsium for å hjelpe muskler, hjerte og organer fungere. En mangel på dette mineralet kan føre til muskelkramper. Mer kalsium-rik mat spiser ved å legge til magre meieriprodukter, yoghurt og melk, oster av forskjellige varianter, blackstrap melasse, og tofu til kosthold. Konsumere paranøtter, tørket fiken, mørke grønne blader, hasselnøtter, hermetisert laks, sardiner, østers, kål og brokkoli. Soyamelk, frokostblandinger og juice som er beriket med kalsium er også en fin måte å få kalsium du trenger daglig for sunne muskler.

Voksne i alderen 19-50 krever 1000 mg kalsium om dagen, og personer over en alder av 51 trenger 1200 mg kalsium daglig. Gravide og ammende kvinner trenger 1300 mg kalsium å holde seg friske og for å hindre muskelkramper. Ta én 500 mg kalsium supplement i kapselform tre ganger daglig med 8 oz. vann.

Mulige bivirkninger av kalsium forbruk omfatter gastrointestinal opprørt og forstoppelse; redusere dosen din hvis du oppmerksom på disse bivirkningene. Hvis du har sarkoidose, nyre forhold, eller kreft, bør du avstå fra å konsumere kalsium mindre annet er angitt av legen din. Kalsium kan samhandle med alendronat, aluminiumholdige antacida, blodtrykk medisiner, kolesterol kontrollerende medisiner, kortikosteroider, digoksin, diuretika, østrogener, gentamicins, antibiotika og anti-anfall medisiner.

Kalium

Kroppen krever kalium for å bistå i nyre og hjertefunksjon, og det spiller en viktig rolle i muskelsammentrekninger; en mangel kan føre til muskelspasmer. Legg matvarer som er kalium beriket til diett som lima bønner, torsk, kylling lever, kjøtt, appelsinjuice, bananer, cantaloupes, avokado, poteter og tomater. Kroppen din trenger 2000 mg kalium per dag for optimal helse. Diskuter med legen din før du drikker en kalium supplement. Ta en 99 mg kalium supplement i kapselform daglig som et supplement for ryggspasmer forebygging.

Bivirkninger av kalium forbruk kan være kvalme og diaré. Hvis du har en nyresykdom eller hyerkalemia, bør du ikke ta kaliumtilskudd. Kaliumtilskudd kan forstyrre eller samhandle med nonsteriodal anti-inflammatoriske medikamenter, ACE-hemmere, heparin, ciklosporin, trimethoprimand sulfametoksazol, betablokkere, tiaziddiuretika, loop-diuretika, kortikosteroider, amfotericin B, antacida, insulin, flukonazol, teofyllin, og avføringsmidler. Kalium kan også samhandle med digoksin.

Magnesium

Kroppen din trenger mineralet magnesium for optimal muskel helse. Mat kilder rik på magnesium er valmuefrø, merian, estragon, spisskummen frø, salt, fennikel frø, kakaopulver, basilikum, tørket sennep, salvie, selleri frø, dill luke, koriander, tang, agar, pinjekjerner, sorte valnøtter, squash frø, peanøtter, havre mel, hele hvetemel, cashewnøtter, blacks melasse, gresskar, spinat, pistasjenøtter, strimlet hvete, kli frokostblandinger, bananer, havregryn, bakte poteter, sjokolade, soyabønner mel, mandler, cashewnøtter, belgfrukter, tofu og hvete kli.

Konsumere magnesium i tillegg form. Hanner krever 270-400 mg magnesium daglig, mens kvinner trenger 280-300 mg daglig. Gravide kvinner trenger 320 mg i døgnet, og ammende kvinner trenger 340 mg magnesium daglig. Overdrevent inntak av magnesium kan føre til utbruddet av kvalme, hypotensjon, oppkast og en redusert hjertefrekvens. Magnesium kan forstyrre eller samhandle med antibiotika, kalsiumkanalblokkere, blodtrykk medisiner, diabetes medisiner, digoksin, hormonbehandling medisiner, levotyroksin, penicillamin, tiludronat, alendronat, aminoglykosidantibiotika, tiaziddiuretika loop-diuretika, amfotericin B, kortikosteroider og antacids .

Skjelettmetastaser Prognose

Kreft kan ofte være en dødelig sykdom som legevitenskapen ennå ikke har funnet en kur. Hvis ikke oppdages tidlig, kan det spre seg til andre områder av kroppen. En av de mest smertefulle områder for kreft invasjon for dem som lider av sykdommen er skjelettsystemet. Skjelettmetastaser er en form for kreft som kan ha negativ innvirkning på pasientens livskvalitet og mobilitet.

Om metastatisk Bone Disease

Når en pasient er diagnostisert med metastatisk bensykdom, har den spesielle form for kreft spre seg fra opprinnelses organ og ben i invaderte et visst område av kroppen. Skjelettet er ett av tre områder av kroppen som har størst sjanse for en kreft sprer seg inn i det, sammen med leveren og lungene. Det er en sykdom som er diagnostisert i omtrent halvparten av de rundt 1,2 millioner nye krefttilfeller dokumentert hvert år. Skjelettmetastaser kan skyldes noen form for kreft, men det er mer dominerende i organ kreft som skjoldbruskkjertelen, nyrer, lunger, bryst og prostata.

Diagnostisering av skjelettmetastaser

Ifølge en 15 desember 2004, nummer av Journal of Clinical Oncology, i de fleste tilfeller er skjelettmetastaser ikke kureres. Onkologer referere til skjelettmetastaser hos pasienter som palliativ, som betyr tidlig og pågående behandling av kreft invasjon i stor grad kan redusere pasientens smerter, forebygge flere bein fra å bli ødelagt og forbedre pasientens livskvalitet.

Kreft Svekker Skeletal System

Skjelettmetastaser i betydelig grad kan svekke pasientens bein og legg dem med høy risiko for smertefulle pauser og brudd. Ofte er operasjonen som kreves på dette punkt. Leger som avgjør en pasient er i faresonen for en pause kan bli satt på sengeleie. Enkelte pasienter som har utviklet metastatisk bensykdom i ryggraden området har lidd av nerveskader, som kan, i noen tilfeller føre til permanent lammelse. Mens skjelettmetastaser kan ofte ødelegge benet det har invadert (en tilstand som kalles osteolytic), i visse krefttilfeller, pasienter diagnostisert med skjelettmetastaser har faktisk sett nye bein vekst, en tilstand som kalles osteblastic. Dette skjer oftest når kreften har spredning fra magen, prostata eller blære.

Symptomer på metastatisk Bone Disease

Mens noen kreftformer viser ofte ingen tegn til ut i de senere stadier av sykdommen, slik tilfellet er med lungekreft, vil skjelettmetastaser begynner å vise symptomer på et svært tidlig stadium. Disse symptomene kan være uutholdelig og ofte ødeleggende for dem som lider av sykdommen, som det vanligvis påvirker deres mobilitet og komfort. Skjelettmetastaser viser oftest symptomer på alvorlige smerter i ryggen, bekkenet, overarmen eller lange ben området.

Behandling og Pain Control

Behandling for skjelettmetastaser er tilrettelagt av flere forskjellige leger, og kan omfatte en medisinsk onkolog som spesialiserer seg på skjelettmetastaser, en stråling onkolog og en ortopedisk lege eller bein spesialist. Avhengig av graden av smerte pasienten er i og den generelle tilstanden til berørte bein området, kan behandling for skjelettmetastaser involvert smertestillende medikamenter, stråling behandlinger eller en mer avansert tilnærming ved hjelp av radiofrekvensbehandlinger.

Botemidler for Bile Duct Cancer

Den gallegang er et rør som forbinder leveren med tynntarmen og er normalt fire til fem inches lang. Formålet med gallegang er å overføre fluid fra røret til leveren, så vel som til galleblæren, hvor fluidet beveger seg videre til tynntarmen. Gallegang kreft begynner i gallegangen, og kan bli behandlet gjennom en rekke metoder. Det finnes ingen kur for gallegang kreft.

Symptomer

Gallegang kreft er normalt ikke finnes i tidlige stadier fordi den produserer svært få symptomer. De pasientene som har symptomer ofte har gulsott, forandringer i avføring farge, tap av matlyst, feber, kløe, frysninger og smerter i ryggen eller magen.

Kjemoterapi og stråling

Kjemoterapi og stråling blir ofte brukt til å behandle ulike kreftformer. Kjemoterapi fungerer ved å drepe cellene gjennom bruk av narkotika injisert eller gjennom peroral behandling. Strålebehandling anvender høye nivåer av stråling for å drepe celler og hindre dem fra å vokse. I noen tilfeller kan kjemoterapi og stråling bli implementert i en behandlingsplan forut for levertransplantasjon for å bedre resultatet.

Transplantasjoner

Levertransplantasjon kan tilbys som en metode for å behandle gallegang kreft. Leveren hjelpemidler i vitamin fordøyelsen og hjelper til med å fordele de nødvendige næringsstoffene, samt rense blodet ved å fjerne toksiner eller andre skadelige stoffer. Den gallegang transporterer gallen fra leveren til galleblæren og kan tilveiebringe en fremgangsmåte for remisjon i pasienten.

Kirurgi

Gallegang kreft kirurgi er utført når kirurgen mener at all kreft skal kunne bli fjernet etter at en vurdering fra avbildning gjennom en CT eller MR. Den type operasjon vil avhenge av hvor gallekanalen kreft er plassert. For noen typer kreft gallegang, en del av eller en hel flik av leveren vil trenge å bli fjernet. Avhengig av hvor langt gallegang kreften har spredd seg, bør leveren vokse tilbake og begynne å fungere normalt. Andre operasjoner er mer omfattende, og kan innebære fjerning av leveren, galleganger, blære, lymfeknuter, pankreas, og til og med i tynntarmen. Dessverre, omfattende gallegang operasjoner medfører en høyere risiko og American Cancer Society sier at om lag én av tre pasienter har komplikasjoner, for eksempel problemer med utvinning fra organhøsting og problemer med spising og fordøyelse. Omtrent 5 til 10 prosent av gallegang kreftpasienter dør av komplikasjoner.

Betraktninger

Etter gallegang kreft behandling, er det viktig å fortsette med regelmessig oppfølging for å diskutere eventuelle symptomer, har blod arbeid gjort eller oppfølging bildebehandling for å se etter tilbakefall av kreft.

Statistikk

Færre enn 3.000 mennesker er diagnostisert med gallegang kreft i USA hvert år. Men det er utbredt i Asia og Midtøsten land på grunn av parasittinfeksjoner.